Tibike elmondta, hogy impotens vagy. Mellesleg azt is, hogy mégse olyan nagy a pitonsz.
coub.com/view/2yyiiu
A kinyalást csak sejtjük.
vettem viagrát, de otthon hagytam...
Álmodjatok Rémeket!
Nem attól lesz valóságos valami, hogy te kimondod.
Mifaaaaaaaaaaaan
Még lefetyelés sem volt? Azt akarod mondani 600k-t a semmire basztál el? BALFÉK
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
figyelj, impotens buzi: nem kell mondanod, mert tudod itt nálad jóval okosabb emberek vannak, és az elszólásokból kikövetkeztetik az igazságot logikai műveletekkel.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Nem csoda, h lelépett. Elmeháborodottnak tart, meg még ki sem tudtad elégíteni. Se így, se úgy. Nem hülye ez a Merci, igazad van.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
kurva jó ez a coub.:))
"hát nagy a pofa, itt most viszont felsülés van."
sneci, ez kb. az egész életedet jellemzi.
Ha ezt ismételgeted, bizonyára így is lesz.
ok
Mi a fasz folyik itt!?
És? Mit szamit, hogy toled tudjuk-e, vagy mastol? Attol meg teny. Pizony.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Liveban mondtad púpos pedó. Van róla videó. Cáfold meg.
Ennyi.
Na melócsá.
Na bumm.
Mercica elmondta, hogy nem tudtad megdugni!
Nőként meg azt mondom, ha felállt volna és órákig reszelsz, akkor sem tudott volna elmenni, olyan pocsék és elmebeteg vagy.
Mondjuk ő nem nő, de ez mindegy, mert a hitelkártyáiddal akartad megvenni. :D Van akinél bejön, nemtől függetlenül. :)
Érdekes módon még mindig Párizs-Róma-mittudomén mi van a porondon! Miért nem veszel inkább egy hivatásost? :)
de hiszen a tranyó kétkonyakos hivatásos.
Szánalmas. Egyik troll meg szerette volna csak vásárolni Kozmáéktól a lakást, az Ügyfélkapus troll csak segített a tulajdoni jogviszonyok tisztázásában. :DDD Bárki lekérheti a tulajdoni lapot. Idióta.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Bezzeg ilyenkor nem mer válaszolni, de itt lurkol az impotens
"Nem érdekel, együtt akarok lenni a Mercivel és van pénz!" 2021.12.22
Hahó nekem csak elmebeteg haverjaim vannak:
- RGL,
- Fórizs,
- SF,
- Tajgi,
- Molnár F. Árpád
Állatkínzó, nőverő, rendőröket fenyegető, kiskorúakat bántalmazó sodi asodi
és a superstraight az mi? nem faszság? mondjuk nem mintha az lennél, csak ugye mindig annak hívod magad
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
Protonmail-re ment.
Szemfüles voltam, amikor hívták a zoomer kurvák, heteróként hivatkozott magára, nem szupersztréjtként. Magyarán beismerte, hogy megdugná a faszpinást.
Ja! De ennyi pénzért olyan megjátszott orgazmusokat kapott volna, hogy a füle ketté áll! :) Akár hímringyóktól is.
Tényleg, hogy hívják katonáéknál a két csillagot? :D
Elvégre Mercédesz volt sorkatona.
és ugye azt hogy nem állt fel már számtalanszor megerősítette ő is...
Nagyon lassan de átmennek az autipajzson a lebukások, már nyíltan vállalja hogy szerelmes a faszpinásba.
Persze hiszen elmondása szerint tökéletes munkát végeztek az orvosok, tehát nyelvtanilag nem buzulás.
Kár hogy rendes született pinát nem látott közelről ÉS NEM ÉRZETT A FARKÁN még igazából, tehát fogalmatlan.
Elmondon recskás hogy egy igazi pina belül nem ám olyan sima mint egy felfújt gumikesztyű ujja belülről... Márpedig a kifordított fasz az olyan kell hogy legyen, mert igazi redőket nem fognak hímezni az orvosok rá.
Lehet későn szólok, de Zulu=sodika
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
de ugye Zulu email címe a [email protected] is ugye ?
Csak mert arra küldtem a titkos levlista tagsági díjját is :D :D :D
bezzeg amikor viktor rögzítette a szerelmi vallomást, akkor "nem lehetett érteni a nagy utcazaj miatt".
Anyád picsáját hazudsz megint, te féreg!
Nézd csak:
[img] src=https://img.sodika.dk/imgur.com/N7HpK6p.png[/img]
A diplomatikus válaszod, mi!???
"höhö, öhö, öhhöhöööö épp az ójámja nyéztyem...."
Kurva anyád, te féreg!!
Simán csak ennyire hikomat a sneci. Se ízérzékelése (hal, finyomnak mondott alja sörök) se szaglása (saját szarszaga, mercica húgyszaga), se látása nincs már.
Mondjuk én is arra. Legközelebb majd erre is figyelek!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Csoportalkozás, meg elnyomásról hablatyolás az komcsi dolog.
Mit nem értesz ezen?
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Mocsár részeg a hajnali pitonszos videón is, gyagya!
Biztos megkötött benne a SoDi fehérjeszelete!
Én programozó vagyok, nem rendszergazda!
Jó, aztán meg felvétel van róla, hogy nem tudott elmenni. Ezt rakd össze.
Mifaaaaaaaaaaaan
sneci a retard (szélső)jobb kvintesszenciája. egyszerű, alávaló férgek, akik képtelenek a társadalmi együttélésre és békére.
a legújabb divat az hogy megideologizálják, hogy miért viselkednek féregként.
Miről beszélsz? Jobboldal ugyan ezt csinálja. Akkor most nyíltan lekommunistázad a jobboldaliakat?
Finkelsteini hagyaték.
Mivel a jobbosok között nagyon sok a meleg, magát a mozgalmat kell(ett) megfejelni még egy olyan ideólogiával ami segít szembeköpésben.
Másik variációja a globalizáció és az ateizmus összefonása az LMBTQ-val.
Tehát, ha többet iszik, bepisál. Tehát hazudtál.
Megint. Mint mindig.
Anyád!
Nem "többet", ilyet nem mondtam.
Hanem ha gecisokat. Faszt kötözködsz.
Azt mondtad, hogy idén nem jössz a fórumra buzi
Mifaaaaaaaaaaaan
Hogy micsoda?
Akkor a SoDi is ezért lett jobboldali mert ott társakat talált a perverz meleg vágyainak a kiélésére?
Lehet megvolt neki a Budaházy és a Gaudi valamelyik sátorban?
Én programozó vagyok, nem rendszergazda!
Jogos.
csá
Pont olyan műveletlen sügér vagy amilyennek az ilyen formára fröccsöntött széljobber megmondófigurákat az ember elképzeli.
Aztán nehogy hazug kutya legyél, és gyere megint ugatni!
Mifaaaaaaaaaaaan
Ha geci sokat iszik, akkor egészen véletlenül többet iszik, te nyelvtanilag pontosan fogalmazó impotens
"Nem érdekel, együtt akarok lenni a Mercivel és van pénz!" 2021.12.22
De most legalább nem tagadta, hogy buzi.
Púpos buzi. Csá.
Na bumm.
a trollnak álcázott nikkeket is vigyed
Ez kvázi beismerés, mert most se azt tagadod, hogy megcsináltad, hanem csak azt, hogy beismerted volna.
Szép munka Hahó professzor, örülök, hogy szexológusok is vannak a köreinkben!
Tudjuk, hogy nem sok nővel volt dolgod, ezért elmondom, hogy ha a nők sokat isznak (mondjuk vizet is pl), akkor képesek elmenni wc-re és nem bepisilni éjjel. Szóval lehet, h Merci megvezetett téged, de nem normális felnőtt embereknél bepisilni, akkor sem ha "gecisokat" isznak. Akkor elmennek gecisokat wc-re és ennyi.
Várj, azt mondod, azt akartad, hogy lehugyozzon, és nem volt rá hajlandó?
:))))))))))
Hát azért hetyetye.
www.youtube.com/watch?v=l9GXE5435gA
Ezt is Tibi intézte, csak ráfogta jucyra..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
"MMA" kellene ezeknek, titánium boxerekkel. Kár lenne összeretárdozni a kesztyűket.
Egyszerre kellene beküldeni mindet a ketrecbe, aki a végén talpon marad kap 500 forint donést meg egy karton sört.
Mérsékelten vitt be folyadékot? Nem mert inni, nehogy behugyozzon? Azért ez egy negyven éves hölgyúrnál sem természetes.
Gondolom érzi, ha tele a hólyag, és kimegy a mosdóba. Ha nem ér ki, akkor nagyon elbasztak valamit azzal a "tökéletesre" sikerült műtéttel.
Tanulság: Ha a természet úgy dönt, hogy pöcsöt ad a lábad közé, hagyd ott, nem véletlenül történt. Ettől még szerethetsz akárkit és bármit!
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
evidenciákat...
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Nagyon remélem hogy már csak posztumusz tényfeltárások lesznek.
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
Új-Szdsz néven melegjogi mozgalmi pártot alapít Morvai Krisztinával közösen.
Hát mi ez a thumbnail, sneci bazdmeg :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Hát készülhet mindenki komolyzenei PhD-re, na:(
kikmakukk!?
„A buziknak a kamionjára akarok felmenni!”
Mifaaaaaaaaaaaan
Megfertozte a liberális Nyugat. Korábban buzikat gyogyitott, most meg egy férfit akart megbaszni, de meg ez se jött össze. De legalább kinyalta a gennyes befordított faszt.
Elméletben ez előfordulhatott a sodrák gecinél, hogy ez miatt a szociális képességei erősen visszamaradottak lettek az emberekkel való kapcsolat hiánya miatt. Azonban én inkább arra gyanakodnék hogy egyszerűen csak egy gyengeelméjű gazdag családba született ficsúr köcsög, akinek a tévképzetei mélyen gyökereznek a magasabb pénzügyi forrásokkal rendelkező családi háttér miatt. Ezért képtelen arra, hogy ne szórja a pénzét minden szarra lehet az új kameraállvány, amit soha nem használ, vagy lehet a tranyóra kifizetett 600.000 ft is. Ez a gyermekkori "jólét" és valódi értékek felismerésének hiányát is okozta jelen esetben és jól láthatjuk hogy a hiányos vagy rossz minőségű taníttatása milyen hatással volt a későbbi fejlődésére, hiszen a púpos olvasási és problémamegoldó képességének hiánya is valószínűleg erre vezethető vissza. Sőt meg merném kockáztatni, hogy a valódi anyai kép teljes hiánya, hiszen tudjuk hogy Golda kipaterolta maga mellől amint tehette okozhatja a veknifejú lelki okokból származó impotenciáját is.
A végeredményen azonban ezek a teóriák nem változtatnak a tényen, hogy egy borderline pszihopata pedofil buzi akinek még a fasza sem áll fel.
Ezzel kapcsolatban tudnék vitatkozni, én lényegében a teljes gyerekkoromat egy PC előtt töltöttem iskola után, alig voltak/vannak barátaim, mégsem lettem emiatt autista. Endre szerintem már alapból így született, egy érettségit nem bírt elsőre letenni a 114 IQ-s pjogjamozó, hahó!
Csak tudositani fog felmenni a kamionra, haho!! Csak a beepules miatt fog seggnelkuli bornaciban a YMCA-re tancikalni ferfiakkal csokolozva, hogy minosegibb legyen a kontent. Igy csinalja egy verprofi videos! Idiota.
Az autizmus veleszuletett betegseg, nem szerzett. Gyagyat nem a gepek basztak el. A genetika meg a csaladi kornyezet es a kulso kellemetlen osszjatekanak vegtermeket lathatjuk benne.
Fizetek mindent
(
x1)
Jan 05, 2022 21:46:50
x1)
Oszt honnan?
Merthogy én egyiket sem állítottam, az biztos.
Tibike elmondta, hogy impotens vagy. Mellesleg azt is, hogy mégse olyan nagy a pitonsz.
coub.com/view/2yyiiu
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jan 05, 2022 21:46:51
x10)
trashvod.com/w/kdAnjp3x5ji3TM6XEFmVaz
Ásó27
(
x68)
Jan 05, 2022 21:47:20
x68)
Akkor se mondtam egyiket se.
Ennyi.
Ennyi.
Nem attól lesz valóságos valami, hogy te kimondod.
trolléga
(
x30)
Jan 05, 2022 21:47:36
x30)
Ennyi.
Ennyi.
Még lefetyelés sem volt? Azt akarod mondani 600k-t a semmire basztál el? BALFÉK
Hahó
(
x136)
Jan 05, 2022 21:48:32
x136)
Ennyi.
Ennyi.
figyelj, impotens buzi: nem kell mondanod, mert tudod itt nálad jóval okosabb emberek vannak, és az elszólásokból kikövetkeztetik az igazságot logikai műveletekkel.
sodika halálvágya
(
x11)
Jan 05, 2022 21:49:31
x11)
Ennyi.
Ennyi.
Nem csoda, h lelépett. Elmeháborodottnak tart, meg még ki sem tudtad elégíteni. Se így, se úgy. Nem hülye ez a Merci, igazad van.
Hahó
(
x136)
Jan 05, 2022 21:50:11
x136)
coub.com/view/2yyiiu
coub.com/view/2yyiiu
kurva jó ez a coub.:))
"hát nagy a pofa, itt most viszont felsülés van."
sneci, ez kb. az egész életedet jellemzi.
TwoGirlsOne23cm
Jan 05, 2022 21:50:15
Endre, neked amúgy hogy tetszettek a Harry Potter könyvek?
Jan 05, 2022 21:50:15
Lyolokocsi
Jan 05, 2022 21:51:00
Ennyi.
Ennyi.
Ha ezt ismételgeted, bizonyára így is lesz.
ok
Jan 05, 2022 21:51:00
MaxPayne
(
x24)
Jan 05, 2022 21:51:04
x24)
Ennyi.
Ennyi.
És? Mit szamit, hogy toled tudjuk-e, vagy mastol? Attol meg teny. Pizony.
SyntaxError
(
x24)
Jan 05, 2022 21:51:08
x24)
Nem tudom mi a baj a troll fórummal...
Sodi, ha nem lennél egy besavanyodott fasz, akkor végre rájönnél: ez a fórum életed fő műve! Itt összehoztad a teljes nemzeti egységet, egy csomó különböző embert, akik mind azért dolgoznak, hogy felnyissák a szemed, támogassanak és előbbre juttassanak.
Ennek persze az lenne az egyik alapfeltétele, hogy a kártékony netes aktivitásod megtörjék, de ez is csak a te érdeked, hiszen rengeteg kellemetlenségtől óvnád meg magad, ha nem lennél folyamatosan online és nem szemetelnéd tele a világhálót a gusztustalankodásoddal.
Úgyhogy, Endre, fogadd el: a trollok a javad akarják és csak hasznod származna belőle, ha hallgatnál rájuk.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Sodi, ha nem lennél egy besavanyodott fasz, akkor végre rájönnél: ez a fórum életed fő műve! Itt összehoztad a teljes nemzeti egységet, egy csomó különböző embert, akik mind azért dolgoznak, hogy felnyissák a szemed, támogassanak és előbbre juttassanak.
Ennek persze az lenne az egyik alapfeltétele, hogy a kártékony netes aktivitásod megtörjék, de ez is csak a te érdeked, hiszen rengeteg kellemetlenségtől óvnád meg magad, ha nem lennél folyamatosan online és nem szemetelnéd tele a világhálót a gusztustalankodásoddal.
Úgyhogy, Endre, fogadd el: a trollok a javad akarják és csak hasznod származna belőle, ha hallgatnál rájuk.
MegintKezded
(
x6)
Jan 05, 2022 21:51:24
x6)
Ennyi.
Ennyi.
Liveban mondtad púpos pedó. Van róla videó. Cáfold meg.
Ennyi.
Na melócsá.
Hahó
(
x136)
Jan 05, 2022 21:51:28
x136)
itt most felsülés van - ez vajon kire fonatkozhatott?
itt és most? na vajon? nincs ötleted impotens buzi?:))
Önkormányzat
Jan 05, 2022 21:52:53
Személyes adattal való visszaélés? Púp most nagyon nevetek!
Annyira vagy te jogász, mint amennyire a Föld lapos. :)
Nekem csak a nevetés marad, Kozmáék ettől még egy szűk putriban laknak!
Jan 05, 2022 21:52:53
Hahó
(
x136)
Jan 05, 2022 21:54:00
x136)
ITT + MOST + FELSÜLÉS VAN.
vajon kire gondolhatott a tranyó, miközben ott feküdtél mellette amikor ezt a videót rögzítette?
meg akartad baszni, csak nem állt fel a faszod. utána kinyaltad a befelé fordított faszt, de a tranyó részeg volt, és nem tudott elélvezni.
ilyen nagyon egyszerű ez. piszony.
vajon kire gondolhatott a tranyó, miközben ott feküdtél mellette amikor ezt a videót rögzítette?
meg akartad baszni, csak nem állt fel a faszod. utána kinyaltad a befelé fordított faszt, de a tranyó részeg volt, és nem tudott elélvezni.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jan 05, 2022 21:54:37
x11)
Oszt honnan?
Mercica elmondta, hogy nem tudtad megdugni!
Nőként meg azt mondom, ha felállt volna és órákig reszelsz, akkor sem tudott volna elmenni, olyan pocsék és elmebeteg vagy.
Mondjuk ő nem nő, de ez mindegy, mert a hitelkártyáiddal akartad megvenni. :D Van akinél bejön, nemtől függetlenül. :)
Érdekes módon még mindig Párizs-Róma-mittudomén mi van a porondon! Miért nem veszel inkább egy hivatásost? :)
Hahó
(
x136)
Jan 05, 2022 21:56:04
x136)
Miért nem veszel inkább egy hivatásost? :)
trolléga
(
x30)
Jan 05, 2022 21:56:17
x30)
Személyes adattal való visszaélés? Púp most nagyon nevetek!
Szánalmas. Egyik troll meg szerette volna csak vásárolni Kozmáéktól a lakást, az Ügyfélkapus troll csak segített a tulajdoni jogviszonyok tisztázásában. :DDD Bárki lekérheti a tulajdoni lapot. Idióta.
öklendező szerelő
(
x4)
Jan 05, 2022 21:56:49
x4)
endrus, menj orvoshoz. 20 éve hazudsz magadnak. többen mondják, hogy elmebeteg vagy. gyakorlatilag mindenki, aki ismer. nem viccből vagy hergelésből szokták ezt rád mondani, ne is áltasd magad
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
,
Jan 05, 2022 21:57:22
Sodi fóruma 100% lmbtq párti!
Jan 05, 2022 21:57:22
Hahó
(
x136)
Jan 05, 2022 21:57:28
x136)
ilyen kibaszott balek is csak te lehetsz sneci, hogy elköltesz 2000 eurót, kibaszott 700 ezret egy kétkonyakos buzikurvára, akit egy melós 2 tyoproniért megkapott.
egy istenverte balfasz vagy.
egy istenverte balfasz vagy.
Labanc púpfelhő
Jan 05, 2022 21:57:54
itt most felsülés van - ez vajon kire fonatkozhatott?
Bezzeg ilyenkor nem mer válaszolni, de itt lurkol az impotens
Jan 05, 2022 21:57:54
echelon mérnök
Jan 05, 2022 21:59:53
Endre lesz 22:00-tól lájv vagy nem?
Többen kérdezik.
Többen kérdezik.
Jan 05, 2022 21:59:53
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 05, 2022 22:00:58
x21)
endrus, menj orvoshoz. 20 éve hazudsz magadnak. többen mondják, hogy elmebeteg vagy. gyakorlatilag mindenki, aki ismer. nem viccből vagy hergelésből szokták ezt rád mondani, ne is áltasd magad
Hahó nekem csak elmebeteg haverjaim vannak:
- RGL,
- Fórizs,
- SF,
- Tajgi,
- Molnár F. Árpád
púpospúp
(
x2)
Jan 05, 2022 22:03:02
x2)
Ezt a faszságot sem fogom használni, mert faszság ez is.
J. K. Rowlingnak kurvára igaza volt.
J. K. Rowlingnak kurvára igaza volt.
és a superstraight az mi? nem faszság? mondjuk nem mintha az lennél, csak ugye mindig annak hívod magad
linzi fapóleon
(
x8)
Jan 05, 2022 22:03:59
x8)
Hát ez fura, rákérdeztem sodinál, de azt mondja, hogy ő ilyen hibát biztosan nem rakott a fórumba, tehát csak a trollok találták ki.
Megvan esetleg pontosan, hogy mit tettél be a kommentmezőbe? Ha igen, el tudod küldeni a goodzorg protonmail vagy evilzorg gmail címre? Akkor talán rá tudnám venni, hogy kijavítsa a fórumát.
Megvan esetleg pontosan, hogy mit tettél be a kommentmezőbe? Ha igen, el tudod küldeni a goodzorg protonmail vagy evilzorg gmail címre? Akkor talán rá tudnám venni, hogy kijavítsa a fórumát.
Protonmail-re ment.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 05, 2022 22:04:28
x21)
Szemfüles voltam, amikor hívták a zoomer kurvák, heteróként hivatkozott magára, nem szupersztréjtként. Magyarán beismerte, hogy megdugná a faszpinást.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jan 05, 2022 22:04:38
x11)
Ja! De ennyi pénzért olyan megjátszott orgazmusokat kapott volna, hogy a füle ketté áll! :) Akár hímringyóktól is.
Tényleg, hogy hívják katonáéknál a két csillagot? :D
Elvégre Mercédesz volt sorkatona.
linzi fapóleon
(
x8)
Jan 05, 2022 22:05:40
x8)
ITT + MOST + FELSÜLÉS VAN.
és ugye azt hogy nem állt fel már számtalanszor megerősítette ő is...
Nagyon lassan de átmennek az autipajzson a lebukások, már nyíltan vállalja hogy szerelmes a faszpinásba.
linzi fapóleon
(
x8)
Jan 05, 2022 22:08:06
x8)
Persze hiszen elmondása szerint tökéletes munkát végeztek az orvosok, tehát nyelvtanilag nem buzulás.
Kár hogy rendes született pinát nem látott közelről ÉS NEM ÉRZETT A FARKÁN még igazából, tehát fogalmatlan.
Elmondon recskás hogy egy igazi pina belül nem ám olyan sima mint egy felfújt gumikesztyű ujja belülről... Márpedig a kifordított fasz az olyan kell hogy legyen, mert igazi redőket nem fognak hímezni az orvosok rá.
max5enutálnak
(
x47)
Jan 05, 2022 22:09:02
x47)
Protonmail-re ment.
sodika halálvágya
(
x11)
Jan 05, 2022 22:09:47
x11)
A tegnapi lájvban egy kommentre, ami Mercivel Párizsban történő "buziskodásról" szólt azt mondta nagyon komolyan, hogy "abban viccen kívül nagyon benne lenne". Superstraight a nagy lófaszt.
Ásó27
(
x68)
Jan 05, 2022 22:10:17
x68)
Bevallom egyszer néztem pár komolyzenei kurzus videót, szóval valószínűleg ezért értek hozzá ennyire, használd egészséggel!
Mifaaaaaaaaaaaan
fogcsonkos angolna
(
x3)
Jan 05, 2022 22:10:22
x3)
Fogadd el Fifi, ebben a testnyílásban neked eddig lehetett eljutni. 0 cm. Vagy a kupak bement? Részleteket!
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
linzi fapóleon
(
x8)
Jan 05, 2022 22:10:34
x8)
Hahó
(
x136)
Jan 05, 2022 22:10:56
x136)
már nyíltan vállalja hogy szerelmes a faszpinásba.
bezzeg amikor viktor rögzítette a szerelmi vallomást, akkor "nem lehetett érteni a nagy utcazaj miatt".
nemet mondtak
(
x4)
Jan 05, 2022 22:11:22
x4)
De ezt meg cáfolni tudom.
A velem töltött napok alatt ilyesmi egyszer sem fordult elő.
A velem töltött napok alatt ilyesmi egyszer sem fordult elő.
Nézd csak:
[img] src=https://img.sodika.dk/imgur.com/N7HpK6p.png[/img]
Kurva anyád, te féreg!!
nemet mondtak
(
x4)
Jan 05, 2022 22:12:19
x4)
nyeméjtem
Jan 05, 2022 22:14:24
dzsiki róling. Ezzel kívánok mindenkinek jó éjszakát! Gyagyás szopj faszt!!!!
naczivadasz
Jan 05, 2022 22:14:24
trolléga
(
x30)
Jan 05, 2022 22:16:10
x30)
Nézd csak: img.sodika.dk/imgur.com/N7HpK6p.png
Kurva anyád, te féreg!!
Nézd csak: img.sodika.dk/imgur.com/N7HpK6p.png
Kurva anyád, te féreg!!
Simán csak ennyire hikomat a sneci. Se ízérzékelése (hal, finyomnak mondott alja sörök) se szaglása (saját szarszaga, mercica húgyszaga), se látása nincs már.
max5enutálnak
(
x47)
Jan 05, 2022 22:16:17
x47)
Mondjuk én is arra. Legközelebb majd erre is figyelek!
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 05, 2022 22:16:47
x21)
Amúgy valaki elárulná nekem, hogy a retard jobbosok honnan vették át ezt az LMBTQ = Marxizmus baromságot? Már nem egyszer hallom, pl. a NER főideológusai rendszeresen mantrázzák ezt (Schmidt Mária meg G. Fodor Gabi), de nem tudom honnan veszik. Recskás is szerintem a Báyer Zsótitól vette át ezt a beszédpanelt, de tényleg érdekel ennek a genezise.
linzi fapóleon
(
x8)
Jan 05, 2022 22:16:56
x8)
endre kb egy embert tudsz megvenni barátnak, Turbót.. csak donételni kell neki és ilyenekre képes:
www.youtube.com/watch?v=-PcPhl2KBd8
Aztán csinálhatnátok közös nyergesi liveokat.
www.youtube.com/watch?v=-PcPhl2KBd8
Aztán csinálhatnátok közös nyergesi liveokat.
Andi
(
x13)
Jan 05, 2022 22:17:22
x13)
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
sodika
Jan 05, 2022 22:25:57
Amúgy valaki elárulná nekem, hogy a retard jobbosok honnan vették át ezt az LMBTQ = Marxizmus baromságot? Már nem egyszer hallom, pl. a NER főideológusai rendszeresen mantrázzák ezt (Schmidt Mária meg G. Fodor Gabi), de nem tudom honnan veszik. Recskás is szerintem a Báyer Zsótitól vette át ezt a beszédpanelt, de tényleg érdekel ennek a genezise.
Mit nem értesz ezen?
Jan 05, 2022 22:25:57
sodika
Jan 05, 2022 22:26:55
Értelek, de amikor egyedül volt velem, akkor mérsékelten vitt be folyadékot, így tényleg nem volt semmi. Ezt tudom elmondani.
Jan 05, 2022 22:26:55
trolléga
(
x30)
Jan 05, 2022 22:27:57
x30)
Értelek, de amikor egyedül volt velem, akkor mérsékelten vitt be folyadékot, így tényleg nem volt semmi. Ezt tudom elmondani.
Mocsár részeg a hajnali pitonszos videón is, gyagya!
BodiTesok
(
x1)
Jan 05, 2022 22:28:36
x1)
Biztos megkötött benne a SoDi fehérjeszelete!
Ásó27
(
x68)
Jan 05, 2022 22:28:57
x68)
Jó, aztán meg felvétel van róla, hogy nem tudott elmenni. Ezt rakd össze.
sittessanyi
(
x7)
Jan 05, 2022 22:29:13
x7)
sneci a retard (szélső)jobb kvintesszenciája. egyszerű, alávaló férgek, akik képtelenek a társadalmi együttélésre és békére.
a legújabb divat az hogy megideologizálják, hogy miért viselkednek féregként.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 05, 2022 22:29:33
x21)
Mit nem értesz ezen?
Mit nem értesz ezen?
Miről beszélsz? Jobboldal ugyan ezt csinálja. Akkor most nyíltan lekommunistázad a jobboldaliakat?
echelon mérnök
Jan 05, 2022 22:30:33
Finkelsteini hagyaték.
Mivel a jobbosok között nagyon sok a meleg, magát a mozgalmat kell(ett) megfejelni még egy olyan ideólogiával ami segít szembeköpésben.
Másik variációja a globalizáció és az ateizmus összefonása az LMBTQ-val.
Jan 05, 2022 22:30:33
Örülhettek
(
x1)
Jan 05, 2022 22:30:40
x1)
ma mennyi riesenbrau és kőbecks csúszott le a picsaszádon polipkéz?
böri
nemet mondtak
(
x4)
Jan 05, 2022 22:31:15
x4)
Megint. Mint mindig.
Anyád!
Ásó27
(
x68)
Jan 05, 2022 22:33:02
x68)
Ja hogy a hugyozásra reagált, arra való a válaszgomb púpos buzi!
Nem ismered a saját fórumodat?
Mifaaaaaaaaaaaan
Nem ismered a saját fórumodat?
sodika
Jan 05, 2022 22:35:24
Jan 05, 2022 22:35:24
Ásó27
(
x68)
Jan 05, 2022 22:35:46
x68)
BodiTesok
(
x1)
Jan 05, 2022 22:35:55
x1)
Mivel a jobbosok között nagyon sok a meleg
Hogy micsoda?
Akkor a SoDi is ezért lett jobboldali mert ott társakat talált a perverz meleg vágyainak a kiélésére?
Lehet megvolt neki a Budaházy és a Gaudi valamelyik sátorban?
sodika
Jan 05, 2022 22:36:30
Jogos.
csá
Jan 05, 2022 22:36:30
40_éves_junior
(
x6)
Jan 05, 2022 22:36:31
x6)
Mit nem értesz ezen?
Mit nem értesz ezen?
Pont olyan műveletlen sügér vagy amilyennek az ilyen formára fröccsöntött széljobber megmondófigurákat az ember elképzeli.
Ásó27
(
x68)
Jan 05, 2022 22:37:04
x68)
Jogos.
csá
csá
Hahó
(
x136)
Jan 05, 2022 22:37:20
x136)
tök szórakoztató, hogy milyen kommenteket, kérdéseket negligálsz sneci.
mondtam már neked, hogy ebből lehet látni mikor kapsz találatot?:)))
mondtam már neked, hogy ebből lehet látni mikor kapsz találatot?:)))
Labanc púpfelhő
Jan 05, 2022 22:37:51
Ha geci sokat iszik, akkor egészen véletlenül többet iszik, te nyelvtanilag pontosan fogalmazó impotens
Jan 05, 2022 22:37:51
MegintKezded
(
x6)
Jan 05, 2022 22:37:58
x6)
De most legalább nem tagadta, hogy buzi.
Púpos buzi. Csá.
echelon mérnök
Jan 05, 2022 22:38:43
Endre te inkább arról mesélj a komment haveroknak,hogy milyen kapcsolatban voltál az Ördög ügyvédjéve?
Állítólag valaki jelezte a nyomozóhatóságnak, hogy segítettél neki videót vágni a faptopon.
Roland is segített?
Állítólag valaki jelezte a nyomozóhatóságnak, hogy segítettél neki videót vágni a faptopon.
Roland is segített?
Jan 05, 2022 22:38:43
sodika, narancssárgával
Jan 05, 2022 22:39:03
Jogos.
csá
csá
a trollnak álcázott nikkeket is vigyed
Jan 05, 2022 22:39:03
-
Jan 05, 2022 22:40:48
Ennyi.
Ennyi.
Ez kvázi beismerés, mert most se azt tagadod, hogy megcsináltad, hanem csak azt, hogy beismerted volna.
Szép munka Hahó professzor, örülök, hogy szexológusok is vannak a köreinkben!
Jan 05, 2022 22:40:48
sodika halálvágya
(
x11)
Jan 05, 2022 22:43:17
x11)
Tudjuk, hogy nem sok nővel volt dolgod, ezért elmondom, hogy ha a nők sokat isznak (mondjuk vizet is pl), akkor képesek elmenni wc-re és nem bepisilni éjjel. Szóval lehet, h Merci megvezetett téged, de nem normális felnőtt embereknél bepisilni, akkor sem ha "gecisokat" isznak. Akkor elmennek gecisokat wc-re és ennyi.
Fakenguru
(
x5)
Jan 05, 2022 22:43:35
x5)
Várj, azt mondod, azt akartad, hogy lehugyozzon, és nem volt rá hajlandó?
:))))))))))
Klohek
(
x12)
Jan 05, 2022 22:44:24
x12)
www.youtube.com/watch?v=l9GXE5435gA
Ezt is Tibi intézte, csak ráfogta jucyra..
linzi fapóleon
(
x8)
Jan 05, 2022 22:46:34
x8)
Jöhet az új éneklős táncolós videó, hisz műsor az KELL!

D_Dezső
(
x29)
Jan 05, 2022 22:46:36
x29)
A gurulkákról jutott eszembe, hogy egyetlen egy esetben donéselnék ezeknek a Sodi féle férgeknek, ha csinálnának egy fasza box gálát.
Súlycsoportok, vagy ebben az esetben fogyatékosság mértéké alapján lennének a meccsek megrendezve.
A nőverő ágon két mini-manó csapna össze RGL vs. Kaffka Tibi.
Lumpen cigány kategóriában Kozma Csabi vs. Kovács Márk.
Az "Emberi roncs" fantázia nevű gálamérkőzésen egy full részeg Judka terrorizálná Tajgi asszonyt.
Majd ezek után jöhet a főmérkőzés, a Nehézsúlyú-fogyatékosok viadala. Itt a Gyagyás lenne a címvédő de még a kihívókban nem vagyok biztos. Szóba jöhet a szélütött Terdik, vagy akár Balog Béla is jót tudna meccselni tolókocsival.
Súlycsoportok, vagy ebben az esetben fogyatékosság mértéké alapján lennének a meccsek megrendezve.
A nőverő ágon két mini-manó csapna össze RGL vs. Kaffka Tibi.
Lumpen cigány kategóriában Kozma Csabi vs. Kovács Márk.
Az "Emberi roncs" fantázia nevű gálamérkőzésen egy full részeg Judka terrorizálná Tajgi asszonyt.
Majd ezek után jöhet a főmérkőzés, a Nehézsúlyú-fogyatékosok viadala. Itt a Gyagyás lenne a címvédő de még a kihívókban nem vagyok biztos. Szóba jöhet a szélütött Terdik, vagy akár Balog Béla is jót tudna meccselni tolókocsival.
öklendező szerelő
(
x4)
Jan 05, 2022 22:48:51
x4)
recskaboy, nézem a kozmás flokkot. ez megint egy rakás szar. gügyögsz össze-vissza, magyarázkodsz magadnak. megmondtam, hogy ez senkit nem érdekel
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Ásó27
(
x68)
Jan 05, 2022 22:49:00
x68)
Mondanám, hogy linzben elkezdheted végre az esti főzős streameket, de az egyik kamerád fél óra után túlmelegedik, a másik pedig egy szaros telefoné. Ilyen minőségben sajnos nem lehet komoly műsorokat készíteni.
Mifaaaaaaaaaaaan
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 05, 2022 22:49:07
x21)
Fórizs Eszter live, nem akarsz ráindítani?
echelon mérnök
Jan 05, 2022 22:50:27
A gurulkákról jutott eszembe, hogy egyetlen egy esetben donéselnék ezeknek a Sodi féle férgeknek, ha csinálnának egy fasza box gálát.
"MMA" kellene ezeknek, titánium boxerekkel. Kár lenne összeretárdozni a kesztyűket.
Egyszerre kellene beküldeni mindet a ketrecbe, aki a végén talpon marad kap 500 forint donést meg egy karton sört.
Jan 05, 2022 22:50:27
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jan 05, 2022 22:51:47
x11)
Mérsékelten vitt be folyadékot? Nem mert inni, nehogy behugyozzon? Azért ez egy negyven éves hölgyúrnál sem természetes.
Gondolom érzi, ha tele a hólyag, és kimegy a mosdóba. Ha nem ér ki, akkor nagyon elbasztak valamit azzal a "tökéletesre" sikerült műtéttel.
Tanulság: Ha a természet úgy dönt, hogy pöcsöt ad a lábad közé, hagyd ott, nem véletlenül történt. Ettől még szerethetsz akárkit és bármit!
xray
(
x21)
Jan 05, 2022 22:53:22
x21)
alkoholmenteset, h nagyobb legyen az öröm. :) Egyszerre kellene beküldeni mindet a ketrecbe, aki a végén talpon marad kap 500 forint donést meg egy karton sört.
Hahó
(
x136)
Jan 05, 2022 22:53:51
x136)
hogy lehetne egy befelé fordított faszból tökéletes pinát csinálni?
te még akkor nem láttál pinát életedben, te impotens buzi.
sittessanyi
(
x7)
Jan 05, 2022 22:58:47
x7)
előre szólok hogy a marxizmusos retardérvelése az lmbtq téma kapcsán még sűrűn vissza fog térni autista pergőtűz formájában, mert most nagyon okosnak hiszi magát hogy átvette a retardgondolatot a dagadt sváb szartól a hírtv-n.
ebben az esetben a válasz legyen egy rövid, feszes és mégis ütős replika, ami nyelvtanilag is pontos:
"Sodi, te olyan emberbe akartad a beledugni a faszod aki férfinak született. Ezt ízlelgesd!"
ebben az esetben a válasz legyen egy rövid, feszes és mégis ütős replika, ami nyelvtanilag is pontos:
"Sodi, te olyan emberbe akartad a beledugni a faszod aki férfinak született. Ezt ízlelgesd!"
sittessanyi
(
x7)
Jan 05, 2022 23:00:29
x7)
hogy lehetne egy befelé fordított faszból tökéletes pinát csinálni?
evidenciákat...
xray
(
x21)
Jan 05, 2022 23:00:59
x21)
előre szólok hogy a marxizmusos retardérvelése az lmbtq téma kapcsán még sűrűn vissza fog térni autista pergőtűz formájában, mert most nagyon okosnak hiszi magát hogy átvette a retardgondolatot a dagadt sváb szartól a hírtv-n.
már ízlelgette. xd ebben az esetben a válasz legyen egy rövid, feszes és mégis ütős replika, ami nyelvtanilag is pontos:
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 05, 2022 23:08:16
x21)
Fórizs FB live: 230 néző.
habos babafos
(
x3)
Jan 05, 2022 23:08:25
x3)
Annyira jól sikerült a Tibi műtétje hogy mindenki egy gyönyörű nőt lát benne. Csak a Gammer lányának volt egy kicsit gyanus hogy “miért van fiú hangja”, de oda se neki gyagyás. Ha neked ez tetszik akkor fene a gusztusodba.
Ezt nyjem értyem
Hahó
(
x136)
Jan 05, 2022 23:11:12
x136)
Vajon hova fog jutni a következő 10 évben a snecológia?
Melegfelvonuláson fogja riszálni magát az egyik kamionon egy bőrtangában?
fogcsonkos angolna
(
x3)
Jan 05, 2022 23:16:05
x3)
Nagyon remélem hogy már csak posztumusz tényfeltárások lesznek.
echelon mérnök
Jan 05, 2022 23:16:32
Új-Szdsz néven melegjogi mozgalmi pártot alapít Morvai Krisztinával közösen.
Jan 05, 2022 23:16:32
Sodragon legendája
(
x2)
Jan 05, 2022 23:17:44
x2)
Sodi! Te eleget tudnál tenni Budaházy Edda felhívásának, hogy csinálj még több gyereket a Kárpát-medencébe? :D Te már a faszodat sem tudod kék pirula nélkül kiverni a gyerekmedencébe. Mert magtalan Sodi a Sodi.
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Sodragon legendája
(
x2)
Jan 05, 2022 23:19:36
x2)
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Jan 05, 2022 23:21:50
x2)
Hát mi ez a thumbnail, sneci bazdmeg :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Hát készülhet mindenki komolyzenei PhD-re, na:(
Ásó27
(
x68)
Jan 05, 2022 23:24:29
x68)
„A buziknak a kamionjára akarok felmenni!”
Németország
Jan 05, 2022 23:27:57
Megfertozte a liberális Nyugat. Korábban buzikat gyogyitott, most meg egy férfit akart megbaszni, de meg ez se jött össze. De legalább kinyalta a gennyes befordított faszt.
Jan 05, 2022 23:27:57
sittessanyi
(
x7)
Jan 05, 2022 23:31:31
x7)
proffok, hallgatók!
találtam egy cikket ami alapján vitára bocsátanék egy új elméletet arról, hogy miért lett autista a púpos.
azt ugye tudjuk hogy a gazdag szülei idejekorán ámítógépet és kamerát vettek a balfasz úrifiúnak és innentől átadom a szót a tudománynak...
"Az indonéz kutatók a 2 évesnél kisebb gyerekeket vizsgálták, és azt találták, hogy azoknál a gyermekeknél, akik naponta három óránál többet néztek képernyőt, nyelvi nehézségek és figyelemzavarok voltak megfigyelhetők, azoknál pedig, akik még ennél is többet ültek laptop vagy tévé előtt, még a hiperaktivitási zavarok is bekerültek a képbe. Addig, amíg a képernyő előtt ültek, a gyerekek több mint felének nem volt semmiféle interakciója a szülőkkel.
A gyerekek kütyüzése miatti fejlődési problémák egy csokrát nevezi a szakma digitális autizmusnak, mivel a viselkedési rendellenességek az autizmus-spektrumzavar tüneteire is emlékeztetnek."
24.hu/tech/2021/11/02/digitalis-autizmus-pszichologia-kepernyok-gyerekek-fejlodes/
találtam egy cikket ami alapján vitára bocsátanék egy új elméletet arról, hogy miért lett autista a púpos.
azt ugye tudjuk hogy a gazdag szülei idejekorán ámítógépet és kamerát vettek a balfasz úrifiúnak és innentől átadom a szót a tudománynak...
"Az indonéz kutatók a 2 évesnél kisebb gyerekeket vizsgálták, és azt találták, hogy azoknál a gyermekeknél, akik naponta három óránál többet néztek képernyőt, nyelvi nehézségek és figyelemzavarok voltak megfigyelhetők, azoknál pedig, akik még ennél is többet ültek laptop vagy tévé előtt, még a hiperaktivitási zavarok is bekerültek a képbe. Addig, amíg a képernyő előtt ültek, a gyerekek több mint felének nem volt semmiféle interakciója a szülőkkel.
A gyerekek kütyüzése miatti fejlődési problémák egy csokrát nevezi a szakma digitális autizmusnak, mivel a viselkedési rendellenességek az autizmus-spektrumzavar tüneteire is emlékeztetnek."
24.hu/tech/2021/11/02/digitalis-autizmus-pszichologia-kepernyok-gyerekek-fejlodes/
SyntaxError
(
x24)
Jan 06, 2022 00:01:02
x24)
Kiszivárgott kép a faszpinás és Sodi éjszakai "kalandjáról":
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
esmivanakkor
Jan 06, 2022 00:24:21
proffok, hallgatók!
Elméletben ez előfordulhatott a sodrák gecinél, hogy ez miatt a szociális képességei erősen visszamaradottak lettek az emberekkel való kapcsolat hiánya miatt. Azonban én inkább arra gyanakodnék hogy egyszerűen csak egy gyengeelméjű gazdag családba született ficsúr köcsög, akinek a tévképzetei mélyen gyökereznek a magasabb pénzügyi forrásokkal rendelkező családi háttér miatt. Ezért képtelen arra, hogy ne szórja a pénzét minden szarra lehet az új kameraállvány, amit soha nem használ, vagy lehet a tranyóra kifizetett 600.000 ft is. Ez a gyermekkori "jólét" és valódi értékek felismerésének hiányát is okozta jelen esetben és jól láthatjuk hogy a hiányos vagy rossz minőségű taníttatása milyen hatással volt a későbbi fejlődésére, hiszen a púpos olvasási és problémamegoldó képességének hiánya is valószínűleg erre vezethető vissza. Sőt meg merném kockáztatni, hogy a valódi anyai kép teljes hiánya, hiszen tudjuk hogy Golda kipaterolta maga mellől amint tehette okozhatja a veknifejú lelki okokból származó impotenciáját is.
A végeredményen azonban ezek a teóriák nem változtatnak a tényen, hogy egy borderline pszihopata pedofil buzi akinek még a fasza sem áll fel.
Jan 06, 2022 00:24:21
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 06, 2022 00:34:21
x21)
Elméletben ez előfordulhatott a sodrák gecinél, hogy ez miatt a szociális képességei erősen visszamaradottak lettek az emberekkel való kapcsolat hiánya miatt.
Ezzel kapcsolatban tudnék vitatkozni, én lényegében a teljes gyerekkoromat egy PC előtt töltöttem iskola után, alig voltak/vannak barátaim, mégsem lettem emiatt autista. Endre szerintem már alapból így született, egy érettségit nem bírt elsőre letenni a 114 IQ-s pjogjamozó, hahó!
sodika halálvágya
(
x11)
Jan 06, 2022 00:45:41
x11)
Csak tudositani fog felmenni a kamionra, haho!! Csak a beepules miatt fog seggnelkuli bornaciban a YMCA-re tancikalni ferfiakkal csokolozva, hogy minosegibb legyen a kontent. Igy csinalja egy verprofi videos! Idiota.
Csak egy olvasó
(
x9)
Jan 06, 2022 00:47:33
x9)
Most volt egy kis időm túrni a régi bejegyzéseket, mert a "Nagy Gyomai Szemüvegrablás" nagyon emlékeztetett egy majdnem 10(!!!) éves eseményre a fórum hőskorából. A kivitelezője valószínűleg nem is gondolta volna, hogy ez mennyire tökéletes akció volt a púpszörny hergelésére.
Ezen az oldalon kezdődik: forum.sodika.org/index.php?pageNo=391
(Elnézést a szöveges verzióért, de a "trollvadászok" megjelenése után bevezetett módosítások miatt már kissé nehezebben olvashatóak az eredetik, kicsit tisztogattam, így talán áttekinthetőbb, mint sima printscreenekkel.)
Jun 15, 2012 12:01:10
Jun 15, 2012 12:12:54
Jun 15, 2012 12:18:07
Jun 15, 2012 14:41:52
Púp, úgy tűnik, az eltelt idő alatt elmúlt a megvilágosodásod. És egyben remek példa, hogy miért nem szabad elhinni neki semmilyen fogadkozását.
Ezen az oldalon kezdődik: forum.sodika.org/index.php?pageNo=391
(Elnézést a szöveges verzióért, de a "trollvadászok" megjelenése után bevezetett módosítások miatt már kissé nehezebben olvashatóak az eredetik, kicsit tisztogattam, így talán áttekinthetőbb, mint sima printscreenekkel.)
Jun 15, 2012 12:01:10
Leejtettem a földre azt a kurva laptopot, bazmeg.
Ne idegesíts!
Szerencsére semmi baja, de nagyon megijedtem.
Ne idegesíts!
Szerencsére semmi baja, de nagyon megijedtem.
Jun 15, 2012 12:12:54
200 ezres, és szerencsére semmi baja.
Nagyon kiabálok, hogy jaj, erre, bazmeg, hiába látja, hogy mi történt, az egyik babakocsis picsának volt pofája odaszólni nekem, hogy NEM KÉNE ILYEN HANGOSAN KIABÁLNI, mert felriad a kicsi.
A kicsi lehet, hogy felriad, bazmeg, de laptopom csak egy vagy.
Annyira vicsorgó gyűlölettel, hogy "ne szólj hozzá, a kurva anyád" még nem szóltam senkihez.
Éppen a földön koppant a drága laptopom, de neki ne riadjon fel 2 percre a kicsije. Disztingváljunk már, mérjük már össze a kettőt.
Ahelyett, hogy együtt érezne, pofázik, és beszól.
Picsába már.
Nagyon kiabálok, hogy jaj, erre, bazmeg, hiába látja, hogy mi történt, az egyik babakocsis picsának volt pofája odaszólni nekem, hogy NEM KÉNE ILYEN HANGOSAN KIABÁLNI, mert felriad a kicsi.
A kicsi lehet, hogy felriad, bazmeg, de laptopom csak egy vagy.
Annyira vicsorgó gyűlölettel, hogy "ne szólj hozzá, a kurva anyád" még nem szóltam senkihez.
Éppen a földön koppant a drága laptopom, de neki ne riadjon fel 2 percre a kicsije. Disztingváljunk már, mérjük már össze a kettőt.
Ahelyett, hogy együtt érezne, pofázik, és beszól.
Picsába már.
Jun 15, 2012 12:18:07
MIT MATERIALISTA SZAR, BAZMEG?
A LAPTOP ÁRÁNAK LEDOLGOZÁSA 1-2 HÓNAP.
A KÖLYKE PEDIG VISSZAALSZIK 2 PERC MÚLVA.
ITT A 2 PERC ÉS 2-3 HÓNAP ÁLL EGYMÁSSAL SZEMBEN.
PONTOSAN LÁTJA, BAZMEG, MI TÖRTÉNT, ERRE BESZÓL.
ANYJÁT
A LAPTOP ÁRÁNAK LEDOLGOZÁSA 1-2 HÓNAP.
A KÖLYKE PEDIG VISSZAALSZIK 2 PERC MÚLVA.
ITT A 2 PERC ÉS 2-3 HÓNAP ÁLL EGYMÁSSAL SZEMBEN.
PONTOSAN LÁTJA, BAZMEG, MI TÖRTÉNT, ERRE BESZÓL.
ANYJÁT
Jun 15, 2012 14:41:52
Tudod mit?
Én mostantól csak kedvesen fogok hozzád szólni. Ha tehetném, a délelőtti kismamától is azonnal bocsánatot kérnék. Szükség volt arra a kis kiborulásomra ahhoz, hogy rájöjjek, dühöngeni és utálkozni teljesen értelmetlen dolog.
Ennyi.
Én mostantól csak kedvesen fogok hozzád szólni. Ha tehetném, a délelőtti kismamától is azonnal bocsánatot kérnék. Szükség volt arra a kis kiborulásomra ahhoz, hogy rájöjjek, dühöngeni és utálkozni teljesen értelmetlen dolog.
Ennyi.
Púp, úgy tűnik, az eltelt idő alatt elmúlt a megvilágosodásod. És egyben remek példa, hogy miért nem szabad elhinni neki semmilyen fogadkozását.
sodika halálvágya
(
x11)
Jan 06, 2022 00:48:50
x11)
proffok, hallgatók!
Az autizmus veleszuletett betegseg, nem szerzett. Gyagyat nem a gepek basztak el. A genetika meg a csaladi kornyezet es a kulso kellemetlen osszjatekanak vegtermeket lathatjuk benne.
202 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Szólj sodinak hogy javítsa meg a fórumát. Az előző szöveget facebookról copy-ztam be, volt benne pár smiley erre ilyet dobott a fórum a postolásnál:
Hát ez fura, rákérdeztem sodinál, de azt mondja, hogy ő ilyen hibát biztosan nem rakott a fórumba, tehát csak a trollok találták ki.