Hát Sodi szerintem kiegyezne ezzel is.
Sodi utána rögtön okoskodott is a chaten, nem értem, hogy miért nem szereti a tranyó!
Mifaaaaaaaaaaaan
Mercica is szigorlatozott aSodival öööö... öööö... valamiből, valahol, amikor szóba kerültek a gázai piramisok, akkor ott volt Donoklész kardja, ami kettévágta Lyudka fejét.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
és a prosti minimum nyolcvan éves volt
hoty... hotyhotyhoty...
Endre: DAMOKLÉSZ.
Te iskolázatlan proli cigány.
Majd jövő héten nekiáll. Most már tényleg. Linzi csibe vadászat is be volt ígérve, tinderezés is. Jó hát ha engem is 2 havonta kibasznának melócsából nekem se a gf szerzés lenne az elsődleges küldetés. Ez pont olyan mint lediplomázás, fogazat rendbetétel, IQ teszt. Olyan ember nem létezik aki őt elviselné.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Mindkét fél belegyezése esetén is kizárjuk a heteroszexet
Ezt a menyasszonya mondta, a hasonlóan iskolázott Kaffka Benzédesz, valószínűleg együtt tanultak esténként. :D
Legalább nem a falat nézte most kivételesen, úgymond kaland
Mifaaaaaaaaaaaan
Pontosan. Én akkor dobtam egy hátast (az elmúlt hetekben a sokadikat), amikor Viktorsz leírta, hogy a minap hazáig követte őt egy baromállat, FÉLTÉKENYSÉGBŐL... Mert hogy a tag a faszpinásra van ám rágerjedve, aki meg ugye Viktorsznak dobálgatja a virtuális csókokat (hányás). És ez egy elmebeteg cigányretardnál olyan szintű bekattanást okozott, hogy párzási hisztériát, valóságos szarvasbőgést rendezett hajnalban Budakalász, Hungary környékén.
Féltem is ezt a Viktor gyereket nagyon, nehogy összeretardozza magát. Aki megfogja a szemetet, maga is koszos lesz. Ezekkel a trash-sekkel úgy bánni, mint a szeméttel. Ne mocskoljuk be magunkat, ők a társadalom legalja, szégyenteljes, aberrált, mocskos, gonosz, buta, szaros, hugyos untermensch-ek. Sodival az élen!
Az ő bűne viszont még az átlagretardénál is nagyobb, mert neki a shaját választása az ember alatti lét. A retardok többsége a "boldog tudatlanságban" vegetál. A Biblia is leírja, hogy: "boldogok a lelki szegények: mert övék a mennyeknek országa" (Máté ev. 5:3). Sőt, az is egy Krisztusi tanítás, amit még a keresztről intézett hozzánk, hogy "bocsáss meg nekik, mert nem tudják, mit cselekszenek" (Lukács ev. 23:34). Utalva arra, hogy lehetnek olyan esetek, amikor valaki önnön korlátoltsága miatt enyhébb megítélés alá tartozik majd egy esetleges végítélet órájában, mint felvilágosultabb társai.
Csakhogy ezek egyike sem vonatkozik a Sodira! A (magát)művelt(nek tartó), entellektüel Sodi önmaga választotta a porban, koszban, sárban, mocsokban, fertőben való dagonyázást. Lehúzta magát erre a félállatias szintre, és szemmel láthatóan önfeledten lubickol benne. Tapsikol, élvezi.
Ez, amit művel az elmúlt hónapokban, hogy elveszíti minden maradék emberi méltóságát, megalázkodik, csúszik-mászik, hagyja, hogy belerúgjanak, alázzák, gyalázzák, belé töröljék a lábukat, sőt, ha éppen nincs jelen senki, önként feltörli saját magával a padlót... Ez mindennél alantasabb.
És a faszpinás sem hülye! Bűneiért ő is meg fog fizetni. A tegnapi loopja, amit lerendezett, megint bizonyította aljasságát. Egy ilyen LÉNY-be SZERELMESNEK lenni, az önmagában gyalázat. És hát a Sodi piszony az. Szerelmes Sodi aSodi. Az élet megadta neki a kegyelemdöfést: vénségére, 40 évesen nyílt titok a szubmisszív devianciája, dokumentálva, bárki által végigkövethetően, 1 millió(!) bejegyzésen keresztül (az SG-vel együtt), 2 teljes évtizeden át, megszakítás nélkül.
Mert nem azt mondom, legyünk megengedőek. Különbözőek vagyunk, létezik S/M-vonal, lehetnek ilyen irányú egészséges játékok a szexben is. Valamennyi létjogosultsága biztos van (nem tudom), és egy egészséges párkapcsolatba akár bele is férhet. Sőt, továbbmegyek (elképesztően nem az ínyemre való, de) el tudok képzelni igényes, normális, szerény transznemű embereket, (pár)kapcsolatokat.
De ez a mhűsor, amit látunk minden, csak nem az! Látjuk ugyan, de nem kérjük. Kapjuk kéretlenül! Amit a faszpinás művel, az a transszexuális emberek megszégyenítése! Amit ketten a varanggyal művelnek, az az LMBTQ-közösség és az önhibájukon kívül hajléktalanná vált emberek megszégyenítése! Ezen a vonalon továbbmenve, amit a cigányretardok csinálnak, az a romák megszégyenítése! Amit pedig Sodi, az nem csak, hogy a magyarok megszégyenítése és lejáratása külföldön, meg bármerre, ahol jár, hanem egyenesen az egész emberi faj, az emberi lét megcsúfolása!
Ezért nincs kegyelem számukra. Ugyanis – az is benne van az írásokban, hogy – ha a bűnt látva lehetőséged lett volna cselekedni, de nem tetted, részes vagy a bűneikben! Na én aztán a magam részéről kurvára nem akarok az lenni!!!
(Sorry, hogy elmentem teológiai irányba, de hát ugye keresztény Sodi is aSodi, neki aztán értenie kell ezeket.)
Lekerültél a halállistáról?
Én biztos vagyok benne, hogy a talit megelőzte egy telefonhívás kozma részéről, ahol szokás szerint kihetyetyézte magát. Az új gyerek nem az a beszari fajta.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Dehogy! :)
Az embriófejű Janival múlatta az idejét.:)
Remélem aSodit elvitte az agyvérzés...
dehogynem. azt is letagadta amit liveban mondott kozmáról és csernobil ki is rakta. Mindenesetre a táblával nagyon kemény legény volt. meg elküldte 3 szóból a pizzákat
Szóval szokásosan becsicskult a Kozma és SOditól jól eltanulva, mindent a csunyagonosz trollokra kent. :D
Na bumm.
Ugyan olyan beszari fajta mint minden egyes nyomorék ebből a fajtából.
Mindenki máshogy látja. Nekem van egy kis félretett pénzem arra, hogy ez a srác ledarálná kozmát.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Tudom, hogy nem ez a legfontosabb része a kommentnek, de szerintem semmi okunk feltenni a s/m vonalat a púpnál. Szerintem neki nem kell partner, autoszexuális.
Egyszerűen arról van szó, hogy 1. a púp nem képes egyenrangú kapcsolattal számolni, 2. egy személytől akar minden olyat megkapni, amit minden más ember (legalább részben) külön-külön funkciókhoz köt:
- anya-gyerek kapcsolat
- mentor-tanítvány kapcsolat
- főnök/coach-beosztott kapcsolat
- legjobb barátság (= lelki szemetesláda, de ahol ő a pénz által biztosított uralkodó)
- és esetleg a párkapcsolat (= uralkodó/elnyomott), amire a felsoroltak közül a legkevésbé van szüksége.
Az előző három kapcsolatban ő akar lenni a követő, a passzív fél, a másik kettőben viszont ő akar lenni a domináns.
Amikor megalázkodik Tibi előtt, akkor a saját fejében nem alázatos, hanem manipulál. Többször elmondta, hogy az egyik technikája az, hogy butábbnak tetteti magát és rájátszik a szerencsétlen értetlen nyomorult szerepre. Egyszerűen semmi szégyenérzete nincs.
Nana, aSodi nagyon kemény volt, ha a demens és rokkant Judkával kellet emberkedni!
Hülye :)
Nem tudom miről beszélsz :D
Ma ezt egyébként jóvá tettem.
De én nem írok ide.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
hazajöttél és kinyaltad a vénasszony phicsháját?!
Te olyan ostoba vagy, hogy még ezt is elbaszod.
Na magányos sírdogálás, csá
(mostanában nem írod, hogy meló, csá MUHAHAHAHAHAAA)
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Mondjuk a kozma tényleg a legnagyobb "színész". Ő csak akkor találja meg a "balhét", ha nem eshet bántódása. XD Kamerán kívül ezért kell folyton egyeztetnie...hogy ugye szerpben maradjon.
na, pörgött a hitelkártya és vettél neki enni meg fizettél szállást?
Jól megy a spórolást
Akkor ne írj ide te nyomorult, ki a faszt érdekel?
Mifaaaaaaaaaaaan
lehet indítani a megmagyarázó lájvot te szarházi
Leégett a Reichstag
Gondolom kezded megint a Merci zsarolását Jutkával
Mifaaaaaaaaaaaan
Ma nagyon akartad a balhét, hogy elküldted a srácnak kozma számát. Kinek dukkoltál volna, őszintén?
Már megint mit vettél nekik, de agyhalott? Egy újabb szállást, amit nem használnak fel?
Hazug rohadék, megint hazudsz
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Karib nyomán egy budapesti albérletre tippelek :D
mit kellett jóvá tenni, ha nem is csináltál semmi elítélendőt, állításod szerint.
megint dicsekedni jöttél ide, hogy te milyen jót tettél lyudkával.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Eddig hány üveg bor ment le, te alkesz?
Álmodjatok Rémeket!
Elküldtem nekik a Ratchet & Clank-et! Én már úgy sem játszok vele.
Két jegyet a Pókemberre.
Soha többet nem írok ide
vettel neki par jegyet a pokemberre? gondolom viheti a szobatarsait is a hajlektalan szallorol?
envagyokaz, nem ismersz meg?
Te rossz buzi tee rossz ratyi takarodj innen
Lebuktál! Az igazi sodi négy jegyet vett volna hahó XD
Gondoltam, a Jutkának csak lehet segíteni, ha már tegnap a társának nem tudtam. És nagyon jól gondoltam. Jutka meg is köszönte.
Lyudkát nem fogod átverni, te mondtad, hogy több esze van, mint amit kinézünk belőle, nagyon egyben van még részegen is. :)
Nyugodtan kezdj ki vele, megszívat!
Rossz ratyiii!
Csíravirág!
Ez így van.
Éjfél az főműsoridő te fogyatékos? Miért nem takarodsz el innen?
Mifaaaaaaaaaaaan
Nee loopolj már! Nem érted, hogy Tibi utál mint a szar.
Hiába ajánlgatod, hogy aludjon nálad.
Inkább vedd be az összes viagrát, oszt igyál rá!
Álmodjatok Rémeket!
Te normális vagy? Emberi időben nem tudsz "tartalmat" nyomni vagy addig tartogatod a három sörikét?
Leégett a Reichstag
Vidd ki magadhoz Judkát, és rendezzetek kamu cicabújást. Mercit féltékennyé teszed vele, és ő fogja magát visszakönyörögni a vadászbikához.
Ki a fasz fog éjfélkor nézni a 600 bőrön kívül retardált? Megint Jutkával akarod zsarolni Mercicát. Undorító féreg vagy
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
MOST MESÉLJED TE IMPOTENS BALEK
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Most még meg kell google transozni a kilépőpapírjaidat? :D
Te tényleg egy bolond geci vagy ezzel a felborult, alvászavaros életviteleddel.
Ja, te buzi hazug szar. Dehogy akarsz neki segíteni, ha rajtad múlna, már ma meghalna.
Csak láttad, hogy a tibi le se szar, már nem tudtad jobban megalázni magad, de úgy sem értél célt. Taktikát váltottál, de egy ökölrázós, kamerába köpködős kis buzi gyáva maradsz, pont bele illesz a kozma/tibi társulatba. Akaszd fel magad.
Kéretik a profilképet eltávolítani! Majdnem behánytam! Úgy, mint Recskagnóm a vodkától. Nszksz!
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
nem úgy volt, hogy lezártad a tranyó témát?
Ezek szerint tovább folytatod a kapcsolatban a függőségek kiépítését, amit Andi idején megtanultál?
megpróbál függőséget teremteni.
Takarodj már a kurva anyádba innen.
vizet ivott, kamu volt a pia, ezert en is kivårok az eltåvolitåssal :-))
Idáig jól megy, kár, hogy ő könyörög
Mifaaaaaaaaaaaan
Terdikkel össze fog házasodni a merci?? Én elveszem Jutkát!!!
*600 boton kívül
Kurva autikorrekt
Cseréld le a profilképed már régen sem voltál egy fatászbika de már a töppet buzigolyók is újított te rossz köcsög cseréld le a hösör terén álló 30-as bátor nemzeti hös képedet.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 20, 2022 18:18:56
x37)
Öt perc múlva az lesz a történet, hogy az anyja hátán baszta meg a villamosmegállóban, a srác becsicskult, Kozma győzött, stb.
Andi
(
x13)
Jan 20, 2022 18:19:26
x13)
Laci
Jan 20, 2022 18:19:27
"A faszom megy Linzbe"
Hallod ezt gyagya?
Hallod ezt gyagya?
Hát Sodi szerintem kiegyezne ezzel is.
Jan 20, 2022 18:19:27
Ásó27
(
x68)
Jan 20, 2022 18:20:37
x68)
A lebegő "Donoklész kard"
youtu.be/1gbazDXCSgI?t=15363
Sodi utána rögtön okoskodott is a chaten, nem értem, hogy miért nem szereti a tranyó!
trashvod
(
x6)
Jan 20, 2022 18:22:48
x6)
Endre, íme a jelenet ahogy Tibi bikinit villant nem neked:
trashvod.com/w/qbZxHnDAHk6Q5TxnFdMrbt
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
max5enutálnak
(
x47)
Jan 20, 2022 18:25:29
x47)
endre bármikor szerez valódi nőt, csak az elmúlt 20 évben törölgette a szemüvegét és nem ért rá. Ja meg egzisztencia! Amiatt sem ért rá! Meg a 4 diploma miatt!
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jan 20, 2022 18:28:04
x11)
Mercica is szigorlatozott aSodival öööö... öööö... valamiből, valahol, amikor szóba kerültek a gázai piramisok, akkor ott volt Donoklész kardja, ami kettévágta Lyudka fejét.
xray
(
x21)
Jan 20, 2022 18:28:05
x21)
Endre, íme a jelenet ahogy Tibi bikinit villant nem neked:
snecinek valami megmozdult a gatyájában, aztán gyorsan elmúlt. trashvod.com/w/qbZxHnDAHk6Q5TxnFdMrbt
egy életnyi nyomorúság
Jan 20, 2022 18:28:36
endre szerintem azzal lesz benne a hírekben 60 évesen, hogy megöl egy prostituáltat
de azt is hátulról fogja tenni mikor a szerencsétlen legkevésbé fog tudni védekezni
de azt is hátulról fogja tenni mikor a szerencsétlen legkevésbé fog tudni védekezni
Jan 20, 2022 18:28:36
Zegernye
(
x2)
Jan 20, 2022 18:29:21
x2)
endre szerintem azzal lesz benne a hírekben 60 évesen, hogy megöl egy prostituáltat
és a prosti minimum nyolcvan éves volt
Érdeklődő
(
x6)
Jan 20, 2022 18:29:36
x6)
trolléga
(
x30)
Jan 20, 2022 18:30:01
x30)
endre bármikor szerez valódi nőt, csak az elmúlt 20 évben törölgette a szemüvegét és nem ért rá. Ja meg egzisztencia! Amiatt sem ért rá! Meg a 4 diploma miatt!
Majd jövő héten nekiáll. Most már tényleg. Linzi csibe vadászat is be volt ígérve, tinderezés is. Jó hát ha engem is 2 havonta kibasznának melócsából nekem se a gf szerzés lenne az elsődleges küldetés. Ez pont olyan mint lediplomázás, fogazat rendbetétel, IQ teszt. Olyan ember nem létezik aki őt elviselné.
tyodika
Jan 20, 2022 18:31:09
endre bármikor szerez valódi nőt
Mindkét fél belegyezése esetén is kizárjuk a heteroszexet
Jan 20, 2022 18:31:09
miskolcigány
(
x5)
Jan 20, 2022 18:33:44
x5)
Sajnos meetingem volt es lemaradtam a fejlemenyekrol, most akkor annyi lett a nagy verekedesbol, hogy az a bolond gyerek belekotott a buszmegalloba mig a Kozma szokas szerint bamult a semmibe?
A munka nem megoldás.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jan 20, 2022 18:35:07
x11)
Ezt a menyasszonya mondta, a hasonlóan iskolázott Kaffka Benzédesz, valószínűleg együtt tanultak esténként. :D
Ásó27
(
x68)
Jan 20, 2022 18:35:46
x68)
Sajnos meetingem volt es lemaradtam a fejlemenyekrol, most akkor annyi lett a nagy verekedesbol, hogy az a bolond gyerek belekotott a buszmegalloba mig a Kozma szokas szerint bamult a semmibe?
Legalább nem a falat nézte most kivételesen, úgymond kaland
fogcsonkos angolna
(
x3)
x3)
Na vége mindennek, indulhat az angolnázós sneci live!
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
Solaris Trollino
(
x1)
Jan 20, 2022 18:36:06
x1)
Egyébként nagyon félelmetes, hogy "Merci" mennyire valódi nőként van kezelve, de nem csak Sodi által. Hajlesz retardok tucatjai nyüzsögnek körülötte. És ez meglátásom szerint már nagyon nem a poén kategória...
Pontosan. Én akkor dobtam egy hátast (az elmúlt hetekben a sokadikat), amikor Viktorsz leírta, hogy a minap hazáig követte őt egy baromállat, FÉLTÉKENYSÉGBŐL... Mert hogy a tag a faszpinásra van ám rágerjedve, aki meg ugye Viktorsznak dobálgatja a virtuális csókokat (hányás). És ez egy elmebeteg cigányretardnál olyan szintű bekattanást okozott, hogy párzási hisztériát, valóságos szarvasbőgést rendezett hajnalban Budakalász, Hungary környékén.
Féltem is ezt a Viktor gyereket nagyon, nehogy összeretardozza magát. Aki megfogja a szemetet, maga is koszos lesz. Ezekkel a trash-sekkel úgy bánni, mint a szeméttel. Ne mocskoljuk be magunkat, ők a társadalom legalja, szégyenteljes, aberrált, mocskos, gonosz, buta, szaros, hugyos untermensch-ek. Sodival az élen!
Az ő bűne viszont még az átlagretardénál is nagyobb, mert neki a shaját választása az ember alatti lét. A retardok többsége a "boldog tudatlanságban" vegetál. A Biblia is leírja, hogy: "boldogok a lelki szegények: mert övék a mennyeknek országa" (Máté ev. 5:3). Sőt, az is egy Krisztusi tanítás, amit még a keresztről intézett hozzánk, hogy "bocsáss meg nekik, mert nem tudják, mit cselekszenek" (Lukács ev. 23:34). Utalva arra, hogy lehetnek olyan esetek, amikor valaki önnön korlátoltsága miatt enyhébb megítélés alá tartozik majd egy esetleges végítélet órájában, mint felvilágosultabb társai.
Csakhogy ezek egyike sem vonatkozik a Sodira! A (magát)művelt(nek tartó), entellektüel Sodi önmaga választotta a porban, koszban, sárban, mocsokban, fertőben való dagonyázást. Lehúzta magát erre a félállatias szintre, és szemmel láthatóan önfeledten lubickol benne. Tapsikol, élvezi.
Ez, amit művel az elmúlt hónapokban, hogy elveszíti minden maradék emberi méltóságát, megalázkodik, csúszik-mászik, hagyja, hogy belerúgjanak, alázzák, gyalázzák, belé töröljék a lábukat, sőt, ha éppen nincs jelen senki, önként feltörli saját magával a padlót... Ez mindennél alantasabb.
És a faszpinás sem hülye! Bűneiért ő is meg fog fizetni. A tegnapi loopja, amit lerendezett, megint bizonyította aljasságát. Egy ilyen LÉNY-be SZERELMESNEK lenni, az önmagában gyalázat. És hát a Sodi piszony az. Szerelmes Sodi aSodi. Az élet megadta neki a kegyelemdöfést: vénségére, 40 évesen nyílt titok a szubmisszív devianciája, dokumentálva, bárki által végigkövethetően, 1 millió(!) bejegyzésen keresztül (az SG-vel együtt), 2 teljes évtizeden át, megszakítás nélkül.
Mert nem azt mondom, legyünk megengedőek. Különbözőek vagyunk, létezik S/M-vonal, lehetnek ilyen irányú egészséges játékok a szexben is. Valamennyi létjogosultsága biztos van (nem tudom), és egy egészséges párkapcsolatba akár bele is férhet. Sőt, továbbmegyek (elképesztően nem az ínyemre való, de) el tudok képzelni igényes, normális, szerény transznemű embereket, (pár)kapcsolatokat.
De ez a mhűsor, amit látunk minden, csak nem az! Látjuk ugyan, de nem kérjük. Kapjuk kéretlenül! Amit a faszpinás művel, az a transszexuális emberek megszégyenítése! Amit ketten a varanggyal művelnek, az az LMBTQ-közösség és az önhibájukon kívül hajléktalanná vált emberek megszégyenítése! Ezen a vonalon továbbmenve, amit a cigányretardok csinálnak, az a romák megszégyenítése! Amit pedig Sodi, az nem csak, hogy a magyarok megszégyenítése és lejáratása külföldön, meg bármerre, ahol jár, hanem egyenesen az egész emberi faj, az emberi lét megcsúfolása!
Ezért nincs kegyelem számukra. Ugyanis – az is benne van az írásokban, hogy – ha a bűnt látva lehetőséged lett volna cselekedni, de nem tetted, részes vagy a bűneikben! Na én aztán a magam részéről kurvára nem akarok az lenni!!!
(Sorry, hogy elmentem teológiai irányba, de hát ugye keresztény Sodi is aSodi, neki aztán értenie kell ezeket.)
Andi
(
x13)
Jan 20, 2022 18:39:46
x13)
"Rosszba jössz bele testvérem" számláló kiakadt.
-
Jan 20, 2022 18:40:56
Mivel sneci hajnalban totálisan padlóra került, ezt kihasználva megpróbáltam manipulálni őt és belevinni egy minden eddiginél mélyebb Tibi loopba.
Lekerültél a halállistáról?
Jan 20, 2022 18:40:56
trashvod
(
x6)
Jan 20, 2022 18:42:27
x6)
Merci mai streamje mirrorozva:
trashvod.com/w/h9sVTg9v8nwKDTEG6nfsgn
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
trashvod.com/w/h9sVTg9v8nwKDTEG6nfsgn
MegintKezded
(
x6)
Jan 20, 2022 18:49:22
x6)
Milyen érdekes, hogy a két internethuszár nem mert ütni. :D :D
Na bumm.
Ásó27
(
x68)
Jan 20, 2022 18:51:02
x68)
Most akkor elment Mercica a reggeli 6:40-essel???
Mifaaaaaaaaaaaan
Andi
(
x13)
Jan 20, 2022 18:52:48
x13)
Milyen érdekes, hogy a két internethuszár nem mert ütni. :D :D
Én biztos vagyok benne, hogy a talit megelőzte egy telefonhívás kozma részéről, ahol szokás szerint kihetyetyézte magát. Az új gyerek nem az a beszari fajta.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jan 20, 2022 18:53:12
x11)
Most akkor elment Mercica a reggeli 6:40-essel???
Dehogy! :)
Az embriófejű Janival múlatta az idejét.:)
Remélem aSodit elvitte az agyvérzés...
Kaffka Tiborné
(
x2)
Jan 20, 2022 18:55:12
x2)
dehogynem. azt is letagadta amit liveban mondott kozmáról és csernobil ki is rakta. Mindenesetre a táblával nagyon kemény legény volt. meg elküldte 3 szóból a pizzákat
MegintKezded
(
x6)
Jan 20, 2022 18:55:23
x6)
Szóval szokásosan becsicskult a Kozma és SOditól jól eltanulva, mindent a csunyagonosz trollokra kent. :D
szaroshugyosmuffinbaszo
(
x1)
Jan 20, 2022 18:56:18
x1)
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jan 20, 2022 18:59:08
x10)
A Jani gyerekből is előtört, a cibányvér 1-2 sör után.
Ez a kozma meg egy szarházi. Arra vár, hogy valakibe beleköthessen és már lehet is megindulni.
Álmodjatok Rémeket!
Ez a kozma meg egy szarházi. Arra vár, hogy valakibe beleköthessen és már lehet is megindulni.
Nonbináris Golam
Jan 20, 2022 18:59:19
Aki befosik a kozmától az nem férfi vsizont mindenki férfi aki nem sodi. Minden bogár rovar de nem minden rovar bogár.
Jan 20, 2022 18:59:19
Andi
(
x13)
Jan 20, 2022 19:00:22
x13)
Mindenki máshogy látja. Nekem van egy kis félretett pénzem arra, hogy ez a srác ledarálná kozmát.
ascites
(
x57)
Jan 20, 2022 19:03:17
x57)
Különbözőek vagyunk, létezik S/M-vonal, lehetnek ilyen irányú egészséges játékok a szexben is.
Tudom, hogy nem ez a legfontosabb része a kommentnek, de szerintem semmi okunk feltenni a s/m vonalat a púpnál. Szerintem neki nem kell partner, autoszexuális.
Egyszerűen arról van szó, hogy 1. a púp nem képes egyenrangú kapcsolattal számolni, 2. egy személytől akar minden olyat megkapni, amit minden más ember (legalább részben) külön-külön funkciókhoz köt:
- anya-gyerek kapcsolat
- mentor-tanítvány kapcsolat
- főnök/coach-beosztott kapcsolat
- legjobb barátság (= lelki szemetesláda, de ahol ő a pénz által biztosított uralkodó)
- és esetleg a párkapcsolat (= uralkodó/elnyomott), amire a felsoroltak közül a legkevésbé van szüksége.
Az előző három kapcsolatban ő akar lenni a követő, a passzív fél, a másik kettőben viszont ő akar lenni a domináns.
Amikor megalázkodik Tibi előtt, akkor a saját fejében nem alázatos, hanem manipulál. Többször elmondta, hogy az egyik technikája az, hogy butábbnak tetteti magát és rájátszik a szerencsétlen értetlen nyomorult szerepre. Egyszerűen semmi szégyenérzete nincs.
Kóser Szalonna
Jan 20, 2022 19:03:37
Nana, aSodi nagyon kemény volt, ha a demens és rokkant Judkával kellet emberkedni!
Jan 20, 2022 19:03:37
Endrító
Jan 20, 2022 19:03:50
Gyerünk ki Kolumbiába huge shemale cock-okat szopkodni! Csak a repülőjegy drága, de ha kint vagy ott már úgy élhetsz mint a királyok, Endrém!
Jan 20, 2022 19:03:50
tyodika
Jan 20, 2022 19:06:28
Gyerünk ki Kolumbiába huge shemale cock-okat szopkodni! Csak a repülőjegy drága, de ha kint vagy ott már úgy élhetsz mint a királyok, Endrém!
Hülye :)
Nem tudom miről beszélsz :D
Jan 20, 2022 19:06:28
sodika
Jan 20, 2022 19:08:21
De én nem írok ide.
Jan 20, 2022 19:08:21
vladrl
(
x8)
Jan 20, 2022 19:08:48
x8)
Takarodj innen, te nőverő szar. Egész nap itt, meg a streamen lurkoltál?
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jan 20, 2022 19:09:20
x11)
Endre! Vagyis Endrém!
Van még borod? Nyisd ki nyugodtan, már úgyis mindegy!
"Borban az igazság, borban a vigasz!"
Nem szeged meg vele a 3 sörös fogadalmad, meg az asszony is ivott éppen eleget ma, ezzel a snájdig úriemberrel. :) Öröm volt nézni őket, az ember (asszony) megfiatalodott, ebbe a komor télbe belecsempésztek egy kis szerelmes tavaszt! :)
Van még borod? Nyisd ki nyugodtan, már úgyis mindegy!
"Borban az igazság, borban a vigasz!"
Nem szeged meg vele a 3 sörös fogadalmad, meg az asszony is ivott éppen eleget ma, ezzel a snájdig úriemberrel. :) Öröm volt nézni őket, az ember (asszony) megfiatalodott, ebbe a komor télbe belecsempésztek egy kis szerelmes tavaszt! :)
hogyan?
Jan 20, 2022 19:09:22
De én nem írok ide.
De én nem írok ide.
hazajöttél és kinyaltad a vénasszony phicsháját?!
Jan 20, 2022 19:09:22
vladrl
(
x8)
Jan 20, 2022 19:09:24
x8)
Mivan, elcsábították a faszpinást? Nem lesz kin uralkodnod? Nem lesz több linci cicabújás?
max5enutálnak
(
x47)
Jan 20, 2022 19:09:31
x47)
De én nem írok ide.
De én nem írok ide.
Te olyan ostoba vagy, hogy még ezt is elbaszod.
Na magányos sírdogálás, csá
(mostanában nem írod, hogy meló, csá MUHAHAHAHAHAAA)
szaroshugyosmuffinbaszo
(
x1)
Jan 20, 2022 19:09:32
x1)
Mondjuk a kozma tényleg a legnagyobb "színész". Ő csak akkor találja meg a "balhét", ha nem eshet bántódása. XD Kamerán kívül ezért kell folyton egyeztetnie...hogy ugye szerpben maradjon.
Kaffka Tiborné
(
x2)
Jan 20, 2022 19:09:38
x2)
De én nem írok ide.
De én nem írok ide.
na, pörgött a hitelkártya és vettél neki enni meg fizettél szállást?
Jól megy a spórolást
Ásó27
(
x68)
Jan 20, 2022 19:09:40
x68)
De én nem írok ide.
De én nem írok ide.
Akkor ne írj ide te nyomorult, ki a faszt érdekel?
Shebe
Jan 20, 2022 19:10:20
De én nem írok ide.
De én nem írok ide.
lehet indítani a megmagyarázó lájvot te szarházi
Jan 20, 2022 19:10:20
Ásó27
(
x68)
Jan 20, 2022 19:10:25
x68)
De én nem írok ide.
De én nem írok ide.
Gondolom kezded megint a Merci zsarolását Jutkával
Andi
(
x13)
Jan 20, 2022 19:10:47
x13)
De én nem írok ide.
De én nem írok ide.
Ma nagyon akartad a balhét, hogy elküldted a srácnak kozma számát. Kinek dukkoltál volna, őszintén?
-
Jan 20, 2022 19:11:47
De én nem írok ide.
De én nem írok ide.
Már megint mit vettél nekik, de agyhalott? Egy újabb szállást, amit nem használnak fel?
Jan 20, 2022 19:11:47
sörösterv
(
x4)
Jan 20, 2022 19:12:38
x4)
De én nem írok ide.
De én nem írok ide.
Hazug rohadék, megint hazudsz
ascites
(
x57)
Jan 20, 2022 19:12:58
x57)
Karib nyomán egy budapesti albérletre tippelek :D
Hahó
(
x136)
Jan 20, 2022 19:14:04
x136)
De én nem írok ide.
De én nem írok ide.
mit kellett jóvá tenni, ha nem is csináltál semmi elítélendőt, állításod szerint.
megint dicsekedni jöttél ide, hogy te milyen jót tettél lyudkával.
Andi
(
x13)
Jan 20, 2022 19:14:32
x13)
Sodi, neked csak az a feladatod, hogy küldjed a pénzt Mercinek italra. Be kell látnod, hogy a műsor megy nélküled is.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jan 20, 2022 19:14:36
x10)
De én nem írok ide.
De én nem írok ide.
Eddig hány üveg bor ment le, te alkesz?
Nagylelkű Endre
Jan 20, 2022 19:14:57
Elküldtem nekik a Ratchet & Clank-et! Én már úgy sem játszok vele.
Jan 20, 2022 19:14:57
Tyodika
Jan 20, 2022 19:15:00
Két jegyet a Pókemberre.
Soha többet nem írok ide
Jan 20, 2022 19:15:00
envagyokaz
(
x1)
Jan 20, 2022 19:15:32
x1)
De én nem írok ide.
De én nem írok ide.
vettel neki par jegyet a pokemberre? gondolom viheti a szobatarsait is a hajlektalan szallorol?
Nonbináris Golam
Jan 20, 2022 19:17:16
De én nem írok ide.
De én nem írok ide.
Te rossz buzi tee rossz ratyi takarodj innen
ascites
(
x57)
x57)
Két jegyet a Pókemberre.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Lebuktál! Az igazi sodi négy jegyet vett volna hahó XD
sodika
Jan 20, 2022 19:17:18
Gondoltam, a Jutkának csak lehet segíteni, ha már tegnap a társának nem tudtam. És nagyon jól gondoltam. Jutka meg is köszönte.
Jan 20, 2022 19:17:18
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jan 20, 2022 19:17:56
x11)
De én nem írok ide.
De én nem írok ide.
Lyudkát nem fogod átverni, te mondtad, hogy több esze van, mint amit kinézünk belőle, nagyon egyben van még részegen is. :)
Nyugodtan kezdj ki vele, megszívat!
Rossz ratyiii!
Csíravirág!
sodika
Jan 20, 2022 19:17:59
Éjfélkor majd liveban elmesélem. Na csá
Jan 20, 2022 19:17:59
sodika
Jan 20, 2022 19:18:28
Ez így van.
Jan 20, 2022 19:18:28
sodika
Jan 20, 2022 19:18:50
Na mindegy, majd éjfélkor mesélek. Csá
Jan 20, 2022 19:18:50
Ásó27
(
x68)
Jan 20, 2022 19:18:57
x68)
Éjfél az főműsoridő te fogyatékos? Miért nem takarodsz el innen?
max5enutálnak
(
x47)
Jan 20, 2022 19:18:58
x47)
Milyen kúszó-mászó szaros féreg vagy. Kevered a szart, ahogy tudod, mert egy ocsmánylelkű kis geci vagy. Pont emiatt sírdogálsz magányosan külföldön, 40 éveen!
Meló jól ment? Elégedettek az autista fejeddel?
Meló jól ment? Elégedettek az autista fejeddel?
vladrl
(
x8)
Jan 20, 2022 19:19:20
x8)
Éjfélig te mégis mi a faszt csinálsz? Magányosan bőgsz, hogy nincs ott a faszpinás vagy dolgozol vagy mi a geci?
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jan 20, 2022 19:19:25
x10)
Nee loopolj már! Nem érted, hogy Tibi utál mint a szar.
Hiába ajánlgatod, hogy aludjon nálad.
Inkább vedd be az összes viagrát, oszt igyál rá!
Shebe
Jan 20, 2022 19:19:53
Te normális vagy? Emberi időben nem tudsz "tartalmat" nyomni vagy addig tartogatod a három sörikét?
Jan 20, 2022 19:19:53
Ásó27
(
x68)
Jan 20, 2022 19:20:03
x68)
Magányos geci már zsarolni akarja Mercit. Merci átlát rajtad úgyis, tudja, hogy ha 1 forintot adsz, akkor jön a hiszti és az elvárás tőled.
Mifaaaaaaaaaaaan
Andi
(
x13)
Jan 20, 2022 19:20:18
x13)
Vidd ki magadhoz Judkát, és rendezzetek kamu cicabújást. Mercit féltékennyé teszed vele, és ő fogja magát visszakönyörögni a vadászbikához.
trolléga
(
x30)
Jan 20, 2022 19:20:24
x30)
Ki a fasz fog éjfélkor nézni a 600 bőrön kívül retardált? Megint Jutkával akarod zsarolni Mercicát. Undorító féreg vagy
sörösterv
(
x4)
Jan 20, 2022 19:20:25
x4)
MOST MESÉLJED TE IMPOTENS BALEK
ascites
(
x57)
Jan 20, 2022 19:20:56
x57)
Most még meg kell google transozni a kilépőpapírjaidat? :D
Andi
(
x13)
Jan 20, 2022 19:21:22
x13)
Te tényleg egy bolond geci vagy ezzel a felborult, alvászavaros életviteleddel.
Ásó27
(
x68)
Jan 20, 2022 19:21:28
x68)
Sodi: menj szállásra, kifizettem
Merci: leszarom, nem megyek
Szipus alfonzos avatarú ismeretlen troll: gyere hozzám
Merci: indulok
Mifaaaaaaaaaaaan
Merci: leszarom, nem megyek
Szipus alfonzos avatarú ismeretlen troll: gyere hozzám
Merci: indulok
Örebro
(
x17)
Jan 20, 2022 19:21:29
x17)
gyagyås fasz! nem veszed magad eszre,hogy mindenki bolondja vagy?
Ásó27
(
x68)
Jan 20, 2022 19:22:21
x68)
Biztos azért nem ment a kifizetett szállásra, mert trolljaid vannak :DDDD
Mifaaaaaaaaaaaan
szaroshugyosmuffinbaszo
(
x1)
Jan 20, 2022 19:22:29
x1)
Ja, te buzi hazug szar. Dehogy akarsz neki segíteni, ha rajtad múlna, már ma meghalna.
Csak láttad, hogy a tibi le se szar, már nem tudtad jobban megalázni magad, de úgy sem értél célt. Taktikát váltottál, de egy ökölrázós, kamerába köpködős kis buzi gyáva maradsz, pont bele illesz a kozma/tibi társulatba. Akaszd fel magad.
vladrl
(
x8)
Jan 20, 2022 19:22:58
x8)
gyagyås fasz! nem veszed magad eszre,hogy mindenki bolondja vagy?
Kéretik a profilképet eltávolítani! Majdnem behánytam! Úgy, mint Recskagnóm a vodkától. Nszksz!
Ásó27
(
x68)
Jan 20, 2022 19:23:21
x68)
Életedben nem akartál te senkinek segíteni, csak zsarolsz
Mifaaaaaaaaaaaan
nonsense
(
x1)
Jan 20, 2022 19:23:52
x1)
Akkor éjfélkor már Jutkás live lesz? Ha ló nincs jó a szamár is!
Hahó
(
x136)
Jan 20, 2022 19:24:02
x136)
nem úgy volt, hogy lezártad a tranyó témát?
Andi
(
x13)
Jan 20, 2022 19:24:46
x13)
Jani asszonya kikerázta rendesen Mercit. Gondolom, már túlvagy a napi három pitonnyúzáson.
-
Jan 20, 2022 19:25:11
Ezek szerint tovább folytatod a kapcsolatban a függőségek kiépítését, amit Andi idején megtanultál?
Jan 20, 2022 19:25:11
Hahó
(
x136)
Jan 20, 2022 19:25:14
x136)
Életedben nem akartál te senkinek segíteni, csak zsarolsz
STNÍI
Jan 20, 2022 19:25:23
Takarodj már a kurva anyádba innen.
Jan 20, 2022 19:25:23
trashvod
(
x6)
Jan 20, 2022 19:25:39
x6)
Bekapcsolom a felvevőt, megnézem holnap. Tegyetek ti is így, a pihenés értékesebb!
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 20, 2022 19:26:09
x19)
Örebro
(
x17)
Jan 20, 2022 19:26:29
x17)
vizet ivott, kamu volt a pia, ezert en is kivårok az eltåvolitåssal :-))
A régnemlátott buzidémon
Jan 20, 2022 19:27:15
Spoiler:A gyagyás terve az,hogy kiutaztatja magához judkát,aki előbb utóbb magához vonza tibit.
Jan 20, 2022 19:27:15
Ásó27
(
x68)
Jan 20, 2022 19:27:18
x68)
Idáig jól megy, kár, hogy ő könyörög
tyodika
Jan 20, 2022 19:28:00
Spoiler:A gyagyás terve az,hogy kiutaztatja magához judkát,aki előbb utóbb magához vonza tibit.
Terdikkel össze fog házasodni a merci?? Én elveszem Jutkát!!!
Jan 20, 2022 19:28:00
trolléga
(
x30)
Jan 20, 2022 19:28:56
x30)
*600 boton kívül
Kurva autikorrekt
Andi
(
x13)
Jan 20, 2022 19:29:02
x13)
Minden sodilájv csak egy értéktelen hazugság a kimoderált trollok miatt.
nonsense
(
x1)
Jan 20, 2022 19:30:41
x1)
Azért Jutkával majd óvatosan. Ha csak félig van bevodkázva még veszélyes! Nehogy bekeretezze a te fejedet is:
www.youtube.com/watch?v=spUGgQrjyP8#t=21
www.youtube.com/watch?v=spUGgQrjyP8#t=21
vladrl
(
x8)
Jan 20, 2022 19:30:45
x8)
Jóvá tetted a rossz cselekedeteidet Jutkával szemben, közben megint feláldozod a saját autista agyad kielégítése miatt? Ezért lesznek még szafarik a gőtestrássze környékén.
Kaffka Tiborné
(
x2)
Jan 20, 2022 19:30:48
x2)
Nem bír lekattanni a Jutkáról se. Vidd ki megint azt verd agyon ismét.
Aztán majd lepődj meg mikor legközelebb itthon vagy és beletaposnak a szádba
Aztán majd lepődj meg mikor legközelebb itthon vagy és beletaposnak a szádba
Nonbináris Golam
Jan 20, 2022 19:31:43
Cseréld le a profilképed már régen sem voltál egy fatászbika de már a töppet buzigolyók is újított te rossz köcsög cseréld le a hösör terén álló 30-as bátor nemzeti hös képedet.
Jan 20, 2022 19:31:43
max5enutálnak
(
x47)
Jan 20, 2022 19:34:38
x47)
"Nem velem van a gond"
132 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Jankó is a fész tu fész szereti lerendezni, hirigelés helyett örök cimbik lettek! :)
Szép élet a cigány élet!
Kozma megbassza Bercit a hidegben! :D