Tutenchamun
Aug 25, 2012 14:01:11
<div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div><div class="quote"><div class="author">Danyiil Romanovics</div>"- Végülis kaptam érte kártérítést. Három napig benn voltam a rendőrségi fogdában, és minden egyes nap után kaptam még az ügyés... öm még az ügyvédi költséget ööö levonva is egy napi több mint 2000 dollárt, úgyhogy azért ez egy jó napidíj volt.
- És hogyhogy dollárban számoltak?
- Én számolok dollárban."
Sneci, a zsebedben lévő 5 forintot is átszámolod dollárba?</div>
5 Hungarian forints = 0.02252 U.S. dollars
SHIKKER!</div>
új fejlemények vannak, sneci tegnap este bevallotta, hogy 130 forintja van.
- És hogyhogy dollárban számoltak?
- Én számolok dollárban."
Sneci, a zsebedben lévő 5 forintot is átszámolod dollárba?</div>
5 Hungarian forints = 0.02252 U.S. dollars
SHIKKER!</div>
új fejlemények vannak, sneci tegnap este bevallotta, hogy 130 forintja van.
Aug 25, 2012 14:01:11
-
Aug 25, 2012 14:03:06
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=8EMPAdj8Rdw&feature=player_detailpage#t=1023s" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=8EMPAdj8Rdw&feature=player_detailpage#t=1023s</a>
Figyeljétek ezt a magyarázkodást...
Figyeljétek ezt a magyarázkodást...
Aug 25, 2012 14:03:06
Tutenchamun
Aug 25, 2012 14:04:20
sneci, rgl szerint fórizs skizofrén geci.
mégis csak alapos okkal rendelték el az elmeorvosi vizsgálatot?:))
mégis csak alapos okkal rendelték el az elmeorvosi vizsgálatot?:))
Aug 25, 2012 14:04:20
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 25, 2012 14:04:39
<div class="quote"><div class="author">-</div><a href="http://www.youtube.com/watch?v=8EMPAdj8Rdw&feature=player_detailpage#t=1023s" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=8EMPAdj8Rdw&feature=player_detailpage#t=1023s</a>
Figyeljétek ezt a magyarázkodást...</div>
Nem mer nemet mondani.
Figyeljétek ezt a magyarázkodást...</div>
Nem mer nemet mondani.
Aug 25, 2012 14:04:39
Tutenchamun
Aug 25, 2012 14:08:55
rgl-nek meg kell köszönnünk, hogy egy felbecsülhetetlen értékű kincset adományozott a snecológiai kutatóintézetnek.
ez az interjú megdöbbentő. ahogy nem tud beszélni sneci, ahogy rgl sorozatosan becsicskítja, ahogy sneci magyarázkodik, ahogy nem mer ellentmondani, az infók fórizsról.
durva, bazmeg. nagyon durva.
ez az interjú megdöbbentő. ahogy nem tud beszélni sneci, ahogy rgl sorozatosan becsicskítja, ahogy sneci magyarázkodik, ahogy nem mer ellentmondani, az infók fórizsról.
durva, bazmeg. nagyon durva.
Aug 25, 2012 14:08:55
Tutenchamun
Aug 25, 2012 14:09:56
ja, meg hogy többszörösen bizonyítva van a kolosy tér.
Aug 25, 2012 14:09:56
paritás
Aug 25, 2012 14:14:24
<a href="http://www.origo.hu/techbazis/20120824-az-agyszamitogep-interfesszel-szinte-mindenhogy-manipulalhato-az-emberi-agy.html" rel="nofollow" target="_blank">http://www.origo.hu/techbazis/20120824-az-agyszamitogep-interfesszel-szinte-mindenhogy-manipulalhato-az-emberi-agy.html</a>
Aug 25, 2012 14:14:24
Mem diplómás Tról
Aug 25, 2012 14:16:09
Szía Sódi! Hógy vann azz hógy te midenbenn átlagg alati vaggy a farók mérettedett le számmitva. Mem túc hejesen irnni, páttyi a gramatikkádd, szitte énn jóban irokk nállad. Mem túc besszélni, őzzéssed tyerintyem mem értyhetyő. Níccs erőllétedd, pedigg azz még a primittív lúmpemeknekk ís vann mertt gyurrnakk. Humám müvelcségedd núlla a gázzai píramisókal, a reállroll meg az eggyetemmi kí búkásód éss a pússi levelekk tanusskódnakk. Megálapíthattó se irnní se besszéllní mem túc müvelcségedd núlla. Szeksznaggyin kivűl níccs barátt nödd, de mégg a szeszk naggyi is kí rakót a nettes videjóidd útánn akóra széggyen vaggy. Esszmédd kí ismerhettettlenn kattyvassz memzetti maggyarnak tulonntúll liberrálíss és zsídós a jelemmedd az álandó hazúdózásaiddal búzi videjók nézzegetéssévell kamerábba vet pórnóddall masztypartyval líberálissnakk viszótt náccí és faszísta vaggy. Semíhezz se vaggy lyó mégg a farók mérettedett se túdód hasznosittaní mert kí fárac.
Aug 25, 2012 14:16:09
sodika
Aug 25, 2012 14:27:41
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>
ez az interjú megdöbbentő. ahogy nem tud beszélni sneci</div>
Az olyan kérdésben, mint amilyen például a Hermám-lista, ahol fel vagyok készülve, folyamatos a beszédem.
A rendőr -és cigánypatkányozás az a rész, ahol megpróbáltam elejét venni egy későbbi eljárásnak, így akadoztam, előtte pedig a Ceglédi résznél megpróbáltam nem megsérteni sem a felvételt hallgató Esztert, sem a felvételt hallgató gárdistákat, és emiatt próbáltam patikamérlegen kimérni, milyen megfogalmazást használjak.
Az olyan kérdésben, mint amilyen például a Hermám-lista, ahol fel vagyok készülve, folyamatos a beszédem.
A rendőr -és cigánypatkányozás az a rész, ahol megpróbáltam elejét venni egy későbbi eljárásnak, így akadoztam, előtte pedig a Ceglédi résznél megpróbáltam nem megsérteni sem a felvételt hallgató Esztert, sem a felvételt hallgató gárdistákat, és emiatt próbáltam patikamérlegen kimérni, milyen megfogalmazást használjak.
Aug 25, 2012 14:27:41
21:30
Aug 25, 2012 14:30:08
rgl-nek kijár a tanszék arany girosztál kitűntetése
Aug 25, 2012 14:30:08
Tutenchamun
Aug 25, 2012 14:31:26
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>
A rendőr -és cigánypatkányozás az a rész, ahol megpróbáltam elejét venni egy későbbi eljárásnak, így akadoztam, előtte pedig a Ceglédi résznél megpróbáltam nem megsérteni sem a felvételt hallgató Esztert, sem a felvételt hallgató gárdistákat, és emiatt próbáltam patikamérlegen kimérni, milyen megfogalmazást használjak.</div>
hagyjuk ezt. nem tudsz beszélni. nem tudod kifejezni magad. végig őőőzöl, kínszenvedés mire kinyögsz egy értelmes mondatot, és az is nyakatekert.
erre volt jó a 28 félév etyetem? siralmas, bazmeg.
A rendőr -és cigánypatkányozás az a rész, ahol megpróbáltam elejét venni egy későbbi eljárásnak, így akadoztam, előtte pedig a Ceglédi résznél megpróbáltam nem megsérteni sem a felvételt hallgató Esztert, sem a felvételt hallgató gárdistákat, és emiatt próbáltam patikamérlegen kimérni, milyen megfogalmazást használjak.</div>
hagyjuk ezt. nem tudsz beszélni. nem tudod kifejezni magad. végig őőőzöl, kínszenvedés mire kinyögsz egy értelmes mondatot, és az is nyakatekert.
erre volt jó a 28 félév etyetem? siralmas, bazmeg.
Aug 25, 2012 14:31:26
Mem diplómás Tról
Aug 25, 2012 14:34:59
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>
erre volt jó a 28 félév etyetem? siralmas, bazmeg.</div>
Sódí reáll értellmisséggű mem húmám hahhó!
erre volt jó a 28 félév etyetem? siralmas, bazmeg.</div>
Sódí reáll értellmisséggű mem húmám hahhó!
Aug 25, 2012 14:34:59
Káoszkapitány
Aug 25, 2012 14:36:16
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
</div>
Kapcsold be a kamerát, és beszélj öt percen át bármilyen, tetszés szerint választott témáról folyamatosan, érthetően. Felolvasás természetesen nem ér. Tessék, lehet bizonyítani. Várjuk a felvételt.
</div>
Kapcsold be a kamerát, és beszélj öt percen át bármilyen, tetszés szerint választott témáról folyamatosan, érthetően. Felolvasás természetesen nem ér. Tessék, lehet bizonyítani. Várjuk a felvételt.
Aug 25, 2012 14:36:16
Mem diplómás Tról
Aug 25, 2012 14:36:49
Sódí memsokkárra ókósabb lesszekk nálladd mertt lessz eggy sneccólógiáss bacsellór diplómámm nekkedd meg csak érecségi.
Aug 25, 2012 14:36:49
KIKMAKUKK
Aug 25, 2012 14:36:51
vajon miért akar valaki riporterkedni, ha a minimális adottságai is hiányoznak hozzá?
Aug 25, 2012 14:36:51
sodileaks
Aug 25, 2012 14:39:53
<div class="quote"><div class="author">KIKMAKUKK</div>vajon miért akar valaki riporterkedni, ha a minimális adottságai is hiányoznak hozzá?</div>
Talán azért mert autista?
Talán azért mert autista?
Aug 25, 2012 14:39:53
Zulu
Aug 25, 2012 14:43:00
<div class="quote"><div class="author">sodileaks</div><div class="quote"><div class="author">KIKMAKUKK</div>vajon miért akar valaki riporterkedni, ha a minimális adottságai is hiányoznak hozzá?</div>
Talán azért mert autista?</div>
Helyes válasz, jár a két pont.
Talán azért mert autista?</div>
Helyes válasz, jár a két pont.
Aug 25, 2012 14:43:00
Mem diplómás Tról
Aug 25, 2012 14:43:23
Sódi mítt szollsz ahhózz hógy memsókárra jób óldalli tról szesszessenberr lessz a tóp snecollógúss és mem índeszkzsiddó? Nézéll jóbra az óldalón.
Aug 25, 2012 14:43:23
Danyiil Romanovics
Aug 25, 2012 14:47:26
Sneci, a videóból annyi világosan kiderül, hogy te szabály szerűen félsz RGL-től. Miért?
Elmész holnap vele balhézni, vagy kitalálsz valami kifogást?
És az igaz, hogy te az iroda tulajának dolgozol a kosztért és kvártélyért cserébe?
Elmész holnap vele balhézni, vagy kitalálsz valami kifogást?
És az igaz, hogy te az iroda tulajának dolgozol a kosztért és kvártélyért cserébe?
Aug 25, 2012 14:47:26
sodika
Aug 25, 2012 14:47:40
<div class="quote"><div class="author">Fakenguru</div>
Sneci baszki mennyire nem tudsz nemet mondani még 300 kilométeres távolságból sem.</div>
A "nem" szó használatát tényleg érdemes gyakorolnom.
Mindig ez húz csőbe. :D
Sneci baszki mennyire nem tudsz nemet mondani még 300 kilométeres távolságból sem.</div>
Mindig ez húz csőbe. :D
Aug 25, 2012 14:47:40
KIKMAKUKK
Aug 25, 2012 14:47:43
milyen tantárgyak lesznek az első félévben?
azt hallottam, hogy néhányat eltávolítottak a tanrendből (ar drone irányítás, páty földrajza, szomód flórája és faunája, pálmártonológia) mert már nem aktuális. ez igaz?
azt hallottam, hogy néhányat eltávolítottak a tanrendből (ar drone irányítás, páty földrajza, szomód flórája és faunája, pálmártonológia) mert már nem aktuális. ez igaz?
Aug 25, 2012 14:47:43
Fakenguru
Aug 25, 2012 14:54:47
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Fakenguru</div>
Mindig ez húz csőbe. :D</div>
De ilyenkor mitől tartasz? Max megharagszik rád, oszt csók. Az alapján, hogy milyen agresszív a fazon szóban, érdemes lenne.
Viszont amennyire messze van tőled, nem tűnik ez olyan nagy gondnak.
Nem hinném, hogy csak azért hazajönne, hogy felkérdezzen.
Mindig ez húz csőbe. :D</div>
De ilyenkor mitől tartasz? Max megharagszik rád, oszt csók. Az alapján, hogy milyen agresszív a fazon szóban, érdemes lenne.
Viszont amennyire messze van tőled, nem tűnik ez olyan nagy gondnak.
Nem hinném, hogy csak azért hazajönne, hogy felkérdezzen.
Aug 25, 2012 14:54:47
sodika
Aug 25, 2012 14:56:36
Nem szeretnék összeveszni senkivel.
Ez kizárólag akkor okoz problémát, ha két szemben álló fél kölcsönösen azt várná el, hogy álljak mellé a másikkal szemben. Szerencsétlenségemre mostanában erre nem egy és nem két példa volt.
Ez kizárólag akkor okoz problémát, ha két szemben álló fél kölcsönösen azt várná el, hogy álljak mellé a másikkal szemben. Szerencsétlenségemre mostanában erre nem egy és nem két példa volt.
Aug 25, 2012 14:56:36
Hitvány Patkány
Aug 25, 2012 14:56:42
<div class="quote"><div class="author">KIKMAKUKK</div>milyen tantárgyak lesznek az első félévben?
azt hallottam, hogy néhányat eltávolítottak a tanrendből (ar drone irányítás, páty földrajza, szomód flórája és faunája, pálmártonológia) mert már nem aktuális. ez igaz?</div>
A pálmártonológia nagyon is aktuális lesz pár hónap múlva, amikor egy csont és bőr, hajléktalanszerű személy biciklilánccal a kezében megjelenik a recskabunker előtt.
azt hallottam, hogy néhányat eltávolítottak a tanrendből (ar drone irányítás, páty földrajza, szomód flórája és faunája, pálmártonológia) mert már nem aktuális. ez igaz?</div>
A pálmártonológia nagyon is aktuális lesz pár hónap múlva, amikor egy csont és bőr, hajléktalanszerű személy biciklilánccal a kezében megjelenik a recskabunker előtt.
Aug 25, 2012 14:56:42
Mem diplómás Tról
Aug 25, 2012 14:57:29
<div class="quote"><div class="author">KIKMAKUKK</div>milyen tantárgyak lesznek az első félévben?
Ezekket vetem fel edig az etéerrbenn:
Tittán pszihollógiájja,
Sódi númizmattikka (a 35 fórint elemzésse),
A Sódurollógia tőrténette (a 23 centiss csóda kalangyai),
Páttyi gramatikka 2,
Gimnáziummi snecollógija (Sódi gimmis tőrténette),
Meg a Papuccsós tőrppe orátt elfogatatomm a kredittátvittelí bízocságal és godólkozóm a szakdólgozatti témmámm cimmén íss.
Tittán pszihollógiájja,
Páttyi gramatikka 2,
Meg a Papuccsós tőrppe orátt elfogatatomm a kredittátvittelí bízocságal és godólkozóm a szakdólgozatti témmámm cimmén íss.
Aug 25, 2012 14:57:29
A Dékán
Aug 25, 2012 14:58:50
Endre!
Köszönjük a felajánlást, hogy szívesen tartanád a Honlapkészítés szemináriumot, azonban, khhm, már , khm, szóval nem biztos, hogy szakmailag, öööö, te lennél erre a legmegfelelőbb.
Köszönjük a felajánlást, hogy szívesen tartanád a Honlapkészítés szemináriumot, azonban, khhm, már , khm, szóval nem biztos, hogy szakmailag, öööö, te lennél erre a legmegfelelőbb.
Aug 25, 2012 14:58:50
KIKMAKUKK
Aug 25, 2012 14:59:35
<div class="quote"><div class="author">Mem diplómás Tról</div><div class="quote"><div class="author">KIKMAKUKK</div>milyen tantárgyak lesznek az első félévben?
Tittán pszihollógiájja,
Páttyi gramatikka 2,
Meg a Papuccsós tőrppe orátt elfogatatomm a kredittátvittelí bízocságal és godólkozóm a szakdólgozatti témmámm cimmén íss.</div>
a gimi az nem szakirány lesz?
Tittán pszihollógiájja,
Páttyi gramatikka 2,
Meg a Papuccsós tőrppe orátt elfogatatomm a kredittátvittelí bízocságal és godólkozóm a szakdólgozatti témmámm cimmén íss.</div>
a gimi az nem szakirány lesz?
Aug 25, 2012 14:59:35
Fakenguru
Aug 25, 2012 15:02:10
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Nem szeretnék összeveszni senkivel.
Ez kizárólag akkor okoz problémát, ha két szemben álló fél kölcsönösen azt várná el, hogy álljak mellé a másikkal szemben. Szerencsétlenségemre mostanában erre nem egy és nem két példa volt.</div>
Nemnem. A felvételen azzal volt a gond, hogy nem mertél kategorikus nemet mondani arra a felkérésre, hogy elmenj kamerázni élőben az érdi kapitányságra. Itt nem kellett volna valaki ellenében RGL mellé állnod, a helyzet az, hogy egy konkrét felkérésre nem mertél nemet mondani, ami (a felkérés) jól hallhatóan kellemetlen volt számodra. Egyébként érthető módon.
Ez kizárólag akkor okoz problémát, ha két szemben álló fél kölcsönösen azt várná el, hogy álljak mellé a másikkal szemben. Szerencsétlenségemre mostanában erre nem egy és nem két példa volt.</div>
Nemnem. A felvételen azzal volt a gond, hogy nem mertél kategorikus nemet mondani arra a felkérésre, hogy elmenj kamerázni élőben az érdi kapitányságra. Itt nem kellett volna valaki ellenében RGL mellé állnod, a helyzet az, hogy egy konkrét felkérésre nem mertél nemet mondani, ami (a felkérés) jól hallhatóan kellemetlen volt számodra. Egyébként érthető módon.
Aug 25, 2012 15:02:10
Mem diplómás Tról
Aug 25, 2012 15:03:27
<div class="quote"><div class="author">KIKMAKUKK</div><div class="quote"><div class="author">Mem diplómás Tról</div><div class="quote"><div class="author">KIKMAKUKK</div>milyen tantárgyak lesznek az első félévben?
Tittán pszihollógiájja,
Páttyi gramatikka 2,
a gimi az nem szakirány lesz?</div>
Akór malyd ledób rólla az etéerr és fel vesszem hejete a "Mindáss Sódivideókk" kúrzusst bár azzt szídta az elözző évfojam hógy únalmass.
Tittán pszihollógiájja,
Páttyi gramatikka 2,
a gimi az nem szakirány lesz?</div>
Akór malyd ledób rólla az etéerr és fel vesszem hejete a "Mindáss Sódivideókk" kúrzusst bár azzt szídta az elözző évfojam hógy únalmass.
Aug 25, 2012 15:03:27
Danyiil Romanovics
Aug 25, 2012 15:05:14
Sneci, írj már valamit, hiszen itt kuksolsz. Vagy ezt a hatalmas égést még te sem tudod kimagyarázni?
Elmész Érdre vagy nem?
Elmész Érdre vagy nem?
Aug 25, 2012 15:05:14
szpítsopp
Aug 25, 2012 15:09:53
Sodi, úgy mész majd érdre, mint biciklitúrára pálmarcival? Ott is hasonló volt a szitu, nem tudtál nemet mondani.
Aug 25, 2012 15:09:53
KIKMAKUKK
Aug 25, 2012 15:11:25
a honlapkészítésre se tudott nemet mondani.
itt is megígéri, hogy ott lesz, rgl meg várhat rá hetekig. aztán a gyagyás majd kifejti, hogy kölcsönös félreértés volt, és osztott a felelősség.
itt is megígéri, hogy ott lesz, rgl meg várhat rá hetekig. aztán a gyagyás majd kifejti, hogy kölcsönös félreértés volt, és osztott a felelősség.
Aug 25, 2012 15:11:25
broni
Aug 25, 2012 15:24:09
előbb jelenkeztek be a helyszínről hírtvn, már megtelt a hősök tere hazaffiakkal!!!
Aug 25, 2012 15:24:09
törzsgyökeres
Aug 25, 2012 15:26:41
<div class="quote"><div class="author">Danyiil Romanovics</div>Sneci, írj már valamit, hiszen itt kuksolsz. Vagy ezt a hatalmas égést még te sem tudod kimagyarázni?
Elmész Érdre vagy nem?</div> sneci még nem fogta fel, hogy mekkora égés neki ez a videó. ki kell vágni a legégőbb részeket.
Elmész Érdre vagy nem?</div> sneci még nem fogta fel, hogy mekkora égés neki ez a videó. ki kell vágni a legégőbb részeket.
Aug 25, 2012 15:26:41
Turisták a térről
Aug 25, 2012 15:28:20
<div class="quote"><div class="author">broni</div>előbb jelenkeztek be a helyszínről hírtvn, már megtelt a hősök tere hazaffiakkal!!!</div>
Ja, látjuk.
<a href="http://www.utv.hu/kamera/hosok_tere/kos_karoly_setany" rel="nofollow" target="_blank">http://www.utv.hu/kamera/hosok_tere/kos_karoly_setany</a>
Ja, látjuk.
<a href="http://www.utv.hu/kamera/hosok_tere/kos_karoly_setany" rel="nofollow" target="_blank">http://www.utv.hu/kamera/hosok_tere/kos_karoly_setany</a>
Aug 25, 2012 15:28:20
SajátMegoldás@YouTube
Aug 25, 2012 15:34:35
<div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>sneci még nem fogta fel, hogy mekkora égés neki ez a videó. ki kell vágni a legégőbb részeket.</div>
Nincs kedvem még egyszer végighallgatni ezt a mekegést, de ha valaki leírja egy kommentbe az összes kivágandó rész időkódját (-tól-ig), én megvágom.
Nincs kedvem még egyszer végighallgatni ezt a mekegést, de ha valaki leírja egy kommentbe az összes kivágandó rész időkódját (-tól-ig), én megvágom.
Aug 25, 2012 15:34:35
titánium-sodiészter
Aug 25, 2012 15:35:00
Endre, úgy örülök, hogy megosztottad a videót a fórumon is, mert így eljutott hozzám és teljesen megváltoztatta a véleményemet a munkásságodról!
A hihetetlen részletgazdagságtól, ahogy rendkívül képiesen írod le a ceglédi történéseket, szinte a helyszín fölött lebegve éreztem magam, pont mint egy helikopter.
Eddig trollkodni voltam itt a fórumon, de mától minden máshogyan lesz!
Szeretnék az egyes számú internetes védelmeződ lenni, aki felveszi a harcot az értékteremtő életműved nyilvános becsmérlésével, és átsegít a rohanó mindennapok nehézségein is!
* paródiarovat *
Valójában nem bírtam öt másodpercnél tovább hallgatni.
A hihetetlen részletgazdagságtól, ahogy rendkívül képiesen írod le a ceglédi történéseket, szinte a helyszín fölött lebegve éreztem magam, pont mint egy helikopter.
Szeretnék az egyes számú internetes védelmeződ lenni, aki felveszi a harcot az értékteremtő életműved nyilvános becsmérlésével, és átsegít a rohanó mindennapok nehézségein is!
* paródiarovat *
Valójában nem bírtam öt másodpercnél tovább hallgatni.
Aug 25, 2012 15:35:00
pilvax coffee shop
Aug 25, 2012 15:35:52
<div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>Sodi, úgy mész majd érdre, mint biciklitúrára pálmarcival? Ott is hasonló volt a szitu, nem tudtál nemet mondani.</div>
Az egy dolog hogy nem tudott nemet mondani, de azóta sírva röhögök azon az arcoskodáson, amit itt levágott előtte. (Aki nem tud nyolcezer kilométert letekerni, az szarból van)
Az egy dolog hogy nem tudott nemet mondani, de azóta sírva röhögök azon az arcoskodáson, amit itt levágott előtte. (Aki nem tud nyolcezer kilométert letekerni, az szarból van)
Aug 25, 2012 15:35:52
Fakenguru
Aug 25, 2012 15:37:03
<div class="quote"><div class="author">titánium-sodiészter</div>Endre, úgy örülök, hogy megosztottad a videót a fórumon is, mert így eljutott hozzám és teljesen megváltoztatta a véleményemet a munkásságodról!
* paródiarovat *
Valójában nem bírtam öt másodpercnél tovább hallgatni.</div>
Szerintem meg eszetlen jó volt SoDi! Én a videó óta hívő vagyok.
Zsidók vagytok. Soha többet nem írok ide.
* paródiarovat *
Valójában nem bírtam öt másodpercnél tovább hallgatni.</div>
Szerintem meg eszetlen jó volt SoDi! Én a videó óta hívő vagyok.
Zsidók vagytok. Soha többet nem írok ide.
Aug 25, 2012 15:37:03
pilvax coffee shop
Aug 25, 2012 15:37:34
SoDI, lássuk be, te alapvetően egy szélsőségesen konfliktuskerülő alkat vagy.
A totális opportunizmus szintjéig.
A totális opportunizmus szintjéig.
Aug 25, 2012 15:37:34
sodileaks
Aug 25, 2012 15:42:03
ez vótmár? (fórizs telefonál)
<a href="http://youtu.be/du3LtWBIxMs" rel="nofollow" target="_blank">http://youtu.be/du3LtWBIxMs</a>
<a href="http://youtu.be/du3LtWBIxMs" rel="nofollow" target="_blank">http://youtu.be/du3LtWBIxMs</a>
Aug 25, 2012 15:42:03
sodileaks
Aug 25, 2012 15:43:41
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=GTNaNkGRxgY&feature=plcp" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=GTNaNkGRxgY&feature=plcp</a>
Aug 25, 2012 15:43:41
Sodilegnagyobbrajongoja
Aug 25, 2012 15:45:55
Sodi, miért nem költöztél már be Fórizshoz? Nem lenne kényelmesebb, mint a kanapé?
Aug 25, 2012 15:45:55
broni
Aug 25, 2012 15:53:27
Dulakodás is volt, mivel pár ellentüntető (a kipát viselő Dániel Péter és a Szolidaritás néhány vezetője) a Szépművészeti Múzeum előtti zebrán összeszólalkozott a jobbikos szervezőkkel.
ez a barom meg nem özvetít!!!
ez a barom meg nem özvetít!!!
Aug 25, 2012 15:53:27
sodileaks
Aug 25, 2012 15:56:24
ez mi?
<a href="http://youtu.be/FoLxUCDxEmk" rel="nofollow" target="_blank">http://youtu.be/FoLxUCDxEmk</a>
<a href="http://youtu.be/FoLxUCDxEmk" rel="nofollow" target="_blank">http://youtu.be/FoLxUCDxEmk</a>
Aug 25, 2012 15:56:24
sodileaks
Aug 25, 2012 16:04:31
Most nézem a korábban linkelt rgl videókat...
Szóval holnap Érden lesz a csipetcsapat és sodi élőben közvetít??? Ez mekkora show lesz!
Szóval holnap Érden lesz a csipetcsapat és sodi élőben közvetít??? Ez mekkora show lesz!
Aug 25, 2012 16:04:31
broni
Aug 25, 2012 16:05:05
mi a faszt közvetítenek????
Aug 25, 2012 16:05:05
sodileaks
Aug 25, 2012 16:06:08
titán: "hozzám igazítanak mindent és mindenkit az isten áldásával, nem a molnárhoz"
lol
lol
Aug 25, 2012 16:06:08
sodileaks
Aug 25, 2012 16:08:25
<div class="quote"><div class="author">broni</div>mi a faszt közvetítenek????</div>
felkeresik rgl családját, meg valami cigány maffiózókat, besétálnak majd a rendőrségre is zavart kelteni stb.
felkeresik rgl családját, meg valami cigány maffiózókat, besétálnak majd a rendőrségre is zavart kelteni stb.
Aug 25, 2012 16:08:25
Turisták a térről
Aug 25, 2012 16:10:01
<div class="quote"><div class="author">sodileaks</div>ez mi?
<a href="http://youtu.be/FoLxUCDxEmk" rel="nofollow" target="_blank">http://youtu.be/FoLxUCDxEmk</a></div>
Ugyanezt kérdezném én is.
Mi a tököm ez?
<a href="http://youtu.be/FoLxUCDxEmk" rel="nofollow" target="_blank">http://youtu.be/FoLxUCDxEmk</a></div>
Mi a tököm ez?
Aug 25, 2012 16:10:01
törzsgyökeres
Aug 25, 2012 16:10:54
<div class="quote"><div class="author">Danyiil Romanovics</div>Sneci, írj már valamit, hiszen itt kuksolsz. Vagy ezt a hatalmas égést még te sem tudod kimagyarázni?
Aug 25, 2012 16:10:54
broni
Aug 25, 2012 16:10:56
<div class="quote"><div class="author">sodileaks</div><div class="quote"><div class="author">broni</div>mi a faszt közvetítenek????</div>
felkeresik rgl családját, meg valami cigány maffiózókat, besétálnak majd a rendőrségre is zavart kelteni stb.</div>
atyaég..))))))) lehet sodi end lesz.....
felkeresik rgl családját, meg valami cigány maffiózókat, besétálnak majd a rendőrségre is zavart kelteni stb.</div>
atyaég..))))))) lehet sodi end lesz.....
Aug 25, 2012 16:10:56
Turisták a térről
Aug 25, 2012 16:15:40
<div class="quote"><div class="author">sodileaks</div><div class="quote"><div class="author">broni</div>mi a faszt közvetítenek????</div>
Nem fog ez menni sehová.
Nem fog ez menni sehová.
Aug 25, 2012 16:15:40
snecigeci
Aug 25, 2012 16:21:05
RGL: "azér ez kemény lesz öcsém. végigjárjuk az összes cigány porfészket geci.. ezeknek a rohadt gyilkosoknak a házait. még az lesz a király, ha szembefutunk velük."
Sodi, búcsúzz az életedtől. xD
Sodi, búcsúzz az életedtől. xD
Aug 25, 2012 16:21:05
Turisták a térről
Aug 25, 2012 16:21:58
RGL már nagyon készül a holnapi napra.
Azt mondta, hogy szavukat adták a "kollégái", hogy mennek.
Hahaha, ez sem ismeri Sodit.
22:32
Azt mondta, hogy szavukat adták a "kollégái", hogy mennek.
Hahaha, ez sem ismeri Sodit.
22:32
Aug 25, 2012 16:21:58
broni
Aug 25, 2012 16:26:56
szép élete volt, de lehet csúnya halála lesz...)))))
Aug 25, 2012 16:26:56
Fakenguru
Aug 25, 2012 16:33:36
<div class="quote"><div class="author">Turisták a térről</div><div class="quote"><div class="author">sodileaks</div>ez mi?
Mi a tököm ez?</div>
Én azt mondom, lehet, hogy ez az RGL gyerek elmebeteg, de hogy a humora a helyén van az biztos.
Mi a tököm ez?</div>
Én azt mondom, lehet, hogy ez az RGL gyerek elmebeteg, de hogy a humora a helyén van az biztos.
Aug 25, 2012 16:33:36
m.
Aug 25, 2012 16:33:38
Mar megint milyen gyorsan beertel patyrol...
Aug 25, 2012 16:33:38
sodika
Aug 25, 2012 16:33:57
broni, cigány ember nem fog kamerás emberre támadni, mert tudja, hogy azzal magának árt.
Aug 25, 2012 16:33:57
sodika
Aug 25, 2012 16:34:31
<div class="quote"><div class="author">m.</div>Mar megint milyen gyorsan beertel patyrol...</div>
* ásít *
Csak az utolsó két beszédre értem ide.
* ásít *
Csak az utolsó két beszédre értem ide.
Aug 25, 2012 16:34:31
m.
Aug 25, 2012 16:35:44
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">m.</div>Mar megint milyen gyorsan beertel patyrol...</div>
* ásít *
Csak az utolsó két beszédre értem ide.</div>
Es honnan szereztel penzt buszjegyre? :)
* ásít *
Csak az utolsó két beszédre értem ide.</div>
Es honnan szereztel penzt buszjegyre? :)
Aug 25, 2012 16:35:44
sodileaks
Aug 25, 2012 16:35:56
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>broni, cigány ember nem fog kamerás emberre támadni, mert tudja, hogy azzal magának árt.</div>
Velük tartasz holnap?
Velük tartasz holnap?
Aug 25, 2012 16:35:56
Géntolvaj református
Aug 25, 2012 16:36:23
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>broni, cigány ember nem fog kamerás emberre támadni, mert tudja, hogy azzal magának árt.</div>
Tehát elmész a holnapi putritúrára? Jeeee! Veszek popcornt.:)
Tehát elmész a holnapi putritúrára? Jeeee! Veszek popcornt.:)
Aug 25, 2012 16:36:23
Fakenguru
Aug 25, 2012 16:37:55
"Mi, hungaristák, fanatikusai vagyunk a munkának és eljegyzettjei vagyunk a harcnak."
Ugye Sneci?
Ugye Sneci?
Aug 25, 2012 16:37:55
Fakenguru
Aug 25, 2012 16:38:43
<div class="quote"><div class="author">Fakenguru</div>"Mi, hungaristák, fanatikusai vagyunk a munkának és eljegyzettjei vagyunk a harcnak."
Ugye Sneci?</div>
Az idézet forrását persze illik tudnod, mint hithű hungaristának.
Ugye Sneci?</div>
Az idézet forrását persze illik tudnod, mint hithű hungaristának.
Aug 25, 2012 16:38:43
Turisták a térről
Aug 25, 2012 16:39:19
Már megint okoskodsz?
"Cigányok üldözték a tv stábot"
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=NG-t-HJ1PjM" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=NG-t-HJ1PjM</a>
Már megint okoskodsz?
"Cigányok üldözték a tv stábot"
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=NG-t-HJ1PjM" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=NG-t-HJ1PjM</a>
Aug 25, 2012 16:39:19
broni
Aug 25, 2012 16:39:27
hát, nem tudom, láttam már mérgges cigányokat, azok simán szétrugtak volna egy komplett cnn-stábot is, de te leszel ott...
sl:inkább ezt a sodiscót kihagyom..))
sl:inkább ezt a sodiscót kihagyom..))
Aug 25, 2012 16:39:27
Turisták a térről
Aug 25, 2012 16:46:33
Jé, Sherlock Porks megint kemény a (kommenteknél).
"Bakker ketten vagytok, és hagyjátok hogy egy ilyen hájas kanapészökevény befenyítsen? Úgy eltörtem volna kezét-lábát, hogy az anyja se ismer rá többet. Kábé annyira kemény ez, mint a novemberi galambszar, csak a pofája nagy.
Sherlock Porksmwi 1 nappal ezelőtt"
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=F3Rju0YIIm4&feature=related" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=F3Rju0YIIm4&feature=related</a>
Érdemes megnézni a csókát a felvételen.
Elég kannibál palinak tűnik, de persze megint a váll nélküli, eltunyult TC szól le másokat.
Mennyi esemény egy napra.
"Bakker ketten vagytok, és hagyjátok hogy egy ilyen hájas kanapészökevény befenyítsen? Úgy eltörtem volna kezét-lábát, hogy az anyja se ismer rá többet. Kábé annyira kemény ez, mint a novemberi galambszar, csak a pofája nagy.
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=F3Rju0YIIm4&feature=related" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=F3Rju0YIIm4&feature=related</a>
Elég kannibál palinak tűnik, de persze megint a váll nélküli, eltunyult TC szól le másokat.
Mennyi esemény egy napra.
Aug 25, 2012 16:46:33
sodileaks
Aug 25, 2012 16:46:39
elindult a köszfetyítyés: <a href="http://www.ustream.tv/channel/sodi-live?utm_source=crowd-live&utm_medium=visit-channel&utm_campaign=notifications" rel="nofollow" target="_blank">http://www.ustream.tv/channel/sodi-live?utm_source=crowd-live&utm_medium=visit-channel&utm_campaign=notifications</a>
Aug 25, 2012 16:46:39
Danyiil Romanovics
Aug 25, 2012 16:50:05
Snecike, csak ott állsz, mint fasz a lakodalomban? Mikor keresed meg Karsay Dorottyát, ahogy ígérted?
Aug 25, 2012 16:50:05
Danyiil Romanovics
Aug 25, 2012 16:56:58
Ezt is lekésted. De jöhet a loholás a városon keresztül.
Aug 25, 2012 16:56:58
Fakenguru
Aug 25, 2012 16:58:27
Ejj de szomorú lehet ott állni a 3. sorban és izzadni...
Aug 25, 2012 16:58:27
szpítsopp
Aug 25, 2012 16:59:07
Ez a legújabb kényszerképzeted, hogy a kamerás ember sérthetetlen? Hát akkor mi történt, amikor hirtelen felrúgtak a kameráddal együtt, aztán igazoltattak? Lehet, hogy azok a fickók nem ismerték ezt az alapvetést?
Mielőtt azzal jönnél, hogy az nem volt élő: nem is kérdezték meg, hogy 'elnézést, élő? mert ha nem, jól felrúgjuk ám!', hanem repült a kamera meg a sodika.
Ez a legújabb kényszerképzeted, hogy a kamerás ember sérthetetlen? Hát akkor mi történt, amikor hirtelen felrúgtak a kameráddal együtt, aztán igazoltattak? Lehet, hogy azok a fickók nem ismerték ezt az alapvetést?
Mielőtt azzal jönnél, hogy az nem volt élő: nem is kérdezték meg, hogy 'elnézést, élő? mert ha nem, jól felrúgjuk ám!', hanem repült a kamera meg a sodika.
Aug 25, 2012 16:59:07
Fakenguru
Aug 25, 2012 17:00:22
És a székely himnuszt jobban tudják, mint a Szózatot...
Aug 25, 2012 17:00:22
szpítsopp
Aug 25, 2012 17:01:49
azért vigyél magaddal váltónadrágot, sodi. a mostani labilis elmeállapotodban simán össze fogod hugyozni magad az első pofon után, és akkor még a szokásosnál is büdösebben kell majd visszasomfordálnod a kolosy térre.
Aug 25, 2012 17:01:49
Fakenguru
Aug 25, 2012 17:02:25
Ha nem lenne köztem és Sodmány közt több kilométer, mint amennyi pénz sneckó zsebében van, eskü, odamennék, hogy bebizonyítsam, szíptsoppnak igaza van.
Aug 25, 2012 17:02:25
Danyiil Romanovics
Aug 25, 2012 17:05:06
Sodika megindult! Ejője!
Aug 25, 2012 17:05:06
Fakenguru
Aug 25, 2012 17:07:16
Titán azt mondja nem-e lehetne-e.
Szerintem sodó a megfelelő emberekkel lóg.
Szerintem sodó a megfelelő emberekkel lóg.
Aug 25, 2012 17:07:16
Danyiil Romanovics
Aug 25, 2012 17:07:27
Titán valamit élőben akar leközvetíttetni Snecivel, Sneci ezt nem akarja.
Aug 25, 2012 17:07:27
sodika
Aug 25, 2012 17:09:35
Szépvok xD
<a href="https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/315075_4517717508867_410852674_n.jpg" rel="nofollow" target="_blank">https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/315075_4517717508867_410852674_n.jpg</a>
<a href="https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/315075_4517717508867_410852674_n.jpg" rel="nofollow" target="_blank">https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/315075_4517717508867_410852674_n.jpg</a>
Aug 25, 2012 17:09:35
Fakenguru
Aug 25, 2012 17:10:24
Te Sodi, ezt rég meg akartam már kérdezni.
Nem zavaró az, hogy te egy laptoppal, laptoptáskával, extra akkuval, fütyikamerával, plusz a Kántorral rohangálsz Ustream közvetíteni, miközben ez egy iPhone-nal, vagy bármely Androidos telefonnal megoldható mérföldekkel jobb minőségben?
Just asking you know...
Nem zavaró az, hogy te egy laptoppal, laptoptáskával, extra akkuval, fütyikamerával, plusz a Kántorral rohangálsz Ustream közvetíteni, miközben ez egy iPhone-nal, vagy bármely Androidos telefonnal megoldható mérföldekkel jobb minőségben?
Just asking you know...
Aug 25, 2012 17:10:24
KIKMAKUKK
Aug 25, 2012 17:10:30
<div class="quote"><div class="author">Turisták a térről</div>Jé, Sherlock Porks megint kemény a (kommenteknél).
Mennyi esemény egy napra.</div>
"Nem mindenki sörösüveg, akinek számítógépe van. Ajánlom figyelmedbe, amikor 2005-ben meg akart lincselni pár száz cigány, mert "provokáltam" őket, aztán mikor szétkentem az arcát az egyiknek, elment a kedvük. (Keress rá hogy "Sherlock Porks antifasiszta tüntetésen".) Ez a cigány egyedül volt, és csak a hangja volt nagy, mert látta, hogy kissrácok ellen megy, de a komoly ellenállás első jelére visszakozott volna. Még komolyabbra meg sírva pucolt volna a vackára."
JÁJÁJ, RENDŐRRENDŐR
"Nem mindenki sörösüveg, akinek számítógépe van. Ajánlom figyelmedbe, amikor 2005-ben meg akart lincselni pár száz cigány, mert "provokáltam" őket, aztán mikor szétkentem az arcát az egyiknek, elment a kedvük. (Keress rá hogy "Sherlock Porks antifasiszta tüntetésen".) Ez a cigány egyedül volt, és csak a hangja volt nagy, mert látta, hogy kissrácok ellen megy, de a komoly ellenállás első jelére visszakozott volna. Még komolyabbra meg sírva pucolt volna a vackára."
JÁJÁJ, RENDŐRRENDŐR
Aug 25, 2012 17:10:30
Fakenguru
Aug 25, 2012 17:10:58
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Szépvok xD
<a href="https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/315075_4517717508867_410852674_n.jpg" rel="nofollow" target="_blank">https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/315075_4517717508867_410852674_n.jpg</a></div>
Terhespóló minekvan?
<a href="https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/315075_4517717508867_410852674_n.jpg" rel="nofollow" target="_blank">https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/315075_4517717508867_410852674_n.jpg</a></div>
Terhespóló minekvan?
Aug 25, 2012 17:10:58
mankós bácsi
Aug 25, 2012 17:11:08
az hagyján, de milyen büdös vagy, fiam!
az hagyján, de milyen büdös vagy, fiam!
Aug 25, 2012 17:11:08
sodileaks
Aug 25, 2012 17:11:40
Nem sneci, nem vagy szép.
Nem sneci, nem vagy szép.
Aug 25, 2012 17:11:40
Turisták a térről
Aug 25, 2012 17:11:56
Gecc, te hülye vagy?
Gecc, te hülye vagy?
Aug 25, 2012 17:11:56
KIKMAKUKK
Aug 25, 2012 17:12:11
szépvok mi? te hazafi te! lgalább magyarul tanulnál már meg .
szépvok mi? te hazafi te! lgalább magyarul tanulnál már meg .
Aug 25, 2012 17:12:11
paritás
Aug 25, 2012 17:12:28
a mögötted lévő járóbotos öregnek is kisebb a púpja, mint neked
a mögötted lévő járóbotos öregnek is kisebb a púpja, mint neked
Aug 25, 2012 17:12:28
Jávor Pál
Aug 25, 2012 17:13:01
Sodi, látod mekkora púpja van a járóbotos öregembernek? Neked is ekkora lesz hamarosan.
Aug 25, 2012 17:13:01
Danyiil Romanovics
Aug 25, 2012 17:13:43
Sneci, még mindig nem csináltad meg az "ÉLŐ KÖZVETÍTÉS" táblát? Megspórolhattad volna ezt a magyarázkodást az úrhölgynek.
Aug 25, 2012 17:13:43
Fakenguru
Aug 25, 2012 17:14:31
Két kézzel fogni, hogy tudjon szellőzni a laptop.....
Aug 25, 2012 17:14:31
Turisták a térről
Aug 25, 2012 17:15:16
<div class="quote"><div class="author">KIKMAKUKK</div><div class="quote"><div class="author">Turisták a térről</div>Jé, Sherlock Porks megint kemény a (kommenteknél).
JÁJÁJ, RENDŐRRENDŐR</div>
De, egy kibaszott sörösüveg, hát miről beszél?:)
Ezek tényleg mást látnak a képeken, meg a tükörben magukról.
JÁJÁJ, RENDŐRRENDŐR</div>
De, egy kibaszott sörösüveg, hát miről beszél?:)
Ezek tényleg mást látnak a képeken, meg a tükörben magukról.
Aug 25, 2012 17:15:16
Jávor Pál
Aug 25, 2012 17:15:40
Endre, nem vagy szép. Engem pl. a lefelé görbülő, mélyen ülő, buta disznószemeid zavarnak a leginkább, de ott van még a hosszúkás szarvasfejed, ami aránytalanul nagy a testedhez képest.
Aug 25, 2012 17:15:40
Turisták a térről
Aug 25, 2012 17:16:39
Mindegy, élvezzük az élő csodát.
Aug 25, 2012 17:16:39
Fakenguru
Aug 25, 2012 17:18:11
Mit gondolhatnak a japó turisták baszki.
Őszintén, engem megijesztett az erődemonstráció, ami az utolsó nyári szombaton zajlott Budapest egyik fő látványosságánál.
Őszintén, engem megijesztett az erődemonstráció, ami az utolsó nyári szombaton zajlott Budapest egyik fő látványosságánál.
Aug 25, 2012 17:18:11
Turisták a térről
Aug 25, 2012 17:18:40
Na, megint egy igényes nőt láthattunk, dekkel a szájában.
Danyiil Romanovics
A mélymagyar gárdistanőnek persze lóg ki a cigi a szájából...
1337
Aug 25, 2012 17:19:09
Sodi, azonnal talalj valami kifogast, es mond vissza a holnapi utat!
Ha meg is mennel: amit RGL-nek mondtal, hogy nem lesz elo kozvetites azt gyorsan verd ki a fejedbol, mert a cigok siman elveszik a laptopot, futyikamerat es papa bizonyitek. Igaz, a cigany maffiozokat az sem erdekelne, ha eloben kozvetitesz, futni nem tudsz (setalni sem) = veres. Kormosek nem tudjak, hogy milyen a fizikumod, egy komolyabb utestol maradando akar eletveszelyes seruleseid keletkezhetnek.
Jol gondold meg, hogy mit csinalsz.
Ha ezt az egeszet tulelned, a birosagon bizonyitekok nelkul a ket elmebeteg tanuvallomasa 10cigoval szemben... raadasul naci vagy... haaat.
Ha meg is mennel: amit RGL-nek mondtal, hogy nem lesz elo kozvetites azt gyorsan verd ki a fejedbol, mert a cigok siman elveszik a laptopot, futyikamerat es papa bizonyitek. Igaz, a cigany maffiozokat az sem erdekelne, ha eloben kozvetitesz, futni nem tudsz (setalni sem) = veres. Kormosek nem tudjak, hogy milyen a fizikumod, egy komolyabb utestol maradando akar eletveszelyes seruleseid keletkezhetnek.
Jol gondold meg, hogy mit csinalsz.
Ha ezt az egeszet tulelned, a birosagon bizonyitekok nelkul a ket elmebeteg tanuvallomasa 10cigoval szemben... raadasul naci vagy... haaat.
Aug 25, 2012 17:19:09
Fakenguru
Aug 25, 2012 17:21:12
Hohhhhó jön a sóműsor?
Sodó van-e kedved elmenni a hazatérés templomába????
Sodó van-e kedved elmenni a hazatérés templomába????
Aug 25, 2012 17:21:12
4 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Tegnap mondta, hogy már 130 forintja van.
130.00 HUF = 0.584375 USD