Brigitta imádja a cigáyfaszt és egésznap azt szopkodja
Mint ahogy a törlesztések is? Mert az az igazi KAMU.
Már tegnap kiirta a kórház twitter oldala, hogy kamu.
Első google találat és utána még egy keresés a Twitter oldalra és ennyi. Fél perc. Ehhez is hülye vagy.
Minden teljesen rendben van így is.
Teljességgel egyetértek tesa, köszi az új merdzsót! Namost lenne még itt egy új projekt, Buksi kutyámat sztrímelhetnénk, neked csak be kell szállnod, én megcsinálok mindent és kamatostul fizetem vissza a pénzt! Foshnih foghja! WU-n küldd, ahogy megbeszéltük!
A 7000 euró nem visszafizetésének és a variálás történetére gondoltam.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Elhittem. Most mit fog leégetni?
Mifaaaaaaaaaaaan
He? Senki nincs éppen 10 fillér elmaradásban se felém.
A tény ennyi. Más tény meg nincs éppen.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Aztán meglepődnek az új kékek hogy kapják a minuszt, retard, hahó!
Kitartóan nem fizet neked, te pedig kitartóan egyre kedvezőbb ajánlatokat teszel neki, hátha fizet.
Szétrugott 3as bmw behozása az országba és visszatekerése már vállalkozás?
SEO - gay sauna, php, düsseldorf, Endre F. Kiss, pedophile, rhinotillexis, Kiss Endre Farkas, Berlin
Karakk már vállalkozik is? Te már mindent elhiszel?
Jaj de ari.
És mihez képest nincs elmaradásban? A hányadik fizetési könnyítéshez képest?
Ezek szerint zoli megadta tavaky karácsonyig a 8 ezret?
Télikert kész van már?
Mifaaaaaaaaaaaan
Persze, Sodimama minden hónapban felvonatozik az 5000 forintos részletért!
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
megy márk vállalkozása? akkor lehet megkeresni és behirdetni trollok :)
Már pereskedik Hahó!
Mifaaaaaaaaaaaan
Pedig mintha arról lett volna szó, hogy ha ezt is Recskásnak kell visszafizetnie, akkor lelkiismeretfurdalás nélkül viszi bíróságra a cickányokat.
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Ez melyik vallalkozasa? A lopott kocsik tovabbertekesitese, a fubiznisz, a sportfogadas, a wordpress templatek tularazott ertekesitese, a napelemek leegetese? Esetleg a bmw uberezes jogsi nelkul?
Egy honapot nem dolgozott le egy honapot, de a sok sefteles utan hirtelen becsuletes lett mint zoli? Nehogy a trollok megtalaljak az uj biznjszt es megint besuljon.
Nem rég azt mondtad, hogy decemberben törleszteni fognak, nincs haladék. Azóta kiderült, hogy nem törlesztenek decemberben. Ezek után leírod, hogy nincs senki elmaradásban. Te egy kurva nagy balek vagy :DD
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Azok is felbaszták az agyam.
Nagyon.
Rendben elutaltam a pénzt az utolsó este, erről még éresítem is őket, erre küldenek egy felszólítást két nappal később, hogy büntetőkamat van, meg hogy osztrák adóslistára fognak rakni, meg minden faszom.
Írom nekik:
"Sehr geehrte Damen und Herren,
ich habe jetzt weitere 5 Euro aus Sicherheitsgründen überwiesen (siehe Beiblatt #1), aber Ihre Angaben sind falsch, ich erkenne die Forderung nicht an.
Bitte beachten Sie, dass ich an den Tag von Eintritt der Fälligkeit die ganze Summe zur Überweisung geschickt (anders gesagt bezahlt) habe.
Bitte beachten Sie, dass es eine bestrittene Forderung ist.
Ich habe am 09.12.2020 die ganze Summe (251,51 Euro) überwiesen An den Tag war die verträgliche Zahlungsfrist. Meine Bank hat meinen Auftrag am 09.12.2020 angenommen und bestätigt (siehe den Auftragsbestätigung in Beiblatt 2). .
Ich habe Sie am 09.12.2020 um 20:16 darüber Informiert, dass die Überweisung von mir erfolgreich getätigt worden ist (siehe Beiblatt 3).
Sie haben meine Nachricht am 10.12.2020 um 12:40 bestätigt (siehe Beiblatt 4).
Sie haben die Mahnung dann erstellt, wenn Sie schon seit mehr als 10 Stunden bewusst hatten, dass ich die Summe bereits bezahlt habe. Es ist völlig unverständlich.
Bitte prüfen Sie Ihre Angaben nochmal, und danach schicken Sie mir bitte diese unberechtigte 5 Euro zurück, sobald auch diese 5 Euro angekommen wird.
Vielen Dank im Voraus.
Mit freundlichen Grüßen,
Endre Farkas Kiss"
Pár órával később még hozzátettem:
eine kurze Ergänzung: Sie haben mir gerade bestätigt, dass meine Zahlung von der am 09.12.2020 gemachte Überweisung erfolgreich angekommen ist (siehe im Anhang).
Bitte schicken Sie mir mal die 5 Euro unberechtigte Mahnung Zahlung zurück, sobald auch diese Summe angekommen wird.
Vielen Dank im Voraus.
Mit freundlichen Grüßen,
Endre Farkas Kiss"
De végül elismerték, hogy nekem van igazam, és két nappal később "Refound" megjelöléssel visszakülték a bankszámlámra a tök jogosulatlan 5 eurómat.
remélem így van, vonatozik korona idején.
Szép lenne ha 5000ft miatt halna meg :)
Be is szartam, hogy mi a kurva anyjuk. Időben fizettem.
De szerencsére elismerték, hogy igazam van, és jött az 5 eurós "Refound". :D
LOL
Küldtek neked öt eurót amit nem kellett volna? Talán meg kellene tanulni az anyanyelvedet (legalább azt).
Lesz Karácsonyfa díszités?
Igen vagy nem?
Ez ety fosh!
Ott a német szöveg. Az 5 euró a felszólítási díj lett volna, amit elutaltam rögtön, de közben írtam nekik egy levelet, hogy kurvára vitatom, és kurvára jogosulatlan, és ellenőrizzék az adataikat, és ezután azonnal küldjék nekem vissza.
Szerencsére két nappal később pontosan ezt is tették.
Pontosan ahogy kértem.
Evidenciákat.... Már égnek a gyertyák a hanuka menorán!
Magyarul becsicskultál és elküldted. Ha valami jogosulatlan miért küldöd el?
Becsicskított Sodi a Sodi
Ez ety fosh!
IDIÓTA! Te nem ezt írtad! Olvasd vissza. Engem nem érdekel mit masnizol, azt írtad elutalták neked a jogosulatlan öt euródat. Ez így értelmetlen, de csak magyarázd hogy én vagyok a hülye. Pont ezek miatt húznak le olyan könnyen, így viselkedik egy igazi BALEK. Soha nem ismeri el a hibáit, ezért mindig kihasználható.
Mert ezen ne múljon már valami adóslista.
Azért utaltam el, mert rágugliztam, és EU-s szabályok szerint nem az utalás időpontja, hanem a beérkezés számít, tehát az esedékesség előtt elvileg több nappal kell küldened a pénzt, ha a banki átutalást választod.
Tehát azért küldtem el nekik mégis a pénzt a levél mellé, mert jogilag, szigorúan véve akár még igazuk is lehetett.
B-A-L-E-K
Vártál az utolsó pillanatig, hátha visszakapod attól akinek kölcsönadtad, de végül neked kellett visszafizetni, ugye balek?
Zacskós leves és mikróban elkészíthető 7 fogásos lakoma
Hja hát nagy volt a szerelem.
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Te már egyáltalán nem számítasz, most sodi adósságai a téma. De máskor várunk vissza amikor pangás van!
Azért így 2020 végén különösképpen retardáltnak kell lenni ahhoz, hogy valaki TW(stb) helyett WU-t használjon elsődlegesen nemzetközi pénzküldésre, pedig te még gazdasági szakot is végeztél az etyetemen Recskás.
Vagy nem inkább arról van szó, hogy a géniusz vállalkozó "barátaid" számláját inkasszózták és ezért nem lehet direkt oda utalni? :)
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Apáddal mizu? Múltkor azt mondtad, hogy felveszed vele a kapcsolatot!
Mifaaaaaaaaaaaan
A varázsvilágban Voldemort nevét nem szabad kimondani, a retardált sodikának, a púpos házimanónak pedig Kovács Márk és Galló Zoltán neve tiltott. :D
Csicska sodi, az orbitális balek :D
mindig hazudik, nem er rå mert az anyja utån nyomoznak, valami ip-t keresnek, råållt az egesz magyar elhåritås
ÖRÜLÜNK?
plusz a Tüváriék se streamelnek, és majdnem mindenki ebben az időben szabin van, jah mondjuk este 9-es kezdéssel nem sokra megy ebben az időben se. :D
#50euro + kamatok
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Mindig ezt csinálja. Be lelkesedik létrehozz valamit aztán 100 méteres magasságból szarja le úgy ahogy van. Mert egy igénytelen lusta patkány.
Hazugság, semmilyen szakot nem végzett el.
Jó, hát ha nem kellek, akkor elmegyek. És viszem magammal gorßer Kundét is. Sodi, ne sírj utánam, ezt már nem lehet helyre hozni. Soha többet nem írok ide.
NSZKSZ. Többek szeirnt!
ajajj, incesztus?????????
Mi lesz a befektetéssel?
lidl vásárlási utalványt kell venni!!!
szutyok
arra kerwesi anyám a pízt!!!!!!!!
Már tartogatja egy ideje...
Mifaaaaaaaaaaaan
Jó nagy belehúzás az, hogy itt fórumozik meg fbzik XD
Fejben már megvan?
Van baj.
Haldoklok vele szépen.
Na facebook, csá.
Felpörgés, hahó!
szutyok
Kurvára nem értesz semmit és most próbálsz masnizni XDDD
bukta
5 napig fosni fogod az fb megosztásokat és nyomod a fórumot :D
Nem baj kaja mellé lesz mit olvasni, tudod FŐTT ÉTEL! ;)
Nem a pörgés az egyetlen nála ami nem megy fel...
Mondjuk ezen a fórumon érvényesül az a mondása, hogy csakis nála okosabbakkal veszi körbe magát.
És közben uzsorás lett belőle XD
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 20, 2020 15:13:46
x19)
Egy munkanélküli mitől lenne már elfoglalt?
Brigitta imádja a cigáyfaszt és egésznap azt szopkodja
csicskasodi
(
x1)
Dec 20, 2020 15:14:59
x1)
Nem azt írtam, hogy ez az igazság, hanem odaírtam, hogy ez a hír terjed, és nem lehet tudni róla, hogy igaz-e, mert lehet kamu is.
Mint ahogy a törlesztések is? Mert az az igazi KAMU.
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 20, 2020 15:15:05
x19)
Nem azt írtam, hogy ez az igazság, hanem odaírtam, hogy ez a hír terjed, és nem lehet tudni róla, hogy igaz-e, mert lehet kamu is.
Már tegnap kiirta a kórház twitter oldala, hogy kamu.
Első google találat és utána még egy keresés a Twitter oldalra és ennyi. Fél perc. Ehhez is hülye vagy.
Márky Márky
Dec 20, 2020 15:15:48
Teljességgel egyetértek tesa, köszi az új merdzsót! Namost lenne még itt egy új projekt, Buksi kutyámat sztrímelhetnénk, neked csak be kell szállnod, én megcsinálok mindent és kamatostul fizetem vissza a pénzt! Foshnih foghja! WU-n küldd, ahogy megbeszéltük!
Dec 20, 2020 15:15:48
sodika
Dec 20, 2020 15:15:54
Lehet, hogy meglepő, sőt: én magam is kellemesen csalódok éppen, de a kitartása (és az én kitartásom) végül mégis meghozta a gyümölcsét. Megy már a vállalkozása, tényleg kezd beindulni.
Dec 20, 2020 15:15:54
Hahó
(
x136)
Dec 20, 2020 15:15:56
x136)
Nincs történet. A történet annyi, hogy szerettük volna a Karakkot elindítani, de neki nem jutott rá végül ideje, és már a videózásra sem jut, mert elfoglalt lett.
Ennyi.
És ezzel semmi gond nincs, mert nem láthatta előre, mennyire lesz elfoglalt.
Ennyi.
Ásó27
(
x68)
Dec 20, 2020 15:16:39
x68)
Lehet, hogy meglepő, sőt: én magam is kellemesen csalódok éppen, de a kitartása (és az én kitartásom) végül mégis meghozta a gyümölcsét. Megy már a vállalkozása, tényleg kezd beindulni.
Elhittem. Most mit fog leégetni?
sodika
Dec 20, 2020 15:16:49
Dec 20, 2020 15:16:49
.
Dec 20, 2020 15:17:00
Kurva anyádat. :D Lehet lepontozni, VPN-ről úgyis annyi accountot fogok csinálni, amennyit akarok.
Sodi: Ma nem akarsz nyomni Twitchen egy beszélgetős lájvot? Mondjuk, mehetne este 8 - 11-ig. Ahol nem sodikázol el semmit, hanem egyenesen beleállsz a kérdésekbe. Ja, és a chatet is nyilvánosra rakod, hogy az is tudjon tőled kérdezni, aki nincs rád feliratkozva. Megígérem, nem fogunk trollkodni.
Sodi: Ma nem akarsz nyomni Twitchen egy beszélgetős lájvot? Mondjuk, mehetne este 8 - 11-ig. Ahol nem sodikázol el semmit, hanem egyenesen beleállsz a kérdésekbe. Ja, és a chatet is nyilvánosra rakod, hogy az is tudjon tőled kérdezni, aki nincs rád feliratkozva. Megígérem, nem fogunk trollkodni.
Aztán meglepődnek az új kékek hogy kapják a minuszt, retard, hahó!
Dec 20, 2020 15:17:00
Hahó
(
x136)
Dec 20, 2020 15:17:14
x136)
Kitartóan nem fizet neked, te pedig kitartóan egyre kedvezőbb ajánlatokat teszel neki, hátha fizet.
Púpszász réme
(
x1)
Dec 20, 2020 15:17:49
x1)
Szétrugott 3as bmw behozása az országba és visszatekerése már vállalkozás?
csicskasodi
(
x1)
Dec 20, 2020 15:17:52
x1)
Karakk már vállalkozik is? Te már mindent elhiszel?
Puha Slag
(
x7)
Dec 20, 2020 15:18:18
x7)
Sodi! Viktor tegnap jelentette be, hogy a hiteltörlesztési moratóriumot fél évvel meghosszabbítják.
Ez alapján Márkéknak sem kell törleszteni!
Ez alapján Márkéknak sem kell törleszteni!
Hahó
(
x136)
Dec 20, 2020 15:18:44
x136)
Jaj de ari.
És mihez képest nincs elmaradásban? A hányadik fizetési könnyítéshez képest?
Ezek szerint zoli megadta tavaky karácsonyig a 8 ezret?
Ásó27
(
x68)
Dec 20, 2020 15:19:01
x68)
Télikert kész van már?
Hahó
(
x136)
Dec 20, 2020 15:20:25
x136)
Nyilván törpapa is visszafizetett mindent.
Puha Slag
(
x7)
Dec 20, 2020 15:20:57
x7)
Nyilván törpapa is visszafizetett mindent.
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 20, 2020 15:21:01
x19)
megy márk vállalkozása? akkor lehet megkeresni és behirdetni trollok :)
Ásó27
(
x68)
Dec 20, 2020 15:21:04
x68)
sodi??
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x136)
Dec 20, 2020 15:21:56
x136)
A 250 eurós mikrohitellel mi lett? Ahogy ignorálod a kérdést, abból az következik, hogy te fizetted vissza. Mekkora volt a kamat?
csicskasodi
(
x1)
Dec 20, 2020 15:22:30
x1)
Dec 20, 2020 15:22:30
Azért rohadt nagy geci vagy, hogy kitartottként említed Márkot. Mi ő a kurvád? Dec 20, 2020 15:22:30
Ásó27
(
x68)
Dec 20, 2020 15:22:45
x68)
A 250 eurós mikrohitellel mi lett? Ahogy ignorálod a kérdést, abból az következik, hogy te fizetted vissza. Mekkora volt a kamat?
Már pereskedik Hahó!
Zsénó
(
x22)
Dec 20, 2020 15:24:04
x22)
Pedig mintha arról lett volna szó, hogy ha ezt is Recskásnak kell visszafizetnie, akkor lelkiismeretfurdalás nélkül viszi bíróságra a cickányokat.
Vonzas torvenye
Dec 20, 2020 15:25:45
Ez melyik vallalkozasa? A lopott kocsik tovabbertekesitese, a fubiznisz, a sportfogadas, a wordpress templatek tularazott ertekesitese, a napelemek leegetese? Esetleg a bmw uberezes jogsi nelkul?
Egy honapot nem dolgozott le egy honapot, de a sok sefteles utan hirtelen becsuletes lett mint zoli? Nehogy a trollok megtalaljak az uj biznjszt es megint besuljon.
Dec 20, 2020 15:25:45
Nemfatyle
(
x7)
Dec 20, 2020 15:27:07
x7)
Nem rég azt mondtad, hogy decemberben törleszteni fognak, nincs haladék. Azóta kiderült, hogy nem törlesztenek decemberben. Ezek után leírod, hogy nincs senki elmaradásban. Te egy kurva nagy balek vagy :DD
sodika
Dec 20, 2020 15:27:31
Azok is felbaszták az agyam.
Nagyon.
Rendben elutaltam a pénzt az utolsó este, erről még éresítem is őket, erre küldenek egy felszólítást két nappal később, hogy büntetőkamat van, meg hogy osztrák adóslistára fognak rakni, meg minden faszom.
Írom nekik:
ich habe jetzt weitere 5 Euro aus Sicherheitsgründen überwiesen (siehe Beiblatt #1), aber Ihre Angaben sind falsch, ich erkenne die Forderung nicht an.
Bitte beachten Sie, dass ich an den Tag von Eintritt der Fälligkeit die ganze Summe zur Überweisung geschickt (anders gesagt bezahlt) habe.
Bitte beachten Sie, dass es eine bestrittene Forderung ist.
Ich habe am 09.12.2020 die ganze Summe (251,51 Euro) überwiesen An den Tag war die verträgliche Zahlungsfrist. Meine Bank hat meinen Auftrag am 09.12.2020 angenommen und bestätigt (siehe den Auftragsbestätigung in Beiblatt 2). .
Ich habe Sie am 09.12.2020 um 20:16 darüber Informiert, dass die Überweisung von mir erfolgreich getätigt worden ist (siehe Beiblatt 3).
Sie haben meine Nachricht am 10.12.2020 um 12:40 bestätigt (siehe Beiblatt 4).
Sie haben die Mahnung dann erstellt, wenn Sie schon seit mehr als 10 Stunden bewusst hatten, dass ich die Summe bereits bezahlt habe. Es ist völlig unverständlich.
Bitte prüfen Sie Ihre Angaben nochmal, und danach schicken Sie mir bitte diese unberechtigte 5 Euro zurück, sobald auch diese 5 Euro angekommen wird.
Vielen Dank im Voraus.
Mit freundlichen Grüßen,
Endre Farkas Kiss"
Pár órával később még hozzátettem:
eine kurze Ergänzung: Sie haben mir gerade bestätigt, dass meine Zahlung von der am 09.12.2020 gemachte Überweisung erfolgreich angekommen ist (siehe im Anhang).
Bitte schicken Sie mir mal die 5 Euro unberechtigte Mahnung Zahlung zurück, sobald auch diese Summe angekommen wird.
Vielen Dank im Voraus.
Mit freundlichen Grüßen,
Endre Farkas Kiss"
De végül elismerték, hogy nekem van igazam, és két nappal később "Refound" megjelöléssel visszakülték a bankszámlámra a tök jogosulatlan 5 eurómat.
Dec 20, 2020 15:27:31
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 20, 2020 15:28:56
x19)
remélem így van, vonatozik korona idején.
Szép lenne ha 5000ft miatt halna meg :)
Ásó27
(
x68)
Dec 20, 2020 15:29:28
x68)
Hahahhaa, még pár ilyen áthidalás és repülsz tényleg az adóslistára :DDD
Mifaaaaaaaaaaaan
sodika
Dec 20, 2020 15:30:37
Hahahhaa, még pár ilyen áthidalás és repülsz tényleg az adóslistára :DDD
LOL
Dec 20, 2020 15:30:37
csicskasodi
(
x1)
Dec 20, 2020 15:31:14
x1)
Te most ugye nagyon be vagy baszva? Mi a faszt jelent ez a mondat?Küldtek neked öt eurót amit nem kellett volna? Talán meg kellene tanulni az anyanyelvedet (legalább azt).
Szteppen
(
x3)
Dec 20, 2020 15:31:38
x3)
LOL
LOL
Igen vagy nem?
sodika
Dec 20, 2020 15:32:43
Te most ugye nagyon be vagy baszva? Mi a faszt jelent ez a mondat?
Küldtek neked öt eurót amit nem kellett volna? Talán meg kellene tanulni az anyanyelvedet (legalább azt).
Ott a német szöveg. Az 5 euró a felszólítási díj lett volna, amit elutaltam rögtön, de közben írtam nekik egy levelet, hogy kurvára vitatom, és kurvára jogosulatlan, és ellenőrizzék az adataikat, és ezután azonnal küldjék nekem vissza.
Pontosan ahogy kértem.
Dec 20, 2020 15:32:43
Puha Slag
(
x7)
Dec 20, 2020 15:33:01
x7)
Igen vagy nem?
Igen vagy nem?
Evidenciákat.... Már égnek a gyertyák a hanuka menorán!
Szteppen
(
x3)
Dec 20, 2020 15:35:39
x3)
Pontosan ahogy kértem.
Pontosan ahogy kértem.
csicskasodi
(
x1)
Dec 20, 2020 15:36:35
x1)
Pontosan ahogy kértem.
Pontosan ahogy kértem.
IDIÓTA! Te nem ezt írtad! Olvasd vissza. Engem nem érdekel mit masnizol, azt írtad elutalták neked a jogosulatlan öt euródat. Ez így értelmetlen, de csak magyarázd hogy én vagyok a hülye. Pont ezek miatt húznak le olyan könnyen, így viselkedik egy igazi BALEK. Soha nem ismeri el a hibáit, ezért mindig kihasználható.
sodika
Dec 20, 2020 15:37:59
Azért utaltam el, mert rágugliztam, és EU-s szabályok szerint nem az utalás időpontja, hanem a beérkezés számít, tehát az esedékesség előtt elvileg több nappal kell küldened a pénzt, ha a banki átutalást választod.
Tehát azért küldtem el nekik mégis a pénzt a levél mellé, mert jogilag, szigorúan véve akár még igazuk is lehetett.
Dec 20, 2020 15:37:59
sodika
Dec 20, 2020 15:38:41
De szerencsére elismerték, hogy nincs igazuk, úgyhogy ez a "lehetett" utólag így irrelevánssá vált. :D
Dec 20, 2020 15:38:41
Puha Slag
(
x7)
Dec 20, 2020 15:39:26
x7)
B-A-L-E-K
csicskasodi
(
x1)
Dec 20, 2020 15:39:51
x1)
A lényeg hogy még 250 euróval le lettél húzva! Azért utaltam el, mert rágugliztam, és EU-s szabályok szerint nem az utalás időpontja, hanem a beérkezés számít, tehát az esedékesség előtt elvileg több nappal kell küldened a pénzt, ha a banki átutalást választod.
Nemfatyle
(
x7)
Dec 20, 2020 15:40:53
x7)
Vártál az utolsó pillanatig, hátha visszakapod attól akinek kölcsönadtad, de végül neked kellett visszafizetni, ugye balek?
Puha Slag
(
x7)
Dec 20, 2020 15:43:45
x7)
Szerintem itt igazából az a helyzet, hogy Márk/Becsületes Zoli egy fillért nem fizetett vissza sodinak. Minden karácsonykor asodi újrakalkulálja a tartozásokat és onnantól indul egy újabb igérgetés loop Márkék részéről.
Bejlin
(
x8)
Dec 20, 2020 15:49:12
x8)
Recskás bazdmeg! Te komolyan elhiszed hogy Márk 5 éven át fog havi 50 ezreket törleszteni neked? Még a cigijét is te veszed, te lehúzott balek szar.
Tisztességes Galló Zoltán meg barátai csak addig állnak veled szóba ameddig van hitelkereted. Utána meg ha elkezdesz nekik nyakaskodni elásnak valahol egy erdőben. Amilyen nagy titkolózások közepette szoktál csatornapatkányként Magyarországra szökni mert fosol a trolloktól még az sem fog felmerülni a hatóságoknál hogy ebben az országban keressenek eltűnésed esetén hiszen papíron te Ausztriában laksz.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Tisztességes Galló Zoltán meg barátai csak addig állnak veled szóba ameddig van hitelkereted. Utána meg ha elkezdesz nekik nyakaskodni elásnak valahol egy erdőben. Amilyen nagy titkolózások közepette szoktál csatornapatkányként Magyarországra szökni mert fosol a trolloktól még az sem fog felmerülni a hatóságoknál hogy ebben az országban keressenek eltűnésed esetén hiszen papíron te Ausztriában laksz.
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 20, 2020 15:50:46
x19)
vettél fát sodi meg díszeket? karácsonyi menü mi lesz?
turhaleves és fikagombóc?
Puha Slag
(
x7)
Dec 20, 2020 15:51:55
x7)
vettél fát sodi meg díszeket? karácsonyi menü mi lesz?
Zacskós leves és mikróban elkészíthető 7 fogásos lakoma
Érdeklődő
(
x6)
Dec 20, 2020 15:53:00
x6)
A cigányok megmondták a csicska sodinak, hogy ha le meri írni a nevüket, akkor belerakják a kést :D
Ez a balek meg csicskul, ahogy csak kell. Sírok rajtad, cigányidomító Endre! :D
Ez a balek meg csicskul, ahogy csak kell. Sírok rajtad, cigányidomító Endre! :D
Púpszász réme
(
x1)
Dec 20, 2020 15:54:02
x1)
A hobbinácit lehúzták az iskolázatlan, proli cigányok több millióval.
SEO - gay sauna, php, düsseldorf, Endre F. Kiss, pedophile, rhinotillexis, Kiss Endre Farkas, Berlin
broni
(
x45)
Dec 20, 2020 15:54:06
x45)
anliába már a végítelet vírusa bukkant fel , azért nem akarják hagyni, hogy az emberek elhagyják londont!!!!!!!!!!!
itt az apokalipszis!!!!!!!!!!!free rape, free fosztogatás!!!!!!!
itt az apokalipszis!!!!!!!!!!!free rape, free fosztogatás!!!!!!!
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 20, 2020 16:07:46
x19)
Amúgy durva, hogy Márk 7000 euróval tartozik neki, de ebbe nincs benne az a csomó külföldi utazás meg, hogy most nyáron a sodi etette meg vette a cigiket a cigánynak.
Realisan lenne 12-15k amivel lehúzta a zsidót a cigány XD
Zsénó
(
x22)
Dec 20, 2020 16:08:49
x22)
Amúgy durva, hogy Márk 7000 euróval tartozik neki, de ebbe nincs benne az a csomó külföldi utazás meg, hogy most nyáron a sodi etette meg vette a cigiket a cigánynak.
Hja hát nagy volt a szerelem.
großes Ticket
Dec 20, 2020 16:09:41
Már nem leszek kész soha....
Dec 20, 2020 16:09:41
Puha Slag
(
x7)
Dec 20, 2020 16:11:19
x7)
Már nem leszek kész soha....
Te már egyáltalán nem számítasz, most sodi adósságai a téma. De máskor várunk vissza amikor pangás van!
Adsense Recherche
Dec 20, 2020 16:11:30
Nincs korona, de retteg tole.
Mark nem tud fizetni, mert munkanelkuli, de nagyon elfoglalt.
Nem pedofil, csak olyan kepekre veri a lankadt faszat, amin meztelen gyerekek vannak.
Nem uzsoras, csak magas kamatra ad penzt kolcson olyanoknak, akiknek mar a provident sem.
Nem impotens, csak mar a potencianovelo sem hasznal neki.
Nem alkoholista, csak keptelen sorivas nelkul lehozni egy napot.
Berlini vlogger, csak Linzben lakik es a flokk egy eve halott.
Nem balek, csak ciganyok meg sittesek cigijet es vodkajat fizeti tobb ezer euro ertekben.
Justpedosodithingz
Mark nem tud fizetni, mert munkanelkuli, de nagyon elfoglalt.
Nem pedofil, csak olyan kepekre veri a lankadt faszat, amin meztelen gyerekek vannak.
Nem uzsoras, csak magas kamatra ad penzt kolcson olyanoknak, akiknek mar a provident sem.
Nem impotens, csak mar a potencianovelo sem hasznal neki.
Nem alkoholista, csak keptelen sorivas nelkul lehozni egy napot.
Berlini vlogger, csak Linzben lakik es a flokk egy eve halott.
Nem balek, csak ciganyok meg sittesek cigijet es vodkajat fizeti tobb ezer euro ertekben.
Justpedosodithingz
Dec 20, 2020 16:11:30
Ásó27
(
x68)
Dec 20, 2020 16:14:53
x68)
A miskolci cigók 2 országgal odébb lehúzták a korcsot legalább egy doboz cigi árával többször is.
Blahai cigók:
Mifaaaaaaaaaaaan
Blahai cigók:
™
Dec 20, 2020 16:23:47
csak azért akarod elkerülni az adóslistát hogy ne legyen akadálya az újabb hiteleknek
Dec 20, 2020 16:23:47
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Dec 20, 2020 16:26:19
x13)
plusz a WU küldéseknek volt díjuk is, ami további 100 euró, így kb. 2300-ra jön ki, ahogy nézem.
Azért így 2020 végén különösképpen retardáltnak kell lenni ahhoz, hogy valaki TW(stb) helyett WU-t használjon elsődlegesen nemzetközi pénzküldésre, pedig te még gazdasági szakot is végeztél az etyetemen Recskás.
Vagy nem inkább arról van szó, hogy a géniusz vállalkozó "barátaid" számláját inkasszózták és ezért nem lehet direkt oda utalni? :)
sodika
Dec 20, 2020 16:27:44
Ha utalsz, akkor jobb minennél a sima banki átutalás, mert ha eurós számláról indítod eurón belüli számlára, ingyenes.
Dec 20, 2020 16:27:44
Ásó27
(
x68)
Dec 20, 2020 16:29:31
x68)
Ha utalsz, akkor jobb minennél a sima banki átutalás, mert ha eurós számláról indítod eurón belüli számlára, ingyenes.
Apáddal mizu? Múltkor azt mondtad, hogy felveszed vele a kapcsolatot!
Érdeklődő
(
x6)
Dec 20, 2020 16:30:42
x6)
A varázsvilágban Voldemort nevét nem szabad kimondani, a retardált sodikának, a púpos házimanónak pedig Kovács Márk és Galló Zoltán neve tiltott. :D
Csicska sodi, az orbitális balek :D
Ásó27
(
x68)
Dec 20, 2020 16:31:56
x68)
A patkány megint hazudott nekünk!
Mifaaaaaaaaaaaan
Szteppen
(
x3)
Dec 20, 2020 16:32:14
x3)
December 25ig nincs stream,mert a munkára akar koncentrálni a Púpos.
A legjobb nézőszámokat 24.én tudnád produkálni,mert mindenki otthon ül és nem dolgozik.
Hahó!
Ez ety fosh!
A legjobb nézőszámokat 24.én tudnád produkálni,mert mindenki otthon ül és nem dolgozik.
Hahó!
Örebro
(
x17)
Dec 20, 2020 16:33:40
x17)
mindig hazudik, nem er rå mert az anyja utån nyomoznak, valami ip-t keresnek, råållt az egesz magyar elhåritås
Budai-úrifiú
(
x9)
Dec 20, 2020 16:33:58
x9)
Gyagás, én nem értem hogy neked miért kell külön koncentrálni egy maximum két órás kiruccanásra napokig mint mondjuk egy műfenyő megvásárlása a helyi hypermarketben.
Miért igényel ez külön odafigyelést?
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Miért igényel ez külön odafigyelést?
csicskasodi
(
x1)
Dec 20, 2020 16:34:17
x1)
Valami nagy ütés érhette!ÖRÜLÜNK?
Twiccs Chat
(
x5)
Dec 20, 2020 16:34:36
x5)
Hahó!
Hahó!
plusz a Tüváriék se streamelnek, és majdnem mindenki ebben az időben szabin van, jah mondjuk este 9-es kezdéssel nem sokra megy ebben az időben se. :D
xray
(
x21)
Dec 20, 2020 16:35:45
x21)
Hahó!
asodi magát szórakoztatja a streammel és nem a nézőket akarja. ez evidencia. A legjobb nézőszámokat 24.én tudnád produkálni,mert mindenki otthon ül és nem dolgozik.
Hahó!
Ásó27
(
x68)
Dec 20, 2020 16:37:14
x68)
Amúgy ez a fogyatékos 1 hónap után jött rá, hogy amúgy neki van egy "Sodi gamer birodalom" oldala is:
Mifaaaaaaaaaaaan
Örebro
(
x17)
Dec 20, 2020 16:37:19
x17)
te gyagyås fasz, mikor kiirod az ilyen, mår majdhogynem sajoinfo szintu szaraidat az fbre az eszedbe sem jut, hogy akik veletlen elolvassåk, hasukat fogva röhögnek rajtad.
xray
(
x21)
Dec 20, 2020 16:38:43
x21)
Dec 20, 2020 16:38:43
mifan gyagyás, berágott a nagy ügyfél és karácsonyig meghosszabbította a a határidőt, kirúgnak, ha nem lesz kész a végső határidőre? Dec 20, 2020 16:38:43
Gémer PC
Dec 20, 2020 16:39:22
Amúgy ez a fogyatékos 1 hónap után jött rá, hogy amúgy neki van egy "Sodi gamer birodalom" oldala is:
Mindig ezt csinálja. Be lelkesedik létrehozz valamit aztán 100 méteres magasságból szarja le úgy ahogy van. Mert egy igénytelen lusta patkány.
Dec 20, 2020 16:39:22
sodilegnagyobbrajongoja
Dec 20, 2020 16:40:33
...pedig te még gazdasági szakot is végeztél az etyetemen Recskás.
Hazugság, semmilyen szakot nem végzett el.
Dec 20, 2020 16:40:33
großes Ticket
Dec 20, 2020 16:41:09
Jó, hát ha nem kellek, akkor elmegyek. És viszem magammal gorßer Kundét is. Sodi, ne sírj utánam, ezt már nem lehet helyre hozni. Soha többet nem írok ide.
Dec 20, 2020 16:41:09
-
Dec 20, 2020 16:43:44
Soha többet nem írok ide.
NSZKSZ. Többek szeirnt!
Dec 20, 2020 16:43:44
Örebro
(
x17)
Dec 20, 2020 16:45:15
x17)
nem lesz bannolva a gyagyås az unnepekre? ugyis sok a munkåja xd
Okjs Snecologus
(
x1)
Dec 20, 2020 16:45:52
x1)
Tuti baj van a melóval, ezért nincs stream, próbál belehúzni meg hetyetyézni, de a labanc a torkodra lép előbb utóbb! :)
szutyok
Örebro
(
x17)
Dec 20, 2020 16:46:38
x17)
gyagyås, anyåd kedden erkezik?
broni
(
x45)
Dec 20, 2020 16:47:35
x45)
bitcon helyett inkább 100 ezer ft-ért vettem banit!!!!!!!!!
az a biztos befektetés!!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Dec 20, 2020 16:47:56
x45)
gyagyås, anyåd kedden erkezik?
-
Dec 20, 2020 16:48:18
Nincs történet. A történet annyi, hogy szerettük volna a Karakkot elindítani, de neki nem jutott rá végül ideje, és már a videózásra sem jut, mert elfoglalt lett.
Ennyi.
Ennyi.
Mi lesz a befektetéssel?
Dec 20, 2020 16:48:18
Örebro
(
x17)
Dec 20, 2020 16:48:24
x17)
azert arrol majd csinålj fenykepet, ahogy az adocsalo kurva anyåddal a felfujhato "ågyon" edeskettesben alszotok a nappali/konyha szobåban, többeket erdekelne.
Okjs Snecologus
(
x1)
Dec 20, 2020 16:48:55
x1)
bitcon helyett inkább 100 ezer ft-ért vettem banit!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Dec 20, 2020 16:51:18
x45)
arra kerwesi anyám a pízt!!!!!!!!
Ásó27
(
x68)
Dec 20, 2020 16:51:55
x68)
Már tartogatja egy ideje...
broni
(
x45)
Dec 20, 2020 16:52:13
x45)
telex.hu/koronavirus/2020/12/20/muller-cecilia-orszagos-tisztifoorvos-karacsony-bevasarlas-specialis-rendelkezesek-orban-viktor
ezek hülyék, karácsnykor dögöljünk éjjen, müllerpatkány ribanc féreg???????????!!!!!!
ezek hülyék, karácsnykor dögöljünk éjjen, müllerpatkány ribanc féreg???????????!!!!!!
Ludwig
Dec 20, 2020 16:53:07
Rájött a sodi a sodi,hogy nem lehet egész nap be baszni és videójátékokkal játszani és tologatni a nagy ticketet mert az magát nem fogja elkésziteni
Dec 20, 2020 16:53:07
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 20, 2020 16:58:29
x19)
Tuti baj van a melóval, ezért nincs stream, próbál belehúzni meg hetyetyézni, de a labanc a torkodra lép előbb utóbb! :)
™
Dec 20, 2020 17:00:51
utolsó bevételét költötte butafényekre mert innentől se segély se meló se törlesztés
Dec 20, 2020 17:00:51
sodika
Dec 20, 2020 17:02:36
Nincs baj, haladok vele szépen.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Dec 20, 2020 17:02:36
Buziszimulátor
Dec 20, 2020 17:02:58
Játszani akarok veled sodi
Dec 20, 2020 17:02:58
Nemfatyle
(
x7)
Dec 20, 2020 17:05:02
x7)
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Fejben már megvan?
Nagy Ügyfél
Dec 20, 2020 17:06:39
*csomagol*
Dec 20, 2020 17:06:39
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 20, 2020 17:07:56
x19)
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Van baj.
Haldoklok vele szépen.
Na facebook, csá.
Okjs Snecologus
(
x1)
Dec 20, 2020 17:08:14
x1)
Felpörgés, hahó!
-
Dec 20, 2020 17:09:24
Ennyi.
enged el a pénzt nekik ugysem fizetnek minek rajta görcsölni, a törpével beszéltem azt mondta egy petákal sem lóg neked! Ennyi.
Dec 20, 2020 17:09:24
.
Dec 20, 2020 17:10:21
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Kurvára nem értesz semmit és most próbálsz masnizni XDDD
bukta
5 napig fosni fogod az fb megosztásokat és nyomod a fórumot :D
Nem baj kaja mellé lesz mit olvasni, tudod FŐTT ÉTEL! ;)
Dec 20, 2020 17:10:21
Ásó27
(
x68)
Dec 20, 2020 17:12:14
x68)
Endre a streamelés kihagyásával megspórolt időt a fórumon és az fb-n tölti, szerintem ez érthető
Mifaaaaaaaaaaaan
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 20, 2020 17:13:16
x19)
Felpörgés, hahó!
Nem a pörgés az egyetlen nála ami nem megy fel...
™
Dec 20, 2020 17:14:10
most is twitchet néz
Dec 20, 2020 17:14:10
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 20, 2020 17:14:50
x19)
Endre a streamelés kihagyásával megspórolt időt a fórumon és az fb-n tölti, szerintem ez érthető
Mondjuk ezen a fórumon érvényesül az a mondása, hogy csakis nála okosabbakkal veszi körbe magát.
Karib
(
x10)
Dec 20, 2020 17:18:10
x10)
Hogy megpróbálja magát jófejnek beállítani, miközben csak arról van szó, hogy fut a pénze után a fogyatékos balek
És közben uzsorás lett belőle XD
144 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™