dehogy, ez a törvény, nem freee rape, hahó!!!!!!!!!!
el ne késssek!!!!!!!!!!!!!!
+1 en is ezzel tököm a home office-t
Hát azért hetyetye.
Snecicsalogato?
:)))))) Hülye autikorrekt. "tolom" akart lenni.
Hát azért hetyetye.
Agyonvered Addaboyt egy biciklipumpával?
Sodika:
Lol milyen autista, nincs is autòm :)
Kresz tanfolyam órái elvégezve, jogositvány nem áll rendelkezésemre :)
Elment az ukrán...
Mifaaaaaaaaaaaan
Nem lep meg. Csak akkor mond igazat, amikor azt üvölti, hogy 'Nyem éjtem".
Na ez mindig, mindenkor, mindenre igaz.
Bármikor máskor mozog a szája, vagy itt csapkodja a billentyűket, hazudik.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Ez baromság. Endre sose hazudik. Sztem az volt, hogy a trollok funkcionális analfabéták, ezért nem tudták értelmezni amit asodi mondott.
Itt mindenki hülye, de mivel itt mindenki asodi, ezért asodi a hülye :)
Van neki, csak rég lehárt
Mifaaaaaaaaaaaan
Amikor mozog a szája, magyarul szólal meg, és vállalkozó, tehát gazember.
Ennyit kell tudni az osztrák üzleti életről :D
A te tudásod az osztrák üzleti életröl, tt bal oldalt tükrözödik, egy kis jpg formátumban, többünk neve mellet. :-DDD
Nem cigány márknak is ezért nézed el a törlesztőket.
Autista,pedofil
Te voltal ugynok! Blogoddal gyengitetted a nemzeti oldal hitelesseget!
A telefont miért nem vagy képes felvenni ha hívnak sodó?
Az ilyen dumák gyengítették. Nem hitelesnek kell lenni, hanem egységesnek :)
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Te egyik se vagy. Csak egy beteg pedofil buzi.
mifan?! most nem! éppen nem! mivan?!
Téged még a népnemzethy mélymagyar szarok is mindig megvetettek te buta pedofil. Maximum a futóbolond devizás elmebetegek között volt maradásod, szóval annyira ne használd a T/1-et. Amúgy meg a koszos hőzöngő parasztok azt kapták amit érdemeltek. Én is kint voltam az UVB kemény maggal, mondjuk elsősorban a kékek miatt, de nem is rinyáltam amikor összevertek.
Si vis pacem, para bellum
te miről beszélsz? kiírtad magad a nemzeti oldalról, átbasztad a keresztény zarándok hazafi pál marcit.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Ki nem szarja le a 2006-odat, te pedofil boomer?
15 év után is azt tudod felhozni életed eredményének, hogy kiloptál egy csokit az M1 aulájában lévő automatából :D.
Hála az égnek a következő generációk már azt sem tudja miről beszélsz, ha azt mondod, hogy 2006.
Keserves és szánalmas volt hallgatni a hülyeségeidet a Twitchen erről, mintha a gamer közösség erre lett volna kíváncsi egy gaming platformon.
gyagya
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
mszp reklam a regi blogodon, te patkany. elarultad a hazafiakat azzal is. mindent felkell sorolni mert elittad az agyadat??
hehe, ezt mi csináltuk a kappan csoporttal.
akkor magadtol sem hatårolodtål el te szar pedofil nåci?
pontosan így van, a kappan is azért kellett neki, hogy a shaját megoldását építse, a 66 másodpercet (ezt a formátumot szintén másolta).
szerencsére a trollok is ott voltak, és segítettek neki.:))
mi is első axióma: a sodi mindig hazudik!
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
A cél pedig egy orbitális Nemzethy Masziparty volt.
Te tudod milyen ideges volt Budaházi amikor "lebukott" női parókában? Úgy izzadt az Aradiban az egyik irodában, mint kurva a templomba.
Már akkor telenyomta a pofátokat mindenféle maszlaggal amit csak a rendőrök akartak tőle. Úgy be volt szarva az életfogytiglantól, hogy még el is sírta magát a kapcsolattartójának az egyik találkozón.
Majd kérdezd már meg tőle, hogy nemzeti hős és hazafi létére miért az Omega (nem Kóborék hanem az akkori gyerekcipős tanuvédelem) autói szállították haza az agglomerációs putrijába.
Szóval a ti nagy hősötök, ez a copfos, kicsit egyszerű és nyers ember volt a "forradalmatok" legnagyobb vamzere.
Tudod honnan jelentkezett be online az egyik tüntetésen, amikor "körözték"? Ha kitalálod akkor kapsz egy kockacukrot, Gyagyás.
Mindenki Márk faszára vágyott?
Mindenki sodi fizetésére :)
Hiába vagy gyakorlott szakember, ha segg hülye vagy.
Az infós szakma nem a spanyolviasz feltalálásáról szól. Ha van sok év a hátad mögött, akkor a problémamegoldásban visz a lendület.
biztos nem az, kedves ásó, nem hülyék a zsidók.
Viszi is, de mivel nem tudja miben tárolni ezért a pociban fogja átcsempészni. Ott meg majd kifossa.
25 éve erre a feladatra gyúr.
Te most felkóstoltad Örebrót?
A lendületed miatt háromszor rúgtak ki tavaly gyagyás.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Spagetti kód.
Endre és a problémamegoldás:
www.youtube.com/watch?v=FatbR0Lknw4
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Alapszinten nyilván ért hozzá, de az ő programozói tevékenysége alapvetően annyiból áll, hogy specifikus problémákra keres rá az interneten (pl. Stack Overflow) , és az alapján próbálja megírni a saját kódját, de jellemzően inkább egy az egyben kimásolja mások kódját, aztán masnizik rajta kicsit.
Ha olyan feladatot kap, amire nincs megoldás a netes fórumokon, mert annyira specifikus, vagy épp ténylegesen kellene a megoldásához valamennyi szakmai előismeret, akkor sneci elakad, és heteket / honapokig kotlik egyetlen feladaton. Ez elég gyakran megtörténik, így minden munkahelyén arra kényszerül, hogy szobanövénynek álcázza magát, és ha véletlenül mégis felkérdezik, akkor angolnázzon, hazudozzon. Ez a legnagyobb stressz faktor az életében, ebbe őszült bele. De a berlini munkahelyén pl. nem is kódolt, egy proli végtesztelő volt, aki ellenőrzési és dokumentációs feladatokat végzett egy csimpánz egyszerűségű betanított folyamat alapján. Mondjuk nem akarom megsérteni a csimpánzokat, mert értelmesebbek snecinél.
Fontos megérteni, hogy sneci nem is vágyik ennél többre. Az egyetlen motivációja a pénz, egyébként minden munkahelyi dolgozót NPC-nek tekint, a melócsát pedig egy side misssionnek. Minimális befektetett munkával akar maximális fütyit keresni. Élvezi, ha átverhet másokat az állásinterjún (diploma, ajánlások, előző munkahelyek stb.) vagy akár ténylegesen munka közben. A defshopos időszak nagyon szemléletes. Megkapott egy hatalmas projektet, több hónapig "dolgozott" rajta. Aztán kórházba került, mert egy kisgyerek leköhögte. Ekkor megnézték, hogy mit csinált eddig, és elborzadva látták, hogy szó szerint semmit. Azonnal kirúgták.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
XD
csak annyit láttam broni üzenetében, hogy báttya. Azt hittem sodinak ír
Kellene egy sodi féle recskaszemuveg nekem is.
Nem értek az "infós szakmához" (jelentsen ez bármit is) de ez kb. a majd lesz valahogy hozzáállas, amiért még egy laikus főnökúr is úgy kibasz, mint macskát szarni.
2006 15 éve volt. Nem kéne lassan túllépni ezen, Endre? Felnőtt egy generáció, akiknek fogalmuk sincs arról, mi történt azokban a vérzivataros napokban. Egy másik generációnak pedig már a fasza kivan vele, hogy a magadfajta retardáltak újra és újra előhozzák a témát. Kilőtték a szemedet? Nem. Elítéltek? Nem. Kaptál kárpit? Igen. Akkor kussoljál. Az elvtársaid vannak hatalmon 12 éve, ideje tovább lépni. Retard.
Azt hittem már bántani akarod. Mi boomerek összetartunk, szóval kicsit megijedtem, hogy most veled is össze kell vesznem majd.
De aztán elkezdett életetni a remény, hogy Recskaboyra gondoltál. ;)
épp ezért vicces hogy az infós szakmához bármilyen közöd van, a problémamegoldásod megegyezik egy kisgyerekével
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
Mindkettőnél nagy ügyfél ment el.
Ezt felpontoztam Recsi! Nagyon formában vagy a napokban.
De hát három volt. A harmadiknál mi volt a probléma?
Csak nem a híres gyagyás féle valósághajlítás?
Ő síelni ment mint a régi főnökurak akik miatt kikapcsolták Endre telefonját is a zsidó mobilcégek.
Új technikához bátorság kell. Kocka nem vagyok, csak egy épp elég jó fejlesztő. :)
Ha majd nagyon érdekel, mert kell az aktuális melóhoz akkor az új technikák best practice-it is megtanulom.
Most már react-ben spagettikód, amit csinálok, mert van mögöttem pár hónap.
A felügyelőbizittság felülbírálta a bankigazgatót.
Részegen, melegítőben mentél be aláírni.
Thats happend.
Szóval kellett pár hónap, hogy legalább egy spagettikódot össze tudj hozni. Nem semmi. Valóban jó fejlesztő lehetsz.
Egyébként neked nem gyanús, hogy akárhol megjelensz, a nagy ügyfelek úgy vándorolnak, mint a gólyák? Megjössz te, mint a hideg évszak, a nagy ügyfél elmegy, majd, mikor elmúlsz, ismét visszatér az ügyfél és újfent meghirdetik a volt állásod. :)
+ed
A harmadiknál pedig csatak részegen, Adidas melegítőben tántorogtál be szerződést írni, mint valami szláv gopnik.
Jajj már, azt csak viccből írta!! Soha nem tenne ilyet.
De a harmadik az elég furcsa volt, nem!? Ilyet előtte még nem nagyon olvastál az újságokban... Nem igaz!?
Váratlanul magara kaptál egy elegáns mackónacit és bevertél 2 sört.
El tudom képzelni, hogy milyen fejet vághattak amikor becsattogtál oda a káeurópai fejeddel, alkoholfelhőben úszva.
:)
De hát a korona nem létezik...
Persze, hogy beismerte. Ide jött sírni, egész nap a fórumon rinyált mint egy kis kurva.
Hát ha az,az ikonikus húgyosmackó volt ,az minden alkalomhoz is passzol. :-DD
Figyelj te kis fasz. TEGNAP az asszony kiküldött a hálóból amikor a koporsós-vámpíros hozzászólásod elolvasva hangos vonyításba kezdtem.
MA a munkahelyemről akarsz kibaszatni? :)
örebrónak írtam, svédországban él.
Mint amikor a főnök mutatta meg, hogy hogy kell a google-t használni? :DDDD
Mifaaaaaaaaaaaan
Múltkor még azt írtad, hogy a rejsztől a trollok miatt rúgtak ki
Mifaaaaaaaaaaaan
Nekem úgy tűnik, hogy egyre nagyobb az igény az IT szakemberekre, pont a korona miatt.
Mifaaaaaaaaaaaan
Valaki rakja be a próbafeladat értékelését, Sodi úgy látszik már nem emlékszik rá... :D
Visual flaws:
Page load of about 7 Seconds until you see more than a headline. The graphql request takes about 5-6 seconds of that but there is no loading indicator.
No cursor pointer or click indicator on list items
Very minimalist styling
No images in detail view (which were requested in the assignment!)
If you put links in detail view, they should at least be clickable. They are not.
null and undefined printed in the detail view
Implementation flaws:
Too much data in the initial graphql request, all detail in the first request and no pagination (so this is the only request ever sent) - pagination is only in the frontend. (This causes long initial wait)
String concatenations instead of template literals (ES6 basics!)
Mixing of ' and " for strings in code - uniformity!
Not making use of basic react functionality but setting detail view with …
.innerHTML = …
Not using npm, no package.json (was not requested, but should be self-evident)
Spaghetti-Code, all in one single file
Not using any library for graphql, but writing the query as string-concatenation
no proper error handling in graphql request
console logs not removed - code style!
No indentations in surrounding HTML frame - code style!
Missing semicolon (line 289) - code style!
No linting / test cases (were not requested but should at least be mentioned as "To be considered before release" - which was requested but is completely missing from the readme)
Mifaaaaaaaaaaaan
moshe dayan
(
x2)
Apr 15, 2021 11:58:08
x2)
Gallónak mehet a faszerdő.
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
broni
(
x45)
Apr 15, 2021 12:02:20
x45)
Hímvesszőzik isd hátulról?
dehogy, ez a törvény, nem freee rape, hahó!!!!!!!!!!
el ne késssek!!!!!!!!!!!!!!
Tex
Apr 15, 2021 12:05:56
Büdös vagy, Sneci.
Apr 15, 2021 12:05:56
Fakenguru
(
x5)
Apr 15, 2021 12:15:11
x5)
Ajánlom még a JÄRVFJÄLLET-et, nekem ez van, a Marcus továbbgondolt változata. Nagyon kényelmes az én 190 centimnek és 110 kilómnak is!
ikea.com/hu/hu/p/jaervfjaellet-irodai-szek-karfakkal-gunnared-sszuerke-fekete-s99275632/
ikea.com/hu/hu/p/jaervfjaellet-irodai-szek-karfakkal-gunnared-sszuerke-fekete-s99275632/
Ondora szaradt szemuveg
Apr 15, 2021 12:17:20
Snecicsalogato?
Apr 15, 2021 12:17:20
Ásó27
(
x68)
Apr 15, 2021 12:25:14
x68)
Miért nem a profi streamertől kértek székkel kapcsolatban tanácsot???
Mifaaaaaaaaaaaan
Fakenguru
(
x5)
Apr 15, 2021 12:29:45
x5)
Snecicsalogato?
:)))))) Hülye autikorrekt. "tolom" akart lenni.
Hahó
(
x136)
Apr 15, 2021 12:34:10
x136)
Ha már kenyéren és vízen élsz, vegyél egy profi kenyérsütő gépet.
Banki Tanácsadó
Apr 15, 2021 12:41:38
A megoldás a mérgező viselkedés agresszív kezelése. Aki mostantól faszságokkal hátráltatná a vlogot, arra lecsapok.
Agyonvered Addaboyt egy biciklipumpával?
Apr 15, 2021 12:41:38
vladrl
(
x8)
Apr 15, 2021 12:41:40
x8)
Toast kenyér kóstoláshoz mit szólsz, Sneci? Mindenféle boltba bemész, veszel előre csomagolt kenyeret, és pontozod őket, hogy melyik illik legjobban a víz (sör) mellé a hízókúrádhoz.
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Trash csoportos haver
(
x19)
Apr 15, 2021 12:42:23
x19)
A LEGFIATALABB KÖZÜLÜK EGY 21 ÉVES, AUTISTA FIATAL FÉRFI VOLT, NÁLA PEDIG CSAK EGY ÉVVEL VOLT IDŐSEBB A MÁSODIK LEGFIATALABB HALOTT.
ez hát a rettegés oka, autistákat jobban ől a vírus.
ez hát a rettegés oka, autistákat jobban ől a vírus.
Sodika:
Ásó27
(
x68)
Apr 15, 2021 12:43:48
x68)
Sodika:
Elment az ukrán...
SyntaxError
(
x24)
Apr 15, 2021 12:45:15
x24)
Aki ezt a nyomorultat forgalomba engedi (akár gyakorlati óra alkalmával is), azt is lecsuknám.
Soha nem lesz jogsija. A KRESZ vizsgán sem menne át, nemhogy a vezetésin. Ilyen szintű alkoholizmussal már az is csoda lenne, ha a hátsó ülésre be engednék ülni.
Olyan is maximum akkor lesz, amikor majd viszik kihallgatni a fakabátok.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Soha nem lesz jogsija. A KRESZ vizsgán sem menne át, nemhogy a vezetésin. Ilyen szintű alkoholizmussal már az is csoda lenne, ha a hátsó ülésre be engednék ülni.
Olyan is maximum akkor lesz, amikor majd viszik kihallgatni a fakabátok.
Hahó
(
x136)
Apr 15, 2021 12:47:40
x136)
Az megvan, hogy évekig azt hazudta nekünk, hogy van jogsija?
SyntaxError
(
x24)
Apr 15, 2021 12:55:14
x24)
Nem lep meg. Csak akkor mond igazat, amikor azt üvölti, hogy 'Nyem éjtem".
Na ez mindig, mindenkor, mindenre igaz.
Bármikor máskor mozog a szája, vagy itt csapkodja a billentyűket, hazudik.
Trash csoportos haver
(
x19)
Apr 15, 2021 12:58:31
x19)
. Ez baromság. Endre sose hazudik. Sztem az volt, hogy a trollok funkcionális analfabéták, ezért nem tudták értelmezni amit asodi mondott.
Itt mindenki hülye, de mivel itt mindenki asodi, ezért asodi a hülye :)
Ásó27
(
x68)
Apr 15, 2021 13:01:02
x68)
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Apr 15, 2021 13:02:33
x8)
Amikor mozog a szája, magyarul szólal meg, és vállalkozó, tehát gazember.
Ennyit kell tudni az osztrák üzleti életről :D
A te tudásod az osztrák üzleti életröl, tt bal oldalt tükrözödik, egy kis jpg formátumban, többünk neve mellet. :-DDD
James Bond
Apr 15, 2021 13:06:12
hvg.hu/itthon/20210415_titkosszolgalat_virusszkeptikus_oltasellenes
El kell keserítenelek alkoholista roncs. Van nemzetközi együttműködés a szolgálatok között. Nem is kicsi.
Te pedig nem is egy ügyben és nem is csak egy szervezetnél lehetsz rajta a radarokon.
Te ász! Te pereket magad ellen provokáló korcs! A világ egy kicsit jobb hely lesz ha majd a böribe tesznek nővé a becsületes haverjaid.
El kell keserítenelek alkoholista roncs. Van nemzetközi együttműködés a szolgálatok között. Nem is kicsi.
Te pedig nem is egy ügyben és nem is csak egy szervezetnél lehetsz rajta a radarokon.
Te ász! Te pereket magad ellen provokáló korcs! A világ egy kicsit jobb hely lesz ha majd a böribe tesznek nővé a becsületes haverjaid.
Apr 15, 2021 13:06:12
Trash csoportos haver
(
x19)
Apr 15, 2021 13:14:55
x19)
telex.hu/koronavirus/2021/04/15/svedorszag-spermahiany-jarvany-klinika
Endre ideje országot váltanod :)
GermanGooGirls
Apr 15, 2021 13:27:21
Alkalmatlan sperma donornak, hahó.
Alapból a kora miatt. 30 év körül van a határ.
De az alkoholizmus és az egyéb életvitele miatt annyira alacsony lehet az életképes spermája, hogy húsz, tüzelő ukrán csibéből egyet sem tudna megtermékenyíteni.
Nemhogy úgy, hogy a farka sem áll fel. Még mintát sem tudna adni. Pláne nem donor lenni.
Hagyjuk már.
Egy agyhalott proli ez a linzi elmebeteg. Nem alkalmas még postásnak sem (hozzájuk hasonlítja magát mindig). Bazdki! Még egy szobából sem talál ki, nemhogy egy címre hogy menne el a csomaggal?! :))))
Autista sekiházi ez.
Alapból a kora miatt. 30 év körül van a határ.
De az alkoholizmus és az egyéb életvitele miatt annyira alacsony lehet az életképes spermája, hogy húsz, tüzelő ukrán csibéből egyet sem tudna megtermékenyíteni.
Nemhogy úgy, hogy a farka sem áll fel. Még mintát sem tudna adni. Pláne nem donor lenni.
Hagyjuk már.
Egy agyhalott proli ez a linzi elmebeteg. Nem alkalmas még postásnak sem (hozzájuk hasonlítja magát mindig). Bazdki! Még egy szobából sem talál ki, nemhogy egy címre hogy menne el a csomaggal?! :))))
Autista sekiházi ez.
Apr 15, 2021 13:27:21
rBali
(
x24)
Apr 15, 2021 13:29:12
x24)
"Azokra fordítanak figyelmet, akik például a saját üzleti érdekeik miatt akarják növelni a vírustagadók/erősen vírusszkeptikusok, oltásellenesek táborát és tudatosan valótlan információkat terjesztenek a koronavírusról vagy éppen a védekezésekről."
Ez snecire is igaz, hiszen a youtubeozásból pénzt szeretne látni és ő ezt munkának könyveli el elmondása szerint is, tehát Endre a saját üzleti érdeke miatt nyomja a vírustagadós konteót!
Lehet megérné bejelenteni 1-2 hivatalos szervnél is most már :)
Ez snecire is igaz, hiszen a youtubeozásból pénzt szeretne látni és ő ezt munkának könyveli el elmondása szerint is, tehát Endre a saját üzleti érdeke miatt nyomja a vírustagadós konteót!
Lehet megérné bejelenteni 1-2 hivatalos szervnél is most már :)
sodika
Apr 15, 2021 13:30:14
A HVG cikkből nekem csak annyi jön le egyrészt, hogy Takács András és Kőrösi Imre 2006-ban valóban ügynökok lehettek.
Másrészt hogy az ember úgy jár el a leghelyesebben minden bomlasztási kísérletnél, ha szarik rá, és juszt sem hajlandó összeugrani senkivel :))
Másrészt hogy az ember úgy jár el a leghelyesebben minden bomlasztási kísérletnél, ha szarik rá, és juszt sem hajlandó összeugrani senkivel :))
Apr 15, 2021 13:30:14
Sodika angolnázása
Apr 15, 2021 13:36:13
A HVG cikkből nekem csak annyi jön le egyrészt, hogy Takács András és Kőrösi Imre 2006-ban valóban ügynökok lehettek.
Nem cigány márknak is ezért nézed el a törlesztőket.
Autista,pedofil
Apr 15, 2021 13:36:13
sodika
Apr 15, 2021 13:36:53
A bomlasztás célja a hangulat rontása. Na, ezért mondtam én 2006-ban, hogy nem kell nekünk elhatárolódni senkitől: akkor sem, ha erőszakos, vagy náci. Az ellenség kottájából nem játszunk, mi tudjuk magunkról, hogy kik vagyunk, a cél pedig közös, és ez a lényeg.
Apr 15, 2021 13:36:53
-
Apr 15, 2021 13:37:04
Apr 15, 2021 13:37:04
Baromarc
(
x1)
Apr 15, 2021 13:38:02
x1)
A bomlasztás célja a hangulat rontása. Na, ezért mondtam én 2006-ban, hogy nem kell nekünk elhatárolódni senkitől: akkor sem, ha erőszakos, vagy náci. Az ellenség kottájából nem játszunk, mi tudjuk magunkról, hogy kik vagyunk, a cél pedig közös, és ez a lényeg.
A telefont miért nem vagy képes felvenni ha hívnak sodó?
sodika
Apr 15, 2021 13:39:09
Apr 15, 2021 13:39:09
zsidókvagytok
Apr 15, 2021 13:40:26
Te egyik se vagy. Csak egy beteg pedofil buzi.
Apr 15, 2021 13:40:26
Frei Tamás
(
x1)
Apr 15, 2021 13:40:36
x1)
Téged még a népnemzethy mélymagyar szarok is mindig megvetettek te buta pedofil. Maximum a futóbolond devizás elmebetegek között volt maradásod, szóval annyira ne használd a T/1-et. Amúgy meg a koszos hőzöngő parasztok azt kapták amit érdemeltek. Én is kint voltam az UVB kemény maggal, mondjuk elsősorban a kékek miatt, de nem is rinyáltam amikor összevertek.
Hahó
(
x136)
Apr 15, 2021 13:42:07
x136)
te miről beszélsz? kiírtad magad a nemzeti oldalról, átbasztad a keresztény zarándok hazafi pál marcit.
rBali
(
x24)
Apr 15, 2021 13:42:47
x24)
Ki nem szarja le a 2006-odat, te pedofil boomer?
15 év után is azt tudod felhozni életed eredményének, hogy kiloptál egy csokit az M1 aulájában lévő automatából :D.
Hála az égnek a következő generációk már azt sem tudja miről beszélsz, ha azt mondod, hogy 2006.
Keserves és szánalmas volt hallgatni a hülyeségeidet a Twitchen erről, mintha a gamer közösség erre lett volna kíváncsi egy gaming platformon.
gyagya
-
Apr 15, 2021 13:43:02
mszp reklam a regi blogodon, te patkany. elarultad a hazafiakat azzal is. mindent felkell sorolni mert elittad az agyadat??
Apr 15, 2021 13:43:02
Diplomás troll
Apr 15, 2021 13:47:53
Autista pedofil! Te Orbán alatt elhagytad az országot, úgyhogy ne gyere nekünk a 2006-os nem létező hőstetteiddel.
Sokan voltunk kinn, mégse jár a pofánl róla. Úgyhogy neked is kuss. Különösen úgy hogy nem Magyarországon élsz már.
Sokan voltunk kinn, mégse jár a pofánl róla. Úgyhogy neked is kuss. Különösen úgy hogy nem Magyarországon élsz már.
Apr 15, 2021 13:47:53
Hahó
(
x136)
Apr 15, 2021 13:49:50
x136)
hvg.hu/itthon/20210415_titkosszolgalat_virusszkeptikus_oltasellenes
hehe, ezt mi csináltuk a kappan csoporttal.
rBali
(
x24)
Apr 15, 2021 13:50:19
x24)
Endre valójában a politikából és a devizásozással is a saját üzleti érdekeit akarta növelni világ életében.
Mindig mindent azért csinált, hogy valamiből meg tudja szedni magát.
Az, hogy ő egy hazafi és krónikás mind egy undorító aljas hazugság részéről. Sohasem volt hazafi és egyáltalán, 2021-ben írja már körül nekem valaki mit jelent az, hogy krónikás :D... Kurvára szekunder szégyen.
Aztán tudjuk, hogy alakultak a dolgai, a csődbe manőverezte magát, mert semmit sem ért el egész életében :D
Az, hogy ő egy hazafi és krónikás mind egy undorító aljas hazugság részéről. Sohasem volt hazafi és egyáltalán, 2021-ben írja már körül nekem valaki mit jelent az, hogy krónikás :D... Kurvára szekunder szégyen.
Aztán tudjuk, hogy alakultak a dolgai, a csődbe manőverezte magát, mert semmit sem ért el egész életében :D
Örebro
(
x17)
Apr 15, 2021 13:52:04
x17)
akkor magadtol sem hatårolodtål el te szar pedofil nåci?
Hahó
(
x136)
Apr 15, 2021 13:55:09
x136)
Endre valójában a politikából és a devizásozással is a saját üzleti érdekeit akarta növelni világ életében.
pontosan így van, a kappan is azért kellett neki, hogy a shaját megoldását építse, a 66 másodpercet (ezt a formátumot szintén másolta).
szerencsére a trollok is ott voltak, és segítettek neki.:))
Ásó27
(
x68)
Apr 15, 2021 13:58:31
x68)
A nagy jobboldal már akkor is zsidó ügynöknek nézett téged te patkány
Mifaaaaaaaaaaaan
Löwenbräu Oktoberfestbier
Apr 15, 2021 14:04:21
Így beszél egy 2006-os forradalmár, nemzeti krónikás, pedofil szatír:
Csak túl sok a magyar, és nem lehet őket tarkón lőni.
Apr 15, 2021 14:04:21
xray
(
x21)
Apr 15, 2021 14:08:08
x21)
hazudott és hazudik, sosem volt jogsija. minden személyes iratát felnyomta a netre, de a lejárt jogsi soha nem volt fent. mi is első axióma: a sodi mindig hazudik!
vladrl
(
x8)
Apr 15, 2021 14:09:18
x8)
Sodit megtenni bankigazgatónak!
-
Apr 15, 2021 14:17:46
A cél pedig egy orbitális Nemzethy Masziparty volt.
Te tudod milyen ideges volt Budaházi amikor "lebukott" női parókában? Úgy izzadt az Aradiban az egyik irodában, mint kurva a templomba.
Már akkor telenyomta a pofátokat mindenféle maszlaggal amit csak a rendőrök akartak tőle. Úgy be volt szarva az életfogytiglantól, hogy még el is sírta magát a kapcsolattartójának az egyik találkozón.
Majd kérdezd már meg tőle, hogy nemzeti hős és hazafi létére miért az Omega (nem Kóborék hanem az akkori gyerekcipős tanuvédelem) autói szállították haza az agglomerációs putrijába.
Szóval a ti nagy hősötök, ez a copfos, kicsit egyszerű és nyers ember volt a "forradalmatok" legnagyobb vamzere.
Tudod honnan jelentkezett be online az egyik tüntetésen, amikor "körözték"? Ha kitalálod akkor kapsz egy kockacukrot, Gyagyás.
Apr 15, 2021 14:17:46
Mancika1
Apr 15, 2021 14:18:05
a cél pedig közös, és ez a lényeg.
Apr 15, 2021 14:18:05
Trash csoportos haver
(
x19)
Apr 15, 2021 14:27:22
x19)
Mindenki sodi fizetésére :)
-
Apr 15, 2021 14:30:42
Valakinek van egy reális magyarázata arra,hogy ha sodi tényleg annyira buta (szerintem inkább csak végtelenül igénytelen) akkor miért nem baszták még ki a munkájából?
Azért egy programozást nem tud megcsinálni egy buta ember ha oda raksz egy kőművest az nem fog neked ticketeket gyártani tehát annyira még is megtudta tanulni a melót,hogy egy osztrák munkahelyen szép fizetése legyen. Az pedig nem rossz.
Félre értés ne essék a sodi jellemzése 90%-ban helytállóak de,hogy teljesen buta lenne és ne tudjon programozni az nem biztos,hogy igaz mert akkor már kibaszták volna.
Azért egy programozást nem tud megcsinálni egy buta ember ha oda raksz egy kőművest az nem fog neked ticketeket gyártani tehát annyira még is megtudta tanulni a melót,hogy egy osztrák munkahelyen szép fizetése legyen. Az pedig nem rossz.
Félre értés ne essék a sodi jellemzése 90%-ban helytállóak de,hogy teljesen buta lenne és ne tudjon programozni az nem biztos,hogy igaz mert akkor már kibaszták volna.
Apr 15, 2021 14:30:42
sodika
Apr 15, 2021 14:32:55
Gyakorlott szakembernek kell lenni, nem okosnak. Ez a titok.
Apr 15, 2021 14:32:55
vladrl
(
x8)
Apr 15, 2021 14:33:48
x8)
Na igen, szerintem githubon minden szart összekeresett már, meg egyéb weboldalakon, hogy valami értelmes legyen a végeredmény, vagy legalábbis részben értelmes.
Streamer Koldus
(
x2)
Apr 15, 2021 14:33:56
x2)
Gyakorlott szakembernek kell lenni, nem okosnak. Ez a titok.
sodika
Apr 15, 2021 14:35:41
Az infós szakma nem a spanyolviasz feltalálásáról szól. Ha van sok év a hátad mögött, akkor a problémamegoldásban visz a lendület.
Apr 15, 2021 14:35:41
broni
(
x45)
Apr 15, 2021 14:40:02
x45)
na, ezt jól megkapta a bedes kurva, 1 hónapig hason fekve alszik.jót zsebhokiztam is a vesszőzés közben, el is mentem,vót mit keni haver kabátája hátuljára, mikor barátságosan megveregettem a vállát.
broni
(
x45)
Apr 15, 2021 14:41:17
x45)
A nagy jobboldal már akkor is zsidó ügynöknek nézett téged te patkány
biztos nem az, kedves ásó, nem hülyék a zsidók.
broni
(
x45)
Apr 15, 2021 14:45:21
x45)
örebró báttya, vigyél nekik vagy 2 litert, had örüljenek.
Trash csoportos haver
(
x19)
Apr 15, 2021 14:48:49
x19)
Viszi is, de mivel nem tudja miben tárolni ezért a pociban fogja átcsempészni. Ott meg majd kifossa.
Aczél elvtárs
(
x3)
Apr 15, 2021 14:51:09
x3)
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Apr 15, 2021 14:51:39
x13)
-
Apr 15, 2021 14:51:44
Spagetti kód.
Apr 15, 2021 14:51:44
rBali
(
x24)
Apr 15, 2021 14:51:50
x24)
Endre és a problémamegoldás:
www.youtube.com/watch?v=FatbR0Lknw4
Karib
(
x10)
Apr 15, 2021 14:52:10
x10)
Valakinek van egy reális magyarázata arra,hogy ha sodi tényleg annyira buta (szerintem inkább csak végtelenül igénytelen) akkor miért nem baszták még ki a munkájából?
Alapszinten nyilván ért hozzá, de az ő programozói tevékenysége alapvetően annyiból áll, hogy specifikus problémákra keres rá az interneten (pl. Stack Overflow) , és az alapján próbálja megírni a saját kódját, de jellemzően inkább egy az egyben kimásolja mások kódját, aztán masnizik rajta kicsit.
Ha olyan feladatot kap, amire nincs megoldás a netes fórumokon, mert annyira specifikus, vagy épp ténylegesen kellene a megoldásához valamennyi szakmai előismeret, akkor sneci elakad, és heteket / honapokig kotlik egyetlen feladaton. Ez elég gyakran megtörténik, így minden munkahelyén arra kényszerül, hogy szobanövénynek álcázza magát, és ha véletlenül mégis felkérdezik, akkor angolnázzon, hazudozzon. Ez a legnagyobb stressz faktor az életében, ebbe őszült bele. De a berlini munkahelyén pl. nem is kódolt, egy proli végtesztelő volt, aki ellenőrzési és dokumentációs feladatokat végzett egy csimpánz egyszerűségű betanított folyamat alapján. Mondjuk nem akarom megsérteni a csimpánzokat, mert értelmesebbek snecinél.
Fontos megérteni, hogy sneci nem is vágyik ennél többre. Az egyetlen motivációja a pénz, egyébként minden munkahelyi dolgozót NPC-nek tekint, a melócsát pedig egy side misssionnek. Minimális befektetett munkával akar maximális fütyit keresni. Élvezi, ha átverhet másokat az állásinterjún (diploma, ajánlások, előző munkahelyek stb.) vagy akár ténylegesen munka közben. A defshopos időszak nagyon szemléletes. Megkapott egy hatalmas projektet, több hónapig "dolgozott" rajta. Aztán kórházba került, mert egy kisgyerek leköhögte. Ekkor megnézték, hogy mit csinált eddig, és elborzadva látták, hogy szó szerint semmit. Azonnal kirúgták.
Trash csoportos haver
(
x19)
Apr 15, 2021 14:53:43
x19)
XD
Aczél elvtárs
(
x3)
Apr 15, 2021 14:53:49
x3)
Nem értek az "infós szakmához" (jelentsen ez bármit is) de ez kb. a majd lesz valahogy hozzáállas, amiért még egy laikus főnökúr is úgy kibasz, mint macskát szarni.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Apr 15, 2021 14:55:21
x37)
2006 15 éve volt. Nem kéne lassan túllépni ezen, Endre? Felnőtt egy generáció, akiknek fogalmuk sincs arról, mi történt azokban a vérzivataros napokban. Egy másik generációnak pedig már a fasza kivan vele, hogy a magadfajta retardáltak újra és újra előhozzák a témát. Kilőtték a szemedet? Nem. Elítéltek? Nem. Kaptál kárpit? Igen. Akkor kussoljál. Az elvtársaid vannak hatalmon 12 éve, ideje tovább lépni. Retard.
Aczél elvtárs
(
x3)
Apr 15, 2021 14:56:24
x3)
XD
Azt hittem már bántani akarod. Mi boomerek összetartunk, szóval kicsit megijedtem, hogy most veled is össze kell vesznem majd.
De aztán elkezdett életetni a remény, hogy Recskaboyra gondoltál. ;)
púpospúp
(
x2)
Apr 15, 2021 14:56:27
x2)
épp ezért vicces hogy az infós szakmához bármilyen közöd van, a problémamegoldásod megegyezik egy kisgyerekével
sodika
Apr 15, 2021 14:57:49
Apr 15, 2021 14:57:49
-
Apr 15, 2021 14:58:23
Milyen problemamegoldo kepesseg? A fonokod googlizta ki neked a megoldast, ami utan te elsirtad magad.
Apr 15, 2021 14:58:23
Aczél elvtárs
(
x3)
Apr 15, 2021 14:58:31
x3)
Ezt felpontoztam Recsi! Nagyon formában vagy a napokban.
Baromarc
(
x1)
Apr 15, 2021 14:58:37
x1)
nemet mondtak
(
x4)
Apr 15, 2021 14:59:20
x4)
Csak nem a híres gyagyás féle valósághajlítás?
seymour schwartz
(
x6)
Apr 15, 2021 14:59:36
x6)
Kiságyaddal mi lett? Földön alszol Gyagyás?
Ingatkanügyek
Aczél elvtárs
(
x3)
Apr 15, 2021 15:00:15
x3)
Ő síelni ment mint a régi főnökurak akik miatt kikapcsolták Endre telefonját is a zsidó mobilcégek.
sodika
Apr 15, 2021 15:00:56
Spagetti kód.
Új technikához bátorság kell. Kocka nem vagyok, csak egy épp elég jó fejlesztő. :)
Ha majd nagyon érdekel, mert kell az aktuális melóhoz akkor az új technikák best practice-it is megtanulom.
Apr 15, 2021 15:00:56
sodika
Apr 15, 2021 15:01:46
Apr 15, 2021 15:01:46
Aczél elvtárs
(
x3)
Apr 15, 2021 15:02:46
x3)
Thats happend.
-
Apr 15, 2021 15:03:16
a "vaktoltenyt" is atveszik Sodikatol? Endre ideje országot váltanod :)
Apr 15, 2021 15:03:16
-
Apr 15, 2021 15:03:24
Szóval kellett pár hónap, hogy legalább egy spagettikódot össze tudj hozni. Nem semmi. Valóban jó fejlesztő lehetsz.
Egyébként neked nem gyanús, hogy akárhol megjelensz, a nagy ügyfelek úgy vándorolnak, mint a gólyák? Megjössz te, mint a hideg évszak, a nagy ügyfél elmegy, majd, mikor elmúlsz, ismét visszatér az ügyfél és újfent meghirdetik a volt állásod. :)
Apr 15, 2021 15:03:24
nemet mondtak
(
x4)
Apr 15, 2021 15:03:41
x4)
Nagy forméban vagy gyagyás. Ha már válaszolgatsz: az a whatAndis sztori mi volt?
Aczél elvtárs
(
x3)
Apr 15, 2021 15:04:08
x3)
Thats happend.
Thats happend.
+ed
töppedt buzigolyók
(
x37)
Apr 15, 2021 15:05:41
x37)
A harmadiknál pedig csatak részegen, Adidas melegítőben tántorogtál be szerződést írni, mint valami szláv gopnik.
nemet mondtak
(
x4)
Apr 15, 2021 15:05:53
x4)
Thats happend.
Thats happend.
Jajj már, azt csak viccből írta!! Soha nem tenne ilyet.
sodika
Apr 15, 2021 15:06:23
Mindkettő egy-egy váratlan koronahullám elején történt. Ebben semmi furcsa nincs.
Apr 15, 2021 15:06:23
töppedt buzigolyók
(
x37)
Apr 15, 2021 15:07:14
x37)
Magad ismerted be, hogy "lehet megérezték rajtad" az ünneplésül elfogyasztott sört. Ha szerinted megérezhették, akkor valójában olyan seggrészeg lehettél, hogy alig találtál be a bankfiók ajtaján.
nemet mondtak
(
x4)
Apr 15, 2021 15:07:53
x4)
Mindkettő egy-egy váratlan koronahullám elején történt. Ebben semmi furcsa nincs.
De a harmadik az elég furcsa volt, nem!? Ilyet előtte még nem nagyon olvastál az újságokban... Nem igaz!?
Aczél elvtárs
(
x3)
Apr 15, 2021 15:10:33
x3)
Váratlanul magara kaptál egy elegáns mackónacit és bevertél 2 sört.
El tudom képzelni, hogy milyen fejet vághattak amikor becsattogtál oda a káeurópai fejeddel, alkoholfelhőben úszva.
:)
töppedt buzigolyók
(
x37)
Apr 15, 2021 15:10:47
x37)
Endre, te miért érezted megfelelő öltözéknek a melegítőt egy szerződés aláírásához? Az tévesztett meg, hogy csak a sarokra kellett leugrani? Vagy mivel már ünnepeltél, ezért bele sem gondoltál igazán?
Sodihitele
Apr 15, 2021 15:11:45
De hát a korona nem létezik...
Apr 15, 2021 15:11:45
Aczél elvtárs
(
x3)
Apr 15, 2021 15:11:49
x3)
Magad ismerted be, hogy "lehet megérezték rajtad" az ünneplésül elfogyasztott sört. Ha szerinted megérezhették, akkor valójában olyan seggrészeg lehettél, hogy alig találtál be a bankfiók ajtaján.
Persze, hogy beismerte. Ide jött sírni, egész nap a fórumon rinyált mint egy kis kurva.
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Apr 15, 2021 15:14:36
x8)
Endre, te miért érezted megfelelő öltözéknek a melegítőt egy szerződés aláírásához? Az tévesztett meg, hogy csak a sarokra kellett leugrani? Vagy mivel már ünnepeltél, ezért bele sem gondoltál igazán?
Hát ha az,az ikonikus húgyosmackó volt ,az minden alkalomhoz is passzol. :-DD
rBali
(
x24)
Apr 15, 2021 15:15:02
x24)
Endre és a problémamegoldás part II:
The Despair Of Linz

The Despair Of Linz

töppedt buzigolyók
(
x37)
Apr 15, 2021 15:15:03
x37)
Lehet valamelyik bankfiókos, aki kijár cigizni simán csak felismerte, hogy ez az a forma, aki minden nap két szatyor csörgő sörösüveggel sétál el a fiók előtt. Ez simán elég lehet egy szerződésbontáshoz.
Aczél elvtárs
(
x3)
Apr 15, 2021 15:17:07
x3)
Endre és a problémamegoldás part II:
The Despair Of Linz
The Despair Of Linz
Figyelj te kis fasz. TEGNAP az asszony kiküldött a hálóból amikor a koporsós-vámpíros hozzászólásod elolvasva hangos vonyításba kezdtem.
MA a munkahelyemről akarsz kibaszatni? :)
Nemfatyle
(
x7)
Apr 15, 2021 15:29:19
x7)
Sneci, kész lettél a projekttel? Nyilván nem, hiszen az elmúlt három hétben végig itt loopoltál, meg fostad a púpfal megosztásokat. Hogy matyaráztad ki ezt ma? Vagy már ki is basztak miatta?
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
broni
(
x45)
Apr 15, 2021 15:30:49
x45)
XD
örebrónak írtam, svédországban él.
Ásó27
(
x68)
Apr 15, 2021 15:31:50
x68)
Ásó27
(
x68)
Apr 15, 2021 15:32:06
x68)
Múltkor még azt írtad, hogy a rejsztől a trollok miatt rúgtak ki
Ásó27
(
x68)
Apr 15, 2021 15:33:46
x68)
Nekem úgy tűnik, hogy egyre nagyobb az igény az IT szakemberekre, pont a korona miatt.
Fb jelentős troll
Apr 15, 2021 15:33:52
Apr 15, 2021 15:33:52
Löwenbräu Oktoberfestbier
Apr 15, 2021 15:34:17
Valaki rakja be a próbafeladat értékelését, Sodi úgy látszik már nem emlékszik rá... :D
Apr 15, 2021 15:34:17
Ásó27
(
x68)
Apr 15, 2021 15:35:43
x68)
Visual flaws:
Page load of about 7 Seconds until you see more than a headline. The graphql request takes about 5-6 seconds of that but there is no loading indicator.
No cursor pointer or click indicator on list items
Very minimalist styling
No images in detail view (which were requested in the assignment!)
If you put links in detail view, they should at least be clickable. They are not.
null and undefined printed in the detail view
Implementation flaws:
Too much data in the initial graphql request, all detail in the first request and no pagination (so this is the only request ever sent) - pagination is only in the frontend. (This causes long initial wait)
String concatenations instead of template literals (ES6 basics!)
Mixing of ' and " for strings in code - uniformity!
Not making use of basic react functionality but setting detail view with …
.innerHTML = …
Not using npm, no package.json (was not requested, but should be self-evident)
Spaghetti-Code, all in one single file
Not using any library for graphql, but writing the query as string-concatenation
no proper error handling in graphql request
console logs not removed - code style!
No indentations in surrounding HTML frame - code style!
Missing semicolon (line 289) - code style!
No linting / test cases (were not requested but should at least be mentioned as "To be considered before release" - which was requested but is completely missing from the readme)
150 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Hímvesszőzik isd hátulról?