egy-két napig nézegesd egy sörrel a kezdeben aztán egy alibi commitot azért nyomj.
nászéjszaka élőbe
Egy rendes scrumban gyorsan a körmére néznek az embernek ha az egy napos melót két napig nézegeti.
66 látogató, sátán uralom ifeje eljött végre
Ez lesz az egyetlen választása. A bankok, céges kártérítési igények, Villám féle csávók, és az addig összeszedett mindenféle egyéb károkozásai miatt nyakába dőlő szarcunami miatt.
Be fog menekülni "a fogyatékos, nem beszámítható Sodi a Sodi" védekezés mögé.
Kérdés persze, hogy az addig felgyülemlő bizonyítékok hatására, lesz-e olyan bíróság, aki beveszi ennek a nemzetközi csalónak az "érveit".
Mert szerintem nem.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
2, azzal az egy tikettel pont ellesz
amúgy meg a faszt hazudsz gyagyás. már magad sem tudod mi az álomvilág meg a valóság. ebconttól elbocsájtottak, hahó!
masnizd szépen a cv-det, talán 1-2 gányoldába még nem jutott el a trollok-féle változata.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Ha nincs barbiszar akkor jó lesz a troll csajok kakája is????
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Tibi?
🕎Endigame🕎
Shaját megoldás!
Kenyér és víz.
ha látnám az arcát..........
nem is nő.
nálad hány fős buziorgia volt már, sneci?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
9 perces volt a nagy reggeli eligazító megbeszélés, gyagyás? A 2 hetes sprint átvétele? Tegnap azt mondtad, hogy 9:15-kor kezdtek, ahogy mindig, erre 9:24-kor ideböfögöd ezt.
Mit szólsz a 88 kiküldött CV-hez? :D
Két hetes sprint, amin elvileg az életed múlik, nehogy kirúgjanak, de azért a tegnapi live-ban vagy tízszer elmondat, hogy egy hét múlva szabit vennél ki és mennél nudiszaunázgatni. Tudjuk, hogy nem vagy egy észlény, de ennyire hülye még te sem vagy. Két opció lehetséges: vagy már rég kirúgtak és nincs semmilyen sprint, vagy felmondási időben vagy és leszarod a sprintet.
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
Felmondási idejét tölti, evidenciákat. Dec 31-ig van állományban, ez szinte 100%. Esetleg adtak neki egy olyan utolsó esélyt, hogy ez alatt a sprint alatt jól teljesít, akkor visszaveszik, de kb ennyit tudok elképzelni. Ne felejtsük el, hogy egy napi 12-15 sörös alkoholistáról beszélünk. Oscar de la Hoya is alkesz volt, és neki is majdnem ráment a karrierje, pedig fényévekkel jobb kvalitásokkal rendelkezett, mint Sneci.
22 órától csendrendelet lesz a lakásomban. :)
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
"Soha többet nem jönnek vissza és egyéb vendégek sem jönnek hozzám"
Mifaaaaaaaaaaaan
Hajrá, ha mint régen újra minőségi snecológiai kontentet nyom picsogás helyett, akkor szívesen fogadjuk.
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
Twink boyok recskavideóira vered a pitont, egy levágott faszú férfival akarsz cicabújni, de a szőke hajra gondolni se akarsz, mert buzis. Szerintem ez érthető :DD
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
JuDka, te vagy az??
Milyen piát veszel a szomszédoknak, hogy megelőzd a bajt?
Mocsok, retek és bódító faszpina-szag pedig 0-24-ben! Élet a javából.
kikmakukk!?
Persze Sneci, aztán meg a részeg Judka meg a Faszpinás inasba rak téged és megint a rendőrsziréna hangja fogja megtörni Goethestrasse 7, Linz környékét.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
A muzulmán visszaadta múltkor is, úgyhogy most egy szép füstölt sonkával engesztelem majd ki.
Ja ez biztos működni fog. Ha meg nem, akkor marad a jól bevált módszer, sírva hívod atanárnőt rendőrbácsikat, és kibaszatod őket az éjszakai fagyba az utcára
nincs érdekérvényesítő képességed geci. ha valaki szabályokat fog szabni akkor azok a tranyóék lesznek. de szép is lesz amikor csicskulni fogsz a saját lakásodban :DD
Rendőrbácsik, rendőrbácsik, izmos rendőrbácsik!!! Kérem vigyék innen őket, nem tudom kezelni a helyzetet!
Brühühüü....
Na erre kíváncsi leszek :D Jogászgyerek, milyen autista gondolatmenet alapján akarod bekorlátozni 2 szabad ember jogait? :D Vicces lesz látni, hogy te a vekniben elterveztél valamit, aztán ők meg felrúgják, mert nem azt akarják :D Lesz itt hetyetye kérem szépen.
De azért annak őszintén örülök, hogy a kis adományok és a péküjjünk ki videó megállta a helyét és Endre visszakaphatja a szerelmét a pincsikutyájával együtt
Épp a trolloknak panaszkodtam.
Aha, a faptoppal, mert a Mac-nek ismét semmi nyoma nem volt tegnap a recskafészkben. Semmi értelme tovább hazudozni, mondjuk tudom, hogy nem is azért csinálod.
Szóval mondd csak, púp, demotiváló, hogy bárhova kidobod a masnis CV-t, nagy eséllyel már eljutott hozzájuk az őszinte is? Kaptál már olyan választ, hogy már elutasítottak, ne zaklasd őket? :D
tele vagyunk világoskék félretardokkal.
Pontosan ugyanúgy fog zajlani minden, mint legutóbb. Garantálható az utcai balhé, a részeg üvöltözés, a verekedés és a rendőrség is. Te nem tanulsz semmiből?
Mindennek vannak előjelei, ott kell megfogni.
A mellékretardok egy idő után mindig visszatérnek a fórumra.
Nothing's better than cheddar!
Ez így van, csak te erre képtelen vagy, csak hetyetyézni meg csuldigungozni tudsz te nyomorult.
És hogy fogod megfogni, hogy ha rettegsz az agresszív Mercitől? Megint kihívod a rendőröket?
Te egyedül a faszodat tudtad eddig megfogni, azt is csak két ujjal. Minden másban csúfosan felsültél.
Ez már nem az elő-, hanem a végjáték... Véged van.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Kíváncsi lennék, hogy tervezed megfogni. Eleve talicskával fogod hordani a piát a kis szerelmednek, tehát garantáltan kontrollálhatatlanná fogják magukat inni minden nap.
A te gerincferdüléses munkatáboros kispórolt testalkatod meg nem lesz elegendő arra, hogy rendet tegyél, hiszen a tranyó (még golyók nélkül is) sokkal jobb fizikai állapotban van, mint te sneci. Jó lesz a műsor, na.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Tanárnak tanultam, te szar.
Azt elméletben felkészítik a konfliktuskezelésre is.
Gyakorlatban meg láttuk, hogy befostál a tranyótól
Mifaaaaaaaaaaaan
Elméletben programozó vagy. Gyakorlatban munkanélküli.
Jó, ilyen volt, de csak azt hittem, beosztják.
Nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan pusztul a hetes adagnak szánt tömény.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Aha, mert inspiráló.
Innen látszik, hogy kibuktál az egyetemről, különben biztos nem kellett volna rendőröket hívni múltkor
Majd most figyelsz erre is.
Mifaaaaaaaaaaaan
Nem eldurvult helyzetekről beszélek, hanem azok megelőzéséről.
Nincsen zárható szekrényem, pedig most jól jönne :D
Endre, a rendőrök megmondták, hogy ne menjenek vissza, leírtad a szomszédoknak, hogy SOHA nem jönnek már vissza.
Mifaaaaaaaaaaaan
Erről beszélek, nem tudtad megelőzni múltkor se, mert egy bukott tanulatlan proli vagy
Másfél millió fütyiből nem telik egy szaros széfre?
Mifaaaaaaaaaaaan
Kezelem őket. Nyugi lesz.
Pontosan meg lett jósolva, hogy mi lesz.
Kellene már egy számlaszám a fórumnak is, ahova szépen befizethetnél pár búcsúküldésnyi Eurót a trollszoknak, minden egyes alkalommal, amikor örülhetünk, vagy bejön egy-egy prófécia.
Rés az autipáncélon XD Te pedofil szarházi
A jó portás csak baszik!
De azt mondtad, hogy SOHA nem mennek már vissza hozzád. Hazudtál.
Mifaaaaaaaaaaaan
Lesznek még ott meglepetések, magatehetetlen személy sérelmére elkövetett KTS/STS/lájfdénzsört okozó TS, csendháborítás, pucérkodás kamera előtt.
Hany kreditet szereztel? 6?
Ne folenyeskedj te szar, nem tanultad még meg, hogy ilyenkor jonnek a legnagyobb faszerdok?
Rendeld meg gyorsan, úgyis kell a nyugtató kütyüvásárlás a nyuginélküli stresszben.
Te max a faszodat fogod megfogni amíg ott lesznek a Tibiék. Egyébként hova fogsz elhúzódni masztizni? Vagy simán kivered Jutka meg Merci szeme láttára? Belőled simán kinézem
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Konkrétan előidézted azt az esetet, amikor ott hagytad őket a piával, pedofil.
Nem értem miért jössz fel ide hazudozni, mikor jött ez be neked?
Magadat zárnád csak be, és hónapok múlva jönnének rádtörni az ajtót, amikor már a szomszédoknak is elviselhetetlen bűzt árasztana a rothadó tested.
Amúgy senkit nem érdekelne mi van veled. Egyedül talán Villám menne fel a faszpinástól szerzett kulccsal és pakolna ki a lakásod, míg te a szekrényedbe zárva oszlassz.
Ennyike.
Milyen típusú szigetelést trógeroltál a falra, és kértél engedélyt az ingatlanostól? Melyik szomszéd panaszkodott a legjobban, alsó vagy melletted levő?
ühüm, az... jó lesz
Azt elmondani, hogy holnap ne gyere, arra bőven elég 9 perc.
Kenyér és víz.
persze-persze, tudjuk. 30 "aktív" félév, diploma nem áll rendelkezésre.
a tanulni szót is idézőjelesen kell értelmezni, mint a dolgozni szót amit kötvetkezetesen csak melónak hívsz?
se meló, se lakás, ebbű baj lesz sneci
mivel nincs reålis önertekelesi reflexe ez nem elvårhato, de egyebkent ogazad van.
Aha, persze, aztán megint megy a hívás a policájnak, hogy hetyetye ih kánn díze szituáción nikht behándeln pitte kommen zí zofort!
Kenyér és víz.
Van egy kiváló linzi trollunk, szerintem számíthatunk rá most is
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Dec 02, 2021 09:51:14
x2)
Kettő.
egy-két napig nézegesd egy sörrel a kezdeben aztán egy alibi commitot azért nyomj.
Hahó
(
x136)
Dec 02, 2021 09:59:25
x136)
Csak azért reménykedem, hogy mégsem hazugság a sprint, hogy hátha meglesz az ötödik linzi kirúgás is még az idén. Mert akkor a berlinivel együtt másfél év alatt 6 kirúgás. Az átlagban három havonta egy kirúgás.
broni
(
x45)
Dec 02, 2021 10:02:52
x45)
Az a nászút lesz te!
Meg kell adni a módját.
Meg kell adni a módját.
nászéjszaka élőbe
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Dec 02, 2021 10:04:05
x2)
Csak azért reménykedem, hogy mégsem hazugság a sprint, hogy hátha meglesz az ötödik linzi kirúgás is még az idén. Mert akkor a berlinivel együtt másfél év alatt 6 kirúgás. Az átlagban három havonta egy kirúgás.
Egy rendes scrumban gyorsan a körmére néznek az embernek ha az egy napos melót két napig nézegeti.
broni
(
x45)
Dec 02, 2021 10:07:27
x45)
NYAMM NYAMM NYAMM
66 látogató, sátán uralom ifeje eljött végre
xray
(
x21)
Dec 02, 2021 10:12:27
x21)
gyagyás, szerezz fogyipapírt, akkor nem tudnak kirúgni.
semmi perc alatt el tudnád intézni, mert nincs az az orvos, aki megnézi bármelyik élő közvetítésedet és nem állítja ki azonnal. egy ilyen beteg embert nem lenne szíve visszautasítani. :)
semmi perc alatt el tudnád intézni, mert nincs az az orvos, aki megnézi bármelyik élő közvetítésedet és nem állítja ki azonnal. egy ilyen beteg embert nem lenne szíve visszautasítani. :)
SyntaxError
(
x24)
Dec 02, 2021 10:16:01
x24)
gyagyás, szerezz fogyipapírt, akkor nem tudnak kirúgni.
Ez lesz az egyetlen választása. A bankok, céges kártérítési igények, Villám féle csávók, és az addig összeszedett mindenféle egyéb károkozásai miatt nyakába dőlő szarcunami miatt.
Be fog menekülni "a fogyatékos, nem beszámítható Sodi a Sodi" védekezés mögé.
Kérdés persze, hogy az addig felgyülemlő bizonyítékok hatására, lesz-e olyan bíróság, aki beveszi ennek a nemzetközi csalónak az "érveit".
Mert szerintem nem.
Ásó27
(
x68)
Dec 02, 2021 10:25:06
x68)
A púpod vagy a hasad nő gyorsabban?
Mifaaaaaaaaaaaan
trolléga
(
x30)
Dec 02, 2021 10:28:08
x30)
aj jaj, hány hetes a sprint?
2, azzal az egy tikettel pont ellesz
amúgy meg a faszt hazudsz gyagyás. már magad sem tudod mi az álomvilág meg a valóság. ebconttól elbocsájtottak, hahó!
masnizd szépen a cv-det, talán 1-2 gányoldába még nem jutott el a trollok-féle változata.
broni
(
x45)
Dec 02, 2021 10:40:34
x45)
egy női troll sincs????????????????????
Recskás Endi
Dec 02, 2021 10:44:33
telex.hu/belfold/2021/12/01/harrach-peter-kdnp-esztergom-ugynokakta-homoszexualitas-jobbik-alfahir
A Sodipedia bemutatott egy állítólagos videófelvételt, amely szerint „homoszexuális problémák” voltak Kiss Endre Farkassal
BELFÖLD
2021. december 01. – 19:55
A Sodipedia bemutatott egy állítólagos videófelvételt, amely szerint „homoszexuális problémák” voltak Kiss Endre Farkassal.
Kiss Endre Farkas kiveri a faszát Cuki Áronra a Kolosy téren 2012 januárjában – Fotó: Snecigeci / ELTE Snecológia Tanszék
Homoszexuális problémák voltak Kiss Endre Farkassal – ez szerepel abban a 2012-es jelentésben, amit egy troll készített a trashvideósról. A A trollok "rajongói fóruma", a forum.sodika.org hozta kedden nyilvánosságra az állítólagos videófelvételt, amelynek hitelessége meg van erősítve független forrásból.
A linzi gányoldák homoszexuális hőse Budapesten járt az ELTE informatikatanári szakára, majd harmadévesként matematikatanári, Corvinus közgazdász és kertészeti szakokra is beiratkozott. Később mindenhonnan kirúgták, nem szentelték informatikussá, de 33 éves koráig családot szeretett volna alapítani. A 2010-es években lebukott, három homoszexuális könyvjelzője is volt. A jelentés szerint a lebukásában ugyanakkor nagy szerepet játszott a trollok munkája is, mert a Kolosy téri „homoszexuális problémákat” a Velvet cikkben is megszellőztették.
Minden nagyon fasza, mert neten fent a fasza!
A Sodipedia bemutatott egy állítólagos videófelvételt, amely szerint „homoszexuális problémák” voltak Kiss Endre Farkassal
BELFÖLD
2021. december 01. – 19:55
A Sodipedia bemutatott egy állítólagos videófelvételt, amely szerint „homoszexuális problémák” voltak Kiss Endre Farkassal.
Kiss Endre Farkas kiveri a faszát Cuki Áronra a Kolosy téren 2012 januárjában – Fotó: Snecigeci / ELTE Snecológia Tanszék
Homoszexuális problémák voltak Kiss Endre Farkassal – ez szerepel abban a 2012-es jelentésben, amit egy troll készített a trashvideósról. A A trollok "rajongói fóruma", a forum.sodika.org hozta kedden nyilvánosságra az állítólagos videófelvételt, amelynek hitelessége meg van erősítve független forrásból.
A linzi gányoldák homoszexuális hőse Budapesten járt az ELTE informatikatanári szakára, majd harmadévesként matematikatanári, Corvinus közgazdász és kertészeti szakokra is beiratkozott. Később mindenhonnan kirúgták, nem szentelték informatikussá, de 33 éves koráig családot szeretett volna alapítani. A 2010-es években lebukott, három homoszexuális könyvjelzője is volt. A jelentés szerint a lebukásában ugyanakkor nagy szerepet játszott a trollok munkája is, mert a Kolosy téri „homoszexuális problémákat” a Velvet cikkben is megszellőztették.
Dec 02, 2021 10:44:33
Hahó
(
x136)
Dec 02, 2021 10:45:14
x136)
Penzmento
(
x6)
Dec 02, 2021 10:54:30
x6)
Tibi?
stressznélküli nyugi
(
x2)
Dec 02, 2021 10:55:22
x2)
Shaját megoldás!
broni
(
x45)
Dec 02, 2021 10:59:46
x45)
ha látnám az arcát..........
broni
(
x45)
Dec 02, 2021 10:59:59
x45)
Tibi?
nem is nő.
trolléga
(
x30)
Dec 02, 2021 11:04:55
x30)
Egy éve derült ki, hogy a brüsszeli lakás, ahol Szájer József 25 játszópajtásával szórakozott, alig nagyobb, mint az én linzi lakásom. Sok jó ember kis helyen is elfér.
nálad hány fős buziorgia volt már, sneci?
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Dec 02, 2021 11:05:07
x2)
Recskás mi van akkor, ha egy kolléga teljesen véletlenül ráakad bármelyik youtube közvetítésedre? Hogy a picsába lehet így élni? AZonnal levágják, hogy egy mocskos autista állat vagy.
Hetyetye
ascites
(
x57)
Dec 02, 2021 11:06:54
x57)
Oké, ezen az esküvős képen még én is felnevettem. :)
Egyébként borzalmas, szőke hajjal milyen buzi fejem lenne. Szóval nem is gondolok rá. :D
Egyébként borzalmas, szőke hajjal milyen buzi fejem lenne. Szóval nem is gondolok rá. :D
9 perces volt a nagy reggeli eligazító megbeszélés, gyagyás? A 2 hetes sprint átvétele? Tegnap azt mondtad, hogy 9:15-kor kezdtek, ahogy mindig, erre 9:24-kor ideböfögöd ezt.
SyntaxError
(
x24)
Dec 02, 2021 11:06:57
x24)
A szomszédok vajon tudnak róla, hogy a faszpinás érkezésével mostantól ismét garantált a szórakozás és hajnalig tartó dajdaj???
Ha ők is lockdown-ban vannak, akkor nagyon fognak örülni, hogy három részeg idióta 24/7-ben üvöltözik.
Lehet Sodi, az ismert nemzetközi csaló, tényleg arra játszik, hogy a munkahelye után, az ingatlanos cég is kibassza és ne kelljen kifizetnie az 5 éves bérleti díjat.
Majd valami vis maior kárra fog hivatkozni, a "beköltöző hajléktalanok tehetnek róla", ő mindent jól csinált, jóhiszeműen járt el stb... stb...
A jól ismert lemez.
De ne hagyjuk Sodi nevessen a végén.
Ha ők is lockdown-ban vannak, akkor nagyon fognak örülni, hogy három részeg idióta 24/7-ben üvöltözik.
Lehet Sodi, az ismert nemzetközi csaló, tényleg arra játszik, hogy a munkahelye után, az ingatlanos cég is kibassza és ne kelljen kifizetnie az 5 éves bérleti díjat.
Majd valami vis maior kárra fog hivatkozni, a "beköltöző hajléktalanok tehetnek róla", ő mindent jól csinált, jóhiszeműen járt el stb... stb...
A jól ismert lemez.
De ne hagyjuk Sodi nevessen a végén.
Och-Kom Taot
(
x3)
Dec 02, 2021 11:07:37
x3)
Kettő.
Két hetes sprint, amin elvileg az életed múlik, nehogy kirúgjanak, de azért a tegnapi live-ban vagy tízszer elmondat, hogy egy hét múlva szabit vennél ki és mennél nudiszaunázgatni. Tudjuk, hogy nem vagy egy észlény, de ennyire hülye még te sem vagy. Két opció lehetséges: vagy már rég kirúgtak és nincs semmilyen sprint, vagy felmondási időben vagy és leszarod a sprintet.
broni
(
x45)
Dec 02, 2021 11:10:51
x45)
puncivadászat
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 02, 2021 11:12:04
x37)
Felmondási idejét tölti, evidenciákat. Dec 31-ig van állományban, ez szinte 100%. Esetleg adtak neki egy olyan utolsó esélyt, hogy ez alatt a sprint alatt jól teljesít, akkor visszaveszik, de kb ennyit tudok elképzelni. Ne felejtsük el, hogy egy napi 12-15 sörös alkoholistáról beszélünk. Oscar de la Hoya is alkesz volt, és neki is majdnem ráment a karrierje, pedig fényévekkel jobb kvalitásokkal rendelkezett, mint Sneci.
tyodika
Dec 02, 2021 11:15:10
Nem fatyok munkanélküli. Dec 02, 2021 11:15:10
Bajuszfigyelő szolgálat
Dec 02, 2021 11:16:02
Anyagos sztímben bevallotta, hogy mostanában aktívan ír ide.
Dec 02, 2021 11:16:02
700 ezer fütyi
(
x1)
Dec 02, 2021 11:16:15
x1)
A SoDI streamelhetné élőben a sprintet, én donételnék! Fhosná xD
Mert ilyen SoDI a SoDI
sodika
Dec 02, 2021 11:19:49
A szomszédok vajon tudnak róla, hogy a faszpinás érkezésével mostantól ismét garantált a szórakozás és hajnalig tartó dajdaj???
Dec 02, 2021 11:19:49
Ásó27
(
x68)
Dec 02, 2021 11:20:19
x68)
"Soha többet nem jönnek vissza és egyéb vendégek sem jönnek hozzám"
Och-Kom Taot
(
x3)
Dec 02, 2021 11:20:42
x3)
Hajrá, ha mint régen újra minőségi snecológiai kontentet nyom picsogás helyett, akkor szívesen fogadjuk.
Nemfatyle
(
x7)
Dec 02, 2021 11:21:35
x7)
Twink boyok recskavideóira vered a pitont, egy levágott faszú férfival akarsz cicabújni, de a szőke hajra gondolni se akarsz, mert buzis. Szerintem ez érthető :DD
-
Dec 02, 2021 11:21:44
JuDka, te vagy az??
Dec 02, 2021 11:21:44
Hahó
(
x136)
Dec 02, 2021 11:22:33
x136)
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Dec 02, 2021 11:22:44
x2)
Mocsok, retek és bódító faszpina-szag pedig 0-24-ben! Élet a javából.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Dec 02, 2021 11:23:18
x13)
Persze Sneci, aztán meg a részeg Judka meg a Faszpinás inasba rak téged és megint a rendőrsziréna hangja fogja megtörni Goethestrasse 7, Linz környékét.
tyodika
Dec 02, 2021 11:24:40
A muzulmán visszaadta múltkor is, úgyhogy most egy szép füstölt sonkával engesztelem majd ki.
Dec 02, 2021 11:24:40
Trollok harca
(
x5)
Dec 02, 2021 11:25:02
x5)
sprint közepén szabira menni egyenlő a felmondással..
Miskolci alvósejt
Nemfatyle
(
x7)
Dec 02, 2021 11:25:42
x7)
Ja ez biztos működni fog. Ha meg nem, akkor marad a jól bevált módszer, sírva hívod a
Ásó27
(
x68)
Dec 02, 2021 11:26:05
x68)
Szerintem legyenek szabályok, pl. nincs stream, ha nem egyezik bele mindenki
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
Dec 02, 2021 11:26:38
x68)
Ez ugye nem trash Endre?
Mifaaaaaaaaaaaan
Érdeklődő
(
x6)
Dec 02, 2021 11:28:58
x6)
'Egy gyerek, egy csont!' mintájára 'Egy púpi, egy popi' :)
trolléga
(
x30)
Dec 02, 2021 11:29:04
x30)
nincs érdekérvényesítő képességed geci. ha valaki szabályokat fog szabni akkor azok a tranyóék lesznek. de szép is lesz amikor csicskulni fogsz a saját lakásodban :DD
nemet mondtak
(
x4)
Dec 02, 2021 11:29:24
x4)
Rendőrbácsik, rendőrbácsik, izmos rendőrbácsik!!! Kérem vigyék innen őket, nem tudom kezelni a helyzetet!
Brühühüü....
linzicsibe
(
x2)
Dec 02, 2021 11:29:32
x2)
Na erre kíváncsi leszek :D Jogászgyerek, milyen autista gondolatmenet alapján akarod bekorlátozni 2 szabad ember jogait? :D Vicces lesz látni, hogy te a vekniben elterveztél valamit, aztán ők meg felrúgják, mert nem azt akarják :D Lesz itt hetyetye kérem szépen.
De azért annak őszintén örülök, hogy a kis adományok és a péküjjünk ki videó megállta a helyét és Endre visszakaphatja a szerelmét a pincsikutyájával együtt
ascites
(
x57)
Dec 02, 2021 11:32:30
x57)
Azt teszem.
Most kezdtem el az első ticketet elemezni.
Ne sürgess, zsidó. :D
Most kezdtem el az első ticketet elemezni.
Ne sürgess, zsidó. :D
Aha, a faptoppal, mert a Mac-nek ismét semmi nyoma nem volt tegnap a recskafészkben. Semmi értelme tovább hazudozni, mondjuk tudom, hogy nem is azért csinálod.
Szóval mondd csak, púp, demotiváló, hogy bárhova kidobod a masnis CV-t, nagy eséllyel már eljutott hozzájuk az őszinte is? Kaptál már olyan választ, hogy már elutasítottak, ne zaklasd őket? :D
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 02, 2021 11:32:37
x37)
tele vagyunk világoskék félretardokkal.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 02, 2021 11:33:45
x37)
Pontosan ugyanúgy fog zajlani minden, mint legutóbb. Garantálható az utcai balhé, a részeg üvöltözés, a verekedés és a rendőrség is. Te nem tanulsz semmiből?
sodika
Dec 02, 2021 11:34:29
Dec 02, 2021 11:34:29
CheddarGoblin
(
x2)
Dec 02, 2021 11:34:40
x2)
A mellékretardok egy idő után mindig visszatérnek a fórumra.
linzicsibe
(
x2)
Dec 02, 2021 11:35:27
x2)
Ez így van, csak te erre képtelen vagy, csak hetyetyézni meg csuldigungozni tudsz te nyomorult.
CheddarGoblin
(
x2)
Dec 02, 2021 11:35:36
x2)
És hogy fogod megfogni, hogy ha rettegsz az agresszív Mercitől? Megint kihívod a rendőröket?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 02, 2021 11:35:49
x37)
Te egyedül a faszodat tudtad eddig megfogni, azt is csak két ujjal. Minden másban csúfosan felsültél.
Ásó27
(
x68)
Dec 02, 2021 11:36:45
x68)
Gondolom majd fojtogatja lyudkát
Mifaaaaaaaaaaaan
Szófodáteláfászódáte
Dec 02, 2021 11:38:44
Vegre bekoszontott az adventi idoszak! Minden nap remenykedve nyitom ki az adventi kalendariumot, hatha egy "orulhettek"-poszt lesz az aznapi rekeszben. Korcs, ne okozz csalodast! :)
dik more
Dec 02, 2021 11:38:44
Karib
(
x10)
Dec 02, 2021 11:39:05
x10)
Ez már nem az elő-, hanem a végjáték... Véged van.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Dec 02, 2021 11:44:26
x13)
Kíváncsi lennék, hogy tervezed megfogni. Eleve talicskával fogod hordani a piát a kis szerelmednek, tehát garantáltan kontrollálhatatlanná fogják magukat inni minden nap.
A te gerincferdüléses munkatáboros kispórolt testalkatod meg nem lesz elegendő arra, hogy rendet tegyél, hiszen a tranyó (még golyók nélkül is) sokkal jobb fizikai állapotban van, mint te sneci. Jó lesz a műsor, na.
Ásó27
(
x68)
Dec 02, 2021 11:48:37
x68)
Endre készen áll megküzdeni mercikével és lyudkával
Mifaaaaaaaaaaaan
sodika
Dec 02, 2021 11:49:51
Ez így van, csak te erre képtelen vagy
Dec 02, 2021 11:49:51
Ásó27
(
x68)
Dec 02, 2021 11:50:25
x68)
Gyakorlatban meg láttuk, hogy befostál a tranyótól
CheddarGoblin
(
x2)
Dec 02, 2021 11:50:42
x2)
Elméletben programozó vagy. Gyakorlatban munkanélküli.
Trollok harca
(
x5)
Dec 02, 2021 11:50:48
x5)
RGL kukkolása neked a proaktiv sprint?
Miskolci alvósejt
sodika
Dec 02, 2021 11:51:07
Dec 02, 2021 11:51:07
xray
(
x21)
Dec 02, 2021 11:51:33
x21)
láttuk, te nyomorult. azonnal a rendőrséget hívtad. xd Azt elméletben felkészítik a konfliktuskezelésre is.
sodika
Dec 02, 2021 11:51:39
RGL kukkolása neked a proaktiv sprint?
Aha, mert inspiráló.
Dec 02, 2021 11:51:39
Nemfatyle
(
x7)
Dec 02, 2021 11:51:40
x7)
Innen látszik, hogy kibuktál az egyetemről, különben biztos nem kellett volna rendőröket hívni múltkor
Ásó27
(
x68)
Dec 02, 2021 11:51:58
x68)
sodika
Dec 02, 2021 11:52:18
Dec 02, 2021 11:52:18
sodika
Dec 02, 2021 11:52:42
Dec 02, 2021 11:52:42
Ásó27
(
x68)
Dec 02, 2021 11:53:00
x68)
Endre, a rendőrök megmondták, hogy ne menjenek vissza, leírtad a szomszédoknak, hogy SOHA nem jönnek már vissza.
Nemfatyle
(
x7)
Dec 02, 2021 11:53:14
x7)
Erről beszélek, nem tudtad megelőzni múltkor se, mert egy bukott tanulatlan proli vagy
Ásó27
(
x68)
Dec 02, 2021 11:53:16
x68)
Másfél millió fütyiből nem telik egy szaros széfre?
sodika
Dec 02, 2021 11:53:40
Dec 02, 2021 11:53:40
SyntaxError
(
x24)
Dec 02, 2021 11:54:03
x24)
Pontosan meg lett jósolva, hogy mi lesz.
Kellene már egy számlaszám a fórumnak is, ahova szépen befizethetnél pár búcsúküldésnyi Eurót a trollszoknak, minden egyes alkalommal, amikor örülhetünk, vagy bejön egy-egy prófécia.
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Dec 02, 2021 11:54:07
x7)
Rés az autipáncélon XD Te pedofil szarházi
Ásó27
(
x68)
Dec 02, 2021 11:54:09
x68)
De azt mondtad, hogy SOHA nem mennek már vissza hozzád. Hazudtál.
AndrewWK
(
x1)
Dec 02, 2021 11:54:15
x1)
Vegre bekoszontott az adventi idoszak! Minden nap remenykedve nyitom ki az adventi kalendariumot, hatha egy "orulhettek"-poszt lesz az aznapi rekeszben. Korcs, ne okozz csalodast! :)
Lesznek még ott meglepetések, magatehetetlen személy sérelmére elkövetett KTS/STS/lájfdénzsört okozó TS, csendháborítás, pucérkodás kamera előtt.
xray
(
x21)
x21)
kussoltál, miközben széttaposták azt a szerencsétlen nőt. Dec 02, 2021 11:54:15
Erkelyszimulator
(
x2)
Dec 02, 2021 11:54:16
x2)
Hany kreditet szereztel? 6?
Ne folenyeskedj te szar, nem tanultad még meg, hogy ilyenkor jonnek a legnagyobb faszerdok?
linzicsibe
(
x2)
Dec 02, 2021 11:54:18
x2)
Rendeld meg gyorsan, úgyis kell a nyugtató kütyüvásárlás a nyuginélküli stresszben.
Bejlin
(
x8)
Dec 02, 2021 11:54:22
x8)
Te max a faszodat fogod megfogni amíg ott lesznek a Tibiék. Egyébként hova fogsz elhúzódni masztizni? Vagy simán kivered Jutka meg Merci szeme láttára? Belőled simán kinézem
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Dec 02, 2021 11:54:35
x7)
Elindult sprint? A végére mennyi ticket lesz kész?
A jó portás csak baszik!
xray
(
x21)
Dec 02, 2021 11:54:54
x21)
Dec 02, 2021 11:54:54
kussoltál, miközben széttaposták azt a szerencsétlen nőt.
sőt, még be is segítettél. Dec 02, 2021 11:54:54
CheddarGoblin
(
x2)
Dec 02, 2021 11:56:05
x2)
Konkrétan előidézted azt az esetet, amikor ott hagytad őket a piával, pedofil.
Nem értem miért jössz fel ide hazudozni, mikor jött ez be neked?
SyntaxError
(
x24)
Dec 02, 2021 11:56:12
x24)
Magadat zárnád csak be, és hónapok múlva jönnének rádtörni az ajtót, amikor már a szomszédoknak is elviselhetetlen bűzt árasztana a rothadó tested.
Amúgy senkit nem érdekelne mi van veled. Egyedül talán Villám menne fel a faszpinástól szerzett kulccsal és pakolna ki a lakásod, míg te a szekrényedbe zárva oszlassz.
Ennyike.
Trollok harca
(
x5)
Dec 02, 2021 11:57:29
x5)
oltós lájv mikor?
Miskolci alvósejt
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Dec 02, 2021 11:58:09
x2)
Hogy a rákba került a MAC egere a földre? Mi az az életszituáció ahol egy egér a földre kerül és "jóvan az úgy bassza meg". Ha még használnád a céges MAC-et akkor az kurvára nem lenne a földön te fogyatékos pedofil. A cég szépen visszaszedte a gépét, de az egérre szartak rá.
Hetyetye
PúpszásziVámpír
(
x10)
Dec 02, 2021 11:59:10
x10)
Mikor érnek oda Tibiék?
Vagy, megy már a bebaszós gyagyás?
Álmodjatok Rémeket!
Vagy, megy már a bebaszós gyagyás?
Nemfatyle
(
x7)
x7)
Szegény Sneci pont hiányzott, amikor az egyetemen tanították, hogy a konfliktus elkerülésének egyik módja, ha egy agresszív alkoholistát, aki rendszeresen illuminált állapotban bántalmazza a nála gyengébb élettársát, nem hagy egyedül egy lakásban 2 üveg töménnyel. Nem baj, legközelebb majd figyel erre is
Winkowitch
Dec 02, 2021 11:59:52
Milyen típusú szigetelést trógeroltál a falra, és kértél engedélyt az ingatlanostól? Melyik szomszéd panaszkodott a legjobban, alsó vagy melletted levő?
Dec 02, 2021 11:59:52
Örebro
(
x17)
Dec 02, 2021 12:01:41
x17)
ahogy az anyagos cucc közelebe kerul, ugyanigy az alkoholista caffka is ha piåt erez minden realitås megszunik a valos eletben. apådrol tudnod kellene, hogy egy alkoholista nem tud leållni.
stressznélküli nyugi
(
x2)
Dec 02, 2021 12:01:59
x2)
Azt elmondani, hogy holnap ne gyere, arra bőven elég 9 perc.
trolléga
(
x30)
Dec 02, 2021 12:02:36
x30)
persze-persze, tudjuk. 30 "aktív" félév, diploma nem áll rendelkezésre.
a tanulni szót is idézőjelesen kell értelmezni, mint a dolgozni szót amit kötvetkezetesen csak melónak hívsz?
se meló, se lakás, ebbű baj lesz sneci
xray
(
x21)
Dec 02, 2021 12:02:52
x21)
Dec 02, 2021 12:02:52
ahogy az anyagos cucc közelebe kerul, ugyanigy az alkoholista caffka is ha piåt erez minden realitås megszunik a valos eletben. apådrol tudnod kellene, hogy egy alkoholista nem tud leållni.
illetve magáról is tudhatná. Dec 02, 2021 12:02:52
Nemfatyle
(
x7)
Dec 02, 2021 12:03:43
x7)
Megint az van, hogy a trollok előre megmondják, hogy rohadt durva balhé lesz, te meg miután kibasztad őket az utcára, ott fogsz ülni a székedben remegve, és azt loopolod, hogy ami most történt, arra annyira nem számítottál, hogy még meg se tudtad alkotni róla a véleményedet
Örebro
(
x17)
Dec 02, 2021 12:04:22
x17)
illetve magáról is tudhatná.
mivel nincs reålis önertekelesi reflexe ez nem elvårhato, de egyebkent ogazad van.
seymour schwartz
(
x6)
Dec 02, 2021 12:05:37
x6)
Magányos vagy?
Ingatkanügyek
stressznélküli nyugi
(
x2)
Dec 02, 2021 12:07:22
x2)
Aha, persze, aztán megint megy a hívás a policájnak, hogy hetyetye ih kánn díze szituáción nikht behándeln pitte kommen zí zofort!
rBali
(
x24)
Dec 02, 2021 12:07:25
x24)
Érdemes lenne minden házban lakónak küldeni egy levelet, hogy ismét visszatérnek a bajkeverők a TOP104-be akikhez a múltkor rendőrt kellett hívni. Plusz a megfelelő pillanatban kiküldeni a rendőröket is, hiszen ők mondták Endrenek ha újra ki kell hozzá menni és ott lesznek akkor neki lesz belőle gondja.
Csodálatos műsor és faszerdő várható, most rendesen alá lehet majd vágni a vadászbikának
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Csodálatos műsor és faszerdő várható, most rendesen alá lehet majd vágni a vadászbikának
rBali
(
x24)
Dec 02, 2021 12:08:34
x24)
Lockdown idején mindenki otthon fogja hallgatni ezeket a fogyatékosokat, alapból ingerültebben és agresszívabban fognak fellépni az üvöltözések ellen.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Nemfatyle
(
x7)
Dec 02, 2021 12:09:28
x7)
Érdemes lenne minden házban lakónak küldeni egy levelet, hogy ismét visszatérnek a bajkeverők a TOP104-be akikhez a múltkor rendőrt kellett hívni. Plusz a megfelelő pillanatban kiküldeni a rendőröket is, hiszen ők mondták Endrenek ha újra ki kell hozzá menni és ott lesznek akkor neki lesz belőle gondja.
Van egy kiváló linzi trollunk, szerintem számíthatunk rá most is
67 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Kettő.