Endre nyugodj meg, mindenki a sorok mögé lát, illetve tudjuk, hogy vonzódsz a Tibihez. Hisz az előbb írtad le. Továbbá ahogyan azt már említettem, az élő adásokban is látszik a testbeszédedből:)
Faszverést meg szopást nem írtad, pedig a juci pont ezeket mondta rólatok.
Szal confirmed.
Én szívesen igazat adok a recskásnak ha az ő oltása lesz az egyértelmű bizonyíték arra hog az oltás halált okoz bizonyos esetekben.
Segítsetek, verőlegényekkel elraboltatott, hogy közben ő Mercivel romantikázhasson.
Nem rólunk. Rólam szerintem konkrétan pont nem. :D
Mindenkiről általánosságban? Igen.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Engednéd Mercikének hogy kiverje a faszodat?
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
ki ez a szemüveges buzi???????????????
Az aláírásomat nem tudod elolvasni már te barom?
Mert te mondtad streamben neki ezeket a szavakat miután mar sokadjára mondta, hogy leszopott a tibor.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
hanem véres szájjal ordítva hugyozik az utca közepén :). nézz már magadra te álladék, mikor ülsz totál összeomolva, hogy ezzel nem tudsz mitkezdeni, és aztán ráhívod az ÁVO-t a szerencsétlen beteg nőre. Nyilván azt akartad, hogy Judka nénit vigyék el, te meg addig 69-ezel Mercikéddel. Okádni kell
tetszik a műsor, mi gyagyás? hogy valaki még nálad is nyomorultabb. és igen, ő még így is hogy nincs semmije "vidámabb, energikusabb" mint te valaha leszel
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Eskü megsajnáltam.
Sodi a viszonyítási alapod elég szar színvonalat üt meg. Csöves, alkoholista férfiakat hasonlítassz egymáshoz, és rangsorolod őket, hogy ki a szimpatikusabb.
Mivel Andit szeretted, így biszex lehetsz. Az jól látható, hogy nem vagy meg a videózás nélkül, hiába csak oltogat mindenki általa. Szóval azt javaslom, hogy keress egy nőt, hogy kevesebb legyen a támadási felület. Annyi önbizalomhiányos csaj van akit felszedhetsz, nem lehetsz ekkora szerencsétlen. A csajozási projektet viszont közvetítsd, biztos kapsz pár jó tanácsot is.
Wir schaffen das!
Igen, és most már konkrétan egy magyar átlagfizetésért teszi ez. Mert ugrás van: jön be neki annyi pénz a YouTube-ból.
Az utóbbi hetek felpörgették a ő teljesítményét is.
Videózás tekintetében gyümölcsöző fejlődést éltünk át mindketten.
Nem tudom miket kamuzik neked, de ha bejönne neki 200k legalább akkor nem az utcán lakna és kukában turkálna kajáèrt.
Piára futja neki, meg kéreget hozzá.
Ruppótlan szar vagy te is meg ő is :) El se mondom mennyi pénzt utaltak itt magyarba erre a hónapra, rendes IT melóra :)
A jó portás csak baszik!
100 jött be neki eddig, de úgy néz ki, ez ettől a hónaptól alsó hangon a duplája lesz. Nézd már meg, mennyi jön be neki bármikor.
Ugye ezt te sem hiszed el? Átlagfizetése van, de mégis az utcán csövezik? Gondolkodj már te retardált :D
Szexuálisan? Közösülést pl. kizárok, és elképzelhetetlennek tartok. Ugyanezt mondtam a csókról is, amikor felmerült. Mint ahogy a 69-ről. Hogy kizárt.
Hetyetye-hetyetye ...
Csak egy öngyűlölő buzi írogat ilyeneket. Ha nem néz közben a szemedbe és úgy veri ki azt már lehet? Az nem buziság? :)
Egy hetero erre azt válaszolja mint Máj Viktor tegnap a kocsiban, "hagyjál már Tibi én nem vagyok buzi".
Tehát ő shikeres? Felnézel rá? Mint Andira? Ő a mestered? Szeretnél tanulni tőle?
Mindketten? Neked is pörögnek a donétek recskás? Tegnap egy 10-essel + tagsági díj lehúzott, az új videók nézettségéből nem fogsz stúdiófelszerelést venni
bunyós live 10k view, flokk 1-2k
senki nem kíváncsi rád
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Nah mennyi recskaboy?
A refundolat is mondja neked? Vagy azt látod magadtól buzikám?
te fasz, szo szerint ö mondta, hogy nincs ötezer forintja szållåsra, ezert napok ota utcån van.
Szerinted ezt 40 évesen lehet megélhetésnek nevezni te retardált? Na mindegy, veled nem lehet érdemben semmiről se beszélni, felesleges bármi értelmes dolgot leírni. Totálisan ostoba, műveletlen, proli, suttyó vagy. Márk szerintem okosabb nálad, de még a tranyó is. A tegnapi interjú megmutatta, hogy több napos piázás, meg nem alvás után is összeszedetebb mint te. Nem csodálom, hogy szerelmes lettél :))
A jó portás csak baszik!
Ez nagyon igaz! Még egy sima hetero sem filozofálgat ezen hogy "oké faszverés belefér, de egy csók már kizárt". Nem hogy egy szupersztréjt. Most akkor hogy is van sodika?
aki nem heteró, ott meg tibi a tibisége miatt nem lehet opció. aki thaiföldre jár ladyboy-ozni, az is átmenne a túloldalra ha tibi szembejönne az utcán. csak a trash-esek közt merül fel egy kézfogás is. ölelgetni meg tényleg csak a legalja, mint sodi vagy addaboy
Lenne, csak nem akarja arra elverni.
Az átlagbért? Ez már országspecifikus probléma, nem Mercié.
Inkább elbassza piára....
igazán donételhetnél neki következő lájfkor is, kevesen keresnek itthon egymillió fütyit
Jaja, tolnod kéne Mercikének a donést ezerrel, Gagyás.
Akkor joggal várhatnád el, hogy a lábad előtt kússzon, és azt csinálja, amit mondasz.
Pl. rángassa meg a döglött pitont.
Tudom, és Márk is annyira de annyira sok pénzt keres, hogy kölcsön kell kérnie.
Mifaaaaaaaaaaaan
hejjj ásó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Te hogy dolgozol ma? Egész éjjel a faszpinást sirattad, tehát nem aludtál sokat, és ma is itt loopolsz.
Hejj!!!!
Mifaaaaaaaaaaaan
Nagyon hetyetyézett, asszem talán Gémernél is, hogy hát ha a fürcsi nem lenne, akkor gyógyszer kéne neki az elalváshoz, vagy iszonyatos mennyiségű alkohol. Ezek szerint mostanában már a fürcsi + sör kombóval se megy neki az alvás. Ez shiker.
Ja amúgy meg ne hívd edzésnek a buziszaunában sörcike szlopálást gyagyás.
Jól jön ilyenkor a sok meglepetés szám.
Mifaaaaaaaaaaaan
Én a helyedben nem örülnék, Tibiből kinézem, hogy aznap éjszaka felkúrtan felkereste Villámot és átadta neki a kulcsodat. Ki fog csontozni a cigány egy szép napon.
HHHHHHHHHHHHH *süsü*
Jutkát én győztem meg arról, hogy live-ölni akarjon. Ebből többé nem lesz vita köztük. Ezt egy éven át senki nem tudta elintézni, nekem sikerült. Ennyit arról, ki kinek a mentora. Kölcsönösen segítünk egymásnak.
Miért írogatsz ide?
Mifaaaaaaaaaaaan
Baromság :)
Ezzel más is jött, hogy el is tüntetett volna valami, de kizárt.
Nem olyanok. Lehetetlen.
Miért írogatsz ide?
Mifaaaaaaaaaaaan
Valóban, Márk se húzott le soha semmivel. Becsületes flokkpartner volt.
HHHHHHHHHHHHH *süsü*
és még az írja kurvára örült neki :D ezt tegyétek el viccesbe.
már 26-án a live alatt megmondták a trollok hogy ez lesz, "véletlen" Mercikénél fog maradni a kulcs. megint csak mi győztünk gyagyás. féltheted a vesédet bazdmeg
Ezzel megint besétálsz a faszerdőbe. Az, hogy te mit hiszel és mi a valóság, az két különböző dolog. Hidd csak el, egy percet nem gondolkodna azon a Tibi, hogy ha lesz rá lehetősége, kifosszon-e. Amint ott lesz újra Linz-ben, már megy is fel hozzád és viszi a milliós setupot.
Hát még az milyen vicces Fun Fact lesz, amikor elviszik a cuccaidat :D:D:D
Kovács Márkék sem olyanok. Lehetetlen.
Jeszy visszaírt már?
viszi a cuccot mint a Villám.
#50euro + kamatok
Tök kedves lenne a Villámtól, ha elhozná nekem a kulcsot, igen.
Csak nehogy eljerüljük egymást. :D
miért írsz ide?
Mifaaaaaaaaaaaan
Rá van írva a kulcstartóra a címed? Nálad minden egyes kibaszott nap új mélység.
ühüm, az... jó lesz
ez a kiváló emberismeret már a miskolcigányoknál is hogy bejött.:)))
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Gondolom a targós hitelkártyákra is rá van írva a PIN, nehogy ne tudja költeni a bank pénzét a pedofil.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Anyád.
mivan taknyos lett a nózi?
#50euro + kamatok
Golda tudja már, hogy egy tranyóval jársz? :D
Logikus, hisz igy tudja hova kell menni.
A faszára meg rá van írva, hogy fel-le. xD
Ott a tranyó röntgenképe a falon!
🕎Endigame🕎
Ezt láttad már?
Mifaaaaaaaaaaaan
Nye hajagudj rám, petyofil :(
Én csak bajátkozni akajtam ety kityit, mert annyira etyedül voltam.
Péküjjünkki, könyöjgöm!!
1. Vicces fun fact, gecibuta vagy es rosszul hasznalod.
2. amblokk hazudsz, mert szmajlizol.
3. Old meg magad te pedo fereg!
sodika
Nov 05, 2021 10:03:30
Csövezés közben is utcai tánc, a város relativ vidám felfedezése. Alapvetően ez egy nehezen megtörhető, energikus ember.
Nov 05, 2021 10:03:30
Streamer Koldus
(
x2)
Nov 05, 2021 10:03:44
x2)
Szerintem azt írtam, hogy nem, csak szimpatikus.
Csak te vagy funkcionális analfabéta.
Csak te vagy funkcionális analfabéta.
Endre nyugodj meg, mindenki a sorok mögé lát, illetve tudjuk, hogy vonzódsz a Tibihez. Hisz az előbb írtad le. Továbbá ahogyan azt már említettem, az élő adásokban is látszik a testbeszédedből:)
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 05, 2021 10:03:49
x19)
Emberileg? Igen?
Szexuálisan? Közösülést pl. kizárok, és elképzelhetetlennek tartok. Ugyanezt mondtam a csókról is, amikor felmerült. Mint ahogy a 69-ről. Hogy kizárt.
Szal confirmed.
sodika
Nov 05, 2021 10:04:05
És panaszkodik ugyan, se sosem sír depisen, mint az RGL.
Nov 05, 2021 10:04:05
linzi fapóleon
(
x8)
Nov 05, 2021 10:04:08
x8)
A lényeg, hogy te ismét kitartottál az elveid mellett és inkább a halál, mint az oltás :)))
Én szívesen igazat adok a recskásnak ha az ő oltása lesz az egyértelmű bizonyíték arra hog az oltás halált okoz bizonyos esetekben.
Lyutka
Nov 05, 2021 10:04:16
mégis hol a fenébe hagyná közben a Jutkát
Segítsetek, verőlegényekkel elraboltatott, hogy közben ő Mercivel romantikázhasson.
Nov 05, 2021 10:04:16
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Nov 05, 2021 10:04:24
x1)
Gyagyás, ha egy új hangsávot rávágsz erre a videóra a komoly szetápoddal, az teljesen jó lesz Mercinek is:
www.youtube.com/watch?v=Cf5v8c8PV80&ab_channel=%C3%A1rt%C3%A1ny%C3%A1l
www.youtube.com/watch?v=Cf5v8c8PV80&ab_channel=%C3%A1rt%C3%A1ny%C3%A1l
sodika
Nov 05, 2021 10:04:42
Szal confirmed.
Szal confirmed.
Nov 05, 2021 10:04:42
Bejlin
(
x8)
Nov 05, 2021 10:06:13
x8)
Engednéd Mercikének hogy kiverje a faszodat?
broni
(
x45)
Nov 05, 2021 10:06:37
x45)
Jenessel jól érezte magát mercike :)
ki ez a szemüveges buzi???????????????
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 05, 2021 10:07:05
x19)
Az aláírásomat nem tudod elolvasni már te barom?
Mert te mondtad streamben neki ezeket a szavakat miután mar sokadjára mondta, hogy leszopott a tibor.
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Nov 05, 2021 10:07:06
x1)
"Tyak barátykoszni akajtam egy kicsit, kéjlek, péküjjünk ki könyöjgöm"
Streamer Koldus
(
x2)
Nov 05, 2021 10:07:11
x2)
Endre, minek erőlködsz? Folyamatosan ez megy: A trollok leírják, hogy buzi vagy, te meg mindig magyarázkodsz, de csak még jobban beleviszed magad a faszerdőbe. Hidd el, sokkal egyszerűbb lenne, ha végre valahára bevallanád, igen, meleg vagy. Utána leszállna rólad mindenki és te is megnyugodnál, nem kéne egyfolytában loopolnod.
xray
(
x21)
Nov 05, 2021 10:07:24
x21)
Alapvetően még csövezni is úgy tud, hogy az szórkoztató.
A Rácz Gábor ugyanezt úgy csinálja, hogy az inkább lehangoló.
akkor mehetsz vele az utcára szórakozni. A Rácz Gábor ugyanezt úgy csinálja, hogy az inkább lehangoló.
tigris
(
x1)
Nov 05, 2021 10:08:15
x1)
És panaszkodik ugyan, se sosem sír depisen, mint az RGL.
hanem véres szájjal ordítva hugyozik az utca közepén :). nézz már magadra te álladék, mikor ülsz totál összeomolva, hogy ezzel nem tudsz mitkezdeni, és aztán ráhívod az ÁVO-t a szerencsétlen beteg nőre. Nyilván azt akartad, hogy Judka nénit vigyék el, te meg addig 69-ezel Mercikéddel. Okádni kell
xray
(
x21)
Nov 05, 2021 10:09:16
x21)
Nov 05, 2021 10:09:16
akkor mehetsz vele az utcára szórakozni.
néha egy egy kapualjban lepippant és már mennyei boldogságot fogsz érezni. te perverz állat. Nov 05, 2021 10:09:16
Örebro
(
x17)
Nov 05, 2021 10:09:24
x17)
leszopott a caffka, videon mondta. mehetsz dolgozni gyagyås.
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Nov 05, 2021 10:11:18
x7)
Mi a helyzet a ticketekkel Endre? Merci nem fogja megoldani!
Te pedig mehetsz mellé utcatáncolni, ezen nagyon röhögök te fogyatékos :))
A jó portás csak baszik!
Te pedig mehetsz mellé utcatáncolni, ezen nagyon röhögök te fogyatékos :))
trolléga
(
x30)
Nov 05, 2021 10:12:00
x30)
tetszik a műsor, mi gyagyás? hogy valaki még nálad is nyomorultabb. és igen, ő még így is hogy nincs semmije "vidámabb, energikusabb" mint te valaha leszel
Sodi lakáskulcsa
Nov 05, 2021 10:12:41
Gyagyás, ha egy új hangsávot rávágsz erre a videóra a komoly szetápoddal, az teljesen jó lesz Mercinek is:
youtube.com/watch?v=Cf5v8c8PV80&ab_channel=%C3%A1rt%C3%A1ny%C3%A1l
youtube.com/watch?v=Cf5v8c8PV80&ab_channel=%C3%A1rt%C3%A1ny%C3%A1l
Eskü megsajnáltam.
Sodi a viszonyítási alapod elég szar színvonalat üt meg. Csöves, alkoholista férfiakat hasonlítassz egymáshoz, és rangsorolod őket, hogy ki a szimpatikusabb.
Mivel Andit szeretted, így biszex lehetsz. Az jól látható, hogy nem vagy meg a videózás nélkül, hiába csak oltogat mindenki általa. Szóval azt javaslom, hogy keress egy nőt, hogy kevesebb legyen a támadási felület. Annyi önbizalomhiányos csaj van akit felszedhetsz, nem lehetsz ekkora szerencsétlen. A csajozási projektet viszont közvetítsd, biztos kapsz pár jó tanácsot is.
Nov 05, 2021 10:12:41
Elsőéves
(
x3)
Nov 05, 2021 10:13:29
x3)
Recskás takarodj már dolgozni. :D Mennyi hasznot termeltél eddig a cégednek ma? Szerinted nem fognak kibaszni, ha rájönnek, hogy munkaidőben órákat fórumozol?
Fogsz te még engem rajongással szopni
sodika
Nov 05, 2021 10:14:24
hanem véres szájjal ordítva hugyozik az utca közepén :)
Igen, és most már konkrétan egy magyar átlagfizetésért teszi ez. Mert ugrás van: jön be neki annyi pénz a YouTube-ból.
Nov 05, 2021 10:14:24
Andi
(
x13)
Nov 05, 2021 10:14:47
x13)
László Kék
addabboy sokat tehetett volna ellenük, ha a városligeti liveban a főtroll pofáját megmutatja, már nem is beszélgetnénk erről
László Kék
A főtroll Márai lesz egyébként, addabboy reakciójából kikövetkeztetve
ishii o ren
vannak akik milliókat keresnek a nagy youtuberek nyilván nem Merci de ő is keres vele
Ez meg a bajusz új kill billes nickje. Próbált szerepelni hogy ő egy néző, de le se szarták.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
addabboy sokat tehetett volna ellenük, ha a városligeti liveban a főtroll pofáját megmutatja, már nem is beszélgetnénk erről
László Kék
A főtroll Márai lesz egyébként, addabboy reakciójából kikövetkeztetve
ishii o ren
vannak akik milliókat keresnek a nagy youtuberek nyilván nem Merci de ő is keres vele
Ez meg a bajusz új kill billes nickje. Próbált szerepelni hogy ő egy néző, de le se szarták.
üzenet mercinek
Nov 05, 2021 10:16:17
Péküjjükki, könyöjgöm!!
Nov 05, 2021 10:16:17
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 05, 2021 10:16:27
x19)
Nem tudom miket kamuzik neked, de ha bejönne neki 200k legalább akkor nem az utcán lakna és kukában turkálna kajáèrt.
Piára futja neki, meg kéreget hozzá.
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Nov 05, 2021 10:16:51
x7)
Ruppótlan szar vagy te is meg ő is :) El se mondom mennyi pénzt utaltak itt magyarba erre a hónapra, rendes IT melóra :)
sodika
Nov 05, 2021 10:18:08
100 jött be neki eddig, de úgy néz ki, ez ettől a hónaptól alsó hangon a duplája lesz. Nézd már meg, mennyi jön be neki bármikor.
Nov 05, 2021 10:18:08
Streamer Koldus
(
x2)
Nov 05, 2021 10:18:51
x2)
Ugye ezt te sem hiszed el? Átlagfizetése van, de mégis az utcán csövezik? Gondolkodj már te retardált :D
D_Dezső
(
x29)
Nov 05, 2021 10:18:53
x29)
Hetyetye-hetyetye ...
Csak egy öngyűlölő buzi írogat ilyeneket. Ha nem néz közben a szemedbe és úgy veri ki azt már lehet? Az nem buziság? :)
Egy hetero erre azt válaszolja mint Máj Viktor tegnap a kocsiban, "hagyjál már Tibi én nem vagyok buzi".
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Nov 05, 2021 10:19:11
x1)
Tehát ő shikeres? Felnézel rá? Mint Andira? Ő a mestered? Szeretnél tanulni tőle?
trolléga
(
x30)
Nov 05, 2021 10:19:54
x30)
Mindketten? Neked is pörögnek a donétek recskás? Tegnap egy 10-essel + tagsági díj lehúzott, az új videók nézettségéből nem fogsz stúdiófelszerelést venni
bunyós live 10k view, flokk 1-2k
senki nem kíváncsi rád
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 05, 2021 10:19:57
x19)
Nah mennyi recskaboy?
A refundolat is mondja neked? Vagy azt látod magadtól buzikám?
Örebro
(
x17)
Nov 05, 2021 10:20:21
x17)
te fasz, szo szerint ö mondta, hogy nincs ötezer forintja szållåsra, ezert napok ota utcån van.
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Nov 05, 2021 10:20:38
x7)
Szerinted ezt 40 évesen lehet megélhetésnek nevezni te retardált? Na mindegy, veled nem lehet érdemben semmiről se beszélni, felesleges bármi értelmes dolgot leírni. Totálisan ostoba, műveletlen, proli, suttyó vagy. Márk szerintem okosabb nálad, de még a tranyó is. A tegnapi interjú megmutatta, hogy több napos piázás, meg nem alvás után is összeszedetebb mint te. Nem csodálom, hogy szerelmes lettél :))
Sodi lakáskulcsa
Nov 05, 2021 10:21:02
Sodi én korrekt hangnemben írtam neked. Miért nem tisztelsz meg egy válasszal?
Wir schaffen das!
Nov 05, 2021 10:21:02
D_Dezső
(
x29)
Nov 05, 2021 10:26:03
x29)
Mi van Gyagyás nem bírsz aludni, ennyire emészt a féltékenység meg a szerelmi bánat, te leszart róka?
Hajnal fél 3-kor még ide írogattál, aztán az első megosztás púpfalon fél 6-kor volt.
Hajnal fél 3-kor még ide írogattál, aztán az első megosztás púpfalon fél 6-kor volt.
xray
(
x21)
Nov 05, 2021 10:26:20
x21)
Nov 05, 2021 10:26:20
Sodi én korrekt hangnemben írtam neked. Miért nem tisztelsz meg egy válasszal?
fogsz te még inkorrekt hangnemben is írni neki. :) Nov 05, 2021 10:26:20
trolléga
(
x30)
Nov 05, 2021 10:27:11
x30)
Hetyetye-hetyetye ...
Ez nagyon igaz! Még egy sima hetero sem filozofálgat ezen hogy "oké faszverés belefér, de egy csók már kizárt". Nem hogy egy szupersztréjt. Most akkor hogy is van sodika?
-
Nov 05, 2021 10:35:58
aki nem heteró, ott meg tibi a tibisége miatt nem lehet opció. aki thaiföldre jár ladyboy-ozni, az is átmenne a túloldalra ha tibi szembejönne az utcán. csak a trash-esek közt merül fel egy kézfogás is. ölelgetni meg tényleg csak a legalja, mint sodi vagy addaboy
Nov 05, 2021 10:35:58
sodika
Nov 05, 2021 10:37:15
Nov 05, 2021 10:37:15
sodika
Nov 05, 2021 10:39:24
Szerinted ezt 40 évesen lehet megélhetésnek nevezni te retardált?
Nov 05, 2021 10:39:24
tigris
(
x1)
Nov 05, 2021 10:39:36
x1)
mégis miről kaffogsz itt? milyen magyar átlagbér? 2 forintja nincs a csávónak, másfél eurórért nyeli a gecit (csak nem a tiédet). Neked ez a "karrier", te makimajom?
ÉS hol maradnak a keresztény konzervatív értékek, ha az utcán véres szájjal ordítva szarás belefér a pénzért? A Ferences rendi szerzetesek helyett te inkább a vágott faszú transzvesztitát létesíted előnyben? Köszönjük a beismerést liberálboy!
ÉS hol maradnak a keresztény konzervatív értékek, ha az utcán véres szájjal ordítva szarás belefér a pénzért? A Ferences rendi szerzetesek helyett te inkább a vágott faszú transzvesztitát létesíted előnyben? Köszönjük a beismerést liberálboy!
broni
(
x45)
Nov 05, 2021 10:40:32
x45)
tilccsák ki sodit, más nem tud érvényesülni!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sodihitele
Nov 05, 2021 10:42:20
Inkább elbassza piára....
Nov 05, 2021 10:42:20
trolléga
(
x30)
Nov 05, 2021 10:42:28
x30)
igazán donételhetnél neki következő lájfkor is, kevesen keresnek itthon egymillió fütyit
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Nov 05, 2021 10:44:45
x1)
Jaja, tolnod kéne Mercikének a donést ezerrel, Gagyás.
Akkor joggal várhatnád el, hogy a lábad előtt kússzon, és azt csinálja, amit mondasz.
Pl. rángassa meg a döglött pitont.
Ásó27
(
x68)
Nov 05, 2021 10:45:17
x68)
Tudom, és Márk is annyira de annyira sok pénzt keres, hogy kölcsön kell kérnie.
Ásó27
(
x68)
Nov 05, 2021 10:46:22
x68)
Ha jól értem akkor irigy mercikére, hogy 1 hónap alatt jóval többet keres a jutubbal, mint ő 4 év alatt :DDDDDD
Mifaaaaaaaaaaaan
broni
(
x45)
Nov 05, 2021 10:47:09
x45)
Ha jól értem akkor irigy mercikére, hogy 1 hónap alatt jóval többet keres a jutubbal, mint ő 4 év alatt :DDDDDD
-
Nov 05, 2021 10:49:10
Te hogy dolgozol ma? Egész éjjel a faszpinást sirattad, tehát nem aludtál sokat, és ma is itt loopolsz.
Nov 05, 2021 10:49:10
max5enutálnak
(
x47)
Nov 05, 2021 10:51:33
x47)
Jéééézusom baszd meg! Te tényleg akkora autista vagy, hogy most vallottad be, miként vonzódsz a társadalom söpredékéhez (persze ez nem meglepetés, egész életedben ez vonzott, mert remélted, hogy náluk több lehetsz). Egy alkoholista, aluledukált, teljesen nyilvánvalóan ostoba, önmagára és környezetére végtelenül igénytelen, szarszagú, munkanélküli csöveshez vonzódsz, aki ráadásul férfi volt, most meg valami izé, de nem nő. Még a hasonlóan nyomorult élettársa is folyton azzal basztatta, hogy büdös szarszagú, csak te nem. Persze ez azért van, mert belőled pontosan ilyen szag árad, csak a szádból és ezzel Márki cica is egyet ért. De hogy ez ne legyen elég, ennek a söpredéknek is idegesítő vagy és kellemetlen. De te vonzódsz hozzá. Nem azért, mert ezek a tulajdonságok vonzanak, hanem azért, mert ő az egyetlen aki szóba állt veled. Ez az emberi kapcsolatod is addig tartott, amíg anyagilag támogattad. Látod? Ennyire hulladék vagy, hogy a legaljának sem kellesz, semmilyen formában és már zaklatásnak veszi azt is, ha kimondod a nevét. Ezt te is tudod, ha nem így lenne, akkor lenne társaságod, bárki, aki felhív/rád ír. Ezért vagy egy depressziós, dagadt vén buzi és ez valami fantasztikus :DDDDDDD Nagyon örülök az életednek!!!!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Ásó27
(
x68)
Nov 05, 2021 10:52:19
x68)
Hejj!!!!
Andi
(
x13)
Nov 05, 2021 10:58:34
x13)
Egy rövid részletet elárul a Szóbeli Szerződésből, csak hogy Kozma is lássa, vele nincs szarakodás: Ha a tulajdonát megrongálják, akkor az orrcsontjukat ököllel egy kicsit szilánkosra töri a Sodi.
youtu.be/_KhM7IV2VQw?t=1563
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
youtu.be/_KhM7IV2VQw?t=1563
trolléga
(
x30)
Nov 05, 2021 11:01:05
x30)
Mi van Gyagyás nem bírsz aludni, ennyire emészt a féltékenység meg a szerelmi bánat, te leszart róka?
Nagyon hetyetyézett, asszem talán Gémernél is, hogy hát ha a fürcsi nem lenne, akkor gyógyszer kéne neki az elalváshoz, vagy iszonyatos mennyiségű alkohol. Ezek szerint mostanában már a fürcsi + sör kombóval se megy neki az alvás. Ez shiker.
Ja amúgy meg ne hívd edzésnek a buziszaunában sörcike szlopálást gyagyás.
Ásó27
(
x68)
Nov 05, 2021 11:02:38
x68)
Igazából merci milliomos, csak nincs kedve négy fal között aludni
Mifaaaaaaaaaaaan
balek
(
x10)
Nov 05, 2021 11:05:04
x10)
Endrének nem szerelmei voltak/vannak, hanem zaklatottjai.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
trolléga
(
x30)
Nov 05, 2021 11:11:55
x30)
"Tibcédesz engem sose akart megverni"
Nem hiszem el. Ez a fasz még mindig ezt nyomja.

Amúgy meg öngól rovat, te is felveszed az oltást Sodrák. Profilképcsere mikor? Ja, pont akkor amikor a yt-s berlini fejléc lecserélődik
Nem hiszem el. Ez a fasz még mindig ezt nyomja.

Amúgy meg öngól rovat, te is felveszed az oltást Sodrák. Profilképcsere mikor? Ja, pont akkor amikor a yt-s berlini fejléc lecserélődik
Ásó27
(
x68)
Nov 05, 2021 11:14:11
x68)
Endrének nem szerelmei voltak/vannak, hanem zaklatottjai.
Jól jön ilyenkor a sok meglepetés szám.
balek
(
x10)
Nov 05, 2021 11:19:31
x10)
Egy normális ember, ha mindenképpen beszélni szeretne valakivel, még véletlenül sem másik számról telefonál, hogy tudják, hogy ő az, és felvegyék.
Ezzel szemben vannak a zaklató, incel aberráltak, akik már előre négy telefonszámmal készülnek az ismerőseik zaklatására, mert még azok sem veszik fel nekik.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Ezzel szemben vannak a zaklató, incel aberráltak, akik már előre négy telefonszámmal készülnek az ismerőseik zaklatására, mert még azok sem veszik fel nekik.
sodika
Nov 05, 2021 11:26:30
Egyébként az a vicces Fun fact, hogy máig kulcsuk van a lakásomhoz, mert véletlenül elpakolták. Mondjuk én erre kurvára örültem, amikor kiderült, és hatalmas kő esett le a szívemről, mert előtte egy napig azon aggódtam, hogy az után veszett el, úgy, hogy rá van írva a címen, és ezért minden zárat cserélni kell. Így még nem. Majd anyám, vagy valaki más hozza el tőlük, aki előbb erre jár, mert postai borítékban nem érzem biztonságosnak. :)
Nov 05, 2021 11:26:30
sodika
Nov 05, 2021 11:27:49
Ennek kurvára örültem, na.
Majdnem mint egy lottó 4-esnek. :)
Kurva gáz lenne éleszteni, mert nem mernék elmenni még úszni se.
Majdnem mint egy lottó 4-esnek. :)
Kurva gáz lenne éleszteni, mert nem mernék elmenni még úszni se.
Nov 05, 2021 11:27:49
Bejlin
(
x8)
Nov 05, 2021 11:28:14
x8)
Olyan meleg vagy mint a kályha. Fun fact hogy mellette pedofil is!
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Krizsai Andrea
Nov 05, 2021 11:28:19
Hál istennek, végre másvalakit tekint mentorának a trottel.
Nov 05, 2021 11:28:19
Hetyetye
Nov 05, 2021 11:28:55
Egyébként az a vicces Fun fact, hogy máig kulcsuk van a lakásomhoz, mert véletlenül elpakolták. Mondjuk én erre kurvára örültem, amikor kiderült, és hatalmas kő esett le a szívemről, mert előtte egy napig azon aggódtam, hogy az után veszett el, úgy, hogy rá van írva a címen, és ezért minden zárat cserélni kell. Így még nem. Majd anyám, vagy valaki más hozza el tőlük, aki előbb erre jár, mert postai borítékban nem érzem biztonságosnak. :)
Én a helyedben nem örülnék, Tibiből kinézem, hogy aznap éjszaka felkúrtan felkereste Villámot és átadta neki a kulcsodat. Ki fog csontozni a cigány egy szép napon.
Nov 05, 2021 11:28:55
Twiccs Chat
(
x5)
Nov 05, 2021 11:29:20
x5)
Bátorkodtam Bingót csinálni a ma délután/esti/éjjeli/holnaplesz/majdholnapután/jövöhéten CoD streamre
ha valakinek jobb ötletei vannak a mezőre nyugodtan módosíthatja :)

jah és:
#50euro + kamatok
ha valakinek jobb ötletei vannak a mezőre nyugodtan módosíthatja :)

jah és:
Hahó
(
x135)
Nov 05, 2021 11:29:21
x135)
Ja ez jó ötlet, menjenek ke anyádhoz ingyen vonattal, hogy adják neki oda a kulcsot. Kulcsátadó lájv.
sodika
Nov 05, 2021 11:30:44
Hál istennek, végre másvalakit tekint mentorának a trottel.
Jutkát én győztem meg arról, hogy live-ölni akarjon. Ebből többé nem lesz vita köztük. Ezt egy éven át senki nem tudta elintézni, nekem sikerült. Ennyit arról, ki kinek a mentora. Kölcsönösen segítünk egymásnak.
Nov 05, 2021 11:30:44
Ásó27
(
x68)
Nov 05, 2021 11:31:56
x68)
Miért írogatsz ide?
sodika
Nov 05, 2021 11:32:19
Nem olyanok. Lehetetlen.
Nov 05, 2021 11:32:19
Ásó27
(
x68)
Nov 05, 2021 11:32:31
x68)
Nem olyanok. Lehetetlen.
Nem olyanok. Lehetetlen.
Miért írogatsz ide?
Hetyetye
Nov 05, 2021 11:34:40
Nem olyanok. Lehetetlen.
Nem olyanok. Lehetetlen.
Valóban, Márk se húzott le soha semmivel. Becsületes flokkpartner volt.
Nov 05, 2021 11:34:40
trolléga
(
x30)
Nov 05, 2021 11:36:04
x30)
és még az írja kurvára örült neki :D ezt tegyétek el viccesbe.
már 26-án a live alatt megmondták a trollok hogy ez lesz, "véletlen" Mercikénél fog maradni a kulcs. megint csak mi győztünk gyagyás. féltheted a vesédet bazdmeg
Ásó27
(
x68)
Nov 05, 2021 11:36:37
x68)
vicces Fun fact
Mifaaaaaaaaaaaan
xray
(
x21)
Nov 05, 2021 11:36:39
x21)
Nov 05, 2021 11:36:39
vak vezet világtalant! xd Nov 05, 2021 11:36:39
Streamer Koldus
(
x2)
Nov 05, 2021 11:38:26
x2)
Ezzel megint besétálsz a faszerdőbe. Az, hogy te mit hiszel és mi a valóság, az két különböző dolog. Hidd csak el, egy percet nem gondolkodna azon a Tibi, hogy ha lesz rá lehetősége, kifosszon-e. Amint ott lesz újra Linz-ben, már megy is fel hozzád és viszi a milliós setupot.
Streamer Koldus
(
x2)
Nov 05, 2021 11:39:19
x2)
Hát még az milyen vicces Fun Fact lesz, amikor elviszik a cuccaidat :D:D:D
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Nov 05, 2021 11:40:02
x1)
Nem olyanok. Lehetetlen.
Nem olyanok. Lehetetlen.
Kovács Márkék sem olyanok. Lehetetlen.
Jeszy visszaírt már?
Krizsai Andrea
Nov 05, 2021 11:40:34
Úgy értem, hogy végre nem engem árasztasz el a színes-szagos leveleiddel, sírós videóiddal, hanem végre találtál egy másik szerencsétlent. Nov 05, 2021 11:40:34
Twiccs Chat
(
x5)
Nov 05, 2021 11:41:03
x5)
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Nov 05, 2021 11:42:37
x7)
Sodi, szerintem ne zaklasd tovább tibit, mert ha elege lesz, eladja a kulcsot Villámnak, és nem lesz több sodi netszemét.
|__o__|
sodika
Nov 05, 2021 11:44:57
Nov 05, 2021 11:44:57
Hahó
(
x135)
Nov 05, 2021 11:45:24
x135)
viktor, tegyél ajánlatot a tranyónak a kulcsra. szerintem 100 ezret összedobunk neki.
Ásó27
(
x68)
Nov 05, 2021 11:45:32
x68)
miért írsz ide?
Winkowitch
Nov 05, 2021 11:45:55
Rá van írva a kulcstartóra a címed? Nálad minden egyes kibaszott nap új mélység.
Nov 05, 2021 11:45:55
Szófodáteláfászódáte
Nov 05, 2021 11:47:02
Nem lehetne megcsinálni hogy a Gyagyás kommentjeit csak a Gyagyás lássa?
dik more
Nov 05, 2021 11:47:02
xray
(
x21)
Nov 05, 2021 11:49:12
x21)
viccelődj csak, isten barma! Csak nehogy eljerüljük egymást. :D
xray
(
x21)
Nov 05, 2021 11:51:15
x21)
Nov 05, 2021 11:51:15
Nem lehetne megcsinálni hogy a Gyagyás kommentjeit csak a Gyagyás lássa?
jó ez így, megvan örökítve az összes állatsága. át lehet lépni, görgetni és kész. Nov 05, 2021 11:51:15
Hahó
(
x135)
Nov 05, 2021 11:51:54
x135)
Nem olyanok. Lehetetlen.
ez a kiváló emberismeret már a miskolcigányoknál is hogy bejött.:)))
Szófodáteláfászódáte
Nov 05, 2021 11:56:10
Annyira undorító amúgy a péküjjünki videóban az, ahogy a szavak között cuppogtatja a kirohadt szájában a taknyát/nyálát ez a retardált.
dik more
Nov 05, 2021 11:56:10
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Nov 05, 2021 12:00:28
x13)
Gondolom a targós hitelkártyákra is rá van írva a PIN, nehogy ne tudja költeni a bank pénzét a pedofil.
sodika
Nov 05, 2021 12:05:33
https://coub.com/view/2xpt5s
Anyád.
Nov 05, 2021 12:05:33
Twiccs Chat
(
x5)
Nov 05, 2021 12:07:06
x5)
Anyád.
mivan taknyos lett a nózi?
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Nov 05, 2021 12:09:36
x1)
Anyád.
Golda tudja már, hogy egy tranyóval jársz? :D
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 05, 2021 12:15:07
x19)
Logikus, hisz igy tudja hova kell menni.
A faszára meg rá van írva, hogy fel-le. xD
Penzmento
(
x6)
Nov 05, 2021 12:15:18
x6)
coub.com/view/2xpt5s
Ott a tranyó röntgenképe a falon!
Ásó27
(
x68)
Nov 05, 2021 12:21:57
x68)
Anyád.
Ezt láttad már?
péküjjünkkikönyörgöm
Nov 05, 2021 12:23:19
Anyád.
Nye hajagudj rám, petyofil :(
Én csak bajátkozni akajtam ety kityit, mert annyira etyedül voltam.
Péküjjünkki, könyöjgöm!!
Nov 05, 2021 12:23:19
Erkelyszimulator
(
x2)
Nov 05, 2021 12:25:00
x2)
Egyébként az a vicces Fun fact, hogy hetyetye hetye :)
1. Vicces fun fact, gecibuta vagy es rosszul hasznalod.
2. amblokk hazudsz, mert szmajlizol.
3. Old meg magad te pedo fereg!
142 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™