Jelöljük meg a kettest. Anyuka fogja neki összeszerelni, mert Endre az idegbénulásos pókujjaival nem tud normálisan behajtani egy csavart. Az, hogy nem tud összeszerelni egy 5 lépéses IKEA bútort egyébként nagyjából mindent elárul az összes képességéről.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Gyári hibás volt. Direkt küldtek neki szart.
Ment le a pincébe. Vesz újat.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
ebben eddig lehetett eljutni
hát azért hetyetye
majd a gulágon!!!!!!!!!!!!!!!!!!
éreccségim sincs, mer kirugtak a szakközépből, mer mindig részegen jártam be órára, ha bejártam.
Apa?
a púpja is van vagy 30 kiló.
Németből perfekt az önéletrajza szerint.
jogsíja is van, mondta már párszor, csak lejárt. megújítja gyors.
szombati meló az viszont gond, emiatt nem tudja vállalni pedig megkapná a melót.
Neked ezek közül melyik van meg, vagy melyik menne???
Egyszej majtnem kaptam egy postai csomagot, csak andi nyem vette áty nyekem.
Mindegy.
Zsidók vagytok.
ezt úgy mondják szaknyelven, hogy "diploma jelenleg nem áll rendelkezésre"
hát azért hetyetye
nszksz uram.
nem, a trolloknak kell!!!!!!!!!!!!!!!!
Játék során én tapasztaltam 144 hz-es monitorral hogy határozottan javult a célzás már 100 fps-nél is 60hoz képest.
az 50/60 hz-es variálás beállításoknál szerintem a szoba megvilágítás esetleges áram freki függő villogása miatt van hogy ne interferáljon össze a kamera mintavételezési frekvenciájával.
Mennék én is, csakhát nem tudok olvasni. Mindegy, amíg tanulok kapom a több ezer eurós havi segílyt. Sodi, te miért nem csinálod így?
Nekem most kezdődött a szabadságom, IPA mellé az dukál, prof!
🕎Endigame🕎
jó phenést!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hejjj diósgyőr!!!!!!!!!!!!!!!!igyál kalimba gint is, a fügés a legjobb.
jaj, anyám meg ne lássa
nszksz , nem szeretem az ízesített piákat. Lagavulin van most bekészítve, jó füstös mint a perecesi cigánylányok csunyája!
🕎Endigame🕎
Na szevasztok srácok, megjöttem, csak a belvárosban heteróskodtam, huhúúúú. Megőrültök, olyan kiskezicsókolomokat lattam, hogy nem hiszitek el! Minden nőnek két melle volt, huhúúúúúú!
Kedves -! Nem akarok feszültséget, csak a paródiarovatozás helyett figyelmesebben kellett volna elolvasni, amit írtam. Egy szóval nem állítottam, hogy az emberi szem nem képes különbséget tenni 24-30-60-120 fps között. Ha ezt állítottam volna, akkor pont nem érdekelne mennyi fps-sel vesz fel a kamera, hisz úgyis mindegy, ugye? Ugye. Én pont az ellenkezőjéről írtam. Te a "szükséges" szót nem értetted. Az emberi szem 24 fps alatt már picit darabosan látja a felvételt, ezért veszik fel a zsidó filmstúdiók legalább 24 fps-sel a filmeket. Tehát ez a szükséges framerate. Lehet ennél több is, csak nem SZÜKSÉGES. Ha megnézel egy 60 fps-sel készült videót, akkor rögtön érzed, hogy nem "természetes" a szemednek. Így már világos?
Kedves Töppedt! Köszönöm a felvilágosítást :D Egy kis kiegészítéssel élnék! Az első sorod nem teljesen igaz. Ezt nem csak megszokta a szemünk, egészen egzakt módon sikerült a szemünk működését modellezni. A 24-25 fps áll a legközelebb ehhez, de ennek semmi köze a motion blurhöz. Azt a DSLR-MILC kamrákon a zársebesség, mozis kamerákon a shutter angle adja. A DSLR-MILC vonalon mindig a framerate duplájára kell állítani a zárat, tehát 1/50 lesz a sebesség, a mozis kamerákon pedig 180°-ra. Ez fogja adni a természetes elmosódott hatást, amit a szemünk is érzékel. Ha 24fps-sel rögzítek, de 1/1000 a zársebességem, egyáltalán nem lesz motion blur, a mozgás tűéles marad. Azzal még kiegészíteném, hogy ha ehhez egy 50mm gyújtótávú obit használsz, aminek karak(!)terisztikája áll legközelebb az emberi szemhez, már gyakorlatilag le is modellezted azt a fenti beállításokkal együtt.
Csodálkozom, hogy nem említetted a méltán híres Gemini Man-t, amit sikerült 60 fps-sel rögzíteni, hogy minden elemében egy kikúrt szar film legyen. Oscar bácsi meg nem jött. De gondolom ez feltűnt :D
Na elnézést a szakmázásért, de valamit nekem is kell adni a trollexcellhez! Térjünk vissza a munkanélküli pedofil buzikhoz!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
az a lenyeg, hogy üssön., mint tyson a ribiket.
xD
Faszom
Hát persze. Sodika lustább és megbízhatatlanabb, mint maga az anyagos. Mindenféle együttműködésre alkalmatlan, még trükközéssel se lehet rávenni semmire, ami másnak jó és akkor nem beszéltünk arról, hogy mennyire vállalhatatlan karakter.
Miért, mit csinált?
Megvagy mozigépész, megy a trollexcellbe tuti!
*zsidó mozigépész!
Na ágyneműtartó, csá!
Elmúlt 12?
geci ez kurva jó, hogy a shikeres ütyvéd fejében 10+ éve ingyen lakok. ember hány milliót fektettél be ebbe a sztoriba hogy engem besározz te balfasz az idődből fejmelka? mert hogy elméletileg te egy drága ütyféd vagy. az a lényeg, hogy megvannak a logok, mailek, amik téged megcáfolnak de az egód még mindig arra késztet, hogy hazudozz. emlékszel amikor még freeganjaman néven írkálál a polidilin? mostanában mást fikázol azért amit te nyilvánosan hirdettél most mar ezt is letagadod faszfej. most már kussolsz mert kellemetlen lenne hogy egy ócska drogos vagy aki basztat egy drogost. emlékszel amikor felhívtalak és tagadtad, hogy te ide írkálsz?? hebegtél, habogtál, hogy te ide soha sem írtál. szerencsére megvan a felvétel. és ezt senki más nem tudja csak te meg én, tehát tudod, hogy hazudsz rólam. emlékszel amikor snecigecinek átadtam a lista kezelését? nekem még megvannak a mailek, amikben átadom a jelszót. viszont visszagondolva sokkal jobb így hogy beengedtem a korcsot mert a mai napig ezen pattogsz faszfej ez minden pénzt megér, mert nem értem rá, de snecigecinek át lett adva az admin a titkos csoport felett és erről is megvan minden corpus. ne felejtsd el, hogy nálam még megvan a felvétel amin bután próbálod elhitetni, hogy te ide nem is írsz tehát totál hiteltelen vagy. de a legjobb, hogy a drága shikeres ütyféd agyában ingyen ott vagyok 10 plusz éve, csak mert neked nem tetszett amit csináltam. ember, jobb hogy kiadtam a gnómnak a listát, hisz te ebben csak nézőként vettél részt hisz gyáva voltál bármit is csinálni, mindig is csak a dolgok után szaladtál, én csináltam a listát, én engedtem be a korcsot, és a legjobb, hogy téged még ez a mai napig zavar. a lényeg fejmelka, hogy nekem be lehet írni a nevem ide, a tied nem, mert parázol. ember több 10 millió forintot töltöttem el az agyadban elmondásod szerint és egy ruppót nem kaptál érte te shikeres fejmelka. de a legjobb az volt amikor hebegtél habogtál amikor hívtalak, és ez megvan, az tényleg prájszlesz. fejmelka, neked ez lett az életed és fogcsikorgatva vadászol szerencsétlen balfaszokra, csak hogy valakit pofánbassz, mert a való életben erre nem vagy alkalmas. mondjuk jogilag sem, sajnos ez egy ilyen sztárjogásztól szopás. neked még a neved sem lehet ide leírni mert akkora jogász vagy, hiába jössz a kamu dumáddal, rettegsz fejmelka és ennek örülök, mert ez csak egy trollfórum. te egy trollfórumtól félsz, hát milyen csicska ütyféd vagy te, lol...
fejmelka mihal egy csicska aki hazudik mindenkinek mert egy ócska szar
sodi nem kérdez. ő tud.
Még te vagy felháborodva, te áruló geci!
Ha te a ticcses sittessanyi vagy akkor menj vissza csaj streamerek chatjére nyáladzani. :D
folyamatosan nyomon követtem mindkét platformot. pontosan tudom hogy hazudsz.
az anyagbojozó arcoknak nem sok köze van az A-betűs céghez és sneci kirúgatásához.
mint ahogy miattatok nem halad a korcs új lokációjának felkutatása sem, mert folyamatosan műsoron tartjátok bajuszt és az újra kiprovokált hárczot.
Mondom ám, hogy felszopó vagy xDDDD
A kutatás a háttérben folyik, ahogy az A-betűs is így volt. Lehet, hogy nem követted nyomon elég figyelmesen a dolgokat, de én ha jól emlékszem egy picurkát azért segítettem az A-betűs cégnél, még mielőtt te, nagy nyomkövető tudtál volna róla. De inkább takarodj innen a MethMouth seggébe, NSZKSZ!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Hiszen leírta. Ő az áruló, aki beengedte snecit az első levlistára, és miatta tudta sneci törölni pl. a buzivideós playlistjét a recskagate idején, meg még ki tudja milyen értékes bizonyítékokat. És van egy olyan érzésem, hogy ő a sértődött őstroll (vagyis retard) aki bajuszt troll adatokkal kereste meg, és próbálta rábeszélni, hogy indítson nagyerejű nyomozást, akár önfeljelentéssel is.
Drukklok nekik, hogy meg tudják valósítani az álmaikat.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Egy hídember!!! Egy űrdiplomata!!! Asodi irigykedve gondol rád! :)
Kizárt dolog, hogy ő jelent meg. Véletlenségből pont akkor jelent meg, amikor nickkel együtt előkerült a sztori.
Szerintem ez csak tajgi.
Itt mindenki sneci. Evidenciákat.
Pont ugyanezt akartam kérdezni, mi volt az érdeke? Vagy csak megtrollkodni a trollokat?
Nem tudjuk, nem került elő azóta. Valószínűleg csak meg akarta trollkodni a trollokat, mert sodika már akkor is lejáratta magát annyira, hogy biztosan nem a haverja volt - hacsak nem Pál Marciról beszélünk.
Ha az anyagosra célzol, akkor neki semmi köze a Trash csoporthoz, sőt, már velük is háborúzgat, ha olyan lábbal kel fel.
Én ezt értem, de amikor találkozott a két entitás, akkor kezdődött meg az itteni közeg felhígulása. Erre céloztam már az előbb is. Ez persze nem kissebbíti Karib meg rBali érdemeit, de sajnos ez rendkívül sok retardot is bevonzott és vonz be azóta is. Bajusz csak ennek a második hulláma.
Fogsz te még engem rajongással szopni
Hát azért hetyetye. Bajusznak semmi köze nem volt a csoporthoz, most sincs. Elenyésző ember az aki csoporttag és még bajusz nézője is. Az meg hogy két közeg egyesül és lesznek retardok nem lehet elkerülni, viszont jöttek értékes tagok is. Nem hiába lett a pedó elég hamar fekete listás a goethestraße közelében levő szinte összes étteremben :D
Minimum egy fél tucat jó nick szokott irogatni, akikről mindenki tudja, hogy a trash csoportból jöttek, plusz még jó pár lehet, akikről nem tudjuk.
A másik, hogy nem hígul a fórum sehova. Talán változik, de a nosztalgia egy aljas érzés. Azért evolválódott ki, mert az ősembereknek kifizetődő stratégia volt keresni a korábban már működőnek bizonyult megoldásokat és helyeket.
A modern életet viszont inkább megkeseríti. Én inkább írok kommenteket és használom a szavazást, de nem siratom a múltat, ami soha nem létezett abban a formában, ahogy a nosztalgia el akarja hitetni velem.
nekem pont ez fura hogy ha levlista akkor annak nem mailboxokban kéne pihenni?
Egy része igen, azok a pédián vannak, de sokat eltüntetett, a mammut2-ben ült, és vadul törölt.
Egy isten háta mögötti szigeten voltam, ahol 2 naponta volt betárcsázós net, és emiatt lemaradtam én is sok mindenről.
szerintem östrollok max. 10 lehet, de lehet tevedek.
legyen ebben a hitben a gyagyås, de…….
Itt nem tudom, a levlistán meg az atw-n az a fenti volt a nickje.
Kérsz ogre faszt a pofádba?
Csak nyitott tényérrel volt becsicskulás.
A lista létezett mindig is. Amikor már alaposan leszűrtük a társaságot akkor nagyon kemény sztorik mentek. Nekem a kedvenc időszakom az volt, amikor henriktől minden reggel jött a hírlevél a tk fórumán történtekről. Hónapokig olvastuk úgy a malaczot, hogy fogalma sem volt erről, és csak nyelte a faszcsemetéket.
De még 100 másik ügyet is említhetnék, és nem túlzok. A kappanos korszak, a szóbeli szerződés, amikor a dőrppe felgyújtotta sneci mobilstickjét, ez mind ott szerveződött, és a troll aki éppen csinálta a szopatást élőonline közvetítette hogyan halad a szopatás. Amikor snecit elküldtük andihoz, mert azt hitte vele levelezik. Kurva nagy dolgok voltak, és könnyesre röhögtük magunkat ott a levlistán. És aztán amikor megvolt a szopatás, mindig kitettük ide a fórumra, hogy a többiek is tudjanak röhögni.
látod ezért nincs barátnőd, mert így beszélsz a csajokkal. akkor már inkább huhogj utánnuk, mint az újretard
Szerző:
Ásó27
(
x68)
Sep 14, 2021 16:07:30
Válasz
(5)
x68)
Válasz
(5)
A monitortartó amúgy összeszerelte magát, megvárjuk vele anyukát, vagy ment le a pincébe?
Mifaaaaaaaaaaaan
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 14, 2021 16:08:59
x37)
A monitortartó amúgy összeszerelte magát, megvárjuk vele anyukát, vagy ment le a pincébe?
Jelöljük meg a kettest. Anyuka fogja neki összeszerelni, mert Endre az idegbénulásos pókujjaival nem tud normálisan behajtani egy csavart. Az, hogy nem tud összeszerelni egy 5 lépéses IKEA bútort egyébként nagyjából mindent elárul az összes képességéről.
xray
(
x21)
Sep 14, 2021 16:24:58
x21)
Sep 14, 2021 16:24:58
csúcs volt az elemcsere is a nagy késsel. nem sokon múlt, hogy hasba szúrja magát. életében nem vágott le egy szelet kenyeret. Sep 14, 2021 16:24:58
broni
(
x45)
Sep 14, 2021 16:27:09
x45)
én egy kinderfigurát se bírok összerakni, de mán széttittam az agyam.
SyntaxError
(
x24)
Sep 14, 2021 16:28:16
x24)
Gyári hibás volt. Direkt küldtek neki szart.
Ment le a pincébe. Vesz újat.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Sep 14, 2021 16:31:51
x6)
xray
(
x21)
Sep 14, 2021 16:32:45
x21)
Sep 14, 2021 16:32:45
csinálj hóembert :) Sep 14, 2021 16:32:45
broni
(
x45)
Sep 14, 2021 16:34:43
x45)
csinálj hóembert :)
majd a gulágon!!!!!!!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Sep 14, 2021 16:36:44
x45)
éreccségim sincs, mer kirugtak a szakközépből, mer mindig részegen jártam be órára, ha bejártam.
Tyodika
Sep 14, 2021 16:46:09
Apa?
Sep 14, 2021 16:46:09
SyntaxError
(
x24)
Sep 14, 2021 16:46:25
x24)
Sodi! A német posta postásokat toboroz!
Feltételek:
- Alapfokú német nyelvtudás
- Jogosítvány
- Szombaton is dolgozni kell
- És 30 kilós csomagokkal kell tudni megbirkózni
index.hu/gazdasag/2021/09/14/deutsche-post-postas-allashirdetes-munkaerohiany/
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Feltételek:
- Jogosítvány
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 14, 2021 16:49:26
x19)
Feltételek:
- Jogosítvány
Feltételek:
- Jogosítvány
a púpja is van vagy 30 kiló.
Németből perfekt az önéletrajza szerint.
jogsíja is van, mondta már párszor, csak lejárt. megújítja gyors.
szombati meló az viszont gond, emiatt nem tudja vállalni pedig megkapná a melót.
tyodika
Sep 14, 2021 16:51:18
Egyszej majtnem kaptam egy postai csomagot, csak andi nyem vette áty nyekem.
Mindegy.
Zsidók vagytok.
Sep 14, 2021 16:51:18
Tyodika
Sep 14, 2021 16:52:55
Schwartz nagyi mindig azt mondta, hogy nem szabad szombaton dolgozni. Ilyen nagyon egyszerű ez. Konzervatív, családközpontú Sodi a Sodi.
Sep 14, 2021 16:52:55
Ásó27
(
x68)
Sep 14, 2021 16:56:14
x68)
Endre, a mottód úgyis az, hogy "dobog a szív, jönnek a csomagok", szóval ez a te munkád! Bevonzottad a sok postásozásoddal!!!
Mifaaaaaaaaaaaan
broni
(
x45)
Sep 14, 2021 17:01:11
x45)
csak 33 látogató, sodi, gyorsan gyujsd fel magad live!!!!!!!!!!!!!!elhal a pédia!!!!!!!!!!!!!!
Schwezoff Dávid
(
x6)
Sep 14, 2021 17:03:44
x6)
broni
(
x45)
Sep 14, 2021 17:07:06
x45)
nszksz uram.
broni
(
x45)
Sep 14, 2021 17:08:51
x45)
31 látogató, nem lesz jó vége, akkor engem feszítsetek keresztre livestream. aztán jó nagy szögekkel, nagycsontú vok.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 14, 2021 17:14:07
x38)
sneci anyja fog felfúrni téged a keresztre!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
broni
(
x45)
Sep 14, 2021 17:21:06
x45)
sneci anyja fog felfúrni téged a keresztre!
nem, a trolloknak kell!!!!!!!!!!!!!!!!
linzi fapóleon
(
x8)
Sep 14, 2021 17:21:10
x8)
Vadászpilótákon csináltak teszteket, és ők 1/200-ad másodpercre felvillanó képeken még be tudtak azonosítani különböző repülőgéptípusokat. Nagyon sok függ a trenírozástól. Egy MLG_noscope_haxxorz69_420killer_pussyhunter, 19 éves CS:GO pro simán látni fogja a különbséget 60 Hz és 144 között, én meg nem.
Játék során én tapasztaltam 144 hz-es monitorral hogy határozottan javult a célzás már 100 fps-nél is 60hoz képest.
az 50/60 hz-es variálás beállításoknál szerintem a szoba megvilágítás esetleges áram freki függő villogása miatt van hogy ne interferáljon össze a kamera mintavételezési frekvenciájával.
Gazságügyi szakpszichó
Sep 14, 2021 17:36:57
Lackó, mutasd meg szépen a retardbabán, melyik testrészére mondták a trollok hogy zsíros és sosem mossa?!
Sep 14, 2021 17:36:57
broni
(
x45)
Sep 14, 2021 18:18:32
x45)
hiányzik a gore tartalom??????????????????
Ahmed
Sep 14, 2021 18:23:28
Feltételek:
- Jogosítvány
Feltételek:
- Jogosítvány
Mennék én is, csakhát nem tudok olvasni. Mindegy, amíg tanulok kapom a több ezer eurós havi segílyt. Sodi, te miért nem csinálod így?
Sep 14, 2021 18:23:28
Penzmento
(
x6)
Sep 14, 2021 18:29:49
x6)
hiányzik a gore tartalom??????????????????
broni
(
x45)
Sep 14, 2021 18:33:04
x45)
jó phenést!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hejjj diósgyőr!!!!!!!!!!!!!!!!igyál kalimba gint is, a fügés a legjobb.
Egy Vlognéző Gyerek
(
x2)
Sep 14, 2021 18:35:40
x2)
Megint nyóckeres live-ba kezdett a drogos, mindenki ágyneműtartóba!!!
Putyputyputy HALLO
broni
(
x45)
Sep 14, 2021 18:40:56
x45)
Megint nyóckeres live-ba kezdett a drogos, mindenki ágyneműtartóba!!!
jaj, anyám meg ne lássa
Penzmento
(
x6)
Sep 14, 2021 18:43:05
x6)
nszksz , nem szeretem az ízesített piákat. Lagavulin van most bekészítve, jó füstös mint a perecesi cigánylányok csunyája!
max5enutálnak
(
x47)
Sep 14, 2021 19:01:19
x47)
Nem vágom, valami copypasta? Snecológiai parafrázis?
Csak azt tudom, hogy látom a 60 fps és 120fps közti különbséget is, azt pedig már csak béna, szarkasztikus mémekben állítják, hogy 30 fps-nél többre nincs szükség.
Csak azt tudom, hogy látom a 60 fps és 120fps közti különbséget is, azt pedig már csak béna, szarkasztikus mémekben állítják, hogy 30 fps-nél többre nincs szükség.
A szem csak simán megszokta a 24 fps-t. Azt az élményt kapcsolod össze a "mozis" hatással, mert több a motion blur/képkocka. Biztos te is érezted már, hogy bizonyos filmeknek "tévés" hatása van, túl éles a kép, mert valamilyen okból magasabb fordulatszámmal rögzítették. Ilyen volt például a Hobbit a maga 48 fps-ével. Az első 1-2 percben úgy tűnt, mintha sietnének a figurák és tűéles volt a kép, aztán az agyad szépen visszakorrigált, és már nem is láttad a különbséget. Animációs filmeknél simán van olyan, hogy "animating on twos", azaz minden második képkocka mozdul. És még ezt is tudod folyamatosnak látni. Ilyen volt például a Spider-Verse-ben Miles Morales mozgása, hogy jelezzék, hogy ő még tapasztalatlan, esetlen. Feltűnt? Alig egy pár embernek. A Mad Max Fury Roadban pedig konkrétan jelenetenként változott az fps, az akció jellegétől függően. Feltűnt? Alig valakinek, oszt kaptak 5 Oscart. De ez a téma túl messzire visz, és nem sok köze van Endréhez, mert ő minden sebességnél fos :D
Na szevasztok srácok, megjöttem, csak a belvárosban heteróskodtam, huhúúúú. Megőrültök, olyan kiskezicsókolomokat lattam, hogy nem hiszitek el! Minden nőnek két melle volt, huhúúúúúú!
Kedves -! Nem akarok feszültséget, csak a paródiarovatozás helyett figyelmesebben kellett volna elolvasni, amit írtam. Egy szóval nem állítottam, hogy az emberi szem nem képes különbséget tenni 24-30-60-120 fps között. Ha ezt állítottam volna, akkor pont nem érdekelne mennyi fps-sel vesz fel a kamera, hisz úgyis mindegy, ugye? Ugye. Én pont az ellenkezőjéről írtam. Te a "szükséges" szót nem értetted. Az emberi szem 24 fps alatt már picit darabosan látja a felvételt, ezért veszik fel a zsidó filmstúdiók legalább 24 fps-sel a filmeket. Tehát ez a szükséges framerate. Lehet ennél több is, csak nem SZÜKSÉGES. Ha megnézel egy 60 fps-sel készült videót, akkor rögtön érzed, hogy nem "természetes" a szemednek. Így már világos?
Kedves Töppedt! Köszönöm a felvilágosítást :D Egy kis kiegészítéssel élnék! Az első sorod nem teljesen igaz. Ezt nem csak megszokta a szemünk, egészen egzakt módon sikerült a szemünk működését modellezni. A 24-25 fps áll a legközelebb ehhez, de ennek semmi köze a motion blurhöz. Azt a DSLR-MILC kamrákon a zársebesség, mozis kamerákon a shutter angle adja. A DSLR-MILC vonalon mindig a framerate duplájára kell állítani a zárat, tehát 1/50 lesz a sebesség, a mozis kamerákon pedig 180°-ra. Ez fogja adni a természetes elmosódott hatást, amit a szemünk is érzékel. Ha 24fps-sel rögzítek, de 1/1000 a zársebességem, egyáltalán nem lesz motion blur, a mozgás tűéles marad. Azzal még kiegészíteném, hogy ha ehhez egy 50mm gyújtótávú obit használsz, aminek karak(!)terisztikája áll legközelebb az emberi szemhez, már gyakorlatilag le is modellezted azt a fenti beállításokkal együtt.
Csodálkozom, hogy nem említetted a méltán híres Gemini Man-t, amit sikerült 60 fps-sel rögzíteni, hogy minden elemében egy kikúrt szar film legyen. Oscar bácsi meg nem jött. De gondolom ez feltűnt :D
Na elnézést a szakmázásért, de valamit nekem is kell adni a trollexcellhez! Térjünk vissza a munkanélküli pedofil buzikhoz!
Egy Vlognéző Gyerek
(
x2)
Sep 14, 2021 19:01:43
x2)
Kurva izgalmas a bajusz hetyetyéje, konkrétan 8 másodpercenként akad el a stream úgy 5 másodpercre....xd
Putyputyputy HALLO
broni
(
x45)
Sep 14, 2021 19:05:55
x45)
az a lenyeg, hogy üssön., mint tyson a ribiket.
-
Sep 14, 2021 19:14:20
Eddig csak érteletlen okoskodás volt fémkeresőkről és "ereklyékről", de most azt mondja, hogy "óriási döntéseket hoztam, mégiscsak lesz endrével kapcsolatban valami".
Mivel egy hazudós személyiségzavaros, ezért infója nem lesz, azt hiába várjátok, de az érdekes, hogy az összes korábbi fórumhárc viszonylag jól korrelált azzal, hogy éppen milyen elvárásai voltak a sodikával kapcsolatos médiapartnerséggel.
Amikor épp shaját megoldást akart építeni sodikára, akkor Radírpók, Örebró és Zulu anyja nem győzött csuklani, amikor pedig feladta, miután tizedjére baszta rá a korcs a telefont, mindig jött a béke és a kapituláció.
Ez a legutolsó hárc lett volna az első, ami nem járt együtt a médiapartnerségi remények újjáéledésével - de ha tovább folytatja a fantáziálást, akkor ez se lesz kivétel.
Mivel egy hazudós személyiségzavaros, ezért infója nem lesz, azt hiába várjátok, de az érdekes, hogy az összes korábbi fórumhárc viszonylag jól korrelált azzal, hogy éppen milyen elvárásai voltak a sodikával kapcsolatos médiapartnerséggel.
Amikor épp shaját megoldást akart építeni sodikára, akkor Radírpók, Örebró és Zulu anyja nem győzött csuklani, amikor pedig feladta, miután tizedjére baszta rá a korcs a telefont, mindig jött a béke és a kapituláció.
Ez a legutolsó hárc lett volna az első, ami nem járt együtt a médiapartnerségi remények újjáéledésével - de ha tovább folytatja a fantáziálást, akkor ez se lesz kivétel.
Sep 14, 2021 19:14:20
kramalon
(
x8)
Sep 14, 2021 19:17:06
x8)
azt sem ő derítette ki. :)
xD
xray
(
x21)
Sep 14, 2021 19:19:04
x21)
snecinek nincs szüksége mediapartnerekre, neki sponzor kell(ene). bajusz tévedésben van.
-
Sep 14, 2021 19:27:21
snecinek nincs szüksége mediapartnerekre, neki sponzor kell(ene). bajusz tévedésben van.
Hát persze. Sodika lustább és megbízhatatlanabb, mint maga az anyagos. Mindenféle együttműködésre alkalmatlan, még trükközéssel se lehet rávenni semmire, ami másnak jó és akkor nem beszéltünk arról, hogy mennyire vállalhatatlan karakter.
Sep 14, 2021 19:27:21
Kaleta Gábor
Sep 14, 2021 19:28:49
Annyi rosszat mondtál Endréről, meg kell említeni hogy a gyerekeket viszont szereti. Sep 14, 2021 19:28:49
-
Sep 14, 2021 19:34:53
Életmentő sors-interjúra fogja felkérni Endrét. A discordján lesz róla privát link.
Sep 14, 2021 19:34:53
RodeoJoe
Sep 14, 2021 19:38:41
Ha valaki bannoltatni akarja a bajszost, ezt rögzítse. Van hozzá alapanyag.
Sep 14, 2021 19:38:41
Report Robi
Sep 14, 2021 19:39:13
Ha valaki bannoltatni akarja a bajszost, ezt rögzítse. Van hozzá alapanyag.
Miért, mit csinált?
Sep 14, 2021 19:39:13
linzi fapóleon
(
x8)
Sep 14, 2021 19:42:20
x8)
....Egy szóval nem állítottam, hogy az emberi szem nem képes különbséget tenni 24-30-60-120 fps között. Ha ezt állítottam volna, akkor pont nem érdekelne mennyi fps-sel vesz fel a kamera, hisz úgyis mindegy, ugye? Ugye. Én pont az ellenkezőjéről írtam. Te a "szükséges" szót nem értetted. Az emberi szem 24 fps alatt már picit darabosan látja a felvételt, ezért veszik fel a zsidó filmstúdiók legalább 24 fps-sel a filmeket. Tehát ez a szükséges framerate. Lehet ennél több is, csak nem SZÜKSÉGES. Ha megnézel egy 60 fps-sel készült videót, akkor rögtön érzed, hogy nem "természetes" a szemednek. Így már világos? ...
max5enutálnak
(
x47)
Sep 14, 2021 19:43:41
x47)
*zsidó mozigépész!
Na ágyneműtartó, csá!
linzi fapóleon
(
x8)
Sep 14, 2021 19:46:55
x8)
eNDRE hol a kurva anyádban van a flokk?
RodeoJoe
Sep 14, 2021 19:50:47
Hat szerintem a twitch-nek van olyan policyja ami nem engedi a twitchereknek hogy maganba kérjenek pénzt.
Ez egy.
Ez egy.
Sep 14, 2021 19:50:47
Lájvnéző
Sep 14, 2021 19:54:10
80 néző van este 8kor. Nem rossz magyar szinten, de a két hetes soha többé nem streamelek időszak előtt ritka volt a 150 alatti nézőszám, a 200 fölötti pedig nem. Még az előző napok streamjeit is 100-120 ember nézte, bár lehet, hogy csak épp nem ér rá a törzsgárda egy része, vagy csak a kivételesen unalmas kontentnek szól az érdektelenség.
Azért azt ki lehet jelenteni, hogy a durva felívelő trend, amire annyira felizgult júniusban, egyértelműen megtört.
Azért azt ki lehet jelenteni, hogy a durva felívelő trend, amire annyira felizgult júniusban, egyértelműen megtört.
Sep 14, 2021 19:54:10
broni
(
x45)
Sep 14, 2021 20:03:46
x45)
sodit várják a barátai
xray
(
x21)
Sep 14, 2021 20:05:04
x21)
Sep 14, 2021 20:05:04
sodit várják a barátai
jav: rajongói Sep 14, 2021 20:05:04
broni
(
x45)
Sep 14, 2021 20:23:25
x45)
sodi, baszol egy jó csajjal???????????????
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 14, 2021 20:24:01
x19)
sodi, baszol egy jó csajjal???????????????
Elmúlt 12?
önképző zsírdisznológus
Sep 14, 2021 20:32:06
A dühös extroll valszeg az önképző zsírdisznológus lesz, aki hozzáférést adott snecinek a levlistához. Emiatt tudott sneci időben törölgetni a recskagate idején.
geci ez kurva jó, hogy a shikeres ütyvéd fejében 10+ éve ingyen lakok. ember hány milliót fektettél be ebbe a sztoriba hogy engem besározz te balfasz az idődből fejmelka? mert hogy elméletileg te egy drága ütyféd vagy. az a lényeg, hogy megvannak a logok, mailek, amik téged megcáfolnak de az egód még mindig arra késztet, hogy hazudozz. emlékszel amikor még freeganjaman néven írkálál a polidilin? mostanában mást fikázol azért amit te nyilvánosan hirdettél most mar ezt is letagadod faszfej. most már kussolsz mert kellemetlen lenne hogy egy ócska drogos vagy aki basztat egy drogost. emlékszel amikor felhívtalak és tagadtad, hogy te ide írkálsz?? hebegtél, habogtál, hogy te ide soha sem írtál. szerencsére megvan a felvétel. és ezt senki más nem tudja csak te meg én, tehát tudod, hogy hazudsz rólam. emlékszel amikor snecigecinek átadtam a lista kezelését? nekem még megvannak a mailek, amikben átadom a jelszót. viszont visszagondolva sokkal jobb így hogy beengedtem a korcsot mert a mai napig ezen pattogsz faszfej ez minden pénzt megér, mert nem értem rá, de snecigecinek át lett adva az admin a titkos csoport felett és erről is megvan minden corpus. ne felejtsd el, hogy nálam még megvan a felvétel amin bután próbálod elhitetni, hogy te ide nem is írsz tehát totál hiteltelen vagy. de a legjobb, hogy a drága shikeres ütyféd agyában ingyen ott vagyok 10 plusz éve, csak mert neked nem tetszett amit csináltam. ember, jobb hogy kiadtam a gnómnak a listát, hisz te ebben csak nézőként vettél részt hisz gyáva voltál bármit is csinálni, mindig is csak a dolgok után szaladtál, én csináltam a listát, én engedtem be a korcsot, és a legjobb, hogy téged még ez a mai napig zavar. a lényeg fejmelka, hogy nekem be lehet írni a nevem ide, a tied nem, mert parázol. ember több 10 millió forintot töltöttem el az agyadban elmondásod szerint és egy ruppót nem kaptál érte te shikeres fejmelka. de a legjobb az volt amikor hebegtél habogtál amikor hívtalak, és ez megvan, az tényleg prájszlesz. fejmelka, neked ez lett az életed és fogcsikorgatva vadászol szerencsétlen balfaszokra, csak hogy valakit pofánbassz, mert a való életben erre nem vagy alkalmas. mondjuk jogilag sem, sajnos ez egy ilyen sztárjogásztól szopás. neked még a neved sem lehet ide leírni mert akkora jogász vagy, hiába jössz a kamu dumáddal, rettegsz fejmelka és ennek örülök, mert ez csak egy trollfórum. te egy trollfórumtól félsz, hát milyen csicska ütyféd vagy te, lol...
Sep 14, 2021 20:32:06
broni
(
x45)
Sep 14, 2021 20:34:24
x45)
Elmúlt 12?
sodi nem kérdez. ő tud.
variálás
Sep 14, 2021 20:41:30
Mik vannak, a zsírdisznológia egy egymásra épülő 28 féléves tárgy, képtelenség önállóan, a profok segítsége nélkül megtanulni.
Sep 14, 2021 20:41:30
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 14, 2021 20:47:16
x37)
Retardok takarodó. Ôstroll retardok is.
max5enutálnak
(
x47)
Sep 14, 2021 20:51:24
x47)
Nem szégyellem bevallani, hogy ebből bizony semmit nem értek. Valaki segítene, vagy nem éri meg az effortot a továbbképzés?
broni
(
x45)
Sep 14, 2021 20:56:07
x45)
befektetési tanácsadó vok. italba fektetem a tőkét.
Púpszászi napelem
(
x13)
Sep 14, 2021 21:04:36
x13)
Sodi, a legóbusz kivan már rakva?
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Hahó
(
x136)
Sep 14, 2021 21:06:54
x136)
Csak előbújt az áruló!!! :))))
— __ —
Sep 14, 2021 21:09:50
Még te vagy felháborodva, te áruló geci!
Sep 14, 2021 21:09:50
broni
(
x45)
Sep 14, 2021 21:15:59
x45)
jézus is koporofág vót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Sep 14, 2021 21:16:13
x45)
koprofág
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 14, 2021 21:20:48
x38)
Kurvanagy, hogy itt vagy még mindig, te darab szar! Te pária hulladék, lurkolni van csak merszed? És neked áll feljebb??? xDDDDDD
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 14, 2021 21:22:47
x37)
Ki ez a retard?
sittessanyi
(
x7)
Sep 14, 2021 21:23:48
x7)
igazából nem akartam regisztrálni már ide az utóbbi idők silánytalan tartalma miatt, de most már tényleg nagyon kíváncsi vagyok (gondolom nemcsak én egyedül) hogy az a 6-8 retard account, akik szétverték a tanszéki munkát azzal hogy 0-24-ben anyagbojoztak és próbálták visszatriggerelni a békeszerződést alapvetően betartó bajszost, hogy mi a céljuk?
addda nyomta a saját műsorát és életét, le sem szarta jó ideig a fórumot, de itt folyamatosan ment a gyalázása.
értem srácok, hogy ti marha sikeres vállalkozóknak képzelitek magatokat és a mesevilágotokban nem natasha szintű csajotok van hanem min 3 palivin barbit kúrtok egyszerre, de ha ezt úgy akarjátok bizonyítani hogy bajszos fogán, lakásán, ismerősein pörögtök non-stop, és bizonygatjátok egy anonim trollfórum közönségének hogy ti mekkora istencsászárok vagytok vele szemben, azon én csak mosolyogni tudok, mert ilyet a sodi szokott csinálni.
vagyis csak mosolyognék, mert alapvetően sodi miatt járnék ide, hogy lássam a szopását, a kudarcait és a szenvedését, hogy elsimerően csettinthessek a tanszéki munka kapcsán, ami újra és újra felfedi a korcs búvóhelyét.
de ehelyett most minden este a ti retardhárczotokat kell olvasgatnom a bajszos ellen. *ásít*
igazán eltakarodhatnátok a kurva anyátokba!
nszksz a sodikontentre vágyó trollégák nevében is.
addda nyomta a saját műsorát és életét, le sem szarta jó ideig a fórumot, de itt folyamatosan ment a gyalázása.
értem srácok, hogy ti marha sikeres vállalkozóknak képzelitek magatokat és a mesevilágotokban nem natasha szintű csajotok van hanem min 3 palivin barbit kúrtok egyszerre, de ha ezt úgy akarjátok bizonyítani hogy bajszos fogán, lakásán, ismerősein pörögtök non-stop, és bizonygatjátok egy anonim trollfórum közönségének hogy ti mekkora istencsászárok vagytok vele szemben, azon én csak mosolyogni tudok, mert ilyet a sodi szokott csinálni.
vagyis csak mosolyognék, mert alapvetően sodi miatt járnék ide, hogy lássam a szopását, a kudarcait és a szenvedését, hogy elsimerően csettinthessek a tanszéki munka kapcsán, ami újra és újra felfedi a korcs búvóhelyét.
de ehelyett most minden este a ti retardhárczotokat kell olvasgatnom a bajszos ellen. *ásít*
igazán eltakarodhatnátok a kurva anyátokba!
nszksz a sodikontentre vágyó trollégák nevében is.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 14, 2021 21:26:42
x38)
A tanszék munka pörög, A-betűs cég, Hahó! A háttérben reptetjük a kémkakast, csak ASODI most nem ír ide. És az anyagos fogtündér kezdte újra a hárcot, szóval vele beszéld meg a DC-jén, felszopkodó faszfej! Érdekes, hogy Zsír blogja miatt nem jöttél ide csipogni! Inkább foglalkozz ASODIVAL, és írd ide amit megtudtál. NSZKSZ!
SIMP Detektor
Sep 14, 2021 21:31:43
hetyetye
Ha te a ticcses sittessanyi vagy akkor menj vissza csaj streamerek chatjére nyáladzani. :D
Sep 14, 2021 21:31:43
sittessanyi
(
x7)
Sep 14, 2021 21:31:48
x7)
És az anyagos fogtündér kezdte újra a hárcot, szóval vele beszéld meg a DC-jén, felszopkodó faszfej!
az anyagbojozó arcoknak nem sok köze van az A-betűs céghez és sneci kirúgatásához.
mint ahogy miattatok nem halad a korcs új lokációjának felkutatása sem, mert folyamatosan műsoron tartjátok bajuszt és az újra kiprovokált hárczot.
Hahó
(
x136)
Sep 14, 2021 21:32:25
x136)
Nem kell aggódni a tanszéki munka miatt, mert a háttérben a nagy nevek nagy dolgokat csinálnak hahó!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 14, 2021 21:35:26
x38)
Mondom ám, hogy felszopó vagy xDDDD
A kutatás a háttérben folyik, ahogy az A-betűs is így volt. Lehet, hogy nem követted nyomon elég figyelmesen a dolgokat, de én ha jól emlékszem egy picurkát azért segítettem az A-betűs cégnél, még mielőtt te, nagy nyomkövető tudtál volna róla. De inkább takarodj innen a MethMouth seggébe, NSZKSZ!
Hahó
(
x136)
Sep 14, 2021 21:42:09
x136)
Én olyan vagyok mint neó, próbálok egyensúlyt teremteni a fórum és a bajuszbirodalom között de shenki nem értékeli.
Trinity kell még valamit mondanom?
Hahó
(
x136)
Sep 14, 2021 21:49:41
x136)
Ki ez a retard?
Hiszen leírta. Ő az áruló, aki beengedte snecit az első levlistára, és miatta tudta sneci törölni pl. a buzivideós playlistjét a recskagate idején, meg még ki tudja milyen értékes bizonyítékokat. És van egy olyan érzésem, hogy ő a sértődött őstroll (vagyis retard) aki bajuszt troll adatokkal kereste meg, és próbálta rábeszélni, hogy indítson nagyerejű nyomozást, akár önfeljelentéssel is.
Drukklok nekik, hogy meg tudják valósítani az álmaikat.
Érdeklődő
(
x6)
Sep 14, 2021 21:51:39
x6)
Én olyan vagyok mint neó, próbálok egyensúlyt teremteni a fórum és a bajuszbirodalom között de shenki nem értékeli.
Egy hídember!!! Egy űrdiplomata!!! Asodi irigykedve gondol rád! :)
D_Dezső
(
x29)
Sep 14, 2021 22:11:04
x29)
Ha egy picit elfonatkoztatunk' és megpróbálunk egy kívülálló szemszögéből ránézni a dolgokra. Komikusnak tűnhet, hogy értelmes (írásképük alapján), felnőtt emberek egy torz szellemi fogyatékos buzi playlistjén, meg lakóhelyén 'mennek egymás torkának'.
Péküljünk ki!
Péküljünk ki!
Hahó
(
x136)
Sep 14, 2021 22:15:16
x136)
Aki nem volt ott az képzelje el, hogy megvan a nagy felfedezés, sneci lelepleződött recskavideókkal, szexhirdetésekkel, buzivideókkal, megy a röhöges és a további kutatómunka a levlistán, és egyszer csak eltűnnek a bizonyítékok, mert senki nem számított arra, hogy van egy áruló a trollok között, és nem ment a screenshotolás az első perctől. Ennek semmi köze hozzám, vagy bármelyik másik trollhoz, egyszerűen csak volt köztünk egy retard aki elrontotta a tanszéki munkát.
És még csodálkozik bazmeg, hogy máig emlékszünk rá. Nem csak én, hanem kb. mindenki aki ott volt. Az újabb egyre szűkülő levlistákon mindig ez a retard volt a példa, hogy a fajtájától kell megóvni a cselekvő trollok munkáját.
Örülök, hogy felbukkant, mert legalább tudjuk, hogy mire kell számítani.
És még csodálkozik bazmeg, hogy máig emlékszünk rá. Nem csak én, hanem kb. mindenki aki ott volt. Az újabb egyre szűkülő levlistákon mindig ez a retard volt a példa, hogy a fajtájától kell megóvni a cselekvő trollok munkáját.
-
Sep 14, 2021 22:17:57
Kizárt dolog, hogy ő jelent meg. Véletlenségből pont akkor jelent meg, amikor nickkel együtt előkerült a sztori.
Szerintem ez csak tajgi.
Sep 14, 2021 22:17:57
Hahó
(
x136)
Sep 14, 2021 22:19:17
x136)
Szerintem ez csak tajgi.
Szerintem ez csak tajgi.
Itt mindenki sneci. Evidenciákat.
max5enutálnak
(
x47)
Sep 14, 2021 22:22:04
x47)
Azt lehet tudni, hogy miért csinálta?
D_Dezső
(
x29)
Sep 14, 2021 22:22:44
x29)
Azt lehet tudni, hogy miért csinálta?
Pont ugyanezt akartam kérdezni, mi volt az érdeke? Vagy csak megtrollkodni a trollokat?
Elsőéves
(
x3)
Sep 14, 2021 22:25:29
x3)
Második generációs emeritaként is tudtam erről sztoriról. Amúg én is sanszosnak tartom, hogy ez valami visszaolvasgatásból jött össze bajusznak meg a minionjainak (gondoljuk csak arra, amikor visszamenőleg kezdte el felpontozni valaki a kommenteket)
A komment nem volt más csak üres fenyegetőzés meg céltalan oltogatás. Az meg amit sittessanyi írt, hogy bajusz elvolt a kis világában és a szemét fórumtrollok baszogatták ez nettó hazugság.
A kisboros által molesztált rühes kutya sem foglalkozott vele, amikor folyamatosan nyomta a faszságait Hahóról, Bolgár Jetiről meg Yitzhakról meg a hangtorzítós trollról. Ezekből kb. 70%-a az ő egyik személyisége volt. Ekkor sírom visssza azokat az időket, amikor még nem keverdtünk össze a trashcsoporttal meg a többi retardálttal, akiknek kurva sok idejük van (lévén, hogy munkanélküliek, mamahotellakók, alkeszek, drogosok stb.) ilyen baromkodásokra.
Fogsz te még engem rajongással szopni
A komment nem volt más csak üres fenyegetőzés meg céltalan oltogatás. Az meg amit sittessanyi írt, hogy bajusz elvolt a kis világában és a szemét fórumtrollok baszogatták ez nettó hazugság.
A kisboros által molesztált rühes kutya sem foglalkozott vele, amikor folyamatosan nyomta a faszságait Hahóról, Bolgár Jetiről meg Yitzhakról meg a hangtorzítós trollról. Ezekből kb. 70%-a az ő egyik személyisége volt. Ekkor sírom visssza azokat az időket, amikor még nem keverdtünk össze a trashcsoporttal meg a többi retardálttal, akiknek kurva sok idejük van (lévén, hogy munkanélküliek, mamahotellakók, alkeszek, drogosok stb.) ilyen baromkodásokra.
Őstroll
Sep 14, 2021 22:27:47
Nem tudjuk, nem került elő azóta. Valószínűleg csak meg akarta trollkodni a trollokat, mert sodika már akkor is lejáratta magát annyira, hogy biztosan nem a haverja volt - hacsak nem Pál Marciról beszélünk.
Sep 14, 2021 22:27:47
Lájvnéző
Sep 14, 2021 22:28:37
Ekkor sírom visssza azokat az időket, amikor még nem keverdtünk össze a trashcsoporttal meg a többi retardálttal, akiknek kurva sok idejük van (lévén, hogy munkanélküliek, mamahotellakók, alkeszek, drogosok stb.) ilyen baromkodásokra.
Ha az anyagosra célzol, akkor neki semmi köze a Trash csoporthoz, sőt, már velük is háborúzgat, ha olyan lábbal kel fel.
Sep 14, 2021 22:28:37
Elsőéves
(
x3)
Sep 14, 2021 22:33:26
x3)
Én ezt értem, de amikor találkozott a két entitás, akkor kezdődött meg az itteni közeg felhígulása. Erre céloztam már az előbb is. Ez persze nem kissebbíti Karib meg rBali érdemeit, de sajnos ez rendkívül sok retardot is bevonzott és vonz be azóta is. Bajusz csak ennek a második hulláma.
Szemét csoport tag
Sep 14, 2021 22:40:52
Hát azért hetyetye. Bajusznak semmi köze nem volt a csoporthoz, most sincs. Elenyésző ember az aki csoporttag és még bajusz nézője is. Az meg hogy két közeg egyesül és lesznek retardok nem lehet elkerülni, viszont jöttek értékes tagok is. Nem hiába lett a pedó elég hamar fekete listás a goethestraße közelében levő szinte összes étteremben :D
Sep 14, 2021 22:40:52
Örebro
(
x17)
Sep 14, 2021 22:42:32
x17)
az biztos, hogy nem lettek mentve a gyagyås cuccai?csak kerdem :-)
Lájvnéző
Sep 14, 2021 22:43:56
Minimum egy fél tucat jó nick szokott irogatni, akikről mindenki tudja, hogy a trash csoportból jöttek, plusz még jó pár lehet, akikről nem tudjuk.
A másik, hogy nem hígul a fórum sehova. Talán változik, de a nosztalgia egy aljas érzés. Azért evolválódott ki, mert az ősembereknek kifizetődő stratégia volt keresni a korábban már működőnek bizonyult megoldásokat és helyeket.
A modern életet viszont inkább megkeseríti. Én inkább írok kommenteket és használom a szavazást, de nem siratom a múltat, ami soha nem létezett abban a formában, ahogy a nosztalgia el akarja hitetni velem.
Sep 14, 2021 22:43:56
linzi fapóleon
(
x8)
Sep 14, 2021 22:44:39
x8)
nekem pont ez fura hogy ha levlista akkor annak nem mailboxokban kéne pihenni?
Örebro
(
x17)
Sep 14, 2021 22:45:28
x17)
en sem ma kezdtem a gyagyåsfaszt követni, de azt gondoltam, hogy az a lista nincs is, na szep igy kell megtudnom, hogy kimaradtam, bezzeg a pedofilt beengedte az årulo.
Hahó
(
x136)
Sep 14, 2021 22:46:37
x136)
Egy része igen, azok a pédián vannak, de sokat eltüntetett, a mammut2-ben ült, és vadul törölt.
Egy isten háta mögötti szigeten voltam, ahol 2 naponta volt betárcsázós net, és emiatt lemaradtam én is sok mindenről.
Örebro
(
x17)
Sep 14, 2021 22:47:11
x17)
szerintem östrollok max. 10 lehet, de lehet tevedek.
Örebro
(
x17)
Sep 14, 2021 22:47:56
x17)
legyen ebben a hitben a gyagyås, de…….
Örebro
(
x17)
Sep 14, 2021 22:49:12
x17)
haho- milyen nicken futott regebben az årulonk?
Örebro
(
x17)
Sep 14, 2021 22:50:09
x17)
remelem a zulu az zulu :-)
Hahó
(
x136)
Sep 14, 2021 22:54:49
x136)
haho- milyen nicken futott regebben az årulonk?
Itt nem tudom, a levlistán meg az atw-n az a fenti volt a nickje.
xray
(
x21)
Sep 14, 2021 23:04:58
x21)
Sep 14, 2021 23:04:58
Erre majd emlékeztetlek, amikor kapod a faszt a szádba.
mi van töki, már megint megjelentél? letelt a műszak? Sep 14, 2021 23:04:58
Ogre papa
(
x1)
Sep 14, 2021 23:08:16
x1)
Kérsz ogre faszt a pofádba?
Hahó
(
x136)
Sep 14, 2021 23:10:10
x136)
en sem ma kezdtem a gyagyåsfaszt követni, de azt gondoltam, hogy az a lista nincs is, na szep igy kell megtudnom, hogy kimaradtam, bezzeg a pedofilt beengedte az årulo.
A lista létezett mindig is. Amikor már alaposan leszűrtük a társaságot akkor nagyon kemény sztorik mentek. Nekem a kedvenc időszakom az volt, amikor henriktől minden reggel jött a hírlevél a tk fórumán történtekről. Hónapokig olvastuk úgy a malaczot, hogy fogalma sem volt erről, és csak nyelte a faszcsemetéket.
De még 100 másik ügyet is említhetnék, és nem túlzok. A kappanos korszak, a szóbeli szerződés, amikor a dőrppe felgyújtotta sneci mobilstickjét, ez mind ott szerveződött, és a troll aki éppen csinálta a szopatást élőonline közvetítette hogyan halad a szopatás. Amikor snecit elküldtük andihoz, mert azt hitte vele levelezik. Kurva nagy dolgok voltak, és könnyesre röhögtük magunkat ott a levlistán. És aztán amikor megvolt a szopatás, mindig kitettük ide a fórumra, hogy a többiek is tudjanak röhögni.
technikai_proba
(
x1)
Sep 14, 2021 23:10:23
x1)
látod ezért nincs barátnőd, mert így beszélsz a csajokkal. akkor már inkább huhogj utánnuk, mint az újretard
56 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™