Egy úriember, nem?
Mifaaaaaaaaaaaan
Egyszerűen csak idióta balek voltál, akit lehúzott 1000 euróra, aztán üvöltözött veled, te meg elkussoltál és benyelted a veszteséget. Biszony. Gyáva autista kutya vagy. Így kell téged megfejni. Ilyen nagyon egyszerű ez, és a "Barátaid" hamar kiismertek, le is húztak egy vagon pénzre XDDDD
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Egyszer már leírtam, de mások is. A futárkodós melóknak pont hogy a korona hozta el az arany korszakot mert egy csomó ember otthon maradt és inkább rendelgetett. A futárok nem győzték a melót. Fel tudod ezt fogni az autista geci fejeddel?
Márknak csak azért nem sikerült mert egy lusta munkakerülő geci cigány aki inkább veled tartatta el magát ahelyett hogy megemelje a valagát.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
De akkor még félt tőle, mert nem fog emberekhez mászkálni halálos vírus idején. :)
Meg a jogsi nem ezen bukott, hanem hogy elment ukrajnába, aki intézte volna.
Amikor meg ezen röhögtem, akkor meg én voltam a "mi a fasz olyan vicces" értetlenkedő szemét.
De ez most már - mondom - irreleváns, mert minden jóra fordult a végén.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
:DDDDDDDDDDD
Mifaaaaaaaaaaaan
Nem. Ez hülyeség. És hazugság. Nem "éldegélt", hanem próbálkozott.
Éldegélésre 10 forintot nem küldtem volna soha.
És ez a lényeg, hogy ez az egész végülülis révbe érést eredményezett.
Nem, te csak 12 eurót küldtél cigire :DDDDDD
Mifaaaaaaaaaaaan
Mit kell egy jogsin intézni? Tanfolyam -> elméleti vizsga -> vezetés -> gyakorlati vizsga
Ez az egész a vlog volt, a volt most is, és a vlog is marad.
Ezért voltam, vagyok, és leszek mindig hisztérikus, amikor a vlog történetét valaki ki akarja szakítani a vlogból.
Ez a vlogos társadalmi kísérleti projekt, aminek az eredményeit nem lehet zárolni. Mert értékes közkincs. Azért nem.
Na ilyen hülye kérdésekért már Márk ordítana veled! :DD
Mifaaaaaaaaaaaan
Nem létezik a vlog, nem lesz több epizód.
Mifaaaaaaaaaaaan
Mindenki tele van, de nem ez a lényeg.
Hanem hogy így most mindenkinek minden jó.
Úgy meg lett volna egy tragédia.
Az ő nevén van tartozás?
Mifaaaaaaaaaaaan
Szóval akkor Márk olyan sötét hogy még egy jogosítványt sem bír letenni és inkább valami ukrán hamisítóval akart intéztetni magának jogsit. Kösz az infót. :D Megvan neki egyáltalán a 8 általános?
A jövőben meg sokszor fogod hallani tőle hogy: Milyen tartozás? Milyen pénzről beszélsz te fasz? :D :D
De egy összefoglaló szilveszterkor lesz. :)
Dehogy lesz
Mifaaaaaaaaaaaan
Remélem benne lesz a fehérnégyzetes stream is.
Ez egy baromság, idióta vagy.
Ilyesmiről soha szó sem volt.
Valami más dolog volt itt, de nem jegyeztem meg a részleteket, mert nem érdekeltek, a lényeg az eredmény lett volna.
De lesz.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Pedofília, sok kirúgás, ogre lehúzza és csicskítja, elcsábítja a cigányszag linzbe, lenne tartalom!
Mifaaaaaaaaaaaan
Nem lesz Endre, ahogy nem volt just dance sem, ahogy nem volt mostanában stream sem.
Nem lesz több epizód.
Mifaaaaaaaaaaaan
Ja, úgy hallottam, hogy minden jogsihoz kötelező már valami ukrán bűnöző.
Mifaaaaaaaaaaaan
Nem kell idejárnod, végre egy értelmes gondolat elhagyta a szádat!
Na takarodj a kurva anyádba akkor innen ÖRÖKRE!
Mifaaaaaaaaaaaan
Ahhoz hogy valakinek jogosítványa legyen. kell kb 250.000 Ft valamint 8 általános iskolai végzettség és egy orvosi igazolás. Na már most a pénzt te kifizetted azzal nincs gond. Orvosi alkalmassági annyiból áll hogy bemész a háziorvoshoz, kifizetsz 7500 Ft-ot és megkapod a papírt. (Nekem legalábbis ennyit kellett, ez azóta lehet több) Ezek nem lehetnek kizáró okok Márk jogsijának megszerzése érdekében.
Itt bizony az lehet a háttérben hogy Márkicának a tanuláshoz is ugyanannyi lelkesedése volt mint a munkához. Tehát nagy valószínűséggel nincs meg neki a 8 általános sem. :D
tl;dr: a Márknak adott pénz elvesztette közpénz jellegét.
Áruld már el mióta intézik a magyar jogsikat ukrajnában? :D
Milyen könnyitései te balfasz?
Létórománul rakja le a Kreszt elcsalva?
Hivatali megvesztegetés? Abból bizony fincsi krém lesz a pofádba.
Idióta vagy nagyon.
Mondom, hogy tök törvényes dolog.
Csak ti vagytok olyan faszok, hogy mindenhol stiklikel szimatoltok, amikor legtöbbször minden tök egyenes és tiszta.
Még mindig nem tudjuk miért kell valakinek Magyar állampolgárként kimennie Ukrajnába azért hogy jogosítványt szerezzen.
Ne nézz már minket hülyének te pedofil szardarab
Azért TUDJUK hogy stikli van a dolog mögött, mert itt elég sok embernek van jogositványa, és a "legális könnyités" az maximum a vizsgabiztos számára átnyújtott 20 ezer forint lehet.
"Semmi illegális dologról nincs szó, csak a megfelelő vizsgahelyről, ami a korona miatt pont bezárt."
Ha bezárt akkor bezárt, hatályos törvények értelmében nem tud levizsgázni. Ha az utolsó vizsgaidőpontra akart bekerülni, az egy viccesebb szitu, van oktatóismerősöm, beszéltem is vele nemrég a koronáról, +10 rugóért jutott be 1-2 diák extrában. Nem 1000 euróért te balfasz.
Igen, az voltál. Márknak nincs piacképes, jó szakmája. Hogy mered azzal zargatni hogy törlessze az adósságát, te tapintatlan paraszt? Kicsit hagyd már fellélegezni, tanulni. Pár év és megvan az áltsuli, 4 év gimi és 29 félév egyetem aztán már törleszt is. Addig meg ne várd már el, hiszen logikátlan így elvárni a törlesztést sőt a munkavállalást is nem? :D
Na látod, ezért kibaszott nagy hülyeség a logikád, de legalább apádat megloptad, "ez azért nem rossz teljesítmény".
Elmebeteg hülye! Tudod a normális emberek világában úgy működnek a dolgok, hogy megnézzük a követelményeket, felkészülünk és átmegyünk a vizsgákon.
Ennyike. Ennyi a “titok”.
Okosba, meg legális kiskapukkal az elmebetegek próbálkoznak mindig.
Már sejtem miért nem sikerült egyetlen diplomát sem szerezni a száz szakról.
Az ilyen idiótákat még a fostalicska magyar oktatási rendszerből páros lábbal basszák ki.
Elmebeteg.
Annyi eszed sincs, hogy arra rágyere, hogy ha valami csak ilyen legális “könnyítésekkel” meg masnikkal megy nektek, akkor ti vagytok a selejtesek, nem azok, akik felhívják rá a figyelmed, hogy ideje lenne orvoshoz fordulni.
Nem szégyen az.
Mennyei érzés ahogy a púpos autista szénné egeti magát, szinte brrobbant ide, ahogy a zárásnak vége lett!!!!!!!!!!!!
Parádés, hogy még mindig nem fogja fel mennyire át lett baszva, végül az összes "kölcsön" tapasztalattá válik majd, no nem hasznos tapasztalattá, mert a gyernőtt keci sosem tanul, és semmit nem ért a való világból.......
Valahol mélyen igazságos ez, lassan a sorsával is megbékél, hogy így rohad meg magányosan, rondán és undorítósn, egyetlen őt minfig meghallgatni kész társaság pedig a trolljai, akik kigúnyolják, minden szemétnek lehordják, és kiröhögik, mégiy önként visszatér mindig, mert saját ostoba gyermetev elméjébe és életébe bebörtönozve erre ítéltetett így vezekel az univerzum által.
Ja és évek óta nem baszott....
:DD és már nem is fog, mert a piton már csak puha löttyedt slag

Tehát a futárkodós munkának a korona tett keresztbe? Amikor kb. mindenki otthonról dolgozott és minden szart házhoz rendelt? Értem. Biztos nem baszott át.
Aranyos, ahogy utólag próbálsz érvényt szerezni a csak a trollok által nézett flokkoknak...:D
A csatornád kizárólag arról szólt, hogy flexeltél a kütyüiddel, magadat fényezted, folyamatosan fogadkoztál olyan dolgokban, amikből aztán nem lett semmi.
Endre, te egy nárcisztikus gonosz szar vagy, aki mindig megpróbálja úgy beállítani magát, mint egy önzetlen hős. Nem vagyok vallásos, de ha létezik pokol, te ott fogsz elégni.
hehe
lónak a fasza van nem könnyítés, egyszerűen lehúztak 1000 euróval ennyi a történet. itt kb mindenkinek van jogsija ne nekünk magyarázd már, hogy hogy kell csinálni :D
csak az utazásokat és szállásokat fizette a balek sodi de az mind flokk téma szval az befektetés! és mint a mellékelt példa IS mutatja a flokk él és virul - JANEM.
te berlini flokker, mikor aktualizálod a biokat? Linzi flokker vagy Te.
Mit mondott Bittner meg a családja?
Ezt jó lenne hogyha tisztáznád, mert a trollok nagyon védik Bittnert, lehet hogy ezzel más megvilágításba kerülne a vele kapcsolatos eljárásod.
Akkor nagyon is életképes amikor az apját kell átverni a haszonélvezeti joggal.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Te perverz, beteg állat. Melyik felnőtt férfi mondja azt egy másikra korabeli férfira, hogy a gyereke?
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
biztos elkerulte a figyelmedet gyagyås, ezert ujra kerdezem, akarod hallani mit mondott az ållitolagos tartozåsårol es rolad a törpegnom? XD
legyen annyi eleg izelitöul, hogy töle egy fillert nem fogsz kapni! XD
Megnevezte gallót.
Senkit nem mentettél meg, mindenki megoldotta volna nélküled is.
Hitelezés? Milyen hitelezés? Ajándékozást akartál írni, ugye?
En szeretnem trollega, ne fokozza az egekig a dramai feszultseget, nszksz.
Indítványozom, hogy ilyen fórumzár a jövőben sűrűbben legyen. Amikor elkezd beindulni egy autiloop (ennek beindulása is jól követhető Zsery oldalán), akkor kell pofánrúgni egy 24 órás fórumzárral. Akkor talán kicsit nyugszik a beteg.
Idomítani kell a púpos gnómot, csak arról és annyit pofázhat, amit mi megengedünk neki.
+1 Semmi értelme, hogy engedjük neki a folyamatos hazudozásait és önismétlését. Ez egy beteg állat. Láthatóan nagyon feldühítette a pár napos pihenő. Többször kéne elzárni a külvilágtól, mert annyit sem érdemel, hogy a trolljaival beszélhessen.
Endre amúgy leszarjuk a nyomorult szilveszteri összefoglalódat. Egy senki vagy, miért érdekelne bárkit a személyes anyagi csődközeli helyzeted?
KÉREK MINDENKIT AKI SZERETNE RÖHÖGNI, hogyha feltölti a csatornájára akkor várjon egy kicsit, fel lesz töltve a lehető leghamarabb egy külső videómegosztóra ahol meg lehet majd tekinteni. Ezzel is megtrollkodva, hogy egyáltalán mérni tudja hány troll nézi a szaros videóját :D
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Milyen vlog te gyoker? Teged huztak le a ciganyok, neked nem fognak fizetni, neked kell a te hiteleidet visszafizetni. Fogyatekos balek vagy. Markek meg lehuztak. Utcara fogsz kerulni. Pont ahogy te utcara tetted apadat, ugy mesz te is utana. Majd masztipartiztok az erdoben, talan rgl is beszall.
Tehát variálás van.
Ásó27
(
x68)
Dec 28, 2020 01:26:11
x68)
Nem, hanem ezek helyett szemét, értetlen hülye fasz voltam, amikor ugyanezeket a kérdéseket feszegettem. :D
Egy úriember, nem?
Ásó27
(
x68)
Dec 28, 2020 01:28:00
x68)
Szóval már akkor is becsicskított az úriember rendesen :DDD
Mifaaaaaaaaaaaan
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 28, 2020 01:28:20
x38)
Nem, hanem ezek helyett szemét, értetlen hülye fasz voltam, amikor ugyanezeket a kérdéseket feszegettem. :D
Egyszerűen csak idióta balek voltál, akit lehúzott 1000 euróra, aztán üvöltözött veled, te meg elkussoltál és benyelted a veszteséget. Biszony. Gyáva autista kutya vagy. Így kell téged megfejni. Ilyen nagyon egyszerű ez, és a "Barátaid" hamar kiismertek, le is húztak egy vagon pénzre XDDDD
Ásó27
(
x68)
Dec 28, 2020 01:30:00
x68)
szemét, értetlen hülye fasz
Mifaaaaaaaaaaaan
Bejlin
(
x8)
Dec 28, 2020 01:30:59
x8)
Egyébként a jogsis történet után azért támogattam tovább a próbálkozásokat, mert annak állítólag a korona tett keresztbe, és ennyit az ember még megért.
Egyszer már leírtam, de mások is. A futárkodós melóknak pont hogy a korona hozta el az arany korszakot mert egy csomó ember otthon maradt és inkább rendelgetett. A futárok nem győzték a melót. Fel tudod ezt fogni az autista geci fejeddel?
Márknak csak azért nem sikerült mert egy lusta munkakerülő geci cigány aki inkább veled tartatta el magát ahelyett hogy megemelje a valagát.
Ásó27
(
x68)
Dec 28, 2020 01:32:58
x68)
Endre, ahogy elmagyarázza, hogy a lehúzás miért volt jó befektetés
Mifaaaaaaaaaaaan
sodika
Dec 28, 2020 01:33:28
Egyszer már leírtam, de mások is. A futárkodós melóknak pont hogy a korona hozta el az arany korszakot
De akkor még félt tőle, mert nem fog emberekhez mászkálni halálos vírus idején. :)
Amikor meg ezen röhögtem, akkor meg én voltam a "mi a fasz olyan vicces" értetlenkedő szemét.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Dec 28, 2020 01:33:28
kripli figyelő
(
x12)
Dec 28, 2020 01:33:53
x12)
Tavaly is nagyon fostál amikor egyedül kellett volna töltened a karácsonyt faszcibáló.Most még az ogre se csapott meg.Jó buli volt?
Ásó27
(
x68)
Dec 28, 2020 01:34:18
x68)
:DDDDDDDDDDD
Ásó27
(
x68)
Dec 28, 2020 01:35:01
x68)
Persze, minden jóra fordult a végén: lehúzott, leordította a fejedet, amikor rákérdeztél, aztán ő éldegélt tovább a te pénzeden.
Mifaaaaaaaaaaaan
sodika
Dec 28, 2020 01:35:22
Ezeken a dolgokon én is nevettem, és ekkor mindig "mi a fasz olyan vicces" volt, de úgy voltam vele, hogy a részletek irrelevánsak, hogy álljon végre lábra valahogy.
És ez így is lett.
A vlognak köszönhetően, ami megmentette az életét.
És csak ez a lényeg. A vlog többszörös életmentése.
Mert happy end van, az lett a végén.
Csak ez fontos.
És ez így is lett.
A vlognak köszönhetően, ami megmentette az életét.
És csak ez a lényeg. A vlog többszörös életmentése.
Mert happy end van, az lett a végén.
Csak ez fontos.
Dec 28, 2020 01:35:22
raszberszky
Dec 28, 2020 01:36:08
Nem úgy volt hogy lelépsz?
Dec 28, 2020 01:36:08
Ásó27
(
x68)
Dec 28, 2020 01:36:13
x68)
Nem a vlog mentette meg az életét, hanem a banki hiteljeid.
A vlog halott, nem létezik.
Mifaaaaaaaaaaaan
sodika
Dec 28, 2020 01:36:40
ő éldegélt tovább a te pénzeden.
Dec 28, 2020 01:36:40
raszberszky
Dec 28, 2020 01:36:44
Amúgy nyugodtan elmondhatod, hogy mit jelent a SoDI.
Dec 28, 2020 01:36:44
Ásó27
(
x68)
Dec 28, 2020 01:37:00
x68)
Nem, te csak 12 eurót küldtél cigire :DDDDDD
A linzi beteg
Dec 28, 2020 01:37:22
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Mit kell egy jogsin intézni? Tanfolyam -> elméleti vizsga -> vezetés -> gyakorlati vizsga
Dec 28, 2020 01:37:22
Ásó27
(
x68)
Dec 28, 2020 01:37:42
x68)
Révbe ért: te teli vagy tartozásokkal, ő PS5-el nyomja egész nap, ha nem a barátnőjét kúrogatja.
Mifaaaaaaaaaaaan
sodika
Dec 28, 2020 01:37:54
Nem a vlog mentette meg az életét, hanem a banki hiteljeid.
Ezért voltam, vagyok, és leszek mindig hisztérikus, amikor a vlog történetét valaki ki akarja szakítani a vlogból.
Ez a vlogos társadalmi kísérleti projekt, aminek az eredményeit nem lehet zárolni. Mert értékes közkincs. Azért nem.
Dec 28, 2020 01:37:54
Ásó27
(
x68)
Dec 28, 2020 01:38:03
x68)
Na ilyen hülye kérdésekért már Márk ordítana veled! :DD
Ásó27
(
x68)
Dec 28, 2020 01:38:21
x68)
raszberszky
Dec 28, 2020 01:38:29
Pedofil lehet fejleszteni kéne a cigányidómító skilleken. Mondjuk megkérdezhetnéd tőlük milyen cigit szeretnek?
Dec 28, 2020 01:38:29
sodika
Dec 28, 2020 01:38:38
Révbe ért: te teli vagy tartozásokkal, ő PS5-el nyomja egész nap, ha nem a barátnőjét kúrogatja.
Dec 28, 2020 01:38:38
sodika
Dec 28, 2020 01:38:46
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Dec 28, 2020 01:38:46
Ásó27
(
x68)
Dec 28, 2020 01:39:02
x68)
Az ő nevén van tartozás?
Bejlin
(
x8)
Dec 28, 2020 01:39:08
x8)
Szóval akkor Márk olyan sötét hogy még egy jogosítványt sem bír letenni és inkább valami ukrán hamisítóval akart intéztetni magának jogsit. Kösz az infót. :D Megvan neki egyáltalán a 8 általános?
A jövőben meg sokszor fogod hallani tőle hogy: Milyen tartozás? Milyen pénzről beszélsz te fasz? :D :D
sodika
Dec 28, 2020 01:39:27
Dec 28, 2020 01:39:27
Ásó27
(
x68)
Dec 28, 2020 01:39:38
x68)
Dehogy lesz
Ásó27
(
x68)
Dec 28, 2020 01:40:05
x68)
A következő társadalmi kísérlet lehetne az, hogy meglátogatod az apádat évek óta először.
Mifaaaaaaaaaaaan
raszberszky
Dec 28, 2020 01:40:09
Dec 28, 2020 01:40:09
sodika
Dec 28, 2020 01:40:43
Szóval akkor Márk olyan sötét hogy még egy jogosítványt sem bír letenni és inkább valami ukrán hamisítóval akart intéztetni magának jogsit.
Valami más dolog volt itt, de nem jegyeztem meg a részleteket, mert nem érdekeltek, a lényeg az eredmény lett volna.
Dec 28, 2020 01:40:43
sodika
Dec 28, 2020 01:40:53
Dehogy lesz
De lesz.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Dec 28, 2020 01:40:53
Ásó27
(
x68)
Dec 28, 2020 01:40:58
x68)
Pedofília, sok kirúgás, ogre lehúzza és csicskítja, elcsábítja a cigányszag linzbe, lenne tartalom!
Ásó27
(
x68)
Dec 28, 2020 01:41:23
x68)
De lesz.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Nem lesz Endre, ahogy nem volt just dance sem, ahogy nem volt mostanában stream sem.
Nem lesz több epizód.
Ásó27
(
x68)
Dec 28, 2020 01:42:02
x68)
Ja, úgy hallottam, hogy minden jogsihoz kötelező már valami ukrán bűnöző.
sodika
Dec 28, 2020 01:42:54
Mindegy, idióták vagytok, és csak felbasszátok az agyam.
Nem kell nekem ide járni a hazugságaitokat cáfolni.
Helyette gondoljatok olyan hülyeséget, amilyet csak akartok.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Dec 28, 2020 01:42:54
kripli figyelő
(
x12)
Dec 28, 2020 01:42:58
x12)
De lesz.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Juszt is. Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Autismus Maximus
(
x16)
Dec 28, 2020 01:43:13
x16)
Szerintem nagyon bejött a karácsonyi fórumzár, két ok miatt is.
1. Nem lett volna jó, ha több tisztességes magyar család, párkapcsolat tönkremegy azért, mert az ünnepekben is a fórumot bújjuk. Így volt idő a szeretteinkre koncentrálni. Valamint amikor lementek a családi ünneplések, lehetőségem volt behozni a több száz kommentes lemaradásomat.
2. Pont egy auticunami felívelő szakaszában kapta telibe a púpost, jól lehet látni Zsery statisztikájában:
sohatobbetnemirokide.no-ip.hu/stnii
Ez betett neki rendesen. Tuti hogy ekkor 5 percenként hívogatta a szófosásával a 3 jómadár valamelyikét: Golda, Márk, Fordos néni. Tuti hogy nekik is tele lett a tökük vele.
Ráadásul ez a korcs patkány már elkezdte vetíteni, hogy még ő "tartott szünetet" (vö: "ő ment el a Defshoptól a városszéli konténerből", stb). Izzik az autipáncél, szóval nagyon betalált neki.
Indítványozom, hogy ilyen fórumzár a jövőben sűrűbben legyen. Amikor elkezd beindulni egy autiloop (ennek beindulása is jól követhető Zsery oldalán), akkor kell pofánrúgni egy 24 órás fórumzárral. Akkor talán kicsit nyugszik a beteg.
Idomítani kell a púpos gnómot, csak arról és annyit pofázhat, amit mi megengedünk neki.
1. Nem lett volna jó, ha több tisztességes magyar család, párkapcsolat tönkremegy azért, mert az ünnepekben is a fórumot bújjuk. Így volt idő a szeretteinkre koncentrálni. Valamint amikor lementek a családi ünneplések, lehetőségem volt behozni a több száz kommentes lemaradásomat.
2. Pont egy auticunami felívelő szakaszában kapta telibe a púpost, jól lehet látni Zsery statisztikájában:
sohatobbetnemirokide.no-ip.hu/stnii
Ez betett neki rendesen. Tuti hogy ekkor 5 percenként hívogatta a szófosásával a 3 jómadár valamelyikét: Golda, Márk, Fordos néni. Tuti hogy nekik is tele lett a tökük vele.
Ráadásul ez a korcs patkány már elkezdte vetíteni, hogy még ő "tartott szünetet" (vö: "ő ment el a Defshoptól a városszéli konténerből", stb). Izzik az autipáncél, szóval nagyon betalált neki.
Ásó27
(
x68)
Dec 28, 2020 01:43:31
x68)
Mindegy, idióták vagytok, és csak felbasszátok az agyam.
Nem kell idejárnod, végre egy értelmes gondolat elhagyta a szádat!
Na takarodj a kurva anyádba akkor innen ÖRÖKRE!
Bejlin
(
x8)
Dec 28, 2020 01:44:31
x8)
Ahhoz hogy valakinek jogosítványa legyen. kell kb 250.000 Ft valamint 8 általános iskolai végzettség és egy orvosi igazolás. Na már most a pénzt te kifizetted azzal nincs gond. Orvosi alkalmassági annyiból áll hogy bemész a háziorvoshoz, kifizetsz 7500 Ft-ot és megkapod a papírt. (Nekem legalábbis ennyit kellett, ez azóta lehet több) Ezek nem lehetnek kizáró okok Márk jogsijának megszerzése érdekében.
Itt bizony az lehet a háttérben hogy Márkicának a tanuláshoz is ugyanannyi lelkesedése volt mint a munkához. Tehát nagy valószínűséggel nincs meg neki a 8 általános sem. :D
Ásó27
(
x68)
Dec 28, 2020 01:45:22
x68)
Egy ukrán forma 1-es pilótához járt volna tanulni vezetni Hahó!
Mifaaaaaaaaaaaan
Autismus Maximus
(
x16)
Dec 28, 2020 01:53:41
x16)
A mesélés már jövő héttől visszaköltözik a vlogjra. A konfliktusokat ezúttal is az okozta, hogy elindult egy videós projekt, majd pedig egy pontos túl annak bizonyos vonatkozásaival kapcsolatban felmerült az a gondolat, hogy nem tartozik a nyilvánosságra, mert magánügy. Ami nyilván faszság, mert mégis hogy a véres-habos geciben lehet pl. a Karakk projekt magánügy, amikor már be lett harangozva a vlogban? Teljesen nyilvánvaló, hogyha kútba is esik, a kútbaesés pontos körülményei okkal találkozik a közönség érdeklődésével. Ugyanígy az, hogy a devizás haver támogatása előtt elkezdtem videós témaként vlogtartalommá tenni, miként segítek másoknak, és minden áldozat ezt a célt szolgálta, hogy legalább videós témának fasza lesz, teljesen elmebeteg gondolattá teszi azt, hogy egy ponton túl mégis bármiféle magánüggyé alakuljon, amihez a közönségnek semmi köze.
Elkezdjünk építeni egy videós projektet, és segítek, MERT akkor egy pontos túl végre a videókra lehet koncentrálni, és egyszer csak legyen a videós projekt valamely nehézsége (nevezetesen hogy mégsem tud a problémák miatt az, akit a videós projektek érdekében a segítség ért) hirtelen magánüggyé váljon, értelemszerűen a valóságtól elrugaszkodott, teljesen őrült gondolat.
A mesélést erről mégis be fogom fejezni.
De nem azért, mert ez az igény, hanem mert az egész egy megnyugtató happy end-del zárult, és a devizás haver után a második győzelni jelentést tudom az éves összegzésben közzétenni: nevezetesen meg tudjuk ünnepelni a tényt, hogy a vlogom az a YouTube csatorna, amelyik immár két olyan ember életét tette megnyugtatóan sínre, akik már halásznak, és akik enélkül viszont elsüllyedtek volna a szarban.
A halászásra tanító akció sokkal jobb és értelmesebb mint bármilyen halosztás, ami szerintem csupán a karitatívkodás csaló illúziója.
Ez a két ember, akiknek 5-7 ezer euró fejenkénti összeggel hidaltam át a nehéz időszakaikat, a vlog két felnőtt gyermeke.
A vlog az apjuk, a vlog méltó módon büszke rájuk.
Elkezdjünk építeni egy videós projektet, és segítek, MERT akkor egy pontos túl végre a videókra lehet koncentrálni, és egyszer csak legyen a videós projekt valamely nehézsége (nevezetesen hogy mégsem tud a problémák miatt az, akit a videós projektek érdekében a segítség ért) hirtelen magánüggyé váljon, értelemszerűen a valóságtól elrugaszkodott, teljesen őrült gondolat.
A mesélést erről mégis be fogom fejezni.
De nem azért, mert ez az igény, hanem mert az egész egy megnyugtató happy end-del zárult, és a devizás haver után a második győzelni jelentést tudom az éves összegzésben közzétenni: nevezetesen meg tudjuk ünnepelni a tényt, hogy a vlogom az a YouTube csatorna, amelyik immár két olyan ember életét tette megnyugtatóan sínre, akik már halásznak, és akik enélkül viszont elsüllyedtek volna a szarban.
A halászásra tanító akció sokkal jobb és értelmesebb mint bármilyen halosztás, ami szerintem csupán a karitatívkodás csaló illúziója.
Ez a két ember, akiknek 5-7 ezer euró fejenkénti összeggel hidaltam át a nehéz időszakaikat, a vlog két felnőtt gyermeke.
A vlog az apjuk, a vlog méltó módon büszke rájuk.
tl;dr: a Márknak adott pénz elvesztette közpénz jellegét.
Bejlin
(
x8)
Dec 28, 2020 01:53:57
x8)
Amúgy recskás. Ha Márknak gondjai vannak a jogsi megszerzésével menjen ki Indiába és tegye le ott. Úgyis kifizetnéd neki. Volt a Nat geon egy műsor hogy egy pali kiment oda tesztelni a városi közlekedést és a jogosítvány megszerzése ott úgy zajlik hogy a kresz vizsgát igazoló papírt kiküldik postán anélkül hogy vizsgáznod kellene, a forgalmi vizsga meg annyiból áll hogy 1 órát kell vezetni egy oktatóval és ha túlélik akkor sikeresen zárul a vizsga. Az egyik legjobb rész az volt amikor a fickó belenézett a visszapillantóba az oktató meg majd szívinfarktust kapott mert az ott nem szokás.
-
Dec 28, 2020 01:55:54
valakivel intézteti a jogsit? mi van? nem mert egyedül bemenni az autósiskolába? te olyan hülye vagy, púpos, hogy az hihetetlen. mindent beveszel, amit beadnak.
ja, pont egy igénytelen, miskolci cigány fog rettegni a vírustól. másik több ezer futár meg nem. jó kifogás sosem rossz.
ja, pont egy igénytelen, miskolci cigány fog rettegni a vírustól. másik több ezer futár meg nem. jó kifogás sosem rossz.
Dec 28, 2020 01:55:54
sodika
Dec 28, 2020 02:00:15
A vizsgának vannak legális könnyítései, és annak a jóváhagyása lett volna intézve. Semmi illegális dologról nincs szó, csak a megfelelő vizsgahelyről, ami a korona miatt pont bezárt.
Mondom hogy ne légy hülye.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Dec 28, 2020 02:00:15
Bejlin
(
x8)
Dec 28, 2020 02:01:35
x8)
A vizsgának vannak legális könnyítései, és annak a jóváhagyása lett volna intézve. Semmi illegális dologról nincs szó, csak a megfelelő vizsgahelyről, ami a korona miatt pont bezárt.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Áruld már el mióta intézik a magyar jogsikat ukrajnában? :D
Összezavart olvasó
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Milyen könnyitései te balfasz?
Létórománul rakja le a Kreszt elcsalva?
NeoX
Dec 28, 2020 02:01:37
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Dec 28, 2020 02:01:37
raszberszky
Dec 28, 2020 02:01:59
Hé sodi nekem kéne pénz jogsira. Én már megcsináltam, de a futárkodáshoz kell külön, mert nem vezetheti bárki. Eskü megadom, mert lesz a munka, mert jön az 5g elleni oltáska. Én egy gamer változatott rendeltem előre.
Dec 28, 2020 02:01:59
fogmosó TB Maci
Dec 28, 2020 02:05:25
benne van, hogy fenyites volt es ez nem autiloop.
Dec 28, 2020 02:05:25
sodika
Dec 28, 2020 02:06:56
Idióta vagy nagyon.
Csak ti vagytok olyan faszok, hogy mindenhol stiklikel szimatoltok, amikor legtöbbször minden tök egyenes és tiszta.
Dec 28, 2020 02:06:56
sodika
Dec 28, 2020 02:07:01
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Dec 28, 2020 02:07:01
again mine the refund
(
x6)
Dec 28, 2020 02:09:08
x6)
lassan több mint nyolc órája írod ide, hogy soha többet nem írsz ide
:D
:D
Bejlin
(
x8)
Dec 28, 2020 02:11:12
x8)
Idióta vagy nagyon.
Még mindig nem tudjuk miért kell valakinek Magyar állampolgárként kimennie Ukrajnába azért hogy jogosítványt szerezzen.
Ne nézz már minket hülyének te pedofil szardarab
Összezavart olvasó
Dec 28, 2020 02:15:42
Idióta vagy nagyon.
Azért TUDJUK hogy stikli van a dolog mögött, mert itt elég sok embernek van jogositványa, és a "legális könnyités" az maximum a vizsgabiztos számára átnyújtott 20 ezer forint lehet.
"Semmi illegális dologról nincs szó, csak a megfelelő vizsgahelyről, ami a korona miatt pont bezárt."
Ha bezárt akkor bezárt, hatályos törvények értelmében nem tud levizsgázni. Ha az utolsó vizsgaidőpontra akart bekerülni, az egy viccesebb szitu, van oktatóismerősöm, beszéltem is vele nemrég a koronáról, +10 rugóért jutott be 1-2 diák extrában. Nem 1000 euróért te balfasz.
Dec 28, 2020 02:15:42
Trolllistás Troll
Dec 28, 2020 02:16:43
Igen, az voltál. Márknak nincs piacképes, jó szakmája. Hogy mered azzal zargatni hogy törlessze az adósságát, te tapintatlan paraszt? Kicsit hagyd már fellélegezni, tanulni. Pár év és megvan az áltsuli, 4 év gimi és 29 félév egyetem aztán már törleszt is. Addig meg ne várd már el, hiszen logikátlan így elvárni a törlesztést sőt a munkavállalást is nem? :D
Na látod, ezért kibaszott nagy hülyeség a logikád, de legalább apádat megloptad, "ez azért nem rossz teljesítmény".
Dec 28, 2020 02:16:43
A linzi beteg
Dec 28, 2020 02:17:09
Idióta vagy nagyon.
Elmebeteg hülye! Tudod a normális emberek világában úgy működnek a dolgok, hogy megnézzük a követelményeket, felkészülünk és átmegyünk a vizsgákon.
Ennyike. Ennyi a “titok”.
Okosba, meg legális kiskapukkal az elmebetegek próbálkoznak mindig.
Már sejtem miért nem sikerült egyetlen diplomát sem szerezni a száz szakról.
Az ilyen idiótákat még a fostalicska magyar oktatási rendszerből páros lábbal basszák ki.
Elmebeteg.
Annyi eszed sincs, hogy arra rágyere, hogy ha valami csak ilyen legális “könnyítésekkel” meg masnikkal megy nektek, akkor ti vagytok a selejtesek, nem azok, akik felhívják rá a figyelmed, hogy ideje lenne orvoshoz fordulni.
Nem szégyen az.
Dec 28, 2020 02:17:09
Ásó27
(
x68)
Dec 28, 2020 02:26:14
x68)
Az a lényeg, hogy a pedofil következetes, és mostmár tényleg nem olvas minket!
Mifaaaaaaaaaaaan
AhhhhhhhhhhhhhhhhAaaaaaaa
Dec 28, 2020 02:31:37
Mennyei érzés ahogy a púpos autista szénné egeti magát, szinte brrobbant ide, ahogy a zárásnak vége lett!!!!!!!!!!!!
Parádés, hogy még mindig nem fogja fel mennyire át lett baszva, végül az összes "kölcsön" tapasztalattá válik majd, no nem hasznos tapasztalattá, mert a gyernőtt keci sosem tanul, és semmit nem ért a való világból.......
Valahol mélyen igazságos ez, lassan a sorsával is megbékél, hogy így rohad meg magányosan, rondán és undorítósn, egyetlen őt minfig meghallgatni kész társaság pedig a trolljai, akik kigúnyolják, minden szemétnek lehordják, és kiröhögik, mégiy önként visszatér mindig, mert saját ostoba gyermetev elméjébe és életébe bebörtönozve erre ítéltetett így vezekel az univerzum által.
Ja és évek óta nem baszott....
:DD és már nem is fog, mert a piton már csak puha löttyedt slag
Dec 28, 2020 02:31:37
-
Dec 28, 2020 03:05:24
* ásít *
Funkcionális analfabéta vagy.
vegyél vissza endre itt diplomás emberek vannak te csak egy proli vagy neked nincs diplomád! Funkcionális analfabéta vagy.
Dec 28, 2020 03:05:24
bagolyleső
Dec 28, 2020 03:22:09
Hé kobold!
És mit hozott a Jézuska? Viagrát megint?
És mit hozott a Jézuska? Viagrát megint?
Dec 28, 2020 03:22:09
pedofilsodiasodi
(
x2)
Dec 28, 2020 03:37:40
x2)
Jelenleg úgy érzem, a miskolci cigányok a te csicska fiaid, akik lehúznak.
Te meg anyád és apád csicska fia vagy, aki lehúzta őket.
Kicsit áthallásos,de ilyen a karma.
Nagyon remélem,hogy minél hamarabb megdöglesz, ráadásul keserves kínok között, amely után, a szociális temetéseden az első az lesz, hogy a miskolci barátaid lelopjak a virágot a sírodról és eladják a temető parkolójában.
pedofilsodiasodi
Te meg anyád és apád csicska fia vagy, aki lehúzta őket.
Kicsit áthallásos,de ilyen a karma.
Nagyon remélem,hogy minél hamarabb megdöglesz, ráadásul keserves kínok között, amely után, a szociális temetéseden az első az lesz, hogy a miskolci barátaid lelopjak a virágot a sírodról és eladják a temető parkolójában.
Karib
(
x10)
Dec 28, 2020 03:40:39
x10)
Összefoglalalom az esti autista rohamot.
- ASODI-t mindenki lehúzta és senki sem akar törleszteni, mert egy balek
- kőkemény variálás van
- a nagy ticket nincs és nem is lesz kész
- ASODI nemcsak balek és uszorás, hanem egy gonosz geci is
- több tízmillió forintot élt fel eredmény és értelem nélkül
Kijárna neki szerintem egy újabb kényszerített STNÍI időszak. Láthatóan ez is hatalmasat ütött rajta.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
- ASODI-t mindenki lehúzta és senki sem akar törleszteni, mert egy balek
- kőkemény variálás van
- a nagy ticket nincs és nem is lesz kész
- ASODI nemcsak balek és uszorás, hanem egy gonosz geci is
- több tízmillió forintot élt fel eredmény és értelem nélkül
Kijárna neki szerintem egy újabb kényszerített STNÍI időszak. Láthatóan ez is hatalmasat ütött rajta.
-
Dec 28, 2020 03:48:07
És értem én, hogy "akinek a bank se ad, annak neked se kell", és ez főszabályként igaz is. De a devizást is megmentettem így, és Márkot is, meg a Gallót is. Két-három embert, családot. Azzal, hogy türelmes voltam, és jó fej. Anélkül, hogy ebből hosszú távon érdemben károm származna. Ez azért nem rossz teljesítmény.
apád élete is happy end lett? Dec 28, 2020 03:48:07
-
Dec 28, 2020 04:31:10
Idióta vagy nagyon.
Nagyon ugrik a márkra ha sértegeti valaki máris ugatni kezd. Mondom, hogy tök törvényes dolog.
Dec 28, 2020 04:31:10
-
Dec 28, 2020 05:07:04
Hidd el, hogy ott nem én választottam, hogy ne legyek rajta a postaládán. Még körültem is neki, mert basszák meg. :D
Az volt a mesterterv, hogy az elmaradt értesítés miatt még egy hónapopt lehúzok róluk, de ez a trükk nem jött be, ezt tényleg kivédték. :D
endre te egy szélhámos vagy! Az volt a mesterterv, hogy az elmaradt értesítés miatt még egy hónapopt lehúzok róluk, de ez a trükk nem jött be, ezt tényleg kivédték. :D
Dec 28, 2020 05:07:04
Igazmondó Juhász
(
x2)
Dec 28, 2020 06:05:15
x2)
Na csak előkerültél te fasszopó gnóm, bár senki nem hiányolt.
Mi a pékfasza volt ez a tegnap esti autohadjárat? Szerinted érdekel bárkit is a faszságaid. Maradj a púpfalon, amig ki nem basz a cukorhegy.
A diploma mikor lesz végre elérhető te fasszopó gnom? Vagy arrol le is mondtál? Remélem nem államin voltál és az adómból melegedtél te korcs.
Hány sör csusszant le a 3 nap alatt Fifi? 40-50?
Baszódj meg te korcs állat, takarodj melózni, nem érdekel az auti kirohanásai.
Nekem nem akarsz pénzt küldeni? Igérem, Márkhoz hasonlóan visszafizetem :D
Ha meg nagyon pattogsz, besétálok az osztrák meg a magyar rendőrökhöz aztán feldoblak te korcs. Van elég bizonyíték, a sógor yard ki fog nézni hozzád. Lakcímed, telefonszámod ismert, idők kérdése és a melócsád is az lesz. Vagy a sógorok átszólnak germán rokonaiknak, aztán potyára megmondják hol gányolsz.
Dögölj meg te pedofil féreg.
Mi a pékfasza volt ez a tegnap esti autohadjárat? Szerinted érdekel bárkit is a faszságaid. Maradj a púpfalon, amig ki nem basz a cukorhegy.
A diploma mikor lesz végre elérhető te fasszopó gnom? Vagy arrol le is mondtál? Remélem nem államin voltál és az adómból melegedtél te korcs.
Hány sör csusszant le a 3 nap alatt Fifi? 40-50?
Baszódj meg te korcs állat, takarodj melózni, nem érdekel az auti kirohanásai.
Nekem nem akarsz pénzt küldeni? Igérem, Márkhoz hasonlóan visszafizetem :D
Ha meg nagyon pattogsz, besétálok az osztrák meg a magyar rendőrökhöz aztán feldoblak te korcs. Van elég bizonyíték, a sógor yard ki fog nézni hozzád. Lakcímed, telefonszámod ismert, idők kérdése és a melócsád is az lesz. Vagy a sógorok átszólnak germán rokonaiknak, aztán potyára megmondják hol gányolsz.
Dögölj meg te pedofil féreg.
Orall Jelly
Dec 28, 2020 07:00:00
Sosem fogja jogi útra terelni a tartozásokat és márkék se vesznek vele sosem össze végleg mert egyéb simlis tevékenységeik mellet a közismert pedofil szélhámos menekítése bújtatása is jól jövedelmez és tudják rájuk mindig szükség lesz mert a sodi miután egy városban már minden gányoldába bejutott ahova csak tudott a kamu CV segítségével továbbá mindent hitelt segélyt bármit amit lehetett felvett lelakott valami albérletet akkor továbbáll máshol folytatni az élősködést az unió csöcsein ehhez a mobilitáshoz kellenek ezek a tetves buta cigók. Majd kíváncsi leszek mit tesz ha 5g oltáshoz kötik a munkát meg az utazást akkor mit tesz ez a szarházi vajon beoltatja magát a "halálos" vakcinával vagy éhen döglik az utcán?
Sodi legmagasabb iskolai végzettsége
Dec 28, 2020 07:00:00
BonnyM
Dec 28, 2020 07:00:18
Na meló, csá.
[/quote]
[/quote]
Dec 28, 2020 07:00:18
Na meló, csá.
Dec 28, 2020 07:32:46

Dec 28, 2020 07:32:46
egérszar a konyhapulton
Dec 28, 2020 07:37:05
Egyébként a jogsis történet után azért támogattam tovább a próbálkozásokat, mert annak állítólag a korona tett keresztbe, és ennyit az ember még megért.
És jól is tettem, hogy ennyire jó fej voltam.
Mert végül happy end sült ki a dologból nála is.
Ahogy korábban a devizás havernál.
Minden a legnagyobb rendben.
És jól is tettem, hogy ennyire jó fej voltam.
Mert végül happy end sült ki a dologból nála is.
Ahogy korábban a devizás havernál.
Minden a legnagyobb rendben.
Tehát a futárkodós munkának a korona tett keresztbe? Amikor kb. mindenki otthonról dolgozott és minden szart házhoz rendelt? Értem. Biztos nem baszott át.
Dec 28, 2020 07:37:05
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 28, 2020 07:38:33
Nagyon formában vagy Endre, szinte egy broni szemináriumot kaptunk tőled éjjel, úgy pörgött az autiloop.
Dec 28, 2020 07:38:33
Magyarország rémálma
(
x7)
Dec 28, 2020 07:41:12
x7)
Aranyos, ahogy utólag próbálsz érvényt szerezni a csak a trollok által nézett flokkoknak...:D
A csatornád kizárólag arról szólt, hogy flexeltél a kütyüiddel, magadat fényezted, folyamatosan fogadkoztál olyan dolgokban, amikből aztán nem lett semmi.
Endre, te egy nárcisztikus gonosz szar vagy, aki mindig megpróbálja úgy beállítani magát, mint egy önzetlen hős. Nem vagyok vallásos, de ha létezik pokol, te ott fogsz elégni.
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Dec 28, 2020 08:00:22
x2)
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
lónak a fasza van nem könnyítés, egyszerűen lehúztak 1000 euróval ennyi a történet. itt kb mindenkinek van jogsija ne nekünk magyarázd már, hogy hogy kell csinálni :D
Blogina-figyelő
Dec 28, 2020 08:03:04
Dec 28, 2020 08:03:04
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 28, 2020 08:31:25
x19)
Most komolyan nincs jogsija a cigánynak? Akknhigy akart osztrákba járni dolgozni Miskolcról? XD
Se jogsi, se rendes szakma, se vagyon... Ugyanolyan lúzer mint te sodikám, csak 1 fokkal okosabb nálad így le tudott húzni több millióval aminek a felével te se tudsz elszámolni mert cigi meg kaja pénz volt :)
Se jogsi, se rendes szakma, se vagyon... Ugyanolyan lúzer mint te sodikám, csak 1 fokkal okosabb nálad így le tudott húzni több millióval aminek a felével te se tudsz elszámolni mert cigi meg kaja pénz volt :)
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Dec 28, 2020 08:37:36
x2)
Most komolyan nincs jogsija a cigánynak? Akknhigy akart osztrákba járni dolgozni Miskolcról? XD
csak az utazásokat és szállásokat fizette a balek sodi de az mind flokk téma szval az befektetés! és mint a mellékelt példa IS mutatja a flokk él és virul - JANEM.
te berlini flokker, mikor aktualizálod a biokat? Linzi flokker vagy Te.
Autismus Maximus
(
x16)
Dec 28, 2020 08:37:54
x16)
A Bittner pl. személy szerint egy beszólástól eltekintve sosem volt szemét. De a családja igen.
Kim Jong Un is büntet ezért.
Bocsika. :D
Kim Jong Un is büntet ezért.
Bocsika. :D
Mit mondott Bittner meg a családja?
Ezt jó lenne hogyha tisztáznád, mert a trollok nagyon védik Bittnert, lehet hogy ezzel más megvilágításba kerülne a vele kapcsolatos eljárásod.
Lehuzott Sodi
Dec 28, 2020 08:40:12
Na megvan a gyomorgorcs? Tudod ma kell prezentalnod a ticketet ami kurvara nincs lesz
Dec 28, 2020 08:40:12
tigris
Dec 28, 2020 08:45:56
mi a kurva anyádnak kell könnyíteni a vizsgán? nekem bazmeg ne üljön autóba, aki nem tudja megtanulni a kreszt, vagy normálisan vezetni. Pont az ilyen könnyített cigányok miatt van annyi baleset. Egyébként meg bazmeg a robogóra a jogsi megvan 40 000 forintból, ha valaki hajlandó otthon megtanulni a kreszt. ha nincs pénz, nem kell tanfolyammal urizálni. A robogós jogsival elmehet futárkodni, és gyűjthet az autós jogosítványra. Arról már nem is beszélek, hogy sok pesti egyetemista biciklisfutár lett, tudom, hogy a lusta cigány szerelmednek derogálna kerékpáros futárként dolgozni, inkább helyette könyörög, meg kölcsönkér.
Egy autós jogosítvány miskolcon egyébként 220 000 forint jelenleg, minek kellett neki 360 000 forint? amit ráadásul eltapsikolt? elmebeteg vagy endre, téged úgy fosztogatnak a cigányok, mint valami buta mamikát. OSTOBA VAGY! életképtelen hülye
Egy autós jogosítvány miskolcon egyébként 220 000 forint jelenleg, minek kellett neki 360 000 forint? amit ráadásul eltapsikolt? elmebeteg vagy endre, téged úgy fosztogatnak a cigányok, mint valami buta mamikát. OSTOBA VAGY! életképtelen hülye
Dec 28, 2020 08:45:56
Hahó
(
x136)
Dec 28, 2020 08:48:47
x136)
mi a kurva anyádnak kell könnyíteni a vizsgán? nekem bazmeg ne üljön autóba, aki nem tudja megtanulni a kreszt, vagy normálisan vezetni. Pont az ilyen könnyített cigányok miatt van annyi baleset. Egyébként meg bazmeg a robogóra a jogsi megvan 40 000 forintból, ha valaki hajlandó otthon megtanulni a kreszt. ha nincs pénz, nem kell tanfolyammal urizálni. A robogós jogsival elmehet futárkodni, és gyűjthet az autós jogosítványra. Arról már nem is beszélek, hogy sok pesti egyetemista biciklisfutár lett, tudom, hogy a lusta cigány szerelmednek derogálna kerékpáros futárként dolgozni, inkább helyette könyörög, meg kölcsönkér.
Akkor nagyon is életképes amikor az apját kell átverni a haszonélvezeti joggal.
sodika
Dec 28, 2020 09:02:22
A dolog irreleváns, mert a csávó rendbe jött, és most már a vlog sikertörténetévé vált. A vlog az apukája, a vlog felnevelte.
Happy end.
Ennyi.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Happy end.
Ennyi.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Dec 28, 2020 09:02:22
Puha Slag
(
x7)
Dec 28, 2020 09:05:39
x7)
A dolog irreleváns, mert a csávó rendbe jött, és most már a vlog sikertörténetévé vált. A vlog az apukája, a vlog felnevelte.
Happy end.
Ennyi.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Happy end.
Ennyi.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Te perverz, beteg állat. Melyik felnőtt férfi mondja azt egy másikra korabeli férfira, hogy a gyereke?
Hahó
(
x136)
Dec 28, 2020 09:06:48
x136)
Egy flokk nem tud senkit felnevelni, mivel élettelen dolog. Téged ki nevel ilyen aljas tolvaj gecivé, aki meglopja az apját?
Örebro
(
x17)
Dec 28, 2020 09:09:00
x17)
Happy end.
Ennyi.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Happy end.
Ennyi.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
biztos elkerulte a figyelmedet gyagyås, ezert ujra kerdezem, akarod hallani mit mondott az ållitolagos tartozåsårol es rolad a törpegnom? XD
Hahó
(
x136)
Dec 28, 2020 09:10:18
x136)
Márkkal milyen tragédia történt volna ha nem adsz neki pénzt az élősködésre? Van neki saját lakása, családja, két keze amivel dolgozni tud. Csak prolongáltad az élősködését te idióta.
Örebro
(
x17)
Dec 28, 2020 09:10:25
x17)
legyen annyi eleg izelitöul, hogy töle egy fillert nem fogsz kapni! XD
Adsense Recherche
Dec 28, 2020 09:11:45
A rohadt pedofilja megint gyerekeket molesztalna, ez hihetetlen. Bele szeretned elni magad megint a csaladba? Ahol bantalmazod a nalad gyengebb gyerekeket, teged meg a szulok... rohadt egy gusztustalan beteg faszszopo vagy!
Dec 28, 2020 09:11:45
Hahó
(
x136)
Dec 28, 2020 09:12:46
x136)
És értem én, hogy "akinek a bank se ad, annak neked se kell", és ez főszabályként igaz is. De a devizást is megmentettem így, és Márkot is, meg a Gallót is. Két-három embert, családot. Azzal, hogy türelmes voltam, és jó fej. Anélkül, hogy ebből hosszú távon érdemben károm származna. Ez azért nem rossz teljesítmény.
Megnevezte gallót.
Senkit nem mentettél meg, mindenki megoldotta volna nélküled is.
Hahó
(
x136)
Dec 28, 2020 09:18:22
x136)
A bankok naponta adnak hiteleket, mégsem mondják magukat megmentőnek. A provident nem nevezi magát az adósok apukájának. Csak te vagy ilyen idióta, hogy a hitelezést hőstettnek állítod be.
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 28, 2020 09:19:55
A bankok naponta adnak hiteleket, mégsem mondják magukat megmentőnek. A provident nem nevezi magát az adósok apukájának. Csak te vagy ilyen idióta, hogy a hitelezést hőstettnek állítod be.
Hitelezés? Milyen hitelezés? Ajándékozást akartál írni, ugye?
Dec 28, 2020 09:19:55
Nulladikos Snecológus
Dec 28, 2020 09:30:28
En szeretnem trollega, ne fokozza az egekig a dramai feszultseget, nszksz.
Dec 28, 2020 09:30:28
rBali
(
x24)
Dec 28, 2020 09:30:52
x24)
+1 Semmi értelme, hogy engedjük neki a folyamatos hazudozásait és önismétlését. Ez egy beteg állat. Láthatóan nagyon feldühítette a pár napos pihenő. Többször kéne elzárni a külvilágtól, mert annyit sem érdemel, hogy a trolljaival beszélhessen.
Endre amúgy leszarjuk a nyomorult szilveszteri összefoglalódat. Egy senki vagy, miért érdekelne bárkit a személyes anyagi csődközeli helyzeted?
KÉREK MINDENKIT AKI SZERETNE RÖHÖGNI, hogyha feltölti a csatornájára akkor várjon egy kicsit, fel lesz töltve a lehető leghamarabb egy külső videómegosztóra ahol meg lehet majd tekinteni. Ezzel is megtrollkodva, hogy egyáltalán mérni tudja hány troll nézi a szaros videóját :D
Vonzas torvenye
Dec 28, 2020 09:31:22
Happy end.
Ennyi.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Happy end.
Ennyi.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Milyen vlog te gyoker? Teged huztak le a ciganyok, neked nem fognak fizetni, neked kell a te hiteleidet visszafizetni. Fogyatekos balek vagy. Markek meg lehuztak. Utcara fogsz kerulni. Pont ahogy te utcara tetted apadat, ugy mesz te is utana. Majd masztipartiztok az erdoben, talan rgl is beszall.
Dec 28, 2020 09:31:22
Két nap csicskulás
Dec 28, 2020 09:31:26
Happy end.
Ennyi.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Happy end.
Ennyi.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Tehát variálás van.
Dec 28, 2020 09:31:26
Kétujjas sasfogás
Dec 28, 2020 09:35:25
Mikor adod le a nagy ticketet, púpos?
Dec 28, 2020 09:35:25
p00p
(
x2)
Dec 28, 2020 09:41:22
x2)
Jól jönne most 11 millió forint, mi?
Kilóg a kanóc, bazmeg
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 28, 2020 09:44:43
x19)
Ma lesz majdnem kész a ticket, már másodszor.
Most majd mond a bossnak, hogy jan4re tuti kész :)
Most majd mond a bossnak, hogy jan4re tuti kész :)
Na meló, csá.
Dec 28, 2020 09:50:53
Dec 28, 2020 09:50:53
156 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Soha többet nem írok ide