Te is csak vasárnaponként eszel, azért olyan szép a beled, mi?
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
Mivel idegesít téged lyudka? Fosol, hogy feljelent ugye? Lehet már meg is tette?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Aztán a többi nap pedig éhezik. Ne így akarj másokon uralkodni, sőt ha megfogadsz egy tanácsot egyáltalán ne is akarj senkin.
Szégyelld magad te mocskos ganaj pedofil. Remélem ma nagyot borul este a bili. Te púpos korcs.
És a hét többi napján mit eszik? Te rossz ratyee!!
Álmodjatok Rémeket!
Baszni... Fel sem állt a piton. Piszony!
Amit meghagy vasárnapról, idióta!
Teeeee, rossz buzi.
Nyugalom, biztonsag, stabilitas
* ásít *
Ezt is megússza, mint minden mást ez a szaréletű. Egy normális ember már amiket tett annak töredékéért rácsok mögött lenne. Arra tudok gondolni hogy a rendőrök is autistának nézik, más ésszerű magyarázat erre nincs.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Miből? Csak az asztrálsíkon nagy menő a valóéletben még mindig egy senki, aki az anyjával él.
Nothing's better than cheddar!
Ezért kéne olyan ügyet robbantani ( pedofil ) amiből még a jóisten se mossa ki azt a rohadt szájú vekni fejét.
:DD
A trollok előtt lehajtott fejjel ment a kajárdába, ma már le is meri írni az interneten, hogy túl drága!
Mifaaaaaaaaaaaan
azt mondta sneciről a tranyó, hogy idegőrlő vele lenni. a helyzetre, a linzi ottlétre mondta ezt, de ugye a helyzet az szorosan összefügg snecivel.
Undorito vegleny mindketto, de a trafo mesterien csicskitja a Gyagyast es nincs benne semmi meglepo, hogy szenved a tranyo. A flokkokbol kb 30 mp-t tud elviselni egy epeszu ember.
Tegnap elmondta Tibor amikor rákérdeztek marad-e karácsonyra és azt válaszolta, hogy még nem tudja, mert nagyon sok mindenben csalódott. Közben a korcs aludt szóval nem hallotta, de hajszálnyira van, hogy megunja az egészet és inkább pesten karácsonyozzon.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Me-me-megmontam hogy a linci lajongóival MINDIG találkozhat. Tejmészetesen baszhatnak az orrom alatt. :)
Kit baszol te pofán te 40 kg-s hülyegyerek :D ? Lehúzott, ezerszer megalázott (az élet minden terén) hitelspirálos balek vagy, még buzulni se tudsz rendesen hallod?! :)
sodikahomika
A recskásnak legalább vannak témái, amikhez ugyan nem ért, de pofázik róla (a szetáp; játszás a számítón; prolitika; pénz, munka, siker *pr*).
Őszintén, te miről beszélgetnél egy hajléktalan tranyóval ezen a két attribútumán kívül?
Tranyó is csak nárciszloopokban hajlandó kommunikálni, csak neki ahhoz az kellene hogy valaki a közönsége legyen. A púp ebben nem partner, mert a saját autiloopjai a figyelme szház szházalékát felemésztik. Lyudka ha nem is figyelt rá igazán, de legalább valamilyen módon reagált a hülyeségeire.
Személy szerint én kussolnék és megpróbálnék minél előbb elvonulni a hajléktalan tranyó közeléből.
Őszintén, szerintem kurva égő ahogy a recskás a “jólétét” fitogtatja egy lecsúszott alkoholistának.
Már egyszerűen én szégyellem magam olyan gyerekes.
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Ebben eddig lehetett eljutni. Itt az ideje a púponvágásnak! A hasát is lehet püfölni, az jó ellenszer a hasvízkóros élősködők ellen :D
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Az összeszűkült pinaszáj megmaradt.
majd Villám vigyáz a setupra heto 500 euróért.
Könyvjelző gomb, utána a forum.sodika.org/?page=bookmark link pont oda visz, tovább is küldhető mert ez előállitja a megfelelő linket. Pár napja írta ezt valaki, megváltozott az életem amióta így használom a fórumot, NSZKSZ SoDI!
Mert ilyen SoDI a SoDI
forum.sodika.org/?pageNo=8249&highlight=840216#comment-840216
például így?
broni mindjárt küld egy linket és azon az oldalon keresztül tudsz linkelni.
Lehet van szofisztikáltabb megoldás, de ha kijelölöd a szerzőnevét, jobb gomb, Copy link to highlight, akkor működik.
forum.sodika.org/index.php#:~:text=Szerz%C5%91%3A-,fogcsonkos%20angolna,-Dec%2020%2C%202021%2014
NSZKSZ tényleg életmentő, bár kicsit körülményes a dupla linkkel.
A Dunning-Krueger hatás tökéletes példája vagy te gyagyás. Azt képzeled magadról, hogy megmondod a frankot de közben annyira elkorcsosult, sokkal inkább ki sem fejlett a realitás érzékelésed, hogy fogalmad sincs semmiről a világon. Olyan mintha saját magadat zártad volna börtönbe ahol meg fogsz rohadni. Ezért is írjuk mindig, hogy nem is kell tennünk semmit, csak elolvasni amiket írsz és jókat nevetni a balfaszságaidon, meg azon ahogy szenvedsz és öregszel egyedül.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Nszksz trolléga!
Általában a bíróságok nem így ítélik meg.
Hanem úgy, hogy a SoDI az Isten.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Remélem, ma még nem felejtettem el megemlíteni, hogy a büdös kurva anyád. :D
Czenki mama is így gondolja ezt?
Isten, hol?
Te azt sem tudod melyik csatornát nézed, Gyagyas.
Kihasználnak, kibeszelnek, totálisan ki vagy röhögve.
Hol isten? Az ágyban biztos nem :))
az osztrák cége úgy ítélik meg, hogy te vagy évente négyszer kirúgott kókler.
Igen, mert ott fontosabb volt a második front.
Kushadj, pondró :D
Te a döglött pitonok istene vagy max!
Álmodjatok Rémeket!
hehe, ideges a korcs, mert leírták róla az igazságot.:)
Ha te vagy az isten akkor miért él nálad minden osztrák postás jobb körülmények között és nem egy piszkos szobakonyhában?
Miért nincsen egészséges kapcsolatod soha és miért fizetsz hajléktalanoknak csak azért, hogy társaságod legyen?
Ha te vagy az isten akkor miért van ez? Azt gondolod, hogy ez egy jó életszínvonal?
Tudsz ezekre válaszolni te balfasz?
Mi van, kaptál valami próbafeladatot valami farmelléki gányoldától? Akkor szoktál ilyen büszke lenni a 3bites agyadra.
Kurva nagy a pofád fasztalan, ha van isten, akkor este egy kurvanagy faszerdőbe szaladsz bele seggel. Minden kiderül hogy miket kotyogtál el privátban Mejszikének :)))
Kívánom hogy kínok között dögölj meg te szar.
Dehát az életed egy üres tragédia. Magány, elmebetegség, kitaszítottság, nincstelenség, céltalanság. Te úgy élsz, mint egy utolsó senki. Téged nem szeretnek. És még a faszod sem áll fel. Ha ez lenne az isteni lét, nem léteznének vallások. Te tök hülye vagy.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Endre, nalunk az iroda elott evek ota kering egy bolond asszony, aki egesz nap ott van es valamit folyton magyaraz maganak. Egyszer sem maradtam meghallgatni mirol lehet szo, de a fitymamat teszem ra hogy ugyan ezt a faszsagot mormolja mint te.
A munka nem megoldás.
Veréb vagy papucs. :D
sodikahomika
Nagyképű (puha) fasz.
az olyan mint napoleon komplexus mond valamit neked te fasz? :-)
Fosol mi Sneci hogy Tibi mit kotyogott ki?
Remélem este már polizei lesz, kitudja miket mondtál el neki te beteg állat.
Ne szégyenítsük már meg Napóleont a recskáshoz való hasonlítással.
Kérdezd már meg a fúrtpinájú szerelmed hogy mikor tervez téged agyonverni a laptoptöltőjével, megint kezd kinyílni a pofád.
Hát az adósságaid nem ezt mutatják, hogy sodi az isten hanem inkább azt, hogy egy orbitális kretén vagy aki nem tud gondolkodni. Tehát sodi egy kretén aki nagyon nagy lovon ül és eljátssza hogy ő a kiskirály. De hála az égnek hogy van ez a fórum és jól nyakon basznak téged a trollok + a tranyó is ott van aki fizikálisan is tud téged bántalmazni ha nagyon felbaszod. Te balek gnóm.
Ez butaság! Mindenki dögöljön meg! Butaság!
Már megint delirálsz te munkanélküli alkoholista élősködő, eltévesztetted a házszámot. Kushadj vissza a sarokba szépen a helyekre, te csicskák istene.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
komplexus haho! :-)
Az "egyre halmozódó tartozásokból élek"-ről van felvétel valahol? Asszem valamielyik rendőrlistás tárgyaláson mondta.
Igaz, docens úr
Mikor volt utoljára ilyen? :)
Mifaaaaaaaaaaaan
Arra gondoltál már hogy egy normális, egészséges, társadalomban funkcionálni képes embernek nagyon max kétszer van dolga a bíróságon életében?
Te miért gondolod hogy ez egy jó dolog hogy folyamatosan rendőri eljárások meg perek fenyegetnek.
Ez annak a megfelelője mintha egy középkori paraszt annak örülne hogy sok a bandita a falu környékén.
Félelmetesen idióta, retardál és fogyatékos vagy Merci szemében. Attól tart, nem tőled, te gyagyás
max5enutálnak
(
x47)
Dec 20, 2021 12:11:48
x47)
Amikor a szerelmed, született Tibor beköltözött Terdik "testi-lelki fogyatékos" Péterhez, a második napon már drágámozta, szívemezte és arról hadovált, hogy össze fognak házasodni. Terdik még nálad is csóróbb, ő nem tudott hitelből annyi pénzt szórni a transzneműre, mint te. Ehhez képest tőled a második napon már el akart jönni, inkább a téli, hideg utcát választotta volna, aztán már egy plázában kellett menekülnie előled, segítséget kérve egy biztonsági őrtől. Most pedig mindent kipofázott rólad, mert annyira gyűlöl. Ismét kérdezem, ha egy ennyire igénytelen csövesből ilyen érzelmeket váltasz ki, akkor milyen ember lehetsz?
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
fogcsonkos angolna
(
x3)
Dec 20, 2021 12:11:54
x3)
Idióta vagy.
Azt eszik vasárnaponként, ha kéri, amit akar.
Te is csak vasárnaponként eszel, azért olyan szép a beled, mi?
Ásó27
(
x68)
Dec 20, 2021 12:12:02
x68)
Két napja nem evett, mióta tart vasárnap két napig?
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x136)
Dec 20, 2021 12:15:18
x136)
Hogy én feljelentem őt?
Ez hülye.
Annyit írtam neki, hogy gondolja át, hogy produktív dolog szándékosan idegesíteni valakit, aki a lakhatását biztosítja.
Ez hülye.
Annyit írtam neki, hogy gondolja át, hogy produktív dolog szándékosan idegesíteni valakit, aki a lakhatását biztosítja.
Mivel idegesít téged lyudka? Fosol, hogy feljelent ugye? Lehet már meg is tette?
rBali
(
x24)
Dec 20, 2021 12:15:29
x24)
Most hívogatod és megint életveszélyesen fenyegeted mint mikor fojtogattad az intex matracon?
Trollok harca
(
x5)
Dec 20, 2021 12:15:55
x5)
tegnap mit evett?
Miskolci alvósejt
sarokülőgarnitúra
Dec 20, 2021 12:16:57
Idióta vagy.
Aztán a többi nap pedig éhezik. Ne így akarj másokon uralkodni, sőt ha megfogadsz egy tanácsot egyáltalán ne is akarj senkin.
Dec 20, 2021 12:16:57
sziamia96
Dec 20, 2021 12:19:14
SZERINTEM TE MEG MERCI VAGYTOK A LEGUNDORITOBBAK‼️‼️ SZO SZERINT AZ UTCARA RAKTÁTOK JUTKAT CSAK HOGY b*szni tudjatok…..
Sziaamiaa
Dec 20, 2021 12:19:14
trolléga
(
x30)
Dec 20, 2021 12:20:28
x30)
youtube.com/c/NCommander
Nesze sneci, programozó, aztán mégis úgy telepít OS-eket, mint ahogy más az alsónadrágját cseréli. Vagy hogy számodra is érthető hasonlatot írjak: ahogy te a hitelkártyákat pörgeted
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Nesze sneci, programozó, aztán mégis úgy telepít OS-eket, mint ahogy más az alsónadrágját cseréli. Vagy hogy számodra is érthető hasonlatot írjak: ahogy te a hitelkártyákat pörgeted
megsnipeolva
Dec 20, 2021 12:20:30
Érvkártya terrorizálni és fenyegetni egy idős alkoholista hajléktalant:
Korcs, neked véged van.
Korcs, neked véged van.
Szégyelld magad te mocskos ganaj pedofil. Remélem ma nagyot borul este a bili. Te púpos korcs.
Dec 20, 2021 12:20:30
PúpszásziVámpír
(
x10)
Dec 20, 2021 12:22:07
x10)
Idióta vagy.
Rhossz Rhatyee
Dec 20, 2021 12:24:33
SZERINTEM TE MEG MERCI VAGYTOK A LEGUNDORITOBBAK‼️‼️ SZO SZERINT AZ UTCARA RAKTÁTOK JUTKAT CSAK HOGY b*szni tudjatok…..
Baszni... Fel sem állt a piton. Piszony!
Dec 20, 2021 12:24:33
tyodika
Dec 20, 2021 12:24:59
Amit meghagy vasárnapról, idióta!
Dec 20, 2021 12:24:59
Sodi az idealom
Dec 20, 2021 12:25:50
Idióta vagy.
Teeeee, rossz buzi.
Dec 20, 2021 12:25:50
trolléga
(
x30)
Dec 20, 2021 12:26:20
x30)
* ásít *
Ezt is megússza, mint minden mást ez a szaréletű. Egy normális ember már amiket tett annak töredékéért rácsok mögött lenne. Arra tudok gondolni hogy a rendőrök is autistának nézik, más ésszerű magyarázat erre nincs.
CheddarGoblin
(
x2)
Dec 20, 2021 12:28:16
x2)
Akkor fizess nekünk kisrühes. Utaljál a trashvodnak 1 milliót. A troll adatokért nem tudtál 3 milliót fizetni addaboynak, de 1 milliód csak van a trollozásra!
Miből? Csak az asztrálsíkon nagy menő a valóéletben még mindig egy senki, aki az anyjával él.
megsnipeolva
Dec 20, 2021 12:29:24
* ásít *
Ezért kéne olyan ügyet robbantani ( pedofil ) amiből még a jóisten se mossa ki azt a rohadt szájú vekni fejét.
Dec 20, 2021 12:29:24
buniBanki
(
x2)
Dec 20, 2021 12:32:29
x2)
Vajon ha a valóságot eltakaró ernyő megyek, kifingatja magát az a szubhumán génkorcs?
Endre egy pedofil!
Érdeklődő
(
x6)
Dec 20, 2021 12:37:49
x6)
Endre, a kudarcocska óta megpróbáltál újra rámászni a tranyóra, vagy ebben a szexuális kalandban eddig lehetett eljutni?
Norina
(
x2)
Dec 20, 2021 12:41:32
x2)
* ásít *
Ezt is megússza, mint minden mást ez a szaréletű. Egy normális ember már amiket tett annak töredékéért rácsok mögött lenne. Arra tudok gondolni hogy a rendőrök is
autistának nézik, más ésszerű magyarázat erre nincs.
Ezt is megússza, mint minden mást ez a szaréletű. Egy normális ember már amiket tett annak töredékéért rácsok mögött lenne. Arra tudok gondolni hogy a rendőrök is
autistának nézik, más ésszerű magyarázat erre nincs.
fogcsonkos angolna
(
x3)
Dec 20, 2021 12:41:54
x3)
Holnap születésnapom van amúgy Endre, egy jelképes nyo-nyo-nyolcezer eurós hitelnek örülnék tőled. havi 3,5 eurónként törlesztem 70 évig, becsületes vagyok.
balek
(
x10)
Dec 20, 2021 12:43:23
x10)
Endre azt magyarázd el, hogy Mercinél mi ez az állandósult unott fej a korábbi jókedvhez képest?
Miért van hogy a hajléktalan barátaival önfeledten szórakozott a hideg utcán, miközben veled meg a fűtött lakásban, ahol pukedlizve csicskulsz neki állandóan komor a hangulat?
Egyszerűen tönkretetted Merci jókedvét a retardált autiloopjaiddal.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Miért van hogy a hajléktalan barátaival önfeledten szórakozott a hideg utcán, miközben veled meg a fűtött lakásban, ahol pukedlizve csicskulsz neki állandóan komor a hangulat?
Ásó27
(
x68)
Dec 20, 2021 12:45:37
x68)
A trollok előtt lehajtott fejjel ment a kajárdába, ma már le is meri írni az interneten, hogy túl drága!
Hahó
(
x136)
Dec 20, 2021 12:46:54
x136)
Endre azt magyarázd el, hogy Mercinél mi ez az állandósult unott fej a korábbi jókedvhez képest?
azt mondta sneciről a tranyó, hogy idegőrlő vele lenni. a helyzetre, a linzi ottlétre mondta ezt, de ugye a helyzet az szorosan összefügg snecivel.
Trollok harca
(
x5)
Dec 20, 2021 12:54:15
x5)
Merci azért viseli el pár napig hogy aztán egyedül ünnepelhessen a bérlakásban de amint visszatér sodika menekül is vissza az utcára
Miskolci alvósejt
Erkelyszimulator
(
x2)
Dec 20, 2021 13:00:49
x2)
Undorito vegleny mindketto, de a trafo mesterien csicskitja a Gyagyast es nincs benne semmi meglepo, hogy szenved a tranyo. A flokkokbol kb 30 mp-t tud elviselni egy epeszu ember.
rBali
(
x24)
Dec 20, 2021 13:02:53
x24)
Merci azért viseli el pár napig hogy aztán egyedül ünnepelhessen a bérlakásban de amint visszatér sodika menekül is vissza az utcára
Tegnap elmondta Tibor amikor rákérdeztek marad-e karácsonyra és azt válaszolta, hogy még nem tudja, mert nagyon sok mindenben csalódott. Közben a korcs aludt szóval nem hallotta, de hajszálnyira van, hogy megunja az egészet és inkább pesten karácsonyozzon.
Norina
(
x2)
Dec 20, 2021 13:03:08
x2)
Azt nem tudom , hogy a Gyagyas miért mondta magáról, hogy adrenalinfuggo.. mikor a sarokban alszik mindig.
Németország
Dec 20, 2021 13:06:31
Sodika mit szólnál, ha Merci karacsonykor felhozna vmi csövest egy kis kufircra? Ha már te nem tudtad megbaszni, azért megtiltani nem fogod neki, hogy basszon, ugye?
Dec 20, 2021 13:06:31
D_Dezső
(
x29)
Dec 20, 2021 13:11:54
x29)
2. rész
tyodika
Dec 20, 2021 13:12:58
Sodika mit szólnál, ha Merci karacsonykor felhozna vmi csövest egy kis kufircra? Ha már te nem tudtad megbaszni, azért megtiltani nem fogod neki, hogy basszon, ugye?
Me-me-megmontam hogy a linci lajongóival MINDIG találkozhat. Tejmészetesen baszhatnak az orrom alatt. :)
Dec 20, 2021 13:12:58
faszjancsi
Dec 20, 2021 13:14:53
Engem nem basz egy hatóság se pofán.
Mindig én szoktam a hatóságokat pofán baszni.
Ez a szerepük, erre vannak, úgy jó kutyák.
Ennyi.
Mindig én szoktam a hatóságokat pofán baszni.
Ez a szerepük, erre vannak, úgy jó kutyák.
Ennyi.
Kit baszol te pofán te 40 kg-s hülyegyerek :D ? Lehúzott, ezerszer megalázott (az élet minden terén) hitelspirálos balek vagy, még buzulni se tudsz rendesen hallod?! :)
Dec 20, 2021 13:14:53
Hahó
(
x136)
Dec 20, 2021 13:19:01
x136)
legutóbb 50 euróra baszta meg snecit a labanc hatóság.:))
majd meglátjuk, hogyan fogja megbaszni a labanc ams, amikor odaér a troll levél, hogy sneci hazudott nekik a projektmunkákról.
íródik már ez a levél, vagy már el is ment?
nszksz!
majd meglátjuk, hogyan fogja megbaszni a labanc ams, amikor odaér a troll levél, hogy sneci hazudott nekik a projektmunkákról.
íródik már ez a levél, vagy már el is ment?
nszksz!
trolléga
(
x30)
Dec 20, 2021 13:20:18
x30)
Mi van púpos, megint el lettél küldve a saját lakásodban a gyerekágyba a tranyó által?
Budai-úrifiú
(
x9)
Dec 20, 2021 13:22:24
x9)
Transzformersznek azért unott a feje mert legkésőbb lyudka elmenetelének másnapján rájött hogy a púpos csak autiloopokban képes kommunikálni, és gyakorlatilag lehetetlen egy-egy ilyen loopot megszakítani szép szóval.
kérdések
Dec 20, 2021 13:23:15
Sodi!
Neked mindig mindenről olyan objektív, éles meglátásod van.
Kérhetnénk a piton témában is egy állásfoglalást?
Elvileg egy "aranyéveiben" járó ereje csúcsán lévő vadászbika kategóriába tartozol.
Potensnek kéne lenned ezek alapján.
Mi tehát az oka a piton gyengélkedésének véleményed szerint?
Neked mindig mindenről olyan objektív, éles meglátásod van.
Kérhetnénk a piton témában is egy állásfoglalást?
Elvileg egy "aranyéveiben" járó ereje csúcsán lévő vadászbika kategóriába tartozol.
Potensnek kéne lenned ezek alapján.
Mi tehát az oka a piton gyengélkedésének véleményed szerint?
Dec 20, 2021 13:23:15
AndrewWK
(
x1)
Dec 20, 2021 13:25:55
x1)
Transzformersznek azért unott a feje mert legkésőbb lyudka elmenetelének másnapján rájött hogy a púpos csak autiloopokban képes kommunikálni, és gyakorlatilag lehetetlen egy-egy ilyen loopot megszakítani szép szóval.
A recskásnak legalább vannak témái, amikhez ugyan nem ért, de pofázik róla (a szetáp; játszás a számítón; prolitika; pénz, munka, siker *pr*).
Őszintén, te miről beszélgetnél egy hajléktalan tranyóval ezen a két attribútumán kívül?
Németország
Dec 20, 2021 13:29:46
Sodika lehetne egy közös stream Pálmarcival.
Jutka is biztos kedvelné és neked is ideje rendezned vele a viszonyadat, erre éppen megfelelő az időpont.
Jutka is biztos kedvelné és neked is ideje rendezned vele a viszonyadat, erre éppen megfelelő az időpont.
Dec 20, 2021 13:29:46
40_éves_junior
(
x6)
Dec 20, 2021 13:31:15
x6)
Tranyó is csak nárciszloopokban hajlandó kommunikálni, csak neki ahhoz az kellene hogy valaki a közönsége legyen. A púp ebben nem partner, mert a saját autiloopjai a figyelme szház szházalékát felemésztik. Lyudka ha nem is figyelt rá igazán, de legalább valamilyen módon reagált a hülyeségeire.
SyntaxError
(
x24)
Dec 20, 2021 13:34:53
x24)
Nem tudom ki hogy van vele, de én most kimegyek és hozok egy kis chipset az esti leak-hez, mert gyanítom, hogy amint kikerül, olyan felkérdezés lesz Linz Goethestrasse 7-ben, hogy meg fog lódulni mind a nézőszám, mind az egy főre eső faszerdők száma.
Mi ez ha nem shiker?!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Mi ez ha nem shiker?!
Budai-úrifiú
(
x9)
Dec 20, 2021 13:38:23
x9)
Személy szerint én kussolnék és megpróbálnék minél előbb elvonulni a hajléktalan tranyó közeléből.
Őszintén, szerintem kurva égő ahogy a recskás a “jólétét” fitogtatja egy lecsúszott alkoholistának.
Már egyszerűen én szégyellem magam olyan gyerekes.
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 20, 2021 13:38:35
x19)
"szeretkezès"
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 20, 2021 13:46:24
x19)
Kamuprofilos kloè és fullfing gèza (fehércigány) is jelentkezett sodihoz.
Lesznek még itt dolgok az èvvègèn...
Lesznek még itt dolgok az èvvègèn...
fogcsonkos angolna
(
x3)
Dec 20, 2021 13:49:16
x3)
Sneci, ha van faszod akkor indítasz egy liveot a trashcsopis leak előtt és élőben "cáfolod" meg a "rágalmakat"!
ascites
(
x57)
Dec 20, 2021 13:49:53
x57)
gyakorlatilag lehetetlen egy-egy ilyen loopot megszakítani szép szóval.
Ebben eddig lehetett eljutni. Itt az ideje a púponvágásnak! A hasát is lehet püfölni, az jó ellenszer a hasvízkóros élősködők ellen :D
Ásó27
(
x68)
Dec 20, 2021 13:52:33
x68)
Sodi milyen érzés, hogy a trollok mémjeire özönlenek a likeok a púpfalon, a saját posztjaidat meg leszarja mindenki?
Mifaaaaaaaaaaaan
D_Dezső
(
x29)
Dec 20, 2021 14:05:42
x29)
Hát én nagyon nem csodálkozom rajta, hogy a Tibi búval-baszott egésznap a Gyagyás mellett.
Az a "kémia" amit az első találkozáskor a hajón láttunk jó gyorsan elmúlt. Tibinél teljesen elrúgta a pöttyöst a Gyagyás. Ő azt hiszi a buta agyával, hogy a pláza meg a stream beszólogatások miatt, de az már csak az edménye az egésznek nem az oka.
A Tranyó minden szinten csalódott benne, világossá vált neki, hogy Sodika mindenre alkalmatlan és mellette még kurva idegesítő is.
De szerintem a legfőbb kiábrándulás a halott piton volt. Nincs az a friss kapcsolat ami egy ekkora lebőgést elbírna. A 23 centis csoda-pitonról kiderült, hogy csak egy töppedt fonnyadt papó-fütykös.
Ilyen friss "kapcsolatokban" az első 2-3 hónapban még egésznap csak kúrnának a párok nem búvalbaszottan bambulnak a kamerába 5 órán keresztül.
Hát ez van Sodika ... ez a tranyó már elment :) Nem tudtad felállítani a pitont, úgyhogy inkább keres majd magának egy életerős hajléktalant aki alátud vágni rendesen. Még egy pár napig az ingyen szesz ott tartja nálad de sok köszönet nem lesz benne ...
A legszebb az egész story-ban, hogy egyszerre sikerült totál lebőgnöd a szerelmed előtt és végső bizonyítékot szállítani a tényről, hogy egy ócska buzi vagy :)
Az a "kémia" amit az első találkozáskor a hajón láttunk jó gyorsan elmúlt. Tibinél teljesen elrúgta a pöttyöst a Gyagyás. Ő azt hiszi a buta agyával, hogy a pláza meg a stream beszólogatások miatt, de az már csak az edménye az egésznek nem az oka.
A Tranyó minden szinten csalódott benne, világossá vált neki, hogy Sodika mindenre alkalmatlan és mellette még kurva idegesítő is.
De szerintem a legfőbb kiábrándulás a halott piton volt. Nincs az a friss kapcsolat ami egy ekkora lebőgést elbírna. A 23 centis csoda-pitonról kiderült, hogy csak egy töppedt fonnyadt papó-fütykös.
Ilyen friss "kapcsolatokban" az első 2-3 hónapban még egésznap csak kúrnának a párok nem búvalbaszottan bambulnak a kamerába 5 órán keresztül.
Hát ez van Sodika ... ez a tranyó már elment :) Nem tudtad felállítani a pitont, úgyhogy inkább keres majd magának egy életerős hajléktalant aki alátud vágni rendesen. Még egy pár napig az ingyen szesz ott tartja nálad de sok köszönet nem lesz benne ...
A legszebb az egész story-ban, hogy egyszerre sikerült totál lebőgnöd a szerelmed előtt és végső bizonyítékot szállítani a tényről, hogy egy ócska buzi vagy :)
Ásó27
(
x68)
Dec 20, 2021 14:12:58
x68)
Így kezdődött:

Így állunk most:
Mifaaaaaaaaaaaan

Így állunk most:
xray
(
x21)
Dec 20, 2021 14:13:54
x21)
1. rész:
trashvod.com/w/rjyGv34etcxgJijw5Vompn
2. rész
trashvod.com/w/nxPXYD59CYfv8cneGibWDZ
nszksz trashvod.com/w/rjyGv34etcxgJijw5Vompn
2. rész
trashvod.com/w/nxPXYD59CYfv8cneGibWDZ
bojlertestű piton
(
x1)
Dec 20, 2021 14:14:38
x1)
Így kezdődött:
Így állunk most:
Így állunk most:
Az összeszűkült pinaszáj megmaradt.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Dec 20, 2021 14:17:49
x5)
Tibi megy vissza Pestre? Ez számodra a jobbik eset, a büdös életben nem látod többet csak TrashVODon.
Te mész haza Púpszászra? Nem kötnék már veled vagyonbiztosítást az ingóságaidra.
Te mész haza Púpszászra? Nem kötnék már veled vagyonbiztosítást az ingóságaidra.
majd Villám vigyáz a setupra heto 500 euróért.
fogcsonkos angolna
(
x3)
Dec 20, 2021 14:21:04
x3)
OFFTOPIC
Trollégák, van mód hogy egy kommentet tudjak kifelé linkelni valakinek?
700 ezer fütyi
(
x1)
Dec 20, 2021 14:25:32
x1)
OFFTOPIC
Könyvjelző gomb, utána a forum.sodika.org/?page=bookmark link pont oda visz, tovább is küldhető mert ez előállitja a megfelelő linket. Pár napja írta ezt valaki, megváltozott az életem amióta így használom a fórumot, NSZKSZ SoDI!
40_éves_junior
(
x6)
Dec 20, 2021 14:25:45
x6)
OFFTOPIC
forum.sodika.org/?pageNo=8249&highlight=840216#comment-840216
például így?
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 20, 2021 14:26:02
x19)
OFFTOPIC
broni mindjárt küld egy linket és azon az oldalon keresztül tudsz linkelni.
700 ezer fütyi
(
x1)
Dec 20, 2021 14:26:23
x1)
Mármint ne azt a linket oszd tovább, hanem ha megnyitod akkor az lesz a cimsorban!
Mert ilyen SoDI a SoDI
D_Dezső
(
x29)
Dec 20, 2021 14:26:54
x29)
OFFTOPIC
Lehet van szofisztikáltabb megoldás, de ha kijelölöd a szerzőnevét, jobb gomb, Copy link to highlight, akkor működik.
forum.sodika.org/index.php#:~:text=Szerz%C5%91%3A-,fogcsonkos%20angolna,-Dec%2020%2C%202021%2014
AndrewWK
(
x1)
Dec 20, 2021 14:32:06
x1)
NSZKSZ tényleg életmentő, bár kicsit körülményes a dupla linkkel.
rBali
(
x24)
Dec 20, 2021 14:35:40
x24)
Egyrészt a passzív-agresszív (jogilag viszont tisztán offenzív) érdekérvényesítés nem hatalommánia, hanem tudatos stratégia, amit anno még TC-től lestem el.
Befolyásolással irányítani szeretek, de SOHA NEM embereket, ez hazugság, hanem intézményeket: cégeket, hatóságokat (ahol ugye emberek dolgoznak, de ez más kérdés).
Másrészt ha 40 évig tudtam az ún. "valóságra" ernyőt tartani, akkor ezt a továbbiakban is menedzselni leszek képes, köszönöm az aggodalmat.
Befolyásolással irányítani szeretek, de SOHA NEM embereket, ez hazugság, hanem intézményeket: cégeket, hatóságokat (ahol ugye emberek dolgoznak, de ez más kérdés).
Másrészt ha 40 évig tudtam az ún. "valóságra" ernyőt tartani, akkor ezt a továbbiakban is menedzselni leszek képes, köszönöm az aggodalmat.
A Dunning-Krueger hatás tökéletes példája vagy te gyagyás. Azt képzeled magadról, hogy megmondod a frankot de közben annyira elkorcsosult, sokkal inkább ki sem fejlett a realitás érzékelésed, hogy fogalmad sincs semmiről a világon. Olyan mintha saját magadat zártad volna börtönbe ahol meg fogsz rohadni. Ezért is írjuk mindig, hogy nem is kell tennünk semmit, csak elolvasni amiket írsz és jókat nevetni a balfaszságaidon, meg azon ahogy szenvedsz és öregszel egyedül.
fogcsonkos angolna
(
x3)
Dec 20, 2021 14:37:19
x3)
Nszksz trolléga!
sodika
Dec 20, 2021 14:37:34
A Dunning-Krueger hatás tökéletes példája vagy te gyagyás.
Dec 20, 2021 14:37:34
sodika
Dec 20, 2021 14:39:04
2. rész
Dec 20, 2021 14:39:04
rBali
(
x24)
Dec 20, 2021 14:39:55
x24)
Norina
(
x2)
Dec 20, 2021 14:40:07
x2)
Isten, hol?
Te azt sem tudod melyik csatornát nézed, Gyagyas.
Kihasználnak, kibeszelnek, totálisan ki vagy röhögve.
Hol isten? Az ágyban biztos nem :))
Hahó
(
x136)
Dec 20, 2021 14:40:15
x136)
az osztrák cége úgy ítélik meg, hogy te vagy évente négyszer kirúgott kókler.
sodika
Dec 20, 2021 14:40:23
Igen, mert ott fontosabb volt a második front.
ascites
(
x57)
x57)
Kushadj, pondró :D
Erkelyszimulator
(
x2)
Dec 20, 2021 14:40:32
x2)
Ma este hany orakor kezdodik a folklormusor?
Szeretnem eloben kovetni, remelem vegzek addig a melocsaval a naty utyfelnel!
Szeretnem eloben kovetni, remelem vegzek addig a melocsaval a naty utyfelnel!
PúpszásziVámpír
(
x10)
Dec 20, 2021 14:41:14
x10)
Te a döglött pitonok istene vagy max!
Hahó
(
x136)
Dec 20, 2021 14:42:20
x136)
hehe, ideges a korcs, mert leírták róla az igazságot.:)
rBali
(
x24)
Dec 20, 2021 14:42:46
x24)
Ha te vagy az isten akkor miért él nálad minden osztrák postás jobb körülmények között és nem egy piszkos szobakonyhában?
Miért nincsen egészséges kapcsolatod soha és miért fizetsz hajléktalanoknak csak azért, hogy társaságod legyen?
Ha te vagy az isten akkor miért van ez? Azt gondolod, hogy ez egy jó életszínvonal?
Tudsz ezekre válaszolni te balfasz?
ascites
(
x57)
Dec 20, 2021 14:43:37
x57)
Mi van, kaptál valami próbafeladatot valami farmelléki gányoldától? Akkor szoktál ilyen büszke lenni a 3bites agyadra.
fogcsonkos angolna
(
x3)
Dec 20, 2021 14:43:47
x3)
Kurva nagy a pofád fasztalan, ha van isten, akkor este egy kurvanagy faszerdőbe szaladsz bele seggel. Minden kiderül hogy miket kotyogtál el privátban Mejszikének :)))
Kívánom hogy kínok között dögölj meg te szar.
max5enutálnak
(
x47)
Dec 20, 2021 14:45:09
x47)
Dehát az életed egy üres tragédia. Magány, elmebetegség, kitaszítottság, nincstelenség, céltalanság. Te úgy élsz, mint egy utolsó senki. Téged nem szeretnek. És még a faszod sem áll fel. Ha ez lenne az isteni lét, nem léteznének vallások. Te tök hülye vagy.
miskolcigány
(
x5)
Dec 20, 2021 14:45:22
x5)
Endre, nalunk az iroda elott evek ota kering egy bolond asszony, aki egesz nap ott van es valamit folyton magyaraz maganak. Egyszer sem maradtam meghallgatni mirol lehet szo, de a fitymamat teszem ra hogy ugyan ezt a faszsagot mormolja mint te.
faszjancsi
Dec 20, 2021 14:45:29
Veréb vagy papucs. :D
Dec 20, 2021 14:45:29
sarokülőgarnitúra
Dec 20, 2021 14:46:22
Nagyképű (puha) fasz.
Dec 20, 2021 14:46:22
Érdeklődő
(
x6)
Dec 20, 2021 14:48:17
x6)
Endre, ha keményen megbaszod Tibort még délután, akkor lehet, hogy nem lesz rád annyira mérges este, és nem ver meg megint.
Nem segítene, ha egy fehér négyzetet képzelnél az ocsmány kőműves feje, meg a zsíros hajcsomói helyére?
Nem segítene, ha egy fehér négyzetet képzelnél az ocsmány kőműves feje, meg a zsíros hajcsomói helyére?
Norina
(
x2)
Dec 20, 2021 14:48:30
x2)
Mikor kezdődik este a műsor?
Örebro
(
x17)
Dec 20, 2021 14:49:20
x17)
NINCSSEMMID
Dec 20, 2021 14:49:43
Fosol mi Sneci hogy Tibi mit kotyogott ki?
Remélem este már polizei lesz, kitudja miket mondtál el neki te beteg állat.
Dec 20, 2021 14:49:43
Örebro
(
x17)
Dec 20, 2021 14:52:54
x17)
en nagyon remelem, hogy legalåbb ket honapig elvezi a vendegszeretedet a bizonytalan nemü es jol lehuz teged.
fogcsonkos angolna
(
x3)
Dec 20, 2021 14:54:07
x3)
40_éves_junior
(
x6)
Dec 20, 2021 14:55:15
x6)
Kérdezd már meg a fúrtpinájú szerelmed hogy mikor tervez téged agyonverni a laptoptöltőjével, megint kezd kinyílni a pofád.
gyakorlott gyagyás
Dec 20, 2021 14:55:23
Hát az adósságaid nem ezt mutatják, hogy sodi az isten hanem inkább azt, hogy egy orbitális kretén vagy aki nem tud gondolkodni. Tehát sodi egy kretén aki nagyon nagy lovon ül és eljátssza hogy ő a kiskirály. De hála az égnek hogy van ez a fórum és jól nyakon basznak téged a trollok + a tranyó is ott van aki fizikálisan is tud téged bántalmazni ha nagyon felbaszod. Te balek gnóm.
Dec 20, 2021 14:55:23
sodika halálvágya
(
x11)
Dec 20, 2021 14:55:25
x11)
Már megint delirálsz te munkanélküli alkoholista élősködő, eltévesztetted a házszámot. Kushadj vissza a sarokba szépen a helyekre, te csicskák istene.
Örebro
(
x17)
Dec 20, 2021 14:55:26
x17)
Ásó27
(
x68)
Dec 20, 2021 14:58:07
x68)
Az Isten "munkában": coub.com/view/n229
Mifaaaaaaaaaaaan
AndrewWK
(
x1)
Dec 20, 2021 15:00:32
x1)
Az Isten "munkában": coub.com/view/n229
Az "egyre halmozódó tartozásokból élek"-ről van felvétel valahol? Asszem valamielyik rendőrlistás tárgyaláson mondta.
fogcsonkos angolna
(
x3)
Dec 20, 2021 15:00:49
x3)
Igaz, docens úr
Ásó27
(
x68)
Dec 20, 2021 15:01:05
x68)
Mikor volt utoljára ilyen? :)
Ásó27
(
x68)
Dec 20, 2021 15:01:35
x68)
Asodi azokat az időket sírja vissza, ahol enni sem volt pénze. Mondjuk most sincs :))))))
Mifaaaaaaaaaaaan
fullsztek tevelóper
Dec 20, 2021 15:02:56
Jutkát támogatják páran, nem csak anyagilag és nem csak azért, mert ki akarnak veled baszni Sodi. Jutka ha józan, eléggé beszédes és összeszedett. Ez ellen nem tudsz mit tenni.
Dec 20, 2021 15:02:56
Örebro
(
x17)
Dec 20, 2021 15:03:13
x17)
gyagyås a jövö heten ha voltål a fogorvosnål, foglalj idöt az urologushoz is, csak mondom……
Üzenet a múltból
Dec 20, 2021 15:04:32
bori bazdmeg ha legközelebb kimész az erdőbe ne felejtsd már el felkötni magad egy fára
Dec 20, 2021 15:04:32
Budai-úrifiú
(
x9)
Dec 20, 2021 15:06:13
x9)
Arra gondoltál már hogy egy normális, egészséges, társadalomban funkcionálni képes embernek nagyon max kétszer van dolga a bíróságon életében?
Te miért gondolod hogy ez egy jó dolog hogy folyamatosan rendőri eljárások meg perek fenyegetnek.
Ez annak a megfelelője mintha egy középkori paraszt annak örülne hogy sok a bandita a falu környékén.
40_éves_junior
(
x6)
Dec 20, 2021 15:07:26
x6)
Egészen elképesztő hogy milyen felsőbbrendűségi érzésed van gyagyás, ahhoz képest hogy a faszpinás szerelmed úgy letiltott a fórumról hogy a szokásos 10-20 kommentes autiloopod helyett 2 tőmondatnyi kommentet tudsz idefosni, nehogy mejcike megharagudjon rád és egyedül hagyjon a recskaóladban.
Miért félsz ennyire egyedül lenni gyagya? Túl sok otthon az elszórt antidepresszáns és félsz hogy egyszerre szednéd be mindet? Vagy arról van szó hogy akkor megint mi maradunk az egyetlen kapcsolatod a világgal? Esetleg attól rettegsz hogy valaki megjelenik nálad az elszórt lakáskulcsoddal?
Olyan élethelyzetbe navigáltad magad gyagyás, hogy mindenkinek hálával tartozol aki hajlandó eltűrni a közelséged, még édesanyád sem szeret feltétel nélkül, mert még azt is elkótyavetyélted. Nem gondolod hogy ideje lenne számot vetned az életeddel és eltakarodni az internetről? Neked már mindenképp vége, ha a májad nem visz el majd a púpodba belerokkansz, a kognitív képességeid már rég nem elegek intellektuális munkához úgyhogy a leszázalékolt rokkantnyugger lét vár rád, valószínűleg a Blahán, de ezen a ponton még annyit megtehetnél magadnak hogy új ellenségeket nem gyűjtesz a meglévők mellé. Balek.
Miért félsz ennyire egyedül lenni gyagya? Túl sok otthon az elszórt antidepresszáns és félsz hogy egyszerre szednéd be mindet? Vagy arról van szó hogy akkor megint mi maradunk az egyetlen kapcsolatod a világgal? Esetleg attól rettegsz hogy valaki megjelenik nálad az elszórt lakáskulcsoddal?
Olyan élethelyzetbe navigáltad magad gyagyás, hogy mindenkinek hálával tartozol aki hajlandó eltűrni a közelséged, még édesanyád sem szeret feltétel nélkül, mert még azt is elkótyavetyélted. Nem gondolod hogy ideje lenne számot vetned az életeddel és eltakarodni az internetről? Neked már mindenképp vége, ha a májad nem visz el majd a púpodba belerokkansz, a kognitív képességeid már rég nem elegek intellektuális munkához úgyhogy a leszázalékolt rokkantnyugger lét vár rád, valószínűleg a Blahán, de ezen a ponton még annyit megtehetnél magadnak hogy új ellenségeket nem gyűjtesz a meglévők mellé. Balek.
Faszaság van
(
x2)
Dec 20, 2021 15:08:20
x2)
Azért az elég sokat elmond a púposról, h egyszer megkérdeztem tőle FB-on: "sodi, masztipartizál már a hamburgi pornómoziban Kerékgyártó Miklóssal?" Erre ő csak annyit felelt: "azt se tudom, ki az?"
Bizonyos dolgokat valamiért nem tagadott le a gaygyás...
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
Bizonyos dolgokat valamiért nem tagadott le a gaygyás...
Sheldon
(
x2)
Dec 20, 2021 15:09:33
x2)
Miután elmesélte a stream-ben is, nem titok, hogy pont azon akadt ki, hogy amikor az ernyő 5 percre berecsent a plázában, akkor nem csak a Jutkánál rosszabbá, de számára kifejezetten még félelmetessé is váltam.
Az igazi pofon itt abban volt, hogy rémisztő is tudhatok lenni, ilyesmit ugyanis korábban még nem hallottam senkitől. Ezért nem merült fel soha még, hogy ez egy olyan dolog lenne, amire figyelnem kellene. Mostantól figyelek rá, mert nem akarok megrémiszteni én soha senkit (akivel éppen nincs konkrét jogvitám).
Az igazi pofon itt abban volt, hogy rémisztő is tudhatok lenni, ilyesmit ugyanis korábban még nem hallottam senkitől. Ezért nem merült fel soha még, hogy ez egy olyan dolog lenne, amire figyelnem kellene. Mostantól figyelek rá, mert nem akarok megrémiszteni én soha senkit (akivel éppen nincs konkrét jogvitám).
Félelmetesen idióta, retardál és fogyatékos vagy Merci szemében. Attól tart, nem tőled, te gyagyás
142 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

rosszul írtad, ha szépen kéri.