Professzor úr, képzelje el, ez a rohadék sodi most sem rakott dőrpét a flokkjába... így meg sem nézem!
Mifaaaaaaaaaaaan
Jól néz ki az új Halálos Iramban film!
Mifaaaaaaaaaaaan
én sose nézem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mikó lesz flokk megint, sodi?????????????????
Vártam a flokkot, de amit már facebookon szarrá osztott meg hetyetyézet ez a kukábavaló gnóm geci a buzitémában én nem vagyok vevő ugyanezeket a gyökér gondolatokat videóból visszahallgatni. Faszom se kíváncsi arra, hogy egy többek közt (!) szakmájában bukott, homokos és pedofil hajlamokkal rendelkező öngyűlölő nyomorék gyökér mit ventillál frusztráltságában az interneten. Annyira érdektelen és szar, hogy még az esetleges reuploaded flokkot is bojkottálni kell, hogy azon se legyen sok megtekintés.
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
Ezt kéne csinálni tényleg. Sőt én tök komolyan megcsinálnám, hogy IRL besétálok közösen a recskással a rendőrkapitányságra, én érvelek és bizonyítok, a recskás pedig próbálhat hetyetyézve reagálni.
Mehet közben a live, a nézők pedig fogadásokat köthetnek, melyikünk fog szabadlábon távozni.
Csak Endre sajnos ehhez is túl csicska, hogy egy ilyet bevállaljon. Pedig itt lenne a kiváló lehetőség, hogy a jogászisten porba gyalázzon egy trollt.
Úgy látszik, hogy próbál visszatérni a retardkrónikás idők receptjéhez, direkt próbál triggerelni embereket.
Csak hát már akkor se érdekelt senkit - egyedül akkor tudott egy kisebb hullámot vetni, amikor lebukott a buzikönyvjelzőkkel meg a faszverős videóival.
Bárki "kívülálló" belenéz bármilyen videójába, csak legyint, hogy áh, ez egy debil retard, tök béna és unalmas, lépjünk tovább.
Még snecológusként is nehéz végigszenvedni egy flokkot.
Tulajdonképpen trollkodni próbálja a lipsiket, de még trollnak is teljesen alkalmatlan :D
Ki filmezi Ben Hurt? Valami csöves haverja?
Nothing's better than cheddar!
nincs törplesztés? Bisztos megint rákos, azér'
A sodi csak nem balek ennyire!
hát azért hetyetye
Odaadta ingyen Márknak, az meg beszámítatta az árát a tartozás törlesztésnek hiszen a karak ól 2.0 projekthez kell tehát a pénzkeresést támogatni kell. Szóval mindenki rendben törleszt.
Ne sürgesd zsidó, minden egy folyamat!
Kenyér és víz.
Ráadásul az egészet Facebookra streamelte :DDDD
Mifaaaaaaaaaaaan
embert barátjáról...
Mifaaaaaaaaaaaan
hogy a beletek szarnátok ki.
Tudta, hogy Tajgi is olvasni fogja, így a kakilóba rakást is megemlítette, hogy megforgassa a kést szegény Sittes Sándornéban :)
Azért azt tegyük hozzá, hogy Endrében és Friderikuszban összesen két közös tulajdonság van. A beszédhiba és a férfi nemiszervek irányában táplált vonzalom.
Ezen kívül Friderikusz minden másban egy dimenzióugrás Endréhez képest. :D
Fogsz te még engem rajongással szopni
Elvileg elsőéves van kijelölve, rajongással. XD
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
majd meghívják borkaiék meg szájerék masztipartira, nem kell aggódnia, jó helyen van. lehet ott még borsóleves mellé kap egy kis kokót is.
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Elképzelem, hogy leül Endrével pl. Buda Péter. A csávó maga a megtestesült Zen Nyugalom, de tuti, hogy 5 perc után apró darabokra baszná a fején az ozmózisos kamerát meg az elgatót.
🕎Endigame🕎
Mai kedves vendégünk Buda Péter, nemzetbiztonsági elemző.
- Kedves Péter, mi a véleménye?
- Miről?
- Bármiről
Valahogy így tudom elképezelni :D
Helytelen. Nincsenek barátai. Szövezségesek vannak és npc-k.
Műveletlen vagyok. Valaki leírni, hogy ez hogy történt vagy a krónika idevonatkozó fejezetéhez irányítana?
A két retard modjogot kapott, kimoderálták az összes trollt, ezért nem maradt nézője.
nszksz
nyugtáztam.
Helyesbítek: kimoderáltak mindenkit, aki szerintük troll volt. Simán volt olyan, hogy valami teljesen külsős donételt, aztán kérdezni mert valamit, mire Tajgefos röhögve kibaszta, hogy buzi troll. Ez abban az időben volt, mikor sodi valamiért felkerült az ajánlott oldalra egy gameplay stream közben, és jöttek százával a nézők. (Abból a streamből szedett ki részeket Agropanda is később.)
Ez szó szerint pontosan így történt. Akkoriban kezdtek el szállingózni a nem troll nézők a recskás lájvjaira. Persze azok is azonnan észrevették, hogy ez egy retardált és elkezdték neki javasolni mit csináljon másképp, hogy minőségibb legyen a kontent.
A cselfenomén és az asztráltestű meg módszeresen kibasztak mindenkit azzal, hogy csak trollkodni jár ide. :D Ezek után nyilván mindegyik azonnal ment a Trash csoportba utána nézni, hogy kik ezek a retardok.
Megijedtél a minőségtől, mi? :)

Sodi többet felénk se néz. A következő rendes bebaszásáig.
Such tragedy. Much loss.
Cserébe soha többet nem nézek flokkot
Szép munka zsidók.
Sodi többet felénk se néz. A következő rendes bebaszásáig.aki nem jár a rajongói fórumára, az egy idióta. gyagyás, hallod???
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Meg amikor márk rászól, hogy tereljen.
🕎Endigame🕎
Itt azért jórészt le vannak írva ezek a dolgok:
sodipedia.sodika.org/index.php?title=SoDI_j%C3%A1tszik
nszksz
Megjósolom hogyan lesz vége: az infós trolloktól jön majd segítséget kérni.
én is segítetttem már neki, egésségügyileg, hogy 80 fokos rumot igyon, mert az tuti oltás nélkül öli a koronát. napi fél litert.
Broni! Egy széklet átültetést megjátszanál Barbival? Ha igen kiből kibe, vagy kölcsönösen?
qubit.hu/2021/08/10/szekletatultetessel-sikerult-visszaforditani-az-agy-oregedeset-egy-egerkiserletben
nem kell belém semmit ületni, csak enném a szarát, mint malac a darát.meg cindy craford lányáéét is.
"Ugye tudni kell, hogy a csapatban Minda Zoli jogi tudása a legmagasabb, onnan jön egy picit lejjebb Kalmár tanár úré, picit ennél is alacsonyabban tomketé, egy hangyányit alacsonyabban jövök én....elég, ahhoz, hogy mindenkit szarrábasszak" - mondja fölényesen, csimpánz kézmozdulatokkal kalimpálva, a jogilag kifejezetten erős vadászbika.
Beszarok :DD A néni, aki lecsicskított, tudod, akinek a kártérítést fizetted, hol helyezkedik el? Őt már a Minda megszorongatta volna? :D Imádom ezeket a retardranglétrákat. Barmok egymás között...
hehe
Azt mondja, hogy ő még soha nem hallott arról, hogy a melegségéért valakit bántottak volna iskolában. De ha ilyen történne, akkor azon kell elgondolkodni, hogy a bántalmazók vajon honnan tudták, hogy az illető meleg? Értsd: az a jó buzi, aki titkolja. Szerinte csak azokat a buzikat verik meg, akik az LMBTQ "politikai mozgalom" jelképeit tűzik ki a ruhájukra.
Kit is vertek meg és szívattak már általános iskolában is amiatt, mert buzi? Bingó, ifjabb Boros Lászlót, alias Kisborost, vagy ahogy én hívom, kisbuzit.
A látens buzi ukrin migri már gyerekként is annyira meleg volt, hogy kipattogott a kezében a kukorica. Kapta is az ívet a vidéki srácoktól, miközben sírva verte otthon a faszát a Hasselhoff poszterekre LOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLL
Ugyanolyan öngyűlölő debil lett belőle is, mint a recskásból. Ha Lackó és Endre szabadon megélhette volna, hogy a faszt szereti, ma könnyen lehet, hogy mindketten egészen normális melegek lennének, hasznos tagjai a társadalomnak.
Ehelyett élősködő, gyűlölködő, incel kullancsok, akiket bármelyik normális ember gondolkodás nélkül zárna be minimum a diliházba. Mindketten egyértelmű bizonyítékai annak, hova vezet a homofób propaganda és a buzik elnyomása.
Lackó, neked külön gratulálok, hogy a videó alatt bő nyállal szopod fel Sodi faszát LOOOOLLLLLLLLLLL
Jobb ma egy urna, mintha holnap Sittes Sanyi kúrna!
a kurva anyját, induljon már a ducató, olyann kínzások lesznek....majd berakok valami álllat raw black metalt, nem hallatszik az üvöltése)))))))))))))
Ezek voltak a legjobb idők. Ment a csekonics, folyt a sörike és jöttek a nézők. Igaz a nem troll nézők 10 perc alatt rájöttek hogy retard és elkezdték szopatni és sima nézőkből gyorsan trollokká avanzsáltak és több százan élőben röhögtünk a fadászpikán.
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Azt hittük kisukrán lekaszablokkázott.
+1 soha nem hallottam az A betűs cégről.
Hát szerintem egyik nap odavándorolhatott a testéből kilépve, ahol síeltem, mert valami idiótát pont megevett egy cápa. Nagy örömmel olvasom, hogy Hannes lett a főellenség, remélem fel is jelentették ASODIT, hadd szopjon még nagyobbat. Munkanélküli-flokk lesz minden héten, amíg a zsidóbankok rá nem taposnak a torkára. A trollok győztek, szokás szerint.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Whatjóhaver? Volt valami kontakt? Infók vannak?
Szép munka zsidó!
Szopóversenyen is indult az anyja, de az endre sikeresen megvèdte a bajnoki címét.
aznap este alig basztak a cigánytelepen.
Ásó27
(
x68)
Aug 10, 2021 11:18:22
x68)
megalakult a "köpd le sodit" mozgalom.
Professzor úr, képzelje el, ez a rohadék sodi most sem rakott dőrpét a flokkjába... így meg sem nézem!
Ásó27
(
x68)
Aug 10, 2021 11:19:12
x68)
A bolond törpe cigánynak már kajak szekere van :) Erős upgrade a kutyaólon ...
Jól néz ki az új Halálos Iramban film!
D_Dezső
(
x29)
Aug 10, 2021 11:31:05
x29)
Lehet csak én siklottam át ezen a hetyetye flokkon, de ez a rész felér egy teljes beismeréssel.
A féreg pedofil arról hetyetyézik, hogy pédaképének, Krokkónak lefoglalták a CD-it. Néhány CD-n "tinédzser lányok" voltak (értsd. 18 alatti pedofil képek).
A púpos pedó azzal dicsekszik mekkora jogi-trükköt talált ki és állítása szerint ez miatt mentették fel a Kaufmanndilt.
Szerinte csak akkor pedofil kép valami ha szexuális célzattal készült, ebből következik, hogy a nudista képek nem ilyen célzattal készültek, hiszen itt szerinte "családok nyaralnak".
Az állítása ott bukik, hogy jól láttuk az általa bemutatott "családi képeken", hogy azok beállított műtermi fotók ergo kereskedelmi célzattal lettek elkészítve.
Igazából elismeri, hogy ő tudja, hogy a "nudista" képek szürkezónába tartoznak, nagyon is érti ő, hogy ezek pedofil tartalmú képek, de mivel "családi, privát, nudista" fotóknak vannak álcázva jogszabályilag nem minősülnek pedofil tartalomnak.
Bár gyanítom, ha megfognák ezt a férget a gépén a p.renudism-os képekkel, hiába hetyetyézne. Tisztán látszik bárkinek, hogy ezek beállított professzionális, kereskedelmi célzattal készültek, azzal a célzattal, hogy beteg aberrált emberek önkielégítsenek gyerekek képeire.
Jó flokk téma lenne te szarházi, ha bemennél a Szolnoki rendőrségre és szépen megmutogatnád nekik is a fehérnégyzeteket. Bebizonyíthatnád, hogy baszod meg a bíróságot, és előadhatnád élesben a jogi hetyetyét miért is nem pedofil a Sodi, ha "családi" képekre veri.
youtu.be/F8sZtNHmEpg?t=568
A féreg pedofil arról hetyetyézik, hogy pédaképének, Krokkónak lefoglalták a CD-it. Néhány CD-n "tinédzser lányok" voltak (értsd. 18 alatti pedofil képek).
A púpos pedó azzal dicsekszik mekkora jogi-trükköt talált ki és állítása szerint ez miatt mentették fel a Kaufmanndilt.
Szerinte csak akkor pedofil kép valami ha szexuális célzattal készült, ebből következik, hogy a nudista képek nem ilyen célzattal készültek, hiszen itt szerinte "családok nyaralnak".
Az állítása ott bukik, hogy jól láttuk az általa bemutatott "családi képeken", hogy azok beállított műtermi fotók ergo kereskedelmi célzattal lettek elkészítve.
Igazából elismeri, hogy ő tudja, hogy a "nudista" képek szürkezónába tartoznak, nagyon is érti ő, hogy ezek pedofil tartalmú képek, de mivel "családi, privát, nudista" fotóknak vannak álcázva jogszabályilag nem minősülnek pedofil tartalomnak.
Bár gyanítom, ha megfognák ezt a férget a gépén a p.renudism-os képekkel, hiába hetyetyézne. Tisztán látszik bárkinek, hogy ezek beállított professzionális, kereskedelmi célzattal készültek, azzal a célzattal, hogy beteg aberrált emberek önkielégítsenek gyerekek képeire.
Jó flokk téma lenne te szarházi, ha bemennél a Szolnoki rendőrségre és szépen megmutogatnád nekik is a fehérnégyzeteket. Bebizonyíthatnád, hogy baszod meg a bíróságot, és előadhatnád élesben a jogi hetyetyét miért is nem pedofil a Sodi, ha "családi" képekre veri.
broni
(
x45)
Aug 10, 2021 11:31:48
x45)
én sose nézem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mikó lesz flokk megint, sodi?????????????????
sztárprogramozó
(
x2)
Aug 10, 2021 11:31:54
x2)
Gyagyás értsd már meg, senki nem maradt le róla, egyszerűen ez ennyi embert érdekel. Normál nézőid sose lesznek, mert unalmas és jelentéktelen vagy, semmi érzéked az emberek szórakoztatásához. Ha pedig nem beszélsz a magánéletedről sem, akkor még a trollok se fognak nézni.
Ebben bizony eddig lehetett eljutni, hatalmas kudarcot vallottál ismét.
Ebben bizony eddig lehetett eljutni, hatalmas kudarcot vallottál ismét.
Vártam a flokkot, de amit már facebookon szarrá osztott meg hetyetyézet ez a kukábavaló gnóm geci a buzitémában én nem vagyok vevő ugyanezeket a gyökér gondolatokat videóból visszahallgatni. Faszom se kíváncsi arra, hogy egy többek közt (!) szakmájában bukott, homokos és pedofil hajlamokkal rendelkező öngyűlölő nyomorék gyökér mit ventillál frusztráltságában az interneten. Annyira érdektelen és szar, hogy még az esetleges reuploaded flokkot is bojkottálni kell, hogy azon se legyen sok megtekintés.
Hahó
(
x136)
Aug 10, 2021 11:54:17
x136)
Már 239 megtekintés!!!
Csak úgy szalad felfelé!:)
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 10, 2021 12:04:22
x37)
Ebben eddig lehetett eljutni. A megújult vlog totális kudarc. Pedig kellôen megosztó témát talált. Puzsér ebbôl kihoz félmillió nézôt simán, meg egy csomó hörgô libsi vagy konzi cikket, attól függôen, épp kibe tapos bele. Sneci meg egy nedves fingot bír maximum produkálni, stabilan 1000 alatti nézôszámmal.
Autismus Maximus
(
x16)
Aug 10, 2021 12:08:01
x16)
Ezt kéne csinálni tényleg. Sőt én tök komolyan megcsinálnám, hogy IRL besétálok közösen a recskással a rendőrkapitányságra, én érvelek és bizonyítok, a recskás pedig próbálhat hetyetyézve reagálni.
Mehet közben a live, a nézők pedig fogadásokat köthetnek, melyikünk fog szabadlábon távozni.
Csak Endre sajnos ehhez is túl csicska, hogy egy ilyet bevállaljon. Pedig itt lenne a kiváló lehetőség, hogy a jogászisten porba gyalázzon egy trollt.
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Aug 10, 2021 12:23:50
x1)
Ebben eddig lehetett eljutni. A megújult vlog totális kudarc. Pedig kellôen megosztó témát talált. Puzsér ebbôl kihoz félmillió nézôt simán, meg egy csomó hörgô libsi vagy konzi cikket, attól függôen, épp kibe tapos bele. Sneci meg egy nedves fingot bír maximum produkálni, stabilan 1000 alatti nézôszámmal.
Úgy látszik, hogy próbál visszatérni a retardkrónikás idők receptjéhez, direkt próbál triggerelni embereket.
Csak hát már akkor se érdekelt senkit - egyedül akkor tudott egy kisebb hullámot vetni, amikor lebukott a buzikönyvjelzőkkel meg a faszverős videóival.
Bárki "kívülálló" belenéz bármilyen videójába, csak legyint, hogy áh, ez egy debil retard, tök béna és unalmas, lépjünk tovább.
Még snecológusként is nehéz végigszenvedni egy flokkot.
Tulajdonképpen trollkodni próbálja a lipsiket, de még trollnak is teljesen alkalmatlan :D
Trash csoportos haver
(
x19)
Aug 10, 2021 12:27:42
x19)
A héten mivel fejlődött a flokk Endre?
Legalább egy kurva wc kefèt vegyél megint, mert ez már szégyen.
Legalább egy kurva wc kefèt vegyél megint, mert ez már szégyen.
Vadászbika
Aug 10, 2021 12:48:39
Azért valahol nagyon szórakoztató, hogy bár kb. 2 hónapja alkották meg ezt a törvényt, és ugyan lenne még ezer más közéleti/politikai téma, Endre azóta is ezen autiloopol. :D
Hát azért hetyetyetyetye
Aug 10, 2021 12:48:39
CheddarGoblin
(
x2)
Aug 10, 2021 12:50:51
x2)
A bolond törpe cigánynak már kajak szekere van :) Erős upgrade a kutyaólon ...
Ki filmezi Ben Hurt? Valami csöves haverja?
Ásó27
(
x68)
Aug 10, 2021 12:54:32
x68)
Még ha a mondanivalóddal és a kinézeteddel nem is foglalkozunk, nézzük meg a minőségét a flokkoknak:
- 10 éve is gáz thumbnail
- hulladék kamera
- valami igénytelen ingyenes green screenre való háttér
- hihetetlen fos vágások
- digitális zoom LOL
- rosszul szerkesztett feliratok
- egy szar szék
Vajon miért nem néznek sodi????
Mifaaaaaaaaaaaan
- 10 éve is gáz thumbnail
- hulladék kamera
- valami igénytelen ingyenes green screenre való háttér
- hihetetlen fos vágások
- digitális zoom LOL
- rosszul szerkesztett feliratok
- egy szar szék
Vajon miért nem néznek sodi????
Schwezoff Dávid
(
x6)
Aug 10, 2021 13:05:46
x6)
nincs törplesztés? Bisztos megint rákos, azér'
A sodi csak nem balek ennyire!
púpostulok
(
x2)
Aug 10, 2021 13:08:19
x2)
Ez már a médiabirodalom felemelkedése?
linzi fapóleon
(
x8)
Aug 10, 2021 13:21:12
x8)
Hamarosan ahogy megint beindul a nyugiság mert találsz egy gányoldát, szépen női csöcsöket fogsz a terhes hasad mellé növeszteni.
xray
(
x21)
Aug 10, 2021 13:33:53
x21)
Most készültem ebédelni, broáf ..
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 10, 2021 13:37:27
x37)
Tényleg, Endre! Mi lett a 170 Eurós Twitch overlay sorsa? :D :D :D
linzi fapóleon
(
x8)
Aug 10, 2021 13:54:31
x8)
Tényleg, Endre! Mi lett a 170 Eurós Twitch overlay sorsa? :D :D :D
Odaadta ingyen Márknak, az meg beszámítatta az árát a tartozás törlesztésnek hiszen a karak ól 2.0 projekthez kell tehát a pénzkeresést támogatni kell. Szóval mindenki rendben törleszt.
stressznélküli nyugi
(
x2)
Aug 10, 2021 14:04:43
x2)
Kenyér és víz.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Aug 10, 2021 14:06:40
x13)
Kurvára röhögök azon, hogy a gyagyás 2X300 euró értékben vásárolt be konyhai setupot (=spatula és wc kefe) amivel aztán egy darab korianderes-nyersgombás-trancsírozott halas okádék "ételt" sikerült elkészítenie. Ehhez képest az ötvenezres hal a szájba cigányetetés is olcsónak tűnik. Ebben eddig lehetett eljutni, gigantikus balfasz vagy te recskás.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
stressznélküli nyugi
(
x2)
Aug 10, 2021 14:07:42
x2)
Már 239 megtekintés!!!
Ne sürgesd zsidó, minden egy folyamat!
Hahó
(
x136)
Aug 10, 2021 14:10:05
x136)
Sneci ha szépen kéred, talán megszán egy troll, és vesz neked kínai kamunézőket. Csinálj egy 66 mp-es könyörgő flokkot hahó!
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Aug 10, 2021 14:10:54
x13)
ASODI soha nem cenzúrázza a videói alatti kommenteket, de véletlen megint csak a két mellékretard hozzászólásai láthatóak:

Szólásszabadság mi, Recskás?
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg

Ásó27
(
x68)
Aug 10, 2021 14:24:07
x68)
De mi volt a trollszivatás? Mi csak nevetni járunk a flokkokhoz
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
Aug 10, 2021 14:25:35
x68)
szegény kisboros nem tudja, hogy asodinak van vagy 10 facebook oldala, csak azokat is leszarja :(((
Mifaaaaaaaaaaaan
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Aug 10, 2021 14:27:27
x1)
Boriska csak az felejti ki a képletből, hogy igen hamar kiderül majd, hogy egy pedofil buzi SoDi a SoDi, onnantól kezdve meg csak még több rosszakarója lesz, mint eddig :D
Hahó
(
x136)
Aug 10, 2021 14:28:38
x136)
Kisrühes és a seggbekúrt jó tanacsadók, mert egyszer már szétbaszták sneci gémer csatornáját.
Ásó27
(
x68)
Aug 10, 2021 14:29:21
x68)
Kurvára röhögök azon, hogy a gyagyás 2X300 euró értékben vásárolt be konyhai setupot (=spatula és wc kefe) amivel aztán egy darab korianderes-nyersgombás-trancsírozott halas okádék "ételt" sikerült elkészítenie.
Ráadásul az egészet Facebookra streamelte :DDDD
Ásó27
(
x68)
Aug 10, 2021 14:29:48
x68)
Kisrühes és a seggbekúrt jó tanacsadók, mert egyszer már szétbaszták sneci gémer csatornáját.
embert barátjáról...
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 10, 2021 14:32:16
x37)
Sneci, milyen érzés az, hogy Friderikusz Sándor, aki alig pár hónapja kezdett bele a podcastelésbe már ott tart, hogy van egy 900.000-es nézettségű adása (Frei Tamással), és egy majdnem félmilliós (Buda Péter nemzetbiztonsági elemzővel)? 15 rész ment le eddig, és már most itt tart. Pedig nem csinál semmit, csak van 2-3 kamerája, 2 mikrofonja, leteszi az őszülő veknit a székbe, és beszélget valakivel. Az a Fridi, akiről már azt hittük 5 évvel ezelőtt is, hogy megszűnt tényezőnek lenni. Az a Fridi, aki minden buzivicc célpontja volt az elmúlt 20 évben.
Ismét a saját pályádon lettél megalázva, Endre.
broni
(
x45)
Aug 10, 2021 14:38:52
x45)
ASODI soha nem cenzúrázza a videói alatti kommenteket, de véletlen megint csak a két mellékretard hozzászólásai láthatóak:
hogy a beletek szarnátok ki.
broni
(
x45)
Aug 10, 2021 14:39:19
x45)
incesztus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!prága!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hahó
(
x136)
Aug 10, 2021 14:39:24
x136)
Nagyon rendes ez a kisrühes, hogy emlékezteti snecit, hogy zsery 100 ezer néző előtt alázta, troll médiatámogatással. Ettől tényleg kevésbé fogja bosszantani.
broni
(
x45)
Aug 10, 2021 14:40:46
x45)
igyekszik a sodi. a temetőbe))))))))))))))))))))))))))))))
Érdeklődő
(
x6)
Aug 10, 2021 14:42:03
x6)
Nagyon rendes ez a kisrühes, hogy emlékezteti snecit, hogy zsery 100 ezer néző előtt alázta, troll médiatámogatással. Ettől tényleg kevésbé fogja bosszantani.
Tudta, hogy Tajgi is olvasni fogja, így a kakilóba rakást is megemlítette, hogy megforgassa a kést szegény Sittes Sándornéban :)
Elsőéves
(
x3)
Aug 10, 2021 14:44:13
x3)
Sneci, milyen érzés az, hogy Friderikusz Sándor, aki alig pár hónapja kezdett bele a podcastelésbe már ott tart, hogy van egy 900.000-es nézettségű adása (Frei Tamással), és egy majdnem félmilliós (Buda Péter nemzetbiztonsági elemzővel)? 15 rész ment le eddig, és már most itt tart. Pedig nem csinál semmit, csak van 2-3 kamerája, 2 mikrofonja, leteszi az őszülő veknit a székbe, és beszélget valakivel. Az a Fridi, akiről már azt hittük 5 évvel ezelőtt is, hogy megszűnt tényezőnek lenni. Az a Fridi, aki minden buzivicc célpontja volt az elmúlt 20 évben.
Azért azt tegyük hozzá, hogy Endrében és Friderikuszban összesen két közös tulajdonság van. A beszédhiba és a férfi nemiszervek irányában táplált vonzalom.
Ezen kívül Friderikusz minden másban egy dimenzióugrás Endréhez képest. :D
broni
(
x45)
Aug 10, 2021 14:48:09
x45)
sodi ki fogja a trollok közül szexuálisan meggyalázni????????????????nemsoká apokali, hahó!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Aug 10, 2021 14:48:16
x45)
sodit
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Aug 10, 2021 14:48:38
x1)
Én amúgy nagyon remélem, hogy a Gyagyás megfogadja Boriska tanácsát, és megpróbálja "megszólítani" a fidesz-közeli közönséget :D
A fidesznek ugyanis úgy hiányzik SoDi, mint egy kurva daganat, pláne így a kampányidőszakban, hát mekkora muníció lenne az ellenzéknek egy ilyen erkölcstelen adócsaló alkoholista pedofil buzi perverz szatír retardált fideszes influencer :D
Épp elég volt nekik Szájer, meg Borkai, szerintem Kubatov preventív intézkedésként elásatná a SoDit a kopaszaival :D
A fidesznek ugyanis úgy hiányzik SoDi, mint egy kurva daganat, pláne így a kampányidőszakban, hát mekkora muníció lenne az ellenzéknek egy ilyen erkölcstelen adócsaló alkoholista pedofil buzi perverz szatír retardált fideszes influencer :D
Épp elég volt nekik Szájer, meg Borkai, szerintem Kubatov preventív intézkedésként elásatná a SoDit a kopaszaival :D
Hahó
(
x136)
Aug 10, 2021 14:50:50
x136)
sodi ki fogja a trollok közül szexuálisan meggyalázni????????????????nemsoká apokali, hahó!!!!!!!!!!!
vladrl
(
x8)
Aug 10, 2021 14:50:56
x8)
Én amúgy nagyon remélem, hogy a Gyagyás megfogadja Boriska tanácsát, és megpróbálja "megszólítani" a fidesz-közeli közönséget :D
majd meghívják borkaiék meg szájerék masztipartira, nem kell aggódnia, jó helyen van. lehet ott még borsóleves mellé kap egy kis kokót is.
Penzmento
(
x6)
Aug 10, 2021 14:50:58
x6)
Elképzelem, hogy leül Endrével pl. Buda Péter. A csávó maga a megtestesült Zen Nyugalom, de tuti, hogy 5 perc után apró darabokra baszná a fején az ozmózisos kamerát meg az elgatót.
Elsőéves
(
x3)
Aug 10, 2021 14:55:12
x3)
Mai kedves vendégünk Buda Péter, nemzetbiztonsági elemző.
- Kedves Péter, mi a véleménye?
- Miről?
- Bármiről
Valahogy így tudom elképezelni :D
Ásó27
(
x68)
Aug 10, 2021 15:04:50
x68)
Sodinak háromféle "barátja" van:
- elmebeteg
- bűnöző
- mindkettő
Mifaaaaaaaaaaaan
- elmebeteg
- bűnöző
- mindkettő
Hahó
(
x136)
Aug 10, 2021 15:05:54
x136)
Sodinak háromféle "barátja" van:
- elmebeteg
- bűnöző
- mindkettő
- elmebeteg
- bűnöző
- mindkettő
Helytelen. Nincsenek barátai. Szövezségesek vannak és npc-k.
CheddarGoblin
(
x2)
Aug 10, 2021 15:09:15
x2)
Műveletlen vagyok. Valaki leírni, hogy ez hogy történt vagy a krónika idevonatkozó fejezetéhez irányítana?
Hahó
(
x136)
Aug 10, 2021 15:12:16
x136)
A két retard modjogot kapott, kimoderálták az összes trollt, ezért nem maradt nézője.
CheddarGoblin
(
x2)
Aug 10, 2021 15:18:23
x2)
nszksz
broni
(
x45)
Aug 10, 2021 15:25:06
x45)
nyugtáztam.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 10, 2021 15:29:36
x37)
Helyesbítek: kimoderáltak mindenkit, aki szerintük troll volt. Simán volt olyan, hogy valami teljesen külsős donételt, aztán kérdezni mert valamit, mire Tajgefos röhögve kibaszta, hogy buzi troll. Ez abban az időben volt, mikor sodi valamiért felkerült az ajánlott oldalra egy gameplay stream közben, és jöttek százával a nézők. (Abból a streamből szedett ki részeket Agropanda is később.)
broni
(
x45)
Aug 10, 2021 15:30:53
x45)
youtu.be/dYsvx5_S2O0
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ez a buda eretnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!máglyát!!!!!!!!!!!!
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ez a buda eretnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!máglyát!!!!!!!!!!!!
Ásó27
(
x68)
Aug 10, 2021 15:37:53
x68)
Szóval egyszer tényleg lehetősége volt asodinak, hogy legyenek nemtroll nézői, erre a retardok kibaszták őket? :DDD
Szerintem hallgass rájuk Endre!
Mifaaaaaaaaaaaan
Elsőéves
(
x3)
Aug 10, 2021 15:47:05
x3)
Szóval egyszer tényleg lehetősége volt asodinak, hogy legyenek nemtroll nézői, erre a retardok kibaszták őket? :DDD
Ez szó szerint pontosan így történt. Akkoriban kezdtek el szállingózni a nem troll nézők a recskás lájvjaira. Persze azok is azonnan észrevették, hogy ez egy retardált és elkezdték neki javasolni mit csináljon másképp, hogy minőségibb legyen a kontent.
A cselfenomén és az asztráltestű meg módszeresen kibasztak mindenkit azzal, hogy csak trollkodni jár ide. :D Ezek után nyilván mindegyik azonnal ment a Trash csoportba utána nézni, hogy kik ezek a retardok.
rBali
(
x24)
Aug 10, 2021 15:51:44
x24)
Endre!
Én már rá sem kattintottam az új flokkodra. Dögölj meg.
Ölellek,
Bali
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Ölellek,
Bali
tyodika
Aug 10, 2021 15:52:23
Endre!
Ölellek,
Bali
Ölellek,
Bali
Megijedtél a minőségtől, mi? :)
Aug 10, 2021 15:52:23
CheddarGoblin
(
x2)
Aug 10, 2021 15:53:22
x2)

mifaaan
(
x1)
Aug 10, 2021 15:56:04
x1)
Such tragedy. Much loss.
Cserébe soha többet nem nézek flokkot
Hahó
(
x136)
Aug 10, 2021 15:56:08
x136)
A picikliszerelő lájv volt az ami bevonzptta a tömeget. De akkor jött a seggbebaszott és kisrühes és elintezték sneci videós karrierjet.
Karib
(
x10)
Aug 10, 2021 15:56:42
x10)
A nézettség a flokkon 16 órával a feltöltés után: 322 :)))))))))))))))))))
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Hahó
(
x136)
Aug 10, 2021 15:57:38
x136)
A nézettség a flokkon 16 órával a feltöltés után: 322 :)))))))))))))))))))
Szép munka zsidók.
xray
(
x21)
Aug 10, 2021 15:58:25
x21)
Elsőéves
(
x3)
Aug 10, 2021 15:58:55
x3)
STNÍI időszaknak általában hamar vége szokott lenni, amikor felterebélyesedik egy faszerdő arra a szintre, hogy lájfdéndzsörbe lökje a tündéjmeseojszágot.
Ásó27
(
x68)
Aug 10, 2021 15:59:45
x68)
Nem nézel fel ide gyagyás?
Akkor valahogy fel kéne hívni a figyelmedet, hogy ez így nem állapot. Mező utcai szafari vol. 2 jöhet???
Mifaaaaaaaaaaaan
Akkor valahogy fel kéne hívni a figyelmedet, hogy ez így nem állapot. Mező utcai szafari vol. 2 jöhet???
Penzmento
(
x6)
Aug 10, 2021 16:00:39
x6)
STNÍI időszaknak általában hamar vége szokott lenni, amikor felterebélyesedik egy faszerdő arra a szintre, hogy lájfdéndzsörbe lökje a tündéjmeseojszágot.
Meg amikor márk rászól, hogy tereljen.
Autismus Maximus
(
x16)
Aug 10, 2021 16:09:06
x16)
CheddarGoblin
(
x2)
Aug 10, 2021 16:09:44
x2)
nszksz
broni
(
x45)
Aug 10, 2021 16:10:23
x45)
Antal Árpád azután foglalt állást, hogy hétfőn a román élvonalban a Sepsi OSK a Farul otthonában játszott mérkőzésen többször is felcsendült a hazai szurkolók részéről a rigmus, hogy:
„Kifelé a magyarokkal az országból!”
Niczuly Roland, a Sepsi kapusa arra panaszkodott a találkozó utáni nyilatkozatában, hogy a kapu mögött ülő hazai szurkolók leköpték. A meccset a kispadról a Gheorghe Hagi által irányított Farul nyerte 1-0-ra.
ez az!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dák power!!!!!!!!!!!!!!!!!
„Kifelé a magyarokkal az országból!”
Niczuly Roland, a Sepsi kapusa arra panaszkodott a találkozó utáni nyilatkozatában, hogy a kapu mögött ülő hazai szurkolók leköpték. A meccset a kispadról a Gheorghe Hagi által irányított Farul nyerte 1-0-ra.
ez az!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dák power!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hahó
(
x136)
Aug 10, 2021 16:27:24
x136)
broni
(
x45)
Aug 10, 2021 16:35:16
x45)
én is segítetttem már neki, egésségügyileg, hogy 80 fokos rumot igyon, mert az tuti oltás nélkül öli a koronát. napi fél litert.
linzi fapóleon
(
x8)
Aug 10, 2021 16:38:19
x8)
Broni! Egy széklet átültetést megjátszanál Barbival? Ha igen kiből kibe, vagy kölcsönösen?
qubit.hu/2021/08/10/szekletatultetessel-sikerult-visszaforditani-az-agy-oregedeset-egy-egerkiserletben
broni
(
x45)
Aug 10, 2021 16:41:01
x45)
nem kell belém semmit ületni, csak enném a szarát, mint malac a darát.meg cindy craford lányáéét is.
Magyarország rémálma
(
x7)
Aug 10, 2021 16:51:28
x7)
"Ugye tudni kell, hogy a csapatban Minda Zoli jogi tudása a legmagasabb, onnan jön egy picit lejjebb Kalmár tanár úré, picit ennél is alacsonyabban tomketé, egy hangyányit alacsonyabban jövök én....elég, ahhoz, hogy mindenkit szarrábasszak" - mondja fölényesen, csimpánz kézmozdulatokkal kalimpálva, a jogilag kifejezetten erős vadászbika.
Beszarok :DD A néni, aki lecsicskított, tudod, akinek a kártérítést fizetted, hol helyezkedik el? Őt már a Minda megszorongatta volna? :D Imádom ezeket a retardranglétrákat. Barmok egymás között...
trendbeli garázdaság
Aug 10, 2021 16:56:20
Azt mondja, hogy ő még soha nem hallott arról, hogy a melegségéért valakit bántottak volna iskolában. De ha ilyen történne, akkor azon kell elgondolkodni, hogy a bántalmazók vajon honnan tudták, hogy az illető meleg? Értsd: az a jó buzi, aki titkolja. Szerinte csak azokat a buzikat verik meg, akik az LMBTQ "politikai mozgalom" jelképeit tűzik ki a ruhájukra.
Kit is vertek meg és szívattak már általános iskolában is amiatt, mert buzi? Bingó, ifjabb Boros Lászlót, alias Kisborost, vagy ahogy én hívom, kisbuzit.
A látens buzi ukrin migri már gyerekként is annyira meleg volt, hogy kipattogott a kezében a kukorica. Kapta is az ívet a vidéki srácoktól, miközben sírva verte otthon a faszát a Hasselhoff poszterekre LOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLL
Ugyanolyan öngyűlölő debil lett belőle is, mint a recskásból. Ha Lackó és Endre szabadon megélhette volna, hogy a faszt szereti, ma könnyen lehet, hogy mindketten egészen normális melegek lennének, hasznos tagjai a társadalomnak.
Ehelyett élősködő, gyűlölködő, incel kullancsok, akiket bármelyik normális ember gondolkodás nélkül zárna be minimum a diliházba. Mindketten egyértelmű bizonyítékai annak, hova vezet a homofób propaganda és a buzik elnyomása.
Lackó, neked külön gratulálok, hogy a videó alatt bő nyállal szopod fel Sodi faszát LOOOOLLLLLLLLLLL
Aug 10, 2021 16:56:20
broni
(
x45)
Aug 10, 2021 16:57:24
x45)
a kurva anyját, induljon már a ducató, olyann kínzások lesznek....majd berakok valami álllat raw black metalt, nem hallatszik az üvöltése)))))))))))))
broni
(
x45)
Aug 10, 2021 16:58:16
x45)
lackó is buzi????????????de meglepődtem))))))))))))))))
Púpszászi napelem
(
x13)
Aug 10, 2021 17:17:13
x13)
Ezek voltak a legjobb idők. Ment a csekonics, folyt a sörike és jöttek a nézők. Igaz a nem troll nézők 10 perc alatt rájöttek hogy retard és elkezdték szopatni és sima nézőkből gyorsan trollokká avanzsáltak és több százan élőben röhögtünk a fadászpikán.
Hahó
(
x136)
Aug 10, 2021 17:25:11
x136)
Sneci anélkül is nyomod nekünk a műsort, hogy nem nyomod itt az autiloopot naponta 100 kibaszott unalmas kommenttel.
Látjuk ahogy vergődsz a flokkal, látjuk, hogy nem vásárolsz kütyüket, látjuk hogy csak egy par virslire telik a strandon, stb.
Nekünk ennyi infó bőven elég rólad. A többit meg hozzák majd a linzi trollok akik csengetnek, lekövetnek az utcán, beszélnek a szomszédokkal. Most sem abból lett faszerdő, hogy itt elarultad a melócsát. Irl úton jött az infó.
Előlünk nem menekülhetsz.
Látjuk ahogy vergődsz a flokkal, látjuk, hogy nem vásárolsz kütyüket, látjuk hogy csak egy par virslire telik a strandon, stb.
Nekünk ennyi infó bőven elég rólad. A többit meg hozzák majd a linzi trollok akik csengetnek, lekövetnek az utcán, beszélnek a szomszédokkal. Most sem abból lett faszerdő, hogy itt elarultad a melócsát. Irl úton jött az infó.
Előlünk nem menekülhetsz.
Shitposter
Aug 10, 2021 17:58:55
Aug 10, 2021 17:58:55
SARS-CoV-2
Aug 10, 2021 18:05:51
Gyagyás, ha már ennyire képen vagy Chris Channel: nem vélsz párhuzamot felfedezni az ő élete és a te életed között?
Tudod, autista fiatal akinek nincsenek barátai, csak trolljai, 100%-ban az interneten éli szánalmas életét, többszöri tanácsra sem hagy fel az internetes jelenléttel.
Mondjuk neki annyi mentsége van, hogy egy súlyosan sérült autista emberről van szó aki internet nélkül valószínűleg a város csodabogara maradt volna, ellenben veled, aki egy militáns és kártékony szenny volt kezdetektől fogva. Ja, és ő nem pedofil, max gernotofil, de vitatható, mert egy pszichopata csaj győzködte, hogy másszon rá a decens félholt anyjára.
Ja, és Chris Channek, a világ talán valaha volt legnagyobb lolcow-jának volt valamennyi kreativitása, még ha gyermekded is, de kézzel rajzolt saját képregényeket, volt kitartása ahhoz, amit szenvedéllyel csinált, neked baszdmeg semmihez nincs, csak egy lecsúszott alkoholista tróger vagy.
Tudod, autista fiatal akinek nincsenek barátai, csak trolljai, 100%-ban az interneten éli szánalmas életét, többszöri tanácsra sem hagy fel az internetes jelenléttel.
Mondjuk neki annyi mentsége van, hogy egy súlyosan sérült autista emberről van szó aki internet nélkül valószínűleg a város csodabogara maradt volna, ellenben veled, aki egy militáns és kártékony szenny volt kezdetektől fogva. Ja, és ő nem pedofil, max gernotofil, de vitatható, mert egy pszichopata csaj győzködte, hogy másszon rá a decens félholt anyjára.
Ja, és Chris Channek, a világ talán valaha volt legnagyobb lolcow-jának volt valamennyi kreativitása, még ha gyermekded is, de kézzel rajzolt saját képregényeket, volt kitartása ahhoz, amit szenvedéllyel csinált, neked baszdmeg semmihez nincs, csak egy lecsúszott alkoholista tróger vagy.
Aug 10, 2021 18:05:51
Hahó
(
x136)
Aug 10, 2021 18:09:41
x136)
Belenéztem a mirroron az előző flokkba, és felröhögtem ahogy sneci arról panaszkodik, hogy a pozitív es negativ dolgokat is felhasználjuk ellene.
Ez neki most esett le?? Tényleg ekkora idióta? Mégis mit várt azok után, hogy a kivégzésünkre akarna felfogadni embereket, meg szilánkosra törné a csontjainkat, meg halállistázik? Hogy majd meg fogjuk simogatni a buksiját?
Az eszem megáll. Hát nyilvánvaló, hogy ott teszünk neked keresztbe ahol tudunk, és addig szopatunk ameddig élsz. Törődj bele, hogy ilyen előzmények után tőlünk nem szabadulsz.
Ez neki most esett le?? Tényleg ekkora idióta? Mégis mit várt azok után, hogy a kivégzésünkre akarna felfogadni embereket, meg szilánkosra törné a csontjainkat, meg halállistázik? Hogy majd meg fogjuk simogatni a buksiját?
Az eszem megáll. Hát nyilvánvaló, hogy ott teszünk neked keresztbe ahol tudunk, és addig szopatunk ameddig élsz. Törődj bele, hogy ilyen előzmények után tőlünk nem szabadulsz.
Hahó
(
x136)
Aug 10, 2021 18:16:03
x136)
Nem is tudom, hogy hány milliós kárpit kéne felajánlanod csak nekem, hogy kegyet gyakoroljak, és futni hagyjalak. Talán 1 millió eurót? De annyi pénzed neked sose lesz. Meg akkor ott a többi troll.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Aug 10, 2021 18:19:54
x38)
Zsidók vagytok.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Hahó
(
x136)
Aug 10, 2021 18:26:23
x136)
Zsidók vagytok.
Trash csoportos haver
(
x19)
Aug 10, 2021 18:27:24
x19)
Top 10 hazugság a soditól.
10. Lejárt a jogsim, de hamarosan megújítom.
9. Programozó voltam Magyarországon.
8. Zsery 50 eurós lehúzása munka címèn
7. Czenki mamát is lealáztam volna, de...
6. Csak a nyelvvizsga hiányzik a diplomához
5. Masztipartis tagadások
4. Talpig becsületes Márk aki heteró
3. Véletlen felugró ablakok azok a homokos linkek a chromeban.
2. Hol a gyerek?
1. Adósok torlesztenek, faszaság van
2. Hol a gyerek?
vladrl
(
x8)
Aug 10, 2021 18:28:07
x8)
Zsidók vagytok.
Na meló, csá.
Jövő héten
Hahó!
Az más.
Soha többet nem írok ide
* ásít *
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Na meló, csá.
Jövő héten
Hahó!
Az más.
Soha többet nem írok ide
* ásít *
Hahó
(
x136)
Aug 10, 2021 18:29:42
x136)
Top 10 hazugság a soditól.
2. Hol a gyerek?
2. Hol a gyerek?
+1 soha nem hallottam az A betűs cégről.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Aug 10, 2021 18:31:08
x38)
Hát szerintem egyik nap odavándorolhatott a testéből kilépve, ahol síeltem, mert valami idiótát pont megevett egy cápa. Nagy örömmel olvasom, hogy Hannes lett a főellenség, remélem fel is jelentették ASODIT, hadd szopjon még nagyobbat. Munkanélküli-flokk lesz minden héten, amíg a zsidóbankok rá nem taposnak a torkára. A trollok győztek, szokás szerint.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Aug 10, 2021 18:33:30
x38)
Kírúgott, leszart róka! Mennyi a tartozásod? Miből fogod fizetni most, hogy MEGINT kirúgtak? Hannes jó haverom lett, nagyon fog örülni annak, ha elküldöm neki a fenyegetőzős kommentedet! Az ajánlóleveledet fogalmazhatod a priccsen!
Hahó
(
x136)
Aug 10, 2021 18:35:43
x136)
Kírúgott, leszart róka! Mennyi a tartozásod? Miből fogod fizetni most, hogy MEGINT kirúgtak? Hannes jó haverom lett, nagyon fog örülni annak, ha elküldöm neki a fenyegetőzős kommentedet! Az ajánlóleveledet fogalmazhatod a priccsen!
Whatjóhaver? Volt valami kontakt? Infók vannak?
Ásó27
(
x68)
Aug 10, 2021 18:37:33
x68)
Asodi megint bajban lesz akkor, kellett neki a fórumra írógatni...
Mifaaaaaaaaaaaan
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Aug 10, 2021 18:42:15
x38)
Íródott neki egy levél, amiben részletezve lett, hogy ASODI mit kontárkodott össze, hogyan lehetne ezt olcsón átnézni, milyen lépéseket kéne tenni. Ezt megköszönte nagyon szépen, és amikor utána megint írtam neki, hogy mi a fasz van már, akkor mondta, hogy egy ÚJ fejlesztő már dolgozik az ügyön. Ez a komment most el fog menni neki, hátha jót fog tenni ASODI osztrák előmenetelének.
Hahó
(
x136)
Aug 10, 2021 18:45:32
x136)
Íródott neki egy levél, amiben részletezve lett, hogy ASODI mit kontárkodott össze, hogyan lehetne ezt olcsón átnézni, milyen lépéseket kéne tenni. Ezt megköszönte nagyon szépen, és amikor utána megint írtam neki, hogy mi a fasz van már, akkor mondta, hogy egy ÚJ fejlesztő már dolgozik az ügyön. Ez a komment most el fog menni neki, hátha jót fog tenni ASODI osztrák előmenetelének.
Szép munka zsidó!
broni
(
x45)
Aug 10, 2021 18:46:48
x45)
sodi, anyád tényleg fingóversenyt nyert a púpszászi kocsmába???????????enyém börtönbe van, mer miskolcra utazott, hogy lelője grósz károlyt.
Trash csoportos haver
(
x19)
Aug 10, 2021 18:48:05
x19)
sodi, anyád tényleg fingóversenyt nyert a púpszászi kocsmába???????????enyém börtönbe van, mer miskolcra utazott, hogy lelője grósz károlyt.
Szopóversenyen is indult az anyja, de az endre sikeresen megvèdte a bajnoki címét.
Hahó
(
x136)
Aug 10, 2021 18:59:50
x136)
Sneci eddig tartott a meséd, hogy a trollok elhordtak mindennek, és emiatt rúgott ki hannes.
A szar munkád miatt lettél kibaszva. LOL
A szar munkád miatt lettél kibaszva. LOL
broni
(
x45)
Aug 10, 2021 19:00:46
x45)
aznap este alig basztak a cigánytelepen.
Ásó27
(
x68)
Aug 10, 2021 19:13:15
x68)
Ez a gyökér már megint megosztotta még egyszer a flokkot a púpfalon :DDDD
Kisboros nem így értette ám a facebookon való hírdetést!
Mifaaaaaaaaaaaan
Kisboros nem így értette ám a facebookon való hírdetést!
broni
(
x45)
Aug 10, 2021 19:17:46
x45)
444.hu/2021/08/10/berlinben-birosag-ele-allt-egy-tanar-aki-a-vad-szerint-megolt-es-megevett-egy-szerelot
sodi is megevett pár szerelőtt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sodi is megevett pár szerelőtt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
142 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Húzd ráczigány?