Lol, internetkávézó!
Hirtelen észre sem vettem.
Tajgit nem rakták kakilóba flokk lesz nem?
Tényleg, azt ki is fekejtettem.
De annak kötélszállítás az aksztáshoz flokk a rendes elnevezése.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Milyen internetkávézóba zsír? Be van záratva minden. Vagy Tiszafaszomban kinyílt azóta a Pirike presszó?
Szervezzetek csak bűncselekményeket, gyújtogatásokat a neten, kiváló ötlet. Megvannak a screenshotok, és a ciki az, hogy mi pontosan tudjuk, kik vagytok és hol laktok, ti meg nem tudtok rólunk semmit. Van köztünk rendőr őrnagy troll, ügyvéd, nektek meg max ott van Molnár F Árpád meg Czenki mama. Ezt csúnyán beszoptátok. Tajgi, besétáltál a csapdába, pont ezt akartuk elérni, hogy publikusan leírj ilyeneket, te mész vissza a Venyigébe, ugye tudod?
Zsír, neked kár volt bűncselekményre felbujtást írnod, mert ezt így már te se fogod megúszni. Tajgit még visszaveszik mosónőnek, de belegondoltál, hogy veled mi lesz a kóterban? Egy befelé forduló, passzív-agresszív, szuicid emós buzi, szerinted az ilyen Sittes Sanyi félék hány perc után fognak kicsinálni? Te nem fogsz kijönni onnan, csak lábbal előre, attól félek. Ezt te is nagyon csúnyán elbasztad.
Czenki mama velünk van, hahó!
Tényleg jó lenne ha a sittes sanyi foglalkoztatná őket és nem írnák ide a faszságaikat.
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
Annyi köze van, hogy itt született és élt, azaz meglopta az országot. Izraeli lelkületű és tolvaj. A magyarok ellensége.
Pedig sittes sanyi d vitaminnal kenegette a faszát, nehogy tajgi beteg legyen
Trollfelár. Még mindig szakadok ezen. :D
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
ez hánykor lesz?????annyámal nem akarunk lemaradni a tisztázásról!!!!!!!!!!!!
Minden pénteken Ablak:
Egy műsor Rolandnak,
Akit kakilóba raktak.
nszksz
a plakátolás mikor kezdődik????????????
Legalább az agya recseg még. A segge már fixen nem.
Putyputyputy HALLO
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Ez lett a gyújtogatásból? Istenem, mekkora egy kifordulós köcsög ez a Tajgi.
Amíg eltereli tajgi a troll figyelmét sakkal, addig kisboros felgyújtja a házat!
Mifaaaaaaaaaaaan
Vagy megbassza a kutyáját.
Szerintem fordítva lesz. Tajgi kiszervezi a sakkot kisborosnak, aki sakk nagymester és legyőzi a trollt. A szkanderban pedig megborul az asztal a hájas konyhásnéni karjának súlya alatt és emiatt nyer.
Hmmm....Ha a púpos elkapná a koronát, elég valószínű, hogy gyűjtőbe is kerülne, de legalább utoljára még lehet felállna a fasza. Mit szólsz recskás? Megérné?
Putyputyputy HALLO
Az illegális viagrája se lehet sokkal biztonságosabb, mint egy korona-fertőzés.
Végül visszanyerted, vagy eleve csak bérbe adtad?
kidobták.
Az óvodák még nyitva lehetnek...?
hát azért hetyetye
amikor új értelmet nyert retardseregünk maszkviselés- és vakcina-tagadása.
Szerintem erről is szólhatna egy fiatalos, lendületes, keményfaszú flokk!
hát azért hetyetye
Endre már fejvesztve rohan kilincseket nyalogatni.
Nem tudom, hogy hozta össze 33 éves korára a majdnem totális impotenciát, de legalább valamiben az elsők között lehet.
40 éves a linzi szatír, nem 33. 33 évesen még bőszen kormolta Rocskai Vera mamát, mostanra azonban már puha slag az egykor büszke piton.
Örebro tényfeltárása szerint már 2015-ben sem tudott normális merevedést produkálni.
forum.sodika.org/index.php?pageNo=3569&highlight=366245#comment-366245
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Csak meg kéne inspekcióznom előtte!
Seprűnyelet dug a seggébe és azzal fogja bábozni a merevedést.
Faszom
És hogy bizonyítéka van arról, hogy Márk seggbe rakta, mert szereti.
Ingatkanügyek
ez a legfőbb kérdés, hogy mekkora mínuszban volt hónap végén a hitelkártyákon és a dispón. az én tippem:
- 6500 euró
március végére fonatkozó tippem:
- 7000 euró
Gondolom attól tart mindenki, hogy a recskás úgy igazán férfiasan feljelentené őket utána.
Putyputyputy HALLO
Az orrát eltörte Andi lovagja pár éve, de ezen kivül csak kellemetlen felkérdezéseket és kihivásokat kapott, amik elől többnyire rendőrsorfal mögé bújt, vagy menekült.
Koszi
Ja és persze az Ogre is levert neki egyet, nyitott tenyérrel, szóval az tyeknyikailag nem volt ütés.
Azt kijelenthetjük, hogy ha a Híres Tényfeltáró, a Nemzet Krónikása nem tudja kétséget kizáróan bizonyítani azt, hogy Kiss Rolandot nem rakták kakilóba a börtönben, akkor Kiss Rolandot kakilóba rakták a börtönben.
Így van, rajta múlik minden.
Putyputyputy HALLO
Gondolom ő lesz endre újabb példaképe.
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
gyakorlatilag egy seggszüzességet kellene bizonyítani, mert a dumát senki nem fogja elhinni.
Amiert a toloszekes ertelmi fogyatekos obegatokat sem pofozzuk fel.
A tanszék nevében elhatárolódom, és azt üzenem a kérdezőnek, hogy üsse nyugodtan, pont úgy, ahogy egy tolószékes pedofilt ütne.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Fórizs Eszter: *kacsint
Rocskai János: *kacsint
Chris, Andi pasija: *kacsint
Herr Schrekk: *nyitott tenyérrel kacsint
Kovács Márk: *sejtelmesen mosolyog, de nem akarja kacsintással elárulni magát
Villogni, elkölteni 1 milliót játékra és egy évvel később flokkot vágni a bebaszós unboxingból, mi másra.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
A buta filmjeit szereti nézni, de sajnos 4K TV-re sem telik a puha slagnak már :(((
Mifaaaaaaaaaaaan
csak a bölcsik!!!!!!!!!!!!!!!!jól megy a hernyó!!!!!!!!!!!
a pinnájába
muhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
fekete pákótól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!38 centi a fasza
Fórizs élő adásban kevert le neki egy emberes pofont.
Miről van benne szó ls ki az a Ferenci Tamás? Én nem olvasok kormánypropagandát.
NSZKSZ
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Mifaaaaaaaaaaaan
Szerintem ez nem kormánypropanda, (mármint ez a cikk) a jelenlegi magyar járványhelyzetről ad a kutató egy (szerintem) elég tárgyilagos képet, hogy egyáltalán nem szabad elbízni magát a sok a retardnak, mert nagyon szarok a számok, iszonyúan terhelt az egészségügy, és nem riogatni akar, de nem vagyunk túl a nehezén sem. Amúgy egy oltásellenes blogon állt bele még régebben a retardokba, és az oltáspárti érvelése miatt lett valamennyire ismertebb a társadalom szélesebb körében is.
A jó portás csak baszik!
Az új index az bizony az. De ha úgy jobban tetszik, nem tömöm Orbán Lőrinc zsebét azzal, hogy odakattintok :D
Amúgy kösz, ebben semmi új nincs. Ami most van, annal sokkal-sokkal durvább lesz 3-4 hét múlva. Láttam nálunk tavaly és akkor még brit mutáns sem volt...
|__o__|
Az index most már papíron is Orbán Viktor strómanjainak a kezében van, tehát gyakorlatilag személyesen Orbán Viktoré.
A cikk nem origó-szintű agymosás, de nem véletlen, hogy úgy emlegeti Orbán február 25-i beszédét, hogy egyetlen szót se pazaroljon arra, hogy akkor már legalább hat hete lehetett tudni, hogy ez lesz, és hogy ezután teljesen érthetetlenül még egy hetet késtek a korlázotásokról szóló bejelentések.
Ahogy nem hangzik el semmi a fejlett világban példátlan titkolózásról sem, ami miatt igazából fogalmunk sem lehet, hogy hogy áll a járvány Magyarországon, és akkor jóindulatúan megengedtem, hogy az egyéb elkúrások nem tartoznak szorosan az interjú témájához (pedig miért ne tartoznának? Orbán Viktor járványügyi csapatának tagjáról beszélünk, nem kellene megkérdezni, hogy például mégis mi a kurva isten történt a hétvégén?).
Szóval ez is propaganda, csak ennek a célközönsége nem ugyanaz, mint a sorosozós (most épp gyurcsányozós) göebbelsi agymosásnak.
Így-így, nem igazán tudnám megmondani mi is most az index, de az újságírás az nem ilyen :)
mosttanába hozzánk se hozzák a der stürmert.........
Ez van, sajnos a print média felett eljárt az idő. Biztos vagyok benne, hogy van alternatíva a neten :)
törpspa
Mar 10, 2021 08:42:55
Bemész az internet kávézóba, bazzeg.
Ezek tényleg valahol 2000 környékén leragadtak.
Ezek tényleg valahol 2000 környékén leragadtak.
Lol, internetkávézó!
Hirtelen észre sem vettem.
Mar 10, 2021 08:42:55
Balek sodi a sodi
Mar 10, 2021 08:43:07
Most szombaton dőrppe flokk!
Mar 10, 2021 08:43:07
Hahó
(
x135)
Mar 10, 2021 08:44:56
x135)
Tényleg, azt ki is fekejtettem.
De annak kötélszállítás az aksztáshoz flokk a rendes elnevezése.
Autismus Maximus
(
x16)
Mar 10, 2021 08:45:54
x16)
Kisukrán bűnözési tanácsokat ad rolindának:
kisboros2021. március 8. 6:55
Bemész egy internetkávézóba, és ott adod fel. Persze húzd fel előtte a maszkot, hogy utólag kamera alapján se legyél felismerhető. Esetleg baseball sapka is mehet, hogy jobban takarjon.
kisboros2021. március 8. 6:55
Bemész egy internetkávézóba, és ott adod fel. Persze húzd fel előtte a maszkot, hogy utólag kamera alapján se legyél felismerhető. Esetleg baseball sapka is mehet, hogy jobban takarjon.
Milyen internetkávézóba zsír? Be van záratva minden. Vagy Tiszafaszomban kinyílt azóta a Pirike presszó?
Szervezzetek csak bűncselekményeket, gyújtogatásokat a neten, kiváló ötlet. Megvannak a screenshotok, és a ciki az, hogy mi pontosan tudjuk, kik vagytok és hol laktok, ti meg nem tudtok rólunk semmit. Van köztünk rendőr őrnagy troll, ügyvéd, nektek meg max ott van Molnár F Árpád meg Czenki mama. Ezt csúnyán beszoptátok. Tajgi, besétáltál a csapdába, pont ezt akartuk elérni, hogy publikusan leírj ilyeneket, te mész vissza a Venyigébe, ugye tudod?
Zsír, neked kár volt bűncselekményre felbujtást írnod, mert ezt így már te se fogod megúszni. Tajgit még visszaveszik mosónőnek, de belegondoltál, hogy veled mi lesz a kóterban? Egy befelé forduló, passzív-agresszív, szuicid emós buzi, szerinted az ilyen Sittes Sanyi félék hány perc után fognak kicsinálni? Te nem fogsz kijönni onnan, csak lábbal előre, attól félek. Ezt te is nagyon csúnyán elbasztad.
Hahó
(
x135)
Mar 10, 2021 08:53:28
x135)
Kisrühes nem tud válaszolni, mert a gyárban robotol. Ugyanis fogadkozásai ellenére nem mondott fel. Jó neki a droidmeló.
törpspa
Mar 10, 2021 08:55:35
Czenki mama velünk van, hahó!
Mar 10, 2021 08:55:35
sztárprogramozó
(
x2)
Mar 10, 2021 09:04:05
x2)
Tényleg jó lenne ha a sittes sanyi foglalkoztatná őket és nem írnák ide a faszságaikat.
Hahó
(
x135)
Mar 10, 2021 09:06:38
x135)
Puha slag küldtél ma vakakinek pénzt? Mennyit?
Hahó
(
x135)
Mar 10, 2021 09:07:19
x135)
A gémer viperát megrendelted már?
Ásó27
(
x68)
Mar 10, 2021 09:08:55
x68)
Most hogy a trollok várják a dörpe szereplését, gondolom az is elmarad :)))
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
Mar 10, 2021 09:11:57
x68)
Ja és a kurva anyádat foglalkozol te a trollok hazájával Endre? Mi közöd neked Magyarországhoz és a magyarokhoz, te hazaáruló patkány??
Mifaaaaaaaaaaaan
xray
(
x21)
Mar 10, 2021 09:14:34
x21)
sneci, a miskolciak haragszanak még rád, vagy az újabban küldött pénzecske megnyugtatta őket?
Hahó
(
x135)
Mar 10, 2021 09:16:06
x135)
Ja és a kurva anyádat foglalkozol te a trollok hazájával Endre? Mi közöd neked Magyarországhoz és a magyarokhoz, te hazaáruló patkány??
Annyi köze van, hogy itt született és élt, azaz meglopta az országot. Izraeli lelkületű és tolvaj. A magyarok ellensége.
Aczél elvtárs
(
x3)
Mar 10, 2021 09:26:27
x3)
Ha most jólszervezetten lépünk akkor komoly eredményeket érhetünk el.
Akiket fenyegetnek ezek a fogyatékosok azok mindent mentsenek, időpontok is fontosak.
Ha olyat láttok, hogy konkrétan bűncselekményeket készítenek elő akkor már mehet is bejelentés. A rendőrségnek nincs mérlegelési lehetősége, mindent ki kell vizsgálniuk. Ha csak annyi lesz, hogy kicsit idézgetik őket már az is eredmény de ha okosan csináljuk akkor úgysem csak annyi lesz ;)
Lássuk meg a mai napot még, kitaláljuk mekkora legyen a faszerdő.
De mégegyszer; mindent dokumentálni.
Akiket fenyegetnek ezek a fogyatékosok azok mindent mentsenek, időpontok is fontosak.
Ha olyat láttok, hogy konkrétan bűncselekményeket készítenek elő akkor már mehet is bejelentés. A rendőrségnek nincs mérlegelési lehetősége, mindent ki kell vizsgálniuk. Ha csak annyi lesz, hogy kicsit idézgetik őket már az is eredmény de ha okosan csináljuk akkor úgysem csak annyi lesz ;)
Lássuk meg a mai napot még, kitaláljuk mekkora legyen a faszerdő.
De mégegyszer; mindent dokumentálni.
Aczél elvtárs
(
x3)
Mar 10, 2021 09:28:38
x3)
Ja és proland meg a Lacika! amit nekünk lehet, azt nektek bizony nem. Ez van, az élet igazságtalan.
Hahó
(
x135)
Mar 10, 2021 09:51:28
x135)
Még van esély, hogyca puha slag egyszer kemény legyen, csak el kell kapnod a koronát.
telex.hu/koronavirus/2021/03/10/koronavirus-fertozes-69-eves-ferfi-ohio-priapizmus-koros-erekcio
telex.hu/koronavirus/2021/03/10/koronavirus-fertozes-69-eves-ferfi-ohio-priapizmus-koros-erekcio
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 10, 2021 09:53:36
x19)
Mekkora ütés már megint!:)))
444.hu/2021/03/10/megsem-hasznal-a-d-vitamin-a-koronavirus-ellen
444.hu/2021/03/10/megsem-hasznal-a-d-vitamin-a-koronavirus-ellen
Pedig sittes sanyi d vitaminnal kenegette a faszát, nehogy tajgi beteg legyen
sztárprogramozó
(
x2)
Mar 10, 2021 09:57:01
x2)
sneci, a miskolciak haragszanak még rád, vagy az újabban küldött pénzecske megnyugtatta őket?
Trollfelár. Még mindig szakadok ezen. :D
broni
(
x45)
Mar 10, 2021 10:02:10
x45)
Érdeklődő
(
x6)
Mar 10, 2021 10:08:16
x6)
Minden pénteken Ablak:
Egy műsor Rolandnak,
Akit kakilóba raktak.
broni
(
x45)
Mar 10, 2021 10:14:08
x45)
Minden pénteken Ablak:
Egy műsor Rolandnak,
Akit kakilóba raktak.
Egy műsor Rolandnak,
Akit kakilóba raktak.
nszksz
a plakátolás mikor kezdődik????????????
pocokarcú fiú
Mar 10, 2021 10:15:48
elképzleni sem tudom azt az élethelyzetet, hogy én, vagy bármelyik ismerősöm kiírja a Facebook-ra, hogy xy-t nem rakták kakilóba (sic!) a sitten. ez valami szürreális, basszátok meg. (márcsak azért is, mert köztudottan bizonyított tény, hogy Kiss Rolandot bizony asszonnyá tették a börtönben!)
Mar 10, 2021 10:15:48
Egy Vlognéző Gyerek
(
x2)
Mar 10, 2021 10:29:41
x2)
Annyira szeretném, hogy ha Rolinda végre elkövetne egy bűncselekményt egy általa trollnak vélt személy ellen.
De csak ugat, mert egy gyáva kutya. Olyan mint a többi fogyatékos.
Nem tudom mi az élvezet abban, hogy idehányja a sablonjait, aztán pár óra múlva úgyis eltűnik a picsába az egész. Olyan mintha szappanbuborékot fújna. De az legalább szép.
Látszik, hogy mélyen van mert még normálisan trágárkodni sem tud. Recseg az agya a dühtől és a tehetetlenségtől.
Mondom, életközi válság ahogy azt egy alacsonyabb társadalmi osztályba tartozó, szellemileg leépült, 50-es mamahotel lakó megéli.
Ha valaki ilyesmiről tanul, akkor itt az élő példa. Legfeljebb erre vagy jó, Rolinda.
De én kurvára unlak már.
De csak ugat, mert egy gyáva kutya. Olyan mint a többi fogyatékos.
Nem tudom mi az élvezet abban, hogy idehányja a sablonjait, aztán pár óra múlva úgyis eltűnik a picsába az egész. Olyan mintha szappanbuborékot fújna. De az legalább szép.
Látszik, hogy mélyen van mert még normálisan trágárkodni sem tud. Recseg az agya a dühtől és a tehetetlenségtől.
Mondom, életközi válság ahogy azt egy alacsonyabb társadalmi osztályba tartozó, szellemileg leépült, 50-es mamahotel lakó megéli.
Ha valaki ilyesmiről tanul, akkor itt az élő példa. Legfeljebb erre vagy jó, Rolinda.
De én kurvára unlak már.
Legalább az agya recseg még. A segge már fixen nem.
broni
(
x45)
Mar 10, 2021 10:46:16
x45)
444.hu/2021/03/10/vadat-emeltek-a-ferfi-ellen-aki-kulcsra-zarta-az-ajtot-ugy-kenyszeritette-szexre-a-rabizott-kisfiukat#
figyelmeztető plakátok kelllenek linzben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
figyelmeztető plakátok kelllenek linzben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Mar 10, 2021 10:51:01
x45)
444.hu/2021/03/10/23-milliardot-kap-demeter-szilard-konnyuzenei-programja
hát ez nem igaz, ez a hazudós bozgor miliárdokat nyúl le!!!!a nagy románverő, az, már rég micset sütötttek vóna belőle.
a loyal-nál szarabbat nem sokat halllotam, talán a sturmast, hol vagy csikkesvarga????????,
hát ez nem igaz, ez a hazudós bozgor miliárdokat nyúl le!!!!a nagy románverő, az, már rég micset sütötttek vóna belőle.
a loyal-nál szarabbat nem sokat halllotam, talán a sturmast, hol vagy csikkesvarga????????,
bolgár jeti
(
x30)
Mar 10, 2021 10:53:53
x30)
töppedt buzigolyók
(
x37)
Mar 10, 2021 11:01:19
x37)
Jááj, gyelekik, ha tajgi nem papírkutya, akkor történelmi jelentőségű összecsapás lesz, privátban megegyeztünk egy sakkmecss+szkander kombinált faszméregetésben :D
Ásó27
(
x68)
Mar 10, 2021 11:32:10
x68)
Amíg eltereli tajgi a troll figyelmét sakkal, addig kisboros felgyújtja a házat!
Aczél elvtárs
(
x3)
Mar 10, 2021 11:40:12
x3)
Vagy megbassza a kutyáját.
Autismus Maximus
(
x16)
Mar 10, 2021 11:43:31
x16)
Szerintem fordítva lesz. Tajgi kiszervezi a sakkot kisborosnak, aki sakk nagymester és legyőzi a trollt. A szkanderban pedig megborul az asztal a hájas konyhásnéni karjának súlya alatt és emiatt nyer.
-
Mar 10, 2021 11:55:29
Sodi, tajgi, és a többi, még nem coming outolt impotens retard, van remény!
Mar 10, 2021 11:55:29
Egy Vlognéző Gyerek
(
x2)
Mar 10, 2021 11:58:46
x2)
Hmmm....Ha a púpos elkapná a koronát, elég valószínű, hogy gyűjtőbe is kerülne, de legalább utoljára még lehet felállna a fasza. Mit szólsz recskás? Megérné?
Szerző: kötőjel
Mar 10, 2021 12:02:36
Feszült csend. A hatalmas vörös függönyök lassan távolodnak egymástól a színpadon egy púpos alak árnya látszik. Hirtelen erős vörös és rózsaszín árnyalatú buzifény világítja meg, torzonborz ősz tincsei között visszaveri a fényt egy-két kopasz folt. Görcsbe szorult kezeit szélesre tárja, egyik válla láthatóan lejjeb van mint a másik. Selypítve, teljesen természetellenes módon geszitkulálva, fennhangon kezd bele:
- "Eszt íty nem lehet. Állandó variálás fan, így a sodi nem tudja kihasználni a kreatív energiáit az igényes, szórakoztatyó és informatyív flokk fonatkoszásában. Márpedig a sodinak stressznélküli nyugira, és önfeledt fehérnégyzetes fütyizésre van szüksége. Ez is a zsidó trollok hibája, dögöjjenek meg!" - szájából beszéd közben folyamatosan fröcsög a nyál, néha egy-egy visszanyelt büfögés vagy hányás szakítja meg a mondandó ritmusát. - "Ha tetszetty az elő..." - apró szünetet tart, amíg a nyelvét úgy mozgatja hogy, hogy ne vágják a szájában rothadó ébenfekete fogcsonkok - "Ha tetszett az előadás ne felejts el felijatkoszni, és jövő héten szombaton éjszaka újra sodiflokk! Na szijjjasztok" - hadarja el teljesen gépies hangszinen, mintha csak egy papagájt tanítottak volna meg rá.
Meghajol, a hátán hatalmas bordapúp cápauszonyként emelkedik a magasba. A fények lassan sötétednek, miközben a függönyök is kezdik eltakarni a színpadon álló torz kis alakot.
A bambán maguk elé meredő emberek szótlanul hagyják el a nézőteret, csak egy valaki tapsol állva: egy balett cipőt viselő zsíroshajú fiatal, miközben egyik kezét ökölbe szorítva rázza, másikban egy 40 centis csavarhúzót szorongat. A tapshoz csatlakozik egy őszhajú, konyhás néni karú öregember, akinek a székéből felállva egy ötkilós kalapács csússzan ki a végbeléből...
- "Eszt íty nem lehet. Állandó variálás fan, így a sodi nem tudja kihasználni a kreatív energiáit az igényes, szórakoztatyó és informatyív flokk fonatkoszásában. Márpedig a sodinak stressznélküli nyugira, és önfeledt fehérnégyzetes fütyizésre van szüksége. Ez is a zsidó trollok hibája, dögöjjenek meg!" - szájából beszéd közben folyamatosan fröcsög a nyál, néha egy-egy visszanyelt büfögés vagy hányás szakítja meg a mondandó ritmusát. - "Ha tetszetty az elő..." - apró szünetet tart, amíg a nyelvét úgy mozgatja hogy, hogy ne vágják a szájában rothadó ébenfekete fogcsonkok - "Ha tetszett az előadás ne felejts el felijatkoszni, és jövő héten szombaton éjszaka újra sodiflokk! Na szijjjasztok" - hadarja el teljesen gépies hangszinen, mintha csak egy papagájt tanítottak volna meg rá.
Meghajol, a hátán hatalmas bordapúp cápauszonyként emelkedik a magasba. A fények lassan sötétednek, miközben a függönyök is kezdik eltakarni a színpadon álló torz kis alakot.
A bambán maguk elé meredő emberek szótlanul hagyják el a nézőteret, csak egy valaki tapsol állva: egy balett cipőt viselő zsíroshajú fiatal, miközben egyik kezét ökölbe szorítva rázza, másikban egy 40 centis csavarhúzót szorongat. A tapshoz csatlakozik egy őszhajú, konyhás néni karú öregember, akinek a székéből felállva egy ötkilós kalapács csússzan ki a végbeléből...
Mar 10, 2021 12:02:36
broni
(
x45)
Mar 10, 2021 12:22:20
x45)
egyszer elfájereztem anyámat a cigánykocsmábna fél évre.
-
Mar 10, 2021 12:24:58
Az illegális viagrája se lehet sokkal biztonságosabb, mint egy korona-fertőzés.
Mar 10, 2021 12:24:58
-
Mar 10, 2021 12:25:31
egyszer elfájereztem anyámat a cigánykocsmábna fél évre.
Mar 10, 2021 12:25:31
broni
(
x45)
Mar 10, 2021 12:39:44
x45)
kidobták.
broni
(
x45)
Mar 10, 2021 12:41:02
x45)
na,puncivadászat.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Mar 10, 2021 12:54:48
x6)
na,puncivadászat.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Mar 10, 2021 12:55:42
x6)
amikor új értelmet nyert retardseregünk maszkviselés- és vakcina-tagadása.
Szerintem erről is szólhatna egy fiatalos, lendületes, keményfaszú flokk!
-
Mar 10, 2021 12:58:44
Nem tudom, hogy hozta össze 33 éves korára a majdnem totális impotenciát, de legalább valamiben az elsők között lehet.
Mar 10, 2021 12:58:44
Ásó27
(
x68)
Mar 10, 2021 13:02:59
x68)
Tajgi, én személy szerint örülök, hogy mostanában itt vagy a tág segglyukaddal, hiszen a sodi kibaszott unalmas, főleg az 1 éves témáival a flokkban.
Persze te is az vagy, csak te máshogy, ami most pont hiányzott a fórumról!
Mifaaaaaaaaaaaan
Persze te is az vagy, csak te máshogy, ami most pont hiányzott a fórumról!
Érdeklődő
(
x6)
Mar 10, 2021 13:03:39
x6)
40 éves a linzi szatír, nem 33. 33 évesen még bőszen kormolta Rocskai Vera mamát, mostanra azonban már puha slag az egykor büszke piton.
-
Mar 10, 2021 13:10:25
gyagyås, miert mondtad egy reszeg pillanatodban el a krizsainak, hogy azert ovakodsz a nöktöl, mert "csak pillanatokig all"? gyagyås, te tenyleg nem tudsz ferfi lenni? szar ugy!:-)
Örebro tényfeltárása szerint már 2015-ben sem tudott normális merevedést produkálni.
Mar 10, 2021 13:10:25
botibb
Mar 10, 2021 13:14:25
Szerintem Sodi jelenleg puhácska pitonja tajgi finom testét látván tuti észbekapna és akcióba lendülne! Mert hát ilyen sodi a sodi!
Nagy farkam van és kemény. :)
Mar 10, 2021 13:14:25
xray
(
x21)
Mar 10, 2021 13:19:25
x21)
ezért maradt neki a mutogatós bácsi szerep. forum.sodika.org/index.php?pageNo=3569&highlight=366245#comment-366245
Ásó27
(
x68)
Mar 10, 2021 13:23:20
x68)
Tajgi csinálhatna arról egy flokkot, hogy a sodinak feláll!
Mifaaaaaaaaaaaan
xray
(
x21)
Mar 10, 2021 13:24:35
x21)
Mar 10, 2021 13:24:35
és hogyan, felszopja? xd Mar 10, 2021 13:24:35
Gonda László
Mar 10, 2021 13:25:13
Csak meg kéne inspekcióznom előtte!
Mar 10, 2021 13:25:13
kramalon
(
x8)
Mar 10, 2021 13:57:27
x8)
és hogyan, felszopja? xd
Seprűnyelet dug a seggébe és azzal fogja bábozni a merevedést.
seymour schwartz
(
x6)
Mar 10, 2021 14:02:04
x6)
xray
(
x21)
Mar 10, 2021 14:03:48
x21)
Mar 10, 2021 14:03:48
nem seggbe, kakilóba. :) Mar 10, 2021 14:03:48
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Mar 10, 2021 14:10:26
x7)
Endre, mennyit kerestél februárban a kurva anyádat? Miért nem dicsekedsz a kommenthaveroknak, nem tán megint mínuszba vagy? XD
A jó portás csak baszik!
Hitelhuszár
Mar 10, 2021 14:11:24
Sziasztok
Kb egy eve kovetem Recskaboyt es az a kerdesem lenne, hogy hogy nem vertek meg meg a Sodit de ugy igazan?
Kb egy eve kovetem Recskaboyt es az a kerdesem lenne, hogy hogy nem vertek meg meg a Sodit de ugy igazan?
Mar 10, 2021 14:11:24
Hahó
(
x135)
Mar 10, 2021 14:12:15
x135)
Endre, mennyit kerestél februárban a kurva anyádat? Miért nem dicsekedsz a kommenthaveroknak, nem tán megint mínuszba vagy? XD
ez a legfőbb kérdés, hogy mekkora mínuszban volt hónap végén a hitelkártyákon és a dispón. az én tippem:
- 6500 euró
március végére fonatkozó tippem:
- 7000 euró
Penzmento
(
x6)
Mar 10, 2021 14:13:40
x6)
telex.hu/koronavirus/2021/03/10/gyorskocsi-utca-bv-lezaras-koronavirus
"Volt, aki a lepedőjét vagy a saját ruháit tépkedte szét, hogy ki tudja törölni a fenekét"
A mondat elejéről lemaradt a "Tajgi" szó.
🕎Endigame🕎
"Volt, aki a lepedőjét vagy a saját ruháit tépkedte szét, hogy ki tudja törölni a fenekét"
A mondat elejéről lemaradt a "Tajgi" szó.
Egy Vlognéző Gyerek
(
x2)
Mar 10, 2021 14:18:28
x2)
Sziasztok
Gondolom attól tart mindenki, hogy a recskás úgy igazán férfiasan feljelentené őket utána.
stressznélküli nyugi
(
x2)
Mar 10, 2021 14:19:18
x2)
Endre, mindenki a tisztázós flokkot várja, hogy tajgit nem rakták kakilóba. Ne okozz csalódást a nézőknek!
Kenyér és víz.
-
Mar 10, 2021 14:19:36
Sziasztok
Az orrát eltörte Andi lovagja pár éve, de ezen kivül csak kellemetlen felkérdezéseket és kihivásokat kapott, amik elől többnyire rendőrsorfal mögé bújt, vagy menekült.
Mar 10, 2021 14:19:36
Hitelhuszár
Mar 10, 2021 14:25:31
Koszi
Mar 10, 2021 14:25:31
Marukka
Mar 10, 2021 14:32:15
Sodibábu kutatás
Mar 10, 2021 14:32:15
-
Mar 10, 2021 14:37:28
Sziasztok
Ja és persze az Ogre is levert neki egyet, nyitott tenyérrel, szóval az tyeknyikailag nem volt ütés.
Mar 10, 2021 14:37:28
Érdeklődő
(
x6)
Mar 10, 2021 14:39:16
x6)
Endre, mindenki a tisztázós flokkot várja, hogy tajgit nem rakták kakilóba. Ne okozz csalódást a nézőknek!
Azt kijelenthetjük, hogy ha a Híres Tényfeltáró, a Nemzet Krónikása nem tudja kétséget kizáróan bizonyítani azt, hogy Kiss Rolandot nem rakták kakilóba a börtönben, akkor Kiss Rolandot kakilóba rakták a börtönben.
Egy Vlognéző Gyerek
(
x2)
Mar 10, 2021 14:41:59
x2)
Így van, rajta múlik minden.
SyntaxError
(
x24)
Mar 10, 2021 14:45:09
x24)
Uhhh.... ez egy olyan történet, mintha az illető olvasta volna a Sodmány barlangjait...
444.hu/2021/03/10/vadat-emeltek-a-ferfi-ellen-aki-kulcsra-zarta-az-ajtot-ugy-kenyszeritette-szexre-a-rabizott-kisfiukat
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
444.hu/2021/03/10/vadat-emeltek-a-ferfi-ellen-aki-kulcsra-zarta-az-ajtot-ugy-kenyszeritette-szexre-a-rabizott-kisfiukat
Faszaság van
(
x2)
Mar 10, 2021 14:47:06
x2)
Uhhh.... ez egy olyan történet, mintha az illető olvasta volna a Sodmány barlangjait...
Gondolom ő lesz endre újabb példaképe.
A szauna szatírja
(
x1)
Mar 10, 2021 14:53:55
x1)
Tajgi akkor lesz ember ha odaáll egy troll elé! Addig csak egy seggbebaszott kis kurva.
Boldog Vekni
Hahó
(
x135)
Mar 10, 2021 14:58:08
x135)
gyakorlatilag egy seggszüzességet kellene bizonyítani, mert a dumát senki nem fogja elhinni.
Kramalon
Mar 10, 2021 15:03:55
Sziasztok
Mar 10, 2021 15:03:55
-
Mar 10, 2021 15:06:34
A tanszék nevében elhatárolódom, és azt üzenem a kérdezőnek, hogy üsse nyugodtan, pont úgy, ahogy egy tolószékes pedofilt ütne.
Mar 10, 2021 15:06:34
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Mar 10, 2021 15:16:08
x13)
Szia Gyagyás, nézd csak mit hozott ma a futár:

Szerintem elég ciki, hogy egy millió fütyis sztárprogramozónak 2021-ben még mindig nincs ilyenje, a legtöbb trollnak meg már igen.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg

Szerintem elég ciki, hogy egy millió fütyis sztárprogramozónak 2021-ben még mindig nincs ilyenje, a legtöbb trollnak meg már igen.
balek
(
x10)
Mar 10, 2021 15:32:27
x10)
Szia Gyagyás, nézd csak mit hozott ma a futár:
Van valakinek arra becslése, hogy a zsidóhiteleket, variálásokat, áthidalásokat levonva, de a túlórákkal mennyi lehet az órabére? Eléri a magyar vagy román átlagot? Szerintem elég ciki, hogy egy millió fütyis sztárprogramozónak 2021-ben még mindig nincs ilyenje, a legtöbb trollnak meg már igen.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 10, 2021 15:35:52
x38)
Snecinek nincs kerete ilyen kütyüket venni, mert kirúgták. Hitelből meg soha sem venne semmit. Oh, wait...
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Hahó
(
x135)
Mar 10, 2021 15:49:04
x135)
puha slag, neked lesz vakcinaútleveled? vagy inkább nem utazol sehova? :)
linzi fapóleon
(
x8)
Mar 10, 2021 15:50:09
x8)
xray
(
x21)
Mar 10, 2021 15:50:31
x21)
Mar 10, 2021 15:50:31
Snecinek nincs kerete ilyen kütyüket venni, mert kirúgták. Hitelből meg soha sem venne semmit. Oh, wait...
bizony, ezért is nincs 50 ezer € tartozása. oh, wait... Mar 10, 2021 15:50:31
Ásó27
(
x68)
Mar 10, 2021 15:52:08
x68)
Ha elmarad szombaton a tajgi kakilós flokk, akkor az azt jelenti, hogy tényleg kakilóba rakták???
Mifaaaaaaaaaaaan
Autismus Maximus
(
x16)
Mar 10, 2021 15:54:18
x16)
Sziasztok
Fórizs Eszter: *kacsint
Rocskai János: *kacsint
Chris, Andi pasija: *kacsint
Herr Schrekk: *nyitott tenyérrel kacsint
Kovács Márk: *sejtelmesen mosolyog, de nem akarja kacsintással elárulni magát
töppedt buzigolyók
(
x37)
Mar 10, 2021 15:55:35
x37)
Minek neki PS5? Streamelni már nem fog soha, játszani meg utál.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Mar 10, 2021 15:58:32
x13)
Villogni, elkölteni 1 milliót játékra és egy évvel később flokkot vágni a bebaszós unboxingból, mi másra.
Ásó27
(
x68)
Mar 10, 2021 16:01:33
x68)
A buta filmjeit szereti nézni, de sajnos 4K TV-re sem telik a puha slagnak már :(((
broni
(
x45)
Mar 10, 2021 16:09:10
x45)
csak a bölcsik!!!!!!!!!!!!!!!!jól megy a hernyó!!!!!!!!!!!
-
Mar 10, 2021 16:10:22
sodi! Gyöngyi kurva megkapta már a vakcinát?
Mar 10, 2021 16:10:22
broni
(
x45)
Mar 10, 2021 16:17:56
x45)
a pinnájába
muhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
fekete pákótól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!38 centi a fasza
xray
(
x21)
Mar 10, 2021 16:18:34
x21)
Mar 10, 2021 16:18:34
sneci lebeszélte róla. igaz, gyagyás? Mar 10, 2021 16:18:34
Sodilegnagyobbrajongoja
Mar 10, 2021 16:20:56
Mar 10, 2021 16:20:56
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Mar 10, 2021 16:25:50
x7)
Endre, mint érettségizett ostoba csóró proli, mit szólsz ehhez az interjúhoz? Biztosan irigy vagy egyrészt, mert nem érted miről van benne szó, a szivacsosra züllesztett agyaddal. Másrészt biztos dühit a buziszauna hiánya is , retardként már ott vernéd a kis fütyköst, ahelyett, hogy apádat felhívnád, hogy miben tudsz segíteni a világjárvány idején a kurva anyádat.
index.hu/gazdasag/2021/03/10/ferenci-tamas-interju/
A jó portás csak baszik!
bolgár jeti
(
x30)
Mar 10, 2021 16:28:36
x30)
Endre, mint érettségizett ostoba csóró proli, mit szólsz ehhez az interjúhoz? Biztosan irigy vagy egyrészt, mert nem érted miről van benne szó, a szivacsosra züllesztett agyaddal. Másrészt biztos dühit a buziszauna hiánya is , retardként már ott vernéd a kis fütyköst, ahelyett, hogy apádat felhívnád, hogy miben tudsz segíteni a világjárvány idején a kurva anyádat.
Miről van benne szó ls ki az a Ferenci Tamás? Én nem olvasok kormánypropagandát.
NSZKSZ
Ásó27
(
x68)
Mar 10, 2021 16:31:55
x68)
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Mar 10, 2021 16:34:13
x7)
NSZKSZ
NSZKSZ
Szerintem ez nem kormánypropanda, (mármint ez a cikk) a jelenlegi magyar járványhelyzetről ad a kutató egy (szerintem) elég tárgyilagos képet, hogy egyáltalán nem szabad elbízni magát a sok a retardnak, mert nagyon szarok a számok, iszonyúan terhelt az egészségügy, és nem riogatni akar, de nem vagyunk túl a nehezén sem. Amúgy egy oltásellenes blogon állt bele még régebben a retardokba, és az oltáspárti érvelése miatt lett valamennyire ismertebb a társadalom szélesebb körében is.
xray
(
x21)
Mar 10, 2021 16:36:27
x21)
Mar 10, 2021 16:36:27
minden az, legfeljebb nem veszed észre. Mar 10, 2021 16:36:27
bolgár jeti
(
x30)
Mar 10, 2021 16:40:57
x30)
Az új index az bizony az. De ha úgy jobban tetszik, nem tömöm Orbán Lőrinc zsebét azzal, hogy odakattintok :D
Amúgy kösz, ebben semmi új nincs. Ami most van, annal sokkal-sokkal durvább lesz 3-4 hét múlva. Láttam nálunk tavaly és akkor még brit mutáns sem volt...
broni
(
x45)
Mar 10, 2021 16:42:32
x45)
, annal sokkal-sokkal durvább lesz 3-4 hét múlva. Láttam nálunk tavaly és akkor még brit mutáns sem volt...
de fasza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hejj sátán!!!!!!!!!!!!!!!!
de fasza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hejj sátán!!!!!!!!!!!!!!!!
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Mar 10, 2021 16:44:35
x7)
Sziasztok
Sokan görgetik a pofonokat, de te lehetsz az első, aki úgy igazán megveri. Az osztrák ÁVÓ-sok 200 eurora bűntetik, ha ököllel rendezel egy vitát. Kirakod ide a véres veknit, aztán csinálsz egy twitch csatornát, amin egy 200 euros Philips prémium világításverzérlőre gyűjtesz. Érteni fogjuk. Kb egy eve kovetem Recskaboyt es az a kerdesem lenne, hogy hogy nem vertek meg meg a Sodit de ugy igazan?
xray
(
x21)
Mar 10, 2021 16:44:50
x21)
akkor az origó is a kedvenced lehet. :) Amúgy kösz, ebben semmi új nincs. Ami most van, annal sokkal-sokkal durvább lesz 3-4 hét múlva. Láttam nálunk tavaly és akkor még brit mutáns sem volt...
-
Mar 10, 2021 16:52:02
Szerintem ez nem kormánypropanda, (mármint ez a cikk) a jelenlegi magyar járványhelyzetről ad a kutató egy (szerintem) elég tárgyilagos képet
Az index most már papíron is Orbán Viktor strómanjainak a kezében van, tehát gyakorlatilag személyesen Orbán Viktoré.
A cikk nem origó-szintű agymosás, de nem véletlen, hogy úgy emlegeti Orbán február 25-i beszédét, hogy egyetlen szót se pazaroljon arra, hogy akkor már legalább hat hete lehetett tudni, hogy ez lesz, és hogy ezután teljesen érthetetlenül még egy hetet késtek a korlázotásokról szóló bejelentések.
Ahogy nem hangzik el semmi a fejlett világban példátlan titkolózásról sem, ami miatt igazából fogalmunk sem lehet, hogy hogy áll a járvány Magyarországon, és akkor jóindulatúan megengedtem, hogy az egyéb elkúrások nem tartoznak szorosan az interjú témájához (pedig miért ne tartoznának? Orbán Viktor járványügyi csapatának tagjáról beszélünk, nem kellene megkérdezni, hogy például mégis mi a kurva isten történt a hétvégén?).
Szóval ez is propaganda, csak ennek a célközönsége nem ugyanaz, mint a sorosozós (most épp gyurcsányozós) göebbelsi agymosásnak.
Mar 10, 2021 16:52:02
bolgár jeti
(
x30)
Mar 10, 2021 16:56:09
x30)
Így-így, nem igazán tudnám megmondani mi is most az index, de az újságírás az nem ilyen :)
broni
(
x45)
Mar 10, 2021 16:59:30
x45)
bolgár jeti
(
x30)
Mar 10, 2021 17:01:02
x30)
Ez van, sajnos a print média felett eljárt az idő. Biztos vagyok benne, hogy van alternatíva a neten :)
167 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

+ bosszúflokk
+ edzősflokk
+ addabboy flokk
De leginkább az lesz, hogy megint lehúzták, variálás van, és csóró.