Ezt a takonygerincű, erőszaktevő férget most már tényleg üsse agyon valaki egy sötét, újpalotai kis utcában.
kikmakukk!?
BEHAJTANI?
Mikbe vagy?
Dehogy!
WTF?
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Tudjuk, hogy nem behajtani akarod, hanem zsarolni a tranyót, hogy menjen hozzád vissza Linzbe, és tartsa oda mégegyszer a befordított faszt, hátha Viagrával sikerül végre megbasznod.
vettem viagrát, de otthon hagytam...
Ha nem akarod behajtani, akkor mégis mi a bánatos l@fasznak kellett a táblázat? Mit akartál vele bizonyítani? Hogy jogos a felháborodásod? Ahhoz nem kellett volna MINDENT forintosítani!
A vonat szerintem is jó ötlet! Már ha érted gyagyás!!!
Mert hogy én állítólag meg lettem bolondulva, és túlságosan rápörögtem. Kérdés volt sokakban, gondolom, hogy miért.
Hát ezért.
Felcseréled az okot és az okozatot, te nyelvtanilag angolna
🕎Endigame🕎
Ez tényleg hazugság. Eddig is bolond voltál.
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
Ha nem lennél rápörögve akkor ez a videó se lenne te elmebeteg impotens pedofil buzi
te mår joideje bolond vagy, köz es önveszelyes elmebeteg!
Pont az ilyenek miatt (is) tart őrültnek amúgy.
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Aki nem pörög rá valamire, az nem beszél róla folyamatosan és nem készít róla videókat, amiket közszemlére tesz. Ilyen nagyon egyszerű ez, te elmebeteg fasz.
kikmakukk!?
na tessék, el is basztad, mégis félreérthető lett, forgathatod újra, nehogy Tibi megsértődjön :((
hehe
Az SZ. J. akart lenni, csak már fáradt voltam.
Nem volt kérdés senkiben, mindent közvetítettetek, így tudjuk mi történt. Ez a videó egy célzás a Merci felé, hogy ő lesz a 4. ellenség, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy te akarod.
Aksjkdlk
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Az a baj Bali, hogy a snecológusok túl jó emberek. Ha ott állnak szemtől szembe ezekkel a retardokkal, és látják, micsoda nyomorult, szánalmas ember alatti életet élnek, mindig megsajnálják őket. Ez még online is olykor így van, élőben meg pláne.
Roland is egy szánalomra méltó, skizofrén, elmebeteg fasz, akivel szemtől szembe mindig kibéküléssel, kézfogással zárult a beszélgetés. Aztán 3 perc után ugyanúgy burzsujfosadékozott tovább a neten, mint addig. Nyilván nem ütne meg az ember egy elmebeteg, emberi roncsot, de lehet hogy egy istenes tarkón baszást megérdemelne, ha ennyit ér a szava. Mondjuk valószínűleg nem értené, a skizofrén személyisége miatt nem tudná sz egészet hová tenni, hogy miért kapta. Az egyedüli megoldás vagy az IMEI lenne, vagy ha az anyja felrakná végre a billentyűzetet a szekrény tetejére, hogy az ősz törpe ne érje el.
A gyagyással hasonló a helyzet. Szemtől szembe egy remegő, megtört ember. Csakhogy ő rá is játszik a "jobb sorsra érdemes fiatalember" szerepre, tőle még ez is őszintétlen. Sajnos szemtől szembe senkinek nincs szíve rábaszni egyet a depressziótól megnyúlt veknire, amin így is világfájdalom tükröződik. Ilyenkor mindig belegondol az ember, hogy minek, amikor az univerzum már megtette helyettünk.
Szerencsére olyanok is vannak, mint a sapkás troll a hajléktalan fight-os live-ból, aki nem átallott lebaszni neki egyet. Lehet hogy elvi síkon szégyellni való lenne egy mentálisan sérült embert megütni (lásd Juddka), de én akkor is reménykedek, hogy még sok ilyen trollal összefut Endre, mert akárhogy is van, a mocskos pedofil nem érdemel szánalmat.
Tehát akkor ez a videó megint csak arra volt jó hogy szájba szard magad, illetve bebizonyitsd hogy tényleg szerelmes vagy a faszpinába. Hát az sikerült
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Mi a kurva anyádba fáradsz el állandóan te dologtalan geci? Az állandó fáradtság szív problémákat is jelenthet. Aminek a trollszok mondjuk kifejezetten örülnek
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Mire fogod most használni a viagrát?
Te a pénzköltés előtt voltál már megbolondulva, hisz azért költöttél ennyit! Meg akartad vásárolni Mercit, nem sikerült, most meg úgy állítod be, mintha ez üzleti kiadás lett volna :D Te nem a pénzköltésre pörögtél rá, hanem szimplán szerelmes lettél. De ezt be is vallottad. Aztán könyörögtél, hogy oldjuk meg, van pénz. Elmebeteg vagy.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Pitonnyúzáshoz még jó lehet.
Na tejhabosítás, csá.
anyuka meg ott van talonban, igaz az uj apukåval kell osztozni.
A gyermekei anyja most akkkor végleges parkoló pályára került? :D
Ejj, ejj, Gyagyas, megint ez az arcoskodas, nem tanulsz a sajat hibaidbol? Hat hogyan is, hiszen szakember segitseget nem kered, hiaba van pszichopatias (ujabban szociopatianak nevezett) szenelyisegzavarod. “Nem erez, nem szorong, nem tanul. Magadat mindenkinek elorebbvalonak tartod (npc-k), kibaszottul egocentrikus vagy. Ezert kicsi szanalmat is ereznek irantad, ha nem lett volna pl a sheriff es sheriffne, Bandy Kata, a feher negyzetek ugye, hogy csak nehanyat soroljak. Ezekert egyszer kurvara meg leszel baszva, ketszer, csak a mihez tartas vegett! Nem kell aggodnod, a troll tockosa ahhoz kepest gyenged anyai simogatas volt.
A sirodra fogok hugyozni te pedofil szarhazi!
Na ja, ahelyett, hogy csöves alkesz ronda trafókat pénzelsz, támogathatnál egy igazán innovatív magyar projectet, mert hát hazafi vagy elvileg.
feltunöen hallgat a miskolci cigånykurvåjånak a tartozåsårol, ezekszerint az meg lett bocsåjtva es leirva vesztesegkent. de meg az is lehet, hogy a seggbekurt rolcsit råkuldi a miskolciakra.
Ezt ti hogy látjátok? Nekem már egy jó ideje csak a like számokat írja ki a yt.
sokan látták a szaunába)))))))))))))))))))))

hetyetye hetyetye tehát az egésszel neked valójában megint az a bajod hogy ennyi elköltött pénz után nem esedeztek a lábaid előtt, Mercica nem bújik hozzád, nem istenít téged... ezért örültél még annak a testi kontaktusnak is hogy pofán rúgott? idióta baleké. erről felesleges volt 1 órás vekniflokkot csinálni. csak magadat járatod le hogy a csövesekre ennyi pénz elszórtál, a jó kurva anyádnak meg semmit nem vettél karácsonyra. impotens parazita
ibrát nem baszogatják a svédek???????????
nekem is csak a like jelenik meg.
de, van egy reteg a bevåndorlok azok imådjåk, de a szökek nemigazån. megvette az egyik stockholmi csapatot ahelyett, hogy a nevelö egyutteset våsårolta volna meg, ezert most delen is kezdik utålni.
én nem csipem.
Tibi elárulta, hogy 60 volt egy adag hóesés, 20 a fü. De szerintem ez napi rendszerességgel mehetett, a lego live-tól kezdödöen...
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...

Találó :D
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Son of Divine Israel
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
A szüleidnek kellett volna megtanítani a társadalom, empátia, viselkedés varázslatos világára, de hát tudjuk, hogy a szüleid is utáltak.
Helyesen:
"Nem állt szándékomban fenyegetni". És ezt talán még el is lehetne hinni neked, mert szellemi fogyatékos vagy de pont azért jó példa ez a videó mert nem tudod hogyan kellene viselkedni egy ilyen szituációban ezért fullba tolod önmagad és lám lám, gyorsan kiderült, hogy nagy komoly gondokkal küzdesz mentálisan.
Ahogy viselkedsz az az iskolapéldája a nárcisztikus faszkalapoknak. Egy igazi pszichopata zaklató, fenyegető videot raktál össze.
Egyébként mit vágtál ki belőle mégis csak?
Hülye, az kölcsön van adva gammernek. Videós kollèga.
Használja ameddig akarja.
Evidenciák pls
broni küldjél puncit
Itt megvan az Amőba animáció:
indavideo.hu/video/Amoba_-_rajzfilm

Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
az biztos nem, mert impotens vagy és nem állt fel a faszod.
közben a cicabújás is failed lett, mert szarszagod van még a kafferbivalynak is
pedofilsodiasodi
Aztakurva, és még ez is minőségibb, mint bármi, amit az elmúlt 10-15 évben csinált a gyagyás.
Mifaaaaaaaaaaaan
itt még volt egy minimális kreativitás a sneciben. azóta az alkohol szerencsére tette a dolgát
Szakadt Kurva, már így hivatkozik Mercikére ez a degenerált
Kozmáé is módosítva lesz. Várok rá. Mindegy.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
40 éves junior
Mifaaaaaaaaaaaan
Eskü ezzel kellett volna inkább foglalkoznia mint a szar vlogolással. Hátha eljutott volna valahova.
Illetve, mivel ki vagy rúgva, így inkább 0 EUR/nap
Mert 8-kor találkoztunk volna a Keletinél, de azt nem volt kedvem megvárni.
Mert egy angolna, becsicskult, hogy Kozma Mercikét fel akarta jelenteni rágalmazásért, sneci persze nem hagyta. Utána meg kapta az infót hogy utazik fel gammertől Pestre Mercica, futott is hozzá az állomásra, ahol egy pofont kapott megint csak az univerzumtól :DD youtu.be/aahjY_wbUC8
Ha Márkék januárban nem vállalják, Kozma olcsón hazaköltöztet Linzből.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Ott voltál a lakásán te szerencsétlen. Csak amiatt mentél fel hozzá púpszászról. Hang voltál neki megemliteni az összegecskét mi? Angolnázós kurva anyád. Elittad az agyad teljesen
Aha! Értjük! Akkor majd ma biztos vissza adja, igaz? A tisztázós liveban, aminek elvileg egy órája mennie kéne. Körülötted minden olyan zavaros, mint amilyen zavar a fejedben van! Még mindig ajánlom a vonatot...ha érted!
LMBTQ Endi! A magyar internet egyik legbutább embere vagy, akit 6 osztályt végzett cigányok, transzvesztita csövesek csicskítanak. A méltóságod már régesrég odaveszett, ideje eltakarodni az internetről! Köznevetség tárgya a buzi Endike.
Minden nagyon fasza, mert neten fent a fasza!
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Dec 29, 2021 09:49:02
x2)
Chanson de Roland
itt járt egy troll pár napja, már sötét volt felcsöngetett, állítóalg remegtem és direkt egy lépcsővel feljebb álltam, hogy magasabb legyek nála
itt járt egy troll pár napja, már sötét volt felcsöngetett, állítóalg remegtem és direkt egy lépcsővel feljebb álltam, hogy magasabb legyek nála
Ezt a takonygerincű, erőszaktevő férget most már tényleg üsse agyon valaki egy sötét, újpalotai kis utcában.
trolléga
(
x30)
Dec 29, 2021 09:50:47
x30)
Nem néztem meg az új videót, de a kurva anyád gyagyás. Te retardált fóka! Most kajak két csövesen próbálsz több mint fél misit behajtani? Mercike lehet hogy 2-300k-t kap jutubetól, de gyanítom nem állandóan ennyi a bevétele, másrészt az egyből megy is itókára. A nagy médiabirodalmas ötleted ott bukik el hogy azt általában előre meg szokták tervezni, nem csak ad hoc szórni rá a pénzt. Illetve fentebb a kollégák felhívták rá a figyelmet: te igenis azért pénzelted őket, hogy Mercicát megkúrhasd. Dehát nem állt fel a pitonsz. Ebben eddig lehetett eljutni. Te nagy csövesidomár, első alkalommal rendőrrel baszattad ki őket. Már ott elcseszted a partnerséget.
Szólj anyucinak hogy dugjon be a diliházba, ön- és közveszélyes vagy sneci. A pénzügyeid totál elszálltak. Vagy esetleg vonat. Mindenkinek jót tennél vele.
Szólj anyucinak hogy dugjon be a diliházba, ön- és közveszélyes vagy sneci. A pénzügyeid totál elszálltak. Vagy esetleg vonat. Mindenkinek jót tennél vele.
sodika
Dec 29, 2021 09:52:22
Most kajak két csövesen próbálsz több mint fél misit behajtani?
BEHAJTANI?
Mikbe vagy?
Dehogy!
WTF?
Dec 29, 2021 09:52:22
Fizetek mindent
(
x1)
Dec 29, 2021 09:54:41
x1)
BEHAJTANI?
Mikbe vagy?
Dehogy!
WTF?
Mikbe vagy?
Dehogy!
WTF?
Tudjuk, hogy nem behajtani akarod, hanem zsarolni a tranyót, hogy menjen hozzád vissza Linzbe, és tartsa oda mégegyszer a befordított faszt, hátha Viagrával sikerül végre megbasznod.
nyakaskálvinista
Dec 29, 2021 09:54:52
A pénz az nem pénz, Endre szerint.
[img src=https://img.sodika.dk/imgur.com/V2BocSn_d.webp?maxwidth=640&shape=thumb&fidelity=medium]
[img src=https://img.sodika.dk/imgur.com/V2BocSn_d.webp?maxwidth=640&shape=thumb&fidelity=medium]
Dec 29, 2021 09:54:52
lalimo
Dec 29, 2021 09:55:28
BEHAJTANI?
Mikbe vagy?
Dehogy!
WTF?
Mikbe vagy?
Dehogy!
WTF?
Ha nem akarod behajtani, akkor mégis mi a bánatos l@fasznak kellett a táblázat? Mit akartál vele bizonyítani? Hogy jogos a felháborodásod? Ahhoz nem kellett volna MINDENT forintosítani!
A vonat szerintem is jó ötlet! Már ha érted gyagyás!!!
Dec 29, 2021 09:55:28
Andi
(
x13)
Dec 29, 2021 09:55:52
x13)
A bittneres bírósági önfényezés a szokásos burkolt fenyegetés az új öregezőknek, de az a helyzet, hogy ők is leszarják ezt az erőlködést, ahogy a miskolciak is tették. * ásít *
sodika
Dec 29, 2021 09:56:34
Ha nem akarod behajtani, akkor mégis mi a bánatos l@fasznak kellett a táblázat?
Mert hogy én állítólag meg lettem bolondulva, és túlságosan rápörögtem. Kérdés volt sokakban, gondolom, hogy miért.
Hát ezért.
Dec 29, 2021 09:56:34
Penzmento
(
x6)
Dec 29, 2021 09:58:47
x6)
Hát ezért.
Hát ezért.
Felcseréled az okot és az okozatot, te nyelvtanilag angolna
Och-Kom Taot
(
x3)
Dec 29, 2021 09:59:11
x3)
Mert hogy én állítólag meg lettem bolondulva
Ez tényleg hazugság. Eddig is bolond voltál.
Sodihitele
Dec 29, 2021 09:59:48
Hát ezért.
Hát ezért.
Ha nem lennél rápörögve akkor ez a videó se lenne te elmebeteg impotens pedofil buzi
Dec 29, 2021 09:59:48
Örebro
(
x17)
Dec 29, 2021 10:00:01
x17)
Hát ezért.
Hát ezért.
te mår joideje bolond vagy, köz es önveszelyes elmebeteg!
nemet mondtak
(
x4)
Dec 29, 2021 10:00:07
x4)
De ki az az "SZ. K" az autiexcelben?
Puha Slag
(
x7)
Dec 29, 2021 10:00:08
x7)
Hát ezért.
Hát ezért.
Pont az ilyenek miatt (is) tart őrültnek amúgy.
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Dec 29, 2021 10:00:41
x2)
Hát ezért.
Hát ezért.
Aki nem pörög rá valamire, az nem beszél róla folyamatosan és nem készít róla videókat, amiket közszemlére tesz. Ilyen nagyon egyszerű ez, te elmebeteg fasz.
Magyarország rémálma
(
x7)
Dec 29, 2021 10:01:12
x7)
BEHAJTANI?
Mikbe vagy?
Dehogy!
WTF?
Mikbe vagy?
Dehogy!
WTF?
na tessék, el is basztad, mégis félreérthető lett, forgathatod újra, nehogy Tibi megsértődjön :((
sodika
Dec 29, 2021 10:01:27
Dec 29, 2021 10:01:27
Örebro
(
x17)
Dec 29, 2021 10:02:46
x17)
ha az adda a baråtod lenne, most tenyleg az anyådat megkeresne es megmutatnå csak az utolso videodat es ha ezekutån sem keri a gyogykezelesed akkor az anyåd is lemondott rolad.
Mérnemhagyodabba
Dec 29, 2021 10:04:18
Hát ezért.
Hát ezért.
Nem volt kérdés senkiben, mindent közvetítettetek, így tudjuk mi történt. Ez a videó egy célzás a Merci felé, hogy ő lesz a 4. ellenség, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy te akarod.
Dec 29, 2021 10:04:18
Klohek
(
x12)
Dec 29, 2021 10:05:34
x12)
Dec 29, 2021 10:05:34
Minden bajnak a forrása, a halott piton ÉSPONT!!! Dec 29, 2021 10:05:34
Autismus Maximus
(
x16)
Dec 29, 2021 10:06:04
x16)
Szóval tök random Szolnokon járok pár napig és pont belefutottam ASodiba. Hirtelen nem tudtam neki felmondani a többéves sérelmeimet, ezt majd legközelebb megteszem, hiszen akkora nagy szája van, hogy mindenképpen meg szeretném neki adni a lehetőséget az elszámoltatásomra.
Az a baj Bali, hogy a snecológusok túl jó emberek. Ha ott állnak szemtől szembe ezekkel a retardokkal, és látják, micsoda nyomorult, szánalmas ember alatti életet élnek, mindig megsajnálják őket. Ez még online is olykor így van, élőben meg pláne.
Roland is egy szánalomra méltó, skizofrén, elmebeteg fasz, akivel szemtől szembe mindig kibéküléssel, kézfogással zárult a beszélgetés. Aztán 3 perc után ugyanúgy burzsujfosadékozott tovább a neten, mint addig. Nyilván nem ütne meg az ember egy elmebeteg, emberi roncsot, de lehet hogy egy istenes tarkón baszást megérdemelne, ha ennyit ér a szava. Mondjuk valószínűleg nem értené, a skizofrén személyisége miatt nem tudná sz egészet hová tenni, hogy miért kapta. Az egyedüli megoldás vagy az IMEI lenne, vagy ha az anyja felrakná végre a billentyűzetet a szekrény tetejére, hogy az ősz törpe ne érje el.
A gyagyással hasonló a helyzet. Szemtől szembe egy remegő, megtört ember. Csakhogy ő rá is játszik a "jobb sorsra érdemes fiatalember" szerepre, tőle még ez is őszintétlen. Sajnos szemtől szembe senkinek nincs szíve rábaszni egyet a depressziótól megnyúlt veknire, amin így is világfájdalom tükröződik. Ilyenkor mindig belegondol az ember, hogy minek, amikor az univerzum már megtette helyettünk.
Szerencsére olyanok is vannak, mint a sapkás troll a hajléktalan fight-os live-ból, aki nem átallott lebaszni neki egyet. Lehet hogy elvi síkon szégyellni való lenne egy mentálisan sérült embert megütni (lásd Juddka), de én akkor is reménykedek, hogy még sok ilyen trollal összefut Endre, mert akárhogy is van, a mocskos pedofil nem érdemel szánalmat.
trolléga
(
x30)
Dec 29, 2021 10:07:53
x30)
Hát ezért.
Hát ezért.
Tehát akkor ez a videó megint csak arra volt jó hogy szájba szard magad, illetve bebizonyitsd hogy tényleg szerelmes vagy a faszpinába. Hát az sikerült
trolléga
(
x30)
Dec 29, 2021 10:10:16
x30)
Mi a kurva anyádba fáradsz el állandóan te dologtalan geci? Az állandó fáradtság szív problémákat is jelenthet. Aminek a trollszok mondjuk kifejezetten örülnek
sarokülőgarnitúra
Dec 29, 2021 10:12:10
Hát ezért.
Hát ezért.
Dec 29, 2021 10:12:10
max5enutálnak
(
x47)
Dec 29, 2021 10:14:11
x47)
Hát ezért.
Hát ezért.
Te a pénzköltés előtt voltál már megbolondulva, hisz azért költöttél ennyit! Meg akartad vásárolni Mercit, nem sikerült, most meg úgy állítod be, mintha ez üzleti kiadás lett volna :D Te nem a pénzköltésre pörögtél rá, hanem szimplán szerelmes lettél. De ezt be is vallottad. Aztán könyörögtél, hogy oldjuk meg, van pénz. Elmebeteg vagy.
Fizetek mindent
(
x1)
Dec 29, 2021 10:14:32
x1)
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Dec 29, 2021 10:15:07
x5)
Pitonnyúzáshoz még jó lehet.
Örebro
(
x17)
Dec 29, 2021 10:18:26
x17)
sarokülőgarnitúra
Dec 29, 2021 10:23:35
A gyermekei anyja most akkkor végleges parkoló pályára került? :D
Dec 29, 2021 10:23:35
nemet mondtak
(
x4)
Dec 29, 2021 10:23:43
x4)
Atyaég, ezek után egy 10-es skálán mennyire érzed BALEKnak magad, Gyagyás!?
Mi lesz a következő, kibérelsz egy nászútas lakosztályt a biztatások hatására, és ha nem jön el Tibi szerelmed, akkor az is megy az excelbe?
Mi lesz a következő, kibérelsz egy nászútas lakosztályt a biztatások hatására, és ha nem jön el Tibi szerelmed, akkor az is megy az excelbe?
Hasztalan Fasztalan
Dec 29, 2021 10:24:52
remelem ezek a tranyo finanszirozasok nem veszelyeztetik a miskolci bucsukuldeseket.
Dec 29, 2021 10:24:52
trashvod
(
x6)
Dec 29, 2021 10:25:16
x6)
Endre a TrashVOD támogatás hol van? Jaj hogy erre nincsen. :)
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
trolléga
(
x30)
Dec 29, 2021 10:27:53
x30)
10 percnél tartok. semmi értelme ennek a videónak sneci. igen, pont azt bizonygatod ezzel hogy mániákus vagy. ki a fasz vezetne táblázatot a szerelmére költött összegekről? a kurva anyád impotens geci
Erkelyszimulator
(
x2)
Dec 29, 2021 10:28:56
x2)
Itt kérdez fel a fasz:
youtu.be/mAW9KIMi93Y?t=1746
youtu.be/mAW9KIMi93Y?t=1746
Ejj, ejj, Gyagyas, megint ez az arcoskodas, nem tanulsz a sajat hibaidbol? Hat hogyan is, hiszen szakember segitseget nem kered, hiaba van pszichopatias (ujabban szociopatianak nevezett) szenelyisegzavarod. “Nem erez, nem szorong, nem tanul. Magadat mindenkinek elorebbvalonak tartod (npc-k), kibaszottul egocentrikus vagy. Ezert kicsi szanalmat is ereznek irantad, ha nem lett volna pl a sheriff es sheriffne, Bandy Kata, a feher negyzetek ugye, hogy csak nehanyat soroljak. Ezekert egyszer kurvara meg leszel baszva, ketszer, csak a mihez tartas vegett! Nem kell aggodnod, a troll tockosa ahhoz kepest gyenged anyai simogatas volt.
A sirodra fogok hugyozni te pedofil szarhazi!
Fizetek mindent
(
x1)
Dec 29, 2021 10:29:10
x1)
Endre a TrashVOD támogatás hol van? Jaj hogy erre nincsen. :)
Na ja, ahelyett, hogy csöves alkesz ronda trafókat pénzelsz, támogathatnál egy igazán innovatív magyar projectet, mert hát hazafi vagy elvileg.
Sodi az idealom
Dec 29, 2021 10:31:05
Ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez.
Nyugalom, biztonsag, stabilitas
Dec 29, 2021 10:31:05
Örebro
(
x17)
Dec 29, 2021 10:33:03
x17)
remelem ezek a tranyo finanszirozasok nem veszelyeztetik a miskolci bucsukuldeseket.
feltunöen hallgat a miskolci cigånykurvåjånak a tartozåsårol, ezekszerint az meg lett bocsåjtva es leirva vesztesegkent. de meg az is lehet, hogy a seggbekurt rolcsit råkuldi a miskolciakra.
trolléga
(
x30)
Dec 29, 2021 10:34:21
x30)
rettenetes a like/dislike arány a videó alatt. kérném a tisztelt kollégákat az aktivizálódásra

PúpszásziVámpír
(
x10)
Dec 29, 2021 10:35:37
x10)
Ekkor volt a fütyim, azon a bizonyos szerelmes éjszakán.
Álmodjatok Rémeket!
Fizetek mindent
(
x1)
Dec 29, 2021 10:36:12
x1)
rettenetes a like/dislike arány a videó alatt. kérném a tisztelt kollégákat az aktivizálódásra
broni
(
x45)
Dec 29, 2021 10:38:00
x45)
Ekkor volt a fütyim, azon a bizonyos szerelmes éjszakán.
sokan látták a szaunába)))))))))))))))))))))
trolléga
(
x30)
Dec 29, 2021 10:38:32
x30)

hetyetye hetyetye tehát az egésszel neked valójában megint az a bajod hogy ennyi elköltött pénz után nem esedeztek a lábaid előtt, Mercica nem bújik hozzád, nem istenít téged... ezért örültél még annak a testi kontaktusnak is hogy pofán rúgott? idióta baleké. erről felesleges volt 1 órás vekniflokkot csinálni. csak magadat járatod le hogy a csövesekre ennyi pénz elszórtál, a jó kurva anyádnak meg semmit nem vettél karácsonyra. impotens parazita
broni
(
x45)
Dec 29, 2021 10:39:05
x45)
Örebro
(
x17)
Dec 29, 2021 10:42:28
x17)
nekem is csak a like jelenik meg.
Örebro
(
x17)
Dec 29, 2021 10:44:40
x17)
de, van egy reteg a bevåndorlok azok imådjåk, de a szökek nemigazån. megvette az egyik stockholmi csapatot ahelyett, hogy a nevelö egyutteset våsårolta volna meg, ezert most delen is kezdik utålni.
Kovi
(
x2)
Dec 29, 2021 10:46:31
x2)
Sodrák, az ellopott Osmo-ról (vagy mi a tökömről) miért nem beszélsz? Vagy nem beszélhetsz, ahogy neveket sem mondhatsz ki?
trolléga
(
x30)
Dec 29, 2021 10:48:13
x30)
www.facebook.com/kissendrefarkas/posts/10227139813869065
mi van sneci, lmbtq+ aktivistaként a buzikkal is bajod van már? a jó kurva anyád. egy utolsó senki vagy, ettől nem fog felfigyelni rád a vv zsótti
mi van sneci, lmbtq+ aktivistaként a buzikkal is bajod van már? a jó kurva anyád. egy utolsó senki vagy, ettől nem fog felfigyelni rád a vv zsótti
Ásó27
(
x68)
Dec 29, 2021 10:49:20
x68)
Tényleg, azt hittem az egész tibcédesz sub-plot azért van, hogy aztán jól beszólhasson vv zsótinak!!!! Erre szerelem lett a vége....
Mifaaaaaaaaaaaan
broni
(
x45)
Dec 29, 2021 10:52:23
x45)
én nem csipem.
fogcsonkos angolna
(
x3)
Dec 29, 2021 10:53:20
x3)
Tibi most azért beteg mert Golda máme rászórta a biboldó-átkot
Hahó
(
x136)
Dec 29, 2021 10:53:43
x136)
Andinál pont ugyanez volt a végén:
Kérjen bocsánatot.
Teljesen azonos a séma.
Azon nagyot nevettem, hogy 100 ezer fütyit költöttek drogokra egy nap alatt. Kurvára lehúzták őket a kokainnal.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Kérjen bocsánatot.
Teljesen azonos a séma.
Azon nagyot nevettem, hogy 100 ezer fütyit költöttek drogokra egy nap alatt. Kurvára lehúzták őket a kokainnal.
Klohek
(
x12)
Dec 29, 2021 10:57:59
x12)
Andinál pont ugyanez volt a végén:
Kérjen bocsánatot.
Teljesen azonos a séma.
Kérjen bocsánatot.
Teljesen azonos a séma.
Tibi elárulta, hogy 60 volt egy adag hóesés, 20 a fü. De szerintem ez napi rendszerességgel mehetett, a lego live-tól kezdödöen...
Puha Slag
(
x7)
Dec 29, 2021 11:00:25
x7)

fogcsonkos angolna
(
x3)
Dec 29, 2021 11:02:23
x3)
Son of Divine Israel
echelon mérnök
Dec 29, 2021 11:08:16
Fenyegettem a faszom.
Ez a lényeg.
Ez a lényeg.
A szüleidnek kellett volna megtanítani a társadalom, empátia, viselkedés varázslatos világára, de hát tudjuk, hogy a szüleid is utáltak.
Helyesen:
"Nem állt szándékomban fenyegetni". És ezt talán még el is lehetne hinni neked, mert szellemi fogyatékos vagy de pont azért jó példa ez a videó mert nem tudod hogyan kellene viselkedni egy ilyen szituációban ezért fullba tolod önmagad és lám lám, gyorsan kiderült, hogy nagy komoly gondokkal küzdesz mentálisan.
Ahogy viselkedsz az az iskolapéldája a nárcisztikus faszkalapoknak. Egy igazi pszichopata zaklató, fenyegető videot raktál össze.
Egyébként mit vágtál ki belőle mégis csak?
Dec 29, 2021 11:08:16
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 29, 2021 11:08:48
x19)
Beteg ez az autista excelles videó.
Normális embert el nem tudok képzelni, hogy ilyen szarokat gyárt folyamat.
Normális embert el nem tudok képzelni, hogy ilyen szarokat gyárt folyamat.
Balek
Dec 29, 2021 11:10:06
Sodrák, az ellopott Osmo-ról (vagy mi a tökömről) miért nem beszélsz? Vagy nem beszélhetsz, ahogy neveket sem mondhatsz ki?
Hülye, az kölcsön van adva gammernek. Videós kollèga.
Használja ameddig akarja.
Evidenciák pls
Dec 29, 2021 11:10:06
broni
(
x45)
Dec 29, 2021 11:12:19
x45)
sodi, küggyé 20 milliót!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fogcsonkos angolna
(
x3)
Dec 29, 2021 11:13:38
x3)
sodi, küggyé 20 milliót!!!!!!!!!!!!!!!!!!
broni küldjél puncit
Fizetek mindent
(
x1)
Dec 29, 2021 11:17:19
x1)
A lényeg, hogy bármit is lép most a tranzisztor, Gyagyás számára a faszvihar elkerülhetetlen.
Ha leépíti végleg és letiltja mindenhonnan, akkor totális meltdown, depresszió, még több ivás, még kevesebb munkakedv, még durvább szétesés, és ilyen állapotban egy állás megszerzésének és megtartásának esélye szinte a nullára redukálódik.
Ha lesz elég ravasz, és látszólag visszafogadja a Gyagyást a kegyeibe, hogy még több zsével lehúzza, az szintén orbitális szopóroller, mert akkor felpörgés jön, úgy fognak izzani a hitelkártyák, hogy rekordmértékű adósságspirálba keveredés lesz a vége.
Akárhogy is, a labanciai felhőmérnök karriernek valószínűleg vége lesz.
Ha leépíti végleg és letiltja mindenhonnan, akkor totális meltdown, depresszió, még több ivás, még kevesebb munkakedv, még durvább szétesés, és ilyen állapotban egy állás megszerzésének és megtartásának esélye szinte a nullára redukálódik.
Ha lesz elég ravasz, és látszólag visszafogadja a Gyagyást a kegyeibe, hogy még több zsével lehúzza, az szintén orbitális szopóroller, mert akkor felpörgés jön, úgy fognak izzani a hitelkártyák, hogy rekordmértékű adósságspirálba keveredés lesz a vége.
Akárhogy is, a labanciai felhőmérnök karriernek valószínűleg vége lesz.
Örülhettek
(
x1)
Dec 29, 2021 11:17:41
x1)
Szerintem vedd fel a Kaffka nevet, mutasd meg egy igazi Férfinak milyen is az igaz szerelem!!!!
Mekkora egy bipolaris pszichopata vagy te bazmeg....ha ennyire maniakusan a munkaba fektettel volna energiat, most a medences hazadban pofozhatnad a halott pitonszt mindenfele twinkboyra te barom
böri
Mekkora egy bipolaris pszichopata vagy te bazmeg....ha ennyire maniakusan a munkaba fektettel volna energiat, most a medences hazadban pofozhatnad a halott pitonszt mindenfele twinkboyra te barom
trolléga
(
x30)
Dec 29, 2021 11:18:16
x30)
szocio- és pszichopata vagy gyagyás. menj orvoshoz, a jó kurva anyád.
1 óra loop a semmiről. de te nem vagy mániákus az a lényeg. a mercica ezek után hülye lenne visszamenni hozzád. tisztában van vele hogy beteg vagy. mivel fenyegeted? börtön? csak örülne neki, legalább meleg helyen lenne meg ételt is kapna :DD
1 óra loop a semmiről. de te nem vagy mániákus az a lényeg. a mercica ezek után hülye lenne visszamenni hozzád. tisztában van vele hogy beteg vagy. mivel fenyegeted? börtön? csak örülne neki, legalább meleg helyen lenne meg ételt is kapna :DD
Zsénó
(
x22)
Dec 29, 2021 11:19:14
x22)
Némi mellékinfó, ami nincs a Sodipédián:
Ugyan akkor még nem volt állandóan csatakrészeg, de ez már megtörtént, mondjuk azóta az enyészet martaléka lett az az ősrégi videója a Youtube-armageddon miatt. Volt egy Amőba című animációja, aminek az egyik szereplője Sodi, az űrdiplomata. Púp saját állítása szerint innen származik a neve.
Ugyan akkor még nem volt állandóan csatakrészeg, de ez már megtörtént, mondjuk azóta az enyészet martaléka lett az az ősrégi videója a Youtube-armageddon miatt. Volt egy Amőba című animációja, aminek az egyik szereplője Sodi, az űrdiplomata. Púp saját állítása szerint innen származik a neve.

xray
(
x21)
Dec 29, 2021 11:20:19
x21)
Dec 29, 2021 11:20:19
kipróbálja, h hány sör után csökken a hatás. először 1 sörrel, aztán kettővel, majd hárommal és beszámol az eredményről. Dec 29, 2021 11:20:19
pedofilsodiasodi
(
x2)
Dec 29, 2021 11:22:43
x2)
Fenyegettem a faszom.
Ez a lényeg.
Ez a lényeg.
az biztos nem, mert impotens vagy és nem állt fel a faszod.
közben a cicabújás is failed lett, mert szarszagod van még a kafferbivalynak is
Pénzszóró Nincstelen
Dec 29, 2021 11:23:12
Melyik mondta hogy meg vagyok szorulva? Van pénz! Tessék itt van ötvenezer, neked meg húsz!
De holnap légyszi adjátok vissza, mert megver az anyukám az újabb hitelek miatt :(
De holnap légyszi adjátok vissza, mert megver az anyukám az újabb hitelek miatt :(
Dec 29, 2021 11:23:12
Zsénó
(
x22)
Dec 29, 2021 11:23:29
x22)
Ő az animációban szereplő Sodi:
Zsénó
(
x22)
Dec 29, 2021 11:27:04
x22)
Videó dátuma: 2007. márc. 5.
Hol a beígért folytatás, Recskás? Csak nem el lett sodikázva ez is?

Hol a beígért folytatás, Recskás? Csak nem el lett sodikázva ez is?

Ásó27
(
x68)
Dec 29, 2021 11:27:10
x68)
Aztakurva, és még ez is minőségibb, mint bármi, amit az elmúlt 10-15 évben csinált a gyagyás.
trolléga
(
x30)
Dec 29, 2021 11:28:24
x30)
itt még volt egy minimális kreativitás a sneciben. azóta az alkohol szerencsére tette a dolgát
Ásó27
(
x68)
Dec 29, 2021 11:29:21
x68)
Kéz a vállra, már akkor is megvolt benne ez a bevállt taktika
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
Dec 29, 2021 11:30:10
x68)
Legyen egy videó, hogy mennyit fejlődtél az elmúlt 14 évben hete!
Mifaaaaaaaaaaaan
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 29, 2021 11:32:06
x19)
Ajaj, varia van
Alsó kép videóból van
Felső most fb-röl
Alsó kép videóból van
Felső most fb-röl
trolléga
(
x30)
Dec 29, 2021 11:34:19
x30)
végigszenvedtem sneci a kurva anyád. a második fele főleg péküjjünkki 2 feeling. de nem szerelmes a fatászpika az a lényeg. nyomasd inkább a borsodi c type lány kiemelős projektet. kozma haverod biztos tudna szerezni egy szép lányt :DDDD
Érdeklődő
(
x6)
Dec 29, 2021 11:37:13
x6)
Szakadt Kurva, már így hivatkozik Mercikére ez a degenerált
Andi
(
x13)
Dec 29, 2021 11:38:11
x13)
Ajaj, varia van
Alsó kép videóból van
Felső most fb-röl
Alsó kép videóból van
Felső most fb-röl
Kozmáé is módosítva lesz. Várok rá. Mindegy.
sittessanyi
(
x7)
Dec 29, 2021 11:43:07
x7)
az a poén hogy az egész autista érvelése a 18 ezer forintnyi mozijegyre épül (megjegyzem elég pitiáner ha valaki pnzt kér számon a barátain és szerelmén...) miközben elég lett volna lefoglalni a jegyeket a moziban és nem előre megvenni.
ennek 2 oka lehet:
1) endre fogyatékos aki nem tudja kezelni a pénzt
2) alattomos, számító módon direkt lőre megvette, hogy zsarolhassa a szerelmét h menjen el vele moziba
ennek 2 oka lehet:
2) alattomos, számító módon direkt lőre megvette, hogy zsarolhassa a szerelmét h menjen el vele moziba
Biztatási kár
(
x10)
Dec 29, 2021 11:47:50
x10)
Végül nem lett vahúr lájf aSodival?
xray
(
x21)
Dec 29, 2021 11:48:56
x21)
az a poén hogy az egész autista érvelése a 18 ezer forintnyi mozijegyre épül (megjegyzem elég pitiáner ha valaki pnzt kér számon a barátain és szerelmén...) miközben elég lett volna lefoglalni a jegyeket a moziban és nem előre megvenni.
ennek 2 oka lehet:
utóbbi. ennek 2 oka lehet:
nemet mondtak
(
x4)
Dec 29, 2021 11:49:16
x4)
Na, megnéztem a tisztázós videót. Ezek után (is) világos, hogy túlságosan, mániákus módon rá vagy pörögve Tiborra, kvázi őrültként.
Szerintem nem fog örülni neki.
Szerintem nem fog örülni neki.
Zsénó
(
x22)
Dec 29, 2021 11:50:13
x22)
Endre!
Egyszer már elmagyarázták neked a troll bácsik, csak szokás szerint képtelen voltál felfogni, hogy az alkalmazottaknak fizetett szabadságuk van, tehát az órabér számításánál nem vonjuk le a szabadságnapok számát az éves munkanapok számából, csak azért, hogy magasabb órabért tudjál hazudni magadnak:
Egyszer már elmagyarázták neked a troll bácsik, csak szokás szerint képtelen voltál felfogni, hogy az alkalmazottaknak fizetett szabadságuk van, tehát az órabér számításánál nem vonjuk le a szabadságnapok számát az éves munkanapok számából, csak azért, hogy magasabb órabért tudjál hazudni magadnak:
nemet mondtak
(
x4)
Dec 29, 2021 11:50:41
x4)
Sodi: K.M. várok rá...
K.M.: nem örülnék neki!
K.M.: nem örülnék neki!
kripli figyelő
(
x12)
Dec 29, 2021 11:55:02
x12)
K.M.: Krizsai Mercédesz
Ásó27
(
x68)
Dec 29, 2021 11:57:01
x68)
Tajgi! Sodi nem ér rá most mást támogatni, hiszen többek közt 100 ezerért vesz fel nem használt vonat- és mozijegyeket hahó!
Mifaaaaaaaaaaaan
Zsénó
(
x22)
Dec 29, 2021 11:58:21
x22)
Tehát a valós órabéred nem 21,21 hanem csak 19,08 EUR/nap.
Ásó27
(
x68)
Dec 29, 2021 11:59:01
x68)
40 éves junior
linzi fapóleon
(
x8)
Dec 29, 2021 11:59:15
x8)
Eskü ezzel kellett volna inkább foglalkoznia mint a szar vlogolással. Hátha eljutott volna valahova.
Zsénó
(
x22)
Dec 29, 2021 11:59:16
x22)
Illetve, mivel ki vagy rúgva, így inkább 0 EUR/nap
trolléga
(
x30)
Dec 29, 2021 12:00:36
x30)
Sneci ennek a videónak abszolút semmi értelme nem volt. Látszik szar emberismerő vagy. Ha nem a pénz visszaszerzése a cél akkor tök mindegy mit hetyetyézel, a 2 csövesre 1 fillért is luxus volt költeni, nekik 10 ezer is nagy összeg, a lábtörlő olybá dolog amit nem engedhetnek meg magunknak. Igazán nem kellett volna több százezrekkel dobálózni, csak magad jarattad le hogy ennyit költöttél rájuk, te BALEK. Szimpátiát, sajnálatot K.M.-től nem fogsz kapni mert ugyanolyan aljas szemét szociopata, mint te vagy. Hát hahó, a szerelmével hogy bánik? Te igen retardált
Ásó27
(
x68)
Dec 29, 2021 12:02:30
x68)
Nem úgy volt, hogy Kozma live ma 11-től?
Mifaaaaaaaaaaaan
p00p
(
x2)
Dec 29, 2021 12:05:41
x2)
Eléggé lemaradtam, még ott, hogy kozmához utazott Pestre az 50 ezer forintért. Ott mi volt, miért nem kapta vissza?
Kilóg a kanóc, bazmeg
sodika
Dec 29, 2021 12:08:09
Eléggé lemaradtam, még ott, hogy kozmához utazott Pestre az 50 ezer forintért. Ott mi volt, miért nem kapta vissza?
Dec 29, 2021 12:08:09
trolléga
(
x30)
Dec 29, 2021 12:10:10
x30)
Mert egy angolna, becsicskult, hogy Kozma Mercikét fel akarta jelenteni rágalmazásért, sneci persze nem hagyta. Utána meg kapta az infót hogy utazik fel gammertől Pestre Mercica, futott is hozzá az állomásra, ahol egy pofont kapott megint csak az univerzumtól :DD youtu.be/aahjY_wbUC8
Andi
(
x13)
Dec 29, 2021 12:10:27
x13)
Ha Márkék januárban nem vállalják, Kozma olcsón hazaköltöztet Linzből.
trolléga
(
x30)
Dec 29, 2021 12:11:39
x30)
Ott voltál a lakásán te szerencsétlen. Csak amiatt mentél fel hozzá púpszászról. Hang voltál neki megemliteni az összegecskét mi? Angolnázós kurva anyád. Elittad az agyad teljesen
lalimo
Dec 29, 2021 12:11:51
Aha! Értjük! Akkor majd ma biztos vissza adja, igaz? A tisztázós liveban, aminek elvileg egy órája mennie kéne. Körülötted minden olyan zavaros, mint amilyen zavar a fejedben van! Még mindig ajánlom a vonatot...ha érted!
Dec 29, 2021 12:11:51
Recskás Endi
Dec 29, 2021 12:12:05
LMBTQ Endi! A magyar internet egyik legbutább embere vagy, akit 6 osztályt végzett cigányok, transzvesztita csövesek csicskítanak. A méltóságod már régesrég odaveszett, ideje eltakarodni az internetről! Köznevetség tárgya a buzi Endike.
Dec 29, 2021 12:12:05
55 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Gondoltam :D