Öt éve ezzel a vélt tudással alkalmaztak, az meg hogy öt év alatt annyi hiteled lett amennyiből 2-3 évig meg tudtál volna élni pont azt jelenti hogy nem tartottak el téged csak max 1-1,5 évig.
Érdemes lenne úgy felvennie még hogy pont kerek szám legyen a tartozás különben viszketni kezd a púpja és pörögnie kell a parkettán hogy megvakarja :DDDDDDDDDDDDD
Ezért imádom a Snecológiát, az ilyen logikai bukfencek miatt. Sneci, attól, hogy téged a németek megtűrtek, az nem jelent semmit. Nem faty pjogjamoszó, soha nem is leszel. Megkérdeznek egy valós interjún, mit mondasz? Mit csináltál egész nap? Meséld el egy átlagos napodat, milyen produktív munkát végzel? Már itt megbicsaklik a sztori. Az, hogy "tanultál" meg "rákészültél a felkészülés alapozásának a kezdetéhez" az nem számít produktív munkának. Ezért basztak ki három hét után osztrákban, és ha bekerülsz máshova, onnan is ki fognak!
Ingatkanügyek
Jaj de örülök, hogy szopik a sodi!
Jó utat a faszerdőben buzi pedó!
10 éve vagy a pályán de még a beugró szintű feladatot is 3 hétig tartott mire meg tudtad oldani. LOL.
A Reichl und Partner még mindig keres a helyedre embert. Egy autista kókler vagy semmi más. Ráadásul még egy féreg is aki a saját anyját hagyta nyomorogni napi 2 ezerből miközben milliókat adott random embereknek hitelből.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Ezen röhögök a legnagyobbat. Vele az a trollkodás ha valid tanácsokat adnak neki mert úgy is mást csinál ami a faszság szokott lenni.
Egy éppen akkor tanult rendszerben.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Nem ezt mondtam. Azt mondtam, pure.
Symfony-alapú rendszerekben 5 éve dolgozom.
Laravel, Oxid, stb.
tanult...
csak ők nem analfabéta, okj-s szakembert vettek fel. Előadtad magad seniornak mind a cv-ben, mind az interjún. De az első feladat kifogott rajtad.
Biztosra veszem, hogy mikor már több mint 3-4 napja ültél a ticketen eldöntötték a sorsod.
Ezért is volt az, hogy a késő délután leadott ticketed után másnap kora reggelre készen voltak a papírjaid és a boss is várt :)
Ez amugy jol hangzik, fent van valahol a hirdetes? Ha a pupos nem jelentkezik lehet beprobalnam.
Én meg is baszom, amikor csak tudom.
NA ÉÉÉÉÉS ?? Tudod hogy a senior azt is jelenti hogy a munkához kapcsolódó dolgokat átlátja rendesen PLUSZ folyamatosan fejleszti magát a szakmai trendeknek megfelelően?
Nem egy alkalommal kezdtem számomra addig tök új nyelvvel.. volt amikor android java fejlesztés során bevállaltam hogy gyorsan megtanulom az ios/swift-et is annyira hogy az appot utána lefejlesztettem abban is. Más platform, más logika, de a seniornak van mire építeni. Sorolhatnám a valódi senior tapasztalataimat de inkább dolgozomcsá, este meg írom a levelet a bankjaidnak :D
Laravel, Oxid, stb.
Hazudsz recskás! Mutass referenciát! Hol lehet megnézni a "munkádat"?
Ingatkanügyek
Most tanultam az osztrák cégnél egy új CMS-t.
CSEREBE 1 DOLGOT KEREK: az interjuk video felvetelere szeretnek teljes jogokat.
:DDDDD
hogyne
Na jo, lehet kicsit sokat kertem. Abban benne lennel, ha csak a coding teszted eredmenyet publikalnam? Ha benne vagy mar kuldenem is a tesztet
Itt a lehetőség te nagy senior, ráadásul a nyelvet is szabadon megválaszthatod.
hehe
SENIOR... Itt van amit csináltam ezen a héten:
Hétfőn elfogadtam az ajánlatot
Kedden befejeztem egy privát projectet és elintéztük a papírmunkát
Szerdán kezdtem, átnéztem az EGÉSZ kódbázist töviről hegyire, írtam egy listát arról hogy mi szerint kéne rendetrakni a projektben
Csütörtökön megcsináltam az első kört a kód tisztításban plusz nap elején az első ticketet.
Ma folytatom a rendrakást mert nem gondolták volna hogy ilyen tempóban haladok majd így rendezik a taskokat hogy legyen mit felvennem.
SENIOR az ránéz valamire és nem masni TAPASZTALATBÓL átlátja, nem tanulgat hetekig. Az előző melómnál megmutatták az ügyfél tök custom CMS-ét screen sharinggel. Akkor ott mondtam hogy ebből ahogy ők kezelik a dolgokat X problémák lesznek. Úgy is lett. Mert volt TAPASZTALAT, írtam saját CMS-t és írtam backendet meg frontendet is nem egy esetben CMS-ekhez.
Szóval masnizgassál de attól még Junior vagy 5 év kontárkodással.
Szóval te is érzed, hogy nevetség tárgya lenne a teljesítményed?
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Tanultál, gyagya úgy röhögök, most basztak ki de te tanulásról masnizol.
Bárcsak mondtak volna nemet!!
Trolléga! Tisztelettel kérdezem, hogy megtennéd, hogy ezt a listát hanyagolod végre? :) Leírta a púpos, hogy minden nála van a Mario kormányon kívül, ami akár igaz, akár nem, válaszolt a kérdésre, így ez nem igényel további kutatást, majd kipotyognak a szögek a zsákból, ahogy mindig. :)
hehe
Fogd már be a pofádat, te agyalágyult. Mi a kurva anyádat terelsz meg masnizol itt, mi?! Mi nem a kutyáid vagyunk, hogy idebaszol egy auticsontot aztán azon fogunk nyammogni egész nap.
NEM A TE KOTTÁDBÓL JÁTSSZUNK!
Összerúgtad a port a cigánnyal, mi? :D Brigike miatt először letiltott a fórumról, most meg gondolom kérte az újabb áthidalást. Csak már te is le vagy égve mint a picsa, szóval újra ide evett a fene. Itt üzengetsz bazdmeg a sorok között a két lehúzós fasznak, azok meg beherbálozva basznak a te pénzeden vett ironmanes kütyühalom tetején. Szerintem márk még bele is törli a mosdatlan faszát az elgátódba.
Na pakolj ki szépen hogy mi bánt ténylegesen, vagy húzz a faszba.
mondta a világ legélhetőbb országáról
Vettem, értettem. :) csak mint minden cégnél (igy gondoltam a médiabirodalomnál is,) szokás leltárt késziteni és csak segiteni akartam neki, hogy tudja mi tűnt el, de ha Herr Púp azt mondja szmájlizgatva, hogy minden megvan akkor a listám tényleg felesleges.
#50euro + kamatok
:DDDD Bekamuztad, hogy vannak?
Büdös faszt. Ebben az országban péládul nem (vagy alig) léteznek például bankszámla nélküli hitelkártya-ajánlatok. Németország meg tele van velük. És ez csak egy apróság, de annál fontosabb.
Felpontoztam! Hajrá Sodi!
Ingatkanügyek
Még egyszer: Az élhető és az élősködhető nem ugyanazt jelenti
:))))))))))))))))))))))) Kész kifeküdtem! Ez így péntekre erős volt! Hogy fogok ígymasniznidolgozni ma tovább itt a röhögéstől?
Hol élhető ez a kibaszott bizonytalanság, hogy csak annyit tudsz költeni, amennyi pénzed ténylegesen van?
De hát én is ezt mondom már mióta! Szerencsére te azért gondoskodsz róla, hogy az osztrákok tanuljanak ezt-azt, drága Sodi fiacskám!
Nem tudtad németül, hogy mondják a csicskát és a kutyát? Vagy mi fan?
Magadon is röhögsz hülyegyerek, tehát tudod, hogy mekkora szarban vagy. Azon kívül nincsenek barátaid, max kvázi-hajléktalan haverjaid, de leginkább csak emberek akik tudják a neved és pénzt kérnek tőled amit nem adnak vissza.
Ingatkanügyek
Remélem elmesélted, hogy a kommenthaverok hogyan jellemeznénenk. :)
:DDDD :)
Egy jó programozónak nem fogy el a pénze
Nem segély vártam, hanam egy igen/nem határozatot.
Szerintem keddig meg kell jönnie, mert jövő héten már kapnom is kéne.
mit låtsz te fasz? hiszen egyetlen egy ember nem åll szoba veled a buzisauna kasszåspn kuvul, az is csak ker pår eurot es annyi.
sok a betuelutesed, csak nem ideges vagy gyagyås?
nem kapsz te semmit a jövö heten, påran irtak rolad es ameddig azokat ellenörzik hetek, de remenyeim szerint honapok telnek el. ez a minimum amivel segithetunk neked, hogy dögölnel meg!
üdv a való világban!
Hazudott volna? A sodi?
Mifaaaaaaaaaaaan
de rå fognak jönni, hogy te probålkoztål es azt nem szeretik, ennyike.
Ha nem jön, akkor újabb sokkocska lesz?
Idén már úgysem kapsz semmit, mit izgulsz?
Mifaaaaaaaaaaaan
de te mintha szerdåt irtål volna, erre a hetre, olvasd csak vissza, tudod mikor nagy a pofåd, nagyot koppansz. mindenesetre molnår baråtod sokat segitett az osztråk es nemet burokråciånak.
Szard le a segélyt gyagyás, indítsd inkább a streamet.
again mine the access
Az már Miskolcban lesz karácsonyi ajándék egy purdénak
Mifaaaaaaaaaaaan
kész végem!
egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ezeket komolyan írja és nem csak az a célja, hogy hergelje JUSZT IS a trollokat
egszerűen nem lehet valaki ennyire sötétxddddd
nem tudod, mert semmit nem tudsz nemet es ausztriårol, de amire kenyesek a hivatalok az a csalås, illetektelen elönyök ki vagy felhasznålåsa es ezekkel valo probålkozås. mivel te is tudod, hogy beprobålkoztål - ugyan lehet utolag probåltad korrigålni - ezt jolelku es törvenytisztelö emberek jelentettek, igy ha mås nem, de elhuzodni el fog az egesz szarod, ennyike.
Hány hetes lesz az autiroham szerinted ha NEM-et mondanak? Mert az azért esélyes. Az osztrákok amúgy se szeretik a bevándorlókat, főleg hogy nemrég jöttél és már segélyért kuncsorogsz. Angliában itt pl. hiába nyithatnál törvényesen bankszámlát, ha nincs lakcím, munkahely stb. akkor az ügyintézők nehezítik meg a dolgokat. Ugyanez a lakás kiadás. Amikor jöttem sok éve simán a pofámba mondták hogy nincs szabad lakásuk több helyen úgy is, hogy tele volt a kirakat meg hírdettek. Erre nem tudsz mit csinálni :D
Abban bízol hogy az eddigi munkád miatt nem küldhetnek mást csinálni. Aha, majd kapsz max 1-2 hónapot aztán átsorolnak és elküldenek covid központba konyhai kisegítő melóra, vagy nem kapsz egy fillért se. ISMEREK olyan emebert aki így járt. Tudod milyen fasza volt krumplit hámoznia nyakig beöltözve maszkban szemüvegben a párás konyhán? :D :D :D
de az, probål provokålni, csak azt felejti el, hogy vannak nåla okosabbak, mondjuk ez nem nehez.
Semmivel nem próbálkoztam be, ami nem lett volna jogos.
Csak az élősködést preventálják olyan nemzetidegen férgektől, mint te.
🕎Endigame🕎
Ezt azért kizártnak tartom, ahogyan te gondolod.
1) vagy egyáltalán semmit
2) vagy már november 4-én az elsőt
Minden mást kizártnak tartok.
Jó lesz ez.
Melóval hogy állsz? Mi lesz ha 8-ra se lesz semmi?
Ingatkanügyek
Tudod, te kapitális seggfej, az emberek a fizetésükből, és (ha van), a megtakarításaikból élnek. Illetve nem engednek meg maguknak dolgokat, amik ezeket a forrásokat meghaladja. Én pl.: nem veszek magamnak új motoros dzsekit minden hónapban, mert egyfelől fölösleges, másfelől valszeg lenulláznám magam elég hamar, mert mindig a drága darabok tetszenek. Ezért beérem évi 1-2-vel. Oh, micsoda tragédia...
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
Szerző:
Hahó
(
x136)
Oct 23, 2020 09:59:51
Válasz
(3)
x136)
Válasz
(3)
Sneci az új áruhitellel mennyivel nőtt a törlesztőd?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Púpszászi tyúkhúsleves
Oct 23, 2020 10:02:01
Az meg lehetetlen. :)
Öt éve ebből tartom el magam.
Öt éve ezzel a vélt tudással alkalmaztak, az meg hogy öt év alatt annyi hiteled lett amennyiből 2-3 évig meg tudtál volna élni pont azt jelenti hogy nem tartottak el téged csak max 1-1,5 évig.
Oct 23, 2020 10:02:01
Hahó
(
x136)
Oct 23, 2020 10:02:57
x136)
Közeledik a shiker napja, addigra meglesz a 4k tv?
bolgár jeti
(
x30)
Oct 23, 2020 10:03:08
x30)
Áá bazmeg, megint autiruham? Megoldok reggel gyorsan két(!) hibajegyet és megint 150 hozzászólás
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Púpszászi tyúkhúsleves
Oct 23, 2020 10:03:10
Sneci az új áruhitellel mennyivel nőtt a törlesztőd?
Érdemes lenne úgy felvennie még hogy pont kerek szám legyen a tartozás különben viszketni kezd a púpja és pörögnie kell a parkettán hogy megvakarja :DDDDDDDDDDDDD
Oct 23, 2020 10:03:10
D.Dezsö
Oct 23, 2020 10:10:44
@karib @rBali
Írni kellene Márknak, higy a csicskája arra panaszkodik, hogy nincs elég motivációja melót keresni. Egy hónapja munknélküliés még egy darab CV-t sem küldött ki, csak a sört vedeli meg égeti el a maradék hitelt.
Márknak fel kéne fognia, ha a Gyagyás nem dolgozik nem tud majd új hiteleket felvenni és akkor gyorsan kiszárad a pénzcsap, nem lesz több áthidalás.
Szóval javaslom Márknak, hogy combozza meg a kutyáját mert nagyon el van lustulva.
Írni kellene Márknak, higy a csicskája arra panaszkodik, hogy nincs elég motivációja melót keresni. Egy hónapja munknélküliés még egy darab CV-t sem küldött ki, csak a sört vedeli meg égeti el a maradék hitelt.
Márknak fel kéne fognia, ha a Gyagyás nem dolgozik nem tud majd új hiteleket felvenni és akkor gyorsan kiszárad a pénzcsap, nem lesz több áthidalás.
Szóval javaslom Márknak, hogy combozza meg a kutyáját mert nagyon el van lustulva.
Oct 23, 2020 10:10:44
seymour schwartz
(
x6)
Oct 23, 2020 10:13:15
x6)
Az meg lehetetlen. :)
Ezért imádom a Snecológiát, az ilyen logikai bukfencek miatt. Sneci, attól, hogy téged a németek megtűrtek, az nem jelent semmit. Nem faty pjogjamoszó, soha nem is leszel. Megkérdeznek egy valós interjún, mit mondasz? Mit csináltál egész nap? Meséld el egy átlagos napodat, milyen produktív munkát végzel? Már itt megbicsaklik a sztori. Az, hogy "tanultál" meg "rákészültél a felkészülés alapozásának a kezdetéhez" az nem számít produktív munkának. Ezért basztak ki három hét után osztrákban, és ha bekerülsz máshova, onnan is ki fognak!
-
Oct 23, 2020 10:13:27
Mert Németországban mindig és mindenhol be tudtam rendezkedni úgy, hogy legalább pár hónapig biztonságban éreztem magam, itt meg csak a szar hullik rám egyelőre. :)
Jaj de örülök, hogy szopik a sodi!
Jó utat a faszerdőben buzi pedó!
Oct 23, 2020 10:13:27
-
Oct 23, 2020 10:15:54
Endre, miért nem kérsz életvezetési tanácsokat a snecológusoktól?
Oct 23, 2020 10:15:54
Bejlin
(
x8)
Oct 23, 2020 10:17:44
x8)
Te pályakezdőkről beszélsz. :)
Én 10 éve a pályán vagyok, LOL.
Amiről te beszélsz, az olyan dolgokat egy huszonéves embernek lehet mondani. Bármelyiket.
Én 10 éve a pályán vagyok, LOL.
Amiről te beszélsz, az olyan dolgokat egy huszonéves embernek lehet mondani. Bármelyiket.
10 éve vagy a pályán de még a beugró szintű feladatot is 3 hétig tartott mire meg tudtad oldani. LOL.
A Reichl und Partner még mindig keres a helyedre embert. Egy autista kókler vagy semmi más. Ráadásul még egy féreg is aki a saját anyját hagyta nyomorogni napi 2 ezerből miközben milliókat adott random embereknek hitelből.
Púpszászi tyúkhúsleves
Oct 23, 2020 10:21:20
Endre, miért nem kérsz életvezetési tanácsokat a snecológusoktól?
Ezen röhögök a legnagyobbat. Vele az a trollkodás ha valid tanácsokat adnak neki mert úgy is mást csinál ami a faszság szokott lenni.
Oct 23, 2020 10:21:20
sodika
Oct 23, 2020 10:32:01
10 éve vagy a pályán de még a beugró szintű feladatot is 3 hétig tartott mire meg tudtad oldani. LOL
Oct 23, 2020 10:32:01
sodika
Oct 23, 2020 10:33:11
A CV-ben ott van hogy micsoda Symphony expert vagy azt leírtad hogy most kódoltál benne először :)
Laravel, Oxid, stb.
Oct 23, 2020 10:33:11
kripli figyelő
(
x12)
Oct 23, 2020 10:33:24
x12)
Oct 23, 2020 10:33:24
De nem tudtad megoldani xd Oct 23, 2020 10:33:24
nudism
Oct 23, 2020 10:35:05
Mind hallottuk pedofil. Oct 23, 2020 10:35:05
Su-su-suldigung
Oct 23, 2020 10:35:17
Sodi! Ne hallgass ezekre a konteós zsidókra! Ezek nem a javadat akarják, te igen is jó programozó vagy, illetve szerény is, hisz pályázhatnál senior-ként is, de nem teszed, pedig ott van mögötted 10 év munkatapasztalat, ami becsülendő. Mondtak volna nemet, akkor nem tett volna neked keresztbe a nagy ügyfél kihátrálása, de gyakorlatilag ki veszített többet? Te vagy a cég? Természetesen a cég. Egy jó programozót.
:DDDD :)
Oct 23, 2020 10:35:17
punk
Oct 23, 2020 10:36:12
SoDI, lehetoseget ajanlok
Egy kozepes meretu ceg (4 kontinens, 6 orszag, kb 200 fejleszto) eningeering teamjenek vagyok a vezetoje.
Eppen egy Seniort keresunk a kovetkezo feltetelekkel
- Fizu: £80 - £100k / ev + 10% eves bonus 6 havi lebontasban
- Covid alatt full remote (legalabb Q2 2021-ig)
- Covid utan relocation bonus (van irodank Nemetorszagban is, de akar Romaniaba is mehetsz)
A ceg nyelve a Python, de interjun teljesen agnostic-ok vagyunk, mert azt valljuk, hogy a nyelv csak egy eszkoz, es egy jo fejleszto pikk-pakk atvesz egy nyelvet. Tehat siman csinalhatod az interjut PHP-ben
Az interju menete:
- Phone screening a HR-essel, cultural fit kerdesekkel. (ezt siman atugorhatjuk a te esetedben, mert a kulturad eleg jol dokumentalt)
- Otthoni 1 oras automatikus coding teszt (van PHP + grad engineerekre van epitve a kerdessor)
- Computer science: masfel ora kodolas az egyik Principal engineerunkkel. (nem kell megijedni, a csavo 10 evvel fiatalabb nalad, szoval sokkal tapasztalatlanabb)
- System architecture velem (a felhomernok tapasztalatod jol fog itt jonni)
Irj ha erdekel a dolog
Tamas
Egy kozepes meretu ceg (4 kontinens, 6 orszag, kb 200 fejleszto) eningeering teamjenek vagyok a vezetoje.
- Covid utan relocation bonus (van irodank Nemetorszagban is, de akar Romaniaba is mehetsz)
A ceg nyelve a Python, de interjun teljesen agnostic-ok vagyunk, mert azt valljuk, hogy a nyelv csak egy eszkoz, es egy jo fejleszto pikk-pakk atvesz egy nyelvet. Tehat siman csinalhatod az interjut PHP-ben
Az interju menete:
- Phone screening a HR-essel, cultural fit kerdesekkel. (ezt siman atugorhatjuk a te esetedben, mert a kulturad eleg jol dokumentalt)
- Otthoni 1 oras automatikus coding teszt (van PHP + grad engineerekre van epitve a kerdessor)
- Computer science: masfel ora kodolas az egyik Principal engineerunkkel. (nem kell megijedni, a csavo 10 evvel fiatalabb nalad, szoval sokkal tapasztalatlanabb)
- System architecture velem (a felhomernok tapasztalatod jol fog itt jonni)
Irj ha erdekel a dolog
Tamas
Oct 23, 2020 10:36:12
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 23, 2020 10:37:35
x19)
tanult...
csak ők nem analfabéta, okj-s szakembert vettek fel. Előadtad magad seniornak mind a cv-ben, mind az interjún. De az első feladat kifogott rajtad.
Biztosra veszem, hogy mikor már több mint 3-4 napja ültél a ticketen eldöntötték a sorsod.
Ezért is volt az, hogy a késő délután leadott ticketed után másnap kora reggelre készen voltak a papírjaid és a boss is várt :)
Vonzas torvenye
Oct 23, 2020 10:40:16
SoDI, lehetoseget ajanlok
Irj ha erdekel a dolog
Tamas
Irj ha erdekel a dolog
Tamas
Ez amugy jol hangzik, fent van valahol a hirdetes? Ha a pupos nem jelentkezik lehet beprobalnam.
Oct 23, 2020 10:40:16
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 23, 2020 10:40:59
x19)
sőt azt is fixre veszem, hogy a ticketedet addigra már megcsinálta más vki helyetted és le is adták az ügyfélnek a melót, nem váratták őt hetekig.
HeteróMárk
Oct 23, 2020 10:41:06
Kiss Endre Farkas, ha nem lennél buzi megbasznád a Jagri Brigittát?
Én meg is baszom, amikor csak tudom.
Oct 23, 2020 10:41:06
D.Dezsö
Oct 23, 2020 10:43:12
Látod Sodi meg is kaptad az első ajánlatod egy komoly munkára, ezt is el fogod Sodikázni?
Oct 23, 2020 10:43:12
Púpszászi tyúkhúsleves
Oct 23, 2020 10:45:11
Laravel, Oxid, stb.
Laravel, Oxid, stb.
NA ÉÉÉÉÉS ?? Tudod hogy a senior azt is jelenti hogy a munkához kapcsolódó dolgokat átlátja rendesen PLUSZ folyamatosan fejleszti magát a szakmai trendeknek megfelelően?
Nem egy alkalommal kezdtem számomra addig tök új nyelvvel.. volt amikor android java fejlesztés során bevállaltam hogy gyorsan megtanulom az ios/swift-et is annyira hogy az appot utána lefejlesztettem abban is. Más platform, más logika, de a seniornak van mire építeni. Sorolhatnám a valódi senior tapasztalataimat de inkább dolgozomcsá, este meg írom a levelet a bankjaidnak :D
Oct 23, 2020 10:45:11
seymour schwartz
(
x6)
Oct 23, 2020 10:46:06
x6)
Laravel, Oxid, stb.
Hazudsz recskás! Mutass referenciát! Hol lehet megnézni a "munkádat"?
Hahó
(
x136)
Oct 23, 2020 10:46:41
x136)
Vigyázz sneci, éppen el akar csábitani egy cég. Mondjál inkább nemet.
sodika
Oct 23, 2020 10:47:02
Oct 23, 2020 10:47:02
sodika
Oct 23, 2020 10:48:11
hogyne
Oct 23, 2020 10:48:11
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 23, 2020 10:50:17
x19)
interjúkon szoktad mondani, hogy te nemzeti hős vagy?
punk
Oct 23, 2020 10:50:24
hogyne
hogyne
Na jo, lehet kicsit sokat kertem. Abban benne lennel, ha csak a coding teszted eredmenyet publikalnam? Ha benne vagy mar kuldenem is a tesztet
Oct 23, 2020 10:50:24
gyorsulo utemu vegjatek
Oct 23, 2020 10:52:35
sodi infos vagyok a szar gemeskut orszagban, JUNIOR 2ev munkatapasztalattal
miert lehet az hogy a mai napig kapom a hivasokat munkalehetoseggel es nem nekem kell soroznom masnizott CV-ket hogy egyaltalan behivjanak valahova?
mit csinalsz te szarul?
amikor kiderul hogy egy 10 eve a palyan levo szakember felszabadul valahogy senki nem akar lecsapni ra egy olyan teruleten ahol also hangon 100ezer ember hianyzik?
miert lehet az hogy a mai napig kapom a hivasokat munkalehetoseggel es nem nekem kell soroznom masnizott CV-ket hogy egyaltalan behivjanak valahova?
mit csinalsz te szarul?
amikor kiderul hogy egy 10 eve a palyan levo szakember felszabadul valahogy senki nem akar lecsapni ra egy olyan teruleten ahol also hangon 100ezer ember hianyzik?
Oct 23, 2020 10:52:35
Magyarország rémálma
(
x7)
Oct 23, 2020 10:53:13
x7)
De kivan a faszom belőled, Snegó. Ezt a fajta önátbaszást nagyon nehezen tudom tolerálni, ilyenkor mindig szívből kívánom neked, hogy basszon arcon az élet.
Nem is tudom, hogy minek örülnék jobban, ha felvennének és megint hamar kibasznának vagy annak, ha nem találnál állást. Talán a legjobb forgatókönyv az lenne, ha egy őszinte főnökbe futnál bele, aki lehordana a bús picsába, hogy alkalmatlan vagy az egész pályára, aztán kötnél ki Púpszászon.
hehe
Nem is tudom, hogy minek örülnék jobban, ha felvennének és megint hamar kibasznának vagy annak, ha nem találnál állást. Talán a legjobb forgatókönyv az lenne, ha egy őszinte főnökbe futnál bele, aki lehordana a bús picsába, hogy alkalmatlan vagy az egész pályára, aztán kötnél ki Púpszászon.
seymour schwartz
(
x6)
Oct 23, 2020 10:53:23
x6)
Egyébként tényleg most hogy van időd igazán összedobhatnál valami referenciát. Mondjuk egy olyan blogot, ahol nem jelennek meg egyből vonatozó öregek. Kezdetnek. Akkor elindultál a programozóvá válás előkészületi szakaszának a bevezetési felkészítésén. Addig viszont csak egy faszverő kókler vagy.
Ingatkanügyek
Twiccs Chat
(
x5)
Oct 23, 2020 10:56:04
x5)
(előre is bocsánat a hosszú kommentért)
Hé Sodi... akarom mondani Pedofil!
ha, megjelenésekkor lesznek (állitólag) streamek, akkor a következő játékokat miért hagytad ki?
-Serious Sam 4
-Doom Eternal: The Ancient Gods (part1)
-Amnesia Rebirth
-Crash Bandicoot 4
-Star Wars : Squadrons (ami VR kompatibilitis)
-Mafia : Definitive Edition
-Crysis: Remastered
csak nem hiányzik valami a SZETÁPBÓL?
Kérlek pipáld ki ami még megvan vagy bővisd a listát ha valamivel kiegészitetted a Stúdijót!
Eszköztár:
Drón: Mavic Pro Platinum combo
Kamera 1: Samsung S9 Plus (telefon)
Kamera 2: Sony RX-100-II
Kamera 3: GoPro Session 5
Gamer PC: CAPTIVA Highend Gaming R50-885 (CPU: AMD Ryzen 7 3700X, VGA: AMD Radeon RX 5700 XT 8GB GDDR6, RAM: 32GB DDR4 Crucial, alaplap: Gigabyte GA-B450-AORUS-M, ház: AeroCool Cylon RGB Black, táp: Thermaltake SMART RGB 600W, SSD 480GB, HDD 1TB, hűtés: XILENCE Performance A+ Serie Fan Set RGB)
Gamer laptop, streamer gép: ASUS GL502VS-GZ223T (i7 7700HQ, 16 Gb RAM, 512 Gb SSD, 1 Gb HDD, 1070GTX)
Mobiltelefon stabilizátor: DJI Osmo Mobile 3
Konzol: Playstation 4 Pro
Zöld háttér: Elgato green screen
Softboxok: TecTake 3 sofbox-set (ebből kettőt használok)
Egér és billentyűzet: Hama gaming starter set
PS4 egér-billentyűzet konverter: Hama Speedshot Ultimate
Joystick: Thrustmaster T-Flight Hotas 4
Sztereó mikrofon (vlogger): SONY ECM-XYST 1 M
Puskamikrofon (vlogger): Sony ECM-GZ1M
Vezeték nélküli mikrofon (vlogger): Sony ECM-W1M
Telefon puskamikrofon: Rode VideoMic Me
Felcsippenthető mikrofon: Rode smartLav, valamint egy smartLav+
Első webkabera: Logitech Brio
Második webkamera: Logitech G920
Harmadik webkamera: Logitech G922
PC mikrofon: USB Blue Yeti
Konzolos VR sisak: Playstation VR
PC-s kontroller: Microsoft Xbox Wireless Controller
Mobilos VR szemüveg: Samsung Gear VR (2018)
Kormány: Thrustmaster T300RS GT
Váltó: Thrustmaster TH8A
Tablet: Samsung S4 tab LTE
Tablet billentyűzet: Book Cover Keyboard EJ-FT830
Tablet egér: Microsoft Surface Mobile Mouse
Vízálló füles: JBL Endurance Dive
Okosóra: Samsung Gear Fit 2 Pro
E-book olvasó: Kindle Paperwhite (8 Gb, Wifi)
Router: Fritz!Box 6590 Cable
Stream pult: Elgato Streamdeck
Színes világítás: Philips Hue White and Color Ambiance Play Lightbar (3 darab) + Hue Smartplug (3 db) + Hue Tap Switch
#50euro + kamatok
ha, megjelenésekkor lesznek (állitólag) streamek, akkor a következő játékokat miért hagytad ki?
-Serious Sam 4
-Amnesia Rebirth
-Crash Bandicoot 4
Kérlek pipáld ki ami még megvan vagy bővisd a listát ha valamivel kiegészitetted a Stúdijót!
Eszköztár:
Gamer PC: CAPTIVA Highend Gaming R50-885 (CPU: AMD Ryzen 7 3700X, VGA: AMD Radeon RX 5700 XT 8GB GDDR6, RAM: 32GB DDR4 Crucial, alaplap: Gigabyte GA-B450-AORUS-M, ház: AeroCool Cylon RGB Black, táp: Thermaltake SMART RGB 600W, SSD 480GB, HDD 1TB, hűtés: XILENCE Performance A+ Serie Fan Set RGB)
Gamer laptop, streamer gép: ASUS GL502VS-GZ223T (i7 7700HQ, 16 Gb RAM, 512 Gb SSD, 1 Gb HDD, 1070GTX)
Színes világítás: Philips Hue White and Color Ambiance Play Lightbar (3 darab) + Hue Smartplug (3 db) + Hue Tap Switch
Magyarország rémálma
(
x7)
Oct 23, 2020 10:56:39
x7)
hogyne
hogyne
Itt a lehetőség te nagy senior, ráadásul a nyelvet is szabadon megválaszthatod.
Púpszászi tyúkhúsleves
Oct 23, 2020 10:58:06
SENIOR... Itt van amit csináltam ezen a héten:
Hétfőn elfogadtam az ajánlatot
Kedden befejeztem egy privát projectet és elintéztük a papírmunkát
Szerdán kezdtem, átnéztem az EGÉSZ kódbázist töviről hegyire, írtam egy listát arról hogy mi szerint kéne rendetrakni a projektben
Csütörtökön megcsináltam az első kört a kód tisztításban plusz nap elején az első ticketet.
Ma folytatom a rendrakást mert nem gondolták volna hogy ilyen tempóban haladok majd így rendezik a taskokat hogy legyen mit felvennem.
SENIOR az ránéz valamire és nem masni TAPASZTALATBÓL átlátja, nem tanulgat hetekig. Az előző melómnál megmutatták az ügyfél tök custom CMS-ét screen sharinggel. Akkor ott mondtam hogy ebből ahogy ők kezelik a dolgokat X problémák lesznek. Úgy is lett. Mert volt TAPASZTALAT, írtam saját CMS-t és írtam backendet meg frontendet is nem egy esetben CMS-ekhez.
Szóval masnizgassál de attól még Junior vagy 5 év kontárkodással.
Oct 23, 2020 10:58:06
Nemfatyle
(
x7)
Oct 23, 2020 11:04:55
x7)
hogyne
hogyne
Szóval te is érzed, hogy nevetség tárgya lenne a teljesítményed?
-
Oct 23, 2020 11:06:02
Tanultál, gyagya úgy röhögök, most basztak ki de te tanulásról masnizol.
Bárcsak mondtak volna nemet!!
seymour schwartz
(
x6)
x6)
8-ig állást kell találnod! Lesz állás?
Ingatkanügyek
Magyarország rémálma
(
x7)
Oct 23, 2020 11:07:07
x7)
(előre is bocsánat a hosszú kommentért)
-Serious Sam 4
-Amnesia Rebirth
-Crash Bandicoot 4
Eszköztár:
-Serious Sam 4
-Amnesia Rebirth
-Crash Bandicoot 4
Eszköztár:
Trolléga! Tisztelettel kérdezem, hogy megtennéd, hogy ezt a listát hanyagolod végre? :) Leírta a púpos, hogy minden nála van a Mario kormányon kívül, ami akár igaz, akár nem, válaszolt a kérdésre, így ez nem igényel további kutatást, majd kipotyognak a szögek a zsákból, ahogy mindig. :)
Fuvolázó Kobold
Oct 23, 2020 11:08:25
Fogd már be a pofádat, te agyalágyult. Mi a kurva anyádat terelsz meg masnizol itt, mi?! Mi nem a kutyáid vagyunk, hogy idebaszol egy auticsontot aztán azon fogunk nyammogni egész nap.
NEM A TE KOTTÁDBÓL JÁTSSZUNK!
Összerúgtad a port a cigánnyal, mi? :D Brigike miatt először letiltott a fórumról, most meg gondolom kérte az újabb áthidalást. Csak már te is le vagy égve mint a picsa, szóval újra ide evett a fene. Itt üzengetsz bazdmeg a sorok között a két lehúzós fasznak, azok meg beherbálozva basznak a te pénzeden vett ironmanes kütyühalom tetején. Szerintem márk még bele is törli a mosdatlan faszát az elgátódba.
Na pakolj ki szépen hogy mi bánt ténylegesen, vagy húzz a faszba.
Oct 23, 2020 11:08:25
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 23, 2020 11:09:28
x38)
Csúcs alatti senior, megkaptad már a segélyt? xDDDDDD
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
sodika
Oct 23, 2020 11:10:48
Bakker, azért még ennyi interjú után is meg lehet engem lepni. Most volt egy "hogyan jellemeznének Önt a barátai" stílusú webkamerás.
Áááá. Ez azért ki tud zökkenteni. :D
Mindegy.
Mindegy.
Oct 23, 2020 11:10:48
jó lesz ez!
Oct 23, 2020 11:11:30
Ez is gecidurva, hogy bonyolult visszamenni Németországba. Az egyetlen dolog, amitől félek, az ez, hogy vissza se tudok oda menekülni, és itt ragadok, ahol jó eséllyel nincsenek érdemi lehetőségek a hosszútávú életben maradásra.
Oct 23, 2020 11:11:30
Twiccs Chat
(
x5)
Oct 23, 2020 11:11:36
x5)
Vettem, értettem. :) csak mint minden cégnél (igy gondoltam a médiabirodalomnál is,) szokás leltárt késziteni és csak segiteni akartam neki, hogy tudja mi tűnt el, de ha Herr Púp azt mondja szmájlizgatva, hogy minden megvan akkor a listám tényleg felesleges.
Nemfatyle
(
x7)
Oct 23, 2020 11:12:25
x7)
Bakker, azért még ennyi interjú után is meg lehet engem lepni. Most volt egy "hogyan jellemeznének Önt a barátai" stílusú webkamerás.
Mindegy.
Mindegy.
:DDDD Bekamuztad, hogy vannak?
sodika
Oct 23, 2020 11:13:06
Büdös faszt. Ebben az országban péládul nem (vagy alig) léteznek például bankszámla nélküli hitelkártya-ajánlatok. Németország meg tele van velük. És ez csak egy apróság, de annál fontosabb.
Oct 23, 2020 11:13:06
seymour schwartz
(
x6)
Oct 23, 2020 11:13:43
x6)
Most volt egy "hogyan jellemeznének Önt a barátai"
Felpontoztam! Hajrá Sodi!
sodika
Oct 23, 2020 11:14:43
Hamburgban simán a szerződésemre hozzámvágtak 2 havi dispo-t és egy hitelkártyát. Itt 3 havi fizetés nélkül még 10 euró dispo-t se kapsz.
Hol élhető ez a kibaszott bizonytalanság, hogy csak annyit tudsz költeni, amennyi pénzed ténylegesen van? Látom, hogy több éve itt dolgozó emberek is szenvednek ezzel.
Hol élhető ez a kibaszott bizonytalanság, hogy csak annyit tudsz költeni, amennyi pénzed ténylegesen van? Látom, hogy több éve itt dolgozó emberek is szenvednek ezzel.
Oct 23, 2020 11:14:43
Nemfatyle
(
x7)
Oct 23, 2020 11:14:46
x7)
Még egyszer: Az élhető és az élősködhető nem ugyanazt jelenti
Púpszászi tyúkhúsleves
Oct 23, 2020 11:15:36
Mindegy.
Mindegy.
:))))))))))))))))))))))) Kész kifeküdtem! Ez így péntekre erős volt! Hogy fogok így
Oct 23, 2020 11:15:36
sodika
Oct 23, 2020 11:15:48
Az a fajta bizonytalanság, hogyha elfogy a pénzed, akkor el vagy fogyva a pénzed, és egy kenyeret se tudsz venni, kurvára nem élhető.
Oct 23, 2020 11:15:48
sodika
Oct 23, 2020 11:16:06
na csá
Oct 23, 2020 11:16:06
Schwartz Gyuri bá'
Oct 23, 2020 11:16:22
Hol élhető ez a kibaszott bizonytalanság, hogy csak annyit tudsz költeni, amennyi pénzed ténylegesen van?
De hát én is ezt mondom már mióta! Szerencsére te azért gondoskodsz róla, hogy az osztrákok tanuljanak ezt-azt, drága Sodi fiacskám!
Oct 23, 2020 11:16:22
D.Dezsö
Oct 23, 2020 11:18:31
Mindegy.
Mindegy.
Nem tudtad németül, hogy mondják a csicskát és a kutyát? Vagy mi fan?
Oct 23, 2020 11:18:31
sodika
Oct 23, 2020 11:18:58
Hát mondom: SEGÍTŐKÉSZNEK mondanának. :D
Az biztos, bazmeg. :DDDDDDDDDDD
Oct 23, 2020 11:18:58
seymour schwartz
(
x6)
Oct 23, 2020 11:22:21
x6)
Hát mondom: SEGÍTŐKÉSZNEK mondanának. :D
Magadon is röhögsz hülyegyerek, tehát tudod, hogy mekkora szarban vagy. Azon kívül nincsenek barátaid, max kvázi-hajléktalan haverjaid, de leginkább csak emberek akik tudják a neved és pénzt kérnek tőled amit nem adnak vissza.
Su-su-suldigung
Oct 23, 2020 11:23:49
Mindegy.
Mindegy.
Remélem elmesélted, hogy a kommenthaverok hogyan jellemeznénenk. :)
Oct 23, 2020 11:23:49
Nemfatyle
(
x7)
Oct 23, 2020 11:25:03
x7)
Az a fajta bizonytalanság, hogyha elfogy a pénzed, akkor el vagy fogyva a pénzed, és egy kenyeret se tudsz venni, kurvára nem élhető.
Egy jó programozónak nem fogy el a pénze
Okjs Snecologus
(
x1)
Oct 23, 2020 11:25:51
x1)
Eddig számomra Bunkibank volt a ledühítöbb Sodi-szócikk.
Viszont "a Vera" történet simán űbereli...gyagyás a kurva anyádat!
Reméljük hamarosan púpszászra/blahára esz a fene :D
szutyok
Viszont "a Vera" történet simán űbereli...gyagyás a kurva anyádat!
Reméljük hamarosan púpszászra/blahára esz a fene :D
Örebro
(
x17)
Oct 23, 2020 11:27:05
x17)
gyagyås, ma pentek van, mit eszel ma? hol a setup? miert nem jött a segelyke szerdåcskån? buzi vagy-e?
sodika
Oct 23, 2020 11:29:31
miert nem jött a segelyke szerdåcskån?
Oct 23, 2020 11:29:31
Örebro
(
x17)
Oct 23, 2020 11:29:34
x17)
Hamburgban simán a szerződésemre hozzámvágtak 2 havi dispo-t és egy hitelkártyát. Itt 3 havi fizetés nélkül még 10 euró dispo-t se kapsz.
mit låtsz te fasz? hiszen egyetlen egy ember nem åll szoba veled a buzisauna kasszåspn kuvul, az is csak ker pår eurot es annyi.
Örebro
(
x17)
Oct 23, 2020 11:30:26
x17)
sok a betuelutesed, csak nem ideges vagy gyagyås?
Örebro
(
x17)
Oct 23, 2020 11:32:02
x17)
nem kapsz te semmit a jövö heten, påran irtak rolad es ameddig azokat ellenörzik hetek, de remenyeim szerint honapok telnek el. ez a minimum amivel segithetunk neked, hogy dögölnel meg!
Örebro
(
x17)
Oct 23, 2020 11:33:46
x17)
tudod te fasz a nemetek es az osztråkok alaposak es mindent megvizsgålnak, te meg egy hazug csalo tolvaj ( låsd monitor) vagy.
jó lesz ez!
Oct 23, 2020 11:34:43
csak annyit tudsz költeni, amennyi pénzed van.
üdv a való világban!
Örebro
(
x17)
x17)
jut eszembe, nem ugy volt, hogy soha többet nem irsz ide! XD
sodika
Oct 23, 2020 11:35:57
Nem, egy igennek vagy nemnek meg kell jönnie.
Oct 23, 2020 11:35:57
Ásó27
(
x68)
Oct 23, 2020 11:36:57
x68)
Sodi amúgy szerintem az egész világon csak mi vagyunk neked, szóval mondhattad volna: "a barátaim egy pedofil gerinctelen szardarabnak gondolnak"
Mifaaaaaaaaaaaan
sodika
Oct 23, 2020 11:37:31
Egyébként november 4 a következő kifizetési dátum.
Szóval azért az egész jövő hét ott van nekik eldönteni.
De azért remélem, ennél egy gyorsabb lesz.
Oct 23, 2020 11:37:31
Ásó27
(
x68)
Oct 23, 2020 11:37:48
x68)
jut eszembe, nem ugy volt, hogy soha többet nem irsz ide! XD
Hazudott volna? A sodi?
Örebro
(
x17)
Oct 23, 2020 11:37:50
x17)
de rå fognak jönni, hogy te probålkoztål es azt nem szeretik, ennyike.
Nemfatyle
(
x7)
Oct 23, 2020 11:38:00
x7)
Ha nem jön, akkor újabb sokkocska lesz?
Ásó27
(
x68)
Oct 23, 2020 11:38:22
x68)
Idén már úgysem kapsz semmit, mit izgulsz?
fosfej
Oct 23, 2020 11:39:39
A blahán is így fogod majd tartani a markod sodi?
Oct 23, 2020 11:39:39
Örebro
(
x17)
Oct 23, 2020 11:39:55
x17)
de te mintha szerdåt irtål volna, erre a hetre, olvasd csak vissza, tudod mikor nagy a pofåd, nagyot koppansz. mindenesetre molnår baråtod sokat segitett az osztråk es nemet burokråciånak.
sodika
Oct 23, 2020 11:40:57
Figyelj, azt, hogy küldjek hiánypótlást, egy munkanap alatt megkaptam. Szóval most úgy néz ki, nem kérnek már mást.
Oct 23, 2020 11:40:57
Örebro
(
x17)
Oct 23, 2020 11:41:17
x17)
gyagyås hol a setup? miert nem produkålid magad? eladta a cigåny? vagy csak elkobozta?
Örebro
(
x17)
Oct 23, 2020 11:42:08
x17)
lesz ott meg mås hiånypotlås is te primitiv fasz!
sodika
Oct 23, 2020 11:42:42
Annyi igaz, hogy ez a várakozás rosszabb, mint egy nem.
Mert az legalább egy nem.
Oct 23, 2020 11:42:42
Sodito
Oct 23, 2020 11:42:43
Figyelj, azt, hogy küldjek hiánypótlást, egy munkanap alatt megkaptam. Szóval most úgy néz ki, nem kérnek már mást.
Szard le a segélyt gyagyás, indítsd inkább a streamet.
Oct 23, 2020 11:42:43
Ásó27
(
x68)
Oct 23, 2020 11:43:01
x68)
gyagyås hol a setup? miert nem produkålid magad? eladta a cigåny? vagy csak elkobozta?
Az már Miskolcban lesz karácsonyi ajándék egy purdénak
gyorsulo utemu vegjatek
Oct 23, 2020 11:47:07
kész végem!
egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ezeket komolyan írja és nem csak az a célja, hogy hergelje JUSZT IS a trollokat
Oct 23, 2020 11:47:07
Örebro
(
x17)
Oct 23, 2020 11:47:35
x17)
nem tudod, mert semmit nem tudsz nemet es ausztriårol, de amire kenyesek a hivatalok az a csalås, illetektelen elönyök ki vagy felhasznålåsa es ezekkel valo probålkozås. mivel te is tudod, hogy beprobålkoztål - ugyan lehet utolag probåltad korrigålni - ezt jolelku es törvenytisztelö emberek jelentettek, igy ha mås nem, de elhuzodni el fog az egesz szarod, ennyike.
Púpszászi tyúkhúsleves
Oct 23, 2020 11:47:40
Hány hetes lesz az autiroham szerinted ha NEM-et mondanak? Mert az azért esélyes. Az osztrákok amúgy se szeretik a bevándorlókat, főleg hogy nemrég jöttél és már segélyért kuncsorogsz. Angliában itt pl. hiába nyithatnál törvényesen bankszámlát, ha nincs lakcím, munkahely stb. akkor az ügyintézők nehezítik meg a dolgokat. Ugyanez a lakás kiadás. Amikor jöttem sok éve simán a pofámba mondták hogy nincs szabad lakásuk több helyen úgy is, hogy tele volt a kirakat meg hírdettek. Erre nem tudsz mit csinálni :D
Abban bízol hogy az eddigi munkád miatt nem küldhetnek mást csinálni. Aha, majd kapsz max 1-2 hónapot aztán átsorolnak és elküldenek covid központba konyhai kisegítő melóra, vagy nem kapsz egy fillért se. ISMEREK olyan emebert aki így járt. Tudod milyen fasza volt krumplit hámoznia nyakig beöltözve maszkban szemüvegben a párás konyhán? :D :D :D
Oct 23, 2020 11:47:40
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 23, 2020 11:49:11
x19)
Mekkora fütyi rangatás lesz ha megkapja a segélyt pedig se látszik ki a feje a soo szarból amibe navigálta magát.
Örebro
(
x17)
Oct 23, 2020 11:49:19
x17)
kész végem!
de az, probål provokålni, csak azt felejti el, hogy vannak nåla okosabbak, mondjuk ez nem nehez.
Ásó27
(
x68)
Oct 23, 2020 11:50:02
x68)
Ha megjön a segély, veszel 4K TV-t?
Mifaaaaaaaaaaaan
sodika
Oct 23, 2020 11:50:10
Hú, bazmeg. Azért olvas durva dolgokat az ember.
1) csávót jogosulatlanul kirúgják
2) elmegy munkanélküli segélyre
3) közben pert indít
4) a perben neki adnak igazat
5) az AMS 10 ezer euró segélyt kér vissza tőle, monvdán: ezek szerint mégis volt állása :D
Élhető ország, meg a faszom.
Osztrák jogügy.
3) közben pert indít
5) az AMS 10 ezer euró segélyt kér vissza tőle, monvdán: ezek szerint mégis volt állása :D
Osztrák jogügy.
Oct 23, 2020 11:50:10
sodika
Oct 23, 2020 11:50:47
Oct 23, 2020 11:50:47
sodika
Oct 23, 2020 11:53:14
mivel te is tudod, hogy beprobålkoztål
Semmivel nem próbálkoztam be, ami nem lett volna jogos.
Oct 23, 2020 11:53:14
Penzmento
(
x6)
Oct 23, 2020 11:53:34
x6)
Hú, bazmeg. Azért olvas durva dolgokat az ember.
3) közben pert indít
Osztrák jogügy.
3) közben pert indít
Osztrák jogügy.
Csak az élősködést preventálják olyan nemzetidegen férgektől, mint te.
osztrák - magyar tolmács
Oct 23, 2020 11:54:14
TAKARODJ AZ ORSZÁGUNKBÓL BÜDÖS MIGRI!!!! BELŐLÜNK AZTÁN EGY CENTET NEM FOGSZ KISZEDNI AZ HÓTZIHER!!!!!4444!!!!
Oct 23, 2020 11:54:14
jó lesz ez!
Oct 23, 2020 11:54:17
december 4 előtt lófaszt sem kapsz, de mikulásra is csak virgácsot!
Oct 23, 2020 11:54:17
.
Oct 23, 2020 11:54:43
Jóvaaa, kitérdekel recskaboy, úgyse kapsz segélyt.
Inkább ezekre válaszolj!
Mikor lesz flokk ?
Mikor lesz stream ?
Mi a elmúlt 1 heti böngészési előzményed ?
Miért nézel pucér gyerekeket ?
Inkább ezekre válaszolj!
Mikor lesz flokk ?
Mikor lesz stream ?
Mi a elmúlt 1 heti böngészési előzményed ?
Miért nézel pucér gyerekeket ?
Oct 23, 2020 11:54:43
sodika
Oct 23, 2020 11:55:44
december 4 előtt lófaszt sem kapsz
Oct 23, 2020 11:55:44
Jagri Brigitta
Oct 23, 2020 11:55:50
Unom a kis cigányfaszt.
Kellene egy igazi magyar kolbász a seggembe.
Kellene egy igazi magyar kolbász a seggembe.
Oct 23, 2020 11:55:50
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 23, 2020 11:56:12
x19)
Jó lesz ez.
seymour schwartz
(
x6)
Oct 23, 2020 11:57:07
x6)
Melóval hogy állsz? Mi lesz ha 8-ra se lesz semmi?
Faszaság van
(
x2)
Oct 23, 2020 12:07:08
x2)
Tudod, te kapitális seggfej, az emberek a fizetésükből, és (ha van), a megtakarításaikból élnek. Illetve nem engednek meg maguknak dolgokat, amik ezeket a forrásokat meghaladja. Én pl.: nem veszek magamnak új motoros dzsekit minden hónapban, mert egyfelől fölösleges, másfelől valszeg lenulláznám magam elég hamar, mert mindig a drága darabok tetszenek. Ezért beérem évi 1-2-vel. Oh, micsoda tragédia...
71 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™