Nesze seggfej, remélem ez felfrissíti a memóriád
27. § Követési távolság
(1) Járművel másik járművet csak olyan távolságban szabad követni, amely elegendő ahhoz, hogy az elöl haladó jármű mögött - ennek hirtelen fékezése esetében is - meg lehessen állni.
(2) Olyan járművel, illetőleg járműszerelvénnyel, amelynek megengedett együttes tömege a 3500 kg-ot vagy hosszúsága a 7 métert meghaladja, lakott területen kívül másik jármű mögött olyan követési távolságot kell tartani, hogy a két jármű közé legalább egy - előzést végrehajtó - személygépkocsi biztonságban besorolhasson.
Nincs szükség ilyen követési távolság tartására
a) ha
- a vezető előzésre készül fel,
- az úttest menetirány szerinti jobb oldalán két vagy több forgalmi sáv van, vagy
- az úton az előzés tilos,
b) fegyveres erők oszlopban haladó gépjárművei között,
c) egy nyomon haladó jármű (kétkerekű motorkerékpár, segédmotoros kerékpár vagy kerékpár) követése esetén.
(3) A jármű sebességét hirtelen fékezéssel csökkenteni csak abban az esetben szabad, ha ezt a személy- vagy vagyonbiztonság megóvása szükségessé teszi.
(4) Hatályon kívül helyezve!
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Márk okosított ki erről, ugye? :)
Mikor cigányul kezdesz beszélni, mindig egyértelmű, hogy a kokeró martinkertvárosi herceg jár a fejedben :)
Álló fasszal nézted a gyerekeket a jacuzziban te beteg patkány.
Mifaaaaaaaaaaaan
Nem érted, legalább jó kifogás lesz valamire elkönyvelni pár órát...:)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
nah ezt is megszakertetted pedofil. nemhiaba buktal te ki az egyetemrol.
KISS ENDRE ist ein pederast.
Ha valami csak magadnak ártó baromságról lenne szó simán mondanám azt, hogy csináld csak bazdmeg, majd tanulsz belőle, de most hogy írod hogy mit csinálnál közúton, erre inkább azt mondom hogy ne próbáld ki a hülyeséged a gyakorlatban, mert még megölsz valakit.
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
De ahhoz, el kéne kezelni egy autót... Pedálok, kapcsolók, ha elbaszol valamit, nem lehet róla hetyetyézni hetekig, hanem meghalsz. Endrének ez nem való
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Helyben vagyunk. Jogsid nincs, soha nem vezettél 2 méternél többet és fosod magadból a fennhéjazó okoskodást.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Te utolsó balfasz. Nem büntetőfékezésről beszélek, hanem arról, hogy te miattad lenne baleset. Nem tudnád megtanulni lazán fogni és megfelelően forgatni a kormányt, a görcsös ujjaiddal úgy markolnád, mint egy tanulóvezető az első órán, végig pánikban. Nem fognál fel elsőbbségi szabályokat, nem tudnál körforgalomban váltani.
Ne áltasd magad ezzel az intenzív tanfolyammal. Soha nem lesz jogosítványod.
ühüm, az... jó lesz
Nézd meg a videót, az ügyvéd elmagyarázza.
Sosem kell satufékezni, vagy kormányt rángatni.
Moderált fékkel egyenesen bármelyik büntetőfékező faszba belehajthatsz jogszerűen, csak hogy érezze a törődést.
Berki ugyanis hamisan hivatkozott arra, hogy a busz nem satufékezett.
Azt ugyanis sosem kötelező csinálni :D
totalcar.hu/magazin/kozelet/2021/04/02/mire_szamithat_berki_es_a_tobbi_buntetofekezo/
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Egy durvább büntetőfékezésnél bizony miattam lenne, mert - ha van bekapcsolt kamerám, és jó Casco-m - nem lennék hajlandó satufékezni, miután nem is kötelező :D
Semmit nem tudsz az autóvezetésről
A balesetet mindenképpen el kell kerülni, különösen nagyobb sebességnél.
Aki szándékosan balesetet próbál okozni, attól örökre el kell venne a jogosítványt.
Miért semmizted ki az apádat pedofil?
Mifaaaaaaaaaaaan
most már értem, hogy miért nem akarná "rángatni" a kormányt, mert egy egész fordulatot nem képes megcsinálni
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Szokás szerint megint totál félreértetted, mert egyt fogyatékos autista alkoholista szardarab vagy, business as usual, piszony!
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Látom okosra ittad magad megint :D Az ugye megvan, hogy az utasok védelme miatt el kell kerülni a buszsofőröknek a satufékezést? Te istenbarma...
Remélem lesz jogsid, kapsz egy büntetőfékezőt (elég nagy rá az esélyed) és bele is mondod a kamerába hogy direkt nem fékeztél. Az meg ugye osztott felelősség, szóval baszhatod a cascodat, sokba fog kerülni :D
Épp a trolloknak panaszkodtam.
én élvezem a loopot, mert egyre nagyobb mélységekbe áskálódhatok sneci lelkében, meg geci jót röhögök a számítógép előtt XDD
Hirtelen elékerült egy ogre :D
Prüntyőm, lehetőleg egy betonkeverő autóval büntetőfékezz, különben azt gondolnák, hogy szarból van a Sodi!
WhatRoller? Mindegy!
Részketkérdés. Kerülni kell :D
Kamera, CASCO, oszt mehet a büntetőfékezős gecik meg-dodzsem-ezése. :D Moderált fékezgetés, és oszt az vagy elég, vagy nem.
Az a jogszerű. :D
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
ha egy betonkeverő megy előtted, abba is belebaszódsz, mert majd a köcsög jól megszívja, te meg élvezed a pénzezést?XD
Mennyi sört ittál?
Mifaaaaaaaaaaaan
nagyon bele éled magad a maijo kartba pedofil. a kis piros muanyag kormannyal tütükézel? kozbe pedig elemzed a btk paragrafusokat?
KISS ENDRE ist ein pederast.
Soha nem vezettél autót. Tényleg nem olyan egyszerű nekimenni valakinek :) És hát akkora idióták vannak az utakon, akik a mentőautónak büntetőfékeznek...
A családod ingatlanügyi megoldásairól mi lenne a véleménye egy ügyvédnek?
Ezeket a mozdulatokat a kormányon meglátja egy rendes oktató, akkor annyit mond, hogy "Jól van gyerek, ott állj félre, ennyi volt.".
Ép elméjű ember nem ül be mellé. Hiába vannak pedálok az oktatónál is, életveszély, ahogy a kormánnyal bánik.
Bele sem merek gondolni, mennyire lehet koordinált a kezei és a lába közötti mozgás.
Két percet sem bírna a forgalomban. Nem hogy várni a "madarakat".... álomvilág.
Besorolni sem tudna egy többsávos útra. Ne vicceljünk már.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Igen, csak ez nem ilyen egyszerű :) Mivel még soha nem vetél részt önállóan közúti forgalomban, fogalmad sincs mit jelentenek ezek a dolgok a valóságban. Engedd el :)
A szövegértelmezési képességemmel továbbra sincs gond :)
Hitelre veszel 2 eurós serpenyőket, mikről beszélsz?
די ביגאַסט פאָרשטעלונג אויף דער ערד
Igen, ezt bizonyítja az arabnak való sírás is
Mifaaaaaaaaaaaan
Csak a fiatalok tudnak figyelni ilyenekre, úgyis itt leszel
Mifaaaaaaaaaaaan
A kurva anyád, az autista agyad megint nem látja át a big picture-t, mert megint loopol egy részleten.
A trollok azt mondják, hogy soha nem volt jogsid (tehát hazudtál korábban), és nem is fogod tudni letenni. Az a legjobb, hogy szétszedünk a picsába ezzel a témával, közben a büntetőfékezésről loopolsz végig. Azt se tudnád, mi az a büntetőfékezés, ha az utóbbi években nem lennének róla hírek.
Még egyszer: az idióta anyád és apád milyen autót vettek neked, ami később el lett kótyavetyélve?
ühüm, az... jó lesz
Sodiazisten, tudjuk :)
Mit veszel a konyhádban, jöhetne valami exkluzív a kommenthaveroknak. Mennyi a budget a bevásárláshoz?
Kivancsisagbol megneztem es konkretan nem ertem, mi az amitol ennyire ra vagy fuggve. Nem sokkal kevesbe unalmas mont egy streamed. Cserebe meg csam nem is latvanyos
Amúgy most nézem én is, az első gifen az a kicsavart kéz a kormány tekerésénél eszméletlen.
Ilyet talán csak egy izomsorvadásos ember tudna produkálni, ha beültetné valaki egy autóba.
ühüm, az... jó lesz
De satufékezni sosem kell, jogszerű nagyon jó Casco-val meg kamerával ütközéssel büntetni őket.
Ha az övelőfeszítő elsül, méterekre fosod ki a sérved. Annyit kérünk, hogy magadat is kamerázd live-ban, ha vezetsz.
|__o__|
és ki a faszom kérdezett?
mifan?! most nem! éppen nem! mivan?!
Szerintem menj sírva filmet nézni, ma eléggé be lettél itt csicskítva. Ne tetézd :D
ühüm, az... jó lesz
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Én beültetném amellé, akinél én voltam oktatáson. Egy 40es, mackós családapa, aki rallys volt, taxis meg vezetéstechnikai oktató. Elég temperamentumos, olyat baszna sodika combjára, hogy kettétörne a szerencsétlen, ha elbaszna valamit.
Te sodi, ha ekkora ész vagy, mit jelent, amikor azt mondják a profik, hogy csúsztatott kuplung?
Épp a trolloknak panaszkodtam.
+ lobotomia:-D
Te sodi, ha ekkora ész vagy, mit jelent, amikor azt mondják a profik, hogy csúsztatott kuplung?
Masztipartyt.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
De hidd már el hogy gecire senkit nem érdekel, ne loopolj baszdmeg.
Maga a tény, hogy egy berki féle NER-es bűnöző gecinek adsz igazat látatlanban immedias res a leghulladékabb emberi kategóriába helyez téged. Persze ez tőlegd csak a szokásos színvonal, nem kéne meglepődnöm.
Még 4 évet le kell húznod egy városban, ahol senkit sem ismersz. Nyugi, ettől még én is megőrülnék. Gyere Sodibodi, loopold szét a fórumot hajnal 3ig. Volt ma sírás is? A hambis kép és az utána jövő csicskítás már túl sok volt a Sodibodinak?
ühüm, az... jó lesz
Mi akadályoz meg abban, hogy otthon edzél?
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Kurva érdekes, hogy minden embernek evidens volt hogy Berki a hibás de neked erről videókat kell nézni és loopolni órákon keresztül.
kibaszott buta ember vagy, alapból csak a satu barmok gondolták azt, amit te korábban
hehe
Remélem igy lesz
A soha ki nem mosott kávéscsésze rejtelmei
Mondjuk bringával büntetőfékezhetne egy kamiont. Utána persze a sofőr kaphatná a tényfeltárást, hogy ne legyen bűntudata... :D
Ilyenkor Endre agya hibaüzenettel leáll. Egyébként Linz egy közepes méretűnél kicsit kisebb város, csak ez a tőgyarcú pont a belváros közepén lakik, kb mint nálunk a Körút. Ott van a boltok nagy része, persze hogy sok az ember, de amúgy kurvára nem vészes. Össze sem lehet hasonlítani Budapest belvárosával természetesen.
Szerző:
Ásó27
(
x68)
Apr 16, 2021 23:02:37
Válasz
(1)
x68)
Válasz
(1)
Ma sem 3 sört ment le a hazug, pedofil torkodon
Mifaaaaaaaaaaaan
sodika
Apr 16, 2021 23:02:54
Vagy na. Közlekedési jogász ügyvéd magyarázta el.
A büntetőfékezős szart büntetheted ütközéssel.
Satufékezni sosem kötelező. :D
Én tuti így csinálnám. Kurva jó Casco, kamera, oszt várnám a verbeket :DDDDDD
Apr 16, 2021 23:02:54
Ásó27
(
x68)
Apr 16, 2021 23:03:49
x68)
Sosem lesz jogsid, se autód, nem mindegy?
Mifaaaaaaaaaaaan
vladrl
(
x8)
Apr 16, 2021 23:04:08
x8)
Sodi, úgy vezetnél, mint NFS-ben? Ha valami akadály van, akkor padlógázzal belerongyolsz, majd fizeti a biztosító? A vekniddel mi lenne? Helyet cserélne a púpoddal szerintem xD
Sodragon legendája
(
x2)
x2)
A Berli Krisztián vs. busz videóban elmagyarázta a büntetőjogos ügyfél, hogy sosem kell satufékezni. Vagy kormányt rángatni. Picit elég fékezgetni, és AKÁRMI VAN, jogszerűen jártál el. :D
Nesze seggfej, remélem ez felfrissíti a memóriád
27. § Követési távolság
(1) Járművel másik járművet csak olyan távolságban szabad követni, amely elegendő ahhoz, hogy az elöl haladó jármű mögött - ennek hirtelen fékezése esetében is - meg lehessen állni.
(2) Olyan járművel, illetőleg járműszerelvénnyel, amelynek megengedett együttes tömege a 3500 kg-ot vagy hosszúsága a 7 métert meghaladja, lakott területen kívül másik jármű mögött olyan követési távolságot kell tartani, hogy a két jármű közé legalább egy - előzést végrehajtó - személygépkocsi biztonságban besorolhasson.
Nincs szükség ilyen követési távolság tartására
a) ha
- a vezető előzésre készül fel,
- az úttest menetirány szerinti jobb oldalán két vagy több forgalmi sáv van, vagy
- az úton az előzés tilos,
b) fegyveres erők oszlopban haladó gépjárművei között,
c) egy nyomon haladó jármű (kétkerekű motorkerékpár, segédmotoros kerékpár vagy kerékpár) követése esetén.
(3) A jármű sebességét hirtelen fékezéssel csökkenteni csak abban az esetben szabad, ha ezt a személy- vagy vagyonbiztonság megóvása szükségessé teszi.
(4) Hatályon kívül helyezve!
Érdeklődő
(
x6)
Apr 16, 2021 23:04:21
x6)
Márk okosított ki erről, ugye? :)
Mikor cigányul kezdesz beszélni, mindig egyértelmű, hogy a kokeró martinkertvárosi herceg jár a fejedben :)
sodika
Apr 16, 2021 23:04:35
Nincs satufékezési kötelezettség. Nem létezik.
Kormányt se kell rángatni foga.
Moderáltan fékezgetsz, mész egyenesen, oszt lesz ami lesz.
Az úgy tökre jogszerű, ha amúgy ésszerű a sebesség, és a követési távolság.
Apr 16, 2021 23:04:35
vladrl
(
x8)
Apr 16, 2021 23:05:37
x8)
Ha egy nagyon fiatal twinkyboy futna ki eléd meztelenül, akkor azért satuznál egy szopás reményében nem? Vagy az embereket is elütnéd örömmel?
Ásó27
(
x68)
Apr 16, 2021 23:06:01
x68)
Álló fasszal nézted a gyerekeket a jacuzziban te beteg patkány.
bolgár jeti
(
x30)
Apr 16, 2021 23:06:30
x30)
Nem tudsz feltelepíteni egy nyomorult cisco anyconnectet te fos?
Nem érted, legalább jó kifogás lesz valamire elkönyvelni pár órát...:)
Kinevelt Devizás
(
x1)
Apr 16, 2021 23:06:35
x1)
nah ezt is megszakertetted pedofil. nemhiaba buktal te ki az egyetemrol.
sodika
Apr 16, 2021 23:06:57
Mondom. A büntőfékezős faszoknál csak arra kell figyelni, hogy amúgy rendben legyen a sebesség, meg a követési távolság.
De satufékezni sosem kell, jogszerű nagyon jó Casco-val meg kamerával ütközéssel büntetni őket.
Ezt pont a Berki Krisztános videóban magyarázta el az ügyvéd.
totalcar.hu/magazin/kozelet/2021/04/02/mire_szamithat_berki_es_a_tobbi_buntetofekezo/
Az ilyen Berkikbe bele kell hajtani :D
ÉS AZ ÚGY JÓN VAN
Csak legyen kamera, meg jó Casco.
ÉS AZ ÚGY JÓN VAN
Apr 16, 2021 23:06:57
Ásó27
(
x68)
Apr 16, 2021 23:07:21
x68)
Most miért van erről autiloop amúgy?
Mifaaaaaaaaaaaan
Sodragon legendája
(
x2)
x2)
Ha valami csak magadnak ártó baromságról lenne szó simán mondanám azt, hogy csináld csak bazdmeg, majd tanulsz belőle, de most hogy írod hogy mit csinálnál közúton, erre inkább azt mondom hogy ne próbáld ki a hülyeséged a gyakorlatban, mert még megölsz valakit.
vladrl
(
x8)
Apr 16, 2021 23:08:15
x8)
Valamiért nem az a tendencia, hogy mindenki belebaszódik a másikba. Te sem örülnél, ha nem lenne kocsid hónapokig, mert éppen szerelik, te gyagyás fasz :D 0,01% gondolkodik úgy, mint te, de előbb utóbb M. Ricsi módjára beszopják a faszt és elveszik a jogsit.
bolgár jeti
(
x30)
Apr 16, 2021 23:08:21
x30)
De ahhoz, el kéne kezelni egy autót... Pedálok, kapcsolók, ha elbaszol valamit, nem lehet róla hetyetyézni hetekig, hanem meghalsz. Endrének ez nem való
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Apr 16, 2021 23:08:33
x13)
Helyben vagyunk. Jogsid nincs, soha nem vezettél 2 méternél többet és fosod magadból a fennhéjazó okoskodást.
Winkowitch
Apr 16, 2021 23:08:52
Figyelj, én kötnék egy jó CASCO-t, és a büntetőfékezésekre kamerázva ütközéssel reagálnék. :D
Ha videón van, hogy büntetőfékeztek, nem vagy felelős. :D
Ha videón van, hogy büntetőfékeztek, nem vagy felelős. :D
Te utolsó balfasz. Nem büntetőfékezésről beszélek, hanem arról, hogy te miattad lenne baleset. Nem tudnád megtanulni lazán fogni és megfelelően forgatni a kormányt, a görcsös ujjaiddal úgy markolnád, mint egy tanulóvezető az első órán, végig pánikban. Nem fognál fel elsőbbségi szabályokat, nem tudnál körforgalomban váltani.
Ne áltasd magad ezzel az intenzív tanfolyammal. Soha nem lesz jogosítványod.
sodika
nah ezt is megszakertetted
Moderált fékkel egyenesen bármelyik büntetőfékező faszba belehajthatsz jogszerűen, csak hogy érezze a törődést.
Bódi Ábel
Apr 16, 2021 23:09:21
Már megint hullarészeg vagy te szar
Apr 16, 2021 23:09:21
vladrl
(
x8)
Apr 16, 2021 23:09:47
x8)
Az emberi életekről beszélj, hahó! Te is bekúrnád a veknit, ami kipukkadna, gondolkodj már, hahó!!!!!
sodika
Apr 16, 2021 23:09:56
Te utolsó balfasz. Nem büntetőfékezésről beszélek, hanem arról, hogy te miattad lenne baleset.
Egy durvább büntetőfékezésnél bizony miattam lenne, mert - ha van bekapcsolt kamerám, és jó Casco-m - nem lennék hajlandó satufékezni, miután nem is kötelező :D
Apr 16, 2021 23:09:56
bolgár jeti
(
x30)
Apr 16, 2021 23:10:03
x30)
Mondom. A büntőfékezős faszoknál csak arra kell figyelni, hogy amúgy rendben legyen a sebesség, meg a követési távolság.
ÉS AZ ÚGY JÓN VAN
ÉS AZ ÚGY JÓN VAN
Semmit nem tudsz az autóvezetésről
A balesetet mindenképpen el kell kerülni, különösen nagyobb sebességnél.
Aki szándékosan balesetet próbál okozni, attól örökre el kell venne a jogosítványt.
Ásó27
(
x68)
Apr 16, 2021 23:10:17
x68)
Miért semmizted ki az apádat pedofil?
sodika
Apr 16, 2021 23:10:25
Hallgassátok meg az ügyvédet a videóban.
Arról beszélek.
Arról beszélek.
Apr 16, 2021 23:10:25
-
Apr 16, 2021 23:10:28
Apr 16, 2021 23:10:28
vladrl
(
x8)
Apr 16, 2021 23:10:56
x8)
A kocsiddal mi lenne, Sodi? Fizeti a CASCO meg a minden lófasz, de nem annyi idő a szerelése, mint NFS-ben, gyagyás
vladrl
(
x8)
Apr 16, 2021 23:11:29
x8)
most már értem, hogy miért nem akarná "rángatni" a kormányt, mert egy egész fordulatot nem képes megcsinálni
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Apr 16, 2021 23:12:24
x13)
Hallgassátok meg az ügyvédet a videóban.
Arról beszélek.
Arról beszélek.
Szokás szerint megint totál félreértetted, mert egyt fogyatékos autista alkoholista szardarab vagy, business as usual, piszony!
linzicsibe
(
x2)
Apr 16, 2021 23:12:58
x2)
Látom okosra ittad magad megint :D Az ugye megvan, hogy az utasok védelme miatt el kell kerülni a buszsofőröknek a satufékezést? Te istenbarma...
Remélem lesz jogsid, kapsz egy büntetőfékezőt (elég nagy rá az esélyed) és bele is mondod a kamerába hogy direkt nem fékeztél. Az meg ugye osztott felelősség, szóval baszhatod a cascodat, sokba fog kerülni :D
Ásó27
(
x68)
Apr 16, 2021 23:13:14
x68)
A jéghideg sofőr:
Mifaaaaaaaaaaaan
sittessanyi
Apr 16, 2021 23:13:24
egyre több az amatőr troll, aki felül sneci autiloopjára és tekeri azt.
ütni kell a gnómot, nem beszállni a kisded játékaiba
Apr 16, 2021 23:13:24
vladrl
(
x8)
Apr 16, 2021 23:14:39
x8)
egyre több az amatőr troll, aki felül sneci autiloopjára és tekeri azt.
én élvezem a loopot, mert egyre nagyobb mélységekbe áskálódhatok sneci lelkében, meg geci jót röhögök a számítógép előtt XDD
bolgár jeti
(
x30)
Apr 16, 2021 23:14:56
x30)
A sodi vezetős gif-ek zseniálisak :) NSZKSZ!!
-
Apr 16, 2021 23:14:57
Kicsit sétálnál / bicikliznél / autóznál a környéken, és rájönnél miről beszélek. Egyrészt.
Másrészt böngészgettem nem csak itt, máshol is lakásokat, és az ilyen, hogy 32 négyzetméteres szoba egybenyitva, szép nagy térélménnyel nagyon ritka.
Az ugyanilyen lakásokba még a környéken is be van baszva egy gipszkarton elválasztó fel, hogy csináljanak belőle egy 20 nm-es, és egy 12 nm-es szobát például.
És ez nem vicc. Azért csaptam le erre, mert ezt senki nem bamolta szét egér-labirintussá :D
Ilyen lakás ugyan a környéken kurva sok van, de a sok fasz a legtöbb helyen gipszkartonokkal egész-labirintussá alakította ezt a szép térélményt :D
És ez nem vicc.
TÉNYLEG
szobakonyha terelmeny te sotet igrnytelen paraszt. Az egesz eletedet egy szobaba bezarva toltotted a monitor elott. Másrészt böngészgettem nem csak itt, máshol is lakásokat, és az ilyen, hogy 32 négyzetméteres szoba egybenyitva, szép nagy térélménnyel nagyon ritka.
Az ugyanilyen lakásokba még a környéken is be van baszva egy gipszkarton elválasztó fel, hogy csináljanak belőle egy 20 nm-es, és egy 12 nm-es szobát például.
És ez nem vicc. Azért csaptam le erre, mert ezt senki nem bamolta szét egér-labirintussá :D
Ilyen lakás ugyan a környéken kurva sok van, de a sok fasz a legtöbb helyen gipszkartonokkal egész-labirintussá alakította ezt a szép térélményt :D
És ez nem vicc.
TÉNYLEG
Apr 16, 2021 23:14:57
Auti Elháritás
Apr 16, 2021 23:15:32
A jéghideg sofőr:
Hirtelen elékerült egy ogre :D
Apr 16, 2021 23:15:32
Auti Anyu
Apr 16, 2021 23:15:46
Amikor valaki kormányrángatásra akar kényszeríteni, akkor szemet becsuk, satufék, és nyílegyenesen tovább, lesz ami lesz :D
Prüntyőm, lehetőleg egy betonkeverő autóval büntetőfékezz, különben azt gondolnák, hogy szarból van a Sodi!
Apr 16, 2021 23:15:46
Winkowitch
Apr 16, 2021 23:16:12
"oszt várnám a verebeket"
A cigányok hívják verebeknek a magyarokat, mert sokan vannak és haszontalanok (szerintük).
Sodi, most akkor származásilag zsidó vagy, vagy cigány? A magyart ugye zárjuk ki.
ühüm, az... jó lesz
A cigányok hívják verebeknek a magyarokat, mert sokan vannak és haszontalanok (szerintük).
Sodi, most akkor származásilag zsidó vagy, vagy cigány? A magyart ugye zárjuk ki.
Apr 16, 2021 23:16:12
sodika
Apr 16, 2021 23:18:43
Kamera, CASCO, oszt mehet a büntetőfékezős gecik meg-dodzsem-ezése. :D Moderált fékezgetés, és oszt az vagy elég, vagy nem.
Apr 16, 2021 23:18:43
Tycoon
(
x2)
Apr 16, 2021 23:19:01
x2)
vladrl
(
x8)
Apr 16, 2021 23:19:17
x8)
ha egy betonkeverő megy előtted, abba is belebaszódsz, mert majd a köcsög jól megszívja, te meg élvezed a pénzezést?XD
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Apr 16, 2021 23:19:23
x7)
Endre, azt írd be ide tényszerűen, hogy mennyi sör csúszott le az alkesz picsaszádba? 10-13 dobozra saccolok, annyi neked már bőven lefolyik egy nyugisabb péntek este. Érzem, hogy most tombolnak, kavarognak benned az érzések, az alkohol teljesen elvarázsol ilyenkor. 1-2 szánalomlankadt fütyizés és jön az ájulás. Ilyen egy linzi programozó élete, szerinted irigy rád valaki?
A jó portás csak baszik!
sodika
Apr 16, 2021 23:20:13
A KRESZ mindenkire egyformán érvényes.
Ami a buszsofőrre igaz, rád is igaz.
És aki bűncselekményt követ el, sosem hivatkozhat a saját jogsértésére. Ezért tudták Sherlock Porks-ék is kitakarás nélkül csinálni a Tolvajkéregetőket.
És aki bűncselekményt követ el, sosem hivatkozhat a saját jogsértésére. Ezért tudták Sherlock Porks-ék is kitakarás nélkül csinálni a Tolvajkéregetőket.
Apr 16, 2021 23:20:13
Ásó27
(
x68)
Apr 16, 2021 23:20:36
x68)
A KRESZ mindenkire egyformán érvényes.
Mennyi sört ittál?
Kinevelt Devizás
(
x1)
Apr 16, 2021 23:20:45
x1)
nagyon bele éled magad a maijo kartba pedofil. a kis piros muanyag kormannyal tütükézel? kozbe pedig elemzed a btk paragrafusokat?
bolgár jeti
(
x30)
Apr 16, 2021 23:20:53
x30)
Soha nem vezettél autót. Tényleg nem olyan egyszerű nekimenni valakinek :) És hát akkora idióták vannak az utakon, akik a mentőautónak büntetőfékeznek...
A családod ingatlanügyi megoldásairól mi lenne a véleménye egy ügyvédnek?
Winkowitch
Apr 16, 2021 23:22:47
Sodi, a hülye anyád meg apád milyen autót vett neked, amikor még elhitték, hogy a fiuk egyszer vezetni fog?
ühüm, az... jó lesz
Apr 16, 2021 23:22:47
sodika
Apr 16, 2021 23:23:25
Akármit pofáztok, ennek a videónak ez a lényege.
Soha nem kötelező satufékezni, vagy kormányt rángatni.
Ilyen kötelezettség nincs.
youtu.be/ReFotK72ciM
youtu.be/ReFotK72ciM
Apr 16, 2021 23:23:25
SyntaxError
(
x24)
Apr 16, 2021 23:24:09
x24)
Ezeket a mozdulatokat a kormányon meglátja egy rendes oktató, akkor annyit mond, hogy "Jól van gyerek, ott állj félre, ennyi volt.".
Ép elméjű ember nem ül be mellé. Hiába vannak pedálok az oktatónál is, életveszély, ahogy a kormánnyal bánik.
Bele sem merek gondolni, mennyire lehet koordinált a kezei és a lába közötti mozgás.
bolgár jeti
(
x30)
Apr 16, 2021 23:25:12
x30)
youtu.be/ReFotK72ciM
youtu.be/ReFotK72ciM
Igen, csak ez nem ilyen egyszerű :) Mivel még soha nem vetél részt önállóan közúti forgalomban, fogalmad sincs mit jelentenek ezek a dolgok a valóságban. Engedd el :)
sodika
Apr 16, 2021 23:26:49
Apr 16, 2021 23:26:49
sodika
Apr 16, 2021 23:27:06
Na télkatonájanézés, csá
Apr 16, 2021 23:27:06
zsidókvagytok
Apr 16, 2021 23:27:29
Most sodi kajakra úgy akar minket oktatni kreszből hogy még életébe nem vezetett autót?
Apr 16, 2021 23:27:29
Yitzhak Schweiz
(
x1)
Apr 16, 2021 23:27:49
x1)
Hitelre veszel 2 eurós serpenyőket, mikről beszélsz?
Ásó27
(
x68)
Apr 16, 2021 23:28:31
x68)
Igen, ezt bizonyítja az arabnak való sírás is
Ásó27
(
x68)
Apr 16, 2021 23:28:55
x68)
Na télkatonájanézés, csá
Csak a fiatalok tudnak figyelni ilyenekre, úgyis itt leszel
Winkowitch
Apr 16, 2021 23:29:25
youtu.be/ReFotK72ciM
youtu.be/ReFotK72ciM
A kurva anyád, az autista agyad megint nem látja át a big picture-t, mert megint loopol egy részleten.
A trollok azt mondják, hogy soha nem volt jogsid (tehát hazudtál korábban), és nem is fogod tudni letenni. Az a legjobb, hogy szétszedünk a picsába ezzel a témával, közben a büntetőfékezésről loopolsz végig. Azt se tudnád, mi az a büntetőfékezés, ha az utóbbi években nem lennének róla hírek.
Még egyszer: az idióta anyád és apád milyen autót vettek neked, ami később el lett kótyavetyélve?
Apr 16, 2021 23:29:25
linzi fapóleon
(
x8)
Apr 16, 2021 23:30:02
x8)
Kísérteties a hasonlóság a szituációt tekintve, és a képet nézve is. ):)
www.szeretlekmagyarorszag.hu/felfedezo/meztelenul-jelent-meg-a-zoom-meetingen-egy-kanadai-kepviselo-miutan-azt-hitte-kikapcsolta-a-kamerajat/
www.szeretlekmagyarorszag.hu/felfedezo/meztelenul-jelent-meg-a-zoom-meetingen-egy-kanadai-kepviselo-miutan-azt-hitte-kikapcsolta-a-kamerajat/
bolgár jeti
(
x30)
Apr 16, 2021 23:30:50
x30)
Sodiazisten, tudjuk :)
Mit veszel a konyhádban, jöhetne valami exkluzív a kommenthaveroknak. Mennyi a budget a bevásárláshoz?
-
Apr 16, 2021 23:32:42
Na télkatonájanézés, csá
Kivancsisagbol megneztem es konkretan nem ertem, mi az amitol ennyire ra vagy fuggve. Nem sokkal kevesbe unalmas mont egy streamed. Cserebe meg csam nem is latvanyos
Apr 16, 2021 23:32:42
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Apr 16, 2021 23:33:09
x8)
Ne felejtsd el mikor majd az autópályán, a nyerges nyom egy satut, te nyugodtan baszodj bele fékezés nélkül.
Jól fogsz mutatni, mint darált hús:-D
Jól fogsz mutatni, mint darált hús:-D
Winkowitch
Apr 16, 2021 23:34:00
Két percet sem bírna a forgalomban. Nem hogy várni a "madarakat".... álomvilág
Két percet sem bírna a forgalomban. Nem hogy várni a "madarakat".... álomvilág
Amúgy most nézem én is, az első gifen az a kicsavart kéz a kormány tekerésénél eszméletlen.
Ilyet talán csak egy izomsorvadásos ember tudna produkálni, ha beültetné valaki egy autóba.
Apr 16, 2021 23:34:00
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Apr 16, 2021 23:34:15
x7)
-
Apr 16, 2021 23:34:30
Vasárnapra bekészitetted a kártyáid Endrú?
Nemlétező Kovács Nemcigány Casper Márk lehet, hogy zabos lesz.
Nemlétező Kovács Nemcigány Casper Márk lehet, hogy zabos lesz.
Apr 16, 2021 23:34:30
sodika
Apr 16, 2021 23:38:23
Ez a videó számomra azért volt tanulságos, mert mielőtt megnéztem, úgy voltam ezzel, hogy lehet, hogy Berkinek igaza van, amikor arra hivatkozik, hogy a busz szándékosan jött belé.
Ebben a videóban magyarázza el jól az ügyvéd, hogy Berkinek miért NINCS igaza.
Apr 16, 2021 23:38:23
zsidókvagytok
Apr 16, 2021 23:40:20
Ez a videó számomra azért volt tanulságos, mert mielőtt megnéztem, úgy voltam ezzel, hogy lehet, hogy Berkinek igaza van, amikor arra hivatkozik, hogy a busz szándékosan jött belé.
és ki a faszom kérdezett?
Apr 16, 2021 23:40:20
sodika
Apr 16, 2021 23:40:58
Előtte úgy voltam, hogy Berki jól mondja, hogy jól látszik a videón, hogy szándékosan ment bele a busz, és tényleg.
Ez a videó segített nekem megérteni, hogy Berkinek miért nincs KURVÁRA igaza. :D
Ez a videó segített nekem megérteni, hogy Berkinek miért nincs KURVÁRA igaza. :D
Apr 16, 2021 23:40:58
Winkowitch
Apr 16, 2021 23:41:20
Szerintem menj sírva filmet nézni, ma eléggé be lettél itt csicskítva. Ne tetézd :D
Apr 16, 2021 23:41:20
xray
(
x21)
Apr 16, 2021 23:41:47
x21)
Ja igen:
- Hamburg
- Berlin
- és most Linz még
jön hozzá.
39 éves fejjel elmondhatom, hogy SOHA nem éltem olyan helyen, ahol ne lett volna saját szobám, és kevesebb lett volna a szoba, mint az ember.
zárt osztályon van a helyed, gumiszobával kombinálva, néha hideg vizes zuhannyal spékelve! - Hamburg
- Berlin
- és most Linz még
jön hozzá.
39 éves fejjel elmondhatom, hogy SOHA nem éltem olyan helyen, ahol ne lett volna saját szobám, és kevesebb lett volna a szoba, mint az ember.
linzicsibe
(
x2)
Apr 16, 2021 23:41:51
x2)
Én beültetném amellé, akinél én voltam oktatáson. Egy 40es, mackós családapa, aki rallys volt, taxis meg vezetéstechnikai oktató. Elég temperamentumos, olyat baszna sodika combjára, hogy kettétörne a szerencsétlen, ha elbaszna valamit.
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Apr 16, 2021 23:43:30
x8)
zárt osztályon van a helyed, gumiszobával kombinálva, néha hideg vizes zuhannyal spékelve!
+ lobotomia:-D
sodi
Apr 16, 2021 23:45:18
Masztipartyt.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Apr 16, 2021 23:45:18
sodika
Apr 16, 2021 23:45:27
A lényeg, hogy mielőtt végighallgattam ezt az ügyvédet én a Berkinek adtam igazat. Ott a videó, a szemét buszsofőr szándékosan ment bele szegénykébe.
Ritkán változtatom meg a véleményemet, de itt az ügyvéd nagyon szépen elmagyarázza, hogy ez miért nincs így.
youtu.be/ReFotK72ciM
Ritkán változtatom meg a véleményemet, de itt az ügyvéd nagyon szépen elmagyarázza, hogy ez miért nincs így.
youtu.be/ReFotK72ciM
Apr 16, 2021 23:45:27
zsidókvagytok
Apr 16, 2021 23:46:13
A lényeg, hogy mielőtt végighallgattam ezt az ügyvédet én a Berkinek adtam igazat. Ott a videó, a szemét buszsofőr szándékosan ment bele szegénykébe.
youtu.be/ReFotK72ciM
youtu.be/ReFotK72ciM
De hidd már el hogy gecire senkit nem érdekel, ne loopolj baszdmeg.
Apr 16, 2021 23:46:13
miskolcigány
Apr 16, 2021 23:47:00
Endre, mi ez az ujabb manias szakasz? Megint anyad szivgyogyszerere ittal?
Apr 16, 2021 23:47:00
xray
(
x21)
Apr 16, 2021 23:48:15
x21)
te agyalágyult, legközelebb az emberes űrrepülésről lesz véleményed? soha nem lesz jogsid, erre fogadni merek.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
sodika
Apr 16, 2021 23:50:19
Az, hogy egy videó megváltoztatja a véleményemet valamiről, nagyon ritka. Ez ilyen videó volt, mert előtte én Berkinek adtam igazat, utána meg már nem.
Apr 16, 2021 23:50:19
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Apr 16, 2021 23:51:51
x13)
youtu.be/ReFotK72ciM
youtu.be/ReFotK72ciM
Maga a tény, hogy egy berki féle NER-es bűnöző gecinek adsz igazat látatlanban immedias res a leghulladékabb emberi kategóriába helyez téged. Persze ez tőlegd csak a szokásos színvonal, nem kéne meglepődnöm.
Winkowitch
Apr 16, 2021 23:52:49
Az, hogy egy videó megváltoztatja a véleményemet valamiről, nagyon ritka. Ez ilyen videó volt, mert előtte én Berkinek adtam igazat, utána meg már nem.
Még 4 évet le kell húznod egy városban, ahol senkit sem ismersz. Nyugi, ettől még én is megőrülnék. Gyere Sodibodi, loopold szét a fórumot hajnal 3ig. Volt ma sírás is? A hambis kép és az utána jövő csicskítás már túl sok volt a Sodibodinak?
Apr 16, 2021 23:52:49
sodika
Apr 16, 2021 23:54:43
Én előtte tényleg úgy voltam, hogy jaj, tényleg, látszik is, szegény jópofa kopasz vicces ember Berlike belement a gonosz BKV sofőr.
De ebben a videóban nagyon jól elmagyarázza az ügyvéd, hogy itt bizony kétség kívül Berki volt az agresszív fasz.
Ilyen nagyon-nagyon ritka, hogy valaki meg tudja változtatni a véleményemet, és ez ilyen eset volt pár hete.
Ezért ragadt meg bennem ilyen erősen.
De ebben a videóban nagyon jól elmagyarázza az ügyvéd, hogy itt bizony kétség kívül Berki volt az agresszív fasz.
Ilyen nagyon-nagyon ritka, hogy valaki meg tudja változtatni a véleményemet, és ez ilyen eset volt pár hete.
Apr 16, 2021 23:54:43
sodika
Apr 16, 2021 23:55:32
Berkibe, na.
Mindegy.
Tél katonája nézés, csá
Mindegy.
Tél katonája nézés, csá
Apr 16, 2021 23:55:32
Nemfatyle
(
x7)
Apr 16, 2021 23:55:35
x7)
Nem láttad az Index riportot a 98 évesen még aktív magyar háziorvosról? Én kb. olyan akarok lenni. És nem teljesíthetetlen. Kurz bejelentette, hogy májusban nyit a kondi, meg az uszoda. Onnantól sima ügy.
Mi akadályoz meg abban, hogy otthon edzél?
Seggszőr von Balu
Apr 16, 2021 23:56:04
Sodika remélem tudod, hogy ha belemész a büntetőfékezőbe akkor téged is elővehetnek, lövetési táv tartás elmulasztása miatt, szándékos balesetokozásért (felvételen látszik hogy nem próbálod elkerülni a balesetet) és ráadásul a casco sem fizeti ki neked 100%-ban a keletkezett kárt. Dilettáns barmok miatt szeretek éjszaka közlekedni amikor az idióták olyanok mint te alszanak vagy részegen fetrengenek a saját szarjukban.
Apr 16, 2021 23:56:04
zsidókvagytok
Apr 16, 2021 23:56:48
Én előtte tényleg úgy voltam, hogy jaj, tényleg, látszik is, szegény jópofa kopasz vicces ember Berlike belement a gonosz BKV sofőr.
Kurva érdekes, hogy minden embernek evidens volt hogy Berki a hibás de neked erről videókat kell nézni és loopolni órákon keresztül.
Apr 16, 2021 23:56:48
Seggszőr von Balu
Apr 16, 2021 23:59:19
Meg nem tudom, hogy ha 100-ról 1 másodperc alatt 0-ra mennyire egészséges egy épp ember számára. A te egészségi állapotod miatt szerintem te abból az autóból nem szálnál ki élve.
Apr 16, 2021 23:59:19
Seggszőr von Balu
Apr 17, 2021 00:05:12
Meg mivel a nap 24 órájában ittas vagy igy még vezetni se vezethetnél és sörike nélkül elvonási tüneteid miatt vezetni se tudnál. Ha meg ittasan ülsz volán mögé és kiszed a rendőr akkor nem éppen a legjobb arcát fogja neked mutatni... Meg láttuk streamekben, hogy vezetsz neked még biciklivel SEM LENNE SZABAD KÖZLEKEDNI
Apr 17, 2021 00:05:12
Magyarország rémálma
(
x7)
Apr 17, 2021 00:15:39
x7)
kibaszott buta ember vagy, alapból csak a satu barmok gondolták azt, amit te korábban
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 17, 2021 00:18:31
x38)
Egyszer menjenek beléd hátulról vagy szállj bele valakibe, aztán megnézem az ostorcsapás után hogy fog állni a nyakad meg a púpod, idióta!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Seggszőr von Balu
Apr 17, 2021 00:21:10
Gyagyás ugye azt tudod ha valakire azt hiszed, hogy büntetőfékezik, közben csak az útviszonyok miatt kell fékezgetnie és az idióta felfogásod miatt belécsattansz akkor hiába van dashcam meg hetyetyézel úgy megfognak baszni a rendőrök, hogy már annak fogsz örülni, hogy buszra tudsz jegyet venni.
Apr 17, 2021 00:21:10
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 17, 2021 00:24:00
x38)
Megússza, mert olyan reflexei vannak, mint egy félig halott lajhárnak, de parttalan a vita, mert SOHA nem lesz jogsija!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Seggszőr von Balu
Apr 17, 2021 00:24:51
Megússza, mert olyan reflexei vannak, mint egy félig halott lajhárnak, de parttalan a vita, mert SOHA nem lesz jogsija!
Remélem igy lesz
Apr 17, 2021 00:24:51
sittessanyi
Apr 17, 2021 00:27:56
aki veszekszik a púpossal kressz témakörben az amúgy galambokkal is szokott sakkozni?
ennyi év után sem vágjátok, hogy sneci alkalmatlan párbeszédre mert egyrészt egy fogyatékos világképe van a fejében, másrészt csak magának szokott autiloopolni? bármit írtok neki, az lepereg róla, hahó.
ennyi év után sem vágjátok, hogy sneci alkalmatlan párbeszédre mert egyrészt egy fogyatékos világképe van a fejében, másrészt csak magának szokott autiloopolni? bármit írtok neki, az lepereg róla, hahó.
Apr 17, 2021 00:27:56
Auti Anyu
Apr 17, 2021 00:34:23
Jaj, ne gondoljátok már túl! Sodinak csak azért KELL autó, hogy a sulik mellett abból mutogassa magát a kisiskolásoknak!
WhatRoller? Mindegy!
Apr 17, 2021 00:34:23
Kecske Toszó
Apr 17, 2021 00:37:11
Nincs valakinek linkje a Sodi vezetős live-hoz? Föleg az volt durva mikor mèg pedálokat is használt
Apr 17, 2021 00:37:11
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 17, 2021 00:39:28
x38)
Zoknikamera!!!
Őszülő Pajesz
Apr 17, 2021 00:53:24
sokra mész azzal, hogy mi van a kresszben leirva, meg mit mond az ügyvéd, ha te vagy valaki más meghal a te fogyatékos okoskodásod miatt (gondolom utóbbi nem is érdekelne). remélem soha nem lesz jogosítványod, de gyalogosan és bicajjal meg a drónozásoddal is egy életveszélyes barom vagy, láttuk a videóidban. amit facebookon művelsz, szintén. közveszélyes elmebeteg vagy, gyagyás
tetőszimulátor
Apr 17, 2021 00:53:24
Löwenbräu Oktoberfestbier
Apr 17, 2021 00:56:45
sokra mész azzal, hogy mi van a kresszben leirva, meg mit mond az ügyvéd, ha te vagy valaki más meghal a te fogyatékos okoskodásod miatt (gondolom utóbbi nem is érdekelne). remélem soha nem lesz jogosítványod, de gyalogosan és bicajjal meg a drónozásoddal is egy életveszélyes barom vagy, láttuk a videóidban. amit facebookon művelsz, szintén. közveszélyes elmebeteg vagy, gyagyás
Mondjuk bringával büntetőfékezhetne egy kamiont. Utána persze a sofőr kaphatná a tényfeltárást, hogy ne legyen bűntudata... :D
Apr 17, 2021 00:56:45
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Apr 17, 2021 00:58:15
x2)
sodi ha már ekkora kresz prof lettél, nem töltesz ki egy kresz tesztet liveban? mutasd meg nekünk mennyire penge vagy ha már okoskodsz!
Hehe
Apr 17, 2021 01:00:10
Cigány Márk satufekezet neked pár 100 eurós büntető kamatot.
Apr 17, 2021 01:00:10
töppedt buzigolyók
(
x37)
Apr 17, 2021 01:02:17
x37)
Bárhova mész, télen-nyáron, mindenhol mindig kurva sok az emberk a szűk utcákban. Még sarkon lévő a főutca is tök szűk ahhoz képest, amihez világvárosokban szoktam. :D
Laktam otthon: Újbudán, Óbudán, a Király utcában.
Németeknél Hamburgban és Berlinben.
De ilyet sehol nem láttam.
Szűk utcák, és kurva sok ember mindig mindenhol.
39 éves vagyok, és kurva sok helyen laktam, de ilyet korábban soha nem láttam.
Laktam otthon: Újbudán, Óbudán, a Király utcában.
Németeknél Hamburgban és Berlinben.
De ilyet sehol nem láttam.
Szűk utcák, és kurva sok ember mindig mindenhol.
39 éves vagyok, és kurva sok helyen laktam, de ilyet korábban soha nem láttam.
Ilyenkor Endre agya hibaüzenettel leáll. Egyébként Linz egy közepes méretűnél kicsit kisebb város, csak ez a tőgyarcú pont a belváros közepén lakik, kb mint nálunk a Körút. Ott van a boltok nagy része, persze hogy sok az ember, de amúgy kurvára nem vészes. Össze sem lehet hasonlítani Budapest belvárosával természetesen.
67 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™