Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Korábban be volt linkelve, a magyar törvények rád most is vonatkoznak.
Írj inkább egy hogyvoltot a streamedről te nőverő pedofil
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
A szája betapasztása előtt a karja erős negszorításával próbálkoztam fájdalmat okozni neki, hogy be kiabáljon, de nem működött.
Ennyi igaz.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Akarod mondani csuldigungot.
Nothing's better than cheddar!
Púpon leszel baszva, pedofil.
ezen most tenyleg felröhögtem, te meg az erö hahaha
Gondolom még ő is kiröhögött hogy mi ez a kislány szorítás. :D
Kussolj pedofil!
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Akkor legyél ember, és kussolj be végre, szarszagú pedofil.
Nem érted.
Aki éjszaka üvölt, AZ NEM EMBER.
Nem kell nála semmit figyelembe venni, amit egy értelmes emberi lénynél különben figyelembe vennél.
Hogy áll most az egyenleg? Mennyi a tartozás a kártyákon? Kp. mennyi van? Mindenki rendben törleszt?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
A Gogol uccában ennél nagyobb szorításokat éltem át!
Azt a kapafogú csámpáslábú zsidó kurva anyádat már!
Egy értelmi fogyatékos idősödő asszonyt hagytatok magára! Érted?
broni ♥
Ha nem hallgat el, nem ember.
Pedofil, a mocsokban élsz, mert képtelen vagy feltakarítani magad és a vendégeid után. Mi a faszról ugatsz már megint, te életképtelen szar?
tereled a brokiméretedről a témát, mi? :D
hehe
Ogrènál gond nélkül ordibáltál éjszaka közepén is. Ezért vettél az ajtóra is hangszigetelo fuggonyt, meg emiatt jöttek a tenyeres taslik XD
Te se vagy ember
Sneci, te milyen alapon határozod meg azt, hogy ki ember és ki nem, amikor egy minőségtelen szar alak vagy?
hehe
Morogva lefetyelted a faszpinát, miközben csóváltad a farkad, szóval nem vagy ember.
Autista kutya, ahogy márk mondta rád :)
Ha azt gondolnám, hogy értelmi fogyatékos, vagy ez akár felmerült volna, soha nem engedtem volna ide be.
Akkor te is egy állat vagy. Téma lezárva.
nem véletlenül grafikus24, na
azert zårtad rå az ajtot is, mi?
Ha rendesen az azt jelenti, hogy még kert is kölcsön pluszban, akkor igen!
Mifaaaaaaaaaaaan
Olyan sose volt.
Már ismerünk.
Mindig hazudsz.
De gondolom Lyudka szájából nem áradt az émelyítő szarszag mint a tiédből. Szerintem csak irigykedtél Lyudka szájhigéniájára, és ezért befogtad a száját. Szaros szájú sodi a sodi
Hetyetye
hazudsz a kurva anyådat!
Nem érted. Aki púrnudizmot nézeget, AZ NEM EMBER.
Nem kell nála semmit figyelembe venni, amit egy értelmes emberi lénynél különben figyelembe vennél.
Szabad préda vagy, pedofil féreg.
Néhány napja még azt hazudtad, hogy sose bántottad Jutkát. Pár nap, és a bezárást is bevallod nőverő gnóm
Ez mindent elmondd rólad, te büdös zsidó szarszagú hazátlan senkiházi wannabe férfikurva.
broni ♥
Ma este végighallgatom, mi hangzik el pontosan.
Nem hiszek neked csak úgy.
Hülye.
Nem ezt mondtam.
Ki a faszt érdekel, hogy te kinek hiszel?
Mifaaaaaaaaaaaan
A szerelmed Tibi/Merci baszta fejen a notebook töltővel ami TÉNY. Emiatt műtötték és maradandó sérülést szenvedett. Áldozat és ez kb minden videóból kiderül. Persze sokszor nekimegy Tibinek mivel szét van triggerelve.
Azt se felejsd el amit folyamatosan ignorálsz hiába írom hogy FOLYAMATOSAN sérültek a személyiségi jogai korábban is azzal hogy azt kérte ne szerepeljen a liveokban de Tibi csak videózta tovább. A jogászpika ehhez mit szól? Ugye az se jogsértő amikor a magatehetetlen judkát mutogatta vagy a seggét szagolgatta live-ban?
Minden rendeben van csak a befordított faszú félbehagyott átműtött ne haragudjon rád, mert ő szuper alibi lenne (szerinted) a buziságod leplezéséhez. Gondolom a tesztoszteron szagára rá vagy izgulva ami Tibinek van.
egyedül is állatként viselkedsz a lakásban.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Ez csak félig igaz.
A ok-okozati összefüggés ugyanis nincs megállapítva.
Mit akarsz meghallgatni?
Hiszen te magad írtad ezt:
broni ♥
Minden rendeben van csak a befordított faszú félbehagyott átműtött ne haragudjon rád
A ma esti videóm terjedelmileg több mint felében kijavítom a Mercit, ha odafigyelnél. Nem volt (szándékos) LMBTQ-trigerrelés, csak félreértette, hogy nagyon büszke vagyok a sokféle videómra.
A tömeg-energia ekvivalencia a speciális relativitáselmélet egyik következménye, mely szerint a test E nyugalmi energiája megegyezik az m (nyugalmi) tömeg és a c fénysebesség négyzetének szorzatával:
E = mc²,
azaz a tömeg és az energia arányosak egymással.
A tömeggel rendelkező részecskéknek nyugalomban is energiájuk van, ún. „nyugalmi energiájuk”, mely különbözik a mozgási és a helyzeti energiától. Ennek ellenére a legtöbb tudós ezt csak egy különlegességnek tekintette az 1930-as évekig.
a betont azt locsolni kell
A hajléktalanoknak is vállalhatatlan vagy.
RGL, Merci, Jutka, mindhárman inkább az utcán csöveznek, kukából esznek a minuszokban, mint hogy a debilségedet kéne hallgatniuk.
Te utolsó, magányos, szarember. A csövesek alatti szintet képviseled.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Egy nagy rakás szarra vagy büszke.
Nem elég, hogy folyamatosan hülyeségeket beszélsz, de mindezt kurva sok költés után is, nézhetetlül fos minőségben műveled.
Én se hívogatom, vagy irogatok neki, ha ez a kérdés.
Vagy nem tudom, hogy mi a kérdés. :D
Rendben! Akkor fejenbaszhatlak egy kilós ólomgolyóval?
Csak úgy szeretetből, tudod! :))))))
broni ♥
Videókban autiloopolsz Merciről, ő meg leszarja a fejed. Mi a kérdés?
Mindketten csak nézői kérdésekre válaszolunk.
Hát ez piszony bűncselekmény. Testi sértés.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Nem, mert aki ilyet csinál, az nem ember.
Ezt az előtt tisztáztuk.
Éjszaka üvölt, és nem hagyja abba, akkor nem ember.
Testi sértés csak emberen követhető el. Pont.
Ennyike.
- Faszóbálásból tartott hazafele. Edzőterem ide vagy oda, most befizetett máshova.
- A szaunából mindig kimegy az öltözőbe, hogy bevedeljen egy sört, mert egészséges, de bebaszik tőle és össze-vissza beszél (ezt ő maga mondja, de kivételesen igazat mond).
- Nem tudta meghallgatni a tranyósztrímet, csak részleteket. Ennek ellenére Mercinek 90%-ban igaza van.
- Neki erkölcsi kötelessége megvédeni azt, akit igaztalanul támadnak és ő tudja ezt. [Ezek szerint tényleg baszott az anyjával, Goldát valamiért soha nem védte meg.]
- A korcs nem triggerelte soha az lmbtq-val a tranyót, csak büszkeségből bemutatta a faszpinásnak, hogy neki mennyi kreatív tartalma van. [érdektelen lmbtq loop].
- OMZ mindig meghívta ebédelni a korcsot, ha Budapesten volt.
- Merci 10 percen belül csak kétszer szólt, hogy nem akarja ezt tovább hallgatni. „Tehát ez amit ööö ő vaamilyen módon félreértettö nyilván hogyha én azt mondom hogy ööö öö ezt rosszul értelmezte vagy nem értette, akkor ez olyan, minthogyha az értelmi képességeitö vonnám kétségbe, de azt ő nyilvánö a maximális odafigyelés mellett értette félre.”
- 9p50-től a jutkasztori ismertetése: ő úgy gondolta, hogy „ott lesz mellettünk a Jutka is, mint egy szobanövény, örül, hogy melegbe van, lélegzik csöndben és nem zavar sok vizet”. Ezzel szemben csak terhelte az idegeit, ne csodálkozzon, ha Merci megveri.
- 10p50-től elmeséli, hogy hogyan fojtogatta Jutkát. Az esemény azután történt, hogy a szomszédoknak kipakolta a piát meg a csokit. A fojtogatás után Jutka sérelmezte, hogy a korcs ütötte a mellét. a recskás csak azt válaszolta neki, hogy kérjen segítséget, ha nem tetszik neki valami vagy fogja be a pofáját. Befogta.
- Szegény Mercit meg fogja ölni a bántalmazó Jutkával való kapcsolata.
De, meg van állapítva, ostoba pedofil szardarab. Kórházi zárójelentés van róla. Csak azért nem lett rendőrség az ügyből, mert Jutka elkezdett leépülni és a tranyó szerelmed addig manipulálta, hogy azt mondta a rendőröknek, hogy egy szekrény aljába ütötte be a fejét. Egyébként a kórház tett feljelentést hivatalból. Nehéz eldönteni, hogy te vagy a befordított faszú szerelmed a szarabb ember, de mindenesetre erős a verseny köztetek. Azt érted, hogy ti senkinek sem hiányoznátok, ha holnap megdöglötök? Milyen érzés, hogy senki sem szervezne nektek temetést? Pár troll maximum lehugyozná a rothadó hullátokat, de nagyjából ennyi. Nagyon meg leszel baszva, csak gyere egyszer Magyarországra.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
A jogászisten kikezdhetetlen érveit hallhattuk.
Te bizony egy utolsó nőverő bűnöző vagy, ezen semmi hetyetye nem változtat
Egyébként ezt így mondhattam volna, igen.
Akkor is igaz lenne.
Két megállapítható dologról, de nem az ezek közötti összefüggésről.
Rendben. Ezzel akkor ugye most deklaráltad hogy mivel te rengeteg videóban éjszaka üvöltöttél így ha szétkeneni a fejed a járdán a tanszéki Ducato, akkor az nem testi sértés, hanem csak olyan szintű baleset mint amikor véletlenül elütnek egy kutyát.
Akkor tehát shaját magadat sem tartod embernek? :)
www.youtube.com/watch?v=Zw6_pEKMZmo
broni ♥
Nem te határozod meg ki ember és ki nem. Judka egy ember, a törvény annak tekinti. Egy ember, ráadásul egy gyenge nő sérelmére követtél el bűncselekményt.
Ezt már nem fogod tudni kipofázni, bűnöző.
A ,,barátnőd'' meg nem bírja az alkoholt, ilyenkor kijön belőle a férfi! Majdnem elpityeredtél mellette. te fatászpika! :)
Fapofával, nyugodtan néztem.
Hol van ott a szememben félelem?
Nézd már vissza a videót. Hazudsz.
Endre, nehezen veszi be a nárcisztikus egód, hogy még egy Merci is igonorál, ugye? :) Azt már megszoktad, hogy a normális emberek kivetnek maguk közül, de hogy még egy kiszolgáltatott tranyó is baszik a fejedre, az már sok, ugye? :D:D Nem csodálom, hogy megint itt vagy. :)
hehe
Aki a Mercit le akarja csukatni, szegény Jutkát akarja megölni.
Nem rég vallottad be, hogy megpróbáltad megfojtani. Talán inkább kussolj.
Be voltál szarva, pedofil. Ebben a teljes tanszék egyetért.
Aha fapofával. Ezért hívtad a rendőrséget.
Olyan bután hazudsz.:(((
Jutkának szakemberek segítségére van szüksége, nem rendszeres verésre. Ennyire nem lehetsz ostoba
Aha. A magyar ellátórendszerben ez ábránd.
Ugyanis nincs szakember és nincs segítség.
Egyszerűen nem létezik.
A nagy semminél pedig a ritka verés is jobb, mert a semmibe belehalna, a verések mellett meg legalább életben marad.
Objektíve a nagy magyar valóságban az a legjobb, ami Jutkával történhet, ami most történik vele.
ållat!
Ez kész. Megírtad életed legostobább kommentjét. Teljes a szellemi leépülésed és most is csont részeg vagy.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Léteznek, csak lehet be kéne fizetned őt hozzájuk
Mifaaaaaaaaaaaan
Könnyes volt a szemed, te gyáva szar! Nézd vissza! A saját albérletedben megmozdulni sem mertél, mert féltél, hogy Merci betakar, pasztmek! :)
Láttam én a videókat! Emlékszel, amikor kameráztad az utcán verekedő két idegbeteget? Egy ponton látni, egy ablaküvegben, ahogy kéjesen kamerázod a két pofozkodó csövest! Örültél a helyzetnek, hogy nem te kapsz!
Kurvára nem avatkoztál közbe, akkor nem volt Jutka egészsége akkora ügy, igaz???
Juhhúúú!!!
Szerző:
xray
(
x21)
Nov 03, 2021 21:20:57
Válasz
(1)
x21)
Nov 03, 2021 21:20:57
Válasz
(1)
Mi van, Endre? Mercivel igen nagy legyények voltatok, amikor mentetek füvezni(bio?). Aztán most meg történik egykis felkérdezéseske, és már megy is a hetyetye. :))))))
jó ez a broni kis szivecskével :)) Nov 03, 2021 21:20:57
linzi fapóleon
(
x8)
Nov 03, 2021 21:21:38
x8)
Itt Linzben azt továbbra is szabad. Megkérdezi tőlem a helyi rendőr, és Igent mondok.
Korábban be volt linkelve, a magyar törvények rád most is vonatkoznak.
Nemfatyle
(
x7)
Nov 03, 2021 21:21:54
x7)
Itt Linzben azt továbbra is szabad. Megkérdezi tőlem a helyi rendőr, és Igent mondok.
Írj inkább egy hogyvoltot a streamedről te nőverő pedofil
sodika
Nov 03, 2021 21:22:14
Sőt jutka bevallotta hogy a pedofil még őt is fogdosta
A szája betapasztása előtt a karja erős negszorításával próbálkoztam fájdalmat okozni neki, hogy be kiabáljon, de nem működött.
Ennyi igaz.
Nov 03, 2021 21:22:14
CheddarGoblin
(
x2)
Nov 03, 2021 21:22:33
x2)
Akarod mondani csuldigungot.
CheddarGoblin
(
x2)
Nov 03, 2021 21:22:59
x2)
Ennyi igaz.
Ennyi igaz.
Púpon leszel baszva, pedofil.
sodika
Nov 03, 2021 21:23:17
Hogy ne kiabáljon, na.
Ez ilyenkor nem felnőtt ember, hanem egy saláta. Egy felnőtt emberre rászólsz, és elhallga5.
Ez ilyenkor nem felnőtt ember, hanem egy saláta. Egy felnőtt emberre rászólsz, és elhallga5.
Nov 03, 2021 21:23:17
Örebro
(
x17)
Nov 03, 2021 21:24:08
x17)
Ennyi igaz.
Ennyi igaz.
ezen most tenyleg felröhögtem, te meg az erö hahaha
linzi fapóleon
(
x8)
Nov 03, 2021 21:24:35
x8)
Ennyi igaz.
Ennyi igaz.
Puha Slag
(
x7)
Nov 03, 2021 21:24:36
x7)
Hogy ne kiabáljon, na.
Kussolj pedofil!
Érdeklődő
(
x6)
Nov 03, 2021 21:24:58
x6)
Hogy ne kiabáljon, na.
Akkor legyél ember, és kussolj be végre, szarszagú pedofil.
sodika
Nov 03, 2021 21:25:09
Púpon leszel baszva
Nem érted.
Nov 03, 2021 21:25:09
bolgár jeti
(
x30)
Nov 03, 2021 21:25:22
x30)
Hogy ne kiabáljon, na.
Hogy áll most az egyenleg? Mennyi a tartozás a kártyákon? Kp. mennyi van? Mindenki rendben törleszt?
Crossover
Nov 03, 2021 21:25:25
A Gogol uccában ennél nagyobb szorításokat éltem át!
Nov 03, 2021 21:25:25
sodika
Nov 03, 2021 21:25:52
Aki úgy viselkedik, mint egy kiskutya, az NEM EMBER.
Nov 03, 2021 21:25:52
JuDKa
(
x1)
Nov 03, 2021 21:26:14
x1)
Azt a kapafogú csámpáslábú zsidó kurva anyádat már!
CheddarGoblin
(
x2)
Nov 03, 2021 21:26:27
x2)
Pedofil, a mocsokban élsz, mert képtelen vagy feltakarítani magad és a vendégeid után. Mi a faszról ugatsz már megint, te életképtelen szar?
Magyarország rémálma
(
x7)
Nov 03, 2021 21:26:29
x7)
Ennyi igaz.
Ennyi igaz.
tereled a brokiméretedről a témát, mi? :D
sodika
Nov 03, 2021 21:26:54
Ennyi.
Ember, aki emberként viselkedik.
Öregasszony, aki akként viselkedik.
Aki állatként viselkedik, az ott és akkor nem ember.
Nov 03, 2021 21:26:54
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 03, 2021 21:27:16
x19)
Nem érted.
Ogrènál gond nélkül ordibáltál éjszaka közepén is. Ezért vettél az ajtóra is hangszigetelo fuggonyt, meg emiatt jöttek a tenyeres taslik XD
Te se vagy ember
Magyarország rémálma
(
x7)
Nov 03, 2021 21:27:31
x7)
Sneci, te milyen alapon határozod meg azt, hogy ki ember és ki nem, amikor egy minőségtelen szar alak vagy?
Érdeklődő
(
x6)
Nov 03, 2021 21:27:49
x6)
Morogva lefetyelted a faszpinát, miközben csóváltad a farkad, szóval nem vagy ember.
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 03, 2021 21:28:05
x19)
Autista kutya, ahogy márk mondta rád :)
sodika
Ha azt gondolnám, hogy értelmi fogyatékos, vagy ez akár felmerült volna, soha nem engedtem volna ide be.
Örebro
(
x17)
Nov 03, 2021 21:28:13
x17)
jut eszembe a miskolci kurvåd törleszt rendesen?:-))
CheddarGoblin
(
x2)
x2)
Akkor te is egy állat vagy. Téma lezárva.
púpospúp
(
x2)
Nov 03, 2021 21:28:30
x2)
zsák meg a foltja, nem hiába, amennyire imádja magát a gyagyás egyértelmű, hogy miért szeretett bele a mercikéjébe

https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw

AndrewWK
(
x1)
Nov 03, 2021 21:28:49
x1)
Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy recskás már akkor is csalt. Itt van a hírdetés:
és a VALÓDI méretű piton eredeti fotója:
és a VALÓDI méretű piton eredeti fotója:
nem véletlenül grafikus24, na
Ásó27
(
x68)
Nov 03, 2021 21:28:52
x68)
Az ogre is gondolta, hogy aki állatként viselkedik, azt ki kell tiltani a konyhából
Mifaaaaaaaaaaaan
Örebro
(
x17)
Nov 03, 2021 21:28:53
x17)
Ásó27
(
x68)
Nov 03, 2021 21:29:36
x68)
jut eszembe a miskolci kurvåd törleszt rendesen?:-))
Ha rendesen az azt jelenti, hogy még kert is kölcsön pluszban, akkor igen!
sodika
Nov 03, 2021 21:29:40
Olyan sose volt.
Nov 03, 2021 21:29:40
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 03, 2021 21:30:22
x19)
Olyan sose volt.
Már ismerünk.
Mindig hazudsz.
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Nov 03, 2021 21:31:14
x2)
Ennyi igaz.
Ennyi igaz.
De gondolom Lyudka szájából nem áradt az émelyítő szarszag mint a tiédből. Szerintem csak irigykedtél Lyudka szájhigéniájára, és ezért befogtad a száját. Szaros szájú sodi a sodi
Örebro
(
x17)
Nov 03, 2021 21:31:26
x17)
Olyan sose volt.
hazudsz a kurva anyådat!
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Nov 03, 2021 21:31:56
x1)
Nem érted.
Nem érted. Aki púrnudizmot nézeget, AZ NEM EMBER.
Szabad préda vagy, pedofil féreg.
CheddarGoblin
(
x2)
Nov 03, 2021 21:32:15
x2)
Sodi miért jársz ide? Itt senki nem szopja be a hazugságaidat. Miért nem takarodsz vissza a púpfalra loopolni?
Nemfatyle
(
x7)
Nov 03, 2021 21:32:24
x7)
Olyan sose volt.
Néhány napja még azt hazudtad, hogy sose bántottad Jutkát. Pár nap, és a bezárást is bevallod nőverő gnóm
Érdeklődő
(
x6)
Nov 03, 2021 21:32:25
x6)
Kiss Endre Farkas, te szarszagú pedofl, miért nem takarodsz a picsába innen? Szórakoztass az autiloopjaiddal valami koszos cigányt, plédául Kovács Márk Zoltánt, vagy akár Villámot.
Örebro
(
x17)
Nov 03, 2021 21:32:55
x17)
aki a villamossinekre lökött embert videozza a segitseg helyett az mindenre kepes, te ratyi pedofil.
JuDKa
(
x1)
Nov 03, 2021 21:34:37
x1)
Ez mindent elmondd rólad, te büdös zsidó szarszagú hazátlan senkiházi wannabe férfikurva.
ascites
(
x57)
Nov 03, 2021 21:34:46
x57)
Púpos korcs, loopolj inkább Hannesről. Ő is bele mondta a pofádba, hogy nem vagy ember vagy professzionálisabb volt? :D
ascites
(
x57)
Nov 03, 2021 21:35:45
x57)
Sírtál, amikor megmondta, hogy nem kapod meg az utolsó havi fizetésed sem? Volt péküjjünk ki? :D
Ásó27
(
x68)
Nov 03, 2021 21:36:28
x68)
A mercinek nagyon igaza van mostani videóból esetleg egy hotyfolt??
Mifaaaaaaaaaaaan
sodika
Nov 03, 2021 21:39:01
Nov 03, 2021 21:39:01
Trollok harca
(
x5)
Nov 03, 2021 21:39:12
x5)
biztos örülnek hogy szobanövénynek tartod őket
Miskolci alvósejt
CheddarGoblin
(
x2)
Nov 03, 2021 21:39:52
x2)
Úgy nevezett egészséges, felnőtt ember, akiből árad a tesztoszteron:
sodika
Nov 03, 2021 21:40:59
biztos örülnek hogy szobanövénynek tartod őket
Hülye.
Nem ezt mondtam.
Nov 03, 2021 21:40:59
Ásó27
(
x68)
Nov 03, 2021 21:42:13
x68)
Ki a faszt érdekel, hogy te kinek hiszel?
linzi fapóleon
(
x8)
Nov 03, 2021 21:42:17
x8)
Ennyi.
A szerelmed Tibi/Merci baszta fejen a notebook töltővel ami TÉNY. Emiatt műtötték és maradandó sérülést szenvedett. Áldozat és ez kb minden videóból kiderül. Persze sokszor nekimegy Tibinek mivel szét van triggerelve.
Azt se felejsd el amit folyamatosan ignorálsz hiába írom hogy FOLYAMATOSAN sérültek a személyiségi jogai korábban is azzal hogy azt kérte ne szerepeljen a liveokban de Tibi csak videózta tovább. A jogászpika ehhez mit szól? Ugye az se jogsértő amikor a magatehetetlen judkát mutogatta vagy a seggét szagolgatta live-ban?
Minden rendeben van csak a befordított faszú félbehagyott átműtött ne haragudjon rád, mert ő szuper alibi lenne (szerinted) a buziságod leplezéséhez. Gondolom a tesztoszteron szagára rá vagy izgulva ami Tibinek van.
xray
(
x21)
Nov 03, 2021 21:42:42
x21)
Nem érted.
nyomorék, akkor a fókaüvöltöseid nem számítanak?Aki éjszaka üvölt, AZ NEM EMBER.
egyedül is állatként viselkedsz a lakásban.
seymour schwartz
(
x6)
Nov 03, 2021 21:43:39
x6)
Sodrák, ne itt basszad a rezet, hanem takarodj ki az utcára vagy fel a netre összeszedni a következő hajléktalant a showra! Hogy lesz így nézettség? Ez így nem foghjah foshni!!!
Ingatkanügyek
sodika
Nov 03, 2021 21:44:37
A szerelmed Tibi/Merci baszta fejen a notebook töltővel ami TÉNY. Emiatt műtötték és maradandó sérülést szenvedett.
Ez csak félig igaz.
Nov 03, 2021 21:44:37
JuDKa
(
x1)
Nov 03, 2021 21:44:52
x1)
Mit akarsz meghallgatni?
Hiszen te magad írtad ezt:
sodika
Nov 03, 2021 21:46:17
Minden rendeben van csak a befordított faszú félbehagyott átműtött ne haragudjon rád
A ma esti videóm terjedelmileg több mint felében kijavítom a Mercit, ha odafigyelnél. Nem volt (szándékos) LMBTQ-trigerrelés, csak félreértette, hogy nagyon büszke vagyok a sokféle videómra.
Nov 03, 2021 21:46:17
doctor42
Nov 03, 2021 21:47:08
Ez csak félig igaz.
A tömeg-energia ekvivalencia a speciális relativitáselmélet egyik következménye, mely szerint a test E nyugalmi energiája megegyezik az m (nyugalmi) tömeg és a c fénysebesség négyzetének szorzatával:
E = mc²,
azaz a tömeg és az energia arányosak egymással.
A tömeggel rendelkező részecskéknek nyugalomban is energiájuk van, ún. „nyugalmi energiájuk”, mely különbözik a mozgási és a helyzeti energiától. Ennek ellenére a legtöbb tudós ezt csak egy különlegességnek tekintette az 1930-as évekig.
Nov 03, 2021 21:47:08
sodika
Nov 03, 2021 21:48:44
Vágom, hogy a megállapítás hiánya nem a hiány megállapítása, de akkor sincs megállapítva összefüggés. Ennyi ami tény. Hogy nincs.
Nov 03, 2021 21:48:44
balek
(
x10)
Nov 03, 2021 21:48:57
x10)
A merci is leszar, hiába próbáltál védőszenteskedni. A hajléktalanoknak is vállalhatatlan vagy.
RGL, Merci, Jutka, mindhárman inkább az utcán csöveznek, kukából esznek a minuszokban, mint hogy a debilségedet kéne hallgatniuk.
Te utolsó, magányos, szarember. A csövesek alatti szintet képviseled.
CheddarGoblin
(
x2)
Nov 03, 2021 21:50:14
x2)
Egy nagy rakás szarra vagy büszke.
Nem elég, hogy folyamatosan hülyeségeket beszélsz, de mindezt kurva sok költés után is, nézhetetlül fos minőségben műveled.
Ásó27
(
x68)
Nov 03, 2021 21:50:48
x68)
Sokféle videó, amit mindenki leszar, hahahhahahaa
Mifaaaaaaaaaaaan
sodika
Nov 03, 2021 21:51:31
A merci is leszar, hiába próbáltál védőszenteskedni.
Nov 03, 2021 21:51:31
JuDKa
(
x1)
Nov 03, 2021 21:52:20
x1)
Ez csak félig igaz.
Rendben! Akkor fejenbaszhatlak egy kilós ólomgolyóval?
Csak úgy szeretetből, tudod! :))))))
CheddarGoblin
(
x2)
Nov 03, 2021 21:53:15
x2)
Faszaság van
(
x2)
Nov 03, 2021 21:54:19
x2)
Hallod te féreg, amikor biot szívtál múltkor a parkban, melyik twinkyboy faszát képzelted a szádba?
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
sodika
Nov 03, 2021 22:00:17
Nov 03, 2021 22:00:17
Hahó
(
x136)
Nov 03, 2021 22:00:45
x136)
Ennyi igaz.
Ennyi igaz.
Hahó
(
x136)
Nov 03, 2021 22:02:18
x136)
Aki egy nő sérelmére követ el erőszakos bűncselekményt, az nem ember.
sodika
Nov 03, 2021 22:03:08
Ezt az előtt tisztáztuk.
Ennyike.
Nov 03, 2021 22:03:08
hogyvolt
Nov 03, 2021 22:03:43
A mercinek nagyon igaza van mostani videóból esetleg egy hotyfolt??
- Faszóbálásból tartott hazafele. Edzőterem ide vagy oda, most befizetett máshova.
- A szaunából mindig kimegy az öltözőbe, hogy bevedeljen egy sört, mert egészséges, de bebaszik tőle és össze-vissza beszél (ezt ő maga mondja, de kivételesen igazat mond).
- Nem tudta meghallgatni a tranyósztrímet, csak részleteket. Ennek ellenére Mercinek 90%-ban igaza van.
- Neki erkölcsi kötelessége megvédeni azt, akit igaztalanul támadnak és ő tudja ezt. [Ezek szerint tényleg baszott az anyjával, Goldát valamiért soha nem védte meg.]
- A korcs nem triggerelte soha az lmbtq-val a tranyót, csak büszkeségből bemutatta a faszpinásnak, hogy neki mennyi kreatív tartalma van. [érdektelen lmbtq loop].
- OMZ mindig meghívta ebédelni a korcsot, ha Budapesten volt.
- Merci 10 percen belül csak kétszer szólt, hogy nem akarja ezt tovább hallgatni. „Tehát ez amit ööö ő vaamilyen módon félreértettö nyilván hogyha én azt mondom hogy ööö öö ezt rosszul értelmezte vagy nem értette, akkor ez olyan, minthogyha az értelmi képességeitö vonnám kétségbe, de azt ő nyilvánö a maximális odafigyelés mellett értette félre.”
- 9p50-től a jutkasztori ismertetése: ő úgy gondolta, hogy „ott lesz mellettünk a Jutka is, mint egy szobanövény, örül, hogy melegbe van, lélegzik csöndben és nem zavar sok vizet”. Ezzel szemben csak terhelte az idegeit, ne csodálkozzon, ha Merci megveri.
- 10p50-től elmeséli, hogy hogyan fojtogatta Jutkát. Az esemény azután történt, hogy a szomszédoknak kipakolta a piát meg a csokit. A fojtogatás után Jutka sérelmezte, hogy a korcs ütötte a mellét. a recskás csak azt válaszolta neki, hogy kérjen segítséget, ha nem tetszik neki valami vagy fogja be a pofáját. Befogta.
- Szegény Mercit meg fogja ölni a bántalmazó Jutkával való kapcsolata.
Nov 03, 2021 22:03:43
sodika
Nov 03, 2021 22:04:13
Nem érdekel.
Én egyetlen így viselkedő élőlényt sem tekintettem vagy kezeltem soha embernek, és nem is fogok soha.
Pont. :D
Én egyetlen így viselkedő élőlényt sem tekintettem vagy kezeltem soha embernek, és nem is fogok soha.
Nov 03, 2021 22:04:13
Karib
(
x10)
Nov 03, 2021 22:04:36
x10)
Ez csak félig igaz.
De, meg van állapítva, ostoba pedofil szardarab. Kórházi zárójelentés van róla. Csak azért nem lett rendőrség az ügyből, mert Jutka elkezdett leépülni és a tranyó szerelmed addig manipulálta, hogy azt mondta a rendőröknek, hogy egy szekrény aljába ütötte be a fejét. Egyébként a kórház tett feljelentést hivatalból. Nehéz eldönteni, hogy te vagy a befordított faszú szerelmed a szarabb ember, de mindenesetre erős a verseny köztetek. Azt érted, hogy ti senkinek sem hiányoznátok, ha holnap megdöglötök? Milyen érzés, hogy senki sem szervezne nektek temetést? Pár troll maximum lehugyozná a rothadó hullátokat, de nagyjából ennyi. Nagyon meg leszel baszva, csak gyere egyszer Magyarországra.
Nemfatyle
(
x7)
Nov 03, 2021 22:05:27
x7)
Ezt az előtt tisztáztuk.
Ennyike.
Ezt az előtt tisztáztuk.
Ennyike.
A jogászisten kikezdhetetlen érveit hallhattuk.
Te bizony egy utolsó nőverő bűnöző vagy, ezen semmi hetyetye nem változtat
ascites
(
x57)
Nov 03, 2021 22:05:55
x57)
Púpos korcs, Hannesről beszélj, ha ilyen nagy a pofád. Hogy alázott a porba? :D
sodika
Nov 03, 2021 22:06:10
Ezzel szemben csak terhelte az idegeit, ne csodálkozzon, ha Merci megveri.
Egyébként ezt így mondhattam volna, igen.
Akkor is igaz lenne.
Nov 03, 2021 22:06:10
Bejlin
(
x8)
Nov 03, 2021 22:06:12
x8)
Endre! Te komolyan megbasztad anyádat Prágában? Hallgatás beleegyezés.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
sodika
Nov 03, 2021 22:06:58
De, meg van állapítva, ostoba pedofil szardarab. Kórházi zárójelentés van róla.
Két megállapítható dologról, de nem az ezek közötti összefüggésről.
Nov 03, 2021 22:06:58
linzi fapóleon
(
x8)
Nov 03, 2021 22:07:28
x8)
Ezt az előtt tisztáztuk.
Ennyike.
Ezt az előtt tisztáztuk.
Ennyike.
Rendben. Ezzel akkor ugye most deklaráltad hogy mivel te rengeteg videóban éjszaka üvöltöttél így ha szétkeneni a fejed a járdán a tanszéki Ducato, akkor az nem testi sértés, hanem csak olyan szintű baleset mint amikor véletlenül elütnek egy kutyát.
JuDKa
(
x1)
Nov 03, 2021 22:07:44
x1)
Nem érdekel.
Akkor tehát shaját magadat sem tartod embernek? :)
www.youtube.com/watch?v=Zw6_pEKMZmo
Hahó
(
x136)
Nov 03, 2021 22:09:18
x136)
Ezt az előtt tisztáztuk.
Ennyike.
Ezt az előtt tisztáztuk.
Ennyike.
Nem te határozod meg ki ember és ki nem. Judka egy ember, a törvény annak tekinti. Egy ember, ráadásul egy gyenge nő sérelmére követtél el bűncselekményt.
Ezt már nem fogod tudni kipofázni, bűnöző.
Fehér négyzetek
Nov 03, 2021 22:10:41
Gyagyás, nagyon beszartál, amikor Merci megindult feléd? :)
Kamuzol, megint!
Aki látott már néhány Merci-Jutka videót, az tudja, hogy Jutkának diliházban lenne a helye!
Egyik pillanatban bocsánatot kér pityeregve, a másikban meg artikulálatlanul üvölt percekig...
Csak hát Mercinek ebből van nézettsége, te meg odahívtad őt/ őket, hogy neked is meglegyen a nézőszám!
Egy olyan, magatehetetlen beteg embert vertek, akinek sürgős, orvosi segítségre szorul!
A ,,barátnőd'' meg nem bírja az alkoholt, ilyenkor kijön belőle a férfi! Majdnem elpityeredtél mellette. te fatászpika! :)
Kurva nagy mázlitok volt Linzben, hogy nem takart be titeket egy rendszerető, masszív albán, vagy török bevándorló!
De ami késik, nem múlik, magyarok szégyenei!
Volt haverod, Toro mit szól az új haverjaidhoz???
Juhhúúú!!!
Kamuzol, megint!
Aki látott már néhány Merci-Jutka videót, az tudja, hogy Jutkának diliházban lenne a helye!
Egyik pillanatban bocsánatot kér pityeregve, a másikban meg artikulálatlanul üvölt percekig...
Csak hát Mercinek ebből van nézettsége, te meg odahívtad őt/ őket, hogy neked is meglegyen a nézőszám!
Egy olyan, magatehetetlen beteg embert vertek, akinek sürgős, orvosi segítségre szorul!
Kurva nagy mázlitok volt Linzben, hogy nem takart be titeket egy rendszerető, masszív albán, vagy török bevándorló!
De ami késik, nem múlik, magyarok szégyenei!
Volt haverod, Toro mit szól az új haverjaidhoz???
Nov 03, 2021 22:10:41
sodika
Nov 03, 2021 22:11:41
Egyébként a helyzet kurva egyszerű.
Ha a Mercit lecsukják, a Jutka 1-2 hónapon belül meghal.
Így meg élhet még pár évet.
Minden más szócséplés.
Ha a Mercit lecsukják, a Jutka 1-2 hónapon belül meghal.
Így meg élhet még pár évet.
Minden más szócséplés.
Nov 03, 2021 22:11:41
sodika
Nov 03, 2021 22:12:44
Nov 03, 2021 22:12:44
Magyarország rémálma
(
x7)
Nov 03, 2021 22:13:45
x7)
Endre, nehezen veszi be a nárcisztikus egód, hogy még egy Merci is igonorál, ugye? :) Azt már megszoktad, hogy a normális emberek kivetnek maguk közül, de hogy még egy kiszolgáltatott tranyó is baszik a fejedre, az már sok, ugye? :D:D Nem csodálom, hogy megint itt vagy. :)
Hahó
(
x136)
Nov 03, 2021 22:13:52
x136)
Na már boldozik. Ideges.:)))
sodika
Nov 03, 2021 22:14:03
Értem, amit mondtok, hogy így igazság, meg úgy igazság.
De ez egy olyan helyzet, amire nincs jó megoldás.
Illetve objektíve a legjobb megoldás az, ami van.
Nov 03, 2021 22:14:03
CheddarGoblin
(
x2)
Nov 03, 2021 22:14:37
x2)
Nem rég vallottad be, hogy megpróbáltad megfojtani. Talán inkább kussolj.
CheddarGoblin
(
x2)
Nov 03, 2021 22:15:18
x2)
Be voltál szarva, pedofil. Ebben a teljes tanszék egyetért.
Hahó
(
x136)
Nov 03, 2021 22:15:29
x136)
Aha fapofával. Ezért hívtad a rendőrséget.
Olyan bután hazudsz.:(((
Nemfatyle
(
x7)
Nov 03, 2021 22:15:42
x7)
Értem, amit mondtok, hogy így igazság, meg úgy igazság.
Jutkának szakemberek segítségére van szüksége, nem rendszeres verésre. Ennyire nem lehetsz ostoba
SyntaxError
(
x24)
Nov 03, 2021 22:15:46
x24)
Sodi, nézd már meg a hazudik ige jelentését, mert te következetesen a téved igével kevered.
wikiszotar.hu/ertelmezo-szotar/Hazudik
Tehát a trolléga semmiképp nem hazudik (azt te szoktál - és masnizásnak hívod), csak esetleg rosszul ítéli meg az autista gesztusaid / mimikád jelentését. Azaz téved.
Szívesen.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
wikiszotar.hu/ertelmezo-szotar/Hazudik
Tehát a trolléga semmiképp nem hazudik (azt te szoktál - és masnizásnak hívod), csak esetleg rosszul ítéli meg az autista gesztusaid / mimikád jelentését. Azaz téved.
Szívesen.
Örebro
(
x17)
Nov 03, 2021 22:16:59
x17)
ugye gyagyås azt mindenki, meg te is tudja, hogy ez mår a legalja, hogy drogos, alkoholista cigåny sem tekint egyenrangu partnernek, talån ujra fel kellene melegiteni a kapcsolatot az anyagossal, håtha :-))
Ásó27
(
x68)
Nov 03, 2021 22:17:07
x68)
NSZKSZ a hogyfoltot!!!
Mifaaaaaaaaaaaan
sodika
Nov 03, 2021 22:17:57
Egyszerűen nem létezik.
A nagy semminél pedig a ritka verés is jobb, mert a semmibe belehalna, a verések mellett meg legalább életben marad.
Objektíve a nagy magyar valóságban az a legjobb, ami Jutkával történhet, ami most történik vele.
Nov 03, 2021 22:17:57
Hahó
(
x136)
Nov 03, 2021 22:18:12
x136)
Mentettétek a ma esti videót? Csatolni fogom a feljelentéshez.
Örebro
(
x17)
Nov 03, 2021 22:18:45
x17)
Egyszerűen nem létezik.
Egyszerűen nem létezik.
ållat!
sodika
Nov 03, 2021 22:18:50
Szakember, meg segítség, meg lófasz.
Szépen hangzik, de ezek egyszerűen nem léteznek. :D
Nov 03, 2021 22:18:50
Ásó27
(
x68)
Nov 03, 2021 22:18:51
x68)
Jutkának meg kéne köszönnie, hogy majdnem megfojtották, szerintem ez érhető.
Mifaaaaaaaaaaaan
Karib
(
x10)
Nov 03, 2021 22:19:12
x10)
Egyszerűen nem létezik.
Egyszerűen nem létezik.
Ez kész. Megírtad életed legostobább kommentjét. Teljes a szellemi leépülésed és most is csont részeg vagy.
Ásó27
(
x68)
x68)
Szakember, meg segítség, meg lófasz.
Léteznek, csak lehet be kéne fizetned őt hozzájuk
Fehér négyzetek
Nov 03, 2021 22:19:16
Könnyes volt a szemed, te gyáva szar! Nézd vissza! A saját albérletedben megmozdulni sem mertél, mert féltél, hogy Merci betakar, pasztmek! :)
Láttam én a videókat! Emlékszel, amikor kameráztad az utcán verekedő két idegbeteget? Egy ponton látni, egy ablaküvegben, ahogy kéjesen kamerázod a két pofozkodó csövest! Örültél a helyzetnek, hogy nem te kapsz!
Kurvára nem avatkoztál közbe, akkor nem volt Jutka egészsége akkora ügy, igaz???
Nov 03, 2021 22:19:16
58 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™