« 8083 8084 8085 8086 8087 8088 8089 8090 8091 8092 »
1733433 komment.

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Nov 23, 2021 23:59:02
Válasz
(2)
Budai-úrifiú
Hogy micsoda :D
Karalábét valaki fejtse ki bővebben nszksz

Nem karalábé, hanem kelkáposzta, de ez a fasz nem ismeri a zöldségeket. Ennyire nincs semmiféle élettapasztalata.
Nov 23, 2021 23:59:02

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272095x136) Nov 24, 2021 00:00:29
Válasz
(17)
töppedt buzigolyók
Nem karalábé, hanem kelkáposzta, de ez a fasz nem ismeri a zöldségeket. Ennyire nincs semmiféle élettapasztalata.

Kertészetire járt.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Nov 24, 2021 00:00:29

Szerző: SyntaxError (Snecológus-pontszám: 48822x24) Nov 24, 2021 00:01:23
Válasz
(1)
trolléga
Arról már ne is beszéljünk hogy egy 10 perces flokk egész estés művelet neki több év jutuberkedés után. Nekem senki ne állítsa hogy ő érdemi fejlesztést végez munkában

Ezért is valószínű, hogy fogyi papírja van és a cég adókedvezményt kap, ha őt alkalmazza.

Másképp elképzelhetetlen, hogy egy németül alig beszélő, ránézésre is autista külföldit felvegyenek bárhova is.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Nov 24, 2021 00:01:23

Szerző: Autismus Maximus (Snecológus-pontszám: 33224x16) Nov 24, 2021 00:02:54
Válasz
(0)
gobesug
KAMONFÁJT!

Titánok harca...
Nov 24, 2021 00:02:54

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Nov 24, 2021 00:05:36
Válasz
(17)
Ha valaki a kezében fog egy kelkáposztát, és közli, hogy karalábé, az fogyatékos és kész. Aki 20 mondatot 45 perc alatt képes felmondani egy videóhoz, az szintén fogyatékos.
Nov 24, 2021 00:05:36

Szerző: - Nov 24, 2021 00:05:42
Válasz
(3)
SyntaxError
Ezért is valószínű, hogy fogyi papírja van és a cég adókedvezményt kap, ha őt alkalmazza.

Másképp elképzelhetetlen, hogy egy németül alig beszélő, ránézésre is autista külföldit felvegyenek bárhova is.

Egyetemet végzett, sikeres korábbi munkaviszonyokat és projektmunkákat felmutató, PHP-hez és Java-hoz értő szakemberként veszik fel, aki kicsit púpos, rendkívül rosszul kommunikál az emberekkel és sajnos németül se tud rendesen.

100-ból szó szerint 99 cég átlát a szitán, csak ez a szupervastag-arcbőrű parazita elmegy a századik helyre is és így mindig talál újabb gazdacéget.
Nov 24, 2021 00:05:42

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272095x136) Nov 24, 2021 00:08:37
Válasz
(3)
-
Egyetemet végzett, sikeres korábbi munkaviszonyokat és projektmunkákat felmutató, PHP-hez és Java-hoz értő szakemberként veszik fel, aki kicsit púpos, rendkívül rosszul kommunikál az emberekkel és sajnos németül se tud rendesen.

100-ból szó szerint 99 cég átlát a szitán, csak ez a szupervastag-arcbőrű parazita elmegy a századik helyre is és így mindig talál újabb gazdacéget.

De most már gyorsuló ütemben basszák ki. Egy év alatt háromszor.
Nov 24, 2021 00:08:37

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Nov 24, 2021 00:11:24
Válasz
(11)
Simán csak megindult lefelé a lejtőn. Nem szabad elfelejteni, hogy 3 éve úgy iszik, mint egy kőművessegéd, miközben szellemi munkát kéne végeznie. Nyilván a főnökurak sem hülyék, és leveszik, hogy a vérben forgó szemű, folyamatosan kényszeresen rágózó, de ennek ellenére piaszagot árasztó kobold nem csak bulizgat esténként a barátokkal, hanem kő kemény alkoholista.
Nov 24, 2021 00:11:24

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272095x136) Nov 24, 2021 00:15:50
Válasz
(9)
töppedt buzigolyók
Simán csak megindult lefelé a lejtőn. Nem szabad elfelejteni, hogy 3 éve úgy iszik, mint egy kőművessegéd, miközben szellemi munkát kéne végeznie. Nyilván a főnökurak sem hülyék, és leveszik, hogy a vérben forgó szemű, folyamatosan kényszeresen rágózó, de ennek ellenére piaszagot árasztó kobold nem csak bulizgat esténként a barátokkal, hanem kő kemény alkoholista.

Az egész teste piaszagot áraszt annak aki ennyit iszik. Csinálhat bármit, a bőrén keresztül párolog a pia, és azt érezni lehet.
Nov 24, 2021 00:15:50

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Nov 24, 2021 00:18:33
Válasz
(6)
Hahó
Az egész teste piaszagot áraszt annak aki ennyit iszik. Csinálhat bármit, a bőrén keresztül párolog a pia, és azt érezni lehet.

Ezért zuhanyzik reggelente fél órát, használ el egy flakon tusfürdőt, stb. A saját szagát nem bírja már elviselni. Minden reggel masszív fejfájással ébred, kavargó gyomorral, kialvatlanul, és bűzlik a pofája meg az egész teste a sörtől. Csoda ha nem okád maga alá.
Nov 24, 2021 00:18:33

Szerző: SyntaxError (Snecológus-pontszám: 48822x24) Nov 24, 2021 00:22:30
Válasz
(1)
töppedt buzigolyók

Elsőre pinaszagot olvastam... csodálkoztam is, hogy azt hogyan áraszthatna :D :D
Nov 24, 2021 00:22:30

Szerző: linzi fapóleon (Snecológus-pontszám: 16106x8) Nov 24, 2021 00:36:13
Válasz
(2)
töppedt buzigolyók
Ezért zuhanyzik reggelente fél órát, használ el egy flakon tusfürdőt, stb. A saját szagát nem bírja már elviselni. Minden reggel masszív fejfájással ébred, kavargó gyomorral, kialvatlanul, és bűzlik a pofája meg az egész teste a sörtől. Csoda ha nem okád maga alá.

Kurva nagy élmény lehet az irodában amikor beállít német szótag töredékeket makogva és egyszerre versenyzik a pia szag meg a szarszagú szájszag azért hogy elsőnek terítse be az irodát. Szerintem az összes kolléga elkezdett maszkot hordani amibe óránként valami illatosító olajat dörgölnek hogy ne hányják össze az irodát. Esetleg páran ki is égettették a szagló idegeiket hogy ne veszítsék el a munkájukat.

Gyagyás hányan kezdtek el antidepresszánst szedni a cégnél amióta bejársz?

Nov 24, 2021 00:36:13

Szerző: JuDKa (Snecológus-pontszám: 2560x1) Nov 24, 2021 00:38:14
Válasz
(8)
Endre, segítek egy pár vlog témával, ami tényleg foshná, mert jószívű vagyok!

- "Ezt tudom édesapámról"
- "Ezért nem mentem ki Veranéni sírjához, aki a zsidó kurva anyám helyett volt anyám"
- "Comming out avagy meleg vagyok"
- "Betegségemről őszintén"
- "Elköszönök tőletek végleg"

Szívesen!
broni ♥
Nov 24, 2021 00:38:14

Szerző: linzi fapóleon (Snecológus-pontszám: 16106x8) Nov 24, 2021 00:40:11
Válasz
(10)
A bal oldali almát reggel 8 kor vették ki a céges konyhában a kosárból, a jobb oldali azután lett ilyen miután Endre bement dolgozni és tele lehelte a konyhát ahol a gyümölcsös kosár volt.

Nov 24, 2021 00:40:11

Szerző: linzi fapóleon (Snecológus-pontszám: 16106x8) Nov 24, 2021 01:03:41
Válasz
(1)
rip melócsá
Gyagyás megmutatta az asztalát. 0.25 sebességgel pont látszik. Mi lehet az a kép a bal felső sarokban?

imgur.com/a/YVXBtGF

Passz, nekem inkább tűnik valami gaymer széknek.. viszont ott van a DashLane password manager a desktopon és egy Wise Registry Cleaner. Ez utóbbi miért? Csak nem azért hogy eltűntesse a megnyitott pedo cuccok nyomait az oprendszer file historyban?

Másik kérdés, MIÉRT van valakinél manapság telepítve Firefox? Van valami speckó feature alá ami indokolja és a Chrome nem tudja? Vagy így kezeli a több regisztrációját a fórumon? :D

Nov 24, 2021 01:03:41

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Nov 24, 2021 01:29:18
Válasz
(9)
Én Firefoxot használok alapból, nem látom a Chrome előnyét. Mind a kettő szar, zabálja a memóriát és Chrome-hoz még rendes tab manager plugin sincs. Fut itt most mindkettő, fejenként 100 tabbal nyitva, és ugyanannyit esznek, ugyanolyan gyorsak (lassúak). Nem tartom életszerűnek, hogy egy böngésző 4 GB memóriát fogyasszon. Jó, most jöhettek a Brave-vel meg a többi faszomöccsével, de ha azokban nyitok 100 tabot, azok se lesznek jobbak. Nem a böngészővel van a gond, hanem a weboldalakkal.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Nov 24, 2021 01:29:18

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Nov 24, 2021 01:35:26
Válasz
(0)
nyilvános faszkiverő
Én Firefoxot használok alapból, nem látom a Chrome előnyét. Mind a kettő szar, zabálja a memóriát és Chrome-hoz még rendes tab manager plugin sincs. Fut itt most mindkettő, fejenként 100 tabbal nyitva, és ugyanannyit esznek, ugyanolyan gyorsak (lassúak). Nem tartom életszerűnek, hogy egy böngésző 4 GB memóriát fogyasszon. Jó, most jöhettek a Brave-vel meg a többi faszomöccsével, de ha azokban nyitok 100 tabot, azok se lesznek jobbak. Nem a böngészővel van a gond, hanem a weboldalakkal.
az én véleményem is utolsó megjegyzésedben írtakkal egyezik. vannak oldalak amiket megnézek és már lépek ki belőle, mert látom mit okoz.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Nov 24, 2021 01:35:26

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 115895x57) Nov 24, 2021 01:36:25
Válasz
(2)
töppedt buzigolyók

A szájvíz is az aloholszag elfedésére kell, több flakon is felbukkant a fürdőben.

Az alkohol miatt ráadásul nagyon rosszul alszik, keveset, rendszertelenül és megszakításokkal, ami tovább rontja a képességeit. Az alváshiány önmagában is kicsinálhatja.

Az egyetlen esélye, ha minden hónapban másik cég szarjain kókányol, mert akkor mire a kollégáknak leesik, hogy mennyire használhatatlan, libben is a következő virágra.
Nov 24, 2021 01:36:25

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Nov 24, 2021 01:40:39
Válasz
(3)
xray
az én véleményem is utolsó megjegyzésedben írtakkal egyezik. vannak oldalak amiket megnézek és már lépek ki belőle, mert látom mit okoz.

És ezt úgy, hogy van egy olyan addonom (umatrix, ha valaki ért kicsit a dolgokhoz, az nézzen rá!), ami azt csinálja, hogy alapból nem tölti be a szemetet (ótvar szkriptek, mindenféle tracking cookie, 3rd party oldalakról cuccok), és még így is lerohad az egész úgy, ahogy van, ha sok tab van nyitva. FB meg a társai simán behorpasztanak bármilyen böngészőt. Nem akarok itt gecizni, de aki böngészőháborút akar indítani, az szimplán csak nem ért hozzá...
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Nov 24, 2021 01:40:39

Szerző: lópöcs Nov 24, 2021 01:46:40
Válasz
(1)
linzi fapóleon

Másik kérdés, MIÉRT van valakinél manapság telepítve Firefox? Van valami speckó feature alá ami indokolja és a Chrome nem tudja? Vagy így kezeli a több regisztrációját a fórumon? :D

Nem védem ezt a faszt,
de
webes fejlesztőknek több böngészőn kell tesztelni a dolgokat. Én 10 éve nem vagyok a szakmában, de 2010 tájékán chrome, ie, firefox, opera -ra alapból tesztelte egy valamirevaló frontendes. Hulla égés ha firefoxban szétesik a weblap.

Bár igazad van, ma már a nép 90%-a chromeot használ (https://en.wikipedia.org/wiki/Usage_share_of_web_browsers) de amikor púp-man tanulta a dolgokat lehet még a firefox volt a 2-ik, és annyira retard, hogy kövesse a trendet.
Lehet ez céges követelmény is, oldschool arc a főnök, aki szarik a trendekre.
Valamint osztrák viszonylatban lehet még magas a firefox használat, ami indokolja ezt.

Iletve még egy dolog, ami téged támaszt alá:
maganelet.hu/webbongeszok/#browser
... ha nem akar hagyni böngészései nyomokat állítólag a firefox az egyik legjobb ha vki ért is hozzá

Nov 24, 2021 01:46:40

Szerző: IT Troll v5.12 Nov 24, 2021 01:46:47
Válasz
(2)
nyilvános faszkiverő

45k 32 giga ram, esetleg 65k, ha játszanál is rajta. Én azt mondom, rövid az élet ahhoz, hogy azon rágódjunk, hogy mennyit eszik a böngésző, több ramot kell venni, és kész.
Nov 24, 2021 01:46:47

Szerző: púpospúp (Snecológus-pontszám: 4955x2) Nov 24, 2021 01:53:51
Válasz
(0)
IT Troll v5.12
45k 32 giga ram, esetleg 65k, ha játszanál is rajta. Én azt mondom, rövid az élet ahhoz, hogy azon rágódjunk, hogy mennyit eszik a böngésző, több ramot kell venni, és kész.

szerintem önmagában a ram nem megoldás, legalábbis nem lenne ugrásszerű az előrelépés, van hogy a youtube is küszköd mint egyedül megnyitott lap, csak azért mert sodi programozta azt is

youtube liveoknál pl. visszatérő probléma, hogyha nagyon pörög a chat, akkor teljesen unresponsive és fájdalom kezelni az oldalt, de amint bezárom a chatet megjavul

bár aztán lehet én baszok el valamit, de erőforrás bőven van (főleg egy fránya youtubenak) beállítások stimmelnek, nem látom okát miért ne működhetne normálisan, azon kívül persze, hogy maga az oldal lett hülyén lefejlesztve
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
Nov 24, 2021 01:53:51

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Nov 24, 2021 01:55:16
Válasz
(3)
IT Troll v5.12

Nem vagyok hajlandó egy weboldal(!!) miatt ramot venni, rohadjanak meg inkább xDD Van 24 giga a gépben, de mindegy, mert addig nyújtózkodik a browser, amíg a ram ér. Mondjuk az jó, hogy előbb hal le a böngésző, minthogy a ram elfogyna. Nekem így elég is, hetente egyszer kilövöm és újraindítom. Van tab suspender addon is, ami kivágja a memóriából az éppen nem használt tabokat egy idő után, de az se segít. A FB egy idő után eléri a kritikus pontot, és akkor vége xDDD
Nov 24, 2021 01:55:16

Szerző: IT Troll v5.12 Nov 24, 2021 02:04:08
Válasz
(8)
nyilvános faszkiverő
Nem vagyok hajlandó egy weboldal(!!) miatt ramot venni, rohadjanak meg inkább xDD Van 24 giga a gépben, de mindegy, mert addig nyújtózkodik a browser, amíg a ram ér. Mondjuk az jó, hogy előbb hal le a böngésző, minthogy a ram elfogyna. Nekem így elég is, hetente egyszer kilövöm és újraindítom. Van tab suspender addon is, ami kivágja a memóriából az éppen nem használt tabokat egy idő után, de az se segít. A FB egy idő után eléri a kritikus pontot, és akkor vége xDDD

Vegyél példát tajgi-mesterről, ő az anyja kenyérpirítóján futó windows xp-ről gépeli be minden recskás-stream alá, hogy Rács Gabriella seggét baszták rojtosra az IMEI-ben, nem pedig az övét :D
Nov 24, 2021 02:04:08

Szerző: Ama Lónő Nov 24, 2021 04:13:16
Válasz
(-1)
ki a jobb programozo? tajgi vagy sodi.
tajgi irt valami keno szoftvert ami kiirja hogy 1xx22xx.
nagy penzeket fog rajta vesziteni.
Nov 24, 2021 04:13:16

Szerző: CheddarGoblin (Snecológus-pontszám: 5903x2) Nov 24, 2021 07:18:44
Válasz
(1)
Ama Lónő
ki a jobb programozo? tajgi vagy sodi.
tajgi irt valami keno szoftvert ami kiirja hogy 1xx22xx.
nagy penzeket fog rajta vesziteni.

Nem az apja írta?
Nothing's better than cheddar!
Nov 24, 2021 07:18:44

Szerző: Streamer Koldus (Snecológus-pontszám: 5822x2) Nov 24, 2021 08:42:30
Válasz
(2)
Sodrák, belenéztem a tegnapi adásba. Neked ugyanakkora baszott nagy hasad van, mint eddig. Semmit se fogytál.
Nov 24, 2021 08:42:30

Szerző: tigris (Snecológus-pontszám: 2493x1) Nov 24, 2021 08:42:40
Válasz
(3)
Recskaboy tegnap is befostál?
Nov 24, 2021 08:42:40

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) Nov 24, 2021 08:46:35
Válasz
(3)
Jó reggelt mindenkinek, kivéve sneci. Fú ez a tegnapi kontent azért erős volt. Én komolyan nem értem hogy bírja az autipajzs? Egy ennyire életképtelen egyénnél... És akkor még azt mondom most magához képest meglepően aktív volt sodrák (mosogatott, pakolászott vagy egy jó nettó fél órát. Nem néztem volna ki ezt sem belőle).
DE:
-az edzősnek beharangozott streamből takarítós lett
-a totális őskáosz: hetekkel ezelőtti kajamaradékok, edények
-megint csak nem fogadod meg a "trollok" tanácsait. vegyél már fel egy takarítót, ha ehhez is lusta vagy, az egymillió fütyiből kitelik
-a flokk készítős rész a totális autizmus
-a törekvés értékelendő a gesztikulációra, de hiányos fogazattal a büdös életben nem fogsz szépen beszélni
-a selypítést elhagyni így a 40hez közelítve szintén kb esélytelen
-ezeket tudja ő is, nem egyszer nyelvtanárt emleget
-a krákogások, fulladások kurvára undorítóak
-a technikai részéhez több évnyi videózás után sem ért, tartom a tegnapi kérdésem: mi értelme a létezésednek, púpos?
-tartalom no comment, megy a pedó mentegetés, jogászkodás, "nem feltétlenül nem" közvetlenül ironnal beszélt a lány, áldozathibáztatás. egy patkány vagy

Kíváncsi leszek amúgy, azt hazudta minden nap ilyen rendrakós stream lesz. Úgy tudom elképzelni, hogy mint egy kisgyerek: reggel felkel, szétszórja a cuccait a kis szobakonyhában, majd csak napokkal, hetekkel később rak rendet.

Ha tényleg lesz valaha edzős stream egy Tabatát nyomjál már sneci. www.youtube.com/watch?v=mmq5zZfmIws Hát egy törékeny, gyenge nő (lol), csak tudnád te is utánozni amit csinál. kurvára röhögnék, menne a fókaüvöltés, nyeméjtem meg a miffan felváltva. Szerintem fél percen belül halna meg bele.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Nov 24, 2021 08:46:35

Szerző: habos babafos (Snecológus-pontszám: 6232x3) Nov 24, 2021 08:48:36
Válasz
(5)
Gondoltam berakom meló mellé háttérbe a flokk vágós liveot. Egyszerűen annyira idegesítő, ahogy beakad a lemez és egy mondatot vagy 20x próbál kinyögni, hogy nem tudok tőle koncentrálni.
Ezt nyjem értyem
Nov 24, 2021 08:48:36

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) Nov 24, 2021 08:52:03
Válasz
(2)
habos babafos
Gondoltam berakom meló mellé háttérbe a flokk vágós liveot. Egyszerűen annyira idegesítő, ahogy beakad a lemez és egy mondatot vagy 20x próbál kinyögni, hogy nem tudok tőle koncentrálni.

én értem amúgy mit akar, mi a célja azzal. ez a szokásos, fellengzős, álértelmiségi stílus csak úgy jön ki ha minden szót szépen artikulál, kerekít. kár hogy ez annyira illik sodrákhoz mint kutyaszarra a tejszínhab
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Nov 24, 2021 08:52:03

Szerző: Autismus Maximus (Snecológus-pontszám: 33224x16) Nov 24, 2021 09:06:07
Válasz
(12)
Attól félek, velem is baj van... Nem láttam még úgy egyben a recskás Forza stream-jét, gondoltam most megnézem reggelihez. Láttam, hogy ki van jelezve, hogy Amouranth is lájvol, valami asmr fos, hogy egy szál bikiniben nyalogat valami mikrofonokat. Rövid gondolkodás után becsuktam, és visszatértem a nyüszögős gnómhoz, aki épp visítozott hogy "gye miééért addabboy..." Ha csöcsös ribancokat akarok nézni, akkor célirányosabb oldalakon sokkal célirányosabb dolgokat csinálnak.

De valahol mélyen azért szégyellem magam... :)
Nov 24, 2021 09:06:07

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) Nov 24, 2021 09:10:38
Válasz
(1)
Autismus Maximus
Attól félek, velem is baj van... Nem láttam még úgy egyben a recskás Forza stream-jét, gondoltam most megnézem reggelihez. Láttam, hogy ki van jelezve, hogy Amouranth is lájvol, valami asmr fos, hogy egy szál bikiniben nyalogat valami mikrofonokat. Rövid gondolkodás után becsuktam, és visszatértem a nyüszögős gnómhoz, aki épp visítozott hogy "gye miééért addabboy..." Ha csöcsös ribancokat akarok nézni, akkor célirányosabb oldalakon sokkal célirányosabb dolgokat csinálnak.

mégiscsak visszasírjuk a buzigyógyítót? :D

ticcsen ezek a csöcsös kurvák nekem se a zsánerem. mondjuk ezt hogy más játszik nem is nagyon szoktam nézni, max háttérzajnak főzés/mosogatáshoz. akkor meg inkább valami magyart, de persze nem sodibodit
Nov 24, 2021 09:10:38

Szerző: linzi fapóleon (Snecológus-pontszám: 16106x8) Nov 24, 2021 09:12:50
Válasz
(2)
Egy kis kiegészítés a böngészős témához. Az én gépemben is 24 giga ram van és rendszeresen ki van lőve a chrome így nem szopok ezzel.

A mindenen tesztelős témát ismerem, ebben az esetben jó pár böngésző kéne oda, pl. Edge,opera és safari is, EGYMÁSHOZ KÖZEL.
Próbáljatok a fogyatékos figyelemzavaros fejével gondolkodni.
Itt a Wise registry cleaner mellett van a firefox, tehát az ok amiért használja az pont hogy a privacy lesz.

Ugye megvan hogy amikor majdnem elhagyta a faptopot a vonaton akkor szinte szívrohamot kapott? Melyik praktikus arra hogy a szobába berendezze a kamerás farokverő helyszínt és azzal közvetítsen? A faptop. Ez lesz a minden titkok hordozója... illetve majdnem mert ugye a rendes desktopon is bukott pornó linkekkel, de az már lehet hogy pl. chrome szinkronizálás miatt volt, és emiatt kezdett firefoxozni.
Nov 24, 2021 09:12:50

Szerző: Autismus Maximus (Snecológus-pontszám: 33224x16) Nov 24, 2021 09:15:59
Válasz
(4)
trolléga
mégiscsak visszasírjuk a buzigyógyítót? :D

ticcsen ezek a csöcsös kurvák nekem se a zsánerem. mondjuk ezt hogy más játszik nem is nagyon szoktam nézni, max háttérzajnak főzés/mosogatáshoz. akkor meg inkább valami magyart, de persze nem sodibodit

Engem személy szerint nem zavart a tevékenysége, de ezt el is mondtam. De tudomásul vettem, hogy ezen a fórumon csak a gennyedző faszpinák, a félárbócon lifegő elővillanó piton, a kétujjas sasfogások, a bágyadt lövellések, meg broni lefejezős képei ontopicok.
Nov 24, 2021 09:15:59

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) Nov 24, 2021 09:17:43
Válasz
(1)
Trollok harca
megtalálta addabboyt

ja ezt még pont láttam. sajnos twitchen (valójában streamlabs beállítás, úgyhogy ismételten csak magát szopatta) megtalálta honnan jön a fenti cím. kár érte, streamek elején ezek a "méjt attaboj" fókaüvöltések csodálatosak voltak. de én ezeket a "figyelni fogok arra is" autikat sem igazán értem. a fejében akkor ha azt mondja magának figyel rá, akkor azzal elintézettnek tekinti? mert így kb egy hónap (vagy több?) után állította át a fentit. ebben a tempóban a 30 ajró sose lesz lemondva, előfizetések sose lesznek átnézve. nem mintha baj lenne
Nov 24, 2021 09:17:43

Szerző: linzi fapóleon (Snecológus-pontszám: 16106x8) Nov 24, 2021 09:17:58
Válasz
(1)
Autismus Maximus

Szerintem az lenne igazán zavaró ha egy bikinis csöcssztrímer beszélne/csinálna/viselkedne olyan módon mint a gyagyás. Kb mint amikor valakit Tajgit megerőszakol Sittes Sanyi a böriben, és undorodik az izzadt testszagától meg az érintésétől, de mégis jólesik fizikailag neki és eldurran a végén ő is.
Nov 24, 2021 09:17:58

Szerző: linzi fapóleon (Snecológus-pontszám: 16106x8) Nov 24, 2021 09:20:02
Válasz
(5)
trolléga
de én ezeket a "figyelni fogok arra is" autikat sem igazán értem.

endre NEM AUTISTA hanem SZELLEMI FOGYATÉKOS, esetleg csökkent értelmi képességű. Elnézést az autistáktól mások nevében is.
Nov 24, 2021 09:20:02

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) Nov 24, 2021 09:48:18
Válasz
(5)
linzi fapóleon
endre NEM AUTISTA hanem SZELLEMI FOGYATÉKOS, esetleg csökkent értelmi képességű. Elnézést az autistáktól mások nevében is.

Valóban, elnézést kérek minden faji/népi/nemi/bármilyen csoporttól amelynek tagjai közé soroltam Endrét. Egyik se érdemli meg
Nov 24, 2021 09:48:18

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Nov 24, 2021 09:58:19
Válasz
(6)
ragyog a nap., sodi halott marad
Nov 24, 2021 09:58:19

Szerző: pedofilsodiasodi (Snecológus-pontszám: 5483x2) Nov 24, 2021 10:07:37
Válasz
(1)
broni
ragyog a nap., sodi halott marad

pénz a zsebbe, fasz a seggbe.
Igaz sodrák?
pedofilsodiasodi
Nov 24, 2021 10:07:37

Szerző: púp-orr-sérv-fogász (Snecológus-pontszám: 14774x7) Nov 24, 2021 10:11:37
Válasz
(11)
Szerintem az Ebcont is nyakig sáros.
Jelentkezik a gyagyás kamu CV-vel, aztán ők ahhoz még hozzákamuznak, és mégtöbb pénzért adják bérbe a gyagyást a nagy ügyfélnek. Az pár hónap mulva visszadobja üzleti titok sértésért, vagy mert részegen faszát veri. Aztán ennek tudatában újra kiszervezik a gyagyást, ezuttal már adat tudósnak hazudják, mert így többet lehet rajta keresni. Az Ebcontot nem zavarja az ügyfél vesztés, mert kevesebb ráfordítással tudnak új ügyfelet szerezni. A jelek szerint szilveszterig van szerződése a gyagyásnak. Bizalomvesztés esetén inkább ki szokták fizetni a programozókat, hogy ne rombolhasson tovább, de jobban megéri bérbeadni. Jogilag nem támadható az Ebcont gyakorlata, mert megmutatják a gyagyás kamu CV-jét, és továbbítják a felelősséget.
Ha a trollegák is ígygondolják, akkor mehet a faszerdő az Ebcont-nak, ne várjunk szilveszterig, ahogy a gyagyás akarja.
|__o__|
Nov 24, 2021 10:11:37

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Nov 24, 2021 10:24:48
Válasz
(3)
pina
Nov 24, 2021 10:24:48

Szerző: pedofilsodiasodi (Snecológus-pontszám: 5483x2) Nov 24, 2021 10:27:38
Válasz
(0)
broni
pina

Azt a virágot le kell szakítani.
pedofilsodiasodi
Nov 24, 2021 10:27:38

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272095x136) Nov 24, 2021 10:33:42
Válasz
(2)
broni
pina

Gennyedző faszpina???
Nov 24, 2021 10:33:42

Szerző: Tyodika2 Nov 24, 2021 10:40:59
Válasz
(4)
Hahó
Gennyedző faszpina???

Kedvencem. Nyalnám-falnám egész nap. Mercike kérlek gyere vissza!
Nov 24, 2021 10:40:59

Szerző: Szhivárványos Buzigurtni (Snecológus-pontszám: 4354x2) Nov 24, 2021 10:45:26
Válasz
(3)
Hahó
Kertészetire járt.

www.youtube.com/user/Novenyismeret
Hát azért hetyetye, én itt egy kelkáposztát sem látok, szóval feltételezem, kimaradt a tananyagból, valamiféle specializáció részeként oktathatták, ami asodit nem érintette. Szerintem ez érthető.
kikmakukk!?
Nov 24, 2021 10:45:26

Szerző: pedofilsodiasodi (Snecológus-pontszám: 5483x2) Nov 24, 2021 10:48:14
Válasz
(4)
Sodika. Egy jó cigit? Lehet perelned kellene.

pedofilsodiasodi
Nov 24, 2021 10:48:14

Szerző: Erkelyszimulator (Snecológus-pontszám: 5939x2) Nov 24, 2021 10:55:37
Válasz
(1)
pedofilsodiasodi

Anyad picsajat trollega, ez beleegett a retinamba
Nov 24, 2021 10:55:37

Szerző: rBali (Snecológus-pontszám: 49426x24) Nov 24, 2021 11:03:11
Válasz
(2)
Szhivárványos Buzigurtni
www.youtube.com/user/Novenyismeret
Hát azért hetyetye, én itt egy kelkáposztát sem látok, szóval feltételezem, kimaradt a tananyagból, valamiféle specializáció részeként oktathatták, ami asodit nem érintette. Szerintem ez érthető.

Hát ez a vállalkozása sem kezdte el fhosni!
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Nov 24, 2021 11:03:11

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Nov 24, 2021 11:10:32
Válasz
(2)
Hahó
Gennyedző faszpina???

fúúúújjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Nov 24, 2021 11:10:32

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Nov 24, 2021 11:11:03
Válasz
(2)
puncivadászat
Nov 24, 2021 11:11:03

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272095x136) Nov 24, 2021 11:11:09
Válasz
(2)
Jön a black friday!!

Mit veszel sneci? Egy jó kábelt?
Nov 24, 2021 11:11:09

Szerző: Tyodika Nov 24, 2021 11:15:50
Válasz
(0)
Hahó
Jön a black friday!!

Mit veszel sneci? Egy jó kábelt?

Etymillió fütyiből ravioli konzervet.
Nov 24, 2021 11:15:50

Szerző: Elsőéves (Snecológus-pontszám: 7420x3) Nov 24, 2021 11:17:27
Válasz
(1)
Sneci asztalán a bekarikázott ikon egy facebookról vagy instáról mentett kép. A fájlnév alapján legalább is annak tűnik. :)
Fogsz te még engem rajongással szopni
Nov 24, 2021 11:17:27

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272095x136) Nov 24, 2021 11:25:18
Válasz
(5)
A black friday-n vett kábellel akaszd fel az ügyfélkapus troll, hiszen az is péntekre esik hahó!
Nov 24, 2021 11:25:18

Szerző: Penzmento (Snecológus-pontszám: 13458x6) Nov 24, 2021 11:28:45
Válasz
(2)
Megnézném azoknak a cégtulajoknak a fejét, akik rájönnek, hogy faszverő bérkoboldot kölcsönöztek az IT projektjükhöz.
🕎Endigame🕎
Nov 24, 2021 11:28:45

Szerző: Autismus Maximus (Snecológus-pontszám: 33224x16) Nov 24, 2021 11:31:24
Válasz
(2)
pedofilsodiasodi

Istenem, pedig itt volt végig a szemünk előtt... Grat a szemfülességért!
Nov 24, 2021 11:31:24

Szerző: Trash csoportos haver (Snecológus-pontszám: 38869x19) Nov 24, 2021 12:06:33
Válasz
(6)
Hahó
Kertészetire járt.

Egyszer játszótéri kukkolás közben álló fasszal beült a bokorba, ami igazából csalános volt és eldöntötte, hogy ő kitanulja ezt nehogy máskor is előforduljon.
Nov 24, 2021 12:06:33

Szerző: Sörciccentő Nov 24, 2021 12:35:34
Válasz
(0)
Sodika most már töltheti a faptopot a vonaton, ha majd Púpszászról hajnalonként ingázik a gémeskútországi gányoldákba a csöves segédmunkásokkal:

www.mavcsoport.hu/mav-csoport/ujabb-ket-kiss-allt-forgalomba-elovarosi-vonalakon
És máris itt a shör!
Nov 24, 2021 12:35:34

Szerző: gobesug (Snecológus-pontszám: 61208x30) Nov 24, 2021 12:41:12
Válasz
(4)
Szerencsétlen gondozatlan növények... :( Te büdös korcs.

Nov 24, 2021 12:41:12

Szerző: Penzmento (Snecológus-pontszám: 13458x6) Nov 24, 2021 12:54:06
Válasz
(3)
gobesug

Pinus nigra! Broninak.
🕎Endigame🕎
Nov 24, 2021 12:54:06

Szerző: Tyodika Nov 24, 2021 13:06:04
Válasz
(1)
Penzmento
Pinus nigra! Broninak.

Ha lenne egy Faszpinus Nigrám, minden nap locsolnám. :(
Nov 24, 2021 13:06:04

Szerző: aniko_titkos_szerelme (Snecológus-pontszám: 4069x2) Nov 24, 2021 13:14:20
Válasz
(2)
A vlog készítő stream tökéletesen megmutatja, hogy endre egy retardált akinek a beszéd is komoly problémát jelent. Kiváncsi vagyok, hogyan vesz levegőt ha nem mondják a fülébe, hogy beszív kifúj???
Nov 24, 2021 13:14:20

Szerző: SyntaxError (Snecológus-pontszám: 48822x24) Nov 24, 2021 13:38:56
Válasz
(1)
Autismus Maximus

Pedig jó kontentet tol a csaj. Még medencéje is van. A szobában, hahó! Sodinak ilyen mikor lesz?!

Pedig milyen jól is mutatna a szoba közepén egy medence nála is. Na ez foshná!

És a szomszédokra sem jönne a frász, hogy mik azok a fóka-, medve-, és vízcsobogáshangok, valamint biztosan nem aggódnának, hogy mi lesz ha egyszer (atomóra pontosan) kilukad :)
Nov 24, 2021 13:38:56

Szerző: habos babafos (Snecológus-pontszám: 6232x3) Nov 24, 2021 13:47:58
Válasz
(1)
gobesug

Ezek az egyetemen kiállított (vágott) növények. De attól még természetesen büdös korcs.
Ezt nyjem értyem
Nov 24, 2021 13:47:58

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 115895x57) Nov 24, 2021 14:04:29
Válasz
(2)
SyntaxError
Pedig milyen jól is mutatna a szoba közepén egy medence nála is. Na ez foshná!

Bizony gyagya, hányszor loopoltál arról, hogy hiányozni fog a szauna és a jakuzzi, szombaton csak azért átmentél a John Harrisbe, hogy utóbbit élvezhesd. Nem dobna a lelkiállapotodon, ha otthon is áztathatnád a bűzlő tested? Hát még egy kádad sincs, úgy élsz, mint egy istállóban.

Ez minden örömöd, elérhető áron van, te meg megint ezen spórolsz? Kicsit odébb tolod a polcos szekrényeidet és pont befér a sarokba.

www.amazon.de/CO-Z-Aufblasbarer-Whirlpool-Massaged%C3%BCsen-Luftpumpe/dp/B08P6RNQFZ/ref=sr_1_9?__mk_de_DE=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=2YP9AB4107G12&keywords=jacuzzi%2Bindoor&qid=1637758067&sprefix=jacuzzi%2Bind%2Caps%2C189&sr=8-9&th=1
(Van ám nagyobb is, ami buzifényekben úszik: www.amazon.de/Miweba-aufblasbarer-Whirlpool-C-ST061-Outdoor/dp/B08W22XBNF/ref=psdc_2504699031_t2_B08P6XMPMC)
Nov 24, 2021 14:04:29

Szerző: Tyodika2 Nov 24, 2021 14:08:33
Válasz
(10)
ascites
Bizony gyagya, hányszor loopoltál arról, hogy hiányozni fog a szauna és a jakuzzi, szombaton csak azért átmentél a John Harrisbe, hogy utóbbit élvezhesd. Nem dobna a lelkiállapotodon, ha otthon is áztathatnád a bűzlő tested? Hát még egy kádad sincs, úgy élsz, mint egy istállóban.

Ez minden örömöd, elérhető áron van, te meg megint ezen spórolsz? Kicsit odébb tolod a polcos szekrényeidet és pont befér a sarokba.

Hülye vagy. Otthon hogy tudnék faszokat... mármint pinákat, a pinát szeretem! Szóval hogy tudnék fiatal csibéket nézegetni?
Nov 24, 2021 14:08:33

Szerző: CheddarGoblin (Snecológus-pontszám: 5903x2) Nov 24, 2021 14:16:27
Válasz
(2)
ascites

Igen, és ha minden jól megy a penész is végre megeszi a Recskást.
Nothing's better than cheddar!
Nov 24, 2021 14:16:27

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) Nov 24, 2021 14:23:24
Válasz
(1)
Zsebibabának lett onlyja. Jó szuperhetero fatászpikaként megy rá a sub, ugye Sodi?
onlyfans.com/jessicababa
Nov 24, 2021 14:23:24

Szerző: Erkelyszimulator (Snecológus-pontszám: 5939x2) Nov 24, 2021 14:23:28
Válasz
(1)
Recskas, most hogy igy a lockdown megcsapta Ausztriat, hogy all D.Dezso lakotarsad? Ott kapaszkodik a pupodba, nem tudod lerazni? Ciccennek a sorok? Tekeredik a vodka nyaka?
Nov 24, 2021 14:23:28

Szerző: linzi fapóleon (Snecológus-pontszám: 16106x8) Nov 24, 2021 14:41:56
Válasz
(0)
Erkelyszimulator
Recskas, most hogy igy a lockdown megcsapta Ausztriat, hogy all D.Dezso lakotarsad? Ott kapaszkodik a pupodba, nem tudod lerazni? Ciccennek a sorok? Tekeredik a vodka nyaka?

Dehogy, visít a sok böngésző és pdf olvasó terhe alatt a "demonstrációs gép" mert a recskás éppen próbálja elindítani végre az apache T-O-M-C-A-T-et
Nov 24, 2021 14:41:56

Szerző: stressznélküli nyugi (Snecológus-pontszám: 5773x2) Nov 24, 2021 14:52:59
Válasz
(1)
ascites

Az alsó szomszéd értékelni fogja, amikor a gnóm teljesen eláztatja.
Kenyér és víz.
Nov 24, 2021 14:52:59

Szerző: gobesug (Snecológus-pontszám: 61208x30) Nov 24, 2021 14:55:59
Válasz
(16)
the SEO works

Nov 24, 2021 14:55:59

Szerző: seymour schwartz (Snecológus-pontszám: 13439x6) Nov 24, 2021 14:56:06
Válasz
(2)
Erkelyszimulator
Tekeredik a vodka nyaka?

Mondjuk azért dicséret illetné Sodrákot, hogy még csak most kezdett el rövidezni, amilyen nagyüzemben nyomta a sörikéket, ennek már jóóó ideje el kellett volna kezdődnie. Nem baj, ami késik szerencsére nem múlik, a májad mindenképp hálás lesz érte! Viszont tessék azt az üveget keményen meghúzni, nem csak ímmel-ámmal szopogatni, mint a tegnapi sztrímben! És azt ugye tudod, hogy csak az ökör iszik magában, illetve D. Dezsőt is elkerülendő ideje lenne ismét pár alkesz hajléktalant befogadni! Nagy az a lakás neked!
Ingatkanügyek
Nov 24, 2021 14:56:06

Szerző: Nemzet Krónikása (Snecológus-pontszám: 42550x21) Nov 24, 2021 14:59:09
Válasz
(15)
pestisracok.hu/pokol-az-edenkertben-bemutatjuk-a-tobb-mint-ezer-tagot-szamlalo-magyar-pedofil-kozosseget-1-resz/

Nahát Endre, a cikk szerint a pedofilok a fórumon strandolós / fürdőruhás képeket is cserélgettek egymás között, gyerekekről. Csak nem voltál te is az Édenkert felhasználója? :)
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Nov 24, 2021 14:59:09

Szerző: gobesug (Snecológus-pontszám: 61208x30) Nov 24, 2021 15:06:05
Válasz
(10)
Nemzet Krónikása
pestisracok.hu/pokol-az-edenkertben-bemutatjuk-a-tobb-mint-ezer-tagot-szamlalo-magyar-pedofil-kozosseget-1-resz/

Nahát Endre, a cikk szerint a pedofilok a fórumon strandolós / fürdőruhás képeket is cserélgettek egymás között, gyerekekről. Csak nem voltál te is az Édenkert felhasználója? :)

KISS ENDRE FARKAS
KISS ENDRE FARKAS
KISS ENDRE FARKAS

Nov 24, 2021 15:06:05

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Nov 24, 2021 15:11:29
Válasz
(2)
Akkor tegnap megunta a vágást, és inkább élőben pofázna a balfasz? Ez a vlog is jól újraindult :)))
Mifaaaaaaaaaaaan
Nov 24, 2021 15:11:29

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) Nov 24, 2021 15:17:18
Válasz
(4)
Ásó27
Akkor tegnap megunta a vágást, és inkább élőben pofázna a balfasz? Ez a vlog is jól újraindult :)))

senkit nem fog érdekelni az unalmas hetyetyézős vekniflokk. tegnap is csak a balfaszkodása miatt nézték
Nov 24, 2021 15:17:18

Szerző: nemet mondtak (Snecológus-pontszám: 8860x4) Nov 24, 2021 15:19:26
Válasz
(8)
Ez a vlog készítő stream a nagyon kemény volt..

Basszki, ha nem egészen jó a "gy" betű, az probléma a vlog szempontjából, na de hogy egy mocskos gusztustalan okádék trágyadomb kellős közepén egy fogyatékos orángután kalimpál össze-vissza a csápjaival, közben szlopálja a sört/rövidet, böfög, fingik, taknyot zabál és hörög a kamera előtt, aaaaz nem probléma.

Valóban a "gy" betűt kell kijavítani, attól lesz minőségi a vlog!
Nov 24, 2021 15:19:26

Szerző: Nemfatyle (Snecológus-pontszám: 15765x7) Nov 24, 2021 15:42:01
Válasz
(3)
nemet mondtak
Ez a vlog készítő stream a nagyon kemény volt..

Basszki, ha nem egészen jó a "gy" betű, az probléma a vlog szempontjából, na de hogy egy mocskos gusztustalan okádék trágyadomb kellős közepén egy fogyatékos orángután kalimpál össze-vissza a csápjaival, közben szlopálja a sört/rövidet, böfög, fingik, taknyot zabál és hörög a kamera előtt, aaaaz nem probléma.

Valóban a "gy" betűt kell kijavítani, attól lesz minőségi a vlog!

Az is jó volt, amikor a hajléktalanszállóra emlékeztető konyhájában vakarta a rohadó kajamaradékkal teli edényeket, meg a pultra kövesedett kávéfoltokat, majd a nézők felhívták a figyelmét, hogy ez okádék trash műsor, akkor azt kezdte magyarázni, hogy a flokker kamerának jobb a képminősége, majd azzal fog holnaptól streamelni, ezért nem lesz trash.

5 évnyi flokkerkedés után sincs semmi fogalma arról, hogy mi a trash, és mi az igényes tartalom. Endre, amit te kontent gyanánt kifosol a csatornádra, azon csak ront egy jobb képminőségű kamera, mert minél több látszik belőle, annál inkább trash.
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Nov 24, 2021 15:42:01

Szerző: Erkelyszimulator (Snecológus-pontszám: 5939x2) Nov 24, 2021 15:48:35
Válasz
(1)
Nemfatyle
Az is jó volt, amikor a hajléktalanszállóra emlékeztető konyhájában vakarta a rohadó kajamaradékkal teli edényeket, meg a pultra kövesedett kávéfoltokat, majd a nézők felhívták a figyelmét, hogy ez okádék trash műsor, akkor azt kezdte magyarázni, hogy a flokker kamerának jobb a képminősége, majd azzal fog holnaptól streamelni, ezért nem lesz trash.

5 évnyi flokkerkedés után sincs semmi fogalma arról, hogy mi a trash, és mi az igényes tartalom. Endre, amit te kontent gyanánt kifosol a csatornádra, azon csak ront egy jobb képminőségű kamera, mert minél több látszik belőle, annál inkább trash.

Netszemetet gyart sodi az “ohelo, ez itt ety tyeknikai proba” ota. Mindig is azt gyartott.
Nov 24, 2021 15:48:35

Szerző: - Nov 24, 2021 15:51:28
Válasz
(1)
Nemzet Krónikása

Simán. Mesterével, Krokkóval együtt. Aki mellesleg azon lamentál az általa vezetett Apák az igazságért alapítvány oldalán, hogy az lenne az igazságos, ha egy nem bizonyítható pedofilvád esetén (ami ugye az ő esetében volt), a gyerek automatikusan a pedofilíával vádolt szülőhöz kerülne. www.apakazigazsagert.org/cikk/32-honapig-tarto-permanens-izolacio-utan-hazatalalt-az-edesapjahoz-egy-salgotarjani-kislany

Tetszene neki, ha szabadon erőszakolgathatná a kisegyerekét és kérdezné a haverjaitól, hogy
Nov 24, 2021 15:51:28

Szerző: púpospúp (Snecológus-pontszám: 4955x2) Nov 24, 2021 15:51:59
Válasz
(8)
megtaláltam molnár kikit tiktokon, ég és föld a gyagyáshoz képest, kiki a klasszikus trash, de mégis sikerült megemberelnie magát, már alig iszik (ha iszik egyáltalán) bebaszós live szóba sem jöhet, fogyott is és felfogja, hogy amit csinált az rossz volt, van szégyenérzete, ellentétben a gnómmal

sneci te ezt sose fogod tudni megugrani, főleg a piás részt, akkor fogod letenni a piát amikor a májad leáll, önszántadból a büdös életbe se, hozzáteszem azért kiki is cukros, de neked a cukorbetegségnél sokkal több okod lenne leállni az alkoholizmussal, csak gyenge vagy

és 100%ig biztos vagyok, hogy te lenézel minden trasht, főleg az olyan "úttörőket" mint a kiki, de ő igazából olyan mint te, csak minden szempontból jobb és képes volt fejleszteni magát, te rombolod magad, ő felfelé halad, te lefelé egészen a blaháig
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
Nov 24, 2021 15:51:59

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Nov 24, 2021 15:58:25
Válasz
(2)
sodi, megbasznád csűrös karolát????????????????
Nov 24, 2021 15:58:25

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Nov 24, 2021 15:59:48
Válasz
(1)
Penzmento
Pinus nigra! Broninak.

nszksz, hajrá diósgyőr
Nov 24, 2021 15:59:48

Szerző: Trollok harca (Snecológus-pontszám: 10204x5) Nov 24, 2021 16:00:12
Válasz
(2)
Nemzet Krónikása

ebből reakcióvideó KELL!
Miskolci alvósejt
Nov 24, 2021 16:00:12

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Nov 24, 2021 16:12:25
Válasz
(2)
Trollok harca
ebből reakcióvideó KELL!

sodiról is írnak a fórumban.
Nov 24, 2021 16:12:25

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 115895x57) Nov 24, 2021 16:16:11
Válasz
(10)
Nemfatyle

Úgy nehéz, hogy:

- őt nem érdekli semmi a világon, egyedül kisgyerekek tiktokos táncikája, családos képek, farokverő videók, meg a trafóliveok kötik le, vagyis eleve nincs semmilyen átadni kívánt tartalom;
- semmi humora nincs: amellett, hogy soha nem képes vicceset mondani, tiszta debil dolgokon röhög, szóval ezzel sem tudja eladni a semmit;
- teljesen kifacsart a gondolatmenete, emiatt ha kivételesen mondani is akar valamit, akkor is dekódolhatatlan a normális npc-k számára (l. az értelmetlen flokkos bevágásokat és a kisvideókat, a kedvencem a trollokat fenyegető freddykruegeres agymenés volt);
- annyira figyelemzavaros és alacsony az intelligenciája, hogy képtelen kielemezni, hogy mi volt sikeres másoknál és a saját csatornáján, hogy azt másolja (nem mintha lenne értelme akkora zajban, ami ma van a piacon);
- minden más szempontot felülír a lustasága, a hergeléskényszere és az a vágy, hogy magát mutogassa, szóval még ha esetleg üldözné egy téma, akkor is kizárt, hogy normálisan fel tudja dolgozni.

Soha nem fogja felfogni, hogy mennyire esélytelen, hogy influenszerré váljon. De nem is kell, mert ott van neki a vonzás törvénye. Az életében lévő dolgok csak úgy történnek, mi miért, az a veknivel felfoghatatlan. Válságok, kirúgások, csak annyi a közös bennük, hogy ő az egyikről sem tehet és annyit von le belőlük, hogy semmi nem biztos. Mivel a felfoghatatlan hülyeségek miatt úgyis minden szar lesz, minek fektetne bármibe energiát? A legbiztosabb, ha felszetápolja magát egy csomó pénzért és fohászkodik az Univerzumhoz.
Nov 24, 2021 16:16:11

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Nov 24, 2021 16:17:26
Válasz
(3)
Ezrével kell megölnöd a muzulmán törököket, nem kevésbé
Hagyd, hogy érezzék véget nem érő haragunkat és
acélunkat. Isten emberei vagyunk, szóval tudasd velük igazán.
Küldetésünk megkeresni ellenségeinket, és egyenként megölni őket.
Időben el kell őket semmisíteni, mindenképpen tanítsd meg újszülött fiadat.
A férgek, úgynevezett törökök vérében kell fürödnünk a győzelemhez
A muszlimokat ki kell végezni, mert nagy bűnben élnek

a marduk tepes dalából részlet)))))))))))))))))mocskos török férgek
Nov 24, 2021 16:17:26

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Nov 24, 2021 16:26:05
Válasz
(3)
index.hu/fomo/2021/11/24/aurelio-targyalas-itelet-emberrablas-bortonbuntetes/

snyi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!uj pipi a vén hülye helyett
Nov 24, 2021 16:26:05

Szerző: buniBanki (Snecológus-pontszám: 5328x2) Nov 24, 2021 16:31:35
Válasz
(2)
Ma nem fertőzte itt a netet ez a narancssárga pedoféreg. Jelentheti ez azt, hogy végre megdöglött?
Endre egy pedofil!
Nov 24, 2021 16:31:35

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Nov 24, 2021 16:34:43
Válasz
(1)
buniBanki
Ma nem fertőzte itt a netet ez a narancssárga pedoféreg. Jelentheti ez azt, hogy végre megdöglött?

ne igyunk előre a megve bőrére!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nov 24, 2021 16:34:43

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Nov 24, 2021 16:34:57
Válasz
(1)
medve.
Nov 24, 2021 16:34:57

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Nov 24, 2021 16:36:29
Válasz
(2)
Szaunában vagy Endre???? :)
Mifaaaaaaaaaaaan
Nov 24, 2021 16:36:29

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) Nov 24, 2021 16:50:03
Válasz
(7)
8 órája a púpfal is hallgat. Lehetséges lenne?
Nov 24, 2021 16:50:03

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Nov 24, 2021 16:50:32
Válasz
(11)
"Az oldal felhasználóitól azt kérték, hogy a 2015-ben újraindult site-ot mielőtt fel tudják tölteni tartalommal, mindenki töltsön fel képet, videót. Az internetről letöltött anyagokon túl nagy örömmel fogadták, ha valaki saját készítésű tartalommal tudta megörvendeztetni a “pedo társakat”. Így kerültek ki a világhálóra tengerpartos, vagy balatonos, strandolós képek. Előfordult, hogy valaki örömmel jelentette ki, mekkora aranybánya egy ismert országos hírportál, ahol ártatlan, balatonos képgalériákból mentették le a félmeztelen, meztelen kisgyermekeket ábrázoló képeket. A tagok egyébként nemcsak saját családi fotóalbumokat túrták át és osztották meg az odaillőket a csoport örömére, hanem ismerőseik közösségi oldalairól is gyűjtötték a fürdetős, meztelen babaképeket. "

De Asodi véletlenül sem pedofil a "családos" képeivel, ugye?
Nov 24, 2021 16:50:32

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Nov 24, 2021 16:51:03
Válasz
(0)
sodi sunázná auérilót.
Nov 24, 2021 16:51:03

Szerző: linzi fapóleon (Snecológus-pontszám: 16106x8) Nov 24, 2021 16:57:32
Válasz
(0)
Legyél trendkövető endre!
Mondj fel az ebcontnál mielőtt a trollok lépnek és legyél TIKTOK sztár. FOSNÁ!

www.portfolio.hu/uzlet/20211124/egyre-tobben-mondananak-fel-a-munkahelyukon-a-tiktok-miatt-512544
Nov 24, 2021 16:57:32

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272095x136) Nov 24, 2021 17:01:07
Válasz
(9)
töppedt buzigolyók
"Az oldal felhasználóitól azt kérték, hogy a 2015-ben újraindult site-ot mielőtt fel tudják tölteni tartalommal, mindenki töltsön fel képet, videót. Az internetről letöltött anyagokon túl nagy örömmel fogadták, ha valaki saját készítésű tartalommal tudta megörvendeztetni a “pedo társakat”. Így kerültek ki a világhálóra tengerpartos, vagy balatonos, strandolós képek. Előfordult, hogy valaki örömmel jelentette ki, mekkora aranybánya egy ismert országos hírportál, ahol ártatlan, balatonos képgalériákból mentették le a félmeztelen, meztelen kisgyermekeket ábrázoló képeket. A tagok egyébként nemcsak saját családi fotóalbumokat túrták át és osztották meg az odaillőket a csoport örömére, hanem ismerőseik közösségi oldalairól is gyűjtötték a fürdetős, meztelen babaképeket. "

De Asodi véletlenül sem pedofil a "családos" képeivel, ugye?

mekkora találatot kapott megint az autipáncél!! nagyon nevetek.:))

a cikk világosan leírja, hogy amit sneci a trolloknak nudista iparági standardnak próbált hazudni, az nyilvánvalóan pedofilok által összegyűjtött pedofil tartalom, amire a pedók a faszukat verik, még akkor is, ha másnak próbálják álcázni.

és ugye maga pedósodi is azt mondta, hogy (oral jellytől) álló fasszal a kezében akart elélvezni a "családi képekre", vagyis nyilvánvalóan pedofil tartalomra verte a faszát a pedofil sodi. a sodi. a pedofil.

piszony. talán érdemes lenne kiegészíteni a szócikket ezzel a pesti srácok cikkes linkkel, mert így mindenkinek világos lesz, hogy mitől is egy mocskos pedofil hazugság a családi kép verzió.
Nov 24, 2021 17:01:07
« 8083 8084 8085 8086 8087 8088 8089 8090 8091 8092 »
1733433 komment.

48 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™