Endre kezeli az anyja fiókját, azon keresztül nehéz elérni.
Akkor marad a magyar posta :)
Kevéssé tartom valószínűnek. Az, hogy nem nagyon beszél normálisan németül, az oké. De hogy bekacsázik alkoholtól bűzösen, felpüffedt fejjel, mosolyra nyitja a ferde, sárga, rothadó fogait, a down kóros vihorászássa előtörő bűzlő lehelet betölti a szobát, aztán ránéznek a szerződésen a KEF macskakaparásra, legkésőbb ott mindenkinek egyértelmű kell legyen.
Erre viszont egyedül csak a Partner bank reagált eddig megfelelően.
Természetesen nem köszöntötte fel az anyját. Tudom,hogy ezt egy normális kulturált embernek nehéz elfogadni de igen a sodi tényleg egy ember alatti állat. Elösször én is sajnáltam sőt aranyosnak találtam ahogy dadogva a kis szemüvegében hetyetyézik nem...nem értettem miért basztatják,aztán elkezdtem olvasni a forumot és feltárult a valódi énje na meg,hogy a videókban is ez a kis mimóza valójában milyen egy igénytelen véglény. Nem nem köszöntötte fel az anyját miért is tette volna? Tudja őt valamire használni most már? Említitek a just dance előfizetést na de a just dance előfizetést legalább tudja valamire használni ha akarja de az anyját már kizsigerelte kiszipojozta őt már nem tudja mire használni. Igen a sodi pszchiópata nincs lelke önző lény csak saját maga számit és senki más !
Ezek szerint egy összkomfortos irodában lakik :D
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Shemmiből nem tanul, ugyanazokba a hibákba esik bele újra és újra. Ha visszamehetne az időben, szerintem el se menne a bankba, hanem inkább otthon maradna sörözni, mert úgyis kirúgnák 10 perccel később. Autista retardlogika.
🕎Endigame🕎
lehet, hogy broni szokásos kérdésére, hogy "hal meg retard?", végre pozitív választ adhatunk?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Pedig ez tök alap, mint amikor szakmunkára felvesznek egy "papír nélküli" embert és betanítják, persze továbbra is csak minimálbért fog keresni :D
Bevett szokás fémiparban, főleg magyarországon.
Nem olyan rég egy arab WUsnál sírta el magát, mert nem értette, hogy mivan.
Mifaaaaaaaaaaaan
Ilyenkor azon röhögök, hogy ha te esnél ágynak és kérnél reggelit, mindenki telibe leszarna úgy ahogy vagy :DD
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Akkor te félsz a tiszta lakástól?
Mifaaaaaaaaaaaan
AKKOR MOST VAN VÍRUS? MINEK OKOSKODSZ MEGINT TE ÉRETTSÉGIZŐK GYÖNGYE.
pedofilsodiasodi
Amúgy igazad van, a mirror és adda is rettegett a minőségi májusi tartalmadtól, aztán nem következett be :))))
Mifaaaaaaaaaaaan
inkább egy jó kis bebaszós qjuenéj lájv lett/lesz még ma ha minden igaz
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Endre, te még ennyire sem úsznád meg a Covid-ot, ha elkapnád. Fitt, sportos ismerőseim 2-3 hétig voltak rottyon tőle, egy ismerősöm édesanyja konkrétan lélegeztetőgépen, de szerencsére túlélte. Neked nincs esélyed. Elkapod, és vége, addig lehetett eljutni. Nincs működő immunrendszered. Ami volt, azt is tönkretetted a szemét kajával, a mértéktelen alkoholizálással és a mozgásszegény életmóddal. Mégis miben bízol? Azonnal regisztrálnod kéne az oltásra, és imádkozni, hogy azt kapd meg hamarabb, ne valamelyik indiai variánst.
A mirroron már fent is van a szokásos soditrash, köszönjük sodi bácsi, hogy hoztad a minőséget!
Mifaaaaaaaaaaaan
Anyáknapja van a kurva anyádat fel köszöntötted?????
napi 4-5 kilométer az lónak a fasza, nem futás. De akkor itt meg is dőlt a te 7 kilométeres maratoni váltós meséd, köszönjük a beismerést, hogy soha életedben nem futottál még.
Anyádat felköszöntötted?
Mifaaaaaaaaaaaan
De neked a szervezeted romokban van hájas. Akkora beled van, hogy még a a hasitasi is szét fog repedni. Nagyobb dzsuvában élsz mint bármelyik csöves PESTEN! Nem kellene tenni ez ellen valamit szerinted?
A soha ki nem mosott kávéscsésze rejtelmei
A statisztika nem biztosíték semmire, nekem gyakorlatilag az egész családom, távoli rokonokat is beleértve(sok a tanár meg az EÜ dolgozó, mindenhol hazavitték a családnak), átesett a COVID-on, köztük számos 80 körüli, halmozottan krónikus beteg, vagy épp láncdohányos, piás nagybácsi, és a legkomolyabb eset is néhány napnyi fekvéssel és 38+ lázzal járt.
Senki se került kórházba.
Sajnos az a helyzet, hogy lazán túlélheti ez a veknifejű pedofil is, már talán át is esett rajta.
Más nevében ne beszélj, de rád valóban igaz lehet, hogy szinte soha nem az következik be, amitől félsz.
Ez tudod mit jelent? Hogy nem érted a körülötted folyó dolgokat, ezért hibás jóslatokat teszel.
Máshogy mondom gyagyás: Te ostoba vagy, de ez nem jelenti azt, hogy más is ostoba.
De a hájas vekni nem fog orvost hívni, segítséget kérni, csak beszedi a drága pénzen vett kamu vitaminokat mert ő maga okosabb egy orvostól IS! Abba fog belepusztulni, hogy nem bír magáról gondoskodni
ju ju júniusban...
Ha nem szereti az anyját, akkor miért baszta meg Prágában???
SAKK-MATT PROFESSZOR.
Mifaaaaaaaaaaaan
a szexet kevered a szeretettel, hány éves vagy, ásó, 12???????????
az áldóját, és tényleg!!!
Mifaaaaaaaaaaaan
Elég nyomós indok ez szerintem, remélem azóta mindennap ugyan azt a pólót hordod
Veled ellentétben őt valamennyire tényleg lehet sajnálni, mert mégiscsak családos ember, meg hiába egy konteós retard, az otthonvédelmesdivel azért csak segíteni akar másokon.
Téged viszont még a saját anyád se sajnálna.
Talán még meg is ünnepelné, ha elvinne a covid.
+ havonta 600 euróval növekedő hitelkártya tartozás.
már 146 euró a havi kamatköltsége.:)))
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
nem, van ozzy pólóm is.
Sodi lakása már-már egy piszkos bombának is felfogható.
Mifaaaaaaaaaaaan
még jó, hogy nem csábítottalak el!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Te is kövér vagy! Hahó!
Épül a médiabirodalom!!!
minek is? Csomóan meglocsolták a lidli mögött, nem?
hát azért hetyetye
áá, nem is kurva.sajnálom, ha ez csalódást okoz(((((((((((((
*szagot fog*
vicces a Prof.
és a niggerek..?
hát azért hetyetye
csak a kedves trollokat akartam szórakoztatni.
Szerintem trükközik, és pont hogy nem az anexiánál dolgozik.
Azt a COVID vonalat amit említettem németül tudóknak meg kéne vizsgálnia az Anexiával kapcsolatban.
nekem csak akkor volt kicsit kínos amikor mondta a gyagyásnak hogy mutasson fel valamit hogy mire kapja a fizetését, köztudott hogy közepsulis szintű dolgokat csinál a sodi, mert komolyabbat nem mernek rábízni, de online senki se mutogathatja a cég kódjait és még a gnóm se ennyire retardált
Nem érted. Ez az úgynevezett "kontent".
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Igen, és egyébként a chilischarffal is.
Gödény Görény
May 02, 2021 14:22:13
Szereted ha gyűlölet tárgya vagy vagy ténylen nem küldtél anyádnak még egy szeretleket sem SMS-ben?
Évezed ha megvetnek te beteg állat vagy miért nem irsz legalább anyit,hogy az anyák napi köszöntés már megvolt legalább hazudnál valamit!
Évezed ha megvetnek te beteg állat vagy miért nem irsz legalább anyit,hogy az anyák napi köszöntés már megvolt legalább hazudnál valamit!
May 02, 2021 14:22:13
Általános szomorúság
May 02, 2021 14:30:49
Veterán profokat kérdezem, vannak ilyen régi emailezések goldával? Szerintem érdemes lenne feleleveníteni őket, hiszen ez az ő napja! Én csak foszlányokra emlékszem, hogy mennyire büszke a kisfiára!
May 02, 2021 14:30:49
broni
(
x45)
May 02, 2021 14:32:30
x45)
a kecibe, pucéran járnak cigánycsajok!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
May 02, 2021 14:32:51
x45)
88 látogató!!!!!!!!!!!!!!!!!!lendítés!!!!!!!!!!!!!
Trash csoportos haver
(
x19)
May 02, 2021 14:34:16
x19)
Akkor marad a magyar posta :)
Autismus Maximus
(
x16)
May 02, 2021 14:51:37
x16)
Én ma jöttem rá a lényegre.
Soha nem értettem, hogy egy láthatóan mentális problémákkal küzdő ember hogyan kaphat bármilyen állást - márha nem eleve azért kapja, mert a cég felmarkolja a csökkent munkaképességüekre járó támogatást.
De leesett a dolog... nagyon egyszerű!
Csak nekünk tűnik fel elsőre, hogy elmebeteg. Németül nem tud (annyira), hogy a cégeknek leessen, hogy egy idiótával van dolguk. Biztosan azt hiszik, hogy azért hetyetyézik és fejezi ki magát angolnázva, mert bevándorló és még nem sajátította el a német nyelv minden finomságát.
Azaz, az a tény, hogy öt (vagy hány) év német nyelvterületen lévő tartózkodás után sem beszéli a nyelvet, az esetében nem hátrány, hanem előny!
A naív IT cégek meg azt hiszik, hogy szegénynek csak idő kell és be fog illesztkedni. Dehogy fog :D :D
Az a max, amit most látunk tőle. Innen felfelé nincs út. Ha másért, akkor a hitelek miatt, de őszintén... az a legkisebb probléma.
A féktelen italozás és a mentális problémák (valóságtagadás) hamarabb maguk alá temetik mint a hitelek.
Soha nem értettem, hogy egy láthatóan mentális problémákkal küzdő ember hogyan kaphat bármilyen állást - márha nem eleve azért kapja, mert a cég felmarkolja a csökkent munkaképességüekre járó támogatást.
Csak nekünk tűnik fel elsőre, hogy elmebeteg. Németül nem tud (annyira), hogy a cégeknek leessen, hogy egy idiótával van dolguk. Biztosan azt hiszik, hogy azért hetyetyézik és fejezi ki magát angolnázva, mert bevándorló és még nem sajátította el a német nyelv minden finomságát.
Azaz, az a tény, hogy öt (vagy hány) év német nyelvterületen lévő tartózkodás után sem beszéli a nyelvet, az esetében nem hátrány, hanem előny!
A naív IT cégek meg azt hiszik, hogy szegénynek csak idő kell és be fog illesztkedni. Dehogy fog :D :D
Az a max, amit most látunk tőle. Innen felfelé nincs út. Ha másért, akkor a hitelek miatt, de őszintén... az a legkisebb probléma.
A féktelen italozás és a mentális problémák (valóságtagadás) hamarabb maguk alá temetik mint a hitelek.
Kevéssé tartom valószínűnek. Az, hogy nem nagyon beszél normálisan németül, az oké. De hogy bekacsázik alkoholtól bűzösen, felpüffedt fejjel, mosolyra nyitja a ferde, sárga, rothadó fogait, a down kóros vihorászássa előtörő bűzlő lehelet betölti a szobát, aztán ránéznek a szerződésen a KEF macskakaparásra, legkésőbb ott mindenkinek egyértelmű kell legyen.
Erre viszont egyedül csak a Partner bank reagált eddig megfelelően.
VISSZA AZ OGRET
May 02, 2021 15:01:35
Szereted ha gyűlölet tárgya vagy vagy ténylen nem küldtél anyádnak még egy szeretleket sem SMS-ben?
Természetesen nem köszöntötte fel az anyját. Tudom,hogy ezt egy normális kulturált embernek nehéz elfogadni de igen a sodi tényleg egy ember alatti állat. Elösször én is sajnáltam sőt aranyosnak találtam ahogy dadogva a kis szemüvegében hetyetyézik nem...nem értettem miért basztatják,aztán elkezdtem olvasni a forumot és feltárult a valódi énje na meg,hogy a videókban is ez a kis mimóza valójában milyen egy igénytelen véglény. Nem nem köszöntötte fel az anyját miért is tette volna? Tudja őt valamire használni most már? Említitek a just dance előfizetést na de a just dance előfizetést legalább tudja valamire használni ha akarja de az anyját már kizsigerelte kiszipojozta őt már nem tudja mire használni. Igen a sodi pszchiópata nincs lelke önző lény csak saját maga számit és senki más !
May 02, 2021 15:01:35
nemet mondtak
(
x4)
May 02, 2021 15:03:05
x4)
Tényleg gyagyás, milyen érzésekkel gondolsz vissza erre a kis Partner Bankos incidensre? Egy magadfajta hitelboynak valóban ez az álmai állása lehetett (volna)...
Ha visszamehetnél az időben egészen a szerződés aláírását megelőző órákig, mai fejjel már másképp cselekednél?
Vagy ugyanúgy bebaszva mennél be aláírni a hugyos mackóban, hiszen a felügyelőbizottság érthetetlen döntéseire úgysem lehetsz befolyással!?
Ha visszamehetnél az időben egészen a szerződés aláírását megelőző órákig, mai fejjel már másképp cselekednél?
Vagy ugyanúgy bebaszva mennél be aláírni a hugyos mackóban, hiszen a felügyelőbizottság érthetetlen döntéseire úgysem lehetsz befolyással!?
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
May 02, 2021 15:06:57
x7)
Egy dologban tévedtek a trollok.
Az úszómedencés irodát végül tényleg bevonzotta. (fűtőtest durván csepeg)
|__o__|
Karib
(
x10)
May 02, 2021 15:14:43
x10)
Egy dologban tévedtek a trollok.
Ezek szerint egy összkomfortos irodában lakik :D
Penzmento
(
x6)
May 02, 2021 15:17:13
x6)
Tényleg gyagyás, milyen érzésekkel gondolsz vissza erre a kis Partner Bankos incidensre? Egy magadfajta hitelboynak valóban ez az álmai állása lehetett (volna)...
Shemmiből nem tanul, ugyanazokba a hibákba esik bele újra és újra. Ha visszamehetne az időben, szerintem el se menne a bankba, hanem inkább otthon maradna sörözni, mert úgyis kirúgnák 10 perccel később. Autista retardlogika.
-
May 02, 2021 15:19:11
Gyagyás, molnár f. haverod nagyon el van tűnve egy hete, az utolsó életjel, amit adott magáról, hogy COVID-os lett.
Magyarázd már el neki, hogy a vírus nem is létezik.
May 02, 2021 15:19:11
Hahó
(
x136)
May 02, 2021 15:22:22
x136)
Gyagyás, molnár f. haverod nagyon el van tűnve egy hete, az utolsó életjel, amit adott magáról, hogy COVID-os lett.
lehet, hogy broni szokásos kérdésére, hogy "hal meg retard?", végre pozitív választ adhatunk?
VISSZA AZ OGRET
May 02, 2021 15:30:11
Egyszer felkeresem majd aGoldát és megkérdezem,hogy milyen érzés útólag felnevelni egy olyan patkányt aki még arra is lusta,hogy évente egyszer külfjön egy just dance elöfizeetés árát.
May 02, 2021 15:30:11
broni
(
x45)
May 02, 2021 15:33:38
x45)
én nem vettem anyámnask semit, fel se köszöntötttem.
muhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pure evil
pure evil
álsodi
May 02, 2021 15:38:52
Van egy amerikában élő magyar barátom Vinkovics Ádám. Tőle jött az info hogy sodi egy atomrészeg szőrös 50 feletti orosz nőt tudott felcsábítani a recskabarlangba miután villantott egy kis zsidóaranyat.
May 02, 2021 15:38:52
-
May 02, 2021 15:43:08
Én ma jöttem rá a lényegre.
Pedig ez tök alap, mint amikor szakmunkára felvesznek egy "papír nélküli" embert és betanítják, persze továbbra is csak minimálbért fog keresni :D
Bevett szokás fémiparban, főleg magyarországon.
May 02, 2021 15:43:08
Ásó27
(
x68)
May 02, 2021 15:53:24
x68)
ennek ellenére 2017ben nem értetted mit írsz alá a bankban mikor kb az első nagyobb hiteled vetted fel és utólag olvastad el a melóban google translate-el és mentél vissza reklamálni :)
de értesz mindent :)
de értesz mindent :)
Nem olyan rég egy arab WUsnál sírta el magát, mert nem értette, hogy mivan.
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 02, 2021 15:56:56
x37)
Endre, mikor tudunk kezdeni a mai Q&A-vel? 21.00 kereken? Vagy mikor? Facebookra kiírod? Csak azért kérdezem, mert nehogy már azt gondold, hogy itt mi tűkön ülünk, hogy mikor fogsz kezdeni, te faszszopó rém. Vagy van egy konkrét időpont, és NEM KÉSEL, MINT TEGNAP, vagy nem lesznek nézőid.
Ásó27
(
x68)
May 02, 2021 15:59:16
x68)
sodi az év elején:

Ezzel ellenben sodi májusban:
- nincs twitch, 2 fiók ment a kukába
- nincs youtube flokk
- nincs stream
- nincs púpfal
Mifaaaaaaaaaaaan

- nincs youtube flokk
- nincs stream
- nincs púpfal
Egy_másik_néző
May 02, 2021 16:00:19
Anyáknapi meglepetés addabboy Fb oldalán. Részletek este.
May 02, 2021 16:00:19
sodika
May 02, 2021 16:00:39
Csütörtökön beszéltem valakivel a környezetéből. Árpád a videó készítése után valóban ágynak esett, de már jobban van. A nagy hír az volt, hogy már volt ereje újságot olvasni, és reggelit kérni, amit meg is evett.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
May 02, 2021 16:00:39
VISSZA AZ OGRET
May 02, 2021 16:00:46
Endre még azt a nőt sem tisztelte meg akinek a méhéből kijött. Egy ilyen pszchiópatával szemben mined eszköz megengedett! Minden eszközel Kiss Endre Farkass ellen!
May 02, 2021 16:00:46
broni
(
x45)
May 02, 2021 16:02:57
x45)
apám mindig elmentem anyák napján nagymamához a börtönbe!!!!!!!!!!!!
sodika
De szegényt tényleg csak sajnálni lehet. Hetekkel előtte világosan bevallotta, hogy fél a Covid-tól, és hogy regisztrált az oltásra, mert védekezni szeretne ellene.
Na most ehhez képest tök gáz, hogy tényleg elkapta.
A világon az amitől félsz, 90%-ban nem szokott bekövetkezni (hanem helyette a legrosszabb esetben is valami más).
A világon az amitől félsz, 90%-ban nem szokott bekövetkezni (hanem helyette a legrosszabb esetben is valami más).
broni
(
x45)
May 02, 2021 16:03:19
x45)
jav:elment.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
x13)
Csütörtökön beszéltem valakivel a környezetéből. Árpád a videó készítése után valóban ágynak esett, de már jobban van. A nagy hír az volt, hogy már volt ereje újságot olvasni, és reggelit kérni, amit meg is evett.
Ilyenkor azon röhögök, hogy ha te esnél ágynak és kérnél reggelit, mindenki telibe leszarna úgy ahogy vagy :DD
broni
(
x45)
May 02, 2021 16:03:45
x45)
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Ásó27
(
x68)
May 02, 2021 16:04:07
x68)
Akkor te félsz a tiszta lakástól?
Ásó27
(
x68)
May 02, 2021 16:04:37
x68)
Azt hazudtad, hogy ma (anyák napján amúgy, ha nem tudnád) kitakarítasz.
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
May 02, 2021 16:05:52
x68)
Egy eladósodott, semmilyen értékkel nem rendelkező proli, aki az okádék halbűzös bérlet szobakonyhájából osztja az életvezetési tanácsokat. Na az a kedvencem.
Mifaaaaaaaaaaaan
pedofilsodiasodi
(
x2)
May 02, 2021 16:08:34
x2)
De szegényt tényleg csak sajnálni lehet. Hetekkel előtte világosan bevallotta, hogy fél a Covid-tól, és hogy regisztrált az oltásra, mert védekezni szeretne ellene.
AKKOR MOST VAN VÍRUS? MINEK OKOSKODSZ MEGINT TE ÉRETTSÉGIZŐK GYÖNGYE.
Ásó27
(
x68)
May 02, 2021 16:09:07
x68)
Amúgy igazad van, a mirror és adda is rettegett a minőségi májusi tartalmadtól, aztán nem következett be :))))
vladrl
(
x8)
May 02, 2021 16:14:08
x8)
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 02, 2021 16:15:12
x37)
Endre, te még ennyire sem úsznád meg a Covid-ot, ha elkapnád. Fitt, sportos ismerőseim 2-3 hétig voltak rottyon tőle, egy ismerősöm édesanyja konkrétan lélegeztetőgépen, de szerencsére túlélte. Neked nincs esélyed. Elkapod, és vége, addig lehetett eljutni. Nincs működő immunrendszered. Ami volt, azt is tönkretetted a szemét kajával, a mértéktelen alkoholizálással és a mozgásszegény életmóddal. Mégis miben bízol? Azonnal regisztrálnod kéne az oltásra, és imádkozni, hogy azt kapd meg hamarabb, ne valamelyik indiai variánst.
Ásó27
(
x68)
May 02, 2021 16:16:18
x68)
A mirroron már fent is van a szokásos soditrash, köszönjük sodi bácsi, hogy hoztad a minőséget!
Örebro
(
x17)
May 02, 2021 16:17:24
x17)
gyagyåsfasz, ma mikor szorakoztatod a troll urakat?
Seggszőr von Balu
May 02, 2021 16:20:43
El fogja sodikázni a kúenéjt meg nem fog válaszolni a nézők kérdésére szóval gyagyás izzítsd a sütőt legyen megint főzős lájv
May 02, 2021 16:20:43
Seggszőr von Balu
May 02, 2021 16:21:54
De amit elpofázott, hogy van neki egy facebook oldala ami a coviddal foglalkozik. Ki kellene deríteni és akkor a melócsá is meglesz.
May 02, 2021 16:21:54
sodika
May 02, 2021 16:22:05
Fitt, sportos, erős.
Bizonyos tanulmányok szerint a sportolókat éppen hogy jobban támadja, mint az átlagembert, mert máshogy működik a szervezetük. Tehát hogy aki sportos, az extra veszélyben van az átlagemberhéz képest, majdnem úgy, mint a kövérek. Ezért volt, hogy az amúgy napi 4-5 kilométereket futó Kárász Róbert is tökre kikészült tőle.
Bizonyos tanulmányok szerint a sportolókat éppen hogy jobban támadja, mint az átlagembert, mert máshogy működik a szervezetük. Tehát hogy aki sportos, az extra veszélyben van az átlagemberhéz képest, majdnem úgy, mint a kövérek. Ezért volt, hogy az amúgy napi 4-5 kilométereket futó Kárász Róbert is tökre kikészült tőle.
May 02, 2021 16:22:05
Winston
May 02, 2021 16:22:27
Nehogy már egy értelmiségi családból származó asenkházi zsidó budai úrifiúnak keljen takarítani meg főzni a faszomat majd a szomszéd Mari néni takaríthat moshat és főzhet a nagy faszomra irány a nudi szauna!
Értelmiségi 'diplomás'zsidó szülők,akik második keresztnévnek azt adták az egyetlen gyermeküknek hogy farkas.:DD May 02, 2021 16:22:27
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 02, 2021 16:22:55
x37)
Endre, hallottad már azt a kifejezést a rendőrségi hírekből, hogy "italozó életmód"? Na, amit te csinálsz, az pont ez. Rothadó, térdig érő szeméthalmok, büdös csöves ruházat, igénytelen életvitel, mértéktelen alkoholfogyasztás, szellemi leépülés, rossz társaságba keveredés. Tankönyvi példája vagy, bizony. A te utadnak vagy a Blahán, vagy egy pszichiátrián, vagy a börtönben lesz vége. Most még tehetnél ellene, de nincs betegségtudatod, úgyhogy megnyugtatóan robogsz tovább a lejtőn lefelé.
VISSZA AZ OGRET
May 02, 2021 16:22:59
Fitt, sportos, erős.
Anyáknapja van a kurva anyádat fel köszöntötted?????
May 02, 2021 16:22:59
broni
(
x45)
May 02, 2021 16:23:16
x45)
Tatár Csilla: Nagyon erős volt az anyaság iránti vágyam, ezért nem csak szoptam, meg seggbe dugattam magam
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 02, 2021 16:23:52
x37)
Fitt, sportos, erős.
napi 4-5 kilométer az lónak a fasza, nem futás. De akkor itt meg is dőlt a te 7 kilométeres maratoni váltós meséd, köszönjük a beismerést, hogy soha életedben nem futottál még.
Ásó27
(
x68)
May 02, 2021 16:24:13
x68)
Fitt, sportos, erős.
covidhetyete leszarom
covidhetyete leszarom
Anyádat felköszöntötted?
Seggszőr von Balu
May 02, 2021 16:24:38
Fitt, sportos, erős.
De neked a szervezeted romokban van hájas. Akkora beled van, hogy még a a hasitasi is szét fog repedni. Nagyobb dzsuvában élsz mint bármelyik csöves PESTEN! Nem kellene tenni ez ellen valamit szerinted?
May 02, 2021 16:24:38
Ásó27
(
x68)
May 02, 2021 16:25:34
x68)
Ma azt mondtad, hogy kitakarítasz. Sikerült?
Mifaaaaaaaaaaaan
-
May 02, 2021 16:26:20
A statisztika nem biztosíték semmire, nekem gyakorlatilag az egész családom, távoli rokonokat is beleértve(sok a tanár meg az EÜ dolgozó, mindenhol hazavitték a családnak), átesett a COVID-on, köztük számos 80 körüli, halmozottan krónikus beteg, vagy épp láncdohányos, piás nagybácsi, és a legkomolyabb eset is néhány napnyi fekvéssel és 38+ lázzal járt.
Sajnos az a helyzet, hogy lazán túlélheti ez a veknifejű pedofil is, már talán át is esett rajta.
May 02, 2021 16:26:20
Seggszőr von Balu
May 02, 2021 16:27:02
Várom a pillanatot mikor visszamenekül Púpszászra szerencsére elég gyakran megfordulok a környéken
May 02, 2021 16:27:02
Valóság Vilmos
May 02, 2021 16:28:36
Más nevében ne beszélj, de rád valóban igaz lehet, hogy szinte soha nem az következik be, amitől félsz.
Ez tudod mit jelent? Hogy nem érted a körülötted folyó dolgokat, ezért hibás jóslatokat teszel.
Máshogy mondom gyagyás: Te ostoba vagy, de ez nem jelenti azt, hogy más is ostoba.
May 02, 2021 16:28:36
Seggszőr von Balu
May 02, 2021 16:28:43
De a hájas vekni nem fog orvost hívni, segítséget kérni, csak beszedi a drága pénzen vett kamu vitaminokat mert ő maga okosabb egy orvostól IS! Abba fog belepusztulni, hogy nem bír magáról gondoskodni
May 02, 2021 16:28:43
Ásó27
(
x68)
May 02, 2021 16:29:35
x68)
Ma anyák napja van, nem kovid napja.
Mifaaaaaaaaaaaan
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 02, 2021 16:31:39
x37)
Endre, hogy állsz a lájfhekkel, hogy oltás nélkül járod be Európát? Mikor tudunk indulni?
Seggszőr von Balu
May 02, 2021 16:31:42
Snecit a covid témával lehet ide csalogatni és triggerelni. Endru inkább hívd ki az ingatlan tulajdonosát mielőtt bármelyik snecológus el kezd aggódni és kihívják helyetted.
May 02, 2021 16:31:42
broni
(
x45)
May 02, 2021 16:31:56
x45)
veto!!!!!!!!!!!!
és ha nem szereti sodi az anyját???????
én se szeretem az enyémet. oké, nem kurva, de akó se.1000 oka lehet. még lehet, jogosan nem szereti.
én se szeretem az enyémet. oké, nem kurva, de akó se.1000 oka lehet. még lehet, jogosan nem szereti.
tyodika
May 02, 2021 16:33:45
Endre, hogy állsz a lájfhekkel, hogy oltás nélkül járod be Európát? Mikor tudunk indulni?
ju ju júniusban...
May 02, 2021 16:33:45
Seggszőr von Balu
May 02, 2021 16:34:12
Sodi lájfhekkek helyett Broni professzor life hackekre vagyok kíváncsi
May 02, 2021 16:34:12
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 02, 2021 16:34:24
x37)
Ott ül a szó szerint rohadó hallal borított lakásban, és a Covidról hetyetyézik. Endre, neked sokkal hamarabb lesz problémád valamilyen húsevő baktériummal vagy hastífusszal, mint a Coviddal.
Halfejet fel tudtad már szedni, vagy még mindig ott rohad, beletaposva a padlóba?
Halfejet fel tudtad már szedni, vagy még mindig ott rohad, beletaposva a padlóba?
Ásó27
(
x68)
May 02, 2021 16:34:25
x68)
veto!!!!!!!!!!!!
SAKK-MATT PROFESSZOR.
botibb
May 02, 2021 16:38:46
Mindeközben a radiátor csöpög, az anexiánál ideges a főnök, a pénisz használhatatlan, a halfej bűzlik.
Rend van, na
Nagy farkam van és kemény. :)
Rend van, na
May 02, 2021 16:38:46
broni
(
x45)
May 02, 2021 16:39:18
x45)
SAKK-MATT PROFESSZOR.
SAKK-MATT PROFESSZOR.
broni
(
x45)
May 02, 2021 16:40:11
x45)
enyém pld. nem engedte, hogy a hóhéros sodom pólóba menjek suliba.
Ásó27
(
x68)
May 02, 2021 16:40:59
x68)
.
May 02, 2021 16:41:14
Annyi esze nem volt az értelmiségi sodinak hogy legalább egy vödröt alátegyen ? XDDDDDD
ha már lábos nem volt XDDDD
ez kész.
ha már lábos nem volt XDDDD
ez kész.
May 02, 2021 16:41:14
Görény Gödény
May 02, 2021 16:41:17
Ami biztosan látszik,hogy nem 3 napos tiltásról van szó a következő fokozat az 1 hét.
Egyébként ez az anyaszomoritó undoritó féreg nagyon megérdemelne egy 3 napos forrum zátat. Se facebook posztolás se forumozás azonnal beindulna a kontent.
Endre tudnék mondani de 2-nél több nem menne azoknak a száma akiket ennyire megvetek mint téged.
Számomra az anyák napja egy szent ünnep mert én még megtehetem,hogy megköszönöm neki az életem. A felét nem kaptam annak az összegnek amit rád költöttek de olyan nincs,hogy én ezt a napot kihagyjam!
Szavakban nem kifejezhető,hogy mennyire megvetlek!
Egyébként ez az anyaszomoritó undoritó féreg nagyon megérdemelne egy 3 napos forrum zátat. Se facebook posztolás se forumozás azonnal beindulna a kontent.
Endre tudnék mondani de 2-nél több nem menne azoknak a száma akiket ennyire megvetek mint téged.
Számomra az anyák napja egy szent ünnep mert én még megtehetem,hogy megköszönöm neki az életem. A felét nem kaptam annak az összegnek amit rád költöttek de olyan nincs,hogy én ezt a napot kihagyjam!
Szavakban nem kifejezhető,hogy mennyire megvetlek!
May 02, 2021 16:41:17
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 02, 2021 16:41:22
x37)
Endre, tisztában vagy azzal, hogy a kotorékodat filmrétegként vonja be mostanra a széklet, a sperma, a takony, az elhalt bőr és a rothadó halból kipárolgó ártalmas baktériumok keveréke? Bármihez hozzányúlsz, potenciálisan halálos kórságoknak teszed ki magad, bizony.
Seggszőr von Balu
May 02, 2021 16:41:43
enyém pld. nem engedte, hogy a hóhéros sodom pólóba menjek suliba.
Elég nyomós indok ez szerintem, remélem azóta mindennap ugyan azt a pólót hordod
May 02, 2021 16:41:43
-
May 02, 2021 16:42:51
Veled ellentétben őt valamennyire tényleg lehet sajnálni, mert mégiscsak családos ember, meg hiába egy konteós retard, az otthonvédelmesdivel azért csak segíteni akar másokon.
Téged viszont még a saját anyád se sajnálna.
Talán még meg is ünnepelné, ha elvinne a covid.
May 02, 2021 16:42:51
Hahó
(
x136)
May 02, 2021 16:42:59
x136)
Mindeközben a radiátor csöpög, az anexiánál ideges a főnök, a pénisz használhatatlan, a halfej bűzlik.
Rend van, na
Rend van, na
+ havonta 600 euróval növekedő hitelkártya tartozás.
már 146 euró a havi kamatköltsége.:)))
vladrl
(
x8)
May 02, 2021 16:44:08
x8)
ha mész púpszászra anyád biztosan le fog köhögni :D
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
broni
(
x45)
May 02, 2021 16:46:28
x45)
nem, van ozzy pólóm is.
Ásó27
(
x68)
May 02, 2021 16:47:26
x68)
Endre, tisztában vagy azzal, hogy a kotorékodat filmrétegként vonja be mostanra a széklet, a sperma, a takony, az elhalt bőr és a rothadó halból kipárolgó ártalmas baktériumok keveréke?
Seggszőr von Balu
May 02, 2021 16:49:33
Sodrák lakása lassan állatkertté fog alakulni és mint tudjuk oda csak védettségi igazolvánnyal lehet belépni. Sneci készülj a csövezésre
May 02, 2021 16:49:33
G
May 02, 2021 16:52:55
Ez a geci is felköszöntötte az anyját pedig 56 éves és evidencia,hogy többen szidják az anyját mint a sodinak de még ő benne is volt annyi takonygerinc,hogy felköszöntse az anyját
www.origo.hu/itthon/20210502-igy-koszontotte-edesanyjat-orban-viktor-video.html
Hát a sodi az nem ilyen gyerek na az nem ilyen gyerek
www.origo.hu/itthon/20210502-igy-koszontotte-edesanyjat-orban-viktor-video.html
Hát a sodi az nem ilyen gyerek na az nem ilyen gyerek
May 02, 2021 16:52:55
broni
(
x45)
May 02, 2021 17:00:21
x45)
még jó, hogy nem csábítottalak el!!!!!!!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
May 02, 2021 17:01:39
x45)
vihetném a 40 doboz vazelint a sittre.
broni
(
x45)
May 02, 2021 17:19:19
x45)
nelson mandela, a kurva anyád!!!!!!!!!!!!!!!!!
Z
May 02, 2021 17:22:04
Fitt, sportos, erős.
Te is kövér vagy! Hahó!
May 02, 2021 17:22:04
broni
(
x45)
May 02, 2021 17:25:36
x45)
88 látogató!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!lendítés!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fekete bikapata
May 02, 2021 17:30:40
sodi az év elején:
- nincs youtube flokk
- nincs stream
- nincs púpfal
- nincs youtube flokk
- nincs stream
- nincs púpfal
Épül a médiabirodalom!!!
May 02, 2021 17:30:40
broni
(
x45)
May 02, 2021 17:33:06
x45)
ha véletlenül anyu halna meg előbb, azt kamuzom, ezt akarja temetési dalnak)))))))))))))))))
youtu.be/DLLVgEVQa9I
youtu.be/DLLVgEVQa9I
Schwezoff Dávid
(
x6)
May 02, 2021 17:34:31
x6)
én nem vettem anyámnask semit, fel se köszöntötttem.
pure evil
pure evil
broni
(
x45)
May 02, 2021 17:35:37
x45)
Ásó27
(
x68)
May 02, 2021 17:37:09
x68)
Sodi két hétig tartogatta a gecit az anyjának, hátha át tudni szökni a határon megbaszni őt.
Mifaaaaaaaaaaaan
Cruise Missile USAF
May 02, 2021 17:39:18
*szagot fog*
May 02, 2021 17:39:18
Schwezoff Dávid
(
x6)
May 02, 2021 17:39:55
x6)
vicces a Prof.
és a niggerek..?
broni
(
x45)
May 02, 2021 17:42:43
x45)
vicces a Prof.
és a niggerek..?
és a niggerek..?
csak a kedves trollokat akartam szórakoztatni.
Ogre papa
(
x1)
May 02, 2021 17:43:42
x1)
Látjátok, hogy él ez a szerencsétlen pedofil.
Szerintetek nekem mit kellett elviselnem amíg az átalakított lomosban élt?
Szerintetek miért kellett nekem folyamatosan kórházban lennem?
Az a környezet amit ez az alkoholista pedofil létrehoz az elviselhetetlen még a mocsaramban is.
Nem is tudjátok hányszor kellett testifenyítéshez folyamodnom, hogy irányíthassam ezt az ember szabású csótányt. Beszartok, de komolyan mondom megállás nélkül kellett ordítoznom vele és verni, hogy a leg alapszintű dolgokat megcsinálja.
Szerintetek a Berlini faszmonológokban miért mondta azt hogy a "főbérlő mondta, hogy takarítsak meg ezt, meg azt csináljak" ?
Nekem fogalmatok sincs milyen az ha egy ilyen igénytelen, alkoholista csöves pedofil geci él a lomosotokban.
Az egyetlen jó dolog sodóban az hogy egy kis csicskítás után úgy fizet nekem akár egy zümmögő ATM doboz.
Csak nyitott tényérrel volt becsicskulás.
Szerintetek nekem mit kellett elviselnem amíg az átalakított lomosban élt?
Szerintetek miért kellett nekem folyamatosan kórházban lennem?
Az a környezet amit ez az alkoholista pedofil létrehoz az elviselhetetlen még a mocsaramban is.
Nem is tudjátok hányszor kellett testifenyítéshez folyamodnom, hogy irányíthassam ezt az ember szabású csótányt. Beszartok, de komolyan mondom megállás nélkül kellett ordítoznom vele és verni, hogy a leg alapszintű dolgokat megcsinálja.
Szerintetek a Berlini faszmonológokban miért mondta azt hogy a "főbérlő mondta, hogy takarítsak meg ezt, meg azt csináljak" ?
Nekem fogalmatok sincs milyen az ha egy ilyen igénytelen, alkoholista csöves pedofil geci él a lomosotokban.
Az egyetlen jó dolog sodóban az hogy egy kis csicskítás után úgy fizet nekem akár egy zümmögő ATM doboz.
linzi fapóleon
(
x8)
May 02, 2021 17:44:06
x8)
-
May 02, 2021 17:46:42
"Miért fizet neked az ANEXIA?"
és válaszol kétszer is.
youtu.be/Y64oFG8C0IE?t=2566
és válaszol kétszer is.
youtu.be/Y64oFG8C0IE?t=2566
May 02, 2021 17:46:42
linzi fapóleon
(
x8)
May 02, 2021 17:47:27
x8)
Azt a COVID vonalat amit említettem németül tudóknak meg kéne vizsgálnia az Anexiával kapcsolatban.
botibb
May 02, 2021 17:52:40
Sodi, mikor indul a Q&A live?
Nagy farkam van és kemény. :)
May 02, 2021 17:52:40
seymour schwartz
(
x6)
May 02, 2021 17:53:32
x6)
Egyébként nem tudom, hogy ez az Oszi mit passzívagresszívkodik a Gyagyással, csak saját magát idegesíti fel.
Ingatkanügyek
Rezidens púpszaggató
May 02, 2021 17:58:48
Egyébként nem tudom, hogy ez az Oszi mit passzívagresszívkodik a Gyagyással, csak saját magát idegesíti fel.
nekem csak akkor volt kicsit kínos amikor mondta a gyagyásnak hogy mutasson fel valamit hogy mire kapja a fizetését, köztudott hogy közepsulis szintű dolgokat csinál a sodi, mert komolyabbat nem mernek rábízni, de online senki se mutogathatja a cég kódjait és még a gnóm se ennyire retardált
May 02, 2021 17:58:48
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 02, 2021 17:59:16
x38)
Nem érted. Ez az úgynevezett "kontent".
-
May 02, 2021 17:59:47
A tegnapi felkérdezés során kiderült, hogy a Gyagyás magát
1. Meg nem értett zseninek tartja.
2. A társadalom értékes tagjának tartja, hiszen az csak a keresettől függ, ami nála 1 millió Ft.
Ezeket a fals, kretén gondolatokat ismételgeti magában, amikor lelepleződnek a deviáns, aberrált ügyei.
1. Meg nem értett zseninek tartja.
2. A társadalom értékes tagjának tartja, hiszen az csak a keresettől függ, ami nála 1 millió Ft.
Ezeket a fals, kretén gondolatokat ismételgeti magában, amikor lelepleződnek a deviáns, aberrált ügyei.
May 02, 2021 17:59:47
-
May 02, 2021 18:00:15
Oszi felválalta a pofáját ráadásul régi forumkommentelő is.. nem értem mit kell gecizni...
May 02, 2021 18:00:15
-
May 02, 2021 18:00:51
Igen, és egyébként a chilischarffal is.
May 02, 2021 18:00:51
137 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Én írtam 2014-15 környékén az anyjának, de nem válaszolt. Amikor meg arra jártam, akkor nem volt otthon.