Te értelmi fogyatékos, tisztában vagy a Zahnarzt szó jelentésével? Nem fogyózást írtam te balfasz, hanem azt, hogy be van durranva a kibaszott fogad
ühüm, az... jó lesz
Fogad fáj?
Ingatkanügyek
Már van egy excel erre.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Basszus, ha az arcok hízást mutat, az hízás.
Csak közben olyan a mellkasom köldöktől felfelé, mint amit Auschwitzből szabadult frissen.
De ha ez kell, akkor ez kell.
Péntek este végre fel tudom venni a Pfizert, és tudok menni újra szaunába.
Jól éreztem, bakker, hogy annak a hiánya engem kiészítene.
Az osztrák egészségügyi miniszter szerencsére, hogy LUSTA vagyok ellene merényletet elkövetni, bassza meg. :D
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Ez Endre genetika. Nem tehetsz róla hogy gnómnak születtél. Ezen már a sport sem segít főleg nem a buziszauna. Igyál még több sört és biztos elmúlik a gnóm hasad. A púpodra meg majd valaki rábassz és az is elmúlik!!!
Ez butaság! Mindenki dögöljön meg! Butaság!
Viktor hahó!
Képezd már ki a tranyót sneci lehúzásra.
:D
Nem, hanem egy órás kurvaanyázós válasz-live lenne :D
Bele fogsz dögleni.
Ingatkanügyek
Mindegy, ha az arcomon hízás látszik, akkor még fogyni kell.
Egy hét evés is meglátszik ezek szerint.
Ezért figyelni kell.
És alatta miért nem fogysz szerinted?
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Attól függ.
Közös live-val megérheti az együttműködés.
Egyébként meg nem.
Egyébként meg nem szeretem, mert Tibi :D
Hajnali 2 előtt nem fogsz elaludni, 4-5 körül pedig felriadsz az elvonási tünetek miatt, és indul a púpfalazás.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
A faszpinás nem akar a flokk gyermeke lenni. Vannak bőven más szponzorai akik nem dobják ki rendőrrel a fagyos éjszaka közepén egy idegen városban.
A miskolciakon bezzeg nem spóroltál? Majd Mercike is befenyít aztán ismét pörögnek majd a hitelkártyák mint a ringlispíl
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Robotporszívó meg takarít addig ugye?
Ez butaság! Mindenki dögöljön meg! Butaság!
Te olyan buta vagy, hogy egy egér ellen sem tudnál sikeres merényletet végrehajtani.
De megint mellébeszélsz. Kondizni kéne, de szarból vagy, hogy elkezd, meg egy lusta kis buzi is. Ezért nincs vázizomzatod. Ezért ijedtél meg Tibitől, amikor rád ordított és hívtál rá rendőrt.
Normális táplálkozással és edzéssel bárkiből lehet jó testű embert faragni. Kivéve persze téged, mert te ehhez hülye is vagy, balfasz is (megölnéd magad az első napon felnyomás közben), meg lusta is. Így maradsz egy szappantestű lágerbajnok!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
hogy sodika lágerszögevéényhez hasonlította a saját felsőtestét.
Szép munja zsidó!
Jókis instant szívizomgyulladás + szauna + sneci fizikuma :D de röhögök bazdmeg :D
broni ♥
Még egy főzős lájvval rá tudna tenni.
Egy jó roston sült füstölt pisztráng, korianderrel, az odabaszna:-DD
De szétdobálva a szobában.
A kinaiaknak van valami inyencségük,100 napos tojás vagy mi.
A gyagyás specialitása a 100 napos halfej,a parkettán:-D
Megkell tolni az éved végét :D
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Az a szerencséje, hogy a régi cimbik pontosan törlesztenek. Egy gondddal kevesebb.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
látod ezért nem szeret a mercikéd, 1 millió fütyis fizetés mellett 10 euróval szúrod ki a szemet
egy sóher, fillérbaszó gnóm vagy, ha csak kétszámjegyű donatere méltatod tibit akkor jogosan tesz rád, még ha 50 euró lenne az még oké, de 2x5? dögölj meg te fukar zsidó
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
Én örúlnék neki, egy rövid videó, és újabb tizezrek gyűlölnék meg a gnómot.
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
Eskü nézhetőbb mint Endre.
broni ♥
Molnár Krisztián lehet hogy buta, de mentségére szóljon, sose tette magát arra hogy ő mekkora többdiplomás mérnökértelmiségi lenne, szemben egy Linzben lakó púpos faszverővel pl.
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Hát, azért hetyetye. youtu.be/gnX07FGNUx4?t=43
broni ♥
A fancsali pofájú pedofil Kiss Endre meg nem győzi törölni a kommenteket, de a cenzúra ellenére is mindenkinek világos, hogy egy aberrált pedofil, és megveti mindenki.
Ezzel nem vitatkozom. Ráadásul a forzás videóba se hallani hogy "ez egy fosch" Hanem illedelmesen elnézést kér hogy nem vág dolgokat a játékba. Ez IS hatalmas különbség a Púpos, és Krisztián között!
broni ♥
Endre nem hogy annyiba nem veszi a nézőit, hogy a kezdési időt, sőt napot tartsa, de a streamben áll neki letölteni a játékot, és összeállítani a setupot. Látszik rajta hogy utálja az egészet, csak nagyon magányos és próbálkozik mindennel, hogy barátokat szerezzen.
Egyszer megkérdeztem, és büszkén mondta, hogy ő SOHA sem játszik streamen kívül
Mifaaaaaaaaaaaan
Bőven megelégszik azzal, hogy a gusztustalan testét és a szarszagot árasztó veknit mutogatja kisgyerekes családoknak és ezzel hergeli őket.
Utána pedig a flokkban mesélés közben újra átéli ezt, és örül a gonosz, éjfekete lelke hogy a flokk nézőit is hergelheti.
Egyszerűen azért, mert aberrált és pedofil sodi a sodi.
Én már azt sem értem az utcára rakás után miért vette egyáltalán emberszámba még Mercike? De ja, utána is már elég morcos volt Sodrákra, hogy az ő nevével csinált videókat, de ezzel a donét beolvasásos követelőzéssel szerintem főleg elásta magát nála.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Miért fújja ki?
Mi se esszük hidegen az ételeket.
Test melegen jobban szereti a fikát, frissen tartja, jobb az íze neki. Igazi fiia gourmet.
Keci... :DDDDD
Azért ez már szint, Endre. Kurva gáz volt az is, ahogy Andi előtt megaláztad magad, de hogy egy ótvaros tranyó lábai elé is lefekszel, az már mindennek az alja.
Azt gondoltad, hogy egy ilyen ember már biztosan nem utasít vissza, mivel mindenkivel leáll, ugye? :D Te mindig pénzzel próbálod kivívni, hogy az NPC-k a lekötelezettjeid legyenek, mert semmilyen más értéket nem képviselsz, amiért bárki is keresné a társaságod.
Az a baj, hogy a tranyóval rossz lóra tettél, mivel ő nélküled is vígan elvan, a jég hátán is megél, tehát semmilyen szempontból nincs rádszorulva. Ez nagyon bánt, ugye? A narcisztikus egód brutálisan sérül ilyenkor, szétvet az ideg. :))
Kurva szar lehet ennyire magányos embernek lenni. Neked soha nem lesznek egészséges emberi kapcsolataid, mert nem is érted, hogy hogy működnek.
Érdekes volt látni egyébként, hogy RGL még a híd alatt is teljesebb szociális életet él, mint az egymillió fütyis programozó. Még a törpecigánynak is több karizmája van, mint neked valaha is lesz.
hehe
Az a baj, hogy a tranyóval rossz lóra tettél, mivel ő nélküled is vígan elvan, a jég hátán is megél, tehát semmilyen szempontból nincs rádszorulva.
Ilyesmi egy pillanatig fel sem merült. :D
Majd felhívom, ha akarok valamit. :D
Most nem akarok semmit.
Egyébként tényleg nem beszéltem vele egy hete, mert minek.
jaja, csak donétben sírod el neki a bánatod, azt remélve, hogy azt biztosan olvassa, de még arra is szarik, meg messengeren zaklatod, de persze minek beszélni vele, nem? :DD
hehe
Winkowitch
Nov 10, 2021 23:07:23
Értelek, de mennyit fogyózzak még?
A felsőtestem köldöktől felfelé már olyan, mint egy lágerszökenénynek :(
Te értelmi fogyatékos, tisztában vagy a Zahnarzt szó jelentésével? Nem fogyózást írtam te balfasz, hanem azt, hogy be van durranva a kibaszott fogad
Nov 10, 2021 23:07:23
Sörciccentő
Nov 10, 2021 23:07:39
És máris itt a shör!
Andi
(
x13)
x13)
Holnap estig azért dolgozzál ki pár alternatívát, hogy miért nem olvasta még el az üzenetedet.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
seymour schwartz
(
x6)
Nov 10, 2021 23:08:36
x6)
Nem, egyszerűen spórolok.
Harag nélkül.
Harag nélkül.
Fogad fáj?
Hahó
(
x135)
Nov 10, 2021 23:08:46
x135)
Holnap estig azért dolgozzál ki pár alternatívát, hogy miért nem olvasta még el az üzenetedet.
Már van egy excel erre.
Ötlet
Nov 10, 2021 23:09:37
Ha most tibcédesz a lájvban megszólítaná sodikát, és bejelentené, hogy 150 euróért felolvassa a kommentjét és válaszol rá, akkor sodika ebben az idegállapotban lehet, hogy kifizetné.
Kár, hogy nem elég képzett snecológiából az ilyesmihez és nincs türelme 3 percig megjátszani magát.
Kár, hogy nem elég képzett snecológiából az ilyesmihez és nincs türelme 3 percig megjátszani magát.
Nov 10, 2021 23:09:37
sodika
Nov 10, 2021 23:09:59
Egész életedben úgy néztél ki, mint egy lágerszökevény.
Csak közben olyan a mellkasom köldöktől felfelé, mint amit Auschwitzből szabadult frissen.
Az osztrák egészségügyi miniszter szerencsére, hogy LUSTA vagyok ellene merényletet elkövetni, bassza meg. :D
Nov 10, 2021 23:09:59
gyakorlott gyagyás
Nov 10, 2021 23:10:16
Ez Endre genetika. Nem tehetsz róla hogy gnómnak születtél. Ezen már a sport sem segít főleg nem a buziszauna. Igyál még több sört és biztos elmúlik a gnóm hasad. A púpodra meg majd valaki rábassz és az is elmúlik!!!
Nov 10, 2021 23:10:16
Hahó
(
x135)
Nov 10, 2021 23:10:33
x135)
Ha most tibcédesz a lájvban megszólítaná sodikát, és bejelentené, hogy 150 euróért felolvassa a kommentjét és válaszol rá, akkor sodika ebben az idegállapotban lehet, hogy kifizetné.
Viktor hahó!
Képezd már ki a tranyót sneci lehúzásra.
sodika
Nov 10, 2021 23:10:41
Nem, hanem egy órás kurvaanyázós válasz-live lenne :D
Nov 10, 2021 23:10:41
Karib
(
x10)
Nov 10, 2021 23:11:06
x10)
Ez már piszony boldozott auticunami. Remélem, pénteken is nagy lesz a sor :)
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
seymour schwartz
(
x6)
Nov 10, 2021 23:11:10
x6)
Bele fogsz dögleni.
Andi
(
x13)
Nov 10, 2021 23:11:43
x13)
Mennyit szánsz erre a szerelemre napi tíz euróval számolva?
sodika
Nov 10, 2021 23:11:46
Ez Endre genetika. Nem tehetsz róla hogy gnómnak születtél.
Ezért figyelni kell.
Nov 10, 2021 23:11:46
nud mappa
Nov 10, 2021 23:11:52
Sodi, ennek a lámpatörős lájvnak minden másodperce arany XD
Tye faty a petyofil
Nov 10, 2021 23:11:52
JuDKa
(
x1)
Nov 10, 2021 23:12:03
x1)
Endre, most komolyan:
Múlt hónapban 29.9 évesen, az XXX előtt 1 nappal, átvettem a shaját házam kulcsát, ahol a másnapi buli után, két csaj szó-szójakoztatott. Ez shiker, ugye?
Te mi a faszt csinálsz 40 évesen, bazdmeg? Sírsz mint egy kislány, mert kiégett egy égő, amit lelocsoltál sörrel, ember!
Pedig nem keresek 1 millió fütyit, de még a felét se nagyon!
broni ♥
Múlt hónapban 29.9 évesen, az XXX előtt 1 nappal, átvettem a shaját házam kulcsát, ahol a másnapi buli után, két csaj szó-szójakoztatott. Ez shiker, ugye?
Te mi a faszt csinálsz 40 évesen, bazdmeg? Sírsz mint egy kislány, mert kiégett egy égő, amit lelocsoltál sörrel, ember!
Pedig nem keresek 1 millió fütyit, de még a felét se nagyon!
Winkowitch
Nov 10, 2021 23:12:20
Endre bazdmeg, nem tudok magamhoz térni, hogy nem vágod még azt se németül, hogy fogorvos! Amikor gimi elsőben tanultuk azt, hogy Pudel Bimbi ist ein Hund, már akkor tudtuk, mit jelent a Zahnarzt!
TE HOGY A FASZBA TUDSZ KOMMUNIKÁLNI MÁS EMBERI LÉNYEKKEL ABBAN A KIBASZOTT VÁROSBAN???
ühüm, az... jó lesz
TE HOGY A FASZBA TUDSZ KOMMUNIKÁLNI MÁS EMBERI LÉNYEKKEL ABBAN A KIBASZOTT VÁROSBAN???
Nov 10, 2021 23:12:20
Nemfatyle
(
x7)
Nov 10, 2021 23:12:22
x7)
És alatta miért nem fogysz szerinted?
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Nov 10, 2021 23:12:38
x2)
alszol már Endre? vagy spórolsz?
sodika
Nov 10, 2021 23:12:46
Mennyit szánsz erre a szerelemre napi tíz euróval számolva?
Attól függ.
Egyébként meg nem.
Nov 10, 2021 23:12:46
juli-ánusz barát
Nov 10, 2021 23:12:56
sodi te nem karácsony gergely lelencházba adott ikertestvére vagy véletlenül ?
sokadszorra tűnik fel a hasonlóság köztetek.
sokadszorra tűnik fel a hasonlóság köztetek.
Nov 10, 2021 23:12:56
sodika
Nov 10, 2021 23:12:58
na alvás, csá
Nov 10, 2021 23:12:58
Karib
(
x10)
Nov 10, 2021 23:14:38
x10)
na alvás, csá
Hajnali 2 előtt nem fogsz elaludni, 4-5 körül pedig felriadsz az elvonási tünetek miatt, és indul a púpfalazás.
Ásó27
(
x68)
Nov 10, 2021 23:15:24
x68)
Hajnali 5-re felrakhatnál egy merci donét tisztázós liveot. Amúgy miért rajta kéred számon a donétet, azt mondtad múltkor, hogy az a műsornak megy.
Mifaaaaaaaaaaaan
Andi
(
x13)
Nov 10, 2021 23:15:25
x13)
Én tényleg sajnálom a dolgot. Egy igazi meghitt karácsony, januárban meg egy fergeteges szülinapi parti lett volna.
Ásó27
(
x68)
Nov 10, 2021 23:15:41
x68)
Te még azt sem köszönted meg, amikor 100 nézővel beraideltek twitchen, a donétekről ne is beszéljünk.
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x135)
Nov 10, 2021 23:15:43
x135)
Attól függ.
Egyébként meg nem.
Egyébként meg nem.
A faszpinás nem akar a flokk gyermeke lenni. Vannak bőven más szponzorai akik nem dobják ki rendőrrel a fagyos éjszaka közepén egy idegen városban.
SyntaxError
(
x24)
Nov 10, 2021 23:16:16
x24)
Bár engem még nem dobatott ki senki az éjszaka közepén sehonnan az utcára, de a magam részéről, férfiként már az is elegendő szokott lenni barátnők esetében a 'soha többet nem írok ide' szint elérésére, ha hazudoznak, vagy részegen üvöltenek velem.
De Sodi, azért meg reménykedj, hogy Tibi visszaír. Biztos nem basztad fel semmivel :D
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
De Sodi, azért meg reménykedj, hogy Tibi visszaír. Biztos nem basztad fel semmivel :D
Bejlin
(
x8)
Nov 10, 2021 23:16:22
x8)
Harag nélkül.
Harag nélkül.
A miskolciakon bezzeg nem spóroltál? Majd Mercike is befenyít aztán ismét pörögnek majd a hitelkártyák mint a ringlispíl
gyakorlott gyagyás
Nov 10, 2021 23:16:50
na alvás, csá
Robotporszívó meg takarít addig ugye?
Nov 10, 2021 23:16:50
Ásó27
(
x68)
Nov 10, 2021 23:16:54
x68)
Nem néztem ma sokat a liveból, de záporoztak a 10 eurósok is, ki a faszt érdekel a te szaros 11 euród összesen?
A többi donételő nem akar neki loopolni lmbtq-ról meg szetey-montázsról, ők csak küldik a pénzt és kész.
Mifaaaaaaaaaaaan
A többi donételő nem akar neki loopolni lmbtq-ról meg szetey-montázsról, ők csak küldik a pénzt és kész.
max5enutálnak
(
x47)
Nov 10, 2021 23:17:34
x47)
Te olyan buta vagy, hogy egy egér ellen sem tudnál sikeres merényletet végrehajtani.
De megint mellébeszélsz. Kondizni kéne, de szarból vagy, hogy elkezd, meg egy lusta kis buzi is. Ezért nincs vázizomzatod. Ezért ijedtél meg Tibitől, amikor rád ordított és hívtál rá rendőrt.
Normális táplálkozással és edzéssel bárkiből lehet jó testű embert faragni. Kivéve persze téged, mert te ehhez hülye is vagy, balfasz is (megölnéd magad az első napon felnyomás közben), meg lusta is. Így maradsz egy szappantestű lágerbajnok!
balek
(
x10)
Nov 10, 2021 23:17:53
x10)
Andi
(
x13)
Nov 10, 2021 23:17:59
x13)
Holnap azért párszor csipogjál rá, mintha véletlen lenne.
Statisztikus Sanyi
(
x2)
Nov 10, 2021 23:18:06
x2)
Ma is elsodikáztad a közös Forza 5 streamet recskaboy, pedig nézd meg, hogy készültem rá még SZETÁP fejlesztéssel is :D
clips.twitch.tv/NastyPlumpCucumberBrainSlug-Z9BFn-X4EPFLNuCT
Ó helló, ez itt most egy technikai próba! http://sohatobbetnemirokide.no-ip.hu
Ne menjünk el amelett
Nov 10, 2021 23:18:12
hogy sodika lágerszögevéényhez hasonlította a saját felsőtestét.
Nov 10, 2021 23:18:12
SyntaxError
(
x24)
Nov 10, 2021 23:18:56
x24)
ohhh... azt elfelejtettem megemlíteni, hogy több szakmás, több diplomás, több nyelvvizsgás és világot látott ember vagyok és kb hasonló emberekkel is ismerkedem.
Nem tudom hogy ez Sodi szintjén hogy megy, de amit eddig láttam, nálam annak már a 0.1%-a is válóok lenne.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Nem tudom hogy ez Sodi szintjén hogy megy, de amit eddig láttam, nálam annak már a 0.1%-a is válóok lenne.
max5enutálnak
(
x47)
Nov 10, 2021 23:19:13
x47)
Egyébként nagyon szarul van a pedofil, mindig süt a sorairól, amikor egy kis társaságért trollokhoz akar dörgölőzni, mert még született Tibor is leszarja. Kurva szánalmas az életet pedofil!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Ásó27
(
x68)
Nov 10, 2021 23:19:59
x68)
Konkrétan FIZET azért, hogy REAGÁLJANAK egy üzenetére, de még ez SEM történik meg :DDDDDDDDDDDD
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x135)
Nov 10, 2021 23:20:53
x135)
Ma is elsodikáztad a közös Forza 5 streamet recskaboy, pedig nézd meg, hogy készültem rá még SZETÁP fejlesztéssel is :D
Szép munja zsidó!
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Nov 10, 2021 23:21:00
x8)
Gyagyás,ha pénteken beadják a mérget, akkor szerinted már szombaton mehetsz a buziszaunába?
Csak kérdem.
Csak kérdem.
JuDKa
(
x1)
x1)
Jókis instant szívizomgyulladás + szauna + sneci fizikuma :D de röhögök bazdmeg :D
Yucus
Nov 10, 2021 23:22:31
Nem akarsz csinálni holnap egy magyarázós lájvot, amiben kifejted, hogy hogyan tudsz úgy élni, hogy az egész lakásod egy szemétdomb? Kibaszott gusztustalan nagy mocsokban élsz..
Amilyen felvételeket ma láttunk a púplakról, az már majdnem felér a pedofília, és a tibiszerelem bűneivel.
Amilyen felvételeket ma láttunk a púplakról, az már majdnem felér a pedofília, és a tibiszerelem bűneivel.
Nov 10, 2021 23:22:31
Hahó
(
x135)
Nov 10, 2021 23:23:30
x135)
Nem akarsz csinálni holnap egy magyarázós lájvot, amiben kifejted, hogy hogyan tudsz úgy élni, hogy az egész lakásod egy szemétdomb? Kibaszott gusztustalan nagy mocsokban élsz..
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Nov 10, 2021 23:25:53
x8)
Ásó27
(
x68)
Nov 10, 2021 23:26:27
x68)
Merci fürdővíz van eladó? Az biztos, hogy nagyon ritka termék lenne :DDDD
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x135)
Nov 10, 2021 23:27:19
x135)
Sneci mennyit lennél hajlandó fizetni a tranyónak a bocsánatkérésért?
Kínálj neki 50 eurót, hátha! És akkor 61 euróért megvolt minden.
Kínálj neki 50 eurót, hátha! És akkor 61 euróért megvolt minden.
Hahó
(
x135)
Nov 10, 2021 23:28:06
x135)
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Nov 10, 2021 23:28:59
x8)
"Nem jogosultak a munkanélküli segélyre Ausztriában azok az emberek, akik a november 1-je óta életben lévő 3G-szabály miatt nem keresnek vagy fogadnak el egy állást - közölte Martin Kocher (ÖVP) munkaügyi miniszter."
Labanc gecik:-DD
Labanc gecik:-DD
Andi
(
x13)
Nov 10, 2021 23:29:16
x13)
Egy módon tudnád visszaszerezni Mercit, ha ellopnád tőle Jutkát és néha lájvban odadörzsölnél neki. Gondolj csak magadra, meg a Merci-Jenes töcskölésre.
Hahó
(
x135)
Nov 10, 2021 23:30:33
x135)
Sneci te kurva nagy ütéseket kapsz mostanában. És még a melócsát nem is vették igazán tűz alá a trollok. Össze fogsz omlani baszod.
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Nov 10, 2021 23:31:15
x8)
A kinaiaknak van valami inyencségük,100 napos tojás vagy mi.
A gyagyás specialitása a 100 napos halfej,a parkettán:-D
Púpszászi napelem
(
x13)
Nov 10, 2021 23:32:27
x13)
Sneci te kurva nagy ütéseket kapsz mostanában. És még a melócsát nem is vették igazán tűz alá a trollok. Össze fogsz omlani baszod.
Megkell tolni az éved végét :D
Andi
(
x13)
Nov 10, 2021 23:34:09
x13)
Az a szerencséje, hogy a régi cimbik pontosan törlesztenek. Egy gondddal kevesebb.
Ásó27
(
x68)
Nov 10, 2021 23:34:50
x68)
Ha a fogaddal nincs is semmi, Merci szétalázott téged. Vajon csütörtökre mit tartogat neked az Univerzum?
Mifaaaaaaaaaaaan
Andi
(
x13)
Nov 10, 2021 23:35:55
x13)
Zsery megint programozásban nyomott le. Meg se nézd a linkjét, ha jót akarsz.
balek
(
x10)
Nov 10, 2021 23:36:00
x10)
Attól függ.
Egyébként meg nem.
Azt tudja Mercike, hogy Tibized a háta mögött? Mert szerintem nem vagytok olyan viszonyban. Remélem ez is visszajut hozzá a trashcsopi által, te görény! Közös live-val megérheti az együttműködés.
Egyébként meg nem.
Ásó27
(
x68)
Nov 10, 2021 23:39:56
x68)
1 hete: Ki az a Tibi? Nem ismerek semmilyen Tibit. Mercédesz a neve.
Ma: Egyébként meg nem szeretem, mert Tibi :D
Mifaaaaaaaaaaaan
Ma: Egyébként meg nem szeretem, mert Tibi :D
balek
(
x10)
Nov 10, 2021 23:42:33
x10)
Egyszer nem reagál 10 percen belül a megalázó donatere, rögtön Tibi. Hát neked a kurva anyádat sodi, hogy a régi nevével próbálod megalázni.
Egyébként ez a 10 euró kibaszott szánalmas, 100 eurókat kéne küldened, ha tényleg a barátodnak tartanád. Nem csoda, hogy szóra se méltat.
Egyébként ez a 10 euró kibaszott szánalmas, 100 eurókat kéne küldened, ha tényleg a barátodnak tartanád. Nem csoda, hogy szóra se méltat.
balek
(
x10)
Nov 10, 2021 23:45:22
x10)
Itt a screenshot, hogy még egyszerűbb legyen eljuttatni Mercihez:

Kép link:
img.sodika.dk/imgur.com/GBZ3dpj.png
Hozzászólás link:
forum.sodika.org/?pageNo=8017&highlight=816981#comment-816981

Kép link:
img.sodika.dk/imgur.com/GBZ3dpj.png
Hozzászólás link:
forum.sodika.org/?pageNo=8017&highlight=816981#comment-816981
balek
(
x10)
Nov 10, 2021 23:48:41
x10)
Sodinak csak annyit mondott állandóan, hogy "ne fogdoss sodi utoljára mondom", Erikát meg fél percenként szívemnek hívja. Nagyon röhögök ezen a streamen
xray
(
x21)
Nov 10, 2021 23:50:37
x21)
Ezért figyelni kell.
te isten barma, a pofád a bedurrant fogcsonkok miatt van bedagadva, te meg fogyózol? nooormális?? Egy hét evés is meglátszik ezek szerint.
Ezért figyelni kell.
balek
(
x10)
Nov 10, 2021 23:50:52
x10)
A kurva anyádat te beteges hazudozó Endre.
Nem ment el egyből a stream, 1:36:31-kor küldted a donétet, 1:47:31 hosszú a videó, tehát még több mint 10 perc megköszönhette volna, ha nem szarna le. Ráadásul más donétjére még külön bejelentkezett másfél percre. Nagyon röhögök még egy hajléktalan szerelmét se tudod megvenni.
Nem ment el egyből a stream, 1:36:31-kor küldted a donétet, 1:47:31 hosszú a videó, tehát még több mint 10 perc megköszönhette volna, ha nem szarna le. Ráadásul más donétjére még külön bejelentkezett másfél percre. Nagyon röhögök még egy hajléktalan szerelmét se tudod megvenni.
JuDKa
(
x1)
Nov 10, 2021 23:51:25
x1)
he csEndre, megfognád a Tibi gumilabdáit? Megfognád, mi?!
Há neked má nem lehet mer elüldözted őket a környékről, meg má megis haragudott rád. Na nem baj az, reméljük megdöglesz!
Ne feledjük, hogy az utolsó undorító ősember Jenesnek is sikerült megtapiznia. Ez vajon jelent valamit, Endre?
broni ♥
Há neked má nem lehet mer elüldözted őket a környékről, meg má megis haragudott rád. Na nem baj az, reméljük megdöglesz!
Ne feledjük, hogy az utolsó undorító ősember Jenesnek is sikerült megtapiznia. Ez vajon jelent valamit, Endre?
xray
(
x21)
Nov 10, 2021 23:56:04
x21)
Attól függ.
Egyébként meg nem.
ez az utolsó mondat odabasz. xd túl férfiasan viselkedik és nem mercike stílust játszik? buzikám, neked mindegy. Közös live-val megérheti az együttműködés.
Egyébként meg nem.
balek
(
x10)
Nov 11, 2021 00:00:47
x10)
A dexter sorozatot nézte valaki? Minden egyes évad arra volt felfűzve, hogy a főhös milyen kapcsolatot alakít ki egy-egy emberrel. Volt évad, ahol barátot szerzett, volt ami a kollégájáról szólt, mentoráról vagy mentoráltjáról, sőt még egy szerelmi szál is külön évadot kapott.
Na, a sodi pont ugyanezt próbálja meg, csak embereket próbál megvásárolni.
Próbált már hajléktalan mentort fizetni (RGL). Tőle leste a vlogolás ötletét, azzal a felkiáltással, hogy néhány zenével és folyamatos jókedvvel sokkal nagyobb nézettséget lehetne összehozni. Persze tudjuk, hogy ez csúfos vereségbe fulladt.
Próbált mentoráltat fizetni Devizás haver személyében, akivel kapcsolatban húszszoros megtérüléssel számolt a gazdasági szakról is kibukott bukott diák Endre. Mondani sem kell, hogy a mai napig, 5 év elteltével is különböző ígéreteket kap csak a törlesztésre.
Próbált jótékonyodással barátot vásárolni Törpapa személyében, de még egy 60 iq-s, torzszüllött is rafináltal átjárt a magát okosabbakkal körülvevő sodi eszén.
Próbált már barátot vásárolni Kovács Márk (Miskolc, mező utca 18, Jagri Brigitta férje) személyében. Több ezer euró kifizetése árán sikerült odáig eljutni a barátvásárlásban, hogy vissza se ír Márk az autista kutyának, csak néha combonrúgással fenyegeti, ha megviccelik a trollok.
Próbált üzlettársat vásárolni Galló "Becsületes" Zoltán személyében, a két napra kölcsönadott 8 ezer eurót azóta folyamatos perrel fenyegetéssel szeretné visszaszerezni, de még extra 100 eurókkal is lehúzták bulik címén.
A legújabb pedig egy szerelmi szál, ahol Kaffka Mercédesz, egy hajléktalan transzszexuális szerelmét és figyelmét szeretné pénzen kiváltani.
Az egyetlen közös vonás az összes esetben, hogy a pedofil Kiss Endre Farkassal, aki konstans szarszagot áraszt, még PÉNZÉRT SEM hajlandó egyikük sem közösködni. Levegőnek nézik nagyon helyesen, hiába vergődik a pedofil bank hitelkártyáit szorongatva a görcs szorult pókujjai között.
Na, a sodi pont ugyanezt próbálja meg, csak embereket próbál megvásárolni.
Próbált már hajléktalan mentort fizetni (RGL). Tőle leste a vlogolás ötletét, azzal a felkiáltással, hogy néhány zenével és folyamatos jókedvvel sokkal nagyobb nézettséget lehetne összehozni. Persze tudjuk, hogy ez csúfos vereségbe fulladt.
Próbált mentoráltat fizetni Devizás haver személyében, akivel kapcsolatban húszszoros megtérüléssel számolt a gazdasági szakról is kibukott bukott diák Endre. Mondani sem kell, hogy a mai napig, 5 év elteltével is különböző ígéreteket kap csak a törlesztésre.
Próbált jótékonyodással barátot vásárolni Törpapa személyében, de még egy 60 iq-s, torzszüllött is rafináltal átjárt a magát okosabbakkal körülvevő sodi eszén.
Próbált már barátot vásárolni Kovács Márk (Miskolc, mező utca 18, Jagri Brigitta férje) személyében. Több ezer euró kifizetése árán sikerült odáig eljutni a barátvásárlásban, hogy vissza se ír Márk az autista kutyának, csak néha combonrúgással fenyegeti, ha megviccelik a trollok.
Próbált üzlettársat vásárolni Galló "Becsületes" Zoltán személyében, a két napra kölcsönadott 8 ezer eurót azóta folyamatos perrel fenyegetéssel szeretné visszaszerezni, de még extra 100 eurókkal is lehúzták bulik címén.
A legújabb pedig egy szerelmi szál, ahol Kaffka Mercédesz, egy hajléktalan transzszexuális szerelmét és figyelmét szeretné pénzen kiváltani.
Az egyetlen közös vonás az összes esetben, hogy a pedofil Kiss Endre Farkassal, aki konstans szarszagot áraszt, még PÉNZÉRT SEM hajlandó egyikük sem közösködni. Levegőnek nézik nagyon helyesen, hiába vergődik a pedofil bank hitelkártyáit szorongatva a görcs szorult pókujjai között.
púpospúp
(
x2)
Nov 11, 2021 00:07:16
x2)
Hát ha emiatt nem kér tőlem valamilyen formában bocsánatot, akkor sincs harag, de anyagi segítség sem soha.
Ennyi :D
Ennyi :D
látod ezért nem szeret a mercikéd, 1 millió fütyis fizetés mellett 10 euróval szúrod ki a szemet
egy sóher, fillérbaszó gnóm vagy, ha csak kétszámjegyű donatere méltatod tibit akkor jogosan tesz rád, még ha 50 euró lenne az még oké, de 2x5? dögölj meg te fukar zsidó
Ásó27
(
x68)
Nov 11, 2021 00:21:20
x68)
Mit fog szólni ahhoz Osváth Zsolt, hogy 11 euró válasz nélkül hagyott donét után előjött belőled a fasiszta, és Tiborozol???
Mifaaaaaaaaaaaan
Faszaság van
(
x2)
Nov 11, 2021 00:24:12
x2)
Mit fog szólni ahhoz Osváth Zsolt, hogy 11 euró válasz nélkül hagyott donét után előjött belőled a fasiszta, és Tiborozol???
Én örúlnék neki, egy rövid videó, és újabb tizezrek gyűlölnék meg a gnómot.
nyakaskálvinista
Nov 11, 2021 00:39:51
Molnár Krisztiánnak, aki bevallottan kisegítő iskolát végzett, ma sikerült Forza 5 videót kiraknia:
www.youtube.com/watch?v=0gbZxTwCouA
Endre, milyen érzés?
www.youtube.com/watch?v=0gbZxTwCouA
Endre, milyen érzés?
Nov 11, 2021 00:39:51
JuDKa
(
x1)
Nov 11, 2021 00:45:04
x1)
Molnár Krisztiánnak, aki bevallottan kisegítő iskolát végzett, ma sikerült Forza 5 videót kiraknia:
youtube.com/watch?v=0gbZxTwCouA
Endre, milyen érzés?
youtube.com/watch?v=0gbZxTwCouA
Endre, milyen érzés?
Eskü nézhetőbb mint Endre.
Ásó27
(
x68)
Nov 11, 2021 00:48:12
x68)
Látom azért ez sem érti azt, amit kiír a játék MAGYARUL (Elvétetted az ellenőrzőpontot vagy mi)
Mifaaaaaaaaaaaan
Budai-úrifiú
(
x9)
Nov 11, 2021 00:50:03
x9)
Látom azért ez sem érti azt, amit kiír a játék MAGYARUL (Elvétetted az ellenőrzőpontot vagy mi)
Molnár Krisztián lehet hogy buta, de mentségére szóljon, sose tette magát arra hogy ő mekkora többdiplomás mérnökértelmiségi lenne, szemben egy Linzben lakó púpos faszverővel pl.
balek
(
x10)
Nov 11, 2021 00:53:28
x10)
Nov 11, 2021 00:53:28
Ha sodiban lenne egy csöpp becsület, minden okoskodása végére oda kéne írnia, hogy persze ez csak az ő véleménye, és kibukott az egyetemről. Nov 11, 2021 00:53:28
JuDKa
(
x1)
Nov 11, 2021 00:55:56
x1)
balek
(
x10)
Nov 11, 2021 01:02:08
x10)
De olyan szerethetően buta. 3000 likeot kapott, mindenki jókedvű meg kacag a kommentszekcióban.A fancsali pofájú pedofil Kiss Endre meg nem győzi törölni a kommenteket, de a cenzúra ellenére is mindenkinek világos, hogy egy aberrált pedofil, és megveti mindenki.
JuDKa
(
x1)
Nov 11, 2021 01:06:32
x1)
De olyan szerethetően buta. 3000 likeot kapott, mindenki jókedvű meg kacag a kommentszekcióban.
A fancsali pofájú pedofil Kiss Endre meg nem győzi törölni a kommenteket, de a cenzúra ellenére is mindenkinek világos, hogy egy aberrált pedofil, és megveti mindenki.
Ezzel nem vitatkozom. Ráadásul a forzás videóba se hallani hogy "ez egy fosch" Hanem illedelmesen elnézést kér hogy nem vág dolgokat a játékba. Ez IS hatalmas különbség a Púpos, és Krisztián között!
balek
(
x10)
Nov 11, 2021 01:11:37
x10)
Eleve úgy indult, hogy érdekelte, rendesen hallani, mert STREAM ELŐTT próbaadást csinált, hogy a hangot letesztelje.Endre nem hogy annyiba nem veszi a nézőit, hogy a kezdési időt, sőt napot tartsa, de a streamben áll neki letölteni a játékot, és összeállítani a setupot. Látszik rajta hogy utálja az egészet, csak nagyon magányos és próbálkozik mindennel, hogy barátokat szerezzen.
JuDKa
(
x1)
Nov 11, 2021 01:29:42
x1)
Endre, őszintén -vagy bánja a faszom hazudhatsz magadnak-, mikor volt olyan hogy csak úgy leültél játszani mert élvezted? Érdekelt a játék, és figyeltél a sztorijára is.
Már korábban írtam neked, egy másik névvel, hogy miért nem csinálsz olyat amiben örömödet leled?
Szeretsz szaunázni, igaz?
Bár fogalmam sincs hány percenként kell a te fizikumoddal kijönni, meg hogy dézsát használsz-e, de mindegy.
Akkor mi a faszért nem csinálsz valami szaunamester tanfolyamot például?
broni ♥
Már korábban írtam neked, egy másik névvel, hogy miért nem csinálsz olyat amiben örömödet leled?
Bár fogalmam sincs hány percenként kell a te fizikumoddal kijönni, meg hogy dézsát használsz-e, de mindegy.
Ásó27
(
x68)
Nov 11, 2021 01:36:51
x68)
Endre, őszintén -vagy bánja a faszom hazudhatsz magadnak-, mikor volt olyan hogy csak úgy leültél játszani mert élvezted? Érdekelt a játék, és figyeltél a sztorijára is.
Egyszer megkérdeztem, és büszkén mondta, hogy ő SOHA sem játszik streamen kívül
balek
(
x10)
Nov 11, 2021 02:07:34
x10)
Azért mert nincs rá igénye.Már korábban írtam neked, egy másik névvel, hogy miért nem csinálsz olyat amiben örömödet leled?
Bőven megelégszik azzal, hogy a gusztustalan testét és a szarszagot árasztó veknit mutogatja kisgyerekes családoknak és ezzel hergeli őket.
Utána pedig a flokkban mesélés közben újra átéli ezt, és örül a gonosz, éjfekete lelke hogy a flokk nézőit is hergelheti.
Egyszerűen azért, mert aberrált és pedofil sodi a sodi.
bojlertestű piton
(
x1)
Nov 11, 2021 07:10:26
x1)
Baj van a vekni szellőzőnyílásával, hogy így veszi a levegőt?
Streamer Koldus
(
x2)
Nov 11, 2021 07:17:46
x2)
Endre, kezd baromi idegesítő lenni, hogy nem tudod elengedni a Mercit, folyamatosan őt loopolod. Fogadd el, hogy lecserélt, elhagyott. Tudom nehéz, de ez a valóság, lépj tovább, ebből már nem lehet komoly kapcsolat. Inkább koncentrálj a kisgyerekekre.
xray
(
x21)
Nov 11, 2021 07:30:22
x21)
leszart róka lett a sneci.
trolléga
(
x30)
Nov 11, 2021 07:35:12
x30)
Endre, kezd baromi idegesítő lenni, hogy nem tudod elengedni a Mercit, folyamatosan őt loopolod. Fogadd el, hogy lecserélt, elhagyott. Tudom nehéz, de ez a valóság, lépj tovább, ebből már nem lehet komoly kapcsolat. Inkább koncentrálj a kisgyerekekre.
Én már azt sem értem az utcára rakás után miért vette egyáltalán emberszámba még Mercike? De ja, utána is már elég morcos volt Sodrákra, hogy az ő nevével csinált videókat, de ezzel a donét beolvasásos követelőzéssel szerintem főleg elásta magát nála.
Erkelyszimulator
(
x2)
Nov 11, 2021 07:35:37
x2)
youtu.be/6B2yFUCZcN4
Uj iranyban a flokk! Vekniflokk S05E25
Tobbe nem etetek thollokathhhhhhh (shuuushuuuu)
Nem a faszt nem ferdeorru recskagnom!
Mi a zsido kurva anyadat loopolsz itt megint???
xray
(
x21)
Nov 11, 2021 07:38:50
x21)
youtu.be/6B2yFUCZcN4
a trollok miatt dobta a faszpinás? talán nem a rendőrséggel kellett volna az utcára dobatni őket. Uj iranyban a flokk! Vekniflokk S05E25
trolléga
(
x30)
Nov 11, 2021 07:49:03
x30)
Fú, ez a púpfalas kamu őrjöngős live... Fújd már ki az orrod sneci. Kurvára igénytelen vagy. 40 évesen nem tudsz rendet tartani magad körül, de ez hogy bazdmeg egy izzó betekerése se megy? Tényleg nem gondolkodsz el rajt ilyenkor hogy talán valóban autista vagy? Középkorúként mint egy kisgyerek úgy nyafogsz. Rohadtul visszataszító, nem csoda hogy Tibcédesznek se kellesz
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 11, 2021 07:52:09
x19)
Fú, ez a púpfalas kamu őrjöngős live... Fújd már ki az orrod sneci. Kurvára igénytelen vagy. 40 évesen nem tudsz rendet tartani magad körül, de ez hogy bazdmeg egy izzó betekerése se megy? Tényleg nem gondolkodsz el rajt ilyenkor hogy talán valóban autista vagy? Középkorúként mint egy kisgyerek úgy nyafogsz. Rohadtul visszataszító, nem csoda hogy Tibcédesznek se kellesz
Miért fújja ki?
Mi se esszük hidegen az ételeket.
Test melegen jobban szereti a fikát, frissen tartja, jobb az íze neki. Igazi fiia gourmet.
Zsénó
(
x22)
Nov 11, 2021 08:04:30
x22)
Újabb spórolás lesz:
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Magyarország rémálma
(
x7)
Nov 11, 2021 08:21:13
x7)
a facebookos őrjöngés mi volt? Direkt rájátszik, hogy legyen indoka új cuccokat venni?
hehe
tigris
(
x1)
Nov 11, 2021 08:21:55
x1)
recskaboy olyan, mint egy 12 éves kislány a tiktokon, aki beírja, hogy mi történt ma az iskolában. retatdált vagy endre, mindenki nevet rajtad. minek vetted meg a drága kormányt, ha most tűnik fel hogy nincs hozzá kábel, te kretén "gamer".
kurvanagy ,hogy ugyanazt csinálod, mint andi néninél, csak neki azért próbáltál sírni hogy elhagytál 20 eurót a metrón, te buta kobold.
kurvanagy ,hogy ugyanazt csinálod, mint andi néninél, csak neki azért próbáltál sírni hogy elhagytál 20 eurót a metrón, te buta kobold.
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 11, 2021 08:29:03
x19)
Szegény Schreck mikor kitakaritotta a recskaodút miket találhatott gecc.
Biztos volt okádás és tetanusz oltásra is mennie kellett.
Biztos volt okádás és tetanusz oltásra is mennie kellett.
tyodika
Nov 11, 2021 08:32:15
Mercike!
VEDD FEL A TELEFONT! Már kifogytam a telefonszámokból és ha rejtetten hívlak, az ki se csöng. Négy órája próbálják elérni, nagyon szépen kérlek szépen hog vedd fel, muszáj beszélnünk, nagy bajba kerültem!
Tegnap elszakadt a kabátomon a gomb, és most itt állok a hidegben és nem tudok utcára menni! Egy kis nyomozással kiderítettem Joker címét, és oda rendeltem drága pénzen egy új kabátot. Légyszives vedd át a reggel folyamán! És még ma mindenképp hozdd ki Linzbe! Nagyon hideg van és szükségem van rád, könyörgöm ne hagyj cserben.
Ölel,
A te tyodid
U.i. délután a deficás haferral vetetek 5 sim kártyát, valószínűleg hálózati okok miatt nem csörögnek ki a jelenlegiek
VEDD FEL A TELEFONT! Már kifogytam a telefonszámokból és ha rejtetten hívlak, az ki se csöng. Négy órája próbálják elérni, nagyon szépen kérlek szépen hog vedd fel, muszáj beszélnünk, nagy bajba kerültem!
Tegnap elszakadt a kabátomon a gomb, és most itt állok a hidegben és nem tudok utcára menni! Egy kis nyomozással kiderítettem Joker címét, és oda rendeltem drága pénzen egy új kabátot. Légyszives vedd át a reggel folyamán! És még ma mindenképp hozdd ki Linzbe! Nagyon hideg van és szükségem van rád, könyörgöm ne hagyj cserben.
Ölel,
A te tyodid
U.i. délután a deficás haferral vetetek 5 sim kártyát, valószínűleg hálózati okok miatt nem csörögnek ki a jelenlegiek
Nov 11, 2021 08:32:15
Zsénó
(
x22)
Nov 11, 2021 08:45:33
x22)
Persze, persze:
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Magyarország rémálma
(
x7)
Nov 11, 2021 08:45:55
x7)
Ha ez nem jut eszébe magától 24 órán belül, akkor sincs harag, akkor sincs harag, csak donate sincs több soha többé, és a lakás dologra sem számíthatnak többé.
Én ilyen csende megjegyző vagyok.
Én ilyen csende megjegyző vagyok.
Keci... :DDDDD
Azért ez már szint, Endre. Kurva gáz volt az is, ahogy Andi előtt megaláztad magad, de hogy egy ótvaros tranyó lábai elé is lefekszel, az már mindennek az alja.
Azt gondoltad, hogy egy ilyen ember már biztosan nem utasít vissza, mivel mindenkivel leáll, ugye? :D Te mindig pénzzel próbálod kivívni, hogy az NPC-k a lekötelezettjeid legyenek, mert semmilyen más értéket nem képviselsz, amiért bárki is keresné a társaságod.
Az a baj, hogy a tranyóval rossz lóra tettél, mivel ő nélküled is vígan elvan, a jég hátán is megél, tehát semmilyen szempontból nincs rádszorulva. Ez nagyon bánt, ugye? A narcisztikus egód brutálisan sérül ilyenkor, szétvet az ideg. :))
Kurva szar lehet ennyire magányos embernek lenni. Neked soha nem lesznek egészséges emberi kapcsolataid, mert nem is érted, hogy hogy működnek.
Érdekes volt látni egyébként, hogy RGL még a híd alatt is teljesebb szociális életet él, mint az egymillió fütyis programozó. Még a törpecigánynak is több karizmája van, mint neked valaha is lesz.
sodika
Nov 11, 2021 08:47:45
Az a baj, hogy a tranyóval rossz lóra tettél, mivel ő nélküled is vígan elvan, a jég hátán is megél, tehát semmilyen szempontból nincs rádszorulva.
Ilyesmi egy pillanatig fel sem merült. :D
Nov 11, 2021 08:47:45
sodika
Nov 11, 2021 08:48:34
Mercike!
VEDD FEL A TELEFONT! Már kifogytam a telefonszámokból és ha rejtetten hívlak, az ki se csöng.
VEDD FEL A TELEFONT! Már kifogytam a telefonszámokból és ha rejtetten hívlak, az ki se csöng.
Most nem akarok semmit.
Nov 11, 2021 08:48:34
Magyarország rémálma
(
x7)
Nov 11, 2021 08:51:29
x7)
Most nem akarok semmit.
Most nem akarok semmit.
jaja, csak donétben sírod el neki a bánatod, azt remélve, hogy azt biztosan olvassa, de még arra is szarik, meg messengeren zaklatod, de persze minek beszélni vele, nem? :DD
131 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Harag nélkül.