Sodi bazdmeg te amibe bele vágsz azt vagy félbe hagyod vagy elbaszod.
Ez butaság! Mindenki dögöljön meg! Butaság!
Vagyis elismered, hogy életképtelen vagy. Ennél több őszinteségre ne is számítsunk, igaz?
Nem tanították az egyetemen az önálló életet. Most tkp visszasírod ogre aput és a nyitott tenyerét.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Én nem haragszom rád, de ha te kéretlen tanácsokat adtál Addának, akkor nesze, én is adok egyet neked:
40 millió forint? Egy trollfórumon keresztül? BTC-ben, amihez nem ért a recskás egyáltalán? Te hogy a faszba gondoltad, hogy ez működni fog?
Szóval
40 millió helyett ajánlhattál volna 100 ezer forintot, vagy ilyesmit, ami hihető - ez se bomba ötlet így, mert sodikát nem motiválja az ilyen jellegű, egyszeri ingyenpénz, csak a munka kiváltásával kecsegtető rendszeresen "alapjövedelem" - de az is csak akkor, ha valami bekattan nála, és elhiszi, ezt nehéz kiszámítani.
Minden átbaszás egyik kulcseleme - főleg, ahol van ideje gondolkodni az áldozatnak - hogy milyen csatornán érkezik. A fórumra kiírni a lehető legrosszabb ötlet volt. El se olvasta a kommentedet, figyelemzavaros. Ha elolvasta, nem hitte el, azon kívül pedig ha bármi gond van vele, a trollok szétszedik, ahogy szét is szedték, és azt is olvassa sodika.
Ehelyett valamilyen privát csatornán kellett volna megkeresned, és megküzdened azzal, hogy szociálisan teljesen igénytelen, lusta nárcisztikus majomként nagyon ritkán válaszol a megkeresésekre. Minél hihetőbb profilt építesz fel, és minél több előnnyel kecsegtet (sodika ostoba fejével gondolkodva) a kapcsolat, annál több esély van, hogy elő tudod adni a hook-ot részletesebben. A videósoknak (Oszi, Addabboy, Márk) viszonylag jó arányban válaszolgat.
Gyenge volt ez, mint a harmat, de a szándékot értékelem.
A jogi része pedig: Ha vigyázol, hogy nincs haszonszerzési célod, még közvetett sem, és nem követsz el más bcs.-t, akkor nem btk-s, akármennyire átbaszod. Mehet polgári perelni biztatási kárért linzből, ha esetleg megvetetsz vele egy szakadt verdát majd a képébe röhögsz.
Hanem ehelyett élek, különben a 40-as éveim is értelmetlenül fognak majd elsuhanni.
Mind a harom
Mit vársz a 40-es éveidtől?
די ביגאַסט פאָרשטעלונג אויף דער ערד
A 40-es éveid az eladósodás és az alkoholizmus jegyében fognak elsuhanni. Nem értelmetlen, mert jót röhögünk ezen.
Hanem ehelyett élek, különben a 40-as éveim is értelmetlenül fognak majd elsuhanni.
Hát tartós tejet már ne vegyél.
40 évesen nem képes egyedül élni.
BALFASZ.
"különben a 40-as éveim is értelmetlenül fognak majd elsuhanni."
Az egész életed értelmetlenül suhant el te BALFASZ.
Mellesleg ha nem akarod hogy a 40 es éved elsuhanjon mit tervezel ellene tenni te BALFASZ?
NEKED MÁR NEM LESZ SE FELESÉGED, SE GYEREKED SE EGZISZTENCIÁD.
EGYEDÜL, KOSZOSAN, BÜDÖSEN, NINCSTELENÜL FOGSZ MEGDÖGLENI RÉSZEGEN EGY BUDAPESTI METRÓ ÁLLOMÁSON MINT "KVÁZI CSÖVES"
Csak nyitott tényérrel volt becsicskulás.
a magyar internet legnagyobb imposztora, egy utolso senkihazi csicska, aki semmibe veszi a rajongoit.
Na tejhabosítás, csá.
Tehát mégis keményen átütötte az autipáncélt a jópofizós stílussal
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Kár, hogy ez senkit nem fog érdekelni.
Jó? Rendben! Köszömsz'! Viszonthallásra!
Ember, mi a fasznak veszed te ezt ilyen komolyan? Ez egy troll forum.
Az meg hogy én mennyire gondoltam komolyan azt a posztot, talán mutatja hogy a kirakása után kb 1 órával írtam addának egy emailt hogy ez egy szopatás, ennyire.
Nem lesznek azok értelmetlenek, a hiteltörlesztés az fasza dolog:-DD
Úgy értem, hogy 20-30 videós partner volt, akikkel kapcsolatban elkezdtem a rút valóságról vlogolni, de egyetlen ember, mégpedig az utolsó időkben, aki ezen megsértődött, igen. És ezt nem is tudtam hova tenni, és azóta is nehezen tudom, mert az illető láthatta a sokéves munkásságomat, és ezalapján teljesen tisztában lehetett vele, hogy a sikerről akkor számolok be, ha az van, ellenkező esetben meg a hiánya nálam a videós a sztori.
De ugyanezt már elmondtam a vlogban is. Annak idején a Rózsa Attila volt az, aki azt mondta nekem néhány dologról, inkább ne videózzunk róla, mert megsértődik a Fidesz? Mondom, NA ÉS? Neki is lófaszt mondtam erre, MINDEN TÉMA, ami érdekes lehet, nem taktikázunk.
És nem vetítgetünk, mert azt sosem csináltam.
Mindenből az igazat, ami befolyásolja a beharangozott műsort. Ha beígérem, hogy beszámolunk az építkezés sikeréről, akkor az bizony magában foglalja, hogy a csúfos kudarc részleteiről is ugyanolyan részleteséggel beszámolunk.
És a konfliktus ebből adódott, hogy arról már ne.
De miért ne? Az nem dokumentumfilmes, ha hamisítunk :)
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Lassan el kéne már kezdenem passzív bevételeket is szerezni, igen, de ehhez képest ahonnan ennek a halvány szikráját reméltem, olyan üzenetek futottak be mostanában ehelyett, hogy tudok-e "valami fizetős melót adni".
Bakker, én remélem ennek ELLENKEZŐJÉT, mi a fasz ez? :D
Én nem veszem komolyan, én azt írom, hogy teljesen esélytelen volt a próbálkozásod, és tudom, hogy így szállsz le a bicikliről, de ha most megsértődsz azon, hogy leírtam neked, hogy milyen hibákat követtél el, az elég röhejes.
Dehogy volt neki olyan. Mint bármilyen szociális interakcióban, itt is úgy meg volt feszülve, hogy az embertelen és minden percben alig várta, hogy vége legyen.
Mikor jössz rá végre, hogy az öncélú, idióta kütyühalmozás soha nem fogja helyettesíteni azt amitől egész életedben rettegtél?!
Ennyi bántás után mondjuk értem, hogy még a jóistenben is azt keresnéd, hogy hogyan akar kibaszni veled de ameddig 0/24 on guard vagy és képtelen vagy szociális kapcsolatok kialakítására addig az összes éved el fog suhanni az értelmetlen baromságok mentém amikkel helyettesíteni próbálod.
És nem az jelenti a szociális kapcsolatok kialakítását, hogy pénzeket adsz nyomorultaknak és utána játszod a csekonicsot (azon az elven, hogy akinek pénzt adtál az már csak nem fog bántani).
ez meg nem eldöntött dolog, lehet ha a földröl összeszedi a halmaradvånyokat, akkor tud egy alaplevet kesziteni es sporolt pår eurot.
Nem kellenek ide a trollok, elintezteted magad a miskolci romåkkal XD
Gondolom a jo kis osztrák adó visszatérítésre ácsingózik.
Remélem a halálba szopatják majd a hiány pótlásos igényeikkel:-DD
A SoDI sosem hazudik, ugye? :) Ez 10 sör minimum
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Hát nem.
A költözést meg a bútorokat benyomom, és arra lesz valami siralmas 500 euró. Többre nem számítok.
Azt magyarázd el kérlek, hogy mi a faszért gondolod, hogy egy másik ember nyomora érdekelné a nézőket, ha az egész telefonhívásokon keresztül van bemutatva? A flokkodról egyébként nem ez ugrik be az embereknek, hanem az, hogy tele van unalmas vágóképekkel, meg néha valami gusztustalan trash a kamerába beszél a saját életéről, ami szintén senkit nem érdekel, maximum a trollokat, akik röhögni akarnak rajtad. Ennyi a flokkod, és soha nem is lesz több, mert mint azt már annyiszor elpofázta neked mindenki, NINCS HOZZÁ SEMMI TEHETSÉGED
csak a faszverés, a videózásod jelentéktelen, max annyira jó, hogy lebuktasd, hogy a faszverés a mindened XD
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
El fog sodikázódni szerintem :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Te ennyi év után is meglepődsz azon, hogy Márkék pénzt kérnek? :D Ennyire ostoba hogy lehetsz?
A te létezésednek az alkoholizmus és az eladósodás ad értelemet, és így a trollok szórakoztatása. Ezekben vagy jó, ne keress mást.
Dehogy sértődök, a saját véleményem szerint is egy jobb kutya sem dől be annak, de endre szintjére kellet lőni.
Másik pedig, hogyha ilyen szépen leírtad hogy kell átverni valakit, akkor már réges rég miért nem verted át endrét?
De köszi a leckét azért
Mi a faszt csináljak?
Bemegyek
Igen. Bemész a legelső rendőr őrsre, és feladod magad. Leadod a pedofil tartalmú merevlemezeket. Utána soha többé nem jelensz meg az interneten. Kb ezt kellene csinálnod.
Hányadik hozzászólás ez a BTC-s? Addaboy minek hívogat egy pedofilt, ha ilyen széplélek? Nyemértem....
Dögöljek meg ha értem mi a faszról hetyetyézel már megint te herélt kobold.
Ehhez tartsd magad. Semmit nem nyertél meg ma.
Ez most vagy médiahack.
Vagy érdektelen. Apró epizód, mint az Anikó volt.
Anikó 2.0, vagy médiahack.
Ez a két lehetőség van.
A lányeg, hogy ÉN maradok :))))
A videózás ad az egész létezésnek értelmet, mert különben semmi nincs.
Ha amit elmondtál hogy december végén sem lesz számottevő néző mennyiség akkor vége a videózásnak, ez azt jelenti hogy akkor január 1. te már vérbe fagyva linz utcáin?
Ne menjünk bele a faszméregetésbe, maradjunk annyiban, hogy nem beszélek a levegőbe.
ja, Twitchen
Mifaaaaaaaaaaaan
Mikor lesz legközelebb stream?
Anyád picsáját. Állandóan elbaszod a videók feltöltés idejét már pedig ha ez neked életed értelme akkor erre odafigyelhetnél meg esetleg nem hetente egyszer baszol fel videót vagy live-ot. Meg 3 különböző kamera veszi a pofádat teljesen értelmetlenül. Legalább a főzést tovább baszathatnád hogy tanulhass belőlük de még ezt is elsodikázod te szerencsétlen
És ez kinek a hibája te idióta balek fasz? :DDD
Maradsz bizony. Egyedül, szorongva, a saját gondolataid elől menekülve egy bérlakásban.
Maradsz az alkohol én önámítás mámorában.
Maradsz az eladósodottság ölelő, szorító karjai között.
Maradsz a régi.
Már írtam, hogy van, a nézőidet ezeked érdekelnék:
- apáddal mizu, mikor beszéltél vele utoljára
- elmeséled a bunkibankot
- adósságaid, adósaid, excel bemutatása
- mikor jelentkeztek először a pedofil érzések
stb.
Mifaaaaaaaaaaaan
Azt ugye vágod hogy rendszerint akkor koppansz nagyot mikor magas lóról dumálsz.
Anikót meg addát a szádra ne vedd. Ők milliószor tartalmasabb és szórakoztatóbb videókat készítettek mint amiket te valaha is képes lennél.
Meg még ezer lehetőség van.
Látom, hogy úszol az örömben mint a kis aranyhalak.
Én megpróbáltam rávilágítani arra, hogy milyen tiszavirág életű is lehet akár a te győzelmi mámorod.
Egyébként miben is győztél te? Hol maradsz? :)
Még itt is csak addig amíg megtűrünk.
Ezzel kezdesz már valamit évek óta, évek óta "odafigyelsz", és mégis csak egyre növekszik az adósságod.
Ez sosem lesz jobb. Ez az életed.
Ennél csak rosszabb lesz.
Mifaaaaaaaaaaaan
Kb 600 euró ment a gasztrógnóm projektre
Igen, ez a te szinted. És egyre lejjebb kerülsz.
Mifaaaaaaaaaaaan
Tényleg mondd már el őszintén, hogy ha az 5 év videózás alatt a kreativitás fikarcnyi szikrája se csillant meg a videóidban, akkor mire alapozod, hogy májustól hirtelen kurva minőségi és népszerű lesz a tartalom amit gyártasz?
A konyhát fel kellet szerelni.
Májusban nyomjuk jól.
Hányszor mondtad már el ezt? Január, február, március, április, most pedig május. És ezek csak idén.
Mifaaaaaaaaaaaan
Nem twinkboy korban vagy hogy ez valamilyen kifogás legyen gyagyás.Nem a felkészülés hiánya hanem az igénytelen lusta élősködő életmódod az ami miatt képtelen vagy élhető világot teremteni magad körül.A saját hibádból és akaratodból lettél gonosz szardarab és ezért vonzottál be egy pont ennek megfelelő testet magadnak.Minden a te hibád amiért 40 évesen hitelspirálban púpján és már a hasán pörgő balek lettél.
Kezdhettél volna, például hogy írod a kiadásaidat áprilisban, ahogy megigérted. De elsodikáztad, mert semmi akaraterőd nincsen, soha semmit nem fogsz elérni az életben
Igen a wc kefe es a sajtreszelö elengedhetetlen tetelek voltak, az ecetröl nem is beszelve te fasz : DDDDDDDDDDDD
Fantasztikus. Nem tudok olyan fejlesztőt az ismerőseim között aki egy kézbesítővel akarná összemérni a bérét.
34.99 ágyra, 600 euró sajtreszelőre meg halra, ez így okés?
Az excelt megmutatod?
KÉT sajtreszelő Hahó!
Mifaaaaaaaaaaaan
Két ablakmosógép, Két sajtreszelő
Cipő tartó az mióta konyhai felszerelés gyagyás??? Mi a fasznak vettél ha csak egy benti papucsod(?) van meg egy cipőd kintre???
Szóval azért nem hagyod abba ezt az egészet amiről te is látod, hogy teljesen értelmetlen mert akkor kb. az egész 40 évedet tennéd egyenlővé a kuka tartalmával. Ehelyett inkább még 10 évig nyomod, pedig mindenki tudta már 10 éve is, hogy ennek semmi értelme.
Másrészt meg azért interjúztatsz nyomorultakat, hogy jobban érezd magad? Hogy neked még van hol laknod-, hogy neked még megvan mindkét lábad-, hogy neked nincs gyilkos gyereked-, etc?!
Sovány vígasz lesz ez mikor majd 10 év múlva írod, hogy fejleszted a vlogot mert nem akarod, hogy az 50-es éveid is elrepüljenek.
Hahahaha
Kétszer.
*pr*
Szóval a célod mások nyomorából valóságshow-t csinálni.
Jelentem sikerült csak éppen a sajátodat forgatod folyamatosan :)
Mégis a postásnak van felesége és gyereke és hárman együtt kevesebb pénzből élnék mint te de mégis problémák nélkül élnek. Ezt fejtsd meg te egyedül élni képtelen 40 éves szűz.
Soha többet nem fog főzni. Azt majd az új bérlő pucolja ki :)
Ne sürgesd zsidó! :-D
különben is vannak tisztító szerei, mutatta őket. Többször is:-D
Egy normális ember úgy csinálja, hogy elkezd videózni azzal ami rendelkezésére áll, és ha látja, hogy érdekli az embereket amit csinál, akkor a videói bevételét visszaforgatja a felszerelése bővítésére
Te ezzel szemben azonnal vagyonokat baszol ki az ablakon amint megalkotod a fejedben az alternatív valóságot, miszerint a legújabb zseniális ötleted hatására majd az internet elfelejti az elmúlt 20 évet, ami alatt telefostad az internetet a trash személyiségeddel, az összes normális emberből undort, megvetést és gyűlöletet váltva ki, és majd mindenki imádni fogja az új tartalmadat, meg foshni fogja. Aztán jön az elkerülhetetlen kudarc, és elkezded szórni a pénzt a következő ötletedre
Mindenki a kamerámba mondta, hogy most basszák az utcára.
...
Hogy a fia pár hete ölt meg egy fiatalt lányt.
...
Erről az ismerősödről mondanál pár szót?
Edison se volt rögtön körte.
Az új bérlő a hal lesz amelyik kimászik a sütőből és kibassza Sodikát a gangra.
hiába írod le még 5x hogy mennyivel jobban keresel mint egy postás, attól még egy szar ember maradsz egy minőségtelen élettel. pont.
értem én, hogy az érdemtelenül kapott fizud az egód utolsó remegő pillére és ezt kell erősítened, különben a dunába ugránál. de attól még az életed maga a trash.
egyébként nyugi a trollok tesznek róla hogy a fizuddal se henceghess sokáig és akkor bevégezheted végre a jól kiérdemelt sorsod és nem kell ezen feszülnöd tovább.
Szerintem félresiklott egy masztiparti, és most duzzog. Figyelemkurvulás. Majd visszatér.
Az utolsó reményedObiwanCsótány Csongor mester.
gyakorlott gyagyás
Apr 25, 2021 22:14:05
A lényeg, hogy májustól olyan tartalom jön, amiben nem fogom vissza magam senki és semmi által, és amit jó érzés elkészíteni :D
Az mindig üt.
Az mindig üt.
Sodi bazdmeg te amibe bele vágsz azt vagy félbe hagyod vagy elbaszod.
Apr 25, 2021 22:14:05
Őszülő Pajesz
Apr 25, 2021 22:14:17
hányszor hallottuk ezt, hogy x-től minőség? mi lett belőle? bebaszva vergődés a szeméthalomban
tetőszimulátor
Apr 25, 2021 22:14:17
SARS-CoV-2
Apr 25, 2021 22:14:20
Kényelmetlen volt, mert hülyeségeket amúgy nem mondott.
Az egyedüli élethez nem vagyok felkészülve, mégis azt élem.
Ennyi igaz.
Ennyi igaz.
Vagyis elismered, hogy életképtelen vagy. Ennél több őszinteségre ne is számítsunk, igaz?
Apr 25, 2021 22:14:20
Hahó
(
x136)
Apr 25, 2021 22:14:41
x136)
Ennyi igaz.
Ennyi igaz.
Nem tanították az egyetemen az önálló életet. Most tkp visszasírod ogre aput és a nyitott tenyerét.
-
Apr 25, 2021 22:14:54
De ez két mondatban összefoglalva: Nekem semmi közöm ahhoz az oldalhoz, egy kiberbiztonsági konferencián mutatták meg nekem ezt az új fajta átbaszást, és gondoltam sneci hátha beszopja bármilyen módon
Én nem haragszom rád, de ha te kéretlen tanácsokat adtál Addának, akkor nesze, én is adok egyet neked:
40 millió forint? Egy trollfórumon keresztül? BTC-ben, amihez nem ért a recskás egyáltalán? Te hogy a faszba gondoltad, hogy ez működni fog?
Szóval
40 millió helyett ajánlhattál volna 100 ezer forintot, vagy ilyesmit, ami hihető - ez se bomba ötlet így, mert sodikát nem motiválja az ilyen jellegű, egyszeri ingyenpénz, csak a munka kiváltásával kecsegtető rendszeresen "alapjövedelem" - de az is csak akkor, ha valami bekattan nála, és elhiszi, ezt nehéz kiszámítani.
Minden átbaszás egyik kulcseleme - főleg, ahol van ideje gondolkodni az áldozatnak - hogy milyen csatornán érkezik. A fórumra kiírni a lehető legrosszabb ötlet volt. El se olvasta a kommentedet, figyelemzavaros. Ha elolvasta, nem hitte el, azon kívül pedig ha bármi gond van vele, a trollok szétszedik, ahogy szét is szedték, és azt is olvassa sodika.
Ehelyett valamilyen privát csatornán kellett volna megkeresned, és megküzdened azzal, hogy szociálisan teljesen igénytelen, lusta nárcisztikus majomként nagyon ritkán válaszol a megkeresésekre. Minél hihetőbb profilt építesz fel, és minél több előnnyel kecsegtet (sodika ostoba fejével gondolkodva) a kapcsolat, annál több esély van, hogy elő tudod adni a hook-ot részletesebben. A videósoknak (Oszi, Addabboy, Márk) viszonylag jó arányban válaszolgat.
Gyenge volt ez, mint a harmat, de a szándékot értékelem.
A jogi része pedig: Ha vigyázol, hogy nincs haszonszerzési célod, még közvetett sem, és nem követsz el más bcs.-t, akkor nem btk-s, akármennyire átbaszod. Mehet polgári perelni biztatási kárért linzből, ha esetleg megvetetsz vele egy szakadt verdát majd a képébe röhögsz.
Apr 25, 2021 22:14:54
IT troll
Apr 25, 2021 22:15:11
Mind a harom
Apr 25, 2021 22:15:11
Yitzhak Schweiz
(
x1)
Apr 25, 2021 22:16:43
x1)
Mert faszom mindenki, ott zárnak megint, Merkel mondta.
Nem várok többé arra, mi lesz 2-3 hét vagy hónap múlva.
Mit vársz a 40-es éveidtől?
Hahó
(
x136)
Apr 25, 2021 22:16:57
x136)
Mert faszom mindenki, ott zárnak megint, Merkel mondta.
A 40-es éveid az eladósodás és az alkoholizmus jegyében fognak elsuhanni. Nem értelmetlen, mert jót röhögünk ezen.
Koboldtartás
Apr 25, 2021 22:17:38
Hát tartós tejet már ne vegyél.
Apr 25, 2021 22:17:38
Ogre papa
(
x1)
Apr 25, 2021 22:18:59
x1)
Ennyi igaz.
Ennyi igaz.
40 évesen nem képes egyedül élni.
BALFASZ.
"különben a 40-as éveim is értelmetlenül fognak majd elsuhanni."
Az egész életed értelmetlenül suhant el te BALFASZ.
Mellesleg ha nem akarod hogy a 40 es éved elsuhanjon mit tervezel ellene tenni te BALFASZ?
NEKED MÁR NEM LESZ SE FELESÉGED, SE GYEREKED SE EGZISZTENCIÁD.
EGYEDÜL, KOSZOSAN, BÜDÖSEN, NINCSTELENÜL FOGSZ MEGDÖGLENI RÉSZEGEN EGY BUDAPESTI METRÓ ÁLLOMÁSON MINT "KVÁZI CSÖVES"
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Apr 25, 2021 22:19:07
x5)
abosi barnira gondolsz, a magyar casey neistatre gondolsz?
a magyar internet legnagyobb imposztora, egy utolso senkihazi csicska, aki semmibe veszi a rajongoit.
Nemfatyle
(
x7)
Apr 25, 2021 22:19:22
x7)
Ennyi igaz.
Ennyi igaz.
Tehát mégis keményen átütötte az autipáncélt a jópofizós stílussal
Szivárványos Buzigurtni
Apr 25, 2021 22:19:38
A lényeg, hogy májustól olyan tartalom jön, amiben nem fogom vissza magam senki és semmi által, és amit jó érzés elkészíteni :D
Az mindig üt.
Az mindig üt.
Kár, hogy ez senkit nem fog érdekelni.
Apr 25, 2021 22:19:38
Yitzhak Schweiz
(
x1)
Apr 25, 2021 22:19:40
x1)
Az meg hogy én mennyire gondoltam komolyan azt a posztot, talán mutatja hogy a kirakása után kb 1 órával írtam addának egy emailt hogy ez egy szopatás, ennyire.
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Apr 25, 2021 22:20:23
x8)
Nem lesznek azok értelmetlenek, a hiteltörlesztés az fasza dolog:-DD
sodika
Apr 25, 2021 22:20:55
Jól értem, hogy megsértődtek, amiért a "nyomorukról" akartál flokkolni a pénzedért cserébe? XDDD
Úgy értem, hogy 20-30 videós partner volt, akikkel kapcsolatban elkezdtem a rút valóságról vlogolni, de egyetlen ember, mégpedig az utolsó időkben, aki ezen megsértődött, igen. És ezt nem is tudtam hova tenni, és azóta is nehezen tudom, mert az illető láthatta a sokéves munkásságomat, és ezalapján teljesen tisztában lehetett vele, hogy a sikerről akkor számolok be, ha az van, ellenkező esetben meg a hiánya nálam a videós a sztori.
De ugyanezt már elmondtam a vlogban is. Annak idején a Rózsa Attila volt az, aki azt mondta nekem néhány dologról, inkább ne videózzunk róla, mert megsértődik a Fidesz? Mondom, NA ÉS? Neki is lófaszt mondtam erre, MINDEN TÉMA, ami érdekes lehet, nem taktikázunk.
Mindenből az igazat, ami befolyásolja a beharangozott műsort. Ha beígérem, hogy beszámolunk az építkezés sikeréről, akkor az bizony magában foglalja, hogy a csúfos kudarc részleteiről is ugyanolyan részleteséggel beszámolunk.
Apr 25, 2021 22:20:55
Örebro
(
x17)
Apr 25, 2021 22:20:56
x17)
meg hazudni sem tudsz dagadt, megis hogy vinned magaddal a sok szarodat mikor költözöl nemetorszågba, vagy jönnek erted a miskolci cigånyok es drågapenzert åtköltöztetnek?
milyen adobevallåat csinålsz faszfej? nemet vagy osztråk, mert az egyikeöl mår lekestel XD
milyen adobevallåat csinålsz faszfej? nemet vagy osztråk, mert az egyikeöl mår lekestel XD
Hahó
(
x136)
Apr 25, 2021 22:21:38
x136)
Végül is mennyit költöttél a főzős lájvra fölöslegesen, kitartó pefofil?
sodika
Apr 25, 2021 22:23:10
Lassan el kéne már kezdenem passzív bevételeket is szerezni, igen, de ehhez képest ahonnan ennek a halvány szikráját reméltem, olyan üzenetek futottak be mostanában ehelyett, hogy tudok-e "valami fizetős melót adni".
Apr 25, 2021 22:23:10
-
Apr 25, 2021 22:23:15
Én nem veszem komolyan, én azt írom, hogy teljesen esélytelen volt a próbálkozásod, és tudom, hogy így szállsz le a bicikliről, de ha most megsértődsz azon, hogy leírtam neked, hogy milyen hibákat követtél el, az elég röhejes.
Apr 25, 2021 22:23:15
nonsense
Apr 25, 2021 22:23:38
Milyen érzés volt hogy valaki embernek nézett?
Hát izé, hetyetye. Olyan votl, mint hetyetye. Olyan volt mint egy magasabb intelligencia meleg fényében sütkérezni, ami körülvesz és hagyja, hogy örök dicsőségének részévé válhass.
Dehogy volt neki olyan. Mint bármilyen szociális interakcióban, itt is úgy meg volt feszülve, hogy az embertelen és minden percben alig várta, hogy vége legyen.
Mikor jössz rá végre, hogy az öncélú, idióta kütyühalmozás soha nem fogja helyettesíteni azt amitől egész életedben rettegtél?!
Ennyi bántás után mondjuk értem, hogy még a jóistenben is azt keresnéd, hogy hogyan akar kibaszni veled de ameddig 0/24 on guard vagy és képtelen vagy szociális kapcsolatok kialakítására addig az összes éved el fog suhanni az értelmetlen baromságok mentém amikkel helyettesíteni próbálod.
És nem az jelenti a szociális kapcsolatok kialakítását, hogy pénzeket adsz nyomorultaknak és utána játszod a csekonicsot (azon az elven, hogy akinek pénzt adtál az már csak nem fog bántani).
Örebro
(
x17)
x17)
Végül is mennyit költöttél a főzős lájvra fölöslegesen, kitartó pefofil?
ez meg nem eldöntött dolog, lehet ha a földröl összeszedi a halmaradvånyokat, akkor tud egy alaplevet kesziteni es sporolt pår eurot.
Örebro
(
x17)
Apr 25, 2021 22:24:59
x17)
Nem kellenek ide a trollok, elintezteted magad a miskolci romåkkal XD
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Apr 25, 2021 22:25:30
x8)
meg hazudni sem tudsz dagadt, megis hogy vinned magaddal a sok szarodat mikor költözöl nemetorszågba, vagy jönnek erted a miskolci cigånyok es drågapenzert åtköltöztetnek?
Remélem a halálba szopatják majd a hiány pótlásos igényeikkel:-DD
sodika
Apr 25, 2021 22:25:37
Bénázás.
Jó.
Mi a faszt csináljak?
Bemegyek, dolgozok, és elúszik minden fillér még úgy is, hogy törlesztenek, pedig duplaannyit keresek, mint ugyanebben a városban egy postás, ezt is megmutattam.
Jó.
Mi a faszt csináljak?
Bemegyek, dolgozok, és elúszik minden fillér még úgy is, hogy törlesztenek, pedig duplaannyit keresek, mint ugyanebben a városban egy postás, ezt is megmutattam.
Apr 25, 2021 22:25:37
bolgár jeti
(
x30)
Apr 25, 2021 22:26:20
x30)
A SoDI sosem hazudik, ugye? :) Ez 10 sör minimum
sodika
Apr 25, 2021 22:26:31
Hát nem.
A költözést meg a bútorokat benyomom, és arra lesz valami siralmas 500 euró. Többre nem számítok.
Apr 25, 2021 22:26:31
Nemfatyle
(
x7)
Apr 25, 2021 22:26:47
x7)
hetyetye
Azt magyarázd el kérlek, hogy mi a faszért gondolod, hogy egy másik ember nyomora érdekelné a nézőket, ha az egész telefonhívásokon keresztül van bemutatva? A flokkodról egyébként nem ez ugrik be az embereknek, hanem az, hogy tele van unalmas vágóképekkel, meg néha valami gusztustalan trash a kamerába beszél a saját életéről, ami szintén senkit nem érdekel, maximum a trollokat, akik röhögni akarnak rajtad. Ennyi a flokkod, és soha nem is lesz több, mert mint azt már annyiszor elpofázta neked mindenki, NINCS HOZZÁ SEMMI TEHETSÉGED
Aczél elvtárs
(
x3)
Apr 25, 2021 22:26:51
x3)
Endre, mondok neked egy mesét mielőtt még valami elkúrt győzelmi mámorba esve, nekiállnál elhasználni 5 zacskó oral jellyt, hogy a boldogságtól felizgulva tegyél egy próbát a piton életrekeltésével.
Volt egyszer egy bohó kis Aczél aki azt hitte győzött és mindenkit faszra húzott, mert az lett volna a dolga meg hát imponált is neki az erő amit tévesen magáénak hitt. Kb. 30 perc alatt dőlt össze a kártyavár és változott ez az erős vadászbika egy remegős, fostos kis nyomorult szerencsétlenné.
Az először önhitt, majd homlokon baszott és kognitív disszonanciával küzdő kis fasz, úgy menekült át 4 országon keresztül, szó szerint szaros gyatyában, stoppal, vonaton lógva, hogy amire Budapestre ért azért is hálás volt, hogy ihatott egy pohár vizet a Felszab téren.
Pedig mögötte nem csak buzifények, szaros hitelkártyák és pár érdekhaver állt, hanem valódi hatalom. A nagybetűs Hatalom.
Gondoltam szólok, hogy tudd, minden változik. Gyorsabban mint a fény.
Volt egyszer egy bohó kis Aczél aki azt hitte győzött és mindenkit faszra húzott, mert az lett volna a dolga meg hát imponált is neki az erő amit tévesen magáénak hitt. Kb. 30 perc alatt dőlt össze a kártyavár és változott ez az erős vadászbika egy remegős, fostos kis nyomorult szerencsétlenné.
Az először önhitt, majd homlokon baszott és kognitív disszonanciával küzdő kis fasz, úgy menekült át 4 országon keresztül, szó szerint szaros gyatyában, stoppal, vonaton lógva, hogy amire Budapestre ért azért is hálás volt, hogy ihatott egy pohár vizet a Felszab téren.
Pedig mögötte nem csak buzifények, szaros hitelkártyák és pár érdekhaver állt, hanem valódi hatalom. A nagybetűs Hatalom.
Gondoltam szólok, hogy tudd, minden változik. Gyorsabban mint a fény.
Ogre papa
(
x1)
Apr 25, 2021 22:27:06
x1)
Szóval főzős liveok nem lesznek amik az embereknek bejönnek.
De helyett lesz szórakoztató és megújult tartalom mint pl:Kicsomagolós videók, videók a törpével, telefonos videók valamelyik ingyenélő lumpen prolival.
Jaj de várom már.
De helyett lesz szórakoztató és megújult tartalom mint pl:Kicsomagolós videók, videók a törpével, telefonos videók valamelyik ingyenélő lumpen prolival.
Jaj de várom már.
vladrl
(
x8)
Apr 25, 2021 22:27:08
x8)
Bénázás.
Jó.
Mi a faszt csináljak?
Jó.
Mi a faszt csináljak?
csak a faszverés, a videózásod jelentéktelen, max annyira jó, hogy lebuktasd, hogy a faszverés a mindened XD
bolgár jeti
(
x30)
Apr 25, 2021 22:27:37
x30)
Hát nem.
El fog sodikázódni szerintem :)
Nemfatyle
(
x7)
Apr 25, 2021 22:27:58
x7)
Te ennyi év után is meglepődsz azon, hogy Márkék pénzt kérnek? :D Ennyire ostoba hogy lehetsz?
Hahó
(
x136)
Apr 25, 2021 22:28:21
x136)
Bénázás.
Jó.
Mi a faszt csináljak?
Jó.
Mi a faszt csináljak?
A te létezésednek az alkoholizmus és az eladósodás ad értelemet, és így a trollok szórakoztatása. Ezekben vagy jó, ne keress mást.
Yitzhak Schweiz
(
x1)
Apr 25, 2021 22:28:33
x1)
Dehogy sértődök, a saját véleményem szerint is egy jobb kutya sem dől be annak, de endre szintjére kellet lőni.
Másik pedig, hogyha ilyen szépen leírtad hogy kell átverni valakit, akkor már réges rég miért nem verted át endrét?
De köszi a leckét azért
Banki Tanácsadó
Apr 25, 2021 22:29:04
Mi a faszt csináljak?
Bemegyek
Igen. Bemész a legelső rendőr őrsre, és feladod magad. Leadod a pedofil tartalmú merevlemezeket. Utána soha többé nem jelensz meg az interneten. Kb ezt kellene csinálnod.
Apr 25, 2021 22:29:04
sodika
Apr 25, 2021 22:29:30
Mindegy, ez új volt.
Hogy fél lába van, és baszakszik az önkormányzat.
Hogy elmegyógyintézetben volt.
És ez volt a tartalmam több évig, nyilvánosan.
Az az egy máig nem fér a fejembe, hogy hogy a gecibe lehetett ehhez képest meglepetés, hogy a "bemutatom, milyen siker sül ki ebből" egyenértélű az is, hogy azt is dokumentarizta stílusban kívánom bemutatni, ha minden szarrá megy? :DDDD
Az az egy máig nem fér a fejembe, hogy hogy a gecibe lehetett ehhez képest meglepetés, hogy a "bemutatom, milyen siker sül ki ebből" egyenértélű az is, hogy azt is dokumentarizta stílusban kívánom bemutatni, ha minden szarrá megy? :DDDD
Apr 25, 2021 22:29:30
Örebro
(
x17)
Apr 25, 2021 22:30:03
x17)
Abutort mint asocsökkentö tenyezöt? sok sikert dagadtXD
Tyodika
Apr 25, 2021 22:30:17
De köszi a leckét azért
De köszi a leckét azért
Hányadik hozzászólás ez a BTC-s? Addaboy minek hívogat egy pedofilt, ha ilyen széplélek? Nyemértem....
Apr 25, 2021 22:30:17
Ásó27
(
x68)
Apr 25, 2021 22:30:33
x68)
Áprilistól troll-kommunikáció nuku.
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x136)
Apr 25, 2021 22:30:34
x136)
Az lenne a lényeg, hogy jól dokumentáld a videókkal az eladósodást és az alkoholizmusodat. Mással ne is törődj. Piálj, költekezz, és ezt mutasd be a videókban.
variálás
Apr 25, 2021 22:30:55
Mindegy, ez új volt.
Dögöljek meg ha értem mi a faszról hetyetyézel már megint te herélt kobold.
Apr 25, 2021 22:30:55
sodika
Apr 25, 2021 22:31:13
Ez most vagy médiahack.
Ez a két lehetőség van.
Apr 25, 2021 22:31:13
Ásó27
(
x68)
Apr 25, 2021 22:31:18
x68)
megújult tartalom: több sör, több adósság
Mifaaaaaaaaaaaan
sodika
Apr 25, 2021 22:31:20
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Apr 25, 2021 22:31:20
Yitzhak Schweiz
(
x1)
Apr 25, 2021 22:31:23
x1)
Ha amit elmondtál hogy december végén sem lesz számottevő néző mennyiség akkor vége a videózásnak, ez azt jelenti hogy akkor január 1. te már vérbe fagyva linz utcáin?
-
Apr 25, 2021 22:31:29
De köszi a leckét azért
De köszi a leckét azért
Ne menjünk bele a faszméregetésbe, maradjunk annyiban, hogy nem beszélek a levegőbe.
Apr 25, 2021 22:31:29
Ásó27
(
x68)
Apr 25, 2021 22:31:35
x68)
ja, Twitchen
bolgár jeti
(
x30)
Apr 25, 2021 22:31:53
x30)
Mindegy, ez új volt.
Mikor lesz legközelebb stream?
Ásó27
(
x68)
Apr 25, 2021 22:32:13
x68)
Adda 2 hónap alatt több és jobb tartalmat gyártott, mint te valaha fogsz.
Mifaaaaaaaaaaaan
gyakorlott gyagyás
Apr 25, 2021 22:32:29
Bénázás.
Jó.
Mi a faszt csináljak?
Jó.
Mi a faszt csináljak?
Anyád picsáját. Állandóan elbaszod a videók feltöltés idejét már pedig ha ez neked életed értelme akkor erre odafigyelhetnél meg esetleg nem hetente egyszer baszol fel videót vagy live-ot. Meg 3 különböző kamera veszi a pofádat teljesen értelmetlenül. Legalább a főzést tovább baszathatnád hogy tanulhass belőlük de még ezt is elsodikázod te szerencsétlen
Apr 25, 2021 22:32:29
Nemfatyle
(
x7)
Apr 25, 2021 22:32:45
x7)
Bénázás.
Jó.
Mi a faszt csináljak?
Bemegyek, dolgozok, és elúszik minden fillér még úgy is, hogy törlesztenek, pedig duplaannyit keresek, mint ugyanebben a városban egy postás, ezt is megmutattam
Jó.
Mi a faszt csináljak?
Bemegyek, dolgozok, és elúszik minden fillér még úgy is, hogy törlesztenek, pedig duplaannyit keresek, mint ugyanebben a városban egy postás, ezt is megmutattam
És ez kinek a hibája te idióta balek fasz? :DDD
Örebro
(
x17)
Apr 25, 2021 22:33:16
x17)
dagadt a twichen mikor kezded ujra? lesz uj logo?XD
sodika
Apr 25, 2021 22:33:30
Kéne keresni valami osztrák témát.
Téma sincs.
Téma sincs.
Apr 25, 2021 22:33:30
Jobb felső hetes
Apr 25, 2021 22:33:37
Ez most vagy médiahack.
Ez a két lehetőség van.
Ez a két lehetőség van.
Maradsz bizony. Egyedül, szorongva, a saját gondolataid elől menekülve egy bérlakásban.
Maradsz az alkohol én önámítás mámorában.
Maradsz az eladósodottság ölelő, szorító karjai között.
Maradsz a régi.
Apr 25, 2021 22:33:37
sodika
Apr 25, 2021 22:34:40
Ez a szar, hogy szó szerint dupla annyit keresek, mint a postás, aki itt ugyanebben a városban a leveleimet hozza, mégis szarul állok.
Ezzel kell majd kezdeni valamit.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Apr 25, 2021 22:34:40
Ásó27
(
x68)
Apr 25, 2021 22:34:44
x68)
Téma sincs.
Téma sincs.
Már írtam, hogy van, a nézőidet ezeked érdekelnék:
- apáddal mizu, mikor beszéltél vele utoljára
- elmeséled a bunkibankot
- adósságaid, adósaid, excel bemutatása
- mikor jelentkeztek először a pedofil érzések
stb.
Ogre papa
(
x1)
Apr 25, 2021 22:34:49
x1)
Ez most vagy médiahack.
Ez a két lehetőség van.
Ez a két lehetőség van.
Azt ugye vágod hogy rendszerint akkor koppansz nagyot mikor magas lóról dumálsz.
Anikót meg addát a szádra ne vedd. Ők milliószor tartalmasabb és szórakoztatóbb videókat készítettek mint amiket te valaha is képes lennél.
Aczél elvtárs
(
x3)
Apr 25, 2021 22:34:59
x3)
Ez most vagy médiahack.
Ez a két lehetőség van.
Ez a két lehetőség van.
Meg még ezer lehetőség van.
Látom, hogy úszol az örömben mint a kis aranyhalak.
Én megpróbáltam rávilágítani arra, hogy milyen tiszavirág életű is lehet akár a te győzelmi mámorod.
Egyébként miben is győztél te? Hol maradsz? :)
Még itt is csak addig amíg megtűrünk.
Örebro
(
x17)
Apr 25, 2021 22:35:16
x17)
tenyleg ma eszembe jutott, pråga ota nem voltål növel gyagyås?
Ásó27
(
x68)
Apr 25, 2021 22:35:27
x68)
Ez a szar, hogy szó szerint dupla annyit keresek, mint a postás, aki itt ugyanebben a városban a leveleimet hozza, mégis szarul állok.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Ezzel kezdesz már valamit évek óta, évek óta "odafigyelsz", és mégis csak egyre növekszik az adósságod.
Ez sosem lesz jobb. Ez az életed.
Ennél csak rosszabb lesz.
Yitzhak Schweiz
(
x1)
Apr 25, 2021 22:35:44
x1)
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
sodika
És úgy keresek dupla annyit, hogy a postás havi 4 órával többet dolgozik, mert heti 40 órára veszik fel, míg én csak 38,5 órán vagyok.
Ez a szar.
Ez a szar.
bolgár jeti
(
x30)
Apr 25, 2021 22:35:49
x30)
Ásó27
(
x68)
Apr 25, 2021 22:36:05
x68)
És úgy keresek dupla annyit, hogy a postás havi 4 órával többet dolgozik, mert heti 40 órára veszik fel, míg én csak 38,5 órán vagyok.
Ez a szar.
Ez a szar.
Igen, ez a te szinted. És egyre lejjebb kerülsz.
Nemfatyle
(
x7)
Apr 25, 2021 22:36:08
x7)
Téma sincs.
Téma sincs.
Tényleg mondd már el őszintén, hogy ha az 5 év videózás alatt a kreativitás fikarcnyi szikrája se csillant meg a videóidban, akkor mire alapozod, hogy májustól hirtelen kurva minőségi és népszerű lesz a tartalom amit gyártasz?
sodika
Apr 25, 2021 22:36:12
Májusban nyomjuk jól.
Apr 25, 2021 22:36:12
sodika
Apr 25, 2021 22:36:20
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Apr 25, 2021 22:36:20
Ásó27
(
x68)
Apr 25, 2021 22:36:47
x68)
Májusban nyomjuk jól.
Májusban nyomjuk jól.
Hányszor mondtad már el ezt? Január, február, március, április, most pedig május. És ezek csak idén.
kripli figyelő
(
x12)
Apr 25, 2021 22:37:47
x12)
Ennyi igaz.
A 40-es lerobbant alkesz pedo szar nincs felkészülve az egyedüli élethez?MifaaanAz egyedüli élethez nem vagyok felkészülve, mégis azt élem.
Ennyi igaz.
Nem twinkboy korban vagy hogy ez valamilyen kifogás legyen gyagyás.Nem a felkészülés hiánya hanem az igénytelen lusta élősködő életmódod az ami miatt képtelen vagy élhető világot teremteni magad körül.A saját hibádból és akaratodból lettél gonosz szardarab és ezért vonzottál be egy pont ennek megfelelő testet magadnak.Minden a te hibád amiért 40 évesen hitelspirálban púpján és már a hasán pörgő balek lettél.
Nemfatyle
(
x7)
Apr 25, 2021 22:38:00
x7)
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Kezdhettél volna, például hogy írod a kiadásaidat áprilisban, ahogy megigérted. De elsodikáztad, mert semmi akaraterőd nincsen, soha semmit nem fogsz elérni az életben
Örebro
(
x17)
Apr 25, 2021 22:38:07
x17)
Májusban nyomjuk jól.
Májusban nyomjuk jól.
Igen a wc kefe es a sajtreszelö elengedhetetlen tetelek voltak, az ecetröl nem is beszelve te fasz : DDDDDDDDDDDD
Aczél elvtárs
(
x3)
Apr 25, 2021 22:38:14
x3)
Ez a szar.
Ez a szar.
Fantasztikus. Nem tudok olyan fejlesztőt az ismerőseim között aki egy kézbesítővel akarná összemérni a bérét.
Yitzhak Schweiz
(
x1)
Apr 25, 2021 22:38:16
x1)
Májusban nyomjuk jól.
Májusban nyomjuk jól.
34.99 ágyra, 600 euró sajtreszelőre meg halra, ez így okés?
bolgár jeti
(
x30)
Apr 25, 2021 22:38:21
x30)
Májusban nyomjuk jól.
Májusban nyomjuk jól.
Az excelt megmutatod?
Ásó27
(
x68)
Apr 25, 2021 22:38:49
x68)
KÉT sajtreszelő Hahó!
Hahó
(
x136)
Apr 25, 2021 22:39:24
x136)
Legyen az a téma, hogy önálló életre alkalmatlan vagy, és szarabbul élsz mint a fele annyit kereső postás.
-
Apr 25, 2021 22:39:41
Endre, játszunk egy játékot!
Akkor irj ide legközelebb, mikor Kovács Márk Zoltán, Miskolcról, a Mező utcából törlesztett egy részletet!
Akkor irj ide legközelebb, mikor Kovács Márk Zoltán, Miskolcról, a Mező utcából törlesztett egy részletet!
Apr 25, 2021 22:39:41
Yitzhak Schweiz
(
x1)
Apr 25, 2021 22:40:09
x1)
KÉT sajtreszelő Hahó!
Két ablakmosógép, Két sajtreszelő
gyakorlott gyagyás
Apr 25, 2021 22:40:31
Májusban nyomjuk jól.
Májusban nyomjuk jól.
Cipő tartó az mióta konyhai felszerelés gyagyás??? Mi a fasznak vettél ha csak egy benti papucsod(?) van meg egy cipőd kintre???
Apr 25, 2021 22:40:31
púpospúp
(
x2)
Apr 25, 2021 22:41:33
x2)
kipucoltad végül a sütőt gyagyás?
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
nonsense
Apr 25, 2021 22:41:51
Mindegy, ez új volt.
Szóval azért nem hagyod abba ezt az egészet amiről te is látod, hogy teljesen értelmetlen mert akkor kb. az egész 40 évedet tennéd egyenlővé a kuka tartalmával. Ehelyett inkább még 10 évig nyomod, pedig mindenki tudta már 10 éve is, hogy ennek semmi értelme.
Másrészt meg azért interjúztatsz nyomorultakat, hogy jobban érezd magad? Hogy neked még van hol laknod-, hogy neked még megvan mindkét lábad-, hogy neked nincs gyilkos gyereked-, etc?!
Sovány vígasz lesz ez mikor majd 10 év múlva írod, hogy fejleszted a vlogot mert nem akarod, hogy az 50-es éveid is elrepüljenek.
Apr 25, 2021 22:41:51
Örebro
(
x17)
Apr 25, 2021 22:41:56
x17)
Hahahaha
Aczél elvtárs
(
x3)
Apr 25, 2021 22:42:24
x3)
Kétszer.
*pr*
linzi fapóleon
(
x8)
Apr 25, 2021 22:43:11
x8)
Mindegy, ez új volt.
Szóval a célod mások nyomorából valóságshow-t csinálni.
Jelentem sikerült csak éppen a sajátodat forgatod folyamatosan :)
Ogre papa
(
x1)
Apr 25, 2021 22:43:38
x1)
Ez a szar.
Ez a szar.
Mégis a postásnak van felesége és gyereke és hárman együtt kevesebb pénzből élnék mint te de mégis problémák nélkül élnek. Ezt fejtsd meg te egyedül élni képtelen 40 éves szűz.
bolgár jeti
(
x30)
Apr 25, 2021 22:44:04
x30)
Hahahaha
Elhajított halfej
Apr 25, 2021 22:45:19
Velem mi lesz kis gazdám??
Apr 25, 2021 22:45:19
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Apr 25, 2021 22:45:37
x8)
Ne sürgesd zsidó! :-D
különben is vannak tisztító szerei, mutatta őket. Többször is:-D
Nemfatyle
(
x7)
Apr 25, 2021 22:45:38
x7)
Májusban nyomjuk jól.
Májusban nyomjuk jól.
Egy normális ember úgy csinálja, hogy elkezd videózni azzal ami rendelkezésére áll, és ha látja, hogy érdekli az embereket amit csinál, akkor a videói bevételét visszaforgatja a felszerelése bővítésére
Te ezzel szemben azonnal vagyonokat baszol ki az ablakon amint megalkotod a fejedben az alternatív valóságot, miszerint a legújabb zseniális ötleted hatására majd az internet elfelejti az elmúlt 20 évet, ami alatt telefostad az internetet a trash személyiségeddel, az összes normális emberből undort, megvetést és gyűlöletet váltva ki, és majd mindenki imádni fogja az új tartalmadat, meg foshni fogja. Aztán jön az elkerülhetetlen kudarc, és elkezded szórni a pénzt a következő ötletedre
Karandas
Apr 25, 2021 22:45:49
...
...
Erről az ismerősödről mondanál pár szót?
Apr 25, 2021 22:45:49
Aczél elvtárs
(
x3)
Apr 25, 2021 22:46:02
x3)
Az új bérlő a hal lesz amelyik kimászik a sütőből és kibassza Sodikát a gangra.
sittessanyi
Apr 25, 2021 22:47:10
hiába írod le még 5x hogy mennyivel jobban keresel mint egy postás, attól még egy szar ember maradsz egy minőségtelen élettel. pont.
értem én, hogy az érdemtelenül kapott fizud az egód utolsó remegő pillére és ezt kell erősítened, különben a dunába ugránál. de attól még az életed maga a trash.
egyébként nyugi a trollok tesznek róla hogy a fizuddal se henceghess sokáig és akkor bevégezheted végre a jól kiérdemelt sorsod és nem kell ezen feszülnöd tovább.
Apr 25, 2021 22:47:10
Streamer Koldus
(
x2)
Apr 25, 2021 22:48:09
x2)
nagyon lemaradtam. Össze tudnátok esetleg foglalni, hogy mi történt addaboyyal, mire rágott be? Én még csak ott tartok, hogy mára takarítós live volt beígérve :D
kripli figyelő
(
x12)
Apr 25, 2021 22:49:10
x12)
Nem szép dolog ilyet mondani de ha kvázi kilőttük az egyetlen csatornát ahol gyagyás egy kis sajnálatot szerezhetett volna és áldozati szerepbe rakhatta volna magát.Egy troll pedig a napi izzadságos esti snecológiai tanulmányait felválthatja kellemes megérdemelt nyári síszünettel.Sneci pedig visszacsúszik a depressziós magányba ahol nem szól hozzá egy emberi hang sem.A trollok ismét győzelmet aratták.Ennyikeh.
Hahó
(
x136)
Apr 25, 2021 22:50:15
x136)
nagyon lemaradtam. Össze tudnátok esetleg foglalni, hogy mi történt addaboyyal, mire rágott be? Én még csak ott tartok, hogy mára takarítós live volt beígérve :D
Szerintem félresiklott egy masztiparti, és most duzzog. Figyelemkurvulás. Majd visszatér.
Valóság
Apr 25, 2021 22:50:35
Sodi. Sodi, figyelj. Figyelj nagyon, hallod?
Ha örömmámorban úszol, hogy "legyőzted" addabboyt, akkor tedd fel magadnak a kérdést:
Képzeld azt, hogy egy fogyatékos, balfasz koldus vagy, aki fals hangon dalolászik az aluljáróban, és annyira szar, hogy soha egy vasat se dobnak neki. A hajléktalanszállón viszont mindenkinek azt meséled, hogy nemsokára leállhatsz a kukázással, mert beindul a zenei karriered.
Egyik nap lejön az aluljáróba egy fiatal srác egy szál gitárral, és hatalmas koncertet nyom, csomó pénzt dobnak neki. Lejön másnap, lejön harmadnap is, sőt, felajánlja, hogy együtt nyomjátok, de te lusta vagy időben megjelenni, erre (és a közeli gyrosos bunkó eladója miatt) fogja a gitárját, és elmegy, többet nem látod.
Te pedig újra ott állsz egyedül, énektudás nélkül, kilátástalanul. Próbálkozhatsz zenéléssel, de kudarcra van itélve, a kukák pedig várnak holnap reggel.
Mennyire érzed magad győztesnek?
Ha örömmámorban úszol, hogy "legyőzted" addabboyt, akkor tedd fel magadnak a kérdést:
Képzeld azt, hogy egy fogyatékos, balfasz koldus vagy, aki fals hangon dalolászik az aluljáróban, és annyira szar, hogy soha egy vasat se dobnak neki. A hajléktalanszállón viszont mindenkinek azt meséled, hogy nemsokára leállhatsz a kukázással, mert beindul a zenei karriered.
Egyik nap lejön az aluljáróba egy fiatal srác egy szál gitárral, és hatalmas koncertet nyom, csomó pénzt dobnak neki. Lejön másnap, lejön harmadnap is, sőt, felajánlja, hogy együtt nyomjátok, de te lusta vagy időben megjelenni, erre (és a közeli gyrosos bunkó eladója miatt) fogja a gitárját, és elmegy, többet nem látod.
Te pedig újra ott állsz egyedül, énektudás nélkül, kilátástalanul. Próbálkozhatsz zenéléssel, de kudarcra van itélve, a kukák pedig várnak holnap reggel.
Mennyire érzed magad győztesnek?
Apr 25, 2021 22:50:35
Ogre papa
(
x1)
Apr 25, 2021 22:51:19
x1)
Velem mi lesz kis gazdám??
Az utolsó reményed
bolgár jeti
(
x30)
Apr 25, 2021 22:52:00
x30)
55 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Attól még, hogy abba néhány valóban konstruktív gondolat is el volt rejtve, trollkodás magad.
leeresztkedés? Te álértelmiségi.