Kösz, tényleg és még smiley sincs.
És tényleg mi bizonyítaná jobban, hogy valaki nem csöves, mint egy adidas melegítő a púpon.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Ezeket az eszmefuttatásokat már te se érted szerintem
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Talán ha te is reggel kezdted volna a piálást és most bontanád a tizenkettedik sört, akkor értenéd a gurut.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Pedig ami Berlinben történt, az szintén erre példa. A német jogegységi kifejezetten tiltja, hogy Kurzarbeit alatt a "nem lettek jobbak a dolgok" indoklással bárkit is kirúgjanak. Ők mégis megtették.
Senki nem vesz komolyan semmit, sehol.
Csak ha épp olyanja van.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Egesz egyszeruen sehova nem kell egy pupos fogatlan oreg alkoholista, aki semmilyen programnyelven nem tud kodolni csak fokahangokkal vergodik a sarokban es nyeli a redbullokat.
Tényleg Endre, ma hány sört ittál? Már megvan a szódagép, szóval gondolom egyet se, mert a szóda helyettesíti, ugye?
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Berlinben az történt, hogy pofán baszott a főbérlőd, és becsicskított éveken át. Semmi más érdemleges nem történt ott.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Milyen csicskulás?
Mifaaaaaaaaaaaan
Szabad kérdezni te most mit csinálsz?
A saját szabályaid szerint is balek vagy. Erre mi a magyarázat balek?
Igen, utána meg megosztotta a levelezését és a szerződését is, és a fasza sem áll fel!
Mifaaaaaaaaaaaan
Nem tudom, de abban biztos vagyok, hogy a következő évadok lesznek a legjobbak.
Menekülés Linzből
A púpszászi bújkálás
Felkérdezés a Blahán
Nem volt itt csicskulás!
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
Ezek biztos évadok?
Amilyen gyorsan haladunk lehet ezek csak epizód címek lesznek.
Banki meló tanulsággá vált, igaz?
Stream mikor lesz?
Annyira bírom amikor válaszolsz minden hülye szarra, de amint jön egy értelmesebb kérdés már lapítasz is, mint ha mi sem történt volna.
CSICSKA SODI A CSICSKASODI.
Igen majd egy 3 napos kepzestol fognak konolyan venni, nem is a diplomatol vagy 12 ev java ee banki tapasztalattol. Semmi eselyed pupos, kivegezted a lehetosegeidet.
Egy certificate azért jól néz ki, és sokat nyom a lata.
Egy junior Java certificate tényleg sokat nyom. Ehhez is nagyon jól értesz, kókler korcs!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Ezért nincs neked egy se. Te sose fektettél magadba és a munkaadóid sem.
STREAM MIKOR LESZ?
3 hét alatt kibasznak mindenhonnan. Nem sokat érsz a masnis papírokkal.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Ugyanezen gondolkodtam tegnap. Nagy sikere lenne egy napi hogyvoltnak 2-3 perces olvasásnyi terjedelemben, képekkel :)
Jaja, miutan le-whiteboardoztatnak, mert javara azert szokas, jol megnezik majd a certit es basszak is ki legkozelebb a picsaba azokat a CV-ket amikben szerepel.
https://www.youtube.com/watch?v=RgCJB5kUR5g
Milyen certificate? Ha a diplomával nem tudsz villogni, akkor minek egy java sajtpapír? Normális vagy?
Ezek után mégannyira sem fognak komolyan venni, de csináld csak nekünk jó, ha költöd a jövőbeli fizetésed (ha lesz egyáltalán)
Csak arra figyelj, hogy ne olyat valassz amihez kell a nyelvvizsga.
Berlini kondit azért még ne mondd le, most, hogy Linzben laksz se jársz ritkábban mint eddig.
mi van a ribanc kurva anyåd figyelmeztetett, hogy ezt elbasztad es olyat tettel, amiert az ejnyebejnyetöl nagyobb bajod lehet?
Anyád meg azt mondta, hogy csak írásban mondhatnak fel neked. Akkor ez hivatalos papir.
Egyikőtök hülyeséget beszél.
Anyád vagy te nem értesz w joghoz sneci?
MIKOR LESZ STREAM?
Akkor ez alapján soha nem is dolgoztál volna ott?
Akkor az alberleti szerzodesed is csak egy fecni es illegalis lakasfoglalo vagy. Hany kepet szeretnel az ingatlanosnak a lakasban urakodo putrirol?
Minden szerződés arról szól, hogy valamit valamiért.
Ahol senki semmit semmiért, az nem szerződés.
Az osztrák kötelmi jog már csak ilyen... lOL
Órák óta itt röhögök, hogy a gyagyás nem szúrta ki, hogy csak a trollol szívatják.
Gyagyás, reggel az első dolgod az legyen, hogy még hétfő előtt vond vissza a Düsseldorfi szerződésedet, mielőtt nem késő!
Akkor mit küldtél el az AMS-nek? :DDD
Szerdán is az leszel
Mifaaaaaaaaaaaan
és szopni fogsz
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
De hát a düsseldorfiak este igent mondtak.
Te legalább renbe vagy tesa!!! Mos utaj mer a bank befog perelni!!! Adig Zoli meg én vigyázunk a pézre tesa!!! Csak vegyed a hitelt felfele!
szokjad a szitut, még az is maradsz :D
Nagyot fog nézni, amikor a csodálatos önéletrajzára alapozva bedobják a mély vízbe, és azonnali eredményeket várnak tőle. Természetesen minden okuk megvan rá, hiszen egy 40 körüli fejlesztőről beszélünk, akinek már annyi gyakorlat van a háta mögött, hogy simán vennie kéne bármilyen akadályt. Volt olyan melóm, ahol 2 héttel a kezdés után a főnököm, aki az egész IT részleg vezetője volt benyögte, hogy akkor neki most egy hónapra el kell mennie, szóval vegyem át az egészet hétfőtől, és ha kérdésem van, akkor tudok neki emailt küldeni, 1-2 naponta talán rá fog nézni. Még meg se jegyeztem az emberek nevét, és már minden felelősség az én nyakamba szállt. De én mondjuk nem hazudoztam az interjún, szóval sikerrel vettem az akadályt. Teljesen normális dolog az ilyen egy bizonyos szint fölött. És a púpos is ezt hazudja magáról, szóval hajrá! Kifelé menet majd picsán is fogják rúgni, mert elvesztegettek két értékes hetet.
+43 676 4168481
🕎Endigame🕎
NSZKSZ!
Egyeztess légyszi Balival, nem kéne szétbombázni őket, a kevesebb néha több! ASODI most belenavigálta magát egy olyan faszerdőbe, ami minden korábbinál sűrűbb, ne rontsuk el a túlbuzgóságunkkal. Tudom, hogy nagyon kecsegtető, de ne! A tanszék sikere nem az egyéntől függ, ez itt közös munka! Felőlem írhatjátok együtt, és mindkettőtök megkapja a gyémánt rénszarvasos plecsnit, de a bank csak egy példányban kapja meg! NSZKSZ! Snecikorcs, ne fossál, ez is csak egy sajtpapír lesz, csak nem szerződés lesz a fejlécbe írva, hanem VARIÁLÁS!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Ok!
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
+436764168481
Szívtelen ez a Herr Partner
🕎Endigame🕎
De túlóráztatni akartak. Sajnálatos.
Most inkább a düsseldorfiaknak túlórázol ingyen éjszaka
A púpszászi odúból milyen a kilátás?
Legalább premier plánból láthattad volna amikor a kétajtós szekrény méretű behajtók akiket Targó nagyúr küldött rád idegesen nyomkodják a kapucsengőt és lett volna esélyed elmenekülni. Ezt tényleg jól átgondoltad. :D
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Akkor miért mondtad vissza? Ráadásul több pénzért! Nyem értyem...
Fejezd már be kérünk szépen! Fovadd el, hogy ezt (is) Te basztad el, mint minden eddigi munkabelyed. Tanulj belőle, lépj tovább és olvasgasd a "düsseldorfi" dokumentációt!
Részegen mentél be egy gecifoltos melegítőben a HR-es arcába böfögni. Szerinted ő is álmodik még ezzel?
Lehet, hogy nem. Az, hogy fenntartották maguknak a jogot, nem feltétlenül jelenti azt, hogy valaha is éltek volna ezzel a lehetőséggel.
De ez már - mondom - sose fogjuk megtudni.
Én abból a feltételezésből indultam ki, hogy ez biztos csak formalitás, és soha nem éltek volna a túlóra elrendelésének a lehetőségével.
Ilyen egy több generációs értelmiségi család sarja.
Ne már baszki, elkezdtem megint ezen nevetni :DDD
Mifaaaaaaaaaaaan
MIKOR. LESZ. STREAM.
rBali
(
x24)
Nov 28, 2020 22:37:04
x24)
Endre, akkor most az a harci helyzet, hogy összeszarva kezdheted azonnal projekttel az új melócsát, közben pedig várhatod a megkeresését a Partner Banknak, ahol nem voltál hajlandó megtudni miért is rúgtak ki mert annyira tagadod a valóságot, hogy nem bírod szemtől szembe megkapni ezeket a tényeket. (mi azt már leírtuk miért)
Szerintem ajánld fel nekik, hogy felveszel tőlük egy 50.000 eurós hitelt 100% thm-re!
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Szerintem ajánld fel nekik, hogy felveszel tőlük egy 50.000 eurós hitelt 100% thm-re!
sodika
Nov 28, 2020 22:37:44
A lényeg, hogy a minden viszonylagossága nem trógerság.
És nem olyasmi, aminek a hiánya rendes emberré tesz bárkit.
Pont hogy elég érett vagyok ahhoz, hogy semmi miatt ne idegeskedjek soha az első döbbeneten túl. Minden van valahogy, de igazából senki nem vesz semmit túl komolyan. Soha, senki, semmit, sehol.
Ezért neked se kell. Soha, senkit és semmit, sehol.
Pont hogy elég érett vagyok ahhoz, hogy semmi miatt ne idegeskedjek soha az első döbbeneten túl. Minden van valahogy, de igazából senki nem vesz semmit túl komolyan. Soha, senki, semmit, sehol.
Nov 28, 2020 22:37:44
bolgár jeti
(
x30)
Nov 28, 2020 22:37:45
x30)
NE LÉGY HÜLYE , HÁT ADIDAS VOLT RAJTA! MÁRKTÓL KAPTA!
Kösz, tényleg és még smiley sincs.
És tényleg mi bizonyítaná jobban, hogy valaki nem csöves, mint egy adidas melegítő a púpon.
Nemfatyle
(
x7)
Nov 28, 2020 22:39:40
x7)
A lényeg, hogy a minden viszonylagossága nem trógerság.
Ásó27
(
x68)
Nov 28, 2020 22:39:52
x68)
Azt mondta a Bali, hogy ha levelekkel alátámasztva elárulod, hogy hol kezdesz kedden, akkor talán nem megy a levél a banknak!
Mifaaaaaaaaaaaan
bolgár jeti
(
x30)
Nov 28, 2020 22:40:29
x30)
Talán ha te is reggel kezdted volna a piálást és most bontanád a tizenkettedik sört, akkor értenéd a gurut.
sodika
Nov 28, 2020 22:41:12
Pedig ami Berlinben történt, az szintén erre példa. A német jogegységi kifejezetten tiltja, hogy Kurzarbeit alatt a "nem lettek jobbak a dolgok" indoklással bárkit is kirúgjanak. Ők mégis megtették.
Csak ha épp olyanja van.
Nov 28, 2020 22:41:12
Vonzas torvenye
Nov 28, 2020 22:42:45
Csak ha épp olyanja van.
Csak ha épp olyanja van.
Egesz egyszeruen sehova nem kell egy pupos fogatlan oreg alkoholista, aki semmilyen programnyelven nem tud kodolni csak fokahangokkal vergodik a sarokban es nyeli a redbullokat.
Nov 28, 2020 22:42:45
Nemfatyle
(
x7)
Nov 28, 2020 22:43:44
x7)
Csak ha épp olyanja van.
Csak ha épp olyanja van.
Tényleg Endre, ma hány sört ittál? Már megvan a szódagép, szóval gondolom egyet se, mert a szóda helyettesíti, ugye?
Sodmány
Nov 28, 2020 22:43:51
Én még csak másodéves hallgató vagyok itt, tavaly kezdtem el hallgatni a snecológiát és a kérdésem az lenne a senioroktól, hogy az idei év mennyire erős az idei évad az előzőkhez viszonyítva? Illetve mely évadoknak érdemes átnézni a jegyzeteit?
NSZKSZ
NSZKSZ
Nov 28, 2020 22:43:51
Hahó
(
x136)
Nov 28, 2020 22:44:33
x136)
Csak ha épp olyanja van.
Csak ha épp olyanja van.
Berlinben az történt, hogy pofán baszott a főbérlőd, és becsicskított éveken át. Semmi más érdemleges nem történt ott.
Ásó27
(
x68)
Nov 28, 2020 22:46:24
x68)
Milyen csicskulás?
csicskasodi
(
x1)
Nov 28, 2020 22:46:52
x1)
Csak ha épp olyanja van.
Azt mondtad az a balek aki ezen siránkozik/magyarázkodik.Senki nem vesz komolyan semmit, sehol.
Csak ha épp olyanja van.
Szabad kérdezni te most mit csinálsz?
A saját szabályaid szerint is balek vagy. Erre mi a magyarázat balek?
Penzmento
(
x6)
Nov 28, 2020 22:46:54
x6)
Sajnos az elmúlt napok esemènyeit csak snecològiai szaklapok excreptumaiból böngészem ki.
De ha jól értem, a pedofil szörny egy megtestesült marfan-szindrómás részeg gopnik-ként ment a személyes interjúra valami takarékszövetkezetbe informatikusnak?
🕎Endigame🕎
De ha jól értem, a pedofil szörny egy megtestesült marfan-szindrómás részeg gopnik-ként ment a személyes interjúra valami takarékszövetkezetbe informatikusnak?
Ásó27
(
x68)
Nov 28, 2020 22:48:23
x68)
Sajnos az elmúlt napok esemènyeit csak snecològiai szaklapok excreptumaiból böngészem ki.
Igen, utána meg megosztotta a levelezését és a szerződését is, és a fasza sem áll fel!
Részeg Disznó
Nov 28, 2020 22:49:21
Én még csak másodéves hallgató vagyok itt, tavaly kezdtem el hallgatni a snecológiát és a kérdésem az lenne a senioroktól, hogy az idei év mennyire erős az idei évad az előzőkhez viszonyítva? Illetve mely évadoknak érdemes átnézni a jegyzeteit?
NSZKSZ
NSZKSZ
Menekülés Linzből
A púpszászi bújkálás
Felkérdezés a Blahán
Nov 28, 2020 22:49:21
Tycoon
(
x2)
Nov 28, 2020 22:51:11
x2)
Nem volt itt csicskulás!
csicskasodi
(
x1)
Nov 28, 2020 22:51:20
x1)
Menekülés Linzből
A púpszászi bújkálás
Felkérdezés a Blahán
Menekülés Linzből
A púpszászi bújkálás
Felkérdezés a Blahán
Ezek biztos évadok?
Amilyen gyorsan haladunk lehet ezek csak epizód címek lesznek.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 28, 2020 22:51:51
x38)
Sneci, neked a Bunkibankon kívül minden máshol gondjaid lesznek, Hahó! Vagy a Behajtókat fogják rád küldeni, vagy az ügyvédeiket...
sodika
Nov 28, 2020 22:52:05
Mindegy, most az őszi dolgoknak is volt tanulsága.
Érdemes felkészülni egy Java vizsgára, és fizetni érte tavasszal, mert ha újra ilyen helyzetbe kerülök, akkor sokkal jobb helyzet, ha alapos okkal számíthatok arra, hogy komolyan vesznek 100-ig Java-alapú helyeken is.
Érdemes felkészülni egy Java vizsgára, és fizetni érte tavasszal, mert ha újra ilyen helyzetbe kerülök, akkor sokkal jobb helyzet, ha alapos okkal számíthatok arra, hogy komolyan vesznek 100-ig Java-alapú helyeken is.
Nov 28, 2020 22:52:05
bolgár jeti
(
x30)
Nov 28, 2020 22:52:47
x30)
Banki meló tanulsággá vált, igaz?
Stream mikor lesz?
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 28, 2020 22:54:30
x38)
Sneci, téged sehol sem vesznek komolyan, még a púpszászi talponállóban sem, Hahó! Rólad lerí, hogy egy kvázi-autista balek vagy, aki nem ért semmihez. Az első személyes találkozáskor mindenki előtt világossá válik, hogy mekkora egy szardarab vagy! Ezért is rúgtak ki 3 hét után a Reichltől, és ezért tudott teli pofával kiröhögve lehúzni téged két ostoba miskolci fehércigány. Piszhonj!
csicskasodi
(
x1)
Nov 28, 2020 22:54:45
x1)
Annyira bírom amikor válaszolsz minden hülye szarra, de amint jön egy értelmesebb kérdés már lapítasz is, mint ha mi sem történt volna.
CSICSKA SODI A CSICSKASODI.
Vonzas torvenye
Nov 28, 2020 22:54:59
Igen majd egy 3 napos kepzestol fognak konolyan venni, nem is a diplomatol vagy 12 ev java ee banki tapasztalattol. Semmi eselyed pupos, kivegezted a lehetosegeidet.
Nov 28, 2020 22:54:59
púpostulok
(
x2)
Nov 28, 2020 22:56:20
x2)
púpos geci stream mikor lesz?
kirakottLegoBusz
(
x1)
Nov 28, 2020 23:00:07
x1)
Miért, vagy inkább mire fel vagy ilyen kibaszott nagyképű, Endre?
sodika
Nov 28, 2020 23:01:19
Nov 28, 2020 23:01:19
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 28, 2020 23:02:26
x38)
Egy junior Java certificate tényleg sokat nyom. Ehhez is nagyon jól értesz, kókler korcs!
bolgár jeti
(
x30)
Nov 28, 2020 23:03:12
x30)
Ezért nincs neked egy se. Te sose fektettél magadba és a munkaadóid sem.
STREAM MIKOR LESZ?
Hahó
(
x136)
Nov 28, 2020 23:03:55
x136)
3 hét alatt kibasznak mindenhonnan. Nem sokat érsz a masnis papírokkal.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 28, 2020 23:04:27
x38)
Sorolhatnám, hogy mi az, ami sokat nyomhatna a latba, és sokkal olcsóbb, vagy ingyen van, de nem fogom. Fizesd ki a két lepedőt 3 napra, aztán lobogtasd az OKJ-s sajtpapírodat! Bár kétlem, hogy Púpszászon a kocsmában olyan sok Java fejlesztőt keresnének...
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Nov 28, 2020 23:04:39
x1)
Keci, lassan mar heti osszefoglalo kene, mert brutalis porgeti a kontentet pup. A heten felvettek, kirugtak, bevallotta hogy impotens, es egy pert is sikerult provokalnia maga ellen.
Mit a heten, az elmult harom napban lol.
https://www.youtube.com/watch?v=RgCJB5kUR5g
xray
(
x21)
Nov 28, 2020 23:06:39
x21)
Nov 28, 2020 23:06:39
délután írtam, h szopóágon vagy. gyorsabban eszkalálódott, mint gondoltam. ma nem sűrűn fogsz aludni, az biztos. Nov 28, 2020 23:06:39
bolgár jeti
(
x30)
Nov 28, 2020 23:06:42
x30)
Keci, lassan mar heti osszefoglalo kene, mert brutalis porgeti a kontentet pup. A heten felvettek, kirugtak, bevallotta hogy impotens, es egy pert is sikerult provokalnia maga ellen.
Ugyanezen gondolkodtam tegnap. Nagy sikere lenne egy napi hogyvoltnak 2-3 perces olvasásnyi terjedelemben, képekkel :)
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Nov 28, 2020 23:06:44
x1)
Jaja, miutan le-whiteboardoztatnak, mert javara azert szokas, jol megnezik majd a certit es basszak is ki legkozelebb a picsaba azokat a CV-ket amikben szerepel.
-
Nov 28, 2020 23:09:26
Milyen certificate? Ha a diplomával nem tudsz villogni, akkor minek egy java sajtpapír? Normális vagy?
Ezek után mégannyira sem fognak komolyan venni, de csináld csak nekünk jó, ha költöd a jövőbeli fizetésed (ha lesz egyáltalán)
Nov 28, 2020 23:09:26
Vonzas torvenye
Nov 28, 2020 23:11:36
Csak arra figyelj, hogy ne olyat valassz amihez kell a nyelvvizsga.
Nov 28, 2020 23:11:36
lavor
Nov 28, 2020 23:11:58
Viszont gyorsan lemondom a fizetős PHPStorm lincenszemet, mert éppen most kaptam cégeset. :)
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Berlini kondit azért még ne mondd le, most, hogy Linzben laksz se jársz ritkábban mint eddig.
Nov 28, 2020 23:11:58
Banki Tanácsadó
Nov 28, 2020 23:12:30
Tehát a kérdés még mindig nyitott: honnan tudod, hogy az email eredeti volt?
A bank aláírt veled egy szerződést, ezt te megosztottad az interneten, majd elmagyaráztad, gogy tarkón lőnéd őket, mindenzt egy troll email-je alapján.
Milyen embernek tartod magad?
A bank aláírt veled egy szerződést, ezt te megosztottad az interneten, majd elmagyaráztad, gogy tarkón lőnéd őket, mindenzt egy troll email-je alapján.
Nov 28, 2020 23:12:30
Örebro
(
x17)
Nov 28, 2020 23:17:34
x17)
Azt a szar papírt pont ezért tettem közzé első haragomban, mert ha szart ér, akkor nem szerződés.
rmi van a ribanc kurva anyåd figyelmeztetett, hogy ezt elbasztad es olyat tettel, amiert az ejnyebejnyetöl nagyobb bajod lehet?
sodika
Nov 28, 2020 23:23:14
Még egyszer: ezekkel én soha nem szerződtem, az a darab fecni nem egy szerződés, hiába az van ráírva.
Nov 28, 2020 23:23:14
pilvax coffee shop
Nov 28, 2020 23:23:59
Ezek a junior certek kb. arra valók, hogy egy pályakezdő diplomás meg tudja vele magát különböztetni a többi pályakezdő diplomástól.
Nov 28, 2020 23:23:59
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 28, 2020 23:24:41
x19)
Még egyszer: ezekkel én soha nem szerződtem, az a darab fecni nem egy szerződés, hiába az van ráírva.
Anyád meg azt mondta, hogy csak írásban mondhatnak fel neked. Akkor ez hivatalos papir.
Egyikőtök hülyeséget beszél.
Anyád vagy te nem értesz w joghoz sneci?
bolgár jeti
(
x30)
Nov 28, 2020 23:25:28
x30)
MIKOR LESZ STREAM?
csicskasodi
(
x1)
Nov 28, 2020 23:26:16
x1)
Akkor ez alapján soha nem is dolgoztál volna ott?
xray
(
x21)
Nov 28, 2020 23:26:44
x21)
sneci, elmúlt már az első haragod?
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 28, 2020 23:28:43
x38)
A következő fecni, amit a bankigazgató fog aláírni, és neked küld majd, azon kevésbé fogsz nevetni, meglátod! xDDD
Vonzas torvenye
Nov 28, 2020 23:29:04
Akkor az alberleti szerzodesed is csak egy fecni es illegalis lakasfoglalo vagy. Hany kepet szeretnel az ingatlanosnak a lakasban urakodo putrirol?
Nov 28, 2020 23:29:04
sodika
Nov 28, 2020 23:32:37
Akkor az alberleti szerzodesed is csak egy fecni es illegalis lakasfoglalo vagy.
Nov 28, 2020 23:32:37
Ásó27
(
x68)
Nov 28, 2020 23:33:27
x68)
Nyugodj már meg sodrák, majd a bank eldönti!
Mifaaaaaaaaaaaan
bolgár jeti
(
x30)
Nov 28, 2020 23:35:52
x30)
A SoDI már leírta mit gondol az osztrák lakásbérleti-szerződésről. Ott a kaució, azon kívűl basszák meg, ő akkor lép le amikor akar, kulcs a postaládába, email, aztán letiltás skype-on. Ennyi :)
Twinkyboyok
Nov 28, 2020 23:36:45
Tudjuk, hogy mérges vagy Endre, de nyugodj meg! Látogass meg minket, mi mindig boldoggá teszünk, és legalább félkeménnyé!
Nov 28, 2020 23:36:45
Partner Bank
Nov 28, 2020 23:37:12
A SoDI már leírta mit gondol az osztrák lakásbérleti-szerződésről. Ott a kaució, azon kívűl basszák meg, ő akkor lép le amikor akar, kulcs a postaládába, email, aztán letiltás skype-on. Ennyi :)
Az osztrák kötelmi jog már csak ilyen... lOL
Nov 28, 2020 23:37:12
*-*
Nov 28, 2020 23:41:08
Tehát a kérdés még mindig nyitott: honnan tudod, hogy az email eredeti volt?
Órák óta itt röhögök, hogy a gyagyás nem szúrta ki, hogy csak a trollol szívatják.
Gyagyás, reggel az első dolgod az legyen, hogy még hétfő előtt vond vissza a Düsseldorfi szerződésedet, mielőtt nem késő!
Nov 28, 2020 23:41:08
-
Nov 28, 2020 23:43:48
Akkor mit küldtél el az AMS-nek? :DDD
Nov 28, 2020 23:43:48
bolgár jeti
(
x30)
Nov 28, 2020 23:43:49
x30)
Mindjárt vasárnap, aztán hétfő és utána a kedd jön. SoDI matt részeg :)
Alig több mint két és fél nap múlva pedig egymillió fütyiért kell előadnia a senior entwickler-t :D :D :D
Daily standup, minden reggel 9kor (nem tudom, lehet hogy a németeknél 8 :D) és rögtön ticket-ek meg mindenféle fura rendszerek, timesheet... ááá :)
Alig több mint két és fél nap múlva pedig egymillió fütyiért kell előadnia a senior entwickler-t :D :D :D
Daily standup, minden reggel 9kor (nem tudom, lehet hogy a németeknél 8 :D) és rögtön ticket-ek meg mindenféle fura rendszerek, timesheet... ááá :)
sodrák
Nov 28, 2020 23:46:26
sodi segitek: az amit ide feltöltöttél bizony munkaszerződés volt
felvettek
aláírták
aláírtad
elkezdődött a próbaidő amiből akár szóban akár emailben akár füstjelekkel de elküldhetnek a jó kurva anyádba ha úgy tartja kedvük, indoklás nélkül
a te eseted csak annyiban speciális, hogy az egész univerzumban nincs még egy akkora balfasz aki csatak részegen/másnaposan de biztosan piától bűzösen adidas melegitőben sétál be az új "leendő" munkahelyére aláírni.
te viszont ezt tetted.
nem kell masnizni. mindenki látta az előző esti performanszot. be voltál kurva mint egy csöves a blaha aluljáróban. és saját elmondásod szerint másnap reggel már bent is voltál az irodában. még ha nem is volt gyógysör, biztosan párolgott az alkohol még a véredből, plusz bizonyára kinyitottad az alkoholista dentális holokausztot megjárt szádat a HR-es nő irányába akinél jelzett a szonda.
tehát megszüntették a még próbaidős munkaszerződést a 0. percben.
minden teljesen legális. ami aggasztóbb az az hogy te a bank szerződéseit töltögeted fel mindenféle fórumokra a neten meg lejáratókampányokat szervezel ugyanitt.
röviden összefoglalva: egy autista kutya vagy. you dun goofd.
felvettek
aláírták
aláírtad
elkezdődött a próbaidő amiből akár szóban akár emailben akár füstjelekkel de elküldhetnek a jó kurva anyádba ha úgy tartja kedvük, indoklás nélkül
a te eseted csak annyiban speciális, hogy az egész univerzumban nincs még egy akkora balfasz aki csatak részegen/másnaposan de biztosan piától bűzösen adidas melegitőben sétál be az új "leendő" munkahelyére aláírni.
te viszont ezt tetted.
nem kell masnizni. mindenki látta az előző esti performanszot. be voltál kurva mint egy csöves a blaha aluljáróban. és saját elmondásod szerint másnap reggel már bent is voltál az irodában. még ha nem is volt gyógysör, biztosan párolgott az alkohol még a véredből, plusz bizonyára kinyitottad az alkoholista dentális holokausztot megjárt szádat a HR-es nő irányába akinél jelzett a szonda.
tehát megszüntették a még próbaidős munkaszerződést a 0. percben.
minden teljesen legális. ami aggasztóbb az az hogy te a bank szerződéseit töltögeted fel mindenféle fórumokra a neten meg lejáratókampányokat szervezel ugyanitt.
röviden összefoglalva: egy autista kutya vagy. you dun goofd.
Nov 28, 2020 23:46:26
Kezdő snecológus
Nov 28, 2020 23:52:52
Elnézést, le vagyok maradva az anyaggal.
Szóval, ha jól értem, akkor most megint munkanélküli Sodi a Sodi, vagy van másik melócsá?
Bizony jól jönnének az igényesen megszerkesztett heti összefoglalók!
Szóval, ha jól értem, akkor most megint munkanélküli Sodi a Sodi, vagy van másik melócsá?
Bizony jól jönnének az igényesen megszerkesztett heti összefoglalók!
Nov 28, 2020 23:52:52
sodika
Nov 28, 2020 23:57:06
Munkanélküli vagyok, és még holnapután is munkanélküli leszek.
Nov 28, 2020 23:57:06
Ásó27
(
x68)
Nov 28, 2020 23:58:10
x68)
Szerdán is az leszel
Sodipatkány
(
x1)
Nov 28, 2020 23:58:14
x1)
és szopni fogsz
sodrák
Nov 28, 2020 23:58:38
és a legjobb hogy megint azért kerültél ekkora faszerdőbe mert nem tudtad megállni hogy elhencegj a munkaszerződéseddel egy olyan helyről ahol literális 1 percet sem dolgoztál és kibasztak. de azért muszáj volt megmutatnod hogy a számok milyen jól néztek ki papiron.
Nov 28, 2020 23:58:38
csicskasodi
(
x1)
Nov 28, 2020 23:58:54
x1)
De hát a düsseldorfiak este igent mondtak.
Kovács Márk, CigóCEO
Nov 28, 2020 23:59:23
Te legalább renbe vagy tesa!!! Mos utaj mer a bank befog perelni!!! Adig Zoli meg én vigyázunk a pézre tesa!!! Csak vegyed a hitelt felfele!
Nov 28, 2020 23:59:23
Karib
(
x10)
Nov 28, 2020 23:59:29
x10)
A tanszék engedelmével írok a banknak angolul. A recskás telefonszámát légyszi valaki dobja már be.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
púpostulok
(
x2)
Nov 29, 2020 00:00:34
x2)
szokjad a szitut, még az is maradsz :D
IT troll
Nov 29, 2020 00:01:07
Mindjárt vasárnap, aztán hétfő és utána a kedd jön. SoDI matt részeg :)
Nagyot fog nézni, amikor a csodálatos önéletrajzára alapozva bedobják a mély vízbe, és azonnali eredményeket várnak tőle. Természetesen minden okuk megvan rá, hiszen egy 40 körüli fejlesztőről beszélünk, akinek már annyi gyakorlat van a háta mögött, hogy simán vennie kéne bármilyen akadályt. Volt olyan melóm, ahol 2 héttel a kezdés után a főnököm, aki az egész IT részleg vezetője volt benyögte, hogy akkor neki most egy hónapra el kell mennie, szóval vegyem át az egészet hétfőtől, és ha kérdésem van, akkor tudok neki emailt küldeni, 1-2 naponta talán rá fog nézni. Még meg se jegyeztem az emberek nevét, és már minden felelősség az én nyakamba szállt. De én mondjuk nem hazudoztam az interjún, szóval sikerrel vettem az akadályt. Teljesen normális dolog az ilyen egy bizonyos szint fölött. És a púpos is ezt hazudja magáról, szóval hajrá! Kifelé menet majd picsán is fogják rúgni, mert elvesztegettek két értékes hetet.
Nov 29, 2020 00:01:07
Penzmento
(
x6)
Nov 29, 2020 00:01:57
x6)
A tanszék engedelmével írok a banknak angolul. A recskás telefonszámát légyszi valaki dobja már be.
+43 676 4168481
Kezdő snecológus
Nov 29, 2020 00:04:38
NSZKSZ!
Nov 29, 2020 00:04:38
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 29, 2020 00:05:11
x38)
Egyeztess légyszi Balival, nem kéne szétbombázni őket, a kevesebb néha több! ASODI most belenavigálta magát egy olyan faszerdőbe, ami minden korábbinál sűrűbb, ne rontsuk el a túlbuzgóságunkkal. Tudom, hogy nagyon kecsegtető, de ne! A tanszék sikere nem az egyéntől függ, ez itt közös munka! Felőlem írhatjátok együtt, és mindkettőtök megkapja a gyémánt rénszarvasos plecsnit, de a bank csak egy példányban kapja meg! NSZKSZ! Snecikorcs, ne fossál, ez is csak egy sajtpapír lesz, csak nem szerződés lesz a fejlécbe írva, hanem VARIÁLÁS!
Karib
(
x10)
Nov 29, 2020 00:05:48
x10)
Ok!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 29, 2020 00:09:29
x38)
Sneci, melyik banktól fogod az első levelet kapni?
Targo, hogy HOL A PÉNZ, TE KORCS?
Consorz, hogy HOL A PÉNZ, TE PÚPOS KORCS?!!
Partner, hogy MEGBASZUNK, TE RÉSZEG, PÚPOS KORCS!!!
Ezt vezesd bele az autiexceledbe, Hahó!
Targo, hogy HOL A PÉNZ, TE KORCS?
Consorz, hogy HOL A PÉNZ, TE PÚPOS KORCS?!!
Partner, hogy MEGBASZUNK, TE RÉSZEG, PÚPOS KORCS!!!
Ezt vezesd bele az autiexceledbe, Hahó!
BuziGurtni
Nov 29, 2020 00:10:32
Endre, nem lennék most a helyedben :))
Nov 29, 2020 00:10:32
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 29, 2020 00:12:46
x38)
Majd közvetítsd élőben, amikor egyik reggel lemész a boltba, a sarkon összetalálkozol Herr Fellnerrel, ő pedig visszakézből egy akkora taslit nyom le a hombár veknire, hogy a villamosmegálló adja a másikat xDDDDDD
púpostulok
(
x2)
Nov 29, 2020 00:17:39
x2)
+436764168481
xray
(
x21)
Nov 29, 2020 00:17:41
x21)
sneci most nem ér rá, mert pakol .....össze, mert készül púpszászra.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 29, 2020 00:18:16
x38)
Ha szétszedi a drónt, és a motorokat felszereli a gémer székre, akkor haza tud vele gurulni az anyjához szerintem!
sodika
Nov 29, 2020 00:19:36
A vicc az, hogy személyesen ő vezetett körbe, hogy megmutassa, melyik az én asztalom. Közvetlenül, szó szerint ablak mellett, sok hellyel. A melóhelyen ülve kiláttam volna az utcára, ahol lakom.
Nov 29, 2020 00:19:36
Penzmento
(
x6)
Nov 29, 2020 00:20:30
x6)
A vicc az, hogy személyesen ő vezetett körbe, hogy megmutassa, melyik az én asztalom. Közvetlenül, szó szerint ablak mellett, sok hellyel.
A melóhelyen ülve kiláttam volna az utcára, ahol lakom.
A melóhelyen ülve kiláttam volna az utcára, ahol lakom.
Szívtelen ez a Herr Partner
bolgár jeti
(
x30)
Nov 29, 2020 00:20:52
x30)
A vicc az, hogy személyesen ő vezetett körbe, hogy megmutassa, melyik az én asztalom. Közvetlenül, szó szerint ablak mellett, sok hellyel. A melóhelyen ülve kiláttam volna az utcára, ahol lakom.
Most inkább a düsseldorfiaknak túlórázol ingyen éjszaka
Kezdő snecológus
Nov 29, 2020 00:21:32
A púpszászi odúból milyen a kilátás?
Nov 29, 2020 00:21:32
sodika
Nov 29, 2020 00:21:44
Az egész tényleg álombaillően lottónyereményes volt, és ebben tartottak engem több mint egy egész napon át.
Nov 29, 2020 00:21:44
Bejlin
(
x8)
Nov 29, 2020 00:21:51
x8)
Legalább premier plánból láthattad volna amikor a kétajtós szekrény méretű behajtók akiket Targó nagyúr küldött rád idegesen nyomkodják a kapucsengőt és lett volna esélyed elmenekülni. Ezt tényleg jól átgondoltad. :D
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 29, 2020 00:22:40
x38)
Akkor miért mondtad vissza? Ráadásul több pénzért! Nyem értyem...
-
Nov 29, 2020 00:22:50
Fejezd már be kérünk szépen! Fovadd el, hogy ezt (is) Te basztad el, mint minden eddigi munkabelyed. Tanulj belőle, lépj tovább és olvasgasd a "düsseldorfi" dokumentációt!
Nov 29, 2020 00:22:50
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 29, 2020 00:23:38
x38)
Az egész tényleg álombaillően lottónyereményes volt, és ebben tartottak engem több mint egy egész napon át.
Részegen mentél be egy gecifoltos melegítőben a HR-es arcába böfögni. Szerinted ő is álmodik még ezzel?
sodika
Nov 29, 2020 00:23:40
Lehet, hogy nem. Az, hogy fenntartották maguknak a jogot, nem feltétlenül jelenti azt, hogy valaha is éltek volna ezzel a lehetőséggel.
De ez már - mondom - sose fogjuk megtudni.
Én abból a feltételezésből indultam ki, hogy ez biztos csak formalitás, és soha nem éltek volna a túlóra elrendelésének a lehetőségével.
Nov 29, 2020 00:23:40
Löwenbräu Oktoberfestbier
Nov 29, 2020 00:23:43
Tudod Sodi, hogy mi a szomorú? Tegnap a kirúgásocskacsá előtt 2 kommenttel mentem el, mert egy ideje fűzök egy francia fekete csibét, így lemaradtam közel 2000 kommentről. Ez igazán szomcsy, remélem most sajnálsz! :'(
Nov 29, 2020 00:23:43
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 29, 2020 00:26:45
x38)
Nem úgy volt, hogy te már nem agyalsz ezen? Leszarni a szart is, nem igaz, Hahó!
Inkább arról beszélj, hogy hétfőn mennyi hitelt fogsz felvenni!
Inkább arról beszélj, hogy hétfőn mennyi hitelt fogsz felvenni!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 29, 2020 00:29:33
x37)
Tegnap óta büntető módon röhögök, akárhányszor eszembe jut, hogy ez az autista fókaember csatak bekúrva, Adidas melegítőben tipegett be egy bankba szerződést írni. Beszédül az utcáról egy borostás, piaszagú, melegítős csöves, majd remegő kézzel három nyomtatott nagybetűt vakar a papírra aláírás gyanánt. ÉS UTÁNA BÜSZKÉN MESÉLI :D Nekem teljesen kiégett a viccrelém ezen. Ilyen mértékű autizmus még Snecinél is a párját ritkítja.
Sodipatkány
(
x1)
Nov 29, 2020 00:31:01
x1)
Tegnap óta büntető módon röhögök, akárhányszor eszembe jut, hogy ez az autista fókaember csatak bekúrva, Adidas melegítőben tipegett be egy bankba szerződést írni. Beszédül az utcáról egy borostás, piaszagú, melegítős csöves, majd remegő kézzel három nyomtatott nagybetűt vakar a papírra aláírás gyanánt. ÉS UTÁNA BÜSZKÉN MESÉLI :D Nekem teljesen kiégett a viccrelém ezen. Ilyen mértékű autizmus még Snecinél is a párját ritkítja.
Ilyen egy több generációs értelmiségi család sarja.
Ásó27
(
x68)
Nov 29, 2020 00:31:20
x68)
Ne már baszki, elkezdtem megint ezen nevetni :DDD
sodika
Nov 29, 2020 00:31:48
Igazából azt, hogy kalandos fordulatokban tud gazdag lenni, miközben valaki érvényesülni próbál, például most nyáron Traunban is volt alkalmam figyelemmel kísérni, de a kalandos fordulatok általában abból adódtak, hogy a valóságtól teljeséggel elrugaszkodott elképzelések lettek kergetve.
Arra ugyanakkor, egy konkrétan aláírt munkaszerződéssel én is ugyanebbe a hibába estem volna, vitatkoznék. :D
Ha van olyan ember, aki mindenhez "vagy lesz valahogy vagy nem" módon áll hozzá, igyekszik nagyon realista lenni, és nem iszik előre a medve bőrére, az én vagyok.
Na most ehhez képest elég durva, hogy ezzel az erősen realista szemlélettel még engem is tudnak meglepetések élni.
Arra ugyanakkor, egy konkrétan aláírt munkaszerződéssel én is ugyanebbe a hibába estem volna, vitatkoznék. :D
Ha van olyan ember, aki mindenhez "vagy lesz valahogy vagy nem" módon áll hozzá, igyekszik nagyon realista lenni, és nem iszik előre a medve bőrére, az én vagyok.
Na most ehhez képest elég durva, hogy ezzel az erősen realista szemlélettel még engem is tudnak meglepetések élni.
Nov 29, 2020 00:31:48
Ásó27
(
x68)
Nov 29, 2020 00:32:24
x68)
Korcs, kitakarítottál már? Mikró beüzemelve?
Mifaaaaaaaaaaaan
bolgár jeti
(
x30)
Nov 29, 2020 00:32:57
x30)
Igazából azt, hogy kalandos fordulatokban tud gazdag lenni, miközben valaki érvényesülni próbál, például most nyáron Traunban is volt alkalmam figyelemmel kísérni, de a kalandos fordulatok általában abból adódtak, hogy a valóságtól teljeséggel elrugaszkodott elképzelések lettek kergetve.
MIKOR. LESZ. STREAM.
Fekete bikapata
Nov 29, 2020 00:33:06
Megint faszságokat írsz, Gyagyás! Buta vagy, mint a fasz!
Egy gyógyszerész is doktor, mert az orvosin végez diplomával! ;)
Tudod, ami neked nem sikerült egyetemen, egy szakon sem!
Egy gyógyszerész is doktor, mert az orvosin végez diplomával! ;)
Tudod, ami neked nem sikerült egyetemen, egy szakon sem!
Nov 29, 2020 00:33:06
Universe
Nov 29, 2020 00:37:39
Endre,ne loopold a "nemszerződés"-t,úgyis megszopatlak
Ellened dolgozok,Endre
Nov 29, 2020 00:37:39
-
Nov 29, 2020 00:38:01
Gyagyás! A csávó a videóban veled egyidős, és szintén médiából él. Holnapra írd le mi lehet az oka a közöttetek tátongó hatalmas szakadéknak!
youtu.be/K8eavvcXCt8
youtu.be/K8eavvcXCt8
Nov 29, 2020 00:38:01
Sodipatkány
(
x1)
Nov 29, 2020 00:38:25
x1)
Szerinted mennyire fogják szétkúrni a picsádat sneci?
47 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Veszett egy kutya vagy te pedofil, részegen Adidasban lemész utána vered magad egy fél napig, hogy neked milyen jó, majd amikor kibasznak akkor idejössz és racionalizálod, túlóra meg kuryafasza.
Egyszer van szerződéses, egyszer szerződésnek látszó szerződéses van, nincs szerződésed, éppen ahogy a trollok tolják a faszt a szádba, úgy horkantgatsz.
Ne felejtsük el, te alkoholista és kelésgyenge vagy, Endre bármennyire is hiszed az elkenkezőjét te egyszerűen egy tanulatlan, gecibuta, hiszékeny kis figura vagy.
Egyetlenegy dolog van benned az a görcsös ragaszkodás ahhoz, hogy te bebizonyítsd nekünk, hogy nem vagy retardált, hogy te okos vagy, te diplomás vagy, neked nyelvvizsgád van, neked nagy a faszod, te nyugaton fejlesztesz, sok pénzed van, szépen élsz, haladsz az élettel, jó döntéseket hozol.
Masni.
Te is tudod, mi is tudjuk.
Idejöhetsz bármikor, itt mindig találsz valakit aki a szádba tolja tövig, mert tudjuk hogy retard vagy és te is tudod és azt is tudod, hogy tudjuk.
Te szopni jársz ide.