Berlini tv díj, ogre netflix?
pedofilsodiasodi
meg a havi 500 euró sör!
pedofilsodiasodi
Reagáltak már a ticketre?
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
felesleges, a vége úgyis az lesz, hogy minden kell
Kenyérre és sörre.
Több helyen fog folyni a kommunikáció (de még nem volt rá időm), direktben linkedinen célzott embereknek, plusz a telephelyeknek. Akik tudnak jól németül azok esetleg érdeklődhetnének telefonon is.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Esztet nem lehet tudni tesa!!!
Szerintem a Mező utca 18 fele lehet keresni egy részét. :)
35.000 euró...
hm. 70 hónap sör. :)
Szép lett volna, ha csak erre megy el, igaz Endre?
De te szemetet vettél a "megtakarításodból", ebből a pénzből, ami nem is létezik, igaz?
Kábelek, kamerák, állványok, játékok. :) Csupa hasznos dolog.
pedofilsodiasodi
H A Z U D S Z !!! A pedofilia buntetendö.
KAAAAAMMMMUUUUUU! :DDDDDDDDDD
De azért 500 euró sörre repülhet
Mifaaaaaaaaaaaan
Nyilván nem úgy ismerjük ASODIT, hogy ő egy megfontolt, tudatos vásárló. Ha lenne szabad mozgástere a hitelekkel, akkor költekezne orrba-szájba, mutogatná nekünk, röhigcsélne a világba ostobán és nyomná a sörikézést. Depi Dezső azért is üti most meg pluszban, mert nem tud öntudatlan barom módjára fogyasztani és rendelgetni mindenféle hulladékot. Pláne így, hogy hamarosan rászakad a világ haragja.
Ez itt tényleg a végjáték lehet a szürkeegérnek.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Berlini kondibérletet, berlini net, netflix, Tv-díj.
Linz: közlekedési bérlet, kondibérlet, szaunabérlet.
:) :)
pedofilsodiasodi
Nem fogod senki figyelmét elterelni az önsajnáltatásoddal gyagyás, telibe leszarjuk. Üssétek a púpját ahol éritek!
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Azt megfigyeltétek, hogy az ő meg a retard haverjai által elkövetett dolgokra mindig gyermeki kifejezésekkel hivatkozik? "Törpapa csúfolódott", "Roland szeleburdi volt" stb... A pedofil képek nézegetését is azzal magyarázhatja szerintem magának, hogy csak gyerektársait nézegeti fotókon, nem csinál semmi rosszat. Néha a pucujával el-eljátszadozik, de melyik gyerek nem?
🕎Endigame🕎
De nagyon remélem, hogy a mérés az úgy történik majd, hogy minden blokkot amit kapsz elraksz és majd egy flokk keretében egyenként ÉS bemutatva viszed fel őket az excelbe. Minden más esetben úgy fogod csavarni a számokat, hogy kijöjjön, te mindent jól csinálsz de valahova csak eltűnik a pénz..
Endre hasonló forma lehet, mint amilyen Michael Jackson volt, hogy hiába szopatja 45 évesen a kisfiúkat sohaországban, ő magát is gyereknek gondolja, örök fiatalnak.
Ezért sem gondolja a pedofíliát illegálisnak, amit művel.
azt ugye tudod minek a korisme, ha egyik nap a fellegekben, måsik nap a pokolban a melyben depisen vagy? Igen pontosan az, hålistennek a piåval meg rå is segitesz!
Már dolgozik az ügyön, hamarosan röhögve fog elküldeni mindenki a picsába és feltételeket szabni. Alig várom :D
Most azt várod, hogy megsajnáljunk, és ne rugassunk ki? Megsúgom, nem fog összejönni, sehogy nem kerülheted már el az érkező faszerdőket. Nagyon jó lesz a műsor :)
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
A legrosszabból indultam ki, de végül a legjobb jött be.
Úgy értem, vitákra készültem, és nincsenek viták.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Persze, h nincsenek viták, hiszen senki sem fizet egy fillért sem neked. De te legalább rendben vagy! XD
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
Sodi, vegyél ki a bankból pár millió kp-t, hisz a programozózseni erre is képes. Lépj le vele Peruba, malacznak is sikerült, Hahó!
Persze, hogy nincsenek, mert újraütemeztél mindent, faszparaszt!
Soha nincs vita, mert mindig becsicskulsz.
Azért nincsen mert Kovács Márk Miskolc Mező utca 18 alatti lakos vita nélkül nem fizet vagy annyira megfenyegetett, hogy nem mersz vele vitatkozni sem?
Nem vagyok hülye, pont az ellenkezőjét csinálom. Bármi befolyik, rögtön törlesztek, amit csak lehet.
Mégis van vagy 50k euró tartozásod, ez nem egy jó megoldás.
Aztán hitelkártyáról veszel kenyeret. Ebből az életbe nem fogsz kimászni recskás!
dehogy kenyeret, drága billás szendvicset :)))
Mifaaaaaaaaaaaan
Jaja, meg sört, meg oral jelly-t! A legmodernebb diéta! Összemegy tőle a faszod!
Nem akar ez semmit våltozni, csak most is terel es hazudik ez a bipolaritås egyik jellemzöje, ö meg az!
Akkor a flokkban mi a kurva anyádért menőzöl azzal, hogy bármikor előrántasz pár misit?
pedofilsodiasodi
törlesztek=trollfeláras búcsúküldés
Kenyér és víz.
én eszt nyem éjtyem!
eddig az volt, hogy te sosem csinálsz hülyeséget, az adott helyzetben mindig a legjobb döntést hozod.
milyen "korábbi hülyeségeid"????
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Nem kapott új ticketet
Mifaaaaaaaaaaaan
Ilyesmivel mindig azok vagiznak akiknek igazából egy fillérjük sincsen. Ez már a pultot támasztós nagyokat mondós Endre. Egy senkiházi csóró tróger.
Szerencsére listázva van. :)
pedofilsodiasodi
Ilyenkor volt a múltkor, hogy a "mikor kapok új ticketet főnök úr" azt válaszolta, hogy "majd hétfőn megbeszélünk mindent" endre. Aztán papírral a kézben kellett kikullogni?
Plusz 93 ezer forint értékben már szépen törleszt az adósaim fidesznyi kétharmada, és hamarosan több lesz ez.
Szóval azért nem nagyon fenyeget veszély.
Fideznyi kéthardmada, az azt jelenti hogy 47%-nyi adós törleszt ami 3 fő esetében másfél fő, amit egész emberként 1 re kerekítünk?
tehát 1 ember fizet, de valójában ő sem.
Márk pedig a következő kulcsszavakkal üzen: Áthidalás, Bucsűküldés, variálás, újraszervezés, halogatás, troll felár, Endre, ez igy rendben van?
50 000 Euró + 5 évnyi béred kb 140 000 EUR mire ment el, megosztod velünk? csak mert mai árfolyamon 71 000 000 azaz hetvenegy millió forintot éltél fel az elmult 5 évben
71 MILLIÓ ENDRE, HAHÓÓÓÓ???
די ביגאַסט פאָרשטעלונג אויף דער ערד
71 miska, azért az kemény. Komolyan retardáltnak kell lenni, hogy ebből semmit de az ég világon semmit ne tudjon felmutatni az ember. Hát kokainfüggők többet tudnának felmutatni, holott ők a 90%-át felszívják, DE legalább egy kocsijuk tuti van, hogy el tudjanak menni anyagot venni. :D
Ezért van gyámság alatt a helyed. Mert egy felnőtt ember nem így bánik a pénzével
Depi Dezső befigyel?
mi tudunk mindent. kérdezzél, bogaram!
csak jåtsza a hulyegyereket, majd meg ket sör es reszegen beindul az igazi enje.
még jó, hogy ronda, büdös gyerek vótam, a pedok is kerültek.
Mit te címeres balfasz?
Mert Ő a sodiverzum, önmaga.
Ha megszünik sodinak lenni, azzal egyben beismer mindent, és aznap ugorhat is a metrő alá.
Ez egy olyan szitu lenne, mint amikor valaki egy filmben hazudozik, és a hazugságok elkezdenek összedőlni, ettől még többet hazudik, végül borul az egész.
Sodi abban több, hogy itt nem egy ember elkezdett hazudni egy adott dologról, maga az egész sodi, a lénye, a munkája, a szakmája, a tudása, a végzettsége, az identitása, a múltja, a szexualitása, minden, minden egy nagy hazugság.
Ha ezeket eldobja, nem marad semmi, egy üres ember, akár agyhalott is lehet.
Akinek az egész élete a trolljai, a hamis önképe és beteges elméje, hedonista egoista tombolása, az hova térjen meg?
Ha felrobban az autipáncél, a sodi megsemmisül, kb fizikailag is.
Mint a mesében Voldemort nagyúr, senki nem mond rá halálos átkot, egyszerűen eltűnik az össszes aljasság ami élteti és megszűnik létezni, széthasadozik és elpárolog.
Kiváló megfigyelés, és igen. Rendszeresen és látványosan visszasüllyed egy kisgyerek szintjére.
És szerintem is összefügg az infantilizmusa a pedofíliájával. A pedofilmagyarázós és szaunázós streamjeiben is többször emlegette, hogy "akkor tudja magát beleélni az ember, ha az életkor és a nemek megoszlása vegyes" magyarul ha van kisgyerek, anyuka és apuka is a képen, vagy a szaunában.
Havi söradag, hol a probléma?
Mifaaaaaaaaaaaan
HAZUDSZ!!
Tudod, vagy legalábbis sejted, csak titkolod!
Sosem számolod össze a szégyenletes dolgokat, okosságokat, ezeket egyben magadnak sem vallod be!
Már a mindenki által tudott pénzkidobások indokolásához is olyan szinten kell izzásban tartanod az autipáncélt, hogy kb plazma állotú!
Számos előfizetés van, amit nem használtál ki, sosem, és bármikor újraköthető lenne 3perc alatt, szükség esetén(ilyen nem lesz).
Te mégsem mondod le, inkább "a vajaskenyér"!
Mindez a pénznek a kukába, kályhába hordása, vödörszám, lapáttal!
Tudod ezt te is, de a mániás beteges éned nem engedi, hogy átlásd, mit is művelsz ténylegesen!
Kaszinó az bonyolult, vegyél minden pénzedből kaparóst!
Mifaaaaaaaaaaaan
Hát de. A helyzet ugyanis nem kezelhetetlen. :)
Persze hogy nem, normális ember tudná kezelni. Te nem vagy az, és nem is tudod.
Hogy áll a docker, hülyegyerek? Rájöttél már, hogy mi a különbség a run és a build között?
Ehhez még annyit fűznék hozzá, h egyszer ő maga mondta, hogy azért nem jár a két legközelebbi linzi szaunába szívesen, mert ott túl sok az öreg.
Megkúrnád kaffmercit?
Sajnos 1 darab 5 eurós előfizetés lemondásával nem fogod tudni megoldani :DDDD
Mifaaaaaaaaaaaan
Ez talán igaz lenne, ha
-valóban képes lennél gyökeresen megváltozni, de ezt már számtalanszor bebizonyítottad, hogy nem így van
-Lenne bárki az életedben, aki segít neked
-Nem haragítottad volna magadra addabboyt, aki amint látod minden erejével azon lesz, hogy eltaposson, ahogy megérdemled.
-Nem lenne rengeteg más problémád az anyagi helyzeteden kívül (rengeteg egészségügyi gond, melócsá elvesztése hamarosan, stb)
Ennek itt a vége, lassan az autipáncélon is átmegy majd, és akkor te is megérted
Pontosan! Endre, te mondtad, hogy nem megszorító intézkedések kellenek a gazdaságban, hanem a pezsgés! Te mondtad Endre!!!!!
Hát jöjjön a pezsgés!!!!
pedofilsodiasodi
egy férfi villamossöfőr.jaj.
az várkonyit szopatja, van gyomra a ribinek, dehát lóvé.
vákuum andinak hívták az etyetemen, jól tud szopni. és ezzel még bochkor gábor is egyetért.
pedofilsodiasodi
(
x2)
Mar 30, 2021 14:50:32
x2)
Jó, de Netflix-et, Amazont nem akarok, stb...
HBO Go-t sem, seed servert sem, plex-et sem.
Szóval azért át kell ezt gondolni.
HBO Go-t sem, seed servert sem, plex-et sem.
Szóval azért át kell ezt gondolni.
Berlini tv díj, ogre netflix?
pedofilsodiasodi
(
x2)
Mar 30, 2021 14:51:11
x2)
Mindegy, most egy ideig kicsit kenyérre és vízre állítom be magam nagyjából.
meg a havi 500 euró sör!
vladrl
(
x8)
Mar 30, 2021 14:51:38
x8)
Számold bele, hogy hamarosan nem jön az Anexia-tól több pénz, úgy a tuti!
A kombájn elüt
(
x1)
Mar 30, 2021 14:51:48
x1)
Nem tudom, csütörtöktől írom a kiadásaimat.
És majd május elején meglátjuk, mi van benne.
Addig nem változtatok a szokásaimat, csak monitorozom őket, mert különben torzulna a mérés.
Addig nem változtatok a szokásaimat, csak monitorozom őket, mert különben torzulna a mérés.
felesleges, a vége úgyis az lesz, hogy minden kell
Helyesbítés
Mar 30, 2021 14:52:01
Mindegy, most egy ideig kicsit kenyérre és vízre állítom be magam nagyjából.
Kenyérre és sörre.
Mar 30, 2021 14:52:01
töppedt buzigolyók
(
x37)
Mar 30, 2021 14:52:23
x37)
Berlini kondibérletet is fizet még a balfasz, berlini netet, netflixet, Tv-díjat :D igazi balek.
Ásó27
(
x68)
Mar 30, 2021 14:52:52
x68)
hofa mehetett el a pénz???
Mifaaaaaaaaaaaan
rBali
(
x24)
Mar 30, 2021 14:53:31
x24)
Több helyen fog folyni a kommunikáció (de még nem volt rá időm), direktben linkedinen célzott embereknek, plusz a telephelyeknek. Akik tudnak jól németül azok esetleg érdeklődhetnének telefonon is.
Kovács Márk, CigóCEO
Mar 30, 2021 14:54:04
Esztet nem lehet tudni tesa!!!
Mar 30, 2021 14:54:04
Hitelkártyavár
Mar 30, 2021 14:54:21
Szerintem a Mező utca 18 fele lehet keresni egy részét. :)
Mar 30, 2021 14:54:21
pedofilsodiasodi
(
x2)
Mar 30, 2021 14:55:03
x2)
35.000 euró...
hm. 70 hónap sör. :)
Szép lett volna, ha csak erre megy el, igaz Endre?
De te szemetet vettél a "megtakarításodból", ebből a pénzből, ami nem is létezik, igaz?
Kábelek, kamerák, állványok, játékok. :) Csupa hasznos dolog.
-
Mar 30, 2021 14:55:21
Szerintem Hahó trolléga egy jelképes heti juttatásért cserébe átvállalja a pénzügyeid kezelését.
Szerintem ez érthető.
Szerintem ez érthető.
Mar 30, 2021 14:55:21
Sodragon legendája
(
x2)
Mar 30, 2021 14:57:10
x2)
Sodi, milyen érzés egyszerre alulfizetett digitális zsellérnek és a miskolci cigányok ATM-je lenni egyszerre? :D
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Örebro
(
x17)
Mar 30, 2021 14:57:30
x17)
Nem, mert én nem csinálok semmi rosszat.
Minden törvényt betartok.
Rendes adófizető ember vagyok, aki csinált ugyan hülyeségeket, de rendben ki is pengetem minden hónapban ennek az összes - egyébként horror, évi 25%-os - büntetőkamatát.
Minden törvényt betartok.
Rendes adófizető ember vagyok, aki csinált ugyan hülyeségeket, de rendben ki is pengetem minden hónapban ennek az összes - egyébként horror, évi 25%-os - büntetőkamatát.
---
Mar 30, 2021 14:58:57
Meg kellene keresni, mikor loopolt utoljára, hogy "nem nyúl" a hitelkártyákhoz.
Majd kiszedni belőle, mennyire van minuszba, bár a dicsekvéseiből, hogy milyen új kártyákat igényel éppen, azon mennyi "tartalék" lesz az is összerakható
Kb ütközésen lehet, visszatölti a kártyákat, a kamatot leveszik, és kevesebb marad, mint amit elbasz, így egyre mélyül a hitelspirál, mert a kamat is exponenciálisan növekszik
Már mikor ezt a lakást kivette, valami csak a millió fütyi elég hetyetyézés volt napokig, mert a törlesztése és a kiadásai, hitelkártyák nálkül már akkor közel 800-900 körül voltak..
Rengeteg lehet a titkos tétel, mindenféle lakcímcsaláshoz és kitudja mikhez érdekelt embereknek küldések, utalások, helyettük fizetések ,stb.
Minden excel amit betett, tele volt takaró kikockázással, és ezek havonta újraíródnak, tehát még olyan is lehet, ami nem is szerepel.
Endre fejében a "rendszeres" az pont olyan autista kategória, mint minden,...pl ha "mindjárt lemondja" az nem rendszeres, hisz már jövő héten elgondolkodik a lemondáson...tehát akkor beírni sem kell, stb.
Majd kiszedni belőle, mennyire van minuszba, bár a dicsekvéseiből, hogy milyen új kártyákat igényel éppen, azon mennyi "tartalék" lesz az is összerakható
Kb ütközésen lehet, visszatölti a kártyákat, a kamatot leveszik, és kevesebb marad, mint amit elbasz, így egyre mélyül a hitelspirál, mert a kamat is exponenciálisan növekszik
Már mikor ezt a lakást kivette, valami csak a millió fütyi elég hetyetyézés volt napokig, mert a törlesztése és a kiadásai, hitelkártyák nálkül már akkor közel 800-900 körül voltak..
Rengeteg lehet a titkos tétel, mindenféle lakcímcsaláshoz és kitudja mikhez érdekelt embereknek küldések, utalások, helyettük fizetések ,stb.
Minden excel amit betett, tele volt takaró kikockázással, és ezek havonta újraíródnak, tehát még olyan is lehet, ami nem is szerepel.
Endre fejében a "rendszeres" az pont olyan autista kategória, mint minden,...pl ha "mindjárt lemondja" az nem rendszeres, hisz már jövő héten elgondolkodik a lemondáson...tehát akkor beírni sem kell, stb.
Mar 30, 2021 14:58:57
nemet mondtak
(
x4)
Mar 30, 2021 14:59:20
x4)
KAAAAAMMMMUUUUUU! :DDDDDDDDDD
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Mar 30, 2021 15:00:41
x2)
az isten basszon meg te autista kutya..... 2 óra kellet mire végigértem a számtalan oldalon. H haladsz a melócsában, ha ma is itt baszod a rezet? Kerek 3 óra van, szerintem 3-4 sör már benned van, de 2 tuti....
Hetyetye
Ásó27
(
x68)
Mar 30, 2021 15:01:37
x68)
Endre, szerinted ha hangsávokat pakolsz egymás után, az mix????
Mifaaaaaaaaaaaan
sodika
Mar 30, 2021 15:02:42
Mindegy, mondom, most tényleg nem felvágok, mert még így is siralmas a helyzet. Nem kezelhetetlenül siralmas, de szomorúságra ad okot, hogy a minden korábbi álmomat túlszárnyaló fizetés a korábbi hülyeségeim miatt pont kenyérre és vízre elegendő nagyjából éppen.
Mar 30, 2021 15:02:42
Ásó27
(
x68)
Mar 30, 2021 15:03:33
x68)
Mindegy, mondom, most tényleg nem felvágok, mert még így is siralmas a helyzet. Nem kezelhetetlenül siralmas, de szomorúságra ad okot, hogy a minden korábbi álmomat túlszárnyaló fizetés a korábbi hülyeségeim miatt pont kenyérre és vízre elegendő nagyjából éppen.
De azért 500 euró sörre repülhet
rBali
(
x24)
Mar 30, 2021 15:03:51
x24)
Nyilván nem úgy ismerjük ASODIT, hogy ő egy megfontolt, tudatos vásárló. Ha lenne szabad mozgástere a hitelekkel, akkor költekezne orrba-szájba, mutogatná nekünk, röhigcsélne a világba ostobán és nyomná a sörikézést. Depi Dezső azért is üti most meg pluszban, mert nem tud öntudatlan barom módjára fogyasztani és rendelgetni mindenféle hulladékot. Pláne így, hogy hamarosan rászakad a világ haragja.
Ez itt tényleg a végjáték lehet a szürkeegérnek.
pedofilsodiasodi
(
x2)
Mar 30, 2021 15:04:03
x2)
Berlini kondibérletet, berlini net, netflix, Tv-díj.
Linz: közlekedési bérlet, kondibérlet, szaunabérlet.
:) :)
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Mar 30, 2021 15:05:14
x13)
Nem fogod senki figyelmét elterelni az önsajnáltatásoddal gyagyás, telibe leszarjuk. Üssétek a púpját ahol éritek!
Penzmento
(
x6)
Mar 30, 2021 15:05:17
x6)
Azt megfigyeltétek, hogy az ő meg a retard haverjai által elkövetett dolgokra mindig gyermeki kifejezésekkel hivatkozik? "Törpapa csúfolódott", "Roland szeleburdi volt" stb... A pedofil képek nézegetését is azzal magyarázhatja szerintem magának, hogy csak gyerektársait nézegeti fotókon, nem csinál semmi rosszat. Néha a pucujával el-eljátszadozik, de melyik gyerek nem?
tigris
Mar 30, 2021 15:06:12
KAMUUUU xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mar 30, 2021 15:06:12
Baromarc
(
x1)
Mar 30, 2021 15:06:28
x1)
De nagyon remélem, hogy a mérés az úgy történik majd, hogy minden blokkot amit kapsz elraksz és majd egy flokk keretében egyenként ÉS bemutatva viszed fel őket az excelbe. Minden más esetben úgy fogod csavarni a számokat, hogy kijöjjön, te mindent jól csinálsz de valahova csak eltűnik a pénz..
rBali
(
x24)
Mar 30, 2021 15:07:14
x24)
Endre hasonló forma lehet, mint amilyen Michael Jackson volt, hogy hiába szopatja 45 évesen a kisfiúkat sohaországban, ő magát is gyereknek gondolja, örök fiatalnak.
Ezért sem gondolja a pedofíliát illegálisnak, amit művel.
Örebro
(
x17)
Mar 30, 2021 15:07:30
x17)
azt ugye tudod minek a korisme, ha egyik nap a fellegekben, måsik nap a pokolban a melyben depisen vagy? Igen pontosan az, hålistennek a piåval meg rå is segitesz!
alkoholista Sodi?
Mar 30, 2021 15:08:25
ASODI!
Mennyi az össz "kintlévősség"+ adósságod HUFban, (középárfolyamon) a mai napon?
ERRE VÁLASZOLJ MÁR!!!
Mennyi az össz "kintlévősség"+ adósságod HUFban, (középárfolyamon) a mai napon?
ERRE VÁLASZOLJ MÁR!!!
Mar 30, 2021 15:08:25
rBali
(
x24)
Mar 30, 2021 15:08:39
x24)
Már dolgozik az ügyön, hamarosan röhögve fog elküldeni mindenki a picsába és feltételeket szabni. Alig várom :D
Nemfatyle
(
x7)
Mar 30, 2021 15:09:15
x7)
Most azt várod, hogy megsajnáljunk, és ne rugassunk ki? Megsúgom, nem fog összejönni, sehogy nem kerülheted már el az érkező faszerdőket. Nagyon jó lesz a műsor :)
vladrl
(
x8)
Mar 30, 2021 15:09:40
x8)
Sodi, ez már nagyon a vég.
Ásó27
(
x68)
Mar 30, 2021 15:11:38
x68)
Bármelyik másik retardot hamarabb megsajnálnám, mint téged, te pedofil szar.
Mifaaaaaaaaaaaan
MÉÉÉÉÉÉ HÉÉÉTHÚÚÚSZ PÉÉÉ
Mar 30, 2021 15:12:17
Sodi, felfogod ma este hívni addát stream közbe? Megengedte neked.
Mar 30, 2021 15:12:17
Nemfatyle
(
x7)
Mar 30, 2021 15:12:38
x7)
Figyeld meg, most játszod a jobb sorsa érdemes fiatalembert, aki már bánja a bűneit, estére meg megint lecsúszik annyi sör, hogy ismét állati nagy pofád lesz, bipoláris szar. Ezért érdemelsz meg minden rosszat, ami most rád vár
- - -
Mar 30, 2021 15:13:17
Nemrég még többezer euro vésztartalékról, minden adóssal szemben drasztikus fellépésről, perről és hasonlókról deliráltál oldalakon keresztül, te nyomorult.
Mik voltak a """korábbi hülyeségek"""? Beismered végre, hogy barom voltál amikor +3napon át becsületes pörgős Galló Zoltánról hadováltál?
Beismered, hogy a becsületes, szorgalmas, 5munkahelyen dolgozó Dőrpapa nem becsületes, hanem hazudozott, és átbaszott, mint szart a palánkon??????, már kamu videókat sem ad, a pénzed pedig tanulsággá vált.
Ezek az első beismerések, utána jöhet a többi, hajrá!!
Rá fognak szállni a trollok nem csak a dőrpére, a többi adósra is, nem lesz benne köszönet, jobb ha megtörsz, mr kenyéren és vizen élő millió fütyis balfasz.
Még nem késő valódi bűnbánatot tanusítani, könnyen lehet, ez most az egyik utolsó lehetőséged.
És ez nem fenyegetés, még mielőtt hisztériáznál, hanem jószándékú rajongói segítség!!
Hiszen ez egy rajongói fórum, magad írtad :D
Mik voltak a """korábbi hülyeségek"""? Beismered végre, hogy barom voltál amikor +3napon át becsületes pörgős Galló Zoltánról hadováltál?
Beismered, hogy a becsületes, szorgalmas, 5munkahelyen dolgozó Dőrpapa nem becsületes, hanem hazudozott, és átbaszott, mint szart a palánkon??????, már kamu videókat sem ad, a pénzed pedig tanulsággá vált.
Ezek az első beismerések, utána jöhet a többi, hajrá!!
Rá fognak szállni a trollok nem csak a dőrpére, a többi adósra is, nem lesz benne köszönet, jobb ha megtörsz, mr kenyéren és vizen élő millió fütyis balfasz.
Még nem késő valódi bűnbánatot tanusítani, könnyen lehet, ez most az egyik utolsó lehetőséged.
És ez nem fenyegetés, még mielőtt hisztériáznál, hanem jószándékú rajongói segítség!!
Hiszen ez egy rajongói fórum, magad írtad :D
Mar 30, 2021 15:13:17
sodika
Mar 30, 2021 15:15:27
Nemrég még többezer euro vésztartalékról, minden adóssal szemben drasztikus fellépésről, perről és hasonlókról deliráltál oldalakon keresztül, te nyomorult.
Mar 30, 2021 15:15:27
Faszaság van
(
x2)
Mar 30, 2021 15:16:24
x2)
Persze, h nincsenek viták, hiszen senki sem fizet egy fillért sem neked. De te legalább rendben vagy! XD
vladrl
(
x8)
Mar 30, 2021 15:16:47
x8)
Sodi, vegyél ki a bankból pár millió kp-t, hisz a programozózseni erre is képes. Lépj le vele Peruba, malacznak is sikerült, Hahó!
nemet mondtak
(
x4)
Mar 30, 2021 15:17:22
x4)
Persze, hogy nincsenek, mert újraütemeztél mindent, faszparaszt!
-
Mar 30, 2021 15:17:59
Soha nincs vita, mert mindig becsicskulsz.
Mar 30, 2021 15:17:59
Baromarc
(
x1)
Mar 30, 2021 15:18:20
x1)
Azért nincsen mert Kovács Márk Miskolc Mező utca 18 alatti lakos vita nélkül nem fizet vagy annyira megfenyegetett, hogy nem mersz vele vitatkozni sem?
sodika
Mar 30, 2021 15:18:34
Nem vagyok hülye, pont az ellenkezőjét csinálom. Bármi befolyik, rögtön törlesztek, amit csak lehet.
Mar 30, 2021 15:18:34
vladrl
(
x8)
Mar 30, 2021 15:19:10
x8)
Mégis van vagy 50k euró tartozásod, ez nem egy jó megoldás.
Faszaság van
(
x2)
Mar 30, 2021 15:19:54
x2)
Aztán hitelkártyáról veszel kenyeret. Ebből az életbe nem fogsz kimászni recskás!
Ásó27
(
x68)
Mar 30, 2021 15:20:48
x68)
Örebro
(
x17)
Mar 30, 2021 15:22:11
x17)
gyagyås ma este a streamben elöben tisztazhatnåd az åltalad megfenyegetett twitch partnerral a szitut. Legyen ver a pucådban es nem tök reszegen hivd öt fel!
Faszaság van
(
x2)
Mar 30, 2021 15:22:14
x2)
Jaja, meg sört, meg oral jelly-t! A legmodernebb diéta! Összemegy tőle a faszod!
púpospúp
(
x2)
Mar 30, 2021 15:22:23
x2)
gyagyás, az utolsó kétségbeesett reményed a médiabiradalmad megvalósítására ha elkezdesz youtubera streamelni, a flokkjaid halál laposak és amatőrök, a sok év flokkolás ellenére is képtelen vagy triviális vágásokat megcsinálni, a stream az egyetlen esélyed
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
Vonzas torvenye
Mar 30, 2021 15:24:35
Sodi te legalabb rendben vagy :))))
Mar 30, 2021 15:24:35
Autismus Maximus
(
x16)
Mar 30, 2021 15:24:45
x16)
Endre, olvasom, hogy mennyire meg akarsz újulni, mennyire el akarod hagyni a trash vonalat. Volt már ilyen, emlékszel amikor Neopúpnak hívtunk? Nagy shikert hozott az is...
Bloginnal példálózol meg hetyetyézel össze-vissza, de a legelemibb dolog nem jut az eszedbe.
Ha őszintén bocsánatot kérnél itt mindenkitől, meg azoktól akikről gusztustalan módon írtál, megfizetnéd az adósságaidat, Nav, diákhitel, Pál Marci, stb itt Magyarországon (a külföldiek azok nem érdekelnek, az legyen az ő dolguk), és végleg befejeznéd a netes retardált figyelemkurvulást, neked is lehetne esélyed.
Nézd meg, hogy még az a Roland is fegyverszünetet kötött a trollokkal, akiről én a legkevésbé gondoltam volna. És láttál azóta egyetlen Sittes Sanyizást is? Most úgy tűnik, ha tényleg csöndbe marad, ki is lesz írva a Sodiverzumból. Te erre miért nem vagy képes, gyagyás fasz?
Bloginnal példálózol meg hetyetyézel össze-vissza, de a legelemibb dolog nem jut az eszedbe.
Ha őszintén bocsánatot kérnél itt mindenkitől, meg azoktól akikről gusztustalan módon írtál, megfizetnéd az adósságaidat, Nav, diákhitel, Pál Marci, stb itt Magyarországon (a külföldiek azok nem érdekelnek, az legyen az ő dolguk), és végleg befejeznéd a netes retardált figyelemkurvulást, neked is lehetne esélyed.
Nézd meg, hogy még az a Roland is fegyverszünetet kötött a trollokkal, akiről én a legkevésbé gondoltam volna. És láttál azóta egyetlen Sittes Sanyizást is? Most úgy tűnik, ha tényleg csöndbe marad, ki is lesz írva a Sodiverzumból. Te erre miért nem vagy képes, gyagyás fasz?
Hahó
(
x136)
Mar 30, 2021 15:27:24
x136)
mennyi büntetőkamatot fizetsz havonta? 25 %-kal számolva a 6500 eurós tartozás 135,41 eurót ad ki.:)))
az fütyiben 49 ezer.:)))
az fütyiben 49 ezer.:)))
Örebro
(
x17)
Mar 30, 2021 15:27:38
x17)
Endre, olvasom, hogy mennyire meg akarsz újulni, mennyire el akarod hagyni a trash vonalat. Volt már ilyen, emlékszel amikor Neopúpnak hívtunk? Nagy shikert hozott az is...
Nem akar ez semmit våltozni, csak most is terel es hazudik ez a bipolaritås egyik jellemzöje, ö meg az!
pedofilsodiasodi
(
x2)
Mar 30, 2021 15:27:54
x2)
Akkor a flokkban mi a kurva anyádért menőzöl azzal, hogy bármikor előrántasz pár misit?
stressznélküli nyugi
(
x2)
Mar 30, 2021 15:28:03
x2)
törlesztek=trollfeláras búcsúküldés
Púpszász réme
(
x1)
Mar 30, 2021 15:28:08
x1)
Normális emberek hitelböl lakást vesznek, endre kenyeret
SEO - gay sauna, php, düsseldorf, Endre F. Kiss, pedophile, rhinotillexis, Kiss Endre Farkas, Berlin
Hahó
(
x136)
Mar 30, 2021 15:28:59
x136)
én eszt nyem éjtyem!
eddig az volt, hogy te sosem csinálsz hülyeséget, az adott helyzetben mindig a legjobb döntést hozod.
milyen "korábbi hülyeségeid"????
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Mar 30, 2021 15:29:15
x2)
Hogy lehet úgy dolgozni, hogy egész nap ide fosod a kommentjeidet?
-
Mar 30, 2021 15:29:26
Azért még néhány kondibérlet biztos bele férne a keretbe.
Mar 30, 2021 15:29:26
Ásó27
(
x68)
Mar 30, 2021 15:29:44
x68)
Hogy lehet úgy dolgozni, hogy egész nap ide fosod a kommentjeidet?
Nem kapott új ticketet
rBali
(
x24)
Mar 30, 2021 15:30:02
x24)
Ilyesmivel mindig azok vagiznak akiknek igazából egy fillérjük sincsen. Ez már a pultot támasztós nagyokat mondós Endre. Egy senkiházi csóró tróger.
Hahó
(
x136)
Mar 30, 2021 15:30:45
x136)
puha slag, az megvan, hogy a hitelkártyák büntetőkamata teljes egészében elvitte a fizetésemelésedet?
Ásó27
(
x68)
Mar 30, 2021 15:31:30
x68)
Ne felejtsük el, hogy már legalább egy bank felkérdezte őt :)))
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x136)
Mar 30, 2021 15:33:30
x136)
molnár fasz lájvjának címe:
Pedofil egyetemi oktatót véd a gyámügy? Terror!
mit itt a tanszéken nem védjük a pedofilokat, árpi!!! mi terrorizáljuk őket!!!
Pedofil egyetemi oktatót véd a gyámügy? Terror!
mit itt a tanszéken nem védjük a pedofilokat, árpi!!! mi terrorizáljuk őket!!!
pedofilsodiasodi
(
x2)
Mar 30, 2021 15:33:44
x2)
Ne felejtsük el, hogy már legalább egy bank felkérdezte őt :)))
Szerencsére listázva van. :)
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Mar 30, 2021 15:37:02
x2)
Nem kapott új ticketet
Ilyenkor volt a múltkor, hogy a "mikor kapok új ticketet főnök úr" azt válaszolta, hogy "majd hétfőn megbeszélünk mindent" endre. Aztán papírral a kézben kellett kikullogni?
Yitzhak Schweiz
(
x1)
Mar 30, 2021 15:38:26
x1)
Plusz 93 ezer forint értékben már szépen törleszt az adósaim fidesznyi kétharmada, és hamarosan több lesz ez.
Szóval azért nem nagyon fenyeget veszély.
Fideznyi kéthardmada, az azt jelenti hogy 47%-nyi adós törleszt ami 3 fő esetében másfél fő, amit egész emberként 1 re kerekítünk?
Márk pedig a következő kulcsszavakkal üzen: Áthidalás, Bucsűküldés, variálás, újraszervezés, halogatás, troll felár, Endre, ez igy rendben van?
50 000 Euró + 5 évnyi béred kb 140 000 EUR mire ment el, megosztod velünk? csak mert mai árfolyamon 71 000 000 azaz hetvenegy millió forintot éltél fel az elmult 5 évben
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Mar 30, 2021 15:45:04
x2)
71 miska, azért az kemény. Komolyan retardáltnak kell lenni, hogy ebből semmit de az ég világon semmit ne tudjon felmutatni az ember. Hát kokainfüggők többet tudnának felmutatni, holott ők a 90%-át felszívják, DE legalább egy kocsijuk tuti van, hogy el tudjanak menni anyagot venni. :D
sodika
Mar 30, 2021 15:45:07
Nem tudom.
Mar 30, 2021 15:45:07
Nemfatyle
(
x7)
Mar 30, 2021 15:46:03
x7)
Nem tudom.
Ezért van gyámság alatt a helyed. Mert egy felnőtt ember nem így bánik a pénzével
Hahó
(
x136)
Mar 30, 2021 15:46:09
x136)
puha slag az megvan, hogy október elején, mielőtt kirúgtak volna, még csak 3000 mínuszban voltál hitelkártyákon, és most már 6500-on vagy?
havi 500 euró hitelt vettél fel.
Faszaság van
(
x2)
Mar 30, 2021 15:46:51
x2)
Nem tudom.
Depi Dezső befigyel?
Hahó
(
x136)
Mar 30, 2021 15:48:17
x136)
Nem tudom.
mi tudunk mindent. kérdezzél, bogaram!
Örebro
(
x17)
Mar 30, 2021 15:48:24
x17)
Depi Dezső befigyel?
csak jåtsza a hulyegyereket, majd meg ket sör es reszegen beindul az igazi enje.
broni
(
x45)
Mar 30, 2021 15:49:46
x45)
még jó, hogy ronda, büdös gyerek vótam, a pedok is kerültek.
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Mar 30, 2021 15:51:12
x2)
Nem tudom.
Mit te címeres balfasz?
Okoska Troll
Mar 30, 2021 15:53:41
Te erre miért nem vagy képes, gyagyás fasz?
Mert Ő a sodiverzum, önmaga.
Ha megszünik sodinak lenni, azzal egyben beismer mindent, és aznap ugorhat is a metrő alá.
Ez egy olyan szitu lenne, mint amikor valaki egy filmben hazudozik, és a hazugságok elkezdenek összedőlni, ettől még többet hazudik, végül borul az egész.
Sodi abban több, hogy itt nem egy ember elkezdett hazudni egy adott dologról, maga az egész sodi, a lénye, a munkája, a szakmája, a tudása, a végzettsége, az identitása, a múltja, a szexualitása, minden, minden egy nagy hazugság.
Ha ezeket eldobja, nem marad semmi, egy üres ember, akár agyhalott is lehet.
Akinek az egész élete a trolljai, a hamis önképe és beteges elméje, hedonista egoista tombolása, az hova térjen meg?
Ha felrobban az autipáncél, a sodi megsemmisül, kb fizikailag is.
Mint a mesében Voldemort nagyúr, senki nem mond rá halálos átkot, egyszerűen eltűnik az össszes aljasság ami élteti és megszűnik létezni, széthasadozik és elpárolog.
Mar 30, 2021 15:53:41
Dr. Csernus
Mar 30, 2021 15:54:45
Kiváló megfigyelés, és igen. Rendszeresen és látványosan visszasüllyed egy kisgyerek szintjére.
És szerintem is összefügg az infantilizmusa a pedofíliájával. A pedofilmagyarázós és szaunázós streamjeiben is többször emlegette, hogy "akkor tudja magát beleélni az ember, ha az életkor és a nemek megoszlása vegyes" magyarul ha van kisgyerek, anyuka és apuka is a képen, vagy a szaunában.
Mar 30, 2021 15:54:45
broni
(
x45)
Mar 30, 2021 15:55:10
x45)
71 MILLIÓ ENDRE
beszarás, ez nem semmmi, és egy oszták panelban recskázik egyedül. el se hinném, ha meséli valaki.
beszarás, ez nem semmmi, és egy oszták panelban recskázik egyedül. el se hinném, ha meséli valaki.
Ásó27
(
x68)
Mar 30, 2021 15:55:54
x68)
puha slag az megvan, hogy október elején, mielőtt kirúgtak volna, még csak 3000 mínuszban voltál hitelkártyákon, és most már 6500-on vagy?
Havi söradag, hol a probléma?
- - -
Mar 30, 2021 16:01:03
Nem tudom.
HAZUDSZ!!
Tudod, vagy legalábbis sejted, csak titkolod!
Sosem számolod össze a szégyenletes dolgokat, okosságokat, ezeket egyben magadnak sem vallod be!
Már a mindenki által tudott pénzkidobások indokolásához is olyan szinten kell izzásban tartanod az autipáncélt, hogy kb plazma állotú!
Számos előfizetés van, amit nem használtál ki, sosem, és bármikor újraköthető lenne 3perc alatt, szükség esetén(ilyen nem lesz).
Te mégsem mondod le, inkább "a vajaskenyér"!
Mindez a pénznek a kukába, kályhába hordása, vödörszám, lapáttal!
Tudod ezt te is, de a mániás beteges éned nem engedi, hogy átlásd, mit is művelsz ténylegesen!
Mar 30, 2021 16:01:03
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Mar 30, 2021 16:02:42
x7)
Endre, ez kimagaslóan szar teljesítmény :DDD, egyre inkább tudnám elképzelni KaffMercit magad mellé. 33 nm-es putriba van ő is, alkesz, debil, legalább dohányzik is rendesen, de van sencor porszívója, némi áthidalás meg tyoproniért, még a recskás valagad is kinyalná! Itt a visszanem térő alkalom, cseréld Ytong urat, ő nagyon sokba van neked.
A jó portás csak baszik!
vladrl
(
x8)
Mar 30, 2021 16:03:40
x8)
Endre, mehet az all in a kaszinóban. Vesztenivalód nincs.
rBali
(
x24)
Mar 30, 2021 16:04:21
x24)
Azért tagadja, hogy lehúzott balek, mert fogalma sincs hová tűntek a pénzek. Amiről nem tud az meg sem történt. Sodilogika!
NyemTuGyom!
NyemTuGyom!
Ásó27
(
x68)
Mar 30, 2021 16:05:03
x68)
Kaszinó az bonyolult, vegyél minden pénzedből kaparóst!
sodika
Mar 30, 2021 16:05:35
Mar 30, 2021 16:05:35
nemet mondtak
(
x4)
Mar 30, 2021 16:07:22
x4)
Persze hogy nem, normális ember tudná kezelni. Te nem vagy az, és nem is tudod.
-
Mar 30, 2021 16:08:02
Hogy áll a docker, hülyegyerek? Rájöttél már, hogy mi a különbség a run és a build között?
Mar 30, 2021 16:08:02
Hahó
(
x136)
Mar 30, 2021 16:09:08
x136)
ebből a helyzetből csak okos etorózással tudsz kilépni. nem kenyéren és vízen kell élni, hanem bátornak kell lenni, és vállalkozni.
Faszaság van
(
x2)
Mar 30, 2021 16:09:43
x2)
Ehhez még annyit fűznék hozzá, h egyszer ő maga mondta, hogy azért nem jár a két legközelebbi linzi szaunába szívesen, mert ott túl sok az öreg.
Faszaság van
(
x2)
Mar 30, 2021 16:10:05
x2)
Megkúrnád kaffmercit?
Ásó27
(
x68)
Mar 30, 2021 16:13:30
x68)
Sajnos 1 darab 5 eurós előfizetés lemondásával nem fogod tudni megoldani :DDDD
Nemfatyle
(
x7)
Mar 30, 2021 16:14:01
x7)
Ez talán igaz lenne, ha
-valóban képes lennél gyökeresen megváltozni, de ezt már számtalanszor bebizonyítottad, hogy nem így van
-Lenne bárki az életedben, aki segít neked
-Nem haragítottad volna magadra addabboyt, aki amint látod minden erejével azon lesz, hogy eltaposson, ahogy megérdemled.
-Nem lenne rengeteg más problémád az anyagi helyzeteden kívül (rengeteg egészségügyi gond, melócsá elvesztése hamarosan, stb)
Ennek itt a vége, lassan az autipáncélon is átmegy majd, és akkor te is megérted
pedofilsodiasodi
(
x2)
Mar 30, 2021 16:16:37
x2)
ebből a helyzetből csak okos etorózással tudsz kilépni. nem kenyéren és vízen kell élni, hanem bátornak kell lenni, és vállalkozni.
Pontosan! Endre, te mondtad, hogy nem megszorító intézkedések kellenek a gazdaságban, hanem a pezsgés! Te mondtad Endre!!!!!
Hát jöjjön a pezsgés!!!!
broni
(
x45)
Mar 30, 2021 16:17:07
x45)
Endre, ez kimagaslóan szar teljesítmény :DDD, egyre inkább tudnám elképzelni KaffMercit magad mellé. 33 nm-es putriba van ő is, alkesz, debil, legalább dohányzik is rendesen, de van sencor porszívója, némi áthidalás meg tyoproniért, még a recskás valagad is kinyalná! Itt a visszanem térő alkalom, cseréld Ytong urat, ő nagyon sokba van neked.
egy férfi villamossöfőr.jaj.
Hahó
(
x136)
Mar 30, 2021 16:18:34
x136)
bátorak legyetek, lölö is megmondta.
tegyél be pénzt az etoróba most!
-
Mar 30, 2021 16:20:23
Legyél kurva sneci
Mar 30, 2021 16:20:23
broni
(
x45)
Mar 30, 2021 16:20:53
x45)
bátorak legyetek, lölö is megmondta.
Hahó
(
x136)
Mar 30, 2021 16:23:16
x136)
vákuum andinak hívták az etyetemen, jól tud szopni. és ezzel még bochkor gábor is egyetért.
82 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Számold bele, hogy hamarosan nem jön az Anexia-tól több pénz, úgy a tuti!