Szerző:
Lelki Verető
Aug 24, 2012 00:05:25
Válasz
(1)
Körberepültétek.
Aug 24, 2012 00:05:25
Tutenchamun
Aug 24, 2012 00:05:34
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Olyan embereket, akik egy ilyen troll-akciónak bedőlnek, nem is akarnék meggyőzni semmiről, mert az ennyire ostoba hazafiaknak még a létezésében sem hiszek. :D</div>
magyar hunor végignézte a 7 órás anyagodat, és úgy figyelmeztetett téged, hogy a cigánymosdatásnak az lesz a következménye, hogy számodra vége lesz a vendégeskedésnek a nemzeti oldalon.
neki még csak el sem kellett küldeni a 75 mp-es biztatásodat a magyarok megverésére.
magyar hunor végignézte a 7 órás anyagodat, és úgy figyelmeztetett téged, hogy a cigánymosdatásnak az lesz a következménye, hogy számodra vége lesz a vendégeskedésnek a nemzeti oldalon.
neki még csak el sem kellett küldeni a 75 mp-es biztatásodat a magyarok megverésére.
Aug 24, 2012 00:05:34
sodika
Aug 24, 2012 00:05:39
Szóval nehogy már bárkinek elkezdjem vitatkozni, hogy nem, mi nem is növesztettünk szárnyakat a helyszínen, és nem: pláne nem repültük körbe Ceglédet.
Értelmetlen lenne.
Értelmetlen lenne.
Aug 24, 2012 00:05:39
sodika
Aug 24, 2012 00:06:11
bizonygatni, na
Idegesít, ha evidenciákat magyarázok.
Idegesít, ha evidenciákat magyarázok.
Aug 24, 2012 00:06:11
Lelki Verető
Aug 24, 2012 00:07:15
Kb. 10 éve vitatkozik a recskás ebben a stílusban. Ki beszélt szárnyakról meg repülésről, retard? Egyedül te. A többiek, az egészségesek arról beszélnek, hogy hazudsz, ahogy a 23 centis csövön kifér.
Aug 24, 2012 00:07:15
Lelki Verető
Aug 24, 2012 00:07:28
Csak a hulladék szarok idegeskednek.
Aug 24, 2012 00:07:28
sodika
Aug 24, 2012 00:07:31
Tutenchamun :
Oké, ezután pedig megírtam a blogbejegyzésemet arról, hogy nem vagyok az útitársaim apukája, viszont minden mozgó kocsit örömmel fogadok, mert amúgy nincs pénzem utazgatni, hiába szolgálja amúgy a közvetítésem a legtöbb esetben a hazafias érdekeket.
Oké, ezután pedig megírtam a blogbejegyzésemet arról, hogy nem vagyok az útitársaim apukája, viszont minden mozgó kocsit örömmel fogadok, mert amúgy nincs pénzem utazgatni, hiába szolgálja amúgy a közvetítésem a legtöbb esetben a hazafias érdekeket.
Aug 24, 2012 00:07:31
Lelki Verető
Aug 24, 2012 00:08:14
Utazz Gyurcsánnyal, te féreg... Mozgó kocsi...
Aug 24, 2012 00:08:14
Lelki Verető
Aug 24, 2012 00:08:37
Minden hozzászólásom paródiarovat. :)
Aug 24, 2012 00:08:37
Tutenchamun
Aug 24, 2012 00:09:02
sneci, a trollokon kívül kb. 100 hazafi nézte meg ahogy a magyarok megverésére biztatod a cigányokat.
milyen érzés kirúgás előtt álló vendégnek lenni a nemzeti oldalon?
milyen érzés kirúgás előtt álló vendégnek lenni a nemzeti oldalon?
Aug 24, 2012 00:09:02
sodika
Aug 24, 2012 00:09:26
<b>Mi történt Cegléden?
Elindítottam a közvetítést, utána néztem, mi az, amivel a legkevésbé fognak unatkozni a nézők.</b>
Amikor megy a közvetítés, mindent leszarok. Az egyetlen gondolat, hogy a nézők ne unatkozzanak. Nyilván a gárdistáknál a sarokba lekúrt kamera unalmas lett volna, élő adásban a cigánysorra becipelt kamera pedig érdekes.
Ennyi.
Elindítottam a közvetítést, utána néztem, mi az, amivel a legkevésbé fognak unatkozni a nézők.</b>
Amikor megy a közvetítés, mindent leszarok. Az egyetlen gondolat, hogy a nézők ne unatkozzanak. Nyilván a gárdistáknál a sarokba lekúrt kamera unalmas lett volna, élő adásban a cigánysorra becipelt kamera pedig érdekes.
Ennyi.
Aug 24, 2012 00:09:26
Lelki Verető
Aug 24, 2012 00:10:04
Sodi a nyírségi falu egyetlen jobbikosát tartja a csendes többségnek, meg a három biofogyókúrás nőt.
Aug 24, 2012 00:10:04
grafikus007
Aug 24, 2012 00:10:10
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Egyébként meg az, hogy mi három órás vágatlan közvetítéssel manipulálni tudtunk volna nappal, legalább olyan képtelen állítás, mintha valaki azt mondaná, hogy látta a kinőtt szárnyainkat, amivel közberepültük Ceglédet. Semmi értelme :D</div>
te szar komcsi, ezt már lejátszottuk, ha a cigósoron sétálgatsz és elámulsz, hogy milyen béke van és nyugalom, majd a ház előtt hugyozásról és az ablakbedobásról csak a cigányokat kérdezed meg, az manipuláció. Ha ilyen idióta vagy, hogy nem érted, akkor húzzál az ATV-hez kamerázni, a hasznos idiótákra minden oldalon szükség van
te szar komcsi, ezt már lejátszottuk, ha a cigósoron sétálgatsz és elámulsz, hogy milyen béke van és nyugalom, majd a ház előtt hugyozásról és az ablakbedobásról csak a cigányokat kérdezed meg, az manipuláció. Ha ilyen idióta vagy, hogy nem érted, akkor húzzál az ATV-hez kamerázni, a hasznos idiótákra minden oldalon szükség van
Aug 24, 2012 00:10:10
sodika
Aug 24, 2012 00:11:06
<b>És kibaszottul nem értem, mi a faszt kell ezerszeresen túlkombinálni azon, hogy nekem egy közvetítés alkalmával az egyetlen és kizárólagos célom, és az egyetlen gondolat, ami szinte 100%-osan kitölti a gondolatomat, hogy az élőben néző emberek ne unatkozzanak.</b>
Ott a cigány, beszél valamit, és nyilván akkor nem fognak a nézők unatkozni, ha megpróbálom őt minél többet beszéltetni.
Ott a cigány, beszél valamit, és nyilván akkor nem fognak a nézők unatkozni, ha megpróbálom őt minél többet beszéltetni.
Aug 24, 2012 00:11:06
Lelki Verető
Aug 24, 2012 00:11:19
Ja, és olyankor magyarverésre buzdítasz. Lehet, hogy Molnár is így van vele. Megy a felvétel, olyankor semmire se gondol, csak ömlik ki a száján a hányásos, szaros, fikás végbélömleny.
Aug 24, 2012 00:11:19
Tutenchamun
Aug 24, 2012 00:11:47
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>Mi történt Cegléden?
Ennyi.</div>
de ezt ki kérdezte? minek és kinek írod ide ezeket?
itt most az a téma, hogy a kellemetlenkedő magyarok megverésére biztattad a cigányokat.
Ennyi.</div>
de ezt ki kérdezte? minek és kinek írod ide ezeket?
itt most az a téma, hogy a kellemetlenkedő magyarok megverésére biztattad a cigányokat.
Aug 24, 2012 00:11:47
Amerika Kapitány
Aug 24, 2012 00:12:24
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Egyébként a Rezes Éva kocsijába nem ti törtetek be? xDD
<a href="http://pcforum.hu/hirek/14033/Akar+embereket+is+olhetnek+az+autokat+megfertozo+szamitogepes+virusok.html" rel="nofollow" target="_blank">http://pcforum.hu/hirek/14033/Akar+embereket+is+olhetnek+az+autokat+megfertozo+szamitogepes+virusok.html</a></div>
Maradjunk annyiban, hogy sem neked, sem a portált üzemeltetô PC-pistikéknek nincs fingjuk arról, hogyan is mûködik egy autó, vagy milyen szoftverek futnak rajta.
<a href="http://pcforum.hu/hirek/14033/Akar+embereket+is+olhetnek+az+autokat+megfertozo+szamitogepes+virusok.html" rel="nofollow" target="_blank">http://pcforum.hu/hirek/14033/Akar+embereket+is+olhetnek+az+autokat+megfertozo+szamitogepes+virusok.html</a></div>
Maradjunk annyiban, hogy sem neked, sem a portált üzemeltetô PC-pistikéknek nincs fingjuk arról, hogyan is mûködik egy autó, vagy milyen szoftverek futnak rajta.
Aug 24, 2012 00:12:24
Lelki Verető
Aug 24, 2012 00:12:50
Sodi, te három percig sem bírod a figyelmed tartani. Nem csoda, hogy nem bírtad rendesen kijárni az iskoláidat.
Aug 24, 2012 00:12:50
sodika
Aug 24, 2012 00:13:39
grafikus007 :
Teljesen elmebeteg dolog elvárni, hogy mocskos utcákról, elhanyagolt udvarokról és szeméthegyekről beszéljek, amikor TÉNYLEG tisztaság, rendezettség, és nyugalom volt, amit láttam.
A helyszíni közvetítés lényege nem az, hogy riportműsor-szerűen vagy dokumentumfilm-szerűen megpróbáljon egy objektív képet adni, hanem csak és kizárólag az, hogy megpróbálja átadni, milyen az adott pillanatban az adott helyszín HANGULATA.
Az élő közvetítés HANGULAT-műfaj, nem pedig tájékoztató műfaj.
Teljesen elmebeteg dolog elvárni, hogy mocskos utcákról, elhanyagolt udvarokról és szeméthegyekről beszéljek, amikor TÉNYLEG tisztaság, rendezettség, és nyugalom volt, amit láttam.
A helyszíni közvetítés lényege nem az, hogy riportműsor-szerűen vagy dokumentumfilm-szerűen megpróbáljon egy objektív képet adni, hanem csak és kizárólag az, hogy megpróbálja átadni, milyen az adott pillanatban az adott helyszín HANGULATA.
Az élő közvetítés HANGULAT-műfaj, nem pedig tájékoztató műfaj.
Aug 24, 2012 00:13:39
jewish princess
Aug 24, 2012 00:14:23
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>És kibaszottul nem értem, mi a faszt kell ezerszeresen túlkombinálni azon, hogy nekem egy közvetítés alkalmával az egyetlen és kizárólagos célom, és az egyetlen gondolat, ami szinte 100%-osan kitölti a gondolatomat, hogy az élőben néző emberek ne unatkozzanak.</b></div>
kezdd el lóbálni a farkad a kamerába, és biztosan senki sem fog unatkozni.
lehetőség szerint a cigányok szeme láttára.
kezdd el lóbálni a farkad a kamerába, és biztosan senki sem fog unatkozni.
lehetőség szerint a cigányok szeme láttára.
Aug 24, 2012 00:14:23
sodika
Aug 24, 2012 00:15:12
Azt pedig pontosan tudja mindenki, hogy a cigányok állításairól azért nem kérdeztem meg utána a gárdistákat, mert az Eszterék a távollétemben nem mérték fel pontosan, hol van az a pont, amikor már magukra haragítják a hazafiakat.
Aug 24, 2012 00:15:12
Lelki Verető
Aug 24, 2012 00:17:46
Eszterék így meg úgy, faszom. Írd le, hogy a Hölgyúr meg a raccsolós atomsilós csávó.
Aug 24, 2012 00:17:46
grafikus007
Aug 24, 2012 00:17:51
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>grafikus007 :
Az élő közvetítés HANGULAT-műfaj, nem pedig tájékoztató műfaj.</div>
persze hogy nyugalom volt, te idióta, hiszen mindenki tudta, hogy egy csomó rendőrt kivezényeltek. Istenem, te ennyire hülye vagy? Miért, mit hittél ,hogy amikor kimegy több tv stáb, és előttük fognak verekedni a cigányok?
A hangulatot te adtad meg, te segg, a kérdéseiddel. Hol hugyoztak a gárdisták, hol törték be az ablakot. Az a hangulat alakult ki a nézőben, hogy itt félniük kell a cigányoknak a magyaroktól, közben a valóság ennek az ellenkezője.
Az élő közvetítés HANGULAT-műfaj, nem pedig tájékoztató műfaj.</div>
persze hogy nyugalom volt, te idióta, hiszen mindenki tudta, hogy egy csomó rendőrt kivezényeltek. Istenem, te ennyire hülye vagy? Miért, mit hittél ,hogy amikor kimegy több tv stáb, és előttük fognak verekedni a cigányok?
A hangulatot te adtad meg, te segg, a kérdéseiddel. Hol hugyoztak a gárdisták, hol törték be az ablakot. Az a hangulat alakult ki a nézőben, hogy itt félniük kell a cigányoknak a magyaroktól, közben a valóság ennek az ellenkezője.
Aug 24, 2012 00:17:51
Tutenchamun
Aug 24, 2012 00:18:19
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Azt pedig pontosan tudja mindenki, hogy a cigányok állításairól azért nem kérdeztem meg utána a gárdistákat, mert az Eszterék a távollétemben nem mérték fel pontosan, hol van az a pont, amikor már magukra haragítják a hazafiakat.</div>
ki az a "mindenki"? megkérdezted mind az 1000 nézőt?:)))
magyar hunor miért mondta akkor, hogy ez cigánymosdatás volt? ő is beletartozik a "mindenkibe"?
ki az a "mindenki"? megkérdezted mind az 1000 nézőt?:)))
magyar hunor miért mondta akkor, hogy ez cigánymosdatás volt? ő is beletartozik a "mindenkibe"?
Aug 24, 2012 00:18:19
sodika
Aug 24, 2012 00:18:45
Annyit akarok mondani, hogy élő közvetítés alkalmával eszembe se jut az a szempont, még érintőlegesen sem, hogy milyen irányból ismerik meg a látottakat azok, akik otthonról néznek. Ha ott vagyok a helyszínen, minden mozdulatom annak az egyetlen egy szempontnak rendelődik alá, hogy az élőben bekapcsolódó nézők ne unatkozzanak, ebből pedig végül lesz ami lesz.
Lehet, hogy tájékoztatásra nem a legjobb ez a módszer, de a helyszín hangulatát igenis átadja az otthon maradóknak, és egy több órás közvetítéstől hülyeség ennél akár csak egy szemernyivel többet is elvárni.
Lehet, hogy tájékoztatásra nem a legjobb ez a módszer, de a helyszín hangulatát igenis átadja az otthon maradóknak, és egy több órás közvetítéstől hülyeség ennél akár csak egy szemernyivel többet is elvárni.
Aug 24, 2012 00:18:45
grafikus007
Aug 24, 2012 00:19:37
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Azt pedig pontosan tudja mindenki, hogy a cigányok állításairól azért nem kérdeztem meg utána a gárdistákat, mert az Eszterék a távollétemben nem mérték fel pontosan, hol van az a pont, amikor már magukra haragítják a hazafiakat.</div>
sodi, hagyd már ezt a zavaros dumát, nagyon idegesítő. Miért nem lehet egyszerűen fogalmazni? A gárdisták érthető okokból nem szeretik a cigókat, Titán pedig cigójogvédő. Ennyi.
sodi, hagyd már ezt a zavaros dumát, nagyon idegesítő. Miért nem lehet egyszerűen fogalmazni? A gárdisták érthető okokból nem szeretik a cigókat, Titán pedig cigójogvédő. Ennyi.
Aug 24, 2012 00:19:37
sodika
Aug 24, 2012 00:20:15
<div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>
A hangulatot te adtad meg, te segg, a kérdéseiddel. Hol hugyoztak a gárdisták, hol törték be az ablakot.</div>
Megszólított a cigány, és mutogatta.
<b>HA NYOMOKBAN TÁJÉKOZTATNI IS PRÓBÁLOK AZ EREDETI HELYSZÍN BEMUTATÁSÁVAL, HA MÁR EGYSZER OTT VAGYOK, AZ IS BAJ?!!!!</b>
Hogy te milyen idióta vagy...
A hangulatot te adtad meg, te segg, a kérdéseiddel. Hol hugyoztak a gárdisták, hol törték be az ablakot.</div>
Megszólított a cigány, és mutogatta.
<b>HA NYOMOKBAN TÁJÉKOZTATNI IS PRÓBÁLOK AZ EREDETI HELYSZÍN BEMUTATÁSÁVAL, HA MÁR EGYSZER OTT VAGYOK, AZ IS BAJ?!!!!</b>
Hogy te milyen idióta vagy...
Aug 24, 2012 00:20:15
grafikus007
Aug 24, 2012 00:20:40
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Annyit akarok mondani, hogy élő közvetítés alkalmával eszembe se jut az a szempont, még érintőlegesen sem, hogy milyen irányból ismerik meg a látottakat azok, akik otthonról néznek. Ha ott vagyok a helyszínen, minden mozdulatom annak az egyetlen egy szempontnak rendelődik alá, hogy az élőben bekapcsolódó nézők ne unatkozzanak, ebből pedig végül lesz ami lesz.
Lehet, hogy tájékoztatásra nem a legjobb ez a módszer, de a helyszín hangulatát igenis átadja az otthon maradóknak, és egy több órás közvetítéstől hülyeség ennél akár csak egy szemernyivel többet is elvárni.</div>
hasznos idióta vagy, ennyi. Csak nem a nemzeti oldalnak vagy hasznos.
Lehet, hogy tájékoztatásra nem a legjobb ez a módszer, de a helyszín hangulatát igenis átadja az otthon maradóknak, és egy több órás közvetítéstől hülyeség ennél akár csak egy szemernyivel többet is elvárni.</div>
hasznos idióta vagy, ennyi. Csak nem a nemzeti oldalnak vagy hasznos.
Aug 24, 2012 00:20:40
Tutenchamun
Aug 24, 2012 00:21:31
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>minden mozdulatom annak az egyetlen egy szempontnak rendelődik alá, hogy az élőben bekapcsolódó nézők ne unatkozzanak</div>
ezért szoktál magánbeszélgetéseket közvetíteni a beszélgetők tudta nélkül. tudjuk.
ezért szoktál magánbeszélgetéseket közvetíteni a beszélgetők tudta nélkül. tudjuk.
Aug 24, 2012 00:21:31
sodika
Aug 24, 2012 00:21:49
<div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>A gárdisták érthető okokból nem szeretik a cigókat, Titán pedig cigójogvédő.</div>
Nem tudom, hogy Titán mi, de én éppen szegény vagyok, és ezért örülök, ha pénz nélkül guruló jármű kerül alám, ami hazafiakat érdeklő helyszínekre visz.
Ennyi.
Nem tudom, hogy Titán mi, de én éppen szegény vagyok, és ezért örülök, ha pénz nélkül guruló jármű kerül alám, ami hazafiakat érdeklő helyszínekre visz.
Ennyi.
Aug 24, 2012 00:21:49
sodika
Aug 24, 2012 00:22:51
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>
ezért szoktál magánbeszélgetéseket közvetíteni a beszélgetők tudta nélkül. tudjuk.</div>
Ezért fogok mostantól kibaszott nagy és látványos figyelmeztető táblát akasztani a közvetítő állványra. Hogy mindenki pontosan értse: ennek közelében nem magán a beszélgetés.
ezért szoktál magánbeszélgetéseket közvetíteni a beszélgetők tudta nélkül. tudjuk.</div>
Ezért fogok mostantól kibaszott nagy és látványos figyelmeztető táblát akasztani a közvetítő állványra. Hogy mindenki pontosan értse: ennek közelében nem magán a beszélgetés.
Aug 24, 2012 00:22:51
grafikus007
Aug 24, 2012 00:24:35
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>A gárdisták érthető okokból nem szeretik a cigókat, Titán pedig cigójogvédő.</div>
Ennyi.</div>
nem kell a hazugság, nagyon jól tudod Titán irányultságát, ahogy Molnárét is, csak mivel nincsenek barátaid, és szinte senki se áll szóba veled, ezért nem küldöd őket el a picsába. Nem tehetsz mást, el kell viselned őket, különben senki se híva el kamerázni
Ennyi.</div>
nem kell a hazugság, nagyon jól tudod Titán irányultságát, ahogy Molnárét is, csak mivel nincsenek barátaid, és szinte senki se áll szóba veled, ezért nem küldöd őket el a picsába. Nem tehetsz mást, el kell viselned őket, különben senki se híva el kamerázni
Aug 24, 2012 00:24:35
1337
Aug 24, 2012 00:24:41
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>
Ezért fogok mostantól kibaszott nagy és látványos figyelmeztető táblát akasztani a közvetítő állványra. Hogy mindenki pontosan értse: ennek közelében nem magán a beszélgetés.</div>
Feleve is ezt mondtad...
Ezért fogok mostantól kibaszott nagy és látványos figyelmeztető táblát akasztani a közvetítő állványra. Hogy mindenki pontosan értse: ennek közelében nem magán a beszélgetés.</div>
Feleve is ezt mondtad...
Aug 24, 2012 00:24:41
Tutenchamun
Aug 24, 2012 00:24:56
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>
mostantól? ezt már 8 hónapja is mondtad, amikor gaudit hoztad ezzel nagyon kellemetlen helyzetbe.
mostantól? ezt már 8 hónapja is mondtad, amikor gaudit hoztad ezzel nagyon kellemetlen helyzetbe.
Aug 24, 2012 00:24:56
grafikus007
Aug 24, 2012 00:25:43
ezt december óta mondod. Mi valósult meg belőle? 1 hét múlva elfelejtődik, megint kimegy majd egy magánbeszélgetés, aztán megint ígérgeted, hogy lesz figyelmeztető tábla.
ezt december óta mondod. Mi valósult meg belőle? 1 hét múlva elfelejtődik, megint kimegy majd egy magánbeszélgetés, aztán megint ígérgeted, hogy lesz figyelmeztető tábla.
Aug 24, 2012 00:25:43
sodika
Aug 24, 2012 00:26:05
Se pro, se kontra nem gondolkodom azon, hogy most éppen a kamera előtti eszmecsre milyen irányból mutat be mit. A nézők ne unatkozzanak.
A Cegléd nekem egy kattingatós kalandjáték-pálya volt, ahol a küldetés célja az, hogy a nézők ne unják magukat halálra, hanem a karakterek bökdösésével folyamatosan áradjon feléjük a - tök mindegy, milyen - információ.
Ha az egyik karakter befejezte az információ árasztását, arrébb kell menni a következőhöz.
A Cegléd nekem egy kattingatós kalandjáték-pálya volt, ahol a küldetés célja az, hogy a nézők ne unják magukat halálra, hanem a karakterek bökdösésével folyamatosan áradjon feléjük a - tök mindegy, milyen - információ.
Ha az egyik karakter befejezte az információ árasztását, arrébb kell menni a következőhöz.
Aug 24, 2012 00:26:05
sodika
Aug 24, 2012 00:26:43
<div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>
ezt december óta mondod. Mi valósult meg belőle?</div>
Irreleváns, mert Cegléden nem lett probléma belőle.
De mostantól már valóság lesz.
ezt december óta mondod. Mi valósult meg belőle?</div>
Irreleváns, mert Cegléden nem lett probléma belőle.
De mostantól már valóság lesz.
Aug 24, 2012 00:26:43
Tutenchamun
Aug 24, 2012 00:27:02
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>A gárdisták érthető okokból nem szeretik a cigókat, Titán pedig cigójogvédő.</div>
Ennyi.</div>
titán kb. 5ször mondta a kamerádba, hogy ő jogvédő, és különösen a cigókat védi.
és neked van pofád azt hazudni, hogy nem tudod, hogy ő cigójogvédő?
Ennyi.</div>
titán kb. 5ször mondta a kamerádba, hogy ő jogvédő, és különösen a cigókat védi.
és neked van pofád azt hazudni, hogy nem tudod, hogy ő cigójogvédő?
Aug 24, 2012 00:27:02
sodika
Aug 24, 2012 00:28:31
Eszter pedig kizárólag azért volt a felvétel középpontjában, mert nagyon pörgött, így az információáradat-detektorom feléje vonzott vonzott. :D
Ennyi.
Ennyi.
Aug 24, 2012 00:28:31
grafikus007
Aug 24, 2012 00:29:47
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
</div>
na látod ez a baj. Az ottani embereknek megkeseríti az életét a cigánybűnözés, élhetetlen az életük, nem érzik biztonságban az életük alatt összegyűjtött vagyonkájukat, de neked ez egy kalandjáték pálya. Ahogy a Bándy gyilkosság helyszíne pedig egy másik pálya.
Utolsó szardarab vagy
</div>
na látod ez a baj. Az ottani embereknek megkeseríti az életét a cigánybűnözés, élhetetlen az életük, nem érzik biztonságban az életük alatt összegyűjtött vagyonkájukat, de neked ez egy kalandjáték pálya. Ahogy a Bándy gyilkosság helyszíne pedig egy másik pálya.
Utolsó szardarab vagy
Aug 24, 2012 00:29:47
sodika
Aug 24, 2012 00:30:23
titán kb. 5ször mondta a kamerádba, hogy ő jogvédő, és különösen a cigókat védi. </div>
Majd itthonról megnézem, ki mit mondott.
Ott a helyszínen nem is nagyon figyeltem az ilyesmire.
Arra figyeltem, ki beszél, arra nem, hogy mit mond.
Arra csak akkor figyeltem, ha éppen kettesben voltam valakivel, mert egymást automatikusan bökdöső karakterek híján bökdösni kell a karaktert az információáradáshoz.
titán kb. 5ször mondta a kamerádba, hogy ő jogvédő, és különösen a cigókat védi. </div>
Arra csak akkor figyeltem, ha éppen kettesben voltam valakivel, mert egymást automatikusan bökdöső karakterek híján bökdösni kell a karaktert az információáradáshoz.
Aug 24, 2012 00:30:23
grafikus007
Aug 24, 2012 00:31:40
emberek szenvednek, meg halnak meg, ezt te kalandjáték pályának tekinted. Tényleg rád férne már a börtön, ott legalább tényleg új kalandokban lehetne részed.
Aug 24, 2012 00:31:40
Tutenchamun
Aug 24, 2012 00:32:33
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Aha.
Csak néhány példa, amit a CIGÁNYOKNAK mondtam hétvégén:
- a szegénység nem ok a lopásra, pont azért van a szociális háló, hogy ne kelljen lopni
- a Szebb jövőért polgárőrök akkor sem nácik, ha esetleg befogadnak maguk közé ilyet
- a roma szó használatát a zsidók forszírozzák: a cigány egy magyar szó, és semmi sértő nincs benne
- úgy a helyes, ha a tolvaj cigányt a magyarok mostantól megverik
Erről marhára ennyit.</div>
sneci, ezzel a kommenttel (23:41:57) kezdődött ez a mentegetőzés, hazudozás amit 50 perce művelsz. megint becsicskított valaki? vagy miért kezdted el nyomni ezt minden előzmény nélkül?
Csak néhány példa, amit a CIGÁNYOKNAK mondtam hétvégén:
- a szegénység nem ok a lopásra, pont azért van a szociális háló, hogy ne kelljen lopni
- a Szebb jövőért polgárőrök akkor sem nácik, ha esetleg befogadnak maguk közé ilyet
- a roma szó használatát a zsidók forszírozzák: a cigány egy magyar szó, és semmi sértő nincs benne
- úgy a helyes, ha a tolvaj cigányt a magyarok mostantól megverik
Erről marhára ennyit.</div>
sneci, ezzel a kommenttel (23:41:57) kezdődött ez a mentegetőzés, hazudozás amit 50 perce művelsz. megint becsicskított valaki? vagy miért kezdted el nyomni ezt minden előzmény nélkül?
Aug 24, 2012 00:32:33
grafikus007
Aug 24, 2012 00:34:04
</div>
ne hazudj zsidó, nem Cegléden nevezte magát Titán először cigány jogvédőnek, mindenhol emberjogvédőnek és roma jogvédőnek hívja magát, nagyon jól tudtad ezt te is.
</div>
ne hazudj zsidó, nem Cegléden nevezte magát Titán először cigány jogvédőnek, mindenhol emberjogvédőnek és roma jogvédőnek hívja magát, nagyon jól tudtad ezt te is.
Aug 24, 2012 00:34:04
Tutenchamun
Aug 24, 2012 00:34:20
Arra csak akkor figyeltem, ha éppen kettesben voltam valakivel, mert egymást automatikusan bökdöső karakterek híján bökdösni kell a karaktert az információáradáshoz.</div>
sneci, kimondhatjuk, hogy te nem rendelkezel elég intelligenciával és koncentráló képességgel a közvetítéshez. egyszerűen nem látod át az eseményeket.
Arra csak akkor figyeltem, ha éppen kettesben voltam valakivel, mert egymást automatikusan bökdöső karakterek híján bökdösni kell a karaktert az információáradáshoz.</div>
sneci, kimondhatjuk, hogy te nem rendelkezel elég intelligenciával és koncentráló képességgel a közvetítéshez. egyszerűen nem látod át az eseményeket.
Aug 24, 2012 00:34:20
sodika
Aug 24, 2012 00:35:08
<div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>de neked ez egy kalandjáték pálya.</div>
Ha nem vagyok egyedül, nekem minden az.
Ez nem jellemtelenség, hanem személyes helyzetkezelés.
A habitusom miatt emberek társaságában alapból nagyon rosszul érzem magam, ezért úgy tudok nem teljesen bezárkózni, ha helyszíntől és személyektől függetlenül mindig egy egyszerű felfedezni való kalandjáték-pályaként értelmezem az aktuális szociális helyzetet, ahol bökdösni kell a karaktereket, hogy vajon mit reagálnak, és az közelebb visz-e a pálya teljesítéséhez. :)
A habitusom miatt emberek társaságában alapból nagyon rosszul érzem magam, ezért úgy tudok nem teljesen bezárkózni, ha helyszíntől és személyektől függetlenül mindig egy egyszerű felfedezni való kalandjáték-pályaként értelmezem az aktuális szociális helyzetet, ahol bökdösni kell a karaktereket, hogy vajon mit reagálnak, és az közelebb visz-e a pálya teljesítéséhez. :)
Aug 24, 2012 00:35:08
1337
Aug 24, 2012 00:36:13
.</div>
Megtalaltuk fold, es az univerzum legfobb kronikasat!
.</div>
Megtalaltuk fold, es az univerzum legfobb kronikasat!
Aug 24, 2012 00:36:13
Tutenchamun
Aug 24, 2012 00:37:18
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A habitusom miatt emberek társaságában alapból nagyon rosszul érzem magam </div>
azaz nagyon rosszul érzed magad magyarok társaságában.
azaz nagyon rosszul érzed magad magyarok társaságában.
Aug 24, 2012 00:37:18
sodika
Aug 24, 2012 00:37:33
Szóval ha igazán mélyen belegondolnék abba, hogy itt most éppen húsvér emberek vannak körülöttem, lefagynék. Így viszont nem fagyok le. Ennyi.
Aug 24, 2012 00:37:33
sodika
Aug 24, 2012 00:39:00
azaz nagyon rosszul érzed magad magyarok társaságában.</div>
Nem. Magyar embereket rendes ember szereti.
De én inkább egyedül szeretek lenni.
azaz nagyon rosszul érzed magad magyarok társaságában.</div>
Nem. Magyar embereket rendes ember szereti.
De én inkább egyedül szeretek lenni.
Aug 24, 2012 00:39:00
Tutenchamun
Aug 24, 2012 00:39:03
sneci végre bevallotta, hogy magyarfóbiás. ez shiker!
Aug 24, 2012 00:39:03
sodika
Aug 24, 2012 00:41:37
:D
Magányt kedvelő, és nem társaság-fetisiszta. :)
Magányt kedvelő, és nem társaság-fetisiszta. :)
Aug 24, 2012 00:41:37
Tutenchamun
Aug 24, 2012 00:41:43
trollok, nem is kell fizikailag bántalmazni snecit. elég ha körbeveszi 10-20 troll, és már ettől nagyon rosszul fogja magát érezni. szerintem el is sírná magát.
Aug 24, 2012 00:41:43
Géntolvaj református
Aug 24, 2012 00:44:12
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Szóval ha igazán mélyen belegondolnék abba, hogy itt most éppen húsvér emberek vannak körülöttem, lefagynék.</div>
Szociális fóbia.
Szociális fóbia.
Aug 24, 2012 00:44:12
Tutenchamun
Aug 24, 2012 00:44:38
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>:D
Magányt kedvelő, és nem társaság-fetisiszta. :)</div>
belül, mélyen te is tudod, hogy ez nem csak ennyi. tudod te is, hogy ez pszichés betegség.
belül, mélyen te is tudod, hogy ez nem csak ennyi. tudod te is, hogy ez pszichés betegség.
Aug 24, 2012 00:44:38
grafikus007
Aug 24, 2012 00:44:58
sodi, most komolyan, szerintem keress fel egy szakembert. Nem szivatásból írom, tényleg használna.
Aug 24, 2012 00:44:58
szpítsopp
Aug 24, 2012 00:45:58
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Olyan embereket, akik egy ilyen troll-akciónak bedőlnek, nem is akarnék meggyőzni semmiről, mert az ennyire ostoba hazafiaknak még a létezésében sem hiszek. :D</div>
Még szerencse, hogy te nem vagy ilyen. A sok hülye bedől az ál-pushynak, ál-Sherlock Porksnak, ballay kissnek, álindexesnek. Még jó hogy itt van a Nemzet Piranhája, akit nem lehet megvezetni :D
Még szerencse, hogy te nem vagy ilyen. A sok hülye bedől az ál-pushynak, ál-Sherlock Porksnak, ballay kissnek, álindexesnek. Még jó hogy itt van a Nemzet Piranhája, akit nem lehet megvezetni :D
Aug 24, 2012 00:45:58
Tutenchamun
Aug 24, 2012 00:47:55
<div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>sodi, most komolyan, szerintem keress fel egy szakembert. Nem szivatásból írom, tényleg használna.</div>
nyilván azt a szakembert, akihez molnáref, titán, fórizs, és a többi dilinyós haverja járt, vagy jár.:))
nyilván azt a szakembert, akihez molnáref, titán, fórizs, és a többi dilinyós haverja járt, vagy jár.:))
Aug 24, 2012 00:47:55
Mordecháj Rosenzweig
Aug 24, 2012 00:48:05
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>:D
Sodi, én valóban kedvelem a magányt, neked viszont csak ez jutott. Ne tagadd.
Sodi, én valóban kedvelem a magányt, neked viszont csak ez jutott. Ne tagadd.
Aug 24, 2012 00:48:05
sodika
Aug 24, 2012 00:48:41
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>
Szociális fóbia.</div>
Ez akkor lenne fóbia, ha lenne konkrét tünete.
Ha azzal az alapállással, hogy "ugyan már, itt nincs is ember, csak a következő pálya a karakterekkel" tünet nélküli, akkor nincs is. :)
Szociális fóbia.</div>
Ha azzal az alapállással, hogy "ugyan már, itt nincs is ember, csak a következő pálya a karakterekkel" tünet nélküli, akkor nincs is. :)
Aug 24, 2012 00:48:41
Tutenchamun
Aug 24, 2012 00:48:45
sneci, tartarossz is tud neked ajánlani szakembert.
Aug 24, 2012 00:48:45
grafikus007
Aug 24, 2012 00:48:48
figyelj, sodi, látszik az új képeidről, hogy kezdesz teljesen leépülni, tehát hiába magyarázod be magadnak, hogy boldog vagy, ha nem jársz társaságba, valójában szarul érzed magad, ez látszik a képeiden. Egy szakember valamit biztos segíthetne rajtad.
Nézd meg Titánt, aztán magadat. Egy idősek vagytok, te viszont egy szétcseszett 40esnek nézel ki.
Nézd meg Titánt, aztán magadat. Egy idősek vagytok, te viszont egy szétcseszett 40esnek nézel ki.
Aug 24, 2012 00:48:48
sodika
Aug 24, 2012 00:50:14
grafikus007 :
Leépülni kétféle ember tud. Aki unatkozik, és aki túlhajszolt. Rám a maga tiszta formájában egyik sem igaz.
Leépülni kétféle ember tud. Aki unatkozik, és aki túlhajszolt. Rám a maga tiszta formájában egyik sem igaz.
Aug 24, 2012 00:50:14
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 24, 2012 00:50:32
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>de neked ez egy kalandjáték pálya.</div>
A habitusom miatt emberek társaságában alapból nagyon rosszul érzem magam, ezért úgy tudok nem teljesen bezárkózni, ha helyszíntől és személyektől függetlenül mindig egy egyszerű felfedezni való kalandjáték-pályaként értelmezem az aktuális szociális helyzetet, ahol bökdösni kell a karaktereket, hogy vajon mit reagálnak, és az közelebb visz-e a pálya teljesítéséhez. :)</div>
Egyszóval pszichopata vagy.
A habitusom miatt emberek társaságában alapból nagyon rosszul érzem magam, ezért úgy tudok nem teljesen bezárkózni, ha helyszíntől és személyektől függetlenül mindig egy egyszerű felfedezni való kalandjáték-pályaként értelmezem az aktuális szociális helyzetet, ahol bökdösni kell a karaktereket, hogy vajon mit reagálnak, és az közelebb visz-e a pálya teljesítéséhez. :)</div>
Egyszóval pszichopata vagy.
Aug 24, 2012 00:50:32
Tutenchamun
Aug 24, 2012 00:50:39
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>
Szociális fóbia.</div>
Ha azzal az alapállással, hogy "ugyan már, itt nincs is ember, csak a következő pálya a karakterekkel" tünet nélküli, akkor nincs is. :)</div>
ha nincs konkrét tünete, akkor ezt miért írtad?
"A habitusom miatt emberek társaságában alapból nagyon rosszul érzem magam"
beteg vagy, Hahó!
Szociális fóbia.</div>
Ha azzal az alapállással, hogy "ugyan már, itt nincs is ember, csak a következő pálya a karakterekkel" tünet nélküli, akkor nincs is. :)</div>
ha nincs konkrét tünete, akkor ezt miért írtad?
"A habitusom miatt emberek társaságában alapból nagyon rosszul érzem magam"
beteg vagy, Hahó!
Aug 24, 2012 00:50:39
Mordecháj Rosenzweig
Aug 24, 2012 00:50:57
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>
Szociális fóbia.</div>
</div>
Van tünete. Hebegsz-habogsz össze vissza, előjön a dadogás, fogalmad nincs miképpen kéne válaszolni.
Szociális fóbia.</div>
</div>
Van tünete. Hebegsz-habogsz össze vissza, előjön a dadogás, fogalmad nincs miképpen kéne válaszolni.
Aug 24, 2012 00:50:57
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 24, 2012 00:51:43
Leépülni kétféle ember tud. Aki unatkozik, és aki túlhajszolt. Rám a maga tiszta formájában egyik sem igaz.</div>
Ez milyen faszság már megint.
Olyan mélyre zuhantál, hogy ilyen baromságokkal kell nyugtatnod magad, hogy roppanj össze idegileg.
Minden normális ember csak röhögni tud rajtad.
Leépülni kétféle ember tud. Aki unatkozik, és aki túlhajszolt. Rám a maga tiszta formájában egyik sem igaz.</div>
Ez milyen faszság már megint.
Olyan mélyre zuhantál, hogy ilyen baromságokkal kell nyugtatnod magad, hogy roppanj össze idegileg.
Minden normális ember csak röhögni tud rajtad.
Aug 24, 2012 00:51:43
Tutenchamun
Aug 24, 2012 00:52:51
sneci, most azt hazudod nekünk és magadnak is, hogy nem vagy beteg. pedig leírtad, hogy mi a konkrét tünete a betegségnek.
Aug 24, 2012 00:52:51
grafikus007
Aug 24, 2012 00:54:01
jó lehet magyarázni, meg szmájlizhatsz hozzá, ha akarsz, de nézd meg az 5 évvel ezelőtti képeidet és a maiakat. Nem 5 év a különbség, hanem 15. Nézd meg Titánt aztán nézd meg magadat.
Vagy a szcientológiás videód, ott legalább volt valami koncepció, a mai videóid teljesen kaotikusok.
SF, neked meg inkább segítened kéne sodin, nem a seggét nyalni, személyesen kéne megkeresned és elmagyarázni neki, hogy teljesen szétcsúszott az utóbbi években.
jó lehet magyarázni, meg szmájlizhatsz hozzá, ha akarsz, de nézd meg az 5 évvel ezelőtti képeidet és a maiakat. Nem 5 év a különbség, hanem 15. Nézd meg Titánt aztán nézd meg magadat.
Vagy a szcientológiás videód, ott legalább volt valami koncepció, a mai videóid teljesen kaotikusok.
SF, neked meg inkább segítened kéne sodin, nem a seggét nyalni, személyesen kéne megkeresned és elmagyarázni neki, hogy teljesen szétcsúszott az utóbbi években.
Aug 24, 2012 00:54:01
sodika
Aug 24, 2012 00:54:37
A normális szó továbbra is átlagost jelent.
Egyébként ha hinnék a szociális képességeimben, személyes értékesítő lennék, vagy valami hasonló. Miután viszont ezen a téren tisztában vagyok a hátrányommal, más utakat keresek. :D
Egyébként ha hinnék a szociális képességeimben, személyes értékesítő lennék, vagy valami hasonló. Miután viszont ezen a téren tisztában vagyok a hátrányommal, más utakat keresek. :D
Aug 24, 2012 00:54:37
Tutenchamun
Aug 24, 2012 00:55:03
sneci, olyan vagy, mint egy alkesz, aki minden nap be van baszva, de azt hazudja, hogy ő csak szereti a piát.
Aug 24, 2012 00:55:03
sodika
Aug 24, 2012 00:56:03
<div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>Nem 5 év a különbség, hanem 15.</div>
Ez annak a függvénye, hogy az embernek minden reggel el kell-e mennie órákra, vagy el tud egy kicsit kényelmesedni, nem pedig holmi leépülésnek.
Nem iszom és nem drogozok. Cukorbeteg sem vagyok, vagy valami hasonló, ergo nincs is mitől leépülnöm. :)
Ez annak a függvénye, hogy az embernek minden reggel el kell-e mennie órákra, vagy el tud egy kicsit kényelmesedni, nem pedig holmi leépülésnek.
Nem iszom és nem drogozok. Cukorbeteg sem vagyok, vagy valami hasonló, ergo nincs is mitől leépülnöm. :)
Aug 24, 2012 00:56:03
etyetyemi halogató
Aug 24, 2012 00:57:42
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>sneci, olyan vagy, mint egy alkesz, aki minden nap be van baszva, de azt hazudja, hogy ő csak szereti a piát.</div>Ezt az apjára szokta mondani. :D
Aug 24, 2012 00:57:42
Tutenchamun
Aug 24, 2012 00:59:06
<div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>SF, neked meg inkább segítened kéne sodin, nem a seggét nyalni, személyesen kéne megkeresned és elmagyarázni neki, hogy teljesen szétcsúszott az utóbbi években.</div>
erről van szó, cicabuzi.
lehet nyávogni, hogy te szereted snecit, mint családtagodat, de ha elnézed, hogy segítségre szoruló betegként egyre csak csúszik lejjebb egy tragikus végkifejlet felé, akkor te leginkább magadat szereted, te önző buzi fasz.
ránk nem fog hallgatni a láthatóan beteg rokonod, neked kell az anyjával összefogni,és ráadni a muszájrucit, ha önként nem megy el orvoshoz.
erről van szó, cicabuzi.
lehet nyávogni, hogy te szereted snecit, mint családtagodat, de ha elnézed, hogy segítségre szoruló betegként egyre csak csúszik lejjebb egy tragikus végkifejlet felé, akkor te leginkább magadat szereted, te önző buzi fasz.
ránk nem fog hallgatni a láthatóan beteg rokonod, neked kell az anyjával összefogni,és ráadni a muszájrucit, ha önként nem megy el orvoshoz.
Aug 24, 2012 00:59:06
székelyek
Aug 24, 2012 00:59:17
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>de neked ez egy kalandjáték pálya.</div>
Atyaúristen! Valamelyik hozzáértő nevezze meg a betegséget.
Atyaúristen! Valamelyik hozzáértő nevezze meg a betegséget.
Aug 24, 2012 00:59:17
Amerika Kapitány
Aug 24, 2012 00:59:26
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>sneci, olyan vagy, mint egy alkesz, aki minden nap be van baszva, de azt hazudja, hogy ő csak szereti a piát.</div>
Ebben a melegben a folyadékot pótolni kell, hahó!
Ebben a melegben a folyadékot pótolni kell, hahó!
Aug 24, 2012 00:59:26
grafikus007
Aug 24, 2012 01:00:00
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>Nem 5 év a különbség, hanem 15.</div>
</div>
tehát ha reggel fel kéne kelned, és stresszelni a beutazással, akkor jobban néznél ki? Akkor meg is van a megoldás a problémádra.
De félretéve a viccet, látom nem akarod érteni. Személyes ismerőseid segíthetnének rajtad, de azok nem nagyon vannak, maximum SF, de úgy látszik ő szarba se vesz, hiszen hidegen hagyja a leépülésed.
</div>
tehát ha reggel fel kéne kelned, és stresszelni a beutazással, akkor jobban néznél ki? Akkor meg is van a megoldás a problémádra.
De félretéve a viccet, látom nem akarod érteni. Személyes ismerőseid segíthetnének rajtad, de azok nem nagyon vannak, maximum SF, de úgy látszik ő szarba se vesz, hiszen hidegen hagyja a leépülésed.
Aug 24, 2012 01:00:00
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 24, 2012 01:00:55
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Nem iszom és nem drogozok. Cukorbeteg sem vagyok, vagy valami hasonló, ergo nincs is mitől leépülnöm. :)</div>
Az isten szerelmére, a templom egerénél is szegényebb vagy. Mikor eszel gyümölcsöt, zöldséget? Pusztán a mirelit pizzák meg a többi szemét miatt is évek alatt tönkremennél, és ahhoz jön még az összes többi dolog.
Nézzél már tükörbe, bazmeg, ha már orvoshoz nem vagy hajlandó elmenni.
Az isten szerelmére, a templom egerénél is szegényebb vagy. Mikor eszel gyümölcsöt, zöldséget? Pusztán a mirelit pizzák meg a többi szemét miatt is évek alatt tönkremennél, és ahhoz jön még az összes többi dolog.
Nézzél már tükörbe, bazmeg, ha már orvoshoz nem vagy hajlandó elmenni.
Aug 24, 2012 01:00:55
Tutenchamun
Aug 24, 2012 01:01:36
cicabuzi, ez lebegjen a szemed előtt:
"emberek társaságában alapból nagyon rosszul érzem magam"
ezt mondta a terápiára szoruló rokonod. saját magától, minden kényszer nélkül.
kell ennél több, köcsög?
"emberek társaságában alapból nagyon rosszul érzem magam"
ezt mondta a terápiára szoruló rokonod. saját magától, minden kényszer nélkül.
kell ennél több, köcsög?
Aug 24, 2012 01:01:36
Giannis G
Aug 24, 2012 01:03:00
Életemben nem láttam még akkora szerencsétlen balfaszt, mint ez a recskaboy.
Aug 24, 2012 01:03:00
guru
Aug 24, 2012 01:03:42
<div class="quote"><div class="author">székelyek</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>de neked ez egy kalandjáték pálya.</div>
Atyaúristen! Valamelyik hozzáértő nevezze meg a betegséget.</div>
asperger szindróma / pszichopátia
asperger szindróma / pszichopátia
Aug 24, 2012 01:03:42
Mordecháj Rosenzweig
Aug 24, 2012 01:03:51
<div class="quote"><div class="author">székelyek</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>de neked ez egy kalandjáték pálya.</div>
Nem szabad elhamarkodni, nagyon komplex tünetegyüttessel van dolgunk.
Nem szabad elhamarkodni, nagyon komplex tünetegyüttessel van dolgunk.
Aug 24, 2012 01:03:51
székelyek
Aug 24, 2012 01:04:07
Bocsánat, látom már diagnosztizálva lett a probléma.
Bocsánat, látom már diagnosztizálva lett a probléma.
Aug 24, 2012 01:04:07
Fotelrocker_Presszócigány
Aug 24, 2012 01:07:30
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
Nem iszom és nem drogozok. Cukorbeteg sem vagyok, vagy valami hasonló, ergo nincs is mitől leépülnöm. :)</div>
Mert végül is csak pia, drog meg cukorbetegségtől lehet leépülni te istenbarma? Attól, hogy nem mozogsz semmit, és szemetet zabálsz ráadásul szellemileg toprongy leszel a hozzád hasonlóan elmebeteg titán és fórizs társaságától attól ugye nem.
Nem iszom és nem drogozok. Cukorbeteg sem vagyok, vagy valami hasonló, ergo nincs is mitől leépülnöm. :)</div>
Mert végül is csak pia, drog meg cukorbetegségtől lehet leépülni te istenbarma? Attól, hogy nem mozogsz semmit, és szemetet zabálsz ráadásul szellemileg toprongy leszel a hozzád hasonlóan elmebeteg titán és fórizs társaságától attól ugye nem.
Aug 24, 2012 01:07:30
etyetyemi halogató
Aug 24, 2012 01:08:36
Púp, neked snecitiszed van.
Aug 24, 2012 01:08:36
Tutenchamun
Aug 24, 2012 01:08:41
Szociális fóbia
Tünetek
A szociális fóbiában szenvedôk fô panasza, hogy súlyos és tartós szorongásuk jelentkezik, ha más emberekkel kell beszélniük, találkozniuk. Ez a félelem akadályozza, hogy részt vegyenek családi, baráti találkozásokon, tárgyaljanak, vizsgázzanak, de még azt is, hogy telefonáljanak vagy esetleg ajtót nyissanak, ha valaki csenget. Ezek a helyzetek azonnal szorongást provokálnak, amelyek elérhetik a pánikroham súlyosságát is. A betegek attól félnek, hogy mások szorongónak, gyengének vagy bolondnak" tartják ôket. Félnek beszédet, elôadást tartani, mert attól tartanak, hogy remeg a kezük vagy a hangjuk. Nem mernek mások elôtt enni, inni vagy írni, mert attól tartanak, hogy remegni fog a kezük és szégyenben maradnak.
A betegek - ugyanúgy, mint az agorafóbiában vagy specifikus fóbiában szenvedôk - felismerik, hogy a félelmük túlzott és alaptalan. A szociális fóbia többnyire gyermek és ifjúkorban jelentkezik, s az elôfordulhat, hogy a gyerekek nem ismerik fel félelmeik indokolatlanságát.
A szociális fóbiában szenvedôket is jellemzi az anticipációs szorongás és az elkerülô viselkedés.
Egyszerűbb esetekben a szociális fóbia csak egyes helyzetekre terjed ki, pl. fellépésre (lámpaláz") vagy vizsgahelyzetre, ilyenkor izolált szociális fóbiáról beszélünk. Sajnos gyakoribb, hogy a szorongás a legtöbb szociális helyzetre kiterjed, ez a generalizált szociális fóbia.
Tünetek
A szociális fóbiában szenvedôk fô panasza, hogy súlyos és tartós szorongásuk jelentkezik, ha más emberekkel kell beszélniük, találkozniuk. Ez a félelem akadályozza, hogy részt vegyenek családi, baráti találkozásokon, tárgyaljanak, vizsgázzanak, de még azt is, hogy telefonáljanak vagy esetleg ajtót nyissanak, ha valaki csenget. Ezek a helyzetek azonnal szorongást provokálnak, amelyek elérhetik a pánikroham súlyosságát is. A betegek attól félnek, hogy mások szorongónak, gyengének vagy bolondnak" tartják ôket. Félnek beszédet, elôadást tartani, mert attól tartanak, hogy remeg a kezük vagy a hangjuk. Nem mernek mások elôtt enni, inni vagy írni, mert attól tartanak, hogy remegni fog a kezük és szégyenben maradnak.
A betegek - ugyanúgy, mint az agorafóbiában vagy specifikus fóbiában szenvedôk - felismerik, hogy a félelmük túlzott és alaptalan. A szociális fóbia többnyire gyermek és ifjúkorban jelentkezik, s az elôfordulhat, hogy a gyerekek nem ismerik fel félelmeik indokolatlanságát.
A szociális fóbiában szenvedôket is jellemzi az anticipációs szorongás és az elkerülô viselkedés.
Egyszerűbb esetekben a szociális fóbia csak egyes helyzetekre terjed ki, pl. fellépésre (lámpaláz") vagy vizsgahelyzetre, ilyenkor izolált szociális fóbiáról beszélünk. Sajnos gyakoribb, hogy a szorongás a legtöbb szociális helyzetre kiterjed, ez a generalizált szociális fóbia.
Aug 24, 2012 01:08:41
szpítsopp
Aug 24, 2012 01:08:44
nem csak a gyümölccsel és zöldséggel van a gond. azt sem hiszem, hogy a hús, sajt, tojás gyakori vendég lenne sodikánál (a mirelitpizzán levő csirkeszem-sonka nem hús). gyakorlatilag nem visz be valódi táplálékot. nézd meg milyen a feje ahhoz a püffedéshez képest, ami akkor volt, amikor még sodimama etette.
Aug 24, 2012 01:08:44
etyetyemi halogató
Aug 24, 2012 01:09:43
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>nincs is mitől leépülnöm</div>Inkább nincs HOVÁ...
Aug 24, 2012 01:09:43
Tutenchamun
Aug 24, 2012 01:12:36
cicabuzi, meddig fogsz várni a segítséggel? addig, amíg a kuzinodnak pánikrohamai lesznek?
Aug 24, 2012 01:12:36
Giannis G
Aug 24, 2012 01:12:39
<div class="quote"><div class="author">etyetyemi halogató</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>nincs is mitől leépülnöm</div>Inkább nincs HOVÁ...</div>
Zsidók vagytok. Soha többet nem írok ide.
Zsidók vagytok. Soha többet nem írok ide.
Aug 24, 2012 01:12:39
székelyek
Aug 24, 2012 01:13:30
Tudom, hogy kép nélkül nem sokat ér, de ma este elmentem a feleségemmel és a két fiammal vacsorázni. A nagyobb fiam örökölte a halimádatot, úgyhogy pisztrángot ettünk, asszony valami salátát, a kisebbik fiam steaket kért. Kb. 2-3 havi keresetedet hagytuk ott. Bevallom őszintén, hogy eszembe se jutott fotózni, csak jól esett együtt lenni a családommal, és elnézni a srácokat, hogy mekkorát nőttek, és egyre okosabbak. Érezni azt, hogy az életnek van értelme.
Na ez az, amit te már nem fogsz megtapasztalni, és ezért kurvára sajnállak. De mégsem, mert egy utolsó kis buzi náci köcsög vagy, aki még ennyi sem érdemel.
Na ez az, amit te már nem fogsz megtapasztalni, és ezért kurvára sajnállak. De mégsem, mert egy utolsó kis buzi náci köcsög vagy, aki még ennyi sem érdemel.
Aug 24, 2012 01:13:30
Géntolvaj református
Aug 24, 2012 01:14:14
Kiss-szindróma. Így fogják hívni tíz év múlva.
Aug 24, 2012 01:14:14
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 24, 2012 01:16:11
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>Kiss-szindróma. Így fogják hívni tíz év múlva.</div>
Én már két-három éve mondogatom, hogy Sodiból fasza Phd-t lehetne írni a SOTE-n.
Én már két-három éve mondogatom, hogy Sodiból fasza Phd-t lehetne írni a SOTE-n.
Aug 24, 2012 01:16:11
guru
Aug 24, 2012 01:19:32
szerintem alapvetően az aspergerből ered az egész, csak itt különösen negatívan jelentkezik az egész kezeletlenség, betegségtudat hiánya, törődés hiánya, rossz hatások/környezet stb. miatt
Aug 24, 2012 01:19:32
asd
Aug 24, 2012 01:20:40
sodika ha lenne egy kis eszed már rég csatlakoztál volna a szcientológia egyházhoz. ők meggyógyítottak volna hetek alatt, utána meg mehetnél ki a sea orgba.
Aug 24, 2012 01:20:40
székelyek
Aug 24, 2012 01:21:45
Szerintem a kicsi recskaboynak a szeretet hiányzott nagyon a gyerekkorából, nézzétek meg, hogy most milyen retardáltakkal kompenzál.
Aug 24, 2012 01:21:45
Tutenchamun
Aug 24, 2012 01:22:28
<div class="quote"><div class="author">asd</div>sodika ha lenne egy kis eszed már rég csatlakoztál volna a szcientológia egyházhoz. ők meggyógyítottak volna hetek alatt, utána meg mehetnél ki a sea orgba.</div>
+ családalapítás is meg lenne oldva.
+ családalapítás is meg lenne oldva.
Aug 24, 2012 01:22:28
székelyek
Aug 24, 2012 01:22:38
<div class="quote"><div class="author">asd</div>sodika ha lenne egy kis eszed már rég csatlakoztál volna a szcientológia egyházhoz. ők meggyógyítottak volna hetek alatt, utána meg mehetnél ki a sea orgba.</div>
Ne akard, hogy sea orgos legyen, mert akkor többet nem hallunk róla, csak ha öngyilkos lesz :-)
Ne akard, hogy sea orgos legyen, mert akkor többet nem hallunk róla, csak ha öngyilkos lesz :-)
Aug 24, 2012 01:22:38
Tutenchamun
Aug 24, 2012 01:23:07
<div class="quote"><div class="author">székelyek</div>Szerintem a kicsi recskaboynak a szeretet hiányzott nagyon a gyerekkorából, nézzétek meg, hogy most milyen retardáltakkal kompenzál.</div>
írta a tanára is.
írta a tanára is.
Aug 24, 2012 01:23:07
Giannis G
Aug 24, 2012 01:25:19
Scall Fast Az agorafóbia fej és gyomorfájdalommal jár stresszhelyzetben, de nem ugyanaz mint a pánikbetegség, az egyedüllét esetén is beüt és rohamot okoz, sőt úgy még rosszabb is lehet. Aztán van, aki csak a merőben szokatlan/veszélyesnek gondolt helyzetekben lesz ideges (cigánysor mondjuk épp ilyen), a hétköznapokban semmi problémája azzal, hogy más emberek közt van.
vor 23 Minuten · Gefällt mir
Scall Fast De Sodi nem elmebeteg, hanem lehet, depressziós.
vor 21 Minuten · Gefällt mir
Scall Fast Többit meg majd mi ketten levélben. Írd le a gondolataid Sodi, sejtem miről van szó, ezt a szorongást igen részletesen megértem. Az hogyha nem erőltetett módon vagy laza, de mégis céltudatosan cselekszel és nem futamodsz meg, már majdnem jó stratégia e szorongás lebirkózására. Csak ha ehhez ki kell kapcsolnod az érzelmeidet, akkor kiiktatod a feléd irányuló POZITÍV érzelmi visszjelzéseket is, azaz a szeretetet. És mondom, van még gondolatom ->levélben. :3
vor 15 Minuten · Gefällt mir
vor 23 Minuten · Gefällt mir
Scall Fast De Sodi nem elmebeteg, hanem lehet, depressziós.
vor 21 Minuten · Gefällt mir
Scall Fast Többit meg majd mi ketten levélben. Írd le a gondolataid Sodi, sejtem miről van szó, ezt a szorongást igen részletesen megértem. Az hogyha nem erőltetett módon vagy laza, de mégis céltudatosan cselekszel és nem futamodsz meg, már majdnem jó stratégia e szorongás lebirkózására. Csak ha ehhez ki kell kapcsolnod az érzelmeidet, akkor kiiktatod a feléd irányuló POZITÍV érzelmi visszjelzéseket is, azaz a szeretetet. És mondom, van még gondolatom ->levélben. :3
vor 15 Minuten · Gefällt mir
Aug 24, 2012 01:25:19
2 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™