Recskás, ezt mi is pontosan így látjuk. Ezért élünk-halunk a snecológiáért.
Ha ezt az egész univerzumot valaki regénybe viszi vagy megfilmesíti, garantált az Oscar.
Pedig nem ártott volna, hiszen borítékolható az eredmény.
Épp ezt pofázzuk neked évtizedek óta, hogy te csak kizárólag retardokkal és elmebetegekkel veszed magad körül. És most csodálkozol rá? Jó reggelt!
Endre, hadd kérdezzek valamit. Pár éve volt az osztálytalálkozós bulitok. Valaki még az egyik képet is belinkelte, amikor te lúzer módon bealudtál, míg a többiek szórakoztak.
Ők is ugyanonnan indultak mint te. Ugyanazt az iskolát végeztétek. Ugyanúgy előttetek állt a nagyvilág.
Mit gondolsz, a többiek is mind ezt mondogatják, hogy kizárólag elmebetegekkel vannak körülvéve? Vagy mutogattak képeket, meg meséltek a gyerekeikről, házukról, autójukról, utazásaikról? Te miről meséltél nekik? A törpéről?
Hogy lehetséges, hogy ők, akik ugyanabba az iskolába jártak, teljesen más valóságban élnek? Ahol érdekes módon nincsenek retardok és elmebetegek. Ezt válaszold már meg nekem légyszíves.
"Az égből szakadt le ránk, áldassék a neve!" Broni prof.
pedofilsodiasodi
"...a Tajgi ürege"
Köszönöm, megkönnyeztem :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
A fogak számát át kellene állítani 6 db-ra, plusz ha megoldható egy cipzárat a sörhasra :)
Hát azért hetyetye.
Megint letagadsz, Recskaboy?
Ó helló, ez itt most egy technikai próba! http://sohatobbetnemirokide.no-ip.hu
Értem hogy szivatni kell a púpost, de miattad nem tudok venni ps5öt basszus. Na most áljálefelé
Még át kell hidalni a buzi démont! Minden egy folyamat! Zsidók vagytok! Na meló csá!
Puha már a slag, hahó!
Na meg szinte biztos, hogy Púp nemzésképtelen, mesterséges megtermékenyítéssel se lehetne gyereke.
És lássuk be, jobb is, hogy megszakad ez a kontraszelektált vérvonal, gondoljatok bele, miféle gyereke lenne a Púposnak, főleg hogy csakis valami magához hasonlóan selejtes nő állna vele szóba.
Genetikai katasztrófa. Még az is lehet, hogy új faj születne meg. Homo púpusz puhaslagusz.
ha vége a lákdávnak kigyúrja magát, és utána Jövő héten kezdi a csajozást.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Én az orosz kurvát kinyalós storyt sem hagynám ki az Endre helyében, a csibéknek ez tetszik!
Nagy farkam van és kemény. :)
Rusttal nem fog játszani soha, mert azzal komoly nézettsége lenne, inkább csinálja a kurva unalmas vekni flokkokat.
Igaz kurva nagyot ment a rust a streamerek között nemrég, de a gyagyás minden ilyet kihagy. .. pedig akkor lehetnének az igazi fókaüvöltések!
hehe, erről jut eszembe egy másik hazugsága. amikor először volt szvingerben, azt hazudta, hogy azért ment, hogy megnézze milyen helyekre jár az ellenség, a libsik. freeblogon visszakereshető. azóta libsi lett ő is (vagyis mindig is az volt), és most már oda jár ahova a libsik is, szvingerbe, faszt veretni kurvákhoz, meg buziszaunákba.
És valószínűleg azok közül is a fiatalos kinézetű fiúkhoz.
Disszertáció.
Disszidalni sodi disszidált. Így lett hazaáruló. Igaz? "Itt élned, halnod kell."
pedofilsodiasodi
Szerencséd, hogy szorgalmi időszakban okoskodsz. Ez egy ún. reverse sodizmus :)
Keress rá, hogy "56-os disszertálók"
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Ne. Nneeeeee :D
Nyilván a méltán híres gázai piramisokról sem hallottál, igaz?
Nekem nincs bajom a gólyákkal de azért a lófasznak is van vége, hahó! :-)
Most visszakerestem, nekem ez teljesen kimaradt:
Az 1956-os disszertálók.
Az 1956-es dezertálók.
Az 1956-is disszidálók.
Ahogy a gázai piramisok is.
NSZKSZ a figyelemfelhívásért.
pedofilsodiasodi
Ez ugyanott van, 2161 és környéke
Nagyon durva időszak volt. Járta az Aszad-szopó tüntetéseket egy-egy ingyen kebap reményében.
Erre pont a múltkor tálaltam meg egy reakciómat.
annyi a csodálatos lehetőségnek, nem lesz nagy dobás:
Farkas Endre Kiss
7 perce
Fájó szívvel, de lemondtam a szíriai utat.
Mint tudjátok, az elmúlt hetekben egy izgalmas lehetőségre készültem. Ez egy szíriai út lett volna, ahol a terroristákat felmagasztaló fősodratú média hazugságaival szemben Damaszkuszban mutattam volna be az igazságot. Én képviseltem volna a hazai civil szférát. A több hétig tartó kiválasztási folyamat során sokan elvéreztek (ki tiszteletlenség, ki kinti ellenzéki kapcsolatai miatt), a külső jelöltek közül végül egyedül én maradtam a kis létszámú csapatban. Tegnap este már az indulás konkrét időpontját terveztük általam nagyra becsült, és mélyen tisztelt, Budapesten élő szír úriemberek társaságában, ami hétfő este lett volna. Összeállt a csapat, és már az utazáshoz szükséges pénz is rendelkezésemre állt. Az utat végül mégis jobbnak láttam visszamondani.
Tegnap este ugyanis egy kedves fiatal hölgy, akinél a nyáron hosszabb időt töltöttem külföldön, miután elmeséltem neki a részleteket, hosszabb rábeszélés után végül meggyőzött engem arról, hogy ez most mégsem nekem való. Érezte az elmondásomból, hogy lényegében olyan emberek nyakára vagyok rakva (egy kéttagú tévéstáb és egy tolmács mellé), akik nélkülem is csinálnák a saját dolgukat, és az, hogy egy távoli országban, nyelvtudás nélkül ilyen útitársakra támaszkodok, egyfajta bébiszitteri minőségükben, miközben csak azért tűrnek meg maguk mellett, mert nem akarják megsérteni az út hazai szervezőjét, nem tűnik jó ötletnek. A hölgy kifejtette, hogy jól ismer már engem, és tudja, hogy ez a felállás számomra csak akkor lenne elfogadható, ha hétköznapi helyzetekben is talpraesettebb, és utazás tekintetében gyakorlottabb személyiség lennék, elégséges nyelvtudással.
Kifejezetten bátorít engem, hogy induljak el amikor és ahova csak akarok, de kizárólag úgy, hogy magamnak szervezem meg az utat, és így minden részletét pontosan átlátom (valamint B-tervekkel is fel vagyok vértezve), esetleg ha ismerősök társaságában, illetve kifejezetten az ő meghívásukra van erre lehetőség.
A tervezett szíriai utazás szervezői felé nem tudom eléggé kifejezni tiszteletemet, őszinte hálámat, és nagyrabecsülésemet, amiért lehetőségem nyílt volna egy ilyen csodálatos útra, ugyanakkor a fenti érvek meggyőztek engem arról, hogy a személyiségem, és a végül kialakult felállás érdekes kihívásokat tartogatott volna mindenki számára, ezért végül úgy láttam jónak, ha most kivételesen mégis itthon maradok.
SoDI
Mindez a valóságban így hangzott el:
* Krizsai Andrea joined the conversation
* Krizsai Andrea is now known as Kaig Hu Arg
Sodi wrote: Képzejd Anygyi, megyek Szíjijába!
Kaig Hu Arg wrote: BAZMEG te teljesen hülye vagy?? Vagy szétloccsantsam az agyadat a betonon hogy megértsed?? Ez kurvára nem olyan életképtelen gyernőttnek való, mint amilyen te vagy!!
A kiutazó stáb önállóan végezné a dolgát, te meg csüngenél a nyakukon mint egy kibaszott pióca. Másnak egy távoli országban, nyelvtudás nélkül idegenvezető kell, neked viszont egy rohadt bébiszitter, mert annyira önállótlan fasz vagy!
Hát bazmeg téged csak azért tűrnek meg maguk mellett, mert nem akarnak az út hazai szervezőjének egy kurva nagy nyaklevest kiosztani, hogy ilyen selejtes hulladékot akasztott a nyakukba, mint te.
Én kurvára ismerlek téged, te szargalacsin, ez a helyzet csak akkor lenne elfogadható, ha nem egy hétköznapi helyzetekben is csak TAOT-ozó, hetyetyéző, utazás tekintetében is életképtelen, elégtelen nyelvtudású szardarab lennél!
De tudod mit, takarodj csak a véres habos gecibe, amikor és ahova csak akarsz, de tőlem ne várj segítséget, szervezd meg magad az út minden részletét, nem vagyok a kibaszott anyád, hogy kitöröljem a seggedet. Ha esetleg lenne olyan balfasz ismerősöd, aki kifejezetten meghív egy ilyen rothadó fogú, ápolatlan, torz, púpos, hónaljszagú gnómot, vagy a társaságukban tudod eregetni az orrfacsaró bűzödet, akkor induljál el!
Sodi wrote: hetyetye....
* 10 perccel később *
Sodi Facebook, Budapest, Kolosy tér környékén: "Tegnap este ugyanis egy kedves fiatal hölgy....."
just now
Asz attyól függ.
Naty fajkuk van?
Hát ja, jó lett volna, ha összejön a második Index címlap.
Márknak egész jól áll a csuklya :)
Utólag pedig mindig kiderül, hogy minden amit mi mondunk vagy gondolunk az ezerszer közelebb van a valósághoz mint Sodika masnizott szar dumái.
Én ma a 66masodperc megmaradt darabjainak hozzászólásait olvasom, komolyan mondom néha úgy röhögök, hogy rám szólnak fejezzem be a "sodizást" végre.
Ez egy kicsit gyors halál, a KFC-nek.
Én a benzines ketrecre szavaznék, ha lwhet:-DD
Hassan Ibrahim Biheli a hóhér csodálkozva nézi a méretes fejet és mint meggyőződéses állatvédő felmond az ISIS-nél, hogy márpedig ő juszt sem gyilkol jávorszarvasokat, keressenek mást!
A jó öreg trutymó :D
Szoktak még lenni armageddonszos, predatoros, robotvagyokos bebaszós lájfok?
Ezt a baszott nagy okádék vekni fejet biztosan eltartana egy ideig levágni.
Putyputyputy HALLO
Hogyne, újra fellendült a médiabirodalma. Ellenben Endrével, aki elvesztette a ballasztnak használt Twitch csatornát örökre és már kutya se nézi :D
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Mindent tagadni, Baldrick!
Vagy avasd be őket is snecológusnak :D
Feleség vagy család? A családnak (értsd gyerekek) semmiképp se mondd el, szerintem.
Pedig erről már a teheráni rádióban is volt egy műsor (vagy a budakesziin volt?)
Mert ilyen SoDI a SoDI
Zsír küldött ennek herbált, vagy mi a faszt szívott? Endre, a cigók persze, hogy megsértődnek, így nagyobb troll-felárat számolsz el nekik.
hehe
Feleség vagy család? A családnak (értsd gyerekek) semmiképp se mondd el, szerintem.
A feleségednek meg nincs is értelme hazudni, szóval mondd el őszintén, hogy beszopódtál a sodiverzumban. Olyan mint a marvel, csak többé-kevésbé szórakoztató szuperhősők helyett többé-kevésbé szórakoztató retardok vannak, meg vicces mémek a közönségtől. Ha ennél több érdekli, küldd a sodipediara és várjuk nagy szeretettel a fórumon 3-6 hét múlva :D
A picikliszerelő live tökéletes erre. Nálunk is az volt az első, amibe már az asszony is bekapcsolódott, a másodikat és harmadokat már kiküldtem Chromecasttal a TV-re és úgy néztük együtt xD
Mert ilyen SoDI a SoDI
Szerintem főleg azoknak ne :D
Csak feleségem van, gyerekünk nincs. Anyukámmal-apukámmal beszélek (nem úgy, mint SoDI), de nem velük élek (nem úgy, mint Tajgi vagy zsír), de ők ennyire közel nem látnak.
nyemtudom
nbszksz fijjam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ma felszenteltem 6 kakilót!!!!!!!!!!!!!
Ültesd le az asszonyt a tv elé, és nézzétek végig teljességében a codos streamet!
Mifaaaaaaaaaaaan
én írtam a nótát, báttya!!!!!!!!!!!!!
Egyből rájöttem, hallva az etno-indusztriál (napelem és gipszkarton) hangzásvilágot!
akó szereted a rome nevű luxemburgi bandát. (nem metal)
Most már lett a Sodipediának olyan nyitóoldala, aminél érzékletesebben szerintem nem lehet összefoglalni, miért érdekes a snecológia. Azt a szócikket olvasd fel neki.
Ha érdeklődik, elkezdheted neki mutogatni a humorosabb tartalmakat. Ha nem, akkor hagyd a francba.
Mondjuk ebben igaza volt. A lehető legjobb helyre tart abból a szempontból, hogy hasznára lehet végre a közösségnek. Ugyanis nemsokára megdöglik, és végre megszabadul tőle a társadalom :D
már dübörög, imádom
ortodox templom, hahó!!!!!!!!!!!!!!!!!!
akó jó)))))))))))))))))))))
azokat nem bánccsuk.
#livingthedream
(még szerencse, hogy a sodifórum a hobbid, nem az onlyfans :) )
Német anyanyelvű a csajod? Ossz már meg kérlek pár snecológiai szakkifejezést, hogyan fordítottad le neki. A leendő Schnezologie Österreich tagozat számára jól jönne majd.
Ahol twinkboy tube-ok meg lubeyourtube-ok villannak fel 5 percenként, ott már majdnem mindegy.
:))))))
A snecologia egyértelműen snecology, a sodit magyarosan ejti, a legtöbb röhögés tárgya pedig tajgi, miután elmagyaráztam a nicknév eredetét.
Hát azért hetyetye.
Hogy a faszmonológokról és a kivillanó pitonról már ne is beszéljünk.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
És őrá mit mond? Tájdzsí? :D
The shoetamer ;)
Hát azért hetyetye.
A mi kapcsolatunk még ott tart hogy csak magányos pillanataimban merem a fórumot bújni. Kicsit nehéz lenne kimagyarázni
A hangulat jóindulatú és tréfás
Elsőéves
(
x3)
Mar 18, 2021 11:00:23
x3)
Kéne a hammer skin... mikor lesz Rust stream Sodi?
Oh wait...
Fogsz te még engem rajongással szopni
Oh wait...
Ásó27
(
x68)
Mar 18, 2021 11:01:24
x68)
Ha jól értem, akkor sosem lesznek már tviccs emótok? :((
Mifaaaaaaaaaaaan
Autismus Maximus
(
x16)
Mar 18, 2021 11:07:47
x16)
Ennyi embert az ismerőseim, akit elmevizsgálatra küldtek már:
- Borbély József
- Minda Zoltán
- Nagy Attila
- Tauzin Krisztina
- Fórizs Eszter
- Sherlock Porks
- Kaufmann
- Molnár F. Árpád
- Rácz Gábor László
- Soós József
- dr. Monostory Attila
- Takács Rózsa
stb, stb, stb....
Ilyen sok ember ilyen ember nincs a valóságban :)))))))))))))))
Ezeket úgy írja valaki.
- Borbély József
- Minda Zoltán
- Nagy Attila
- Tauzin Krisztina
- Fórizs Eszter
- Sherlock Porks
- Kaufmann
- Molnár F. Árpád
- Rácz Gábor László
- Soós József
- dr. Monostory Attila
- Takács Rózsa
stb, stb, stb....
Ilyen sok ember ilyen ember nincs a valóságban :)))))))))))))))
Ezeket úgy írja valaki.
Recskás, ezt mi is pontosan így látjuk. Ezért élünk-halunk a snecológiáért.
Ha ezt az egész univerzumot valaki regénybe viszi vagy megfilmesíti, garantált az Oscar.
Autismus Maximus
(
x16)
Mar 18, 2021 11:12:21
x16)
Ezeket az embereket én mind ismerem, és mindegyik volt már elmeorvosi vizsgálatra idézve.
Ilyen a valóságban elképzelhetetlen.
Lehetetlen, kizárt.
Ez kizártja, hogy szar emebr lennél.
Mert senki nem a valóság.
Ez lehetetlen.
Egy ember nem ismerhet ennyi embert, akinél felmerült, hogy őrültek lehetnek. Ez statisztikaileg kizárt.
[b[]Teljesen egyértelmű, hogy ezek csak azért vannak ennyien, hogy a történet írója teszteljen engem :DDDDDDD[/b]
Ha egy picit ügyelni próbált a valószerűségre, akkor valamikor nekem is lett volna ilyen vizsgálatom, de nekem nem volt :))))
Ilyen a valóságban elképzelhetetlen.
Lehetetlen, kizárt.
Ez kizártja, hogy szar emebr lennél.
Mert senki nem a valóság.
Ez lehetetlen.
Egy ember nem ismerhet ennyi embert, akinél felmerült, hogy őrültek lehetnek. Ez statisztikaileg kizárt.
[b[]Teljesen egyértelmű, hogy ezek csak azért vannak ennyien, hogy a történet írója teszteljen engem :DDDDDDD[/b]
Ha egy picit ügyelni próbált a valószerűségre, akkor valamikor nekem is lett volna ilyen vizsgálatom, de nekem nem volt :))))
Pedig nem ártott volna, hiszen borítékolható az eredmény.
Épp ezt pofázzuk neked évtizedek óta, hogy te csak kizárólag retardokkal és elmebetegekkel veszed magad körül. És most csodálkozol rá? Jó reggelt!
Autismus Maximus
(
x16)
Mar 18, 2021 11:26:22
x16)
Ennyi bolond fasz, amennyi nekem BÁRMELYIK ismerősöm, a valóságban nincs. Ez azért szimuláció, mert édesanyámon, és a nagybátyámékon, valamint a munkatársaim kívül MINDENKI ELMEBETEG.
Mindenki.
Nincs kivétel.
Ilyen a valóságban nem létezik, ez azért a NEM a valóság.
Mindenki.
Nincs kivétel.
Ilyen a valóságban nem létezik, ez azért a NEM a valóság.
Endre, hadd kérdezzek valamit. Pár éve volt az osztálytalálkozós bulitok. Valaki még az egyik képet is belinkelte, amikor te lúzer módon bealudtál, míg a többiek szórakoztak.
Ők is ugyanonnan indultak mint te. Ugyanazt az iskolát végeztétek. Ugyanúgy előttetek állt a nagyvilág.
Mit gondolsz, a többiek is mind ezt mondogatják, hogy kizárólag elmebetegekkel vannak körülvéve? Vagy mutogattak képeket, meg meséltek a gyerekeikről, házukról, autójukról, utazásaikról? Te miről meséltél nekik? A törpéről?
Hogy lehetséges, hogy ők, akik ugyanabba az iskolába jártak, teljesen más valóságban élnek? Ahol érdekes módon nincsenek retardok és elmebetegek. Ezt válaszold már meg nekem légyszíves.
bolgár jeti
(
x30)
Mar 18, 2021 11:28:46
x30)
[quote=Autismus Maximus]
Hogy lehetséges, hogy ők, akik ugyanabba az iskolába jártak, teljesen más valóságban élnek? Ahol érdekes módon nincsenek retardok és elmebetegek. Ezt válaszold már meg nekem légyszíves.[/quote
Nem figyelsz, azok NPC-k, valami kamu generált background story-val.
Hogy lehetséges, hogy ők, akik ugyanabba az iskolába jártak, teljesen más valóságban élnek? Ahol érdekes módon nincsenek retardok és elmebetegek. Ezt válaszold már meg nekem légyszíves.[/quote
Nem figyelsz, azok NPC-k, valami kamu generált background story-val.
kramalon
(
x8)
Mar 18, 2021 11:30:50
x8)
Azért basszameg, nem semmi kutatási anyag gyülemlett fel itt az elmúlt 10 évben a mentálhigiéniás szakma számára.
Ebből egyszer - amennyiben nem bolondul bele - valaki komoly disszidációt fog írni.
Faszom
Ebből egyszer - amennyiben nem bolondul bele - valaki komoly disszidációt fog írni.
kramalon
(
x8)
Mar 18, 2021 11:31:52
x8)
Ja és full respect a terepen dolgozó Észak-magyarországi régióban felderítő osztagnak!
Faszom
A kombájn elüt
(
x1)
Mar 18, 2021 11:46:18
x1)
ha Sodi nevéből elveszünk egy betűt akkor is értelmes marad, bár jelentéktelen.
Kiss Endre Farkas & Kiss Endre Farka
Kiss Endre Farkas & Kiss Endre Farka
p00p
(
x2)
Mar 18, 2021 11:47:09
x2)
Sneci, ha egy elmegyógyintézetben megkérdeznél egy bentlakót, az is azt mondaná, hogy szinte az összes ismerőse elmebeteg. Ebből mire következtetsz?
Kilóg a kanóc, bazmeg
A kombájn elüt
(
x1)
Mar 18, 2021 11:55:43
x1)
pedofilsodiasodi
(
x2)
Mar 18, 2021 12:00:53
x2)
isten küldötte, mint én!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bolgár jeti
(
x30)
Mar 18, 2021 12:17:07
x30)
"...a Tajgi ürege"
Köszönöm, megkönnyeztem :D
Autismus Maximus
(
x16)
Mar 18, 2021 12:17:31
x16)
Igaza van Endrének, lehet hogy az egész tényleg csak egy játék. A fejméretet a maximumra húztam, a tyúkmellet benyomtam, a pókhasat viszont kiemeltem. Lehet hogy én vagyok az óriásteknős?
quote=Autismus Maximus
Ez a Sims 4 megihletett, most felraktam újra. Nekem így sikerült a karakter:

Az aktuális divatnak megfelelően nyitott kék köntösben. Érdemes megfigyelni a satnya, izomzat nélküli testet, a beesett tyúkmell ellenére irtózatos sörhasat és a jellegzetes púpos tartást. Megfigyelhető még ritkás, kipa módra kopaszodó fejtető.

Itt a fejszerkezet érdemel figyelmet. A testhez képest óriási, aránytalanul hosszúkás veknifej. Hatalmas jégtörő áll. Ritkuló, őszülő haj. Leereszkedett szemöldökök alatt lebiggyenő gesztenyebarna szemek. Szája mintha mindig savanyúcukrot szopogatna. A tyúkmell alatti pókhas még feltűnőbb.

A lebiggyenő tekintett mellett profilból még látványosabb a hatalmas askenázi karvalyorr.

Aspirációja a Mansion Baron (vö: Csekonics báró), akinek a legcsillivillibb otthon a célja. Ehhez kapcsolódik a Business Savvy tulajdonság, ami által a megszokottnál (megérdemeltnél) többet keres munkában. Tulajdonságai, hogy lusta, emellett gyagyás. Itt éppen ennek megnyilvánulását láthatjuk. Mint amikor stream-ben bebaszva fejeket vág és kapálózik a csápjaival.

A harmadik tulajdonsága a gonosz. Itt éppen jellegzetes zsidó módjára dörzsöli a kezét és somolyog a kampós orra és a kipaszerű kopaszodása alatt.
Majd lehet, hogy játszom is vele, majd beszámolok, mi történik Pedofalván.
/quote
Lehet, hogy akkor már csinálok neked NPC-ket is Endre. Korokkót, RGL-t, Törpét, Rószát meg a többit. Beköltöztök valami lerobbant kalyibába Oasis Springsbe-be, aztán mehettek a pusztába hupákolni meg masztipartizni.
quote=Autismus Maximus
Ez a Sims 4 megihletett, most felraktam újra. Nekem így sikerült a karakter:

Az aktuális divatnak megfelelően nyitott kék köntösben. Érdemes megfigyelni a satnya, izomzat nélküli testet, a beesett tyúkmell ellenére irtózatos sörhasat és a jellegzetes púpos tartást. Megfigyelhető még ritkás, kipa módra kopaszodó fejtető.

Itt a fejszerkezet érdemel figyelmet. A testhez képest óriási, aránytalanul hosszúkás veknifej. Hatalmas jégtörő áll. Ritkuló, őszülő haj. Leereszkedett szemöldökök alatt lebiggyenő gesztenyebarna szemek. Szája mintha mindig savanyúcukrot szopogatna. A tyúkmell alatti pókhas még feltűnőbb.

A lebiggyenő tekintett mellett profilból még látványosabb a hatalmas askenázi karvalyorr.

Aspirációja a Mansion Baron (vö: Csekonics báró), akinek a legcsillivillibb otthon a célja. Ehhez kapcsolódik a Business Savvy tulajdonság, ami által a megszokottnál (megérdemeltnél) többet keres munkában. Tulajdonságai, hogy lusta, emellett gyagyás. Itt éppen ennek megnyilvánulását láthatjuk. Mint amikor stream-ben bebaszva fejeket vág és kapálózik a csápjaival.

A harmadik tulajdonsága a gonosz. Itt éppen jellegzetes zsidó módjára dörzsöli a kezét és somolyog a kampós orra és a kipaszerű kopaszodása alatt.
Majd lehet, hogy játszom is vele, majd beszámolok, mi történik Pedofalván.
/quote
Lehet, hogy akkor már csinálok neked NPC-ket is Endre. Korokkót, RGL-t, Törpét, Rószát meg a többit. Beköltöztök valami lerobbant kalyibába Oasis Springsbe-be, aztán mehettek a pusztába hupákolni meg masztipartizni.
D_Dezső
(
x29)
Mar 18, 2021 12:24:48
x29)
Igaza van Endrének
A fogak számát át kellene állítani 6 db-ra, plusz ha megoldható egy cipzárat a sörhasra :)
Statisztikus Sanyi
(
x2)
Mar 18, 2021 12:33:49
x2)
Ennyi bolond fasz, amennyi nekem BÁRMELYIK ismerősöm, a valóságban nincs. Ez azért szimuláció, mert édesanyámon, és a nagybátyámékon, valamint a munkatársaim kívül MINDENKI ELMEBETEG.
Mindenki.
Nincs kivétel.
Mindenki.
Nincs kivétel.
Hát azért hetyetye.
Megint letagadsz, Recskaboy?
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Mar 18, 2021 12:43:23
x8)
Tegnap este óta történt valami újdonsága Gyagyás-mátrixban?:-D
D_Dezső
(
x29)
Mar 18, 2021 12:44:05
x29)
Sodi! Most, hogy így rájöttél a teknősre, talán be is vallhatjuk, hogy mi végig tudtunk róla. Kicsit jobb is így, hogy nem kell tovább színészkednünk.
Pelikanslag
Mar 18, 2021 12:59:09
Endre, hogy lehet ez, hogy már a harmadik PS5 érkezik meg nekem? Az isten basszon meg, hogy arra sem voltál képes, hogy időben előrendeld a gépet :DDD. Egyébként ez már nem a sajátom, hanem átadom 0 forint profittal ismerősnek, meg a másik négyet is ami úton van.
De ha gondolod csak neked eladom jelképes HÚ HÚ HÚSZEZER forint közvetítői díj ellenében:
De ha gondolod csak neked eladom jelképes HÚ HÚ HÚSZEZER forint közvetítői díj ellenében:
Értem hogy szivatni kell a púpost, de miattad nem tudok venni ps5öt basszus. Na most áljálefelé
Mar 18, 2021 12:59:09
-
Mar 18, 2021 13:09:20
Sneci! Nem akarod unokákkal megajándékozni Gyöngyi kurvát?
Mikor kezdesz bele a családalapítási projektbe?
Mar 18, 2021 13:09:20
D.Dezsö
Mar 18, 2021 13:11:09
Még át kell hidalni a buzi démont! Minden egy folyamat! Zsidók vagytok! Na meló csá!
Mar 18, 2021 13:11:09
Kis Fityuló
Mar 18, 2021 13:15:06
Puha már a slag, hahó!
Na meg szinte biztos, hogy Púp nemzésképtelen, mesterséges megtermékenyítéssel se lehetne gyereke.
És lássuk be, jobb is, hogy megszakad ez a kontraszelektált vérvonal, gondoljatok bele, miféle gyereke lenne a Púposnak, főleg hogy csakis valami magához hasonlóan selejtes nő állna vele szóba.
Genetikai katasztrófa. Még az is lehet, hogy új faj születne meg. Homo púpusz puhaslagusz.
Mar 18, 2021 13:15:06
Hahó
(
x135)
Mar 18, 2021 13:19:40
x135)
ha abban hiszel, hogy ezt a világot egy teknős álmodja, akkor miért hazudod magad kereszténynek, hazug, képmutató puha slag?
Hahó
(
x135)
Mar 18, 2021 13:22:36
x135)
ha vége a lákdávnak kigyúrja magát, és utána Jövő héten kezdi a csajozást.
Hahó
(
x135)
Mar 18, 2021 13:24:57
x135)
a linzicsibével való ismerkedést mindenképpen azzal kell kezdened, hogy elmeséled, neked minden ismerősöd vagy elmebeteg, vagy súlyosan személyiségzavaros, viszont te normális vagy, csak minden nap megiszol 10-15 sört.
botibb
Mar 18, 2021 13:29:02
a linzicsibével való ismerkedést mindenképpen azzal kell kezdened, hogy elmeséled, neked minden ismerősöd vagy elmebeteg, vagy súlyosan személyiségzavaros, viszont te normális vagy, csak minden nap megiszol 10-15 sört.
Én az orosz kurvát kinyalós storyt sem hagynám ki az Endre helyében, a csibéknek ez tetszik!
Mar 18, 2021 13:29:02
linzi fapóleon
(
x8)
Mar 18, 2021 13:32:02
x8)
Kéne a hammer skin... mikor lesz Rust stream Sodi?
Oh wait...
Oh wait...
Rusttal nem fog játszani soha, mert azzal komoly nézettsége lenne, inkább csinálja a kurva unalmas vekni flokkokat.
Igaz kurva nagyot ment a rust a streamerek között nemrég, de a gyagyás minden ilyet kihagy. .. pedig akkor lehetnének az igazi fókaüvöltések!
Ásó27
(
x68)
Mar 18, 2021 13:33:01
x68)
Lőjj egy képet a hányinger lakásodról Endre, rég láttam a konyhapultra szaró egér haverom kuckóját!
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x135)
Mar 18, 2021 13:34:09
x135)
hehe, erről jut eszembe egy másik hazugsága. amikor először volt szvingerben, azt hazudta, hogy azért ment, hogy megnézze milyen helyekre jár az ellenség, a libsik. freeblogon visszakereshető. azóta libsi lett ő is (vagyis mindig is az volt), és most már oda jár ahova a libsik is, szvingerbe, faszt veretni kurvákhoz, meg buziszaunákba.
Kis Fityuló
Mar 18, 2021 13:36:45
faszt veretni kurvákhoz
És valószínűleg azok közül is a fiatalos kinézetű fiúkhoz.
Mar 18, 2021 13:36:45
pedofilsodiasodi
(
x2)
Mar 18, 2021 13:41:27
x2)
Azért basszameg, nem semmi kutatási anyag gyülemlett fel itt az elmúlt 10 évben a mentálhigiéniás szakma számára.
Disszertáció.
Disszidalni sodi disszidált. Így lett hazaáruló. Igaz? "Itt élned, halnod kell."
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Mar 18, 2021 13:50:34
x2)
Endre-ende, hát nem ismered a mondást?
Madarat tolláról, embert barátjáról.....
Hetyetye
Madarat tolláról, embert barátjáról.....
bolgár jeti
(
x30)
Mar 18, 2021 13:56:45
x30)
Disszertáció.
again mine the refund
(
x6)
Mar 18, 2021 14:19:36
x6)
Ne. Nneeeeee :D
Aczél elvtárs
(
x3)
Mar 18, 2021 14:23:42
x3)
Kedves Sittes Sándor! Neved napja alkalmából köszöntelek ezzel a kis mondókával:
Sándor, József, Benedek, ki kúrja seggbe a verebet?
Tajgiveréb ne sírjál Sanyiapu csak rád vár!
Sándor, József, Benedek, ki kúrja seggbe a verebet?
Tajgiveréb ne sírjál Sanyiapu csak rád vár!
Aczél elvtárs
(
x3)
Mar 18, 2021 14:34:37
x3)
Disszertáció.
Nyilván a méltán híres gázai piramisokról sem hallottál, igaz?
Nekem nincs bajom a gólyákkal de azért a lófasznak is van vége, hahó! :-)
pedofilsodiasodi
(
x2)
Mar 18, 2021 14:41:21
x2)
Az 1956-os disszertálók.
Az 1956-es dezertálók.
Az 1956-is disszidálók.
Aczél elvtárs
(
x3)
Mar 18, 2021 14:47:37
x3)
Arra emlékeztek amikor ez a fogyatekos Szíriába készült tudósítónak és erről állítólag whatandi beszélte le?
Nagy flash lett volna látni az Al Jazeerán ahogy narancs kezeslábasban hetyetyézve felolvas egy angol szöveget, majd lefejezik.
Nagy flash lett volna látni az Al Jazeerán ahogy narancs kezeslábasban hetyetyézve felolvas egy angol szöveget, majd lefejezik.
bolgár jeti
(
x30)
Mar 18, 2021 14:49:03
x30)
Arra emlékeztek amikor ez a fogyatekos Szíriába készült tudósítónak és erről állítólag whatandi beszélte le?
Aczél elvtárs
(
x3)
Mar 18, 2021 14:51:00
x3)
Nagyon durva időszak volt. Járta az Aszad-szopó tüntetéseket egy-egy ingyen kebap reményében.
Autismus Maximus
(
x16)
Mar 18, 2021 14:55:10
x16)
Erre pont a múltkor tálaltam meg egy reakciómat.
annyi a csodálatos lehetőségnek, nem lesz nagy dobás:
Farkas Endre Kiss
7 perce
Fájó szívvel, de lemondtam a szíriai utat.
Mint tudjátok, az elmúlt hetekben egy izgalmas lehetőségre készültem. Ez egy szíriai út lett volna, ahol a terroristákat felmagasztaló fősodratú média hazugságaival szemben Damaszkuszban mutattam volna be az igazságot. Én képviseltem volna a hazai civil szférát. A több hétig tartó kiválasztási folyamat során sokan elvéreztek (ki tiszteletlenség, ki kinti ellenzéki kapcsolatai miatt), a külső jelöltek közül végül egyedül én maradtam a kis létszámú csapatban. Tegnap este már az indulás konkrét időpontját terveztük általam nagyra becsült, és mélyen tisztelt, Budapesten élő szír úriemberek társaságában, ami hétfő este lett volna. Összeállt a csapat, és már az utazáshoz szükséges pénz is rendelkezésemre állt. Az utat végül mégis jobbnak láttam visszamondani.
Tegnap este ugyanis egy kedves fiatal hölgy, akinél a nyáron hosszabb időt töltöttem külföldön, miután elmeséltem neki a részleteket, hosszabb rábeszélés után végül meggyőzött engem arról, hogy ez most mégsem nekem való. Érezte az elmondásomból, hogy lényegében olyan emberek nyakára vagyok rakva (egy kéttagú tévéstáb és egy tolmács mellé), akik nélkülem is csinálnák a saját dolgukat, és az, hogy egy távoli országban, nyelvtudás nélkül ilyen útitársakra támaszkodok, egyfajta bébiszitteri minőségükben, miközben csak azért tűrnek meg maguk mellett, mert nem akarják megsérteni az út hazai szervezőjét, nem tűnik jó ötletnek. A hölgy kifejtette, hogy jól ismer már engem, és tudja, hogy ez a felállás számomra csak akkor lenne elfogadható, ha hétköznapi helyzetekben is talpraesettebb, és utazás tekintetében gyakorlottabb személyiség lennék, elégséges nyelvtudással.
Kifejezetten bátorít engem, hogy induljak el amikor és ahova csak akarok, de kizárólag úgy, hogy magamnak szervezem meg az utat, és így minden részletét pontosan átlátom (valamint B-tervekkel is fel vagyok vértezve), esetleg ha ismerősök társaságában, illetve kifejezetten az ő meghívásukra van erre lehetőség.
A tervezett szíriai utazás szervezői felé nem tudom eléggé kifejezni tiszteletemet, őszinte hálámat, és nagyrabecsülésemet, amiért lehetőségem nyílt volna egy ilyen csodálatos útra, ugyanakkor a fenti érvek meggyőztek engem arról, hogy a személyiségem, és a végül kialakult felállás érdekes kihívásokat tartogatott volna mindenki számára, ezért végül úgy láttam jónak, ha most kivételesen mégis itthon maradok.
SoDI
Mindez a valóságban így hangzott el:
* Krizsai Andrea joined the conversation
* Krizsai Andrea is now known as Kaig Hu Arg
Sodi wrote: Képzejd Anygyi, megyek Szíjijába!
Kaig Hu Arg wrote: BAZMEG te teljesen hülye vagy?? Vagy szétloccsantsam az agyadat a betonon hogy megértsed?? Ez kurvára nem olyan életképtelen gyernőttnek való, mint amilyen te vagy!!
A kiutazó stáb önállóan végezné a dolgát, te meg csüngenél a nyakukon mint egy kibaszott pióca. Másnak egy távoli országban, nyelvtudás nélkül idegenvezető kell, neked viszont egy rohadt bébiszitter, mert annyira önállótlan fasz vagy!
Hát bazmeg téged csak azért tűrnek meg maguk mellett, mert nem akarnak az út hazai szervezőjének egy kurva nagy nyaklevest kiosztani, hogy ilyen selejtes hulladékot akasztott a nyakukba, mint te.
Én kurvára ismerlek téged, te szargalacsin, ez a helyzet csak akkor lenne elfogadható, ha nem egy hétköznapi helyzetekben is csak TAOT-ozó, hetyetyéző, utazás tekintetében is életképtelen, elégtelen nyelvtudású szardarab lennél!
De tudod mit, takarodj csak a véres habos gecibe, amikor és ahova csak akarsz, de tőlem ne várj segítséget, szervezd meg magad az út minden részletét, nem vagyok a kibaszott anyád, hogy kitöröljem a seggedet. Ha esetleg lenne olyan balfasz ismerősöd, aki kifejezetten meghív egy ilyen rothadó fogú, ápolatlan, torz, púpos, hónaljszagú gnómot, vagy a társaságukban tudod eregetni az orrfacsaró bűzödet, akkor induljál el!
Sodi wrote: hetyetye....
* 10 perccel később *
Sodi Facebook, Budapest, Kolosy tér környékén: "Tegnap este ugyanis egy kedves fiatal hölgy....."
just now
balek
(
x10)
Mar 18, 2021 14:55:16
x10)
Sodi, most írtak rám interneten a cigányok hogy lenne egy remek biznisz: pár napra kéne kölcsönadnom három millió forintot banki csaláshoz.
Szerinted érdemes lenne felvenni erre a provident hitelt vagy nem elég balekság???
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Szerinted érdemes lenne felvenni erre a provident hitelt vagy nem elég balekság???
Tyodika
Mar 18, 2021 14:59:05
Sodi, most írtak rám interneten a cigányok hogy lenne egy remek biznisz: pár napra kéne kölcsönadnom három millió forintot banki csaláshoz.
Asz attyól függ.
Naty fajkuk van?
Mar 18, 2021 14:59:05
Autismus Maximus
(
x16)
Mar 18, 2021 15:02:27
x16)
Érdeklődő
(
x6)
Mar 18, 2021 15:08:22
x6)
Márknak egész jól áll a csuklya :)
Aczél elvtárs
(
x3)
Mar 18, 2021 15:09:03
x3)
Utólag pedig mindig kiderül, hogy minden amit mi mondunk vagy gondolunk az ezerszer közelebb van a valósághoz mint Sodika masnizott szar dumái.
Én ma a 66masodperc megmaradt darabjainak hozzászólásait olvasom, komolyan mondom néha úgy röhögök, hogy rám szólnak fejezzem be a "sodizást" végre.
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Mar 18, 2021 15:09:41
x8)
Ez egy kicsit gyors halál, a KFC-nek.
Én a benzines ketrecre szavaznék, ha lwhet:-DD
Aczél elvtárs
(
x3)
Mar 18, 2021 15:11:26
x3)
Hassan Ibrahim Biheli a hóhér csodálkozva nézi a méretes fejet és mint meggyőződéses állatvédő felmond az ISIS-nél, hogy márpedig ő juszt sem gyilkol jávorszarvasokat, keressenek mást!
rBali
(
x24)
Mar 18, 2021 15:16:40
x24)
Nézd SoDI, még Trutymónak is előbb lett nextgen konzol a putrijában, mint neked: www.youtube.com/watch?v=AcKHeKY2sWw
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Kis Fityuló
Mar 18, 2021 15:19:15
Nézd SoDI, még Trutymónak is előbb lett nextgen konzol a putrijában, mint neked: youtube.com/watch?v=AcKHeKY2sWw
Mar 18, 2021 15:19:15
Egy Vlognéző Gyerek
(
x2)
Mar 18, 2021 15:20:09
x2)
Ezt a baszott nagy okádék vekni fejet biztosan eltartana egy ideig levágni.
rBali
(
x24)
Mar 18, 2021 15:21:07
x24)
Hogyne, újra fellendült a médiabirodalma. Ellenben Endrével, aki elvesztette a ballasztnak használt Twitch csatornát örökre és már kutya se nézi :D
Ásó27
(
x68)
Mar 18, 2021 15:24:30
x68)
Endre, keresett az apád
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
Mar 18, 2021 15:25:30
x68)
Napi öngól rovat
Mifaaaaaaaaaaaan
Quest Giver_NPC
Mar 18, 2021 15:33:24
Ó, helló kalandor!
Sakálrészeg őrjöngéseid híre messzire eljutott. A rajongói fórum népe szomorúan konstatálja, hogy egy másik univerzumig vedelted magad. Megítélésed egyre csak romlik a kommentlovagok körében.
Hős Endre!
Nem járja, hogy a hátadon levő, gigászi púpban hordod májadat.
A saját érdekedben arra kérlek, hogy állítsd vissza a harmóniát és az egyensúlyt a fórumozó kisgyerekek lelkében.
Azt a feladatot adom számodra, hogy a mai napon vásárolt 15 depi-bájitalból legalább 10-et szállíts le nekem a legnagyobb épségben.
Mind tudjuk, hogy a gyarló emberek világa veszélyes hely a hozzád hasonló Istenek számára, ezért nem kérek lehetetlent!
Mindössze 10 darab depi-bájitalt kell felmutatnod nekem napnyugtakor.
De jól vigyázz, Endre!
A józanságnak ára van, a bájital megvonása talán azt eredményezi majd, hogy rád szakad a sötét kétségbeesés, akár valami ólomból készített felfújt.
Légy erős!
Édesapád dicső szelleme nyújtson támaszt a nehéz úton!
Amint a Nap alábukott a horizonton, keress fel és áldozatod nem marad jutalom nélkül.
A küldetés célja:
Szokj le a piálásról vagy legalább ne tintázz annyit, mint az elmúlt napokban, különben olyan leépült leszel 40 éves korodra, mint szegény apád az ominózus videón.
Jutalmak:
- 10 reputáció a rajongói fórumon
- néhány extra agysejt
Ez az egész egy élethű kalandjáték csak
Sakálrészeg őrjöngéseid híre messzire eljutott. A rajongói fórum népe szomorúan konstatálja, hogy egy másik univerzumig vedelted magad. Megítélésed egyre csak romlik a kommentlovagok körében.
Hős Endre!
Nem járja, hogy a hátadon levő, gigászi púpban hordod májadat.
A saját érdekedben arra kérlek, hogy állítsd vissza a harmóniát és az egyensúlyt a fórumozó kisgyerekek lelkében.
Azt a feladatot adom számodra, hogy a mai napon vásárolt 15 depi-bájitalból legalább 10-et szállíts le nekem a legnagyobb épségben.
Mind tudjuk, hogy a gyarló emberek világa veszélyes hely a hozzád hasonló Istenek számára, ezért nem kérek lehetetlent!
Mindössze 10 darab depi-bájitalt kell felmutatnod nekem napnyugtakor.
De jól vigyázz, Endre!
A józanságnak ára van, a bájital megvonása talán azt eredményezi majd, hogy rád szakad a sötét kétségbeesés, akár valami ólomból készített felfújt.
Légy erős!
Édesapád dicső szelleme nyújtson támaszt a nehéz úton!
Amint a Nap alábukott a horizonton, keress fel és áldozatod nem marad jutalom nélkül.
A küldetés célja:
Szokj le a piálásról vagy legalább ne tintázz annyit, mint az elmúlt napokban, különben olyan leépült leszel 40 éves korodra, mint szegény apád az ominózus videón.
Jutalmak:
- 10 reputáció a rajongói fórumon
- néhány extra agysejt
Mar 18, 2021 15:33:24
xray
(
x21)
Mar 18, 2021 15:43:50
x21)
akkor nagyon haragudtam Andira, mert lebeszélte róla. xd Nagy flash lett volna látni az Al Jazeerán ahogy narancs kezeslábasban hetyetyézve felolvas egy angol szöveget, majd lefejezik.
poszdoc
Mar 18, 2021 15:46:13
Ma megkérdezte a feleségem, hogy min röhögök így? Ezt hogy lehet a családnak elmagyarázni?
nyemtudom
Mar 18, 2021 15:46:13
Kis Fityuló
Mar 18, 2021 15:50:11
Ma megkérdezte a feleségem, hogy min röhögök így? Ezt hogy lehet a családnak elmagyarázni?
Mindent tagadni, Baldrick!
Vagy avasd be őket is snecológusnak :D
Mar 18, 2021 15:50:11
xray
(
x21)
Mar 18, 2021 15:50:36
x21)
Mar 18, 2021 15:50:36
sehogy, próbáltam, nem sikerült xd Mar 18, 2021 15:50:36
Érdeklődő
(
x6)
Mar 18, 2021 15:53:59
x6)
Endre, sikerült megindítani a nagyerejű, országhatárokon átívelő nyomozást?
A daciás troll, a szentendrei troll, és a közigazgatási troll után ügyfélkapus troll lesz a fórum új hősi halottja?
A daciás troll, a szentendrei troll, és a közigazgatási troll után ügyfélkapus troll lesz a fórum új hősi halottja?
bolgár jeti
(
x30)
Mar 18, 2021 15:56:57
x30)
700 ezer fütyi
(
x1)
Mar 18, 2021 16:00:02
x1)
Az 1956-os disszertálók.
Az 1956-es dezertálók.
Az 1956-is disszidálók.
Az 1956-os disszertálók.
Az 1956-es dezertálók.
Az 1956-is disszidálók.
Pedig erről már a teheráni rádióban is volt egy műsor (vagy a budakesziin volt?)
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 18, 2021 16:00:11
x7)
ANNYI IGAZ, HOGY MINDIG MINDENKINEK MINDEN ÉRVÉT KIRÖHÖGÖM, ÉS SOHA NEM VESZEM FIGYELEMBE SEMMILYEN MÓDON, MIBEN ÉN NEM VAGYOK BENNE, MERT ÚGY TEKINTEM, HOGY RAJTAM KÍVÜL MINDENKI CSAK SZIMULÁCIÓ, MINT EGY KALANDJÁTÉKBAN. :DDD
Zsír küldött ennek herbált, vagy mi a faszt szívott? Endre, a cigók persze, hogy megsértődnek, így nagyobb troll-felárat számolsz el nekik.
Hahó
(
x135)
Mar 18, 2021 16:00:51
x135)
A szírai úttal kapcsolatban kérdezem az ötösért: ki "Az etalon"?
bolgár jeti
(
x30)
Mar 18, 2021 16:00:57
x30)
A feleségednek meg nincs is értelme hazudni, szóval mondd el őszintén, hogy beszopódtál a sodiverzumban. Olyan mint a marvel, csak többé-kevésbé szórakoztató szuperhősők helyett többé-kevésbé szórakoztató retardok vannak, meg vicces mémek a közönségtől. Ha ennél több érdekli, küldd a sodipediara és várjuk nagy szeretettel a fórumon 3-6 hét múlva :D
xray
(
x21)
Mar 18, 2021 16:01:28
x21)
Mar 18, 2021 16:01:28
és ha már nagykorúak? :) mondjuk azok is hülyének néznének, h mivel szórakozok. Mar 18, 2021 16:01:28
700 ezer fütyi
(
x1)
Mar 18, 2021 16:02:50
x1)
A picikliszerelő live tökéletes erre. Nálunk is az volt az első, amibe már az asszony is bekapcsolódott, a másodikat és harmadokat már kiküldtem Chromecasttal a TV-re és úgy néztük együtt xD
bolgár jeti
(
x30)
Mar 18, 2021 16:02:51
x30)
és ha már nagykorúak? :) mondjuk azok is hülyének néznének, h mivel szórakozok.
Szerintem főleg azoknak ne :D
poszdoc
Mar 18, 2021 16:03:57
és ha már nagykorúak? :) mondjuk azok is hülyének néznének, h mivel szórakozok.
Csak feleségem van, gyerekünk nincs. Anyukámmal-apukámmal beszélek (nem úgy, mint SoDI), de nem velük élek (nem úgy, mint Tajgi vagy zsír), de ők ennyire közel nem látnak.
Mar 18, 2021 16:03:57
broni
(
x45)
Mar 18, 2021 16:12:16
x45)
nbszksz fijjam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ma felszenteltem 6 kakilót!!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Mar 18, 2021 16:32:45
x45)
pajor atya barátom is rendszreslátogató lesz a pédián, mert megemlítettem, hogy sok a perverz pogány.
Ásó27
(
x68)
Mar 18, 2021 16:37:29
x68)
Ültesd le az asszonyt a tv elé, és nézzétek végig teljességében a codos streamet!
Érdeklődő
(
x6)
Mar 18, 2021 16:37:42
x6)
YtongLady & a Martinkertvárosi Fekete Szemek - Lincben lakik az én rózsám, sejehaj!
Ez a zene, bronikám!
Ez a zene, bronikám!
broni
(
x45)
Mar 18, 2021 16:41:17
x45)
YtongLady & a Martinkertvárosi Fekete Szemek - Lincben lakik az én rózsám, sejehaj!
Ez a zene, bronikám!
Ez a zene, bronikám!
Érdeklődő
(
x6)
Mar 18, 2021 16:51:55
x6)
Egyből rájöttem, hallva az etno-indusztriál (napelem és gipszkarton) hangzásvilágot!
broni
(
x45)
Mar 18, 2021 17:00:21
x45)
akó szereted a rome nevű luxemburgi bandát. (nem metal)
Aczél elvtárs
(
x3)
Mar 18, 2021 17:04:11
x3)
....és akkor ne röhögjek, igaz?
sodika:
2007. 08. 19. 0:36
Mindez viszont közel sem jelenti azt, hogy individualista, nyomorult neolib tetű lennék, ugyanis alapvető célom az, hogy minél több ember életét tudjam szolgálni, és így a közösség hasznára tudjak lenni.
Az amcsi sikerkönyvek is erre tanítanak különben, együtt a haladóbb marketing könyvekkel. Elsősorban azt nézd, hogyan tudsz a hozzád forduló emberek megelégedésére lenni.
Ez ugyanis a másik út a kockázat mellett. A szolgálati szemlélet. Az, hogy önzetlenül segítesz, és csak a kiegészítő szolgáltatásokat értekesíted. Sőt, kizárólag AZOKÉRT a kiegészítő szolgálatokért fogadsz el pénzt, amik nélkül azért még használható ingyen is, amit kínálsz.
Nem vagyok egoista, a közösség embere vagyok tehát.
Ez ugyanakkor nem jelenti azt, hogy bármilyen kivételes lehetőséget (ami közben persze még véletlenül sem épül más kárára) ne fogadnék el, vagy valami megfoghatatlan elvtől vezérelve eldobnék magamtól.
Nem értem, mi a gond ezzel.
sodika:
2007. 08. 19. 0:36
Mindez viszont közel sem jelenti azt, hogy individualista, nyomorult neolib tetű lennék, ugyanis alapvető célom az, hogy minél több ember életét tudjam szolgálni, és így a közösség hasznára tudjak lenni.
Az amcsi sikerkönyvek is erre tanítanak különben, együtt a haladóbb marketing könyvekkel. Elsősorban azt nézd, hogyan tudsz a hozzád forduló emberek megelégedésére lenni.
Ez ugyanis a másik út a kockázat mellett. A szolgálati szemlélet. Az, hogy önzetlenül segítesz, és csak a kiegészítő szolgáltatásokat értekesíted. Sőt, kizárólag AZOKÉRT a kiegészítő szolgálatokért fogadsz el pénzt, amik nélkül azért még használható ingyen is, amit kínálsz.
Nem vagyok egoista, a közösség embere vagyok tehát.
Ez ugyanakkor nem jelenti azt, hogy bármilyen kivételes lehetőséget (ami közben persze még véletlenül sem épül más kárára) ne fogadnék el, vagy valami megfoghatatlan elvtől vezérelve eldobnék magamtól.
Nem értem, mi a gond ezzel.
Autismus Maximus
(
x16)
Mar 18, 2021 17:05:08
x16)
Most már lett a Sodipediának olyan nyitóoldala, aminél érzékletesebben szerintem nem lehet összefoglalni, miért érdekes a snecológia. Azt a szócikket olvasd fel neki.
Ha érdeklődik, elkezdheted neki mutogatni a humorosabb tartalmakat. Ha nem, akkor hagyd a francba.
Hahó
(
x135)
Mar 18, 2021 17:06:45
x135)
444.hu/2021/03/18/felgyujtotta-a-padokat-es-kegytargyakat-festekezett-ossze-egy-ferfi-egy-godolloi-templomban
broni, nem is mondtad, hogy gödöllőn jártál. van rólad videó is!
de miért festékkel? nem volt anyag a kakilódban?
Aczél elvtárs
(
x3)
Mar 18, 2021 17:08:12
x3)
meg ilyenenek:
sodika:
2007. 08. 19. 0:49
sh_d0w: Azt, hogy pillanatnyilag szinte kizárólag édesanyám által nyújtott pénzből, valamint segélyekből élek, nem titkoltam. Azt, hogy minden kedvezményt igénybe veszek, és minden önkormányzati, illetve egyetemi segélyt felveszek, amire csak jogosult lehetek, nem titkoltam. Azt, hogy a pereimben nem fizettem bírósági illetéket, ugyanis arra hivatkozva, hogy egyetemista vagyok, mindenféle jövedelem nélkül, költségmentességet kérek és kapok minden alkalommal, nem titkoltam. Azt, hogy nem fizettem az ügyvédeimnek, mert csak a zsidóktól behajtott pénz után fognak utólag sikerdíjat kapni, nem titkoltam.
Ez mind így igaz.
De itt most nem a pillanatnyi valóság a lényeg, hanem a szemlélet, és az odaadó elkötelezettség. Egy olyan lelki beállítottság, ami mindenképpen afelé terel, hogy hasznára legyen a közösségnek, azon egyszerű oknál fogva, hogy ha folyamatosan ennek a lehetőségeit keresem, teljesen kizárt, hogy ne valósuljon meg, hogy valóban azon a helyen kötök ki, ahol a legjobban tudom kiteljesíteni ezt a célt.
sodika:
2007. 08. 19. 0:49
sh_d0w: Azt, hogy pillanatnyilag szinte kizárólag édesanyám által nyújtott pénzből, valamint segélyekből élek, nem titkoltam. Azt, hogy minden kedvezményt igénybe veszek, és minden önkormányzati, illetve egyetemi segélyt felveszek, amire csak jogosult lehetek, nem titkoltam. Azt, hogy a pereimben nem fizettem bírósági illetéket, ugyanis arra hivatkozva, hogy egyetemista vagyok, mindenféle jövedelem nélkül, költségmentességet kérek és kapok minden alkalommal, nem titkoltam. Azt, hogy nem fizettem az ügyvédeimnek, mert csak a zsidóktól behajtott pénz után fognak utólag sikerdíjat kapni, nem titkoltam.
Ez mind így igaz.
De itt most nem a pillanatnyi valóság a lényeg, hanem a szemlélet, és az odaadó elkötelezettség. Egy olyan lelki beállítottság, ami mindenképpen afelé terel, hogy hasznára legyen a közösségnek, azon egyszerű oknál fogva, hogy ha folyamatosan ennek a lehetőségeit keresem, teljesen kizárt, hogy ne valósuljon meg, hogy valóban azon a helyen kötök ki, ahol a legjobban tudom kiteljesíteni ezt a célt.
broni
(
x45)
Mar 18, 2021 17:09:49
x45)
broni
(
x45)
Mar 18, 2021 17:10:59
x45)
török csecsemőket akarok kemencébe dobni!!!!!!!!!!!!!!!!
Kis Fityuló
Mar 18, 2021 17:11:41
meg ilyenenek:
teljesen kizárt, hogy ne valósuljon meg, hogy valóban azon a helyen kötök ki, ahol a legjobban tudom kiteljesíteni ezt a célt.
teljesen kizárt, hogy ne valósuljon meg, hogy valóban azon a helyen kötök ki, ahol a legjobban tudom kiteljesíteni ezt a célt.
Mondjuk ebben igaza volt. A lehető legjobb helyre tart abból a szempontból, hogy hasznára lehet végre a közösségnek. Ugyanis nemsokára megdöglik, és végre megszabadul tőle a társadalom :D
Mar 18, 2021 17:11:41
A kombájn elüt
(
x1)
Mar 18, 2021 17:18:58
x1)
bőgés
a szöveget értve akkora dal....kombájn???????????
a szöveget értve akkora dal....kombájn???????????
már dübörög, imádom
broni
(
x45)
Mar 18, 2021 17:19:18
x45)
444.hu/2021/03/18/felgyujtotta-a-padokat-es-kegytargyakat-festekezett-ossze-egy-ferfi-egy-godolloi-templomban
broni
(
x45)
Mar 18, 2021 17:19:47
x45)
már dübörög, imádom
akó jó)))))))))))))))))))))
broni
(
x45)
Mar 18, 2021 17:22:43
x45)
azokat nem bánccsuk.
broni
(
x45)
Mar 18, 2021 17:33:18
x45)
bassszus, baxit elolvasom, sodit nem.
broni
(
x45)
Mar 18, 2021 17:33:40
x45)
még nem én minuszoltam.
Fakenguru
(
x5)
Mar 18, 2021 17:42:22
x5)
A csajom nem beszél magyarul. O az egészből annyit vett le, hogy valami retardaltnak a videoira várok, meg néha az erkélyen ragadok az itteni hozzászólásokat olvasni. Ennek ellenére Linzben mikor kiszúrtam asodit, ő volt a leglelkesebb hogy kövessük. Hogy mást ne mondjak ő készítette a fényképeket, és csak az akadályozta meg abban hogy felcsengesse, hogy megemlítettem neki, hogy az egész egy masztipartiba fordulhat.
Azóta a bársonyos szeptemberi este óta heti beszámolót kell leadnom neki asodi viselt dolgairól, a videókat pedig együtt nézzük. Megpróbál rábeszélni, hogy csináljak hozzá angol nyelvű feliratot, de mivel alanyunk magyarul sem beszél rendesen, egyelőre nem adtam be a derekam.
Szóval óvatosan a csajoddal való megosztással egy csomó munkában végződhet a dolog.
Hát azért hetyetye.
Azóta a bársonyos szeptemberi este óta heti beszámolót kell leadnom neki asodi viselt dolgairól, a videókat pedig együtt nézzük. Megpróbál rábeszélni, hogy csináljak hozzá angol nyelvű feliratot, de mivel alanyunk magyarul sem beszél rendesen, egyelőre nem adtam be a derekam.
Szóval óvatosan a csajoddal való megosztással egy csomó munkában végződhet a dolog.
bolgár jeti
(
x30)
Mar 18, 2021 17:54:38
x30)
A csajom nem beszél magyarul. O az egészből annyit vett le, hogy valami retardaltnak a videoira várok, meg néha az erkélyen ragadok az itteni hozzászólásokat olvasni. Ennek ellenére Linzben mikor kiszúrtam asodit, ő volt a leglelkesebb hogy kövessük. Hogy mást ne mondjak ő készítette a fényképeket, és csak az akadályozta meg abban hogy felcsengesse, hogy megemlítettem neki, hogy az egész egy masztipartiba fordulhat.
#livingthedream
Autismus Maximus
(
x16)
Mar 18, 2021 17:54:55
x16)
Német anyanyelvű a csajod? Ossz már meg kérlek pár snecológiai szakkifejezést, hogyan fordítottad le neki. A leendő Schnezologie Österreich tagozat számára jól jönne majd.
Autismus Maximus
(
x16)
Mar 18, 2021 17:56:13
x16)
Ahol twinkboy tube-ok meg lubeyourtube-ok villannak fel 5 percenként, ott már majdnem mindegy.
Fakenguru
(
x5)
Mar 18, 2021 18:03:39
x5)
A snecologia egyértelműen snecology, a sodit magyarosan ejti, a legtöbb röhögés tárgya pedig tajgi, miután elmagyaráztam a nicknév eredetét.
Karib
(
x10)
Mar 18, 2021 18:04:03
x10)
Hogy a faszmonológokról és a kivillanó pitonról már ne is beszéljünk.
Autismus Maximus
(
x16)
Mar 18, 2021 18:07:57
x16)
Fakenguru
(
x5)
Mar 18, 2021 18:12:23
x5)
The shoetamer ;)
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Mar 18, 2021 18:17:31
x4)
The shoetamer ;)
A mi kapcsolatunk még ott tart hogy csak magányos pillanataimban merem a fórumot bújni. Kicsit nehéz lenne kimagyarázni
147 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Értem.