Most nem nagyzolásból, de ez 3 éves hobbi-junior szintű programozói tudásommal sem tűnik egy túlzottan bonyolult feladatnak, ez kb a STNÍI-oldal topkomment szekciójának felel meg, ami nekem úgy 2-3 órás szabadidős elfoglaltság volt (és még API sincs a fórumhoz, nekem kellett az egészet lescrapelni és saját PostgreSQL adatbázisba íratni az összes kommentet, hogy egyáltalán tudjak vele dolgozni)
sohatobbetnemirokide.no-ip.hu/topkomment?author=b%C3%A1rki
Ó helló, ez itt most egy technikai próba! http://sohatobbetnemirokide.no-ip.hu
Egyébként én azért utálom az ilyen 10 éves gyerekeknek való feladatokat, mert ha még át is viszed, a gyakorlatban meg olyanokat fognak rád sózni, hogy assembly-ben írjál 3d engine-t meg hasonlók. Szóval Sodrák, ha még át is viszed a feladatot, nem feltétlenül nem fog kelleni majd sokkal nehezebb dolgokat megoldani.
Ingatkanügyek
Pontosan ez volt a Reichlnél is, 3500 eurójuk (+adók, járulékok) bánta.
Nem esett még le, hogy sodi egy konzumidióta? Mivel Dr. Görény és Dr. Lepkei azt mondja egyél D vitamint, ezért sodi zabálja attól függetlenül, hogy tisztában van-e azoknak a felszívódási körülményeivel.
xyz
Baszki de jó, hogy szóltál. Utánanéztem, és én is rosszul szedem :D
Ezt még én is tudom, hogy nem üres seggbe kell felnyomni a tablettákat, hanem fosás közben.
Faszom
Lenkei azt is mondta hogy az aidset szaunával lehet gyógyítani...
Boldog Vekni
:D első gyereknél mindenki így csinálja, nyugi :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Valami hermafrodita 10 éves, aki leszopná a döglött pitont.
🕎Endigame🕎
Olvass vissza, úgy egy éve tűnt fel twitch-en, meg itt is. SoDI moderátora meg felszopója lett hamar.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Leszopta volna a félhalott döglött pitont azért hogy Sodival japánba tudjanak gusztustalan dolgokat csinálni (amit természetesen Sodi fizetett volna)
SEO - gay sauna, php, düsseldorf, Endre F. Kiss, pedophile, rhinotillexis, Kiss Endre Farkas, Berlin
Furcsa buzi 2.0
Faszom
Annyira imádom, hogy senki, de tényleg senki sincs, aki legalább kicsit is lojális lenne a korcshoz, de legalábbis soha nem mondott róla semmi degradálót. :)
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
Már le is zárta. Ilyen gyorsan még sose oldottál meg ticketet, púp! Erre igyál gyorsan egy sört xDDD
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Asodi megint alkalmazottai közé fogadta egy napra a zsidókat, de most sem jött be LOL. És ezzel a vonatozó öregek is egyetértenek!
Kenyér és víz.
Látom van másik issue. SoDI: mikor oldottál meg utoljára két jegyet egy projekten? :)
Segítséget kért itt könyörgő tekintettel mint egy kölyök kutya, betette a linket és megkapta. Faszba már hogy semmi se jó neki. Ki fogom számlázni neki ezt.
Soha többet nem írok ide
- hol vannak az eddigi munkáid, kontribúcióid? Senior fejlesztőként biztos van egy csomó ilyen.
Szetey-montázs, hahó!
Így tanulta az egyetemen. Az elmúlt 15, meg a hátralévő max 5 évre minek tanuljon új dolgokat?
És ez az a kód amit felvállal és ki mer tenni :D :D :D
Ez az a kód, amiről azt hiszi, hogy kibaszottul vérprofi! Egy junior nem írna ekkora szart, de mindegy. Púpszász.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Púpszász az csak akkor, ha az anyja beengedi :)
A kód az fenomenális. Zserytől többet várnék :D

Akit meg érdekel -a recskás szerinti - Bolívia: 64.media.tumblr.com/tumblr_lgxnsvcc7a1qat1d6o1_500.jpg
(a valóságban ugyanúgy 14, mint otthon)
Akit meg érdekel -a recskás szerinti - Bolívia: 64.media.tumblr.com/tumblr_lgxnsvcc7a1qat1d6o1_500.jpg
Ezaz, remélem elutazik dél amerikába, és lesittelik:-D
Legendásan jók arrafelé a börtön körülmények.
Élve felszeletelnék, az első órában, szerintem.
"On egy nagyon jo szamember, csak sajnos a kliens a korinavirus miatt visszavonta a projektet"
Tbh teljesen irrelevans hogy tud-e valaszolni udemy kurzusok harmadik leckejen megtanult kerdesekre, mert meg ha igen is az 50ks berigeny a tudasara mindenkepp nevetseges.
Vicc nelkul, juniornak is csak joindulattal vennek fel.
https://www.youtube.com/watch?v=RgCJB5kUR5g
A buzigurtni az első Berlini expedició alkalmával látott napvilágot, amikoris Vera néni kisérte ki a recskást a vonathoz, egy szivárványszín szövet övvel átkötött táskával (ami Sodié volt).
xyz
De ők nem is kértek 50k-t egy ilyen gányhalmazra. ASODI elvágta magát a munkaerőpiactól azzal, hogy irreális fizetést céloz meg a kókler tudásával. De hát ilyen okos SODI ASODI!
Eddig azt hittem, h az anyja kísérte ki a vonathoz. :D
Gondolom ez az irreálisan magas bérigény legalább érintőlegesen összefüggésben van a hitelspirállal, amibe került.
Van róla kép is. Vera néni a visszeres lábával, rákosan cipelte a buzigurtnis pakkot, miközben Sodika egy hátizsákkal bohóckodott.
xyz
NSZKSZ
A jó portás csak baszik!
A B terv csakis púpszász lehet.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Bazdmeg púpos amikor megláttam a kódod majdnem meghaltam a röhögéstől.
Mi is! xDDDDDDDDDD
Olyan, mint Orbán Viktor. 30 éve csak A terve van, ami mindig bejött *pr*
🕎Endigame🕎
*vadul integet*
Ez az a kép amin Veri kíséri ki a vonathoz:

Ezen meg az anyja:
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Ne sürgess, zsidó! Most egyébként is munkanélküli programoszó fatyok, nekem is meg kell húznom a....ööö...nadrágszíjat. Jövő héten meglesz az egymilllió fütyi, akkor majd küldök, addig nem. Na, JS, csá.
A buzigurtni nem egy kartondobozon volt, amit a temetôre nézô tetôtéri lakásba küldött utána Vera? Határozottan így rémlik.
Vágtam ezeket a fotókat, de most már minden a helyére került, nszksz!
Csak pár dolog:
-durva, hogy a nagyobb pakkokat a néni viszi, és nem a korcs. És nem sül le a pofájáról a bőr mindeközben.
-Jól meg lehet figyelni, h milyen satnyák a végtajai.
-eddig azt hittem, h olyan 178-180 centi körül van a gaygyás. De ahogy elnéztem, 172-174 lehet maximum. Ezzel a nem túl daliás termettel még szürreálisabb ez a hatalmas veknifej.
Nem a hasmonitor doboza volt átkötve vele? Talán azon a képen volt ahol sodi már a vonaton van és adogatja Veja nyényni fel a csomagokat.
xyz
De ki szedte le ezeket a vonatról? Hogyan jutott a sodi el céljába?
Baszki Mannin tényleg buzi és transzvesztita. Snecko mágnesként gyűjti magához az ilyen bolondokat/abberáltakat.
A kurva anyádat sodi a létezésed egy fertő ami folyamatosan kárt tesz ebben a világban.
Volt róla kêp, ahogy vigyorog a még kibontatlan doboz fölött, és akkor már legalább egy hónapja kint volt. Ez persze nem jelent semmit.
Andi kiment elé. Ott szembesült a korcs azzal, hogy Andi bepasizott, ezért nem alhat nála. Egész éjszaka kint csövezett valami téren a drogos niggerek között, mert nem volt szállása. Másnap meg eltörték az orrát. Nem feltétlenül nem Chris baszott le neki egyet, amikor vonyítva kérdezte fel Andit arról, hogy miért nem szólt neki elôre. A csomagjai egy részét is otthagyhatta náluk. Parâdés mûsor volt.
Itt még stabil volt a séró Endre! A nők imádhatták
A jó portás csak baszik!
Endre backendes(nek hazudja magát).
az ilyeneket mi szoktuk a vonathoz kísérni!
Ez kemény sztori. Alapvetően kiköltözik valahova, és nincs fix szállása? Még akkor is, ha a gaygyásról van szó... főleg Berlin, Germany környékén, akad a városban "pár" hostel, hotel, hajléktalanszálló, nem tudom, akkoriban ott hogy ment az Airbnb.
De ez valamennyire az Andit is minősíti, tudja jól, hogy jön ki egy ismerőse, várja is a Hbf-on, de az nincs lezsírova, hogy hol alsszik? Whatlogic?
Az szerintem le volt zsírozva hogy aznap este nála alszik, csak a SoDI ottmaradt, mert Andi egyszer mondta neki, hogy ha Berlinben jár, nála alhat bármikor.
Sneci ezt úgy gondolta, hogy amíg jól érzi magát :)
10 évvel ezelőtti sodmány
Nov 17, 2020 08:58:17
sodi, tartós munkanélküliség esetén készülsz valami SHAJAT MEGOLDÁSSAL?
Nov 17, 2020 08:58:17
p00p
(
x2)
Nov 17, 2020 09:14:12
x2)
Valószínűleg nem is akarja, hogy felvegyék, mert akkor dolgozni kellene. Ilyen minőségű munkát nem adhat ki a kezéből, aki el akar helyezkedni.
Kilóg a kanóc, bazmeg
-
Nov 17, 2020 09:15:35
Ez a Bankos Barnabás nem Behajtó Brumi kollégája?
www.atv.hu/belfold/20201117-covid-osztalyrol-uzent-otpercenkent-hozzak-a-betegeket-viszik-a-holtakat-keves-az-orvos-es-az-apolo/hirkereso
www.atv.hu/belfold/20201117-covid-osztalyrol-uzent-otpercenkent-hozzak-a-betegeket-viszik-a-holtakat-keves-az-orvos-es-az-apolo/hirkereso
Nov 17, 2020 09:15:35
Statisztikus Sanyi
(
x2)
Nov 17, 2020 09:18:36
x2)
A feladat az volt, hogy a GraphQL API segítségével 10-esével lapozható táblázatban kell megjeleníteni a SpaceX kilövéseket, és ha egyikre rákattintunk, akkor mellette írjuk ki az adott kilövés valamennyi adatát, beleérve az összes ship-et.
React és Material-UI segítségével kell csinálni.
És ezeket igenis tudja nyelvtanilag, ki lehet próbálni.
Most nem nagyzolásból, de ez 3 éves hobbi-junior szintű programozói tudásommal sem tűnik egy túlzottan bonyolult feladatnak, ez kb a STNÍI-oldal topkomment szekciójának felel meg, ami nekem úgy 2-3 órás szabadidős elfoglaltság volt (és még API sincs a fórumhoz, nekem kellett az egészet lescrapelni és saját PostgreSQL adatbázisba íratni az összes kommentet, hogy egyáltalán tudjak vele dolgozni)
sohatobbetnemirokide.no-ip.hu/topkomment?author=b%C3%A1rki
Echelon műveleti központ
Nov 17, 2020 09:26:53
Aki forkolta Gyagyás szarját, nagyon remélem, hogy nem segíteni akar neki.
Itt a műveleti központban nem szeretünk drasztikus megoldásokat alkalmazni, de ebben az esetben extra dózisú elmeprogramozó besugárzást fogunk alkalmazni az illetőn, hogy a helyes útra tereljük, tekintet nélkül a mellékhatásokra.
Itt a műveleti központban nem szeretünk drasztikus megoldásokat alkalmazni, de ebben az esetben extra dózisú elmeprogramozó besugárzást fogunk alkalmazni az illetőn, hogy a helyes útra tereljük, tekintet nélkül a mellékhatásokra.
Nov 17, 2020 09:26:53
seymour schwartz
(
x6)
Nov 17, 2020 09:44:12
x6)
A feladat az volt, hogy a GraphQL API segítségével 10-esével lapozható táblázatban kell megjeleníteni a SpaceX kilövéseket, és ha egyikre rákattintunk, akkor mellette írjuk ki az adott kilövés valamennyi adatát, beleérve az összes ship-et.
Egyébként én azért utálom az ilyen 10 éves gyerekeknek való feladatokat, mert ha még át is viszed, a gyakorlatban meg olyanokat fognak rád sózni, hogy assembly-ben írjál 3d engine-t meg hasonlók. Szóval Sodrák, ha még át is viszed a feladatot, nem feltétlenül nem fog kelleni majd sokkal nehezebb dolgokat megoldani.
-
Nov 17, 2020 09:49:32
Pontosan ez volt a Reichlnél is, 3500 eurójuk (+adók, járulékok) bánta.
Nov 17, 2020 09:49:32
Boilerplate senior
Nov 17, 2020 10:04:16
nyomjatok be neki pár vicces pull requestet... :D Had lássák a cégnél hogy milyen népszerű. Mehet bele pár link is a képekre
Nov 17, 2020 10:04:16
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 17, 2020 10:16:33
x19)
Amúgy nem akartam múltkor a maratoni stream alatt mondani, de a D vitamint is rosszul szedi be.
Tudom mert van egy 1 éves kislányom, és ő is mióta kihoztuk a kórházból naponta kap 2 csepp ugyanilyen vitamint, mint minden más gyerek.
De nem mondom el mit basz el, lényeg, hogy kb így alig jut belőle a szervezetébe.
És nem azt baszod el, hogy sörrel veszed be. :)
Tudom mert van egy 1 éves kislányom, és ő is mióta kihoztuk a kórházból naponta kap 2 csepp ugyanilyen vitamint, mint minden más gyerek.
De nem mondom el mit basz el, lényeg, hogy kb így alig jut belőle a szervezetébe.
Démonsátor
Nov 17, 2020 10:24:08
Amúgy nem akartam múltkor a maratoni stream alatt mondani, de a D vitamint is rosszul szedi be.
Nem esett még le, hogy sodi egy konzumidióta? Mivel Dr. Görény és Dr. Lepkei azt mondja egyél D vitamint, ezért sodi zabálja attól függetlenül, hogy tisztában van-e azoknak a felszívódási körülményeivel.
Nov 17, 2020 10:24:08
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 17, 2020 10:27:30
x37)
Baszki de jó, hogy szóltál. Utánanéztem, és én is rosszul szedem :D
kramalon
(
x8)
Nov 17, 2020 10:27:58
x8)
Ezt még én is tudom, hogy nem üres seggbe kell felnyomni a tablettákat, hanem fosás közben.
A szauna szatírja
(
x1)
Nov 17, 2020 10:49:03
x1)
Lenkei azt is mondta hogy az aidset szaunával lehet gyógyítani...
bolgár jeti
(
x30)
Nov 17, 2020 10:52:50
x30)
:D első gyereknél mindenki így csinálja, nyugi :)
Púpszász réme
(
x1)
Nov 17, 2020 10:55:51
x1)
Ne beszéljetek a gyerekekről mert ez a perverz pedofil korcs lurkolás közben még magához nyúl... fúj! Sodi te undoritó korcs
SEO - gay sauna, php, düsseldorf, Endre F. Kiss, pedophile, rhinotillexis, Kiss Endre Farkas, Berlin
Okjs Snecologus
(
x1)
Nov 17, 2020 10:58:36
x1)
OFF, de ki ez a Mannin ? Sokszor feltűnik a neve.
Bővebben jöhetne valami infó.
NSZKSZ!
szutyok
NSZKSZ!
Penzmento
(
x6)
Nov 17, 2020 11:03:07
x6)
NSZKSZ!
NSZKSZ!
Valami hermafrodita 10 éves, aki leszopná a döglött pitont.
bolgár jeti
(
x30)
Nov 17, 2020 11:03:09
x30)
NSZKSZ!
NSZKSZ!
Olvass vissza, úgy egy éve tűnt fel twitch-en, meg itt is. SoDI moderátora meg felszopója lett hamar.
Púpszász réme
(
x1)
Nov 17, 2020 11:07:04
x1)
NSZKSZ!
NSZKSZ!
Leszopta volna a félhalott döglött pitont azért hogy Sodival japánba tudjanak gusztustalan dolgokat csinálni (amit természetesen Sodi fizetett volna)
kramalon
(
x8)
Nov 17, 2020 11:07:41
x8)
NSZKSZ!
NSZKSZ!
Furcsa buzi 2.0
Démonsátor
Nov 17, 2020 11:08:17
2020 Január környékén került be a sodiverzumba, lapozz vissza.
xyz
Nov 17, 2020 11:08:17
Púpszászi tyúkhúsleves
Nov 17, 2020 11:11:31
Küldtem neki egy pull requestet hogy segítsek, hátha így felveszik.
github.com/amalono/graphql/pull/1
Soha többet nem írok ide
github.com/amalono/graphql/pull/1
Soha többet nem írok ide
Nov 17, 2020 11:11:31
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 17, 2020 11:13:48
x37)
Mannin egy kis mémeskedô buzzancs, aki nyalja Sodi seggét valamiért. Jelentéktelen félretard senki, aki egyszer moderátor lett Twitchen, majd DM-ben könyörgött, hogy a barátnôjét ne basztassa senki, mert ô csak be akar épülni, hogy leleplezze a pedofil Endrét. Azóta is leleplez keményen, ja nem.
bolgár jeti
(
x30)
Nov 17, 2020 11:14:08
x30)
Hát egy adott technika ismerete az, hogy írsz valamit, ami azt használja, és működik. Ez azt használja, és működik. :D
Faszaság van
(
x2)
Nov 17, 2020 11:15:31
x2)
Mannin egy kis mémeskedô buzzancs, aki nyalja Sodi seggét valamiért. Jelentéktelen félretard senki, aki egyszer moderátor lett Twitchen, majd DM-ben könyörgött, hogy a barátnôjét ne basztassa senki, mert ô csak be akar épülni, hogy leleplezze a pedofil Endrét. Azóta is leleplez keményen, ja nem.
Annyira imádom, hogy senki, de tényleg senki sincs, aki legalább kicsit is lojális lenne a korcshoz, de legalábbis soha nem mondott róla semmi degradálót. :)
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 17, 2020 11:16:12
x38)
Sneci, kijózanodtál? Milyen feedbacket kaptál a kotvadék szar kódodra? Nem feltétlenül nem szar az egész? A technológia ismerete nem azt jelenti, hogy egy ilyen gányhalmot "React alkalmazás"-nak neveznek. Ezért is rúgtak ki mindenhonnan, Hahó! A működés az egy alapvető elvárás, de csak egy a többi között. Te sikeresen megoldottad a feladatot, csak éppen olyan szarul, hogy csak na! Ennyi erővel az is React alkalmazás, hogy megírod HTML + JS-ben (kb, ahogy te most), és csak beilleszted a React libraryket. Nyelvtanilag React, de tényszerűen egy híg fos. Pont az, ami a te fejedben kavarog! Te alkoholista kókler!
bolgár jeti
(
x30)
Nov 17, 2020 11:21:19
x30)
github.com/amalono/graphql/issues jöhet még
Démonsátor
Nov 17, 2020 11:22:07
Nem tudom, hogy próbáltátok-e már a csoda "appot", de ez gecilassú :D
xyz
Nov 17, 2020 11:22:07
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 17, 2020 11:23:49
x38)
github.com/amalono/graphql/issues jöhet még
Már le is zárta. Ilyen gyorsan még sose oldottál meg ticketet, púp! Erre igyál gyorsan egy sört xDDD
p00p
(
x2)
Nov 17, 2020 11:25:42
x2)
Én felraktam, de eléggé bugos. Hogy pontosan mik a hibák, azt nem árulom el, majd ha tesztelőnek fogad a púpos.
Kilóg a kanóc, bazmeg
p00p
(
x2)
Nov 17, 2020 11:30:09
x2)
Endre, látszik, hogy ezekhez az új technológiákhoz nem értesz, jquery-vel sikerült volna normálisan megcsinálni?
Kilóg a kanóc, bazmeg
stressznélküli nyugi
(
x2)
Nov 17, 2020 11:33:33
x2)
Asodi megint alkalmazottai közé fogadta egy napra a zsidókat, de most sem jött be LOL. És ezzel a vonatozó öregek is egyetértenek!
bolgár jeti
(
x30)
Nov 17, 2020 11:38:36
x30)
Látom van másik issue. SoDI: mikor oldottál meg utoljára két jegyet egy projekten? :)
Echelon műveleti központ
Nov 17, 2020 11:43:03
Szegény pedofil korcs, hát az ártalmatlan trollok megint megfúrják a melócsát.
Lesz viperázás, állkapocs-törögetés, véres torkokon ugrálás?
Nov 17, 2020 11:43:03
Púpszászi tyúkhúsleves
Nov 17, 2020 11:45:27
Szegény pedofil korcs, hát az ártalmatlan trollok megint megfúrják a melócsát.
Segítséget kért itt könyörgő tekintettel mint egy kölyök kutya, betette a linket és megkapta. Faszba már hogy semmi se jó neki. Ki fogom számlázni neki ezt.
Soha többet nem írok ide
Nov 17, 2020 11:45:27
Pedofilvadász 42
Nov 17, 2020 11:49:13
www.youtube.com/watch?v=Fe2xS1-dvmA
Neked is ilyen kampány kellene. "Írd meg a programot a Flúgos Sodival Flúgos Sodival!"
Meghackelhetnél egy irodaházat. És írhatnál egy ilyen villanykacsolós programot. A Jó marketing a legjobb munkazerzési lehetőség+ kiváló videótéma lenne.
Neked is ilyen kampány kellene. "Írd meg a programot a Flúgos Sodival Flúgos Sodival!"
Meghackelhetnél egy irodaházat. És írhatnál egy ilyen villanykacsolós programot. A Jó marketing a legjobb munkazerzési lehetőség+ kiváló videótéma lenne.
Nov 17, 2020 11:49:13
Hahó
(
x136)
Nov 17, 2020 11:56:29
x136)
sneci elküldted már a produktumodat a cégnek? kaptál már választ?
remélem elküldték a munkaszerződés tervezetet havi 1 millió fütyis fizetéssel!!!!
remélem elküldték a munkaszerződés tervezetet havi 1 millió fütyis fizetéssel!!!!
Hahó
(
x136)
Nov 17, 2020 11:58:02
x136)
ezúttal egyébként nem kéne szerénykedned. megmutattad mit tudsz, kérjél nyugodtan medencés irodát és céges superb-t az 1 millió fütyi mellé.
xray
(
x21)
Nov 17, 2020 12:10:30
x21)
sneci, a trollok ártalmatlanok? xd
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Mortal Danger
Nov 17, 2020 12:14:46
I'm leaving the company
#5 opened 1 minute ago by HugeClient
#5 opened 1 minute ago by HugeClient
Nov 17, 2020 12:14:46
Okjs Snecologus
(
x1)
Nov 17, 2020 12:20:20
x1)
Sodi, irány Japán!
Végre lehet egy igazi twinkyboy élményed!
szutyok
Végre lehet egy igazi twinkyboy élményed!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 17, 2020 12:27:45
x38)
Sneci, ne sunnyogj! Mesélj, milyen tanácsokat kaptál? Elküldöd a cégnek, vagy mész utcát söpörni?
trolllistás troll
Nov 17, 2020 12:30:00
Sodi azt olvastam hogy ezt a react cuccot ki lehet váltani twinkfiús linkekkel.
Am elmondom a megoldást: nem egy hétig részegen faszt verni kellett volna hanem esetleg picit tanulni a dologról. De ha már ezt nem csináltad itt egy rád szabott megoldás: azokat a részeket amiket nem tudsz vagy nem akarod hogy lássák simán takard ki fehér téglalapokkal és négyzetekkel....gondolkodj már sodi!
Am elmondom a megoldást: nem egy hétig részegen faszt verni kellett volna hanem esetleg picit tanulni a dologról. De ha már ezt nem csináltad itt egy rád szabott megoldás: azokat a részeket amiket nem tudsz vagy nem akarod hogy lássák simán takard ki fehér téglalapokkal és négyzetekkel....gondolkodj már sodi!
Nov 17, 2020 12:30:00
p00p
(
x2)
Nov 17, 2020 12:35:36
x2)
Púp!
- miért graphql a repo neve?
- hol vannak az eddigi munkáid, kontribúcióid? Senior fejlesztőként biztos van egy csomó ilyen.
Kilóg a kanóc, bazmeg
- miért graphql a repo neve?
Faszaság van
(
x2)
Nov 17, 2020 12:39:00
x2)
Szetey-montázs, hahó!
Budai-úrifiú
(
x9)
Nov 17, 2020 12:41:41
x9)
Endre, mi a faszért úgy oldasz meg mindent hogy "integrálod" PHP-ba? (Gondolom ezért egy elbaszott HTML fájl az egész, bár a trolllégák kijavíthatnak ha tévedek mert nem vagyok szoftvermérnök)
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
bolgár jeti
(
x30)
Nov 17, 2020 12:42:40
x30)
Endre, mi a faszért úgy oldasz meg mindent hogy "integrálod" PHP-ba? (Gondolom ezért egy elbaszott HTML fájl az egész, bár a trolllégák kijavíthatnak ha tévedek mert nem vagyok szoftvermérnök)
Így tanulta az egyetemen. Az elmúlt 15, meg a hátralévő max 5 évre minek tanuljon új dolgokat?
xray
(
x21)
Nov 17, 2020 12:44:04
x21)
sneci, semmi szégyenérzeted nem volt amikor regisztráltál a github-ba? költői kérdés, nem kell válaszolnod!
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Púpszászi tyúkhúsleves
Nov 17, 2020 12:46:31
Ez is bekerül a referenciák közé github linkkel együtt?
Az előző próbamunkát kifizették? :DDDDDDDDDDDDDD
Nov 17, 2020 12:46:31
bolgár jeti
(
x30)
Nov 17, 2020 12:47:57
x30)
Ez is bekerül a referenciák közé github linkkel együtt?
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 17, 2020 12:49:52
x38)
Ez az a kód, amiről azt hiszi, hogy kibaszottul vérprofi! Egy junior nem írna ekkora szart, de mindegy. Púpszász.
bolgár jeti
(
x30)
Nov 17, 2020 12:52:18
x30)
Púpszász az csak akkor, ha az anyja beengedi :)
A kód az fenomenális. Zserytől többet várnék :D
Zsidokvagytok
Nov 17, 2020 12:55:59
Csicskaboy, ertesits minket a melodrol, meg a kurva anyadat is, mert mar intezheted a kirandulasod pupszaszra vagy a Blahara te pedofil zsido koklerbuzi
Nov 17, 2020 12:55:59
bolgár jeti
(
x30)
Nov 17, 2020 12:57:17
x30)
Zsery, itt a lehetőség, hogy megmutasd SoDI-nak :) Neki is egy hete volt ezt megírni, szerintem megmutathatod te is mire vagy képes. A tanszék bizonyította, hogy be tud árazni egy ilyen projektet :D
Vonzas torvenye
Nov 17, 2020 12:59:23
Sodi ha mar ugy is javascriptezel: mi a kulonbseg a var, a let es a const valtozo deklaraciok kozott es mikor melyiket kell hasznalni?
Nov 17, 2020 12:59:23
bolgár jeti
(
x30)
Nov 17, 2020 13:11:12
x30)

nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 17, 2020 13:15:09
x38)
Sneci, ne legyél hálátlan korcs, egész éjjel segítettünk neked, a kurva anyádat! Tessék szépen megköszönni! Milyen visszajelzéseket kaptál a csodakódodra? Elküldted? BUZIGURTNI MEGVAN MÉG!??!!?!?!? HALLOD!?!?!?
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Nov 17, 2020 13:17:03
x8)
Ezaz, remélem elutazik dél amerikába, és lesittelik:-D
Legendásan jók arrafelé a börtön körülmények.
Élve felszeletelnék, az első órában, szerintem.
Reichl und partner
Nov 17, 2020 13:26:42
Sodi eddig egész nap csak a pitont verte.
De hiába, mert már régóta döglött a beste.
De hiába, mert már régóta döglött a beste.
Nov 17, 2020 13:26:42
-
Nov 17, 2020 13:28:24
Sneci, ne legyél hálátlan korcs, egész éjjel segítettünk neked, a kurva anyádat! Tessék szépen megköszönni! Milyen visszajelzéseket kaptál a csodakódodra? Elküldted? BUZIGURTNI MEGVAN MÉG!??!!?!?!? HALLOD!?!?!?
"On egy nagyon jo szamember, csak sajnos a kliens a korinavirus miatt visszavonta a projektet"
Nov 17, 2020 13:28:24
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Nov 17, 2020 13:38:38
x7)
mi az a buzigurtni? xddd nagyon röhögök, de elképzelni nem tudom
A jó portás csak baszik!
-
Nov 17, 2020 13:39:21
Nálunk azok a junior jelentkezők is szebb kódot irtak, akiknél teljesel egyetértés volt, hogy őt nem vesszük fel...
Nov 17, 2020 13:39:21
Púpszászi tyúkhúsleves
Nov 17, 2020 13:44:04
Szerintem a púpos simá megérdemli az
"* Arctic Code Vault Contributor" plecsnit a profiljára
"* Arctic Code Vault Contributor" plecsnit a profiljára
Nov 17, 2020 13:44:04
Echelon műveleti központ
Nov 17, 2020 13:45:52
Púpos, erre a kódra tuti nem kapsz pozitív visszajelzést, de ha esetleg mégis, akkor max. 1000 eurós fizetéssel kapsz ajánlatot :D
Nov 17, 2020 13:45:52
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Nov 17, 2020 13:47:21
x1)
Sodi ha mar ugy is javascriptezel: mi a kulonbseg a var, a let es a const valtozo deklaraciok kozott es mikor melyiket kell hasznalni?
Tbh teljesen irrelevans hogy tud-e valaszolni udemy kurzusok harmadik leckejen megtanult kerdesekre, mert meg ha igen is az 50ks berigeny a tudasara mindenkepp nevetseges.
Vicc nelkul, juniornak is csak joindulattal vennek fel.
Démonsátor
Nov 17, 2020 13:48:26
mi az a buzigurtni? xddd nagyon röhögök, de elképzelni nem tudom
A buzigurtni az első Berlini expedició alkalmával látott napvilágot, amikoris Vera néni kisérte ki a recskást a vonathoz, egy szivárványszín szövet övvel átkötött táskával (ami Sodié volt).
Nov 17, 2020 13:48:26
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 17, 2020 13:52:23
x38)
Nálunk azok a junior jelentkezők is szebb kódot irtak, akiknél teljesel egyetértés volt, hogy őt nem vesszük fel...
De ők nem is kértek 50k-t egy ilyen gányhalmazra. ASODI elvágta magát a munkaerőpiactól azzal, hogy irreális fizetést céloz meg a kókler tudásával. De hát ilyen okos SODI ASODI!
Faszaság van
(
x2)
Nov 17, 2020 13:55:03
x2)
Faszaság van
(
x2)
Nov 17, 2020 13:55:46
x2)
Gondolom ez az irreálisan magas bérigény legalább érintőlegesen összefüggésben van a hitelspirállal, amibe került.
Démonsátor
Nov 17, 2020 13:56:55
Van róla kép is. Vera néni a visszeres lábával, rákosan cipelte a buzigurtnis pakkot, miközben Sodika egy hátizsákkal bohóckodott.
Nov 17, 2020 13:56:55
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Nov 17, 2020 13:57:30
x7)
NSZKSZ
stressznélküli nyugi
(
x2)
Nov 17, 2020 13:57:39
x2)
Sneci, egyre inkább úgy néz ki, hogy Linz nem jött össze neked. Van B terved?
Kenyér és víz.
Hahó
(
x136)
Nov 17, 2020 13:59:50
x136)
linzi IT-sek
Nov 17, 2020 14:01:26
Mi is! xDDDDDDDDDD
Nov 17, 2020 14:01:26
Penzmento
(
x6)
Nov 17, 2020 14:01:37
x6)
Olyan, mint Orbán Viktor. 30 éve csak A terve van, ami mindig bejött *pr*
Blaha aluljáró
Nov 17, 2020 14:02:00
*vadul integet*
Nov 17, 2020 14:02:00
Budai-úrifiú
(
x9)
Nov 17, 2020 14:03:05
x9)

Ezen meg az anyja:
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Nov 17, 2020 14:04:58
x7)
Endre, anyádnak küldtél már pénzt? A vén alkesz nyanyától a sörikét is sajnálod, pedig jól menő nyugati programozó vagy.
A jó portás csak baszik!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 17, 2020 14:06:01
x38)
Kéne egy nagy felbontású kép az anyjáról, hamarosan itt a Télapó, és akarok egy Krampusz-maszkot csinálni, hogy az óvodásokat ijesztegethessem vele! NSZKSZ!
tyodika
Nov 17, 2020 14:08:00
Endre, anyádnak küldtél már pénzt? A vén alkesz nyanyától a sörikét is sajnálod, pedig jól menő nyugati programozó vagy.
Ne sürgess, zsidó! Most egyébként is munkanélküli programoszó fatyok, nekem is meg kell húznom a....ööö...nadrágszíjat. Jövő héten meglesz az egymilllió fütyi, akkor majd küldök, addig nem. Na, JS, csá.
Nov 17, 2020 14:08:00
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 17, 2020 14:08:47
x37)
Anyuka és Endi válla egy magasságban van, Endi mégis 15 centivel magasabb. Ki érti ezt.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 17, 2020 14:11:30
x37)
A buzigurtni nem egy kartondobozon volt, amit a temetôre nézô tetôtéri lakásba küldött utána Vera? Határozottan így rémlik.
Vonzas torvenye
Nov 17, 2020 14:12:27
Az a hatalmas vekni fej azon a csokott kobold testen. Regen nem volt ennyire feltudno.
Nov 17, 2020 14:12:27
Faszaság van
(
x2)
Nov 17, 2020 14:13:26
x2)
Ezen meg az anyja:
Ezen meg az anyja:
Vágtam ezeket a fotókat, de most már minden a helyére került, nszksz!
Csak pár dolog:
-durva, hogy a nagyobb pakkokat a néni viszi, és nem a korcs. És nem sül le a pofájáról a bőr mindeközben.
-Jól meg lehet figyelni, h milyen satnyák a végtajai.
-eddig azt hittem, h olyan 178-180 centi körül van a gaygyás. De ahogy elnéztem, 172-174 lehet maximum. Ezzel a nem túl daliás termettel még szürreálisabb ez a hatalmas veknifej.
Démonsátor
Nov 17, 2020 14:14:32
Nem a hasmonitor doboza volt átkötve vele? Talán azon a képen volt ahol sodi már a vonaton van és adogatja Veja nyényni fel a csomagokat.
Nov 17, 2020 14:14:32
BuziGurtni
Nov 17, 2020 14:16:00
Mentsetek ki! Itt vagyok a recskabarlangban, a szaros, telerecskázott fecskék között és nem kapok levegőt!!
Nov 17, 2020 14:16:00
mifaaan
(
x1)
Nov 17, 2020 14:17:02
x1)
NeoX
Nov 17, 2020 14:17:51
onlyfans.com/mannin1337
Sodi! Itt van még egy dolog amire feliratkozhatsz!
Baszki Mannin tényleg buzi és transzvesztita. Snecko mágnesként gyűjti magához az ilyen bolondokat/abberáltakat.
A kurva anyádat sodi a létezésed egy fertő ami folyamatosan kárt tesz ebben a világban.
Nov 17, 2020 14:17:51
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 17, 2020 14:17:54
x37)
Volt róla kêp, ahogy vigyorog a még kibontatlan doboz fölött, és akkor már legalább egy hónapja kint volt. Ez persze nem jelent semmit.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 17, 2020 14:23:00
x37)
Andi kiment elé. Ott szembesült a korcs azzal, hogy Andi bepasizott, ezért nem alhat nála. Egész éjszaka kint csövezett valami téren a drogos niggerek között, mert nem volt szállása. Másnap meg eltörték az orrát. Nem feltétlenül nem Chris baszott le neki egyet, amikor vonyítva kérdezte fel Andit arról, hogy miért nem szólt neki elôre. A csomagjai egy részét is otthagyhatta náluk. Parâdés mûsor volt.
Próbameló
Nov 17, 2020 14:25:16
Gratulálok, működik, nem csak nyelvtanilag, gyakorlatilag is.
Etyetyemen, 2-est talán megér, mert a minimumot teljesíti, de ha ezzel felvesznek nagyon el lehetnek keseredve már.
Nem dinamikus, nem szép, nincs UX ráadásul úgy, hogy te frontenddel foglalkozol? :o
Ezek mind 5-10 perc plusz munkák, ami igényességet mutat.
Pont annyira igénytelen ez a feladatmegoldás, mint te magad. mit is vártunk végülis?
Etyetyemen, 2-est talán megér, mert a minimumot teljesíti, de ha ezzel felvesznek nagyon el lehetnek keseredve már.
Nem dinamikus, nem szép, nincs UX ráadásul úgy, hogy te frontenddel foglalkozol? :o
Pont annyira igénytelen ez a feladatmegoldás, mint te magad. mit is vártunk végülis?
Nov 17, 2020 14:25:16
Echelon műveleti központ
Nov 17, 2020 14:25:50
Emlékszel még erre, Gyagyás? :D
Szokj hozzá a gondolathoz, hogy megint ez lesz nemsokára :D
[img src=https://forum.sodika.org/sodi-images/e785e7abef41a5eeed10b7a8d9ce4b65.jpg]
[img src=https://forum.sodika.org/sodi-images/e785e7abef41a5eeed10b7a8d9ce4b65.jpg]
Nov 17, 2020 14:25:50
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Nov 17, 2020 14:27:08
x7)
Emlékszel még erre, Gyagyás? :D
Itt még stabil volt a séró Endre! A nők imádhatták
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 17, 2020 14:29:45
x37)
Gratulálok, működik, nem csak nyelvtanilag, gyakorlatilag is.
Endre backendes(nek hazudja magát).
Ásó27
(
x68)
Nov 17, 2020 14:30:18
x68)
Korcs, hova a kurva anyádba tűnt a hajad?
Mifaaaaaaaaaaaan
Nyilas Pártszolgálatos
Nov 17, 2020 14:30:27
Ezen meg az anyja:
Ezen meg az anyja:
az ilyeneket mi szoktuk a vonathoz kísérni!
Nov 17, 2020 14:30:27
Faszaság van
(
x2)
Nov 17, 2020 14:35:57
x2)
Ez kemény sztori. Alapvetően kiköltözik valahova, és nincs fix szállása? Még akkor is, ha a gaygyásról van szó... főleg Berlin, Germany környékén, akad a városban "pár" hostel, hotel, hajléktalanszálló, nem tudom, akkoriban ott hogy ment az Airbnb.
De ez valamennyire az Andit is minősíti, tudja jól, hogy jön ki egy ismerőse, várja is a Hbf-on, de az nincs lezsírova, hogy hol alsszik? Whatlogic?
bolgár jeti
(
x30)
Nov 17, 2020 14:37:36
x30)
Az szerintem le volt zsírozva hogy aznap este nála alszik, csak a SoDI ottmaradt, mert Andi egyszer mondta neki, hogy ha Berlinben jár, nála alhat bármikor.
Sneci ezt úgy gondolta, hogy amíg jól érzi magát :)
56 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Aztakurva