Jó, de úgy mentegetem, hogy közben elmondom, hogy valószínűleg igaz minden vád.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Nem valószínűleg nem vétkes
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Pedig lefogadom, hogy volt ő a másik oldalon is, amikor az apja haverjai zaklatták
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Vagyis úgy mentegetted, hogy legjobb tudomásod szerint, hogy pedofil. Eddig csak tipikus angolnázás volt, de most csak kimondtad, te nagyon hülye.
Meg azt is, hogy szerinted igaz ugyan minden, de ez nem pedofilía. Ugyanígy állítod magadról is, hogy nem vagy pedó, trottel.
Minden korty sörikével azt kockáztatod, hogy megdöglik az utolsó agysejted is, csak mondom.
Úgy felbasztál púpos pedofil, hogy beadtam az összes Linzi tech céghez az önéletrajzom, remélem sikerül megtalálni. :)
Én programozó vagyok, nem rendszergazda!
Nem ezt mondtam. Azt mondtam, hogy ez egy felelőtlen tini.
Tehát a 18 éves pedo az még gyerek, de a 16 éves kislány, akinek a meghódítására büszke lennél, az már nem
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
a törvény meg azt mondja, hogy 18 évesen már felnőtt az ember. idióta vagy.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Felelősségérzetről beszélünk. Meg orvosi tényekről. Fizikailag is akkor kerül ehhez minden a maga helyére az agyban. A 24. életévre.
Tudom
Teljesen mindegy mit hazudsz.
Ha ennyire strict vagy azzal kapcsolatban, hogyha Tibi nő mert a személyi igazolványában az van, akkor a 18 éves nem pedofil, hiszen a törvény szerint 18 évesen már felnőtt az illető.
Megint szájbaszarod magad?
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Neked 40 éves korodra sem állt helyre minden az agyadban, bár lehet nem kellett volna seggbebaszni téged apádnak meg az alkoholista barátjainak.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
ezt a "18 évesen még tini az ember" érvet már a masztipartis kommentnél is megpróbáltad elsütni, amit ugye majdnem 19 évesen írtál.
idióta vagy. 18 évesen már felnőtt az ember.
szerencsére nálad ez 40 éves korodra sem történt meg
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Bezzeg ilyenkor hiszel az orvosoknak
Mifaaaaaaaaaaaan
Mocskos pedofil
Nothing's better than cheddar!
De azért tegnap arról loopoltál itt, hogy teljesen normális felnőttként egy 16 éves lánnyal járni. Undorító, beteg féreg vagy. Még akkor is, ha a megnyilvánulásaid egy része csak olcsó polgárpukkasztási kísérlet akar lenni. Hányingerem van tőled.
kikmakukk!?
Egy 11 éves lány egész életére rányomhatja a bélyegét az, amit a pedo haverod csinált vele, az meg pláne, ami most zajlik körülötte.
Ne gyere azzal, hogy ugyan már, te is ember lettél a traumáid ellenére, mert buzifényekben villogó ékes példa vagy arra, hogy mit képes okozni egy rohadt bántalmazó. Egy olyan emberszabásút, mint te.
Lesz hazamenekülés? :D
mit számít mit gondolnak az orvosok? itt vagy te 40 évesen, nem hogy felelősségérzeted nincs, egy tini szintjén vagy, de sok szempontból még ezt se ütöd meg (ellenben egy 60 éves testben)
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
záródnak a buziszaunák
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
10kilométer Hdmi kábel nélkül senki vagy,hiába van rajtad armani:-DD
Endrének most kellene még azon elgondolkoznia, hogy egy drágább városba költözzön, ahol a jómódú urak egyfelől rendesen oltakoznak, ezért nem lesz lezárás, másfelől pezsgőbb a meleg közösség élete is, így könnyebben juthat fütyihez.
Emellett persze fenn lehetne tartani a linzi recskaodut is, tartaléknak. Kábelből is mindig kell pót. Ezt a gyagyás is pontosan tudja.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
te komolyan veszélyes vagy és őszintén remélem h egyszer bezárnak. nincs olyan társadalom ezen a földön ahol te hasznos lennél. egy valódi zsákutca a genomod.
Ez az! A lényeg mindig nagyon egyszerű: ami a fütyinek rossz, az neked is rossz Endre. Ami pedig a fütyinek jó, az neked jó.
Így tehát elég a fütyire hallgatni és jön a shiker!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Ez nem feltétlenül igaz! Vannak olyan esetek, ahol még 40 éves korra sem alakul ki!
“Tessek vigyazni az ajtok buziszaunak zarodnak!”
Szabadságon vagyok,most nem vagyok a málnásban.
Viszlát, faszmutogatás, szervusz, Depi Dezső! Az Univerzum már megint intézi, hogy jó napjaid legyenek, Sneci! Tudod, Titok című film, meg ilyenek!
kikmakukk!?
tehát megint jönnek majd a vekniflokkok mert nem mehet sehova. yeee... legalább lesz ideje streamelni is a médiabirodalom felfuttatására. ja nem. csak hetyetye meg fókahangok lesznek.
#50euro + kamatok
Mehet a sörike és a fütyizés egésznap
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
kérjed a pfizer méreg kiszedését a testedből, meg a vonatjegy árát, hiszen felesleges volt beadatni. és nyilván be is kell perelni a labancokat egy jó nagy kárpira.
mert látja a hanzi hogy nem halad a projekt? nem baj, legalább lesz időd rendet rakni
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Rosszul nezte meg a Titok cimu filmet, szerintem forditva xddd
Hál istennek, nem lesz szar szag egész nap!
Úgyis csak az undormány faszodat mész ki mutogatni, nem mindegy?
Nem, működik, csak mi többen néztük meg és erősebben akartuk, hogy szar legyen, a recskagnómnak!
Nem tudok, nincs PCR tesztem. Ha leadok egy mintát péntek reggel, egyet meg szombat reggel, akkor fogok tudni szombaton meg vasárnap még szaunázni a hétfői zárás előtt.
Nem, mert otthon magamnak kell fizetnem a kávét meg a villanyt.
600 euró különbözet hogy jött össze?
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Jól menő programozónak ez nem probléma.
Gyagyás még mindig Big Data Scientist vagy, vagy újra csak lébecolsz, amíg végre egy olyan feladatot találnak neked, amit el is tudsz végezni?
XD ez legyen a legkevesebb gondod, főleg hogy lehet áram se lesz rövidesen :P
#50euro + kamatok
Nem telik egy újabb 600 ojrós villanyszámlára az egymillió fütyiből?:(
kikmakukk!?
egymillió fütyi és a villanyon spórol :D ezt tegyétek el viccesbe.
jobb helyen munkaeszközt is adnak ám homó fiszhoz. ne hagyd hogy a zsidó munkáltató megkárosítson! kérd, ami neked jár. gondolj bele 2 monitoron milyen menő lenne a Forza.
Nem. Az irodához vesznek be számlákat.
még itt a hanyatló gémeskút országban is adnak 17000ftot a home office kompenzációra. Ott még lófaszt se adnak? panaszkodj te kutya hátha megszànnak egy kis apróval!
Pancser
az 1 millió fütyis pjogjamozót a villanyszámla és a kávé ára aggasztja.
nem akarod inkább kinyitni a gázt, de tényleg? ja, hogy drága az is?:)))
Oké. De spórolsz a bérleten meg a kajarenelésen.
Ne legyen már a kávékapszula tétel. Hány kávét nyomsz be a pinaszádba egy nap, gnóm?
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Jaj, hát oda a sok fincsi Redbull is. Mi lesz így veled, sneci?:(
kikmakukk!?
Szerintem az ogrénak saját fiókja van, sodika pedig bevette, mint a háztartása másik tagja.
Ha ez még mindig él, akkor nem tudom, hogy a Netflixnél mit művelnek, mert elég gyanúsnak kellene lennie, hogy a háztartás két tagja lassan másfél éve más országból jelentkezget be.
gondolod asodi használja a netflixet? :D
nem tudom mi jobb, megbaszni egy jó nőt vagy látni ahogy a korcs szenved
Te végtelenül ostoba fasz. Most sikerült bevallanod, hogy egy általad is bűnösnek vélt embert mentegetsz, nem is akármilyen bűn kapcsán. A pedofilságod a saját ítélőképességed is felülírja. A te Maslow piramisod (nem, ez sem gázában található) tetején a pedofília áll. Te nem csak egy elmeroggyant pedofil vagy, de még skizofrén is. Jól elbánt veled az anyatermészet.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Az a baj, hogy Endre magát is pontosan ugyanígy mentegeti, kvázi jogászkodással, miközben pontosan tudja, hogy az ellene felhozott vádak is igazak.
hehe
mitől lett ennek amúgy ekkora számlája? kint ilyen kurva drága vagy folyamatosan pörög a mikró, mert kiolvasztja estére a lefagyasztott fraokzselé tömböket?
hehe
Szegény sodi, nagyon sajnálunk. JA NEM!
Álmodjatok Rémeket!
Éves végelszámolás volt, a barom eddig minimális átalányt fizetett, és azt hitte, minden benne van.
kikmakukk!?
ahogy az ogre is troll lett, a labancokat is kinevezhetjük trolloknak, hiszen gyakorlatilag a tanszéki utasításokat hajtják végre.
Jófanna, majd legközelebb jobban odafigyelek erre is!
ez mekkora műsor lenne, Endre! Csináld meg! Sokan követnék, és egyébként sincs már semmiféle méltóságod. Újítsd meg a zokniszandál fasz, szintén pedofil Kaufmann barátod műfaját, csak ne tyúkoerekben utazz, hanem ilyen nagy volumenű dolgokban.
hehe
ezt írta korábban:
"Rezsi 62 euró"
nem tudom hogy lehet valaki ekkora idióta, hogy elhiszi, hogy 20 ezerből kijön egy lakás rezsije ausztriában.
víz, csatorna, villany, fűtés, szemétszállítás, közös költség. hogy gondolhatta, hogy mindez kijön 62 euróból?:)))
ez a cigányköcsög iron???????????feldarabolni!!!!!!!!!!!!
Legalább nem látnánk ahogy a rothadó fogaival, a migráns gyrost zabálja a csóró SoDi. Mert ilyen hulladék gyrost max az vásárol a buziszauna után akinek rosszul megy a sora.
Lehet a SoDi vietnám dongba keres 1 millió fütyit. * ásít *
sőt házi konditeremről is volt szó!
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Gyagyás, egy kis infó kellene pontosításnak.
Faszom
sodika
Nov 18, 2021 12:53:19
Hát pot ez az, te pszichopata véglény. Egy emberi lény, akiről szót sem ejtesz, csak a kényszerítőjét mentegeted.
Nov 18, 2021 12:53:19
Puha Slag
(
x7)
Nov 18, 2021 12:55:04
x7)
Nem valószínűleg nem vétkes
rBali
(
x24)
Nov 18, 2021 12:58:44
x24)
Hihetetlen hogy Endre fejében a pedofil az áldozat és nem a kislány, ennyire bele tudja magát élni a másik pedofil szarrágó helyébe.
Endre, remélem kínok között fogsz elpusztulni a ducatoban
Nemfatyle
(
x7)
Nov 18, 2021 13:01:06
x7)
Hihetetlen hogy Endre fejében a pedofil az áldozat és nem a kislány, ennyire bele tudja magát élni a másik pedofil szarrágó helyébe.
Pedig lefogadom, hogy volt ő a másik oldalon is, amikor az apja haverjai zaklatták
ascites
(
x57)
Nov 18, 2021 13:01:12
x57)
Vagyis úgy mentegetted, hogy legjobb tudomásod szerint, hogy pedofil. Eddig csak tipikus angolnázás volt, de most csak kimondtad, te nagyon hülye.
Meg azt is, hogy szerinted igaz ugyan minden, de ez nem pedofilía. Ugyanígy állítod magadról is, hogy nem vagy pedó, trottel.
Minden korty sörikével azt kockáztatod, hogy megdöglik az utolsó agysejted is, csak mondom.
sodika
Nov 18, 2021 13:04:54
18 éves, bakker.
Orvosok állítják, hogy a teljes felelősségérzet a 24. életévre alakul ki.
Nov 18, 2021 13:04:54
-
Nov 18, 2021 13:05:36
És a kétezer rajongó mind itta Sodi szavait, és most már egy se gondolja úgy hogy ez az érdektelen balfasz pedofil lenne
Nov 18, 2021 13:05:36
BodiTesok
(
x1)
Nov 18, 2021 13:05:58
x1)
Úgy felbasztál púpos pedofil, hogy beadtam az összes Linzi tech céghez az önéletrajzom, remélem sikerül megtalálni. :)
sodika
Nov 18, 2021 13:06:05
Hihetetlen hogy Endre fejében a pedofil az áldozat és nem a kislány
Nov 18, 2021 13:06:05
Nemfatyle
(
x7)
Nov 18, 2021 13:06:28
x7)
18 éves, bakker.
Tehát a 18 éves pedo az még gyerek, de a 16 éves kislány, akinek a meghódítására büszke lennél, az már nem
Hahó
(
x135)
Nov 18, 2021 13:07:02
x135)
18 éves, bakker.
a törvény meg azt mondja, hogy 18 évesen már felnőtt az ember. idióta vagy.
sodika
Nov 18, 2021 13:08:04
Felelősségérzetről beszélünk. Meg orvosi tényekről. Fizikailag is akkor kerül ehhez minden a maga helyére az agyban. A 24. életévre.
Nov 18, 2021 13:08:04
sodika
Nov 18, 2021 13:08:25
a törvény meg azt mondja, hogy 18 évesen már felnőtt az ember.
Tudom
Nov 18, 2021 13:08:25
rBali
(
x24)
Nov 18, 2021 13:09:03
x24)
Teljesen mindegy mit hazudsz.
Ha ennyire strict vagy azzal kapcsolatban, hogyha Tibi nő mert a személyi igazolványában az van, akkor a 18 éves nem pedofil, hiszen a törvény szerint 18 évesen már felnőtt az illető.
Megint szájbaszarod magad?
rBali
(
x24)
Nov 18, 2021 13:09:58
x24)
Neked 40 éves korodra sem állt helyre minden az agyadban, bár lehet nem kellett volna seggbebaszni téged apádnak meg az alkoholista barátjainak.
Hahó
(
x135)
Nov 18, 2021 13:10:08
x135)
ezt a "18 évesen még tini az ember" érvet már a masztipartis kommentnél is megpróbáltad elsütni, amit ugye majdnem 19 évesen írtál.
idióta vagy. 18 évesen már felnőtt az ember.
trolléga
(
x30)
Nov 18, 2021 13:10:21
x30)
18 éves, bakker.
szerencsére nálad ez 40 éves korodra sem történt meg
Ásó27
(
x68)
Nov 18, 2021 13:11:46
x68)
Bezzeg ilyenkor hiszel az orvosoknak
Szteppen
(
x3)
Nov 18, 2021 13:15:14
x3)
Ugye észrevettétek, hogy olyan gondolatok fogalmazódnak meg a a tök fejében, ami valójában rá is igaz?
Korcsot is felizgatja, hogy mást próbál irányítani a pénzével és ezzel tud fölényeskedni.
Tökéletes példája a flokkgyermeke és MerciTibi freakshow.
Ez ety fosh!
Korcsot is felizgatja, hogy mást próbál irányítani a pénzével és ezzel tud fölényeskedni.
Tökéletes példája a flokkgyermeke és MerciTibi freakshow.
trolléga
(
x30)
Nov 18, 2021 13:15:25
x30)
miközben itt loopol a korcs háttérben csak megnéztem a döner evőset is:
-a buziszauna most már azért is van, hogy ne kelljen faszt vernie
-Mannin meg a biszexuális vágyak, de erről már volt szó
-1 hete nem vett újat/cserélt zipzárt a táskán, de rájött hogy van amúgy egy céges táskája
-fogyózni próbál vs kebabozás, villamosozás (amúgy villamossal kb 5 perc az út, 15 percet lusta gyalogolni ez a fogyatékos? igen, legalábbis most a kebabostól www.google.com/maps/dir/Hauptpl.,+4020+Linz,+Ausztria/Goethestra%C3%9Fe+7,+4020+Linz,+Ausztria/ )
-undorító ahogy zabál, meg ezek az élvezkedős hangok mikor ráharap a falatra, fújj bazdmeg
-nincs meg a maszk, a pulcsiját húzkodja felfelé, ez is vótmá, írta valaki tegnap
-hitelkártya loop
- "az a 30 eurós bizonyos dolog" nudista társkeresőnek van hazudva még mindig
kurva unalmas lájf volt, 0/10, semmi nem derült ki belőle, talán majd este a fókaüvöltős forza közben jön 1-2 coming out
-a buziszauna most már azért is van, hogy ne kelljen faszt vernie
-Mannin meg a biszexuális vágyak, de erről már volt szó
-1 hete nem vett újat/cserélt zipzárt a táskán, de rájött hogy van amúgy egy céges táskája
-fogyózni próbál vs kebabozás, villamosozás (amúgy villamossal kb 5 perc az út, 15 percet lusta gyalogolni ez a fogyatékos? igen, legalábbis most a kebabostól www.google.com/maps/dir/Hauptpl.,+4020+Linz,+Ausztria/Goethestra%C3%9Fe+7,+4020+Linz,+Ausztria/ )
-undorító ahogy zabál, meg ezek az élvezkedős hangok mikor ráharap a falatra, fújj bazdmeg
-nincs meg a maszk, a pulcsiját húzkodja felfelé, ez is vótmá, írta valaki tegnap
-hitelkártya loop
- "az a 30 eurós bizonyos dolog" nudista társkeresőnek van hazudva még mindig
kurva unalmas lájf volt, 0/10, semmi nem derült ki belőle, talán majd este a fókaüvöltős forza közben jön 1-2 coming out
CheddarGoblin
(
x2)
Nov 18, 2021 13:16:37
x2)
Mocskos pedofil
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Nov 18, 2021 13:16:46
x2)
18 éves, bakker.
De azért tegnap arról loopoltál itt, hogy teljesen normális felnőttként egy 16 éves lánnyal járni. Undorító, beteg féreg vagy. Még akkor is, ha a megnyilvánulásaid egy része csak olcsó polgárpukkasztási kísérlet akar lenni. Hányingerem van tőled.
ascites
(
x57)
Nov 18, 2021 13:19:28
x57)
Egy 11 éves lány egész életére rányomhatja a bélyegét az, amit a pedo haverod csinált vele, az meg pláne, ami most zajlik körülötte.
Ne gyere azzal, hogy ugyan már, te is ember lettél a traumáid ellenére, mert buzifényekben villogó ékes példa vagy arra, hogy mit képes okozni egy rohadt bántalmazó. Egy olyan emberszabásút, mint te.
Och-Kom Taot
(
x3)
Nov 18, 2021 13:25:21
x3)
Jo hirek Linz, Ausztria kornyekerol:
444.hu/2021/11/18/jovo-hettol-lockdown-ala-kerul-felso-ausztria-es-salzburg-tartomany-is
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
444.hu/2021/11/18/jovo-hettol-lockdown-ala-kerul-felso-ausztria-es-salzburg-tartomany-is
-
Nov 18, 2021 13:30:46
Lesz hazamenekülés? :D
Nov 18, 2021 13:30:46
púpospúp
(
x2)
Nov 18, 2021 13:40:36
x2)
18 éves, bakker.
mit számít mit gondolnak az orvosok? itt vagy te 40 évesen, nem hogy felelősségérzeted nincs, egy tini szintjén vagy, de sok szempontból még ezt se ütöd meg (ellenben egy 60 éves testben)
Divatguru
Nov 18, 2021 13:44:16
Az ember jelleme fejlődik. Míg 14 évesen a bershka a menő, addig 40 évesen az armani öltöny, rolex karórával.
Úgy hogy, itt az idő Endre, pörögjenek azok a hitelkártyák. Ne légy zsugori, varrass magadnak egy egyedi Giorgio Armani ala púp öltönyt!
Szívesen!
Úgy hogy, itt az idő Endre, pörögjenek azok a hitelkártyák. Ne légy zsugori, varrass magadnak egy egyedi Giorgio Armani ala púp öltönyt!
Szívesen!
Nov 18, 2021 13:44:16
Zsénó
(
x22)
Nov 18, 2021 13:46:48
x22)
záródnak a buziszaunák
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Nov 18, 2021 13:48:42
x8)
Az ember jelleme fejlődik. Míg 14 évesen a bershka a menő, addig 40 évesen az armani öltöny, rolex karórával.
Szívesen!
Szívesen!
10kilométer Hdmi kábel nélkül senki vagy,hiába van rajtad armani:-DD
kripli figyelő
(
x12)
Nov 18, 2021 13:51:47
x12)
Nov 18, 2021 13:51:47
záródnak a buziszaunák
Lehet hogy a háromszor oltottak mehetnek.Gyorsan gyagyás,kérd a másodikat és a boostert egyben.Hátha akkor beengednek.Oltatlanul szabaon. Nov 18, 2021 13:51:47
SyntaxError
(
x24)
Nov 18, 2021 13:54:06
x24)
záródnak a buziszaunák
Endrének most kellene még azon elgondolkoznia, hogy egy drágább városba költözzön, ahol a jómódú urak egyfelől rendesen oltakoznak, ezért nem lesz lezárás, másfelől pezsgőbb a meleg közösség élete is, így könnyebben juthat fütyihez.
Emellett persze fenn lehetne tartani a linzi recskaodut is, tartaléknak. Kábelből is mindig kell pót. Ezt a gyagyás is pontosan tudja.
CheddarGoblin
(
x2)
Nov 18, 2021 14:03:46
x2)
Szegény pedofil, meg fog őrülni, mert nem tud kukkolni menni a szaunába.
Hahó
(
x135)
Nov 18, 2021 14:09:21
x135)
a labancok kiválóan szopatják snecit. először becsicskítják az oltással, majd miután szájba szarta önmagát és beadatta a mérget annak érdekében, hogy mehessen buziszaunába, bezárják a szaunát.
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Nov 18, 2021 14:10:06
x2)
te komolyan veszélyes vagy és őszintén remélem h egyszer bezárnak. nincs olyan társadalom ezen a földön ahol te hasznos lennél. egy valódi zsákutca a genomod.
SyntaxError
(
x24)
Nov 18, 2021 14:10:58
x24)
Szegény pedofil, meg fog őrülni, mert nem tud kukkolni menni a szaunába.
Ez az! A lényeg mindig nagyon egyszerű: ami a fütyinek rossz, az neked is rossz Endre. Ami pedig a fütyinek jó, az neked jó.
Így tehát elég a fütyire hallgatni és jön a shiker!
bojlertestű piton
(
x1)
Nov 18, 2021 14:17:10
x1)
18 éves, bakker.
Ez nem feltétlenül igaz! Vannak olyan esetek, ahol még 40 éves korra sem alakul ki!
Erkelyszimulator
(
x2)
Nov 18, 2021 14:17:13
x2)
“Tessek vigyazni
Púpszászi napelem
(
x13)
Nov 18, 2021 14:21:57
x13)
Egy átlagos 40 éves fejlesztő itthol:
- Van legalább egy nagyobb lakása, családi háza
- Egy szép autója
- Egy szép céges autója
- Családja
- Felesége
- Felretett pénze, befektetese
- Minden évben menő külföldi nyaralás külföldön
- Minden évben 1-2 hét pihenés balatonon a saját nyaralóba
Asodi:
- Szopa konyha
- 2kilóméter kábel
- Pedofil
- Több foga van mint barátja
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
- Van legalább egy nagyobb lakása, családi háza
- Egy szép autója
- Egy szép céges autója
- Családja
- Felesége
- Felretett pénze, befektetese
- Minden évben menő külföldi nyaralás külföldön
- Minden évben 1-2 hét pihenés balatonon a saját nyaralóba
Asodi:
- Szopa konyha
- 2kilóméter kábel
- Pedofil
- Több foga van mint barátja
MacY
Nov 18, 2021 14:22:20
Tudom
pusztulj el kínok között te retkes pedofil buzi,nem akarod felkötni magad a másik pedofillal? Biztos jó barátok vagytok,a jó kurva anyádat. Nov 18, 2021 14:22:20
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Nov 18, 2021 14:23:00
x2)
Viszlát, faszmutogatás, szervusz, Depi Dezső! Az Univerzum már megint intézi, hogy jó napjaid legyenek, Sneci! Tudod, Titok című film, meg ilyenek!
Twiccs Chat
(
x5)
Nov 18, 2021 14:24:40
x5)
tehát megint jönnek majd a vekniflokkok mert nem mehet sehova. yeee... legalább lesz ideje streamelni is a médiabirodalom felfuttatására. ja nem. csak hetyetye meg fókahangok lesznek.
sodika
Nov 18, 2021 14:32:19
És holnaptól kötelező a home office, pedig utálom.
Nov 18, 2021 14:32:19
Kiss Endre Farka
Nov 18, 2021 14:34:02
Endre, tudod mi még a közös benned és iRon channelben azon kívül, hogy mindketten gerjedtek a kisgyerekekre? Ugyanolyan patkányfeje van mindkettőtöknek.
"Vettem viagrát, de otthon hagytam! Kurvaélet!"
Nov 18, 2021 14:34:02
Púpszászi napelem
(
x13)
Nov 18, 2021 14:34:06
x13)
Mehet a sörike és a fütyizés egésznap
trolléga
(
x30)
Nov 18, 2021 14:34:27
x30)
nem lesz ma itt forza, sietni kell buziszaunába még utoljára faszt lóbálni
sneci, a villám haverodnak biztos van tűs ismerőse, gyorsan kérjél tőle 1-2 szúrást
sneci, a villám haverodnak biztos van tűs ismerőse, gyorsan kérjél tőle 1-2 szúrást
Hahó
(
x135)
Nov 18, 2021 14:35:40
x135)
kérjed a pfizer méreg kiszedését a testedből, meg a vonatjegy árát, hiszen felesleges volt beadatni. és nyilván be is kell perelni a labancokat egy jó nagy kárpira.
trolléga
(
x30)
Nov 18, 2021 14:35:46
x30)
mert látja a hanzi hogy nem halad a projekt? nem baj, legalább lesz időd rendet rakni
Szteppen
(
x3)
Nov 18, 2021 14:36:17
x3)
SODI!!!
LEGYEN IRON CHANNEL INTERJÚ!! FOSNI FOGJA!!!!!
Ez ety fosh!
LEGYEN IRON CHANNEL INTERJÚ!! FOSNI FOGJA!!!!!
Erkelyszimulator
(
x2)
Nov 18, 2021 14:38:07
x2)
Sodi munkatársai
Nov 18, 2021 14:39:37
Hál istennek, nem lesz szar szag egész nap!
Nov 18, 2021 14:39:37
snecivadász
Nov 18, 2021 14:39:40
Nov 18, 2021 14:39:40
CheddarGoblin
(
x2)
Nov 18, 2021 14:40:48
x2)
Nem, működik, csak mi többen néztük meg és erősebben akartuk, hogy szar legyen, a recskagnómnak!
sodika
Nov 18, 2021 14:41:26
nem lesz ma itt forza, sietni kell buziszaunába még utoljára faszt lóbálni
Nem tudok, nincs PCR tesztem. Ha leadok egy mintát péntek reggel, egyet meg szombat reggel, akkor fogok tudni szombaton meg vasárnap még szaunázni a hétfői zárás előtt.
Nov 18, 2021 14:41:26
sodika
Nov 18, 2021 14:42:19
Nov 18, 2021 14:42:19
Puha Slag
(
x7)
Nov 18, 2021 14:43:15
x7)
600 euró különbözet hogy jött össze?
CheddarGoblin
(
x2)
Nov 18, 2021 14:43:24
x2)
Jól menő programozónak ez nem probléma.
-
Nov 18, 2021 14:43:48
Gyagyás még mindig Big Data Scientist vagy, vagy újra csak lébecolsz, amíg végre egy olyan feladatot találnak neked, amit el is tudsz végezni?
Nov 18, 2021 14:43:48
Twiccs Chat
(
x5)
Nov 18, 2021 14:44:06
x5)
XD ez legyen a legkevesebb gondod, főleg hogy lehet áram se lesz rövidesen :P
Fasz mutogatás
Nov 18, 2021 14:44:58
Nuku
Nov 18, 2021 14:44:58
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Nov 18, 2021 14:45:12
x2)
Budai-úrifiú
(
x9)
Nov 18, 2021 14:47:41
x9)
Nem értem mi a gond, púp. Nem úgy volt hogy Herr Chef minden számlát bevesz?
Csak küldd el neki a kávékapszuláid költségeit.
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
trolléga
(
x30)
Nov 18, 2021 14:48:57
x30)
egymillió fütyi és a villanyon spórol :D ezt tegyétek el viccesbe.
jobb helyen munkaeszközt is adnak ám homó fiszhoz. ne hagyd hogy a zsidó munkáltató megkárosítson! kérd, ami neked jár. gondolj bele 2 monitoron milyen menő lenne a Forza.
sodika
Nov 18, 2021 14:50:03
Nem értem mi a gond, púp. Nem úgy volt hogy Herr Chef minden számlát bevesz?
Nov 18, 2021 14:50:03
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Nov 18, 2021 14:51:03
x2)
még itt a hanyatló gémeskút országban is adnak 17000ftot a home office kompenzációra. Ott még lófaszt se adnak? panaszkodj te kutya hátha megszànnak egy kis apróval!
CheddarGoblin
(
x2)
Nov 18, 2021 14:51:56
x2)
Pancser
Hahó
(
x135)
Nov 18, 2021 14:53:16
x135)
az 1 millió fütyis pjogjamozót a villanyszámla és a kávé ára aggasztja.
nem akarod inkább kinyitni a gázt, de tényleg? ja, hogy drága az is?:)))
Budai-úrifiú
(
x9)
Nov 18, 2021 14:58:53
x9)
Oké. De spórolsz a bérleten meg a kajarenelésen.
Ne legyen már a kávékapszula tétel. Hány kávét nyomsz be a pinaszádba egy nap, gnóm?
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Nov 18, 2021 15:02:05
x2)
Jaj, hát oda a sok fincsi Redbull is. Mi lesz így veled, sneci?:(
Ásó27
(
x68)
Nov 18, 2021 15:04:09
x68)
Ugye a netflix jelszavad ugyan az maradt? Az ogre nem fog örülni, ha nem nézheti ingyen.
Mifaaaaaaaaaaaan
-
Nov 18, 2021 15:08:12
Ugye a netflix jelszavad ugyan az maradt? Az ogre nem fog örülni, ha nem nézheti ingyen.
Szerintem az ogrénak saját fiókja van, sodika pedig bevette, mint a háztartása másik tagja.
Ha ez még mindig él, akkor nem tudom, hogy a Netflixnél mit művelnek, mert elég gyanúsnak kellene lennie, hogy a háztartás két tagja lassan másfél éve más országból jelentkezget be.
Nov 18, 2021 15:08:12
trolléga
(
x30)
Nov 18, 2021 15:09:30
x30)
gondolod asodi használja a netflixet? :D
kripli figyelő
(
x12)
Nov 18, 2021 15:11:50
x12)
Megvárták még gyagyás beadatja magának az 5g chippet aztán röhögve elveszik az egyetlen dolgot ami miatt ott maradt.Zseniális.
snecivadász
Nov 18, 2021 15:15:07
Megvárták még gyagyás beadatja magának az 5g chippet aztán röhögve elveszik az egyetlen dolgot ami miatt ott maradt.Zseniális.
nem tudom mi jobb, megbaszni egy jó nőt vagy látni ahogy a korcs szenved
Nov 18, 2021 15:15:07
max5enutálnak
(
x47)
Nov 18, 2021 15:16:49
x47)
Te végtelenül ostoba fasz. Most sikerült bevallanod, hogy egy általad is bűnösnek vélt embert mentegetsz, nem is akármilyen bűn kapcsán. A pedofilságod a saját ítélőképességed is felülírja. A te Maslow piramisod (nem, ez sem gázában található) tetején a pedofília áll. Te nem csak egy elmeroggyant pedofil vagy, de még skizofrén is. Jól elbánt veled az anyatermészet.
Magyarország rémálma
(
x7)
Nov 18, 2021 15:20:23
x7)
Az a baj, hogy Endre magát is pontosan ugyanígy mentegeti, kvázi jogászkodással, miközben pontosan tudja, hogy az ellene felhozott vádak is igazak.
kripli figyelő
(
x12)
Nov 18, 2021 15:24:24
x12)
Nov 18, 2021 15:24:24
Ott fogsz rohadni a koszvadt csöves lyukban.Jó lesz nézni ahogy becsavarodsz és szenvedsz.Azt mondtad nem bírod ki megint úgyhogy ne legyél geci és kösd fel magad. Nov 18, 2021 15:24:24
Magyarország rémálma
(
x7)
Nov 18, 2021 15:26:38
x7)
mitől lett ennek amúgy ekkora számlája? kint ilyen kurva drága vagy folyamatosan pörög a mikró, mert kiolvasztja estére a lefagyasztott fraokzselé tömböket?
PúpszásziVámpír
(
x10)
Nov 18, 2021 15:26:51
x10)
Szegény sodi, nagyon sajnálunk. JA NEM!
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Nov 18, 2021 15:28:57
x2)
Éves végelszámolás volt, a barom eddig minimális átalányt fizetett, és azt hitte, minden benne van.
Hahó
(
x135)
Nov 18, 2021 15:29:18
x135)
ahogy az ogre is troll lett, a labancokat is kinevezhetjük trolloknak, hiszen gyakorlatilag a tanszéki utasításokat hajtják végre.
Tyodika
Nov 18, 2021 15:30:18
Jófanna, majd legközelebb jobban odafigyelek erre is!
Nov 18, 2021 15:30:18
Magyarország rémálma
(
x7)
Nov 18, 2021 15:33:06
x7)
ez mekkora műsor lenne, Endre! Csináld meg! Sokan követnék, és egyébként sincs már semmiféle méltóságod. Újítsd meg a zokniszandál fasz, szintén pedofil Kaufmann barátod műfaját, csak ne tyúkoerekben utazz, hanem ilyen nagy volumenű dolgokban.
trolléga
(
x30)
Nov 18, 2021 15:33:14
x30)
Mindeközben itthon: maszkot kell hordani. Brühühü
Hahó
(
x135)
Nov 18, 2021 15:36:19
x135)
ezt írta korábban:
"Rezsi 62 euró"
nem tudom hogy lehet valaki ekkora idióta, hogy elhiszi, hogy 20 ezerből kijön egy lakás rezsije ausztriában.
víz, csatorna, villany, fűtés, szemétszállítás, közös költség. hogy gondolhatta, hogy mindez kijön 62 euróból?:)))
Karib
(
x10)
Nov 18, 2021 15:40:30
x10)
Se szobanövénykedés az irodában, se faszlóbálás a szaunában. Meg fogsz őrülni, gyagyás. :)) Nagyon nevetek.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
broni
(
x45)
Nov 18, 2021 15:42:00
x45)
maszkot a buzikra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Nov 18, 2021 15:43:32
x45)
Endre, tudod mi még a közös benned és iRon channelben azon kívül, hogy mindketten gerjedtek a kisgyerekekre? Ugyanolyan patkányfeje van mindkettőtöknek.
ez a cigányköcsög iron???????????feldarabolni!!!!!!!!!!!!
Pedofilkergetők
Nov 18, 2021 15:45:24
maszkot a buzikra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Legalább nem látnánk ahogy a rothadó fogaival, a migráns gyrost zabálja a csóró SoDi. Mert ilyen hulladék gyrost max az vásárol a buziszauna után akinek rosszul megy a sora.
Lehet a SoDi vietnám dongba keres 1 millió fütyit. * ásít *
Nov 18, 2021 15:45:24
broni
(
x45)
Nov 18, 2021 15:47:20
x45)
a rohadt focimeccsek miatt terjedt szét, meg a békamenetes székely kecik hozták be!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sodi első csótánya
(
x1)
Nov 18, 2021 15:51:42
x1)
Mostantól újra itthon lesz a gyagyás ?!
Na jó én lelépek, van Tenerifén egy jó nyaraló helyem, takygy001 barátom szeretettel vár!
Na jó én lelépek, van Tenerifén egy jó nyaraló helyem, takygy001 barátom szeretettel vár!
púpospúp
(
x2)
Nov 18, 2021 15:54:57
x2)
sneci hogy halad a pik datya? volt szerencsém beszélni egy valódi big data scientistel, olyan munkaköre van, hogyha neked kéne annak akár egy töredékét csinálni összeomlanál és kínodban néznél ki a fejedből
ITs szempontból olyan elrettentő példa vagy mint amikor a gyerekeket ijesztik azzal, hogyha rosszul tanulnak akkor kukások lesznek, ennek vagy te az ITs megfelelője, ha nem tanulsz úgy végzed mitn a gyagyás
ja nem, mert a kukások fontos munkát végeznek, ellentétben veled
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
ITs szempontból olyan elrettentő példa vagy mint amikor a gyerekeket ijesztik azzal, hogyha rosszul tanulnak akkor kukások lesznek, ennek vagy te az ITs megfelelője, ha nem tanulsz úgy végzed mitn a gyagyás
ja nem, mert a kukások fontos munkát végeznek, ellentétben veled
-
Nov 18, 2021 15:59:25
Na, mit mond Golda? Vár az alienpörivel szeretettel? :D Mikor költözöl a fóliasátorba?
Vagy megint csak hazudtál és nem enged haza, hiába fenyegeted öngyilkossággal?
Vagy megint csak hazudtál és nem enged haza, hiába fenyegeted öngyilkossággal?
Nov 18, 2021 15:59:25
púpostulok
(
x2)
Nov 18, 2021 16:05:25
x2)
Ma este forza stream lett ígérve..el lesz sodikázva...
Ásó27
(
x68)
Nov 18, 2021 16:09:19
x68)
Endre azt mondtad, hogy ha lesz még ilyen, akkor veszel házi szaunát.
Megrendelted már?
Mifaaaaaaaaaaaan
Megrendelted már?
Zsénó
(
x22)
Nov 18, 2021 16:11:08
x22)
Endre azt mondtad, hogy ha lesz még ilyen, akkor veszel házi szaunát.
Megrendelted már?
Megrendelted már?
sőt házi konditeremről is volt szó!
kramalon
(
x8)
Nov 18, 2021 16:12:43
x8)
Miután (ha jól emlékszem) Kramalon trolléga ma jelezte, hogy Sneci anno publikált a Móricka című tudományos folyóiratban, átpörgettem azt a nagyon kevés, '98-'01 közötti számot ami a birtokomban van, ám sajnos a "Kefe" művésznevű gyagyást nem találtam bennük. Ellenben van egy ismerősöm, aki tudtommal jóval nagyobb szennylapgyűjteményt őrizget, érdeklődni fogok nála az ügyben, mert ez a téma igencsak felkeltette az érdeklődésem.
Gyagyás, egy kis infó kellene pontosításnak.
kripli figyelő
(
x12)
Nov 18, 2021 16:13:07
x12)
Havi 29.99€ fizet azért hogy férfi társat találjon egy olyan helyre ami be van zárva.Igazi pénzügyi rokefeller ez a gyagyás.
Hahó
(
x135)
Nov 18, 2021 16:14:17
x135)
Sodi első csótánya
(
x1)
Nov 18, 2021 16:17:26
x1)
Sodi, nincs pénze Mercinek piára, tudod mi a dolgod :)
147 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Hát pot ez az, te pszichopata véglény. Egy emberi lény, akiről szót sem ejtesz, csak a kényszerítőjét mentegeted.
Veled hányszor törölték fel a vécé kövét a suliban, fifike?