Feleségem azt üzeni, hogy nagyon pöpecül vágod a hagymát, ő nem tudja ennyire jól :D Lebuktál, hogy szakács vagy, mehet a trollexcelbe!
Igy is lehet tartalmat gyártani tbh hasznos is az ilyen főzős stream csak nincs benne azaz élvezeti faktor amit a dagadék nyújt. Rugdossa a kaját, megúsztatja a cuccait, vonyit mint egy kisbaba és gyújtra magára a recskaodút. Amúgy nszksz meg hoztad a kedvemet a főzéshez
A soha ki nem mosott kávéscsésze rejtelmei
A francba. Vajon hány balkezes magyar szakács van a világon?
Na tejhabosítás, csá.
mit minuszolsz, nigggerimádó, kapjanak el egy setét siátórba, van e apród, aztán imádd őket. libsi-.
Hamarosan eggyel kevesebb lesz. muhahaha...
Neked nem Huawei telefonod van mint sodinak ezért tudsz te jól streamelni a ticcsre. Dagadék menj és vegyél te is egy szű,szung telefont hogy minőségbeli fejlődés legyen.
Tacskot?? Megvagy szily!!!
Őszintén szóval már nem emlékszem honnan van, ez kb a legrégebbi, mégis legjobb késem. 2 féle Fiskars-t amortizáltam le egy év alatt, ezzel meg semmi gond nincs csak élezni kell.
Na tejhabosítás, csá.
kibaszott náci!!!!! megdöglik a fajtád ha győz a proletárforradalom!!!!
halgass inkább exploitedet!!! éljen rákosiiiii!!!!!!!!
szeretem az exploitedet, meg rákosit is, soroskám.rákositól nem rettegnek a fehérek, mer 95%-ban bűnöző.
Valójában a zenét is direkt asodinak szántam. A dal címe Beautiful Life, gondoltam hátha kizökkentem vele a depiből. Remélem hálás és jókedvű vagy gyagyás!
Na tejhabosítás, csá.
sok siker, jó időt, sok nem köcsög vendéget!!!!!!!!!!!!!!
Egyébként egyre-másra derül itt ki, hogy a trollfórumra látogatók 14 éves kis pálcikakarú kockák. Ja, nem. Szóval azért megnézném, hogy mekkora kaszablokka (értsd: cipőnézegetés) lenne, ha egy retardnak sikerülne betalálnia egy trollt.
Ingatkanügyek
Az a durva, hogy bár egy ostoba, műveletlen balfaszról beszélünk, ennyire nem hülye.
A patológiás személyisége miatt tűnik még annál is sokkal hülyébbnek, mint amilyen. Nem képes befogadni a befektetett munka és eredmény közti összefügést. Valami jár, vagy nem jár, szerencséje van vagy nincs szerencséje, de olyan nincs, hogy nem dolgozott eleget valamin, olyan nincs, hogy valamit rosszul csinál, mert azzal sérülne a nárcisztikus önképe.
Ezért engedi el a füle mellett a hasonló gondolatokat. Nem tudja őket értelmezni, az egója azonnal működésbe lép, és blokkolja őket.
Ebben eddig lehetett eljutni. Ha nem kerül rá a sírjára ez a mondat, nincs igazság a földön.
El tudom képzelni milyen érzés lehet valódi szakmabelieknek végignézni ezt az ámokfutást, hiszen még egy hétköznapi embert is megvisel a látvány, ahogy ez a kretén rúgdossa az alapanyagokat. :(
Na tejhabosítás, csá.
02:20-nál Tacsimacsi!!! Ráadásul papucsban van a szakács!!! A Dőrppe főzött!!!
Én mondtam, hogy segítek mert tudom mivel szenvedsz, de nem voltál hajlandó kifizetni a tartozásodat zserynek, így jártál balek :)
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
De nem csak ezek hiányoznak. Sokkal több mindent kell venned.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Megnézted a videót amit Tejhabosító készített? Az egyetlen különbség, amit észlelsz az az, hogy neki nagyobb lábasa van, és jobb eszközei?
Őszintén kérdezem.
Most én is felülről karcolom a 90 kilót, de diétázom, szóval lemegyek 85-re. Igyekszem minél több izomtömeget megtartani közben. Én leszek a legfittebb kígyóvállú libsi zsidó genetikailag alsórendű selejt, akit Endre valaha látott. Nagyon remélem, hogy meg akar viperázni, mert utána nem lesz többé gondja a fogorvossal, az 100%.
Ennyi, probléma megoldva. Viccet félretéve, te vagy az élő példája annak, hogy rengeteg dolgot az életben nem lehet pénzért megvenni.
Ingatkanügyek
A VIZES HALAT CSAPKODTAD NEKI A KONYHASZEKRÉNYNEK BEBASZVA!
Mit gondolsz, a hiányos felszerelés volt a probléma? :DDD
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Ne írj neki ilyet! Hogy fog így spórolni??
Dehát addát is megosztotta aki szintén alázza minden nap.
Ketyűt vesz a kettyós!
Ezt gondolja minden trash retard. Én pl jelenleg 90 kg-os mérlegeléssel rendelkező, volt válogatott birkózó fatyok (Ifi 76-ban volt a legutolsó versenyem), ugyan van érzésre egy 4-5 kilo feleslegem és már nem vagyok huszonéves, de azért egy váll/csípődobást bármikor el tudok végezni, persze nem ASODIN, mert ő kettétörne mielőtt leérne a háta a földre. Főzni viszont csak 4-5 fogást tudok, de azokat viszonylag jól. Gombát serpenyőn sütve szeretem és csak a bal fülem karfiol. Mehet a trollexcelre.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Majd berakja a szecse kave meg a tobbi melle :)
Sodi építi a médiabirodalmamat. :D:D:D:D
Na tejhabosítás, csá.
Tanulj meg rántani ez tökre alap mert nem úgy működik minden,hogy bebaszod a sütőbe meg a forralt vizbe és kész.
Mindenki ilyen tagbaszakadt állat, csak én vagyok 52 kilós félmaratonos kislány, aki erőemelőkkel edzeget néha? :( #trollexcel
Fogsz te még engem rajongással szopni
Nem tudnék lefutni most szerintem egy félmaratont. Utoljára 2017-ben csináltam 2 óra 19-es idővel, ami azért nem olyan marha jó. Meg már a térdeim sem bírják, köszönhetően pár évtized motorozásnak. Írjad kisukrán.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Neked egy nap alatt teljesen átalakult a fejedben, hogy mi is történt itt :D Nézd vissza a streamet szerintem, meg fogsz lepődni
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Tehát nem nézted meg a videót, csak az előkép alapján tippelted, hogy miben más, mint a tied. Pedig még el is mondja a végén.
Mondtam, hogy vegyél egy robotgépet és normális edényeket. 500 eurót rá kell szánni még.
te nagyon fasz, mint mindennel a fözesnel is fontos, hogy az alapokkal legalåbb tisztåban legyel. Pl:
Mielött hozzånyulok az etelhez, kezet mosok.
A felhasznålåsra kerulö alapanyagokat megmosom es elökeszitem.
A szukseges edenyeket es eszközöket elökeszitem.
Stbstb. Te fasz!
Ez is olyan, mint bármilyen más sport.. ha eleget csinálod, akkor kialakul benne a rutinod és előbb utóbb az erőnléted is. Nyilván ha rosszak a térdeid, akkor nem biztos, hogy ezt kell csinálnod, de én is egy halom táplálékkiegészítőt eszek csak azért, hogy a porcaim rendben legyenek és még így is sikerül néha gallyra vágni a bokámat. Szóval fájó térdekkel teljesen jó az az idő. :)
Fogsz te még engem rajongással szopni
Mondjuk aki a fikáját is két kézzel habzsolja, annak a nyers gomba meg a szétfőtt hal meg se kottyan :)
A másik nyers hal is ízlett?
A legfontosabb feltétel az, hogy ne akard összebaszni azt aminek neki állsz, de ez számodra felfoghatatan.
Igen, valószínűleg itt lesz a probléma. Én a helyedben kicserélném a konyhaszekrényt is.
siker? ha a mirror-a irod akkor igen, de a gyagyåe az nem igazån, bår lehet måshogy pontozunk :-)
Fun fact: a konyhát a feleségem tervezte, asztalossal csináltattuk meg, és még így is csak fele annyiba került mint az említett setup. :D
Na tejhabosítás, csá.
a munkalap massziv, vagy laminålt? Szep!
Ezt a könnyű útas megoldást felejtsd el,hogy bebaszod a sűtőbe a halat meg nyersen felmelegíted a gombát a következő nehézségi szint valami médium legyen azaz valami rántott kaja de adhatnak neked még tippet a sneciólogusok.
Esetleg krumplipüré rántott hússal az kurvára alap.
karak........
óaaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Alapesetben, büntetőügyekben igen.
Hamarosan nyitunk. Kitartás!
nszksz.
nszksz.
Remélem a maradék is elfogyott!
Álmodjatok Rémeket!
Laminált, 40mm-es. Spórolás volt! :D
Na tejhabosítás, csá.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Kedves Broni Professzor! amerika a legsötétebb korszakát éli, egy drogos bűnözőt éltetnek, egy ártatlan embert pedig életfogytiglanira itélnek. Ennek a "kedves" drogos "úrnak" a családjának pedig sok sok pénzt adnak hogy folytassák azt amit a családtagjuk tett. Egy pozitív dolog mégis van az egészben, az hogy floyd már legalább 11 hónapja nem drogozott!!!
Fogd már fel, te szánalmas dagadt fasz, hogy nem a felszerelésen múlik. Egy igénytelen, se istent, se embert nem tisztelő alkoholista, púpos, beteg roncs vagy. A tárgyi tudás hiányát még lehetne orvosolni tanulással, a koncepciótlanságot gondolkodással és a konyhatechnológiai imbecilitást gyakorlással. De nálad nem erről van szó, basszam ki a gyomrodat. Leszarod mit csinálsz, az alapanyagokat nem tiszteled, a nézőket még kevésbé. Csapkodsz, nyüszögsz és hisztizel mint egy 5 éves pisis kislány. Tudod a játékoknál meg egyebeknél nem érdekelt az alpáriságod, de amikor valaki az étellel bánik így ahogy te, az felbasz. Ráadásul minőségi szép alapanyagokat aláztál meg te féreg. Amúgy meg nem csak az egyoldalú táplálkozástól vagy dagadt geci hanem a napi 10-12 sörtől.
És félreértés ne essék én is kövér vagyok (10 év alatt leszerelés után felszaladt 70 kiló, így karcolgatok 155 kilós disznóként...), de negyedévente járok vérvételre és mivel nem iszom (max csak minőségi száraz borokat & pezsgőket) és csak prémium minőségű ételeket eszem, változatosan, sok rosttal és zöldséggel (csak gecisokat lol) így különösebb bajom nincs és már második hónapja keményen írogatom a kalória naplót mivel tudom, hogy ez nem állapot. Bár így étterem meg főállás mellett nem könnyű, de muszáj. Te mikor tettél bármit is az egészségedért? Mikor álltál bármihez is alázattal?
Fú de felbasztam magam megint.
Si vis pacem, para bellum
Konyhabútor IKEA? Csak azért kérdezem mert baszón néz ki. :)
Nem. Viszont az indukció az! :D
Na tejhabosítás, csá.
Remélem egy párhuzamos univerzumban, a hal tette ezt sodival.
Álmodjatok Rémeket!
Stream lesz? :D
Na tejhabosítás, csá.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Apr 21, 2021 17:18:27
x37)
Figyelj Sodi!
A tegnapi parádés gasztrotörténelmi villantásod után kedvet kaptam egy kis főzőcskéhez. Közben már napok óta hajtott a kíváncsiság, mennyire lehet nehéz összelőni egy mobilos streamet. Nem fogod elhinni, de elsőre sikerült mindent beállítani.
Elővettem a LIDL-ben kb. 3500 Forintért vásárolt szelfibotomat, és felraktam rá a telefont, majd nekiálltam a kajának.
Az app hibátlanul tette a dolgát, a lehetőségekhez képest egészen jó minőségben ment ki a cucc Twitch-re. Nem recsegett a hang, és a kép is normális volt.
Klasszikus hentes tokányt főztem, bár sejtésem szerint fogalmad sincs mi az. Köretnek rizs volt mellé.
Amíg elkészült az étel, másfél liter vizet fogyasztottam el mert fontosnak tartom, hogy a szervezetem mindig megfelelően hidratált legyen.
Aztán ebéd után gondoltam, hogy a másfél órás főzést valahogyan lerövidítem egy kicsit, és elteszem emlékbe. Bár az informatikában jártas vagyok, a munkámat is ezen a területen végzem, életemben nem vágtam még videót, halvány fingom sincs róla hogyan kell. Megnéztem pár videót a neten, aztán letöltöttem egy videó szerkesztő program kipróbálásra szánt verzióját, amivel 7 napig játszhatok anélkül, hogy fizetnem kellene érte.
Megmutatom neked, hogy mit sikerült összehozni bruttó két óra leforgása alatt:
youtube.com/watch?v=1YpuJYbM9kk
Tudom, hogy elfogalt sodi asodi, szóval ha megy a melócsá, akkor 6:50-nél van a lényeges rész.
Ha esetleg legközelebb főzöl, akkor mindenképpen ajánlom a tokányt, nagyon fasza étel. És most már azt is láttad, hogyan kell elkészíteni, innentől kezdve egyszerű dolgod van, akár 10-12 sör után is könnyedén megfőzöd.
Lábjegyzetbe beírom a setupot is, mert tudom, hogy odavagy az ilyesmiért:
Setup:
Samsung S20 okostelefon
Streamlabs App (nem fizetős)
Twitch Account (nem bannolt)
LIDL-s szelfibot (~10 EUR)
Movavi Video Editor Trial Version
Normálisan felszerelt konyha, WC kefe nélkül
Minimális józan ész
A tegnapi parádés gasztrotörténelmi villantásod után kedvet kaptam egy kis főzőcskéhez. Közben már napok óta hajtott a kíváncsiság, mennyire lehet nehéz összelőni egy mobilos streamet. Nem fogod elhinni, de elsőre sikerült mindent beállítani.
Elővettem a LIDL-ben kb. 3500 Forintért vásárolt szelfibotomat, és felraktam rá a telefont, majd nekiálltam a kajának.
Az app hibátlanul tette a dolgát, a lehetőségekhez képest egészen jó minőségben ment ki a cucc Twitch-re. Nem recsegett a hang, és a kép is normális volt.
Klasszikus hentes tokányt főztem, bár sejtésem szerint fogalmad sincs mi az. Köretnek rizs volt mellé.
Amíg elkészült az étel, másfél liter vizet fogyasztottam el mert fontosnak tartom, hogy a szervezetem mindig megfelelően hidratált legyen.
Aztán ebéd után gondoltam, hogy a másfél órás főzést valahogyan lerövidítem egy kicsit, és elteszem emlékbe. Bár az informatikában jártas vagyok, a munkámat is ezen a területen végzem, életemben nem vágtam még videót, halvány fingom sincs róla hogyan kell. Megnéztem pár videót a neten, aztán letöltöttem egy videó szerkesztő program kipróbálásra szánt verzióját, amivel 7 napig játszhatok anélkül, hogy fizetnem kellene érte.
Tudom, hogy elfogalt sodi asodi, szóval ha megy a melócsá, akkor 6:50-nél van a lényeges rész.
Ha esetleg legközelebb főzöl, akkor mindenképpen ajánlom a tokányt, nagyon fasza étel. És most már azt is láttad, hogyan kell elkészíteni, innentől kezdve egyszerű dolgod van, akár 10-12 sör után is könnyedén megfőzöd.
Setup:
Samsung S20 okostelefon
Minimális józan ész
Feleségem azt üzeni, hogy nagyon pöpecül vágod a hagymát, ő nem tudja ennyire jól :D Lebuktál, hogy szakács vagy, mehet a trollexcelbe!
Seggszőr von Balu
Apr 21, 2021 17:20:12
Igy is lehet tartalmat gyártani tbh hasznos is az ilyen főzős stream csak nincs benne azaz élvezeti faktor amit a dagadék nyújt. Rugdossa a kaját, megúsztatja a cuccait, vonyit mint egy kisbaba és gyújtra magára a recskaodút. Amúgy nszksz meg hoztad a kedvemet a főzéshez
Apr 21, 2021 17:20:12
broni
(
x45)
Apr 21, 2021 17:20:19
x45)
free chauvin!!!!!!!!!!!!!!!!!!hero!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Apr 21, 2021 17:23:52
x5)
broni
(
x45)
Apr 21, 2021 17:25:16
x45)
free chauvin!!!!!!!!!!!!!!!!!!hero!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mit minuszolsz, nigggerimádó, kapjanak el egy setét siátórba, van e apród, aztán imádd őket. libsi-.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Apr 21, 2021 17:26:33
x37)
Azt is kérdezi az asszony, hogy milyen késed van, mert pontosan ugyanilyet fog kérni a szülinapjára :D Pls, áruld el a titkot.
-
Apr 21, 2021 17:27:04
Hamarosan eggyel kevesebb lesz. muhahaha...
Apr 21, 2021 17:27:04
broni
(
x45)
Apr 21, 2021 17:28:08
x45)
noz, zica, srebrenica!!!!!!!!!!!!!!!!
Seggszőr von Balu
Apr 21, 2021 17:28:14
Figyelj Sodi!
Setup:
Samsung S20 okostelefon
Minimális józan ész
Setup:
Samsung S20 okostelefon
Minimális józan ész
Neked nem Huawei telefonod van mint sodinak ezért tudsz te jól streamelni a ticcsre. Dagadék menj és vegyél te is egy szű,szung telefont hogy minőségbeli fejlődés legyen.
Apr 21, 2021 17:28:14
-
Apr 21, 2021 17:28:28
Addaboy figyelmébe: a videó tacskót tartalmaz :D
Tacskot?? Megvagy szily!!!
Apr 21, 2021 17:28:28
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Apr 21, 2021 17:30:16
x5)
Azt is kérdezi az asszony, hogy milyen késed van, mert pontosan ugyanilyet fog kérni a szülinapjára :D Pls, áruld el a titkot.
Őszintén szóval már nem emlékszem honnan van, ez kb a legrégebbi, mégis legjobb késem. 2 féle Fiskars-t amortizáltam le egy év alatt, ezzel meg semmi gond nincs csak élezni kell.
broni
(
x45)
Apr 21, 2021 17:30:42
x45)
én utálom az állatokat.meg a virágokat is. mindig tiprok is virágot, ha lehet.
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Apr 21, 2021 17:30:43
x5)
Akarom mondani szólva.
Na tejhabosítás, csá.
antibroni
Apr 21, 2021 17:30:44
Apr 21, 2021 17:30:44
töppedt buzigolyók
(
x37)
Apr 21, 2021 17:35:22
x37)
Endre, fel van adva a lecke. Egy ilyen főzős videót te is simán ki tudnál csattintani, hiszen évek óta flokkolsz. Nézzél ki egy receptet, vedd meg az alapanyagokat, és hajrá! Ma este akkor főzős lájv megint, igaz?
antibroni
ez a zene köcsögök!!!
www.youtube.com/watch?v=SMb1sPNsVGw
Ezerszer elmondtam!
Ne rohadj senkit éjszaka!
A világ tele van anyázókkal
Mind feketék, drogosok, gyilkosok
Bruttó!
A halál leesett az égből
A szarnak mindennek semmi
Ma csak a vér szeret
Keresse meg a tiédet és az édesanyádat
Viselem, amit találok
Összedoblak a lapáttal
A farkad átlyukasztva hagyom
Hozok drótot és néhány csipeszt
KILLER ... KILLER
Szamócát ölök száz pesóért
Azok a jackek ketten egyért
A feketeért nem kérlek
Rendben vagyok anya, mindenkit megölök
Nem hajozom a hajót
Szárral megölöm a güerókat
Nem félek a haláltól
Csak rohadt halottak maradtak
www.youtube.com/watch?v=SMb1sPNsVGw
Ezerszer elmondtam!
Ne rohadj senkit éjszaka!
A világ tele van anyázókkal
Mind feketék, drogosok, gyilkosok
Bruttó!
A halál leesett az égből
A szarnak mindennek semmi
Ma csak a vér szeret
Keresse meg a tiédet és az édesanyádat
Viselem, amit találok
Összedoblak a lapáttal
A farkad átlyukasztva hagyom
Hozok drótot és néhány csipeszt
KILLER ... KILLER
Szamócát ölök száz pesóért
Azok a jackek ketten egyért
A feketeért nem kérlek
Rendben vagyok anya, mindenkit megölök
Nem hajozom a hajót
Szárral megölöm a güerókat
Nem félek a haláltól
Csak rohadt halottak maradtak
broni
(
x45)
Apr 21, 2021 17:36:47
x45)
szeretem az exploitedet, meg rákosit is, soroskám.rákositól nem rettegnek a fehérek, mer 95%-ban bűnöző.
rBali
(
x24)
Apr 21, 2021 17:38:13
x24)
Túltöltött Tejhabosító tökéletesen bemutatta, hogyan kell egy fillér nélkül tartalmat előállítani.
Endre, ezeket az ordító bizonyítékokat egyszerűen nem vagy képes ignorálni. Egy hülye balfasz vagy, aki még a pro verziókat sem képes használni a szolgáltatásokból.
Pont.
Endre, ezeket az ordító bizonyítékokat egyszerűen nem vagy képes ignorálni. Egy hülye balfasz vagy, aki még a pro verziókat sem képes használni a szolgáltatásokból.
Pont.
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Apr 21, 2021 17:39:37
x5)
Endre, fel van adva a lecke. Egy ilyen főzős videót te is simán ki tudnál csattintani, hiszen évek óta flokkolsz. Nézzél ki egy receptet, vedd meg az alapanyagokat, és hajrá! Ma este akkor főzős lájv megint, igaz?
Valójában a zenét is direkt asodinak szántam. A dal címe Beautiful Life, gondoltam hátha kizökkentem vele a depiből. Remélem hálás és jókedvű vagy gyagyás!
Frei Tamás
(
x1)
Apr 21, 2021 17:40:53
x1)
Nyitásra készülődve a családi éttermünkben (igen recskás, ez ilyen saját megoldás) megmutattam a konyhán a fiúknak ennek a féregnek a videóját. Szeretném átadni neked te recskás szar a srácok üzenetét: "Dögölj meg te tiszteletlen, gusztustalan alja szar." Ja & két autó így már fix a linzi UVB safarira. :D
broni
(
x45)
Apr 21, 2021 17:41:15
x45)
azér is kűdök egy csik cigit chauvinnak a sittre!!!!!!!!!!!
rivót is küldenék,de kell valami a ser mellé csippegetni))))))))))))
rivót is küldenék,de kell valami a ser mellé csippegetni))))))))))))
tyodika
Apr 21, 2021 17:42:23
Nyem éjtem!
A troll most lebuktatta magát, hogy a Streamlabs-nél dolgozik! Biztosan elsődleges kapcsolatot biztosítanak neki! Szar volt az alkalmazás, az egész egy fos!
A troll most lebuktatta magát, hogy a Streamlabs-nél dolgozik! Biztosan elsődleges kapcsolatot biztosítanak neki! Szar volt az alkalmazás, az egész egy fos!
Apr 21, 2021 17:42:23
broni
(
x45)
Apr 21, 2021 17:43:04
x45)
Nyitásra készülődve a családi éttermünkben (igen recskás, ez ilyen saját megoldás) megmutattam a konyhán a fiúknak ennek a féregnek a videóját. Szeretném átadni neked te recskás szar a srácok üzenetét: "Dögölj meg te tiszteletlen, gusztustalan alja szar." Ja & két autó így már fix a linzi UVB safarira. :D
sok siker, jó időt, sok nem köcsög vendéget!!!!!!!!!!!!!!
Hahó
(
x135)
Apr 21, 2021 17:43:20
x135)
füstöl a trollexcel tiszafaszom környékén. át lesz adva a kanadai malacznak.
seymour schwartz
(
x6)
Apr 21, 2021 17:43:49
x6)
Egyébként egyre-másra derül itt ki, hogy a trollfórumra látogatók 14 éves kis pálcikakarú kockák. Ja, nem. Szóval azért megnézném, hogy mekkora kaszablokka (értsd: cipőnézegetés) lenne, ha egy retardnak sikerülne betalálnia egy trollt.
Popper Péter szelleme
Apr 21, 2021 17:44:34
Túltöltött Tejhabosító tökéletesen bemutatta, hogyan kell egy fillér nélkül tartalmat előállítani.
Pont.
Pont.
Az a durva, hogy bár egy ostoba, műveletlen balfaszról beszélünk, ennyire nem hülye.
A patológiás személyisége miatt tűnik még annál is sokkal hülyébbnek, mint amilyen. Nem képes befogadni a befektetett munka és eredmény közti összefügést. Valami jár, vagy nem jár, szerencséje van vagy nincs szerencséje, de olyan nincs, hogy nem dolgozott eleget valamin, olyan nincs, hogy valamit rosszul csinál, mert azzal sérülne a nárcisztikus önképe.
Ezért engedi el a füle mellett a hasonló gondolatokat. Nem tudja őket értelmezni, az egója azonnal működésbe lép, és blokkolja őket.
Ebben eddig lehetett eljutni. Ha nem kerül rá a sírjára ez a mondat, nincs igazság a földön.
Apr 21, 2021 17:44:34
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Apr 21, 2021 17:44:38
x5)
El tudom képzelni milyen érzés lehet valódi szakmabelieknek végignézni ezt az ámokfutást, hiszen még egy hétköznapi embert is megvisel a látvány, ahogy ez a kretén rúgdossa az alapanyagokat. :(
sodika
Apr 21, 2021 17:44:41
Tegnap kipróbáltam. YouTube-ra és Twitch-re ugyanazt küldve a YouTube-on recseg, Twitch-en meg nem.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Apr 21, 2021 17:44:41
Budai-úrifiú
(
x9)
Apr 21, 2021 17:45:13
x9)
Trolléga első 15 másodpercben főz egy korrekt tejeskávét. Szerintem már ezzel túlszárnyalta asodit.
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
sodika
Apr 21, 2021 17:46:37
Értem a kritikát, szombaton megveszem a hiányzó felszereléseket, amiknek a hiánya tegnap kibukott.
Kell egy nagyobb lábas, és a sütőbe kell egy tepsi is.
Meg ilyen kaparókiszedő vagy mifasz, hogy ki tudjam szedni onnan a dolgokat.
Meg ketyű, hogy ne égessen meg magam.
Apr 21, 2021 17:46:37
broni
(
x45)
Apr 21, 2021 17:46:56
x45)
amugy nem tom, minden esküdtenek igen kellet mondani, néztem a videót, ha egy nem mond, akó már nem bűnbös?????????
-
Apr 21, 2021 17:47:19
Figyelj Sodi!
Setup:
Samsung S20 okostelefon
Minimális józan ész
Setup:
Samsung S20 okostelefon
Minimális józan ész
02:20-nál Tacsimacsi!!! Ráadásul papucsban van a szakács!!! A Dőrppe főzött!!!
Apr 21, 2021 17:47:19
rBali
(
x24)
Apr 21, 2021 17:47:51
x24)
Tegnap kipróbáltam. YouTube-ra és Twitch-re ugyanazt küldve a YouTube-on recseg, Twitch-en meg nem.
Én mondtam, hogy segítek mert tudom mivel szenvedsz, de nem voltál hajlandó kifizetni a tartozásodat zserynek, így jártál balek :)
Hahó
(
x135)
Apr 21, 2021 17:50:39
x135)
Értem a kritikát, szombaton megveszem a hiányzó felszereléseket, amiknek a hiánya tegnap kibukott.
-
Apr 21, 2021 17:51:06
Megnézted a videót amit Tejhabosító készített? Az egyetlen különbség, amit észlelsz az az, hogy neki nagyobb lábasa van, és jobb eszközei?
Őszintén kérdezem.
Apr 21, 2021 17:51:06
töppedt buzigolyók
(
x37)
Apr 21, 2021 17:52:49
x37)
Most én is felülről karcolom a 90 kilót, de diétázom, szóval lemegyek 85-re. Igyekszem minél több izomtömeget megtartani közben. Én leszek a legfittebb kígyóvállú libsi zsidó genetikailag alsórendű selejt, akit Endre valaha látott. Nagyon remélem, hogy meg akar viperázni, mert utána nem lesz többé gondja a fogorvossal, az 100%.
seymour schwartz
(
x6)
Apr 21, 2021 17:53:57
x6)
Ennyi, probléma megoldva. Viccet félretéve, te vagy az élő példája annak, hogy rengeteg dolgot az életben nem lehet pénzért megvenni.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Apr 21, 2021 17:54:55
x37)
Egyébként kurva jól néz ki a konyha. Külön tetszik az a megoldás, hogy a főzőlap a pultba van beépítve, és alatta fiókos tároló van. Endre, te véglény, látod, erre irigykedem, nem a semmire se jó ötmilliós setupodra. Azzal a seggedet lehet kitörölni, de egy ilyen jó kis praktikus konyhai megoldás az kurva jó.
rBali
(
x24)
Apr 21, 2021 17:55:28
x24)
A VIZES HALAT CSAPKODTAD NEKI A KONYHASZEKRÉNYNEK BEBASZVA!
Mit gondolsz, a hiányos felszerelés volt a probléma? :DDD
Pelikanslag
Apr 21, 2021 17:57:56
Ne írj neki ilyet! Hogy fog így spórolni??
Apr 21, 2021 17:57:56
Nemfatyle
(
x7)
Apr 21, 2021 17:58:17
x7)
És megosztja, ahogy lealázzák XDD
töppedt buzigolyók
(
x37)
Apr 21, 2021 17:58:27
x37)
Milyen rohadt büdös lesz holnapra a rejszbunkerban, ha elkezd rohadni a szétfröcsögött hallé meg a széthullott haldarabok. Ha eddig nem jöttek át a szomszédok, pár nap múlva rá fogják törni az ajtót az önfeledten rejszoló gnómra, mert azt hiszik, megdöglött.
Hahó
(
x135)
Apr 21, 2021 18:00:14
x135)
Dehát addát is megosztotta aki szintén alázza minden nap.
-
Apr 21, 2021 18:00:26
Ketyűt vesz a kettyós!
Apr 21, 2021 18:00:26
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Apr 21, 2021 18:04:12
x13)
Ezt gondolja minden trash retard. Én pl jelenleg 90 kg-os mérlegeléssel rendelkező, volt válogatott birkózó fatyok (Ifi 76-ban volt a legutolsó versenyem), ugyan van érzésre egy 4-5 kilo feleslegem és már nem vagyok huszonéves, de azért egy váll/csípődobást bármikor el tudok végezni, persze nem ASODIN, mert ő kettétörne mielőtt leérne a háta a földre. Főzni viszont csak 4-5 fogást tudok, de azokat viszonylag jól. Gombát serpenyőn sütve szeretem és csak a bal fülem karfiol. Mehet a trollexcelre.
Ondora szaradt szemuveg
Apr 21, 2021 18:04:50
Ketyűt vesz a kettyós!
Majd berakja a szecse kave meg a tobbi melle :)
Apr 21, 2021 18:04:50
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Apr 21, 2021 18:05:08
x5)
Sodi építi a médiabirodalmamat. :D:D:D:D
Gnóm Idomár
Apr 21, 2021 18:05:35
Tanulj meg rántani ez tökre alap mert nem úgy működik minden,hogy bebaszod a sütőbe meg a forralt vizbe és kész.
Apr 21, 2021 18:05:35
Seggszőr von Balu
Apr 21, 2021 18:07:30
Ha minden igaz ma este fiókszerelős live lesz az megint egy külön izgalom
Apr 21, 2021 18:07:30
Elsőéves
(
x3)
Apr 21, 2021 18:07:37
x3)
Mindenki ilyen tagbaszakadt állat, csak én vagyok 52 kilós félmaratonos kislány, aki erőemelőkkel edzeget néha? :( #trollexcel
nemet mondtak
(
x4)
Apr 21, 2021 18:08:16
x4)
A mai max 3 sör hogy áll???
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Apr 21, 2021 18:10:34
x13)
Nem tudnék lefutni most szerintem egy félmaratont. Utoljára 2017-ben csináltam 2 óra 19-es idővel, ami azért nem olyan marha jó. Meg már a térdeim sem bírják, köszönhetően pár évtized motorozásnak. Írjad kisukrán.
Seggszőr von Balu
Apr 21, 2021 18:11:27
Most már nem csak Addabboy lesz Sneci média partnere hanem Túltöltött Tejhabosító is. Szállíthatjátok neki a kontentet
Apr 21, 2021 18:11:27
Seggszőr von Balu
Apr 21, 2021 18:14:54
Ha Törpének hivásonként elenged 5000-et akkor nektek óránként kellene 20-30ezret fizetni legalább ha nem többet. SNECI EZ A SHIKER KULCSA!
Apr 21, 2021 18:14:54
sodika
Apr 21, 2021 18:20:37
A lényeg, hogy - mint mindennél - a megfelelő felszerelés egy nagyon fontos előfeltétel. A megfelelő lábas és tepsi hiányában trash-sé alakult az első szárnypróbálgatás, de ez a szép szárnypróbálgatásokban.
A kaja viszont még így is finom lett.
Apr 21, 2021 18:20:37
nemet mondtak
(
x4)
Apr 21, 2021 18:22:12
x4)
Hány sör volt ma?
Nemfatyle
(
x7)
Apr 21, 2021 18:22:38
x7)
A lényeg, hogy - mint mindennél - a megfelelő felszerelés egy nagyon fontos előfeltétel. A megfelelő lábas és tepsi hiányában trash-sé alakult az első szárnypróbálgatás, de ez a szép szárnypróbálgatásokban.
Neked egy nap alatt teljesen átalakult a fejedben, hogy mi is történt itt :D Nézd vissza a streamet szerintem, meg fogsz lepődni
-
Apr 21, 2021 18:23:10
Tehát nem nézted meg a videót, csak az előkép alapján tippelted, hogy miben más, mint a tied. Pedig még el is mondja a végén.
Apr 21, 2021 18:23:10
Hahó
(
x135)
Apr 21, 2021 18:23:35
x135)
Mondtam, hogy vegyél egy robotgépet és normális edényeket. 500 eurót rá kell szánni még.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 21, 2021 18:24:07
x38)
Autipáncélt sütöttél ma reggel?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Örebro
(
x17)
Apr 21, 2021 18:25:37
x17)
te nagyon fasz, mint mindennel a fözesnel is fontos, hogy az alapokkal legalåbb tisztåban legyel. Pl:
Mielött hozzånyulok az etelhez, kezet mosok.
A felhasznålåsra kerulö alapanyagokat megmosom es elökeszitem.
A szukseges edenyeket es eszközöket elökeszitem.
Stbstb. Te fasz!
-
Apr 21, 2021 18:26:35
Szerintem valami alapszintu Zepter edenyekbe kellene beruhaznod. A kaja viszont még így is finom lett.
Apr 21, 2021 18:26:35
Elsőéves
(
x3)
Apr 21, 2021 18:27:30
x3)
Ez is olyan, mint bármilyen más sport.. ha eleget csinálod, akkor kialakul benne a rutinod és előbb utóbb az erőnléted is. Nyilván ha rosszak a térdeid, akkor nem biztos, hogy ezt kell csinálnod, de én is egy halom táplálékkiegészítőt eszek csak azért, hogy a porcaim rendben legyenek és még így is sikerül néha gallyra vágni a bokámat. Szóval fájó térdekkel teljesen jó az az idő. :)
Trash csoportos haver
(
x19)
Apr 21, 2021 18:27:58
x19)
Mondjuk aki a fikáját is két kézzel habzsolja, annak a nyers gomba meg a szétfőtt hal meg se kottyan :)
.-.
Apr 21, 2021 18:29:24
A legfontosabb feltétel az, hogy ne akard összebaszni azt aminek neki állsz, de ez számodra felfoghatatan.
Apr 21, 2021 18:29:24
Gusztustalan púpos köcsög
Apr 21, 2021 18:31:11
A sodinak nem desszertgyomra van, hanem sodigyomra. Bármennyire is teleeszi magát nyers és büdös hallal, a sodigyomorban mindig marad egy kis hely fikaevésre és a fülzsírnak. Nyammm!!! A másik nyers hal is ízlett?
Apr 21, 2021 18:31:11
köcsög.rács.leesik
Apr 21, 2021 18:31:46
Igen, valószínűleg itt lesz a probléma. Én a helyedben kicserélném a konyhaszekrényt is.
-
Most egyébként hetekig nem fog streamelni, a sikertől mindig megijed, és hetekre bezárja a boltot, utána pedig valami dögunalmas tartalommal fog visszatérni, ha már nem bírja a magányt.
Örebro
(
x17)
Apr 21, 2021 18:34:03
x17)
Most egyébként hetekig nem fog streamelni, a sikertől mindig megijed, és hetekre bezárja a boltot, utána pedig valami dögunalmas tartalommal fog visszatérni, ha már nem bírja a magányt.
siker? ha a mirror-a irod akkor igen, de a gyagyåe az nem igazån, bår lehet måshogy pontozunk :-)
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Apr 21, 2021 18:34:49
x5)
Egyébként kurva jól néz ki a konyha. Külön tetszik az a megoldás, hogy a főzőlap a pultba van beépítve, és alatta fiókos tároló van. Endre, te véglény, látod, erre irigykedem, nem a semmire se jó ötmilliós setupodra. Azzal a seggedet lehet kitörölni, de egy ilyen jó kis praktikus konyhai megoldás az kurva jó.
Fun fact: a konyhát a feleségem tervezte, asztalossal csináltattuk meg, és még így is csak fele annyiba került mint az említett setup. :D
Örebro
(
x17)
Apr 21, 2021 18:37:44
x17)
broni
(
x45)
Apr 21, 2021 18:38:07
x45)
most komolyan, az usa-esküdtszékeken egyhangú ítélet kell, ha valaki, csak pld. 1 ember mást mond, már nincs ítélet????tényleg érdekelne.
vladrl
(
x8)
Apr 21, 2021 18:40:57
x8)
sodi, vegyél egy martinkertvárosi ingatlanba egy fullos konyhát, ahol majd karakkot fogják megsütni. egy hatalmas búcsúküldés és megvagyunk.
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Gnóm Idomár
Apr 21, 2021 18:41:08
Ezt a könnyű útas megoldást felejtsd el,hogy bebaszod a sűtőbe a halat meg nyersen felmelegíted a gombát a következő nehézségi szint valami médium legyen azaz valami rántott kaja de adhatnak neked még tippet a sneciólogusok.
Esetleg krumplipüré rántott hússal az kurvára alap.
Apr 21, 2021 18:41:08
broni
(
x45)
Apr 21, 2021 18:47:44
x45)
sodi, vegyél egy martinkertvárosi ingatlanba egy fullos konyhát, ahol majd karakkot fogják megsütni. egy hatalmas búcsúküldés és megvagyunk.
karak........
óaaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Sodilegnagyobbrajongoja
Apr 21, 2021 18:48:03
most komolyan, az usa-esküdtszékeken egyhangú ítélet kell, ha valaki, csak pld. 1 ember mást mond, már nincs ítélet????tényleg érdekelne.
Apr 21, 2021 18:48:03
broni
(
x45)
Apr 21, 2021 18:49:01
x45)
szily örülhetsz, marad a fos korrupt uefa, fifa, de fasza vazze!!!!!!!!!!!!!
Broni kocsmárosa
Apr 21, 2021 18:49:15
Apr 21, 2021 18:49:15
broni
(
x45)
Apr 21, 2021 18:49:28
x45)
nszksz.
Ásó27
(
x68)
Apr 21, 2021 18:49:49
x68)
Azért baszta a háta mögé a halfejet, mert nem volt elég nagy lábas.
Mifaaaaaaaaaaaan
broni
(
x45)
Apr 21, 2021 18:50:00
x45)
nszksz.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Apr 21, 2021 18:53:19
x10)
Remélem a maradék is elfogyott!
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Apr 21, 2021 18:55:41
x5)
xray
(
x21)
Apr 21, 2021 19:00:53
x21)
nem a megfelelő felszerelés miatt lett trash a közvetítés, hanem csak és kizárólag miattad. A kaja viszont még így is finom lett.
botibb
Apr 21, 2021 19:01:27
Sodi, jó az irány, ez a főzös liveok mindenkinek tetszenek.
Szerintem legközelebb egy hamburgert kellene csinálod úgx, hogy a húst te csinálod meg magadnak.
Esetleg egy finom pizzát is megnéznék!
Nagy farkam van és kemény. :)
Szerintem legközelebb egy hamburgert kellene csinálod úgx, hogy a húst te csinálod meg magadnak.
Esetleg egy finom pizzát is megnéznék!
Apr 21, 2021 19:01:27
xray
(
x21)
Apr 21, 2021 19:04:13
x21)
veyél egy polcot az ikeában a wc papíroknak, hogy még kiábrándítóbb legyen az összkép! xd
wc papír, mint konyhai felszerelés, az agyam áll meg. xd
wc papír, mint konyhai felszerelés, az agyam áll meg. xd
Pelikanslag
Apr 21, 2021 19:06:42
Kedves Broni Professzor! amerika a legsötétebb korszakát éli, egy drogos bűnözőt éltetnek, egy ártatlan embert pedig életfogytiglanira itélnek. Ennek a "kedves" drogos "úrnak" a családjának pedig sok sok pénzt adnak hogy folytassák azt amit a családtagjuk tett. Egy pozitív dolog mégis van az egészben, az hogy floyd már legalább 11 hónapja nem drogozott!!!
Apr 21, 2021 19:06:42
Gnóm Idomár
Apr 21, 2021 19:07:34
Mondjuk egy palacsinta sütést is megnéznék. Egyszer talán mondott valami olyasmit is,hogy még a palacsintából is mirelitet vett.
Apr 21, 2021 19:07:34
Budai-úrifiú
(
x9)
Apr 21, 2021 19:11:51
x9)
Egy egyszerű főtt tojás elkészítését nézném meg.
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Ágy alatti dobozok
Apr 21, 2021 19:12:37
Vajon ma össze leszek szerelve?
Már nagyon várom az ezermester hozzáértő kezeit, hogy összerakva tárolhassam professzionális felszereléseit.
Már nagyon várom az ezermester hozzáértő kezeit, hogy összerakva tárolhassam professzionális felszereléseit.
Apr 21, 2021 19:12:37
Frei Tamás
(
x1)
Apr 21, 2021 19:15:23
x1)
Fogd már fel, te szánalmas dagadt fasz, hogy nem a felszerelésen múlik. Egy igénytelen, se istent, se embert nem tisztelő alkoholista, púpos, beteg roncs vagy. A tárgyi tudás hiányát még lehetne orvosolni tanulással, a koncepciótlanságot gondolkodással és a konyhatechnológiai imbecilitást gyakorlással. De nálad nem erről van szó, basszam ki a gyomrodat. Leszarod mit csinálsz, az alapanyagokat nem tiszteled, a nézőket még kevésbé. Csapkodsz, nyüszögsz és hisztizel mint egy 5 éves pisis kislány. Tudod a játékoknál meg egyebeknél nem érdekelt az alpáriságod, de amikor valaki az étellel bánik így ahogy te, az felbasz. Ráadásul minőségi szép alapanyagokat aláztál meg te féreg. Amúgy meg nem csak az egyoldalú táplálkozástól vagy dagadt geci hanem a napi 10-12 sörtől.
És félreértés ne essék én is kövér vagyok (10 év alatt leszerelés után felszaladt 70 kiló, így karcolgatok 155 kilós disznóként...), de negyedévente járok vérvételre és mivel nem iszom (max csak minőségi száraz borokat & pezsgőket) és csak prémium minőségű ételeket eszem, változatosan, sok rosttal és zöldséggel (csak gecisokat lol) így különösebb bajom nincs és már második hónapja keményen írogatom a kalória naplót mivel tudom, hogy ez nem állapot. Bár így étterem meg főállás mellett nem könnyű, de muszáj. Te mikor tettél bármit is az egészségedért? Mikor álltál bármihez is alázattal?
Fú de felbasztam magam megint.
xray
(
x21)
Apr 21, 2021 19:15:48
x21)
Vajon ma össze leszek szerelve?
többen írták, rossz méretet vett, nem fog az ágy alá férni. xd Már nagyon várom az ezermester hozzáértő kezeit, hogy összerakva tárolhassam professzionális felszereléseit.
Frei Tamás
(
x1)
Apr 21, 2021 19:16:22
x1)
Nemfatyle
(
x7)
Apr 21, 2021 19:19:27
x7)
Nem volt nagyobb lábos, ezért lett trash a minőségi műsorból
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Apr 21, 2021 19:20:01
x5)
Nem. Viszont az indukció az! :D
Frei Tamás
(
x1)
Apr 21, 2021 19:20:18
x1)
És most idegből beröffentem a kamadót és sütök valamit.... Ez is a te hibád dagadt púpos geci!
PúpszásziVámpír
(
x10)
Apr 21, 2021 19:21:11
x10)
Nem volt nagyobb lábos, ezért lett trash a minőségi műsorból
Remélem egy párhuzamos univerzumban, a hal tette ezt sodival.
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Apr 21, 2021 19:23:35
x5)
És most idegből beröffentem a kamadót és sütök valamit.... Ez is a te hibád dagadt púpos geci!
Stream lesz? :D
147 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Na te balkezes vagy. Ez mehet is a trollexcelbe, hacsak ez nem egy dupla csel.