És ez csak a cella, ahova egésznapra elzárva még a tömeggyilkos életfogytosok sincsenek alapjáraton, van nekik társalgó, könyvtár, imaszoba, stb.
Btw a cigó-galló, dőrpe, márkyca, deficás, stb soha le nem törlesztett kölcsönöket ki is felejtettem.... vajon kamatos kamatokkal együtt ezek mennyit vihettek már el évek alatt összesen? :)
Hogy minek vesz egy IT-s PS5öt, mikor a kibaxott videokártya úgy tartja az árát, mintha valami állampapír lenne, az már szóra sem érdemes..
..pont annak mint drónt meg rajztáblát, meg stb.
Hitelből..! "mert KELL!!!".
Kár, hogy rollert végül nem vett hitelre, részegen kurva viccesen összetörte volna már vagy a gépet, vagy magát is.
Én a retardra tippelek.
A korcs nagyon fosik, hogy kiderülnek a részletek, könyörgött a trafónak, hogy váltsanak témát és majdnem bőgött is. Az nem érdekelné, ha a csajt szimplán betámadnák a trollok. Ha már elvesztette, szedjék is szét, ezt gondolta az Ebcontnál is.
De Anikóval valami más van. Őt nem akarja kitenni a trolloknak, mert van nála valami, ami kínos lenne, ha kiszivárog, nem akarja bosszantani. Loopolt a nőnek, talán faszverős videókat is küldött, de arra önmagában büszke lenne. Megszoktuk, hogy csak kurvával tudja hírbe hozni magát, ezt sem szégyellené túlságosan.
Mitől fosol, Fifi? Megmondtad neki, hogy buzi vagy és nem kell félnie tőled, nem akarod megfarkalni, csak hordani a buziszaunákban és menekülni a magány elől? Megkérted a nénit, hogy legyen az anyukád? Ez nem csak a trollok felé lenne kínos, hanem a tranyó felé is.
Időgép rovat:
Gyere Sodi, nevess te is velünk, ne legyél egy besavanyodott fasz.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Micsoda oszcilloszkópja van a minicigónak.
Kár érte, hogy full skizó, és összeférhetetlen.
A tudása és a képességei egy egészen normális nyugati alsó középosztálynak megfelelő életre elegendőek lennének, ha nem lenne egyébként teljesen elmebeteg.
Köszi, az EBCONT-os facebook oldalt kapott egy linket, plusz pár screenshot-ot csak a korrektség kedvéért:

Érdemes lenne meginterjúvolni a hölgyet
Szerintem simán csak pénzt küldött neki, és nem keveset. Ezt lehetôség szerint titkolná elôlünk, a tranyó elôl, de legfôképp Golda elôl.
Sőt, az Ebcont finanszírozta az utazást, amikor az aprógigánnyal hintózott, hahó!
Mostanra a tranyó, és maga a recskás is megerősítette a következőket:
A ebcont exmelócsá, a nyáron kezdett és nov 24 környékén rúgták ki a lassú betanulása miatt. Hatalmas pénzre akasztotta le őket (december még fizetik és még ezen felül is 30 vagy 60 napi végkielégítés) és viszonylag gyorsan talált új munkát is, ahol januárban kezd.
Mintha azt is sugallta volna, hogy az új munka nem linzi, de ez csak tipp egyelőre.
Kérlek, csak akkor csinálj bármit IRL, ha képes vagy legalább alapszinten követni az eseményeket.
A vaktában zaklatások szülik a kontraproduktív bebetonozásokat, eszetlen triggereléseket, ahol gyagya az áldozat szerepét játszhatja.
Az EBCONT-tól már lapátra tették, felmondási idejét tölti.
Nyilván kapott kedvességet, csak tűnjön el. Év végéig állomány, vele valamiféle pulykapénz, 13. havi pénz, stb.
Ez most veszélybe került, sőt akár hitelrontási per, azonnali lapátra tétel van kilátásban, mert egy védekezésre képtelen nőt terrorizált céges logó alatt, nagy nyilvánosság előtt.
Kár ezt már túlpörögni, túllevelezni, ez már lefutott, néha a kevesebb több.
Inkább a többi fronton kell tényfeltárást-felderítést végezni (szükség szerint:szomszédok véleménye a balhékról, polizei értesítése őrjöngés esetén, új melócsá megtalálása, stb)....ha jó németes vagy.
Google fordítóval semmit, azt te sem vennéd komolyan, ha halandzsa magyarsággal írna valamiket valaki.
NSZKSZ!
Mintha azt is sugallta volna, hogy az új munka nem linzi, de ez csak tipp egyelőre.
Persze, hát a mostani is düsseldorfi!! sodi soha se hazudik!
nem lehet már nem saját videok alá feliratot írni, ez szomorú
le vagy tiltva, kurva anyád
Nem szabad túltolni tényleg. Szerintem most annyi tényfeltárás elég volt amit csináltunk. A velük megosztott tematikus Endre videója remélhetően ellensúlyozza majd a hetyetye videót.
Nekem az lenne a tippem hogy a cégcsoport többi tagját kéne célozni ahol már dolgozott, lássák a tulajok hogy kellemetlen a pite és nem érdemes átpakolni egy másik céghez ezt a büdösszájú kontárt.
*még ennél is szarabb sorsot érdemlő pedofil nőverővel
"Vettem viagrát, de otthon hagytam! Kurvaélet!"
Nyelvtanilag lehet de a főszabály szerint nem! Hetyetye.
Whatkibaszás? Csak segítünk megtalálni a társadalomban a neki való helyet a Blaha Lújza téren.
Whatkibaszni? Felfelé buktatjuk asodit.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
rosszul látod, a jobb sorsra érdemes fiatalembert vissza akarjuk vezetni a helyes útra, mert nagyon rossz útra tévedt.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Más szóval, csakúgy, ahogy az ebcont-nak, a tranyónak is kárt okoz. Előbbinek a live-ozással, utóbbinak a live-ozás tiltásával.
És a végén lehet, hogy mind a kettőnek fizetni is fog.
Mi ez ha nem shiker?
Ma nagyon benne vagyok ebbe a mémesítésben, úgyhogy a vizuálisabb hallgatók kedvéért:
Itt van ő 0-24-ben, ne aggódj.

kikmakukk!?
Ámen :D
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Mercedes óvása = Ebcontos pékűjjünkki levél.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Bassza meg... lebuktam... én is Sodi vagyok :,(
... ahogy itt mindenki ...
Indítsd már el a lájvot gnóm geci!!
Ez butaság! Mindenki dögöljön meg! Butaság!
Ah men.
Megint buziskodsz?
Hallod Merci? Verd ki a fogyatékból a pénzed! 300 euró alatt meg se állj! Plusz kamatok!
Ingatkanügyek
Mikor tanulsz már meg gépelni, te foggyos?
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
Javítva:
dik more
Tévedsz. Műveltségi vetélkedőt játszanak.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Ha sunyiskodnak akkor szerintem van ok aggódni, hogy elsumákolják a dolgot.
Nyugaton se ismeretlen fogalom a sunnyogás vagy a képmutatás.
Uh, elég durva, sokszálú és gazdag cselekményű vonulat volt, még összefoglalni is csak részletekben lehet. Íme a nagy kidobás másnapjáig történtek.
Okt. 24. (vasárnap) békében telt, a tranyó azt állította, hogy azért nincs lájv, mert pihennek.
Okt.25-én (hétfőn) egy troll kirakta az x-faktor facebook oldalán lévő friss mercis poszt alá a verekedős lájvot (mert ugye a tranyó 23-án volt a tévében, így aktuális volt a fb-on, a fórumon kb. innentől lehet követni az eseményeket, képek is vannak az x-faktoros fboldalról is: forum.sodika.org/index.php?pageNo=7921). A fórumon ezen felül elindult a szervezkedés is, hogy minél több bulvárlap értesüljön az október 23-i ünnepi lájvról és kijött az ágyi poloskás szócikk is. A falka esti lájvja egy dögunalmas, zöld háttér előtti másnaposan alkoholizálós rövid beszélgetés volt (trashvod.com/w/wLNrSNZnbUt1R7vNjy5u88). Jutkát nem mutatták, úgyhogy páran frászban voltunk, hogy újabb agyvérzésig verték szombaton és nem merik mutatni, de akármi is volt, végül túlélte (később kiderült, hogy a korcs szombaton erőszakkal befogta Jutka száját). Elhangzott a lájvban, hogy Golda nem tervez jönni a púposhoz az idén, illetve hogy gond van a melóhelyen: a púp nem volt képes beállítani a dátászájntisztes fejlesztői környezetet és azt hazudta, hogy dokumentációt olvasott, de a főnökúrnak nem tetszett. A sztrímen látszott az is, hogy a korcs próbálja játszani az agyát a tranyónak (példásan angolnázott, hogy ne kelljen elismernie, hogy a sok pénzért vett vr-os mókusos játék 7 éveseknek van).
Okt. 26-án (kedden) megtudtuk, hogy a korcs napi rendszerességgel masztizik a trashvod előtt. Este volt egy „csöves ps5-öt unboxingol” videó (https://trashvod.com/w/wGAgzA6Q49H7aMXmxmGTiW), illetve egy Merci-Sneci játszik is (trashvod.com/w/9u1SneqazUkQQw4zXTmRiS), ismét zöld háttér előtt. A púpos napszemcsiben nyomta (később kiderült, hogy beroppant a gyerekszemüveg és újat kellett csináltatnia, de nem lecserélte, hanem egy ugyanilyet vett). A sztrím csúcspontja az volt, hogy a pedagógus korcs hídangolnáskodni próbált a csövik között, mert állóháború alakult ki amiatt, hogy Jutkának yt-on küldtek 46.500 ft donétot. A púpos ugyanis azt ígérte, hogy amit neki küldenek, azt nettóban odaadja Jutkának kézbe. (Ez a kép leírja a sztrímet: forum.sodika.org/?pageNo=7927&highlight=808001#comment-808001). Volt még "utoljára kérlek Sodi, ne fogdoss" is. Aztán bekövetkezett a vég kezdete: a szomszéd először átkopogott, majd kaputelefonon próbálkozott. A tranyó lepattintotta (magyarul: "oké akkor viszontlátásra"), a takonygerincű pedig megszakította a sztrímet.
Okt.27-én (szerdán) aztán megtörtént AZ ESEMÉNY, melyet több sztrímen keresztül, időnként egymással párhuzamosan követhettük, de később is borultak új infók a nem szokványos munkanapról. Később tudtuk meg például, hogy előző este Sneci annyira fosott a szomszédoktól, hogy reggel vett 2 üveg piát és 2 merci csokit, amit a közvetlen szomszédjai lábtörlőjére helyezett. Az egyikőjük elfogadta az ajándékot, a másik visszaadta. A terv szerint délben a korcs hazament volna zabálni az üres Ebcont irodából, de a trafóék hiába vártak rá, úgyhogy belőtték a lájvolt (trashvod.com/w/cX6NsvRqTu9VywqdmFkQYw). Minden nézőnek elment az étvágya.
A délután folyamán megvolt az 1. rendőrjárás is a Götestrasszén: a faszpinás példát vett Villámról, bement a Billába és ellopott egy üveg Red Labelt. A dolgozók elkapták, elvitették a kékekkel, ahol előadta, hogy délelőtt tisztességes pénzért vették az alkoholt. Hazavitték és mivel Sneci be tudta mutatni a reggeli számlát, elengedték és megtarthatta a piát. Tegnap derült ki, hogy a Billából azért kitiltották a csöveseket, szinte biztos, hogy lopás volt [majd megkeresem az ezt elemző kommentet és berakom a további eseményeket taglaló összefoglalásba].
Este a púpos a délutáni rendőri vegzálásra regeneráló faszlóbálással reagált, otthagyta a bogarasékat a lopott, illetve a visszaadott whiskeyvel (utóbbinak 21:18-kor már csak a fele volt meg), meg egy gallon sörrel. Mikor elment, a saját csatornáján berakta Jutkát pénzt koldulni (https://trashvod.com/w/kQEyYzcsrQ2rbVDVq3G7bh ), de a trafó is lőtte a lájvot (https://trashvod.com/w/pKunNCL88udvNSxe3tztse). A rövidből természetesen vita kerekedett, amiből 21:35 körül vérző tranyópofa, majd brutális jutkaverés származott. Sneci először a kondiból röhörészve nézte az eseményeket és az öltözőből közvetített fb-on (https://trashvod.com/w/og6k6SF2dNwmqujrDitgju és szerintem volt még egy, de nem találom trashvodon). Aztán hazafelé buszozva elkezdett befrászolni (https://trashvod.com/w/wkRYr8QGYKeFQbVoXfBP2a ), mivel megtudta, hogy 22:40 körül a szomszéd betört a lakásba, meglátta a csuromvéres, melltartóban flangáló trafót, meg a rikácsoló goblint és rájuk hívta a rendőrséget (2.rendőrjárás, a korcs feje a hírre: forum.sodika.org/?pageNo=7933&highlight=808571#comment-808571). A trafóék 23:10 körül megszabadultak a rendőröktől (https://trashvod.com/w/1SAAdG6niFfqU39CyYdVtJ) és alvást színlelve várták Snecit, aki be is toppant 23:25 körül (miután megbizonyosodott, hogy már elmentek a kékek). A terminátor magához tért és a pofasebét ismét felszakítva pedofilozott egy sort, aztán előbb Jutkát, majd a korcsot kezdte fenyegetni, mire a patkányféreg maga hívta a kékeket (https://trashvod.com/w/o7uPjM8YQUZbS3mxXBNhJb - ezek mind külön sztrímek ám!), akik kicsivel éjfél előtt (aznap 3. alkalommal) meg is érkeztek három kocsival összesen hatan. De a korcs (szemben a trafóval) gyáva volt lájvolni (https://trashvod.com/w/qmroTjLvkEUH6SfXodQyXT). A púpos terve az lehetett, hogy lenyugtatja a rendőrökkel a trafót, de az átment berszerkerbe, nem volt hajlandó megígérni, hogy kussol reggelig, úgyhogy a púpos kirakatta őket. Ezt követően hosszú percekig gyűjtögette a csövesek holmiját, hogy levihesse a ház elé, ahol várakoztak (később azért úgy tűnt, hogy egy-két tranyó-féle ruhadarabot elfelejtett átadni). Volt egy kis sivalkodás a szaros alsókon, de aztán már próbálta visszafordítani az eseményeket és visszahívni a lakásba Jutkát (https://trashvod.com/w/adKzspRTdVztqessgAEiuG, trashvod.com/w/9HLaSy1mtkc7hNw4kGG5f7, trashvod.com/w/rr7XZmnqi6tdFfqqypNZF2). Mercit nem engedhette vissza, mert az egyik rendőr megmondta a korcsnak, hogy ha megint ki kell jönniük, akkor ő fogja megszívni, szóval be ne engedje a trafót. Sneci ezt az adott éjszakára vonatkoztatta, de a csövik nem voltak hajlandóak szétválni és a nyakukba vették a várost: elindultak a vasútállomásra, hogy örökre elhagyják Linzt. A sztrím parádésra sikeredett, volt „sodi látens buzi”, összetörték a lopott „dzsimbínt”, megint rájuk szóltak a rendőrök stb. (https://trashvod.com/w/sYniK2BFsBsvxDD71S6nAt). Sodi még hosszan ventilált, talán alud is 1-2 órát a másnapi munka előtt. [Ha valamit elszúrtam a linkekkel, akkor itt meg lehet próbálni követni: forum.sodika.org/?pageNo=7936&highlight=808938#comment-808938, forum.sodika.org/?pageNo=7937&highlight=809047#comment-809047].
Okt.28. (csütörtök) Az Esemény másnapján a púpos ismét rendőrökkel kezdett (24 órán belül a 4. kiszállás). Ekkor azonban egy, a szombati sztrímre vonatkozó trollbejelentés alapján jöttek, az előző napi eseményekről nem is volt tudomásuk. A trafót akarták elsősorban, a korcs hősiesen nem mondta meg nekik, hogy mikor született Tibi, ennyivel védhette. Őt magát jelentéktelennek tűnő részletekről kérdezték, de ezzel meg tudták erősíteni, hogy nem tagadja a lájvokban való szereplést (https://forum.sodika.org/?pageNo=7945&highlight=809831#comment-809831).
Emellett az addigra beizzított újságírók nem voltak restek és az éjszakai eseményeket egyből elkezdték publikálni, hiszen Merci épp aktuális volt: 888, Ripost, Vadhajtások, 168 óra, NLCafé, minden lehozta, a fb-os posztok alatt megjelentek a felvilágosító egységek (egyes linkek elérhetők itt: forum.sodika.org/?pageNo=7943&highlight=809645#comment-809645, néhány idézet a cikkekből: forum.sodika.org/?pageNo=7944&highlight=809694#comment-809694), az rtl elhatárolódott (https://forum.sodika.org/?pageNo=7944&highlight=809737#comment-809737). Mindeközben a korcs facebookon loopolta a „miért nem mondott igent” műsort. Este a beigért zseris gamplay helyett rövid lájvot indított az utcáról (trashvod.com/w/ebFayQtxvjHrTapcEmBFra), amiben továbbra is a „miért nem mondott igent” loopolta. Hazaérve volt egy rövid Age of Empires 4 kipróbálós lájv is (nem jutott át a menün trashvod.com/w/79UEHDzGFEUq3L5MajSS2v), közben a cseten a trafó bosszúszomjasan fenyegetőzött (https://forum.sodika.org/?pageNo=7946&highlight=809870#comment-809870).
Gif-esítve:
Mentette valaki? A gyagyás is biztosan örülne, ha láthatná a bájos pofikáját a fórumon :D
:)
ez csak a rajongás non-konvencionális módja
endre mindig is tudta szórakoztatni a tv-néző gyerekeket. vajon golda mennyit kínlódhatott, mire ki bírta takarítani rendesen a sütőt?
Sodi anyanyelvi szinten beszél németül, de egy váratlan téma esetén (pl. miről szól a jutub csatornája) te se tudnád hirtelen megszólalni, még magyarul se. Szerintem ez érthető.
hülye faty! ebben a flokkban bemutattam mennyire tudok németül trashvod.com/w/82VW1AESzRifaw12gCR9TM
sodi egyébként nagyon jól tud németül, ha van ideje bemagolni mondatokat és tudja előre a kérdéseket
ha improvizálni kell, akkor csak azért nem megy, mert kicsit félénk, na és a legtöbb ember nem akkora gondolkodó mint a nagy sodi, ő szereti átgondolni a kérdéseket, de erre nincs mindig ideje egy beszélgetés közepén, ezért kicsit dadog
de tényleg tud németül!
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw

Atomóra pontyossákkal fok jönni és foshnih foghjah! Tyakaszértish!
Stream lesz, Hahó!
again mine the access
linzi fapóleon
(
x8)
Dec 12, 2021 14:49:49
x8)
Endre megosztotta RGL videóját:
www.youtube.com/watch?v=tiKSXM-pqIg
Kapott egy kis felvilágosítást holnapra a srác:
"Holnap Endre meglátogat két személy társaságában. A három személyből mindhárom alkoholista, egy meleg/pedofil egy muszlim a másik pedig átoperált transzvesztita. Együtt fogjuk nézni a live-ot a trash csoporttal és a sodi fórumosokkal. Jó bulizást kívánunk."
www.youtube.com/watch?v=tiKSXM-pqIg
"Holnap Endre meglátogat két személy társaságában. A három személyből mindhárom alkoholista, egy meleg/pedofil egy muszlim a másik pedig átoperált transzvesztita. Együtt fogjuk nézni a live-ot a trash csoporttal és a sodi fórumosokkal. Jó bulizást kívánunk."
C64korszak
(
x2)
Dec 12, 2021 14:51:34
x2)
És tényleg, egy börtön ausztriában:
És ez csak a cella, ahova egésznapra elzárva még a tömeggyilkos életfogytosok sincsenek alapjáraton, van nekik társalgó, könyvtár, imaszoba, stb.
Btw a cigó-galló, dőrpe, márkyca, deficás, stb soha le nem törlesztett kölcsönöket ki is felejtettem.... vajon kamatos kamatokkal együtt ezek mennyit vihettek már el évek alatt összesen? :)
Hogy minek vesz egy IT-s PS5öt, mikor a kibaxott videokártya úgy tartja az árát, mintha valami állampapír lenne, az már szóra sem érdemes..
..pont annak mint drónt meg rajztáblát, meg stb.
Hitelből..! "mert KELL!!!".
Kár, hogy rollert végül nem vett hitelre, részegen kurva viccesen összetörte volna már vagy a gépet, vagy magát is.
ascites
(
x57)
Dec 12, 2021 14:54:27
x57)
mi a tudományos konszenzus Vadász Anikóval kapcsolatban. Troll vagy retard?
Én a retardra tippelek.
A korcs nagyon fosik, hogy kiderülnek a részletek, könyörgött a trafónak, hogy váltsanak témát és majdnem bőgött is. Az nem érdekelné, ha a csajt szimplán betámadnák a trollok. Ha már elvesztette, szedjék is szét, ezt gondolta az Ebcontnál is.
De Anikóval valami más van. Őt nem akarja kitenni a trolloknak, mert van nála valami, ami kínos lenne, ha kiszivárog, nem akarja bosszantani. Loopolt a nőnek, talán faszverős videókat is küldött, de arra önmagában büszke lenne. Megszoktuk, hogy csak kurvával tudja hírbe hozni magát, ezt sem szégyellené túlságosan.
Mitől fosol, Fifi? Megmondtad neki, hogy buzi vagy és nem kell félnie tőled, nem akarod megfarkalni, csak hordani a buziszaunákban és menekülni a magány elől? Megkérted a nénit, hogy legyen az anyukád? Ez nem csak a trollok felé lenne kínos, hanem a tranyó felé is.
SyntaxError
(
x24)
Dec 12, 2021 14:54:34
x24)
És tényleg, egy börtön ausztriában:
sodi recskabarlangja:
sodi recskabarlangja:
Időgép rovat:
Gyere Sodi, nevess te is velünk, ne legyél egy besavanyodott fasz.
C64korszak
(
x2)
Dec 12, 2021 15:00:03
x2)
Micsoda oszcilloszkópja van a minicigónak.
Kár érte, hogy full skizó, és összeférhetetlen.
A tudása és a képességei egy egészen normális nyugati alsó középosztálynak megfelelő életre elegendőek lennének, ha nem lenne egyébként teljesen elmebeteg.
linzi fapóleon
(
x8)
Dec 12, 2021 15:05:21
x8)
Nőverő Sodi Tematikus Endre
youtu.be/qX8vyun37gg
youtu.be/qX8vyun37gg
Köszi, az EBCONT-os facebook oldalt kapott egy linket, plusz pár screenshot-ot csak a korrektség kedvéért:

linzi fapóleon
(
x8)
Dec 12, 2021 15:07:13
x8)
Én a retardra tippelek.
Érdemes lenne meginterjúvolni a hölgyet
Torszülött
Dec 12, 2021 15:20:02
Meg kell írni neki, hogy Tajgit is viszi magával, egyfajta [i]"Pékítő-show"[i/] gyanánt.
youtube.com/watch?v=tiKSXM-pqIg
youtube.com/watch?v=tiKSXM-pqIg
Dec 12, 2021 15:20:02
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 12, 2021 15:22:43
x37)
Én a retardra tippelek.
Szerintem simán csak pénzt küldött neki, és nem keveset. Ezt lehetôség szerint titkolná elôlünk, a tranyó elôl, de legfôképp Golda elôl.
Ásó27
(
x68)
Dec 12, 2021 15:29:19
x68)
Ezek a linzi tüntetések még az 1000 megtekintést sem szoktál elérni, csak arra jók, hogy nézőket veszíts. Minek csinálod? Így kimegy belőled az oltás szerinted?
Mifaaaaaaaaaaaan
SyntaxError
(
x24)
Dec 12, 2021 15:30:54
x24)
Amúgy azt tudja az ebcont, hogy Sodi egy körözött személlyel (is) tart fenn kapcsolatot és eltitkolja a hatóságok elől a tartózkodási helyét?
(Amit mint törvénytisztelő állampolgárnak, kötelessége lenne kiadni.)
Szerintem ha ez kiderülne, nem tenne jót a cég, már a nőverős miatt is megtépázott hírnevének...
Ez a szörnyeteg egy joggal visszaélő, nemzetközi csaló, pedofil, homoszexuális állat. Már régen börtönt érdemelt volna.
(Amit mint törvénytisztelő állampolgárnak, kötelessége lenne kiadni.)
Szerintem ha ez kiderülne, nem tenne jót a cég, már a nőverős miatt is megtépázott hírnevének...
Ez a szörnyeteg egy joggal visszaélő, nemzetközi csaló, pedofil, homoszexuális állat. Már régen börtönt érdemelt volna.
Levélíró Lehel
Dec 12, 2021 15:33:55
Csak,hogy tiszta legyen: Az ebcont a jelenlegi melócsá? Még csak most ment oda vagy már régóta ott van?
Ha van értelme azaz ha még mindig ott melózik és nem rugták ki akkor megküldeném őket én is emailon messengeren mindenhol.
Ha van értelme azaz ha még mindig ott melózik és nem rugták ki akkor megküldeném őket én is emailon messengeren mindenhol.
Dec 12, 2021 15:33:55
ascites
(
x57)
Dec 12, 2021 15:38:02
x57)
Amúgy azt tudja az ebcont, hogy Sodi egy körözött személlyel (is) tart fenn kapcsolatot és eltitkolja a hatóságok elől a tartózkodási helyét
Sőt, az Ebcont finanszírozta az utazást, amikor az aprógigánnyal hintózott, hahó!
echelon mérnök
Dec 12, 2021 15:38:08
RGL mi a fenét barkácsol?
Detonátort Sodinak? A muszlim Judkát öngyilkos küldetésre küldik az osztrák egészségügyi miniszter ellen?
Endre lesz terrorista támadás? :D Részleteket!
Detonátort Sodinak? A muszlim Judkát öngyilkos küldetésre küldik az osztrák egészségügyi miniszter ellen?
Endre lesz terrorista támadás? :D Részleteket!
Dec 12, 2021 15:38:08
-
Dec 12, 2021 15:40:44
Csak,hogy tiszta legyen: Az ebcont a jelenlegi melócsá? Még csak most ment oda vagy már régóta ott van?
Mostanra a tranyó, és maga a recskás is megerősítette a következőket:
A ebcont exmelócsá, a nyáron kezdett és nov 24 környékén rúgták ki a lassú betanulása miatt. Hatalmas pénzre akasztotta le őket (december még fizetik és még ezen felül is 30 vagy 60 napi végkielégítés) és viszonylag gyorsan talált új munkát is, ahol januárban kezd.
Dec 12, 2021 15:40:44
Sírva hívtam a tanárnőt
Dec 12, 2021 15:45:50
Csak,hogy tiszta legyen: Az ebcont a jelenlegi melócsá?
Kérlek, csak akkor csinálj bármit IRL, ha képes vagy legalább alapszinten követni az eseményeket.
A vaktában zaklatások szülik a kontraproduktív bebetonozásokat, eszetlen triggereléseket, ahol gyagya az áldozat szerepét játszhatja.
Az EBCONT-tól már lapátra tették, felmondási idejét tölti.
Nyilván kapott kedvességet, csak tűnjön el. Év végéig állomány, vele valamiféle pulykapénz, 13. havi pénz, stb.
Ez most veszélybe került, sőt akár hitelrontási per, azonnali lapátra tétel van kilátásban, mert egy védekezésre képtelen nőt terrorizált céges logó alatt, nagy nyilvánosság előtt.
Kár ezt már túlpörögni, túllevelezni, ez már lefutott, néha a kevesebb több.
Inkább a többi fronton kell tényfeltárást-felderítést végezni (szükség szerint:szomszédok véleménye a balhékról, polizei értesítése őrjöngés esetén, új melócsá megtalálása, stb)....ha jó németes vagy.
Google fordítóval semmit, azt te sem vennéd komolyan, ha halandzsa magyarsággal írna valamiket valaki.
NSZKSZ!
Dec 12, 2021 15:45:50
linzi fapóleon
(
x8)
Dec 12, 2021 15:49:36
x8)
Persze, hát a mostani is düsseldorfi!! sodi soha se hazudik!
Ásó27
(
x68)
Dec 12, 2021 15:51:04
x68)
Esetleg az ebcont ügyfelei is örülnének, ha megtudnák, hogy a cég milliókat fizet nőverőknek.
Mifaaaaaaaaaaaan
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Dec 12, 2021 16:07:36
x7)
Nőverő Sodi Tematikus Endre
youtu.be/qX8vyun37gg
youtu.be/qX8vyun37gg
nem lehet már nem saját videok alá feliratot írni, ez szomorú
linzi fapóleon
(
x8)
Dec 12, 2021 16:08:39
x8)
Esetleg az ebcont ügyfelei is örülnének, ha megtudnák, hogy a cég milliókat fizet nőverőknek.
Nem szabad túltolni tényleg. Szerintem most annyi tényfeltárás elég volt amit csináltunk. A velük megosztott tematikus Endre videója remélhetően ellensúlyozza majd a hetyetye videót.
Nekem az lenne a tippem hogy a cégcsoport többi tagját kéne célozni ahol már dolgozott, lássák a tulajok hogy kellemetlen a pite és nem érdemes átpakolni egy másik céghez ezt a büdösszájú kontárt.
kripli figyelő
(
x12)
Dec 12, 2021 16:14:02
x12)
Van pár női jogvédő szervezet Bécs környékén.Talán megérne egy kört,ha mást nem is érünk el vele talán szerez pár új rajongót gyagyás.
Nonbináris Gnóm
Dec 12, 2021 16:51:11
Leginkább azt kell hangsúlyozni,hogy az ilyen alkalmazottak súlyosan erodálják a cég hírnevét. Ez az a mondat amire biztosan felkapják a fejüket. Több szálat kell megfogni nem szabad leragadni,hogy nőverő és pont. A púpfal egy aranybánya a coub egy aranybánya Rbali csatornája egy aranybánya.
Azt kell hangsúlyozni a mindenkori munkahelyének,hogy nagyon gáz ilyen embereket alkalmazni mert nagy nyilvánosság előtt égeti magát.
Azt kell hangsúlyozni a mindenkori munkahelyének,hogy nagyon gáz ilyen embereket alkalmazni mert nagy nyilvánosság előtt égeti magát.
Dec 12, 2021 16:51:11
josofor
Dec 12, 2021 16:54:34
kezdem úgy érezni hogy ez nem is egy rajongói oldal hanem direkt ki akartok baszni ezzel a jobb sorsra érdeme talpig úriemberrel!
Dec 12, 2021 16:54:34
Kiss Endre Farka
Dec 12, 2021 17:00:11
kezdem úgy érezni hogy ez nem is egy rajongói oldal hanem direkt ki akartok baszni ezzel a jobb sorsra érdeme talpig úriemberrel!
*még ennél is szarabb sorsot érdemlő pedofil nőverővel
linzi fapóleon
(
x8)
x8)
Nyelvtanilag lehet de a főszabály szerint nem! Hetyetye.
Whatkibaszás? Csak segítünk megtalálni a társadalomban a neki való helyet a Blaha Lújza téren.
Hahó
(
x136)
Dec 12, 2021 17:00:14
x136)
Whatkibaszni? Felfelé buktatjuk asodit.
xray
(
x21)
Dec 12, 2021 17:02:17
x21)
rosszul látod, a jobb sorsra érdemes fiatalembert vissza akarjuk vezetni a helyes útra, mert nagyon rossz útra tévedt.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 12, 2021 17:03:00
x37)
Megint eltelt egy fél nap, és sehol nincs a lájv. Ennek így shemmi, de shemmi értelme, Endre. Nem csak magaddal baszol ki, mert így nincsenek nézőid, hanem Tiborékkal is, mert ők ebből a lájvozásból napi 10-15-20.000 Ft-ot ki tudnak venni, ha jól jön ki a lépés. Minden nappal, amikor letiltod őket a szereplésről, csak ők járnak szarul. Persze két alkoholista csövest könnyű fenyegetni, igaz? Rendőrséggel, vagy piamegvonással tartod őket kordában? Esetleg folyamatosan loopolod nekik, hogy ki lesznek baszva a hideg utcára, ha beindítják a közvetítést?
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Dec 12, 2021 17:08:09
x7)
A januári meló nem éli túl a próbaidőt.
- Ha home office lesz az Omicron miatt, webkamerán nézhetik ahogy a három verekszik.
- Ha mégsem lesz home office akkor pedig utána mennek a trollok az utcán.
|__o__|
- Ha home office lesz az Omicron miatt, webkamerán nézhetik ahogy a három verekszik.
- Ha mégsem lesz home office akkor pedig utána mennek a trollok az utcán.
Torszülött
Dec 12, 2021 17:09:25
Trollok sokszor próbáltak segíteni akár a fórumon keresztül is a Gyagyásnak, de a felsőbbrendűsége miatt, amiben hol jogász, hol programozó, most éppen pedagógus volt, lesöpörte mindig ezeket a dolgokat, tehát vessen magára. Ráadásul láthatóan nem képes tanulni semmiből.
Dec 12, 2021 17:09:25
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 12, 2021 17:13:19
x19)
Biztos jó lesz a ps5 gameplay és nem fordul ál bebaszós, verekedős sodialázós csicskulásba.
SyntaxError
(
x24)
Dec 12, 2021 17:21:42
x24)
Megint eltelt egy fél nap, és sehol nincs a lájv. Ennek így shemmi, de shemmi értelme, Endre. Nem csak magaddal baszol ki, mert így nincsenek nézőid, hanem Tiborékkal is, mert ők ebből a lájvozásból napi 10-15-20.000 Ft-ot ki tudnak venni, ha jól jön ki a lépés. Minden nappal, amikor letiltod őket a szereplésről, csak ők járnak szarul. Persze két alkoholista csövest könnyű fenyegetni, igaz? Rendőrséggel, vagy piamegvonással tartod őket kordában? Esetleg folyamatosan loopolod nekik, hogy ki lesznek baszva a hideg utcára, ha beindítják a közvetítést?
Más szóval, csakúgy, ahogy az ebcont-nak, a tranyónak is kárt okoz. Előbbinek a live-ozással, utóbbinak a live-ozás tiltásával.
Mi ez ha nem shiker?
Ma nagyon benne vagyok ebbe a mémesítésben, úgyhogy a vizuálisabb hallgatók kedvéért:
Ásó27
(
x68)
Dec 12, 2021 17:29:44
x68)
Sodinak ezerszer leírtuk a fórumon, hogy figyeljen és reagáljon a chatre. Leszarta.
Mikor kezdett el mégis chatet olvasni? Amikor látta, hogy a tranyó emiatt (is) sikeres. Na azóta még felülés közben is a kommenteket lesi.
Egy másolós lúzer szar sodi asodi.
Mifaaaaaaaaaaaan
Mikor kezdett el mégis chatet olvasni? Amikor látta, hogy a tranyó emiatt (is) sikeres. Na azóta még felülés közben is a kommenteket lesi.
Egy másolós lúzer szar sodi asodi.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Dec 12, 2021 17:33:36
x21)
A figyelemkurva Endrét úgy lehetne a legjobban büntetni, ha teljesen ignorálnánk a Facebook posztjait, ami alatt azt értem, hogy nem kapna semmilyen hozzászólást vagy emojit. Így valószínűlg felnézne a fórumra, vagy benyomná a liveot.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
linzi fapóleon
(
x8)
Dec 12, 2021 17:34:16
x8)
el tudom képzelni a konflikust belül magával arról hogy:
Indítanom kéne egy live-ot mert tegnap is SOKAN NÉZTEK ENGEM AHOGY IRÁNYÍTOK.
Indítanom kéne egy live-ot mert tegnap is SOKAN NÉZTEK ENGEM AHOGY IRÁNYÍTOK.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Dec 12, 2021 17:35:34
x21)
Egyébként a faszvillantás meg a halas főző műsor után azt hittem, hogy nincs lejjebb, viszont Endre mindig rácáfol erre a következtetésemre.. :D
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Dec 12, 2021 17:36:22
x2)
Így valószínűlg felnézne a fórumra, vagy benyomná a liveot.

sodika
Dec 12, 2021 17:36:53
Biztos jó lesz a ps5 gameplay és nem fordul ál bebaszós, verekedős sodialázós csicskulásba.
Dec 12, 2021 17:36:53
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Dec 12, 2021 17:37:19
x13)
Gyagyás, remélem nézted a forma 1-et, ahogy az univerzum az utolsó verseny utolsó köréig készítette elő a krémet a niggernek, majd igazságot tett, hasonlóra számíthatsz Te is a közeljövőben. ;)
Mercedes óvása = Ebcontos pékűjjünkki levél.
Ásó27
(
x68)
Dec 12, 2021 17:37:25
x68)
Na ha eddig nem jutott eszébe mercikének, hogy elkérje a bukott bevételét, akkor most már biztos!
Mifaaaaaaaaaaaan
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 12, 2021 17:39:40
x37)
Szeretném felkérni a trash csoportos trollégákat, hogy élesítsék a messengert, és írogassanak rá Tibire és/vagy Lyudkára, hogy miért csicskulnak Endrének, miért nincs lájv?
seymour schwartz
(
x6)
Dec 12, 2021 17:40:08
x6)
Tehát akkor most a tranyó csatornáján akarsz játszani? Azért azt vedd már figyelembe, hogy rajtad kívül ott mindenki FELNŐTT ember, még ha elmeháborodottak is, leszarják a gyerekjátékokat.
Ingatkanügyek
SyntaxError
(
x24)
Dec 12, 2021 17:40:26
x24)
Bassza meg... lebuktam... én is Sodi vagyok :,(
... ahogy itt mindenki ...
Bejlin
(
x8)
Dec 12, 2021 17:43:08
x8)
Ha a youtube irányelvei nem tiltanák akkor a Sodi már rég a faszát mutogatná a Tranyó Tibi csatornáján több száz embernek.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
gyakorlott gyagyás
Dec 12, 2021 17:48:02
Indítsd már el a lájvot gnóm geci!!
Dec 12, 2021 17:48:02
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 12, 2021 17:49:29
x19)
Ah men.
Megint buziskodsz?
Nemzet Krónikása
(
x21)
Dec 12, 2021 17:57:47
x21)
Indítsd a liveot, nem akarok angolul esszét írni este 9-ig te nőverő.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
max5enutálnak
(
x47)
Dec 12, 2021 17:58:18
x47)
Gratulálok te két lábon járó halloweeni jelmez! Az egész szülinapi liveot elbasztad, mert mindent elbaszol, ami kicsit is jó. Egyszer 40 éves ez a szerencsétlen, te meg a születésnapján korlátozod a jókedvében és szabad akaratában. Szerinted ha a rohadt kommunista véred nem tiltja le a liveról, akkor hány órája menne? Reggel óta pörögne a buli meg a jókedv és nem utolsó sorban a donate. Ma legalább 100.000 forinttól szabadítottad meg Mercit te önző faszszopó! Dögölj meg!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 12, 2021 18:02:11
x19)
Merci
Ma tuti osszekapartál volna 50 ezret legalább. Hisz szülinapod van.
Utalt volna minden seggnyaló. Máj Viktor pláne.
Ma tuti osszekapartál volna 50 ezret legalább. Hisz szülinapod van.
Utalt volna minden seggnyaló. Máj Viktor pláne.
kripli figyelő
(
x12)
Dec 12, 2021 18:03:50
x12)
Gyagyás amúgy rohadt mindegy hogy streamelsz vagy sem a bizonyíték már megvan. :)
seymour schwartz
(
x6)
Dec 12, 2021 18:04:49
x6)
Ma legalább 100.000 forinttól szabadítottad meg Mercit te önző faszszopó! Dögölj meg!
Hallod Merci? Verd ki a fogyatékból a pénzed! 300 euró alatt meg se állj! Plusz kamatok!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 12, 2021 18:04:53
x37)
Endrét nem érdekli, hogy egy NPC-nek születésnapja van, vagy hogy egy NPC-nek kára származik valamiből. Őt csak az érdekli, hogy kontrollt tudjon gyakorolni mások felett. Mivel most ő fizet mindent, ezért - mint azt már többször is kifejtette - elvárja, hogy csicskuljon neki mindenki, és maximum okosan bólogasson, amikor ő 2006-ról vagy valami hasonló faszságról loopol.
trolléga
(
x30)
Dec 12, 2021 18:08:58
x30)
Endike nem szokott troll posztot megosztani, de azért a héten vagy 3at kifosott a púpfalra. Ami főleg aúgy eljesítmény hogy nem is olvassa *pr*
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Ásó27
(
x68)
Dec 12, 2021 18:09:51
x68)
Ha valaki szeretné megkérdezni a pusztító párost, hogy tudják-e, hogy mennyi pénzt buktak ma sodi miatt, akkor:
Egy chatüzenet alapján: JUTKA SZÁMA: 06 30/538-7243, MERCI SZÁMA: 06 30/582-4571
Ezt pedig a tranyó mondta adásban, szóval biztos jó, valamilyen Xiaomi telefonhoz tartozik, talán neki van olyan: 06 30/582-4575
Mifaaaaaaaaaaaan
Egy chatüzenet alapján: JUTKA SZÁMA: 06 30/538-7243, MERCI SZÁMA: 06 30/582-4571
Ezt pedig a tranyó mondta adásban, szóval biztos jó, valamilyen Xiaomi telefonhoz tartozik, talán neki van olyan: 06 30/582-4575
kripli figyelő
(
x12)
Dec 12, 2021 18:12:16
x12)
Ha van üzleti érzéke a két szarossegűnek akkor lyutka halgatásáért cserébe elkérik a milliók felét.
Faszaság van
(
x2)
Dec 12, 2021 18:13:26
x2)
Mikor tanulsz már meg gépelni, te foggyos?
SyntaxError
(
x24)
Dec 12, 2021 18:18:11
x24)
Jahhh..., amúgy nem tudom tegnap észrevették-e a trollégák, hogy a jó öreg Hannes Litschauer is likeolta az Ebcont, nőverésre kiadott közleményét.
Azaz a főnökúr is képben van, és a céges pulóverben való erőszak kikerülése után lehetett is egy gyors válságértekezlet.
Biztos nagyon örültek, hogy a szombatjuk a gyagyás baromságaival telik, ahelyett, hogy a kis Hans-al, meg a bögyös Ingriddel töltötték volna az idejük.
Azaz a főnökúr is képben van, és a céges pulóverben való erőszak kikerülése után lehetett is egy gyors válságértekezlet.
Biztos nagyon örültek, hogy a szombatjuk a gyagyás baromságaival telik, ahelyett, hogy a kis Hans-al, meg a bögyös Ingriddel töltötték volna az idejük.
Szófodáteláfászódáte
Dec 12, 2021 18:26:10
Mi ez ha nem shiker?
Mi ez ha nem shiker?
Javítva:
Dec 12, 2021 18:26:10
trolléga
(
x30)
Dec 12, 2021 18:28:40
x30)
Takonygerincű szar asodi, Merciék is nagyon röhögtek a mémen? Mennyit adtál Jutkának hitelből a hallgatásáért te csekonics báró?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 12, 2021 18:30:43
x37)
Befenyítette a két szerencsétlen alkoholistát, gondolom azzal, hogy mehetnek a híd alá, ha be merik kapcsolni a lájvot az engedélye nélkül. Múltkor Merci rögtön kapcsolta az adást, ahogy Sodi kitette a lábát a recskafészekből.
Majd este tízkor kapunk egy ernyedt lófaszt. A tranyó halál depressziósan és érdektelenül ül a gép előtt és nyomkodja, Jutka a háttérben öklendezik vagy motyog, Endre pedig a fórumot pörgeti. Ez lesz a kurva nagy 40. születésnapi menü.
Majd este tízkor kapunk egy ernyedt lófaszt. A tranyó halál depressziósan és érdektelenül ül a gép előtt és nyomkodja, Jutka a háttérben öklendezik vagy motyog, Endre pedig a fórumot pörgeti. Ez lesz a kurva nagy 40. születésnapi menü.
xray
(
x21)
Dec 12, 2021 18:31:24
x21)
Dec 12, 2021 18:31:24
Javítva:
az álla és az orra el van találva. :) Dec 12, 2021 18:31:24
Hahó
(
x136)
Dec 12, 2021 18:33:28
x136)
Befenyítette a két szerencsétlen alkoholistát, gondolom azzal, hogy mehetnek a híd alá, ha be merik kapcsolni a lájvot az engedélye nélkül. Múltkor Merci rögtön kapcsolta az adást, ahogy Sodi kitette a lábát a recskafészekből.
Tévedsz. Műveltségi vetélkedőt játszanak.
sittessanyi
(
x7)
Dec 12, 2021 18:35:38
x7)
a trollok egyik szent célja - a sok közül - hogy snecit eltakarítsuk a netről.
az hogy az intervenció miatt nem mer streamelni, nem okádja a digitális szemetet a viruális térbe, az egyik újabb hatalmas troll győzelem Sodi ellenében.
endre, neked az egész életed abból áll h vereséget szenvedsz a trolloktól.
rend van.
az hogy az intervenció miatt nem mer streamelni, nem okádja a digitális szemetet a viruális térbe, az egyik újabb hatalmas troll győzelem Sodi ellenében.
endre, neked az egész életed abból áll h vereséget szenvedsz a trolloktól.
rend van.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 12, 2021 18:40:19
x37)
Igen, Endre most csapdába navigálta magát. Ha nem engedi élőzni a hajlékonyakat, akkor nincs nézettség. Ha engedi élőzni a hajlékonyakat, akkor viszont balhé van, amire ő rákefél. Az ilyen helyzetek elkerülésére lett volna üdvös gondnokság alá helyezni úgy 10 évvel ezelőtt.
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 12, 2021 18:43:02
x19)
Ebcont poszt alól minden komment törölve lett. Pedig nemrég még egyetlen kommentkènt ott volt az amelyikben szankciókat ígértek sodi ellen.
Levelező tagozat van fejlemény?
xray
(
x21)
Dec 12, 2021 18:48:42
x21)
Ebcont poszt alól minden komment törölve lett. Pedig nemrég még egyetlen kommentkènt ott volt az amelyikben szankciókat ígértek sodi ellen.
ez nem jelent semmit, nem akarták, hogy ott díszelegjen. gyagyást ettől függetlenül megbasszák. Levelező tagozat van fejlemény?
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 12, 2021 18:55:25
x19)
ez nem jelent semmit, nem akarták, hogy ott díszelegjen. gyagyást ettől függetlenül megbasszák.
xray
(
x21)
Dec 12, 2021 19:01:15
x21)
majd kiderül. Nyugaton se ismeretlen fogalom a sunnyogás vagy a képmutatás.
GoForIt
Dec 12, 2021 19:04:38
Sodi, meséld el mit éreztél amikor Tibi neked támadt és becsicskított? Meg is ütött?
Dec 12, 2021 19:04:38
ascites
(
x57)
Dec 12, 2021 19:06:48
x57)
Azonban a linzi ágyipoloskák szócikket ott hagytuk abba, hogy drogoztak a véglények és csövesekkel haverkodtak. Még a rendőrös kipakoltatásig nem jutott el.
Hasznos lenne, ha összefoglalnátok minden egyes kulcsmozzanatot máig, ami azóta történt Sodi és a tranyóék viszonyában. A szócikk szöveget majd mi megfogalmazzuk köré.
Hasznos lenne, ha összefoglalnátok minden egyes kulcsmozzanatot máig, ami azóta történt Sodi és a tranyóék viszonyában. A szócikk szöveget majd mi megfogalmazzuk köré.
Uh, elég durva, sokszálú és gazdag cselekményű vonulat volt, még összefoglalni is csak részletekben lehet. Íme a nagy kidobás másnapjáig történtek.
Okt. 24. (vasárnap) békében telt, a tranyó azt állította, hogy azért nincs lájv, mert pihennek.
Okt.25-én (hétfőn) egy troll kirakta az x-faktor facebook oldalán lévő friss mercis poszt alá a verekedős lájvot (mert ugye a tranyó 23-án volt a tévében, így aktuális volt a fb-on, a fórumon kb. innentől lehet követni az eseményeket, képek is vannak az x-faktoros fboldalról is: forum.sodika.org/index.php?pageNo=7921). A fórumon ezen felül elindult a szervezkedés is, hogy minél több bulvárlap értesüljön az október 23-i ünnepi lájvról és kijött az ágyi poloskás szócikk is. A falka esti lájvja egy dögunalmas, zöld háttér előtti másnaposan alkoholizálós rövid beszélgetés volt (trashvod.com/w/wLNrSNZnbUt1R7vNjy5u88). Jutkát nem mutatták, úgyhogy páran frászban voltunk, hogy újabb agyvérzésig verték szombaton és nem merik mutatni, de akármi is volt, végül túlélte (később kiderült, hogy a korcs szombaton erőszakkal befogta Jutka száját). Elhangzott a lájvban, hogy Golda nem tervez jönni a púposhoz az idén, illetve hogy gond van a melóhelyen: a púp nem volt képes beállítani a dátászájntisztes fejlesztői környezetet és azt hazudta, hogy dokumentációt olvasott, de a főnökúrnak nem tetszett. A sztrímen látszott az is, hogy a korcs próbálja játszani az agyát a tranyónak (példásan angolnázott, hogy ne kelljen elismernie, hogy a sok pénzért vett vr-os mókusos játék 7 éveseknek van).
Okt. 26-án (kedden) megtudtuk, hogy a korcs napi rendszerességgel masztizik a trashvod előtt. Este volt egy „csöves ps5-öt unboxingol” videó (https://trashvod.com/w/wGAgzA6Q49H7aMXmxmGTiW), illetve egy Merci-Sneci játszik is (trashvod.com/w/9u1SneqazUkQQw4zXTmRiS), ismét zöld háttér előtt. A púpos napszemcsiben nyomta (később kiderült, hogy beroppant a gyerekszemüveg és újat kellett csináltatnia, de nem lecserélte, hanem egy ugyanilyet vett). A sztrím csúcspontja az volt, hogy a pedagógus korcs hídangolnáskodni próbált a csövik között, mert állóháború alakult ki amiatt, hogy Jutkának yt-on küldtek 46.500 ft donétot. A púpos ugyanis azt ígérte, hogy amit neki küldenek, azt nettóban odaadja Jutkának kézbe. (Ez a kép leírja a sztrímet: forum.sodika.org/?pageNo=7927&highlight=808001#comment-808001). Volt még "utoljára kérlek Sodi, ne fogdoss" is. Aztán bekövetkezett a vég kezdete: a szomszéd először átkopogott, majd kaputelefonon próbálkozott. A tranyó lepattintotta (magyarul: "oké akkor viszontlátásra"), a takonygerincű pedig megszakította a sztrímet.
Okt.27-én (szerdán) aztán megtörtént AZ ESEMÉNY, melyet több sztrímen keresztül, időnként egymással párhuzamosan követhettük, de később is borultak új infók a nem szokványos munkanapról. Később tudtuk meg például, hogy előző este Sneci annyira fosott a szomszédoktól, hogy reggel vett 2 üveg piát és 2 merci csokit, amit a közvetlen szomszédjai lábtörlőjére helyezett. Az egyikőjük elfogadta az ajándékot, a másik visszaadta. A terv szerint délben a korcs hazament volna zabálni az üres Ebcont irodából, de a trafóék hiába vártak rá, úgyhogy belőtték a lájvolt (trashvod.com/w/cX6NsvRqTu9VywqdmFkQYw). Minden nézőnek elment az étvágya.
A délután folyamán megvolt az 1. rendőrjárás is a Götestrasszén: a faszpinás példát vett Villámról, bement a Billába és ellopott egy üveg Red Labelt. A dolgozók elkapták, elvitették a kékekkel, ahol előadta, hogy délelőtt tisztességes pénzért vették az alkoholt. Hazavitték és mivel Sneci be tudta mutatni a reggeli számlát, elengedték és megtarthatta a piát. Tegnap derült ki, hogy a Billából azért kitiltották a csöveseket, szinte biztos, hogy lopás volt [majd megkeresem az ezt elemző kommentet és berakom a további eseményeket taglaló összefoglalásba].
Este a púpos a délutáni rendőri vegzálásra regeneráló faszlóbálással reagált, otthagyta a bogarasékat a lopott, illetve a visszaadott whiskeyvel (utóbbinak 21:18-kor már csak a fele volt meg), meg egy gallon sörrel. Mikor elment, a saját csatornáján berakta Jutkát pénzt koldulni (https://trashvod.com/w/kQEyYzcsrQ2rbVDVq3G7bh ), de a trafó is lőtte a lájvot (https://trashvod.com/w/pKunNCL88udvNSxe3tztse). A rövidből természetesen vita kerekedett, amiből 21:35 körül vérző tranyópofa, majd brutális jutkaverés származott. Sneci először a kondiból röhörészve nézte az eseményeket és az öltözőből közvetített fb-on (https://trashvod.com/w/og6k6SF2dNwmqujrDitgju és szerintem volt még egy, de nem találom trashvodon). Aztán hazafelé buszozva elkezdett befrászolni (https://trashvod.com/w/wkRYr8QGYKeFQbVoXfBP2a ), mivel megtudta, hogy 22:40 körül a szomszéd betört a lakásba, meglátta a csuromvéres, melltartóban flangáló trafót, meg a rikácsoló goblint és rájuk hívta a rendőrséget (2.rendőrjárás, a korcs feje a hírre: forum.sodika.org/?pageNo=7933&highlight=808571#comment-808571). A trafóék 23:10 körül megszabadultak a rendőröktől (https://trashvod.com/w/1SAAdG6niFfqU39CyYdVtJ) és alvást színlelve várták Snecit, aki be is toppant 23:25 körül (miután megbizonyosodott, hogy már elmentek a kékek). A terminátor magához tért és a pofasebét ismét felszakítva pedofilozott egy sort, aztán előbb Jutkát, majd a korcsot kezdte fenyegetni, mire a patkányféreg maga hívta a kékeket (https://trashvod.com/w/o7uPjM8YQUZbS3mxXBNhJb - ezek mind külön sztrímek ám!), akik kicsivel éjfél előtt (aznap 3. alkalommal) meg is érkeztek három kocsival összesen hatan. De a korcs (szemben a trafóval) gyáva volt lájvolni (https://trashvod.com/w/qmroTjLvkEUH6SfXodQyXT). A púpos terve az lehetett, hogy lenyugtatja a rendőrökkel a trafót, de az átment berszerkerbe, nem volt hajlandó megígérni, hogy kussol reggelig, úgyhogy a púpos kirakatta őket. Ezt követően hosszú percekig gyűjtögette a csövesek holmiját, hogy levihesse a ház elé, ahol várakoztak (később azért úgy tűnt, hogy egy-két tranyó-féle ruhadarabot elfelejtett átadni). Volt egy kis sivalkodás a szaros alsókon, de aztán már próbálta visszafordítani az eseményeket és visszahívni a lakásba Jutkát (https://trashvod.com/w/adKzspRTdVztqessgAEiuG, trashvod.com/w/9HLaSy1mtkc7hNw4kGG5f7, trashvod.com/w/rr7XZmnqi6tdFfqqypNZF2). Mercit nem engedhette vissza, mert az egyik rendőr megmondta a korcsnak, hogy ha megint ki kell jönniük, akkor ő fogja megszívni, szóval be ne engedje a trafót. Sneci ezt az adott éjszakára vonatkoztatta, de a csövik nem voltak hajlandóak szétválni és a nyakukba vették a várost: elindultak a vasútállomásra, hogy örökre elhagyják Linzt. A sztrím parádésra sikeredett, volt „sodi látens buzi”, összetörték a lopott „dzsimbínt”, megint rájuk szóltak a rendőrök stb. (https://trashvod.com/w/sYniK2BFsBsvxDD71S6nAt). Sodi még hosszan ventilált, talán alud is 1-2 órát a másnapi munka előtt. [Ha valamit elszúrtam a linkekkel, akkor itt meg lehet próbálni követni: forum.sodika.org/?pageNo=7936&highlight=808938#comment-808938, forum.sodika.org/?pageNo=7937&highlight=809047#comment-809047].
Okt.28. (csütörtök) Az Esemény másnapján a púpos ismét rendőrökkel kezdett (24 órán belül a 4. kiszállás). Ekkor azonban egy, a szombati sztrímre vonatkozó trollbejelentés alapján jöttek, az előző napi eseményekről nem is volt tudomásuk. A trafót akarták elsősorban, a korcs hősiesen nem mondta meg nekik, hogy mikor született Tibi, ennyivel védhette. Őt magát jelentéktelennek tűnő részletekről kérdezték, de ezzel meg tudták erősíteni, hogy nem tagadja a lájvokban való szereplést (https://forum.sodika.org/?pageNo=7945&highlight=809831#comment-809831).
Emellett az addigra beizzított újságírók nem voltak restek és az éjszakai eseményeket egyből elkezdték publikálni, hiszen Merci épp aktuális volt: 888, Ripost, Vadhajtások, 168 óra, NLCafé, minden lehozta, a fb-os posztok alatt megjelentek a felvilágosító egységek (egyes linkek elérhetők itt: forum.sodika.org/?pageNo=7943&highlight=809645#comment-809645, néhány idézet a cikkekből: forum.sodika.org/?pageNo=7944&highlight=809694#comment-809694), az rtl elhatárolódott (https://forum.sodika.org/?pageNo=7944&highlight=809737#comment-809737). Mindeközben a korcs facebookon loopolta a „miért nem mondott igent” műsort. Este a beigért zseris gamplay helyett rövid lájvot indított az utcáról (trashvod.com/w/ebFayQtxvjHrTapcEmBFra), amiben továbbra is a „miért nem mondott igent” loopolta. Hazaérve volt egy rövid Age of Empires 4 kipróbálós lájv is (nem jutott át a menün trashvod.com/w/79UEHDzGFEUq3L5MajSS2v), közben a cseten a trafó bosszúszomjasan fenyegetőzött (https://forum.sodika.org/?pageNo=7946&highlight=809870#comment-809870).
xray
(
x21)
Dec 12, 2021 19:08:15
x21)
Dec 12, 2021 19:08:15
Sodi, meséld el mit éreztél amikor Tibi neked támadt és becsicskított? Meg is ütött?
egy notórius hazudozótól vársz igazmondást? :) Dec 12, 2021 19:08:15
SyntaxError
(
x24)
Dec 12, 2021 19:10:15
x24)
Pont azért fogják megbaszni (ne örülj Endre, nem úgy), mert aki felvette annak is a körmére néznek, plusz aki a főnöke volt és kiállt mellette pár hétig az is a szőnyeg szélére kerül.
A csoportlogikát ismerve, ezek az emberek pedig be fogják védeni egymást. Főleg egy szélhámos, gányoló, gyakorló elmebeteg migránssal szemben, aki láthatóan még akkor is szart a céges etikettre, amikor már a nyakában volt a kötél.
Nem betonozás lesz ebből, hanem levágott lófej az ágyban.
Aztán mehet Golda Linzbe megint, hogy a jogi ügyeket rendezze a gyagyás körül. A múltkor is volt valami ilyesmi, hogy meg akarták szorongatni a tökeit (nem-nem, Endre, megint nem úgy, ahogy te gondolod) valami jogi dologgal (talán az illegálisan használt szoftverek miatt).
A csoportlogikát ismerve, ezek az emberek pedig be fogják védeni egymást. Főleg egy szélhámos, gányoló, gyakorló elmebeteg migránssal szemben, aki láthatóan még akkor is szart a céges etikettre, amikor már a nyakában volt a kötél.
Nem betonozás lesz ebből, hanem levágott lófej az ágyban.
Aztán mehet Golda Linzbe megint, hogy a jogi ügyeket rendezze a gyagyás körül. A múltkor is volt valami ilyesmi, hogy meg akarták szorongatni a tökeit (nem-nem, Endre, megint nem úgy, ahogy te gondolod) valami jogi dologgal (talán az illegálisan használt szoftverek miatt).
Fehér négyzetek
Dec 12, 2021 19:13:09
Én ezt már nem tudom követni...
Ennyi óra lájvot képtelen vagyok végignézni, egyszerűen nincs rá idő!
Csak belepörgettem a videókba, de irtó cringe az egész; a züllött, alkoholista Judga és a hebegő-habogó (agyvérzésen átesett?) Gyagyás miatt, zömmel...
Ki ez az Anikó, egy troll? Merci tényleg szerelmes a Gyagyásba??? Most kibaszták a munkahelyéről vagy majd jövő héten?
Juhhúúú!!!
Ennyi óra lájvot képtelen vagyok végignézni, egyszerűen nincs rá idő!
Csak belepörgettem a videókba, de irtó cringe az egész; a züllött, alkoholista Judga és a hebegő-habogó (agyvérzésen átesett?) Gyagyás miatt, zömmel...
Ki ez az Anikó, egy troll? Merci tényleg szerelmes a Gyagyásba??? Most kibaszták a munkahelyéről vagy majd jövő héten?
Dec 12, 2021 19:13:09
SyntaxError
(
x24)
Dec 12, 2021 19:14:32
x24)
Valaki említette a több milliós email írása kapcsán, hogy hallható, hogy Sodi milyen gyorsan gépel.
Kedves trolléga! Te is ilyen gyorsan gépelnél, ha:
1.: ennyi adósság mellett, lényegében az életed múlna rajta,
2.: több évtizednyi tapasztalatod és keyboard muscle-memory-d lenne a twinkyboy aaron cute wanking és hasonló tag-ek 24/7, pornó oldalakra való beírogatásából.
Kedves trolléga! Te is ilyen gyorsan gépelnél, ha:
1.: ennyi adósság mellett, lényegében az életed múlna rajta,
2.: több évtizednyi tapasztalatod és keyboard muscle-memory-d lenne a twinkyboy aaron cute wanking és hasonló tag-ek 24/7, pornó oldalakra való beírogatásából.
Gaudi Nagy Tamás
Dec 12, 2021 19:20:03
Dec 12, 2021 19:20:03
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 12, 2021 19:25:52
x19)
most nézem vitéz anikó törölte az fb profilját XD
gondolom most vmi kamu profillal van fent, érdemes figyelni
SyntaxError
(
x24)
Dec 12, 2021 19:26:38
x24)
Gif-esítve:
ascites
(
x57)
Dec 12, 2021 19:44:28
x57)
most nézem vitéz anikó törölte az fb profilját XD
Mentette valaki? A gyagyás is biztosan örülne, ha láthatná a bájos pofikáját a fórumon :D
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 12, 2021 19:53:09
x19)
:)
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 12, 2021 19:55:10
x19)
forum.sodika.org/index.php?pageNo=8164#bottom
itt van az oldal alján 2 kép is róla, de mindkettő erősen retusált (lásd faceapp logó)-
50 éves leélt nyanya
itt van az oldal alján 2 kép is róla, de mindkettő erősen retusált (lásd faceapp logó)-
50 éves leélt nyanya
GoForIt
Dec 12, 2021 19:55:27
reménykedem :D
egy notórius hazudozótól vársz igazmondást? :)
Dec 12, 2021 19:55:27
technikai_proba
(
x1)
Dec 12, 2021 19:58:10
x1)
ez csak a rajongás non-konvencionális módja
Torszülött
Dec 12, 2021 19:58:47
Ez is egy proli, ilyen szempontból pont Sodronyhoz való.
forum.sodika.org/index.php?pageNo=8164#bottom
50 éves leélt nyanya
50 éves leélt nyanya
Dec 12, 2021 19:58:47
technikai_proba
(
x1)
Dec 12, 2021 20:01:45
x1)
Egyébként a faszvillantás meg a halas főző műsor után azt hittem, hogy nincs lejjebb, viszont Endre mindig rácáfol erre a következtetésemre.. :D
endre mindig is tudta szórakoztatni a tv-néző gyerekeket. vajon golda mennyit kínlódhatott, mire ki bírta takarítani rendesen a sütőt?
Ásó27
(
x68)
Dec 12, 2021 20:03:01
x68)
Mercike csak a VR-t hajtogatta, hogy azt akar nyomni, tegnap a kormányt is nézte, de most a gyagyás születésnapja alkalmából arra kényszeríti, hogy battlefieldezzen.
Mifaaaaaaaaaaaan
sittessanyi
(
x7)
Dec 12, 2021 20:13:05
x7)
én csak most láttam még azt amikor "hívja" a policájt a tranyóékra.
jézus mária! ez hogy tud létezni német nyelvterületen ??
egyedül a beköszönős megy neki (az is enyhén autista) de utána szavanként dadog és azt is rosszul. ez általános iskolás szint. viccen kívül. valahol A2 és B1 között
egyedül a beköszönős megy neki (az is enyhén autista) de utána szavanként dadog és azt is rosszul. ez általános iskolás szint. viccen kívül. valahol A2 és B1 között
egérszar a konyhapulton
Dec 12, 2021 20:17:35
Sodi anyanyelvi szinten beszél németül, de egy váratlan téma esetén (pl. miről szól a jutub csatornája) te se tudnád hirtelen megszólalni, még magyarul se. Szerintem ez érthető.
Dec 12, 2021 20:17:35
Tyodika2
Dec 12, 2021 20:21:09
hülye faty! ebben a flokkban bemutattam mennyire tudok németül trashvod.com/w/82VW1AESzRifaw12gCR9TM
Dec 12, 2021 20:21:09
Galla Miklós
Dec 12, 2021 20:21:58
Semmi baj a kirúgásocska miatt, mert ebcont beforr.
Hahahaha...
Hahahaha...
Dec 12, 2021 20:21:58
púpospúp
(
x2)
Dec 12, 2021 20:22:02
x2)
sodi egyébként nagyon jól tud németül, ha van ideje bemagolni mondatokat és tudja előre a kérdéseket
ha improvizálni kell, akkor csak azért nem megy, mert kicsit félénk, na és a legtöbb ember nem akkora gondolkodó mint a nagy sodi, ő szereti átgondolni a kérdéseket, de erre nincs mindig ideje egy beszélgetés közepén, ezért kicsit dadog
de tényleg tud németül!
Elsőéves
(
x3)
Dec 12, 2021 20:24:48
x3)
Most nézem a tegnapi tematikust.. ha ezek után bármilyen lelépő bónuszt kap az Ebconttól, akkor nagyon meglepődök. :DDD
Fogsz te még engem rajongással szopni
Nonbináris Gnóm
Dec 12, 2021 20:34:05
A közgazdász trollégák nyugodtan becsüljék meg az összeget amivel a sodi tartozik a tranyónak és vegyék rá a tranyót,hogy hajtsa be rajta nyugodtan a kiesett szülinapi kontentért. 100 eurós összeget saccolnék ennyivel tartozik nekik az imposztor gnóm de szerintem senkinek ne legyen kétsége,hogy már magától is behajtották rajta.
Dec 12, 2021 20:34:05
Soderák
(
x1)
Dec 12, 2021 20:47:12
x1)
Mindjárt 9 óra, remélem lesz flokk
sOhAnEmÍrOkIdE hÖhÖhÖhÖhÖhÖhÖ
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 12, 2021 20:53:20
x37)
Szerintem ma visszafogott, decens szórakozás lesz csak. A fatászpika folyamatosan csittegni fog meg csendesíteni a két alkeszt. Gondolom nem engedte őket piálni sem, úgyhogy nem lesz üzemi hőmérséklet. Uncsi szar.
Gaudi Nagy Tamás
Dec 12, 2021 20:54:15

Dec 12, 2021 20:54:15
Tyodika
Dec 12, 2021 20:54:23
Atomóra pontyossákkal fok jönni és foshnih foghjah! Tyakaszértish!
Dec 12, 2021 20:54:23
Sodito
Dec 12, 2021 20:56:54
Stream lesz, Hahó!
Dec 12, 2021 20:56:54
max5enutálnak
(
x47)
Dec 12, 2021 20:58:55
x47)
Az év műsorát sikerült elkúrni. Lesz 1 óra halál unalmas vr erkélyajtó nyitás, aztán recska és alvás. A kirúgott balek ennyit tud.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
125 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

youtu.be/qX8vyun37gg