Jó, de ez mikori? Reggeli! Azóta egy csomó perc eltelt. Meg nem is nyilvánosan mondta! ÚGYEGYÉBKÉNTMEG Linz szar!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
A több tucatnyi szórakozóhelyből/kocsmából kinézel egyet, ahol valami téged érdeklő koncert/zene/program van, lemész, összespanolsz valami társasággal, oszt' jónapot, van is társaságod.
Én nagyon valószínűtlennek tartom, hogy Linzben Lagzi Lajcsi, vagy Baby Shark koncert lenne.
Ez egyébként igaz. Mostanában tényleg nagyon térdelhet a nyakán a dezső mert egyetlen napra sem képes befogni a lepcses pofáját még akkor sem ha jobban tenné ha meghúzná magát pár napra és annak ellenére,hogy azt mondta,hogy ha újra lesz fürcsi akkor kevesebb lesz a kontent.
Kurva sokat jár a pofád te fasz és idegesítő vagy.
Ki csábította linzbe? Kovács Márk Zoltán, Miskolc mező utca18.
Recsi! Az ott továbbra is egy férfisegg. Te egy férfisegg látványától indulsz be! Te ebből azt a következtetést vonod le, hogy fullheteró vadászbika vagy?
Ingatkanügyek
erről meg viktorsznak kéne meginterjúvolnia.
"szia tibi! hallom, hogy sodival közös gyereketek lesz, egy mexikói béranya fogja kihordani"
"???"
"tessék hallgasd meg, ezt sodi mondja:.....na mit szólsz hozzá, tibi?"
szerintem sneci imádná.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
judaika múzeum(ba ment volna)
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
kurva merci kimaradt. :)
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
A hajón hetyetyézett valamit erről a tervéről, megkérdezte Tibit van e lefagyasztva spermája...
Ugye, Ti is ilyen kérdéseket szoktatok az első randin feltenni? :)
broni ♥
És még cigány is!
Tehát Tibi lenne egyben a biológiai apja és hivatalosan az anyja is a gyereknek? Sneci?
Szerintem a bölcs több egyetem, több szakáról kibukott úgy gondolta, hogy a 2 spermát összekeverik és abból lesz a gyerek.
Béranya helyett meg elég egy bèrkecske Miskolc , hungary környékèn.
Fúj! Sodi heteró, ő kizárólag női faszokat nyalogat
Endre egy pedofil!
Church of NAMBLA Rank: Acolyte
Ilyen recskàsoknak meg semmi bajuk.. Igazsàgtalan az èlet
Nyugodjon békében.
Szeretem az ilyen elemzős kommenteket :D
Szerintem itt a Jutka lesz a kulcs, ha balhézik akkor repülnek a szállásról, lassan szűkül a kör.
Dankó utcai csöveslak kilőve, a trash felszopók is egyre fogynak...és az időjárás se kedvez nekik.
szutyok
Bár igazad lenne, én nem vagyok ilyen optimista, az autipáncél nagyon sokat bír.
Ezért kéne a melócsából is kirúgatni minél hamarabb, a kettőt együtt már lehet nem bírná ki.
vettem viagrát, de otthon hagytam...
Ha hirtelen felszabadul heti 40-60 óra szabadidő, akkor azt a saját karrierjébe fogja fektetni: saját side projectek, új technológiák megismerése, meglévő programozói tudás csiszolása.
Első harag. Merci még soha nem mondta hogy szakítok Sodival. Tehát még mindig együtt vannak.
Ceterum censo: a Sodika igenis nyeregben van Mercinél.
Én is azt hiszem, hogy lehozza rutinból. Nagyon örül neki, hogy Tibi kiemelte Linzet, mint rossz és unalmas várost ezért ebbe fog kapaszkodni, mintha közös ellenségük lenne a város és össze akarja ugrasztani őket. Jön ehhez egy kis trollozás meg pihenőzés és szépen megy tovább minden. Egy elmebeteg már csak ilyen.
RIP! :(
Nagy bajnok volt, öröm volt nézni a gyakorlatait, egy ország szurkolt érte az olimpián, és most is. :( Nagyon sajnálom... :(
Nem akar tudomást venni róla, mert akkor be kéne látni, hogy egy pedofilsimogató. Megcsinálta a műsort, szivatta a makknyalót, de ha kap egy kevés faszcsemetét, nem fogom sajnálni.
Az anyja szokott neki albérletet keresni, nem hinném, hogy meg merné bízni ezzel a feladattal. Marad a linzi magány.
Mifaaaaaaaaaaaan
Azt elfelejtette kedves Trolléga,hogy a szerelem nem ismer határokat.Ha valaki be akar kerülni a faszpina nyújtotta málnásba,akkor a legkevesebb ,hogy közeget vált.
Hol? Nagyon tetszett az a másfél órás faszmonológ, amit a német/osztrák pszichitáriai osztályán felvett. Bár a csöveskedés a híd alatt ilyenkor elég kellemetlen tud lenni.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Ha nekem nem állna fel Mercike vágott pinájára, akkor szupersztréjt vagyok?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Meg vagy, sodi!
Nem tudom, de a niggert megpróbálom kiszabadítani
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Ne maradjon ki a 15 perces gammer interjú se
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Én abból indulok ki, hogy nincs semmilyen melócsá, vagy ha volt, még a múltkori monitor törésnél lezárult. Elképzelhetetlen, hogy Ausztriában valaki hetekig későn jelenjen meg a munkahelyén, másnaposan, ápolatlanul, fogfájásra hivathozva.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Nincs is 7 óra még
Ebben valakit egyszer már eltemettek.
jó, de kiét? mielőtt bekerült a szolnoki turkálóba, valaki már hordta.
Fentebb
febr.30.
Full stack programozó

KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
Sodimama vette a szolnoki turiban.

szépfatyok
kikmakukk!?
Inkább Zoli a bohóc
tyodika
Jan 24, 2022 16:50:37
A patkány egy aranyos állat höhö
max5enutálnak
(
x47)
x47)
Jó, de ez mikori? Reggeli! Azóta egy csomó perc eltelt. Meg nem is nyilvánosan mondta! ÚGYEGYÉBKÉNTMEG Linz szar!
Érdeklődő
(
x6)
Jan 24, 2022 16:50:58
x6)
A több tucatnyi szórakozóhelyből/kocsmából kinézel egyet, ahol valami téged érdeklő koncert/zene/program van, lemész, összespanolsz valami társasággal, oszt' jónapot, van is társaságod.
Én nagyon valószínűtlennek tartom, hogy Linzben Lagzi Lajcsi, vagy Baby Shark koncert lenne.
A régnemlátott buzidémon
Jan 24, 2022 16:51:51
Endre olyan mint egy hisztis picsa aki azon sír hogy ezér meg azért szeressék ne más dolog miatt.Csak hát rossz hír buzisodi,hogy ez nem így működik.Akit csak a picsájáért szeretnek,ne sírjon hogy leszarják az intelektualitását.Ugyanez nálad az hogy tibornak egy kemény faszra volt igénye,nem a legozós táncikálós buziságaidra.
Jan 24, 2022 16:51:51
Hahó
(
x136)
Jan 24, 2022 16:52:25
x136)
Linz a hibás!
echelon mérnök
Jan 24, 2022 16:53:26
Endre most, hogy megint nem szeret téged senki (anyád se, ha mondta is valaha, akkor hazudott) és pénzed is van, mi lehet a hiba véleményed szerint?
A trollok csak tőled tudnak meg információkat. Szóval ez nem elfogadható válasz.
A trollok csak tőled tudnak meg információkat. Szóval ez nem elfogadható válasz.
Jan 24, 2022 16:53:26
Nonbináris Golam
Jan 24, 2022 16:54:04
Sneci, én elég régóta követlek, de még mindig nem tudom elhinni, hogy egyszerűen muszáj, hogy a tiéd legyen az utolsó szó. Juszt is! Képtelen vagy csendben meghúzni magad és visszavonulni, inkább újra és újra porig alázod magad emberek százai előtt.
"Alapvetően mindenben igaza lenne, DE..."
Hát elmész te a kurva anyádba, endre:DDD
"Alapvetően mindenben igaza lenne, DE..."
Hát elmész te a kurva anyádba, endre:DDD
Ez egyébként igaz. Mostanában tényleg nagyon térdelhet a nyakán a dezső mert egyetlen napra sem képes befogni a lepcses pofáját még akkor sem ha jobban tenné ha meghúzná magát pár napra és annak ellenére,hogy azt mondta,hogy ha újra lesz fürcsi akkor kevesebb lesz a kontent.
Kurva sokat jár a pofád te fasz és idegesítő vagy.
Jan 24, 2022 16:54:04
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 24, 2022 16:55:43
x19)
Linz a hibás!
Ki csábította linzbe? Kovács Márk Zoltán, Miskolc mező utca18.
max5enutálnak
(
x47)
Jan 24, 2022 16:59:29
x47)
Attól szenvedek, hogy Linz kisváros (*pr*), ezért minden egyes kibaszott videómban Tiborról kell beszélnem, akibe betegesen szerelmes vagyok és nem tudom feldolgozni, hogy kurvára nem kellek neki. Kurva Linz!
Hahó
(
x136)
Jan 24, 2022 16:59:52
x136)
megint arról fog szólni a lájv, hogy mejcikének igaza van, de ő meg magányos, tehát neki mindent szabad.
és egy szót sem fog majd ejteni arról, hogy a tranyó utálja őt, soha többé nem akarja látni, és hogy vége minden reménynek, nem lesz sem mexikói béranya, se közös flokkolás. ezt még hónapokig nem fogja kimondani, de nekünk segítenünk kell ebben.
tehát este megint várom elsőéves fellépését, abban a fonatkoszáspan, hogy "látod endre, nekem volt igazam tegnap".
és egy szót sem fog majd ejteni arról, hogy a tranyó utálja őt, soha többé nem akarja látni, és hogy vége minden reménynek, nem lesz sem mexikói béranya, se közös flokkolás. ezt még hónapokig nem fogja kimondani, de nekünk segítenünk kell ebben.
tehát este megint várom elsőéves fellépését, abban a fonatkoszáspan, hogy "látod endre, nekem volt igazam tegnap".
tyodika
Jan 24, 2022 17:00:32
Egyedül az volt a baj, hogy két egymás utáni napon is beszóltak a trollok Mercikémnek. Ha visszajönne Linzbe, akár nélkülem is minden rendben lenne. Merci, mindegy.
Jan 24, 2022 17:00:32
seymour schwartz
(
x6)
Jan 24, 2022 17:01:37
x6)
hadd lássa csak a recskagnóm.
Recsi! Az ott továbbra is egy férfisegg. Te egy férfisegg látványától indulsz be! Te ebből azt a következtetést vonod le, hogy fullheteró vadászbika vagy?
bolgár jeti
(
x30)
Jan 24, 2022 17:02:15
x30)
Jaj szegény pedofil, Linz egy kisváros és nem lehet múzeumba menni. Hát mikor voltál utoljára múzeumban? Általános iskolai kiránduláson?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Nemfatyle
(
x7)
Jan 24, 2022 17:02:27
x7)
Amúgy erről a mexikói béranyáról tud a tranyó? :D Kíváncsi lennék a reakciójára
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Hahó
(
x136)
Jan 24, 2022 17:05:06
x136)
erről meg viktorsznak kéne meginterjúvolnia.
"szia tibi! hallom, hogy sodival közös gyereketek lesz, egy mexikói béranya fogja kihordani"
"???"
"tessék hallgasd meg, ezt sodi mondja:.....na mit szólsz hozzá, tibi?"
szerintem sneci imádná.
echelon mérnök
Jan 24, 2022 17:06:23
Jóból mondom, menj vissza Berlinbe, keress grinderen egy hozzád hasonló szellemi fogyatékos bisex csávót akivel hétvégente bekokozva beviagrázva rommá szopattok, basztok nőket, férfiakat (gyerekeket ne).
És ne teregesd ki a magánéleted a netre.
Rendbe is jött az életed. Az életed.
DLC:
Passzív jövedelmed sose lesz. Engedd el.
Médiavállalkozásod sose lesz. Engedd el.
Nyugdíjad sose lesz. Engedd el.
És ne teregesd ki a magánéleted a netre.
Rendbe is jött az életed. Az életed.
DLC:
Passzív jövedelmed sose lesz. Engedd el.
Médiavállalkozásod sose lesz. Engedd el.
Nyugdíjad sose lesz. Engedd el.
Jan 24, 2022 17:06:23
vladrl
(
x8)
Jan 24, 2022 17:07:35
x8)
Jaj szegény pedofil, Linz egy kisváros és nem lehet múzeumba menni. Hát mikor voltál utoljára múzeumban? Általános iskolai kiránduláson?
judaika múzeum(ba ment volna)
xray
(
x21)
Jan 24, 2022 17:08:38
x21)
--- Kurva Linz!
kurva merci kimaradt. :)
Autismus Maximus
(
x16)
Jan 24, 2022 17:16:46
x16)
Haseo, most tudtam az elejétől végignézni a videódat. Ha már az én nevemet is megadtad, aki hitelesítette az infókat, az alábbi megjegyzéseket hadd tegyem:
-Súlyos tévedés, nem Rocskai János cége a Questor, hanem övé a Pénzmentő kft volt, ez a könyvvizsgálatát végezte a Questornak.
-Nem Andit fenyegette azzal, hogy eltöri a saját orrát meg betonba veri a fejét, hanem Andi írta róla, hogy szétloccsantja a fejét a betonon a rohadt stalkernek. Screenshot is van róla, még be is tetted a válogatásba. Illetve egy elszólásból nemrég kiderült, hogy az orrát is minden bizonnyal Andi törte el, pedig ezt egy részegnek tulajdonította korábban.
-A bkv és más tartozásokról: nem csak az volt az indoka, hogy ezek elévültek, hanem szerinte útszéli zsidócégeket megkárosítani nem bűn, csak magánszemélyeket az (ennek ellenére magánszemélyeket is megkárosított, de ez most más kérdés)
-Vagy ídőrendben, vagy a pedobotrány kapcsán illett volna megemlékezni a Bunkibankról, a legkorábbi felszínre került pedofil akciójáról.
-Az "újszászi srác", aki felkérdezte snecit, az "szolnoki srác".
Lehet hogy összeszedték már ezeket mások is, megint elcsúsztam a fórummal, de azért gondoltam összeírom.
Az észrevételek ellenére kiváló, összeszedett anyagnak tartom, amin érződik az alapos kutatómunka. Gratulálok hozzá és így tovább!
-Súlyos tévedés, nem Rocskai János cége a Questor, hanem övé a Pénzmentő kft volt, ez a könyvvizsgálatát végezte a Questornak.
-Nem Andit fenyegette azzal, hogy eltöri a saját orrát meg betonba veri a fejét, hanem Andi írta róla, hogy szétloccsantja a fejét a betonon a rohadt stalkernek. Screenshot is van róla, még be is tetted a válogatásba. Illetve egy elszólásból nemrég kiderült, hogy az orrát is minden bizonnyal Andi törte el, pedig ezt egy részegnek tulajdonította korábban.
-A bkv és más tartozásokról: nem csak az volt az indoka, hogy ezek elévültek, hanem szerinte útszéli zsidócégeket megkárosítani nem bűn, csak magánszemélyeket az (ennek ellenére magánszemélyeket is megkárosított, de ez most más kérdés)
-Vagy ídőrendben, vagy a pedobotrány kapcsán illett volna megemlékezni a Bunkibankról, a legkorábbi felszínre került pedofil akciójáról.
-Az "újszászi srác", aki felkérdezte snecit, az "szolnoki srác".
Lehet hogy összeszedték már ezeket mások is, megint elcsúsztam a fórummal, de azért gondoltam összeírom.
Az észrevételek ellenére kiváló, összeszedett anyagnak tartom, amin érződik az alapos kutatómunka. Gratulálok hozzá és így tovább!
JuDKa
(
x1)
Jan 24, 2022 17:17:01
x1)
A hajón hetyetyézett valamit erről a tervéről, megkérdezte Tibit van e lefagyasztva spermája...
Autiköd-előrejelzés
Jan 24, 2022 17:21:05
Jo estét kedves olvasóink!
Az autiszakértőink és a retardműholdak előrejelzései szerint a ma esti hetyetyében a következő tételmondat várható:
Kaffka Mercédesz officijál nevű médiatermék haragudott meg a SoDI vlogja nevű médiatermékre, mivel élőben mondott mindent és csak az én médiamegjelenéseimre fonatkozólag.
Nekem személyesen semmit nem mondott, kifejezetten jó a viszonyunk, ugyanolyan mint a Linzből való távozásunkkor, hiszen azóta csak műsoron belül érintkezett velem. Ez csak egy műsor.
Idióták.
Merci szerelmes belém.
Az autiszakértőink és a retardműholdak előrejelzései szerint a ma esti hetyetyében a következő tételmondat várható:
Kaffka Mercédesz officijál nevű médiatermék haragudott meg a SoDI vlogja nevű médiatermékre, mivel élőben mondott mindent és csak az én médiamegjelenéseimre fonatkozólag.
Nekem személyesen semmit nem mondott, kifejezetten jó a viszonyunk, ugyanolyan mint a Linzből való távozásunkkor, hiszen azóta csak műsoron belül érintkezett velem. Ez csak egy műsor.
Idióták.
Merci szerelmes belém.
Jan 24, 2022 17:21:05
Trollok harca
(
x5)
Jan 24, 2022 17:22:06
x5)
Cica szeret patkány
Miskolci alvósejt
D_Dezső
(
x29)
Jan 24, 2022 17:22:08
x29)
Figyelj már Sodi!
Én csak most tudtam meg ki az a Terdik. Ennek a csávónak valami nagyon durva agyvérzése volt, úgy tartja a kezeit mint a t-rex és közben a tengelye körül forog.
trashvod.com/w/gs1eeZmXz97W1Q14aCVhST?start=3m52s
De cserébe Ő ki tudta elégíteni Tibit :) haha
Kurvára röhögök, még egy rokkant fogyatékos is nagyobb bika nálad :)
Én csak most tudtam meg ki az a Terdik. Ennek a csávónak valami nagyon durva agyvérzése volt, úgy tartja a kezeit mint a t-rex és közben a tengelye körül forog.
trashvod.com/w/gs1eeZmXz97W1Q14aCVhST?start=3m52s
De cserébe Ő ki tudta elégíteni Tibit :) haha
oi
Jan 24, 2022 17:22:56
És még cigány is!
Jan 24, 2022 17:22:56
púpospúp
(
x2)
Jan 24, 2022 17:26:04
x2)
várom a liveot amiben elmagyarázza, hogy a patkányok amúgy nagyon aranyos és szeretnivaló állatok
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
szaroshugyosmuffinbaszo
(
x1)
Jan 24, 2022 17:26:15
x1)
youtu.be/dBEwYvWjZZk?t=48
Emésszen csak fel a magány, te utolsó rosszindulatú büdös mocskos szar zsidó. Remélem nem halsz meg és szenvedni fogsz még sokáig. Mindenkit lenéző, 20 éve gyűlölködő hazug geci. Aki meg kicsit is megsajnálná ezt a szar: kurvára dögöljön meg!
Emésszen csak fel a magány, te utolsó rosszindulatú büdös mocskos szar zsidó. Remélem nem halsz meg és szenvedni fogsz még sokáig. Mindenkit lenéző, 20 éve gyűlölködő hazug geci. Aki meg kicsit is megsajnálná ezt a szar: kurvára dögöljön meg!
egérszar a konyhapulton
Jan 24, 2022 17:31:24
Tehát Tibi lenne egyben a biológiai apja és hivatalosan az anyja is a gyereknek? Sneci?
Jan 24, 2022 17:31:24
fogcsonkos angolna
(
x3)
Jan 24, 2022 17:33:52
x3)
Már munkába is sminkeli magát ez a buzi? Tegyél fel faszálló rúzst is púpost és szoppantsd le a Hannest, szház szházalék hogy felvesznek állandóra, neked meg már úgyid volt fasz a szádon, teljesen mindegy.
Tudod hiába építesz meg ezer hidat, ha leszopsz egy faszt, nem hídépítő leszel hanem faszszopó.
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
Tudod hiába építesz meg ezer hidat, ha leszopsz egy faszt, nem hídépítő leszel hanem faszszopó.
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 24, 2022 17:36:16
x19)
Szerintem a bölcs több egyetem, több szakáról kibukott úgy gondolta, hogy a 2 spermát összekeverik és abból lesz a gyerek.
Béranya helyett meg elég egy bèrkecske Miskolc , hungary környékèn.
max5enutálnak
(
x47)
Jan 24, 2022 17:37:07
x47)
Az ex-szélsőjobboldali, zsidógyűlölő barbienáci, aki buzigyógyítő tüntetést szervezett, kinyalt egy átoperált péniszt, beleszeretett egy olyan személybe, akinek a szülei a Tibor nevet adták és így hívták a katonaságnál is és sminkeli magát. Amellett, hogy ez nyelvtanilag is igaz, zseniális a maga NEVÉBEN.
buniBanki
(
x2)
x2)
Már munkába is sminkeli magát ez a buzi? Tegyél fel faszálló rúzst is púpost és szoppantsd le a Hannest, szház szházalék hogy felvesznek állandóra, neked meg már úgyid volt fasz a szádon, teljesen mindegy.
Fúj! Sodi heteró, ő kizárólag női faszokat nyalogat
Ásó27
(
x68)
Jan 24, 2022 17:38:11
x68)
Hanyadszor ígéred ezt meg te buzi?

tag módos live = minden hívást felveszek, a chatet pedig leszarom ugyan úgy
Mifaaaaaaaaaaaan

tag módos live = minden hívást felveszek, a chatet pedig leszarom ugyan úgy
Örebro
(
x17)
Jan 24, 2022 17:39:41
x17)
elhunyt csollåny :-(
sotyika
Jan 24, 2022 17:42:19
Nincs valami új módszer már, hogy közösen hordják ki? 4 hónapig az egyik, aztán félúton átrakják a csecsemőt a másikba. A gyagyás púpzsírját szopogatva igen gyorsan növekedne a kicsi. Jan 24, 2022 17:42:19
BodiTesok
(
x1)
Jan 24, 2022 17:42:20
x1)
:( nincs több cicabújás
Én programozó vagyok, nem rendszergazda!
Kaffka Tiborné
(
x2)
Jan 24, 2022 17:44:28
x2)
Ilyen recskàsoknak meg semmi bajuk.. Igazsàgtalan az èlet
fruzs1
(
x1)
Jan 24, 2022 17:45:30
x1)
Igaz hogy Csollány oltásellenes volt, de inkább dögöltél volna meg te helyette. Ő legalább valamit elért az életben.
ascites
(
x57)
Jan 24, 2022 17:45:45
x57)
Brutális lesz, ha Tibi végre megszakít minden kapcsolatot az ex-recskással. Szeptember-október óta heti több mint 40 órát nyom bele a trafó sztalkolásába (l. a saját videói, a Trashvod logok és a keresési előzmények). Ha megtörténik a leválasztás, akkor nem csak hogy kudarc lesz és egy rút lekoptatás, hanem heti 40-60 óra szabadidő is. Ennek csak egy részét tudja majd bosszút forralva eltölteni, a maradék viszont maga a lájfdéndzsör (Dezső). Ha van elég hülye, tényleg a detoxba issza magát - gondolja ő, mert most egyedül él és nem fogják ráhívni a mentőt (Berlinben lehet, hogy volt egy ilyen epizódja és a vg-ben ráhívták), szóval lehet, hogy lezárul egy sodi. Vagy befogadja az anyja vagy megdöglik, én most erre tippelek, ezt a depit nem tudja lehozni kétlábon, ahogy Andit sem tudta.
Csak az a kérdés, hogy mikor ér véget a Tibi sztori, mert a trafó olyan ellökni-de-maga-mellett-tartani elvű rohadék :D
Csak az a kérdés, hogy mikor ér véget a Tibi sztori, mert a trafó olyan ellökni-de-maga-mellett-tartani elvű rohadék :D
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 24, 2022 17:50:01
x37)
Nyugodjon békében.
Okjs Snecologus
(
x1)
Jan 24, 2022 17:51:30
x1)
Brutális lesz, ha Tibi végre megszakít minden kapcsolatot az ex-recskással. Szeptember-október óta heti több mint 40 órát nyom bele a trafó sztalkolásába (l. a saját videói, a Trashvod logok és a keresési előzmények). Ha megtörténik a leválasztás, akkor nem csak hogy kudarc lesz és egy rút lekoptatás, hanem heti 40-60 óra szabadidő is. Ennek csak egy részét tudja majd bosszút forralva eltölteni, a maradék viszont maga a lájfdéndzsör (Dezső). Ha van elég hülye, tényleg a detoxba issza magát - gondolja ő, mert most egyedül él és nem fogják ráhívni a mentőt (Berlinben lehet, hogy volt egy ilyen epizódja és a vg-ben ráhívták), szóval lehet, hogy lezárul egy sodi. Vagy befogadja az anyja vagy megdöglik, én most erre tippelek, ezt a depit nem tudja lehozni kétlábon, ahogy Andit sem tudta.
Szeretem az ilyen elemzős kommenteket :D
Szerintem itt a Jutka lesz a kulcs, ha balhézik akkor repülnek a szállásról, lassan szűkül a kör.
Dankó utcai csöveslak kilőve, a trash felszopók is egyre fogynak...és az időjárás se kedvez nekik.
trolléga
(
x30)
Jan 24, 2022 17:51:50
x30)
Kurva anyád gyagyás. Megint a szegény jobb sorsa érdemes fiatalember maszkot vetted fel, te patkány? 200 ezres városban nincs szórakozóhely? Elmész ám a picsába. Múzeumban ugyanúgy egyedül lennél, te artista.
Na kokószívás, csá
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Na kokószívás, csá
max5enutálnak
(
x47)
Jan 24, 2022 17:59:26
x47)
Mindegy, hogy tagmódos, vagy sem, trashvodon találkozunk!
Kaffka Tiborné
(
x2)
Jan 24, 2022 18:00:44
x2)
Nyugodj meg Endre, csak első harag volt, azóta már lenyugodott minden rendben. Segítek hogy bimbózó szerelmetek beteljesedjen :))
Fizetek mindent
(
x1)
Jan 24, 2022 18:03:01
x1)
Vagy befogadja az anyja vagy megdöglik, én most erre tippelek, ezt a depit nem tudja lehozni kétlábon, ahogy Andit sem tudta.
Bár igazad lenne, én nem vagyok ilyen optimista, az autipáncél nagyon sokat bír.
Ezért kéne a melócsából is kirúgatni minél hamarabb, a kettőt együtt már lehet nem bírná ki.
egérszar a konyhapulton
Jan 24, 2022 18:08:37
Ha hirtelen felszabadul heti 40-60 óra szabadidő, akkor azt a saját karrierjébe fogja fektetni: saját side projectek, új technológiák megismerése, meglévő programozói tudás csiszolása.
Jan 24, 2022 18:08:37
halászlé
(
x24)
Jan 24, 2022 18:10:26
x24)
nincs más megoldás, Bécsbe kell költözni!
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Németország
Jan 24, 2022 18:13:17
Első harag. Merci még soha nem mondta hogy szakítok Sodival. Tehát még mindig együtt vannak.
Ceterum censo: a Sodika igenis nyeregben van Mercinél.
Jan 24, 2022 18:13:17
max5enutálnak
(
x47)
Jan 24, 2022 18:18:02
x47)
Én is azt hiszem, hogy lehozza rutinból. Nagyon örül neki, hogy Tibi kiemelte Linzet, mint rossz és unalmas várost ezért ebbe fog kapaszkodni, mintha közös ellenségük lenne a város és össze akarja ugrasztani őket. Jön ehhez egy kis trollozás meg pihenőzés és szépen megy tovább minden. Egy elmebeteg már csak ilyen.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jan 24, 2022 18:19:41
x11)
RIP! :(
Nagy bajnok volt, öröm volt nézni a gyakorlatait, egy ország szurkolt érte az olimpián, és most is. :( Nagyon sajnálom... :(
.
Jan 24, 2022 18:32:12
fullfeart nem érdekli a gyerekes-fehér négyzetes téma, szerinte "sodi normális" szóval aki korábban faszerdőt tervezett neki az nyugodtan ületesse el!
Jan 24, 2022 18:32:12
echelon mérnök
Jan 24, 2022 18:32:17
Endre, valamikor meséld már az űrdiplomata történetét.
Apád anyád azon vitatkozott, hogy szellemi fogyatékos vagy és intézetbe kellene rakni?
Anyád akart eldobni, apád megvédett, de csak ki akarta használni a tested?
Ezért által bosszút az apádon és ezért vagy ilyen szeretettre éhes fasznyaligátor?
Apád anyád azon vitatkozott, hogy szellemi fogyatékos vagy és intézetbe kellene rakni?
Anyád akart eldobni, apád megvédett, de csak ki akarta használni a tested?
Ezért által bosszút az apádon és ezért vagy ilyen szeretettre éhes fasznyaligátor?
Jan 24, 2022 18:32:17
max5enutálnak
(
x47)
Jan 24, 2022 18:37:18
x47)
fullfeart nem érdekli a gyerekes-fehér négyzetes téma, szerinte "sodi normális" szóval aki korábban faszerdőt tervezett neki az nyugodtan ületesse el!
Nem akar tudomást venni róla, mert akkor be kéne látni, hogy egy pedofilsimogató. Megcsinálta a műsort, szivatta a makknyalót, de ha kap egy kevés faszcsemetét, nem fogom sajnálni.
Púpszászi Pitonsz Prof.
Jan 24, 2022 18:38:29
A sneciológiát átnyálazva,a kutatásom arra a pontra jutott,hogy az Alfahím,a vadász bika,mostantól más recska odú után fog kutatni,mondjuk Bécsben,és ezáltal szeretné hőn szeretett hölgyét(sicc!) elnyerni,egy közös bécsi recskabarlang keretében.
Jan 24, 2022 18:38:29
Ásó27
(
x68)
Jan 24, 2022 18:41:14
x68)
A sneciológiát átnyálazva,a kutatásom arra a pontra jutott,hogy az Alfahím,a vadász bika,mostantól más recska odú után fog kutatni,mondjuk Bécsben,és ezáltal szeretné hőn szeretett hölgyét(sicc!) elnyerni,egy közös bécsi recskabarlang keretében.
Az anyja szokott neki albérletet keresni, nem hinném, hogy meg merné bízni ezzel a feladattal. Marad a linzi magány.
.
Jan 24, 2022 18:42:55
SODI MA LESZ MERCI LIVE, ÉLŐBEN KELL REAGÁLNI RÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jan 24, 2022 18:42:55
Trollok harca
(
x5)
Jan 24, 2022 18:43:19
x5)
RGL szomszédai lesznek
Miskolci alvósejt
Puha Slag
(
x7)
Jan 24, 2022 18:46:24
x7)
Vajon a tag live ismét el lesz sodikázva?
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jan 24, 2022 18:47:34
x11)
Elnézést, bocsánat!
Lehet, hogy nem ide való, de emlékezzünk meg a gyűrűk uráról. Engem lenyűgöz, emelem a kalapom a teljesítménye előtt, nem a szél hordta össze. Egyik sportolónak sem.
www.youtube.com/watch?v=xet3KDUfS_U
Főleg, hogy Púpos egy normális fekvőtámaszt nem tud összehozni.
Lehet, hogy nem ide való, de emlékezzünk meg a gyűrűk uráról. Engem lenyűgöz, emelem a kalapom a teljesítménye előtt, nem a szél hordta össze. Egyik sportolónak sem.
www.youtube.com/watch?v=xet3KDUfS_U
SodIdiota
Jan 24, 2022 18:48:06
Azt elfelejtette kedves Trolléga,hogy a szerelem nem ismer határokat.Ha valaki be akar kerülni a faszpina nyújtotta málnásba,akkor a legkevesebb ,hogy közeget vált.
Jan 24, 2022 18:48:06
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 24, 2022 18:50:46
x21)
RGL szomszédai lesznek
Hol? Nagyon tetszett az a másfél órás faszmonológ, amit a német/osztrák pszichitáriai osztályán felvett. Bár a csöveskedés a híd alatt ilyenkor elég kellemetlen tud lenni.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 24, 2022 18:51:42
x21)
max5enutálnak
(
x47)
Jan 24, 2022 18:53:05
x47)
Meg vagy, sodi!
fogcsonkos angolna
(
x3)
Jan 24, 2022 18:53:16
x3)
Snecológiai elemzés I. kurzus
Önellenőrző kérdéssor
1. Kérdés (beugratós!)
Ha Endre Vasárnap egész nap Fullzsírnál veri a faszát, este ér haza majd lájvol és iszik hajnalig, hajnalban a fórumra írogat, munkában Kaffka liveot néz, megír 15 pontot amiről beszélni fog az esti élőben és egy felvezető flokkot is elkészít, akkor mikor dolgozik?
Bónuszkérdés: a Bevezetés a snecológiába tárgy során tanult matematikai formulát használva számítsa ki meddig fog tartani a jelenlegi melócsá!
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
Önellenőrző kérdéssor
1. Kérdés (beugratós!)
Ha Endre Vasárnap egész nap Fullzsírnál veri a faszát, este ér haza majd lájvol és iszik hajnalig, hajnalban a fórumra írogat, munkában Kaffka liveot néz, megír 15 pontot amiről beszélni fog az esti élőben és egy felvezető flokkot is elkészít, akkor mikor dolgozik?
Bónuszkérdés: a Bevezetés a snecológiába tárgy során tanult matematikai formulát használva számítsa ki meddig fog tartani a jelenlegi melócsá!
hejneken
(
x3)
Jan 24, 2022 18:53:47
x3)
Vajon a tag live ismét el lesz sodikázva?
Nem tudom, de a niggert megpróbálom kiszabadítani
púpostulok
(
x2)
Jan 24, 2022 18:54:01
x2)
porondon a gnóm!
xray
(
x21)
Jan 24, 2022 18:54:10
x21)
Elnézést, bocsánat!
youtube.com/watch?v=xet3KDUfS_U
én is sajnálom, mert még fiatal volt, de ne felejtsük el, h ő is oltás-szkeptikus volt. a halálához biztos volt köze. Lehet, hogy nem ide való, de emlékezzünk meg a gyűrűk uráról. Engem lenyűgöz, emelem a kalapom a teljesítménye előtt, nem a szél hordta össze. Egyik sportolónak sem.
youtube.com/watch?v=xet3KDUfS_U
Sodragon legendája
(
x2)
Jan 24, 2022 18:54:12
x2)
Sneci! Még szerencse hogy nem diplomáztál le tanárként és csak egy pár hónapos munkahelyszédelgő programozó kókler vagy, mert ha netán végeztél volna az egyetemen, akkor most egy ilyen cikkben lehetnél a főszereplő. :D
24.hu/belfold/2022/01/24/szexchatel-gimnazium-tanar-kirugas/
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
24.hu/belfold/2022/01/24/szexchatel-gimnazium-tanar-kirugas/
trashvod
(
x6)
Jan 24, 2022 18:54:35
x6)
Sodimirror ON: trashvod.com/sodimirror
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
Kaffka Tiborné
(
x2)
Jan 24, 2022 18:55:00
x2)
felvette a ballagási öltönyt :D
Puha Slag
(
x7)
Jan 24, 2022 18:55:03
x7)
Önellenőrző kérdéssor
1. Kérdés (beugratós!)
Önellenőrző kérdéssor
1. Kérdés (beugratós!)
Ne maradjon ki a 15 perces gammer interjú se
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 24, 2022 18:55:24
x21)
Én abból indulok ki, hogy nincs semmilyen melócsá, vagy ha volt, még a múltkori monitor törésnél lezárult. Elképzelhetetlen, hogy Ausztriában valaki hetekig későn jelenjen meg a munkahelyén, másnaposan, ápolatlanul, fogfájásra hivathozva.
SodIdiota
Jan 24, 2022 18:55:25
Nem tudom elhinni hogy valakinek feláll faszpinára..Elég lenne venni egy sága tömlős párizsit és becsusztatni az alvópitonszt nem? Jan 24, 2022 18:55:25
max5enutálnak
(
x47)
Jan 24, 2022 18:55:47
x47)
HOGY NÉZ KI EZ AZ ELMEBETEG???? :DDDD
Ásó27
(
x68)
Jan 24, 2022 18:55:57
x68)
Na tagmód
Mifaaaaaaaaaaaan
Vadászbika
Jan 24, 2022 18:56:19
Tibiné, azok után hogy megbántottad a faszpinás szerelmed, Bécs sajnos már nem jöhet szóba, nem elég távoli és romantikus.
Volt egy ötleted, hogy Casablancába mentek, na az viszont remek lenne. Végre vehetnél neki a szar tiszafaszomi herbál meg bosnyák liszt helyett minőségi marokkói hasist, és Juddka is ellenne addig egy mecsetben, amíg lájfoztok, foshná!
Hát azért hetyetyetyetye
Volt egy ötleted, hogy Casablancába mentek, na az viszont remek lenne. Végre vehetnél neki a szar tiszafaszomi herbál meg bosnyák liszt helyett minőségi marokkói hasist, és Juddka is ellenne addig egy mecsetben, amíg lájfoztok, foshná!
Jan 24, 2022 18:56:19
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 24, 2022 18:56:37
x19)
Na tagmód
Nincs is 7 óra még
Erkelyszimulator
(
x2)
Jan 24, 2022 18:56:41
x2)
Live a pedofil, trashmirror legyszives!
NSZKSZ.
NSZKSZ.
Érdeklődő
(
x6)
Jan 24, 2022 18:56:48
x6)
Ebben valakit egyszer már eltemettek.
Hahó
(
x136)
Jan 24, 2022 18:57:09
x136)
jó, de kiét? mielőtt bekerült a szolnoki turkálóba, valaki már hordta.
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 24, 2022 18:57:41
x19)
Ez a sas kabarès temetési öltöny nagyon jól áll neki. Már csak egy koporsó meg egy gödör kellene
max5enutálnak
(
x47)
Jan 24, 2022 18:58:35
x47)
Live a pedofil, trashmirror legyszives!
NSZKSZ.
NSZKSZ.
Fentebb
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Jan 24, 2022 18:58:43
x5)
Endre bazdmeg, hogy a kurva anyádba nézel már ki? De most komolyan. Te rossz ratyi.
Na tejhabosítás, csá.
Puha Slag
(
x7)
Jan 24, 2022 18:58:46
x7)
Betelefonáló: Az F13-al lehet lenémítani az Xboxot.
Sodi meg keresi :D
Okjs Snecologus
(
x1)
Jan 24, 2022 18:58:54
x1)
tiszta pesti tv anetka show érzésem van
* ásít *
szutyok
* ásít *
Okjs Snecologus
(
x1)
Jan 24, 2022 18:59:16
x1)
első niggerezés pipa
szutyok
Hahó
(
x136)
Jan 24, 2022 18:59:45
x136)
febr.30.
rBali
(
x24)
Jan 24, 2022 18:59:59
x24)
Endre, ebben a szettben foglak eltemetni.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 24, 2022 19:00:16
x21)
Mi ez a műanyag öltöny?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
max5enutálnak
(
x47)
Jan 24, 2022 19:00:19
x47)
FREENIGGER!!! :DDD
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 24, 2022 19:00:44
x19)
Full stack programozó
hejneken
(
x3)
Jan 24, 2022 19:00:56
x3)

trashvod
(
x6)
Jan 24, 2022 19:00:59
x6)
Sodimirror ON: trashvod.com/sodimirror
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
Kaffka Tiborné
(
x2)
Jan 24, 2022 19:01:15
x2)
Bármit mondok neki nem engedi ki :(
Puha Slag
(
x7)
Jan 24, 2022 19:01:32
x7)
Mi ez a műanyag öltöny?
Sodimama vette a szolnoki turiban.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jan 24, 2022 19:01:39
x11)
Ez most komoly???
Tiszta Fenyő Miklós utánérzés, Galla Miklóssal karöltve. :))
Ennek teljesen elment az esze!!
rBali
(
x24)
Jan 24, 2022 19:02:38
x24)
Folyamatosan niggerezni kell neki, nehogy már élvezze ezt a szarságot!
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Jan 24, 2022 19:02:58
x2)

szépfatyok
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 24, 2022 19:03:02
x19)
Ez most komoly???
Inkább Zoli a bohóc
Trollul Madár
(
x15)
Jan 24, 2022 19:03:18
x15)
Azért ez teljesen felfoghatatlan, hogy még mindíg az ablakkal küzd.
Nyárig lesz itt stream ezen a gépen aztán vennie kell egy újat, mert, hogy ezt nem fogja megcsinálni az biztos.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Nyárig lesz itt stream ezen a gépen aztán vennie kell egy újat, mert, hogy ezt nem fogja megcsinálni az biztos.
106 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Jaj, inkább ne!