Erre akartam válaszolni
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
20
De szerencsére a többségnek így jó
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Nekem Sodi mást mondott.
A többi meg úgy is (ahogy sneci mondaná és tette is) "hazaárulóskodik" azzal, hogy külföldre mennek.
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
Linzben is kilopkodja a postaládákból valami púpos untermensch.
hát azért hetyetye
win-win, nem?
egyébként nem mindenki, van aki megelégszik azzal, hogy akkor ő is kap a lopott pénzből és befogja a száját :)
Biztos, össze fog hányni valami webszemetet. Tegnap elismerte, mi a "kreatív process".
Szombat délután kedvetlenül félrészegen neki áll összevagdosni a vágóképeket, aztán még felveszi a vekni monológokat, keres a Törpe facebook oldalán képeket 20 000 Ft.-ért, aztán este mehet is ki, nesztek flokk.
Bár eddig mindig az volt a duma, hogy a flokk a legfontosabb, milyen lehet a munkája ha az csak a sokadik a fontossági rangsorban?
:DD
Nem csoda, hogy mindenhonnan kirúgják a faszba.
Soha nem vágtam még soha flokkot ugyan, hogy biztos vagyok benne, hogy legfeljebb 2 óra alatt megcsinálnám, és ebbe beleszámolom azt is, hogy megtanulok alapszinten használni valami épkézláb videószerkesztő programot :D
igen, meg a kérót is aláírtad 5 évre, te jogilag erős vadászbika
hehe
A lopás mellet nem sok mindenre van idő, de azért a kormány tud priorizálni :D
Nem lehetetlen az a 6-7 óra. Ha neked is szavanként kellene megvágni a beszédhibás gagyogásodat, neked se lenne kevesebb.
És mindezt pocsolyarészegen, egyik kezeddel a faszodat markolászva?
hát azért hetyetye
Varga Juditot is levarnám egy párszor..
Kiss Rolandnak is újra lenne nemi élete, ha ki tudja miért vissza kerülne egy bizonyos intézménybe, elvégre Rácz Gábor László sosem hazudott még.
Na jó, az már nehezített pálya. 4 óra.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
nem kell feleségül venni, csak meg kell durrantani
hehe
Nem egy nagy szám, elhiheted.
Nem, de majd kinövöd :D
Úristen, dehát annak a néninek nunija van a kakilója mellett!
Nana, Andi egy kiváló milf.
És szereti a kőkemény 24 centis farkamat.
Most próbálod megkedveltetni sodival?
Na így!
Mifaaaaaaaaaaaan
Jó látni, hogy nem vagyok egyedül azzal, hogy travinak hívom :D
Neki Morvai Krisztina volt meg.
Persze, hogy aztán ott pofázzon a női egyenjoguságról mikor éppen átraknád a sunciból a kakilójába.
Politikust egyféleképpen basznék. Boxerrel, álcsúcson.
Mondjuk legalább nem büdös és bizony neki kevés lenne az ötvenezres hal a szájba.
Nem tudom így mennyire lehet vonzó Endrének?
Azt sem hiszem, hogy a szigorúan 50% költségmegosztás működne, bár ez Márk esetében sem zavarta.
én amúgy szívesen csinálnék ezzel a judittal egy seggből szájjba partit. kár h fideszes...
Varga Judit most vett fel CSOK-ot, de közben válik, szóval vissza kell fizetnie. Endre jó lehet nála egy áthidalásra.
:D
Emiatt kerültél a sittre, vagy épp ellenkezőleg a bentiek miatt kerültél így ki?
Ráadásul egy L betűt is kihagytam.
De nem gond, majd betagadom én is a gyógyszert akkor nem leszek ennyire kába.
Akkor szavazzunk, legyen egységes tanszéki álláspont. Up aki baszná:
* Szavazott *
aki nem baszná meg, annak a válogatós kurva anyját, de a krumpli orra miatt csak sötétben én is.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Este 8-ig lehet voksolni.
Válogatós fasznak kutyában a helye. Ugye Kisboros?
Putyputyputy HALLO
Egyszer maga Tajgi is emlegette ezt a sándort, mint sittes havert.
De csak bajtársi jelleggel! Tartsunk össze, trollvadászok!
igen, egy balogh sándor nevű sittest emlegetett, és erről fog szólni puha slag hetyetyéje is, hogy a minicigó félreértette, és balogh nem lehetett, mert bla bla bla. de mi tudjuk, hogy balogh sándor nem azonos sittes sanyival, úgyhogy kár is erőltetni a hazudozást.
Azzal mi a baj? Mi is dekáztunk úgy. Puskás még a talpával is tudott állítólag :D
Várjuk meg a rojtosseggű cselfenomén véleményét ebben a kérdésben. Kakilóbarakott Rolandinho majd megszakérti :)
Puskás mindent is tudott. A Fröccsös őrnagy. Nem akarok szentségtörő lenni de én rosszul vagyok a kultusztól ami körülveszi.
Én egyébként Sodit nézném meg labdával egy 4 VS 4 meccsen.
Na és milyen a széklete Professzor úr? Minden okay?
az bizony!!!!!!!!!!!!!!!!!a sok májkrém!!!!!!!!!!!!!
Én nem vagyok nagy foci szakértő, de én is sokallom ezt az állandó Puskásozást.
Ha ez ország tényleg csak egy ilyen "fenomént" tudott kitermelni, akkor szerintem már régen temetni kellett volna a hazai focit.
Biztos van még, vele közel egyenértékű játékos, akit nem vett úgy szájára a nép és mondjuk a 80-as években rúgta a bőrt.
Nekem csak az a bajom, hogy van egy rakás ember Liszt Ferenctől Kandó Kálmánig akik adtak annyit a világnak (ha nem 10000x többet) mint Puskás, aztán meg sincs az emlékük olyan fényesre nyalva.
Mindegy.
Tajgi.
Domestoszos Dany!
Csak rendet akar rakni, mielőtt publikálja a Varga Judit igazságügyminiszter asszonnyal közös sajtótájékoztatóját, hogy elindult a jogi eljárás a trollfórum ellen.
az túlzás, hogy olvasom, 5 mp alatt végigfutok rajta. írt valami 3 oldalas faszságot, azt automatikusan átugrottam.
én szadó meg mazó is vok, attól függ, mit vállakl a csaj.
na bazdmeg elkaptak, de nyugi, nincs gáz, lezsírozzuk
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
megindult a tényfeltárás a kakilóba rakásról, de molnár fasz nem válaszol.:(((
Megpróbáltam, de ignorál sajnos :D
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Sneci, lesz bosszú szombaton?
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Aczél elvtárs
(
x3)
Mar 11, 2021 11:58:03
x3)
Már korábban írtam, hogy nem csak úgy lehetsz asszony odabent, hogy megraknak mint a máglyát busójáráskor.
Te bizony Roland, csaj lettél.
Tudod mit? Nagyon sokan azok lesznek. Az ott a pokol és annak a világnak a kegyetlen szabályait nem könnyű betartani úgy, hogy valamilyen szinten ne sérüljön az ember.
Láttam én már mindent. De mégegy olyan hülyét, aki gyógyulás és segítségkérés helyett az interneten örjön idegenekkel, olyat még nem.
Menjél szépen sportolni vagy kirándulni, bánom is én.
Amit itt csinálsz azzal meg fogod ölni azt a keveset ami maradt belőled.
Te bizony Roland, csaj lettél.
Tudod mit? Nagyon sokan azok lesznek. Az ott a pokol és annak a világnak a kegyetlen szabályait nem könnyű betartani úgy, hogy valamilyen szinten ne sérüljön az ember.
Láttam én már mindent. De mégegy olyan hülyét, aki gyógyulás és segítségkérés helyett az interneten örjön idegenekkel, olyat még nem.
Menjél szépen sportolni vagy kirándulni, bánom is én.
Amit itt csinálsz azzal meg fogod ölni azt a keveset ami maradt belőled.
bolgár jeti
(
x30)
Mar 11, 2021 11:58:49
x30)
Hahaha, nagyon jó, sajnos lemaradtam róla.
Tajgi, nem hallottad, hogy Magyarországon munkaalapú társadalom van éppen? (igaz, néha megtiltja a főnök, hogy dolgozhass és kompenzációt csak akkor kapsz, ha fideszes vagy)
Ne is álmodj ilyenről, 2026-ban Viktor még nyugdíjas sem lesz, nem hogy visszavonuljon a hatalomból :D
Tajgi, nem hallottad, hogy Magyarországon munkaalapú társadalom van éppen? (igaz, néha megtiltja a főnök, hogy dolgozhass és kompenzációt csak akkor kapsz, ha fideszes vagy)
Ne is álmodj ilyenről, 2026-ban Viktor még nyugdíjas sem lesz, nem hogy visszavonuljon a hatalomból :D
bolgár jeti
(
x30)
Mar 11, 2021 12:02:09
x30)
Írta éjszaka, hogy ő az alapjövedelmet várja 2026 környékén :DDD
Erre akartam válaszolni
Aczél elvtárs
(
x3)
Mar 11, 2021 12:06:49
x3)
Ami nem lesz a következő 10 évben:
-alapjövedelem
-legális mariska
-átlátható közbeszerzések
-Orbán nélküli közélet
Szóval sok szerencsét és türelmet Proland!
-alapjövedelem
-legális mariska
-Orbán nélküli közélet
Autismus Maximus
(
x16)
Mar 11, 2021 12:07:38
x16)
Sneci, én valamit nem értek. Nem az van, hogy minden fasza, mindenki fizet, a melóban is minden rendben?
Erre kiderül, hogy még te fizetsz másoknak, a melóban meg 2 napos határidőt (izé, már csak 1 napos :) ) kaptál olyan cuccra,bamiben egy másodperc tapasztalatod sincs?
És te, a mindig higgadt, megfontold fatászpika nagybetűvel üvöltözöl itt a fórumon, aztán meg bevallod, hogy full stresszes vagy, depressziós vagy, és masszívan piálsz hogy ezekst elűzzed? Meg eleve, nem azt mondtad hogy depresszió mint olyan, az nem is létezik?
Magyarázd már el egy live-ban, mert én őszintén nem értem.
Erre kiderül, hogy még te fizetsz másoknak, a melóban meg 2 napos határidőt (izé, már csak 1 napos :) ) kaptál olyan cuccra,bamiben egy másodperc tapasztalatod sincs?
És te, a mindig higgadt, megfontold fatászpika nagybetűvel üvöltözöl itt a fórumon, aztán meg bevallod, hogy full stresszes vagy, depressziós vagy, és masszívan piálsz hogy ezekst elűzzed? Meg eleve, nem azt mondtad hogy depresszió mint olyan, az nem is létezik?
Magyarázd már el egy live-ban, mert én őszintén nem értem.
Nemzet Faszverője
Mar 11, 2021 12:11:50
Sodi miért osztottál meg az előbb egy hintázó kisgyereket kommentár nélkül? Ez mit akar jelenteni?
Mar 11, 2021 12:11:50
Aczél elvtárs
(
x3)
Mar 11, 2021 12:12:29
x3)
Snecinek ma 9-kor jelenése volt, legalábbis hazudozott valami ilyesmit éjjel.
Érdekelne, hogy ilyenkor a zoomos meetingek előtt megy a kutyaharapást szőrével projekt illetve mennyi bátorságot tölt magába?
Hallod alkoholista Sodi, ugye nem akarod erre azt hazudni, hogy te nem piálsz ilyenkor?
Szóval hány sörike kell reggelente, hogy tudjunk indulni?
Érdekelne, hogy ilyenkor a zoomos meetingek előtt megy a kutyaharapást szőrével projekt illetve mennyi bátorságot tölt magába?
Hallod alkoholista Sodi, ugye nem akarod erre azt hazudni, hogy te nem piálsz ilyenkor?
Szóval hány sörike kell reggelente, hogy tudjunk indulni?
bolgár jeti
(
x30)
Mar 11, 2021 12:23:26
x30)
-alapjövedelem
-legális mariska
-Orbán nélküli közélet
-alapjövedelem
-legális mariska
-Orbán nélküli közélet
20
Márk cigány CEO
Mar 11, 2021 12:38:07
-alapjövedelem
-alapjövedelem
Nekem Sodi mást mondott.
Mar 11, 2021 12:38:07
sztárprogramozó
(
x2)
Mar 11, 2021 12:44:06
x2)
20
A többi meg úgy is (ahogy sneci mondaná és tette is) "hazaárulóskodik" azzal, hogy külföldre mennek.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 11, 2021 12:45:51
x38)
Nagyon nagy + a PTSD-re! Tajgi megtört odabent, és mivel valóságtagadó, ez így is fog maradni amíg el nem viszi valami rák, ami emiatt fog benne kialakulni. Okos tajgi a tajgi!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Szpojler Szilárd
Mar 11, 2021 12:48:39
"A sodi" című folytatásos életdráma 2021-es évada Kiss Roland bevonulóbulijával fog véget érni, ahol Markkal fognak börtönélményeikről eddig sosem látott, mélyreható interjúban mesélni.
Ha érdekel titeket az évadzáró nyomjatok egy lájkot, iratkozzatok fel, és ne felejtsétek, minden karácsonyi részben pontban négykor hatalmas faszgránát robban a sodi szájában! Na szijjasztok!
Ha érdekel titeket az évadzáró nyomjatok egy lájkot, iratkozzatok fel, és ne felejtsétek, minden karácsonyi részben pontban négykor hatalmas faszgránát robban a sodi szájában! Na szijjasztok!
Mar 11, 2021 12:48:39
Schwezoff Dávid
(
x6)
Mar 11, 2021 12:51:30
x6)
mosttanába hozzánk se hozzák a der stürmert.........
Linzben is kilopkodja a postaládákból valami púpos untermensch.
D_Dezső
(
x29)
Mar 11, 2021 12:51:45
x29)
Micsoda nagyszerű napra ébredtünk ma Endre!
Az éjszakai őrjöngés után korán csörrent a telefon, persze nagyon nem is kellett keltegetnie. Egész éjszaka álmatlanul idegesen forgolódtál a gyerekágyban.
Reggel 9-kor nagyságos főnökúr tart eligazítást. Addig még sok a teendő.
07:00 - Egy kis trollozás, nyugger humor osztogatás, senkit sem érdekelnek a posztok, Márk ... mindegy.
08:00 - Jajj-jajj már 8 óra, sietősen sárga pulcsiban rohanás a Billába. Egy hatos pakk olcsó sör meg még kettő másik az alsó polcról, zihálás, fulladozás az első emeletig. "Nyha faszaság van".
08:30 - Már csak fél óra van a főnökút zoom hívásáig, nincs idő sört hűteni, szoba melegen szisszenti az első Bergköniget, "nyha mindtyárt jopp". Sietve locsolja pina -rés szájába a húgymeleg söröket. Kicsit be is böffent a 3.-tól de majd később feltakarítja a takarító robot.
9:00 - "Tyhe mosty mé'? Indujj már te foshh! Árggg hrőőőő hrőőő ... Jha hoty már bent vatyok ... őhh höhöh Entschuldigung natyságos főnökúr, itt a Sodi, az ön hűszolgálója, entschuldigung.
9:10 - Hát eszt mosty nem értyem, nyha mintety, majd hétvégén megcsinálja a Sodi.
9:26 - Már natyon idegesít a kvartyogás, megnézem mi van a facebookon, hmmm Hihetetlen magazin, osztás, "Legjobb poénok!" ezt is osztjuk, Jujj mosty kérdeztek valamit ... entschuldigung? ... jhajj de nagy a csend. Őhh entschuldigung? Nyha gyorsan kinyomom a zoom-ot, majd azt mondom elment a fosh osztrák net.
Az éjszakai őrjöngés után korán csörrent a telefon, persze nagyon nem is kellett keltegetnie. Egész éjszaka álmatlanul idegesen forgolódtál a gyerekágyban.
Reggel 9-kor nagyságos főnökúr tart eligazítást. Addig még sok a teendő.
07:00 - Egy kis trollozás, nyugger humor osztogatás, senkit sem érdekelnek a posztok, Márk ... mindegy.
08:00 - Jajj-jajj már 8 óra, sietősen sárga pulcsiban rohanás a Billába. Egy hatos pakk olcsó sör meg még kettő másik az alsó polcról, zihálás, fulladozás az első emeletig. "Nyha faszaság van".
08:30 - Már csak fél óra van a főnökút zoom hívásáig, nincs idő sört hűteni, szoba melegen szisszenti az első Bergköniget, "nyha mindtyárt jopp". Sietve locsolja pina -rés szájába a húgymeleg söröket. Kicsit be is böffent a 3.-tól de majd később feltakarítja a takarító robot.
9:00 - "Tyhe mosty mé'? Indujj már te foshh! Árggg hrőőőő hrőőő ... Jha hoty már bent vatyok ... őhh höhöh Entschuldigung natyságos főnökúr, itt a Sodi, az ön hűszolgálója, entschuldigung.
9:10 - Hát eszt mosty nem értyem, nyha mintety, majd hétvégén megcsinálja a Sodi.
9:26 - Már natyon idegesít a kvartyogás, megnézem mi van a facebookon, hmmm Hihetetlen magazin, osztás, "Legjobb poénok!" ezt is osztjuk, Jujj mosty kérdeztek valamit ... entschuldigung? ... jhajj de nagy a csend. Őhh entschuldigung? Nyha gyorsan kinyomom a zoom-ot, majd azt mondom elment a fosh osztrák net.
bolgár jeti
(
x30)
Mar 11, 2021 12:54:45
x30)
win-win, nem?
egyébként nem mindenki, van aki megelégszik azzal, hogy akkor ő is kap a lopott pénzből és befogja a száját :)
Ásó27
(
x68)
x68)
A héten lehet, hogy depi dezső megakadályozza a flokkot :(((
Mifaaaaaaaaaaaan
bolgár jeti
(
x30)
Mar 11, 2021 13:00:22
x30)
Mindegy, látta valaki a trollok seggbekalapácsozásáról szóló sajtótájékoztatót? Ott volt valami miniszterféle a főideológus mellet.
D_Dezső
(
x29)
Mar 11, 2021 13:04:23
x29)
A héten lehet, hogy depi dezső megakadályozza a flokkot :(((
Biztos, össze fog hányni valami webszemetet. Tegnap elismerte, mi a "kreatív process".
Szombat délután kedvetlenül félrészegen neki áll összevagdosni a vágóképeket, aztán még felveszi a vekni monológokat, keres a Törpe facebook oldalán képeket 20 000 Ft.-ért, aztán este mehet is ki, nesztek flokk.
Bár eddig mindig az volt a duma, hogy a flokk a legfontosabb, milyen lehet a munkája ha az csak a sokadik a fontossági rangsorban?
D_Dezső
(
x29)
Mar 11, 2021 13:12:16
x29)
Mondjuk az valahol meglepett, hogy bevallása szerint 6-7 órát tesz bele ezekbe az epizódokba. A flokk minősége alapján max. egy óra meló van bennük, vágással, vekni monológokkal, rendereléssel.
Ódémon nemzenész
Mar 11, 2021 13:22:00
Mondjuk az valahol meglepett, hogy bevallása szerint 6-7 órát tesz bele ezekbe az epizódokba. A flokk minősége alapján max. egy óra meló van bennük, vágással, vekni monológokkal, rendereléssel.
Soha nem vágtam még soha flokkot ugyan, hogy biztos vagyok benne, hogy legfeljebb 2 óra alatt megcsinálnám, és ebbe beleszámolom azt is, hogy megtanulok alapszinten használni valami épkézláb videószerkesztő programot :D
Mar 11, 2021 13:22:00
-
Mar 11, 2021 13:23:45
Ma Varga Judit egy videokonferencián vett részt az EU-s igazságügyi miniszterekkel és keresetet nyújtott be az Európai Bíróságon. Elég szűkösnek tűnik a napirendje, de ilyen fontos ügyekre, mint a rojtosseggű kálváriája, biztos szakít időt. Remélem Varga Judit személyesen fogja a kezemre kattintani a bilincset.
Mar 11, 2021 13:23:45
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 11, 2021 13:25:25
x7)
Attól még nem lehet utazni.
igen, meg a kérót is aláírtad 5 évre, te jogilag erős vadászbika
bolgár jeti
(
x30)
Mar 11, 2021 13:30:05
x30)
Ma Varga Judit egy videokonferencián vett részt az EU-s igazságügyi miniszterekkel és keresetet nyújtott be az Európai Bíróságon. Elég szűkösnek tűnik a napirendje, de ilyen fontos ügyekre, mint a rojtosseggű kálváriája, biztos szakít időt. Remélem Varga Judit személyesen fogja a kezemre kattintani a bilincset.
A lopás mellet nem sok mindenre van idő, de azért a kormány tud priorizálni :D
Nulladikos Snecológus
Mar 11, 2021 13:34:15
LoL milyen csoves feje van cipönezegetö tajgi asszonynak
Mar 11, 2021 13:34:15
Autismus Maximus
(
x16)
Mar 11, 2021 13:35:53
x16)
Nem lehetetlen az a 6-7 óra. Ha neked is szavanként kellene megvágni a beszédhibás gagyogásodat, neked se lenne kevesebb.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Mar 11, 2021 13:55:05
x6)
Metélt gondolatjel
Mar 11, 2021 14:02:36
LoL milyen csoves feje van cipönezegetö tajgi asszonynak
Kiss Rolandnak is újra lenne nemi élete, ha ki tudja miért vissza kerülne egy bizonyos intézménybe, elvégre Rácz Gábor László sosem hazudott még.
Mar 11, 2021 14:02:36
Ódémon nemzenész
Mar 11, 2021 14:08:06
Na jó, az már nehezített pálya. 4 óra.
Mar 11, 2021 14:08:06
xray
(
x21)
Mar 11, 2021 14:18:08
x21)
van a csajban valami taszító, én elkerülném. nem a kinézete, hanem az a cinikus vigyor az arcán. az apja miatt is. Varga apja, Varga László III/2-es ügynökként szintén szolgálta a kommunista diktatúrát. Kiss Rolandnak is újra lenne nemi élete, ha ki tudja miért vissza kerülne egy bizonyos intézménybe, elvégre Rácz Gábor László sosem hazudott még.
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 11, 2021 14:19:44
x7)
van a csajban valami taszító, én elkerülném. nem a kinézete, hanem az a cinikus vigyor az arcán. az apja miatt is. Varga apja, Varga László III/2-es ügynökként szintén szolgálta a kommunista diktatúrát.
RezsiSzilárd
Mar 11, 2021 14:21:01
Nem egy nagy szám, elhiheted.
Mar 11, 2021 14:21:01
tyodóka
Mar 11, 2021 14:22:34
igen, egészségügyi szexre kiváló, bizonyára neki is viszket, én is levarrnám Dajka Gáborral együtt, keménye, full hetero módon
Mar 11, 2021 14:22:34
bolgár jeti
(
x30)
Mar 11, 2021 14:25:30
x30)
Én csak szeretném leszögezni, hogy azért került a milf V. Judit a képekre, mert ő az aktuális igazságügyi miniszter, nem azért mert hormontúltengős tinédzser vagyok aki mindenkit megbaszna aki kicsit jobban néz ki mint tajgi :D
xray
(
x21)
Mar 11, 2021 14:30:39
x21)
Mar 11, 2021 14:30:39
jetinek van igaza. :) Mar 11, 2021 14:30:39
Metélt gondolatjel
Mar 11, 2021 14:31:55
Donáth Annát is megbasznám, remélem így jobb lesz a megítélésem.
Mar 11, 2021 14:31:55
bolgár jeti
(
x30)
Mar 11, 2021 14:32:32
x30)
xray
(
x21)
Mar 11, 2021 14:35:25
x21)
Mar 11, 2021 14:35:25
gyagyást kérdezzük meg, ő a szakértő. lol Mar 11, 2021 14:35:25
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 11, 2021 14:39:15
x38)
Amíg nem fanyalodtok Andira, addig senkik vagytok ASODI szemében, Hahó!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Tyodika
Mar 11, 2021 14:40:14
Úristen, dehát annak a néninek nunija van a kakilója mellett!
Mar 11, 2021 14:40:14
Chris akinek Andi a csaja
Mar 11, 2021 14:40:20
Amíg nem fanyalodtok Andira, addig senkik vagytok ASODI szemében, Hahó!
Nana, Andi egy kiváló milf.
És szereti a kőkemény 24 centis farkamat.
Mar 11, 2021 14:40:20
Aczél elvtárs
(
x3)
Mar 11, 2021 14:40:39
x3)
Aki személyesen találkozott Varga Judittal az tudja, hogy egy igazi undorító, taposó-törtető valóban cinikus ember és néha azt is nehéz eldönteni, hogy pöcse van vagy pinája.
bolgár jeti
(
x30)
Mar 11, 2021 14:41:16
x30)
Aki személyesen találkozott Varga Judittal az tudja, hogy egy igazi undorító, taposó-törtető valóban cinikus ember és néha azt is nehéz eldönteni, hogy pöcse van vagy pinája.
Ásó27
(
x68)
Mar 11, 2021 14:42:43
x68)
Amíg nem fanyalodtok Márkra, addig senkik vagytok ASODI szemében, Hahó!
Na így!
-
Mar 11, 2021 14:43:02
néha azt is nehéz eldönteni, hogy pöcse van vagy pinája.
Jó látni, hogy nem vagyok egyedül azzal, hogy travinak hívom :D
Mar 11, 2021 14:43:02
Metélt gondolatjel
Mar 11, 2021 14:43:07
gyagyást kérdezzük meg, ő a szakértő. lol
Neki Morvai Krisztina volt meg.
Mar 11, 2021 14:43:07
Aczél elvtárs
(
x3)
Mar 11, 2021 14:43:35
x3)
Persze, hogy aztán ott pofázzon a női egyenjoguságról mikor éppen átraknád a sunciból a kakilójába.
Aczél elvtárs
(
x3)
Mar 11, 2021 14:47:05
x3)
Mondjuk legalább nem büdös és bizony neki kevés lenne az ötvenezres hal a szájba.
Azt sem hiszem, hogy a szigorúan 50% költségmegosztás működne, bár ez Márk esetében sem zavarta.
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Mar 11, 2021 14:49:34
x2)
Mindegy, látta valaki a trollok seggbekalapácsozásáról szóló sajtótájékoztatót? Ott volt valami miniszterféle a főideológus mellet.
én amúgy szívesen csinálnék ezzel a judittal egy seggből szájjba partit. kár h fideszes...
-
Mar 11, 2021 14:53:47
Varga Judit most vett fel CSOK-ot, de közben válik, szóval vissza kell fizetnie. Endre jó lehet nála egy áthidalásra.
Mar 11, 2021 14:53:47
bolgár jeti
(
x30)
Mar 11, 2021 14:54:23
x30)
Emiatt kerültél a sittre, vagy épp ellenkezőleg a bentiek miatt kerültél így ki?
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 11, 2021 14:57:10
x7)
hát elnézést, én a képen csak egy nőt látok, aki bőven néz ki annyira jól, hogy bevállalnám egy karikára :D de oké ,hiszek nektek :D
hehe
Aczél elvtárs
(
x3)
Mar 11, 2021 14:57:55
x3)
Ráadásul egy L betűt is kihagytam.
De nem gond, majd betagadom én is a gyógyszert akkor nem leszek ennyire kába.
Aczél elvtárs
(
x3)
Mar 11, 2021 14:59:39
x3)
hát elnézést, én a képen csak egy nőt látok, aki bőven néz ki annyira jól, hogy bevállalnám egy karikára :D de oké ,hiszek nektek :D
Akkor szavazzunk, legyen egységes tanszéki álláspont. Up aki baszná:
Aczél elvtárs
(
x3)
Mar 11, 2021 14:59:56
x3)
Varga Juditot
Aczél elvtárs
(
x3)
Mar 11, 2021 15:00:06
x3)
Kiss Rolandot
A szauna szatírja
(
x1)
Mar 11, 2021 15:00:26
x1)
Sodi elmondok neked valamit de maradjon köztünk. Na az a helyzet hogy Sittes Sándor a trollok kitalált figurája aki tajgi seggét kurja a sitten, semmi féle más tulajdonságal vagy jellemvonásal nem rendelkezik tehát te nyilvánosan kijelentetted hogy Sittes Sándor igenis létezik avval kvázi azt is kijelentetted hogy tajgit seggbekúrták a sitten ugyanis itt Sittes Sándor úr csak abban a vonatkoztatásban volt szóba hozva mint tajgi megrontoja.
Boldog Vekni
Metélt gondolatjel
Mar 11, 2021 15:01:32
Ha minden igaz, akkor Endre tudott volna magának rendezni egy csaj a linzi odóba, aki "fizette volna a lakbér és a rezsi felét", Sodinak cserébe le kellet volna mondania a pedofilpornoról...
Mind tudjuk, hogy melyiket választotta.
Mind tudjuk, hogy melyiket választotta.
Mar 11, 2021 15:01:32
Sittes Sanyi
Mar 11, 2021 15:01:45
Kiss Rolandot
* Szavazott *
Mar 11, 2021 15:01:45
Hahó
(
x135)
Mar 11, 2021 15:01:58
x135)
aki nem baszná meg, annak a válogatós kurva anyját, de a krumpli orra miatt csak sötétben én is.
Aczél elvtárs
(
x3)
Mar 11, 2021 15:03:44
x3)
* Szavazott *
Este 8-ig lehet voksolni.
xray
(
x21)
Mar 11, 2021 15:07:44
x21)
Mar 11, 2021 15:07:44
a szavazás nem egymás minisítgetésére vonatkozott. :) Mar 11, 2021 15:07:44
Egy Vlognéző Gyerek
(
x2)
Mar 11, 2021 15:10:55
x2)
Válogatós fasznak kutyában a helye. Ugye Kisboros?
Biztatási kár
(
x10)
Mar 11, 2021 15:11:01
x10)
Sodi elmondok neked valamit de maradjon köztünk. Na az a helyzet hogy Sittes Sándor a trollok kitalált figurája aki tajgi seggét kurja a sitten, semmi féle más tulajdonságal vagy jellemvonásal nem rendelkezik tehát te nyilvánosan kijelentetted hogy Sittes Sándor igenis létezik avval kvázi azt is kijelentetted hogy tajgit seggbekúrták a sitten ugyanis itt Sittes Sándor úr csak abban a vonatkoztatásban volt szóba hozva mint tajgi megrontoja.
Sodinyolcadikmikrofonja
Mar 11, 2021 15:12:10
Sodi egy konkrét isten.
Egy gyerekágyat csak 3 nap volt megcsinálnia
"ez egy karrier kezdete"
Egy gyerekágyat csak 3 nap volt megcsinálnia
Mar 11, 2021 15:12:10
bolgár jeti
(
x30)
Mar 11, 2021 15:14:20
x30)
Boros Lackó
Mar 11, 2021 15:15:08
Kiss Rolandot
De csak bajtársi jelleggel! Tartsunk össze, trollvadászok!
Mar 11, 2021 15:15:08
Hahó
(
x135)
Mar 11, 2021 15:15:39
x135)
igen, egy balogh sándor nevű sittest emlegetett, és erről fog szólni puha slag hetyetyéje is, hogy a minicigó félreértette, és balogh nem lehetett, mert bla bla bla. de mi tudjuk, hogy balogh sándor nem azonos sittes sanyival, úgyhogy kár is erőltetni a hazudozást.
A szauna szatírja
(
x1)
Mar 11, 2021 15:15:57
x1)
Sodi tajgi felfogadott téged ügyvédnek mint a verhetetlen jéghideg jogászt és mikor elmondta neked az igazat hogy Sittes Sándor az erőszak elkövető igenis létezik te fittyet hányva az ügyvédi titoktartásra elpofázod nekünk a pert megnyertük!
Boldog Vekni
Hahó
(
x135)
Mar 11, 2021 15:17:06
x135)
mondom, hogy egy nagy krumpli van az orra végén. meg belsővel dekázik. ki tanította ezt neki? orbán?
bolgár jeti
(
x30)
Mar 11, 2021 15:20:38
x30)
mondom, hogy egy nagy krumpli van az orra végén. meg belsővel dekázik. ki tanította ezt neki? orbán?
Azzal mi a baj? Mi is dekáztunk úgy. Puskás még a talpával is tudott állítólag :D
Érdeklődő
(
x6)
Mar 11, 2021 15:23:45
x6)
Várjuk meg a rojtosseggű cselfenomén véleményét ebben a kérdésben. Kakilóbarakott Rolandinho majd megszakérti :)
broni
(
x45)
Mar 11, 2021 15:35:51
x45)
66 látógató újfent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sátánsystem!!!!igaz a tajgit ért abúzus!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Mar 11, 2021 15:41:24
x45)
a liddlbe egy sorba nem vót senki, kakiltam egyet.
Aczél elvtárs
(
x3)
Mar 11, 2021 15:47:30
x3)
Puskás mindent is tudott. A Fröccsös őrnagy. Nem akarok szentségtörő lenni de én rosszul vagyok a kultusztól ami körülveszi.
Én egyébként Sodit nézném meg labdával egy 4 VS 4 meccsen.
Aczél elvtárs
(
x3)
Mar 11, 2021 15:55:56
x3)
a liddlbe egy sorba nem vót senki, kakiltam egyet.
broni
(
x45)
Mar 11, 2021 16:00:23
x45)
az bizony!!!!!!!!!!!!!!!!!a sok májkrém!!!!!!!!!!!!!
Aczél elvtárs
(
x3)
Mar 11, 2021 16:01:55
x3)
444.hu/2021/03/11/kiegett-egy-lakas-budapest-vii-keruleteben-egy-ember-meghalt
Addaboy, remélem minden olay?
Addaboy, remélem minden olay?
Metélt gondolatjel
Mar 11, 2021 16:04:53
Ha ez ország tényleg csak egy ilyen "fenomént" tudott kitermelni, akkor szerintem már régen temetni kellett volna a hazai focit.
Biztos van még, vele közel egyenértékű játékos, akit nem vett úgy szájára a nép és mondjuk a 80-as években rúgta a bőrt.
Mar 11, 2021 16:04:53
Aczél elvtárs
(
x3)
Mar 11, 2021 16:20:30
x3)
Nekem csak az a bajom, hogy van egy rakás ember Liszt Ferenctől Kandó Kálmánig akik adtak annyit a világnak (ha nem 10000x többet) mint Puskás, aztán meg sincs az emlékük olyan fényesre nyalva.
Mindegy.
Tajgi.
broni
(
x45)
Mar 11, 2021 16:20:39
x45)
hypós fery!!!!!!!!!!!!!!!
Kovi
(
x2)
Mar 11, 2021 16:23:42
x2)
Michelle Wild
Érdeklődő
(
x6)
Mar 11, 2021 16:24:18
x6)
hypós fery!!!!!!!!!!!!!!!
Domestoszos Dany!
Metélt gondolatjel
Mar 11, 2021 16:26:25
Kiss Roland
Mar 11, 2021 16:26:25
Hahó
(
x135)
Mar 11, 2021 16:29:50
x135)
úgy néz ki, kakilóba rakott rolinda bekakált, mert levett pár bejegyzést az új blogjáról.
broni
(
x45)
Mar 11, 2021 16:32:11
x45)
olvasod a blogját??mazochista.
Ódémon nemzenész
Mar 11, 2021 16:33:06
úgy néz ki, kakilóba rakott rolinda bekakált, mert levett pár bejegyzést az új blogjáról.
Csak rendet akar rakni, mielőtt publikálja a Varga Judit igazságügyminiszter asszonnyal közös sajtótájékoztatóját, hogy elindult a jogi eljárás a trollfórum ellen.
Mar 11, 2021 16:33:06
Hahó
(
x135)
Mar 11, 2021 16:36:20
x135)
olvasod a blogját??mazochista.
az túlzás, hogy olvasom, 5 mp alatt végigfutok rajta. írt valami 3 oldalas faszságot, azt automatikusan átugrottam.
a tyodi
Mar 11, 2021 16:36:23
a nénik undorítóak
Mar 11, 2021 16:36:23
broni
(
x45)
Mar 11, 2021 16:39:14
x45)
én szadó meg mazó is vok, attól függ, mit vállakl a csaj.
Vejmenka Michal
Mar 11, 2021 16:39:57
* csak regisztrált zsidók olvashatják *
index.hu/kulfold/2021/03/11/letartoztattak-a-szlovak-titkosszolgalat-vezetojet/
Vörös riadó zsidók!!!! Célt ért a nagy erejű nyomozás. Mondtam pedig a műveleti értekezleten, hogy ne hergeljétek Tajgit meg Kisborost, most ez lett a vége. Jogilag ők túl erősek, Vlad neve is Kisboros trollexceljéből került elő.
Én már kipakoltam az ágyneműtartóból, vár egy járó motorú magángép, a Cég SOS áthelyez, mielőtt én is kompromittálódok. A folyamatban lévő műveleteket azonnal szakítsátok meg, a tartótisztektől se várjatok utasítást, mert őket is áthelyezik. Addabboy ügynök se várjon egyelőre utasítást, folytassa a streamelést, mintha mi se történt volna.
Majd ha elül a balhé, elkezdjük újraépíteni a hálózatot. Aki Sodi meztelenül fürdős képeslapot kap postán, UV fénynél vizsgálja meg a péniszét, oda lesz írva a további utasítás. Stromski nyugdíjazott Stasi ügynöknél ez bevált, teljesítette is a küldetését.
Most megyek, mert már hallom a szirénázást. A Sodifórumon végzett munkátokért a kitüntetéseket és előléptetéseket bizonytalan időre elhalasztjuk.
Vörös riadó zsidók!!!! Célt ért a nagy erejű nyomozás. Mondtam pedig a műveleti értekezleten, hogy ne hergeljétek Tajgit meg Kisborost, most ez lett a vége. Jogilag ők túl erősek, Vlad neve is Kisboros trollexceljéből került elő.
Én már kipakoltam az ágyneműtartóból, vár egy járó motorú magángép, a Cég SOS áthelyez, mielőtt én is kompromittálódok. A folyamatban lévő műveleteket azonnal szakítsátok meg, a tartótisztektől se várjatok utasítást, mert őket is áthelyezik. Addabboy ügynök se várjon egyelőre utasítást, folytassa a streamelést, mintha mi se történt volna.
Majd ha elül a balhé, elkezdjük újraépíteni a hálózatot. Aki Sodi meztelenül fürdős képeslapot kap postán, UV fénynél vizsgálja meg a péniszét, oda lesz írva a további utasítás. Stromski nyugdíjazott Stasi ügynöknél ez bevált, teljesítette is a küldetését.
Most megyek, mert már hallom a szirénázást. A Sodifórumon végzett munkátokért a kitüntetéseket és előléptetéseket bizonytalan időre elhalasztjuk.
Mar 11, 2021 16:39:57
broni
(
x45)
Mar 11, 2021 16:40:35
x45)
magyarország a 7-edik legrosszabb a világon halálozási statisztikába a koronába, szerintem ez shiker!!!!!!!!!kurva unokád orbán.
Chris akinek Andi a csaja
Mar 11, 2021 16:45:05
Tajgi, Gyagyás, a Legfőbb És a Bolygó Első Echelon Tényfeltárója szánt rátok néhány gondolatot a lájvjában, még jótanácsot is adott, fogadjátok meg:
www.youtube.com/watch?v=1Ot__d6fH7g
www.youtube.com/watch?v=1Ot__d6fH7g
Mar 11, 2021 16:45:05
vladrl
(
x8)
Mar 11, 2021 16:46:26
x8)
* csak regisztrált zsidók olvashatják *
na bazdmeg elkaptak, de nyugi, nincs gáz, lezsírozzuk
Hahó
(
x135)
Mar 11, 2021 16:51:37
x135)
Tajgi, Gyagyás, a Legfőbb És a Bolygó Első Echelon Tényfeltárója szánt rátok néhány gondolatot a lájvjában, még jótanácsot is adott, fogadjátok meg:
youtube.com/watch?v=1Ot__d6fH7g
youtube.com/watch?v=1Ot__d6fH7g
Nemfatyle
(
x7)
Mar 11, 2021 16:55:09
x7)
Megpróbáltam, de ignorál sajnos :D
broni
(
x45)
Mar 11, 2021 17:01:15
x45)
roland, pedig árpi elmonda vóna az igazat, szerencséd van.
Nemzet Faszverője
Mar 11, 2021 17:02:30
Molnár F: 'Kiss Endre Farkast a földbolygón kizárólag csak a trolljai nézik,mert elbaszta.'
Mar 11, 2021 17:02:30
Metélt gondolatjel
Mar 11, 2021 17:03:51
Molnár F festi a haját?
Mar 11, 2021 17:03:51
Nemfatyle
(
x7)
Mar 11, 2021 17:04:33
x7)
Molnár F: 'Kiss Endre Farkast a földbolygón kizárólag csak a trolljai nézik,mert elbaszta.'
Sneci, lesz bosszú szombaton?
139 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Félreismeritek márkot, tartja magát a megbeszéltekhez, nincs elmaradása, sosem variál.
Megmondta az elején, hogy egy forintot sem fog visszafizetni és ezt azóta is becsületesen tartja.
Ilyen egy rendes ember.
Viszont egy telepi, 20 éves mosógépet új árban eladott asodinak.
Balek.