felskálázni!
A nudista strandon Pistike meglátja a nagy hasú linzi pedofil szatírt.
- Mama, mi van a Sodi bácsi hasában, hogy olyan nagy?
- Bomba! - mondja zavartan a mama.
- Akkor szaladjunk gyorsan, mert már nagyon rövid a kanóc!
Ha nincs Barbiszar jó lesz a gyagyásé is Professzor úr?
Putyputyputy HALLO
ezen tényleg hangosan felröhögtem))))))))))))))))))))))))))
de inkább nem, csak hogy megkönnyebüljön.

Mi ez a gorillapod fétis? Néger fallosznak képzeli és nem tud nekik ellenállni? Hányadik ez kb. tizedik? Ettől majd biztos jó lesz a kép és nem fog recsegni a hang.
Nem tudom, a mobilos stream Twitch nélkül megint egy új dolog, amit még sose csináltam.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Te vagy az alkalmatlan, nem a P30.
Na tejhabosítás, csá.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Te vagy alkalmatlan erre és minden másra is, te nyomorult. :D
Putyputyputy HALLO
Te vagy alkalmatlan nem a P30 értsd már meg te nyomorult
Te hülye fasz, az én p30-asomon miért működik minden normálisan, recsegés mentesen?
Alkalmatlan kretén fasz vagy.
Mert jól van minden beállítva.
A Streamlabs nem tud közvetlenül YouTube-ra nyomni cuccot, mert recsegés lesz a vége. Úgy néz ki.
Milyen festékkel festetted be a hajad? Vettél a bababoltban valami csecsemőbiztos vízfestéket?
Tévedés, szar lesz, amíg nem veszel egy samsungot. Takarodj a media marktba, még így is bőven 20k felett marad a vésztartalék megtakarításod
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
A zsarolås rgya nagy valoszinuseggel, hogy a pedofilt rajtakapta amint Brigi gyermeket sexuålisan zaklatta.
de tud... csak te vagy balfasz.
#50euro + kamatok
Arra válaszolj, kérlek, hogy ha telefonról nem megy a stream, akkor miért nem vettél elő egyet a sok kamerád közül, és állítottad be azt? Főzni készültél, Endre, de semmilyen hozzávaló nem volt a pulton, se egy kés, se egy tál, se semmi. Nagyon nem szeretem, ha hülyének néznek. Neked eszedben sem volt főzni tegnap, csak eljátszottad a hattyú halálát a technikai problémákkal és gyorsan leléptél. Több száz nézőt hagytál cserben se szó, se beszéd. Saját magadat szabotálod folyamatosan a kezeletlen alkoholizmusod miatt.
Javítva.
Nothing's better than cheddar!
Max. Teat.
Megint? Mi volt még új? Az análdildód? A színek a hajadban? Két fasz egyszerre a szádban? Sör helyett kannás? Mit jelent az a te sivár életedben, hogy "megint egy új dolog"?
Gyagyás, ma szépen szóltam hozzád mert egy haldoklóval nem illik már geciskedni.
Baszol érdemben reagálni azokra a felvetésekre, hogy te miért nem vagy képes normálisan étkezni és minimális otthoni edzést végezni az egészséged érdekében? Miért nem hagyod abba a vedelést?
Ne értsd félre, nem kell kockás has meg 45-ös kar és fittnesnácivá sem kell változni. Az ugyanolyan beteg dolog mint amit te magaddal művelsz.
De neked mivel a családodban mindenki alkoholista, te is az vagy egyetlen korty szeszt nem szabadna innod úgy kb. tegnaptól.
Felfogtad egyáltalán mi van most veled?
a vasalt bakancs jobban mutatna a nyakán
Hetyetye
nálam volt már ilyen bug
Mifaaaaaaaaaaaan
Nem a P30 alkalmatlan, hanem te. Többen is P30-ról streamelnek és semmi baja nincsen.
Akkor kezdett el recsegni, amikor a buzimikrofonodat csatlakoztattad. Nem fogod fel?
Álmodjatok Rémeket!
JÖTT A CSODA. HAHÓ!
pedofilsodiasodi
Hogy a csöcsbe lehet alkalmatlan a feladatra egy 200.000 fütyis telefon???
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
ha a gyagyås ugy iteli meg, akkor az ugy van XD
Akkor most veszel 250k-ért egy számszungot (nem hitelre), hogy minőségi gurmé lájvot közvetíts?
dehogy vesz. csóró sodi a sodi. nem költ a minőségre. mindig csak a szarokat veszi meg.
#50euro + kamatok
Meg egy gorillapodot
Nem fatyok hajlandó kibékülni, csak kiPékülni!
XDXD
Nekem hiperszuper számszungom van, s21 ultra vagy mi a fasz de pont olyan mint a többi előtte. Annnyi, hogy ahol lakom van 5G és nagyon gyorsan letöltöm amit szeretnék de kb. ennyi és ezt szerintem egy olcsóbb 5G képes mobil is tudja. Meg talán jobb minőségben tudok zenét hallgatni róla.
Természetesen a szolgáltató adta ahol ezer éve ütyfél fatyok, eszembe nem jutna 300+ ezreket fizetni egy szaros mobiltelefonért.
Nem. Ne adjátok olcsón a pékülést, hát mit képzel ez a bajszos lókupec a Ray Charles szemcsijében? Hogy majd megsajnálom? :))))
Még egy boldozott levelet sem írt! Pernahajder!
Hívjatok sznobnak, de nekem már az is gáz, hogy egy 1 millió fütyis kvázi fejlesztő android-os sziamiaú' szarokkal mászkál.
Nálunk gémeskút országban minden fejlesztő Macbook Pro-n dolgozik és minimum iPhone 11-el járkál. Ezeket a húávei meg sziamiaús alibaba telefonokat csak teszteléshez használják.
Okay Dezsőkém, sznob geci vagy! :))))
Remélem segítettem.
hahahaha
Mifaaaaaaaaaaaan
Megőrülnék, ha macet kellene használnom szoftverfejlesztéshez (volt mac-em, és iPhonebuzi vagyok, mégmielőtt)
🕎Endigame🕎
1.4m re konfigurált imacet használok 2 éve, előtte 10 évekig windows után nekem meg pont az jött le hogy jobb a rendszer, habár én nem szoftvereket csinálok ratja.
Arra meg hogy ennyiből milyen windowsos gép lehetne annyit tudok mondani "balek vagyok"
די ביגאַסט פאָרשטעלונג אויף דער ערד
Furcsállom én is, hogy ez a sznob apple mánia nem jelent meg nála az évek alatt.
Mennyire tudná prolizni az alja androidos népséget ha full apple termékei lennének.
Meg borgozni.
De már csóró sodi asodi :)
Te ennyire következetesnek tartod a gnómot? Csak egy balfasz beállítani a felbontást.
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
Mondta is, hogy mindent alap beállítással használ mindig, mert segghülye :)
De te a tápláléklánc alján lévő futár fatyh! ;)
Ma SEM
Persze, mert ők két milliárd dollárból csinálták, én meg rongyos harmincezerből.
Szegény ember vízzel főz, megmondta Vera is a Big Brother második évadából.
Zsidó vagyok, Na meló, csá!
Semmit nem mutatott, csak kütyük voltak.
Mifaaaaaaaaaaaan
Ismerve endrét ő más fehér anyaggal helyettesítené be a tejet :)
Sok rajta a buta sárga írás!!!
Mifaaaaaaaaaaaan
De téged kiképzett a malac a vadászcsúzli tesztnél az operatőri alapokra, szegény gyagyásnak nem volt ilyen szakmai segítség elsajátítani a mozgókép rögzítés mesterségét.
AMIT MONDOK, AZT A SAJÁT TAPASZTALATAIMRA ALAPOZOM, NEM PEDIG ARRA, HOGY MIT MOND ORBÁN!
Szerző:
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Apr 20, 2021 11:39:15
Válasz
(3)
x2)
Válasz
(3)
A mirrort 8:23-nál állítsátok meg. Gyönyörűen látszik az éjfekete fogcsonk.
Hetyetye
trollokat etető gyagyás
Apr 20, 2021 11:42:21
A mirrort 8:23-nál állítsátok meg. Gyönyörűen látszik az éjfekete fogcsonk.
felskálázni!
Apr 20, 2021 11:42:21
broni
(
x45)
Apr 20, 2021 11:47:20
x45)
sodi, szarjá már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Löwenbräu Oktoberfestbier
Apr 20, 2021 11:47:49
Azt az undorító dagadt testet, a kis farokkal ne mutogasd.
A nudista strandon Pistike meglátja a nagy hasú linzi pedofil szatírt.
- Mama, mi van a Sodi bácsi hasában, hogy olyan nagy?
- Bomba! - mondja zavartan a mama.
- Akkor szaladjunk gyorsan, mert már nagyon rövid a kanóc!
Apr 20, 2021 11:47:49
Egy Vlognéző Gyerek
(
x2)
Apr 20, 2021 11:48:33
x2)
sodi, szarjá már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aczél elvtárs
(
x3)
Apr 20, 2021 11:51:22
x3)
Endre, haverommal előszedtünk egy Redmi note 7 telefont és nyomott egy tesztadást. Hibátlanul működött a face és a youtube lájfsz is.
Te mi a gecimet csináltál tegnap te agyhalott gyökér?
(egyikünk sem reál végzettségű, tarisznyás bölcsészek fatyunk, annak is az alja, ruhatár szak)
(egyikünk sem reál végzettségű, tarisznyás bölcsészek fatyunk, annak is az alja, ruhatár szak)
broni
(
x45)
Apr 20, 2021 11:54:09
x45)
ezen tényleg hangosan felröhögtem))))))))))))))))))))))))))
de inkább nem, csak hogy megkönnyebüljön.
broni
(
x45)
Apr 20, 2021 11:54:44
x45)
na, puncivadászat.
lavor
Apr 20, 2021 12:00:06

Mi ez a gorillapod fétis? Néger fallosznak képzeli és nem tud nekik ellenállni? Hányadik ez kb. tizedik? Ettől majd biztos jó lesz a kép és nem fog recsegni a hang.
Apr 20, 2021 12:00:06
xray
(
x21)
Apr 20, 2021 12:02:23
x21)
van itthon egy régi könyvem: dr.kenneth h. cooper: a tökéletes közérzet prrogramja, nagyon sok, snecinek is teljesíthető módszer van benne, korosztály szerint táblázatokba szedve, az olyan egyszerű és segédeszköz nélküli mindennapos edzésforma mint gyaloglás, futás, úszás(*pr), stb. étkezés, folyadékbevitel (xd), stb.
szóval, semmi "edzőgép" és pénzköltés. ez utóbbi lehet hogy akadály, de azt megoldhatja: csinál egy nagyobb pénzperselyt és edzés után beledobja a napi pénzelbaszásra szánt összeget. xd
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
szóval, semmi "edzőgép" és pénzköltés. ez utóbbi lehet hogy akadály, de azt megoldhatja: csinál egy nagyobb pénzperselyt és edzés után beledobja a napi pénzelbaszásra szánt összeget. xd
töppedt buzigolyók
(
x37)
Apr 20, 2021 12:04:09
x37)
Endre, ha jól számolom, akkor ez a hatodik gorillapodod? Minek? NINCS IS ANNYI KAMERÁD :D :D :D
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 20, 2021 12:04:13
x38)
Sneci, miért fested a hajad?
Sneci, élő adásban ráállsz a mérlegre?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Sneci, élő adásban ráállsz a mérlegre?
sodika
Apr 20, 2021 12:06:55
Endre, haverommal előszedtünk egy Redmi note 7 telefont és nyomott egy tesztadást. Hibátlanul működött a face és a youtube lájfsz is.
Nem tudom, a mobilos stream Twitch nélkül megint egy új dolog, amit még sose csináltam.
Apr 20, 2021 12:06:55
sodika
Apr 20, 2021 12:08:06
Ha a P30 alkalmatlan erre, akkor ezt tudomásul kell venni.
Apr 20, 2021 12:08:06
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Apr 20, 2021 12:08:45
x5)
Te vagy az alkalmatlan, nem a P30.
xray
(
x21)
Apr 20, 2021 12:08:47
x21)
van itthon egy régi könyvem: dr.kenneth h. cooper: a tökéletes közérzet prrogramja, nagyon sok, snecinek is teljesíthető módszer van benne, korosztály szerint táblázatokba szedve, az olyan egyszerű és segédeszköz nélküli mindennapos edzésforma mint gyaloglás, futás, úszás(*pr), stb. étkezés, folyadékbevitel (xd), stb.
most jut eszembe, a pénzperselynek pont jó lesz a régóta használton kívüli és drága pénzen vásárolt levélszekrény. az pont megfelelne. xd szóval, semmi "edzőgép" és pénzköltés. ez utóbbi lehet hogy akadály, de azt megoldhatja: csinál egy nagyobb pénzperselyt és edzés után beledobja a napi pénzelbaszásra szánt összeget. xd
Egy Vlognéző Gyerek
(
x2)
Apr 20, 2021 12:09:08
x2)
Te vagy alkalmatlan erre és minden másra is, te nyomorult. :D
Sodihitele
Apr 20, 2021 12:09:28
Te vagy alkalmatlan nem a P30 értsd már meg te nyomorult
Apr 20, 2021 12:09:28
Ásó27
(
x68)
Apr 20, 2021 12:09:42
x68)
Az unboxing videók kurva érdekesek, és sokan is nézték őket :))
És ebben még te is egyetértettél velem:
Mifaaaaaaaaaaaan
És ebben még te is egyetértettél velem:
Kukautas
Apr 20, 2021 12:11:12
Te hülye fasz, az én p30-asomon miért működik minden normálisan, recsegés mentesen?
Apr 20, 2021 12:11:12
pedofilsodiasodi
(
x2)
Apr 20, 2021 12:13:14
x2)
Szerencsére nem csak magadnak, de Kovács Márknak is vettél egyet hitelre.
BALEK!!

Itt szeretném megemlíteni Endre a következőket. Pontosan tudom, hogy hová lett az előző telefonod.
Szerintem egyértelmű - nem is nagyon kell magyarázni, hogy Márk zsarol téged és nem csak azzal, hogy nem fizet.
Ez a búcsúküldés dolog már régen túlmutat azon, hogy a nemlétező pénzéhez keresel barátokat Endre.
Zsarol Márk valamivel, valószínűleg már elég régóta. De ha nem is oly rég, emlékezz vissza Endre, nyáron voltál Márkéknál, aztán ők költöztettek el. Előfordulhat, hogy a költözés során elvették egy külső SSD-d, pendrive-od, bármid. De azt is lehet, hogy Samsung telefonod, amire azt mondtad, elhagytad (akkor vetted a Huaweit), a miskolci, "szépszeműeknél" van. Ha ez így van, akkor valószínűleg a telefonon lévő dolgokkal zsarolnak. :) A streamek alapján nem volt kód vagy ujjlenyomat a telefonon, csak szimplán felhúztad a kijelzőt. (Bár simán megváltoztathatták később is, ha mégis kóddal vagy ujjlenyomattal volt ellátva.)
Szerintem ezt is érdemes lehet megpöcögtetni, mert az a telefon biztosan nem tűnt el csak úgy.
Ha pedig valóban bejelentette Endre a bankoknak, hogy már Ausztriában van, akkor nem azért "hagyta el" a telefont, mert el akart tűnni a bankok látóköréből.
Továbbá, lehet az Ogrénak is jeleznie kellett, hogy új telefonszáma van, hogy el tudják érni egymást, persze egy kis pénz fejében. Aki minden bizonnyal bármikor kiadná a bankoknak Endre elérhetőségét, ha arról lenne szó.
Ebből kifolyólag gondolnám, hogy az a telefon nem véletlenségből tűnt el, hanem bizony ott lapul valahol Miskolc, Hungary környékén vagy Traunban, ha ott lakik még Márk részben. (ezt nem tudom pontosan.)
pedofilsodiasodi
BALEK!!

Itt szeretném megemlíteni Endre a következőket. Pontosan tudom, hogy hová lett az előző telefonod.
Szerintem egyértelmű - nem is nagyon kell magyarázni, hogy Márk zsarol téged és nem csak azzal, hogy nem fizet.
Ez a búcsúküldés dolog már régen túlmutat azon, hogy a nemlétező pénzéhez keresel barátokat Endre.
Zsarol Márk valamivel, valószínűleg már elég régóta. De ha nem is oly rég, emlékezz vissza Endre, nyáron voltál Márkéknál, aztán ők költöztettek el. Előfordulhat, hogy a költözés során elvették egy külső SSD-d, pendrive-od, bármid. De azt is lehet, hogy Samsung telefonod, amire azt mondtad, elhagytad (akkor vetted a Huaweit), a miskolci, "szépszeműeknél" van. Ha ez így van, akkor valószínűleg a telefonon lévő dolgokkal zsarolnak. :) A streamek alapján nem volt kód vagy ujjlenyomat a telefonon, csak szimplán felhúztad a kijelzőt. (Bár simán megváltoztathatták később is, ha mégis kóddal vagy ujjlenyomattal volt ellátva.)
Szerintem ezt is érdemes lehet megpöcögtetni, mert az a telefon biztosan nem tűnt el csak úgy.
Ha pedig valóban bejelentette Endre a bankoknak, hogy már Ausztriában van, akkor nem azért "hagyta el" a telefont, mert el akart tűnni a bankok látóköréből.
Továbbá, lehet az Ogrénak is jeleznie kellett, hogy új telefonszáma van, hogy el tudják érni egymást, persze egy kis pénz fejében. Aki minden bizonnyal bármikor kiadná a bankoknak Endre elérhetőségét, ha arról lenne szó.
Ebből kifolyólag gondolnám, hogy az a telefon nem véletlenségből tűnt el, hanem bizony ott lapul valahol Miskolc, Hungary környékén vagy Traunban, ha ott lakik még Márk részben. (ezt nem tudom pontosan.)
sodika
Apr 20, 2021 12:13:16
A Streamlabs nem tud közvetlenül YouTube-ra nyomni cuccot, mert recsegés lesz a vége. Úgy néz ki.
Apr 20, 2021 12:13:16
Örebro
(
x17)
Apr 20, 2021 12:13:53
x17)
dagadt elhizott diszno, volt mår rajtad az eletedben egyszer is vasalt ing?
-
Apr 20, 2021 12:14:05
Milyen festékkel festetted be a hajad? Vettél a bababoltban valami csecsemőbiztos vízfestéket?
Apr 20, 2021 12:14:05
Nemfatyle
(
x7)
Apr 20, 2021 12:15:45
x7)
Tévedés, szar lesz, amíg nem veszel egy samsungot. Takarodj a media marktba, még így is bőven 20k felett marad a vésztartalék megtakarításod
Örebro
(
x17)
Apr 20, 2021 12:15:56
x17)
Szerencsére nem csak magadnak, de Kovács Márknak is vettél egyet hitelre.
BALEK!!
BALEK!!
A zsarolås rgya nagy valoszinuseggel, hogy a pedofilt rajtakapta amint Brigi gyermeket sexuålisan zaklatta.
Twiccs Chat
(
x5)
Apr 20, 2021 12:16:03
x5)
de tud... csak te vagy balfasz.
Ásó27
(
x68)
Apr 20, 2021 12:17:56
x68)
Mi a faszért nem veszel akkor értelmes kamerát balfasz? Ennyit ér a vlog?
Elvileg ez az életed, aztán csak filléreket költesz rá :DDD
Mifaaaaaaaaaaaan
Elvileg ez az életed, aztán csak filléreket költesz rá :DDD
töppedt buzigolyók
(
x37)
Apr 20, 2021 12:20:28
x37)
Arra válaszolj, kérlek, hogy ha telefonról nem megy a stream, akkor miért nem vettél elő egyet a sok kamerád közül, és állítottad be azt? Főzni készültél, Endre, de semmilyen hozzávaló nem volt a pulton, se egy kés, se egy tál, se semmi. Nagyon nem szeretem, ha hülyének néznek. Neked eszedben sem volt főzni tegnap, csak eljátszottad a hattyú halálát a technikai problémákkal és gyorsan leléptél. Több száz nézőt hagytál cserben se szó, se beszéd. Saját magadat szabotálod folyamatosan a kezeletlen alkoholizmusod miatt.
CheddarGoblin
(
x2)
Apr 20, 2021 12:20:49
x2)
Ha a Sodi alkalmatlan erre, akkor ezt tudomásul kell venni.
Javítva.
Ásó27
(
x68)
Apr 20, 2021 12:21:30
x68)
Mit főztél volna Endre????
Mifaaaaaaaaaaaan
Örebro
(
x17)
Apr 20, 2021 12:22:15
x17)
Mit főztél volna Endre????
Max. Teat.
Twiccs Chat
(
x5)
Apr 20, 2021 12:22:40
x5)
akkor ma újra próbálod a fözöcskézést? biztos éhezel :D
#50euro + kamatok
Hahó
(
x136)
Apr 20, 2021 12:24:19
x136)
hajfestős stream kell, ez a formátum foshni fogja.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Aczél elvtárs
(
x3)
Apr 20, 2021 12:25:55
x3)
Megint? Mi volt még új? Az análdildód? A színek a hajadban? Két fasz egyszerre a szádban? Sör helyett kannás? Mit jelent az a te sivár életedben, hogy "megint egy új dolog"?
Gyagyás, ma szépen szóltam hozzád mert egy haldoklóval nem illik már geciskedni.
Baszol érdemben reagálni azokra a felvetésekre, hogy te miért nem vagy képes normálisan étkezni és minimális otthoni edzést végezni az egészséged érdekében? Miért nem hagyod abba a vedelést?
Ne értsd félre, nem kell kockás has meg 45-ös kar és fittnesnácivá sem kell változni. Az ugyanolyan beteg dolog mint amit te magaddal művelsz.
De neked mivel a családodban mindenki alkoholista, te is az vagy egyetlen korty szeszt nem szabadna innod úgy kb. tegnaptól.
Felfogtad egyáltalán mi van most veled?
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Apr 20, 2021 12:26:08
x2)
dagadt elhizott diszno, volt mår rajtad az eletedben egyszer is vasalt ing?
a vasalt bakancs jobban mutatna a nyakán
Megmondo
Apr 20, 2021 12:37:00
Sodi egyáltalán nem kövér, csak a sok bébitápszertől babapocija lett.
Apr 20, 2021 12:37:00
sima kötőjel
Apr 20, 2021 12:38:02
hahó,
ha bejelentkezésnél azt írja, hogy "be kell jelentkezned" az bug vagy ki lettem téve? ha utóbbi, akkor soha többet nem írok ide!
ha bejelentkezésnél azt írja, hogy "be kell jelentkezned" az bug vagy ki lettem téve? ha utóbbi, akkor soha többet nem írok ide!
Apr 20, 2021 12:38:02
IT Troll
Apr 20, 2021 12:39:21
Töröld a sütiket meg a local storaget és próbálkozz újra!
Eddig lehetett eljutni!
Eddig lehetett eljutni!
Apr 20, 2021 12:39:21
Ásó27
(
x68)
Apr 20, 2021 12:39:23
x68)
hahó,
nálam volt már ilyen bug
-
Apr 20, 2021 12:41:07
Egy kövér buzi vagy sneci.
Apr 20, 2021 12:41:07
Streamer Koldus
(
x2)
Apr 20, 2021 12:41:15
x2)
Nem a P30 alkalmatlan, hanem te. Többen is P30-ról streamelnek és semmi baja nincsen.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Apr 20, 2021 12:43:19
x10)
Akkor kezdett el recsegni, amikor a buzimikrofonodat csatlakoztattad. Nem fogod fel?
Ájnold
Apr 20, 2021 12:43:26
Hasra gyúrt, Jövő Héten pedig jobb bicepszre, aztán a balra....
Apr 20, 2021 12:43:26
pedofilsodiasodi
(
x2)
Apr 20, 2021 12:45:42
x2)
JÖTT A CSODA. HAHÓ!
Örebro
(
x17)
Apr 20, 2021 12:45:44
x17)
gyagyås mi a szinkodja a hajfestekednek? Remelem szinben passzolo szåjruzstis vålasztottål :DDDDDDDDDD
SyntaxError
(
x24)
Apr 20, 2021 12:54:14
x24)
Örebro
(
x17)
Apr 20, 2021 12:56:09
x17)
ha a gyagyås ugy iteli meg, akkor az ugy van XD
bojlertestű piton
(
x1)
Apr 20, 2021 12:58:49
x1)
Akkor most veszel 250k-ért egy számszungot (nem hitelre), hogy minőségi gurmé lájvot közvetíts?
-
Apr 20, 2021 12:59:52
Endre, ha akármilyen igényességed lenne, akkor tudnád, hogy valószinűleg a mikrofon vagy a beállitása szar. Mikor twitchen próbálgattad, akkor is szar volt, a vlogban szintén szar volt. Nem a telefonnal van baj, hanem a mikrofonnal, vagy a beállitással.
Azt sem értem, hogy mégis miért telefonról akarsz streamelni, mikor ott van a többmilliós setup. Fogod a laptopodat és kicsit odébb költözteted a kamerákkal és a mikrofon állvánnyal együtt.
Életképtelen balfasz vagy.
Ugyanazt csinálod a streammel, mint a vloggal is. A vlog előtt van egy egész heted anyagot felvenni, próbálgatni, visszanézni/hallgatni, de neked nincs annyi eszed, hogy ezt megtedd. A streamről is legalább 2 hete ugatsz folyamatosan és egy egyszerű tesztet sem csináltál.
Nem az eszközökkel van baj, hanem veled.
Azt sem értem, hogy mégis miért telefonról akarsz streamelni, mikor ott van a többmilliós setup. Fogod a laptopodat és kicsit odébb költözteted a kamerákkal és a mikrofon állvánnyal együtt.
Életképtelen balfasz vagy.
Ugyanazt csinálod a streammel, mint a vloggal is. A vlog előtt van egy egész heted anyagot felvenni, próbálgatni, visszanézni/hallgatni, de neked nincs annyi eszed, hogy ezt megtedd. A streamről is legalább 2 hete ugatsz folyamatosan és egy egyszerű tesztet sem csináltál.
Nem az eszközökkel van baj, hanem veled.
Apr 20, 2021 12:59:52
Twiccs Chat
(
x5)
Apr 20, 2021 12:59:55
x5)
dehogy vesz. csóró sodi a sodi. nem költ a minőségre. mindig csak a szarokat veszi meg.
Ásó27
(
x68)
Apr 20, 2021 13:00:01
x68)
Pofázik, hogy alkalmatlan rá a P30, de értelmes mobilra vagy kamerára nincs pénze.
Csóró slag.
Mifaaaaaaaaaaaan
Csóró slag.
Ásó27
(
x68)
Apr 20, 2021 13:01:14
x68)
Szerintem vegyél még egy sajtreszelőt.
Mifaaaaaaaaaaaan
Budai-úrifiú
(
x9)
Apr 20, 2021 13:02:14
x9)
Edzés témában Púp-orr-sérv-fogász trolléga kommentjét idézném.

A púpkorcs már régen túl van azon a ponton hogy edzeni tudna, és nem azért mert túl kövér hozzá, hanem azért mert a gerince kb mint egy DNS spirál úgy néz ki.
Endre, egy dagadt geci vagy.
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.

A púpkorcs már régen túl van azon a ponton hogy edzeni tudna, és nem azért mert túl kövér hozzá, hanem azért mert a gerince kb mint egy DNS spirál úgy néz ki.
Endre, egy dagadt geci vagy.
Nemfatyle
(
x7)
Apr 20, 2021 13:02:48
x7)
Szerintem vegyél még egy sajtreszelőt.
Meg egy gorillapodot
sima kötőjel
Apr 20, 2021 13:06:12
Sodi, kérlek ne egyél ilyen szemét kajákat. Tudom, hogy 35 év csóróság után jól esik a mekis kaja, de én még szeretnék vagy 20 évig röhögni rajtad. Ne igyál annyit és ne dohányozz!
Apr 20, 2021 13:06:12
-
Apr 20, 2021 13:07:08
Akkor bezzeg nem volt rossz a hang amikor nem a méregdrága csiptethetős mikrofont használta
Apr 20, 2021 13:07:08
Ásó27
(
x68)
Apr 20, 2021 13:07:22
x68)
Tényleg, milyen cigit szívsz gyagyás?
Mifaaaaaaaaaaaan
D_Dezső
(
x29)
Apr 20, 2021 13:09:56
x29)
"Sneci, te hány pontosnak érzed magad férfiban?"
Nézzük csak...
nem vagyok kövér, sem alacsony: +1
- ezt nem is kell magyarázni, azóta kiderült, hogy alig 170-175 cm, plusz szépen el is hízott.
nem vagyok cigány: +1
- ezt az egyet meghagyom, bár amilyen igénytelen vagy a környezetedre és amilyen emberekkel barátkozol minimum wannabe cigány vagy.
normális hajjal és ruhában normálisan nézek ki: +1
- soha nem bizonyította be, tehát tekinthetjük hamisnak
átlagon felüli intim tulajdonság és megfelelő
- azt a szürke töppedt impotens fütyköst nem nevezném átlagon felülinek :)
teljesítőképesség: +1
- már csak oral jelly-vel lehet életet lehetni a szürke kis fütyibe, plusz nincs bizonyítva, hogy valaha volt használva nővel rendeltetésszerűen. Prosti nyaláshoz meg ugye nincs szükség teljesítőképességre.
értelmiségi munka, okosan tudok, társalogni: +1
- folyamatos elbocsájtások ergo nem alkalmas értelmiségi munkára, az okos társalgás sem tűnt fel a nyökögős, böfögős streamekben/flokkokban.
fiatal vagyok erőm teljében: +1
- hivatalosan sem fiatal már, gyakorlatilag egy szenilis alkoholista 50-es.
Vagyis jelenleg6.
- Hát ez most csak 1-es lett Endrú'.
Vizuálisan is érzékelhetően szálkásra gyúrva7
2 lennék (ez már idén ősszel teljesül) hahah :) megfelelő egzisztenciával pedig 3(ez 2-3 év max.). Hány éves a hitel futam időd 10 év?
Nézzük csak...
- ezt nem is kell magyarázni, azóta kiderült, hogy alig 170-175 cm, plusz szépen el is hízott.
nem vagyok cigány: +1
- ezt az egyet meghagyom, bár amilyen igénytelen vagy a környezetedre és amilyen emberekkel barátkozol minimum wannabe cigány vagy.
- soha nem bizonyította be, tehát tekinthetjük hamisnak
- azt a szürke töppedt impotens fütyköst nem nevezném átlagon felülinek :)
- már csak oral jelly-vel lehet életet lehetni a szürke kis fütyibe, plusz nincs bizonyítva, hogy valaha volt használva nővel rendeltetésszerűen. Prosti nyaláshoz meg ugye nincs szükség teljesítőképességre.
- folyamatos elbocsájtások ergo nem alkalmas értelmiségi munkára, az okos társalgás sem tűnt fel a nyökögős, böfögős streamekben/flokkokban.
- hivatalosan sem fiatal már, gyakorlatilag egy szenilis alkoholista 50-es.
Vagyis jelenleg
- Hát ez most csak 1-es lett Endrú'.
Vizuálisan is érzékelhetően szálkásra gyúrva
2 lennék (ez már idén ősszel teljesül) hahah :) megfelelő egzisztenciával pedig 3
-
Apr 20, 2021 13:12:02
Addabboy szeretne kibékülni a fórummal
www.facebook.com/story.php?story_fbid=121313566724121&id=100065364336534
www.facebook.com/story.php?story_fbid=121313566724121&id=100065364336534
Apr 20, 2021 13:12:02
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Apr 20, 2021 13:17:06
x7)
A buzifényes beszélő flokkokban semmit nem látni a vekniből.

A p30 pro pici szenzora csak akkor elég, ha közelről a pofájába világít az összes szopbox-szal. Az esti sétálos live-okhoz sem ér semmit.
Az 1/1.33 inch méretű, Samsung ISOCELL szenzoros telefonok sokkal jobban látnak sötétben. Az S21 Ultrát egyértelműen profiknak szánja a gyártó. Nem értem mi akadálya ennek, ha valaki egymilliót keres. Le is lehet írni az adóból.

|__o__|

A p30 pro pici szenzora csak akkor elég, ha közelről a pofájába világít az összes szopbox-szal. Az esti sétálos live-okhoz sem ér semmit.
Az 1/1.33 inch méretű, Samsung ISOCELL szenzoros telefonok sokkal jobban látnak sötétben. Az S21 Ultrát egyértelműen profiknak szánja a gyártó. Nem értem mi akadálya ennek, ha valaki egymilliót keres. Le is lehet írni az adóból.

D_Dezső
(
x29)
Apr 20, 2021 13:17:25
x29)
facebook.com/story.php?story_fbid=121313566724121&id=100065364336534
Nem fatyok hajlandó kibékülni, csak kiPékülni!
Örebro
(
x17)
Apr 20, 2021 13:18:49
x17)
XDXD
Aczél elvtárs
(
x3)
Apr 20, 2021 13:19:43
x3)
Nekem hiperszuper számszungom van, s21 ultra vagy mi a fasz de pont olyan mint a többi előtte. Annnyi, hogy ahol lakom van 5G és nagyon gyorsan letöltöm amit szeretnék de kb. ennyi és ezt szerintem egy olcsóbb 5G képes mobil is tudja. Meg talán jobb minőségben tudok zenét hallgatni róla.
Természetesen a szolgáltató adta ahol ezer éve ütyfél fatyok, eszembe nem jutna 300+ ezreket fizetni egy szaros mobiltelefonért.
Aczél elvtárs
(
x3)
Apr 20, 2021 13:22:39
x3)
Nem. Ne adjátok olcsón a pékülést, hát mit képzel ez a bajszos lókupec a Ray Charles szemcsijében? Hogy majd megsajnálom? :))))
Még egy boldozott levelet sem írt! Pernahajder!
Örebro
(
x17)
Apr 20, 2021 13:23:05
x17)
Aki nem volt ott a legutobbi adda-s youtub liven, annak annyit.
ez a geci törpegnom behazudta addanak, hogy a Logosi utcai lakås az öve volt es elcsaltåk töle a cigånyok, miközben itt irta le a gyagyås, hogy jol szivattåk a berbeado ugyvednöt,mert törpe nem fizetett lakbert mig ki nem lakoltattåk. ugyhogy,egegyszer adda!!! egy szavåt ne heidd el ennek a törpgecinek.
ez a geci törpegnom behazudta addanak, hogy a Logosi utcai lakås az öve volt es elcsaltåk töle a cigånyok, miközben itt irta le a gyagyås, hogy jol szivattåk a berbeado ugyvednöt,mert törpe nem fizetett lakbert mig ki nem lakoltattåk. ugyhogy,egegyszer adda!!! egy szavåt ne heidd el ennek a törpgecinek.
D_Dezső
(
x29)
Apr 20, 2021 13:23:06
x29)
A p30 pro pici szenzora csak akkor elég, ha közelről a pofájába világít az összes szopbox-szal.
Hívjatok sznobnak, de nekem már az is gáz, hogy egy 1 millió fütyis kvázi fejlesztő android-os sziamiaú' szarokkal mászkál.
Nálunk gémeskút országban minden fejlesztő Macbook Pro-n dolgozik és minimum iPhone 11-el járkál. Ezeket a húávei meg sziamiaús alibaba telefonokat csak teszteléshez használják.
Aczél elvtárs
(
x3)
Apr 20, 2021 13:25:05
x3)
Remélem segítettem.
Ásó27
(
x68)
Apr 20, 2021 13:30:07
x68)
Remélem segítettem.
Remélem segítettem.
hahahaha
Penzmento
(
x6)
Apr 20, 2021 13:30:44
x6)
Megőrülnék, ha macet kellene használnom szoftverfejlesztéshez (volt mac-em, és iPhonebuzi vagyok, mégmielőtt)
Nemfatyle
(
x7)
Apr 20, 2021 13:36:08
x7)
Endre most az egyszer segítek neked. Láthatod, hogy a trollok nagyon megrémültek, hogy kezded kapizsgálni addabboy titkát, mindenki megpróbál meggyőzni, hogy veled van a baj, próbálják menteni a menthetőt.
Te évekig próbálkozol a ticcsen, és semmire se jutsz, addabboy meg simán egy hónap alatt eléri a partneri szintet? Na persze! A titok bizony a telefonban van, jól látod. Egy módon mutathatod meg a trolloknak, hogy mégse a személyeddel van a probléma, ha veszel egy normális Samsung telefont, és arról kezded nyomni a streameket. Tudom, ez komoly befektetés, de még így is marad több mint 20000 euró vésztartalékod, csak észnél kell lenni. Hidd el, majd a Tesládban ülve nagyon hálás leszel magadnak, hogy meglépted.
Te évekig próbálkozol a ticcsen, és semmire se jutsz, addabboy meg simán egy hónap alatt eléri a partneri szintet? Na persze! A titok bizony a telefonban van, jól látod. Egy módon mutathatod meg a trolloknak, hogy mégse a személyeddel van a probléma, ha veszel egy normális Samsung telefont, és arról kezded nyomni a streameket. Tudom, ez komoly befektetés, de még így is marad több mint 20000 euró vésztartalékod, csak észnél kell lenni. Hidd el, majd a Tesládban ülve nagyon hálás leszel magadnak, hogy meglépted.
MÁJAS
Apr 20, 2021 13:38:09
Te nyomorék egy ötöd ennyibe kerülő Xiaomi-val fullosabb streamet csinálok mobilnetről, hete!
Apr 20, 2021 13:38:09
Yitzhak Schweiz
(
x1)
Apr 20, 2021 13:39:14
x1)
1.4m re konfigurált imacet használok 2 éve, előtte 10 évekig windows után nekem meg pont az jött le hogy jobb a rendszer, habár én nem szoftvereket csinálok ratja.
Arra meg hogy ennyiből milyen windowsos gép lehetne annyit tudok mondani "balek vagyok"
botibb
Apr 20, 2021 13:42:24
Trollszok, a felbontás nem a telefon hibája, hanem Endre direkt így akarta hogy ha véletlen bármilyen papírt / ragyát észrevennénk akkor ne lehessen elolvasni/megvizsgálni azt. Nem a telefonnal van baj.
Nagy farkam van és kemény. :)
Apr 20, 2021 13:42:24
Trash csoportos haver
(
x19)
Apr 20, 2021 13:42:54
x19)
Furcsállom én is, hogy ez a sznob apple mánia nem jelent meg nála az évek alatt.
Mennyire tudná prolizni az alja androidos népséget ha full apple termékei lennének.
Meg borgozni.
De már csóró sodi asodi :)
-
Apr 20, 2021 13:44:34
Ezt elbasztad sneci. Ezzel a testtel már luxus prosti sem lehetsz.
Apr 20, 2021 13:44:34
sztárprogramozó
(
x2)
Apr 20, 2021 13:45:59
x2)
Trollszok, a felbontás nem a telefon hibája, hanem Endre direkt így akarta hogy ha véletlen bármilyen papírt / ragyát észrevennénk akkor ne lehessen elolvasni/megvizsgálni azt. Nem a telefonnal van baj.
Te ennyire következetesnek tartod a gnómot? Csak egy balfasz beállítani a felbontást.
Trash csoportos haver
(
x19)
Apr 20, 2021 13:46:48
x19)
Mondta is, hogy mindent alap beállítással használ mindig, mert segghülye :)
Yitzhak Schweiz
(
x1)
Apr 20, 2021 13:47:39
x1)
Az milyen lehet hogy több mint 1 milliót keresel és nem tudsz bármikor bemenni a mediamarktba és akár mind2 telefont megvenni?
Endre, HAHÓ, proli vagy
Endre, HAHÓ, proli vagy
Aczél elvtárs
(
x3)
Apr 20, 2021 13:47:41
x3)
Te nyomorék egy ötöd ennyibe kerülő Xiaomi-val fullosabb streamet csinálok mobilnetről, hete!
De te a tápláléklánc alján lévő futár fatyh! ;)
töppedt buzigolyók
(
x37)
Apr 20, 2021 13:50:01
x37)
Szerintem ma nem lesz főzőcskézős stream. Ebben eddig lehetett eljutni, kalandod véget ért.
SZŐR Kiss Endre Farkas
Apr 20, 2021 13:50:46
pupos buzi vagy?
hol a flokk?
Apr 20, 2021 13:50:46
Yitzhak Schweiz
(
x1)
Apr 20, 2021 13:52:18
x1)
Szerintem ma nem lesz főzőcskézős stream.
Ma SEM
-
Apr 20, 2021 13:52:24
Endre, a Marson lévő Persevarance rover jobb minőségben streamel a Földtől kb 290 millió km-re, mint Te Linzből.
Apr 20, 2021 13:52:24
Trash csoportos haver
(
x19)
Apr 20, 2021 13:54:10
x19)
Tegnap mit akart főzni ez a geci? Kiderült egyáltalán? Mutatott alapanyagokat?
Csak átpörgettem a mirrort.
Diplomás troll
Apr 20, 2021 13:54:51
Vicces színű emberek, nagy has és egy kis gasztronómia.
Sodi is lehet csak részt akar venni a hízóversenyen, ezért kizárólag vért és tejet (meg sörikét) fogyaszt...
telex.hu/eszkombajn/2021/04/20/bodi-torzs-hizoverseny-tehentej-es-ver-afrika-etiopia-bizarr-szokas
Sodi is lehet csak részt akar venni a hízóversenyen, ezért kizárólag vért és tejet (meg sörikét) fogyaszt...
telex.hu/eszkombajn/2021/04/20/bodi-torzs-hizoverseny-tehentej-es-ver-afrika-etiopia-bizarr-szokas
Apr 20, 2021 13:54:51
Dr. Sodi Phd
Apr 20, 2021 13:55:50
Endre, a Marson lévő Persevarance rover jobb minőségben streamel a Földtől kb 290 millió km-re, mint Te Linzből.
Persze, mert ők két milliárd dollárból csinálták, én meg rongyos harmincezerből.
Szegény ember vízzel főz, megmondta Vera is a Big Brother második évadából.
Zsidó vagyok, Na meló, csá!
Apr 20, 2021 13:55:50
Ásó27
(
x68)
Apr 20, 2021 13:56:35
x68)
Tegnap mit akart főzni ez a geci? Kiderült egyáltalán? Mutatott alapanyagokat?
Semmit nem mutatott, csak kütyük voltak.
Trash csoportos haver
(
x19)
Apr 20, 2021 13:57:13
x19)
Vicces színű emberek, nagy has és egy kis gasztronómia.
Ismerve endrét ő más fehér anyaggal helyettesítené be a tejet :)
Yitzhak Schweiz
(
x1)
Apr 20, 2021 13:57:17
x1)
Egyébként endre, ha semmit nem tudnánk rólad csak azt hogy éjjel 1-2 között alszol el, és már hajnal 5kor pörög a púpfal, abból egyértelmű hogy ezt itt a végjáték
-
Apr 20, 2021 13:58:46
Hogy lehetsz ennyire igénytelen saját magaddal szemben Linzi faszverő? Oké, alkoholista vagy, ezt szerintem már Te is beláttad, de látod Te magad a tükörben? Akkora vagy baszdmeg a sok sörikétől, mint Döbrögi. Tudod hogy a szívednek milyen megterhelő egy ekkora testbe pumpálni a vért? Szerinted miért nem áll fel a farkad OralJelly nélkül 40 évesen?
Van a trash tartalmaknak egy enyhe bája, de nem akarom hogy megdögöljél.
Van a trash tartalmaknak egy enyhe bája, de nem akarom hogy megdögöljél.
Apr 20, 2021 13:58:46
Ásó27
(
x68)
Apr 20, 2021 14:01:14
x68)
Ha a kamerám képe hulladék, akkor én is ilyen filléres dolgokat veszek:
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
Apr 20, 2021 14:01:41
x68)
Ha a kamerám képe hulladék, akkor én is ilyen filléres dolgokat veszek:
Sok rajta a buta sárga írás!!!
Yitzhak Schweiz
(
x1)
Apr 20, 2021 14:02:43
x1)
Endre, Jól számolom hogy a just dance éves díjat is vonták már megint? Megérte?
Továbbá, 14 hónapja nem voltál kondiban aminek a díja 90EUR/hó, tehát azóta 90x14x367= 462 000HUF azaz majdnem félmillió forintba került ez neked! Brávó endre
Továbbá, 14 hónapja nem voltál kondiban aminek a díja 90EUR/hó, tehát azóta 90x14x367= 462 000HUF azaz majdnem félmillió forintba került ez neked! Brávó endre
-
Apr 20, 2021 14:02:47
Hallod Endre, Linzből kinek szurkolsz? Az oroszoknak vagy az ukránoknak?
Apr 20, 2021 14:02:47
dezsebazsi
Apr 20, 2021 14:03:25
De téged kiképzett a malac a vadászcsúzli tesztnél az operatőri alapokra, szegény gyagyásnak nem volt ilyen szakmai segítség elsajátítani a mozgókép rögzítés mesterségét.
Apr 20, 2021 14:03:25
púpospúp
(
x2)
Apr 20, 2021 14:03:34
x2)
akkor a mára ígért szerelős stream is ugrik gyagyás? vagy azt még képes vagy streamelni tyeknikai hibák nélkül?
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
Nemzet Krónikása
(
x21)
Apr 20, 2021 14:03:52
x21)
Nekem megadhatnád a Just Dance előfizetésed, én veled ellentétben kihasználnám.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Kurchió Sándor
Apr 20, 2021 14:04:10
A 2000-ret megadhathád végre a hálátlan mocskos zsidó kurva anyádat te púpos dagadt pedofi geci!
Apr 20, 2021 14:04:10
Yitzhak Schweiz
(
x1)
Apr 20, 2021 14:12:54
x1)
Azért egy 200EURos gyors setup fejlesztés, DE Endre nincs kép meg hang, ez nem zavar?

68 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™