Endre, mi a véleményed, hogy a szerelmed, Bayer Zsófi porig alázza Tibit, akit te nőként említesz, ő meg "IZÉ"-ként?
Eléggé sarokba lettél szorítva megint, a szádba szartál és még élvezed is.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
LOL!
Róla mikor beszélnek Bayerék? :D :D :D :D
A pedofilt természetesen meg sem említik, csak Kaff Tibit hordják el mindennek.
Endrének most egy világnak kéne összeomlania, de túl ostoba ahhoz, hogy felfogja mit is mondtak a kedvenc műsorvezetői.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Az lenne a legfaszább, ha a Gyagyást is ugyanígy kielemeznék a pedofil ügyei miatt.
Bőven elég infót kaptak ehhez.
Én azt gyanítom, hogy a NERszopó média azért valamennyire utánanézett, vagy eleve tisztában volt már a Gyagyás előéletével, hogy ő egy "nemzeti hős", egy jobber megmondóember volt anno, ezért inkább agyonhallgatják, hogy még véletlenül se, áttételesen se hozza szégyenbe a "nemzeti oldalt".
Jobb műsort toltak a srácok, mint a linzi fapoleon 1 milli fütyis fizuval és több milliós setuppal.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Neki is ez jó mert szubmisszív cuckold szarházi, aki titokban élvezi ha inasba teszik és előtte basznak. Ezt sokszorosan beigazolta már. :D
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Persze, nagyon jól tudják, hogy legalább annyira lehetne a jobber buborékot szidni a magát nemzetinek hazudó hazaáruló migráns pedofil abberrált incel féreg miatt, mint amennyire a rafinált cigány transzi miatt a balos buborékot.
Én kurva jót röhögök az egészen, meg azon is, hogy SoDI most tényleg két tűz közé szorult és azt sem tudja merre van az arra, nem tudja hogyan kihetyetyézni magát a helyzetből :D
a betont azt locsolni kell
Ezt ki is rakta a púpfalra, de persze biztos nem jön a szaros fórumra most se :D
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Egy senki és semmi ő. Nem sikerült még két csövesnek se felül kerekedni és abból is csak péküljönkki csicskulás lett Tibinek

Sodi küldjünk karácsonyra neked jó vastag kötelet?
Igen. Egy pedofil hazug geci.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
a betont azt locsolni kell
sodipedia.sodika.org/index.php?title=001_ITT_KEZDD_EL_A_SODIPEDI%C3%81T
Ó helló, ez itt most egy technikai próba! http://sohatobbetnemirokide.no-ip.hu
Hát akkor ebből nem lesz Cellben felkérdezés részemről :( (amúgy is punci lettem volna odamenni hozzájuk, de én legalább beismerem. az egész munkásságuk kurvára nem érdekel, meg jóízlésű ember utcán is elkerüli inkább, nem pedig még befogadja őket, alá Sodrák)
m.youtube.com/watch?v=w4XFKBs_ayI
Hir TV Bayerék 8 perc után kaffmarciznak
Hát ez kurva nagy blama púpos, még csak meg se említenek
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Lájvon kívül.
Bali kollága jól látja mi a helyzet, Gagyás.
Tisztázni kellene, hogy kivel vagy te gerinctelen patkány. Ebből nem lehet angolnaként kiiszkolni.
Valljál színt!
1. Azért csináltad az egész műsort azért csalogattad ki Merciéket, hogy megcsináld a tüzet aztán küldhesd is be a lakáj-médiához, hogy "no' lám ilyenek ezek a transzvesztiták". Ez volt a célod te szarházi?
2. Vagy, az történt amit mi gondolunk, hogy egy ócska, magányos, lezüllött buzi vagy aki simán megdugná a Tibit de bevallottan hagyná, hogy kiverje a faszát. És TE a züllött buzi, igen is jól érezted magad ezzel a "liberális" alja fertő homokos társasággal.
De nem, hogy jól érezted magad, TE együtt éltél egy transzvesztitával meg egy leszbikussal. Csak hát Tibi leakart pofozni, és mivel egy gyenge gyáva buzi vagy ráhívtad a rendőröket.
Na melyik álláspontot választod te csatornapatkány?
Köszike
Kovács Bence Bálint
Én voltam. Köszönöm! Ez mindent megmagyaráz.
Havi 1 millió fütyiből hogyan is telne nadrágra. Azt hiszem ez érthető.
hát még éltet a remény...
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Fujj baszki. Nézem a legutóbbi Tematikus Endrét és ott is ezek az ezer éves, legalább 2-3 mérettel nagyobb ingpólók... Tényleg minden bigkuki prókrammozó álma. Értem én azok még régebbi felvételek, de kütyüre ott is volt lóvé, ruhára már nem?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Nyitott tenyérrel. Így igazából ez nem is számít buzulásnak.
A faszverés az egészségügyi szakmunka. Az anyja is ki szokta neki verni.
miért van a púpos videóján több like, mint dislike? A sok külsős civil még beszopja, hogy ez egy rendes vadászbika, ugye?
Érthetetlen, hogy valaki trashben mozog és még nem ismeri a pedofil nőgyűlölő fasiszta recskagnómot. De még ha nem ismerik, az mégdübbenetesebb, hogy nem állaptják meg róla első ránézésre, hogy egy emberi hulladék.
Love is love.
ott helye, összeillenek a recskagéppel.
Mármint a "hagyjátok már a Sodit" Tibcédesz féle dumára.
Ez csak 1 dolgot jelenthet. Megy vissza Linz-be.
A Gammer nevű haverjánál azt mondta hogy Novembertől kapott valami ajánlatot, na meg a kobold is mondott olyat hogy egymaga visszamehetne.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Az külön vicces volt, hogy vett 200 eurós ruhagőzölőt a turkálós gúnyáihoz :) Ahelyett, hogy vett volna magának 2-3 garnitúra ruhát.
Az ki van zárva.
A rendszeres kondizástól 20 kiló izmot pattintott fel magára, úgyhogy inkább nagyobb méretű ruhákat kellett vennie.
Na meg a sok úszástól már a kopoltyúi is kifejlődtek!
BÉKEKÜLDÉS VOLT ITT TUTI!
Ő azt nem turkálta, mint Boborján a gönceit, hanem Vera nénitől, pontosabban annak fiacskájától, a tonnás Gergőtől kapta. Úgy ragaszkodik a kolosy téri boldog időszakhoz, hogy a jelek szerint még mindig dédelget pár ruhadarabot. Azok pedig igazán megérdemlik a 200 ejrós ruhagőzölőt, szerintem ez érthető XD
Vágom :) Csak a minőségükre akartam utalni. Mondjuk azokat a kinyúlt nyakú geci foltos ruhákat már nem raknák ki turkálóba sem.
Meg persze Sodit is.
Persze csak egy Ducato-s "kezelés" után.
Ez sem jött össze... az egyetlen lehetőség, hogy nézettséged legyen az az lett volna, ha magát Adolf Hitlert látod vendégül a recskabarlangban :D tán még ki is festette volna azt mielőtt elvitetett volna a kurva anyáddal együtt a gőzösön de büdös bibildó
Putyputyputy HALLO
Van még bármi esély, hogy kitálal sodikáról? Gondolom megtette volna eddig, ha tudna bármit, amit meg akar osztani.
na pont most mutatta, a streamelős telefon hátoldali kameráját törte be lyudka
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
Nem gondolná meg magát. Nem bírja elviselni, hogy nem ő van a címlapon. Remélem, belefut valami komolyabb faszerdőbe a nyilvánvaló cserbenhagyás miatt.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Tavaly a cigó már együtt volt a Brigivel nem?
Recsitó azt mondod a Márk megcsalja a Brigit?
rBali
(
x24)
Oct 29, 2021 22:22:12
x24)
Endre, mi a véleményed, hogy a szerelmed, Bayer Zsófi porig alázza Tibit, akit te nőként említesz, ő meg "IZÉ"-ként?
Zsénó
(
x22)
Oct 29, 2021 22:23:13
x22)
Hol az Age of Empires 4 menü lájv!? Basszam azt a kecske fejedet!
linzi fapóleon
(
x8)
Oct 29, 2021 22:23:30
x8)
Te pedofil hitvány szar!
Szerinted veled is ilyen vidáman fogunk pózolni ha találkozunk az utcán mint ahogy Tibivel pózoltak ezek a srácok?
Szerinted veled is ilyen vidáman fogunk pózolni ha találkozunk az utcán mint ahogy Tibivel pózoltak ezek a srácok?
Sodragon legendája
(
x2)
Oct 29, 2021 22:24:14
x2)
Sodi! Most néztem vissza, ahogy kihívtad a zsarukat és bazdmeg kb alapszinten nem beszélsz ennyi év után németül. Nagyon jól megérte a sok német óra a Rocskaiék pénzén 4 nyelvtanárral. :D Ez egy komoly elrettentés lehetne a gyerekeknek, hogy ha nem tanulnak rendesen nyelveket, akkor így végzik mint te, hogy normálisan egy német nyelvű hívást sem tudnak lebonyolítani.
Amúgy ezek után azon csodálkozom, hogy miként tudsz te a kollégákkal vagy a feletteseiddel bármilyen módon is kommunikálni. Szerintem nagyjából a felét se érted annak, amit mondanak neked az fix. Megkockáztatom, hogy az alapvető lustaságod és tehetségtelenséged mellett a nyelvek terén bejátszik nálad egy erős diszlexia és egy még erősebb beszédhiba is. Anyád már nyilván bánja, hogy nem baszott a falhoz amíg még tehette születésed után rögtön. Jól szégyenbe raktad azt a kádár kockás kibaszott kurva anyádat. :D
Amúgy ezek után azon csodálkozom, hogy miként tudsz te a kollégákkal vagy a feletteseiddel bármilyen módon is kommunikálni. Szerintem nagyjából a felét se érted annak, amit mondanak neked az fix. Megkockáztatom, hogy az alapvető lustaságod és tehetségtelenséged mellett a nyelvek terén bejátszik nálad egy erős diszlexia és egy még erősebb beszédhiba is. Anyád már nyilván bánja, hogy nem baszott a falhoz amíg még tehette születésed után rögtön. Jól szégyenbe raktad azt a kádár kockás kibaszott kurva anyádat. :D
tyodika
Oct 29, 2021 22:24:18
Te pedofil hitvány szar!
Nem feltétlenül nem fogom sírva álomba recskázni magam ezt a képet nézegetve Szerinted veled is ilyen vidáman fogunk pózolni ha találkozunk az utcán mint ahogy Tibivel pózoltak ezek a srácok?
Oct 29, 2021 22:24:18
linzi fapóleon
(
x8)
Oct 29, 2021 22:25:16
x8)
LOL!
rBali
(
x24)
Oct 29, 2021 22:27:12
x24)
LOL!
A pedofilt természetesen meg sem említik, csak Kaff Tibit hordják el mindennek.
Endrének most egy világnak kéne összeomlania, de túl ostoba ahhoz, hogy felfogja mit is mondtak a kedvenc műsorvezetői.
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Oct 29, 2021 22:29:09
x1)
Az lenne a legfaszább, ha a Gyagyást is ugyanígy kielemeznék a pedofil ügyei miatt.
Én azt gyanítom, hogy a NERszopó média azért valamennyire utánanézett, vagy eleve tisztában volt már a Gyagyás előéletével, hogy ő egy "nemzeti hős", egy jobber megmondóember volt anno, ezért inkább agyonhallgatják, hogy még véletlenül se, áttételesen se hozza szégyenbe a "nemzeti oldalt".
Bejlin
(
x8)
Oct 29, 2021 22:29:18
x8)
Endre! Milyen érzés hogy a saját életedben is csak statiszta vagy? :D
SyntaxError
(
x24)
Oct 29, 2021 22:29:25
x24)
Te pedofil hitvány szar!
Jobb műsort toltak a srácok, mint a linzi fapoleon 1 milli fütyis fizuval és több milliós setuppal.
Szteppen
(
x3)
Oct 29, 2021 22:29:49
x3)
A rejtett erőforrás Gammmmer éppen Sodit hibáztatja és gyártja a konteókat, hogy végig otthon volt. Nem hiába nem a legélesebb kés a fiókban.
www.youtube.com/watch?v=3_IKm-a2qAw
Ez ety fosh!
www.youtube.com/watch?v=3_IKm-a2qAw
Sodragon legendája
(
x2)
Oct 29, 2021 22:30:53
x2)
Endre! Milyen érzés hogy a saját életedben is csak statiszta vagy? :D
Neki is ez jó mert szubmisszív cuckold szarházi, aki titokban élvezi ha inasba teszik és előtte basznak. Ezt sokszorosan beigazolta már. :D
Kislompos Endre
Oct 29, 2021 22:32:22
Endre nem informálta se zseryt, se minket hogy ma nem lesz program. Nem lehet hogy épp kihallgatáson van vagy valami? :D
Oct 29, 2021 22:32:22
rBali
(
x24)
Oct 29, 2021 22:32:36
x24)
Persze, nagyon jól tudják, hogy legalább annyira lehetne a jobber buborékot szidni a magát nemzetinek hazudó hazaáruló migráns pedofil abberrált incel féreg miatt, mint amennyire a rafinált cigány transzi miatt a balos buborékot.
Én kurva jót röhögök az egészen, meg azon is, hogy SoDI most tényleg két tűz közé szorult és azt sem tudja merre van az arra, nem tudja hogyan kihetyetyézni magát a helyzetből :D
doctor42
Oct 29, 2021 22:33:46
Endre nem informálta se zseryt, se minket hogy ma nem lesz program. Nem lehet hogy épp kihallgatáson van vagy valami? :D
Éppen most posztolt facebookra, szóval a mai stream egyszerűen csak el lett sodikázva Oct 29, 2021 22:33:46
Nemfatyle
(
x7)
Oct 29, 2021 22:35:05
x7)
A rejtett erőforrás Gammmmer éppen Sodit hibáztatja és gyártja a konteókat, hogy végig otthon volt. Nem hiába nem a legélesebb kés a fiókban.
youtube.com/watch?v=3_IKm-a2qAw
youtube.com/watch?v=3_IKm-a2qAw
Ezt ki is rakta a púpfalra, de persze biztos nem jön a szaros fórumra most se :D
Ásó27
(
x68)
Oct 29, 2021 22:37:37
x68)
Néha felnéz ide
Mifaaaaaaaaaaaan
linzi fapóleon
(
x8)
Oct 29, 2021 22:38:28
x8)
Egy senki és semmi ő. Nem sikerült még két csövesnek se felül kerekedni és abból is csak péküljönkki csicskulás lett Tibinek

Sodi küldjünk karácsonyra neked jó vastag kötelet?
Statisztikus Sanyi
(
x2)
Oct 29, 2021 22:41:39
x2)
Holnap tudunk indulni, szásszhászalék! :D
Ó helló, ez itt most egy technikai próba! http://sohatobbetnemirokide.no-ip.hu
Bencike23
Oct 29, 2021 22:43:56
Na szóval, én a Merciéket követem, amióta csak elkezdtek lájvolni, egészen idáig azt se tudtam ki ez a Sodi alias Kiss Endre, amíg oda nem költöztek. Aztán itt kötöttem ki..regisztráltam és hát olvastam pár fura dolgot. Valaki leírná miket kell tudni róla röviden?
Kovács Bence Bálint
Oct 29, 2021 22:43:56
Hahó
(
x136)
Oct 29, 2021 22:44:58
x136)
Na szóval, én a Merciéket követem, amióta csak elkezdtek lájvolni, egészen idáig azt se tudtam ki ez a Sodi alias Kiss Endre, amíg oda nem költöztek. Aztán itt kötöttem ki..regisztráltam és hát olvastam pár fura dolgot. Valaki leírná miket kell tudni róla röviden?
Igen. Egy pedofil hazug geci.
xray
(
x21)
Oct 29, 2021 22:46:50
x21)
Oct 29, 2021 22:46:50
olvasgasd: sodipedia.sodika.org/ Oct 29, 2021 22:46:50
doctor42
Oct 29, 2021 22:47:30
https://sodipedia.sodika.org/index.php?title=001_ITT_KEZDD_EL_A_SODIPEDI%C3%81T Oct 29, 2021 22:47:30
Hahó
(
x136)
Oct 29, 2021 22:47:32
x136)
Egyre inkább az az érzesem, hogy a tranyó már akkor sem fog köpni nyilvánosan, ha van is infója.
Ide Viktor kell, aki normálisan letárgyalja vele, hogy 100 euróért adja át az infót ha van, de csak hitelesítés után kapja meg a pénzt.
Ide Viktor kell, aki normálisan letárgyalja vele, hogy 100 euróért adja át az infót ha van, de csak hitelesítés után kapja meg a pénzt.
ascites
(
x57)
Oct 29, 2021 22:47:35
x57)
Valaki kérdezte a múltkor, hogy a púpos miért húzogatja állandóan a gatyáját. Hát mert egy nadrágja van, az összes többit még Rocskai Gergőtől örökölte.
Kibaszott gusztustalan egy gnóm vagy te recskás.
Statisztikus Sanyi
(
x2)
Oct 29, 2021 22:47:49
x2)
sodipedia.sodika.org/index.php?title=001_ITT_KEZDD_EL_A_SODIPEDI%C3%81T
trolléga
(
x30)
Oct 29, 2021 22:47:54
x30)
Tolják Győrben a live-ot "rajongó" srácok Tibivel meg Jutkával. NEHOGY, valaki Sodiról kérdezzen!
Hát akkor ebből nem lesz Cellben felkérdezés részemről :( (amúgy is punci lettem volna odamenni hozzájuk, de én legalább beismerem. az egész munkásságuk kurvára nem érdekel, meg jóízlésű ember utcán is elkerüli inkább, nem pedig még befogadja őket, alá Sodrák)
Hát ez kurva nagy blama púpos, még csak meg se említenek
Trollok harca
(
x5)
x5)
vérdij van a fején ha érdekel
Miskolci alvósejt
Hahó
(
x136)
Oct 29, 2021 22:50:16
x136)
Egyre inkább az az érzesem, hogy a tranyó már akkor sem fog köpni nyilvánosan, ha van is infója.
Lájvon kívül.
D_Dezső
(
x29)
Oct 29, 2021 22:50:22
x29)
SoDI most tényleg két tűz közé szorult és azt sem tudja merre van az arra, nem tudja hogyan kihetyetyézni magát a helyzetből :D
Bali kollága jól látja mi a helyzet, Gagyás.
Tisztázni kellene, hogy kivel vagy te gerinctelen patkány. Ebből nem lehet angolnaként kiiszkolni.
Valljál színt!
1. Azért csináltad az egész műsort azért csalogattad ki Merciéket, hogy megcsináld a tüzet aztán küldhesd is be a lakáj-médiához, hogy "no' lám ilyenek ezek a transzvesztiták". Ez volt a célod te szarházi?
2. Vagy, az történt amit mi gondolunk, hogy egy ócska, magányos, lezüllött buzi vagy aki simán megdugná a Tibit de bevallottan hagyná, hogy kiverje a faszát. És TE a züllött buzi, igen is jól érezted magad ezzel a "liberális" alja fertő homokos társasággal.
De nem, hogy jól érezted magad, TE együtt éltél egy transzvesztitával meg egy leszbikussal. Csak hát Tibi leakart pofozni, és mivel egy gyenge gyáva buzi vagy ráhívtad a rendőröket.
Na melyik álláspontot választod te csatornapatkány?
Bencike23
Oct 29, 2021 22:50:29
Bencike23Na szóval, én a Merciéket követem, amióta csak elkezdtek lájvolni, egészen idáig azt se tudtam ki ez a Sodi alias Kiss Endre, amíg oda nem költöztek. Aztán itt kötöttem ki..regisztráltam és hát olvastam pár fura dolgot. Valaki leírná miket kell tudni róla röviden?https://sodipedia.sodika.org/index.php?title=001_ITT_KEZDD_EL_A_SODIPEDI%C3%81T
Köszike
Oct 29, 2021 22:50:29
gyakorlott gyagyás
Oct 29, 2021 22:53:07
Kíváncsi vagyok púpos hogy feltakarítottál-e a recska barlangban? Vagy megint a haszontalan robot porszívód fog "takarítani"? Vagy a kurva anyád megint lejön hozzád takarítani? Mert te 40 évesen nem tudsz rendet rakni :DD fasz pedofil.
Ez butaság! Mindenki dögöljön meg! Butaság!
Oct 29, 2021 22:53:07
SyntaxError
(
x24)
Oct 29, 2021 22:53:11
x24)
Valaki kérdezte a múltkor, hogy a púpos miért húzogatja állandóan a gatyáját. Hát mert egy nadrágja van, az összes többit még Rocskai Gergőtől örökölte.
Én voltam. Köszönöm! Ez mindent megmagyaráz.
Havi 1 millió fütyiből hogyan is telne nadrágra. Azt hiszem ez érthető.
Zsénó
(
x22)
Oct 29, 2021 22:56:47
x22)
hát még éltet a remény...
trolléga
(
x30)
Oct 29, 2021 22:57:10
x30)
Fujj baszki. Nézem a legutóbbi Tematikus Endrét és ott is ezek az ezer éves, legalább 2-3 mérettel nagyobb ingpólók... Tényleg minden bigkuki prókrammozó álma. Értem én azok még régebbi felvételek, de kütyüre ott is volt lóvé, ruhára már nem?
Szteppen
(
x3)
Oct 29, 2021 22:57:49
x3)
Korcs Sodi faszát óvszerba verte ki a Tranyó, mert tiszta munkát akart.
Ez ety fosh!
SyntaxError
(
x24)
Oct 29, 2021 22:59:21
x24)
Korcs Sodi faszát óvszerba verte ki a Tranyó, mert tiszta munkát akart.
Magyarország rémálma
(
x7)
Oct 29, 2021 23:00:31
x7)
www.youtube.com/watch?v=_oX4Gbp467M
miért van a púpos videóján több like, mint dislike? A sok külsős civil még beszopja, hogy ez egy rendes vadászbika, ugye?
hehe
Hahó
(
x136)
Oct 29, 2021 23:01:30
x136)
A faszverés az egészségügyi szakmunka. Az anyja is ki szokta neki verni.
Zsénó
(
x22)
Oct 29, 2021 23:10:34
x22)
Mercike lájv: www.youtube.com/watch?v=wm_MsEDTHSU
variálás
Oct 29, 2021 23:10:56
Érthetetlen, hogy valaki trashben mozog és még nem ismeri a pedofil nőgyűlölő fasiszta recskagnómot. De még ha nem ismerik, az mégdübbenetesebb, hogy nem állaptják meg róla első ránézésre, hogy egy emberi hulladék.
Oct 29, 2021 23:10:56
Zsénó
(
x22)
Oct 29, 2021 23:11:19
x22)
Zsénó
(
x22)
Oct 29, 2021 23:19:21
x22)
Tranyó péküljünkki: "Szálljatok már le a Sodiról, fasznak kell a Sodit baszogatni!"
SyntaxError
(
x24)
Oct 29, 2021 23:20:11
x24)
Tranyó péküljünkki: "Szálljatok már le a Sodiról, fasznak kell a Sodit baszogatni!"
Love is love.
D_Dezső
(
x29)
Oct 29, 2021 23:20:40
x29)
Tibi most nagyon védi a live-ban a feljelentő Sodit.
Csak nem Linzbe tartanak most Győrből?
Pont most esett össze Jutka az utcán de Tibi ott hagyta.
xray
(
x21)
Oct 29, 2021 23:22:02
x21)
már menne vissza gyagyáshoz.ott helye, összeillenek a recskagéppel.
Sodragon legendája
(
x2)
Oct 29, 2021 23:22:25
x2)
Egy szó jutott eszembe: BÚCSÚKÜLDÉS! :D
Sodragon legendája
(
x2)
Oct 29, 2021 23:23:02
x2)
Egy szó jutott eszembe: BÚCSÚKÜLDÉS! :D
Mármint a "hagyjátok már a Sodit" Tibcédesz féle dumára.
Bejlin
(
x8)
Oct 29, 2021 23:23:20
x8)
Tibi most nagyon védi a live-ban a feljelentő Sodit.
Ez csak 1 dolgot jelenthet. Megy vissza Linz-be.
A Gammer nevű haverjánál azt mondta hogy Novembertől kapott valami ajánlatot, na meg a kobold is mondott olyat hogy egymaga visszamehetne.
Zsénó
(
x22)
Oct 29, 2021 23:24:42
x22)
"a jó barátok, a tróóóólok itt hagytak"
D_Dezső
(
x29)
Oct 29, 2021 23:27:40
x29)
Csak ha visszamegy a púposhoz minek cipeli magával Jutkát? Mondjuk most pont ott hagyta már 10 perce a kövön feküdni.
Azt mondta November közepétől "elintézi a sorsát."
Van neki egy vipera szerű kameraállványa. Lehet meglesz viperázva a Gyagyás :)
Azt mondta November közepétől "elintézi a sorsát."
Van neki egy vipera szerű kameraállványa. Lehet meglesz viperázva a Gyagyás :)
Zsénó
(
x22)
Oct 29, 2021 23:29:22
x22)
"hozzánenyújáááá a telefonhoz!!!"
Ásó27
(
x68)
Oct 29, 2021 23:29:32
x68)
Azért esik le a sodi nadrágja, mert sokat fogyott a két kondibérlettől :))))
Mifaaaaaaaaaaaan
D_Dezső
(
x29)
Oct 29, 2021 23:31:38
x29)
Az külön vicces volt, hogy vett 200 eurós ruhagőzölőt a turkálós gúnyáihoz :) Ahelyett, hogy vett volna magának 2-3 garnitúra ruhát.
Zsénó
(
x22)
Oct 29, 2021 23:32:17
x22)
Az ki van zárva.
A rendszeres kondizástól 20 kiló izmot pattintott fel magára, úgyhogy inkább nagyobb méretű ruhákat kellett vennie.
Zsénó
(
x22)
Oct 29, 2021 23:35:54
x22)
Az ki van zárva.
Na meg a sok úszástól már a kopoltyúi is kifejlődtek!
Zsénó
(
x22)
Oct 29, 2021 23:38:05
x22)
xray
(
x21)
Oct 29, 2021 23:41:07
x21)
mit gondoltok, mennyi ideig fog élni az a szerencsétlen nő? rettenetes.
linzi fapóleon
(
x8)
Oct 29, 2021 23:42:14
x8)
BÉKEKÜLDÉS VOLT ITT TUTI!
seymour schwartz
(
x6)
Oct 29, 2021 23:43:48
x6)
Sodrák, jól nézd meg most ezt a lájvot, mert ez a te jövőd!
Ingatkanügyek
-
Oct 29, 2021 23:45:22
Ő azt nem turkálta, mint Boborján a gönceit, hanem Vera nénitől, pontosabban annak fiacskájától, a tonnás Gergőtől kapta. Úgy ragaszkodik a kolosy téri boldog időszakhoz, hogy a jelek szerint még mindig dédelget pár ruhadarabot. Azok pedig igazán megérdemlik a 200 ejrós ruhagőzölőt, szerintem ez érthető XD
Oct 29, 2021 23:45:22
D_Dezső
(
x29)
Oct 29, 2021 23:47:14
x29)
Ő azt nem turkálta, mint Boborján a gönceit
Vágom :) Csak a minőségükre akartam utalni. Mondjuk azokat a kinyúlt nyakú geci foltos ruhákat már nem raknák ki turkálóba sem.
Zsénó
(
x22)
Oct 29, 2021 23:48:27
x22)
Jutkát amúgy nagyon sajnálom, de Tibit egy normális világban simán tarkón kéne lőni.
Zsénó
(
x22)
Oct 29, 2021 23:50:22
x22)
Jutkát amúgy nagyon sajnálom, de Tibit egy normális világban simán tarkón kéne lőni.
Meg persze Sodit is.
Zsénó
(
x22)
Oct 29, 2021 23:52:22
x22)
Meg persze Sodit is.
Persze csak egy Ducato-s "kezelés" után.
D_Dezső
(
x29)
Oct 29, 2021 23:55:47
x29)
Ha igazi férfi lennél Gagyás és nem egy nyavajgó kis buzi, akkor most szereznél egy telekocsit, kibérelnéd Linz-ből Győrbe, és lent lennél Győrben egy óra alatt. Jutkát bekísérnéd a Győri hajléktalanszállóra, te meg Tibivel kivennétek egy szép szobát, Győr valamelyik wellness szállójában. Ott kitudnátok szaunázni a stresszt és nyugodtan átbeszélnétek hol mentek félre a dolgok.
Ez egy kurva jó flokk téma lenne. És kevesebbe kerülne ez a buli mint amit Márki-cicára basztál el Miskolcon tök fölöslegesen.
Két kezes veretés garantált. kacsint kacsint
Ez egy kurva jó flokk téma lenne. És kevesebbe kerülne ez a buli mint amit Márki-cicára basztál el Miskolcon tök fölöslegesen.
Két kezes veretés garantált. kacsint kacsint
Egy Vlognéző Gyerek
(
x2)
Oct 30, 2021 00:02:56
x2)
Kurva nagy kedvem támadt az eddigi legutolsó évadból készíteni egy baszó kis videóklipet ezzel a zenével: www.youtube.com/watch?v=5Jj3wZVc7nw&ab_channel=TOYBOYS
Ha valakinek van kedve segíteni, kommenteljen és összehozunk egyet. :D
Putyputyputy HALLO
Ha valakinek van kedve segíteni, kommenteljen és összehozunk egyet. :D
Egy Vlognéző Gyerek
(
x2)
Oct 30, 2021 00:04:00
x2)
Félelem és reszketés Linzben
Putyputyputy HALLO
Zsénó
(
x22)
Oct 30, 2021 00:14:24
x22)
Hát Endre, te ettől nagyon messze vagy:
Egy Vlognéző Gyerek
(
x2)
Oct 30, 2021 00:17:47
x2)
Hát Endre, te ettől nagyon messze vagy:
Ez sem jött össze... az egyetlen lehetőség, hogy nézettséged legyen az az lett volna, ha magát Adolf Hitlert látod vendégül a recskabarlangban :D tán még ki is festette volna azt mielőtt elvitetett volna a kurva anyáddal együtt a gőzösön de büdös bibildó
D_Dezső
(
x29)
Oct 30, 2021 00:17:49
x29)
Gyagyás bazdmeg, te kajak ezekkel laktál együtt?
Ezeket én az utcámba nem engedném be, nem, hogy egy szobába aludjak velük.
Ez a két szörnyszülött végig üvöltözte Győrt, 3 percenként összeverekednek, 20 méterenként rájuk hívják a rendőröket.
Ráadásul bevallásuk szerint egy héten egyszer fürdenek és folyamatosan beszarnak-behugyoznak.
Most ment neki Tibi Jutkának, úgy lökte el, hogy bebaszta a fejét a betonba. Ez a rohadék meg még elkezdett ordítani vele, hogy mé' nem vigyáz a fejére.
Ezeket én az utcámba nem engedném be, nem, hogy egy szobába aludjak velük.
Ez a két szörnyszülött végig üvöltözte Győrt, 3 percenként összeverekednek, 20 méterenként rájuk hívják a rendőröket.
Ráadásul bevallásuk szerint egy héten egyszer fürdenek és folyamatosan beszarnak-behugyoznak.
Most ment neki Tibi Jutkának, úgy lökte el, hogy bebaszta a fejét a betonba. Ez a rohadék meg még elkezdett ordítani vele, hogy mé' nem vigyáz a fejére.
Zsénó
(
x22)
Oct 30, 2021 00:20:16
x22)
Jutka: "Lekapcsolnád a lájvot?"
Tranyó: "Itt a rendőrség, lekapcsoltam."
The End
Tranyó: "Itt a rendőrség, lekapcsoltam."
The End
SyntaxError
(
x24)
Oct 30, 2021 01:06:34
x24)
Kuruc is lehozta a balhét.
A jelentéktelen Sodira csak, mint 'lakótárs' hivatkoznak, így a cikk alatt mehet a tényfeltárás a recskásról.
Ez eleve retard közeg, eleve a származási helye, így biztosan lesznek, akik még emlékeznek a nemzet kikezdhetetlen erkölcsű, keresztény krónikására.
kuruc.info/r/6/235430/
A jelentéktelen Sodira csak, mint 'lakótárs' hivatkoznak, így a cikk alatt mehet a tényfeltárás a recskásról.
Ez eleve retard közeg, eleve a származási helye, így biztosan lesznek, akik még emlékeznek a nemzet kikezdhetetlen erkölcsű, keresztény krónikására.
kuruc.info/r/6/235430/
Egy Vlognéző Gyerek
(
x2)
Oct 30, 2021 01:29:15
x2)
Érdekes módon, a legendás bolgár jeti is eltűnt, mint Petőfi a ködben, amint az nyagos le lett csicskítva
Putyputyputy HALLO
Andi
(
x13)
Oct 30, 2021 01:41:54
x13)
Zsery, láttam a hoizzászólásodat a kurucon, de inkább olyan videókat kellene beilleszteni, amelyiken egyértelműen látszik, hogy nála vannak, és italért cirkuszoltatja őket.
Az is jó, amelyikben meghunyászkodik a tranyónak. Azt ott kifejezetten szeretik.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Az is jó, amelyikben meghunyászkodik a tranyónak. Azt ott kifejezetten szeretik.
D_Dezső
(
x29)
Oct 30, 2021 01:43:31
x29)
Sodi meddig akarsz még csatorna-patkányként bújkálni? Hahó!
írnod kellene a Kuruc-nak meg Bayer Zsoltnak, hogy félreértik az egészet. Csak az igazságot kellene leírnod amit már elmondtál a videókban is.
Nem volt ott semmi LMBTQ faszság, csak asszonyok torzsalkodtak. De egyébként mindketten "tündéri nők".
Miért nem írsz Sodi? Te egy nemzeti hős vagy, neked hinnének. Ha tovább lapítasz Mercit megfogják lincselni a börtönben.
írnod kellene a Kuruc-nak meg Bayer Zsoltnak, hogy félreértik az egészet. Csak az igazságot kellene leírnod amit már elmondtál a videókban is.
Nem volt ott semmi LMBTQ faszság, csak asszonyok torzsalkodtak. De egyébként mindketten "tündéri nők".
Miért nem írsz Sodi? Te egy nemzeti hős vagy, neked hinnének. Ha tovább lapítasz Mercit megfogják lincselni a börtönben.
tyodika
Oct 30, 2021 01:47:52
Tartalék volt az a sok pia, ki gondolta volna, hogy két alkoholista nem bírja megállni a fogyasztást????
Oct 30, 2021 01:47:52
Ásó27
(
x68)
Oct 30, 2021 01:51:55
x68)
Munkában ugye minden oké Endre???
Mifaaaaaaaaaaaan
Andi
(
x13)
Oct 30, 2021 02:06:23
x13)
-
Oct 30, 2021 02:13:26
Van még bármi esély, hogy kitálal sodikáról? Gondolom megtette volna eddig, ha tudna bármit, amit meg akar osztani.
Oct 30, 2021 02:13:26
SARS-CoV-2
Oct 30, 2021 02:16:41
Révai Miklós utca 6 alatti dohánybolt előtt csövezik tibor éppen.
Oct 30, 2021 02:16:41
púpospúp
(
x2)
Oct 30, 2021 02:17:24
x2)
jutka melyik telefont törte be? párszor mondta tibi ahogy beletekrtem, de nem mond semmi konkrétat
Éjjeli zeneajánló
Oct 30, 2021 02:17:40
Oct 30, 2021 02:17:40
púpospúp
(
x2)
Oct 30, 2021 02:18:25
x2)
jutka melyik telefont törte be? párszor mondta tibi ahogy beletekrtem, de nem mond semmi konkrétat
na pont most mutatta, a streamelős telefon hátoldali kameráját törte be lyudka
ascites
(
x57)
Oct 30, 2021 02:26:18
x57)
Púpos, megvan még ez a rocskai kabát? Most pont össze tudnád zippzározni a hasvízkóros hordóhasadon.
Igazi csöves voltál már 2013-ban is. Volt vagy negyed óra, mire a görcsös pókujjaiddal lefejtetted magadról a bálnabőr rétegeket, mi?
Igazi csöves voltál már 2013-ban is. Volt vagy negyed óra, mire a görcsös pókujjaiddal lefejtetted magadról a bálnabőr rétegeket, mi?
Andi
(
x13)
Oct 30, 2021 02:48:59
x13)
Figyelemkurvulás a kurucon.
SoDI • 27 perce
A történet annyi, hogy későbbi videókhoz, illetve cikkekhez forrásmunkát gyűjtök éppen arról, hogy a politikai LMBTQ propagandistákat nyugodtan szét lehet választani az LMBTQ emberektől, mert amíg az előbbiek mérhetetlenül károsak mindenre, amit keresztényi érték, addig az utóbbiak csak élni szeretnének: konkrétan lélegezni. És hogy az LMBTQ propagandisták csak társadalmi, keresztényi értékeket rombolni akarnak, nem pedig az ún. LMBTQ embereket képviselni.
Nyilván rosszul jött ki, hogy pont eközben akkora balhét csináltak nálam, hogy a rendőrséggel kellett kidobatnom őket, de a koncepciómat ez szerintem így sem zavarja meg. A verés közben hülyeséget üvölt ugyan a kamerába a Merci, de több napos lakhatás után megerősíthetem, hogy valójában ez az ember egyáltalán nem politizál.
Kifejezetten igyekezett mindig elterelni a témát, amikor politizálni próbáltam.
Amelyik pedig nem propagandista, azt hagyni lehet szimplán élni.
Az élettársán kívül Merci se bánt az égvilágon senkit.
(Vele viszont sajnos - a jelek szerint - tényleg rendszeresen összeverekszik, ez igaz.)
A konkrét politikai LMBTQ propagandisták ellen viszont igenis harcolni kell.
SoDI
SoDI • 27 perce
A történet annyi, hogy későbbi videókhoz, illetve cikkekhez forrásmunkát gyűjtök éppen arról, hogy a politikai LMBTQ propagandistákat nyugodtan szét lehet választani az LMBTQ emberektől, mert amíg az előbbiek mérhetetlenül károsak mindenre, amit keresztényi érték, addig az utóbbiak csak élni szeretnének: konkrétan lélegezni. És hogy az LMBTQ propagandisták csak társadalmi, keresztényi értékeket rombolni akarnak, nem pedig az ún. LMBTQ embereket képviselni.
Nyilván rosszul jött ki, hogy pont eközben akkora balhét csináltak nálam, hogy a rendőrséggel kellett kidobatnom őket, de a koncepciómat ez szerintem így sem zavarja meg. A verés közben hülyeséget üvölt ugyan a kamerába a Merci, de több napos lakhatás után megerősíthetem, hogy valójában ez az ember egyáltalán nem politizál.
Kifejezetten igyekezett mindig elterelni a témát, amikor politizálni próbáltam.
Amelyik pedig nem propagandista, azt hagyni lehet szimplán élni.
Az élettársán kívül Merci se bánt az égvilágon senkit.
(Vele viszont sajnos - a jelek szerint - tényleg rendszeresen összeverekszik, ez igaz.)
A konkrét politikai LMBTQ propagandisták ellen viszont igenis harcolni kell.
SoDI
Bejlin
(
x8)
Oct 30, 2021 02:51:23
x8)
Kijött egy rendkívüli flokk. :D
Archer Dark
Oct 30, 2021 02:54:03
Erre is már régen jártam.
A Merci (Tibi?) körüli nagy médiafelhajtás (mikor feladatul kaptam, hogy írjak róla, az utánajárás során megdöbbentem, hogy két, számomra vadidegen ember miért a linzi recskafészekben püfölik egymást)
Most már persze mindent értek.
Még valami:
Láttam, hogy a Sodipédia szépen, igényességgel kibővült.A szócikkek olvasgatása közben találtam egy olyat, hogy idén Addaboynak volt egy közvetítése ahol ellátogatott Újpalotára. Kerestem, de már a Twitch csatornáján sem találtam. Ezt meg lehet még valahol nézni?
Bónusz kérdés: Broni ecsém! Hogy van a májad?
Veritas Omnia Vincit
A Merci (Tibi?) körüli nagy médiafelhajtás (mikor feladatul kaptam, hogy írjak róla, az utánajárás során megdöbbentem, hogy két, számomra vadidegen ember miért a linzi recskafészekben püfölik egymást)
Most már persze mindent értek.
Még valami:
Láttam, hogy a Sodipédia szépen, igényességgel kibővült.A szócikkek olvasgatása közben találtam egy olyat, hogy idén Addaboynak volt egy közvetítése ahol ellátogatott Újpalotára. Kerestem, de már a Twitch csatornáján sem találtam. Ezt meg lehet még valahol nézni?
Bónusz kérdés: Broni ecsém! Hogy van a májad?
Oct 30, 2021 02:54:03
Bejlin
(
x8)
Oct 30, 2021 03:01:30
x8)
Az új flokkban fény derül arra is hogy a recskás féltékeny Máj Viktorra amiért a tranyó kellemesen társalog vele annak ellenére hogy Májas folyamat Tibizi őt. A mai liveban egyébként a tranyó többször is elmondta hogy szexuálisan akarna közösülni Májassal. Valószínűleg ez is kiverhette nála a biztosítékot.
trashvod
(
x6)
Oct 30, 2021 03:04:07
x6)
Arra az esetre ha a recskás meggondolná magát, mentettem: trashvod.com/w/9vYwpHcTVyfXf1M61pMGzY
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
Andi
(
x13)
Oct 30, 2021 03:09:21
x13)
Arra az esetre ha a recskás meggondolná magát, mentettem: trashvod.com/w/9vYwpHcTVyfXf1M61pMGzY
Nem gondolná meg magát. Nem bírja elviselni, hogy nem ő van a címlapon. Remélem, belefut valami komolyabb faszerdőbe a nyilvánvaló cserbenhagyás miatt.
púpospúp
(
x2)
Oct 30, 2021 03:14:40
x2)
érdekes egyébként, tibi már nem loopol a gyagyásról hogy csicska, győrből mosonmagyaróvárra akar menni, jutka meg pestre, de ő oda nem akar
lát még lehetőséget arra hogy visszafogadja a recskaoduba, határon csövezik és nem szidja a gyagyást
lát még lehetőséget arra hogy visszafogadja a recskaoduba, határon csövezik és nem szidja a gyagyást
Andi
(
x13)
Oct 30, 2021 03:30:32
x13)
Üzenget a csetfalon Jutkáéknak, hogy visszamehet az egyikük, de le se szarják.
SoDI vlogja
Külön-külön bármikor.
SoDI vlogja
Külön-külön bármikor.
Andi
(
x13)
Oct 30, 2021 03:33:14
x13)
SoDI vlogja
"Ha óvszer, akkor becsomagolva. Kicsomagolt, használt óvszer nem lehetett itt.Lehetetlen. Ami be van csomagolva, az sem az enyém, hanem tavaly még a Márk hagyta nálam, mert ő reményekkel ment bulizni."
"Ha óvszer, akkor becsomagolva. Kicsomagolt, használt óvszer nem lehetett itt.Lehetetlen. Ami be van csomagolva, az sem az enyém, hanem tavaly még a Márk hagyta nálam, mert ő reményekkel ment bulizni."
Andi
(
x13)
Oct 30, 2021 03:35:17
x13)
Burkolt fenyegetés a szóbeli szerződésre hivatkozva.
SoDI vlogja
Az elszámolás közöttünk pontos volt, de titkos.
SoDI vlogja
Az elszámolás közöttünk pontos volt, de titkos.
Andi
(
x13)
Oct 30, 2021 03:36:27
x13)
SoDI vlogja
Az 50 eurót ma kapta, de nem a donetek miatt, hanem mert vettem nekem aznap lábtörlőt, meg tele van a hűtő kajával.
Az 50 eurót ma kapta, de nem a donetek miatt, hanem mert vettem nekem aznap lábtörlőt, meg tele van a hűtő kajával.
Andi
(
x13)
Oct 30, 2021 03:37:42
x13)
SoDI vlogja
Jutka vett nekem nagyon szép lábtörlőt, majd megmutatom. Hazajötte,. és volt a meglepi, hogy Jutka vett lábtörlőt.
Jutka vett nekem nagyon szép lábtörlőt, majd megmutatom. Hazajötte,. és volt a meglepi, hogy Jutka vett lábtörlőt.
hogyvolt
Oct 30, 2021 03:50:04
- A púpos megint erősre lógatta a pitont. Fél óráig tombolt, miután megnézte Gamer Bandi interjúját a tranyóval.
- Csak azért nem játszott ma zserivel, mert felkúrta magát az interjún.
- Utána smsekkel bombázta a tranyóékat, hogy nem is úgy volt az.
- Ökölcsapásokkal fenyegeti Gamer Bandit. Nagyon félelmetes, pláne az utólag rákevert begépesedő hanggal.
- A szerdai sikeren felbuzdulva nagyon belejött a feljelentgetésbe. Ha Gamer Bandi nem kér tőle bocsánatot, akkor a korcs piszony feljelenti a rendőrségen, becsszó hazajön Pestre a személyes meghallgatásra is.
- Gecizi a májast, mert Tibinek szólította a poloskaelgelőt, és elképed azon, hogy ez olyan abszurd, mintha őt valaki "azzal hívná fel, hogy Szia gyagyás, Szia recskás és aztán én kedélyesen elbeszélgetnék az illetővel" - igen, ezt kimondta :D
Háromnegyed négy van és itt szakadok a gép előtt, te gyagyás recskás :D Csak egy-egy az ezerből:

- Csak azért nem játszott ma zserivel, mert felkúrta magát az interjún.
- Utána smsekkel bombázta a tranyóékat, hogy nem is úgy volt az.
- Ökölcsapásokkal fenyegeti Gamer Bandit. Nagyon félelmetes, pláne az utólag rákevert begépesedő hanggal.
- A szerdai sikeren felbuzdulva nagyon belejött a feljelentgetésbe. Ha Gamer Bandi nem kér tőle bocsánatot, akkor a korcs piszony feljelenti a rendőrségen, becsszó hazajön Pestre a személyes meghallgatásra is.
- Gecizi a májast, mert Tibinek szólította a poloskaelgelőt, és elképed azon, hogy ez olyan abszurd, mintha őt valaki "azzal hívná fel, hogy Szia gyagyás, Szia recskás és aztán én kedélyesen elbeszélgetnék az illetővel" - igen, ezt kimondta :D
Háromnegyed négy van és itt szakadok a gép előtt, te gyagyás recskás :D Csak egy-egy az ezerből:

Oct 30, 2021 03:50:04
Sodihitele
Oct 30, 2021 05:07:26
SoDI vlogja
Tavaly a cigó már együtt volt a Brigivel nem?
Recsitó azt mondod a Márk megcsalja a Brigit?
Oct 30, 2021 05:07:26
149 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Azért facebookon mer csak válaszolni, mert ott az összes reakciót soderálja a púpos, magányos féreg. Ezért nincs egy darab barátja se, és fortyog otthon egymagában a 30 fokra fűtött szobában ószövetségi dühtől.