Villám dühös mert lenyúlták a herbálját ezért most elfog beszélgetni a feszverővel az albán cigány haverjaival.
Csak nyitott tényérrel volt becsicskulás.
Esélyes és akkor a vadászbika tényleg beindul
Ez ety fosh!
"én megfoglak, és erőszakkal kidoblak"
Hogy érted? Nem látom, hogy bármit összetört volna.
Beültetett neki valami csókolózást.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Ennek az incel gecinek folyamatosan a sexen jár az agya amit sosem kaphat meg.
Az isteni büntetés.
Mellesleg ez most mi a faszom? Alvós live vagy mi?
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Nem bírok betelni a gondolattal, hogy a recskagnóm ijedtében vissza akart kúszni egy irodai asztal alá. :D:D:D
Meglepték a kolossy téri szép emlékek, visszasírta Vera néni anyáskodását. A szomszédban lévő, még 2 hétig meglévő melóhelye a b-terv. Fappolhatna a fütyikamerának, hogy azonosíthassuk a fal mintázata alapján. :D
Ezt a tényfeltárást anno egyébként még én csináltam, illetve fogalmaztam, az exemmel közösen :) Van még pár kép a tarsolyomban a régi időkből, ha esetleg azokat is fel akarod rakni, szólj.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Persze, amikor éjszakába nyúlóan DOLGOZNAK, nem pedig a monitort nézik idegeskedve, hogy a főnökúr mikor jön rá, hogy nem csinálnak semmit.
Ingatkanügyek
Véletlenül mínuszoltam, pedig zseniális kép!
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Éjfélkor vacsoráznak, simán lehet, hogy kivételesen igazat mondott és nem délben, hanem meló után jön haza ebédelni.
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
kimondottan rossz erzes volt nezni es vårni azt a pillanatot mikor lesz tragedia. en kikapcsoltam es ma reggel nezegettem vissza, mondjuk ha a gyagyåst vertek volna meg tizszer ujranezem, de az az agyserult asszony sajnålatra melto.
Én is inkább kikapcsoltam és mentem aludni. Még utólag is jobb döntés volt, mint ezt az undorító mocsok szart nézni amiben két legalja köcsög állat gyaláz egy kvázi magatehetetlen segítségre szoruló szerencsétlent.
Szerintem minimum délig alszanak azok után, hogy hajnalig ment az üvöltözés.
remelem az lesz a happy end, hogy a gyagyåst bejelentes miatt kibasszåk a kecobol.
Ha hárc, legyen hárc!
Megakadájjozzúk a kílakoltatástt!
Sneci ellopta a képedet, feltette a púpfalra.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Meglesznek villámcsapva.
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Remélem a rendőrség már lett értesítve. :)
És ugye ott volt velük egy körözött bűnöző is.
Készítek a következő 2 napban egy összefoglalót a tegnapi eseményekből.
Egyébként A kannabisszal kapcsolatos törvények és a gyakorlat
Jogi helyzet:
A kannabisz fogyasztása nem büntetendő, de a tartás, a vásárlás és az átadás – akár egy joint megosztása – illegális. Az osztrák törvény világos különbséget tesz a fogyasztással kapcsolatos vétségek és a szervezett bűnözés között.
Endre, szerezz ügyvédet, mert szükséged lesz rá.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 24, 2021 01:23:02
x37)
Na ezek most kimennek hajnalba a parkban. Úgy meg fogják őket baszni az albán cigányok a sötétben, hogy csak na.
Andi
(
x13)
Oct 24, 2021 01:26:01
x13)
Egy besértődött Villám nagyot dobna a műsoron.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Elsőéves
(
x3)
Oct 24, 2021 01:26:06
x3)
Mercike elegánsan gugolva hugyozik az utcán. Igazi finom hölgy :DDDDDDD
Fogsz te még engem rajongással szopni
szellem embere
Oct 24, 2021 01:26:35
Sodi a nézőknek a parkban:
"Guggolva pisil! Ami tök aranyos, amíg nem velem van"
Ez kész.
"Guggolva pisil! Ami tök aranyos, amíg nem velem van"
Ez kész.
Oct 24, 2021 01:26:35
xray
(
x21)
Oct 24, 2021 01:26:59
x21)
megy az autiloop, nem bírja befejezni.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Oct 24, 2021 01:27:35
x7)
Egyszerűbb lenne reggel utána menni a melócsába, de én még várnék egy két hetet, mert esélyes, hogy kibasszák.
Első hónapban hagyják a sarokban, hogy ismerkedjem a meglevő kóddal, úgyis szól ha van kérdése. Dőlnek is a megosztások munkaidőben.
|__o__|
Első hónapban hagyják a sarokban, hogy ismerkedjem a meglevő kóddal, úgyis szól ha van kérdése. Dőlnek is a megosztások munkaidőben.
Zsénó
(
x22)
Oct 24, 2021 01:27:59
x22)
Tranyológia szakosoktól kérdezem: várható, hogy mire visszaérnek a lakásba, addigra Judka széttöri a berendezést?
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 24, 2021 01:28:03
x37)
Az éjszaka közepén ki fogják baszni megfagyni az utcára Jutkát, csak úgy mondom. És mindezt azért, mert nem tudott válaszolni arra, hogy akar-e jönni velük szívni vagy sem. Ezen loopol a féreg Recskás már 10 perce folyamatosan.
-
Oct 24, 2021 01:29:01
Tibi remélem nagyon gyorsan pofánveri, mert ez a mostani loop, amit 20 perce nyom (hogy Jutka nem tudott válaszolni egy igen/nem kérdésre), a korábbiaknál is idegesítőbb.
Oct 24, 2021 01:29:01
Andi
(
x13)
Oct 24, 2021 01:29:04
x13)
Remélem, Jutka fészbukos ismerősei is teszik a dolgukat.
Ogre papa
(
x1)
Oct 24, 2021 01:29:52
x1)
Egy besértődött Villám nagyot dobna a műsoron.
Villám dühös mert lenyúlták a herbálját ezért most elfog beszélgetni a feszverővel az albán cigány haverjaival.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 24, 2021 01:30:27
x37)
NEm szoktam rosszat kívánni embereknek, de most kurvára keresztbe rakott ujjakkal szorítok azért, hogy Lyudka szétverje a kecót, ameddig ezek itt lumpolnak.
Andi
(
x13)
Oct 24, 2021 01:32:39
x13)
Ki van készülve teljesen. Így ordított az Ogrelyukban is.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 24, 2021 01:32:40
x37)
Recskás most fullad meg a herbáltól :D :D :D :d
Szteppen
(
x3)
Oct 24, 2021 01:32:46
x3)
Tranyológia szakosoktól kérdezem: várható, hogy mire visszaérnek a lakásba, addigra Judka széttöri a berendezést?
Esélyes és akkor a vadászbika tényleg beindul
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 24, 2021 01:32:58
x37)
na rögtön oda is jöttek a csövesek kéregetni.
NINCSSEMMID
Oct 24, 2021 01:33:09
Na Sodi letüdőzte a cigit, köhögött is mint egy szamár
Oct 24, 2021 01:33:09
Ásó27
(
x68)
Oct 24, 2021 01:33:44
x68)
Asodi gondolom a csonkjaira szívja a füvet, és úgy hat
Mifaaaaaaaaaaaan
Púpszászi napelem
(
x13)
Oct 24, 2021 01:34:32
x13)
Remélem a ps5 és a szetáp már darabokban
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Zsénó
(
x22)
Oct 24, 2021 01:35:24
x22)
Remek lenne, ha visszatérve az utcába a ház elé, az ablakon kibaszott PS5 már ott lenne a járdán XD.
Andi
(
x13)
Oct 24, 2021 01:36:09
x13)
A piára kimondottan jót fog tenni a Sodinak, főleg úgy, hogy semmi rutin. A legjobbakat kívánom neki.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 24, 2021 01:36:36
x37)
Még egy fél órát tudom nézni a műsort, addig jó lenne, ha valami nyugvópontra jutna ez a történetív.
szellem embere
Oct 24, 2021 01:37:17
Kösz az új profilképet drogsodó!
Oct 24, 2021 01:37:17
hogyvolt (folyt.)
Oct 24, 2021 01:37:27
folytatás:
- Sneci felszedi Jutkát, nehogy rájuk hívják a mentőket. Gyakorlatlan vagyok, azt hittem, hogy meghalt.
- Megint bunyó, a tranyó a matracra löki Jutkát és megrugdossa. A korcs fel se néz.
- Az anyagos nem bír magával, mindenképpen füvezésre kell bíztatnia a társaságot, "az megnyugtatja a kedélyeket".
- Jutka elviselhetetlen. Intézetben lenne a helye. Értem, hogy miért utálják egyesek, de ez a nő nem beszámítható, ápolásra szorul.
- 22:57 újabb ágyfújás kompresszorral.
- Merci gúnyosan-kéjesen mosolyogva nézi a dadogó, nyomorult teremtményét, Jutkát, ahogy beszélni próbál egy férfivel a telefonban. Egyesek szerint a marcipánzabáló, szerintem nem.
- Sneci magyarja: "Merci azt mondta, hogy ő most elhúzik Bécsbe".
- A korcs elvágódik a gémetszékkel, végre a vekni is kapott ma.
- A telefonáló elküldi az x-faktoros linket, néma csendben bámulják.
- A kamera a mikró oldalát veszi. Jutka zokog mercinek: "Szeretlek"
- Csengetnek. Legalább háromszor. Legalábbis úgy tűnt. A tranyó rögtön kedvesen duruzsolni kezd Jutkának, Sneci is halkan beszél. A telefonáló közben szólongatja a lakókat (elfelejtették letenni). Neki úgy tesznek, mintha nem hallották volna a csöngetést. Lehet, hogy nem az volt.
- Megint üvöltözés kezdődik.
- Sneci: "Itt van a vodka, nehogy úgy tűnjön, hogy itt Jutkát kiszenvedtetjük."
- Vacsorázni kezdenek. A korcs úgy nyeli az üres tésztát, mint valami állat. A fele kihullik a veknihasadékból. Rágni fölösleges, csak megfájdulnak a csonkok. Merci kanállal esik neki, a mozgássor leírhatatlan. Mint azok a pólyába csavart kis denevérek, csak egyáltalán nem cuki, mert emberszabású. Látszik a fején, hogy vitatkozik magában.
- Sneci napi sütit igér Jutkának.
- Sneci az ujjai végével rácsap a tranyó vállára, hogy kissoljon, ahogy a kidőlt Jutkára ripakodik. A két pszichopata egymás mellett mobilt nyomogat.
- Brutálisan szakad az adás, nem érteni, amit pedofil a fogatlan üregből pofázik.
- Sneci bejelenti, hogy ő is lefekszik. Jutka berobban a képbe, nyakon bassza Mercit. Azóta homokóra van, remélem befejezték a liveot, pusztítóan unalmas.
- A korcsnál folytatódik a lájv, hátha ő is kap egy kis nézettséget, de sokkban is van, mert vissza kellett fognia Mercit, hogy ne üsse az ágyba rakott Jutkát. "Velem viaskodtál, mert nem hagytalak, hogy üsd" Be is következett, amire vártunk, a tranyó ma kezet emelt Snecire. Merci már azzal takarózik, hogy de megmentette a púpost a rabótól. Sneci be is csicskul erre, "Ezt soha nem fogom többet szóba hozni".
- A csövik liveon kívül felborították az asztalt és a gaymerszéket.
- A korcs üvölti Jutkának, hogy "Megöllek"
- Sneci szerint nem úgy volt a számítógéptöltő, senki nem ért az egészségügyi kérdésekhez, ő jobban tudja. Megint.
- Újabb üvöltözések. Nem hiszem el, üresek a szomszéd lakások?
- Jutka csépeli Tibit, felkapja és eldobja a tranyó telefonját, gyilkoláshangok.
- A korcs jelentősségteljesen bejelenti, hogy veszi a kabátját és elmegy 24 órára. Aztán hazajön holnap este és kirúgja őket. Elviszi a felfúlható matracot és benn alszik a melóhelyén. [Újra mint a régi szép időkben, megy az irodai asztal alá. Azt hazudja, hogy 40 perc gyalog, de onnan nem jönne haza ebédelni a hazug pedofil. Van kulcsa, tehát nem valami nagy multi.] Ezt a trafó úgy fordítja le: "Jutka, ki vagy baszva, neked el kell innen menni."
- Sneci Jutkáról: "Holnap reggel visszarakjuk Pestre valahogyan." Mert Mercivel ő megegyezett, hogy Jutka jöhet, ha Merci jól érzi magát tőle. De 24 órán belül eltűnteti, ha a tranyó azt mondja.
- November 3-ig marad Merci, akkor indul el ugyanis az osztrákonál a krízisidőszak és onnantól élősködhet az államon.
- Sneci: "Hazugság, én azt nem mondtam, hogy [a lakásért] cserébe. Azt mondtam, hogy ha van kedvetek, akkor takarítsatok ki és főzőskézzetek." - loop van.
- Megint kórusban mondják Jutkának: "Menj el" Sneci tiltakozik: "Én bonyolultabban fogalmaztam."
- Sneci liveja megszakad, megint a tranyónál folytatjuk. Elindunak tépni, de a vita miatt benn ragadnak. Megint bunyó. Sneci: "Nem drogozik [Merci meg ő], ez marihuána."
- A jelenlegi állás szerint a korcs most kiviszi szegény fogyatékossá tett szerencsétlent a vonatállomásra. 4:47-kor megy az első vonat, de normális áron csak 7-kor, a korcs kinézte. Húzzál-el tranyóloop.
- Ismét elindulnak mindhárman tépni, megint megfeneklenek. A tranyó nem akar adni a fűből Jutkának, aki nem is akar tépni, de azért meg a hisztéria. A gollamfejű tranyó megint önelégülten vigyorog, hogy megint triggerelte Jutkát. Megint bunyó.
- A trafó az előszobában üldögélve tekerni kezdene, de annyira részeg, hogy képtelen rá. Jutka a haját tépi. Sneci betuszkolja a szobába, halk kotkodácsolása hallatszik, valami loop. Jutka kiszabadul, "Mehetünk, ratyi?" felkiáltással a tranyó hajába kapaszkodik. Elkészül a cigit, tip nélkül.
- A lépcsőházban megszakad az adás. Mire visszajön az adás, megint a lakásban vannak, megint loop, Sneci Jutkának: "Jössz vagy nem? Jössz vagy nem?"
- Ketten indulnak, Jutka is kiszabadul, mérsékelten zeng csak a lépcsőház. Sneci visszatuszkolja a lakásba. Nem érti, hogy Jutka mentálisan sérült. Nem kicsit, állandó ellátásra szorul. "Jössz vagy nem? Jössz vagy nem?" loop reload. [Kitépem a hajam. Csak az vígasztal, hogy kikapcsolom, ha akarom, de a korcsnak ez az élete :D]
- Megszakad. Mire újratöltöttem, hallom, hogy "ököllel baszlak arcon", Jutka megint a folyosón üvölt, Sneci lebassza a kamerát és ökölbe szorított kézzel, eltorzult arccal utánarohan. A lépcsőházat nézzük. Végre csend van. Aztán megszakadt.
- Visszajöttek. Most Mercivel sétálnak ketten, Juci "pakol". Ha hazamennek, a terv szerint elviszik az állomásra Jucit még az éjjel. Merci konstans röhög, nagyon tetszenek neki a fejlemények. Sneci: "Büdös kurva, húzzon a gecibe".
- A tranyó korábban elszívta a cigit, most tekerne az utcán Snecinek, de nincs meg a cigipapít. A korcs loopol, majd benyögi: "A lépcsőházat úgy tiszteljük, mint az istent." Aztán tovább loopol. Kényszeresen próbálja elsajátítani Merci szókincsét, káromkodását, hangsúlyát, hangerejét. Üvöltve loopol az utcán.
- Automatából vesznek cigipapírt. A korcs papucsban, rövidnadrágban megy a parkba, Merci visít. Gyakorlatilag elmenekültek otthonról, Sneci nem akar hazamenni. Tibi hajtogatja, hogy menenek és basszák ki Jucit.
- Sneci: "Ne, ne csináld ezt, amikor velem vagy! Megint csinálja.. guggolva pisil!"
- Sneci: "Ti vagytok a tanúk, hogy minden, amit emberileg lehetséges, megpróbáltam."
- Elkészül a cigi. A tranyó mondja Snecinek: "De szívd le!" Köhögésroham. Elkussol. Minden slukk után fuldoklás, szánalmas bazmeg. Merci konstans hahotázik. Loop.
- A korcs már alkudozik "Az egyetlen esélye van, hogy alszik." Megint slukk, megint fuldoklás. Merci konstans hahotázik. Loop.
Nincs vége, de értelme se.
- Sneci felszedi Jutkát, nehogy rájuk hívják a mentőket. Gyakorlatlan vagyok, azt hittem, hogy meghalt.
- Megint bunyó, a tranyó a matracra löki Jutkát és megrugdossa. A korcs fel se néz.
- Az anyagos nem bír magával, mindenképpen füvezésre kell bíztatnia a társaságot, "az megnyugtatja a kedélyeket".
- Jutka elviselhetetlen. Intézetben lenne a helye. Értem, hogy miért utálják egyesek, de ez a nő nem beszámítható, ápolásra szorul.
- 22:57 újabb ágyfújás kompresszorral.
- Merci gúnyosan-kéjesen mosolyogva nézi a dadogó, nyomorult teremtményét, Jutkát, ahogy beszélni próbál egy férfivel a telefonban. Egyesek szerint a marcipánzabáló, szerintem nem.
- Sneci magyarja: "Merci azt mondta, hogy ő most elhúzik Bécsbe".
- A korcs elvágódik a gémetszékkel, végre a vekni is kapott ma.
- A telefonáló elküldi az x-faktoros linket, néma csendben bámulják.
- A kamera a mikró oldalát veszi. Jutka zokog mercinek: "Szeretlek"
- Csengetnek. Legalább háromszor. Legalábbis úgy tűnt. A tranyó rögtön kedvesen duruzsolni kezd Jutkának, Sneci is halkan beszél. A telefonáló közben szólongatja a lakókat (elfelejtették letenni). Neki úgy tesznek, mintha nem hallották volna a csöngetést. Lehet, hogy nem az volt.
- Megint üvöltözés kezdődik.
- Sneci: "Itt van a vodka, nehogy úgy tűnjön, hogy itt Jutkát kiszenvedtetjük."
- Vacsorázni kezdenek. A korcs úgy nyeli az üres tésztát, mint valami állat. A fele kihullik a veknihasadékból. Rágni fölösleges, csak megfájdulnak a csonkok. Merci kanállal esik neki, a mozgássor leírhatatlan. Mint azok a pólyába csavart kis denevérek, csak egyáltalán nem cuki, mert emberszabású. Látszik a fején, hogy vitatkozik magában.
- Sneci napi sütit igér Jutkának.
- Sneci az ujjai végével rácsap a tranyó vállára, hogy kissoljon, ahogy a kidőlt Jutkára ripakodik. A két pszichopata egymás mellett mobilt nyomogat.
- Brutálisan szakad az adás, nem érteni, amit pedofil a fogatlan üregből pofázik.
- Sneci bejelenti, hogy ő is lefekszik. Jutka berobban a képbe, nyakon bassza Mercit. Azóta homokóra van, remélem befejezték a liveot, pusztítóan unalmas.
- A korcsnál folytatódik a lájv, hátha ő is kap egy kis nézettséget, de sokkban is van, mert vissza kellett fognia Mercit, hogy ne üsse az ágyba rakott Jutkát. "Velem viaskodtál, mert nem hagytalak, hogy üsd" Be is következett, amire vártunk, a tranyó ma kezet emelt Snecire. Merci már azzal takarózik, hogy de megmentette a púpost a rabótól. Sneci be is csicskul erre, "Ezt soha nem fogom többet szóba hozni".
- A csövik liveon kívül felborították az asztalt és a gaymerszéket.
- A korcs üvölti Jutkának, hogy "Megöllek"
- Sneci szerint nem úgy volt a számítógéptöltő, senki nem ért az egészségügyi kérdésekhez, ő jobban tudja. Megint.
- Újabb üvöltözések. Nem hiszem el, üresek a szomszéd lakások?
- Jutka csépeli Tibit, felkapja és eldobja a tranyó telefonját, gyilkoláshangok.
- A korcs jelentősségteljesen bejelenti, hogy veszi a kabátját és elmegy 24 órára. Aztán hazajön holnap este és kirúgja őket. Elviszi a felfúlható matracot és benn alszik a melóhelyén. [Újra mint a régi szép időkben, megy az irodai asztal alá. Azt hazudja, hogy 40 perc gyalog, de onnan nem jönne haza ebédelni a hazug pedofil. Van kulcsa, tehát nem valami nagy multi.] Ezt a trafó úgy fordítja le: "Jutka, ki vagy baszva, neked el kell innen menni."
- Sneci Jutkáról: "Holnap reggel visszarakjuk Pestre valahogyan." Mert Mercivel ő megegyezett, hogy Jutka jöhet, ha Merci jól érzi magát tőle. De 24 órán belül eltűnteti, ha a tranyó azt mondja.
- November 3-ig marad Merci, akkor indul el ugyanis az osztrákonál a krízisidőszak és onnantól élősködhet az államon.
- Sneci: "Hazugság, én azt nem mondtam, hogy [a lakásért] cserébe. Azt mondtam, hogy ha van kedvetek, akkor takarítsatok ki és főzőskézzetek." - loop van.
- Megint kórusban mondják Jutkának: "Menj el" Sneci tiltakozik: "Én bonyolultabban fogalmaztam."
- Sneci liveja megszakad, megint a tranyónál folytatjuk. Elindunak tépni, de a vita miatt benn ragadnak. Megint bunyó. Sneci: "Nem drogozik [Merci meg ő], ez marihuána."
- A jelenlegi állás szerint a korcs most kiviszi szegény fogyatékossá tett szerencsétlent a vonatállomásra. 4:47-kor megy az első vonat, de normális áron csak 7-kor, a korcs kinézte. Húzzál-el tranyóloop.
- Ismét elindulnak mindhárman tépni, megint megfeneklenek. A tranyó nem akar adni a fűből Jutkának, aki nem is akar tépni, de azért meg a hisztéria. A gollamfejű tranyó megint önelégülten vigyorog, hogy megint triggerelte Jutkát. Megint bunyó.
- A trafó az előszobában üldögélve tekerni kezdene, de annyira részeg, hogy képtelen rá. Jutka a haját tépi. Sneci betuszkolja a szobába, halk kotkodácsolása hallatszik, valami loop. Jutka kiszabadul, "Mehetünk, ratyi?" felkiáltással a tranyó hajába kapaszkodik. Elkészül a cigit, tip nélkül.
- A lépcsőházban megszakad az adás. Mire visszajön az adás, megint a lakásban vannak, megint loop, Sneci Jutkának: "Jössz vagy nem? Jössz vagy nem?"
- Ketten indulnak, Jutka is kiszabadul, mérsékelten zeng csak a lépcsőház. Sneci visszatuszkolja a lakásba. Nem érti, hogy Jutka mentálisan sérült. Nem kicsit, állandó ellátásra szorul. "Jössz vagy nem? Jössz vagy nem?" loop reload. [Kitépem a hajam. Csak az vígasztal, hogy kikapcsolom, ha akarom, de a korcsnak ez az élete :D]
- Megszakad. Mire újratöltöttem, hallom, hogy "ököllel baszlak arcon", Jutka megint a folyosón üvölt, Sneci lebassza a kamerát és ökölbe szorított kézzel, eltorzult arccal utánarohan. A lépcsőházat nézzük. Végre csend van. Aztán megszakadt.
- Visszajöttek. Most Mercivel sétálnak ketten, Juci "pakol". Ha hazamennek, a terv szerint elviszik az állomásra Jucit még az éjjel. Merci konstans röhög, nagyon tetszenek neki a fejlemények. Sneci: "Büdös kurva, húzzon a gecibe".
- A tranyó korábban elszívta a cigit, most tekerne az utcán Snecinek, de nincs meg a cigipapít. A korcs loopol, majd benyögi: "A lépcsőházat úgy tiszteljük, mint az istent." Aztán tovább loopol. Kényszeresen próbálja elsajátítani Merci szókincsét, káromkodását, hangsúlyát, hangerejét. Üvöltve loopol az utcán.
- Automatából vesznek cigipapírt. A korcs papucsban, rövidnadrágban megy a parkba, Merci visít. Gyakorlatilag elmenekültek otthonról, Sneci nem akar hazamenni. Tibi hajtogatja, hogy menenek és basszák ki Jucit.
- Sneci: "Ne, ne csináld ezt, amikor velem vagy! Megint csinálja.. guggolva pisil!"
- Sneci: "Ti vagytok a tanúk, hogy minden, amit emberileg lehetséges, megpróbáltam."
- Elkészül a cigi. A tranyó mondja Snecinek: "De szívd le!" Köhögésroham. Elkussol. Minden slukk után fuldoklás, szánalmas bazmeg. Merci konstans hahotázik. Loop.
- A korcs már alkudozik "Az egyetlen esélye van, hogy alszik." Megint slukk, megint fuldoklás. Merci konstans hahotázik. Loop.
Nincs vége, de értelme se.
Oct 24, 2021 01:37:27
Ogre papa
(
x1)
Oct 24, 2021 01:38:11
x1)
Faszom.
Legyen már valamilyen akció mert már lassan hajnali 2.
Alig van már erőm fent lenni.
Merre vagy te sittes drogos villám cigány?
Legyen már valamilyen akció mert már lassan hajnali 2.
Alig van már erőm fent lenni.
Merre vagy te sittes drogos villám cigány?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 24, 2021 01:39:11
x37)
A keresztény konzervatív, sokadik generációs értelmiségi Endre a Volksgartenben egy pizsamában szívja a cigányherbált egy nyerítő csövessel.
NINCSSEMMID
Oct 24, 2021 01:39:23
Hajajj Sodi felajánlotta hogy Merci elszívhatja a szobában!!!
Oct 24, 2021 01:39:23
Zsénó
(
x22)
Oct 24, 2021 01:40:07
x22)
Megfázás is esélyes:
Andi
(
x13)
Oct 24, 2021 01:41:45
x13)
A harmadik menet következik.
Zsénó
(
x22)
Oct 24, 2021 01:41:46
x22)
3 fok van Linzben, ez meg papucsban sétál az utcán:
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 24, 2021 01:42:00
x37)
Linz is egy toleráns város lehet, ha szombat este full megszokott, hogy valaki strandpapucsban és pizsamagatyában mászkáljon a parkban :D
Andi
(
x13)
Oct 24, 2021 01:44:35
x13)
Ha most nem feji meg a pitont Jutka a maradásért, akkor soha.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 24, 2021 01:45:10
x37)
na, Endre már megint Lyudkával őrjöng a háttérben. Igen szégyenletes módon viselkedett a mai lájvban.
kripli figyelő
(
x12)
Oct 24, 2021 01:47:11
x12)
Oct 24, 2021 01:47:11
Megfázás is esélyes:
A vonzás törvénye alapján esélyes a korona. Oct 24, 2021 01:47:11
Andi
(
x13)
Oct 24, 2021 01:47:39
x13)
" Győzd meg a Mercit, hogy ne akarjon elküldeni, ez az egyetlen esélyed"
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 24, 2021 01:47:52
x37)
"én meg foglak erőszakolni" Ezt mondta Endre Jutkának épp most.
Ogre papa
(
x1)
Oct 24, 2021 01:48:08
x1)
A pedofil geci egyedül egy magatehetetlen nővel szemben kemény.
Kurva anyád te drogos, pedofil.
Ez a retkes korcs azzal fenyegetőzik hogy erőszakkal dobja az utcára jutkát.
Kurva anyád te drogos, pedofil.
Ez a retkes korcs azzal fenyegetőzik hogy erőszakkal dobja az utcára jutkát.
Andi
(
x13)
Oct 24, 2021 01:48:44
x13)
Tette a dolgát a Jutka-troll. Pacsi.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 24, 2021 01:50:37
x37)
Asodi összeszorított fogakkal őrjöng a háttérben.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 24, 2021 01:51:04
x37)
Alpári módon üvöltözik a szegény öregasszonnyal.
SARS-CoV-2
Oct 24, 2021 01:51:17
"én meg foglak erőszakolni" Ezt mondta Endre Jutkának épp most.
"én megfoglak, és erőszakkal kidoblak"
Oct 24, 2021 01:51:17
-
Oct 24, 2021 01:51:21
Tette a dolgát a Jutka-troll. Pacsi.
Oct 24, 2021 01:51:21
Andi
(
x13)
Oct 24, 2021 01:52:20
x13)
Beültetett neki valami csókolózást.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 24, 2021 01:53:49
x37)
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ez az egész fiaskó lesz-e említve a kövekező flokkban. Endre még mindig gyalázatos módon kiabál Jutkával. Ennyire durván még talán soha nem volt kivetkőzve önmagából. Kijött az ószövetségi düh és a pszichopátia.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 24, 2021 01:56:03
x37)
"Úristen, belőled jön ez a szarszag? Csinálj már valamit a picsáddal" :D :D :D :D :D :D
Zsénó
(
x22)
Oct 24, 2021 01:57:09
x22)
Hajnali 2, beindították az ágykompresszort.
A szauna szatírja
(
x1)
Oct 24, 2021 01:57:50
x1)
Sodinak szarszaga van ezek szerint.
Boldog Vekni
Ásó27
(
x68)
Oct 24, 2021 01:57:59
x68)
Életedben először legalább jó napon csinálod az éjszakai műsort, de azért mostmár legyen valami ütős vége!
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
Oct 24, 2021 01:59:17
x68)
Most ez alvós live???
Mifaaaaaaaaaaaan
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 24, 2021 01:59:49
x37)
Endre, csak annyit szeretnék mondani, hogy a feleségem nővére konkrétan enyhén értelmi fogyatékos, és néha sokkal durvább műsort tol, mint Lyudka. Szerinted mi így beszélünk vele, ahogy te? Összeszorított foggal odasziszegjük neki, hogy kussoljál? Hát nem. De nem is vártunk mást egy félfogyatékos alkoholista pszichopatától, ne aggódj.
Zsénó
(
x22)
Oct 24, 2021 02:01:03
x22)
Recskás: "Judka, utoljára elmondom: nem basztunk, nem szopott le, nem csókolóztunk és nem verte ki a farkamat"
fruzs1
(
x1)
Oct 24, 2021 02:01:15
x1)
Történelmi adásnak vagyunk szemtanúi, úgy hiszem.
Elsőéves
(
x3)
Oct 24, 2021 02:01:27
x3)
Sőt, ő sem verte ki Mercike előtt!!! Innen lehet tudni, hogy már történt ilyen :DDDD
Fogsz te még engem rajongással szopni
Andi
(
x13)
Oct 24, 2021 02:03:18
x13)
Sodinyelven ezeket a tagadásokat már kívülről fújjuk, főleg így, hogy már vagy hatodszorra ismételi el.
* ásít *
* ásít *
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 24, 2021 02:03:19
x37)
Ez valami atom szürreális, ahogy Endre már tizedszerre sorolja el, hogy mit NEM tett Tibcédesszel, hova mit nem rakott be, stb. Ezen jár az agya napok óta, ha ilyen jól fel tudja sorolni.
Andi
(
x13)
Oct 24, 2021 02:04:54
x13)
Feszegeti a témát, mert még nem elégítette ki azt az eltorzult agyát.
Zsénó
(
x22)
Oct 24, 2021 02:06:02
x22)
Egy hangulatkép azok kedvéért, akik már elmentek aludni, hogy lássák, miként telt a sztrím végső szakasza:
Ogre papa
(
x1)
Oct 24, 2021 02:07:30
x1)
Ez valami atom szürreális, ahogy Endre már tizedszerre sorolja el, hogy mit NEM tett Tibcédesszel, hova mit nem rakott be, stb. Ezen jár az agya napok óta, ha ilyen jól fel tudja sorolni.
Ennek az incel gecinek folyamatosan a sexen jár az agya amit sosem kaphat meg.
Az isteni büntetés.
Mellesleg ez most mi a faszom? Alvós live vagy mi?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 24, 2021 02:08:34
x37)
Lyudka még "rossz buzinak" hívta Endrét lefekvés előtt utoljára. Olyan cukik.
hogyvolt (folyt.)
Oct 24, 2021 02:16:26
- Loop [de ez nem a szokásos autiloop, ez a mai sorozat nagyságrendekkel rosszabb, el nem tudjátok képzelni, mennyire idegtépő].
- A korcs nem bírja tartani tovább a telefont, átadja a tranyónak. Aki azóta is folyamatosan hahotázik.
- A lépcsőházban vannak, de izgulok, hogy mi várja őket. Sötét van, de Jutka nem alszik. A tranyó HANGOSAN röhög. Sneci megint a loopját nyomja Jutkának, halkan lehet csak hallani. Nem látunk semmit, csönd van. Szerintem a tranyó (akinél a kamera van) éppen szarik. De lehet, hogy csak iszik.
- Éled a hangulat. Jutka kezd megint sipítani: "Mit csináltatok lenn? Csókolóztatok?" Trafó: "Sodi, intézkedjél már, háháháhá" Korcsloop: "Soha nem csókolóztam a Mercivel". Aztán: "Kushadsz! Faszom beléd, holnap felrakunk a vonatra, elhúzol a gecibe!" A tranyó hangosan röhög. Ugyanez végtelenítve. Ebből ma nem lesz kibaszás.
- Jutka visít, hogy "Belőled árad ez a szarszag? Csinálj már valamit a picsáddal!"
- 1h56: ismét ágyfújás a kompresszorral. Ereszt frissen vett matrac.
- A korcs - meglepetés - ismét loopol. Megjött a kép, éppen az ágyba fészelik magukat ruhában. Merül a telefon.
- Sneci megint fenyegetőzik, hogy elhúz otthonról. [Az írók csak tesztelik, hogy hányan nézik. 529-en.] Sneci sorolja, hogy milyen szexuális tevékenységet NEM végzett és nem akar végeztetni a tranyóval. Direkt hergeli vele Jutkát. Nem bírja abbahagyni, loopolja. Mint egy faszmonológ.
- Könnyen lehet, hogy alvós live lesz, most elcsöndesedtek, a kamera forog.
- A cseten megy a korcs telefonszáma, csörög is a pedófon. Rövid ütlegelés, buzizás, a púpos megint loopol arról, hogy hogyan nem baszta meg a tranyót. Kuss.
- Folyamatos telefonok Snecinek, mozgolódások.
Kiszálltam, részemről VÉGE
- A korcs nem bírja tartani tovább a telefont, átadja a tranyónak. Aki azóta is folyamatosan hahotázik.
- A lépcsőházban vannak, de izgulok, hogy mi várja őket. Sötét van, de Jutka nem alszik. A tranyó HANGOSAN röhög. Sneci megint a loopját nyomja Jutkának, halkan lehet csak hallani. Nem látunk semmit, csönd van. Szerintem a tranyó (akinél a kamera van) éppen szarik. De lehet, hogy csak iszik.
- Éled a hangulat. Jutka kezd megint sipítani: "Mit csináltatok lenn? Csókolóztatok?" Trafó: "Sodi, intézkedjél már, háháháhá" Korcsloop: "Soha nem csókolóztam a Mercivel". Aztán: "Kushadsz! Faszom beléd, holnap felrakunk a vonatra, elhúzol a gecibe!" A tranyó hangosan röhög. Ugyanez végtelenítve. Ebből ma nem lesz kibaszás.
- Jutka visít, hogy "Belőled árad ez a szarszag? Csinálj már valamit a picsáddal!"
- 1h56: ismét ágyfújás a kompresszorral. Ereszt frissen vett matrac.
- A korcs - meglepetés - ismét loopol. Megjött a kép, éppen az ágyba fészelik magukat ruhában. Merül a telefon.
- Sneci megint fenyegetőzik, hogy elhúz otthonról. [Az írók csak tesztelik, hogy hányan nézik. 529-en.] Sneci sorolja, hogy milyen szexuális tevékenységet NEM végzett és nem akar végeztetni a tranyóval. Direkt hergeli vele Jutkát. Nem bírja abbahagyni, loopolja. Mint egy faszmonológ.
- Könnyen lehet, hogy alvós live lesz, most elcsöndesedtek, a kamera forog.
- A cseten megy a korcs telefonszáma, csörög is a pedófon. Rövid ütlegelés, buzizás, a púpos megint loopol arról, hogy hogyan nem baszta meg a tranyót. Kuss.
- Folyamatos telefonok Snecinek, mozgolódások.
Kiszálltam, részemről VÉGE
Oct 24, 2021 02:16:26
kripli figyelő
(
x12)
Oct 24, 2021 02:27:23
x12)
Fél órája már csak a fekete képernyő megy,majdnem annyira sötét a recskaodú mint a bent tartózkodók de még így is háromszáz néző várja hátha kitör a vulkán.
Ásó27
(
x68)
Oct 24, 2021 02:28:19
x68)
Karak-szoba helyett lett Merci-szoba, 24/7
Mifaaaaaaaaaaaan
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Oct 24, 2021 02:28:24
x7)
Egész északa megy az alvós live. A fekete képernyőt 250 nézik, ami sodi csatornáján angyalszárny.
|__o__|
balek
(
x10)
Oct 24, 2021 02:46:56
x10)
Oct 24, 2021 02:46:56
Recskás: "Judka, utoljára elmondom: nem basztunk, nem szopott le, nem csókolóztunk és nem verte ki a farkamat"
Tehát tűpontos megfogalmazás szerint kinyalt a húgyos hasadékot. Oct 24, 2021 02:46:56
ascites
(
x57)
Oct 24, 2021 03:43:23
x57)
BEMENNE A MELÓHELYRE ALUDNI :D :D :D :D :D :D
Nem bírok betelni a gondolattal, hogy a recskagnóm ijedtében vissza akart kúszni egy irodai asztal alá. :D:D:D
Meglepték a kolossy téri szép emlékek, visszasírta Vera néni anyáskodását. A szomszédban lévő, még 2 hétig meglévő melóhelye a b-terv. Fappolhatna a fütyikamerának, hogy azonosíthassuk a fal mintázata alapján. :D
kripli figyelő
(
x12)
Oct 24, 2021 04:37:52
x12)
Még mindig teljes sötétség a mesterhármas kéjbarlangjában csak egy horkolás hallatszik de 110 kitartó néző tartja a frontot és vár a reggeli ütközetre.
Karib
(
x10)
Oct 24, 2021 07:48:20
x10)
Ez egy nagyon részletes összefoglaló volt, és talán aki még most találkozott először a Tibi-Lyudka párossal, megismerheti belőle az ő előtörténetüket.
Így szükségesnek láttuk a Sodipedián is megörökíteni az ismertetőt, a stílszerűnek érzett "A linzi ágyi poloskák" címszó alatt.
sodipedia.sodika.org/index.php?title=A_linzi_%C3%A1gyi_polosk%C3%A1k
Így szükségesnek láttuk a Sodipedián is megörökíteni az ismertetőt, a stílszerűnek érzett "A linzi ágyi poloskák" címszó alatt.
sodipedia.sodika.org/index.php?title=A_linzi_%C3%A1gyi_polosk%C3%A1k
Ezt a tényfeltárást anno egyébként még én csináltam, illetve fogalmaztam, az exemmel közösen :) Van még pár kép a tarsolyomban a régi időkből, ha esetleg azokat is fel akarod rakni, szólj.
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 24, 2021 08:14:07
x19)
Milyen it-s melóhely az ahol kulcsokat adnak a bejutáshoz? Jó hát cége válogatja a szokásokat, de nagyobb vagy legalább közepes méretű cégnél ezt nem tudnám elképzelni. Ez nem sarki pékség...
Mondjuk én nem dolgoztam ebben a szakmában hál istennek.
Mi lehet ott ha ilyen kókler, nyelveket nem ismerő analfabètát megtűrnek sok helyen?...
Mi lehet ott ha ilyen kókler, nyelveket nem ismerő analfabètát megtűrnek sok helyen?...
xray
(
x21)
Oct 24, 2021 08:38:16
x21)
Milyen it-s melóhely az ahol kulcsokat adnak a bejutáshoz? Jó hát cége válogatja a szokásokat, de nagyobb vagy legalább közepes méretű cégnél ezt nem tudnám elképzelni. Ez nem sarki pékség...
állítólag van bent egy ágy is. :) Mondjuk én nem dolgoztam ebben a szakmában hál istennek.
seymour schwartz
(
x6)
Oct 24, 2021 08:41:12
x6)
állítólag van bent egy ágy is. :)
Persze, amikor éjszakába nyúlóan DOLGOZNAK, nem pedig a monitort nézik idegeskedve, hogy a főnökúr mikor jön rá, hogy nem csinálnak semmit.
Karib
(
x10)
Oct 24, 2021 08:41:50
x10)
Véletlenül mínuszoltam, pedig zseniális kép!
Och-Kom Taot
(
x3)
Oct 24, 2021 09:00:45
x3)
Azt hazudja, hogy 40 perc gyalog, de onnan nem jönne haza ebédelni a hazug pedofil. Van kulcsa, tehát nem valami nagy multi.]
Éjfélkor vacsoráznak, simán lehet, hogy kivételesen igazat mondott és nem délben, hanem meló után jön haza ebédelni.
Winkowitch
Oct 24, 2021 09:21:42
Van még olyan rajtam kívül, aki emberileg nem tudta elviselni ezt a freakshow-t, és inkább kikapcsolta? A 4chanos hullás threadeket is kötélidegekkel tudnám nézni, de ehhez a kibaszott legalja műsor már sok volt nekem is.
ühüm, az... jó lesz
Oct 24, 2021 09:21:42
seymour schwartz
(
x6)
Oct 24, 2021 09:25:14
x6)
Zsodrák, most már szabaduljál meg ettől a két beteg állattól és térjünk vissza az informatikai vonalra, a kütyükre meg a pjogjamoszásra, a főnökúrra, mert ez így kibaszottul nem szórakoztató és még a trolljaidat is el fogod veszíteni.
Ingatkanügyek
Zsénó
(
x22)
Oct 24, 2021 09:32:41
x22)
Helyzetjelentést kérünk, Endre! Kibasztátok reggel Judkát a lakásból, vagy inkább még most is másnaposan fetrengtek a felfújható matracokon?
Örebro
(
x17)
Oct 24, 2021 09:36:54
x17)
Van még olyan rajtam kívül, aki emberileg nem tudta elviselni ezt a freakshow-t, és inkább kikapcsolta? A 4chanos hullás threadeket is kötélidegekkel tudnám nézni, de ehhez a kibaszott legalja műsor már sok volt nekem is.
kimondottan rossz erzes volt nezni es vårni azt a pillanatot mikor lesz tragedia. en kikapcsoltam es ma reggel nezegettem vissza, mondjuk ha a gyagyåst vertek volna meg tizszer ujranezem, de az az agyserult asszony sajnålatra melto.
Padlóra száradt ondó
Oct 24, 2021 09:48:18
Én is inkább kikapcsoltam és mentem aludni. Még utólag is jobb döntés volt, mint ezt az undorító mocsok szart nézni amiben két legalja köcsög állat gyaláz egy kvázi magatehetetlen segítségre szoruló szerencsétlent.
Oct 24, 2021 09:48:18
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Oct 24, 2021 09:49:03
x1)
Helyzetjelentést kérünk, Endre! Kibasztátok reggel Judkát a lakásból, vagy inkább még most is másnaposan fetrengtek a felfújható matracokon?
Örebro
(
x17)
Oct 24, 2021 10:03:58
x17)
remelem az lesz a happy end, hogy a gyagyåst bejelentes miatt kibasszåk a kecobol.
rBali
(
x24)
Oct 24, 2021 10:07:03
x24)
Írtál már az új barátodnak SoDI? Megígérted neki tegnap, hogy segíteni fogsz rajta. Szerintem nem gondolta komolyan, hogy ki akarja rabolni a lakásodat :)))

Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF

medvezsidaj
Oct 24, 2021 10:09:04
Nem akarta, csak merci hazudta ezt. Endre látta Villámban a youtube karriert ezért féltette merdzsó a pozícióját. Ránézésre egy megbízható fiatalember, szerintem mindenképp hívd ma át sodi!
Valaki nem ébreszti fel őket néhány telefonnal?
Valaki nem ébreszti fel őket néhány telefonnal?
Oct 24, 2021 10:09:04
Púpszászi napelem
(
x13)
Oct 24, 2021 10:14:55
x13)
A púpfal már ébredezik...
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Oct 24, 2021 10:29:28
x1)
Na, Gyagyás, indítsad a reggeli kilakoltatós lájvot.
Balog Béla
Oct 24, 2021 10:33:53
Na, Gyagyás, indítsad a reggeli kilakoltatós lájvot.
Ha hárc, legyen hárc!
Megakadájjozzúk a kílakoltatástt!
Oct 24, 2021 10:33:53
Hahó
(
x136)
Oct 24, 2021 10:35:08
x136)
A tranyó nem egy nagy stratéga. Kidobatja judkát, pedig 10 nap múlva neki is mennie kell. Ha akkor lenne egy szövetségese, sneci nehezebben tudná kirakni őt is. Ketten simán legyőznék.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Bejlin
(
x8)
Oct 24, 2021 10:40:52
x8)
Jutka kidobása után sneci elviszi Mercikét a nudiba ahol kellően összemelegednek majd
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Snecológia Tanszék
Oct 24, 2021 11:01:39
rBali, köszönjük a tegnapi nap összefoglalóját. Be is linkeltük a linzi ágyi poloskák szócikkbe, ne a korcsoknak hozzon nézettséget. Ha a tegnapi napról is készül összefoglaló, jelezzétek, mert azt is linkeljük.
A hogyvoltokat is köszönjük, ezek nyomán fog íródni a tegnapi napról szóló kiegészítés. A jelek szerint ez a cikk fog folyamatosan bővülni. Úgy érezzük, az ágyi poloskák lesz az a jelző, amivel a Tibor-Lyudka páros meghonosodik a snecológiában.
Persze, minden ilyesmit szeretettel várunk. Írtuk korábban is, hogy bárkinek bármilyen anyaga van, képanyagokat is beleértve, küldje be nyugodtan. Nem állítjuk, hogy azonnal le tudjuk követni az eseményeket, és hogy minden fel is fog kerülni, de minél több használható anyag van, annál jobb.
A hogyvoltokat is köszönjük, ezek nyomán fog íródni a tegnapi napról szóló kiegészítés. A jelek szerint ez a cikk fog folyamatosan bővülni. Úgy érezzük, az ágyi poloskák lesz az a jelző, amivel a Tibor-Lyudka páros meghonosodik a snecológiában.
Van még pár kép a tarsolyomban a régi időkből, ha esetleg azokat is fel akarod rakni, szólj.
Persze, minden ilyesmit szeretettel várunk. Írtuk korábban is, hogy bárkinek bármilyen anyaga van, képanyagokat is beleértve, küldje be nyugodtan. Nem állítjuk, hogy azonnal le tudjuk követni az eseményeket, és hogy minden fel is fog kerülni, de minél több használható anyag van, annál jobb.
Oct 24, 2021 11:01:39
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 24, 2021 11:34:44
x19)
Sneci az orvosok által előállított oltásokról:
Ki tudja mik vannak bennük? Mèrgezhetnek minket.
Ostoba aki beadatja. Stb
Bezzeg a csöves füves cigijèt büszkén pöfèkelte, mert abban biztos nem lehetett volna méreg vagy kutyaszar XD
Konkrètan bármit elszívott volna.
Ki tudja mik vannak bennük? Mèrgezhetnek minket.
Ostoba aki beadatja. Stb
Bezzeg a csöves füves cigijèt büszkén pöfèkelte, mert abban biztos nem lehetett volna méreg vagy kutyaszar XD
Konkrètan bármit elszívott volna.
Kutatógyakornok
Oct 24, 2021 11:35:01
Oct 24, 2021 11:35:01
Hahó
(
x136)
Oct 24, 2021 11:35:32
x136)
Írtál már az új barátodnak SoDI? Megígérted neki tegnap, hogy segíteni fogsz rajta. Szerintem nem gondolta komolyan, hogy ki akarja rabolni a lakásodat :)))
Sneci ellopta a képedet, feltette a púpfalra.
Penzmento
(
x6)
Oct 24, 2021 11:39:57
x6)
Milyen szag lehet abban az odúban, te jó isten.
🕎Endigame🕎
Púpszászi napelem
(
x13)
Oct 24, 2021 11:45:41
x13)
Meglesznek villámcsapva.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 24, 2021 11:50:40
x37)
Többen kérdezik, Endre!
Ez a tegnapi műsor ugye véletlenül sem volt trash?
Csak azért érdekelne, mert menet közben bennem többször megfordult az a gondolat, hogy most én bizony valami alpári trash szart nézek. Egymás hegyén-hátán fetrengő alkoholista csövesek az utcán, utca közepén mivanmivanmivan, verekedés, köztéri kábítószerfogyasztás, fogyatékos nő abuzálása, utcán vizelés, üvöltözés, folyamatos káromkodás, fenyegetőzés, alpári részegség. Ez ugye még nem a trash kategória? Hiszen te olyat soha nem csinálnál, azt mondtad!
Ez a tegnapi műsor ugye véletlenül sem volt trash?
Csak azért érdekelne, mert menet közben bennem többször megfordult az a gondolat, hogy most én bizony valami alpári trash szart nézek. Egymás hegyén-hátán fetrengő alkoholista csövesek az utcán, utca közepén mivanmivanmivan, verekedés, köztéri kábítószerfogyasztás, fogyatékos nő abuzálása, utcán vizelés, üvöltözés, folyamatos káromkodás, fenyegetőzés, alpári részegség. Ez ugye még nem a trash kategória? Hiszen te olyat soha nem csinálnál, azt mondtad!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 24, 2021 11:55:11
x37)
Komolyra fordítva a szót: a tegnapi produkció gázfáklyaként világít ki Endre szutyok netes jelenlétéből. Végre megérkezett oda, ahova mindig is tartozott, a trash legmélyére. A tegnapi produkció Tibor és Lyudka életművében nem férne fel a dobogóra, nekik ez kb kutyafasza volt. Endrénél viszont ott van rögtön a kikent arcú halálüvöltős COD-stream és a behugyozós Baby Sharkos vonaglás mellett a pódiumon.
rBali
(
x24)
Oct 24, 2021 11:55:59
x24)
Tökéletes komment, bár a pedofil korcs nyilván nem fogja fel, mert túl ostoba hozzá

Endre akkor rakd már ki ezt is a facebookodra, had lássák mennyire érdekes irányokba indultál el ha már megpróbálod előadni a nyugdíjas ismerőseidnek, hogy milyen menő gyerek lettél:

Endre akkor rakd már ki ezt is a facebookodra, had lássák mennyire érdekes irányokba indultál el ha már megpróbálod előadni a nyugdíjas ismerőseidnek, hogy milyen menő gyerek lettél:

Kovi
(
x2)
Oct 24, 2021 11:58:23
x2)
Remélem a rendőrség már lett értesítve. :)
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 24, 2021 12:04:11
x37)
Tegnap több köztörvényes bűncselekményecske is el lett követve, és mindegyikről videós bizonyíték van. Egész egyszerűen el kell küldeni a felvételt a magyar és az osztrák rendőrségnek a résztvevők adataival, ők pedig hivatalból el kell indítsák az eljárásokat. Illetve ha valakinek van közvetlen csatornája Goldához, szerintem az öreglány is kimondottan örülne a tegnapi műsor zanzásított változatának, hogy lássa, mit csinál a retardált kölyke éppen.
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Oct 24, 2021 12:11:26
x1)
Tegnap több köztörvényes bűncselekményecske is el lett követve, és mindegyikről videós bizonyíték van. Egész egyszerűen el kell küldeni a felvételt a magyar és az osztrák rendőrségnek a résztvevők adataival, ők pedig hivatalból el kell indítsák az eljárásokat. Illetve ha valakinek van közvetlen csatornája Goldához, szerintem az öreglány is kimondottan örülne a tegnapi műsor zanzásított változatának, hogy lássa, mit csinál a retardált kölyke éppen.
És ugye ott volt velük egy körözött bűnöző is.
rBali
(
x24)
Oct 24, 2021 12:12:39
x24)
Készítek a következő 2 napban egy összefoglalót a tegnapi eseményekből.
Egyébként A kannabisszal kapcsolatos törvények és a gyakorlat
Jogi helyzet:
A kannabisz fogyasztása nem büntetendő, de a tartás, a vásárlás és az átadás – akár egy joint megosztása – illegális. Az osztrák törvény világos különbséget tesz a fogyasztással kapcsolatos vétségek és a szervezett bűnözés között.
Endre, szerezz ügyvédet, mert szükséged lesz rá.
188 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Mert az ilyen egomán férgeknek kellenek olyanok akikbe minden nap beletudja törölni a lábát.