kicsit kevered a dolgokat, de negyven evesen mår elnezhetö az, hogy aki kiverte az az anyåd volt es kevered egy cseh lånnyal, igaz prågåban törtent. igy kerek a törtenet.
És ha turbó kiverné neki is munkáskesztyűben? Az sodilogika szerint mi lenne?
Nem feltétlenül nem fog rá sor kerülni ha turbó nem fog tudni törleszteni.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
MOSTANTÓL szódát fog inni.:)))
Egészségügyi szakmunka
Mifaaaaaaaaaaaan
Az nem az amikor golda kiveri pénzért a púpszászi közmunkás karcsinak?
NSZKSZ
Fogsz te még engem rajongással szopni
- Egy hazugsáspirál után először véletlenül, majd felvállaltan is elismerte, hogy betalált május végén valamelyik felkérdezés, és többet nem dolgozik az Adliance-nak (aki ugyan nem a munkáltatója volt, de van tovább)
- Május vége óta szó sincsen hitelekről, se újabb beszerzésekről
- Cserébe hol depressziós, hol auticunamizik, de még magához képest is furcsán viselkedik
- Az anyja látogatja, és pénzügyi tanácsokat ad neki
- Reggel vágta a flokkot, majd 10kor simán feltöltött egy frissen felvett, sörözős magyarázkodást
100%, hogy kirúgták, ennek nem szabadna kérdésnek lennie ennyi információ után.
Jó ötlet! És természetesen feliratozni kell a purenudism-os magyarázkodó videót német és angol nyelven, a megfelelő URL-eket pedig elhelyezni a szórólapon, akár QR kóddal is olvasható formában. Bár jómagam nem vagyok nudista, de felháborítónak tartom, hogy a FKK kedvelői kénytelenek elszenvedni ennek az aberrált kukkolónak a beteges tevékenységét.
dik more
Csóró asszony tudja ő is, ha egyszer meghal 2 hónapon belül már a behajtók kopognak az Újszászi Kádár kockán, de esélyesebb, hogy Sodika eladja 2 liter borért egy "jól menő" miskolci vállalkozónak.
Ez nagyon mély, de igaz... te pedofil korcs nem szégyelled magad?
A jó portás csak baszik!
Condor Legio!
A jó portás csak baszik!
hejj ábel úr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!anyám megy nyalni!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rekreálódás! Tantrikus, hagyományos kínai gyógyászat, hát istenem ha közben annyit dörzsölődik a makk, hogy a piton kiereszti a méregfogát... attól az még keresztyén
Faszom
gyagyás is olyan keresztény, mint a csuti megváltó.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Erre mondta azt Hofi: "Nem egy ilyen hülye palánta, tehát nem egy ilyen magyar tarka nagy barom. Nem. Jövőnk záloga. … Dögöljek meg, ha kiváltom." Golda most biztos fogja a fejét :D
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Max felüti egy kis matróz kedvence rövid keverttel.
Faszom
Keresztény és katolikus, én mondom. Be is ment a református templomba, de legalább nem a minaretben kötött ki.
Faszom
Több dolog miatt régi elméletem, hogy korcs valami trauma hatására bizonyos értelemben megragadt egy dackorszakos 3-4 éves kisóvodás szintjén. Amellett, hogy van néhány nagyon gyerekes vonása, általában egy random pszichopatának megfelelően úgy-ahogy felnőttként funkcionál, gányol, összetett mondatokat használ, vannak „komplexebb” gondolatai. Amikor viszont stressz éri, visszacsusszan egy „három éves pisis kislány” szintjére. Bár a pszichopátiája (nem tanul, nincs empátiája), az alacsony intelligenciája (nem ismeri fel az összefüggéseket) és az ocd-je (kényszeresen ismétel vagy csinál dolgokat) részben magyarázhatnak dolgokat, de azért leírom, hogy miért gondolom, hogy több van ennél.
Kezdem azzal, amikor a gyagyás részeg vagy valami stressz éri (pl. ideggörcsöcske, variálás), mert ilyenkor szinte egy az egyben egy 3 éves gyerek lesz belőle. Ez először is megfigyelhető a kommunikációjában: rövid tőmondatokat használ, gügyög, ismétel, harmadik személyben beszél magáról, a szokásosnál is jobban beszűkül a szókincse. Jellemző rá a szituatív beszéd is (vagyis ha leírjuk és megmutatjuk valakinek a szöveget videó nélkül, akkor fingja se lesz, hogy mit akarhatott mondani a korcs, csak akkor érthető, ha látod, mit mókolt közben). Másodszor, a kiscsoportosok viselkedését, magatartását döntően, a gyagyásét kizárólag az alapvető szükségletek és az aktuális emóciók határozzák meg. Ez mindenkor jellemző a gnómra és természetesen adódhat részben a pszichopátiájából is (mert ne feledjük, hogy a pszichopátia is egy spektrum, és még a hardcore malac szintű tankönyvi esetek is éreznek pl. dühöt). Mindazonáltal a gyagyás érzelmei a gyerekekéhez hasonlóan könnyen és radikálisan változnak. Emlékeztek amikor játék közben a vad örömöt hisztérikus düh vagy szomorúság váltotta egy másodperc alatt? Hát ezért. Harmadszor, a gyagyásnál egy az egyben megfigyelhető a kiscsoportos ovisokra jellemző ún. funkcióöröm is, vagyis amikor annak örül, hogy a tevékenysége révén képes változást előidézni a környezetében (lásd a „mozog a kilincs, a kilincs mozog, mozgatja a sodi a kilincset” + hisztérikus röhögés típusú helyzeteket, tömegével vannak). Negyedszer, a visszacsúszás megfigyelhető a recskás ízlésében is: az egyetlen számítógépes játék, ami tényleg tetszett neki és normál tempóban tudta játszani, egy kisgyerekeknek szóló pasztellrózsaszín vattacukor volt.
Emellett a gyagyásnál józan állapotában is tetten érhető a megakadás emocionális, gondolkodási és szexuális szinten is.
„Ha az óvodás gyermek érzelmileg nem nyílik meg a felnőtt felé, akkor a nevelő nehezen vagy egyáltalán nem tud rá hatni. Előfordul persze, hogy a szigortól való félelmében látszólag engedelmes, ám ezt a fajta kényszerítő viselkedést nem teszi magáévá, nem válik valódi meggyőződésévé. Ennek következtében a diktatórikus elvárásokat, szabályokat nagyobb korában sem fogja beépíteni viselkedésébe.” (Berghauer-Olasz Emőke, Fejlődéslélektan I. jegyzet) – ismerős? Emellett egy kiscsoportos csak arra figyel, ami érzelmileg megragadta – Márk, a kapitulált és Oszi is megtapasztalhatta, hogy milyen egy ovissal társalogni.
Aztán tökéletesen megfigyelhető az is, ahogy a gyernőtt egy 3 éveshez hasonlóan processzálja a világot. A kisóvodások „a világ jelenségeit, tárgyait inkább csak egy-egy kiemelkedő tulajdonságuk szerint csoportosítják, így a világot nem folytonosságában érzékelik, hanem kicsit szakadozottan, hézagosan. Például ha a három év körüli gyermek kezébe adunk egy tárgyat, akkor azt inkább ütögeti, játszik vele, nyomogatja, rázza, megpróbálja a cselekvések által kitalálni, mi van a kezében – még nem képes módszeresen megvizsgálni. A figyelmét is csak rövid időre tudja összpontosítani egy tárgyra, könnyen elterelődik róla” (http://www.koragyermekkor.hu/a_gyermek_fejlodese/3_4_ev - az egész leírás tanulságos). A székösszeszerelő lájvban például (ez olyan félig józan-félig részeg állapotot tükröz) a gyagyás gyönyörűen bemutatta ezt a folyamatot: jól láthatóan képtelen volt összeegyeztetni a korábbi világismeretét az aktuális szituációval. Természetesen tudta, hogy egy széket lehet tolni, hintázni rajta stb. De azt már nem sikerült átlátnia, hogy az éppen szerelt szék keréknek be kell pattannia a szék aljába, valamilyen módon stabilan rögzülnie kell, különben mozgás hatására ki fog csúszni. Csak újra és újra próbálta belezsonglőrködni a darabokat a foglalatba, se az ismert funkció, se a logika nem segítette. Mint egy óvodás, ahogy próbálja benyomni a fakockát a háromszög alakú lukba.
Végezetül, ott a szexualitása. 3 éves kor körül kezdődik a pszichoszexuális fejlődés fallikus fázisa, amikor a gyerek felfedezi a nemi szervét, rájön, hogy ingerelve történik valami, elkezd maszturbálni. Nos, a korcs ebből nem nagyon lépett tovább, az egyetlen igazán kielégítő szexuális tevékenység számára a faszverés. Elsősorban az a legjobb, amikor magának csinálja, de ma is a tantramasszást emlegette, mint jóleső szexuális élményt, nem az orosz kurvát (bár szerintem az nem létezett, ez is igaz). Mivel 5-6. éves kor környékén (nagycsoport, iskolakezdés) kezdődik az ödipális konfliktus (amikor előtérbe lép az anya, mint a vágy pszichológiai tárgya), a megrekedés szerintem ez előtt történt. Még akkor, amikor magát az apjával azonosította és a figyelme nem mozdult át az anyjára. Ez annyira nem is meglepő, mivel az óvoda utolsó évét saját bevallása szerint is már Füzitőn töltötte, vagyis a szülei ez előtt baszták ki az életükből.
Lehet, hogy volt egy trauma (esetleg konkrét szexuális zaklatás), de az is lehet, hogy a lepasszolás is önmamában olyan traumatikus volt, hogy megtörténjen a törés. Én az előzőre tippelek, mert nem véletlenül döntött úgy a nagyi (az apja anyja), hogy magához veszi a pisist. Mindenesetre erős a gyanúm, hogy a kukkolási ősesemény is ekkor, a 3-4 éves időszaka között történhetett. Talán a szülei rendszerint pucérul mászkáltak a lakásban és akkor is egymásnak estek, amikor a kölök látta. Amikor a fehérkockás képekről beszélt, volt egy félig elharapott mondata, valami olyasmi, hogy „már miért lennének ezek a fényképen lévő gyerekek bántalmazva, már miért lenne bántalmazás az, amit én velem is…”. Ha belegondolunk, ez volt az utolsó olyan időszaka az életének, amikor a családja családként funkcionált. Ha emlékei nincsenek is ekkorból, de az aranykor feeling meglehet, gondolhatja magát ebbe a kvázi idilli időszakba a pedónudis képeket nézegetve. Mert aztán berobbantak a dolgok: jött az autóbaleset apuval, valamiért elkerült a bunkibankos füzítőre a nagyihoz (először csak az ovi egy részére, aztán az általános iskola 2. évétől a nagyi haláláig), visszakerült az apjához az alkeszek és drogosok közé (ahol szintén meghalt valaki mellette), aztán jött a budai dandy korszak, páty, a kolossy és aztán a berlini évadok. Nem zárom ki, azt sem, hogy traumatizálódott az apjával töltött évek alatt is. Azok a komolyabb durvulatok, amikről eddig mesélt, 18 éves kora körül történtek és legkorábban 14 évesen kerülhetett vissza a faterjához (az általános iskola utolsó évében). A valóság mindig durvább, mint a trollok gondolják.
Már vissza van kapva:
www.youtube.com/watch?v=IizPX04RnqE&list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Mifaaaaaaaaaaaan
Nszksz
Faszom
Innám a fürdővized!
Remélem bele is kuláztál!
Szappant használsz? Kell a végén borotválni róla a szőtös seggedről levált pihéket?!
recska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mentőt!!!!!!!!!!!!!!
Bravo! Lebilincselő eszmefuttatás!
dik more
Mehet egy külön szócikkbe.
Mi? Itt van tex?!
pingvinmájért jött.
szerintem sem mond le egyet sem.
már számtalanszor átrágta és mindegyikre szüksége van.
Pogba betekerte svájcnak.
Endre, linkelj nekünk egy képet, hogy néz ki a te értelmezésed szerint egy jónő. Nem kell valódi nudis lesifotó (bár biztos, hogy van ilyened, te perverz állat!), lehet egy színésznő, vagy sportoló, politikus, vagy akit akarsz. Csak hogy lássuk már, miről beszélsz.
Mifaaaaaaaaaaaan
AZT NEM!
Az mind a setup része! A setupnak fejlődnie kell!
Inkább azzal segítsetek neki milyen fasza új előfizetési lehetőségek vannak...
NSZKSZ
Majd green screenre vetíti Linzet a háta mögé, és átveri a buta trollokat
Mifaaaaaaaaaaaan
Svájc lesz az új hazája, nekik szurkolt!
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x136)
Jun 28, 2021 15:55:11
x136)
Nem akarsz csinálni egy német nyelvű politikai flokkot amit el tudnánk küldeni minden nagy ügyfélnek és főnök úrnak. Hogy lássák kivel van dolguk. Kibaszott nagy lenne röhögni a reakciókon.
Örebro
(
x17)
Jun 28, 2021 15:56:20
x17)
Amikor Drezdában a szép cseh lány kiverte nekem, az azért jó volt. Közvetlenül elélvezés után még dörzsölgette is a makkomat. :D
kicsit kevered a dolgokat, de negyven evesen mår elnezhetö az, hogy aki kiverte az az anyåd volt es kevered egy cseh lånnyal, igaz prågåban törtent. igy kerek a törtenet.
Fakenguru
(
x5)
Jun 28, 2021 15:57:18
x5)
A helyzet jobb mint gondoltam. Már hétfő reggel ciccen a sör. Tényleg padlóig nyomod a gázt az Untergang előtt gyagyás.
Hát azért hetyetye.
Hahó
(
x136)
Jun 28, 2021 15:57:33
x136)
Ha emlékeztek, kétszer volt kurvánál azon a hétvégén. Először saját bevallása szerint nem sikerült elélveznie - én azt gyanítom fel se tudta állítani a farkát a kurva. Ez nagyon nagy csapás lehetett az önértékelésének. Szerintem egész éjszaka azon rágódott, hogy "most akkor tényleg buzi vagyok?"
Másnap pedig újra elment, és dupla pénzt fizetett, hogy biztosan sikeres legyen. A kurva pedig nagy küzdött, és valahogy kisajtolt pár csepp fehéres-átlátszó folyadékot a slagból, amíg a gazdája erősen összeszorított szemmel egy pucér twinkboyra (vagy egy szaunában látott pucér kisfiúra) gondolt.
Innentől pedig ő újra heteroszexuális, hisz második próbálkozásra egy kurva végül ki tudta verni a faszát, ami sodilogikával csak akkor lehetséges, ha a kliens 100% heteró.
Másnap pedig újra elment, és dupla pénzt fizetett, hogy biztosan sikeres legyen. A kurva pedig nagy küzdött, és valahogy kisajtolt pár csepp fehéres-átlátszó folyadékot a slagból, amíg a gazdája erősen összeszorított szemmel egy pucér twinkboyra (vagy egy szaunában látott pucér kisfiúra) gondolt.
Innentől pedig ő újra heteroszexuális, hisz második próbálkozásra egy kurva végül ki tudta verni a faszát, ami sodilogikával csak akkor lehetséges, ha a kliens 100% heteró.
Hahó
(
x136)
Jun 28, 2021 15:58:39
x136)
A helyzet jobb mint gondoltam. Már hétfő reggel ciccen a sör. Tényleg padlóig nyomod a gázt az Untergang előtt gyagyás.
Szteppen
(
x3)
Jun 28, 2021 15:59:07
x3)
Ez ety fosh!
broni
(
x45)
Jun 28, 2021 15:59:39
x45)
az arabok a birkákat szeretik.
broni
(
x45)
Jun 28, 2021 16:00:04
x45)
ez korrekt. kelet-európában tikot pitélnewk.
Ásó27
(
x68)
Jun 28, 2021 16:00:34
x68)
Egészségügyi szakmunka
Hahó
(
x136)
Jun 28, 2021 16:02:07
x136)
Egészségügyi szakmunka
Az nem az amikor golda kiveri pénzért a púpszászi közmunkás karcsinak?
Elsőéves
(
x3)
Jun 28, 2021 16:02:51
x3)
Jófan akkó. Próbáld innen letölteni a flokkot.
gofile.io/d/BKAeS4
gofile.io/d/BKAeS4
NSZKSZ
Hahó
(
x136)
Jun 28, 2021 16:05:57
x136)
Ez mondjuk tényleg nagyon jó hír a tudománynak, hogy - ha van még melója - már délelőtt kezdi a piálást. Mielőtt elkezdi az esti sorozatnézést már 6-8 sörnél tart. Onnan meg már nincs messze a 12-15.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 28, 2021 16:07:59
x38)
MOSTANTÓL tesztelni is fogja magát, bár nem tudja, hogy kell.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Szófodáteláfászódáte
Jun 28, 2021 16:15:22
Endre, milyen érzés volt mikor a kurva elkezdte húzogatni a faszodat, de az csak nem akart felállni, sőt, még mintha összébb is ment volna? Egy idegen nő érintése nem hozta elő azt a kellemes kanosságot, amit akkor érzel mikor fiatalkorú fiúk képeit nézegeted. Helyette csak zsibbadás és jeges rémület járta át a lágyékodat, a kukikád nyüszítve húzódott vissza a hasüregedbe, és még a golyóid is összetöppedtek a nő érintésétől. Tíz perc után érezted, hogy valamelyikőtöknek meg kell szólalnia előbb-utóbb. Vajon melyik a rosszabb, ha te szólsz neki hogy hagyja abba, vagy ha ő kérdezi meg hogy miért nem áll fel?
dik more
Jun 28, 2021 16:15:22
-
Jun 28, 2021 16:16:25
Ez mondjuk tényleg nagyon jó hír a tudománynak, hogy - ha van még melója - már délelőtt kezdi a piálást. Mielőtt elkezdi az esti sorozatnézést már 6-8 sörnél tart. Onnan meg már nincs messze a 12-15.
- Egy hazugsáspirál után először véletlenül, majd felvállaltan is elismerte, hogy betalált május végén valamelyik felkérdezés, és többet nem dolgozik az Adliance-nak (aki ugyan nem a munkáltatója volt, de van tovább)
- Május vége óta szó sincsen hitelekről, se újabb beszerzésekről
- Cserébe hol depressziós, hol auticunamizik, de még magához képest is furcsán viselkedik
- Az anyja látogatja, és pénzügyi tanácsokat ad neki
- Reggel vágta a flokkot, majd 10kor simán feltöltött egy frissen felvett, sörözős magyarázkodást
100%, hogy kirúgták, ennek nem szabadna kérdésnek lennie ennyi információ után.
Jun 28, 2021 16:16:25
broni
(
x45)
Jun 28, 2021 16:20:34
x45)
66 látogató ismét. a sátán végleg átveztte a hatalmat. áldozzunk törpét.
.
Jun 28, 2021 16:34:25
Tényleg úgy lehetne a legnagyobbat rúgni rajta, ha az összes Linz-i és Linz környéki strandot, nudistastrandot, "fürcsit", szaunát és egyéb ilyen helyeket értesíteni kell vezetőségi és üzemeltetői, tulajdonosi szinten, tehát a nudistastrand vagy szauna üzemeltetőit és tulajdonosait, hogy egy rossz szándékú ember kukkol és lebzsel náluk folyamatosan. Ha önkormányzati, városi az üzemeltetés, akkor a polgármestert, helyi képviselőket kell értesíteni a veszélyes egyén jelenlétéről ! Esetleg egy plakátkampány is nagyot ütne a strandok és szaunák környékén, amin az arcképe, lakcíme is rajta van, és a plakát fehívná a figyelmét a gyanútlan helyi lakosoknak a veszélyes személy jelenlétére és főbb rossz tulajdonságaira (gyermek szeretetére). Így a nudistastrand, "fürcsi" és szauna üzemeltetőinek és látogatóinak is világos lesz, hogy ezt a személyt ki kell onnan tiltani ! Az nagy poén lenne, ha nem engednék be semmi ilyen helyre !
A legutóbb mirror videó alatt...nehogy valamelyik trolsz intézkedjen :D
A legutóbb mirror videó alatt...nehogy valamelyik trolsz intézkedjen :D
Jun 28, 2021 16:34:25
Szófodáteláfászódáte
Jun 28, 2021 16:40:14
...
Jó ötlet! És természetesen feliratozni kell a purenudism-os magyarázkodó videót német és angol nyelven, a megfelelő URL-eket pedig elhelyezni a szórólapon, akár QR kóddal is olvasható formában. Bár jómagam nem vagyok nudista, de felháborítónak tartom, hogy a FKK kedvelői kénytelenek elszenvedni ennek az aberrált kukkolónak a beteges tevékenységét.
Jun 28, 2021 16:40:14
D_Dezső
(
x29)
Jun 28, 2021 16:48:14
x29)
Bár tudom, hogy anyád is a könnyebb végén fogta meg a gyereknevelést, de azért ilyen büntetést senki sem érdemel.
Más hasonlókorú öregasszonyok izgatottan várják nyárra az unokákat, szervezik a nyaralást, kirándulásokat, sütnek-főznek. Ehelyett Goldának attól kell rettegnie, hogy a 40 éves gyengeelméjű retard fia, nehogy véletlenül haza menjen a nyakára élősködni.
Milyen borzalmas tudat lehet, amikor esténként elmereng rajta mit hagyott a világban és egyedül ez a selypegő genetikai zsákutca totyog be szelleme képernyőjére.
Nem csodálom, hogy Golda is feladta ezt az egészet 10-15 éve, látta ezt a szefóst és úgy volt vele, hogy "ENNEK a nyomorultnak keressem a pénzt, meg halmozzam a vagyon?! Lófaszt!"
Csóró asszony tudja ő is, ha egyszer meghal 2 hónapon belül már a behajtók kopognak az Újszászi Kádár kockán, de esélyesebb, hogy Sodika eladja 2 liter borért egy "jól menő" miskolci vállalkozónak.
Más hasonlókorú öregasszonyok izgatottan várják nyárra az unokákat, szervezik a nyaralást, kirándulásokat, sütnek-főznek. Ehelyett Goldának attól kell rettegnie, hogy a 40 éves gyengeelméjű retard fia, nehogy véletlenül haza menjen a nyakára élősködni.
Milyen borzalmas tudat lehet, amikor esténként elmereng rajta mit hagyott a világban és egyedül ez a selypegő genetikai zsákutca totyog be szelleme képernyőjére.
Nem csodálom, hogy Golda is feladta ezt az egészet 10-15 éve, látta ezt a szefóst és úgy volt vele, hogy "ENNEK a nyomorultnak keressem a pénzt, meg halmozzam a vagyon?! Lófaszt!"
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Jun 28, 2021 16:51:42
x7)
Ez nagyon mély, de igaz... te pedofil korcs nem szégyelled magad?
broni
(
x45)
Jun 28, 2021 17:04:07
x45)
hajrá spanyolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!üsd a horvát parasdztot!!!!!!!!!!!!!!!!
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Jun 28, 2021 17:07:44
x7)
hajrá spanyolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!üsd a horvát parasdztot!!!!!!!!!!!!!!!!
Condor Legio!
broni
(
x45)
Jun 28, 2021 17:24:28
x45)
Condor Legio!
hejj ábel úr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!anyám megy nyalni!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Örebro
(
x17)
Jun 28, 2021 17:25:00
x17)
mennyire egy következetlen hazudozo gecivagy te seggfej. koråbban anyåd es apåd volt az oka, hogy a csalåd vagyona elfogyott, rosszul kezeltek, most meg azt irod, hogy a ribanc aki kiszart teged, ad tanåcsokat, hogy intezd a penzugyeidet. na menj a kurva anyådba te hazug geci!
broni
(
x45)
Jun 28, 2021 17:43:20
x45)
broni
(
x45)
Jun 28, 2021 18:03:31
x45)
telex.hu/belfold/2021/06/28/letartoztattak-egy-fejer-megyei-pedofilt-aki-12-eves-nevelt-lanyaval-szexelt
sodi, velardéval nem fogadtok örökbe???????????????
sodi, velardéval nem fogadtok örökbe???????????????
Sodragon legendája
(
x2)
Jun 28, 2021 18:12:29
x2)
Sodi! Itt értetlenkedtél a múltkor, hogy nem is lehet rövid idő alatt a piálással keményen leamortizálódni. A mostani rövid vlogodat nézve egyre inkább hasonlítasz szegény Radics Bélára (különösen a beszédtempód és a töredezettség benne elég szembetűnő), amikor már olyan szinten szétitta magát, hogy szinte alig tudott normálisan gitározni és megállni a színpadon. Mondjuk annyit sosem fog érni az életműved mint az övé, de nyugtasson meg a tudat, hogy valami közös azért mégis van bennetek.
www.youtube.com/watch?v=kj6XDjxrvI4&t=44s
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
www.youtube.com/watch?v=kj6XDjxrvI4&t=44s
aszalt púp
Jun 28, 2021 18:13:29
endre, jól értem, hogy a héten nem lesz új anyag, mert az "heti vlogot" "kell" átdolgoznod?
Jun 28, 2021 18:13:29
broni
(
x45)
Jun 28, 2021 18:16:15
x45)
üsd a horvátot senyor torrente!!!!!!!!!!!!!!!!!
kramalon
(
x8)
Jun 28, 2021 18:20:35
x8)
Most, hogy konazolidálódott a helyzet, és lecsillapodtak a kedélyek, visszakaphatjuk a mirror archívot?
@rBali?
Faszom
@rBali?
kramalon
(
x8)
Jun 28, 2021 18:22:49
x8)
Rekreálódás! Tantrikus, hagyományos kínai gyógyászat, hát istenem ha közben annyit dörzsölődik a makk, hogy a piton kiereszti a méregfogát... attól az még keresztyén
xray
(
x21)
Jun 28, 2021 18:26:09
x21)
Sodragon legendája
(
x2)
Jun 28, 2021 18:26:47
x2)
Bár tudom, hogy anyád is a könnyebb végén fogta meg a gyereknevelést, de azért ilyen büntetést senki sem érdemel.
Erre mondta azt Hofi: "Nem egy ilyen hülye palánta, tehát nem egy ilyen magyar tarka nagy barom. Nem. Jövőnk záloga. … Dögöljek meg, ha kiváltom." Golda most biztos fogja a fejét :D
kramalon
(
x8)
Jun 28, 2021 18:27:13
x8)
Max felüti egy kis matróz kedvence rövid keverttel.
kramalon
(
x8)
Jun 28, 2021 18:29:23
x8)
Keresztény és katolikus, én mondom. Be is ment a református templomba, de legalább nem a minaretben kötött ki.
kramalon
(
x8)
Jun 28, 2021 18:30:09
x8)
Endre, fizeted az egyházadót rendesen???
Faszom
ascites
(
x57)
Jun 28, 2021 18:35:22
x57)
Ezen a vonalon elindulva szerintem érdemes lenne feltárni a gnóm voyeurizmusának eredetét. Mi lehetett a kiváltó ős-élmény?
Több dolog miatt régi elméletem, hogy korcs valami trauma hatására bizonyos értelemben megragadt egy dackorszakos 3-4 éves kisóvodás szintjén. Amellett, hogy van néhány nagyon gyerekes vonása, általában egy random pszichopatának megfelelően úgy-ahogy felnőttként funkcionál, gányol, összetett mondatokat használ, vannak „komplexebb” gondolatai. Amikor viszont stressz éri, visszacsusszan egy „három éves pisis kislány” szintjére. Bár a pszichopátiája (nem tanul, nincs empátiája), az alacsony intelligenciája (nem ismeri fel az összefüggéseket) és az ocd-je (kényszeresen ismétel vagy csinál dolgokat) részben magyarázhatnak dolgokat, de azért leírom, hogy miért gondolom, hogy több van ennél.
Kezdem azzal, amikor a gyagyás részeg vagy valami stressz éri (pl. ideggörcsöcske, variálás), mert ilyenkor szinte egy az egyben egy 3 éves gyerek lesz belőle. Ez először is megfigyelhető a kommunikációjában: rövid tőmondatokat használ, gügyög, ismétel, harmadik személyben beszél magáról, a szokásosnál is jobban beszűkül a szókincse. Jellemző rá a szituatív beszéd is (vagyis ha leírjuk és megmutatjuk valakinek a szöveget videó nélkül, akkor fingja se lesz, hogy mit akarhatott mondani a korcs, csak akkor érthető, ha látod, mit mókolt közben). Másodszor, a kiscsoportosok viselkedését, magatartását döntően, a gyagyásét kizárólag az alapvető szükségletek és az aktuális emóciók határozzák meg. Ez mindenkor jellemző a gnómra és természetesen adódhat részben a pszichopátiájából is (mert ne feledjük, hogy a pszichopátia is egy spektrum, és még a hardcore malac szintű tankönyvi esetek is éreznek pl. dühöt). Mindazonáltal a gyagyás érzelmei a gyerekekéhez hasonlóan könnyen és radikálisan változnak. Emlékeztek amikor játék közben a vad örömöt hisztérikus düh vagy szomorúság váltotta egy másodperc alatt? Hát ezért. Harmadszor, a gyagyásnál egy az egyben megfigyelhető a kiscsoportos ovisokra jellemző ún. funkcióöröm is, vagyis amikor annak örül, hogy a tevékenysége révén képes változást előidézni a környezetében (lásd a „mozog a kilincs, a kilincs mozog, mozgatja a sodi a kilincset” + hisztérikus röhögés típusú helyzeteket, tömegével vannak). Negyedszer, a visszacsúszás megfigyelhető a recskás ízlésében is: az egyetlen számítógépes játék, ami tényleg tetszett neki és normál tempóban tudta játszani, egy kisgyerekeknek szóló pasztellrózsaszín vattacukor volt.
Emellett a gyagyásnál józan állapotában is tetten érhető a megakadás emocionális, gondolkodási és szexuális szinten is.
„Ha az óvodás gyermek érzelmileg nem nyílik meg a felnőtt felé, akkor a nevelő nehezen vagy egyáltalán nem tud rá hatni. Előfordul persze, hogy a szigortól való félelmében látszólag engedelmes, ám ezt a fajta kényszerítő viselkedést nem teszi magáévá, nem válik valódi meggyőződésévé. Ennek következtében a diktatórikus elvárásokat, szabályokat nagyobb korában sem fogja beépíteni viselkedésébe.” (Berghauer-Olasz Emőke, Fejlődéslélektan I. jegyzet) – ismerős? Emellett egy kiscsoportos csak arra figyel, ami érzelmileg megragadta – Márk, a kapitulált és Oszi is megtapasztalhatta, hogy milyen egy ovissal társalogni.
Aztán tökéletesen megfigyelhető az is, ahogy a gyernőtt egy 3 éveshez hasonlóan processzálja a világot. A kisóvodások „a világ jelenségeit, tárgyait inkább csak egy-egy kiemelkedő tulajdonságuk szerint csoportosítják, így a világot nem folytonosságában érzékelik, hanem kicsit szakadozottan, hézagosan. Például ha a három év körüli gyermek kezébe adunk egy tárgyat, akkor azt inkább ütögeti, játszik vele, nyomogatja, rázza, megpróbálja a cselekvések által kitalálni, mi van a kezében – még nem képes módszeresen megvizsgálni. A figyelmét is csak rövid időre tudja összpontosítani egy tárgyra, könnyen elterelődik róla” (http://www.koragyermekkor.hu/a_gyermek_fejlodese/3_4_ev - az egész leírás tanulságos). A székösszeszerelő lájvban például (ez olyan félig józan-félig részeg állapotot tükröz) a gyagyás gyönyörűen bemutatta ezt a folyamatot: jól láthatóan képtelen volt összeegyeztetni a korábbi világismeretét az aktuális szituációval. Természetesen tudta, hogy egy széket lehet tolni, hintázni rajta stb. De azt már nem sikerült átlátnia, hogy az éppen szerelt szék keréknek be kell pattannia a szék aljába, valamilyen módon stabilan rögzülnie kell, különben mozgás hatására ki fog csúszni. Csak újra és újra próbálta belezsonglőrködni a darabokat a foglalatba, se az ismert funkció, se a logika nem segítette. Mint egy óvodás, ahogy próbálja benyomni a fakockát a háromszög alakú lukba.
Végezetül, ott a szexualitása. 3 éves kor körül kezdődik a pszichoszexuális fejlődés fallikus fázisa, amikor a gyerek felfedezi a nemi szervét, rájön, hogy ingerelve történik valami, elkezd maszturbálni. Nos, a korcs ebből nem nagyon lépett tovább, az egyetlen igazán kielégítő szexuális tevékenység számára a faszverés. Elsősorban az a legjobb, amikor magának csinálja, de ma is a tantramasszást emlegette, mint jóleső szexuális élményt, nem az orosz kurvát (bár szerintem az nem létezett, ez is igaz). Mivel 5-6. éves kor környékén (nagycsoport, iskolakezdés) kezdődik az ödipális konfliktus (amikor előtérbe lép az anya, mint a vágy pszichológiai tárgya), a megrekedés szerintem ez előtt történt. Még akkor, amikor magát az apjával azonosította és a figyelme nem mozdult át az anyjára. Ez annyira nem is meglepő, mivel az óvoda utolsó évét saját bevallása szerint is már Füzitőn töltötte, vagyis a szülei ez előtt baszták ki az életükből.
Lehet, hogy volt egy trauma (esetleg konkrét szexuális zaklatás), de az is lehet, hogy a lepasszolás is önmamában olyan traumatikus volt, hogy megtörténjen a törés. Én az előzőre tippelek, mert nem véletlenül döntött úgy a nagyi (az apja anyja), hogy magához veszi a pisist. Mindenesetre erős a gyanúm, hogy a kukkolási ősesemény is ekkor, a 3-4 éves időszaka között történhetett. Talán a szülei rendszerint pucérul mászkáltak a lakásban és akkor is egymásnak estek, amikor a kölök látta. Amikor a fehérkockás képekről beszélt, volt egy félig elharapott mondata, valami olyasmi, hogy „már miért lennének ezek a fényképen lévő gyerekek bántalmazva, már miért lenne bántalmazás az, amit én velem is…”. Ha belegondolunk, ez volt az utolsó olyan időszaka az életének, amikor a családja családként funkcionált. Ha emlékei nincsenek is ekkorból, de az aranykor feeling meglehet, gondolhatja magát ebbe a kvázi idilli időszakba a pedónudis képeket nézegetve. Mert aztán berobbantak a dolgok: jött az autóbaleset apuval, valamiért elkerült a bunkibankos füzítőre a nagyihoz (először csak az ovi egy részére, aztán az általános iskola 2. évétől a nagyi haláláig), visszakerült az apjához az alkeszek és drogosok közé (ahol szintén meghalt valaki mellette), aztán jött a budai dandy korszak, páty, a kolossy és aztán a berlini évadok. Nem zárom ki, azt sem, hogy traumatizálódott az apjával töltött évek alatt is. Azok a komolyabb durvulatok, amikről eddig mesélt, 18 éves kora körül történtek és legkorábban 14 évesen kerülhetett vissza a faterjához (az általános iskola utolsó évében). A valóság mindig durvább, mint a trollok gondolják.
Ásó27
(
x68)
Jun 28, 2021 18:41:24
x68)
Most, hogy konazolidálódott a helyzet, és lecsillapodtak a kedélyek, visszakaphatjuk a mirror archívot?
@rBali?
@rBali?
Már vissza van kapva:
www.youtube.com/watch?v=IizPX04RnqE&list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
pedofilfal
Jun 28, 2021 18:59:08
Úgy döntöttem, meló után beleállok a témába, és elkészítem a heti vlog kifejtős verzióját. (A tárgyilagos kifejtés szabad, csak a cinikus viccelődés törlés-veszélyes.)
Jun 28, 2021 18:59:08
broni
(
x45)
Jun 28, 2021 19:01:13
x45)
megfürödtem, de már bűzlök.
broni
(
x45)
Jun 28, 2021 19:01:59
x45)
tanulág:felesleges fürödni.juddka a seggem ugyis kinyalja.
kramalon
(
x8)
Jun 28, 2021 19:07:02
x8)
Nszksz
Palvin Szarbi
Jun 28, 2021 19:09:02
megfürödtem, de már bűzlök.
Innám a fürdővized!
Szappant használsz? Kell a végén borotválni róla a szőtös seggedről levált pihéket?!
Jun 28, 2021 19:09:02
broni
(
x45)
Jun 28, 2021 19:15:18
x45)
Innám a fürdővized!
recska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mentőt!!!!!!!!!!!!!!
Fakenguru
(
x5)
Jun 28, 2021 19:17:49
x5)
ascites - ezt nevezem trolléga, gyönyörű levezetés.
Hát azért hetyetye.
kiöregedett setup
Jun 28, 2021 19:36:07
Engem már senki nem fejleszt. :(
Jun 28, 2021 19:36:07
Szófodáteláfászódáte
Jun 28, 2021 19:46:06
...
Bravo! Lebilincselő eszmefuttatás!
Jun 28, 2021 19:46:06
Hahó
(
x136)
Jun 28, 2021 20:16:00
x136)
ascites - ezt nevezem trolléga, gyönyörű levezetés.
Mehet egy külön szócikkbe.
LiCA
Jun 28, 2021 20:25:03
Endre, ön miért nem halad a munkájával?
Jun 28, 2021 20:25:03
xray
(
x21)
Jun 28, 2021 20:32:15
x21)
Jun 28, 2021 20:32:15
Több dolog miatt régi elméletem, hogy korcs valami trauma hatására bizonyos értelemben megragadt egy dackorszakos 3-4 éves kisóvodás szintjén. ......................
egy ilyen értekezés után csak a bravó jut eszembe és a köszönet. Jun 28, 2021 20:32:15
broni
(
x45)
Jun 28, 2021 20:43:57
x45)
na, jót szoptak az usztasa cigányok.
Kinevelt Devizás
(
x1)
Jun 28, 2021 20:51:33
x1)
amik kiderültek a vlogból:
-buzi vagy
-alkoholista vagy
-kövér vagy
-nincs pénzed
KISS ENDRE ist ein pederast.
-buzi vagy
-alkoholista vagy
-kövér vagy
-nincs pénzed
broni
(
x45)
Jun 28, 2021 20:54:48
x45)
büdös vagy sneci, tex üzeni a malvin szigetekről.
Pingvin az Islas Malvinas
Jun 28, 2021 21:00:59
büdös vagy sneci, tex üzeni a malvin szigetekről.
Mi? Itt van tex?!
Jun 28, 2021 21:00:59
broni
(
x45)
Jun 28, 2021 21:02:25
x45)
Mi? Itt van tex?!
pingvinmájért jött.
Kinevelt Devizás
(
x1)
Jun 28, 2021 21:03:17
x1)
tyiasztyok tyodi vagyok metyek a maldiv szigetekre vlogot forgatni.
12 ora mulva...
tyaj elneztem valamit, a malvin sztyigeteken vatyok.
12 ora mulva...
tyaj elneztem valamit, a malvin sztyigeteken vatyok.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 28, 2021 21:06:51
x38)
Sneic a Langerhans-szigetekre megy nyaralni...
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
broni
(
x45)
Jun 28, 2021 21:11:53
x45)
sodi, lesz vlog???????????
broni
(
x45)
Jun 28, 2021 21:15:23
x45)
még sose néztem 2 percnél továb)))))))))))))))))))
vladrl
(
x8)
Jun 28, 2021 21:19:55
x8)
Sodi, a svájci bajnokságot a kedvenc csapatod, a Young Boys nyerte!
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
broni
(
x45)
Jun 28, 2021 21:25:43
x45)
66 látogató!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
térdre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hejj sátán!!!!!!!!!!!!!!!!
térdre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hejj sátán!!!!!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Jun 28, 2021 21:26:28
x45)
meccsezünk, meccsezünk, hát tibcédeszt ki basssza meg????velárde???????????????
Sörciccentő
Jun 28, 2021 21:30:07
Sodimama megint megy hétvégén látogatóba.
És máris itt a shör!
Jun 28, 2021 21:30:07
kriptotanácsadó
Jun 28, 2021 21:35:28
Japán flokkal mi lett?
Jun 28, 2021 21:35:28
kiöregedett setup
Jun 28, 2021 21:38:28
Gazdám, egy roller segítene a mostani szomorúságon.
Goldának meg kell mutatni hogy kinél van a kontroll!
Goldának meg kell mutatni hogy kinél van a kontroll!
Jun 28, 2021 21:38:28
Kinevelt Devizás
(
x1)
Jun 28, 2021 21:47:45
x1)
sodim, igyál szódavizet.
Ásó27
(
x68)
Jun 28, 2021 21:50:49
x68)
Mennyi előfizetést mondtál már le csóró srác??
Mifaaaaaaaaaaaan
Kinevelt Devizás
(
x1)
Jun 28, 2021 21:55:55
x1)
nem fog lemondani semmit. aki mar evek ota hurcolja maga utan a kutyuket amiket csak 1-2 szer hasznalt az nem fog lemondani online elofizeteseket.
a sort se mondja le, max olcsobb sort fog inni. 40 evesen mar nem lehet megnevelni a gyernotteket.
a sort se mondja le, max olcsobb sort fog inni. 40 evesen mar nem lehet megnevelni a gyernotteket.
Ásó27
(
x68)
Jun 28, 2021 22:15:38
x68)
Kár, hogy részvényeket nem tudsz eladni egy kis sörikéért gyagyás
Mifaaaaaaaaaaaan
xray
(
x21)
Jun 28, 2021 22:17:03
x21)
nem fog lemondani semmit. aki mar evek ota hurcolja maga utan a kutyuket amiket csak 1-2 szer hasznalt az nem fog lemondani online elofizeteseket.
szerintem sem mond le egyet sem.
már számtalanszor átrágta és mindegyikre szüksége van.
kiöregedett setup
Jun 28, 2021 22:31:45
A SETUP FÉLTÉKENY A NAPOZÓÁGYRA!
Velünk már nem törődik, csak az ágyat cipeli mindenfelé :(
NA ÉS DRÓNOZNI VELÜNK KI FOG???
MAJD MÁRK KISFIA?
Velünk már nem törődik, csak az ágyat cipeli mindenfelé :(
NA ÉS DRÓNOZNI VELÜNK KI FOG???
MAJD MÁRK KISFIA?
Jun 28, 2021 22:31:45
Hahó
(
x136)
Jun 28, 2021 22:35:36
x136)
A vicces színű festett hajú néger főbérlő jól betekerte agalló melócsájának.
xray
(
x21)
Jun 28, 2021 22:53:01
x21)
Jun 28, 2021 22:53:01
A vicces színű festett hajú néger főbérlő jól betekerte agalló melócsájának.
lemaradtam valamiről, mert nem értem. Jun 28, 2021 22:53:01
vladrl
(
x8)
Jun 28, 2021 22:54:42
x8)
Sodi most EB-t néz, hagyjátok! Mekkora meccsek ezek, még a farkára sem marad idő. A sok vicces színű twinkyboy jó szórakozás a sodinak, höhöh a sodiiinaaaak a twinkiiiiiik höhöhöhöhö
Hahó
(
x136)
Jun 28, 2021 22:59:15
x136)
lemaradtam valamiről, mert nem értem.
xray
(
x21)
Jun 28, 2021 23:05:04
x21)
Jun 28, 2021 23:05:04
kösz, tényleg lemaradtam, mert nem néztem. xd Jun 28, 2021 23:05:04
myDate
Jun 28, 2021 23:11:21
már csak kéthetente van egy max. 15 perces minősíthetetlen flokk. mi történt sodi? ennyire leépültél?
Jun 28, 2021 23:11:21
Autismus Maximus
(
x16)
Jun 28, 2021 23:12:39
x16)
A Valali spa-ban meglepően sok, se itt is akad 2-3 mindig.
A jónőből.
A jónőből.
Endre, linkelj nekünk egy képet, hogy néz ki a te értelmezésed szerint egy jónő. Nem kell valódi nudis lesifotó (bár biztos, hogy van ilyened, te perverz állat!), lehet egy színésznő, vagy sportoló, politikus, vagy akit akarsz. Csak hogy lássuk már, miről beszélsz.
Hogyvolt
Jun 28, 2021 23:16:50
A kapitulált ma társalgott a gyagással - tldr
A 15. perctől kezdődik a telefon, infók:
-azt hazudja, hogy a munkája megvan még, csak ideges lett a flokk miatt és azért ciccentett egy sört napközben
- nem ad már kölcsön senkinek, de nem mondja meg, hogy ki kért tőle
- a trollok miatt vette le a flokkot, totál traumatizált a csatornatörlés miatt
- az anyja jön a hétvégén, de nem viszi várostnézni, mert a magyar védettségi igazolvánnyal úgyse fogják beengedni sehova
- 35k a tartozása
- setupfejlődés: az anyjától kapott egy fésűt.
Egyébként tanulságos az egész konverzáció. A beszélgetés vagy 6 hívásból áll, a gyagyás állandóan lebassza a kényes kérdések után, aztán úgy tesz, mintha megszakadt volna. Szar kedve van, nagyok a csöndek. A kérdés + kagylólebaszás + válasz triók:
- felbassza magát a feltételezésen, hogy ő elment volna a pridera. valójában csak véletlenül belefutott. *lebassza, újrahívás* folytatja, hogy csak keresztezte az újját a felvonulás
- mikor jön anyád? *csönd/lebassza, újrahívás* nem válaszol, de később elmondja, hogy most hétvégén.
- miért nem szólítottál meg semmi szépfiút/meleg lányt/arabot a prideon? *lebassza, újrahívás* hetyete
- milyen előfizetéseket mondtál le? "Semmilyet." *lebassza, újrahívás* "Semelyiket, nem látom, hogy mit lenne értelme lemondani." Később elmondja, hogy ennek ellenére spórolt, mert nem vett ps5-öt. meg rollert sem, de azt még meggondolja.
- költözöl a nyár végén? *csönd + lebassza, vége a beszélgetésnek*
A 15. perctől kezdődik a telefon, infók:
-
- nem ad már kölcsön senkinek, de nem mondja meg, hogy ki kért tőle
- a trollok miatt vette le a flokkot, totál traumatizált a csatornatörlés miatt
- az anyja jön a hétvégén, de nem viszi várostnézni, mert a magyar védettségi igazolvánnyal úgyse fogják beengedni sehova
- 35k a tartozása
- setupfejlődés: az anyjától kapott egy fésűt.
Egyébként tanulságos az egész konverzáció. A beszélgetés vagy 6 hívásból áll, a gyagyás állandóan lebassza a kényes kérdések után, aztán úgy tesz, mintha megszakadt volna. Szar kedve van, nagyok a csöndek. A kérdés + kagylólebaszás + válasz triók:
- felbassza magát a feltételezésen, hogy ő elment volna a pridera. valójában csak véletlenül belefutott. *lebassza, újrahívás* folytatja, hogy csak keresztezte az újját a felvonulás
- mikor jön anyád? *csönd/lebassza, újrahívás* nem válaszol, de később elmondja, hogy most hétvégén.
- miért nem szólítottál meg semmi szépfiút/meleg lányt/arabot a prideon? *lebassza, újrahívás* hetyete
- milyen előfizetéseket mondtál le? "Semmilyet." *lebassza, újrahívás* "Semelyiket, nem látom, hogy mit lenne értelme lemondani." Később elmondja, hogy ennek ellenére spórolt, mert nem vett ps5-öt. meg rollert sem, de azt még meggondolja.
- költözöl a nyár végén? *csönd + lebassza, vége a beszélgetésnek*
Jun 28, 2021 23:16:50
Ásó27
(
x68)
Jun 28, 2021 23:19:56
x68)
Ásó27
(
x68)
Jun 28, 2021 23:21:42
x68)
Pl. amit utálsz, azt lemondhatnád: az összes játékos előfizetést.
Mifaaaaaaaaaaaan
kiöregedett setup
Jun 28, 2021 23:24:06
Pl. amit utálsz, azt lemondhatnád: az összes játékos előfizetést.
AZT NEM!
Az mind a setup része! A setupnak fejlődnie kell!
Inkább azzal segítsetek neki milyen fasza új előfizetési lehetőségek vannak...
NSZKSZ
Jun 28, 2021 23:24:06
Ásó27
(
x68)
Jun 28, 2021 23:27:06
x68)
Jó, bármikor kedve támadhat egy ubisoftos játékkal játszani, mondjuk az elmúlt 5 évben egyszer sem történt meg, de hátha!
Ha nem lenne előfizetése, 2 percébe kerülne, hogy legyen. Ezt a pár percet nem engedheti meg magának egy igazi gamer.
Mifaaaaaaaaaaaan
Ha nem lenne előfizetése, 2 percébe kerülne, hogy legyen. Ezt a pár percet nem engedheti meg magának egy igazi gamer.
Ásó27
(
x68)
Jun 28, 2021 23:29:53
x68)
Amúgy az ogrénak mennyit tejel havonta? Azt tudom, hogy a netflixet sem meri elvenni tőle.
Mifaaaaaaaaaaaan
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 28, 2021 23:41:22
x38)
Két héten belül kétszer jön az anyja. Tuti a cuccokat menekíti haza. Ennyit a betonról...
Hogyvolt
Jun 28, 2021 23:45:13
kiegészítés:
a gyagyás kivételesen a cseten is megjelent, égre-földre esküdözött, hogy már rendereli a buzizós-nácizós pótflokkot. ha valaki esetleg letöltené, mielőtt azt is törli, az figyeljen. aki jelentené a yt-nak, az is.
+ valami elképesztő auti loopot fosott a csetfalra, idézem:
- ez mind Linz
- amit bevágtam, mind Linz
- Linz
- Amit bevágtam, az Linz
- Linz, csak korábban
ott nincs gomb, mindig be kellett gépelnie :D
amúgy nem volt reszponzív, de senki nem is kérdezte, csak hajtogatta, hogy Linz. lehet, hogy a hangok súgták neki, hogy valami baj fog történni, ha nem mondja el ötször :D
a gyagyás kivételesen a cseten is megjelent, égre-földre esküdözött, hogy már rendereli a buzizós-nácizós pótflokkot. ha valaki esetleg letöltené, mielőtt azt is törli, az figyeljen. aki jelentené a yt-nak, az is.
+ valami elképesztő auti loopot fosott a csetfalra, idézem:
- ez mind Linz
- amit bevágtam, mind Linz
- Linz
- Amit bevágtam, az Linz
- Linz, csak korábban
ott nincs gomb, mindig be kellett gépelnie :D
amúgy nem volt reszponzív, de senki nem is kérdezte, csak hajtogatta, hogy Linz. lehet, hogy a hangok súgták neki, hogy valami baj fog történni, ha nem mondja el ötször :D
Jun 28, 2021 23:45:13
Ásó27
(
x68)
Jun 28, 2021 23:48:26
x68)
A végén még púpszásznak néztem volna a pride-os képsorokat. De azért gyanús ez a linzezés :)))
Mifaaaaaaaaaaaan
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 28, 2021 23:48:53
x38)
Még egy párszor elmondja, aztán jönnek a púpszászi kocsmaflokkok.
Ásó27
(
x68)
Jun 28, 2021 23:49:35
x68)
Még egy párszor elmondja, aztán jönnek a púpszászi kocsmaflokkok.
Majd green screenre vetíti Linzet a háta mögé, és átveri a buta trollokat
Kinevelt Devizás
(
x1)
Jun 28, 2021 23:50:37
x1)
sodimnak viszi a mama a xanaxokat meg a zoloftokat, es menekiti haza a kutyuket. egy egyszemélyes felmentősereg a golda neni.
vladrl
(
x8)
Jun 28, 2021 23:50:44
x8)
Sodi, a svájciak mentek tovább. Mit szólsz hozzá?
Ásó27
(
x68)
Jun 28, 2021 23:51:40
x68)
Sodi, a svájciak mentek tovább. Mit szólsz hozzá?
Svájc lesz az új hazája, nekik szurkolt!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 28, 2021 23:52:07
x38)
Egy hét Depiszünet
2x megy hozzá az anyja
Az anyjával beszéli meg a pénzügyeit
Minden nap a nudiban recskázik
Már reggel szisszenti a sört
Egész nap itt rohadt ma is
ASODI ki lett rúgva. Bizony. xDDD
2x megy hozzá az anyja
Az anyjával beszéli meg a pénzügyeit
Minden nap a nudiban recskázik
Már reggel szisszenti a sört
Egész nap itt rohadt ma is
ASODI ki lett rúgva. Bizony. xDDD
Kinevelt Devizás
(
x1)
Jun 28, 2021 23:53:16
x1)
nem let kirugva nyelvtanilag. programozói szünetet vett ki.
Hahó
(
x136)
Jun 28, 2021 23:56:04
x136)
Sneci mutasd meg a betont!
Kinevelt Devizás
(
x1)
Jun 28, 2021 23:59:03
x1)
sodim nagyon feszül rajtad az a polo. nem az iden vetted gondolom.
púpospúp
(
x2)
Jun 28, 2021 23:59:59
x2)
gyagyás, elnézzük neked a kontent hiányát akár hónapokig is, cserébe mutasd be a céges laptopot, elég pár percben, akár a véleményed is elmondhatod róla (mondjuk az senkit se érdekel)
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
kiöregedett setup
Jun 29, 2021 00:03:04
Ehhez hasonló csak PS5 bérlési lehetőséget keresek a gazdámnak Ausztriában.
Lehetőség szerint HITELkártyával is lehessen fizetni mert az úgy a főszabály szerint nyelvtanilag olcsóbb!
www.psvrkolcsonzes.hu/
Lehetőség szerint HITELkártyával is lehessen fizetni mert az úgy a főszabály szerint nyelvtanilag olcsóbb!
www.psvrkolcsonzes.hu/
Jun 29, 2021 00:03:04
Ásó27
(
x68)
Jun 29, 2021 00:03:43
x68)
Endre, mondjál már egy jó indokot, hogy miért megy már megint hozzád anyád!
Mifaaaaaaaaaaaan
78 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Édesistenem, hogy a faszomba lehetsz ennyire nyomorult pedofil buzi?
Ha emlékeztek, kétszer volt kurvánál azon a hétvégén. Először saját bevallása szerint nem sikerült elélveznie - én azt gyanítom fel se tudta állítani a farkát a kurva. Ez nagyon nagy csapás lehetett az önértékelésének. Szerintem egész éjszaka azon rágódott, hogy "most akkor tényleg buzi vagyok?"