Mert tudják, hogy a nyüszítő koldustól félni kell, vagy hogy érted?
Az ogre vert téged, hol volt akkor a halálosztó sodi?
Mifaaaaaaaaaaaan
olyan szar vagy szakmailag, hogy sokkal egyszerűbb azért kirúgnijuk. miért vesződnének más érvvel?
idióta vagy!
Te tényleg nem érted, hogy mennyire nincs semmi befolyásod, vagy csak nekünk játszod itt az agyadat részegen?
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Aranyeres sodi a sodi ?
XDDD mert egy jelentéktelen senki vagy azért. Körülbelül olyan vagy mint a köröm alatt a piszok amit elpöckölnek. Miért ilyen nehéz gondolkodnod te alkoholista púpos?
Ez butaság! Mindenki dögöljön meg! Butaság!
Ilyenek például a vírustagadó kijelentéseid?
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Vagy vastagbélrák.
Vagy kakilóba rakták.
Nála nem lehet tudni.
Pfhu ezek azért erős fenyegetések Sodika!
Én kurvára nem mernék veled baszkódni az osztrák gányolda helyében. Andit is nagyon keményen lejárattad egy világ előtt.
Istenem azt nem kívánom senkinek. Szegény nő mit élhetett át, legalább 35 troll végig hallgatta a mindent leleplező Skype beszélgetést, majd azon röhögött hetekig, milyen geci keményen becsicskult a Sodi-bodi :)
Igértél nyemtetyi-partizánt is. Látod ezt is addig halogattad amíg megcsinálták a Filipék.
IQ teszt live-ban mikor lesz te értelmi fogyatékos?
DNS tesztet is beigérted Púpos-schwartz!
Miért nem adod már fel?! Úgy is csak bebaszós live-ok lesznek már örök életede. Ne hazudj magadnak tintás!
te alkoholista, részeg fasz barom, takarodj már el aludni, hogy írhatsz ilyen faszságot? cyberbullying? a trollok hibája hogy te egy pedofil korcs vagy? melyik volt előbb sodi? a trollok vagy a mentális problémáid?
meg eleve hogy gondolod hogy te mindent levakarsz azzal hogy cyberbullying? kényszerített valaki bármire is te kretén? remélem majd ha elvágod a HRes torkát akkor is ezt fogod mondani hogy a trollok tehetnek róla
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
A későbbi helyeken a trollok találtak be, (a banknál ott dolgozó trollok), aztán bekamuzták, hogy itt is a nagyügyfél, így nincs mivel lejáratni őket köztévében.
|__o__|

Persze, hogy hazugság, a sodi mindig nagyon pontosan fogalmaz: ha jól emlékszem csak annyit mondtál, hogy a kezedben volt a pöcsöd, de arról szó nem volt, hogy állt is volna, merthogy azt nem tud már a döglött piton :D
Ó helló, ez itt most egy technikai próba! http://sohatobbetnemirokide.no-ip.hu
ja azert hasznalod a "Kiss Endre" nevet a linkedinen.
be vagy tojva hogy felkerdeznek.
lassan Andreas Kiss nevet fogod hasznalni vagy a kiss farkast.
KISS ENDRE ist ein pederast.
Hát azért hetyetyetye
1: Ezt a bejegyzésedet lementettem, elküldtem pár helyre, hogy meglegyen
2: Inárcson a csávó felvett a semmire 60 millió forint hitelt. Épített kacsafaszon forgó palotát, 8 tévével stb. De nem volt elég bevétele, a törlesztést nem tudta fizetni. Mint te recskaboy, felelőtlenül luxushitelt vett fel, hogy a többi nyomorult irigyelje.
3: A bank teljesen jogszerűen elvette az ingatlant. A bank senkinek sem az apukája
4: A feleség ezt hallva bejelentette, hogy visszaköltözik a szüleihez. Csináljon a csávó amit akar, ő akarta a 60 milliós hitelt, amivel lehet frenkizni
5: A férfi bement követelőzni a családsegítőbe, hogy szerezzenek neki ingyen lakást vagy házat (!!), ismerős recskaboy? Felélitek a vagyont, aztán megy az ordítás, hogy nektek minden jár ingyen.
6: A családsegítőnek nem feladata az, hogy ingyen lakhatást intézzen bárkinek, pláne olyannak nem, aki felelőtlenül költekezett luxus életszínvonalon, hitelből, miközben egy vasa sem volt.
7: A szerencsétlen nő nem tudott ingyen házat szerezni, meg is mondta a férfinak.
8: Az pedig erre nyakon szúrta az ártatlan nőt, aki meghalt.
9: TE ERRE SZMÁJLIZOL! hogy egy szerencsétlen háromgyerekes édesanyát leszúrt valami kibaszott féreg geci lusta fasz, hitelbűnöző!
10: A gyilkos 15 évet kapott
11: Neked ez a fasz a példaképed.
Recskaboy, ezzel átléptél egy végső határt! Aki azon örvendezik a nagy nyilvánosság előtt ,hogy egy ártatlan, magyar édesanyát halálra szurkált valami lusta fasz tróger, mert nem szerzett neki ingyen házat, az minden büntetést megérdemel. Faszszopó Sodi! A kommented el lett küldve a hazafi szervezeteknek és az inárcsiaknak is..... Szerintem ne akarjál nagyon Magyarországra jönni....
Biztos?
Ingatkanügyek
Neked melyik hitel elől sikerült elsétálnod?
O vett fel ujat a torlesztesukre, meg kulfoldre menekult, majd rovidesen viszont megtapasztalhatja ezt is xd
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Ebből már nem pofázod ki magad. Röhögtél egy magyar édesanya halálán.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
1: Ő a családsegítő volt, egészen biztosan nem mondott olyat a gyilkosnak, hogy utcára lesz rakva.
2: Mutass erre egy forrást! Mutass erre az idézetre egy forrást te geci!
3: Milyen beteg gyerekről beszélsz? Tudtak volna hova menni te állat, nem tudsz olvasni? A FELESÉG VISSZA AKART KÖLTÖZNI A SZÜLEIHEZ A GYEREKEKKEL! Kurvára nem ment volna utcára a gyerek, maximum ez a fasz, aki felvett 60 millió forintot úgy, hogy egy vén fasz inárcson, akinek nincs normális munkája!!
4: Nem tudott ingyen lakást/házat szerezni a luxusköltekezőnek, ezért kellett meghalnia.
Nyugodj meg recskaboy, fel lett ez is jegyezve!!!
Egyébként aki nem tudná, a faszszopó sodi mocskos anyja lakáshiteleket intézett, ő húzta csőbe a szerencsétleneket, a köcsög fasz tróger lusta balek recskaboy, pedig ezt a pénzt élte fel többek között. TE mocskos buzerátor, amikor vera rakta utcára anyádat a tartozás miatt, az szerinted rendben volt.
Nézzük a TÉNYEKET faszszopó!
"Egy idő után megromlott a kapcsolatuk. Cs. Attila megverte a feleségét és kezet emelt az egyik gyerekre is, ezért az asszony a szüleihez költözött. A közös gyerekek és a kényszer azonban négy év múlva ismét összehozta őket. A komoly anyagi nehézségekkel küzdő asszony visszaköltözött az inárcsi házba, ahova később a férfi is utánament. A kapcsoltuk azonban a férfi féltékenysége és egyre gyakoribbá váló alkoholfogyasztása miatt nem jött rendbe. Egyre lejjebb csúsztak a lejtőn: 59 millió forint adósságot halmoztak fel, és 19 millióért elárverezték a házukat."
"Andinak ez volt az élete. Alázatos ember volt, aki soha senkit nem bírált volna. Elmesélte, hogy bármilyen lehetőséget is kínált Cs. Attilának, az nem volt jó neki. Olyan érzése volt, mintha a férfi tőle várná azt, hogy kifizesse az adósságát és megoldja az életét. "
Szóval a gyerekverő, nőverő alkoholista féltékenykedő geci elvárta egy szerencsétlen háromgyerekes anyától, hogy fizesse ki helyette a tartozását. Mivel ez nem történt meg, és a felajánlott lehetőségeket NEM FOGADTA EL, ezért megölte az ártatlan magyar édesanyád.
és te sodi, ezen röhögsz. neked ez a csávó a példaképed.
feljegyeztük. megjegyeztük. elszámolunk majd.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Konkrétan gusztustalan feje van.
Nem tudom, hogy nézett ki ezek előtt, de kétlem, hogy szüksége volt erre. Valszeg ez vmi agyi defekt nála, látszik a magamutogatási kényszerèből is, hogy nem komplett a csaj.
És most moderátor jogot adott neki a májas a trash csoportban, mert áll rá a fasza. Szánalmas.
Ezért nagyon veszélyes veled bármilyen közösséget vállalni! Még a lehúzós borsodi cigány Kovács Márk haverod is lepattintott (persze a búcsúküldés megmaradt).
Szóval ha pl. egy twiccsa bajszos sztrímer ezek után is úgy hetyetyézik veled mintha ez nem történt volna meg, se a gyaníthatóan pedofil hajlamod miatti lebukásod, akkor egyértelműen ő vállal téged és egyet ért veled , hiszen Ő hív téged partnernek. Ismertem 2-3 pszichopatát , azok is egymásra találtak.
Egyetértek. És aszondja, DJ. Beszarok, manapság már mindenkiből lehet DJ? Gondolom komolyan űzheti a szakmát :D:D:D. Bár Nagy Feró is Kossuth díjat kapott, szóval minden lehetséges :D. Lehet holnap beiratkozok én is egy DJ tanfolyamra, kedvet kaptam hozzá, 1 hónap alatt elvégzem és én is elmondhatom majd magamról.
Ja ez a fiatalon szétcsúszott nő meg az orosz alkoholista kurva fárasztó addánál.
Leginkább senkit sem érdekelnek.
én egyébként megvagyok az addaboy sztorik nélkül is ám! szóval ha csak miattam megy a hogyvolt, akkor nem kell feltéltenül!
A csalán szopó világbajnokság gyöztese, akinek a mosolyáért Jack Nicolson Jokere ölni tudna:-DD
Dj, streamer, influencer, instagram modell, kontentgyártó, fitnessguru, van nála minden.
belépett a snecológiába, remélem jó műsort fog nyomni. ehhez nem kell szépnek lennie.
így nyomja: youtu.be/zcgzOoDjDlo
ez a zene bronikám!
Valóban, nem kell szépnek lennie, azonban a jó csicskításhoz és szívatáshoz ész kell. Nem ismerem a csajt, de abból az 5 percből, amikor felhívták Sodit, egyből lejött, hogy nem a legélesebb kés a fiókban, nem hiszem, hogy ez összejön neki. Tipik celeb intelligencia szintnek tűnik, ami valljuk be, nem valami sok.
Hál' istennek végig sötétben van...
el kell látni tanácsokkal, fel kell zárkóztatni.
Annyira azért ne röhögj mutáns, ugyanis ha rossz cégnél is kopogtatnak a tisztelt trollégák, arról már biztosan tettek, hogy a nemsokára megtörténő kibaszásod után (ami 100%, hogy hamarosan be fog következni, ezt te is jól tudod) a bejáratig se juthass el ezeknél a cégeknél. :)
Putyputyputy HALLO
Csak ezt el is kéne tudni mondani németül te veréb. :D
Putyputyputy HALLO
Mikor leszek megbaszva, pedofil buzeráns?
Már a sokadik péntek telik el úgy, hogy az ágyneműtartóban rettegve bújkálok a TEK elől, nem bírom már tovább ezt a stresszt :(
sodi temetésén kell jáccani?????????????
halt már meg trolll?????????????
Mert egy normális országban a megoldás ilyenkor egy szerény önkormányzati bérlemény.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Dolgozz koldus, éhesek Miskolcon a cigányok!
a segílyes kurva anyádat, azt! nyilván tele volt az inárcsi önkormányzat bérlakásokkal, csak nem akart segíteni.
Csak lassan a testtel, előbb én jövök!!
Amikor bedölnek a hiteleid akkor te is igényt tartasz állami segítségre és ellátásra, de kötyüt eladni semmit nem lehet , igaz?
Mi a helyzet a céges laptoppal? Múltkor konkrétan az ígérted nekem, hogy a szombati vlogban mutatod, de ennek 2-3 hete.
Máskor meg amikor csöngetünk vedd fel a kaputelefont, ne az ablak mögül lesekedjél hülyegyerek. XD
Lehet, hogy nem kellett volna egy retardált fasznak lennie a csávónak
Mifaaaaaaaaaaaan
Máskor meg amikor csöngetünk vedd fel a kaputelefont, ne az ablak mögül lesekedjél hülyegyerek. XD
Volt linzi szafari?
Az ingyenélő kurva anyádat
SEO - gay sauna, php, düsseldorf, Endre F. Kiss, pedophile, rhinotillexis, Kiss Endre Farkas, Berlin
A hangsúly azon volt, hogy ha valaki tovább akarja rontani egy bajbajutott devizás helyzetét ("értesítenem kell a gyámhatóságot"), akkor vajon hálára és köszönetre számított-e. Ez a rejtély.
Bajbajutott devizás, meg a kurva anyádat. Egy erőszakos hulladék szar alak volt, nem bajbajutott devizás.
Mifaaaaaaaaaaaan
Ez leginkább azért van, mert retardált vagy és képtelen vagy megérteni a kérdés összetettségér. Amúgy meg milyen érdekes, hogy a nagy jobbos krónikás gyagyás ezzel a kérdéssel kapcsolatban balos-szoci policy-ket képvisel :D .
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
A rendszerváltáskor a megcélzott cél a szociális piacgazdaság kiépítése volt, hahó.
az egyetemi évek megcélzott célja pedig a diplomaszerzés, hahó.
Mifaaaaaaaaaaaan
Felnőtt emberek életében (tehát nem életképtelen fogyatékos gyernőttekről van szó, mint te) a döntések következményekkel járnak. Ezt majd te is látni fogod, miután kibasztak és rövid időn belül 25 millió fölé pereg az adósságod, hahó!
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Buzigyógyitó tüntetés célja pedig, hogy ne legyél buzi, hahó
Endrènek ez se sikerült :)
előb regggeliztem, ásó fijjam.
Jó emésztéshez szóljon a nóta!
Mifaaaaaaaaaaaan
Szerző:
sodika
May 31, 2021 23:18:10
Válasz
(-10)
Egyszerűen tény, hogy közösségi médiás tevékenységért még soha az életben egyetlen megbízó vagy munkaadó sem próbált meg engem felelősségre vonni. Soha egyik nem volt annyira vakmerő. :)
May 31, 2021 23:18:10
Kinevelt Devizás
(
x1)
May 31, 2021 23:20:41
x1)
lassan itt az ideje a lefekvésnek.
irány a gyerekágy gyagyás.
irány a gyerekágy gyagyás.
Kinevelt Devizás
(
x1)
May 31, 2021 23:21:15
x1)
szep almokat heineken uvegek
szep almokat halfej
szep almokat halfej
-
May 31, 2021 23:24:43
Egyszerűen tény, hogy közösségi médiás tevékenységért még soha az életben egyetlen megbízó vagy munkaadó sem próbált meg engem felelősségre vonni. Soha egyik nem volt annyira vakmerő. :)
Mert tudják, hogy a nyüszítő koldustól félni kell, vagy hogy érted?
May 31, 2021 23:24:43
Nagy Ügyfél
May 31, 2021 23:25:02
Meglátjuk, hogy mekkora lesz a pofád hamarosan!
May 31, 2021 23:25:02
Ásó27
(
x68)
May 31, 2021 23:27:32
x68)
Az ogre vert téged, hol volt akkor a halálosztó sodi?
sittessanyi
May 31, 2021 23:29:37
olyan szar vagy szakmailag, hogy sokkal egyszerűbb azért kirúgnijuk. miért vesződnének más érvvel?
idióta vagy!
May 31, 2021 23:29:37
Nemfatyle
(
x7)
May 31, 2021 23:31:13
x7)
Soha egyik nem volt annyira vakmerő. :)
Te tényleg nem érted, hogy mennyire nincs semmi befolyásod, vagy csak nekünk játszod itt az agyadat részegen?
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
May 31, 2021 23:43:37
x7)
Sodi hete:
-Vérzik a picsája
-Zsugorodik a mája
-Sír a kopasz lány után, akinek már van egy leszbi párja és már közös gyerekük is.
-Márknak muszáj fizetni, mert a trollpótlék nincsen ingyen.
-Kibaszták a munkahelyről.
-Csóró kölcsönt se kap már.
Ilyen egyszerű ez.
A jó portás csak baszik!
-Vérzik a picsája
-Zsugorodik a mája
-Sír a kopasz lány után, akinek már van egy leszbi párja és már közös gyerekük is.
Ilyen egyszerű ez.
xray
(
x21)
May 31, 2021 23:46:46
x21)
sneci, már most mondom, h ne lepődjél meg, de a faszerdő nagyon közel van és csak gyorsítod a folyamatot a fenyegetésekkel. szóval, húzd meg magad, te szerencsétlen hülye.
leszart róka
May 31, 2021 23:47:13
Sodi hete:
-Vérzik a picsája
-Zsugorodik a mája
Ilyen egyszerű ez.
-Vérzik a picsája
-Zsugorodik a mája
Ilyen egyszerű ez.
Aranyeres sodi a sodi ?
May 31, 2021 23:47:13
gyakorlott gyagyás
May 31, 2021 23:58:00
XDDD mert egy jelentéktelen senki vagy azért. Körülbelül olyan vagy mint a köröm alatt a piszok amit elpöckölnek. Miért ilyen nehéz gondolkodnod te alkoholista púpos?
May 31, 2021 23:58:00
öklendező szerelő
(
x4)
Jun 01, 2021 00:00:48
x4)
Vannak halált érdemlő mondatok, ennyit mondok.
Ilyenek például a vírustagadó kijelentéseid?
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 01, 2021 00:03:32
Aranyeres sodi a sodi ?
Vagy vastagbélrák.
Jun 01, 2021 00:03:32
vladrl
(
x8)
Jun 01, 2021 00:20:15
x8)
Most kene pizzat rendelni Markhoz, mekkora kabaret lehetne csapni.
Diplomás Troll
Jun 01, 2021 00:21:01
Aranyeres sodi a sodi ?
Vagy kakilóba rakták.
Nála nem lehet tudni.
Jun 01, 2021 00:21:01
D.Dezsö
Jun 01, 2021 00:36:57
Nem, nincs.
Arra utalok, hogy kurvára nem ismertek engem, ha azt feltételezitek, hogy ha valaki ilyesmit próbálna meg meg velem szemben, akkor erre neken nem háromórás kurvaanyázás lenne a válaszom a YouTube-on még aznap este. :DDDDDDDDDD
Arra utalok, hogy kurvára nem ismertek engem, ha azt feltételezitek, hogy ha valaki ilyesmit próbálna meg meg velem szemben, akkor erre neken nem háromórás kurvaanyázás lenne a válaszom a YouTube-on még aznap este. :DDDDDDDDDD
Pfhu ezek azért erős fenyegetések Sodika!
Én kurvára nem mernék veled baszkódni az osztrák gányolda helyében. Andit is nagyon keményen lejárattad egy világ előtt.
Istenem azt nem kívánom senkinek. Szegény nő mit élhetett át, legalább 35 troll végig hallgatta a mindent leleplező Skype beszélgetést, majd azon röhögött hetekig, milyen geci keményen becsicskult a Sodi-bodi :)
Igértél nyemtetyi-partizánt is. Látod ezt is addig halogattad amíg megcsinálták a Filipék.
IQ teszt live-ban mikor lesz te értelmi fogyatékos?
DNS tesztet is beigérted Púpos-schwartz!
Miért nem adod már fel?! Úgy is csak bebaszós live-ok lesznek már örök életede. Ne hazudj magadnak tintás!
Jun 01, 2021 00:36:57
Ásó27
(
x68)
Jun 01, 2021 00:38:59
x68)
Úgy érzem, hogy hazudott asodi, és nem ment ma edzeni :(((
Mifaaaaaaaaaaaan
púpospúp
(
x2)
Jun 01, 2021 00:44:26
x2)
Ez hangnemtől függ.
Ha tanártalan értetlenkedés, és érdeklődés, hogy szerintem mi ez, akkor nevetve elmesélném, hogy hát igen, a cyberbullingnak mindenki ki van téve, aki mellékállásban tartalomgyártó az interneten, ez egy ilyen világ. 2021-et írunk, és emberek vagyunk, akik lélegeznek, ez ilyen. Haha.
Ha viszont számonkérő lenne a hangnem, akkor azonnal a nyilvánossággal zsarolnék, hogy alaposan gondolják meg, mit merészelnek mondani nekem, ez természetes.
Ha tanártalan értetlenkedés, és érdeklődés, hogy szerintem mi ez, akkor nevetve elmesélném, hogy hát igen, a cyberbullingnak mindenki ki van téve, aki mellékállásban tartalomgyártó az interneten, ez egy ilyen világ. 2021-et írunk, és emberek vagyunk, akik lélegeznek, ez ilyen. Haha.
Ha viszont számonkérő lenne a hangnem, akkor azonnal a nyilvánossággal zsarolnék, hogy alaposan gondolják meg, mit merészelnek mondani nekem, ez természetes.
te alkoholista, részeg fasz barom, takarodj már el aludni, hogy írhatsz ilyen faszságot? cyberbullying? a trollok hibája hogy te egy pedofil korcs vagy? melyik volt előbb sodi? a trollok vagy a mentális problémáid?
meg eleve hogy gondolod hogy te mindent levakarsz azzal hogy cyberbullying? kényszerített valaki bármire is te kretén? remélem majd ha elvágod a HRes torkát akkor is ezt fogod mondani hogy a trollok tehetnek róla
Ásó27
(
x68)
Jun 01, 2021 00:46:15
x68)
A trollok miatt nem működik rendesen a faszod
Mifaaaaaaaaaaaan
eg.ügy.dolgozó
Jun 01, 2021 00:50:13
Sodi, június van már, sokan már januárban megkapták az oltást. Eltelt 6 hónap, mikor kezdenek meghalni az emberek? Még várjunk egy pár hónapot? Mondd, mennyi időm van hátra, te mint COVID-, és oltásszakértő? 1 év után kezd esetleg a semmiből embereket ÖLNI a már hónapokkal ezelőtt kiürült vakcina?
Jun 01, 2021 00:50:13
Vakcinált Vendel
Jun 01, 2021 01:13:12
Nekem az oltás óta folyamatos merevedés van.
A viagra is Pfizer termék. Véletleg? Aligha!
Sodi, te is ezt válaszd. Hátha visszatér a 23 cm-es piton
A viagra is Pfizer termék. Véletleg? Aligha!
Sodi, te is ezt válaszd. Hátha visszatér a 23 cm-es piton
Jun 01, 2021 01:13:12
xray
(
x21)
Jun 01, 2021 01:15:21
x21)
gyagyás, áruld már el, h a sikeres vállalkozónak mennyi pénzt kellett küldeni? jól felidegesített és itt próbáltál kompenzálni, mert neki nem mersz szólni. most is combon rúgással fenyeget?
Statisztikus Sanyi
(
x2)
Jun 01, 2021 02:34:56
x2)
Június van, hahó!
Sikerült lezárni mindent, és felkészülni az eredetileg májusra beharangozott júniusi minőségre? Lesz kreatív nyugalom? Száz százalék hogy tudunk indulni?
Sikerült lezárni mindent, és felkészülni az eredetileg májusra beharangozott júniusi minőségre? Lesz kreatív nyugalom? Száz százalék hogy tudunk indulni?
Statisztikus Sanyi
(
x2)
Jun 01, 2021 02:39:39
x2)
Én már nagyon be vagyok ijedve attól, hogy milyen minőség jön máj... izé... júniusban! Ugye nem hiába reszkettünk egy teljes hónapig az ágyneműtartóban a trash csoportosokkal? :D
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Jun 01, 2021 02:41:50
x7)
Egyébként a Herthás csávó története után azt hiszitek, hogy ha rajtam egy nyugati munkaadó közösségi médiás tevékenységet próbálna valaha is számonkérni, akkor nem az lenne nekik az azonnali reakcióm, hogy remélem, élvezni fogják a szereplést a magyar állami tévé műsorán, mert ott nagyon szeretnek ám országos hírt csinálni abból, ha egy magyar embert nyugaton retorzió ér a magyar korányével megegyező véleménye miatt, akkor nem ismertek engem eléggé.
És ha abból indultok ki, hogy nem indítanék ilyen alapon azonnal lejáratókampányt az adott cég ellen, akkor szintén nagyon erősen hiányzik nálatok az ismeretem. :)
Az Espresto-nál tényleg elment a nagy ügyfél, mert te nyujtottál nekik terméktámogatást sodisan.És ha abból indultok ki, hogy nem indítanék ilyen alapon azonnal lejáratókampányt az adott cég ellen, akkor szintén nagyon erősen hiányzik nálatok az ismeretem. :)
A későbbi helyeken a trollok találtak be, (a banknál ott dolgozó trollok), aztán bekamuzták, hogy itt is a nagyügyfél, így nincs mivel lejáratni őket köztévében.
Statisztikus Sanyi
(
x2)
Jun 01, 2021 03:01:51
x2)

Persze, hogy hazugság, a sodi mindig nagyon pontosan fogalmaz: ha jól emlékszem csak annyit mondtál, hogy a kezedben volt a pöcsöd, de arról szó nem volt, hogy állt is volna, merthogy azt nem tud már a döglött piton :D
Kinevelt Devizás
(
x1)
Jun 01, 2021 03:56:31
x1)
Wolf Klug
Jun 01, 2021 04:38:33
Hát azért hetyetyetye
Jun 01, 2021 04:38:33
tigris
Jun 01, 2021 06:56:56
Ilyen volt az inárcsi családsegítő kilakoltatás előtt álló devizáshoz címzett mondata, miszerint "sajnos nem sikerült elhelyezesért találni ennyi idő a családjának, és emiatt most értesítenem kell a gyámhivatalt".
Ezek voltak az utolsó szavai :))))))))))))))
Na, ha valaki szakmai kérdéseket kever össze közösségi médiás tevékenységgel, az ugyanilyan, halált érdemlő mondat.
Ezt fenntartom, mert ez így igaz.
Ezek tények. A világ így működik.
Ilyen volt az inárcsi családsegítő kilakoltatás előtt álló devizáshoz címzett mondata, miszerint "sajnos nem sikerült elhelyezesért találni ennyi idő a családjának, és emiatt most értesítenem kell a gyámhivatalt".
Na, ha valaki szakmai kérdéseket kever össze közösségi médiás tevékenységgel, az ugyanilyan, halált érdemlő mondat.
Ezt fenntartom, mert ez így igaz.
Ezek tények. A világ így működik.
1: Ezt a bejegyzésedet lementettem, elküldtem pár helyre, hogy meglegyen
2: Inárcson a csávó felvett a semmire 60 millió forint hitelt. Épített kacsafaszon forgó palotát, 8 tévével stb. De nem volt elég bevétele, a törlesztést nem tudta fizetni. Mint te recskaboy, felelőtlenül luxushitelt vett fel, hogy a többi nyomorult irigyelje.
3: A bank teljesen jogszerűen elvette az ingatlant. A bank senkinek sem az apukája
4: A feleség ezt hallva bejelentette, hogy visszaköltözik a szüleihez. Csináljon a csávó amit akar, ő akarta a 60 milliós hitelt, amivel lehet frenkizni
5: A férfi bement követelőzni a családsegítőbe, hogy szerezzenek neki ingyen lakást vagy házat (!!), ismerős recskaboy? Felélitek a vagyont, aztán megy az ordítás, hogy nektek minden jár ingyen.
6: A családsegítőnek nem feladata az, hogy ingyen lakhatást intézzen bárkinek, pláne olyannak nem, aki felelőtlenül költekezett luxus életszínvonalon, hitelből, miközben egy vasa sem volt.
7: A szerencsétlen nő nem tudott ingyen házat szerezni, meg is mondta a férfinak.
8: Az pedig erre nyakon szúrta az ártatlan nőt, aki meghalt.
9: TE ERRE SZMÁJLIZOL! hogy egy szerencsétlen háromgyerekes édesanyát leszúrt valami kibaszott féreg geci lusta fasz, hitelbűnöző!
10: A gyilkos 15 évet kapott
11: Neked ez a fasz a példaképed.
Recskaboy, ezzel átléptél egy végső határt! Aki azon örvendezik a nagy nyilvánosság előtt ,hogy egy ártatlan, magyar édesanyát halálra szurkált valami lusta fasz tróger, mert nem szerzett neki ingyen házat, az minden büntetést megérdemel. Faszszopó Sodi! A kommented el lett küldve a hazafi szervezeteknek és az inárcsiaknak is..... Szerintem ne akarjál nagyon Magyarországra jönni....
Jun 01, 2021 06:56:56
vladrl
(
x8)
Jun 01, 2021 06:59:46
x8)
Sodi, en mindig is mondtam, elo adasban kell levagnod a farkadat. Az minden problema okozoja, a pa4 centis lottyedt futykos. Csak pisilesre jo, de arra egy kis lyuk is eleg lenne, mert amugy is ulve pisikelsz mar.
Hahó
(
x136)
Jun 01, 2021 07:07:32
x136)
Lesz közös főzős stream a KOPASZ szakács csajjal?
Nem volt olyan csaj akinek volt haja?:DDDD
Nem volt olyan csaj akinek volt haja?:DDDD
sodika
Jun 01, 2021 07:15:21
Azt a nőt Csányi Sándor ölte meg azzal, hogy a devizahitelekre nem biztosította az elsétálás jogát.
"Nincs elhelyezés Önnek, és a beteg gyermekének, az utcára lesznek rakva, ezért most értesítenem kell a gyámhivatalt."
Ezt mondta.
Mi a faszom ez a mondat?
És mégis mire számított utána?
"Nincs elhelyezés Önnek, és a beteg gyermekének, az utcára lesznek rakva, ezért most értesítenem kell a gyámhivatalt."
Ezt mondta.
Mi a faszom ez a mondat?
Jun 01, 2021 07:15:21
seymour schwartz
(
x6)
Jun 01, 2021 07:18:03
x6)
Sodi hete:
Biztos?
Hahó
(
x136)
Jun 01, 2021 07:18:46
x136)
Mennyit KELLETT küldened márknak?
ausztria halszagú
Jun 01, 2021 07:19:09
Azt a nőt Csányi Sándor ölte meg azzal, hogy a devizahitelekre nem biztosította az elsétálás jogát.
Ezt mondta.
Mi a faszom ez a mondat?
Ezt mondta.
Mi a faszom ez a mondat?
Jun 01, 2021 07:19:09
vladrl
(
x8)
Jun 01, 2021 07:25:03
x8)
O vett fel ujat a torlesztesukre, meg kulfoldre menekult, majd rovidesen viszont megtapasztalhatja ezt is xd
Hahó
(
x136)
Jun 01, 2021 07:26:32
x136)
Ezt mondta.
Mi a faszom ez a mondat?
Ezt mondta.
Mi a faszom ez a mondat?
Ebből már nem pofázod ki magad. Röhögtél egy magyar édesanya halálán.
tigris
Jun 01, 2021 07:30:24
Ezt mondta.
Mi a faszom ez a mondat?
Ezt mondta.
Mi a faszom ez a mondat?
1: Ő a családsegítő volt, egészen biztosan nem mondott olyat a gyilkosnak, hogy utcára lesz rakva.
2: Mutass erre egy forrást! Mutass erre az idézetre egy forrást te geci!
3: Milyen beteg gyerekről beszélsz? Tudtak volna hova menni te állat, nem tudsz olvasni? A FELESÉG VISSZA AKART KÖLTÖZNI A SZÜLEIHEZ A GYEREKEKKEL! Kurvára nem ment volna utcára a gyerek, maximum ez a fasz, aki felvett 60 millió forintot úgy, hogy egy vén fasz inárcson, akinek nincs normális munkája!!
4: Nem tudott ingyen lakást/házat szerezni a luxusköltekezőnek, ezért kellett meghalnia.
Nyugodj meg recskaboy, fel lett ez is jegyezve!!!
Egyébként aki nem tudná, a faszszopó sodi mocskos anyja lakáshiteleket intézett, ő húzta csőbe a szerencsétleneket, a köcsög fasz tróger lusta balek recskaboy, pedig ezt a pénzt élte fel többek között. TE mocskos buzerátor, amikor vera rakta utcára anyádat a tartozás miatt, az szerinted rendben volt.
Jun 01, 2021 07:30:24
Kinevelt Devizás
(
x1)
Jun 01, 2021 07:32:50
x1)
sodi meg akarja "védeni" a gyerekeket.
Kinevelt Devizás
(
x1)
Jun 01, 2021 07:37:15
x1)
tigris
Jun 01, 2021 07:43:08
Ezt mondta.
Mi a faszom ez a mondat?
Ezt mondta.
Mi a faszom ez a mondat?
Nézzük a TÉNYEKET faszszopó!
"Egy idő után megromlott a kapcsolatuk. Cs. Attila megverte a feleségét és kezet emelt az egyik gyerekre is, ezért az asszony a szüleihez költözött. A közös gyerekek és a kényszer azonban négy év múlva ismét összehozta őket. A komoly anyagi nehézségekkel küzdő asszony visszaköltözött az inárcsi házba, ahova később a férfi is utánament. A kapcsoltuk azonban a férfi féltékenysége és egyre gyakoribbá váló alkoholfogyasztása miatt nem jött rendbe. Egyre lejjebb csúsztak a lejtőn: 59 millió forint adósságot halmoztak fel, és 19 millióért elárverezték a házukat."
"Andinak ez volt az élete. Alázatos ember volt, aki soha senkit nem bírált volna. Elmesélte, hogy bármilyen lehetőséget is kínált Cs. Attilának, az nem volt jó neki. Olyan érzése volt, mintha a férfi tőle várná azt, hogy kifizesse az adósságát és megoldja az életét. "
Szóval a gyerekverő, nőverő alkoholista féltékenykedő geci elvárta egy szerencsétlen háromgyerekes anyától, hogy fizesse ki helyette a tartozását. Mivel ez nem történt meg, és a felajánlott lehetőségeket NEM FOGADTA EL, ezért megölte az ártatlan magyar édesanyád.
és te sodi, ezen röhögsz. neked ez a csávó a példaképed.
feljegyeztük. megjegyeztük. elszámolunk majd.
Jun 01, 2021 07:43:08
Streamer Koldus
(
x2)
Jun 01, 2021 08:03:34
x2)
Hát emberek, ez a Natasha ezt meg azt meghágom nő... No komment. Épp Addaboy-nál streamelnek. Azt mondta, kiszophatja az, aki azt mondta, hogy smink nélkül nem szép (mert hogy most nincs rajta smink). Ez mégis mi akart lenni? Bár szerintem sminkkel is ijesztően ronda a csaj, nagy gondok lehetnek ott fejben, hogy ennyire szétplasztikáztatta magát :D.
Remélem visszatérnek azok a streamek, amikor nem hívogatják Endrét, mert már kezd kurva unalmas és idegesítő lenni, hogy Endre már nem tud Adda nélkül streamelni és akkor most ez a Natasha is bejött a képbe.
Remélem visszatérnek azok a streamek, amikor nem hívogatják Endrét, mert már kezd kurva unalmas és idegesítő lenni, hogy Endre már nem tud Adda nélkül streamelni és akkor most ez a Natasha is bejött a képbe.
xray
(
x21)
Jun 01, 2021 08:07:24
x21)
Ezt mondta.
Mi a faszom ez a mondat?
az ilyen megnyilvánulásaidért minden rúgást megérdemelsz, te nyomorék senkiházi. "Nincs elhelyezés Önnek, és a beteg gyermekének, az utcára lesznek rakva, ezért most értesítenem kell a gyámhivatalt."
Ezt mondta.
Mi a faszom ez a mondat?
Trash csoportos haver
(
x19)
Jun 01, 2021 08:10:24
x19)
Hát emberek, ez a Natasha ezt meg azt meghágom nő... No komment. Épp Addaboy-nál streamelnek. Azt mondta, kiszophatja az, aki azt mondta, hogy smink nélkül nem szép (mert hogy most nincs rajta smink). Ez mégis mi akart lenni? Bár szerintem sminkkel is ijesztően ronda a csaj, nagy gondok lehetnek ott fejben, hogy ennyire szétplasztikáztatta magát :D.
Nem tudom, hogy nézett ki ezek előtt, de kétlem, hogy szüksége volt erre. Valszeg ez vmi agyi defekt nála, látszik a magamutogatási kényszerèből is, hogy nem komplett a csaj.
És most moderátor jogot adott neki a májas a trash csoportban, mert áll rá a fasza. Szánalmas.
A kombájn elüt
(
x1)
Jun 01, 2021 08:11:58
x1)
Ezért nagyon veszélyes veled bármilyen közösséget vállalni! Még a lehúzós borsodi cigány Kovács Márk haverod is lepattintott (persze a búcsúküldés megmaradt).
Szóval ha pl. egy twiccsa bajszos sztrímer ezek után is úgy hetyetyézik veled mintha ez nem történt volna meg, se a gyaníthatóan pedofil hajlamod miatti lebukásod, akkor egyértelműen ő vállal téged és egyet ért veled , hiszen Ő hív téged partnernek. Ismertem 2-3 pszichopatát , azok is egymásra találtak.
Streamer Koldus
(
x2)
Jun 01, 2021 08:14:18
x2)
Egyetértek. És aszondja, DJ. Beszarok, manapság már mindenkiből lehet DJ? Gondolom komolyan űzheti a szakmát :D:D:D. Bár Nagy Feró is Kossuth díjat kapott, szóval minden lehetséges :D. Lehet holnap beiratkozok én is egy DJ tanfolyamra, kedvet kaptam hozzá, 1 hónap alatt elvégzem és én is elmondhatom majd magamról.
Kinevelt Devizás
(
x1)
Jun 01, 2021 08:14:20
x1)
sodi tedd fizetosse a telefonszamodat es posztold a szamot a forumon. foshni fogja.
Autismus Maximus
(
x16)
Jun 01, 2021 08:14:44
x16)
És ezen hisztizett Addabboy, hogy egyeseknek lett volna kedvük a vonat alá lökni ezt a mocskos lelkű férget...
ausztria halszagú
Jun 01, 2021 08:21:33
Ja ez a fiatalon szétcsúszott nő meg az orosz alkoholista kurva fárasztó addánál.
Jun 01, 2021 08:21:33
tigris
Jun 01, 2021 08:23:00
én egyébként megvagyok az addaboy sztorik nélkül is ám! szóval ha csak miattam megy a hogyvolt, akkor nem kell feltéltenül!
Jun 01, 2021 08:23:00
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Jun 01, 2021 08:25:50
x8)
A csalán szopó világbajnokság gyöztese, akinek a mosolyáért Jack Nicolson Jokere ölni tudna:-DD
Trash csoportos haver
(
x19)
Jun 01, 2021 08:39:28
x19)
Dj, streamer, influencer, instagram modell, kontentgyártó, fitnessguru, van nála minden.
Kinevelt Devizás
(
x1)
Jun 01, 2021 09:09:54
x1)
dj sodi gyerekbulikat vállal.
Hahó
(
x136)
Jun 01, 2021 09:22:23
x136)
belépett a snecológiába, remélem jó műsort fog nyomni. ehhez nem kell szépnek lennie.
Hahó
(
x136)
Jun 01, 2021 09:28:02
x136)
ez a zene bronikám!
Streamer Koldus
(
x2)
Jun 01, 2021 09:30:19
x2)
Valóban, nem kell szépnek lennie, azonban a jó csicskításhoz és szívatáshoz ész kell. Nem ismerem a csajt, de abból az 5 percből, amikor felhívták Sodit, egyből lejött, hogy nem a legélesebb kés a fiókban, nem hiszem, hogy ez összejön neki. Tipik celeb intelligencia szintnek tűnik, ami valljuk be, nem valami sok.
bojlertestű piton
(
x1)
x1)
ez a zene bronikám!
ez a zene bronikám!
Hál' istennek végig sötétben van...
trollokat etető gyagyás
Jun 01, 2021 09:36:55
Jun 01, 2021 09:36:55
Hahó
(
x136)
Jun 01, 2021 09:37:05
x136)
el kell látni tanácsokkal, fel kell zárkóztatni.
Egy Vlognéző Gyerek
(
x2)
Jun 01, 2021 09:55:34
x2)
Tényleg nagyon érdekelne, hogy melyik az az én állítólagos melóhelyem, amit üzenetekkel bombáztok éppen. Hadd röhögjek! :DDDDD
Annyira azért ne röhögj mutáns, ugyanis ha rossz cégnél is kopogtatnak a tisztelt trollégák, arról már biztosan tettek, hogy a nemsokára megtörténő kibaszásod után (ami 100%, hogy hamarosan be fog következni, ezt te is jól tudod) a bejáratig se juthass el ezeknél a cégeknél. :)
Hahó
(
x136)
Jun 01, 2021 09:56:09
x136)
mondjuk az elég tré, hogy valakinek a művészneve egy jégkrémmárka nevéből van lenyúlva.
Egy Vlognéző Gyerek
(
x2)
Jun 01, 2021 09:56:53
x2)
Reflexből lenne ez a válaszom, ha valaki valaha is ilyesmivel próbálkozna, hogy a magyar állami, illetve a kapcsolódó konzervatív média zabálja az ilyen sztorikat, úgyhogy ha világhírre vágynak, akkor hajrá. :D
Csak ezt el is kéne tudni mondani németül te veréb. :D
Sodi személyi edzője
Jun 01, 2021 09:57:25
Endre, wo bist du?
Jun 01, 2021 09:57:25
Ügyfélkapus troll
Jun 01, 2021 10:03:20
Ezt mondta.
Mi a faszom ez a mondat?
Ezt mondta.
Mi a faszom ez a mondat?
Már a sokadik péntek telik el úgy, hogy az ágyneműtartóban rettegve bújkálok a TEK elől, nem bírom már tovább ezt a stresszt :(
Jun 01, 2021 10:03:20
broni
(
x45)
Jun 01, 2021 10:05:30
x45)
ez a zene bronikám!
ez a zene bronikám!
sodi temetésén kell jáccani?????????????
halt már meg trolll?????????????
sodika
Jun 01, 2021 10:12:59
Olyan érzése volt, mintha a férfi tőle várná azt, hogy kifizesse az adósságát és megoldja az életét."
Mert egy normális országban a megoldás ilyenkor egy szerény önkormányzati bérlemény.
Jun 01, 2021 10:12:59
Érdeklődő
(
x6)
Jun 01, 2021 10:13:48
x6)
Dolgozz koldus, éhesek Miskolcon a cigányok!
Hahó
(
x136)
Jun 01, 2021 10:14:49
x136)
a segílyes kurva anyádat, azt! nyilván tele volt az inárcsi önkormányzat bérlakásokkal, csak nem akart segíteni.
Freemailes troll
Jun 01, 2021 10:16:07
Csak lassan a testtel, előbb én jövök!!
Jun 01, 2021 10:16:07
Hahó
(
x136)
Jun 01, 2021 10:16:21
x136)
sneci, azért a fehér négyzetes gyerekek mellett néha ki szoktad verni a KOPASZ szakácsnőre is? mármint ha van oraljelly.:)))
broni
(
x45)
Jun 01, 2021 10:23:50
x45)
van hullamosó troll??????????????
broni
(
x45)
Jun 01, 2021 10:25:53
x45)
444.hu/2021/06/01/lezartak-kanton-egyes-reszeit-az-indiai-varians-terjedese-miatt
dögöljön meg minden kínai.
dögöljön meg minden kínai.
A kombájn elüt
(
x1)
Jun 01, 2021 10:27:44
x1)
Amikor bedölnek a hiteleid akkor te is igényt tartasz állami segítségre és ellátásra, de kötyüt eladni semmit nem lehet , igaz?
Mi a helyzet a céges laptoppal? Múltkor konkrétan az ígérted nekem, hogy a szombati vlogban mutatod, de ennek 2-3 hete.
Ásó27
(
x68)
Jun 01, 2021 10:29:40
x68)
Lehet, hogy nem kellett volna egy retardált fasznak lennie a csávónak
Hahó
(
x136)
Jun 01, 2021 10:30:58
x136)
Volt linzi szafari?
-
Jun 01, 2021 10:31:29
Lesz műsor este kutya?
Jun 01, 2021 10:31:29
Tigris
Jun 01, 2021 10:32:21
nem tudsz olvasni a kurva anyád?? Nem fogadta el a felkínált lehetőségeket. Neki az kellett, hogy valaki fizesse ki a felhalmozott adósságát. Szerinted ezert jogosan öltek meg egy három gyerekes anyát. ÉS EZEN RÖHÖGSZ. Jun 01, 2021 10:32:21
Púpszász réme
(
x1)
Jun 01, 2021 10:36:53
x1)
Az ingyenélő kurva anyádat
Toroczkai László
Jun 01, 2021 10:37:58
Már mi is tervezgetünk egy linzi szafarit. Úgy hallottuk van ott egy magyargyűlölő pedofil...
Jun 01, 2021 10:37:58
sodika
Jun 01, 2021 10:38:46
ÉS EZEN RÖHÖGSZ.
A hangsúly azon volt, hogy ha valaki tovább akarja rontani egy bajbajutott devizás helyzetét ("értesítenem kell a gyámhatóságot"), akkor vajon hálára és köszönetre számított-e. Ez a rejtély.
Jun 01, 2021 10:38:46
sodika
Jun 01, 2021 10:39:37
Én vitás helyzetekben mindig a devizásokkal vagyok.
Jun 01, 2021 10:39:37
Ásó27
(
x68)
Jun 01, 2021 10:39:45
x68)
Bajbajutott devizás, meg a kurva anyádat. Egy erőszakos hulladék szar alak volt, nem bajbajutott devizás.
Helyreigazító Hunor
Jun 01, 2021 10:41:29
Én vitás helyzetekben mindig a pedofilokkal vagyok.
Jun 01, 2021 10:41:29
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jun 01, 2021 10:42:54
x13)
Én vitás helyzetekben mindig a devizásokkal vagyok.
Ez leginkább azért van, mert retardált vagy és képtelen vagy megérteni a kérdés összetettségér. Amúgy meg milyen érdekes, hogy a nagy jobbos krónikás gyagyás ezzel a kérdéssel kapcsolatban balos-szoci policy-ket képvisel :D .
Ásó27
(
x68)
Jun 01, 2021 10:43:54
x68)
Ma mész edzeni?
Heti három edzés Hahó!
Mifaaaaaaaaaaaan
Heti három edzés Hahó!
sodika
Jun 01, 2021 10:45:24
Amúgy meg milyen érdekes, hogy a nagy jobbos krónikás gyagyás ezzel a kérdéssel kapcsolatban balos-szoci policy-ket képvisel :D .
A rendszerváltáskor a megcélzott cél a szociális piacgazdaság kiépítése volt, hahó.
Jun 01, 2021 10:45:24
Ásó27
(
x68)
Jun 01, 2021 10:46:48
x68)
Márknak mennyit kellett akkor utalni amúgy?
Nagyon kiismert téged, ahogy írogatod nekünk, hogy "végre nyugalom van", rögtön kér tőled áthidalást, hogy felbaszd magad, aztán becsicskulj.
Mifaaaaaaaaaaaan
Nagyon kiismert téged, ahogy írogatod nekünk, hogy "végre nyugalom van", rögtön kér tőled áthidalást, hogy felbaszd magad, aztán becsicskulj.
Ásó27
(
x68)
Jun 01, 2021 10:47:11
x68)
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jun 01, 2021 10:48:36
x13)
Felnőtt emberek életében (tehát nem életképtelen fogyatékos gyernőttekről van szó, mint te) a döntések következményekkel járnak. Ezt majd te is látni fogod, miután kibasztak és rövid időn belül 25 millió fölé pereg az adósságod, hahó!
Trash csoportos haver
(
x19)
Jun 01, 2021 10:49:49
x19)
Buzigyógyitó tüntetés célja pedig, hogy ne legyél buzi, hahó
Endrènek ez se sikerült :)
Tigris
Jun 01, 2021 10:50:09
csak hogy ilyet nem mondott te hazug geci! Jun 01, 2021 10:50:09
Ásó27
(
x68)
Jun 01, 2021 10:50:37
x68)
Autista kutya! Kűgyé áthidalást de azonal!!!
Mifaaaaaaaaaaaan
broni
(
x45)
Jun 01, 2021 10:53:24
x45)
Autista kutya! Kűgyé áthidalást de azonal!!!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 01, 2021 10:55:18
x37)
ENDRE!!!!
Ezt most azonnal rendeld meg, te ruppótlan zsellér!
www.youtube.com/watch?v=1MOZDNWYvmo
e-rides.com/product/gotway-monster-pro-electric-unicycle/
80 km/h a csúcssebessége, de ki lehet trükközni belőle kilencvenet is, hahó! Azzal már országútra ki lehet menni, hahó! Kinyílna előtted egész Felső-Ausztria, nem kéne vonatozni, mint a koszos csöveseknek, hahó!
EZ KELL NEKED, ENDRE, HALLOD??? KELL!!!
Ezt most azonnal rendeld meg, te ruppótlan zsellér!
www.youtube.com/watch?v=1MOZDNWYvmo
e-rides.com/product/gotway-monster-pro-electric-unicycle/
80 km/h a csúcssebessége, de ki lehet trükközni belőle kilencvenet is, hahó! Azzal már országútra ki lehet menni, hahó! Kinyílna előtted egész Felső-Ausztria, nem kéne vonatozni, mint a koszos csöveseknek, hahó!
EZ KELL NEKED, ENDRE, HALLOD??? KELL!!!
Ásó27
(
x68)
Jun 01, 2021 10:56:44
x68)
Jó emésztéshez szóljon a nóta!
sodika
Jun 01, 2021 10:56:49
Az "ezért most értesítenem kell a gyámhatóságot" szerintem akkor is regénybe illő utolsó mondat.
Jun 01, 2021 10:56:49
galla miki
Jun 01, 2021 10:56:52
Miért üres sneci kosara?
Mert a bankok kikosarazták.
Ha ha ha
Mert a bankok kikosarazták.
Ha ha ha
Jun 01, 2021 10:56:52
61 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.