SZEMÜVEGET nem tudott jót venni a lidlibe'
hát azért hetyetye
Jelen pillanatban is unalmas vagy, mert nem cselekszel, csak nyomodxaz autiloopot.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Örülj neki, hogy a trolloktól van visszajelzés. Bár mivel csak mi nézzük a szarodat, olyan mindegy, nem? :)
Nem is mész te soha sehova.
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Igazi lumpen csóró proli vagy.....
Hetyetye
Na leesett, hogy senkit sem érdekel a flokk és hogy unalmasnak tartjuk? Azért unalmas, mert te magad is unalmas vagy. Unjuk már, hogy folyamatosan autiloopolsz és nem cselekszel. Live se volt már mióta, pedig azt is ígérted. UNALMAS VAGY!
* ásít *
Azért unalmas, mert a világ összes szép helyéről ezrével vannak a tiednél sokkal minőségibb felvételek az interneten, nyilván azokat nézi meg, akit ez érdekel. A személyiségeddel pedig semmit nem adsz hozzá, mert egy unalmas buta proli trash vagy, aki nem ért semmihez. Ezek a tények
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
mert egy retardált, pedofil, buzi vagy
pedofilsodiasodi
BALEK!
pedofilsodiasodi
anális teszt.
KISS ENDRE ist ein pederast.
Senki sem nézi az utazós flokkokat, mert kurva unalmas vágóképek vannak szar zenére. Lassan felfogod?
Nézz meg egy értelmes és nézett utazós videót/műsort, és láthatod, hogy ott nem 60 % vágókép fos zenére, 30 % "ide most nem megyünk be" és 10 % trolloknak üzenés van, hanem PROFI és ÉRDEKES helyszínbemutatás, történelem.
Mifaaaaaaaaaaaan
De sodinak nem segítettek milyen eszközöket vegyen a setuphoz...ezért unalmas és szar a flokk.
Ebből az lesz, hogy: Csinál pár vágóképet a vekniről majd pár videót arról, hogy kamera felé gurul. Majd utána kézbe veszi majdnem elütteti magát mert a kamerára figyel és nem az útra. Aztán kimegy a nudi strandra a sérvét meg a döglött pitont mutogatni és hazafelé elesik a rollerrel és összetöri a drága pénzen vett kamerát.
A soha ki nem mosott kávéscsésze rejtelmei
Ez a komment annyira jó,hogy olvasd el még egyszer.
én nem éltem sosem német nyelvterületen, csak német kollégáim, főnökeim vannak, mégis meg tudtam úgy tanulni, hogy értem a karattyolásukat, hozzá tudok szólni.
Neked azért nem jön át semmi, mert egy antiszociális lusta szar vagy, aki izoláltan él és nem is képzi magát.
hehe
Nézd gyagyás mit találtam ma neked
Milyen Jutka?
Igen
Nothing's better than cheddar!
Judka!
Még nincs tesztkészletem, de kérek.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Megrendelted már a rollert?
Rakd be a kosárba, az mostanában elég neked...
Mifaaaaaaaaaaaan
Mi van akkor ha lesz ott egy oltott és teleszór téged tüskefehérjével?
Mert sodi csak a jogi németet gyakorolta, mivel ügyvéd akart lenni Berlinben.
Jövő héten!
Hátha van még pár vágókép a barcelonai kalandokról...
Mifaaaaaaaaaaaan
Rendeljél már, ne dumálj. Lassan minden retard lehagy téged. Szánalmas vagy.
Mifaaaaaaaaaaaan
neked nem mindegy? úgyse mész te egyikbe se
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
neked eddig is termékfürdő volt az egész világ. MediaMarkt, meg áruhitel...
Abból már az összes megvan neki :D
Most a halfejeket gyűjti!
Pedig Árpira köröket verhetne
Sodi, te ismered a ligmat? Eleg sulyos kor.
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Ezt a ligmát, ugy tudom csak ling chi vel lehet gyogyitani. Kinában vanak professzorok hozzá, utazos flokk keretein belül meg lehetne oldani.
Még a retour jegyet is megsporolná, a gyagyás. :-DD
Pedofíliáról... :D
Emellé kellene M1-es iMac és iPad is. Hisz akkor tudná laptoppal, asztaligéppel, androidos tablettel összehasonlítani. Ez magyarul még nem létezik. De asodi egy csóró proli akinél egy postás is jobban él
A törpe gazdagabb, mint a Sodi. Sőt, szerintem az órabére is több és nem dolgozik a szabadidejében sem.
Arról nem is beszélve, hogy ha van állása, akkor törpe konyhán mosogat, tud főzni és a rajzai alapján kézügyessége is van. Valószínüleg még masnit is tud kötni.
A törpe egy úr. A Sodi egy csóró.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
A törpe nem buzi és szexelt már nővel. Ez mindent elmond.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Mert a vágókép hozzáadott érték nélkül és nagy mennyiségben akkor is unalmas, ha amúgy szép.
Nézd meg Magyarósi Csaba bármelyik random videóját, például a mait csak 00:45-től kb 01:20-ig: youtu.be/laPS1Yr7Y8Q?t=45
Nem csak random odabassza a vágóképeket (amik egyébként - főleg a drónosak - tényleg szépek) hanem közben beszél is (nem azt, hogy "na hát akkor most itt leülök egy sörre", hanem dolgokat arról, hogy mi is az a hely), néha megszakítja őket, nem rángatja mindenhol görcsösen a kamerát (ez nálad valami kényszer, hogy mindig lentről-fel, jobbról-balra kameramozgás van 10 másodpercekig per vágókép?) hanem megtalál egy kompozíciót és azt mutatja egy picit elidőzve rajta, aztán megy tovább, érzéssel adagolja az egészet. Ez hiányzik nálad, és a kezedbe adhatnánk valami 5000 eurós RED kamerát, azzal se tudnál mit kezdeni.
De jó, ne Magyarósi legyen a mérce, nézd például meg az Útravelók lakóautós videóit.
www.youtube.com/playlist?list=PLX759PVddXs_54_C3Vxe9VJsXqOFEeJyr
Látszik rajtuk, hogy totálisan amatőrök, több videójukat szerintem egy darab telefonnal vették fel - bár már fejlődnek ők is (drón, kamera, stb), de nem azzal kezdték, hogy elköltöttek egy rakat pénzt kütyükre, hanem azzal, hogy legyen egy központi téma, amiről tudnak értelmesen és érdekesen beszélni, válaszolnak a nézői kommenetekre és hasznos tanácsokkal látják el őket közepes minőségű videókban, amiket a téma miatt mégis megnéznek emberek (én is akarok majd lakóautót, úgyhogy én is hasznosnak tartom őket, magyar nyelven nincs is még egy ilyen csatorna, ez is számít. Te miben vagy egyedi? Alkesz trash van rajtad kívül sok.)
Ó helló, ez itt most egy technikai próba! http://sohatobbetnemirokide.no-ip.hu
Hogy nem a te problémád?! Hát hamar a te problémád lesz ez, te szociopata ganédomb, ha utána meg lesz ejtve az a kellemes, elkerülhetetlen bájcsevej a tulajjal, hogy mégis hogyan sikerült ennyire lelaknod bő fél év alatt azt a lakást annyira, hogy az egész társasházban le kell kapcsolni a fűtést miattad (ebben a máskülönben elég hűvös és esős tavaszi időben, teszem hozzá) és hogy neki kell magyarázkodnia majd a házkezelőnél a te nemtörődöm balfaszságod miatt.
Követlek már egy ideje, így tisztában vagyok vele, hogy híján vagy bármiféle önkritikának és szégyenérzetnek, ahogy patologikus nárcisztikus-egoistaként is magasról teszel a körülötted élő NPC-kre, de bazmeg, mindig el tudok képedni azon, hogy mennyire beleszarsz a körülötted lévő világba, és hogy mennyire nem érdekelnek a balfaszságaid következményei.
Én amikor megvettem a saját lakásomat, még a felújítás alatt egyszer véletlenül nem zártam el teljesen egy konyhai vízvezetéket, így másnap reggelre enyhén eláztattam az alattam lakó szomszédot. Égő pofával mentem le hozzá sűrűn elnézést kérni és megígérni, hogy a biztosítóinkkal rendezzük a dolgot, illetve hogy természetesen bármilyen, a javítással kapcsolatos munkában vagy anyagbeszerzésben segítek neki. Ha bármilyen okból kifolyólag egy egész társasháznak tennék keresztbe úgy, ahogy te, a lépcsőházba nem mernék kilépni szégyenemben.
Mondjuk kimozdulni te sem mersz, igaz más okokból kifolyólag, te turha.
Te kimernél úgy menni az utcára, hogy otthon folyamatosan fehér négyzetekre vered, illetve osztogatod a konteós faszságokat a közösségi médiában?
Tegnap még az volt autiloop, hogy nem érted meg a random beszédet. A szerelő nem randomul beszélt?
Szóval a Sodi volt olyan balek, hogy rásóztak egy szar garonzlakást, aranyáron, 5 évre. :D
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
De a nemtörődömséged miatt ázott el a lakás és nem a beszerelés hibája. Ha valaki észreveszi, hogy valami rendellenesen csöpög azonnal értesíti a tulajt, szerelőt és nem áztatja hónapokig a falat. ez a te hibád gyagyás
Az eredeti szerelő volt felületes.
Akkor is a te hibád az egész
De te alsó hangon másfél hétig hagytad csöpögni.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Schwezoff Dávid
(
x6)
May 19, 2021 10:10:45
x6)
a leirasba 4 kulonbozo lencse van. akkor mind megveszed?
SZEMÜVEGET nem tudott jót venni a lidlibe'
Kinevelt Devizás
(
x1)
May 19, 2021 10:11:09
x1)
elotte kell venni egy tuzszereszeti kurzust mint a kiraly utcai merenylo.
Kinevelt Devizás
(
x1)
May 19, 2021 10:15:19
x1)
sok online kurzus szart se ér. de az a kurzus biztos megérte a pénzt.
sodika
May 19, 2021 10:15:27
Ha szép helyekre megyek, szép felvételeket akarok.
Bár kérdés, minek, ha a legszebbekről is csak azt hallom, hogy "unalmas vágóképek".
Bár kérdés, minek, ha a legszebbekről is csak azt hallom, hogy "unalmas vágóképek".
May 19, 2021 10:15:27
Hahó
(
x136)
May 19, 2021 10:16:43
x136)
Jelen pillanatban is unalmas vagy, mert nem cselekszel, csak nyomodxaz autiloopot.
-
May 19, 2021 10:18:32
Örülj neki, hogy a trolloktól van visszajelzés. Bár mivel csak mi nézzük a szarodat, olyan mindegy, nem? :)
May 19, 2021 10:18:32
Puha Slag
(
x7)
May 19, 2021 10:19:25
x7)
Nem is mész te soha sehova.
Kisegítős Snecológus
(
x2)
May 19, 2021 10:19:54
x2)
Igazi lumpen csóró proli vagy.....
Streamer Koldus
(
x2)
May 19, 2021 10:21:04
x2)
Na leesett, hogy senkit sem érdekel a flokk és hogy unalmasnak tartjuk? Azért unalmas, mert te magad is unalmas vagy. Unjuk már, hogy folyamatosan autiloopolsz és nem cselekszel. Live se volt már mióta, pedig azt is ígérted. UNALMAS VAGY!
* ásít *
Nemfatyle
(
x7)
May 19, 2021 10:21:14
x7)
Azért unalmas, mert a világ összes szép helyéről ezrével vannak a tiednél sokkal minőségibb felvételek az interneten, nyilván azokat nézi meg, akit ez érdekel. A személyiségeddel pedig semmit nem adsz hozzá, mert egy unalmas buta proli trash vagy, aki nem ért semmihez. Ezek a tények
Kinevelt Devizás
(
x1)
May 19, 2021 10:21:24
x1)
sodi mit szolsz ahhoz hogy a fideszgecik listázni akarnak benneteket?
egy listan leszel nosikaval meg a kaleta gaborral.
egy listan leszel nosikaval meg a kaleta gaborral.
Hahó
(
x136)
May 19, 2021 10:23:25
x136)
Már régen nyomhatnád a kicsomagolós lájvokat, de már egy hete csak azon loopolsz, hogy mit kéne venni. Kibaszott unalmas vagy.
broni
(
x45)
May 19, 2021 10:24:22
x45)
rip jutka
Kisegítős Snecológus
(
x2)
May 19, 2021 10:24:53
x2)
Gyagyás geci az még sose jutott eszedbe, hogy hiába utazol el bárhova, ha csak azt mutatod h sört öntesz a picsa szádba + vágóképek? Egyetlen egy flokkodba se hallottam még semmilyen infót az adott városról, templomról, országról. Csak random mész az utcán és sört vedelsz. Ennyi az egész utazós flokk. Persze attól még kell a kamera, én mindenképp 2-t vennék, hisz bármikor lemerülhet az első, és nehogy ne tudd felvnni ahogy döntöd az olcsó sört a veknibe.
Hetyetye
Hahó
(
x136)
May 19, 2021 10:25:17
x136)
Tényleg ennyivel jobb azon töprengeni, hogy mit vegyél, mint használni az új dolgokat?
Már ősz óta nyomod, hogy veszel rollert.
Kibaszott uncsi vagy.
Már ősz óta nyomod, hogy veszel rollert.
Kibaszott uncsi vagy.
pedofilsodiasodi
(
x2)
May 19, 2021 10:26:47
x2)
mert egy retardált, pedofil, buzi vagy
pedofilsodiasodi
(
x2)
May 19, 2021 10:27:00
x2)
BALEK!
Seggszőr von Balu
May 19, 2021 10:27:43
Ha utazós videót akarok nézni akkor olyat nézek ami informatív, bemutatja a látni valókat, mesél róla. Nem csak a proli borokat mutogatják benne meg, hogy most ezt kihagyom, azt kihagyom.
May 19, 2021 10:27:43
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
May 19, 2021 10:30:07
x8)
Te gyagyás, aztán a szerelök hogyan mehettek be hozzád, imfpass-fel kellett mutatniuk belépéskor. Vagy negativ tesztet kértél tölük, vagy csak elég volt az alufólia sityak? :-DD
Seggszőr von Balu
May 19, 2021 10:31:45
De röhögnék ha egyik szerelő tünetmentesen fertőzött volna a gyagyásnál, micsoda show műsor lenne
May 19, 2021 10:31:45
-
May 19, 2021 10:34:48
Mi van akkor, ha a szerelő be volt oltva és átment az oltás a recskásba? :DD
May 19, 2021 10:34:48
Kinevelt Devizás
(
x1)
May 19, 2021 10:35:02
x1)
Te gyagyás, aztán a szerelök hogyan mehettek be hozzád, imfpass-fel kellett mutatniuk belépéskor. Vagy negativ tesztet kértél tölük, vagy csak elég volt az alufólia sityak? :-DD
anális teszt.
Ásó27
(
x68)
May 19, 2021 10:38:17
x68)
Senki sem nézi az utazós flokkokat, mert kurva unalmas vágóképek vannak szar zenére. Lassan felfogod?
Nézz meg egy értelmes és nézett utazós videót/műsort, és láthatod, hogy ott nem 60 % vágókép fos zenére, 30 % "ide most nem megyünk be" és 10 % trolloknak üzenés van, hanem PROFI és ÉRDEKES helyszínbemutatás, történelem.
Hahó
(
x136)
May 19, 2021 10:46:32
x136)
Sneci az új kamerával csinálj egy flokkot arról, hogyan ért utól a diákhitel tartozás. Gurulj ki az új rollerrel valami szép környezetbe a környéken, és meséld el, hogy milyen hatékonyak voltak a trollok a diákhitel behajtásával.
Ezt szívesen nézném még én is.
bojlertestű piton
(
x1)
May 19, 2021 10:46:48
x1)
De sodinak nem segítettek milyen eszközöket vegyen a setuphoz...ezért unalmas és szar a flokk.
Seggszőr von Balu
May 19, 2021 10:49:09
Sneci az új kamerával csinálj egy flokkot arról, hogyan ért utól a diákhitel tartozás. Gurulj ki az új rollerrel valami szép környezetbe a környéken, és meséld el, hogy milyen hatékonyak voltak a trollok a diákhitel behajtásával.
Ebből az lesz, hogy: Csinál pár vágóképet a vekniről majd pár videót arról, hogy kamera felé gurul. Majd utána kézbe veszi majdnem elütteti magát mert a kamerára figyel és nem az útra. Aztán kimegy a nudi strandra a sérvét meg a döglött pitont mutogatni és hazafelé elesik a rollerrel és összetöri a drága pénzen vett kamerát.
May 19, 2021 10:49:09
Ásó27
(
x68)
May 19, 2021 10:50:15
x68)
Amúgy honnan szerzed a szar zenéidet a flokkokba gyagyás? Gondolom valami rémgagyi copyright free témáról van szó.
Mifaaaaaaaaaaaan
GG
May 19, 2021 10:50:59
Endre, mivel a magyar oktatás kutyaszar, az emberek jó része önszorgalomból tanul meg nyelveket. Elkezd idegen nyelvű tartalmat fogyasztani: filmek, zenék, streamek, cikkek. Így előbb-utóbb ráragad társalgási szinten a nyelv, aztán ha veszi a fáradtságot, akkor szókincsfejlesztés miatt mehetnek a könyvek, egyéb intellektuálisabb tartalom.
Ezzel szemben te, külföldön élőként, évek óta csak és kizárólag magyar tartalmat fogyasztasz. Szenny cikkek, Zsozéatya, TheVR. A ZS kategóriás filmeket is magyar szinkronnal nézed. Elmondásod szerint gyűlölöd, ha megszólítanak az emberek például a munkahelyen. Néha becsúszik egy-két német cikk, amit az Ogre, vagy más számodra releváns német nyelvű facebook ismerősöd osztott meg.
Nem fogod fel, de kibaszottul elzárkózol attól, hogy megtanuld a nyelvet. Megpróbálod kicentizni, minimalizálni a német használatát. Nem a nyelvvel vagy a koroddal van a baj, hanem egyrészt az antiszociális személyeddel, másrészt a vizes agyaddal.
Annyira egocentrikus vagy, hogy szerinted a bohóctanfolyamok meg a szókártyák maximálisan megtanítottak németül, minden más pedig az emberek, a nyelv és még ki tudja minek a hibája.
Teljesen reménytelen eset vagy.
Azon gondolkodtál már, hogy ha Linzből is dobbantanod kell, hova fogsz menni? Svájcban beszélnek még németet, de te azt az országot nem bírnád anyagilag, de főleg Svájc nem bírna téged anyagilag. :)
40 évesen melyik nyelv megtanulásával fogsz próbálkozni?
Ezzel szemben te, külföldön élőként, évek óta csak és kizárólag magyar tartalmat fogyasztasz. Szenny cikkek, Zsozéatya, TheVR. A ZS kategóriás filmeket is magyar szinkronnal nézed. Elmondásod szerint gyűlölöd, ha megszólítanak az emberek például a munkahelyen. Néha becsúszik egy-két német cikk, amit az Ogre, vagy más számodra releváns német nyelvű facebook ismerősöd osztott meg.
Nem fogod fel, de kibaszottul elzárkózol attól, hogy megtanuld a nyelvet. Megpróbálod kicentizni, minimalizálni a német használatát. Nem a nyelvvel vagy a koroddal van a baj, hanem egyrészt az antiszociális személyeddel, másrészt a vizes agyaddal.
Annyira egocentrikus vagy, hogy szerinted a bohóctanfolyamok meg a szókártyák maximálisan megtanítottak németül, minden más pedig az emberek, a nyelv és még ki tudja minek a hibája.
Teljesen reménytelen eset vagy.
Azon gondolkodtál már, hogy ha Linzből is dobbantanod kell, hova fogsz menni? Svájcban beszélnek még németet, de te azt az országot nem bírnád anyagilag, de főleg Svájc nem bírna téged anyagilag. :)
40 évesen melyik nyelv megtanulásával fogsz próbálkozni?
Ez a komment annyira jó,hogy olvasd el még egyszer.
May 19, 2021 10:50:59
Nemzet Krónikása
(
x21)
May 19, 2021 10:54:56
x21)
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
-
May 19, 2021 11:10:28
Púpfal megint lakat alatt, vagy annyira megviseli a roller/radiátor válság, hogy minden gondolatát kitöltik a kínzó kérdések?
May 19, 2021 11:10:28
Ásó27
(
x68)
May 19, 2021 11:16:07
x68)
Most az a terv, hogy minden nap kitalálsz valami baromságot, amin "gondolkozni" kell, és így nem kell rendelned semmit?
Bravó csóró slag, bravó!
Mifaaaaaaaaaaaan
Bravó csóró slag, bravó!
Magyarország rémálma
(
x7)
May 19, 2021 11:18:57
x7)
Amikor ezek egymás közt karattyolnak, abba nem lehet bekapcsolódni, az lehetetlen, mert az egybefüggő kutyaugatás. Főleg itt a labancoknál. Ha tudják, ki vagy, artikulálnak. Így meg tudsz beszélni, és el tudsz intézni mindig mindenhol mindenkivel mindent, de a hétköznapi beszédtempóból nekem ennyi év után sem jön át egyetlen árva szó sem.
én nem éltem sosem német nyelvterületen, csak német kollégáim, főnökeim vannak, mégis meg tudtam úgy tanulni, hogy értem a karattyolásukat, hozzá tudok szólni.
Neked azért nem jön át semmi, mert egy antiszociális lusta szar vagy, aki izoláltan él és nem is képzi magát.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 19, 2021 11:20:41
x38)
Sneci, a 3 óra alvás ugye pihentető volt? xDDDDD
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Kinevelt Devizás
(
x1)
May 19, 2021 11:20:57
x1)
Karigeri miert nem az NBA-be játszik inkább. Dobigalna a labdakat millio dollarokert. A niggerek se tudnak irni meg olvasni angolul.
Kisegítős Snecológus
(
x2)
May 19, 2021 11:24:08
x2)
Gyagyás azt a nagy brümmögő dobozt amit ott hagyott neked a szaki, miért nem töltöd fel a púpfalra, hogy bővült a setup?
Hetyetye
Seggszőr von Balu
May 19, 2021 11:26:16
Nézd gyagyás mit találtam ma neked May 19, 2021 11:26:16
Sodilegnagyobbrajongoja
May 19, 2021 11:46:45
Hahó! Május 19. van, nyitnak az osztrák buziszaunák!
Mész ma Endre?
Mész ma Endre?
May 19, 2021 11:46:45
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 19, 2021 11:51:36
x37)
Endre, az hogy lehet, hogy te évek alatt nem tudtál német nyelvterületen eljutni társalgási szintre németből? Édesanyám, aki veri a 65-öt, majdnem anyanyelvi szinten beszéli az angolt, pedig soha nem élt kint.
linzi fapóleon
(
x8)
May 19, 2021 11:52:57
x8)
rip jutka
Milyen Jutka?
CheddarGoblin
(
x2)
May 19, 2021 11:54:59
x2)
Milyen Jutka?
Igen
Áruhitel
May 19, 2021 11:55:41
Gyere Endre, tegyél magadévá!
May 19, 2021 11:55:41
Puha Slag
(
x7)
May 19, 2021 12:01:42
x7)
Igen
Judka!
sodika
May 19, 2021 12:19:29
Hahó! Május 19. van, nyitnak az osztrák buziszaunák!
Mész ma Endre?
Mész ma Endre?
May 19, 2021 12:19:29
-
May 19, 2021 12:20:38
Megrendelted már a rollert?
May 19, 2021 12:20:38
Ásó27
(
x68)
May 19, 2021 12:21:50
x68)
Rakd be a kosárba, az mostanában elég neked...
Sodihitele
May 19, 2021 12:21:52
Mi van akkor ha lesz ott egy oltott és teleszór téged tüskefehérjével?
May 19, 2021 12:21:52
-
May 19, 2021 12:28:25
Endre, az hogy lehet, hogy te évek alatt nem tudtál német nyelvterületen eljutni társalgási szintre németből? Édesanyám, aki veri a 65-öt, majdnem anyanyelvi szinten beszéli az angolt, pedig soha nem élt kint.
Mert sodi csak a jogi németet gyakorolta, mivel ügyvéd akart lenni Berlinben.
May 19, 2021 12:28:25
Kisegítős Snecológus
(
x2)
May 19, 2021 12:28:38
x2)
Vágysz már vissza a buzi gőzbe mi? Mocskos egy állat vagy, alig várod a szottyadt öreg faszok látványát, te nemzeti keresztény hazafi....
Hetyetye
-
May 19, 2021 12:30:07
Jövő héten!
May 19, 2021 12:30:07
Sodipatkány
(
x1)
May 19, 2021 12:36:10
x1)
Sodi túl irodalmian beszéli a németet, ezért nem értik őt a közönséges nyelvet beszélő németek és osztrákok.
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
-Sodicskacsicska Pedofilv
May 19, 2021 12:36:13
Sodi hallottad, hogy a Magyar Kormány haddat üzent a pedofiloknak
May 19, 2021 12:36:13
Ásó27
(
x68)
May 19, 2021 12:39:02
x68)
Elég nagy ütés lehetett, hogy molnáref köröket ver rád minőségben gyagyás.
Mifaaaaaaaaaaaan
ex-NDK-s német kisnyugdíj
May 19, 2021 12:39:54
HALT DIE FRESSE LÜGENPRESSE
May 19, 2021 12:39:54
vladrl
(
x8)
May 19, 2021 12:46:34
x8)
Nem rendeltel, nem lesz megujulas, marad a vekniflokk a sorrel meg az unalmas vagokepekkel. Nem vagy eleg bator ahhoz, hogy eld az eletedet. Ennyi volt, lezarult egy korszak. Atallok a trollok oldalara.
sodika
May 19, 2021 12:47:39
Egyébként az uszodák nyitnak ki ma, meg a termékfürdők, a városi szaunák itt Linzben még pont nem.
Úgyhogy ahhoz marad a kondi szaunája, valamint az AusZeit Schallerbach-ban, de az csak a hétvégén.
Úgyhogy ahhoz marad a kondi szaunája, valamint az AusZeit Schallerbach-ban, de az csak a hétvégén.
May 19, 2021 12:47:39
Ásó27
(
x68)
May 19, 2021 12:47:58
x68)
Nem rendeltel, nem lesz megujulas, marad a vekniflokk a sorrel meg az unalmas vagokepekkel. Nem vagy eleg bator ahhoz, hogy eld az eletedet. Ennyi volt, lezarult egy korszak. Atallok a trollok oldalara.
Hátha van még pár vágókép a barcelonai kalandokról...
Ásó27
(
x68)
May 19, 2021 12:48:35
x68)
Egyébként az uszodák nyitnak ki ma, meg a termékfürdők, a városi szaunák itt Linzben még pont nem.
Rendeljél már, ne dumálj. Lassan minden retard lehagy téged. Szánalmas vagy.
púpospúp
(
x2)
May 19, 2021 12:49:12
x2)
neked nem mindegy? úgyse mész te egyikbe se
vladrl
(
x8)
May 19, 2021 12:49:59
x8)
Szaunaban vedd fel videora a pucer embereket es mehet onlyfansre. Azt a projektet is elsodikazod?
Puha Slag
(
x7)
May 19, 2021 12:50:17
x7)
neked eddig is termékfürdő volt az egész világ. MediaMarkt, meg áruhitel...
Ásó27
(
x68)
May 19, 2021 12:52:09
x68)
Mikor lesz Szardínia és éjszakai horgászat?
Mifaaaaaaaaaaaan
Nemzet Krónikása
(
x21)
May 19, 2021 12:52:10
x21)
Endre, adok neked egy jó tippet, a megvalósítása már rajtad múlik: Magyarországon elég kevés ember használ MacOS alapú gépeket, leginkább azért mert egy Macbook / iMac árát egy átlag magyar a fizetéséből nem tudja normálisan kigazdálkodni, illetve mert a legtöbb magyarországi munkahelyen a Windows operációs rendszerek vannak használatban, következésképpen a MacOS egy igazi informatikai gasztrocsemege.
Rendelhetnél egy alap, M1-es processzor rendelkező Macbook Air modellt, (kb 1200-1300€, de a 30 ezer eurós tartalékoból ez lazán futná, pluszban akár munkahelyi gépeként is használhatád) és csinálhatnál fasza kis összehasonlítós videókat: Windows vs MacOS, melyik tűnik szerinted jobbnak, mik a hátrányok, előnyök, illetve a programokat is összehasonlíthatnád a két gépen.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Rendelhetnél egy alap, M1-es processzor rendelkező Macbook Air modellt, (kb 1200-1300€, de a 30 ezer eurós tartalékoból ez lazán futná, pluszban akár munkahelyi gépeként is használhatád) és csinálhatnál fasza kis összehasonlítós videókat: Windows vs MacOS, melyik tűnik szerinted jobbnak, mik a hátrányok, előnyök, illetve a programokat is összehasonlíthatnád a két gépen.
-
May 19, 2021 12:53:23
Endre, ne hagyd, hogy a rosszindulatú fórumozók összezavarjanak! Az egyetlen céljuk, hogy meggátoljanak abban, hogy minőségi tartalmat tudjál gyártani.
A minőségi tartalomgyártáshoz - minőségi eszközök kellenek, azokra meg költeni kell. Ne feledd: szarból nem lehet várat építeni! Minden fillér, amit tartalomgyártásra költesz(befektetsz), kamatostul meg fog térülni. Előbb - utóbb, ha összejön a megfelelő setup, akkor akár otthagyhatod a programozói állásodat, mert már nem lesz rá szükséged. Ha van egy ötleted, elképzelésed, akkor tarts ki mellette, és ne hagyd, hogy eltántorítsanak!
A minőségi tartalomgyártáshoz - minőségi eszközök kellenek, azokra meg költeni kell. Ne feledd: szarból nem lehet várat építeni! Minden fillér, amit tartalomgyártásra költesz(befektetsz), kamatostul meg fog térülni. Előbb - utóbb, ha összejön a megfelelő setup, akkor akár otthagyhatod a programozói állásodat, mert már nem lesz rá szükséged. Ha van egy ötleted, elképzelésed, akkor tarts ki mellette, és ne hagyd, hogy eltántorítsanak!
May 19, 2021 12:53:23
Bayern Transy
May 19, 2021 12:58:21
Vedd meg¡!!!!!
May 19, 2021 12:58:21
kripli figyelő
(
x12)
May 19, 2021 12:59:12
x12)
Egyébként gnóm miért hagyna le molnár f?Mindig is előtted volt.Előbb kezdte a videózást mint te és mindig minőségibb konetntet tolt és a setupja is mindig jobb volt mint a tied.Bár ez nem nehéz,egy csimpánz minőségibb kontentet gyárt ha felveszi ahogy vakarja a seggét.
Ásó27
(
x68)
May 19, 2021 13:06:15
x68)
Miért nem fogsz inkább olyan hobbiba, amit megengedhetsz magadnak?
Gyűjthetnél pl. sörös dobozokat
Mifaaaaaaaaaaaan
-Sodicskacsicska Pedofilv
May 19, 2021 13:07:08
May 19, 2021 13:07:08
Seggszőr von Balu
May 19, 2021 13:08:01
Sörös dobozokat összegyűjthetné és leadhatná a méhbe mint a prolik csinálják de akkor a havi 500 eurós sörből lenne spórolás
May 19, 2021 13:08:01
botibb
May 19, 2021 13:12:41
Endre, nem baszogatásból, de ugye tudod hogy az ilyen vizes falak a ligma betegséget terjesztik iszonyatosan?
Az aktuális egészségügyi állapotoddal én nem kockáztnék.
Nagy farkam van és kemény. :)
May 19, 2021 13:12:41
Hahó
(
x136)
May 19, 2021 13:17:04
x136)
Idén már nem lesz rendelés. Ez az év a gondolkodásé. Rendelés majd jövőre lesz.
-
May 19, 2021 13:20:17
Nahát, a jól menő programozónak még egy Macbook Air gépre sem telik a burzsuj Labanciában.
May 19, 2021 13:20:17
bojlertestű piton
(
x1)
May 19, 2021 13:21:39
x1)
Miért nem fogsz inkább olyan hobbiba, amit megengedhetsz magadnak?
Abból már az összes megvan neki :D
Most a halfejeket gyűjti!
Seggszőr von Balu
May 19, 2021 13:22:23
Nahát, a jól menő programozónak még egy Macbook Air gépre sem telik a burzsuj Labanciában.
Pedig Árpira köröket verhetne
May 19, 2021 13:22:23
Áruhitel
May 19, 2021 13:28:13
Nyomd meg a gombot Sodi és örökre együtt leszünk!
May 19, 2021 13:28:13
botibb
May 19, 2021 13:32:03
egyszerű matematikai felírás:
Sodi + áruhitel + meglévő setup = MolnárF-től jobb videós
Sodi + meglévő setup = MolnárF-től rosszabb videós, balek.
Szerintem ez érthető.
Nagy farkam van és kemény. :)
Sodi + áruhitel + meglévő setup = MolnárF-től jobb videós
Sodi + meglévő setup = MolnárF-től rosszabb videós, balek.
Szerintem ez érthető.
May 19, 2021 13:32:03
Filmszakos
May 19, 2021 13:39:54
Nem a vágóképeid unalmasak, hanem te magad.
Hogy lehetne egy drága pénzen vett kamera és optika képe unalmas??
Kell mögé a tartalom és hogy miért vannak itt ezek a vágóképek? Mit látunk a képen? Nem a royalty free zenéket kellene alá vágni!
De asodi annyira balek, hogy még zeneszerzőt sem foglalkoztat, de ha az drága neki, akkor még mindig lehet VÁSÁROLNI is zenéket az igényeidnek megfelelően. Ha érdekel a dolog válaszolj ide és elrendezünk valamit. Akár hitelre is!! Hallod HITELRE!!!!
Hogy lehetne egy drága pénzen vett kamera és optika képe unalmas??
Kell mögé a tartalom és hogy miért vannak itt ezek a vágóképek? Mit látunk a képen? Nem a royalty free zenéket kellene alá vágni!
De asodi annyira balek, hogy még zeneszerzőt sem foglalkoztat, de ha az drága neki, akkor még mindig lehet VÁSÁROLNI is zenéket az igényeidnek megfelelően. Ha érdekel a dolog válaszolj ide és elrendezünk valamit. Akár hitelre is!! Hallod HITELRE!!!!
May 19, 2021 13:39:54
SyntaxError
(
x24)
May 19, 2021 13:40:05
x24)
Sodi mottó:
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
vladrl
(
x8)
May 19, 2021 13:40:48
x8)
Amd vs intel programozasra jobb lenne.
vladrl
(
x8)
May 19, 2021 13:41:46
x8)
Endre, nem baszogatásból, de ugye tudod hogy az ilyen vizes falak a ligma betegséget terjesztik iszonyatosan?
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
May 19, 2021 13:48:08
x8)
Ezt a ligmát, ugy tudom csak ling chi vel lehet gyogyitani. Kinában vanak professzorok hozzá, utazos flokk keretein belül meg lehetne oldani.
Még a retour jegyet is megsporolná, a gyagyás. :-DD
Löwenbräu Oktoberfestbier
May 19, 2021 13:52:02
De miről van papírod gyagyás? Mutasd be ezeket a rajongói fórumodon
Pedofíliáról... :D
May 19, 2021 13:52:02
Valódi senior
May 19, 2021 13:54:06
Endre, adok neked egy jó tippet, a megvalósítása már rajtad múlik: Magyarországon elég kevés ember használ MacOS alapú gépeket, leginkább azért mert egy Macbook / iMac árát egy átlag magyar a fizetéséből nem tudja normálisan kigazdálkodni, illetve mert a legtöbb magyarországi munkahelyen a Windows operációs rendszerek vannak használatban, következésképpen a MacOS egy igazi informatikai gasztrocsemege.
Emellé kellene M1-es iMac és iPad is. Hisz akkor tudná laptoppal, asztaligéppel, androidos tablettel összehasonlítani. Ez magyarul még nem létezik. De asodi egy csóró proli akinél egy postás is jobban él
May 19, 2021 13:54:06
Seggszőr von Balu
May 19, 2021 13:58:05
Minden menő sztárprogramozó macet használ. Sodi mac nélkül egy kontár senki
May 19, 2021 13:58:05
Kisegítős Snecológus
(
x2)
May 19, 2021 13:59:57
x2)
Azért gyagyás pedó neked majdnem minden héten jut egy hatalmas ütés a púpodra....
-Először Zsery alázott le, te ehez a kanyarban se vagy, senki se tart számon.
-Most Boborján nyomott szét, de nagyon
Mi lesz a következő? A törpe mibe fog lenyomni te balfasz?
Hetyetye
púpospúp
(
x2)
May 19, 2021 14:02:22
x2)
sodi azóta visszadugtad a géped? beindult? működik? vagy nagy bajba keverted magad ismét?
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
SyntaxError
(
x24)
May 19, 2021 14:10:27
x24)
Azért gyagyás pedó neked majdnem minden héten jut egy hatalmas ütés a púpodra....
A törpe gazdagabb, mint a Sodi. Sőt, szerintem az órabére is több és nem dolgozik a szabadidejében sem.
Arról nem is beszélve, hogy ha van állása, akkor törpe konyhán mosogat, tud főzni és a rajzai alapján kézügyessége is van. Valószínüleg még masnit is tud kötni.
Nemzet Krónikása
(
x21)
May 19, 2021 14:11:33
x21)
A törpe nem buzi és szexelt már nővel. Ez mindent elmond.
Statisztikus Sanyi
(
x2)
May 19, 2021 14:12:50
x2)
Mert a vágókép hozzáadott érték nélkül és nagy mennyiségben akkor is unalmas, ha amúgy szép.
Nézd meg Magyarósi Csaba bármelyik random videóját, például a mait csak 00:45-től kb 01:20-ig: youtu.be/laPS1Yr7Y8Q?t=45
Nem csak random odabassza a vágóképeket (amik egyébként - főleg a drónosak - tényleg szépek) hanem közben beszél is (nem azt, hogy "na hát akkor most itt leülök egy sörre", hanem dolgokat arról, hogy mi is az a hely), néha megszakítja őket, nem rángatja mindenhol görcsösen a kamerát (ez nálad valami kényszer, hogy mindig lentről-fel, jobbról-balra kameramozgás van 10 másodpercekig per vágókép?) hanem megtalál egy kompozíciót és azt mutatja egy picit elidőzve rajta, aztán megy tovább, érzéssel adagolja az egészet. Ez hiányzik nálad, és a kezedbe adhatnánk valami 5000 eurós RED kamerát, azzal se tudnál mit kezdeni.
De jó, ne Magyarósi legyen a mérce, nézd például meg az Útravelók lakóautós videóit.
www.youtube.com/playlist?list=PLX759PVddXs_54_C3Vxe9VJsXqOFEeJyr
Látszik rajtuk, hogy totálisan amatőrök, több videójukat szerintem egy darab telefonnal vették fel - bár már fejlődnek ők is (drón, kamera, stb), de nem azzal kezdték, hogy elköltöttek egy rakat pénzt kütyükre, hanem azzal, hogy legyen egy központi téma, amiről tudnak értelmesen és érdekesen beszélni, válaszolnak a nézői kommenetekre és hasznos tanácsokkal látják el őket közepes minőségű videókban, amiket a téma miatt mégis megnéznek emberek (én is akarok majd lakóautót, úgyhogy én is hasznosnak tartom őket, magyar nyelven nincs is még egy ilyen csatorna, ez is számít. Te miben vagy egyedi? Alkesz trash van rajtad kívül sok.)
Zümmögő párátlanító
May 19, 2021 14:12:58
Kereste, hol lehet kikapcsolni, hívta a tulajt, aki megkínálta őt a jó hírrel, innentől meg bonyolultabb a szervezés, gondolom, mert előre tájékoztatni kell a lakókat, és a felettem lévő 3 emeleten lévő sok céget, de nem az én problémám. Majd jelentkeznek.
Hogy nem a te problémád?! Hát hamar a te problémád lesz ez, te szociopata ganédomb, ha utána meg lesz ejtve az a kellemes, elkerülhetetlen bájcsevej a tulajjal, hogy mégis hogyan sikerült ennyire lelaknod bő fél év alatt azt a lakást annyira, hogy az egész társasházban le kell kapcsolni a fűtést miattad (ebben a máskülönben elég hűvös és esős tavaszi időben, teszem hozzá) és hogy neki kell magyarázkodnia majd a házkezelőnél a te nemtörődöm balfaszságod miatt.
Követlek már egy ideje, így tisztában vagyok vele, hogy híján vagy bármiféle önkritikának és szégyenérzetnek, ahogy patologikus nárcisztikus-egoistaként is magasról teszel a körülötted élő NPC-kre, de bazmeg, mindig el tudok képedni azon, hogy mennyire beleszarsz a körülötted lévő világba, és hogy mennyire nem érdekelnek a balfaszságaid következményei.
Én amikor megvettem a saját lakásomat, még a felújítás alatt egyszer véletlenül nem zártam el teljesen egy konyhai vízvezetéket, így másnap reggelre enyhén eláztattam az alattam lakó szomszédot. Égő pofával mentem le hozzá sűrűn elnézést kérni és megígérni, hogy a biztosítóinkkal rendezzük a dolgot, illetve hogy természetesen bármilyen, a javítással kapcsolatos munkában vagy anyagbeszerzésben segítek neki. Ha bármilyen okból kifolyólag egy egész társasháznak tennék keresztbe úgy, ahogy te, a lépcsőházba nem mernék kilépni szégyenemben.
May 19, 2021 14:12:58
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 19, 2021 14:16:46
x37)
Ha Endrének ligmája van, akkor neki eddig lehetett eljutni. Marfan-szindrómásoknál az egyenlő egy halálos ítélettel kb. Valószínűleg a ligmától puffad és vizesedik ennyire. Durva.
-
May 19, 2021 14:18:07
Te kimernél úgy menni az utcára, hogy otthon folyamatosan fehér négyzetekre vered, illetve osztogatod a konteós faszságokat a közösségi médiában?
May 19, 2021 14:18:07
sodika
May 19, 2021 14:19:50
Ez nem lelakás kérdése. A szerelő szerint eleve szarul szerelték be azt a radiátort. Egy radiátort nem lehet "lelakni", LOL :D
May 19, 2021 14:19:50
nemet mondtak
(
x4)
May 19, 2021 14:20:56
x4)
Május 19. mától kell bejárogatnod melócsába.
Ezzel mi van, ezt is csak hazudtad Addának?
Ezzel mi van, ezt is csak hazudtad Addának?
Puha Slag
(
x7)
May 19, 2021 14:21:03
x7)
Ez nem lelakás kérdése. A szerelő szerint eleve szarul szerelték be azt a radiátort. Egy radiátort nem lehet "lelakni", LOL :D
Tegnap még az volt autiloop, hogy nem érted meg a random beszédet. A szerelő nem randomul beszélt?
Nemzet Krónikása
(
x21)
May 19, 2021 14:21:04
x21)
Szóval a Sodi volt olyan balek, hogy rásóztak egy szar garonzlakást, aranyáron, 5 évre. :D
Seggszőr von Balu
May 19, 2021 14:22:08
De a nemtörődömséged miatt ázott el a lakás és nem a beszerelés hibája. Ha valaki észreveszi, hogy valami rendellenesen csöpög azonnal értesíti a tulajt, szerelőt és nem áztatja hónapokig a falat. ez a te hibád gyagyás
May 19, 2021 14:22:08
sodika
May 19, 2021 14:22:17
May 19, 2021 14:22:17
Seggszőr von Balu
May 19, 2021 14:22:53
Akkor is a te hibád az egész
May 19, 2021 14:22:53
Karib
(
x10)
May 19, 2021 14:23:36
x10)
De te alsó hangon másfél hétig hagytad csöpögni.
58 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

MONDOM: BOMBAKÉSZÍTÉS