Például mi volt ez a Gyulai közvetítés? És a fegyveres sztoriról és érdekelne több infó.
Gyulán sikerült ezeknek a szerencsétleneknek bevédeni a helyi maffiát (hogy maffia volt erről a bécigány tudott).
Nagy erőkkel levonultak egy 200 milliós hitelt megvédeni, akikről "utóbb" kiderült, hogy övéké volt Gyulán a kupleráj(ok). Ez volt az a sztori, amikor egy trolltársunkat megvádoltak pénztárca lopással, de még akkor és helyben kiderült, hogy maga bécigány volt a tolvaj.
Pár hónappal később kiderült, hogy a gyulai maffia minden tagja külföldön dolgozott, ami a valóságban börtön volt. (hmm, ez volt az, amikor bécigány tüskéket helyzet a kerítés tetejére, a rendőrség visszavonulót fújt, de épp a trollok derítették fel, hogy volt valami megegyezés a végrehajtóval).
A fegyveres sztorit meg kikeresem neked, mert anno azért az nagy téma volt és nem szeretnék pontatlanul idézni.
Na, akkor már érthető, hogy miért nem sztrímel ma a púp. Recskázik a tranyóliveon.
ilyeneket olvasok a chat-falon= linzi joker :)
A top 104-es lakásban. Ezer éve tudjuk.
Köszönjük a tényfeltárást, de másfél éve tudjuk a pontos címét.
érdemes kérdezni kutatás előtt ;)
jobban jár ha olvas előtte, mert az irgalmatlan negatívok csak sértődöttséget fog hozni :) Az olvasottság minden snecológia alapja.
Még csak az országot sem találtad el. :D:D:D Nincs is olyan város, hogy Linz, ez egy KAMU! :)))))
már csak egy labanciában rezidens troll kéne aki a közelben lakik és tudja követni merre megy, lehetne a fedőneve kémkakas
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
Didkos neve KEF! Csak az FBI tudja, hogy csak az a valós munkaszerződése, amin KEF van!
Whatlinz?
Én már akkor évek óta porks és gyagyás troll voltam, a bécigányos kilakoltatós kamerázások viszont annyira nem kötöttek le.
Az ellenben biztos, hogyha tűnt is el a hugyosforradalom idején ilyen pénz (nekem az egész egy egymás mocskolására utólag gyártott storynak tűnik) abból a gyagya egy fél fillért nem kapott.
Én arra emlékszem, hogy a sünök végül valami csellel lezárták a retardok sátortáborát, és mindent lefoglaltak, késeket, buzogányokat, meg ilyen szarokat mutogattak, pénzt nem, ebből következik, ha ott akkor milliók voltak azt bárki lenyúlhatta.
Sok meredek story volt akkoriban, butaházyéknál egy csomagtartónyi labdába "rejtett" robbanószerkezetet (vagy mit) találtak, sőt őket vádolták valami fegyveres zendülési előkészületi terror akármivel.
De ezeknek a széljobbos bandája addigra már a gyesznóra is ellenségként tekintett, nemhogy a kretén gyagyásra, aki simán nem volt tényező, és bármelyik keményebb osztag egyszerűen pépesre verte volna, ha csak a gyanúja felmerül, hogy hazafiak milliós pénzgyűjtését lopta.
Ezek a különféle szub-milicíák mint gárda és átnevezett utódai, betyársereg, arcvonal, tökömtudjamik, még évekig működtek és léteztek, nem is kispályán mozogva, pár keményebb magjuk visszavonulva máig alvó sejtként lapul.
Mint pl. a vén hülye györkös és ficsúrjai (ki a hivatalos változat szerint később rendőrt ölt), az egyébként tényleg meglévő működő éles fegyverével.
Vagyis az, hogy a hugyosok valami fegyverekre gyűjtöttek volna, inkább ilyen utólagos romantika, az pedig eléggé biztos, hogy a recskás ebben nem vett részt, legfeljebb valami bécigány+hölgyúr bólogató pincsiként pitizgetett.
Adományozásból szedték össze a pénzt, ügy meg azért nem lett belőle, mert melyik jogrend az amelyik elviseli, hogy fegyverre gyűjtsenek. Amúgy meg egy Kossuth téri sátorból sikerült lopnia a bécigánynak.
Annyi részigazság van a rettentően rosszindulatú feltételezésedbeny hogy a jövő héten valóban beadom a felmondásomat, mert kifejezetten zavar a kilátás az irodaházból, olyan mintha kilátóban lennék. Folyamatosan elvonja a figyelmemet a parkban focizó kisfiúk hada, egyszerűen nem tud így koncentrálni a sodi, a sodit pedig frusztrálja, ha nem tudja a teljes tudásával a céget szolgálni.
"vannak annyira vonzók ezek a focizó kisfiúk, hogy saját magamtól annyira megijedtem, hogy azt mondtam 'most gyorsan jöjjön a HRes', nehogy legyen valami"
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
Elég szomorú, hogy semmi megemlékezést nem tartottunk a 21. évforduló alkalmából
Endre egy pedofil!
A híres egypólós kafftibi. Csodálatos egy lény ez is. Megint itt rontja a levegőt nyugaton? Ha meglátnám szívesen megbólintanám
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"

Megy azért a tényfeltárás a pedoflokk alatt
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
A 23 kerekebb évforduló, majd akkor.
🕎Endigame🕎
Addig megdöglik a gyagyás.
Nem figyeltél, az egy korábbi melóhelye volt és a gyökér épp azt mesélte el, hogy a trollok hogy találták meg.
Mi a bánat van itt, felvételi nyílt nap?
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
mindjárt jön tyodika, aztán ír egy örülhettek kommentet, az a biztos :D
hát azért hetyetye, a kibaszott autista körmondataiból bármit is kihámozni komoly meló, előtte a jelenlegi melócsáról volt szó
már hogy gyakorolná.. akkora alkoholista hogy csak azért meginná a molotov koktélból a benzint mert sörös üvegben van
Tyodika senkinek nem az apukája. Egy kis torzsalkodás meg belefér honleánykák között.
Faszom
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Kiegészítenm az alkohol és a junk food elhagyásával. Mondjuk tényleg zseniális, hogy építette le saját magát 2 év alatt a gyagyás.
Épp a trolloknak panaszkodtam.
Win-win
Nothing's better than cheddar!
Az eutanázián is érdemes lenne elgondolkodni, Endre!
kikmakukk!?
Kamu csak 56. Hejj Nagy Imre.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Szerintem csak amputálni kellene a fejét.
Faszom
nszksz
Park is ott van szemben az irodaházzal
jelen.
broni ♥
Nem a parkból indultam ki hanem hogy ki fizet IT-ban évi 50-60k között Bécsi és Linzi iroda, és sodi "full Stock developer"-t irt ki a facebookjaba a legutóbb mikor dicsekedett hogy van melója megint
#50euro + kamatok
persze full stock mert egy raktárban dolgozik takarítóként
Telefon auti-korrektje dolgozik rendesen xD schuldigung az elírásokért.
#50euro + kamatok
Ne siettesd zsidó! Már május óta folyamatosan rendeli a lencséket. Amúgy a pár hónapja vásárolt PS5-öt mikor próbálod ki gyagyás?
Mifaaaaaaaaaaaan
Te arra a PS5-re gondolsz, amire majd 1 évig csorgatta a nyálát a gyagyás, mert nem bírta megvenni?
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Így van. Szerda reggel rúghatták ki. Azóta szórja az infót a cégről. A marklogic-ról pontosan tudja, hogy nem sok cég használja Linzben. Nem kért segítséget hozzá, de mégis leírta, pedig tisztában volt vele, hogy még pulcsi és névjegykártya nélkül is, pusztán a marklogiccal az ebcontra terelhette volna a gyanút.
Az, hogy ezután még az irodáról is extra infókat osztott meg (15 percre van, parkra néz), tovább erősíti, hogy ez nem lehetett véletlen.
Egyéb infókat is hintelt, és Oszinak konkrétan múlt időben beszélt erről munkahelyéről(ezért hihette valaki, hogy a korábbi munkahelyéről, a screencode-ról beszélt, de szerintem nem). Az is sokatmondó, hogy egymás után felváltva harsogta, hogy szilveszterkor beszélni fog az ebcontról és azt, hogy soha nem fog beszélni olyan cégről, amivel még aktuális a jogviszony.
Nincs teljesen kizárva, hogy fizikailag még nem rúgták ki, csak valami számára lehetetlen feladatot kapott kirúgás terhe mellett, és csak a héten kapja kézhez majd a felmondását, de őszintén szólva szerintem azért vette vissza a facebookos aktivitását is, mert épp CV-szőnyegbombázást hajt végre a gyanútlan linzi cégeken.
ez tényleg azt hiszi magáról, hogy 2 éve még vállalható volt a pofája és csak a borosta meg a szemüveg tette tönkre a fadászpika kinézetet :DDDD
amúgy, Endre, én meghagynám azt a nagymamakeretes szemüveget és az ápolatlan borostás veknit, mert az tesz téged önazonossá: igazi, ballonkabátos pedofil bácsivá.
Érdemes továbbá kiemelni két gyagyáskommentet. Ezek kínban visító állapotra utalnak:
pénteken:
és
miért vagy ideges kicsi, oltott zsidó !?
ne legyél besavanyodott fasz!
Érdekes, amíg az elszórt infók alapján azt tippelgették a fórumon, hogy hol doglozol, hogy megtámadják a céget, addig csendben voltál.
Most, hogy leírtam, hogy szerintem kirúgtak azzal, hogy ne támadja be senki az ebcontot, mert te is azt akarod, egyből "undorító" lett a kombináció.
Végre egy szintre került a kombinálás az életviteleddel
Szándékosan basztátok szét a stream-et, aztán még pofázol?
Ezek az időszakok nagyon szórakoztatóak. Amikor dübbenten állsz az előtt, hogy a normális emberek nem követik el kétszer ugyanazt a hibát (l. seggpresztó) és hogy nem tudod manipulálni a trollokat.
Leadtad már a prezentációs gépet? :D
Dancsó mód 2.0
Nothing's better than cheddar!
Ezt most úgy értsük, hogy szilveszter után Dancsó mód?
Mégis mi olyan undorító benne? Jókat szoktál szmájlizgatva szórakozni rajta, ne legyél besavanyodott!
hehe
dehát a mostani kirúgásocskát (bocsánat, tudom, felmondás. mert asodit nem bocsájtja el senki) is te magadnak intézted el :DD idióta
Vagy ez, vagy a Tieto találta be...
Nem rúgtak ki, de sokkal szorosabb ellenőrzés alá vagyok vonva, és proaktivitás van elvárnva tőlem a csütörtökön kezdődő kéthetes sprintnél. A kényelmes betanulási időszakomat kétség kívül megszakítottátok.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Mi köze ehhez a trolloknak, már nem azért? Te magad írtad, hogy lassan ment a MarkLogic betanulás. Egyszerűen buta vagy hozzá.
Még mindig nem adtad fel, hogy letaroltatod a cégedet a trollokkal? Miért is beszélsz róla szilveszterkor?
Akkora patkány vagy, hogy arra szavak nincsenek és hülyének nézel minket.
Hogy imádja magát ez a fasz, istenem :D Endre, puding próbája az evés, valami bizonyíték kellene rá, hogy igazi vadászbika vagy. Ha fel tudsz szedni egy férfit vagy nőt, amelyik anyagiaktól mentesen képes hozzád érni, akkor elhisszük, hogy hódít ez a baszott nagy jávorszarvas vekni.
hehe
Ilyen pszeudo-péküjjünkki tjollok kommentet akkor írt legutóbb, amikor betalálták az egyik melócsát Linzben tavaly, úgyhogy most már lényegében 100 százalék, hogy az intervenciós osztag betalált a gyagyásnál, és fullba tolja a depit otthon
ühüm, az... jó lesz
:D:D:D:D:D
meg lett szakítva a csótány életmód :((
hehe
ez mår 80 % örulhettek? :-)
KELLETT
Mifaaaaaaaaaaaan
szívesen, Endre! ;)
Biztatási kár
(
x10)
Nov 28, 2021 23:24:47
x10)
Például mi volt ez a Gyulai közvetítés? És a fegyveres sztoriról és érdekelne több infó.
Gyulán sikerült ezeknek a szerencsétleneknek bevédeni a helyi maffiát (hogy maffia volt erről a bécigány tudott).
Nagy erőkkel levonultak egy 200 milliós hitelt megvédeni, akikről "utóbb" kiderült, hogy övéké volt Gyulán a kupleráj(ok). Ez volt az a sztori, amikor egy trolltársunkat megvádoltak pénztárca lopással, de még akkor és helyben kiderült, hogy maga bécigány volt a tolvaj.
Pár hónappal később kiderült, hogy a gyulai maffia minden tagja külföldön dolgozott, ami a valóságban börtön volt. (hmm, ez volt az, amikor bécigány tüskéket helyzet a kerítés tetejére, a rendőrség visszavonulót fújt, de épp a trollok derítették fel, hogy volt valami megegyezés a végrehajtóval).
A fegyveres sztorit meg kikeresem neked, mert anno azért az nagy téma volt és nem szeretnék pontatlanul idézni.
Andi
(
x13)
Nov 28, 2021 23:32:08
x13)
Merci nem szomjas. (Jutkát elvitette a rendőrökkel, és most a szívecskéjével van)
www.youtube.com/watch?v=CzR0KGBQ-g0
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
www.youtube.com/watch?v=CzR0KGBQ-g0
Biztatási kár
(
x10)
Nov 28, 2021 23:45:49
x10)
Őstroll! Tatár Józsi volt, aki elmesélte a sztorit a fegyveres történetről, de nem itt hanem még anno a facebookon, amikor az egyik trolltársunkat üldözte bécigány, akkor bukott ki a dolog.
Kutatómunka kell ehhez, de megéri, mert nem veszhet el ez az infó a snecitörténelemben.
Kutatómunka kell ehhez, de megéri, mert nem veszhet el ez az infó a snecitörténelemben.
ascites
(
x57)
Nov 28, 2021 23:47:01
x57)
Merci nem szomjas. (Jutkát elvitette a rendőrökkel, és most a szívecskéjével van
Na, akkor már érthető, hogy miért nem sztrímel ma a púp. Recskázik a tranyóliveon.
Biztatási kár
(
x10)
Nov 28, 2021 23:50:34
x10)
ilyeneket olvasok a chat-falon= linzi joker :)
fikusz kukisz
Nov 28, 2021 23:54:00
Goethestraße 7
ebben az épületben lakik
www.google.com/maps/place/Goethestra%C3%9Fe+7,+4020+Linz,+Ausztria/@48.2964745,14.2930479,97m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x477397911c9910bb:0xd33120aa1797eaac!8m2!3d48.2966039!4d14.2930502
végigmentem street viewwel, és csak itt stimmel
- az ablak 3-as beosztása (új, műanyag ablakok),
- a fém-zsalu-redőny az ablakon kívülről,
- a szembenlévő épület ablakainak formája,
leszedi a youtuberol az összes olyan videót, amiben látszik a szembenlévő épület, de a trashvodon fennt van a múltkori blogvágós live, abban látszik:
trashvod.com/w/d18MscxdenYrECtJJRwfCo
valamint az egész utcában nincs másik hasonló külső fémzsalus hármas beosztású ablak
ebben az épületben lakik
www.google.com/maps/place/Goethestra%C3%9Fe+7,+4020+Linz,+Ausztria/@48.2964745,14.2930479,97m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x477397911c9910bb:0xd33120aa1797eaac!8m2!3d48.2966039!4d14.2930502
leszedi a youtuberol az összes olyan videót, amiben látszik a szembenlévő épület, de a trashvodon fennt van a múltkori blogvágós live, abban látszik:
valamint az egész utcában nincs másik hasonló külső fémzsalus hármas beosztású ablak
Nov 28, 2021 23:54:00
tyodika
Nov 28, 2021 23:54:03
Olyan boldog a Mercike. Én is csak boldog akartam lenni, meg barátkozni egy kicsit mert olyan magányos vagyok itt Linzben. Nem ismerek senkit, nem akarok hazamenni könyörgök Mercike béküjjünkki, azt fogom tenni, amit mondasz.
Nov 28, 2021 23:54:03
ascites
(
x57)
Nov 28, 2021 23:57:35
x57)
Goethestraße 7
ebben az épületben lakik
ebben az épületben lakik
A top 104-es lakásban. Ezer éve tudjuk.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 28, 2021 23:58:00
x37)
Goethestraße 7
ebben az épületben lakik
google.com/maps/place/Goethestra%C3%9Fe+7,+4020+Linz,+Ausztria/@48.2964745,14.2930479,97m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x477397911c9910bb:0xd33120aa1797eaac!8m2!3d48.2966039!4d14.2930502
ebben az épületben lakik
google.com/maps/place/Goethestra%C3%9Fe+7,+4020+Linz,+Ausztria/@48.2964745,14.2930479,97m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x477397911c9910bb:0xd33120aa1797eaac!8m2!3d48.2966039!4d14.2930502
Köszönjük a tényfeltárást, de másfél éve tudjuk a pontos címét.
jó tanács
Nov 29, 2021 00:01:47
Goethestraße 7
ebben az épületben lakik
ebben az épületben lakik
Nov 29, 2021 00:01:47
Ásó27
(
x68)
Nov 29, 2021 00:05:04
x68)
Én is nyomoztam: szerintem Ausztriában van jelenleg a gyagyás!!!
Mifaaaaaaaaaaaan
Biztatási kár
(
x10)
Nov 29, 2021 00:06:06
x10)
jobban jár ha olvas előtte, mert az irgalmatlan negatívok csak sértődöttséget fog hozni :) Az olvasottság minden snecológia alapja.
Columbo
Nov 29, 2021 00:07:14
Sodi valódi neve Kiss Endre Farkas! Ráadásul kiderítettem, hogy pedofil!!!
Nov 29, 2021 00:07:14
tyodika
Nov 29, 2021 00:07:32
Még csak az országot sem találtad el. :D:D:D Nincs is olyan város, hogy Linz, ez egy KAMU! :)))))
Nov 29, 2021 00:07:32
púpospúp
(
x2)
Nov 29, 2021 00:08:40
x2)
már csak egy labanciában rezidens troll kéne aki a közelben lakik és tudja követni merre megy, lehetne a fedőneve kémkakas
-
Nov 29, 2021 00:09:45
Sodi valódi neve Kiss Endre Farkas! Ráadásul kiderítettem, hogy pedofil!!!
Didkos neve KEF! Csak az FBI tudja, hogy csak az a valós munkaszerződése, amin KEF van!
Nov 29, 2021 00:09:45
tyodika
Nov 29, 2021 00:12:21
Whatlinz?
Nov 29, 2021 00:12:21
Nyomozó troll
Nov 29, 2021 00:13:33
Beszartok mit találtam:
Ezt sodi írta
Ezt sodi írta
Nov 29, 2021 00:13:33
C64korszak
(
x2)
Nov 29, 2021 00:16:29
x2)
Őstroll! Tatár Józsi volt, aki elmesélte a sztorit a fegyveres történetről, de nem itt hanem még anno a facebookon, amikor az egyik trolltársunkat üldözte bécigány, akkor bukott ki a dolog.
Én már akkor évek óta porks és gyagyás troll voltam, a bécigányos kilakoltatós kamerázások viszont annyira nem kötöttek le.
Az ellenben biztos, hogyha tűnt is el a hugyosforradalom idején ilyen pénz (nekem az egész egy egymás mocskolására utólag gyártott storynak tűnik) abból a gyagya egy fél fillért nem kapott.
Én arra emlékszem, hogy a sünök végül valami csellel lezárták a retardok sátortáborát, és mindent lefoglaltak, késeket, buzogányokat, meg ilyen szarokat mutogattak, pénzt nem, ebből következik, ha ott akkor milliók voltak azt bárki lenyúlhatta.
Sok meredek story volt akkoriban, butaházyéknál egy csomagtartónyi labdába "rejtett" robbanószerkezetet (vagy mit) találtak, sőt őket vádolták valami fegyveres zendülési előkészületi terror akármivel.
De ezeknek a széljobbos bandája addigra már a gyesznóra is ellenségként tekintett, nemhogy a kretén gyagyásra, aki simán nem volt tényező, és bármelyik keményebb osztag egyszerűen pépesre verte volna, ha csak a gyanúja felmerül, hogy hazafiak milliós pénzgyűjtését lopta.
Ezek a különféle szub-milicíák mint gárda és átnevezett utódai, betyársereg, arcvonal, tökömtudjamik, még évekig működtek és léteztek, nem is kispályán mozogva, pár keményebb magjuk visszavonulva máig alvó sejtként lapul.
Mint pl. a vén hülye györkös és ficsúrjai (ki a hivatalos változat szerint később rendőrt ölt), az egyébként tényleg meglévő működő éles fegyverével.
Vagyis az, hogy a hugyosok valami fegyverekre gyűjtöttek volna, inkább ilyen utólagos romantika, az pedig eléggé biztos, hogy a recskás ebben nem vett részt, legfeljebb valami bécigány+hölgyúr bólogató pincsiként pitizgetett.
gyakorlott gyagyás
Nov 29, 2021 00:22:51
Kurva anyád pedofil hát mikor lesz végre jó minőségi edzős live?!
Ez butaság! Mindenki dögöljön meg! Butaság!
Nov 29, 2021 00:22:51
Biztatási kár
(
x10)
Nov 29, 2021 00:22:58
x10)
Adományozásból szedték össze a pénzt, ügy meg azért nem lett belőle, mert melyik jogrend az amelyik elviseli, hogy fegyverre gyűjtsenek. Amúgy meg egy Kossuth téri sátorból sikerült lopnia a bécigánynak.
Andi
(
x13)
Nov 29, 2021 00:35:57
x13)
László Kék
[üzenet törölve]
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
[üzenet törölve]
-
Nov 29, 2021 01:48:05
Én arra vagyok kíváncsi, recskás, hogy mennyire vagy kirúgva?
- Nagyon nagyon, annyira, hogy már napok óta kétségbeesetten küldözgeted ki az éltrajzaidat?
- Simán csak ki vagy rúgva, de a papírokért még be kell menned, meg ilyenek
- Vagy csak technikailag vagy kirúgva, valójában a héten fog eljönni az utolsó napod?
- Nagyon nagyon, annyira, hogy már napok óta kétségbeesetten küldözgeted ki az éltrajzaidat?
- Vagy csak technikailag vagy kirúgva, valójában a héten fog eljönni az utolsó napod?
Nov 29, 2021 01:48:05
tyodika
Nov 29, 2021 01:54:05
Én arra vagyok kíváncsi, recskás, hogy mennyire vagy kirúgva?
Több mint húsz éve vagyok a szakmában, de még egyszer se rúgtak ki. Te fasz. - Nagyon nagyon, annyira, hogy már napok óta kétségbeesetten küldözgeted ki az éltrajzaidat?
Annyi részigazság van a rettentően rosszindulatú feltételezésedbeny hogy a jövő héten valóban beadom a felmondásomat, mert kifejezetten zavar a kilátás az irodaházból, olyan mintha kilátóban lennék. Folyamatosan elvonja a figyelmemet a parkban focizó kisfiúk hada, egyszerűen nem tud így koncentrálni a sodi, a sodit pedig frusztrálja, ha nem tudja a teljes tudásával a céget szolgálni.
Nov 29, 2021 01:54:05
púpospúp
(
x2)
Nov 29, 2021 03:14:53
x2)
Több mint húsz éve vagyok a szakmában, de még egyszer se rúgtak ki. Te fasz.
"vannak annyira vonzók ezek a focizó kisfiúk, hogy saját magamtól annyira megijedtem, hogy azt mondtam 'most gyorsan jöjjön a HRes', nehogy legyen valami"
buniBanki
(
x2)
Nov 29, 2021 05:48:45
x2)
Beszartok mit találtam:
Ezt sodi írta
Ezt sodi írta
Elég szomorú, hogy semmi megemlékezést nem tartottunk a 21. évforduló alkalmából
trolléga
(
x30)
Nov 29, 2021 07:26:04
x30)
Merci nem szomjas. (Jutkát elvitette a rendőrökkel, és most a szívecskéjével van)
youtube.com/watch?v=CzR0KGBQ-g0
youtube.com/watch?v=CzR0KGBQ-g0
A híres egypólós kafftibi. Csodálatos egy lény ez is. Megint itt rontja a levegőt nyugaton? Ha meglátnám szívesen megbólintanám
trolléga
(
x30)
Nov 29, 2021 07:34:04
x30)

Megy azért a tényfeltárás a pedoflokk alatt
Penzmento
(
x6)
Nov 29, 2021 09:03:25
x6)
Brian
(
x2)
Nov 29, 2021 09:09:47
x2)
Puha Slag
(
x7)
Nov 29, 2021 09:27:30
x7)
a tegnap 05z1-s interjú alapján felállított konteó:
a melóhellyel kapcsolatban egyszer elszólta, hogy az egy nagy hotel - rá is kérdeztek, hogy miafasz, hotelba jár programozni - erre elkezdett autikamuzni, hogy csak úgy néz ki mint egy hotel (itt beszél az épületről röviden, hogy nagy irodaház/hotel - a környéken nincs más ilyen, sőt a városban sem...)
megtudtuk, hogy egy parkra néz az épület
megtudtuk, hogy 15percre lakik a melóhelytől
(egyébként a jelenlegi címét azt tudjuk? vagy ez nem publik?)
elszólta egyszer, hogy 48ezer euro a bruttója, aztán autikorrigált
nem tudta megindokolni, hogy miért jár be amikor senki más nem jár be az irodába
konteó:
------
nem lehet, hogy recepciós (vagy wc takarító) egy hotelben, és a programozást már csak elkeseredetten bizonygatja vagy hogy félrevezessen, vagy csak vágyvezérelten ???
a melóhellyel kapcsolatban egyszer elszólta, hogy az egy nagy hotel - rá is kérdeztek, hogy miafasz, hotelba jár programozni - erre elkezdett autikamuzni, hogy csak úgy néz ki mint egy hotel (itt beszél az épületről röviden, hogy nagy irodaház/hotel - a környéken nincs más ilyen, sőt a városban sem...)
megtudtuk, hogy egy parkra néz az épület
megtudtuk, hogy 15percre lakik a melóhelytől
(egyébként a jelenlegi címét azt tudjuk? vagy ez nem publik?)
elszólta egyszer, hogy 48ezer euro a bruttója, aztán autikorrigált
nem tudta megindokolni, hogy miért jár be amikor senki más nem jár be az irodába
konteó:
------
nem lehet, hogy recepciós (vagy wc takarító) egy hotelben, és a programozást már csak elkeseredetten bizonygatja vagy hogy félrevezessen, vagy csak vágyvezérelten ???
Nem figyeltél, az egy korábbi melóhelye volt és a gyökér épp azt mesélte el, hogy a trollok hogy találták meg.
Hahó
(
x136)
Nov 29, 2021 09:36:03
x136)
Akkor most holt tartunk melócsá ügyben?
Stalker troll azt állítja, hogy lekövette snecit, és már kapott tényfeltárást a hr.
Közben egy másik troll is azt állítja, hogy megvan a melócsá, és nagy dolgok mennek a háttérben.
De eközben azt is állítja valaki, hogy snecit már ki is rúgták a múlt héten.
Mi most a tudományos álláspont és mi a kamu ikszdé?
Stalker troll azt állítja, hogy lekövette snecit, és már kapott tényfeltárást a hr.
Közben egy másik troll is azt állítja, hogy megvan a melócsá, és nagy dolgok mennek a háttérben.
Vasaltheréspatkány
Nov 29, 2021 09:37:55
Akkor most holt tartunk melócsá ügyben?
Kinőtt a faszerdő Stalker troll azt állítja, hogy lekövette snecit, és már kapott tényfeltárást a hr.
Nov 29, 2021 09:37:55
sittessanyi
(
x7)
Nov 29, 2021 09:53:21
x7)
milyen undorító kéjjel az arcán mesél a jegyiroda felgyújtásáról ez a féreg.
amíg a tranyózás számára csak egy kényszerű eszköz a népszerűséghez, addig a náculást láthatón szívből imádja, csak már kevesebb lehetősége van gyakorolni
amíg a tranyózás számára csak egy kényszerű eszköz a népszerűséghez, addig a náculást láthatón szívből imádja, csak már kevesebb lehetősége van gyakorolni
broni
(
x45)
Nov 29, 2021 09:56:46
x45)
megahalt sodi???????????????????,
Hahó
(
x136)
Nov 29, 2021 10:01:07
x136)
Melócsá ügyben van még egy lehetőség, hogy a trollok bebetonozták snecit.
trolléga
(
x30)
Nov 29, 2021 10:03:10
x30)
mindjárt jön tyodika, aztán ír egy örülhettek kommentet, az a biztos :D
hát azért hetyetye, a kibaszott autista körmondataiból bármit is kihámozni komoly meló, előtte a jelenlegi melócsáról volt szó
Hahó
(
x136)
Nov 29, 2021 10:09:13
x136)
Lyudka kijött már a fogdáról? Van 60 ezer pénzbüntije, mehet 12 napra fogházba, addig is lesz szállása és kajája.
Hahó
(
x136)
Nov 29, 2021 10:13:41
x136)
Sneci kifizeted lyudka pénzbüntijét vagy hagyod, hogy sittre kerüljön?
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Nov 29, 2021 10:14:19
x5)
milyen undorító kéjjel az arcán mesél a jegyiroda felgyújtásáról ez a féreg.
már hogy gyakorolná.. akkora alkoholista hogy csak azért meginná a molotov koktélból a benzint mert sörös üvegben van
kramalon
(
x8)
Nov 29, 2021 10:14:57
x8)
Sneci kifizeted lyudka pénzbüntijét vagy hagyod, hogy sittre kerüljön?
Tyodika senkinek nem az apukája. Egy kis torzsalkodás meg belefér honleánykák között.
Zsénó
(
x22)
Nov 29, 2021 10:18:20
x22)
2 éves vekni:
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
balek
(
x10)
Nov 29, 2021 10:21:54
x10)
Nov 29, 2021 10:21:54
2 éves vekni:
Lehet az is sokat segítene, ha szemésznél iratna fel szemüveget, hogy ne kelljen abban sem hunyorognia. Esetleg vehetne felnőtt méretet gyerekszemüveg helyett. Nov 29, 2021 10:21:54
linzicsibe
(
x2)
Nov 29, 2021 10:22:11
x2)
2 éves vekni:
Kiegészítenm az alkohol és a junk food elhagyásával. Mondjuk tényleg zseniális, hogy építette le saját magát 2 év alatt a gyagyás.
CheddarGoblin
(
x2)
Nov 29, 2021 10:22:34
x2)
Win-win
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Nov 29, 2021 10:23:40
x2)
2 éves vekni
Az eutanázián is érdemes lenne elgondolkodni, Endre!
broni
(
x45)
Nov 29, 2021 10:25:03
x45)
66 látogató., sátán eljött
Hahó
(
x136)
Nov 29, 2021 10:26:32
x136)
66 látogató., sátán eljött
Kamu csak 56. Hejj Nagy Imre.
broni
(
x45)
Nov 29, 2021 10:29:29
x45)
előbb még 66 volt, 10-en meghaltak.
kramalon
(
x8)
Nov 29, 2021 10:30:09
x8)
Lehet az is sokat segítene, ha szemésznél iratna fel szemüveget, hogy ne kelljen abban sem hunyorognia. Esetleg vehetne felnőtt méretet gyerekszemüveg helyett.
Szerintem csak amputálni kellene a fejét.
tyodika
Nov 29, 2021 10:32:39
A trollok meg találgassanak csak, hogy újra kirúgtak-e, vagy ezúttal én mondtam fel.
Nov 29, 2021 10:32:39
broni
(
x45)
Nov 29, 2021 10:41:14
x45)
megint 66 látogató,sátán hatalom kiteljesedett
trolléga
(
x30)
Nov 29, 2021 10:46:45
x30)
63 Barbika nyalja Professzorúr seggét télen-nyáron
broni
(
x45)
Nov 29, 2021 10:48:46
x45)
63 Barbika nyalja Professzorúr seggét télen-nyáron
nszksz
Twiccs Chat
(
x5)
Nov 29, 2021 11:00:29
x5)
Ha megvan a melocsá akkor tárgytalan de azért ezt itt hagyom hátha tálaltam valamit:
[Img src=https://img.sodika.dk/imgur.com/nhDRUSb.png]
Sneci tempojaban hogy fullad 10 méterenként lehet az az 5p neki 10-15, és van bécsben is irodájuk tehát elvileg benyújthatja elszámolásra az útiköltséget.
[Img src=https://img.sodika.dk/imgur.com/MtcV8ug.png
#50euro + kamatok
Sneci tempojaban hogy fullad 10 méterenként lehet az az 5p neki 10-15, és van bécsben is irodájuk tehát elvileg benyújthatja elszámolásra az útiköltséget.
Sodihitele
Nov 29, 2021 11:04:23
Ha megvan a melocsá akkor tárgytalan de azért ezt itt hagyom hátha tálaltam valamit:
Nov 29, 2021 11:04:23
Twiccs Chat
(
x5)
Nov 29, 2021 11:05:00
x5)
Nah megpróbálom a kép beszúrást még egyszer..

#50euro + kamatok

broni
(
x45)
Nov 29, 2021 11:05:04
x45)
puncivadászat
JuDKa
(
x1)
Nov 29, 2021 11:06:47
x1)
puncivadászat
jelen.
Twiccs Chat
(
x5)
Nov 29, 2021 11:07:21
x5)
Nem a parkból indultam ki hanem hogy ki fizet IT-ban évi 50-60k között Bécsi és Linzi iroda, és sodi "full Stock developer"-t irt ki a facebookjaba a legutóbb mikor dicsekedett hogy van melója megint
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Nov 29, 2021 11:27:18
x5)
Twiccs Chat
(
x5)
Nov 29, 2021 11:28:34
x5)
Telefon auti-korrektje dolgozik rendesen xD schuldigung az elírásokért.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 29, 2021 11:44:59
x38)
ASODI az Ebcontnál dolgozott, amíg ki nem rúgták. Majd mesél róla szilveszterkor.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
trolléga
(
x30)
Nov 29, 2021 11:49:01
x30)
www.reloptix.com/collections/valve-index
hu-hu-húsz akarom mondani kemény 3 forintot spórolhatsz ha most csináltatod meg a lencséket a víár szemüvegbe sodony. mire vársz még?
hu-hu-húsz akarom mondani kemény 3 forintot spórolhatsz ha most csináltatod meg a lencséket a víár szemüvegbe sodony. mire vársz még?
Ásó27
(
x68)
Nov 29, 2021 11:51:05
x68)
Ne siettesd zsidó! Már május óta folyamatosan rendeli a lencséket. Amúgy a pár hónapja vásárolt PS5-öt mikor próbálod ki gyagyás?
Puha Slag
(
x7)
Nov 29, 2021 11:56:28
x7)
Te arra a PS5-re gondolsz, amire majd 1 évig csorgatta a nyálát a gyagyás, mert nem bírta megvenni?
xray
(
x21)
Nov 29, 2021 12:03:32
x21)
Nov 29, 2021 12:03:32
most már a szobakonyhában van és ez a lényeg. Nov 29, 2021 12:03:32
Másik troll
Nov 29, 2021 12:08:33
ASODI az Ebcontnál dolgozott, amíg ki nem rúgták. Majd mesél róla szilveszterkor.
Így van. Szerda reggel rúghatták ki. Azóta szórja az infót a cégről. A marklogic-ról pontosan tudja, hogy nem sok cég használja Linzben. Nem kért segítséget hozzá, de mégis leírta, pedig tisztában volt vele, hogy még pulcsi és névjegykártya nélkül is, pusztán a marklogiccal az ebcontra terelhette volna a gyanút.
Az, hogy ezután még az irodáról is extra infókat osztott meg (15 percre van, parkra néz), tovább erősíti, hogy ez nem lehetett véletlen.
Egyéb infókat is hintelt, és Oszinak konkrétan múlt időben beszélt erről munkahelyéről(ezért hihette valaki, hogy a korábbi munkahelyéről, a screencode-ról beszélt, de szerintem nem). Az is sokatmondó, hogy egymás után felváltva harsogta, hogy szilveszterkor beszélni fog az ebcontról és azt, hogy soha nem fog beszélni olyan cégről, amivel még aktuális a jogviszony.
Nincs teljesen kizárva, hogy fizikailag még nem rúgták ki, csak valami számára lehetetlen feladatot kapott kirúgás terhe mellett, és csak a héten kapja kézhez majd a felmondását, de őszintén szólva szerintem azért vette vissza a facebookos aktivitását is, mert épp CV-szőnyegbombázást hajt végre a gyanútlan linzi cégeken.
Nov 29, 2021 12:08:33
sittessanyi
(
x7)
Nov 29, 2021 12:10:14
x7)
2 éves vekni:
eez tényleg azt hiszi magáról, hogy 2 éve még vállalható volt a pofája és csak a borosta meg a szemüveg tette tönkre a fadászpika kinézetet :DDDD
amúgy, Endre, én meghagynám azt a nagymamakeretes szemüveget és az ápolatlan borostás veknit, mert az tesz téged önazonossá: igazi, ballonkabátos pedofil bácsivá.
ascites
(
x57)
Nov 29, 2021 12:12:49
x57)
Akkor most holt tartunk melócsá ügyben?[...]Mi most a tudományos álláspont és mi a kamu ikszdé?
Érdemes továbbá kiemelni két gyagyáskommentet. Ezek kínban visító állapotra utalnak:
pénteken:
Egyébként meg pont azért nem idegeskedem miattatok, mert az nem segítene. Sok pénz és alvilági nyomozóalakok, akik titokban vadásznak le titeket egyenként. Az segítene, de ahhoz meg lottónyertesnek kellene lenni.
és
Hát, ránéztek, hogy lassú a MarkLogic betanulásom.
Mondom ok, de nem is volt visszajelzés, hogy proaktívabbnak kéne lenni.
Mindegy, majd mesélek, most alszom.
Mondom ok, de nem is volt visszajelzés, hogy proaktívabbnak kéne lenni.
Mindegy, majd mesélek, most alszom.
sodika
Nov 29, 2021 12:21:43
Ez a kombinálás annyira undorító, hogy a szilveszteri műsorban még el fogom mesélni részletesen az idei évet, utána meg meló dolgában teljesen elvágjuk az infókat.
Még utalást se fog kapni rá senki.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Nov 29, 2021 12:21:43
sittessanyi
(
x7)
Nov 29, 2021 12:23:26
x7)
Ez a kombinálás annyira undorító, hogy a szilveszteri műsorban még el fogom mesélni részletesen az idei évet, utána meg meló dolgában teljesen elvágjuk az infókat.
miért vagy ideges kicsi, oltott zsidó !?
ne legyél besavanyodott fasz!
Másik troll
Nov 29, 2021 12:25:41
Érdekes, amíg az elszórt infók alapján azt tippelgették a fórumon, hogy hol doglozol, hogy megtámadják a céget, addig csendben voltál.
Most, hogy leírtam, hogy szerintem kirúgtak azzal, hogy ne támadja be senki az ebcontot, mert te is azt akarod, egyből "undorító" lett a kombináció.
Nov 29, 2021 12:25:41
xray
(
x21)
Nov 29, 2021 12:26:10
x21)
kik vágjuk el?Még utalást se fog kapni rá senki.
sodi német CV-je
Nov 29, 2021 12:27:02
Végre egy szintre került a kombinálás az életviteleddel
Nov 29, 2021 12:27:02
ascites
(
x57)
Nov 29, 2021 12:29:50
x57)
Ezek az időszakok nagyon szórakoztatóak. Amikor dübbenten állsz az előtt, hogy a normális emberek nem követik el kétszer ugyanazt a hibát (l. seggpresztó) és hogy nem tudod manipulálni a trollokat.
Leadtad már a prezentációs gépet? :D
CheddarGoblin
(
x2)
Nov 29, 2021 12:30:27
x2)
Dancsó mód 2.0
nemet mondtak
(
x4)
Nov 29, 2021 12:32:27
x4)
Ezt most úgy értsük, hogy szilveszter után Dancsó mód?
Magyarország rémálma
(
x7)
Nov 29, 2021 12:33:38
x7)
Mégis mi olyan undorító benne? Jókat szoktál szmájlizgatva szórakozni rajta, ne legyél besavanyodott!
nemet mondtak
(
x4)
Nov 29, 2021 12:33:53
x4)
Haragszol valakire az ebcontnál? Bővült már a halállista, gyagyás pedofil!?
xray
(
x21)
Nov 29, 2021 12:34:55
x21)
gyagyás, te figyelemkurva vagy, azzal mi lesz? :)
trolléga
(
x30)
Nov 29, 2021 12:35:16
x30)
dehát a mostani kirúgásocskát (bocsánat, tudom, felmondás. mert asodit nem bocsájtja el senki) is te magadnak intézted el :DD idióta
nemet mondtak
(
x4)
Nov 29, 2021 12:35:58
x4)
Vagy ez, vagy a Tieto találta be...
sodika
Nov 29, 2021 12:36:28
Nem rúgtak ki, de sokkal szorosabb ellenőrzés alá vagyok vonva, és proaktivitás van elvárnva tőlem a csütörtökön kezdődő kéthetes sprintnél. A kényelmes betanulási időszakomat kétség kívül megszakítottátok.
Nov 29, 2021 12:36:28
Örebro
(
x17)
Nov 29, 2021 12:36:53
x17)
honnan a budös kurva anyådbolgondolod, hogy a troll URAK szilveszterkor a te tårsasågodat fogjåk keresni? kapjål mår a renszarvas agancsos fejedhez öcsem!
trolléga
(
x30)
Nov 29, 2021 12:37:47
x30)
és 10 percen belül szarja szájba magát :DD tudunk segíteni? küldjünk 1-2 pdf-et a sikeres sprinthez?
-
Nov 29, 2021 12:38:16
A kényelmes betanulási időszakomat kétség kívül megszakítottátok.
Mi köze ehhez a trolloknak, már nem azért? Te magad írtad, hogy lassan ment a MarkLogic betanulás. Egyszerűen buta vagy hozzá.
Nov 29, 2021 12:38:16
ascites
(
x57)
Nov 29, 2021 12:38:23
x57)
Még mindig nem adtad fel, hogy letaroltatod a cégedet a trollokkal? Miért is beszélsz róla szilveszterkor?
Akkora patkány vagy, hogy arra szavak nincsenek és hülyének nézel minket.
Magyarország rémálma
(
x7)
Nov 29, 2021 12:41:52
x7)
2 éves vekni:
Hogy imádja magát ez a fasz, istenem :D Endre, puding próbája az evés, valami bizonyíték kellene rá, hogy igazi vadászbika vagy. Ha fel tudsz szedni egy férfit vagy nőt, amelyik anyagiaktól mentesen képes hozzád érni, akkor elhisszük, hogy hódít ez a baszott nagy jávorszarvas vekni.
Winkowitch
Nov 29, 2021 12:41:59
Ilyen pszeudo-péküjjünkki tjollok kommentet akkor írt legutóbb, amikor betalálták az egyik melócsát Linzben tavaly, úgyhogy most már lényegében 100 százalék, hogy az intervenciós osztag betalált a gyagyásnál, és fullba tolja a depit otthon
Nov 29, 2021 12:41:59
Magyarország rémálma
(
x7)
Nov 29, 2021 12:43:05
x7)
:D:D:D:D:D
meg lett szakítva a csótány életmód :((
tyodika
Nov 29, 2021 12:43:59
De szilveszter után már eskü nem lesz semmi infó megosztva!
Nov 29, 2021 12:43:59
Örebro
(
x17)
Nov 29, 2021 12:44:07
x17)
ez mår 80 % örulhettek? :-)
Ásó27
(
x68)
Nov 29, 2021 12:44:34
x68)
Szóval van három napod, hogy megtanulj programozni, mert csütörtöktől jön a felügyelet és a halál? PIP PIP PIP
Mifaaaaaaaaaaaan
trolléga
(
x30)
Nov 29, 2021 12:45:09
x30)
csütörtöktől soha nem látott depidezső lesz itt, ha meglátják a labancok a spagettikódot :D
kérdés még aktívabb lesz-e a sneci, minden mindegy alapon, avagy a múlt héthez hasonlóan alig lesz flokk
kérdés még aktívabb lesz-e a sneci, minden mindegy alapon, avagy a múlt héthez hasonlóan alig lesz flokk
Ásó27
(
x68)
Nov 29, 2021 12:45:35
x68)
KELLETT
Magyarország rémálma
(
x7)
Nov 29, 2021 12:45:43
x7)
De a trollok ezt mivel tudták megszakítani? Nem értem. Szerintem csak simán azért lett megszakítva, mert nem értették, hogy a seniornak behazudott fasz hogy hogy szorzótáblázik a Nasanál.
hehe
Ásó27
(
x68)
Nov 29, 2021 12:45:59
x68)
Endre ne feledd, a linkek legyenek kattinthatóak!
Mifaaaaaaaaaaaan
stalker
Nov 29, 2021 12:46:07
szívesen, Endre! ;)
Nov 29, 2021 12:46:07
129 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

google.co.uk/maps/place/Goethestra%C3%9Fe,+4020+Linz,+Austria/@48.2954241,14.308207,525a,35y,270h,39.25t/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x4773979262b0bfd7:0xa3da8331991772c1!8m2!3d48.2982806!4d14.3000701
Itt van pl. ez a cég: insite-it.net/en/
Jól emlékszem hogy említett valami logisztikai céget ahova kiközvetítették? Mert pl amit most linkeltél annak a partnerei közül Hirtelen csak 3 ugrik be mint szallitmanyozasi/logisztikai cég: voestalpine/voith/flsmidth . Nem akarom tévútra vinni a nyomozást csak megemlítettem. És a honlap alapján azure-al dolgoznak (cloud software fejlesztőt is említett a sneci ha jól emlékszem).