itt kiemelném azt is, hogy Judka tegnap több órán keresztül kért enni, de nem kapott.
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Köszönöm az építő tanácsot. Igazad van, és teljesen elborzasztó az, hogy amit a korcs púp megcsinált már a pályafutása alatt, milyen hihetetlenül is hangzik. Estefele megírom a kollegának az email címemet. Vizsgaidőszak van, így csak este tudok az üggyel komolyabban foglalkozni. De dolgozzunk rajta mindannyian, hogy a recskaboy elnyerje a méltó büntetését.
És hogy folyamatosan azzal fenyegetik, hogy kidobják a hideg utcára, ahol meg fog fagyni. Pénz és nyelvtudás nélkül tényleg.
És valóban, Jutka kért mentőt és rendőrt is, a korcs cinikusan mondta, hogy majd fordít neki, próbálta lebeszélni ("de nyelvtudás nélkül neked jó lesz ott? hát te tudod."), aztán csak nem hívta őket.
Nszksz, augusztus 20n várunk a Sándor palotába az Agancsos Vekni Érdemrend polgári tagozatának átvételére.
🕎Endigame🕎
ököllel üt az arcába, ez súlyos testi sértés kísérlete. ha lesz egy kis időm megírom erre a feljelentést, mert ez ziccer.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Bizonyiték van róla, hogy többször arcon csaptad, ráadásul volt köztük pár öklös is, amikor leverte a szemüveged.
Pucold meg a gyerek szemüveged pedofil!
Na tejhabosítás, csá.
Jutka megérkezett már Pestre?
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
kussoljál nőverő pedofil senki nem hisz neked, ott a bizonyíték
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Nem csaptam egyszer sem.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Ma beszélek a magyar konzullal. Véged pedó.
Itt épp mi történik Professzor úr?
trashvod.com/w/79kqcxsuSeSAia3BFAKmS6?start=4h30m27s
"nem vagy ember"
Na jöttél valóságtagadni? Még egy kibaszott nagy csattanás is hallatszik, ezt sehogy nem lehet kimasnizni
youtu.be/UTDrObm7Oms?list=PLsnswbZ9mUJho27zzTWDPf4oJ20yWUCye&t=16332
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
kussolj
Ducato meg brrrrrrr
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
attól hogy nem tolod a pofájába a kamerát, ahogy zsery tette veled a bíróságon még elég világos volt hogy mi történik a távolból is, itt-ott takarva
le vagy tiltva, kurva anyád
??????? Most linkeltem a videót, ott a gif is. Tényleg ennyire hülye vagy bazdmeg, hogy azt hiszed, ezt le tudod tagadni?
Egy sor olyan hír van, amikor elővesznek ilyen csicskáztató retkeket (pl. www.pecsma.hu/hirzona/racs-moge-kerulnek-a-mohacsi-mintaszulok-akik-vertek-eheztettek-es-kinoztak-gyerekeiket/, liner.hu/rabszolgatartas-emberkereskedelem-magyar/), de ez a kedvencem (még a korcs jövőjét is megvillantja): www.delmagyar.hu/orszag-vilag/2015/11/bokszzsaknak-hasznaltak-szornyu-modon-kinoztak-rabtarsukat-gyorben
A púpos meg közben ugyanakkora agyhalott, mint az a kis Aurélio pöcs, aki még azután is, hogy emberrablásért börtönre ítélték, ismételgeti, hogy jogszerűen tartotta fogva, verte meg és kényszerítette kölcsönszerződés aláírásra az áldozatát, mert az korábban meglopta.
Ismerős, gyagya? "Nem tehettem mást". A bűnöző trashkollégád is mondhatta a bírónak :D
Szóval beismered, hogy egy szellemi fogyatékos alkoholista is okosabb nálad, te jogászisten?
XDDD Dehogynem az te gusztustalan féreg. Nálad gyengébb nőt NEM ÜTHETSZ MEG, bármit csinál. Ilyen nagyon egyszerű ez. Nőverő köcsög
Itt egyetlen hazug geci van, az pedig te vagy. Te takonygerincű, aljas untermensch.
kikmakukk!?
Igen, jól leírtad Tibit.
🕎Endigame🕎
Meg az anyád picsája te gnóm!
MIT KÉPZELSZ TE MAGADRÓL TE NŐVERŐ GECI!
A pénz meg nem létezik, tudjuk te szar... Az eget lehazudod ha be vagy fosva és általában be vagy fosva
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Akinek ilyen reflexei vannak, az egy undorító nőverő geci
A két nyomozónő is biztos csak kávézni szaladt fel tegnap reggel.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Hazudsz. Nem így történt
Meglátlak és reflexből vissza-pofánbaszlak.
Az sem megütés lenne.
Remélem reflexszerűen basszák szét a segged a sitten hamarosan, mint Roland komádét. Te mocskos nőverő pedofil.
Ezt majd a rendőrségen is add elő púpos szar, nagyon ki fognak röhögni a labanc nyomozók. :)
Na tejhabosítás, csá.
Ezt majd a bíróságon meséld el fosfej
Egyszer még egy reflexszerű visszacsapás szilánkosra töri SoDi veknifejét.
Ott se voltál, nem?? A miskolciaktól tanultál hazudni?
Mifaaaaaaaaaaaan
Ezt valóban meg lehetne szellőztetni valahol. A sümegi koldus Herpesztől is évekre visszamenőleg behajtották anno az elmulasztott adót, hahó!
Sodi első kiakadása Jutkára: 3:03:05
Sodi megüti Jutkát: 4:06:01
Sodi kap egy arcost Jutkától majd visszaüt: 4:32:10
Á, dehogy! Én mást fogok reflexszerűen beverni neki.
100? A live-ot 1000-n nézték. Jelenleg 10250 megtekintés van a videón
ERŐSZAKTEVŐ!!
Álmodjatok Rémeket!
Reflex a kurva anyád. A térdszalagod megnyúlására adott terdfeszito izmok összehúzódása, az a reflex.
Az hogy te egy beszámíthatatlan, gyengébb emberrel nem bírsz el és le kell fognod, ütnöd kell, meg gátolnod a szabad mozgásában az a te teljesen csökevényes szociális és problémamegoldóképességeidnek az eredménye.
Konkrétan annyi vagy mint egy borsodi zsákfaluban élő négyelemis agykárosodott cigány.
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
Ellenben pl. az erőszakos szájbefogások előtt valahogy teljesen kimaradtak a videókból, amikor téged próbált Jutka elnémítani. Tele van minden felvétel olyan jelenetekkel, ahol fizikailag bántalmazod.
4:48:20-nál beleveri az ágyba is a fejét, Jutka elkezd sírni, erre ki is nyomja rögtön a streamet
A kurva anyádat te nőverő. Erősebb vagy jutkánál, semmi esélye kárt okozni benned te rohadék.
Ez butaság! Mindenki dögöljön meg! Butaság!
Ez már a SoDi féle híres-neves pedagógiai módszer amit az egyetemen tanítottak vagy az majd most fog érkezni? * ásít *
Én programozó vagyok, nem rendszergazda!
Ezt hívják önkontrollnak, ami neked hiányzik, te testi lelki funkcionális analfabéta...
Recskagnóm
A videó mást mond. Hazudozzál máshol, te szar. Majd a törvényszéki szakértő kielemzi, hogy verted-e. Inkább arról mesélj, hogy mit éreztél tegnap, mikor ennyire lealjasodtál? Te második generációs értelmiségi szar :D
A legdurvább az, hogy ha mindezt sikerülne felfognia, akkor is a faszpinást választaná, mert retteg egyedül maradni. Retteg attól, hogy a sötét időkben senki nem mondja meg neki, hogy mit csináljon, senki nem veri ki a fejéből a csúnya, maga ellen irányuló gondolatokat.
Még az origamit is bevállalná (pedig nem kell neki hús-vér emberrel szex, akkor sem, ha amúgy fantáziál a faszpináról), az összes kapcsolatát elengedné, csak ne hagyja egyedül a tranyó 3 óránál hosszabb időre.
Mitől félsz úgy, Fifi? Csak nem azon kapod magad a magányban, hogy azon morfondírozol, hogy húzóra meg kéne inni egy egész üveg vodkát, hogy beledögleszd magad?
Ha faszod vered videóban az a baj.
Ha egy nőt versz videóban az a baj.
Amikor füveztetek, akkor is mutatta a videó a valóságot, ahogy most is. Nemsokára börtönbe kerül asodi.
Tényleg nincs ott?
Ingatkanügyek
Mit adtatok be Jutkának a sztrím előtt, amitől összehányta magát?
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Tibi maradt???
Álmodjatok Rémeket!
Pontosan, hogy egy szar, takonygerincű patkány vagy, aki nőket (fogyatékkal élő, idős nőket, hahó!) bántalmaz, annak érdekében, hogy nagyobb legyen a nézettség. Ugyanez igaz Tibor nevű (fél)cigány transzvesztita szerelmedre is. Pokolra való, aljas férgek vagytok, egymásnak teremtett titeket az ég.
kikmakukk!?
És most hogy telik a nap tibivel? Ki van elöl, ki van hátul?
Lehet, hogy a te defektes agyad képes bevenni bármilyen faszságot, amit a faszpinás mond, vagy amit látni akar, mi a szemünknek hiszünk inkább.
Mondjad el az őszintét a kékeknek és a kozulnak nyugodtan, féreg.
A rendőröket nem érdekli, hogy reflex volt, a végeredményt nézik. Megütötted? Megütötted. Ennyike.
Már a vonaton van, vagy még nem sikerült felrakni úgy, hogy fenti is maradjon?
helyett inkább ebben az ügyben is angolnázol. a lyutka még mindig ott van, mi? :D kurva rövid időn belül te is utcára kerülsz, na nem baj legalább lefogysz :DD
Tehát te most azt mondod, hogy az is gond a nézőközönségnek, ha nem pofozod fel a magatehetetlen idős nőt? Érdekes megközelítés, arra kérlek, hogy ezt a rendőrségnek is mondd el!
Minek bizonyíték hisz sose hazudik?
te idióta fasz. a videó valóban nem perdöntő bizonyíték, mert az mutatja amit láttatni akarsz. már a normális videósoknál. te szerencsére nem figyeltél erre, így premier plánban láthattuk, ahogy ütlegeled.
Mivan te fasz? Előtted tették fel Jutka történetét, hogyan nyomorította meg egy életre őt Merci! Te tényleg ennyire hülye vagy? Szerinted miért műtötték Jutka fejét és mitől épül le ennyire rohamosan? Remélem még a börtönéveid előtt Tibi úgy megcsap valamivel, hogy rokkantkent adogatják majd körbe a seggedet!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Istenem, hogy esküdöztél még pár napja is, hogy kezeled őket, minden rendben lesz, te pedagógiát is végeztél :D Tegnap meg pont úgy sikerült kezelned a helyzetet, mint egy zempléni zsákfalu cigánysorán élő, 8 elemis kubikos segédmunkásnak. Ököllel. Ennyit érsz, bazmeg.
Puha Slag
(
x7)
Dec 15, 2021 12:50:39
x7)
Nagyon jó lenne, ha beszélnél vele, nszksz! Dobj egy emailcímet a trollégának.
A pedóügy szerintem is sok most (döbbenetes, hogy azt kell mérlegelni, hogy a valóság mely szegletét lehet adagolni, mert egyszerűen hihetetlennek tűnik egyben az egész) és megütheted vele a bokádat is.
De a konzult fel tudnád készíteni Jutkára (hogy sérült és hogy nem mindig emlékszik a bántalmazásokra) és úgy megadni a számát.
Illetve el lehetne mondani azt is, hogy ha most kidobták a lakásból, az csak ideiglenes, október végén már kidoták és aztán a liveokban kapott donétek és az ingyen házimunka miatt visszavették.
A pedóügy szerintem is sok most (döbbenetes, hogy azt kell mérlegelni, hogy a valóság mely szegletét lehet adagolni, mert egyszerűen hihetetlennek tűnik egyben az egész) és megütheted vele a bokádat is.
De a konzult fel tudnád készíteni Jutkára (hogy sérült és hogy nem mindig emlékszik a bántalmazásokra) és úgy megadni a számát.
Illetve el lehetne mondani azt is, hogy ha most kidobták a lakásból, az csak ideiglenes, október végén már kidoták és aztán a liveokban kapott donétek és az ingyen házimunka miatt visszavették.
itt kiemelném azt is, hogy Judka tegnap több órán keresztül kért enni, de nem kapott.
megsnipeolva
Dec 15, 2021 12:54:15
Köszönöm az építő tanácsot. Igazad van, és teljesen elborzasztó az, hogy amit a korcs púp megcsinált már a pályafutása alatt, milyen hihetetlenül is hangzik. Estefele megírom a kollegának az email címemet. Vizsgaidőszak van, így csak este tudok az üggyel komolyabban foglalkozni. De dolgozzunk rajta mindannyian, hogy a recskaboy elnyerje a méltó büntetését.
Dec 15, 2021 12:54:15
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 15, 2021 12:54:23
x37)
Tegnap Lyudka üvöltve könyörgött rendőrért, mentőért. Az, hogy nem hívtak neki, már önmagában segítségnyújtás elmulasztása. Amit Sodi művelt, az könnyű testi sértés minősített esete (cselekvőképtelen személy kárára elkövetve, aljas indokból (nézettség), anyagi haszonszerzés reményében, ezt dokumentálta és megosztotta másokkal is, stb). Volt egy kis közszeméremsértés is, mikor felrángatta a donáldkacsázó Lyudkát. Ez bármilyen normális országban (itthon is) megér egy kihallgatást, ha komolyabb ügy nem is lesz belőle.
trolléga
(
x30)
Dec 15, 2021 12:56:00
x30)
mi a helyzet, sneci? nagyon hallgat a púpfal. csak nem be lettél kéretve a helyi őrsöcskére egy kihallgatásocskára? biztos örültek a helyi szervek hogy ugyanaz miatt a 3 bajkeverő miatt harmadik napja mennek ki a címedre
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 15, 2021 12:56:25
x37)
Csak hogy értsük, a tegnapi műsor jogilag pont az a kategória, mintha az utcán egy bemindenezett csövest csicskáztatna valaki 50 Ft-ért élő egyenes adásban, és közben le-lebaszdosna neki egy-egy nyitott tenyerest.
ascites
(
x57)
Dec 15, 2021 12:56:52
x57)
És hogy folyamatosan azzal fenyegetik, hogy kidobják a hideg utcára, ahol meg fog fagyni. Pénz és nyelvtudás nélkül tényleg.
És valóban, Jutka kért mentőt és rendőrt is, a korcs cinikusan mondta, hogy majd fordít neki, próbálta lebeszélni ("de nyelvtudás nélkül neked jó lesz ott? hát te tudod."), aztán csak nem hívta őket.
Andi
(
x13)
Dec 15, 2021 13:04:17
x13)
Mercit a saját régi trolljai is sokszor beszopatták, betelefonáltak a szállásra, ahonnan ki is rakták őket, és mindig mellre szívta. Szerintem pontosan tudja, hogy itt még pittbullabb trollok vannak, és menekülni fog a Púpos elől, ha lesz rá bármilyen lehetősége. A korcs meg elviszi a balhét, ahogy szokta.
Gender agenda
Dec 15, 2021 13:04:52
Én azért kíváncsi vagyok, Sodi 6 diplomás sztárügyvéd anyukája, ezt a performanszot hogyan értékelné.
Dec 15, 2021 13:04:52
Penzmento
(
x6)
Dec 15, 2021 13:06:07
x6)
Nszksz, augusztus 20n várunk a Sándor palotába az Agancsos Vekni Érdemrend polgári tagozatának átvételére.
trolléga
(
x30)
Dec 15, 2021 13:09:17
x30)
fú bazdmeg, Tibcédesz is egy nagy patkány. Lyutka ordibál a háttérben, ez meg csak a legót rakja rezzenéstelenül. meg az elején az egész összebeszélés, összekacsintgatás... tudja jól h a varangynak nincs maradása. kíváncsi vagyok nála mi a végjáték. intelligensebb (de legalábbis rafináltabb) mint a sneci, de tudja ő is jól, hogy lyutka nélkül nem fogja tudja eladni a műsort. valszeg behízelgi magát sodrákhoz, élősködik a pénzén, esetleg 1-2-szer megveri őt is, ha lyutka nem lesz. másrészt meg szerintem ennyi idő alatt ő is levágta, hogy balfék a sneci, puhány még ahhoz is hogy jucut kirakja. porondra gyagyás, morzsázd a fejleményeket
Hahó
(
x135)
Dec 15, 2021 13:09:43
x135)
Köszönd meg a tranyónak, hogy pont elfordította a széket, így mindenki jól láthatta, ahogy a védtelen nőt arcon vered teljes erődből. Meg leszel ezért baszva durván
ököllel üt az arcába, ez súlyos testi sértés kísérlete. ha lesz egy kis időm megírom erre a feljelentést, mert ez ziccer.
sodika
Dec 15, 2021 13:14:25
Nem vertem.
Nem az látszik.
Nem az látszik.
Dec 15, 2021 13:14:25
Puha Slag
(
x7)
Dec 15, 2021 13:15:38
x7)
Nem vertem.
Nem az látszik.
Nem az látszik.
Bizonyiték van róla, hogy többször arcon csaptad, ráadásul volt köztük pár öklös is, amikor leverte a szemüveged.
sodika
Dec 15, 2021 13:15:52
Egyébként meg szegény, leépült, meg védtelen a faszom. Tudatos, megfontolt, álnok terveket szövögető okos ember ez.
Dec 15, 2021 13:15:52
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Dec 15, 2021 13:16:09
x5)
Nem vertem.
Nem az látszik.
Nem az látszik.
Pucold meg a gyerek szemüveged pedofil!
Bejlin
(
x8)
Dec 15, 2021 13:16:13
x8)
Nem vertem.
Nem az látszik.
Nem az látszik.
Jutka megérkezett már Pestre?
trolléga
(
x30)
Dec 15, 2021 13:16:15
x30)
Nem vertem.
Nem az látszik.
Nem az látszik.
kussoljál nőverő pedofil senki nem hisz neked, ott a bizonyíték
sodika
Dec 15, 2021 13:16:19
Nem csaptam egyszer sem.
Dec 15, 2021 13:16:19
megsnipeolva
Dec 15, 2021 13:16:30
Nem vertem.
Nem az látszik.
Nem az látszik.
Ma beszélek a magyar konzullal. Véged pedó.
Dec 15, 2021 13:16:30
Puha Slag
(
x7)
Dec 15, 2021 13:16:53
x7)
Nem vertem.
Nem az látszik.
Nem az látszik.
Itt épp mi történik Professzor úr?
trashvod.com/w/79kqcxsuSeSAia3BFAKmS6?start=4h30m27s
"nem vagy ember"
Nemfatyle
(
x7)
Dec 15, 2021 13:17:00
x7)
Nem vertem.
Nem az látszik.
Nem az látszik.
Na jöttél valóságtagadni? Még egy kibaszott nagy csattanás is hallatszik, ezt sehogy nem lehet kimasnizni
youtu.be/UTDrObm7Oms?list=PLsnswbZ9mUJho27zzTWDPf4oJ20yWUCye&t=16332
trolléga
(
x30)
Dec 15, 2021 13:17:09
x30)
Nem csaptam egyszer sem.
kussolj
Ducato meg brrrrrrr
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Dec 15, 2021 13:17:33
x7)
Nem vertem.
Nem az látszik.
Nem az látszik.
attól hogy nem tolod a pofájába a kamerát, ahogy zsery tette veled a bíróságon még elég világos volt hogy mi történik a távolból is, itt-ott takarva
Puha Slag
(
x7)
Dec 15, 2021 13:18:02
x7)
Nemfatyle
(
x7)
Dec 15, 2021 13:18:42
x7)
Nem csaptam egyszer sem.
??????? Most linkeltem a videót, ott a gif is. Tényleg ennyire hülye vagy bazdmeg, hogy azt hiszed, ezt le tudod tagadni?
ascites
(
x57)
Dec 15, 2021 13:18:56
x57)
Csak hogy értsük, a tegnapi műsor jogilag pont az a kategória, mintha az utcán egy bemindenezett csövest csicskáztatna valaki 50 Ft-ért élő egyenes adásban, és közben le-lebaszdosna neki egy-egy nyitott tenyerest.
Egy sor olyan hír van, amikor elővesznek ilyen csicskáztató retkeket (pl. www.pecsma.hu/hirzona/racs-moge-kerulnek-a-mohacsi-mintaszulok-akik-vertek-eheztettek-es-kinoztak-gyerekeiket/, liner.hu/rabszolgatartas-emberkereskedelem-magyar/), de ez a kedvencem (még a korcs jövőjét is megvillantja): www.delmagyar.hu/orszag-vilag/2015/11/bokszzsaknak-hasznaltak-szornyu-modon-kinoztak-rabtarsukat-gyorben
A púpos meg közben ugyanakkora agyhalott, mint az a kis Aurélio pöcs, aki még azután is, hogy emberrablásért börtönre ítélték, ismételgeti, hogy jogszerűen tartotta fogva, verte meg és kényszerítette kölcsönszerződés aláírásra az áldozatát, mert az korábban meglopta.
Ismerős, gyagya? "Nem tehettem mást". A bűnöző trashkollégád is mondhatta a bírónak :D
sodika
Dec 15, 2021 13:19:14
Bakker, a reflexszerű visszacsapkás nem megcsapás.
Hazug geci.
Hazug geci.
Dec 15, 2021 13:19:14
-
Dec 15, 2021 13:19:32
Egyébként meg szegény, leépült, meg védtelen a faszom. Tudatos, megfontolt, álnok terveket szövögető okos ember ez.
Szóval beismered, hogy egy szellemi fogyatékos alkoholista is okosabb nálad, te jogászisten?
Dec 15, 2021 13:19:32
Érdeklődő
(
x6)
Dec 15, 2021 13:19:40
x6)
Tibi egy dologra játszik: a Gyagyás minden szociális kapcsolatát elvágni - nem mintha olyan sok lenne neki. Miért nem mentek RGL-hez? Mert Tibor meggyőzte Endrét, hogy az a pénz jobb helyen van nála. Miért fúrta meg Endre leendő gyermekeinek anyját? Mert fél, hogy a púpos kiszabadul a bűvköréből, és lesz választási lehetősége. Neki most magához kell láncolnia Endrét, mert az fizet, mint a katonatiszt. Szarja le a donéteket, sokkal többet fizet neki a szerelmes asodi, mint amennyit össze tudna koldulni - ezért van most neki útban Jutka is. Jutka előle issza meg, eszi meg, költi el a vagyonkát.
Amíg a Púposnak Tibor az egyetlen választási lehetősége, addig a tranyó melegben lesz, ihat, nincs semmi dolga, maximum néha leápolni a pitont.
A legdurvább, hogy a fogyatékos Endre nem érti, hogy mire megy ki a játék. Őrlődik a nézettség és a fastzpina között, nem tud dönteni. Amíg Jutka ott van, nincs kúrás a tranyóval - de amint elmegy, nincs többé műsor, nincs többé donét.
Ez a 23-as csapdája. :)
Amíg a Púposnak Tibor az egyetlen választási lehetősége, addig a tranyó melegben lesz, ihat, nincs semmi dolga, maximum néha leápolni a pitont.
A legdurvább, hogy a fogyatékos Endre nem érti, hogy mire megy ki a játék. Őrlődik a nézettség és a fastzpina között, nem tud dönteni. Amíg Jutka ott van, nincs kúrás a tranyóval - de amint elmegy, nincs többé műsor, nincs többé donét.
Ez a 23-as csapdája. :)
Nemfatyle
(
x7)
Dec 15, 2021 13:20:30
x7)
Hazug geci.
Hazug geci.
XDDD Dehogynem az te gusztustalan féreg. Nálad gyengébb nőt NEM ÜTHETSZ MEG, bármit csinál. Ilyen nagyon egyszerű ez. Nőverő köcsög
sodika
Dec 15, 2021 13:20:46
Ezt az ordas hazugságot, hogy egy fél másodpercen belüli reflexszerű visszacsapkás valakinek a megütése lenne.
Nevetséges. Az reflex.
Nevetséges. Az reflex.
Dec 15, 2021 13:20:46
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Dec 15, 2021 13:21:14
x2)
Hazug geci.
Hazug geci.
Itt egyetlen hazug geci van, az pedig te vagy. Te takonygerincű, aljas untermensch.
Penzmento
(
x6)
Dec 15, 2021 13:21:25
x6)
Igen, jól leírtad Tibit.
tibi2435645
(
x2)
Dec 15, 2021 13:21:28
x2)
sodika
Csak úgy eszembe jutott hogy Tibor még mindig abban a tudatban él, hogy a Google azért von le 30%-ot tőle, mert abból ők leadóznak helyette. :D Ha jót akarsz tenni Tibivel akkor magyarázd el neki hogy azt a Google zsebre rakja, és neki saját magának kell még ezen felül adóznia. Trutymó Titánon is behajtották pár éve azt a pár százezret amit elfelejtett leadózni.
Beszartam. - Szedunka Judit, magasan képzett egészségügyi szakápoló
Csak úgy eszembe jutott hogy Tibor még mindig abban a tudatban él, hogy a Google azért von le 30%-ot tőle, mert abból ők leadóznak helyette. :D Ha jót akarsz tenni Tibivel akkor magyarázd el neki hogy azt a Google zsebre rakja, és neki saját magának kell még ezen felül adóznia. Trutymó Titánon is behajtották pár éve azt a pár százezret amit elfelejtett leadózni.
Puha Slag
(
x7)
Dec 15, 2021 13:21:30
x7)
Hazug geci.
Hazug geci.
Meg az anyád picsája te gnóm!
MIT KÉPZELSZ TE MAGADRÓL TE NŐVERŐ GECI!
max5enutálnak
(
x47)
Dec 15, 2021 13:21:53
x47)
Hazug geci.
Hazug geci.
A pénz meg nem létezik, tudjuk te szar... Az eget lehazudod ha be vagy fosva és általában be vagy fosva
Nemfatyle
(
x7)
Dec 15, 2021 13:22:04
x7)
Ezt az ordas hazugságot, hogy egy fél másodpercen belüli reflexszerű visszacsapkás valakinek a megütése lenne.
Nevetséges. Az reflex.
Nevetséges. Az reflex.
Akinek ilyen reflexei vannak, az egy undorító nőverő geci
Andi
(
x13)
x13)
Nevetséges. Az reflex.
Nevetséges. Az reflex.
A két nyomozónő is biztos csak kávézni szaladt fel tegnap reggel.
-
Dec 15, 2021 13:22:16
Inkább arról regéljél, hogy hol van most Jutka?
Dec 15, 2021 13:22:16
trolléga
(
x30)
Dec 15, 2021 13:22:17
x30)
Hazug geci.
Hazug geci.
Hazudsz. Nem így történt
grosi
Dec 15, 2021 13:22:35
Nevetséges. Az reflex.
Nevetséges. Az reflex.
Meglátlak és reflexből vissza-pofánbaszlak.
Az sem megütés lenne.
Dec 15, 2021 13:22:35
-
Dec 15, 2021 13:22:37
Nevetséges. Az reflex.
Nevetséges. Az reflex.
Remélem reflexszerűen basszák szét a segged a sitten hamarosan, mint Roland komádét. Te mocskos nőverő pedofil.
Dec 15, 2021 13:22:37
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Dec 15, 2021 13:22:46
x5)
Hazug geci.
Hazug geci.
Ezt majd a rendőrségen is add elő púpos szar, nagyon ki fognak röhögni a labanc nyomozók. :)
Puha Slag
(
x7)
Dec 15, 2021 13:23:02
x7)
Regenerálódik az autipáncél.
lyudka
Dec 15, 2021 13:23:19
Nevetséges. Az reflex.
Nevetséges. Az reflex.
Ezt majd a bíróságon meséld el fosfej
Dec 15, 2021 13:23:19
Trollok harca
(
x5)
Dec 15, 2021 13:23:42
x5)
többszáz szemtanú állitja hogy agyba-főbe vertél egy magatehetetlen idős nőt.
Miskolci alvósejt
Jövőlátó
Dec 15, 2021 13:23:44
Nevetséges. Az reflex.
Nevetséges. Az reflex.
Dec 15, 2021 13:23:44
Nemfatyle
(
x7)
Dec 15, 2021 13:24:07
x7)
Jutka a földön fekve kétségbeesetten próbált védekezni amikor fojtogattad, erre még pofán is verted tiszta erőből. Ez bizony komoly bűncselekmény, neked itt véged van
Ásó27
(
x68)
Dec 15, 2021 13:24:17
x68)
Nem vertem.
Nem az látszik.
Nem az látszik.
Ott se voltál, nem?? A miskolciaktól tanultál hazudni?
-
Dec 15, 2021 13:24:24
sodika
Ezt valóban meg lehetne szellőztetni valahol. A sümegi koldus Herpesztől is évekre visszamenőleg behajtották anno az elmulasztott adót, hahó!
Dec 15, 2021 13:24:24
Puha Slag
(
x7)
Dec 15, 2021 13:24:43
x7)
Andi
(
x13)
Dec 15, 2021 13:25:00
x13)
Ebből a rexlexes okosságból loop lesz, amit majd megint idefos vagy százszor.
Sittes Sanyi
Dec 15, 2021 13:25:13
Á, dehogy! Én mást fogok reflexszerűen beverni neki.
Dec 15, 2021 13:25:13
buniBanki
(
x2)
Dec 15, 2021 13:26:05
x2)
Dear Sir or Madame,
I am writing to you as I became aware of the act of abusing an old, alcoholic homeless lady in Linz. It was streamed online by a Misognyst youtuber, Kiss Endre Farkas, youtu.be/UTDrObm7Oms from Hungary. Here are some video evidence of the ugly act:
trashvod.com/w/2RsoRAF9oDjrJod4J87qZ3
trashvod.com/w/eU14EJfF5p1f1k8zTnqPcE
He lives in Goethestrasse 7/104, Linz
Hopefully other viewers also informed either you or the police or the medical services of the city, but please do something. In the moments of writing this email he is sending the homeless lady back to Budapest by train, hopefully she is safe from him now, but I think his behaviour should have done consequences.
Thanks for your help,
Endre egy pedofil!
I am writing to you as I became aware of the act of abusing an old, alcoholic homeless lady in Linz. It was streamed online by a Misognyst youtuber, Kiss Endre Farkas, youtu.be/UTDrObm7Oms from Hungary. Here are some video evidence of the ugly act:
trashvod.com/w/2RsoRAF9oDjrJod4J87qZ3
trashvod.com/w/eU14EJfF5p1f1k8zTnqPcE
He lives in Goethestrasse 7/104, Linz
Hopefully other viewers also informed either you or the police or the medical services of the city, but please do something. In the moments of writing this email he is sending the homeless lady back to Budapest by train, hopefully she is safe from him now, but I think his behaviour should have done consequences.
Thanks for your help,
Puha Slag
(
x7)
Dec 15, 2021 13:26:15
x7)
többszáz szemtanú állitja hogy agyba-főbe vertél egy magatehetetlen idős nőt.
100? A live-ot 1000-n nézték. Jelenleg 10250 megtekintés van a videón
megsnipeolva
Dec 15, 2021 13:26:30
Ócska torzfejű homokos pedofil. Nagyon rossz végén leszel a fasznak hamarosan. Órák kérdése. :)
Dec 15, 2021 13:26:30
PúpszásziVámpír
(
x10)
Dec 15, 2021 13:26:48
x10)
Nevetséges. Az reflex.
Nevetséges. Az reflex.
ERŐSZAKTEVŐ!!
fogcsonkos angolna
(
x3)
Dec 15, 2021 13:27:38
x3)
Nevetséges. Az reflex.
Nevetséges. Az reflex.
Reflex a kurva anyád. A térdszalagod megnyúlására adott terdfeszito izmok összehúzódása, az a reflex.
Az hogy te egy beszámíthatatlan, gyengébb emberrel nem bírsz el és le kell fognod, ütnöd kell, meg gátolnod a szabad mozgásában az a te teljesen csökevényes szociális és problémamegoldóképességeidnek az eredménye.
Konkrétan annyi vagy mint egy borsodi zsákfaluban élő négyelemis agykárosodott cigány.
Andi
(
x13)
Dec 15, 2021 13:27:42
x13)
Miért vettétek el, és kapcsoltátok ki Jutka telefonját? Fostatok, hogy elmondja valakinek a délelőtti verést?
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 15, 2021 13:27:55
x9)
Nevetséges. Az reflex.
Nevetséges. Az reflex.
Ellenben pl. az erőszakos szájbefogások előtt valahogy teljesen kimaradtak a videókból, amikor téged próbált Jutka elnémítani. Tele van minden felvétel olyan jelenetekkel, ahol fizikailag bántalmazod.
Nemfatyle
(
x7)
Dec 15, 2021 13:28:00
x7)
4:48:20-nál beleveri az ágyba is a fejét, Jutka elkezd sírni, erre ki is nyomja rögtön a streamet
gyakorlott gyagyás
Dec 15, 2021 13:28:06
Nevetséges. Az reflex.
Nevetséges. Az reflex.
A kurva anyádat te nőverő. Erősebb vagy jutkánál, semmi esélye kárt okozni benned te rohadék.
Dec 15, 2021 13:28:06
Puha Slag
(
x7)
Dec 15, 2021 13:30:01
x7)
Sodi, kőkemény trash vagy, abból is a legalja. Trutymó macskasegg nyalása vagy a seggpumpa szintjén vagy.
BodiTesok
(
x1)
Dec 15, 2021 13:30:27
x1)
Nevetséges. Az reflex.
Nevetséges. Az reflex.
Ez már a SoDi féle híres-neves pedagógiai módszer amit az egyetemen tanítottak vagy az majd most fog érkezni? * ásít *
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 15, 2021 13:31:20
x19)
Megint meghazudtolja a videós bizonyítékot XD
Segghülye
Segghülye
Recskagnóm
Dec 15, 2021 13:31:32
Hazug geci.
Hazug geci.
Ezt hívják önkontrollnak, ami neked hiányzik, te testi lelki funkcionális analfabéta...
Dec 15, 2021 13:31:32
buniBanki
(
x2)
Dec 15, 2021 13:31:49
x2)
Remélem a nők egymásért Alapítvány ért a reflexekhez
Endre egy pedofil!
Ásó27
(
x68)
Dec 15, 2021 13:34:05
x68)
Gondolom ha a videót látva reflexszerűen megcsapna valaki téged egy lapáttal, az sem lenne gond.
Mifaaaaaaaaaaaan
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 15, 2021 13:35:26
x37)
Nem vertem.
Nem az látszik.
Nem az látszik.
A videó mást mond. Hazudozzál máshol, te szar. Majd a törvényszéki szakértő kielemzi, hogy verted-e. Inkább arról mesélj, hogy mit éreztél tegnap, mikor ennyire lealjasodtál? Te második generációs értelmiségi szar :D
sittessanyi
(
x7)
Dec 15, 2021 13:37:04
x7)
minden trollégának köszönöm, aki aktívan tesz sneci börtönbe kerülése érdekében és a hatóságokkal kommunikál ezügyben.
ne felejtsétek el beletenni a narratívába, hogy lyudkát azért hozták el linz-be hogy a benne legyen a lájvban és hogy a szereplésével tudjanak pénzt keresni. tehát kihasználják azt h szellemileg sérült és nem tud önálló, megfontolt döntéseket hozni. ezt fontos kiemelni, nehogy a recskás azt adja elő majd h ő csak jótékony lélekként befogadta az öregasszonyt.
nszksz.
ne felejtsétek el beletenni a narratívába, hogy lyudkát azért hozták el linz-be hogy a benne legyen a lájvban és hogy a szereplésével tudjanak pénzt keresni. tehát kihasználják azt h szellemileg sérült és nem tud önálló, megfontolt döntéseket hozni. ezt fontos kiemelni, nehogy a recskás azt adja elő majd h ő csak jótékony lélekként befogadta az öregasszonyt.
nszksz.
ascites
(
x57)
Dec 15, 2021 13:37:56
x57)
Tibi egy dologra játszik: a Gyagyás minden szociális kapcsolatát elvágni [...] A legdurvább, hogy a fogyatékos Endre nem érti, hogy mire megy ki a játék.
A legdurvább az, hogy ha mindezt sikerülne felfognia, akkor is a faszpinást választaná, mert retteg egyedül maradni. Retteg attól, hogy a sötét időkben senki nem mondja meg neki, hogy mit csináljon, senki nem veri ki a fejéből a csúnya, maga ellen irányuló gondolatokat.
Még az origamit is bevállalná (pedig nem kell neki hús-vér emberrel szex, akkor sem, ha amúgy fantáziál a faszpináról), az összes kapcsolatát elengedné, csak ne hagyja egyedül a tranyó 3 óránál hosszabb időre.
Mitől félsz úgy, Fifi? Csak nem azon kapod magad a magányban, hogy azon morfondírozol, hogy húzóra meg kéne inni egy egész üveg vodkát, hogy beledögleszd magad?
-
Dec 15, 2021 13:38:06
Egyébként meg tökmindegy. Ha valami baja lesz, az a te felelősséged. Ha olyan nagy jéghideg jhogász faty, akkor tudhatnád, hogy nem közösködünk mindenféle agyament hajleszekkel, mert megütheted a bokádat. Most pedig nem kevés videós bizonyíték is szól ellened.
Dec 15, 2021 13:38:06
sodika
Dec 15, 2021 13:38:45
Nem mondhat más a videó, mint ami a valóság.
Ha nem csinálok semmit, az a gond, ha csinálok az.
Mindegy, Jutka innen ki van rakva, január 3-ig kifizettem a pesti szállását, csak menjen.
Mindegy, Jutka innen ki van rakva, január 3-ig kifizettem a pesti szállását, csak menjen.
Dec 15, 2021 13:38:45
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 15, 2021 13:39:42
x19)
Ha faszod vered videóban az a baj.
Ha egy nőt versz videóban az a baj.
Örebro
(
x17)
Dec 15, 2021 13:40:44
x17)
te idiota fasz! a mostani szerelmed az elsö olyan pillanatba lelep töled, mikor låtja, hogy nem tud tovåbb lehuzni vagy tul nagy a rizikofaktor egyutt lenni veled. remelem ezt nem uszod meg es ha nem is lesz leules, de felfuggöt kapni fogsz!
ui. anyukåd valami miatt tajtekzik, az a geci zsiroshaju miket kuldözget neki?
ui. anyukåd valami miatt tajtekzik, az a geci zsiroshaju miket kuldözget neki?
Nemzet Krónikása
(
x21)
Dec 15, 2021 13:40:47
x21)
Endre, majd kerlek vedd fel ahogy kimennek hozzad a polizei es radrugjak az ajtot, foshmá
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
bojlertestű piton
(
x1)
Dec 15, 2021 13:41:19
x1)
Amikor füveztetek, akkor is mutatta a videó a valóságot, ahogy most is. Nemsokára börtönbe kerül asodi.
seymour schwartz
(
x6)
Dec 15, 2021 13:41:24
x6)
Jutka innen ki van rakva,
Tényleg nincs ott?
Andi
(
x13)
x13)
Mit adtatok be Jutkának a sztrím előtt, amitől összehányta magát?
PúpszásziVámpír
(
x10)
Dec 15, 2021 13:41:38
x10)
Tibi maradt???
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Dec 15, 2021 13:41:56
x2)
Pontosan, hogy egy szar, takonygerincű patkány vagy, aki nőket (fogyatékkal élő, idős nőket, hahó!) bántalmaz, annak érdekében, hogy nagyobb legyen a nézettség. Ugyanez igaz Tibor nevű (fél)cigány transzvesztita szerelmedre is. Pokolra való, aljas férgek vagytok, egymásnak teremtett titeket az ég.
bojlertestű piton
(
x1)
Dec 15, 2021 13:42:28
x1)
És most hogy telik a nap tibivel? Ki van elöl, ki van hátul?
ascites
(
x57)
Dec 15, 2021 13:42:47
x57)
Lehet, hogy a te defektes agyad képes bevenni bármilyen faszságot, amit a faszpinás mond, vagy amit látni akar, mi a szemünknek hiszünk inkább.
Mondjad el az őszintét a kékeknek és a kozulnak nyugodtan, féreg.
Ásó27
(
x68)
Dec 15, 2021 13:44:12
x68)
A vaksi szemünknek hiszünk, vagy a pedofilnak????
Mifaaaaaaaaaaaan
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 15, 2021 13:44:14
x37)
Nevetséges. Az reflex.
Nevetséges. Az reflex.
A rendőröket nem érdekli, hogy reflex volt, a végeredményt nézik. Megütötted? Megütötted. Ennyike.
-
Dec 15, 2021 13:44:18
Már a vonaton van, vagy még nem sikerült felrakni úgy, hogy fenti is maradjon?
Dec 15, 2021 13:44:18
trolléga
(
x30)
Dec 15, 2021 13:44:23
x30)
helyett inkább ebben az ügyben is angolnázol. a lyutka még mindig ott van, mi? :D kurva rövid időn belül te is utcára kerülsz, na nem baj legalább lefogysz :DD
max5enutálnak
(
x47)
Dec 15, 2021 13:44:31
x47)
Tehát te most azt mondod, hogy az is gond a nézőközönségnek, ha nem pofozod fel a magatehetetlen idős nőt? Érdekes megközelítés, arra kérlek, hogy ezt a rendőrségnek is mondd el!
Brian
(
x2)
Dec 15, 2021 13:44:47
x2)
Egyébként volt felvetel arról, hogy a pedofil kivitte jutkát a vonathoz, vagy a saját elmondására es a két, kamuból megvett vonatjegyre kell elhinnünk? Nagy a gyanúm, hogy ezek kinyírták még az éjjel és jelenleg sneci egyetlen lepedőjébe csavarva várja, hogy éjjel elkaparhassak a parkban.
Ásó27
(
x68)
Dec 15, 2021 13:45:14
x68)
"Ha nem csinálok semmit, az a gond, ha csinálok az."
Annyit kellett volna csinálni, hogy nem hívod meg magad mellé Jutkát. Ennyi. Megmondtuk százszor.
Mifaaaaaaaaaaaan
Annyit kellett volna csinálni, hogy nem hívod meg magad mellé Jutkát. Ennyi. Megmondtuk százszor.
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 15, 2021 13:45:56
x19)
Egyébként volt felvetel arról, hogy a pedofil kivitte jutkát a vonathoz, vagy a saját elmondására es a két, kamuból megvett vonatjegyre kell elhinnünk? Nagy a gyanúm, hogy ezek kinyírták még az éjjel és jelenleg sneci egyetlen lepedőjébe csavarva várja, hogy éjjel elkaparhassak a parkban.
Minek bizonyíték hisz sose hazudik?
trolléga
(
x30)
Dec 15, 2021 13:47:01
x30)
te idióta fasz. a videó valóban nem perdöntő bizonyíték, mert az mutatja amit láttatni akarsz. már a normális videósoknál. te szerencsére nem figyeltél erre, így premier plánban láthattuk, ahogy ütlegeled.
max5enutálnak
(
x47)
Dec 15, 2021 13:47:03
x47)
Orvosi szempontból természetesen nem létezik ilyen reflex. Önvédelem létezik jogi szempontból, de nem tudom mennyire állná meg a helyét ebben az esetben. Na jó, tudom :D
Olyan pedig nem létezik, hogy szerinted reflex. Pont úgy nem, mint a gázai piramisok, amik a maguk nevében szenzációsak. Te ostoba proli.
Olyan pedig nem létezik, hogy szerinted reflex. Pont úgy nem, mint a gázai piramisok, amik a maguk nevében szenzációsak. Te ostoba proli.
MaxPayne
(
x24)
Dec 15, 2021 13:48:12
x24)
Mivan te fasz? Előtted tették fel Jutka történetét, hogyan nyomorította meg egy életre őt Merci! Te tényleg ennyire hülye vagy? Szerinted miért műtötték Jutka fejét és mitől épül le ennyire rohamosan? Remélem még a börtönéveid előtt Tibi úgy megcsap valamivel, hogy rokkantkent adogatják majd körbe a seggedet!
faszjancsi
Dec 15, 2021 13:48:17
Egyszerűen hihetetlen, hogy milyen mértékben képes tagadni a valóságot ez az elmebeteg, de snecikém ezt most tényleg beszoptad, mert kőkeményen megfognak mérni ezért és hiába hetyetyézel. Nehogy pityergés legyen a vége tág segglukkal a venyigén. :)
sodikahomika
Dec 15, 2021 13:48:17
Andi
(
x13)
Dec 15, 2021 13:48:30
x13)
Hullanak a jutúberek. Nemrég a híres ironchannel, most meg a felette is pálcát törő sodivlog került a hatóságok kereszttüzébe.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 15, 2021 13:48:41
x37)
Istenem, hogy esküdöztél még pár napja is, hogy kezeled őket, minden rendben lesz, te pedagógiát is végeztél :D Tegnap meg pont úgy sikerült kezelned a helyzetet, mint egy zempléni zsákfalu cigánysorán élő, 8 elemis kubikos segédmunkásnak. Ököllel. Ennyit érsz, bazmeg.
rBali
(
x24)
Dec 15, 2021 13:48:57
x24)
Endre, ne aggódj, még ma elkészül a videó ahol tömörítve végig tudod nézni a tegnapi eseményeket, plusz az ebcont logós pólóban fetrengő jutkát is megkapja még ma az Ebcont. :)))
Boldog Karácsonyt balfasz!
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Boldog Karácsonyt balfasz!
Ásó27
(
x68)
Dec 15, 2021 13:49:46
x68)
Igen!
Mifaaaaaaaaaaaan
122 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™