de te nem vagy ember, hanem probåltål hamis adatokkal operålni, ne azt ird, hogy nem, csak modositottad. ezek utån jobban utånad neznek, ha nevtelen bejelentesek mennek ellened, ennyike keci!
akkor mit hisztizel korcs? majd május 3-án hisztizhetsz. addig azt mond meg, milyen érzés volt amikor a fejedhez kaptál, hogy megint lebuktál pedofil szar?
Van akadály, mégpedig az hogy
1. pedofil vagy
2. migráns vagy aki nem jogosult
3. büdös voltál az ügyintézőnek aki mérgében az asztal alá tette az aktádat. Majd amikor bemész hörögve akkor mosolyog egyet és azt mondja "óóó bocsánat!" :D :D
Uram, uram kérdezhetek valamit? (copyright by Arcade)
NEM MARASZTAL AZ ORSZÁG? :D :D :D
Ezt én így látatlanban is kizárnám. 6 hónapos válaszidő segélynél olyan túlzóan soknak tűnik, mintha egyenesen kiírnák a kapura, hogy mindenki basszon egyedül, segítségre ne is számítson. Persze te nem tudsz németül, úgyhogy bármi lehet az igazság.
Lehet hogy válaszoltak írásban NEMET csak a sok kavarásod miatt az Ogrénak küldték el levélben :D :D :D vagy a volt munkahelyednek
Mikor beszéltél utoljára velük? Erre miért nem válaszolsz? Nem beszéltél velük telefonon még soha, mi? Levelet meg utoljára hiánypótlásban küldtél, aztán csodálkozol, hogy nem veled foglalkoznak.
Így van, vagy nem így van?
Biztos :)))))
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Nem pénzt akarok. Választ.
Dehogynem pénzt akarsz.
Ingatkanügyek
Hivatalnokokkal szemben külön ajánlott az autista passzív-agresszív értetlenkedő stílus. Főleg akkor, ha szarrá akarod szopattatni magad. Mit nem értesz azon, hogy most konkrétan az életed az ő kezükben van, és azt csinálnak, amit akarnak, ameddig a határidőn belül vannak? Nem kérdezősködsz bazmeg, hanem keresed a munkát, mint a kisangyal.
biztos xdxdxd
Rosszabb, mint 6 hónap.
Az AMS köteles a kérelmekről (beleértve a fellebbezéseket is) mihamarabb döntést hozni; ennek legkésőbbi határideje 6 hónap. (A 6 hónapos határidő meghosszabbítása csak akkor lehetséges, ha például más hatóságoknál előzetes eljárása is szükséges, melyet az AMS-nek meg kell várnia ahhoz, hogy a kérelem tárgyában dönteni tudjon.)
www.interreg-athu.eu/fileadmin/be_user_uploads/Fairwork/Downloads/maszsz_munkanelkuli_A5_HU.pdf
Nekem is hihetetlennek tűnik, de rákerestem, és nem találtam ezt ütő forrást.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Akkor irány Berlin!
Mifaaaaaaaaaaaan
A finanzamtnak egyes ügyekre 6 hónap a határidő.
Ők pl rendszeresen ki is használják a maximális időt.
Gondolom az ams nek is van valamennyi mozgástere ez ügyben.
Szoval nyugodtan várjál csak.
Amúgy a márciusi lezáráskor nekem felmondtak 15.el,27én bejelennkeztem, munkanélkülire,majd április első hetében utalták 15.éig visszamenöleg a pénzt.
Szerintem ne reménykedj, megvárják a határidő végét, és elutasitanak.
Nagyon jó meglátás.
Endre minden bizonnyal kiskamasz korban ragadt meg szellemileg-férfiasság ügyében.
Néni, bácsi, fütyi, mások nemi szervei iránt való kiolthatatlan érdeklődés, kukkolás, fütyizés, idősebb ember által gyakorolt kontroll, stb.
Viselkedése alapján biztosra vehető, hogy gyermekkorában vagy abuzálták, vagy szemtanúja volt olyan dolgoknak, amik deformálták a jellemét.
Vagy a nagyinál, vagy amikor fater hazahordta a herkás, alka, hajléktalan urakat.
Ki tudja miért hordott haza az öreg iszákos Kiss, mindenféle lumpen alakokat...
Igazából kicsit szomorú dolog ez, de végül is miért ne engednénk szabadon, ha már így alakult és akkor vizsgáljuk, hogyan viselkedik, hogyan alakítja a kis torz világát.
Amúgy a márciusi lezáráskor nekem felmondtak 15.el,27én bejelennkeztem, munkanélkülire,majd április első hetében utalták 15.éig visszamenöleg a pénzt.
Eddig azt hazudtad, hogy nyáron rúgtak ki!
Ezt 100%HeteróMárk emailjéből idézte.
Hülye.
Ezt most idéztem.
Lehet, hogy szólni kéne neki!
Mifaaaaaaaaaaaan
Szerinted?
Meg arról is, hogy Endre különböző weboldalakon hirdeti Jágri Brigi szolgáltatásait - gondolom így akarja visszakapni a pénzét Márktól, hogy egy becsületes családanyát prostituálnak!
hejj fráter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!megszoptatta kiszej tündét is!!!!!!
Nem olvastad a napi 25 cikkben? Pedig azt mondtad akkor már mindenről kellett volna olvasnod.
NEM MARASZTAL AZ ORSZÁG?
Apropó a Targóból megkerestek már hogy egyeztesd a munkaviszonyoddal kapcsolatban amit bejelentett itt a csapat?
Tegnapi young gay boyos böngészős lebukásodról nem akarsz nyilatkozni?
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Senki nem az alapján választ országot, hogy ott milyen a munkanélküli ellátás. Csak és kizárólag a gazdasági migráns koszos cigány koszovói albánok meg te. Ezekkel az emberekkel kerültél egy polcra, te ócska segélymigráns. 3 hete voltál az országban, amikor bejelentkeztél full munkanélküli ellátásra. Szerinted sietni fognak az ügyedben? :D :D :D
Bittner+deficás+becsületes zoli törlesztéseiből. :)))
És miből fog megélni? Az anyha nyugdíjából.:)))
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Nincs semmi terve, már megmondta.
Rögtönözni fog = a lehető legelbaszottabb dolgot fogja meghúzni, amit mi még elképzelni sem tudunk :D
magyaroktól, és ahol csoportosulnak, vagy akár csak egy is van, óvakodni kell, mint a büdös szartól!
Akkor nem kerek minden? Lesz ma stream twinky?
Mifaaaaaaaaaaaan
De miért kéne írniuk bármit is? 6 hónapig teljesen jogszerűen hallgathatnak.
Bazmeg, hát szóltam előre: 6 hónap.
645 az összes havi behajtás, úgy számlolok.
Havi 235 ezer Ft behajtás. 4 embertől.

Kivéve, amikor nem 4, hanem 5 hetes lesz egy hónap.
Akkor 705 euróval.
Ha még az esti szauna / edzés is be lesz tiltva, megőrülök :D
Többen kérdezik,hogy mivel feltűnően kerülöd a lebukásoddal kapcsolatos kérdéseket, hallgatás beleegyezés alapon, hivatalosan is kijelenthetjük, hogy a nemzet krónikása homoszexuális?
két hete még 600 eurós segéllyel számoltál a hónap végéig.
januárban meg azzal, hogy a szülinapodtól kezdve már nem lesz semmilyen variálás és váratlan esemény, csak faszaság.
ilyen ez a titok című film.
majd twinkyboyokra vered a faszod a konyhában a gumimatracon.
A kijárási tilalom azt jelenti, hogy nem járhatsz ki. Legfeljebb a boltba sörért naponta egyszer.
Szerintem kezdd el megtervezni a púpszászi menekülőútvonalat.
magyaroktól, és ahol csoportosulnak, vagy akár csak egy is van, óvakodni kell, mint a büdös szartól!
Hát az baszna be. Az egyetlen dolog, ami az az egészet elviselhetővé teszi, a napi luxuskondi / szauna.
Meg a twinkyboyok, nem?
Örebro
(
x17)
Oct 30, 2020 20:20:12
x17)
Rosszabb. 6 hónap. Elvileg.
Ha kérem, onnantól.
Tehát ha novomber 2-én kérem, május 2-ig kell válaszolni. :D
Elvileg.
Mindenesetre meglátjuk, de ez valami agyrém.
Egy nemet az ember mindenhol megérdemel.
Egy nemet még magyar hatóságoktól is kap.
Ha kérem, onnantól.
Elvileg.
de te nem vagy ember, hanem probåltål hamis adatokkal operålni, ne azt ird, hogy nem, csak modositottad. ezek utån jobban utånad neznek, ha nevtelen bejelentesek mennek ellened, ennyike keci!
- - -
Oct 30, 2020 20:20:37
Mit mondott itt kb. mindeki? HÓNAPOK amíg elbírálják.
Mivolt a reakcoód: ""másnak is intéztem, és nyeeeemm...
Tessék, itt van, nincs elbírálva, és egy hónap múlva sem lesz ;))))
Sikítozhatsz,. hogy "ejfogadhatatjan", "mongyanyányak nyemett!!", pont leszarja a hivatal, majd mész az osztrák bíróágra hetyetyézni, mi?
Nagy jogászzseni! Aki vagy...egyébként mulasztásban IS vagy, azért nincs papír, de majd ha arról jön papír, némi bírságocskával, olyan sikító síró idegrohamot kapsz, 2napig voinyítassz egyfolytában... :D
Erre még a trollok a sok fincsi trollkodással rátettek, sok szerencsét pedofil gyagyás fasz!
Jelenleg pont azt kapod, amit érdemelsz, ugye a kapitalizmusban mindenki érdemei szerint keres, mint többször is megállapítottad...
Részeg óbégatás egy konyhában egy gumimatracon, az osztrák segélyt várva.
Ezek a képességeid, ennyit érsz ! :D :D
És ami a legjobb a trollok egy szalmaszálat nem mozdítottak azért, hogy ide juss, ez mind a te produkciód, és a cigány szeretőddel a fincsi románc eredménye :D:D
Mivolt a reakcoód: ""másnak is intéztem, és nyeeeemm...
Tessék, itt van, nincs elbírálva, és egy hónap múlva sem lesz ;))))
Sikítozhatsz,. hogy "ejfogadhatatjan", "mongyanyányak nyemett!!", pont leszarja a hivatal, majd mész az osztrák bíróágra hetyetyézni, mi?
Nagy jogászzseni! Aki vagy...egyébként mulasztásban IS vagy, azért nincs papír, de majd ha arról jön papír, némi bírságocskával, olyan sikító síró idegrohamot kapsz, 2napig voinyítassz egyfolytában... :D
Erre még a trollok a sok fincsi trollkodással rátettek, sok szerencsét pedofil gyagyás fasz!
Jelenleg pont azt kapod, amit érdemelsz, ugye a kapitalizmusban mindenki érdemei szerint keres, mint többször is megállapítottad...
Részeg óbégatás egy konyhában egy gumimatracon, az osztrák segélyt várva.
Ezek a képességeid, ennyit érsz ! :D :D
És ami a legjobb a trollok egy szalmaszálat nem mozdítottak azért, hogy ide juss, ez mind a te produkciód, és a cigány szeretőddel a fincsi románc eredménye :D:D
Oct 30, 2020 20:20:37
nemeket akarok hallani
Oct 30, 2020 20:20:52
Ha kérem, onnantól.
Elvileg.
Ha kérem, onnantól.
Elvileg.
akkor mit hisztizel korcs? majd május 3-án hisztizhetsz. addig azt mond meg, milyen érzés volt amikor a fejedhez kaptál, hogy megint lebuktál pedofil szar?
Oct 30, 2020 20:20:52
Púpszászi tyúkhúsleves
Oct 30, 2020 20:21:17
Jövő hét elején majd kifaggatom őket. Ha valami probléma, vagy akadály, mondják azt. Ha nincs probléma, mondják azt. De ez, hogy nem mondanak semmit, agyrém.
Van akadály, mégpedig az hogy
1. pedofil vagy
2. migráns vagy aki nem jogosult
3. büdös voltál az ügyintézőnek aki mérgében az asztal alá tette az aktádat. Majd amikor bemész hörögve akkor mosolyog egyet és azt mondja "óóó bocsánat!" :D :D
Uram, uram kérdezhetek valamit? (copyright by Arcade)
NEM MARASZTAL AZ ORSZÁG? :D :D :D
Oct 30, 2020 20:21:17
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 30, 2020 20:21:45
x37)
Ha kérem, onnantól.
Elvileg.
Ha kérem, onnantól.
Elvileg.
Ezt én így látatlanban is kizárnám. 6 hónapos válaszidő segélynél olyan túlzóan soknak tűnik, mintha egyenesen kiírnák a kapura, hogy mindenki basszon egyedül, segítségre ne is számítson. Persze te nem tudsz németül, úgyhogy bármi lehet az igazság.
Schalk Mátyás
Oct 30, 2020 20:21:53
Helu Endre! Éljenek a munkanélküli alkoholisták
Oct 30, 2020 20:21:53
sodika
Oct 30, 2020 20:21:58
Egyelőre csak kérdéseket teszek fel.
A panasznál még nem tartunk.
Biztos elkeveredett a levelük.
Oct 30, 2020 20:21:58
Baromarc
(
x1)
Oct 30, 2020 20:22:51
x1)
Lesz búfelejtő stream?
Púpszászi tyúkhúsleves
Oct 30, 2020 20:23:31
Lehet hogy válaszoltak írásban NEMET csak a sok kavarásod miatt az Ogrénak küldték el levélben :D :D :D vagy a volt munkahelyednek
Oct 30, 2020 20:23:31
Örebro
(
x17)
Oct 30, 2020 20:23:45
x17)
gyagyås kicsit segitek, itt keresd a megoldåst:
håny europa unios orszågban van/volt egyidöben bejelentett lakcimed ?
håny europa unios orszågban van/volt egyidöben bejelentett lakcimed ?
-
Oct 30, 2020 20:23:46
Mikor beszéltél utoljára velük? Erre miért nem válaszolsz? Nem beszéltél velük telefonon még soha, mi? Levelet meg utoljára hiánypótlásban küldtél, aztán csodálkozol, hogy nem veled foglalkoznak.
Így van, vagy nem így van?
Oct 30, 2020 20:23:46
Karib
(
x10)
Oct 30, 2020 20:24:08
x10)
Biztos :)))))
seymour schwartz
(
x6)
Oct 30, 2020 20:24:33
x6)
Dehogynem pénzt akarsz.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 30, 2020 20:24:44
x37)
Hivatalnokokkal szemben külön ajánlott az autista passzív-agresszív értetlenkedő stílus. Főleg akkor, ha szarrá akarod szopattatni magad. Mit nem értesz azon, hogy most konkrétan az életed az ő kezükben van, és azt csinálnak, amit akarnak, ameddig a határidőn belül vannak? Nem kérdezősködsz bazmeg, hanem keresed a munkát, mint a kisangyal.
Örebro
(
x17)
Oct 30, 2020 20:24:48
x17)
biztos xdxdxd
Érdeklődő
(
x6)
Oct 30, 2020 20:25:07
x6)
Küldd el a hivataloknak a kedvenc twinkyboyos videóidat, Endre! Vagy segítsünk ebben mi? :)
sodika
Oct 30, 2020 20:25:40
Rosszabb, mint 6 hónap.
Az AMS köteles a kérelmekről (beleértve a fellebbezéseket is) mihamarabb döntést hozni; ennek legkésőbbi határideje 6 hónap. (A 6 hónapos határidő meghosszabbítása csak akkor lehetséges, ha például más hatóságoknál előzetes eljárása is szükséges, melyet az AMS-nek meg kell várnia ahhoz, hogy a kérelem tárgyában dönteni tudjon.)
www.interreg-athu.eu/fileadmin/be_user_uploads/Fairwork/Downloads/maszsz_munkanelkuli_A5_HU.pdf
Nekem is hihetetlennek tűnik, de rákerestem, és nem találtam ezt ütő forrást.
Oct 30, 2020 20:25:40
Ásó27
(
x68)
Oct 30, 2020 20:25:46
x68)
Csak nyomd be Endre a "t" betűt, és kezdőthet az este!
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
Oct 30, 2020 20:26:17
x68)
autiloop
Akkor irány Berlin!
Örebro
(
x17)
Oct 30, 2020 20:28:02
x17)
gyagyås hol a mubörkårpitozott görgös irodaszeked?
kollégám könyvjelzője
Oct 30, 2020 20:30:14
hát én még soha sehol nem olvastam olyat, hogy egy világhíres járadékvadásznak utánanéznek, ha segélyt kér a labancoktól. ha hétfőig nincs válasz, kapcsolj extra fokozatra és legyél teljesen álnaiv sneci, az segíteni fog!
Oct 30, 2020 20:30:14
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 30, 2020 20:30:16
x19)
Beszéltem a hivatallal.
Azt mondták hétfőn megy egy ellenőr hozzád, aki majd képeket fog mutatni neked.
Ha a pucér nős képre feláll a faszod kapsz segélyt.
Szted menni fog?
Azt mondták hétfőn megy egy ellenőr hozzád, aki majd képeket fog mutatni neked.
Ha a pucér nős képre feláll a faszod kapsz segélyt.
Szted menni fog?
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Oct 30, 2020 20:30:23
x8)
Eddig úgy voltam vele, hogy olyan, hogy a hónap utolsó munkanapján sem jön semmi, elképzelhetetlen.
Most van az, hogy tessék nekem igent vagy nemet mondani, mert ez mi a fasz. Jogosult vagy, vagy nem?
A nem is egy válasz.
Most van az, hogy tessék nekem igent vagy nemet mondani, mert ez mi a fasz. Jogosult vagy, vagy nem?
A nem is egy válasz.
A finanzamtnak egyes ügyekre 6 hónap a határidő.
Ők pl rendszeresen ki is használják a maximális időt.
Gondolom az ams nek is van valamennyi mozgástere ez ügyben.
Szoval nyugodtan várjál csak.
Szerintem ne reménykedj, megvárják a határidő végét, és elutasitanak.
Vonzas torvenye
Oct 30, 2020 20:30:56
Lemaradtam sodi. Akkor nem felhomernok a sodi, hanem segelyes munkanelkuli? Hat hol az egymillio futyi?
Nekem ma ajanlottak matyarorszagon egymillios allastes diplomam sincs, hat ez hogy lehet endre?
Meg mindig a twinkboybfet nezek a titok helyett?
Nekem ma ajanlottak matyarorszagon egymillios allastes diplomam sincs, hat ez hogy lehet endre?
Meg mindig a twinkboybfet nezek a titok helyett?
Oct 30, 2020 20:30:56
broni
(
x45)
Oct 30, 2020 20:34:07
x45)
sodi, vágasd le a lábaid, biztos több segíjt kapsz!!!!!!!!!!
fráter most vettt ferárit!!!!!!!!!!!
Örebro
(
x17)
Oct 30, 2020 20:34:14
x17)
többen kerdezik, igy, hogy az euro lassan 370 ft, mennyi futyi a tartozåsod?
sodika
Oct 30, 2020 20:34:31
A helyzet az, és erről senki nem szólt, hogy Ausztriában tényleg olyan a jogrend, hogy hivatalos válasz nélkül maradhatasz, amivel kapcsolatban ráadásul az a poén, hogy a semmivel szemben még panasszal sem tudsz élni.
Ilyen erős különbségekről még életemben nem hallottam, és ennek tükrében egyre jobban érthetetlen, hogy miért van élő ember, aki Németország helyett Ausztriát választja.
Oké, engem október 8-án mondtak fel, október 12-én jelentkeztem be munkanélkülire, és október 15-én segélyre.
És én is ugyanúgy a következő hónap első hetében várom a segélyt. Ugyanúgy, mint te.
Ami engem érdekelne, hogy kaptál-e előtte valamiféle határozatot, vagy simán kaptad a pénzt?
Ilyen erős különbségekről még életemben nem hallottam, és ennek tükrében egyre jobban érthetetlen, hogy miért van élő ember, aki Németország helyett Ausztriát választja.
Oké, engem október 8-án mondtak fel, október 12-én jelentkeztem be munkanélkülire, és október 15-én segélyre.
És én is ugyanúgy a következő hónap első hetében várom a segélyt. Ugyanúgy, mint te.
Ami engem érdekelne, hogy kaptál-e előtte valamiféle határozatot, vagy simán kaptad a pénzt?
Oct 30, 2020 20:34:31
-
Oct 30, 2020 20:34:53
Egy férfi jellemfejlődésében és sikerességében kulcsfontosságú szerepet játszik..
Nagyon jó meglátás.
Endre minden bizonnyal kiskamasz korban ragadt meg szellemileg-férfiasság ügyében.
Néni, bácsi, fütyi, mások nemi szervei iránt való kiolthatatlan érdeklődés, kukkolás, fütyizés, idősebb ember által gyakorolt kontroll, stb.
Viselkedése alapján biztosra vehető, hogy gyermekkorában vagy abuzálták, vagy szemtanúja volt olyan dolgoknak, amik deformálták a jellemét.
Vagy a nagyinál, vagy amikor fater hazahordta a herkás, alka, hajléktalan urakat.
Ki tudja miért hordott haza az öreg iszákos Kiss, mindenféle lumpen alakokat...
Igazából kicsit szomorú dolog ez, de végül is miért ne engednénk szabadon, ha már így alakult és akkor vizsgáljuk, hogyan viselkedik, hogyan alakítja a kis torz világát.
Oct 30, 2020 20:34:53
Érdeklődő
(
x6)
Oct 30, 2020 20:35:56
x6)
Endre, bescsületes Zoli és CigányMárk is szereti nézegetni a twinkyboyokat? Mutattál nekik ilyen videókat a trauni spórolós nyaralás során?
-
Oct 30, 2020 20:36:28
Sodi, a legjobb az lenne, ha indítanál egy élő adást, ahol alkalmad nyílna beszélni a jelenlegi helyzetedről. Ha őszintén elmondasz mindent, biztos akad valaki, aki ellát jótanácsokkal, esetleg konkrét segítséget is kaphatsz.
Oct 30, 2020 20:36:28
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Oct 30, 2020 20:36:48
x7)
mondtak volna nemet
A jó portás csak baszik!
-
Oct 30, 2020 20:38:05
Oct 30, 2020 20:38:05
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 30, 2020 20:39:01
Ezt 100%HeteróMárk emailjéből idézte.
Oct 30, 2020 20:39:01
sodika
Oct 30, 2020 20:39:16
Minden forrást ezt említi egyébként.
– A szolgálat köteles a benyújtott kérelmekről mielőbb – legkésőbb hat hónapon belül – határozatot hozni.
www.vaol.hu/gazdasag/helyi-gazdasag/ausztriai-lakcimmel-igenyelheto-az-osztrak-munkanelkuli-segely-4142318/
Ha valaki nekem előtte elmondja, hogy fél évig az embert itt ellátás nélkül hagyhatják, sose jöttem volna az országba.
Jár 20 vagy 30 hétig, de 24 hónap az elbírálás?
És közben meg az ember haljon éhen?
Egyre érthetetlenebb, hogy ezt a vadkapitalista, embertelen szemétdombot hogyan nevezheti bárki is élhető országnak. :D
– A szolgálat köteles a benyújtott kérelmekről mielőbb – legkésőbb hat hónapon belül – határozatot hozni.
www.vaol.hu/gazdasag/helyi-gazdasag/ausztriai-lakcimmel-igenyelheto-az-osztrak-munkanelkuli-segely-4142318/
Ha valaki nekem előtte elmondja, hogy fél évig az embert itt ellátás nélkül hagyhatják, sose jöttem volna az országba.
Egyre érthetetlenebb, hogy ezt a vadkapitalista, embertelen szemétdombot hogyan nevezheti bárki is élhető országnak. :D
Oct 30, 2020 20:39:16
Egy szörnyeteg krónikája
Oct 30, 2020 20:39:44
Púp, leszarjuk a segílyt.
A tegnapi twinkboy linkes lebukásról írj valami hihető kifogást.
A tegnapi twinkboy linkes lebukásról írj valami hihető kifogást.
Oct 30, 2020 20:39:44
sodika
Oct 30, 2020 20:39:47
Hülye.
Ezt most idéztem.
Oct 30, 2020 20:39:47
Ásó27
(
x68)
Oct 30, 2020 20:40:04
x68)
Sodi a kurva anyád, nyomd meg a té betűt!
Mifaaaaaaaaaaaan
Érdeklődő
(
x6)
Oct 30, 2020 20:40:51
x6)
Endre, Jagri Brigitta tudja, hogy Kovács Márk twinkyboyos pornóra gerjed?
Ásó27
(
x68)
Oct 30, 2020 20:41:35
x68)
Endre, Jagri Brigitta tudja, hogy Kovács Márk twinkyboyos pornóra gerjed?
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Oct 30, 2020 20:41:36
x7)
December 2.
E-mailt kap az AMS-től:
Herr Kiss, kérem fáradjon be annak tisztázására, hogy ön valóban életvitelszerűen Linzben él.
Sodi válaszol:
Tisztelt Kislány,
A határzár miatt nem tudok Újszászról Linzbe utazni,de újra csatolom a John Hariss Wellness belépőkártyám, linzi villamosbérletem, és szaunabérletem.
|__o__|
E-mailt kap az AMS-től:
Herr Kiss, kérem fáradjon be annak tisztázására, hogy ön valóban életvitelszerűen Linzben él.
Sodi válaszol:
Tisztelt Kislány,
A határzár miatt nem tudok Újszászról Linzbe utazni,de újra csatolom a John Hariss Wellness belépőkártyám, linzi villamosbérletem, és szaunabérletem.
broni
(
x45)
Oct 30, 2020 20:42:27
x45)
sodi,molnár krisz sokkal menőbb nálad. te egy kripli vagyol
Herr Gutsche
Oct 30, 2020 20:43:02
gyagyås hol a mubörkårpitozott görgös irodaszeked?
Szerinted?
Oct 30, 2020 20:43:02
Érdeklődő
(
x6)
Oct 30, 2020 20:44:43
x6)
Meg arról is, hogy Endre különböző weboldalakon hirdeti Jágri Brigi szolgáltatásait - gondolom így akarja visszakapni a pénzét Márktól, hogy egy becsületes családanyát prostituálnak!
fráter
Oct 30, 2020 20:45:42
sodi, vágasd le a lábaid, biztos több segíjt kapsz!!!!!!!!!!
A pedál nélküli feláras volt, de volt rá pénz!
A pedál nélküli feláras volt, de volt rá pénz!
Oct 30, 2020 20:45:42
Brian
(
x2)
Oct 30, 2020 20:46:22
x2)
Mivel a recskás ignorálja a kèrdéseket és csak az autiloopot pörgeti, javaslom senki ne reagáljon rá amíg el nem magyarázza a nyunyókás könyvjelzőt. Nem az anyukája vagyunk, hogy a lelki életével foglalkozzunk. Vagy tiltsuk ki a gecibe, beszèlgessen az elgatoval ha egyedül érzi magát.
-
Oct 30, 2020 20:46:28
Az állásajánlatokat még küldözgetik? Vagy már teljesen elfelejtettek?
Oct 30, 2020 20:46:28
broni
(
x45)
Oct 30, 2020 20:46:53
x45)
hejj fráter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!megszoptatta kiszej tündét is!!!!!!
sztárprogramozó
(
x2)
Oct 30, 2020 20:47:06
x2)
Endre! Nyomjad a T betűt!
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
-
Oct 30, 2020 20:47:39
www.youtube.com/watch?v=WbT01uStD60&feature=youtu.be&t=494
"Húzd vissza"
Anyád ezt mondta eset is, sodi?
Amikor farkadat a löttyedt seggéhez dörgölted, mikor egy ágyban aludtatok Prágában.
"Húzd vissza"
Anyád ezt mondta eset is, sodi?
Amikor farkadat a löttyedt seggéhez dörgölted, mikor egy ágyban aludtatok Prágában.
Oct 30, 2020 20:47:39
botibb
Oct 30, 2020 20:49:35
Sodi, izzísd a sztrímet!
Nagy farkam van és kemény. :)
Oct 30, 2020 20:49:35
Irodista
Oct 30, 2020 20:52:37
Szerintem, mint ügyfél, élj az iratbetekintési jogoddal. Legalább látod, miért huzzák az időt. Látogass el az AMS-be. Csinálhatsz utazós flokkot is a kirándulásról.
Oct 30, 2020 20:52:37
Púpszászi tyúkhúsleves
Oct 30, 2020 20:54:25
A helyzet az, és erről senki nem szólt, hogy Ausztriában tényleg olyan a jogrend, hogy hivatalos válasz nélkül maradhatasz, amivel kapcsolatban ráadásul az a poén, hogy a semmivel szemben még panasszal sem tudsz élni.
Nem olvastad a napi 25 cikkben? Pedig azt mondtad akkor már mindenről kellett volna olvasnod.
NEM MARASZTAL AZ ORSZÁG?
Apropó a Targóból megkerestek már hogy egyeztesd a munkaviszonyoddal kapcsolatban amit bejelentett itt a csapat?
Oct 30, 2020 20:54:25
-
Oct 30, 2020 20:54:53
Sodó, mikor küldtek utoljára álláshirdetést?
Múlt héten érkezett 8, arról beszéltél, azóta küldtek még?
Múlt héten érkezett 8, arról beszéltél, azóta küldtek még?
Oct 30, 2020 20:54:53
Érdeklődő
(
x6)
Oct 30, 2020 20:57:13
x6)
Amúgy Endre, nem kéne megvenni azt a 4K tévét? Ha szép színekkel, nagy felbontásban nézhetné veled a twinkyboyokat, lehet, hogy a miskolci cigány is gyakrabban meglátogatna. Az a lopott monitor elég nívótlan Labancia felhőmérnökének!
xray
(
x21)
Oct 30, 2020 21:02:51
x21)
gyagyás, mifan a twinkboy linkkel? ne kussolj, hanem válaszolj! beléd állt az ideg, amikor észrevetted a buktát?
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Oct 30, 2020 21:02:55
x13)
Ha kérem, onnantól.
Elvileg.
Ha kérem, onnantól.
Elvileg.
Tegnapi young gay boyos böngészős lebukásodról nem akarsz nyilatkozni?
Fra'ter
Oct 30, 2020 21:05:12
sodi, ismerd be hogy buzi vagy
mi ugyse fogunk jobban -vagy kevesbe- utalni, neked meg konnyebb lesz
rajtad kivul ugyis mindenki tisztaban van vele
mi ugyse fogunk jobban -vagy kevesbe- utalni, neked meg konnyebb lesz
rajtad kivul ugyis mindenki tisztaban van vele
Oct 30, 2020 21:05:12
Magyarország rémálma
(
x7)
Oct 30, 2020 21:06:44
x7)
Reagált valamit a buzi könyvjelzőre vagy csak elegánsan hallgat?
hehe
xray
(
x21)
Oct 30, 2020 21:07:20
x21)
Oct 30, 2020 21:07:20
Reagált valamit a buzi könyvjelzőre vagy csak elegánsan hallgat?
kussol a fadászbika. Oct 30, 2020 21:07:20
Hahó
(
x136)
Oct 30, 2020 21:07:58
x136)
Pont az lett amit mondtunk. Nem kap határozatot vagy segélyt, és itt fog nyüszíteni. Itt van és nyüszít.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 30, 2020 21:08:01
x37)
Minden forrást ezt említi egyébként.
vaol.hu/gazdasag/helyi-gazdasag/ausztriai-lakcimmel-igenyelheto-az-osztrak-munkanelkuli-segely-4142318/
vaol.hu/gazdasag/helyi-gazdasag/ausztriai-lakcimmel-igenyelheto-az-osztrak-munkanelkuli-segely-4142318/
Senki nem az alapján választ országot, hogy ott milyen a munkanélküli ellátás. Csak és kizárólag a gazdasági migráns koszos cigány koszovói albánok meg te. Ezekkel az emberekkel kerültél egy polcra, te ócska segélymigráns. 3 hete voltál az országban, amikor bejelentkeztél full munkanélküli ellátásra. Szerinted sietni fognak az ügyedben? :D :D :D
Hahó
(
x136)
Oct 30, 2020 21:08:46
x136)
Sneci, megérdemelnél egy nemet?
broni
(
x45)
Oct 30, 2020 21:11:13
x45)
sodi, molnár kriszián nem buzi!!!!!!!!!!!!!!!
Hahó
(
x136)
Oct 30, 2020 21:12:29
x136)
A következő nagy nyüszítés jövő hónap elején lesz, amikor lekorlátozzák a hitelkártyákat. És az egyben az igazi pakolás csá is lesz, púpszászi meneküléssel.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 30, 2020 21:14:30
x37)
Endre, ha az a beláthatatlan tragédia következne be, hogy kénytelen vagy hazaköltözni Újszászra, akkor onnan hogyan kívánod fizetni a német tartozásodat? Hogyan kívánsz egy jó erős átlagfizetésnek megfelelő 600 Eurót kiskálázni havonta a megélhetési költségeiden felül?
Hahó
(
x136)
Oct 30, 2020 21:15:02
x136)
Sneci ha egy hónap múlva sem lesz határozat, és nem fogsz tudni pénzhez jutni a hitelegyenlegekről, mit fogsz csinálni?
Tycoon
(
x2)
Oct 30, 2020 21:15:58
x2)
Már megint mi ez a buzi link sodi??Te buzi szar
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
Hahó
(
x136)
Oct 30, 2020 21:16:52
x136)
Endre, ha az a beláthatatlan tragédia következne be, hogy kénytelen vagy hazaköltözni Újszászra, akkor onnan hogyan kívánod fizetni a német tartozásodat? Hogyan kívánsz egy jó erős átlagfizetésnek megfelelő 600 Eurót kiskálázni havonta a megélhetési költségeiden felül?
Bittner+deficás+becsületes zoli törlesztéseiből. :)))
És miből fog megélni? Az anyha nyugdíjából.:)))
Egy szörnyeteg krónikája
Oct 30, 2020 21:18:00
Sneci ha egy hónap múlva sem lesz határozat, és nem fogsz tudni pénzhez jutni a hitelegyenlegekről, mit fogsz csinálni?
Nincs semmi terve, már megmondta.
Rögtönözni fog = a lehető legelbaszottabb dolgot fogja meghúzni, amit mi még elképzelni sem tudunk :D
Oct 30, 2020 21:18:00
intertroll
Oct 30, 2020 21:18:14
üdv az elképzelhetetlenségek országában..remélem idén nem számoltál segélyekkel mert ha azon múlik akkor neked kampó!
Oct 30, 2020 21:18:14
Mark
Oct 30, 2020 21:20:30
Hol a segij kuttya ?
Oct 30, 2020 21:20:30
Hahó
(
x136)
Oct 30, 2020 21:20:59
x136)
Sneci, te amúgy felfogtad, hogy ha nem tudod fizetni a linzi lakást és kint tartózkodást, akkor vége van a dalnak? Mert ha megszűnik az osztrák állandó tartózkozkodás, akkor lőttek a segélynek.
Kifárasztásra játszik az ország. Kíváncsiak meddig bírja a kicsi sneci.:))
Kifárasztásra játszik az ország. Kíváncsiak meddig bírja a kicsi sneci.:))
stressznélküli nyugi
(
x2)
Oct 30, 2020 21:21:08
x2)
Endre, anyádnak már szóltál, hogy hamarosan költözöl?
Kenyér és víz.
Hahó
(
x136)
Oct 30, 2020 21:24:05
x136)
Sneci a következő 2 hónapra kellene neked kb. 4000 euró. Bittner+deficás=260 euró/hónap. Becsületes zolival ne számoljunk.
Hogy lesz ez sneci?
Hogy lesz ez sneci?
Ásó27
(
x68)
Oct 30, 2020 21:24:26
x68)
Bronigyűlölő azért ennél tudsz te kreatívabb is lenni!
Mifaaaaaaaaaaaan
broni
(
x45)
Oct 30, 2020 21:24:32
x45)
sodi, te spermahajder!!!!!!!!!!!!!!
sodika
Oct 30, 2020 21:24:34
Az van, hogy ezt a helyzetet értelmezni se tudom.
Vita van, ír valamit a hivatal, ami nem tetszik, az ismerős.
De az, hogy semmi reakció, totál szokatlan.
Oct 30, 2020 21:24:34
Ásó27
(
x68)
Oct 30, 2020 21:25:10
x68)
Akkor nem kerek minden? Lesz ma stream twinky?
Hahó
(
x136)
Oct 30, 2020 21:26:24
x136)
De miért kéne írniuk bármit is? 6 hónapig teljesen jogszerűen hallgathatnak.
Bazmeg, hát szóltam előre: 6 hónap.
-
Oct 30, 2020 21:26:44
Nyomj egy streamet, hátha kapsz annyi támogatást, amiből kihúzod egy darabig.
Oct 30, 2020 21:26:44
Hahó
(
x136)
Oct 30, 2020 21:26:51
x136)
Élvezd a faszaságot sneci.
Hahó
(
x136)
Oct 30, 2020 21:27:55
x136)
Itt lenne az ideje kicsit a trollok kedvében járni, hátha donételnek.
Könyörögjél nekünk.
Könyörögjél nekünk.
sodika
Oct 30, 2020 21:28:54
Sneci a következő 2 hónapra kellene neked kb. 4000 euró. Bittner+deficás=260 euró/hónap. Becsületes zolival ne számoljunk.
Hogy lesz ez sneci?
Hogy lesz ez sneci?

Akkor 705 euróval.
Oct 30, 2020 21:28:54
sodika
Oct 30, 2020 21:29:31
És ez legalább jövő év végéig érvényes, úgy.
Oct 30, 2020 21:29:31
intertroll
Oct 30, 2020 21:30:05
a tranzitzónában fogsz karácsonyozni mint gazdasági menekült.
Oct 30, 2020 21:30:05
Pletykák labanciából
Oct 30, 2020 21:30:40
Gyagyás, azt hallottam labanciában élő ismerősöktől, hogy hétfőtől kijárási tilalom lesz.
Mit fogsz tenni, hogy tényleg megcsinálják?
Oct 30, 2020 21:30:40
sodika
Oct 30, 2020 21:30:56
Tehát hogy legalább a bankos törlesztéseim legalább 2022-ig nem okoznak gondok, azzal számolok.
Oct 30, 2020 21:30:56
sodika
Oct 30, 2020 21:31:39
Gyagyás, azt hallottam labanciában élő ismerősöktől, hogy hétfőtől kijárási tilalom lesz.
Oct 30, 2020 21:31:39
D.Dezsö
Oct 30, 2020 21:32:55
És ez legalább jövő év végéig érvényes, úgy.
Többen kérdezik,hogy mivel feltűnően kerülöd a lebukásoddal kapcsolatos kérdéseket, hallgatás beleegyezés alapon, hivatalosan is kijelenthetjük, hogy a nemzet krónikása homoszexuális?
Oct 30, 2020 21:32:55
Karib
(
x10)
Oct 30, 2020 21:34:10
x10)
Endre, miért vered twinkboyokra a döglött faszodat?
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Egy szörnyeteg krónikája
Oct 30, 2020 21:34:24
Sodrák, beismered végre, hogy buzi vagy?
Oct 30, 2020 21:34:24
sodika
Oct 30, 2020 21:35:20
Mindegy, 10-től nyomok tovább gamét inkább.
Oct 30, 2020 21:35:20
Hahó
(
x136)
Oct 30, 2020 21:35:49
x136)
Akkor 705 euróval.
Akkor 705 euróval.
két hete még 600 eurós segéllyel számoltál a hónap végéig.
januárban meg azzal, hogy a szülinapodtól kezdve már nem lesz semmilyen variálás és váratlan esemény, csak faszaság.
ilyen ez a titok című film.
Hahó
(
x136)
Oct 30, 2020 21:37:03
x136)
majd twinkyboyokra vered a faszod a konyhában a gumimatracon.
Egy szörnyeteg krónikája
Oct 30, 2020 21:37:06
A kijárási tilalom azt jelenti, hogy nem járhatsz ki. Legfeljebb a boltba sörért naponta egyszer.
Szerintem kezdd el megtervezni a púpszászi menekülőútvonalat.
Oct 30, 2020 21:37:06
-
Oct 30, 2020 21:38:07
Mehet a stream, pedrák.
Oct 30, 2020 21:38:07
sodika
Oct 30, 2020 21:39:06
Hát az baszna be. Az egyetlen dolog, ami az az egészet elviselhetővé teszi, a napi luxuskondi / szauna.
Oct 30, 2020 21:39:06
Érdeklődő
(
x6)
Oct 30, 2020 21:39:53
x6)
Meg a twinkyboyok, nem?
127 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

A nem is egy válasz.
AUTILOOP ALERT