neked sem lehet hinni egyetlen szavadat sem, ugyanez vonatkozik a caffkåra is. ennyike!
Lehet hogy ott letagadta, de tranyó liveban kétszer is hallottam a saját fülemmel amikor mondta hogy 500 ért nem szop le valakit (Jutka vágta a fejéhez) de hogy egy nullával többért beszélhetünk róla.
Ez tény, ilyenekről beszéltek.
De az más kérdés, hogy igaz-e.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
gye mi jaz a pjostityútyijó? mity éjtyünk pjostityutyijó ajatt?
Minden tiszteletem trolléga, a tegnapi okádék lájvot még úgy is 3-4 alkalommal kikapcsoltam, hogy lekéstem az elejét. Teljesen nézhetetlen volt, tömény pszichózis, loppból loopba ugrált, megint szexuális vágyakat keltett benne, hogy nézik és tolta a faszmonológokat.
Akkora véres palacsintává válós pofáraesés lesz ebből, hogy megint eltűnik fél évre a végén, aztán valaki szpottolja a felújított Blahán.
Nem más kérdés. Láttad a Kálmános videót? Amikor odament hozzá egy manus a parkban, végig volt liveozva ahogy bepróbálkozott nála és Tibi el is ment vele. Ahogy viszont a részletekre került a sor egyből lelőtte a live-ot. A párbeszédből egyértelmű volt hogy Tibinek kurvára nincs kedve hozzá, de megcsinálta. Ugyan miért?
Én sem értettem, hogy miért nem vette bóknak, hogy Villám nőként akarta megverni, de elmondása szerint nagyon sokan nincsenek tisztában a státuszával, amikor személyesen találkozik velük.
Az együttérző sodi szerint bók, ha egy trafót nőként akarnak megverni. Hiszen sokkal rosszabb, ha úgy verik meg, mintha férfi lenne. Piszony!
Mindenki, aki nem vak, és nem mélyigénytelen, pontosan tudja elsőre, hogy egy koszos, igénytelen kasztrált férfi, és undorodva fordul el.
De nincs mit tenni, neked ez a zsánered, nem akarom én eloszlatni a szerelem rózsaszín ködét. :)
bóknak venni. hogy nőként meg akarta verni.
hát valóban, ezt én sem értem sneci. a kurva anyád, nincs megoldandó ticketed? takarodj innen máshova loopolni a tranyó barátnődről
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Milyen státuszával? Hogy egy mentálisan beteg férfi, akinek szétdarabolták a péniszét és befordították azt a saját testébe?
kikmakukk!?
Angolnázás level 1000.
Kenyér és víz.
Hát az biztos, hogy te 5000 euroért megdugnád, ez a tegnapi adásból kiderült. Ezek szerint a befordított faszú pasik az eseteid.
Persze, hogy ez a zsánere, hiszen a superstraight fatászbika nem lehet csőbuzi, ha egy JOGILAG és NYELVTANILAG nővel akar dugni. Hahó!
Épp a trolloknak panaszkodtam.
amúgy ja, tök elsikkadt témák pl a kirúgásocska meg az ismét megszellőztetett tini nudista kép
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
bronira gondoltam ma, amikor olvastam a hírt, hogy most tényleg
hehe
Így van, hiszen ott van a személyijében, hogy NŐ. Hivatalos okmány.
Én is mindig így csajoztam, először elkértem a személyit. És ha bele volt írva, hogy NŐ, akkor már nem érdekelt, ha a kiválasztott királykisasszony öblös hangon üvölti az utcán, hogy 'A FASZOMAT BELÉDVEREM, TE GECI, HÁT MEGBASZLAK A KURVANYÁD!"
Nem érdekelt a férfias külseje, a csimbókos zsíros haja, a kőműves sörhasa sem. Hát ott van, hogy NŐ, benne van a személyiben!
A tökéletes nő!!!
Álmodjatok Rémeket!
ezt hol lehet megnézni?
hehe
A fejedben fiatalkorú, nudista, nem feltétlen csak farokkal rendelkező gyerekedk kapaszkodnak egymás farkában, és a nem vagyunk mi buzik-at énekelve táncolják körbe a karámodat. De ez egy másik történet.
Ettől még te mondtad, hogy bejön a faszicsaj lába, és rávernéd. Ráadásul hetek óta mással se foglalkozol. Nem baszol át senkit
Mert nem a lényegre figyelsz, ezért lehet az, hogy endre jobb nálad, mivel ő csak egy dologra figyel, hogy jogilag nő-e az illető, míg te csak a jelentéktelen külsőségekkel foglalkozol. Tessék tanulni és fejlődni!
Én nagyon remélem hogy megvalósul sodi álma, importál egy 16 éves cigánylányt valamelyik borsodi faluból. ... Csakhogy ezek a lányok hoznak magukkal némi szocializációt és skilleket és remélem legalább így meg fogja sorozni a recskást mint ez a kis kreol csaj a másikat:
youtu.be/eknjgBym0OM
Trutymót is sorra csicskították a csajok ahogy megismerték. Többek között a kancsiszemű Hajni, de a Wishes Barbi az verte is konkrétan.
Élvezetes évad lenne!
Akkor mi a jó kurva anyádnak nem azt írtad?
Mármint persze nem mintha nem tudnánk pontosan miért. Így később majd megpróbálkozhatsz nyelvtani érvelésekkel amikor kiderül, hogy de. Mert te is tudod ahogy mi is, hogy pedig igencsak de, gondolkodsz ilyenekbe.
Bár aztán az se lepne meg, ha tényleg csak ez a lekezelő, atyáskodó, uralkodó feeling neked a szex. Viszont az ilyesmibe előbb-utóbb valaki bele szokott halni - normális szociopatáknál más, de amilyen rakás szar vagy nálatok te leszel az áldozat. Szerintem ugyanis legközelebb Mercike még azelőtt eltöri az ujjaidat, hogy megint rájuk hívhatnád a kéket megvédeni téged
Elképzelem a járókelőket: egy transzvesztitának kinéző őrült csatakra ázva artikulálatlanul üvölt a telefonjának, hogy "ne hívogassál!" XD
Tényleg kár, hogy akkor rendőrt hívtak rá. Az ilyen pszichopatáknál csak akkor lehet bízni abban, hogy elpusztítják magukat, ha éppen fegyelmezni akarnak vele másokat. Ha ilyen lelkiállapotban csinálnak magukkal valamit (nevelő és nem öngyilkos célzattal), az könnyen elsülhet számukra rosszul is, mert nem tudják rendesen felmérni a veszélyt.
Nem igaz, Fifi? Neked is valami ilyesmi áll a 2011-es nagy eltűnésed mögött?
Bár aztán az se lepne meg, ha tényleg csak ez a lekezelő, atyáskodó, uralkodó feeling neked a szex.
Azért úgy a fincsi, ha elélvezéssel kombinálom :D
a kurva anyádat, te undorító geci, még szerencse, hogy senkinek nincs gusztusa hozzád érni
hehe
Ajvé a korcs egész délután erre fogja verni a döglött pitont
De :(
Hiányozni fog mindenkinek, az biztos. Kivéve talán a kórházi szobatársait, akik a végefelé már folyamatosan panaszkodtak a zsebrádiójából szóló hangos statikus zaj miatt, amiről a prof. a haláláig állította, hogy egy kevéssé ismert, korai norvég black metál album.
Ha fizetsz valakinek, hogy kiverje, akkor sem tudsz elélvezni, nyomorék. Tripla árat csengettél ki a cseh kurvának, mert úgy beégtél, hogy az előző nap fél óra alatt képtelen voltál eldurranni :D Betértél a hatágyas drezdai nyomorszállásodra oral jellyt zabálni és visszakullogtál, buzeráns :D
Szerintem ez a Kálmán meg Klára volt előtte. Legalábbis a hangja olyan.
Azért még ez a nyomi is mennyivel jobban udvarol mint a recskás a 2006-os hős szöveggel. Pedig ez is gázos fazon. Pár perc után elmeséli hogy videózza a saját recskázását.
jegyzetel
erről van valami linked?
Ez körülbelül az a szint most már, hogy "buta aki mondja" és nyelvetnyújtasz. Ezzel a szarral még az elsőéveseket se vezeted meg gyagyás.
Endre, az ilyen mondataidból válik egyértelművé, hogy soha nem volt részed normális/egészséges szexben. De még amúgy sem, hiszen a titokzatos buzis nudis társkeresős próbálkozásod sem vezetett semmi eredményhez, így maximum a tenyeredet kombinálod elélvezéssel és ez így van jól. Magányos kopaszodó negyvenes buzi sodi ASODI.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Endre, az összes ujjad megvan?
broni ♥
ott van a videóban amire előzményeztem..
9:00-tól panaszkodik hogy nem áll fel a fasza a sörtől rendesen. 9:40-től kezdi részletezni.
youtu.be/CD3TmvmLXmg?t=529
Persze, mint ahogy a Tálibok is megígértek sok mindent :)
Nem is tudom miért mutogatta a véres-szaros alsónadrágját a vonaton azzal a mondattal, hogy: "így legalább nem kellett fizetnem"
Naív balfasz vagy te
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
"2.500 EUR per hour" Ennyiért én is elmegyek travikurvának wazze! :D :D :D

Zseniális ez a stresszmentes nyugi. A vadászbikát kicsinálják a trollok, bizony :)
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
jégcsákány, tíz deka ólom, balta.
hát azért hetyetye
Azért jó látni, hogy shikerült "rendet raknia".
Ingatkanügyek
Egyetemen nem tanították
Jó lett volna ha lebassza az új flokker kameráját mert elvéti az ütést :)
Persze mert ha leborotválta a lábát Tibor előtte és nincs szőr rajta akkor az már úgy nem buzulás.
Az ogre meg leborotválta a seggèt, hogy asodi nembuzisan nyalhassa.
Egy borotvált fasz már tyeknyikailag és nyelvtanilag már majdnem egy pina.
Ez faszság, csak a sima heterok gondolják így. Én adott esetben még egyéb, mások által gusztustalannak tartott testrészektől sem zárkózom el, ha szimpatikus a kiszemelt hölgyemény, mert superstraight vagyok.
Nincs flokk nincs vélemény
ez a videó is el lett sodikázva...Mikorra igérted? múlt hétre?
Megint egy srác...
Neked komolyan nincs az érdeklődési körödben egyetlen nő sem...
Sprint hogy áll pedofil?
Kenyér és víz.
Úgy mint a piton.
Halott.
A mai interjú után volt egy kis pityergés, hogy most iderobbantál hergelni? :D
Majd 2.5 èv mulva, amikor még épp aktuális *pr
🕎Endigame🕎
Inkább csattintsd ki az autiexcelt, Gyagyás! Hogy áll a csövesidomítási táblázat? Márk törleszt rendesen?
Figyeljük a szóhasználatot?
Fincsi.
Nyelvtanilag akkor úgy érti, hogy odaveri majd felnyalja és ízlik neki.
Superstraight.
Jajj, annyira röhögök bazmeg. Pont egy hete kellett elmagyaráznom az unokahúgaimnak, hogy miért ül a néni a kamaraerdőnél műanyag széken az út szélén, és hogy mire vár :D :D :D
és mit mondtál? buszra? :D
hehe
nemreg keltem ki magambol en meg, hogy a cenzura elerte kamaraerdot.

a regi utcakepek meg jobbak voltak amugy mielott ujra volt fotozva, egő kukaknal melegedtek a kurvak. :)
Lemaradt, hogy haha
a delta elvitte az omegat
régebben csak hülyültem, nem komolyan gondoltam((((((((((
Rossz nick
Örebro
(
x17)
Dec 06, 2021 13:45:27
x17)
Hogy bármikor köze lett volna prostitúcióhoz, a Molnár F. Árpádnál határozottan tagadta.
neked sem lehet hinni egyetlen szavadat sem, ugyanez vonatkozik a caffkåra is. ennyike!
linzi fapóleon
(
x8)
Dec 06, 2021 13:48:43
x8)
Hogy bármikor köze lett volna prostitúcióhoz, a Molnár F. Árpádnál határozottan tagadta.
Lehet hogy ott letagadta, de tranyó liveban kétszer is hallottam a saját fülemmel amikor mondta hogy 500 ért nem szop le valakit (Jutka vágta a fejéhez) de hogy egy nullával többért beszélhetünk róla.
sodika
Dec 06, 2021 13:49:43
Dec 06, 2021 13:49:43
linzi fapóleon
(
x8)
Dec 06, 2021 13:50:38
x8)
Arra hogy Tibi mennyire férfias pedig van egy sztorim.
Amikor Tibi elkezdett live-ozni én akkor pont néztem egy időben. Már ott ment a trash csoportban a tippelés és a chat falon a felkérdezés hogy ő nem nő hanem férfi mert látszik rajta mindenki számára egyértelműen. Aztán került elő a Havas interjú, egész addig tagadta és folyamatosan ezzel piszkálták a nézők.
Amikor Tibi elkezdett live-ozni én akkor pont néztem egy időben. Már ott ment a trash csoportban a tippelés és a chat falon a felkérdezés hogy ő nem nő hanem férfi mert látszik rajta mindenki számára egyértelműen. Aztán került elő a Havas interjú, egész addig tagadta és folyamatosan ezzel piszkálták a nézők.
Tyodika2
Nyelvtanilag nem feltétlenül nem prostitúció. Kölcsönösen előnyös üzleti megállapodás. :)
gye mi jaz a pjostityútyijó? mity éjtyünk pjostityutyijó ajatt?
ascites
(
x57)
Dec 06, 2021 13:52:07
x57)
Félig-meddig húgyfolt
Minden tiszteletem trolléga, a tegnapi okádék lájvot még úgy is 3-4 alkalommal kikapcsoltam, hogy lekéstem az elejét. Teljesen nézhetetlen volt, tömény pszichózis, loppból loopba ugrált, megint szexuális vágyakat keltett benne, hogy nézik és tolta a faszmonológokat.
Akkora véres palacsintává válós pofáraesés lesz ebből, hogy megint eltűnik fél évre a végén, aztán valaki szpottolja a felújított Blahán.
linzi fapóleon
(
x8)
Dec 06, 2021 13:52:58
x8)
Nem más kérdés. Láttad a Kálmános videót? Amikor odament hozzá egy manus a parkban, végig volt liveozva ahogy bepróbálkozott nála és Tibi el is ment vele. Ahogy viszont a részletekre került a sor egyből lelőtte a live-ot. A párbeszédből egyértelmű volt hogy Tibinek kurvára nincs kedve hozzá, de megcsinálta. Ugyan miért?
sodika
Dec 06, 2021 13:53:49
egész addig tagadta és folyamatosan ezzel piszkálták a nézők.
Én sem értettem, hogy miért nem vette bóknak, hogy Villám nőként akarta megverni, de elmondása szerint nagyon sokan nincsenek tisztában a státuszával, amikor személyesen találkozik velük.
Dec 06, 2021 13:53:49
bojlertestű piton
(
x1)
Dec 06, 2021 13:55:53
x1)
Az együttérző sodi szerint bók, ha egy trafót nőként akarnak megverni. Hiszen sokkal rosszabb, ha úgy verik meg, mintha férfi lenne. Piszony!
Érdeklődő
(
x6)
Dec 06, 2021 13:56:02
x6)
Mindenki, aki nem vak, és nem mélyigénytelen, pontosan tudja elsőre, hogy egy koszos, igénytelen kasztrált férfi, és undorodva fordul el.
De nincs mit tenni, neked ez a zsánered, nem akarom én eloszlatni a szerelem rózsaszín ködét. :)
JuDKa
(
x1)
Dec 06, 2021 13:56:05
x1)
Ugyan az a tranyó angolnázása, mint amit te lenyomtál az ukrán kurvánál.
Berci bácsit ápolni kellett, de ha már ott van, hát leis ápolja. Ez nyelvtanilag ápolás.
broni ♥
Berci bácsit ápolni kellett, de ha már ott van, hát leis ápolja. Ez nyelvtanilag ápolás.
trolléga
(
x30)
Dec 06, 2021 13:56:10
x30)
bóknak venni. hogy nőként meg akarta verni.
hát valóban, ezt én sem értem sneci. a kurva anyád, nincs megoldandó ticketed? takarodj innen máshova loopolni a tranyó barátnődről
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
x2)
Milyen státuszával? Hogy egy mentálisan beteg férfi, akinek szétdarabolták a péniszét és befordították azt a saját testébe?
stressznélküli nyugi
(
x2)
Dec 06, 2021 13:56:50
x2)
Nem, abszolút semmi olyasmit, amit zaklatóan kezdeményezni terveznék.
Angolnázás level 1000.
Streamer Koldus
(
x2)
Dec 06, 2021 13:58:26
x2)
Hát az biztos, hogy te 5000 euroért megdugnád, ez a tegnapi adásból kiderült. Ezek szerint a befordított faszú pasik az eseteid.
linzicsibe
(
x2)
Dec 06, 2021 13:59:52
x2)
Persze, hogy ez a zsánere, hiszen a superstraight fatászbika nem lehet csőbuzi, ha egy JOGILAG és NYELVTANILAG nővel akar dugni. Hahó!
SyntaxError
(
x24)
Dec 06, 2021 14:00:18
x24)
Szerintem ezzel a tranyó dologgal csak a pedó dologról akar terelni.
Elvileg - az autista agya szerint - faszpinával basztatni még mindig jobb, mint a gyerekekkel.
Erre megy ki az egész.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Elvileg - az autista agya szerint - faszpinával basztatni még mindig jobb, mint a gyerekekkel.
Erre megy ki az egész.
Magyarország rémálma
(
x7)
Dec 06, 2021 14:00:34
x7)
én is tetováltatni szoktam, amikor dögrováson vagyok
hehe
Autismus Maximus
(
x16)
Dec 06, 2021 14:01:55
x16)
Meghalt kóbor jános!
trolléga
(
x30)
Dec 06, 2021 14:02:17
x30)
Szerintem ezzel a tranyó dologgal csak a pedó dologról akar terelni.
Erre megy ki az egész.
Erre megy ki az egész.
amúgy ja, tök elsikkadt témák pl a kirúgásocska meg az ismét megszellőztetett tini nudista kép
Magyarország rémálma
(
x7)
Dec 06, 2021 14:03:55
x7)
Meghalt kóbor jános!
bronira gondoltam ma, amikor olvastam a hírt, hogy most tényleg
Érdeklődő
(
x6)
Dec 06, 2021 14:04:07
x6)
Én is mindig így csajoztam, először elkértem a személyit. És ha bele volt írva, hogy NŐ, akkor már nem érdekelt, ha a kiválasztott királykisasszony öblös hangon üvölti az utcán, hogy 'A FASZOMAT BELÉDVEREM, TE GECI, HÁT MEGBASZLAK A KURVANYÁD!"
Nem érdekelt a férfias külseje, a csimbókos zsíros haja, a kőműves sörhasa sem. Hát ott van, hogy NŐ, benne van a személyiben!
linzi fapóleon
(
x8)
Dec 06, 2021 14:05:17
x8)
Kár hogy ez a gyökér nem ugrott le a hídról ezután az örjöngés után. Fenyegetőzött az öngyilkossággal de valamelyik hülye néző ráhívta a rendőröket akik elvitték.
www.youtube.com/watch?v=lg3McfX53Nc
www.youtube.com/watch?v=lg3McfX53Nc
ascites
(
x57)
Dec 06, 2021 14:06:04
x57)
Tényleg púp, van az a debil elgondolásod, amit előszeretettel hajtogatsz mostanában, miszerint azt tapasztaltad, hogy eddig mindig mindenkit megnyugtatott, ha a vállára raktad a kezed, ezért másztál rá a délszláv srácra is (tudod, amelyiknek az öreg haverja a szemedbe mondta, hogy első ránézésre is látszik, hogy buzi vagy).
Ez most hogy jött újra elő ez a gondolat? Azt hiszed hihető, ha erre fogod, hogy meg akarsz tapogatni valakit? Már Andinál megtanultad, hogy az emberek gyűlölik, ha hozzájuk érsz:

Az egyetlen mákod, hogy kétségbeesve próbálják visszafogni az ökölbeszorított kezüket, nehogy ők is korrigálják a bohócorrodat, mint Andi :D
Ez most hogy jött újra elő ez a gondolat? Azt hiszed hihető, ha erre fogod, hogy meg akarsz tapogatni valakit? Már Andinál megtanultad, hogy az emberek gyűlölik, ha hozzájuk érsz:

Az egyetlen mákod, hogy kétségbeesve próbálják visszafogni az ökölbeszorított kezüket, nehogy ők is korrigálják a bohócorrodat, mint Andi :D
PúpszásziVámpír
(
x10)
Dec 06, 2021 14:06:50
x10)
Kár hogy ez a gyökér nem ugrott le a hídról ezután az örjöngés után. Fenyegetőzött az öngyilkossággal de valamelyik hülye néző ráhívta a rendőröket akik elvitték.
youtube.com/watch?v=lg3McfX53Nc
A tökéletes nő!!!
Magyarország rémálma
(
x7)
Dec 06, 2021 14:08:26
x7)
ezt hol lehet megnézni?
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 06, 2021 14:09:02
x38)
Te is tagadod a státuszodat, te púpos korcs!
Fiatal fiúkra vered a faszodat évtizedek óta, és ezzel Aaron Cute is egyet ért! Mégsem mondod meg kerek perec, hogy egy pedofil buzi vagy! Pedig neked ez a státuszod, tessék szépen büszkélkedni vele!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Fiatal fiúkra vered a faszodat évtizedek óta, és ezzel Aaron Cute is egyet ért! Mégsem mondod meg kerek perec, hogy egy pedofil buzi vagy! Pedig neked ez a státuszod, tessék szépen büszkélkedni vele!
echelon mérnök
Dec 06, 2021 14:09:47
Endre,
ne foglalkozz a trollokkal, csak így tovább. Mindennap stream, szép lassan felmegy a nézettséged.
Az edzés baromság, nem csinálod jól, kevés az izommunka, kb fele ilyen gyorsan kellene csinálnod mindent.
A beszélgetős vonalat kellene tolnod, még a vlogos baromkodás se kellene, túl sokat elvesz az idődből. Csak így spontán sörözgetve toljad továbbra is!
Kommentelhetnél híreket, 444.hu, origo.hu, 24.hu, index.hu címlapos cikkeket két-három mondattal. Mutogathatnál cáfolatokat is, kifejthetnéd, hogy mit gondolsz.
Persze azért dögölj meg hamar te pedofil, kár beléd az oxigén.
ne foglalkozz a trollokkal, csak így tovább. Mindennap stream, szép lassan felmegy a nézettséged.
Az edzés baromság, nem csinálod jól, kevés az izommunka, kb fele ilyen gyorsan kellene csinálnod mindent.
A beszélgetős vonalat kellene tolnod, még a vlogos baromkodás se kellene, túl sokat elvesz az idődből. Csak így spontán sörözgetve toljad továbbra is!
Kommentelhetnél híreket, 444.hu, origo.hu, 24.hu, index.hu címlapos cikkeket két-három mondattal. Mutogathatnál cáfolatokat is, kifejthetnéd, hogy mit gondolsz.
Persze azért dögölj meg hamar te pedofil, kár beléd az oxigén.
Dec 06, 2021 14:09:47
Sodi első csótánya
(
x1)
Dec 06, 2021 14:11:19
x1)
Egy igazi bebaszós live kellene Sodi, 2-3 fajta tömény, 10 sör, egy kamera eléd, egy pedig fel a sarokba.
berlini_vlogger
(
x1)
Dec 06, 2021 14:13:56
x1)
Ez az új koncepció arról, hogy mi lehet a fejemben?
A fejedben fiatalkorú, nudista, nem feltétlen csak farokkal rendelkező gyerekedk kapaszkodnak egymás farkában, és a nem vagyunk mi buzik-at énekelve táncolják körbe a karámodat. De ez egy másik történet.
Ettől még te mondtad, hogy bejön a faszicsaj lába, és rávernéd. Ráadásul hetek óta mással se foglalkozol. Nem baszol át senkit
linzicsibe
(
x2)
Dec 06, 2021 14:13:57
x2)
Mert nem a lényegre figyelsz, ezért lehet az, hogy endre jobb nálad, mivel ő csak egy dologra figyel, hogy jogilag nő-e az illető, míg te csak a jelentéktelen külsőségekkel foglalkozol. Tessék tanulni és fejlődni!
linzi fapóleon
(
x8)
Dec 06, 2021 14:18:48
x8)
Én nagyon remélem hogy megvalósul sodi álma, importál egy 16 éves cigánylányt valamelyik borsodi faluból. ... Csakhogy ezek a lányok hoznak magukkal némi szocializációt és skilleket és remélem legalább így meg fogja sorozni a recskást mint ez a kis kreol csaj a másikat:
youtu.be/eknjgBym0OM
Trutymót is sorra csicskították a csajok ahogy megismerték. Többek között a kancsiszemű Hajni, de a Wishes Barbi az verte is konkrétan.
Élvezetes évad lenne!
Penzmento
(
x6)
Dec 06, 2021 14:18:54
x6)
Gyanúsan csendben van broni.
Csak nem Kóbor János = ?
🕎Endigame🕎
Csak nem Kóbor János = ?
berlini_vlogger
(
x1)
Dec 06, 2021 14:20:14
x1)
Ilyenekben NEM gondolkodom, erről szólt a mondat.
Akkor mi a jó kurva anyádnak nem azt írtad?
Mármint persze nem mintha nem tudnánk pontosan miért. Így később majd megpróbálkozhatsz nyelvtani érvelésekkel amikor kiderül, hogy de. Mert te is tudod ahogy mi is, hogy pedig igencsak de, gondolkodsz ilyenekbe.
Bár aztán az se lepne meg, ha tényleg csak ez a lekezelő, atyáskodó, uralkodó feeling neked a szex. Viszont az ilyesmibe előbb-utóbb valaki bele szokott halni - normális szociopatáknál más, de amilyen rakás szar vagy nálatok te leszel az áldozat. Szerintem ugyanis legközelebb Mercike még azelőtt eltöri az ujjaidat, hogy megint rájuk hívhatnád a kéket megvédeni téged
JuDKa
(
x1)
Dec 06, 2021 14:21:26
x1)
Láncos sapkás fiúk!
Navahók, apacsok, szíúk!
broni ♥
Navahók, apacsok, szíúk!
Tanulási Görbe
Dec 06, 2021 14:22:33
El adó! Nem tudom hogy mennyit ér, 50-60 éves lehet. Belseje szalma és fa jó sujos.
Dec 06, 2021 14:22:33
Penzmento
(
x6)
Dec 06, 2021 14:22:36
x6)
Kütyü-alert! Lepd meg magad egy ilyennel Karácsonyra!
444.hu/2021/12/06/legalizaltak-az-eutanazia-dobozt-svajcban
🕎Endigame🕎
444.hu/2021/12/06/legalizaltak-az-eutanazia-dobozt-svajcban
ascites
(
x57)
Dec 06, 2021 14:24:49
x57)
Elképzelem a járókelőket: egy transzvesztitának kinéző őrült csatakra ázva artikulálatlanul üvölt a telefonjának, hogy "ne hívogassál!" XD
Tényleg kár, hogy akkor rendőrt hívtak rá. Az ilyen pszichopatáknál csak akkor lehet bízni abban, hogy elpusztítják magukat, ha éppen fegyelmezni akarnak vele másokat. Ha ilyen lelkiállapotban csinálnak magukkal valamit (nevelő és nem öngyilkos célzattal), az könnyen elsülhet számukra rosszul is, mert nem tudják rendesen felmérni a veszélyt.
Nem igaz, Fifi? Neked is valami ilyesmi áll a 2011-es nagy eltűnésed mögött?
sodika
Dec 06, 2021 14:25:12
Bár aztán az se lepne meg, ha tényleg csak ez a lekezelő, atyáskodó, uralkodó feeling neked a szex.
Dec 06, 2021 14:25:12
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 06, 2021 14:27:13
x38)
Válaszolj, korcs! Miért tagadod az egyértelmű státuszodat, hogy te fiatal fiúk képeire vered a faszodat?!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Magyarország rémálma
(
x7)
Dec 06, 2021 14:27:26
x7)
a kurva anyádat, te undorító geci, még szerencse, hogy senkinek nincs gusztusa hozzád érni
trolléga
(
x30)
Dec 06, 2021 14:28:15
x30)
Ajvé a korcs egész délután erre fogja verni a döglött pitont
Presser Gábor
Dec 06, 2021 14:28:41
Gyanúsan csendben van broni.
Csak nem Kóbor János = ?
Csak nem Kóbor János = ?
De :(
Hiányozni fog mindenkinek, az biztos. Kivéve talán a kórházi szobatársait, akik a végefelé már folyamatosan panaszkodtak a zsebrádiójából szóló hangos statikus zaj miatt, amiről a prof. a haláláig állította, hogy egy kevéssé ismert, korai norvég black metál album.
Dec 06, 2021 14:28:41
ascites
(
x57)
Dec 06, 2021 14:30:48
x57)
Ha fizetsz valakinek, hogy kiverje, akkor sem tudsz elélvezni, nyomorék. Tripla árat csengettél ki a cseh kurvának, mert úgy beégtél, hogy az előző nap fél óra alatt képtelen voltál eldurranni :D Betértél a hatágyas drezdai nyomorszállásodra oral jellyt zabálni és visszakullogtál, buzeráns :D
linzicsibe
(
x2)
Dec 06, 2021 14:34:09
x2)
Szerintem ez a Kálmán meg Klára volt előtte. Legalábbis a hangja olyan.
linzi fapóleon
(
x8)
Dec 06, 2021 14:36:30
x8)
Azért még ez a nyomi is mennyivel jobban udvarol mint a recskás a 2006-os hős szöveggel. Pedig ez is gázos fazon. Pár perc után elmeséli hogy videózza a saját recskázását.
tyodika
Dec 06, 2021 14:38:15
jegyzetel
Dec 06, 2021 14:38:15
Laci csaja
Dec 06, 2021 14:39:48
erről van valami linked?
Dec 06, 2021 14:39:48
berlini_vlogger
(
x1)
Dec 06, 2021 14:41:38
x1)
Ez körülbelül az a szint most már, hogy "buta aki mondja" és nyelvetnyújtasz. Ezzel a szarral még az elsőéveseket se vezeted meg gyagyás.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Dec 06, 2021 14:48:12
x13)
Endre, az ilyen mondataidból válik egyértelművé, hogy soha nem volt részed normális/egészséges szexben. De még amúgy sem, hiszen a titokzatos buzis nudis társkeresős próbálkozásod sem vezetett semmi eredményhez, így maximum a tenyeredet kombinálod elélvezéssel és ez így van jól. Magányos kopaszodó negyvenes buzi sodi ASODI.
JuDKa
(
x1)
Dec 06, 2021 14:49:38
x1)
Endre, az összes ujjad megvan?
linzi fapóleon
(
x8)
Dec 06, 2021 14:59:31
x8)
barnaszemű twink linzben
Dec 06, 2021 15:00:50
Dec 06, 2021 15:00:50
linzi fapóleon
(
x8)
Dec 06, 2021 15:01:49
x8)
erről van valami linked?
ott van a videóban amire előzményeztem..
9:00-tól panaszkodik hogy nem áll fel a fasza a sörtől rendesen. 9:40-től kezdi részletezni.
youtu.be/CD3TmvmLXmg?t=529
rBali
(
x24)
Dec 06, 2021 15:02:21
x24)
Persze, mint ahogy a Tálibok is megígértek sok mindent :)
Nem is tudom miért mutogatta a véres-szaros alsónadrágját a vonaton azzal a mondattal, hogy: "így legalább nem kellett fizetnem"
Naív balfasz vagy te
Nemfatyle
(
x7)
Dec 06, 2021 15:02:23
x7)
Sneci, rendeltél már edzős felszerelést, vagy hazudtál megint?
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
linzi fapóleon
(
x8)
Dec 06, 2021 15:03:15
x8)
www.happyescorts.com/beri-mrk-e132209
Ráadásul Mrk, tehát valszeg Márk. :)
Ráadásul Mrk, tehát valszeg Márk. :)
"2.500 EUR per hour" Ennyiért én is elmegyek travikurvának wazze! :D :D :D
gobesug
(
x30)
Dec 06, 2021 15:04:21
x30)

rBali
(
x24)
Dec 06, 2021 15:09:51
x24)
Zseniális ez a stresszmentes nyugi. A vadászbikát kicsinálják a trollok, bizony :)
Schwezoff Dávid
(
x6)
Dec 06, 2021 15:16:01
x6)
Ez az új koncepció arról, hogy mi lehet a fejemben?
jégcsákány, tíz deka ólom, balta.
sodi német CV-je
Dec 06, 2021 15:19:18
na miújság te szekrénybuzi? sprint jól halad? főnököcskéddel is volt egy sör mellett 20perces beszélgetés? vagy azt már megejtettétek, és a felmondási időt tölti a hikomat sodi? :)
Szándékosan basztátok szét a stream-et, aztán még pofázol?
Dec 06, 2021 15:19:18
Ásó27
(
x68)
Dec 06, 2021 15:22:42
x68)
Amikor meglátom a pedofil sodi vekni fejét
Mifaaaaaaaaaaaan
seymour schwartz
(
x6)
Dec 06, 2021 15:26:27
x6)
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 06, 2021 15:29:04
x19)
Egyetemen nem tanították
linzi fapóleon
(
x8)
Dec 06, 2021 15:32:44
x8)
Jó lett volna ha lebassza az új flokker kameráját mert elvéti az ütést :)
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 06, 2021 15:39:26
x19)
Mai tanítás:
Tibor nevű férfi lábtetkójára recskázni az superstraight.
linzi fapóleon
(
x8)
Dec 06, 2021 15:42:53
x8)
Mai tanítás:
Persze mert ha leborotválta a lábát Tibor előtte és nincs szőr rajta akkor az már úgy nem buzulás.
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 06, 2021 15:47:08
x19)
Az ogre meg leborotválta a seggèt, hogy asodi nembuzisan nyalhassa.
stressznélküli nyugi
(
x2)
Dec 06, 2021 15:48:22
x2)
Ne bántsuk Endrét, lehet csak annyi történt, hogy a straight és a gay kifejezések keveredtek meg a vekni fejében. Ezt sem tanították neki az egyetemen!
Kenyér és víz.
trolléga
(
x30)
Dec 06, 2021 15:52:39
x30)
amúgy endike az hogy lehet, hogy tényleg bármilyen témában a legalja/legnépszerűtlenebb véleményt képviseled?

tyodika
Dec 06, 2021 15:52:45
Egy borotvált fasz már tyeknyikailag és nyelvtanilag már majdnem egy pina.
Dec 06, 2021 15:52:45
ál-sodika
Dec 06, 2021 16:00:01
amúgy endike az hogy lehet, hogy tényleg bármilyen témában a legalja/legnépszerűtlenebb véleményt képviseled?
Ez faszság, csak a sima heterok gondolják így. Én adott esetben még egyéb, mások által gusztustalannak tartott testrészektől sem zárkózom el, ha szimpatikus a kiszemelt hölgyemény, mert superstraight vagyok.
Dec 06, 2021 16:00:01
echelon mérnök
Dec 06, 2021 16:01:11
Erről a ráverné Sodi egy férfi lábára dologról valahogy mindig blogina meg a fénylény története jutt eszembe....
Dec 06, 2021 16:01:11
sodika
Dec 06, 2021 16:01:38
Szerintem Rittenhause ügyben az önvédelem a népszerű vélemény.
Dec 06, 2021 16:01:38
trolléga
(
x30)
Dec 06, 2021 16:03:25
x30)
Nincs flokk nincs vélemény
púpostulok
(
x2)
Dec 06, 2021 16:03:43
x2)
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 06, 2021 16:04:19
x19)
Megint egy srác...
Neked komolyan nincs az érdeklődési körödben egyetlen nő sem...
Érdeklődő
(
x6)
Dec 06, 2021 16:05:34
x6)
Azoktól kérdezem, akik követik a tranyó sztrímjeit: megint volt vad szex a cigány Dzsókerrel?
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 06, 2021 16:05:42
x38)
Kiverted Rittenhousera is? Ő is tinifiúcska, tudjuk, hogy ezért érdekel téged!
stressznélküli nyugi
(
x2)
Dec 06, 2021 16:05:46
x2)
Sprint hogy áll pedofil?
-
Dec 06, 2021 16:05:53
Most így nézegetem ennek a Tibornak a videóit, és az az érzésem, hogy ez csak azért operáltatta át magát, mert egyáltalán nem tudott megfelelni férfiként, így dolgozta fel ezt a kudarcot vagy fasz tudja. Havas műsorában ez egy ilyen megszeppent balfasznak tűnik, nyoma nincs benne ennek az agressziónak, ami manapság tombol benne. Tisztára, mint a South Parkban, amikor egy faszi magát tranyónak kiadva megnyeri az összes női számot. Tibike a férfiak között elnyomott volt, nőként viszont lehet kemény.
Dec 06, 2021 16:05:53
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 06, 2021 16:06:40
x19)
Sprint hogy áll pedofil?
Úgy mint a piton.
Halott.
ascites
(
x57)
Dec 06, 2021 16:07:08
x57)
A mai interjú után volt egy kis pityergés, hogy most iderobbantál hergelni? :D
Penzmento
(
x6)
Dec 06, 2021 16:16:12
x6)
Majd 2.5 èv mulva, amikor még épp aktuális *pr
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 06, 2021 16:18:38
x37)
Inkább csattintsd ki az autiexcelt, Gyagyás! Hogy áll a csövesidomítási táblázat? Márk törleszt rendesen?
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 06, 2021 16:21:35
x19)
Figyeljük a szóhasználatot?
Fincsi.
Nyelvtanilag akkor úgy érti, hogy odaveri majd felnyalja és ízlik neki.
Superstraight.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 06, 2021 16:21:47
x37)
Jajj, annyira röhögök bazmeg. Pont egy hete kellett elmagyaráznom az unokahúgaimnak, hogy miért ül a néni a kamaraerdőnél műanyag széken az út szélén, és hogy mire vár :D :D :D
Ásó27
(
x68)
Dec 06, 2021 16:22:20
x68)
Minden este 4 órát elbaszol az életedből 0 forint donétért. Ez már a SHIKER?
Mifaaaaaaaaaaaan
Magyarország rémálma
(
x7)
Dec 06, 2021 16:24:38
x7)
és mit mondtál? buszra? :D
linzi fapóleon
(
x8)
Dec 06, 2021 16:26:26
x8)
Ez régi, de kb olyan tehetségesek mint sodi abban hogy maga leakeli a kényes dolgait:
[https://img.sodika.dk/imgur.com/2LwbhAJ.jpg]
[https://img.sodika.dk/imgur.com/2LwbhAJ.jpg]
linzi fapóleon
(
x8)
Dec 06, 2021 16:27:07
x8)
fuck, béna voltam mert másra is figyeltem:
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 06, 2021 16:28:45
x19)
Most nézem trashbe a videót ahol a pedofil a senior programozót SZENYOR-nak ejti.
gobesug
(
x30)
Dec 06, 2021 16:29:56
x30)
nemreg keltem ki magambol en meg, hogy a cenzura elerte kamaraerdot.

a regi utcakepek meg jobbak voltak amugy mielott ujra volt fotozva, egő kukaknal melegedtek a kurvak. :)
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 06, 2021 16:31:41
x19)
Most nézem trashbe a videót ahol a pedofil a senior programozót SZENYOR-nak ejti.
Lemaradt, hogy haha
broni
(
x45)
Dec 06, 2021 16:31:51
x45)
meghalt kóbor jános
broni
(