« 8484 8485 8486 8487 8488 8489 8490 8491 8492 8493 »
1733429 komment.

Szerző: Trash csoportos haver (Snecológus-pontszám: 38869x19) Jan 11, 2022 11:15:59
Válasz
(7)
kripli figyelő
Ez Tajgi segglyukát ábrázolja sitt előtt,közben és után.

Kapott a roland rendesen a sitten. Több dolog ment be mint ki.
Jan 11, 2022 11:15:59

Szerző: Penzmento (Snecológus-pontszám: 13458x6) Jan 11, 2022 11:17:24
Válasz
(0)
Hahó
Vajon csinált ez is faszverő videót magáról?

Amilyen mentális állapotban van a gyermek, valószínűbb, hogy apuka lehet a privát kukidokija... Lehet, hogy snecivel a púrnudism-on találtak egymásra?
🕎Endigame🕎
Jan 11, 2022 11:17:24

Szerző: faszjancsi Jan 11, 2022 11:19:05
Válasz
(0)
sodika
Egyébként meg nincs AMS, mert állományban voltam végig elvileg. Azért nincs.

"elvileg" te munkanélküli szardarab. :)
sodikahomika
Jan 11, 2022 11:19:05

Szerző: buniBanki (Snecológus-pontszám: 5328x2) Jan 11, 2022 11:19:24
Válasz
(2)
Zegernye
sodi, különben egy jó tanács: a géped a túlmelegedéstől laggol.
a takarításon kívül nem árt a processzort, és a hűtőt újrapasztázni.
vedd le a gép oldalát, lokalizáld a hűtőt.
húzd le a ventillárra menő két vagy három eres kábel.
utána, egyetlen, erős rántással távolítsd el a hűtőbordáta processzorról
ha kijön a processzor is, nem baj, egy késsel pattintsd le a hűtőbordáról.
kendd be valami jól elterülő anyaggal, ami biztosítja a hőátvitelt, pl fogkrém
helyezd vissza, majd dugd vissza a kábeleket.

ennyi, máris hasít a gép,
NEM SEGÍTÜNK PEDOFILOKNAK!
Endre egy pedofil!
Jan 11, 2022 11:19:24

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) Jan 11, 2022 11:21:32
Válasz
(3)
Fizetek mindent
Az hagyján, de ilyen lófasz 3, max. 5 kilókat emelget, bazze :D

még mindig több mint sneci 1.5 literes babasúlyai :DD
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Jan 11, 2022 11:21:32

Szerző: 40_éves_junior (Snecológus-pontszám: 13062x6) Jan 11, 2022 11:21:35
Válasz
(0)
szerintem a nagy adminisztratív teendő a belépős cuccok felvétele volt az új gányoldában.
Jan 11, 2022 11:21:35

Szerző: A TITOK CÍMŰ FILM (Snecológus-pontszám: 11968x5) Jan 11, 2022 11:31:14
Válasz
(1)
balek
Kellene ide is egy tűzről pattant pultoslány, aki elküldi a kurva anyjába a senki által ide nem hívott pedofil Kiss Endre Farkast.

"De ti hívtatok ide a fórumra!"

Senki sem kíváncsi a hazudozásaidra!

Csak megemlíteném hogy a csöcsös Anikó is becsicskította és az is pultos

Jan 11, 2022 11:31:14

Szerző: D_Dezső (Snecológus-pontszám: 58687x29) Jan 11, 2022 11:31:54
Válasz
(16)
A tegnapi live legfőbb tanulsága, hogy az hírhedt "1 millió fütyi" szlogenből mára már csak az 1 millió maradt meg.

Úgy látom az már átütötte az autipajzsot, hogy fő büszkeségéből a 23 centis kemény pitonból mára már, csak egy töppedt, sárgás, élettelen öregember fütykös lett. Ezzel már nem lehet flexelni és hergelni, szóval maradt az "1.1 mijió nyettó".

Mondjuk az is sokat elárul rólad Gyagyás, hogy egyetlen érved a szolnoki troll ellen, hogy "irigy" mert kevesebbet keres.

Ezt az ultimate proli érvet, eddig főleg ilyen tanulatlan falusi parasztoktól meg cigányoktól hallottam.

"Irigyek mer' mink hónap végén is rántott husot' eszünk"

És még ez is olyan bizonytalan lábakon áll, tavaly 3-szor vagy 4-szer rúgtak ki, tiszta vicc. Milyen senior az akit 1 hónap után basznak ki mert full hülye ahhoz amit csinálni kellene? Nem attól leszel senior Gyagyás mert eltujáztál évekig pár gányoldánál. :)

De kurva érdekes, hogy nekem mint Seniornak, nem kell 60 CV-t kiküldenem, mert engem hívtak mindenhova az utóbbi 10 évben. Az kurva érdekes, hogy amikor eddig melót váltottam bármikor az ex-főnököm fizetés emelést ajánlott, hogy maradjak. Az is kurva érdekes, hogy engem egyből flagship projectekre raknak, nem 2 hónapig telepítgetem a fejlesztő környezetet, meg betanulom amit már rég tudnom kellene.

Tudod kiknek kell betanulniuk egy munkahelyen? A cigányoknak az összeszerelő üzemben. :)

Nem senior vagy te Gyagyás, hanem digitális betanított munkás. Ahogy, a pultus csajon morogtál az is annyira proli volt bazdmeg. Azok a suttyó parasztok szoktak így viselkedni, akik egy évben egyszer felkeverednek Mordorból Pestre, aztán megy püffögés, hogy "kifizettem azt a drága csapolt Kőbányait, he, mos' mán' én vagyok a vendég mer' nekem van igazam, he". Mondjuk te pont ilyen Mordori paraszt vagy, tényleg. :)

Mikor lesz IQ mérés live-ban? Félsz, hogy bebizonyosodik, hogy gyengeelméjű vagy?
Jan 11, 2022 11:31:54

Szerző: Kaffka Tiborné (Snecológus-pontszám: 5957x2) Jan 11, 2022 11:34:47
Válasz
(1)
D_Dezső
A tegnapi live legfőbb tanulsága, hogy az hírhedt "1 millió fütyi" szlogenből mára már csak az 1 millió maradt meg.

Úgy látom az már átütötte az autipajzsot, hogy fő büszkeségéből a 23 centis kemény pitonból mára már, csak egy töppedt, sárgás, élettelen öregember fütykös lett. Ezzel már nem lehet flexelni és hergelni, szóval maradt az "1.1 mijió nyettó".

Mondjuk az is sokat elárul rólad Gyagyás, hogy egyetlen érved a szolnoki troll ellen, hogy "irigy" mert kevesebbet keres.

Ezt az ultimate proli érvet, eddig főleg ilyen tanulatlan falusi parasztoktól meg cigányoktól hallottam.

És még ez is olyan bizonytalan lábakon áll, tavaly 3-szor vagy 4-szer rúgtak ki, tiszta vicc. Milyen senior az akit 1 hónap után basznak ki mert full hülye ahhoz amit csinálni kellene? Nem attól leszel senior Gyagyás mert eltujáztál évekig pár gányoldánál. :)

De kurva érdekes, hogy nekem mint Seniornak, nem kell 60 CV-t kiküldenem, mert engem hívtak mindenhova az utóbbi 10 évben. Az kurva érdekes, hogy amikor eddig melót váltottam bármikor az ex-főnököm fizetés emelést ajánlott, hogy maradjak. Az is kurva érdekes, hogy engem egyből flagship projectekre raknak, nem 2 hónapig telepítgetem a fejlesztő környezetet, meg betanulom amit már rég tudnom kellene.

Tudod kiknek kell betanulniuk egy munkahelyen? A cigányoknak az összeszerelő üzemben. :)

Nem senior vagy te Gyagyás, hanem digitális betanított munkás. Ahogy, a pultus csajon morogtál az is annyira proli volt bazdmeg. Azok a suttyó parasztok szoktak így viselkedni, akik egy évben egyszer felkeverednek Mordorból Pestre, aztán megy püffögés, hogy "kifizettem azt a drága csapolt Kőbányait, he, mos' mán' én vagyok a vendég mer' nekem van igazam, he". Mondjuk te pont ilyen Mordori paraszt vagy, tényleg. :)

Mikor lesz IQ mérés live-ban? Félsz, hogy bebizonyosodik, hogy gyengeelméjű vagy?

Akárhogy is fényezi, semmiféle senior nincsen.
Egy kibaszott digitális segédmunkás.
Olyan, mint akik a spaklit adják fel a festőnek, csak a gép előtt.
Jan 11, 2022 11:34:47

Szerző: értelmiségi sodi Jan 11, 2022 11:37:04
Válasz
(2)
"amíg fől a kávé..."

youtu.be/iF2FHQXQLjE?t=10079
Jan 11, 2022 11:37:04

Szerző: dafuckisthisshit Jan 11, 2022 11:38:08
Válasz
(0)
D_Dezső

Hallod!!! Ne szidd a Mordori Uruk-Haiokat meg orkokat! Ők intellektuális lények Sodihoz képest!!!!
Jan 11, 2022 11:38:08

Szerző: 40_éves_junior (Snecológus-pontszám: 13062x6) Jan 11, 2022 11:40:25
Válasz
(4)
Kaffka Tiborné
Akárhogy is fényezi, semmiféle senior nincsen.
Egy kibaszott digitális segédmunkás.
Olyan, mint akik a spaklit adják fel a festőnek, csak a gép előtt.

állítólag most sql-be kell tákolnia valamit hogy felgyorsítson egy oldalt, tudjuk hogy a gyagyás milyen hatékonyan tudja megoldani ezeket a feladatokat.

"Too much data in the initial graphql request, all detail in the first request and no pagination (so this is the only request ever sent) - pagination is only in the frontend. (This causes long initial wait)"

Ha létezik cég ami ezt a géntemetőt adatbázis közelébe engedi, akkor létezhet hogy nevében senior legyen. Fizetésben sosem lesz az, mert a labancok sem teljesen hülyék és nem fognak egy ilyen embernek rendes senior bért adni úgy hogy teljesen képtelen még a legalapvetőbb problémákat is feltérképezni.
Jan 11, 2022 11:40:25

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Jan 11, 2022 11:41:05
Válasz
(1)
Lehetne kezdeni valamit azzal, hogy telefonról csak a cloudflare terhelésvédelem jön be végtelenítve? Valaki hekkeli az oldalt, vagy nálam van a hiba?
Jan 11, 2022 11:41:05

Szerző: D_Dezső (Snecológus-pontszám: 58687x29) Jan 11, 2022 11:41:15
Válasz
(4)
púpospúp
miután kiderült, hogy nincs betanulás, nem is kell a munkahelyet tényfeltárással bombázni, úgy a legszebb, ha az ártalmatlan trollok nélkül is kibasszák pár hét alatt

Amúgy az a száraz igazság, hogy ha egy megbízható, minőségi programozó lenne, soha nem rúgták volna ki sehonnan.

Az esprestónál ahol betanított testerként tudták használni kihúzott majd két évet, hiába basztattuk a céget.

Az a nagy büdös helyzet, hogy a trollkodás már csak a cseresznye a torta tetején, mert egy minőségtelen ócska munkaerő a Sodi.
Jan 11, 2022 11:41:15

Szerző: A TITOK CÍMŰ FILM (Snecológus-pontszám: 11968x5) Jan 11, 2022 11:45:05
Válasz
(1)
trolléga
még mindig több mint sneci 1.5 literes babasúlyai :DD

Azok a súlytárcsák valami vas tartalmú homokkal vannak megtöltve. A nagyok 2.5 kilósak, a kicsik 1.25. Ki lehet számolni hogy a gyerek súlyban 10 kilóval feszített plusz a rúd ami ezekhez gyakran egy üreges cső, szoval mondjuk 12 kg.. Ejha Genyamama!:))
Jan 11, 2022 11:45:05

Szerző: tyodika Jan 11, 2022 11:49:09
Válasz
(5)
Most nézem a genyamama videóját, és ha tényleg ő is átoperáltatja magát mint Tibi, lehet hogy bepróbálkozom nála, viccen kívül.

Egyetlen probléma vele, hogy kicsit idős hozzám.
Jan 11, 2022 11:49:09

Szerző: Trash csoportos haver (Snecológus-pontszám: 38869x19) Jan 11, 2022 11:53:24
Válasz
(0)
töppedt buzigolyók
Lehetne kezdeni valamit azzal, hogy telefonról csak a cloudflare terhelésvédelem jön be végtelenítve? Valaki hekkeli az oldalt, vagy nálam van a hiba?

Nálam jó, max pár mp-t kell várni
Jan 11, 2022 11:53:24

Szerző: 40_éves_junior (Snecológus-pontszám: 13062x6) Jan 11, 2022 11:56:07
Válasz
(4)
D_Dezső
Amúgy az a száraz igazság, hogy ha egy megbízható, minőségi programozó lenne, soha nem rúgták volna ki sehonnan.

Az esprestónál ahol betanított testerként tudták használni kihúzott majd két évet, hiába basztattuk a céget.

Az a nagy büdös helyzet, hogy a trollkodás már csak a cseresznye a torta tetején, mert egy minőségtelen ócska munkaerő a Sodi.

Így van, ugyanakkor a valamirevaló cégek background checkel zárják a felvételi procedúrát ahol ha meglátják a gyagyás internetes lábnyomát akkor nagy valószínűséggel elállnak a szerződéskötéstől.
Ha egy cég mindezek mellett alkalmazza, akkor ott az hogy egyébként mit művel az interneten nagyon ritkán üti át az ingerküszöböt, mert leszarják amíg nem köthetőek direkte a gyagyás önégető performanszaihoz(a judkás ebcsontos mutatványért biztos volt egy-két rossz hangulatú beszélgetés), az meg aztán pláne mindegy lenne nekik hogy jöttmentek az internetről mit írnak a gyagyásról, ha jól dolgozna és valóban értékelhető lenne a munkája.
Persze tudjuk hogy nem ez a helyzet, így remek ürügyet szolgáltatunk a kirúgásocskákhoz, amelyeknek viszont az elsőrendű oka az hogy a gyagyás egyszerűen nem ért a szoftverfejlesztéshez.
Jan 11, 2022 11:56:07

Szerző: Jonciii (Snecológus-pontszám: 16741x8) Jan 11, 2022 12:02:29
Válasz
(0)
Tisztelt jogászatban ismerős trollégák!

Abban szeretnék segítséget kérni, ha korábban egy videó alapján született feljelentésből lett egy eljárás, amiben tanúvallomásra szólítottak fel, ami meg is történt, akkor annak a kimenetelét meg lehet tudni valahogyan?

A rendőrtiszt aki intézte nem válaszol a kérdésre, ügyiratszámot tudok mondani.

mr pont boomheadshot a legelterjedtebb levelezőn.

Tisztelettel

Jan 11, 2022 12:02:29

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Jan 11, 2022 12:03:18
Válasz
(2)
Hallod púpos, a tegnapi igénytelenséget csak 4 óra 59 perc 56 másodperc lett. Vegyél fel még hozzá 4 másodpercet!
Mifaaaaaaaaaaaan
Jan 11, 2022 12:03:18

Szerző: Kovács Péter azaz Kancsi (Snecológus-pontszám: 26193x13) Jan 11, 2022 12:05:25
Válasz
(3)
Valaki matyarázza már el nekem, hogy egy teljes munkaidőben alkalmazott sztárprogramozónak hogyan van ideje este öt órán át keresztül lájvoznia?
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Jan 11, 2022 12:05:25

Szerző: GenyaPapa Jan 11, 2022 12:05:44
Válasz
(1)
Genyamama anyád vállal SOS franciát ? Csak mert találtam egy Kovács Nikolett (an.: Elekes Veronika Születési ideje: 1968/10/27) nevű nagycsöcsű kurvát fasza szopós szájjal. Miután elvitt a suliba felém kanyarodhatna Újpalota, Drégelyvár 31/9.
Na CSöCS!
Jan 11, 2022 12:05:44

Szerző: D_Dezső (Snecológus-pontszám: 58687x29) Jan 11, 2022 12:06:36
Válasz
(2)
40_éves_junior
Így van, ugyanakkor a valamirevaló cégek background checkel zárják a felvételi procedúrát ahol ha meglátják a gyagyás internetes lábnyomát akkor nagy valószínűséggel elállnak a szerződéskötéstől.

A Gyagyás csatorna patkány nem vállalja a teljes nevét. Csak Kiss Endre-ként jelentkezik cégekhez. Az alapján még a facebook profilját is nehézkes megtalálni. Google keresésben meg a Hooliganses palit hozza be az első 10 oldalon kb.

Ha a Youtube csatornáját be is linkeli a CV-ben azon is csak annyit lát egy osztrák, hogy kamerával veszi magát aztán magyaráz valamiről ez a nagyon csúnya faszi. Nem fog egy HR sem 3-4 órás live-okat végig tekergetni, főleg nem egy alulfizetett migri-programozó miatt.
Jan 11, 2022 12:06:36

Szerző: D_Dezső (Snecológus-pontszám: 58687x29) Jan 11, 2022 12:08:53
Válasz
(2)
Ásó27
Hallod púpos, a tegnapi igénytelenséget csak 4 óra 59 perc 56 másodperc lett. Vegyél fel még hozzá 4 másodpercet!

Amúgy most, hogy írtad feltűnt, hogy amióta full alkesz nagyjából elmúlt a kényszeressége :)

Régebben mondtat közben kilőtte a kamerát, de amióta napi 8-10 sört letol szarik az egészbe.
Jan 11, 2022 12:08:53

Szerző: - Jan 11, 2022 12:08:56
Válasz
(7)
Congrats, your domain is available!

endrekiss.com
Jan 11, 2022 12:08:56

Szerző: 40_éves_junior (Snecológus-pontszám: 13062x6) Jan 11, 2022 12:10:14
Válasz
(2)
D_Dezső
A Gyagyás csatorna patkány nem vállalja a teljes nevét. Csak Kiss Endre-ként jelentkezik cégekhez. Az alapján még a facebook profilját is nehézkes megtalálni. Google keresésben meg a Hooliganses palit hozza be az első 10 oldalon kb.

Ha a Youtube csatornáját be is linkeli a CV-ben azon is csak annyit lát egy osztrák, hogy kamerával veszi magát aztán magyaráz valamiről ez a nagyon csúnya faszi. Nem fog egy HR sem 3-4 órás live-okat végig tekergetni, főleg nem egy alulfizetett migri-programozó miatt.

A background checket nem a HR csinálja(jobb helyeken), hanem vannak erre specializált cégek, a jelenlegi helyemen miután beléptem megigényeltem a background check eredményét(a GDPR csodái), még az is benne van hogy büntetett előéletű vagyok-e.
Jan 11, 2022 12:10:14

Szerző: D_Dezső (Snecológus-pontszám: 58687x29) Jan 11, 2022 12:11:39
Válasz
(2)
40_éves_junior
A background checket nem a HR csinálja(jobb helyeken), hanem vannak erre specializált cégek, a jelenlegi helyemen miután beléptem megigényeltem a background check eredményét(a GDPR csodái), még az is benne van hogy büntetett előéletű vagyok-e.

Jha, ilyen cégnél szóba sem jön, hogy a Gyagyás eljutna a második körig :)
Jan 11, 2022 12:11:39

Szerző: púpospúp (Snecológus-pontszám: 4955x2) Jan 11, 2022 12:12:17
Válasz
(1)
D_Dezső

persze hogy egy gányoló fasz a sneci, itt most csak az a különbség, hogy nincs betanulási idő, az első naptól csinálnia kell valamit, így nem tud 1-2 hónapot kihúzni, inkább 1-2 hetet, attól meg biztosan vonyítana, hogy 1 hónapot se húz ki egy melócsában minden troll intervenció nélkül sem

ha meg trükközne (bár a gnóm ennyire nem okos), egyből leesne, hogy nincs lifedanger heteken belül, akkor persze mehet a melócsának a felvilágosítás
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
Jan 11, 2022 12:12:17

Szerző: D_Dezső (Snecológus-pontszám: 58687x29) Jan 11, 2022 12:15:06
Válasz
(4)
púpospúp
persze hogy egy gányoló fasz a sneci, itt most csak az a különbség, hogy nincs betanulási idő, az első naptól csinálnia kell valamit, így nem tud 1-2 hónapot kihúzni, inkább 1-2 hetet, attól meg biztosan vonyítana, hogy 1 hónapot se húz ki egy melócsában minden troll intervenció nélkül sem

ha meg trükközne (bár a gnóm ennyire nem okos), egyből leesne, hogy nincs lifedanger heteken belül, akkor persze mehet a melócsának a felvilágosítás

Nehéz azért most már neki, rekordot beállítani kirúgással ... A banktól már akkor kibaszták amikor részegen bement a munka szerződést aláírni. :)

A Reich & Partner-nél is kb csak 3 hetet volt, onnan is kibaszták mint macskát szarni.
Jan 11, 2022 12:15:06

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Jan 11, 2022 12:17:54
Válasz
(3)
D_Dezső
Nehéz azért most már neki, rekordot beállítani kirúgással ... A banktól már akkor kibaszták amikor részegen bement a munka szerződést aláírni. :)

A Reich & Partner-nél is kb csak 3 hetet volt, onnan is kibaszták mint macskát szarni.
a bankos sztorin még mindig röhögök. pedig a szép világos ablak melletti asztalt ki is nézte magának. xd
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Jan 11, 2022 12:17:54

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 115895x57) Jan 11, 2022 12:20:31
Válasz
(14)
Kíváncsi vagyok, hogy mikor jelenik meg itt a megoldhatatlan melócsás feladataival, hátha segítenek neki.

A gólyáknak mondom, hogy ezt is szokta és az a technikája, hogy beírja, hogy "Hülyék vagytok, ha az indexelés nyem oldja meg akkor semmi" - és várja, hogy addig osszák, hogy hülye, amíg el nem kottyintja valaki, hogy mit kéne csinálnia. Ami öreg hiba, mindenki figyeljen a szavaira :D
Jan 11, 2022 12:20:31

Szerző: kripli figyelő (Snecológus-pontszám: 25396x12) Jan 11, 2022 12:22:30
Válasz
(4)
Amikor ticketek és feladatok vannak terítéken gyagyásnál az mindig a kirúgásra való rákészülődési szakasz.Nézzük vissza mikor kezdődnek itt a fórumon a ticket loopok és hasónlítsuk össze a kirúgásai időpontjához.
Jan 11, 2022 12:22:30

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Jan 11, 2022 12:29:38
Válasz
(1)
Amúgy nem teljesen értem, ez már a megújult trash utáni tartalom?
Mifaaaaaaaaaaaan
Jan 11, 2022 12:29:38

Szerző: 40_éves_junior (Snecológus-pontszám: 13062x6) Jan 11, 2022 12:29:57
Válasz
(3)
A gyagyás szoftverfejlesztői létében, illetve ahhoz való hozzáállásában az a legbosszantóbb hogy rengeteg valóban jó fejlesztő abban ég ki hogy a gyagyáshoz hasonló digitális utcaseprők mocskában kell navigálniuk azért mert a cég megpróbált spórolni a púpos migránsal.
Jan 11, 2022 12:29:57

Szerző: D_Dezső (Snecológus-pontszám: 58687x29) Jan 11, 2022 12:34:55
Válasz
(4)
kripli figyelő
Amikor ticketek és feladatok vannak terítéken gyagyásnál az mindig a kirúgásra való rákészülődési szakasz

Haha :) Milyen igaz. Onnan lehet tudni, hogy a Gyagyást fogják kirúgják, hogy feladatot kap.
Jan 11, 2022 12:34:55

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Jan 11, 2022 12:35:40
Válasz
(0)
A fél milliós drón mióta is porosodik? 1 éve?
Mifaaaaaaaaaaaan
Jan 11, 2022 12:35:40

Szerző: MaxPayne (Snecológus-pontszám: 48609x24) Jan 11, 2022 12:35:45
Válasz
(2)
Remelem a pincér csaj latja es hallja majd miket mondott rola ez a pedofil szar!
Az lenne a legmokasabb, ha 4-5 baratnojevel kozosen alaznak majd a pupost, amikor legkozelebb visszapofatlankodil az orszagba.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Jan 11, 2022 12:35:45

Szerző: sodika Jan 11, 2022 12:36:00
Válasz
(13)
A Reichl-t is ti találtátok be. Két hete se voltam ott, és már a fórumról kellett beszélnem.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Jan 11, 2022 12:36:00

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Jan 11, 2022 12:36:42
Válasz
(12)
sodika
A Reichl-t is ti találtátok be. Két hete se voltam ott, és már a fórumról kellett beszélnem.

Ha jó munkát végeznél, pont leszarná mindenki a fórumot. Ilyen nagyon egyszerű ez, kókler junior!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Jan 11, 2022 12:36:42

Szerző: BorsodiTroll Jan 11, 2022 12:36:55
Válasz
(1)
40_éves_junior
A gyagyás szoftverfejlesztői létében, illetve ahhoz való hozzáállásában az a legbosszantóbb hogy rengeteg valóban jó fejlesztő abban ég ki hogy a gyagyáshoz hasonló digitális utcaseprők mocskában kell navigálniuk azért mert a cég megpróbált spórolni a púpos migránsal.

Ne is mond, az a legszomorúbb hogy viszonylag sok olyan interjú alannyal találkoztam eddig aki a gyagyást megszégyenítő hazugságokat hordott össze írásban aztán egy annyira már hetyetyézett hogy mit tud az OOP alapokról illetve amikor megkérdeztem hogy szokott-e unit test-et írni akkor visszakérdezett hogy az micsoda.
kurva anyád sodi
Jan 11, 2022 12:36:55

Szerző: sodika Jan 11, 2022 12:37:31
Válasz
(-6)
Egyébként ezzel a cégkereséssel valósággal árad belőletek a jóindulat és a segítőkészség.

Elnézést, hogy kételkedtem.
Jan 11, 2022 12:37:31

Szerző: dafuckisthisshit Jan 11, 2022 12:38:10
Válasz
(1)
sodika

Éjjel lepufizott csávótól nem félsz? Az betalál nem megkarcol mint 23.-án hanem intenzívre fog küldeni. Ha így lesz, akkor lesz kórházi live?
Jan 11, 2022 12:38:10

Szerző: Vasaltheréspatkány Jan 11, 2022 12:38:12
Válasz
(-1)
sodika
Egyébként ezzel a cégkereséssel valósággal árad belőletek a jóindulat és a segítőkészség.

Zsidók vagytok.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Jan 11, 2022 12:38:12

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Jan 11, 2022 12:38:25
Válasz
(14)
sodika

Sneci, te félreérted a dolgot. Mi a cégnek akarunk segíteni, hogy ne alkalmazzon egy kókler szart, és ne veszítsen drága időt és pénzt. Te pedig fagyj meg az utcán, mert neked ez JÁR!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Jan 11, 2022 12:38:25

Szerző: Kaffka Tiborné (Snecológus-pontszám: 5957x2) Jan 11, 2022 12:38:29
Válasz
(3)
sodika

Írhatnának rólad bármit a trollok, ha normálisan végeznéd a munkád.
Jan 11, 2022 12:38:29

Szerző: Streamer Koldus (Snecológus-pontszám: 5822x2) Jan 11, 2022 12:39:41
Válasz
(5)
Na mi van pedofil, eddig bírtad a fórum nélkül? :D
Jan 11, 2022 12:39:41

Szerző: Nemzet labanca Jan 11, 2022 12:39:59
Válasz
(4)
Ameddig felsőbbrendűség és lenézel minden egyéb munkát addig a faszerdő telepítés folytatódni fog.
Jan 11, 2022 12:39:59

Szerző: sodika Jan 11, 2022 12:40:04
Válasz
(5)
De én ide nem írok.
Csá.
Jan 11, 2022 12:40:04

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272088x136) Jan 11, 2022 12:40:28
Válasz
(2)
sodika

Lol és hogy került szóba a fórum?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Jan 11, 2022 12:40:28

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) Jan 11, 2022 12:40:29
Válasz
(1)
sodika

hahó, sneci ne fórumozz, az új keretrendszert tanuld!

a szolnoki felkérdező Úr is megmondta: igen a trollok csak jót akarnak, hogy a munkáltató ne alkalmazzon egy háttérszinező segédmunkást senior fizetésért
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Jan 11, 2022 12:40:29

Szerző: 40_éves_junior (Snecológus-pontszám: 13062x6) Jan 11, 2022 12:40:29
Válasz
(2)
BorsodiTroll
Ne is mond, az a legszomorúbb hogy viszonylag sok olyan interjú alannyal találkoztam eddig aki a gyagyást megszégyenítő hazugságokat hordott össze írásban aztán egy annyira már hetyetyézett hogy mit tud az OOP alapokról illetve amikor megkérdeztem hogy szokott-e unit test-et írni akkor visszakérdezett hogy az micsoda.

Naná meg amikor előkerülnek az ilyen alapvető dolgok hogy stack és heap, egy senior level embernél, ott még aztán vannak gyönyörű megfejtések

sodika

Munkáltatói oldalon van ezzel tapasztalatom, ha csak egy kicsit is értékelhető lenne a tudásod, a kutyát nem érdekelné mit írunk rólad, a legékesebb bizonyítéka annak hogy egy tróger gányoló vagy az hogy ilyen dolgokkal el lehet téged mozdítani.
Jan 11, 2022 12:40:29

Szerző: tigris (Snecológus-pontszám: 2493x1) Jan 11, 2022 12:40:31
Válasz
(6)
sodika

te vagy a legrosszindulatúbb, leggonoszabb geciláda, akit a föld a hátán hordott. ne csodálkozz semmin faszszopó, illetve pontosabban, befordított faszszopkodó! ez a vonzás törvénye
Jan 11, 2022 12:40:31

Szerző: sodika Jan 11, 2022 12:40:44
Válasz
(-8)
Nemzet labanca
Ameddig felsőbbrendűség és lenézel minden egyéb munkát addig a faszerdő telepítés folytatódni fog.

Nem egyebet.

A jobb munkákat, pl. influenszerkedés nem nézem le.
Jan 11, 2022 12:40:44

Szerző: Fizetek mindent (Snecológus-pontszám: 2137x1) Jan 11, 2022 12:41:53
Válasz
(3)
sodika

Jól látod a helyzetet, pedofil féreg, semmiféle jóindulat nincs irányodban.
Rühellünk, mint a szart.
Egyébként mindenki így van vele, aki jól ismer téged.
vettem viagrát, de otthon hagytam...
Jan 11, 2022 12:41:53

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272088x136) Jan 11, 2022 12:42:33
Válasz
(5)
sodika

Pong.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Jan 11, 2022 12:42:33

Szerző: sodika Jan 11, 2022 12:43:15
Válasz
(-5)
Ezért is tisztelem pl. a Mercit, mert ennek folytán jobb munkája van nálam.

De én nem írok ide.
Csá
Jan 11, 2022 12:43:15

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Jan 11, 2022 12:43:51
Válasz
(1)
sodika

De én nem írok ide.
Csá

De már tényleg nem írsz ide? Miért szarod magad szájon minden egyes nap?
Mifaaaaaaaaaaaan
Jan 11, 2022 12:43:51

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Jan 11, 2022 12:44:09
Válasz
(2)
Ha az influenszerkedés ennyire jó munka, akkor miért nem azt csinálod főállásban? Mit gondolsz, egy testi-lelki nyomorék, alkoholista szardarab mikor válik influenszerré? Neked meg kéne dögölnöd ahhoz, hogy hatást válts ki az emberekből: azt mondanák, hogy NA ÍGY nem szabad élni. Minden perc, amit életben töltesz pont az influenszerkedés ellentéte. Dögölj meg!
Jan 11, 2022 12:44:09

Szerző: BorsodiTroll Jan 11, 2022 12:45:12
Válasz
(1)
sodika

De én nem írok ide.
Csá

Na már megint a Merciről beszélsz, nem megkért rá hogy hagyd békén végre? Rossz ratyi.
kurva anyád sodi
Jan 11, 2022 12:45:12

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Jan 11, 2022 12:45:46
Válasz
(16)
Tibi nem influenszer. Ő csak egy alkoholista hajléktalan, akinek a faszából pinát hajtogattak. Senki sem fogja az életét vagy a döntéseit az alapján megválasztani, hogy megnézte Tibi videóit. Az egyetlen dolog, amit el tud érni (ahogy te is), az a szörnyülködő röhögés. Ez nem influenszer, hanem bohóc. Faszpinás bohóc.
Jan 11, 2022 12:45:46

Szerző: Klohek (Snecológus-pontszám: 25431x12) Jan 11, 2022 12:45:50
Válasz
(1)
sodika

De én nem írok ide.
Csá

A könnyező Csatkai szűz anya, most hagyta abba a könnyezést!...
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Jan 11, 2022 12:45:50

Szerző: Kaffka Tiborné (Snecológus-pontszám: 5957x2) Jan 11, 2022 12:45:56
Válasz
(2)
sodika

De én nem írok ide.
Csá

Te nem tiszteled, hanem bálványozod (egy befordított faszú ádámcsutkás férfihangú tranyót)
De hiába, neki álló pitonsz kell, neked meg olyan nincs
Jan 11, 2022 12:45:56

Szerző: dafuckisthisshit Jan 11, 2022 12:46:08
Válasz
(0)
sodika

De én nem írok ide.
Csá

Retard alert. IQ level is going down under a dangerous level.
Jan 11, 2022 12:46:08

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Jan 11, 2022 12:46:15
Válasz
(1)
sodika

mit gondoltál, a fórum egy leányanyák tanácsadója? te annyi segítséget és tanácsot kaptál itt, amire a nagyképű pimaszkodás volt a válasz, akkor most kapod a nevelő célzatú picsánrúgásokat, illetve kirúgatásokat.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Jan 11, 2022 12:46:15

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Jan 11, 2022 12:46:25
Válasz
(1)
Mondjuk valami riasztórendszereket telepítő cégnek lehetnél az arca, amikor fenyegetsz egy ártatlan családot felgyújtással.
Mifaaaaaaaaaaaan
Jan 11, 2022 12:46:25

Szerző: vladrl (Snecológus-pontszám: 16745x8) Jan 11, 2022 12:46:33
Válasz
(0)
Teljesen elmebeteg sodi a sodi. Rohamos tempoban kozeledik a veg.
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Jan 11, 2022 12:46:33

Szerző: Sörike (Snecológus-pontszám: 7966x3) Jan 11, 2022 12:47:40
Válasz
(2)
sodika

De én nem írok ide.
Csá

de hiszem a TIBI 300ezret keres csak influenszejkedéssel a sztáj pjogjamozó meg 1 mijjió fütyikét. Az kevesebb mint a mostani fizetéjsed és akkoj lejjebb kejülsz a tájsadalomba a csúf magyaj viktoj alá aki kejes több szájezej fütyit futájkodással
Gecis hányós lavór
Jan 11, 2022 12:47:40

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Jan 11, 2022 12:48:45
Válasz
(3)
Egy hajléktalan undorító csövest nem néz le, aki minden egyes nap összeszarja és hugyozza magát, de másokat igen :DDDDD

Az okj-s hulladék, akinek csak tartozásai vannak.
Mifaaaaaaaaaaaan
Jan 11, 2022 12:48:45

Szerző: Túltöltött Tejhabosító (Snecológus-pontszám: 11345x5) Jan 11, 2022 12:50:06
Válasz
(2)
sodika
De én ide nem írok.
Csá.

De most tényleg tényleg nem?
Na tejhabosítás, csá.
Jan 11, 2022 12:50:06

Szerző: 40_éves_junior (Snecológus-pontszám: 13062x6) Jan 11, 2022 12:51:20
Válasz
(2)
sodika

De én nem írok ide.
Csá

se te se a mejcikéd nem influenszer, ti beteges figyelemkurvák vagytok. ugyanazért néz titeket bárki amiért régen a Mónika show is nézettségi rekordokat tudott döntögetni, nyomorpornó. Ha ez neked a tiszteletreméltó munka ahhoz csak gratulálni tudok.
Jan 11, 2022 12:51:20

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Jan 11, 2022 12:51:23
Válasz
(1)
Túltöltött Tejhabosító
De most tényleg tényleg nem?

Asodi sosem hazudik!
Mifaaaaaaaaaaaan
Jan 11, 2022 12:51:23

Szerző: Nemzet Krónikása (Snecológus-pontszám: 42549x21) Jan 11, 2022 12:51:26
Válasz
(2)
Na mi van, Stackoverflown még nem válaszoltak a kérdésedre? :D
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Jan 11, 2022 12:51:26

Szerző: Trash csoportos haver (Snecológus-pontszám: 38869x19) Jan 11, 2022 12:52:36
Válasz
(2)
sodika
Nem egyebet.

végzettség nélküli informatikai segédmunkásnál mi lehetne jobb sodi? XD
Jan 11, 2022 12:52:36

Szerző: Túltöltött Tejhabosító (Snecológus-pontszám: 11345x5) Jan 11, 2022 12:53:07
Válasz
(2)
Ásó27
Asodi sosem hazudik!

Főszabályként csak akkor, amikor nyitva van a szája.
Na tejhabosítás, csá.
Jan 11, 2022 12:53:07

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Jan 11, 2022 12:53:26
Válasz
(4)
Tényleg, a kisrühest nem zavarja, hogy az ő munkáját is végtelenül lenézi ez az informatikai segédmunkás?
Mifaaaaaaaaaaaan
Jan 11, 2022 12:53:26

Szerző: nonsense (Snecológus-pontszám: 2682x1) Jan 11, 2022 12:54:39
Válasz
(5)
sodika
Nem egyebet.

Miért nézel le bármit? Nem jó érzés, hogy tiszták az utcák és nem áll mindenhol halomban a mocsok pl.?

Ja, hülye kérdés, téged ez nem zavar.

sodika

Csak úgy ahogy belőled szokott áradni, te arrogáns, pökhendi paraszt.
Jan 11, 2022 12:54:39

Szerző: tigris (Snecológus-pontszám: 2493x1) Jan 11, 2022 12:54:39
Válasz
(16)
én semmilyen munkát nézek le te faszszopkodó. egy kukást is becsülök, aki hajnali 4-kor kel fel. olyasmit csinál, amire TE KÉPTELEN LENNÉL! Dolgoztam árufeltöltőként 20 éve, iszonyú kemény meló, éjjel-nappaliztam is, toltam nyomdában is újságpakolóként. Fogalmad sincs, hogy mi az a munka te buzeráns szar. az nem munka hogy egy buzikurva ordítva könyörög adományért az utcán. az olyat koldusnak nevezik.
Jan 11, 2022 12:54:39

Szerző: Magyarország rémálma (Snecológus-pontszám: 14366x7) Jan 11, 2022 12:55:13
Válasz
(4)
sodika

De én nem írok ide.
Csá

felnézel rá, mint erős, határozott férfire?
hehe
Jan 11, 2022 12:55:13

Szerző: Sodipatkány (Snecológus-pontszám: 3872x1) Jan 11, 2022 12:55:13
Válasz
(2)
sodika

Az évek alatt nem esett le neked, hogy utálunk téged, mert egy gonosz patkány vagy?
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
Jan 11, 2022 12:55:13

Szerző: MaxPayne (Snecológus-pontszám: 48609x24) Jan 11, 2022 12:56:50
Válasz
(2)
Digitális segédmunkás a sodi, mert ilyen sodi a sodi. Emellett meg barkinek orommel lesz a papucsa is, mert hat ilyen sodi, a sodi. Es buzi is, meg pedofil is. Pizony.

Egy nagy rakas szar vagy Pup! Dogolj meg!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Jan 11, 2022 12:56:50

Szerző: Recskás Endi Jan 11, 2022 12:57:23
Válasz
(4)
Recskás Endi faszverő,
Tibi neki bombanő.
Miért lettél buzeráns?
Nyilatkozzál deviáns!
Minden nagyon fasza, mert neten fent a fasza!
Jan 11, 2022 12:57:23

Szerző: púpospúp (Snecológus-pontszám: 4955x2) Jan 11, 2022 12:58:26
Válasz
(3)
sodika

a jóindulat és a segítőkészség vezérli a trollokat, csak a cégek irányában, mert te egy hasznoltalan, kókler munkaerő vagy, olyan szinten vagy, mint egy pályakezdő OKJs junior nulla tapasztalattal

csak egy programozós liveot kéne tartanod zseryvel, hogy bizonyítsd a tudásod, de még erre sem vagy képes, pedig már több éve kérdezik az emberek, hogy mikor lesz

őszintén megnézném hogyan boldogulnál mondjuk egy emelt infós érettségis programozás feladattal, móricka kategória, de azt se ugranád meg, pedig azok tényleg csak bonyolultabb hello world feladatok
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
Jan 11, 2022 12:58:26

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Jan 11, 2022 12:59:52
Válasz
(0)
Számtalan jóindulató kommentet kaptál itt az elmúlt években, amiket teljes mértékben leszartál
Mifaaaaaaaaaaaan
Jan 11, 2022 12:59:52

Szerző: 40_éves_junior (Snecológus-pontszám: 13062x6) Jan 11, 2022 13:00:39
Válasz
(2)
púpospúp
a jóindulat és a segítőkészség vezérli a trollokat, csak a cégek irányában, mert te egy hasznoltalan, kókler munkaerő vagy, olyan szinten vagy, mint egy pályakezdő OKJs junior nulla tapasztalattal

csak egy programozós liveot kéne tartanod zseryvel, hogy bizonyítsd a tudásod, de még erre sem vagy képes, pedig már több éve kérdezik az emberek, hogy mikor lesz

őszintén megnézném hogyan boldogulnál mondjuk egy emelt infós érettségis programozás feladattal, móricka kategória, de azt se ugranád meg, pedig azok tényleg csak bonyolultabb hello world feladatok

Egy okj-s juniorban legalább általában van valamiféle fejlődni akarás. asodi viszont soha nem akart fejlődni, és képes sem lenne rá.
Jan 11, 2022 13:00:39

Szerző: - Jan 11, 2022 13:00:49
Válasz
(2)
sodika

Erről annak idején nem mondtál semmit. Azt mesélted el minden nap, hogy hogyan próbálod megoldani az egyticket-et sikertelenül, amiért végül kibasztak.
Jan 11, 2022 13:00:49

Szerző: Kaffka Tiborné (Snecológus-pontszám: 5957x2) Jan 11, 2022 13:01:12
Válasz
(9)
Sodi téged mutogatni kellene iskolákban mint elrettentő példa. Az élet minden területén. Se normális munkahelyed nem lesz soha, mert kibasznak mindenhonnan, se barátaid mert megutálnak egy este alatt, se párod mert egy pénzért zsaroló idegesítő kis geciláda vagy, akit senki nem visel el sokáig. Több tízmillió forint adósságod van. Ki vannak rohadva fogaid. Megiszol napi 10 sört mindig be vagy baszva, és még a faszod se áll fel.
És ezt mind te magad érted el.

Kérdem én, van ennél lejjebb?
Jan 11, 2022 13:01:12

Szerző: Sztárpogramozó Endre Jan 11, 2022 13:01:35
Válasz
(5)
púpospúp

De én utálom a munkámat és nem akarok vele munkaidőn kívül foglalkozni.
Jan 11, 2022 13:01:35

Szerző: p00p (Snecológus-pontszám: 4719x2) Jan 11, 2022 13:01:56
Válasz
(5)
Amúgy sneci, miből gondolod, hogy a szolnoki troll nem irodai munkát végez? Kinézetből meg tudod állapítani, hogy ki mivel foglalkozik? Rólad mit gondolhatnak az emberek, hogy programozó vagy, vagy egy alkoholista kéregető az aluljáróból?
Kilóg a kanóc, bazmeg
Jan 11, 2022 13:01:56

Szerző: sittessanyi (Snecológus-pontszám: 14864x7) Jan 11, 2022 13:02:32
Válasz
(6)
sodika

a karakterszám alapú szűkítéssel is betaláltunk.

Jan 11, 2022 13:02:32

Szerző: Puha Slag (Snecológus-pontszám: 14428x7) Jan 11, 2022 13:03:50
Válasz
(1)
p00p
Amúgy sneci, miből gondolod, hogy a szolnoki troll nem irodai munkát végez? Kinézetből meg tudod állapítani, hogy ki mivel foglalkozik? Rólad mit gondolhatnak az emberek, hogy programozó vagy, vagy egy alkoholista kéregető az aluljáróból?

Lenyomozta titkosszolgálati eszközökkel. Tudod, asodinak sok Dr. ismerőse van, akikkel beszélt.
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Jan 11, 2022 13:03:50

Szerző: Szteppen (Snecológus-pontszám: 7718x3) Jan 11, 2022 13:04:39
Válasz
(11)
p00p

Műszaki egyetemet végzett. Fentebb már írtam, de leírom újra.
Jó a púpos orra alá dörgölni.
Ez ety fosh!
Jan 11, 2022 13:04:39

Szerző: nemet mondtak (Snecológus-pontszám: 8860x4) Jan 11, 2022 13:04:45
Válasz
(4)
sodika

Azt hiszem ez is egy megerősítés, hogy nagyon jó irányban szűkül a kör a lehetséges melócsá kilétét tekintve...
Jan 11, 2022 13:04:45

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Jan 11, 2022 13:05:33
Válasz
(0)
Azért mindig tanul valamit a sodi a melócsában, pl. talán a reichnál megtanította a főnök a google-t használni
Mifaaaaaaaaaaaan
Jan 11, 2022 13:05:33

Szerző: Kaffka Tiborné (Snecológus-pontszám: 5957x2) Jan 11, 2022 13:07:12
Válasz
(2)
Ásó27
Azért mindig tanul valamit a sodi a melócsában, pl. talán a reichnál megtanította a főnök a google-t használni

Vagy hogy hol van a számítógép hátulja :D
Jan 11, 2022 13:07:12

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 115895x57) Jan 11, 2022 13:07:14
Válasz
(3)
sodika

Elsziszegi ebédkor (mert akkor még hívták) hogy "sodi" és lám, a kollégái megtalálták az internetes lábnyomát, dübbenet :D

Púp, te is megmondtad, hogy azok finom emberek voltak és tudták használni az internetet. Veled ellentétben, te nem olyan 70-as iq-s parazita.
Jan 11, 2022 13:07:14

Szerző: sittessanyi (Snecológus-pontszám: 14864x7) Jan 11, 2022 13:07:53
Válasz
(3)
sodika
Nem egyebet.

ebben az a legfincsibb, hogy sodi a két csicskáját, tajgit és borit mélységesen lenézi a nemlétező vagy nagyon alacsony fizetésük miatt. azok meg ennek ellenére is ingyen soderálnak a pedofilnak. balfaszok! :D
Jan 11, 2022 13:07:53

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Jan 11, 2022 13:07:58
Válasz
(1)
Kaffka Tiborné
Vagy hogy hol van a számítógép hátulja :D

Azt autodidakta módon sajátította el Hahó!
Mifaaaaaaaaaaaan
Jan 11, 2022 13:07:58

Szerző: nonsense (Snecológus-pontszám: 2682x1) Jan 11, 2022 13:08:46
Válasz
(0)
Kaffka Tiborné
Sodi téged mutogatni kellene iskolákban mint elrettentő példa. Az élet minden területén. Se normális munkahelyed nem lesz soha, mert kibasznak mindenhonnan, se barátaid mert megutálnak egy este alatt, se párod mert egy pénzért zsaroló idegesítő kis geciláda vagy, akit senki nem visel el sokáig.

Majd azon fogok röhögni mikor a bankokat kezdi el perelni mert kérik vissza a pénzt.

Akkor kell majd emlékeztetni az ő pénzt adogató-visszakérő/visszakérést kilátásba helyező zsarolgatásaira, pont úgy ahogy most a melókeresős rosszindulatúság miatt perlekedik itt elfelejtve azt, hogy belőle mennyi rosszindulat ömlött már a világra.

De szegény Endrécske persze mindig csak áldozat, ő nem tehet soha semmiről. :'(
Jan 11, 2022 13:08:46

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) Jan 11, 2022 13:09:16
Válasz
(3)
sodika

már megint be vagy baszva amúgy gyagya? mit hiszel, itt a fórumon a haverjaiddal beszélgetsz? azért jársz vissza? kurvára el vagy tévedve. csak szeretsz a náladnál okosabbak társaságában lenni, tudjuk, bevallottad.

barátnőd ehavi adsense bevételére azért kíváncsi lennék. tudod, amire annyira irigy vagy. több mint 2 hete még csak egy lájvja se volt. jól megfogalmazták a kollégák: digitális csövezés az amit ő csinál. szerencsére a szállón most nem tudja bántalmazni Jutkát, így bevétele sincs. patkánygeci.
Jan 11, 2022 13:09:16

Szerző: 40_éves_junior (Snecológus-pontszám: 13062x6) Jan 11, 2022 13:09:41
Válasz
(1)
sittessanyi
ebben az a legfincsibb, hogy sodi a két csicskáját, tajgit és borit mélységesen lenézi a nemlétező vagy nagyon alacsony fizetésük miatt. azok meg ennek ellenére is ingyen soderálnak a pedofilnak. balfaszok! :D

Az én elméletem az hogy ezeket nem a kölcsönös tisztelet hozza össze, hanem egy elbaszott sorstársiasság érzés mert mindegyik azt hiszi hogy a gonosz háttérhatalmi zsidók miatt olyan fos az életük amilyen.
Jan 11, 2022 13:09:41
« 8484 8485 8486 8487 8488 8489 8490 8491 8492 8493 »
1733429 komment.

68 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™