Az a hugyosmaci még mindig odabasz:-D
még a fasza is
Mifaaaaaaaaaaaan
Mennyire rég?
Linzben van, kiderült, hogy egy adliance nevű cégnek gányolt egy lica.at alatt futó webappot.
Több tényfeltárás is történt az ügyben, egyes vélemények szerint ki is rúgták a napokban, de sodika ezt hevesen tagadja.
Volt nála az anyja, és rendet rakott.
Levegőt már alig kap, úgy zihál, mint Déri János az utolsó tüdőrákos interjújában, és nem túlzok.
Röviden ennyi.
Koszi, jo tl:dr
Endre te pedig dogolj meg
Ez volt az ugye? :DD De kurva jó
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Te mér vagy rá olyan kíváncsi? Nem mutatták meg, csak elment a natyütyfél, mi? :D
Én nem tudom, hogy mi kamu és mi nem. Csak rajtad röhögni járok ide.
A te szádból, akinek az élete a masnizásról szól, a kamu szó viszont visszataszító.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Miért nem láttunk még bizonyítékot arra, hogy nem vagy pedofil?
A te programozói tudásodra sem láttunk, hahó.
Bocs, lemaradtam, a céges laptopodról van szó?
Látjátok, hogy kapar értük?
Itt provokál, hátha akkor kirakom őket bizonyítéknak. Nagyon kíváncsi, hogy kivel és mit leveleztem pontosan.
Tudod mit, recskás? Ha elmeséled alaposan és részletesen hogy rúgtak ki, akkor kirakom a leveleket. Deal?
Te az adó visszatérítéssel foglalkozz, balfasz:-D
nekem a myDate elég bizonyíték
Ne reménykedj.
Megint csak bebetonoztatok, te fasz, mint Berlinben :DDDD
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Mint Berlinben??? Onnan is kibasztak, hahó.
Mi az, hogy láttunk? Nekünk bőven elég bizonyíték az, amit leírnak a trollégák.
Az hogy te mit akarsz látni, telibe leszarjuk.
Mifaaaaaaaaaaaan
Most megint bevallottad, hogy az az :DDD
Ez beismerés?
Mifaaaaaaaaaaaan
Nem.
Kamu az Adliance.
Ki van találva, bizonyíték meg nincs :)
Bebetonozni majd Targo nagyúr fog téged ilyen csinos betoncsizmákba, miután kibasztak és nem tudod fizetni a zsidókölcsönt korcs.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Akkor hogy betonoztunk be? :)
Mifaaaaaaaaaaaan
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Akkor mégis ott dolgozol? Berlinben is ezt írtad, aztán mégis kibasztak, Hahó!
A nyivákoló picsáknak üzenem, hogy most ismerte be ASODI!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Na, ki akart bizonyítékot? :DD
Hát itt van, maga az alany ismerte be, hogy ott dolgozik, és azt is, hogy célbaért a tényfeltárás :D
Az előbb ismerted be, fogyaték :DDD
És miért csak az Adliance-ot tagadod? :-)
Akkor mégis lesz céges laptopod? Te hazug korcs.
de hát te egy DÜSSELDORFI cégnek dolgozol HAHÓ! Oh wait...
Mondtak volna nemet.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
He?
A szó, ami összefoglalja a mentális képességeidet
Mifaaaaaaaaaaaan
wat? és az adliance hírére aztán "véletlenül" ráuszítod a trollokat a licára :D
pont mint egy 3éves, amelyik úgy bújik el, h kilóg a fél teste a szekrényből.. mondjuk pont ezen a mentális szinten ragadtál meg, ezt régóta tudjuk. cumid van amúgy vagy el tudsz már aludni nélküle?
A hitelkérelemhez kell neki az adóbevallás szerintem. A bevallás után le tudja kérni gondolom elektronikusan az adóigazolást amit becsatol a hitelkérelemhez.
Igen, ez logikusan hangzik. NSZKSZ
Hű de gyorsan válaszoltál az első kommentre ami nem a lebukásodról szólt :D
Azt nem vágom, hogy a fenébe lehet ekkora faszságokat leírni. :D Mintha nem hónapok óta arról beszélnék ráadásul, hogyha megvana 6 hónap meló, nyomom a személyi hitelt.
Egyéni vállalkozóknál. Például.
Úgyhogy lehet, hogy az autista kutya is az. És akkor ilyen szerződéssel, a projektre bízták meg.
Ezért áll, nyelvtanilag, hogy nem kirúgták.
Az, hogy te miről hallottál és miről nem az ezen a fórum teljesen irreleváns.
Annyit mondok: gyakorlat. Erről sem hallottál az egyetemi "éveid" alatt.
Hány is volt? ... na látod.
Kurva részeg lehetsz, plusz gyógyszer, ez szház szházalék. Mit vitt neked a Golda, Rivót?
Te tiszta hülye vagy. SOHA nem gondoskodnék számlaképességről senki kedvéért. Azzal csak a szar van. Ha valaki erre akarna engem kényszeríteni, jó turhásan szemen köpném.
Még munkaszerződést se írnék alá soha határozatlan időre. Soha. Vagy határozatlan idejű munkaszerződés, vagy semmi. Ehhez mindig is ragaszkodtam.
Azért, mert erre még anno 2015-ben figyelmeztetett a fordos néni, hogy soha semmi másba nem szabad belemenni. A Zeitarbeitsfirma, meg a számlaképest alkalmazottakat vári cég a mordernkori rabszolgatartás.
Aha, személyi hitel. Érdekes. Az előbb mintha lebuktál volna a nagy ügyféllel, de igaz, inkább felejtsük el, és beszéljünk a személyi hitelekről.
Valahogy így képzeled, hogy működni fog a terelésed?
Előbb még azt írtad, hogy nem kérnek adóbevallást hitelhez és hülyék vagyunk... erre kiderül, hogy kérnek egyéni vállalkozóknál.
Most meg megy a terelés megint.
Ki a faszt érdekel, hogy te mit írnál alá?! Nem vagy és 19 milliós hitellel a púpodon, már nem is leszel abban a helyzetben, hogy válogass.
De különben is: Adliance és Cloudflight. Ezek a betonszilárd tények. Minden más, annyit ér, mint a szavad.
Jól írták fent, az egyéni vállalkozóknál így van. Én ha cégnek dolgozom alkalmazottként ott a cég megcsinálja a bevallást nekem.
Most tagadod viszont emlékszem amikor pont te írtál kiszámlázást többször a fórumon valamikor.
Ez a mondatod pedig ellentmondás:
Még munkaszerződést se írnék alá soha határozatlan időre. Soha. Vagy határozatlan idejű munkaszerződés, vagy semmi. Ehhez mindig is ragaszkodtam.
Már boldozgatsz is, mindent bevetsz, de sajnos az időt nem tudod visszatekerni :D Beszoptad gyagyás, mert buta vagy
Még ennél is sokkal rosszabb. Áruhitelre, hitelkártyára, személyi hitelre, de még dispo-ra is majdhogynem esélytelen.
Ha valaki ilyen ajánl, jó turhásan szemen kell köpni.
De legalábbis közölni vele, hogy bassza meg magát, és felállni.
Ez evidens.
Na idefigyelj te balek barom. Én ugyan más országban vagyok, de az egyéni vállalkozóként számlázott munka béremmel több ezer euróval jobban jövök ki minden évben mintha alkalmazott lennék. Tudod miért? A költségelés miatt. A legtöbb dolog amire amúgy is költöm kapcsolható a munkához így a "kütyük" nem adózott pénzből vásárolt kütyük. ... apropó költségek.
Olyat még egy országban se basztam hogy a bútorokat egy alkalmazotti jogviszonyban lévő ember leköltségelheti, viszont olyat igen hogy a bútorokat iroda berendezésre elszámolja. NA AKKOR MOST MEGINT MEGBUKTÁL VAGY NEM?
Még azt is el tudom képzelni hogy Márkékkal közösen variáltál egy céggel és azzal számlázzátok a te munkádat, a lakás meg irodának van elszámolva.
A te mostani melód a kiszivárgott infók alapján szintén határozott idejű szerződés lehet. Egy normál adóbevallás ha mégis te csinálod magadnak kb egy óra. Én tök véletlenül tegnap csináltam meg a vállalkozói könyvelésem az előző adóévre, na ott a költségelés meg a miegyebek miatt tényleg elment egy munkanap vele kényelmesen.
Folyamatosan hazudsz.
Másnap is én intéztem a bejelentést. Nem azért nem.
Hanem azért nem, mert sziklaszilárdan hiszem, hogy az összes olyan embert, aki munkaviszony keretében végezhető tevékenység kapcsán számlaképességet vár el, kivétel nélkül aljas szarember, aki a családjával együtt keserves kínhalált érdemel. :D
Ez is evidens.
Nemrég még itt nyüszítettél élet-halál között érezve magad amíg a melót meg nem kaptad, most fölényeskedsz. Tök hiteltelen.
Jah a covid tesztet megcsináltad? FOTÓT az eredményről!
Az embernek legyen tartása.
Határozatlan idejű alkalmazotti szerződés. Ami nem "all-in".
Ez az egyetlen dolog, amit alá szabad írni.
Full hülye.. előbb írtam le miért de autiloopol. Konrétan nekem az előző évre 4000 euró lett leköltségelve bizbaszokra, és még szolid voltam mert nem raktam bele mindent.
Hol a céges laptop?
Mifaaaaaaaaaaaan
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Jun 09, 2021 22:49:55
x8)
FULL heteró nemzeti hősünk:
Az a hugyosmaci még mindig odabasz:-D
Alufolia sisak
Jun 09, 2021 22:51:22
Te dagadt buzi, esetleg be tudnal mutatni egy not az eletedbol, aki cafolna, hogy buzi vagy? Jaj, pont nem talalsz egyet sem, ugye? Milyen kar.
Jun 09, 2021 22:51:22
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 09, 2021 22:52:10
x38)
Sneci, a kopasz barátnődnek kinőtt a haja 2006 után?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Ásó27
(
x68)
Jun 09, 2021 22:52:29
x68)
Sneci, a kopasz barátnődnek kinőtt a haja 2006 után?
még a fasza is
A kombájn elüt
(
x1)
Jun 09, 2021 22:53:45
x1)
Endre , haladjunk lassabban, biztosan nem egy buzi dugta eléd a seggét amire te azt hitted, hogy egy kopasz fej?
kripli figyelő
(
x12)
Jun 09, 2021 22:53:46
x12)
Ez meg egy faszság.
Minden történelmi folyamatok eredménye és következménye.
Az tény hogy 15 éve volt.A mostani egyetemisták nem is emlékezhetnek rá.Az első dolog abból az időből amit megtudnak rólad a netről hogy a faszodat verted a kamerába.Nem nemzeti hős hanem a nemzet recskaboya.Ha pedig jobban utánad néznek akkor egy dagadt vén pedofilt találnak. Minden történelmi folyamatok eredménye és következménye.
Auti Anyu
Jun 09, 2021 22:55:15
Aljas hazugság, hogy Endrének kopasz barátnője lett volna!
Ezzel szemben a valóság az, hogy volt egy kigyúrt kopasz srác, aki kirabolta Endikét.
WhatRoller? Mindegy!
Ezzel szemben a valóság az, hogy volt egy kigyúrt kopasz srác, aki kirabolta Endikét.
Jun 09, 2021 22:55:15
-
Jun 09, 2021 22:56:03
Csaa reg voltam itt.
Mizu ezzel a gyokerrel?
Melo?
Feleseg?
Sztrimer karrier?
Mizu ezzel a gyokerrel?
Melo?
Feleseg?
Sztrimer karrier?
Mennyire rég?
Linzben van, kiderült, hogy egy adliance nevű cégnek gányolt egy lica.at alatt futó webappot.
Több tényfeltárás is történt az ügyben, egyes vélemények szerint ki is rúgták a napokban, de sodika ezt hevesen tagadja.
Levegőt már alig kap, úgy zihál, mint Déri János az utolsó tüdőrákos interjújában, és nem túlzok.
Röviden ennyi.
Jun 09, 2021 22:56:03
Newton-Leibniz
(
x1)
Jun 09, 2021 23:04:00
x1)
Mennyire rég?
Röviden ennyi.
Röviden ennyi.
Koszi, jo tl:dr
Endre te pedig dogolj meg
vladrl
(
x8)
Jun 09, 2021 23:04:48
x8)
Amúgy régen is mindig ezt a citromba harapott, igazi balek pofát vágta ez a gyökér, amikor még nem volt a sör fogságában?
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Nemfatyle
(
x7)
Jun 09, 2021 23:05:42
x7)
Úgy, hogy reggel kaptam egy furcsa üzenetet, és bementem, hogy ez mi a fasz, és tisztáztam.
Ez volt az ugye? :DD De kurva jó
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 09, 2021 23:19:17
x38)
Helló, kedves trollégák! Tudomásomra jutott, hogy néhány ember félreértelmezi itt a tudományos munkát. Nektek írok most, hogy ne aggódjatok már annyira. Azt várják el tőlem többen, hogy szolgáltassak bizonyítékokat ASODI munkahelyével kapcsolatban. Megdönthetetlen, közjegyzővel hitelesített bizonyítékokat. Akkor most álljunk meg egy percre, NSZKSZ!
1. Az Adliance-os levelek nem közzétehetőek, mert a Linzi troll erre kérte ióIntervenciót. De tessék szépen megnyugodni, az Adliance maga írta, hogy nekik dolgozik ASODI. Akinek ennél kézzelfoghatóbb bizonyíték kell, az írjon az Adliance-nak, ne a tanszéken kérje számon. Tessék szépen elhinni ezt, kőbe vésett bizonyíték. Igen, az, ne kételkedj TE sem!
2. ASODI saját maga írta le a lica.at-t, és egy nappal előtte (!!!) letiltották onnan a magyar ip-ket. Ráadásul ASODI kódja is benne van, pont az, amivel szopott, pont egy olyan oldalon, ami még csak most készül, és ASODI szakértelméről tesz tanúbizonyságot, hogy még guard mögött sincs. Ez nem elég bizonyíték? Sajnálom, ennél többel nem tudok szolgálni, írjatok szépen a lica.at-nek.
3. A Cloudflight-ról leírtam, hogy miért gondolom, hogy ők a melócsá, azt is leírtam, hogy ezt csak közvetett bizonyítékok alapján tudom, de ASODI itt is elköpött pár információmorzsát (testvércég), + a lica partnerei, stb.
4. (és ez a legfontosabb!!) Ez a tanszék nem azért folytatja a tényfeltárást, hogy TI, kedves kételkedők jóllakottan mehessetek aludni. Nem, nem! Mi azért dolgozunk, hogy kiderítsük ASODI munkahelyét, és utána elindítsuk a faszerdőt. Veletek együtt! Aki nem akar ebbe belefolyni, annak nem kötelező. Akinek több bizonyíték kell, az szépen szerezzen magának, és ossza meg velünk. Kurva nagy szereptévesztésben vagytok! Ha én tényfeltárok, akkor minden információt megosztok veletek, amit meg tudok osztani. Vannak olyan információk, amiket sajnos nem tudok megosztani, mert ez a későbbi tényfeltárásokat veszélyeztetné. De legyetek nyugodtak, én nem csak a levegőbe dobálom a cégneveket, én utánajártam a dolgoknak. Akinek ennyi nem elég, 1. annak bizony a kurva anyját, 2. az dolgozzon egy kicsit és tényfeltárjon.
Ennyit szerettem volna mondani, és én itt le is zárom ezt a kérdést. Adliance és LICA 100% bizonyossággal ASODI nagy ügyfele és a projekt amin dolgozik. Ezek a bizonyítékok vannak (Az Adliance-szal kapcsolatban van nem publikus is), ezekkel tessék gazdálkodni.
1. Az Adliance-os levelek nem közzétehetőek, mert a Linzi troll erre kérte ióIntervenciót. De tessék szépen megnyugodni, az Adliance maga írta, hogy nekik dolgozik ASODI. Akinek ennél kézzelfoghatóbb bizonyíték kell, az írjon az Adliance-nak, ne a tanszéken kérje számon. Tessék szépen elhinni ezt, kőbe vésett bizonyíték. Igen, az, ne kételkedj TE sem!
2. ASODI saját maga írta le a lica.at-t, és egy nappal előtte (!!!) letiltották onnan a magyar ip-ket. Ráadásul ASODI kódja is benne van, pont az, amivel szopott, pont egy olyan oldalon, ami még csak most készül, és ASODI szakértelméről tesz tanúbizonyságot, hogy még guard mögött sincs. Ez nem elég bizonyíték? Sajnálom, ennél többel nem tudok szolgálni, írjatok szépen a lica.at-nek.
3. A Cloudflight-ról leírtam, hogy miért gondolom, hogy ők a melócsá, azt is leírtam, hogy ezt csak közvetett bizonyítékok alapján tudom, de ASODI itt is elköpött pár információmorzsát (testvércég), + a lica partnerei, stb.
4. (és ez a legfontosabb!!) Ez a tanszék nem azért folytatja a tényfeltárást, hogy TI, kedves kételkedők jóllakottan mehessetek aludni. Nem, nem! Mi azért dolgozunk, hogy kiderítsük ASODI munkahelyét, és utána elindítsuk a faszerdőt. Veletek együtt! Aki nem akar ebbe belefolyni, annak nem kötelező. Akinek több bizonyíték kell, az szépen szerezzen magának, és ossza meg velünk. Kurva nagy szereptévesztésben vagytok! Ha én tényfeltárok, akkor minden információt megosztok veletek, amit meg tudok osztani. Vannak olyan információk, amiket sajnos nem tudok megosztani, mert ez a későbbi tényfeltárásokat veszélyeztetné. De legyetek nyugodtak, én nem csak a levegőbe dobálom a cégneveket, én utánajártam a dolgoknak. Akinek ennyi nem elég, 1. annak bizony a kurva anyját, 2. az dolgozzon egy kicsit és tényfeltárjon.
Ennyit szerettem volna mondani, és én itt le is zárom ezt a kérdést. Adliance és LICA 100% bizonyossággal ASODI nagy ügyfele és a projekt amin dolgozik. Ezek a bizonyítékok vannak (Az Adliance-szal kapcsolatban van nem publikus is), ezekkel tessék gazdálkodni.
sodika
Jun 09, 2021 23:26:04
Az Az Adliance-os levelek nem közzétehetőek, mert nem is léteznek. :D
Kamu az egész.
Kamu az egész.
Jun 09, 2021 23:26:04
-
Jun 09, 2021 23:28:27
Te mér vagy rá olyan kíváncsi? Nem mutatták meg, csak elment a natyütyfél, mi? :D
Jun 09, 2021 23:28:27
SyntaxError
(
x24)
Jun 09, 2021 23:29:01
x24)
Kamu az egész.
Kamu az egész.
Én nem tudom, hogy mi kamu és mi nem. Csak rajtad röhögni járok ide.
A te szádból, akinek az élete a masnizásról szól, a kamu szó viszont visszataszító.
sodika
Miért nem láttunk még rá bizonyítékot? :)
-
Jun 09, 2021 23:29:45
Miért nem láttunk még bizonyítékot arra, hogy nem vagy pedofil?
Jun 09, 2021 23:29:45
SyntaxError
(
x24)
Jun 09, 2021 23:29:55
x24)
A te programozói tudásodra sem láttunk, hahó.
Nemfatyle
(
x7)
Jun 09, 2021 23:30:02
x7)
Bocs, lemaradtam, a céges laptopodról van szó?
cióIntervenció
Jun 09, 2021 23:30:46
Kamu az egész.
Kamu az egész.
Látjátok, hogy kapar értük?
Itt provokál, hátha akkor kirakom őket bizonyítéknak. Nagyon kíváncsi, hogy kivel és mit leveleztem pontosan.
Tudod mit, recskás? Ha elmeséled alaposan és részletesen hogy rúgtak ki, akkor kirakom a leveleket. Deal?
Jun 09, 2021 23:30:46
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Jun 09, 2021 23:30:50
x8)
Te az adó visszatérítéssel foglalkozz, balfasz:-D
Alufolia sisak
Jun 09, 2021 23:32:05
Miert nem latunk bizonyitekot arra, hogy nem vagy buzi?
Tudod mi a kamu? Hogy hetero vagy. Az KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Tudod mi a kamu? Hogy hetero vagy. Az KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Jun 09, 2021 23:32:05
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 09, 2021 23:32:09
x38)
Sneci, nézzed a filmet, nem hozzád beszéltem. Te pontosan tudod, hogy a lica-t gányolod az adliance-nak, NEKED minek bizonyíték? Ha kirúgnak, majd lehet, hogy megnézheted őket!
Látens Pedofil
Jun 09, 2021 23:32:25
nekem a myDate elég bizonyíték
Jun 09, 2021 23:32:25
sodika
Jun 09, 2021 23:34:35
Ha kirúgnak, majd lehet, hogy megnézheted őket!
Ne reménykedj.
Jun 09, 2021 23:34:35
SyntaxError
(
x24)
Jun 09, 2021 23:35:25
x24)
Ne reménykedj.
Mint Berlinben??? Onnan is kibasztak, hahó.
Ásó27
(
x68)
x68)
Mi az, hogy láttunk? Nekünk bőven elég bizonyíték az, amit leírnak a trollégák.
Az hogy te mit akarsz látni, telibe leszarjuk.
Nemfatyle
(
x7)
Jun 09, 2021 23:35:29
x7)
Ne reménykedj.
Most megint bevallottad, hogy az az :DDD
Ásó27
(
x68)
Jun 09, 2021 23:35:42
x68)
Ne reménykedj.
Ez beismerés?
sodika
Jun 09, 2021 23:36:13
Ez beismerés?
Nem.
Kamu az Adliance.
Jun 09, 2021 23:36:13
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jun 09, 2021 23:36:15
x13)
Ne reménykedj.
Bebetonozni majd Targo nagyúr fog téged ilyen csinos betoncsizmákba, miután kibasztak és nem tudod fizetni a zsidókölcsönt korcs.
Ásó27
(
x68)
Jun 09, 2021 23:36:31
x68)
Nem.
Kamu az Adliance.
Kamu az Adliance.
Akkor hogy betonoztunk be? :)
Nemfatyle
(
x7)
Jun 09, 2021 23:36:35
x7)
Ez de hülye bazdmeg :DDD Letagadja, aztán két kommenttel később elszólja magát
xray
(
x21)
Jun 09, 2021 23:36:38
x21)
Úgy értem, nemzeti hős vagyok.
te hazaáruló hős kapitány vagy!
Ásó27
(
x68)
Jun 09, 2021 23:36:57
x68)
Van bizonyíték, a retek kódod és a trollégák szava.
Mifaaaaaaaaaaaan
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 09, 2021 23:37:06
x38)
Ne reménykedj.
Akkor mégis ott dolgozol? Berlinben is ezt írtad, aztán mégis kibasztak, Hahó!
A nyivákoló picsáknak üzenem, hogy most ismerte be ASODI!
cióIntervenció
Jun 09, 2021 23:37:12
Ne reménykedj.
Na, ki akart bizonyítékot? :DD
Hát itt van, maga az alany ismerte be, hogy ott dolgozik, és azt is, hogy célbaért a tényfeltárás :D
Jun 09, 2021 23:37:12
-
Jun 09, 2021 23:37:38
Nem.
Kamu az Adliance.
Kamu az Adliance.
Az előbb ismerted be, fogyaték :DDD
Jun 09, 2021 23:37:38
Ásó27
(
x68)
Jun 09, 2021 23:38:36
x68)
Fú de buta vagy, te jó ég.
Mifaaaaaaaaaaaan
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 09, 2021 23:40:35
x38)
Nyilvános bocsánatkérést várok, MOST! Lófaszból szalajtott senkiházi trógerek ne szóljanak már be nekem, kapjál már a fejedhez, öcsém!
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Jun 09, 2021 23:43:14
x8)
Amit most a gyagyás csinál, az a 91 éves demenciában szenvedett nyagyapámra,hasonlit.
Egyik percben még tudta ki vagyok, a másikban meg azt hitte lopni megyek hozzá.
Egyik percben még tudta ki vagyok, a másikban meg azt hitte lopni megyek hozzá.
-
Jun 09, 2021 23:43:45
Nem.
Kamu az Adliance.
Kamu az Adliance.
Jun 09, 2021 23:43:45
Ásó27
(
x68)
Jun 09, 2021 23:44:09
x68)
Hirtelen megtanulta leírni az A betűs céget. Csak nem kibasztak onnan? :(((
Mifaaaaaaaaaaaan
A kombájn elüt
(
x1)
Jun 09, 2021 23:45:00
x1)
Ne reménykedj.
Akkor mégis lesz céges laptopod? Te hazug korcs.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 09, 2021 23:45:01
x38)
Bebetonoztuk az AMS-nél. ASODI pontosan fogalmaz!
linzi fapóleon
(
x8)
Jun 09, 2021 23:45:21
x8)
Ja, vágom már, mire gondol a troll.
Akkor mégis kitöltöm, és beadom.
A biztonság kedvéért.
Nyilatkozom arról (be X-elem), hogy osztrák tartózkodásom alatt egyetlen fillér adóköteles jövedelmem se volt külföldről, és kizárólag itt lakom szeptember 15-től, és kész.
Akkor mégis kitöltöm, és beadom.
A biztonság kedvéért.
Nyilatkozom arról (be X-elem), hogy osztrák tartózkodásom alatt egyetlen fillér adóköteles jövedelmem se volt külföldről, és kizárólag itt lakom szeptember 15-től, és kész.
de hát te egy DÜSSELDORFI cégnek dolgozol HAHÓ! Oh wait...
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jun 09, 2021 23:45:25
x13)
Nem.
Kamu az Adliance.
Kamu az Adliance.
Mondtak volna nemet.
sodika
Jun 09, 2021 23:46:46
He?
Jun 09, 2021 23:46:46
SyntaxError
(
x24)
Jun 09, 2021 23:47:06
x24)
Valszeg kibaszták, ezért ment volna a hitelkérelem és ezért megy most az adóvisszatértítés projekt.
Sőt, Sodi mama is ezért mehetett Linzbe, hogy elbeszélgessen vele a jövőről.
Négy (?) kirugásocska, ilyen rövid idő alatt az nem semmi.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 09, 2021 23:47:48
x38)
He? Hol betonoztunk be, ha ezt a két céget kerestük meg? Düsseldorfban? He? Na, menjél filmezni, Recskaboy, mára ennyi elég volt belőled!
Nemfatyle
(
x7)
Jun 09, 2021 23:48:08
x7)
Most ignorálni fogod, hogy bevallottad a nagy ügyfelet, hátha akkor elfelejtjük? Ezt már elbasztad ostoba gyagyás :D
Ásó27
(
x68)
Jun 09, 2021 23:49:24
x68)
He?
A szó, ami összefoglalja a mentális képességeidet
-
Jun 09, 2021 23:49:57
wat? és az adliance hírére aztán "véletlenül" ráuszítod a trollokat a licára :D
pont mint egy 3éves, amelyik úgy bújik el, h kilóg a fél teste a szekrényből.. mondjuk pont ezen a mentális szinten ragadtál meg, ezt régóta tudjuk. cumid van amúgy vagy el tudsz már aludni nélküle?
Jun 09, 2021 23:49:57
linzi fapóleon
(
x8)
Jun 09, 2021 23:52:28
x8)
Valszeg kibaszták, ezért ment volna a hitelkérelem és ezért megy most az adóvisszatértítés projekt.
A hitelkérelemhez kell neki az adóbevallás szerintem. A bevallás után le tudja kérni gondolom elektronikusan az adóigazolást amit becsatol a hitelkérelemhez.
sodika
Jun 09, 2021 23:53:16
Hol a picsába kell bevallás egy hitelhez?
Akkora faszságokat tudtok írnu :DDDDDDDDDDDDDDDDD
Jun 09, 2021 23:53:16
SyntaxError
(
x24)
Jun 09, 2021 23:53:27
x24)
Igen, ez logikusan hangzik. NSZKSZ
sodika
Jun 09, 2021 23:53:43
:D
attól még faszság
attól még faszság
Jun 09, 2021 23:53:43
sodika
Jun 09, 2021 23:54:01
Ilyen hülyeséget még életemben nem hallottam :D
Jun 09, 2021 23:54:01
Nemfatyle
(
x7)
Jun 09, 2021 23:54:14
x7)
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 09, 2021 23:54:33
x38)
Ha faszság, akkor hogy betonoztunk be egy kamu cég megkeresésével? Idióta vagy!
sodika
Jun 09, 2021 23:55:20
Azt nem vágom, hogy a fenébe lehet ekkora faszságokat leírni. :D Mintha nem hónapok óta arról beszélnék ráadásul, hogyha megvana 6 hónap meló, nyomom a személyi hitelt.
Jun 09, 2021 23:55:20
SyntaxError
(
x24)
Jun 09, 2021 23:55:42
x24)
Úgyhogy lehet, hogy az autista kutya is az. És akkor ilyen szerződéssel, a projektre bízták meg.
Ezért áll, nyelvtanilag, hogy nem kirúgták.
sodika
Jun 09, 2021 23:55:46
Tessék visszanézni a vlogokat, hahó. LOL :D
Jun 09, 2021 23:55:46
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 09, 2021 23:57:07
x38)
A bebetonoztatok lesz az új faszaság van! Fingod sincs, hogy mi történik körülötted, várom nagyon a műsort, hogy a beton az igazából futóhomok xDDD
-
Jun 09, 2021 23:57:30
Hány sör csúszott ma le, pedofil?
Jun 09, 2021 23:57:30
SyntaxError
(
x24)
Jun 09, 2021 23:57:35
x24)
Ilyen hülyeséget még életemben nem hallottam :D
Az, hogy te miről hallottál és miről nem az ezen a fórum teljesen irreleváns.
Annyit mondok: gyakorlat. Erről sem hallottál az egyetemi "éveid" alatt.
Hány is volt? ... na látod.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jun 09, 2021 23:58:45
x13)
Kurva részeg lehetsz, plusz gyógyszer, ez szház szházalék. Mit vitt neked a Golda, Rivót?
sodika
Jun 09, 2021 23:59:15
Te tiszta hülye vagy. SOHA nem gondoskodnék számlaképességről senki kedvéért. Azzal csak a szar van. Ha valaki erre akarna engem kényszeríteni, jó turhásan szemen köpném.
Azért, mert erre még anno 2015-ben figyelmeztetett a fordos néni, hogy soha semmi másba nem szabad belemenni. A Zeitarbeitsfirma, meg a számlaképest alkalmazottakat vári cég a mordernkori rabszolgatartás.
Jun 09, 2021 23:59:15
Nemfatyle
(
x7)
Jun 09, 2021 23:59:33
x7)
Aha, személyi hitel. Érdekes. Az előbb mintha lebuktál volna a nagy ügyféllel, de igaz, inkább felejtsük el, és beszéljünk a személyi hitelekről.
Valahogy így képzeled, hogy működni fog a terelésed?
sodika
Jun 10, 2021 00:00:46
Azt még 2015-ben elmagyarázta nekem, hogy részmunkaidő, meg munkaközvetítés ügyfelekhez, meg határozott idejű szerződés, meg a számlaképesség megkövetelése mind-mind olyan dolog, hogy aki ilyet kínál az a sátán, ezért gondolkodás nélkül pofán is lehet köpni az illetőt, mert nem emberi lény :D
Jun 10, 2021 00:00:46
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 10, 2021 00:01:41
x38)
Kérek minden lelkes trollégát, hogy betonozza tovább befelé snecit az Adliance-ba, és a Cloudflight-ba! Segítsünk neki!
Ásó27
(
x68)
Jun 10, 2021 00:02:51
x68)
Asodi most az adóbevallását gányolja, úgyhogy nekünk kell foglalkozni a melócsával!
Mifaaaaaaaaaaaan
sodika
Jun 10, 2021 00:02:56
Határozott idejű munkaszerződésnél, vagy részmunkaidőnél a semmi is jobb. De a számlaképességet igénylő melónál határozottan SOKKAL JOBB a semmi, mert a semmire jár legalább 4-5 hónapig a 1500 euró feletti segély, arra meg nem :))))
Ezeknél tehát SZÓ SZERINT jobb a semmi :)
Jun 10, 2021 00:02:56
sodika
Jun 10, 2021 00:04:11
Részmunkaidő, munkaközvetítő, határozott idejű szerződés...
Ezeknél mind-mind sokkal jobb a semmi. :D
Jun 10, 2021 00:04:11
SyntaxError
(
x24)
Jun 10, 2021 00:04:51
x24)
...
...
Előbb még azt írtad, hogy nem kérnek adóbevallást hitelhez és hülyék vagyunk... erre kiderül, hogy kérnek egyéni vállalkozóknál.
Most meg megy a terelés megint.
Ki a faszt érdekel, hogy te mit írnál alá?! Nem vagy és 19 milliós hitellel a púpodon, már nem is leszel abban a helyzetben, hogy válogass.
De különben is: Adliance és Cloudflight. Ezek a betonszilárd tények. Minden más, annyit ér, mint a szavad.
linzi fapóleon
(
x8)
Jun 10, 2021 00:05:35
x8)
Jól írták fent, az egyéni vállalkozóknál így van. Én ha cégnek dolgozom alkalmazottként ott a cég megcsinálja a bevallást nekem.
Most tagadod viszont emlékszem amikor pont te írtál kiszámlázást többször a fórumon valamikor.
Ez a mondatod pedig ellentmondás:
Nemfatyle
(
x7)
Jun 10, 2021 00:05:41
x7)
Részmunkaidő, munkaközvetítő, határozott idejű szerződés...
Már boldozgatsz is, mindent bevetsz, de sajnos az időt nem tudod visszatekerni :D Beszoptad gyagyás, mert buta vagy
sodika
Jun 10, 2021 00:06:18
Tehát ilyet feltételezni, hogy engem bármi labanc rá tudott volna venni valaha határozott idejű munkaszerződés aláírására, konkrétan sértő. Mintha beletörölte volna a seggét, kb. olyan gesztussaél söpörtem volna le az asztalról egy ilyen szerződést, ha valaki megpróbálkozott volna ilyesmivel. :D
Jun 10, 2021 00:06:18
Ásó27
(
x68)
Jun 10, 2021 00:06:46
x68)
A melócsá be lett betonozva, mint a sorsod.
Mifaaaaaaaaaaaan
sodika
Jun 10, 2021 00:07:15
Olvass vissza.
Arról írtam, hogy ezek a német és osztrák cégek mennyit számláznak ki rendszerint egy fejlesztői munkaórád után (100 és 125 euró közötti összegeket egyébként).
Arról írtam, hogy ezek a német és osztrák cégek mennyit számláznak ki rendszerint egy fejlesztői munkaórád után (100 és 125 euró közötti összegeket egyébként).
Jun 10, 2021 00:07:15
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 10, 2021 00:07:37
x38)
Egy napos szerződésed is volt, gyagya!
A kombájn elüt
(
x1)
Jun 10, 2021 00:08:25
x1)
(nem veszem tutira) ha egyéni vállalkozó, akkor még szarabbul keres mert ő fizeti a járulékokat és más egyebet , így van?
sodika
Jun 10, 2021 00:09:41
(nem veszem tutira) ha egyéni vállalkozó, akkor még szarabbul keres mert ő fizeti a járulékokat és más egyebet , így van?
Még ennél is sokkal rosszabb. Áruhitelre, hitelkártyára, személyi hitelre, de még dispo-ra is majdhogynem esélytelen.
Ha valaki ilyen ajánl, jó turhásan szemen kell köpni.
De legalábbis közölni vele, hogy bassza meg magát, és felállni.
Ez evidens.
Jun 10, 2021 00:09:41
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 10, 2021 00:10:11
x38)
Biztos, hogy nem egyéni vállalkozó, hogy a véres habos gecibe lett volna képes kitölteni akár egy oldalt is németül?
linzi fapóleon
(
x8)
Jun 10, 2021 00:11:29
x8)
Határozott idejű munkaszerződésnél, vagy részmunkaidőnél a semmi is jobb. De a számlaképességet igénylő melónál határozottan SOKKAL JOBB a semmi, mert a semmire jár legalább 4-5 hónapig a 1500 euró feletti segély, arra meg nem :))))
Na idefigyelj te balek barom. Én ugyan más országban vagyok, de az egyéni vállalkozóként számlázott munka béremmel több ezer euróval jobban jövök ki minden évben mintha alkalmazott lennék. Tudod miért? A költségelés miatt. A legtöbb dolog amire amúgy is költöm kapcsolható a munkához így a "kütyük" nem adózott pénzből vásárolt kütyük. ... apropó költségek.
Olyat még egy országban se basztam hogy a bútorokat egy alkalmazotti jogviszonyban lévő ember leköltségelheti, viszont olyat igen hogy a bútorokat iroda berendezésre elszámolja. NA AKKOR MOST MEGINT MEGBUKTÁL VAGY NEM?
Még azt is el tudom képzelni hogy Márkékkal közösen variáltál egy céggel és azzal számlázzátok a te munkádat, a lakás meg irodának van elszámolva.
A te mostani melód a kiszivárgott infók alapján szintén határozott idejű szerződés lehet. Egy normál adóbevallás ha mégis te csinálod magadnak kb egy óra. Én tök véletlenül tegnap csináltam meg a vállalkozói könyvelésem az előző adóévre, na ott a költségelés meg a miegyebek miatt tényleg elment egy munkanap vele kényelmesen.
Folyamatosan hazudsz.
sodika
Jun 10, 2021 00:11:39
Biztos, hogy nem egyéni vállalkozó, hogy a véres habos gecibe lett volna képes kitölteni akár egy oldalt is németül?
Másnap is én intéztem a bejelentést. Nem azért nem.
Hanem azért nem, mert sziklaszilárdan hiszem, hogy az összes olyan embert, aki munkaviszony keretében végezhető tevékenység kapcsán számlaképességet vár el, kivétel nélkül aljas szarember, aki a családjával együtt keserves kínhalált érdemel. :D
Ez is evidens.
Kinevelt Devizás
(
x1)
x1)
sodi miért basztad szét az egészségedet?
pocakos tokas osz kopasz lettel.
a trollok minden nap faszra huznak mint a csimpanz a bekat.
KISS ENDRE ist ein pederast.
pocakos tokas osz kopasz lettel.
a trollok minden nap faszra huznak mint a csimpanz a bekat.
-
Jun 10, 2021 00:12:38
Az is evidens, hogy majd Törpapára és az ő utcai tapasztalatára fogsz támaszkodni hamarosan Budapest utcáin.
Jun 10, 2021 00:12:38
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 10, 2021 00:13:00
x38)
Idióta vagy, ha számláznál, sokkal jobban jönnél ki. De mit vitatkozzak veled, te gombokat keresel, NEKED nem érdemes számlázni...
Kinevelt Devizás
(
x1)
Jun 10, 2021 00:13:04
x1)
a troll faszoktol meg a picsad is verzik.
KISS ENDRE ist ein pederast.
linzi fapóleon
(
x8)
Jun 10, 2021 00:13:42
x8)
Tehát ilyet feltételezni, hogy engem bármi labanc rá tudott volna venni valaha határozott idejű munkaszerződés aláírására, konkrétan sértő. Mintha beletörölte volna a seggét, kb. olyan gesztussaél söpörtem volna le az asztalról egy ilyen szerződést, ha valaki megpróbálkozott volna ilyesmivel. :D
Nemrég még itt nyüszítettél élet-halál között érezve magad amíg a melót meg nem kaptad, most fölényeskedsz. Tök hiteltelen.
Jah a covid tesztet megcsináltad? FOTÓT az eredményről!
sodika
Jun 10, 2021 00:13:54
Az összes olyan ember, na. :D
Még a feltételezés is sértő, hogy ne lenne bennem annyi önérzet, hogy munkaközvetítős állásra, számlák állásra, vagy határozott idejű szerződésre ne mondjak kapásból nagyon határozott nemet.
Egy határozott idejű szerződésnél a semmi is jobb, mert a semmire jön a sok segély, míg a határozott idő után megint szívni kell. Evidens, hogy olyat soha nem szabad aláírni, és még a gondolatán is meg kell sértődni, ha valaki felveti.
Még a feltételezés is sértő, hogy ne lenne bennem annyi önérzet, hogy munkaközvetítős állásra, számlák állásra, vagy határozott idejű szerződésre ne mondjak kapásból nagyon határozott nemet.
Egy határozott idejű szerződésnél a semmi is jobb, mert a semmire jön a sok segély, míg a határozott idő után megint szívni kell. Evidens, hogy olyat soha nem szabad aláírni, és még a gondolatán is meg kell sértődni, ha valaki felveti.
Jun 10, 2021 00:13:54
-
Jun 10, 2021 00:14:23
a nagy sírás rívás, könyörgés közepette mindent aláírtál, gyernőtt, mi? nem volt túl jóhangulatú a beszélgetés? a holnap ne gyere is elhangzott, előhozta a ptsd-det és azért depiztél be napokra? aláírtad, hogy péppé leszel dolgozva, ha kiejted a világ előtt az adliance nevét újra? mit szól majd hannes, ha elmeséljük neki, hogy megint jártatod? öröm az ürömben, hogy nem kidobott pénz az ágyneműtartó, bár a vízhasad nem fér be :D
Jun 10, 2021 00:14:23
Ásó27
(
x68)
Jun 10, 2021 00:14:27
x68)
Céges laptop?
Mifaaaaaaaaaaaan
Alufolia sisak
Jun 10, 2021 00:15:23
Evidens: sodi egy buzi pedofil, aki a csaladjaval egyutt kinhalalt erdemel. Ja, nincs csaladja, hisz egy buzi pedofil.
Jun 10, 2021 00:15:23
sodika
Jun 10, 2021 00:15:24
Jun 10, 2021 00:15:24
linzi fapóleon
(
x8)
Jun 10, 2021 00:15:27
x8)
Idióta vagy, ha számláznál, sokkal jobban jönnél ki. De mit vitatkozzak veled, te gombokat keresel, NEKED nem érdemes számlázni...
Full hülye.. előbb írtam le miért de autiloopol. Konrétan nekem az előző évre 4000 euró lett leköltségelve bizbaszokra, és még szolid voltam mert nem raktam bele mindent.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 10, 2021 00:15:29
x38)
Tudod, hogy ki csinál határozott idejű szerződést, idióta? Az, aki kibaszott sok pénzért elmegy tanácsokat adni pár hónapra valahova. Nem egy utolsó vue-majom, mint te!
Ásó27
(
x68)
Jun 10, 2021 00:15:41
x68)
Hol a céges laptop?
159 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Legalább valami értelmet ad munkanélküli tengődésének és élteti a remény, h beírhatja az autiexcelbe, a visszatérítés kisírása milyen magas órabérű folyamat volt :D