Nem párkapcsolatit, te fasz. Hogy lehet valaki ennyire funkcionális analfabéta?
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
akkor miben, te barom? hogy hogyan veszítsük el afedélt a fejünk fölül, vagy hogy kell túlélni Budapesten hajléktalanként??
hehe
hogy lehet ilyen autista körmondatokban fogalmazni? a párkapcsolatos mondat után említed meg gyagya. szerinted akkor mire gondol az ember?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Te mondtad a videódban te alkoholista agyhalott. Már azt sem tudod mit pofázol! Menj el orvoshoz!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Nem lettem az. A mai teszt is negatív lett. Minden reggel megcsinálom.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Azt mondtam, hogy párkapcsolati kérdés kapcsán merült fel, hogy nem akarja fogni senkinek a kezét, most meg már mentorálna. Nem párkapcsolati kérdésekben, hanem életvitelben, csak ezt nem fejtettem ki, mert azt hittem, egyértelmű.
IQ tesztet is csinálhatnál minden nap, talán egyszer pozitiv lesz.
Btw Tibor a férfi vagy nöi szemszögböl fogja megközeliteni a párkapcsolati szaktanácsadást? Számlázni is fog róla vagy csak kpban fizeted?
le vagy tiltva, kurva anyád
Az omikront sokkal kisebb eséllyel mutatják ki az amúgy szart sem erő gyorstesztek :)
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Te olyan buta vagy, mint a segg, nem csoda, hogy kibasztak minden egyetemröl.
Szart nem ér az orrlyukakat simogatós teszt amit az apothekeben kapsz, du huhrensohn :D Bista deppert.
Egy csöves hajléktalan nincstelen embertöl, te milyen hasznos tanácsokat kaphatsz vajon? hmmm? :D
Na bumm.
tehát szó sem lehet róla, hogy egy ujjal is hozzáérj ismét, undorodik tőled, csak le akar venni zsetonnal
hehe
Amikor az alkesz hajléktalan ad életviteli tanácsokat.
életvitel? a kedvéért letennéd a sörikét gyagya? :DD
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Az alkohol ugye... már reggel sem tudod mi a faszról beszélsz. Életed csúcsán vagy, balfasz!
teljesen mindegy, hogy mit mondtal... mert csak arra gondoltal kozben, hogy ujra van remeny es, hogy mennyire szerelmes vagy es, hogy gyorsan csinalsz egy flokkot ami hatha tetszeni fog a Tibinek!
envagyokaz, nem ismersz meg?
Bocsánat, pontosítok. Egy csöves, hajléktalantól, akinek befordított fasza van. Eszméletlen, ennél már nincs lejjebb :D
Nagyon megjátszottnak tűnik az egész videó. Mosolyog a bajsza alatt a patkány, makknyalást vizionál fejben pisztos.
Melócsából jelentkezik be, de tiszta kóc a haja, korpás a pulóver, turkálós az ingpóló. Víznek látszó folyadékot iszik a videó közben.
A mellékretardok durvábban ugráltatják mint a trollszok, valószínűleg Vahúrkutya megint kerítőt játszott, megkérdezte snecit ha most (szerda hétköznap délelőtt 10-kor) elindulna akkor mennyi idő alatt érne Pestre, de melócsá fontosabb mint Mercica :(( Legfeljebb pénteken estére tudott volna felmenni.
Száraz a torka, tényleg nagyokat nyel beszéd közben. Ez fixen Covid lesz.
Nehezen követhető autista körmondatok, de Mercica állítása szerint irigy lett arra hogy a gyagyás pénteken Pesten balhézott volna, amiből akár még rendőrségi ügy is lett volna. Ekkor készült a Magyarországról kitiltós videó. Ha a pénteki eset bekövetkezett volna akkor Tibcédesz soha többé nem állt volna szóba vele, ezzel pedig saját bevallása szerint sakkban lehet tartani a recskást.
A trollok a saját dolgaikkal foglalkozzanak, nem biztos hogy nem fogja zaklatni azzal hogy odarohan hozzá ha látni fogja Mercikét lájvozni Linzben... Tehát ezt 100%-osan eltalálta a trolléga.
Zavarban van, vigyorog, forgolászik a melócsás széken. Meghatódott azon, hogy Mercica törődik vele, félti, aggódik érte.
Párkapcsolat kizárt Fifivel Mercica részéről, telefonos tanácsadásról/mentori kapcsolatban egyeztek meg.
Szó sincs Magyarországról érkező zsarolásokról. *pr*
Nem feltétlenül nem szeretne hétvégén kávézni Tibor közlegénnyel.
Estére takarítós lájfot ígér
Megtanít, hogyan kell összeszarni a bugyogódat?
Megtanít piát lopni a Billából?
Tanít még néhány cigány szakkifejezést (már most is szinte csak ilyeneket használsz)?
Igazoltan covidos vagyok (PCR), megcsinaltam ma egy gyors tesztet. Negativ lett. De te biztos nem vagy az, szoval nyugodtan fulladozz tovabb :)
Ezt nyjem értyem
ha sirt is, maximum oromeben... jelenleg semmi mas nem erdekli azon kivul, hogy "Mejcica (leanykori neven Tibor) aggodik, ertem, torodik velem, hetvegen ujra egyutt leszunk! VAN REMENY"
ha kell, terden allva fog csuszni elo adasban, ahogy azt a plazaban tette, csak a Tiborral lehessen.
envagyokaz, nem ismersz meg?
A testvéremék három elvégzett gyorsteszttel voltak egy hónapja covidosak, szóval esetedben is remélem a legjobbakat. Bár teljesen mindegy, a májad úgyis hamarosan elvisz majd, de azért jó kis műsor lenne előtte egy kis nemlétező koronácska.
kikmakukk!?
Nehezen követhető autista körmondatok, de Mercica állítása szerint irigy lett arra hogy a gyagyás pénteken Pesten balhézott volna, amiből akár még rendőrségi ügy is lett volna.
Ennek az ellenkezője az igaz.
Merci arra felvetésre, hogy irigy lett volna a balhéra, azt válaszolta, hogy ez egy baromság, ő inkább nyugalmat akar végre.
Csak ezt is elfelejtettem mondani a videóban.
van valami olyasmi hogy 30 napig ha befizeted a koltest akkor kamat mentes. Ezzel játszhat valamit a német es az osztrák kártyák között
Tehát állítasz vmit tényként a videóban és közben ennek az ellenkezője az igaz.
Mint mindig :)
Segitek, ha azt mondja, hogy nyugalmat akar, akkor hazudik. Különben nem lenne Lyudkával, aki 80%ban a nyakába hozza a szart. Tessék, ez a tanács ingyen volt, de a következöért már nekem is perkálnod kell gyagyás.
Na bumm.
érdemes volt idejönni hogy belásd 20 évnyi videózás alatt sem tanultál meg mondatot fogalmazni? hát igen. akkor ugye eltakarodsz végre az internetről?
:DD na ez kivételetesen jó vicc volt gyagya. mennyi van még a felmondási időből?
Kivételesen? Te itt lurkosz egész nap. Nincs itt semmiféle félreértés. A manóid szerint sem.
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Kivételesen, mi? :D
Takarodj innen a kurva anyádba, senki sem hívott.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Imádom, hogy te ezt elhiszed. Megint nem tudsz még egy embert mutatni, aki ezen ne röhögné magát halálra!
Nyugalmat akar???
Múltkor még az volt, hogy adrenalin függő.
Ti már nem tudjátok, hogy mit hazudjatok.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Idióta.
Az első az én véleményem volt, amit ő cáfolt.
Tibi gyűlöl téged
A jó portás csak baszik!
Hazudsz.
A sodi mindig hazudik.
Ez tény.
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Nincs munkád amit összekéne szarul tákolnod te tanulatlan kókler fejlesztö? Haladj a ticketekkel mielött elvisz a covid meg a májad te szar alkoholista rossz ratyi :D
Na bumm.
Merci arra felvetésre, hogy irigy lett volna a balhéra, azt válaszolta, hogy ez egy baromság, ő inkább nyugalmat akar végre.
Múltkor azt írtad, hogy Kaffka Tibpr adrenalinfüggő. Most meg nyugalmat akar? Döntsd már el te szar!
Dehát asodi sohasem téved.
Mi mindig is Óceániával álltunk hadban. Akkor mégsem adrenalinfüggő? Autipajzs hogy dolgozza ezt fel?
Elhiszem neki, hogy tévedtem.
Trollkodsz.
Na csá
Na de melyik rossz ratyeeee?
ROSSZ RATYEEE
Ez a hubabuba zoli szerintem ténylegesen pszichopata és nem zárom ki, hogy mindenkinek kiosztotta már a szerepeket.
"Jó zsaru-rossz zsaru" módszerrel forgatják majd ki ezt a félnótást. Ergo jó csöves-rossz csöves, szerelmi húrokat pendítgetve.
Készülj fel, Endre! Amid még van már azod se lesz. Anyádnak mondjad kezdjen el szedelődzködni a púpszászi házból.
a betelefonáló gyerekekre is pont így csapkodod a telefont. de nincsenek dühkezelési problémáid. meg nem vagy paranoid sem. Janiretard most akkor kéknickes vagy sem? Gammerbandi miért ilyen jól tájékozott a snecológiában? Te kajak nem veszed észre hogy átbasznak?
* ásít *
Azért azon mindig nagyon röhögök, mikor az interneten magamutogatásból és balhézásból élő emberek "nyugalmat akarnak".
kikmakukk!?
Dehogy hiszed.
Te kókler fasznyaligátor.
Nem tudtad megbaszni, na azt elhiszi mindenki.
Alkoholista szar.
akkor megint összeomlott egy autimagyarázat az adrenalifüggőségről, azaz idióta vagy, vagy megint hazudtál?
Kivételesen mindig hazudsz :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Nagyon jól tudjuk, hogy mi történik, Fifi.
Hozzád megy a faszpinás egy újabb adag 600k-ra és még videózni sem fog engedni. Legalábbis ez a terv. De ugyanaz lesz, mint a múltkor, bosszúlájvok és gyors szakíás. Pont akkor fogsz teljesen egyedül maradni, amikor a bebasz a depi. Nem lesz, aki rád hívja a mentőket, amikor a detoxba innád magad.
Mi ezt mind tudjuk. Te csak az elejét.
Szerintem nem pozícionálja magát rosszul, még ez a csöves is okosabb nála
Mégis milyen más releváns kérdésben tudna téged mentorálni egy HAJLÉKTALAN, aki saját magának úgy elbaszta az életét, hogy lehet, hogy soha többé nem lesz normális lakhatása, munkája, stb. ? Egy olyan emberről beszélünk, aki még a saját nemében sem biztos! Heteró férfiból leszbikus nővé műttette magát, aki azért néha rábukik a faszra is, ha úgy jön ki a lépés! Ráadásul láncdohányos és krónikus alkoholista is, aki a drogokat sem veti meg.
Mégis mi a jó kankós kurva anyádban tudna ő segíteni neked az életed rendbe rakásában? :D :D :D :D :D
az analfabéta az írott szöveg megértésével küszködik. Jut eszembe írott szöveg: Azoknak ott, velünk szemben már csak a vélt meg valós genitáliáik vannak, azokért küzdenek. Ennyi maradt a világmegváltásból. Ezzel a nyomorult béka-egér harccal meg a lecserélt genitáliáikkal fognak kimúlni az árnyékvilágból – egyedül, magányosan, hiábavalóan, feleslegesen, nyilvános vécék padlóján.
Most akkor mégsem igazodik a Sodi Bayer Zsolthoz?
Endre egy pedofil!
Magyarország rémálma
(
x7)
Jan 27, 2022 10:31:53
x7)
marha jó amúgy, hogy a 40 éves értelmiségi programozót egy lecsúszott alkesz hajléktalan tranyó fogja mentorálni :DDD ilyen is csak a sodiverzumban történhet
hehe
MegintKezded
(
x6)
Jan 27, 2022 10:33:17
x6)
Dölöngél, mint egy kibaszott autista. Ja várj, az is.
Kutya nem aggódik érted, Merci sem, a pénzed kell neki is te kétlábon járo deficites ATM. :D:D:D
"Nem áll velem szóba, legnagyobb félelmem" eddig se állt veled szóba te fogyatékos.
Tanácsokat pedig egy hajléktalan büdös koszos csövestöl megfogadni. Tedd azt, hidd el, sokat tanulhatsz!!! :D:D:D
Ne aggódj amikor jön a szarcunami, se Mercike, se dagifullfing, se cigánygammer nem fog mellédállni. Eddig se tették. :D:D:D
Engedd ki, zokogj te buzi pedofil, mert 40 évesen szart sem ér az életed, még egy beforditott faszú hajléktalan buzinak se :D:D
Na bumm.
Kutya nem aggódik érted, Merci sem, a pénzed kell neki is te kétlábon járo deficites ATM. :D:D:D
"Nem áll velem szóba, legnagyobb félelmem" eddig se állt veled szóba te fogyatékos.
Tanácsokat pedig egy hajléktalan büdös koszos csövestöl megfogadni. Tedd azt, hidd el, sokat tanulhatsz!!! :D:D:D
Ne aggódj amikor jön a szarcunami, se Mercike, se dagifullfing, se cigánygammer nem fog mellédállni. Eddig se tették. :D:D:D
Engedd ki, zokogj te buzi pedofil, mert 40 évesen szart sem ér az életed, még egy beforditott faszú hajléktalan buzinak se :D:D
sodika
Jan 27, 2022 10:34:48
merci fogja "mentorálni" párkapcsolati kérdésekben :D
Jan 27, 2022 10:34:48
max5enutálnak
(
x47)
Jan 27, 2022 10:35:22
x47)
Azért kibaszott jó ez a flokk, mert ProsztatásMerci erről kurvára nem akart beszélni, ez a fasz meg rögtön kipofázott mindent :DDD Pont ugyanazzal bassza fel Tibi agyát, amivel a legutóbb is! Lesz itt olyan telefonos mentorálás...
És ez a fasz azt hiszi, hogy a tranyó aggódik érte... 1000x fogja megbánni a linzi joker ezt a közelebb engedést. Kurvajó!!
És ez a fasz azt hiszi, hogy a tranyó aggódik érte... 1000x fogja megbánni a linzi joker ezt a közelebb engedést. Kurvajó!!
Magyarország rémálma
(
x7)
Jan 27, 2022 10:35:45
x7)
akkor miben, te barom? hogy hogyan veszítsük el afedélt a fejünk fölül, vagy hogy kell túlélni Budapesten hajléktalanként??
trolléga
(
x30)
Jan 27, 2022 10:35:57
x30)
hogy lehet ilyen autista körmondatokban fogalmazni? a párkapcsolatos mondat után említed meg gyagya. szerinted akkor mire gondol az ember?
max5enutálnak
(
x47)
Jan 27, 2022 10:36:11
x47)
Te mondtad a videódban te alkoholista agyhalott. Már azt sem tudod mit pofázol! Menj el orvoshoz!
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Jan 27, 2022 10:36:27
x7)
Remélem a következö körben pénzügyi tanácsokat is kap az ingyenélö, nincstelen szeszkazántól. Van még hova lejjebb menni.
sodika
Jan 27, 2022 10:36:52
Gyagyás, nagyokat nyeldekelsz meg nagyon óvatosan beszélsz. Van egy jó hírem, kovidos lettél. Nekem is ugyanez van most :)
Remélem beledöglesz
Remélem beledöglesz
Jan 27, 2022 10:36:52
xray
(
x21)
Jan 27, 2022 10:39:19
x21)
Jan 27, 2022 10:39:19
a gyorstesztek szart sem érnek! Jan 27, 2022 10:39:19
sodika
Jan 27, 2022 10:39:59
Azt mondtam, hogy párkapcsolati kérdés kapcsán merült fel, hogy nem akarja fogni senkinek a kezét, most meg már mentorálna. Nem párkapcsolati kérdésekben, hanem életvitelben, csak ezt nem fejtettem ki, mert azt hittem, egyértelmű.
Jan 27, 2022 10:39:59
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Jan 27, 2022 10:40:16
x7)
IQ tesztet is csinálhatnál minden nap, talán egyszer pozitiv lesz.
Btw Tibor a férfi vagy nöi szemszögböl fogja megközeliteni a párkapcsolati szaktanácsadást? Számlázni is fog róla vagy csak kpban fizeted?
rBali
(
x24)
Jan 27, 2022 10:40:50
x24)
Az omikront sokkal kisebb eséllyel mutatják ki az amúgy szart sem erő gyorstesztek :)
MegintKezded
(
x6)
Jan 27, 2022 10:41:07
x6)
Te olyan buta vagy, mint a segg, nem csoda, hogy kibasztak minden egyetemröl.
Szart nem ér az orrlyukakat simogatós teszt amit az apothekeben kapsz, du huhrensohn :D Bista deppert.
Egy csöves hajléktalan nincstelen embertöl, te milyen hasznos tanácsokat kaphatsz vajon? hmmm? :D
Jonciii
(
x8)
Jan 27, 2022 10:41:17
x8)
Kaffka Merci mint lifecoach? Mi ez ha nem shiker?
Magyarország rémálma
(
x7)
Jan 27, 2022 10:41:33
x7)
tehát szó sem lehet róla, hogy egy ujjal is hozzáérj ismét, undorodik tőled, csak le akar venni zsetonnal
Foghézag
Jan 27, 2022 10:41:38
Amikor az alkesz hajléktalan ad életviteli tanácsokat.
Jan 27, 2022 10:41:38
trolléga
(
x30)
Jan 27, 2022 10:41:45
x30)
életvitel? a kedvéért letennéd a sörikét gyagya? :DD
max5enutálnak
(
x47)
Jan 27, 2022 10:41:51
x47)
Az alkohol ugye... már reggel sem tudod mi a faszról beszélsz. Életed csúcsán vagy, balfasz!
Streamer Koldus
(
x2)
Jan 27, 2022 10:44:03
x2)
Endre, nagyon durva és ijesztő látni, mennyire sárgulsz. És nem az irigységtől. Hiába mondod, hogy nincs gond, SÁRGULSZ BASSZA MEG, tisztán látszik. Menj el orvoshoz és hagyd abba a piálást, mert bele fogsz dögleni.
envagyokaz
(
x1)
Jan 27, 2022 10:44:35
x1)
teljesen mindegy, hogy mit mondtal... mert csak arra gondoltal kozben, hogy ujra van remeny es, hogy mennyire szerelmes vagy es, hogy gyorsan csinalsz egy flokkot ami hatha tetszeni fog a Tibinek!
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 27, 2022 10:44:46
x19)
Egész videóban nincs egy normáli, kerek egész mondat. Csak nyekeg és makog meg hazudozik.
Látszik, hogy sírt és próbál körültekintően fogalmazni a maga szintjèn, mert csicskitva van.
Látszik, hogy sírt és próbál körültekintően fogalmazni a maga szintjèn, mert csicskitva van.
daddy_sodi
Jan 27, 2022 10:45:00
Sárga Sodi a Sodi, hamarosan pedig kifingott sodi a sodi ha így folytatja.
ezmáraz
Jan 27, 2022 10:45:00
Hasztalan Fasztalan
Jan 27, 2022 10:45:48
most hogy igy sargulsz, legalabb a fogaid kifeherednek.
Jan 27, 2022 10:45:48
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 27, 2022 10:45:55
x19)
A legszebb mikor aggódásnak fogja fel azt, hogy mindenki rajta röhög és utálja mint a szart.
Ehhez mennyire kell hülyének lenni?
Ehhez mennyire kell hülyének lenni?
Streamer Koldus
(
x2)
Jan 27, 2022 10:46:12
x2)
Egy csöves hajléktalantól fog életvezetési tanácsokat kapni. Beszarok. Ekkora egy balfaszt :D
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Jan 27, 2022 10:46:18
x7)
Kurva szarul nézel ki Endre! Májbeteg pedofil geci vagy!
A jó portás csak baszik!
Streamer Koldus
(
x2)
Jan 27, 2022 10:47:00
x2)
Egy csöves hajléktalantól fog életvezetési tanácsokat kapni. Beszarok. Ekkora egy balfaszt :D
Bocsánat, pontosítok. Egy csöves, hajléktalantól, akinek befordított fasza van. Eszméletlen, ennél már nincs lejjebb :D
hotyfolt
Jan 27, 2022 10:47:34
Hova nem megyek? Mi történt tegnap? Mi lesz a hétvégén Linzben?
www.youtube.com/watch?v=8q4fQ8eZmqY
www.youtube.com/watch?v=8q4fQ8eZmqY
Nagyon megjátszottnak tűnik az egész videó. Mosolyog a bajsza alatt a patkány, makknyalást vizionál fejben pisztos.
Melócsából jelentkezik be, de tiszta kóc a haja, korpás a pulóver, turkálós az ingpóló. Víznek látszó folyadékot iszik a videó közben.
A mellékretardok durvábban ugráltatják mint a trollszok, valószínűleg Vahúrkutya megint kerítőt játszott, megkérdezte snecit ha most (szerda hétköznap délelőtt 10-kor) elindulna akkor mennyi idő alatt érne Pestre, de melócsá fontosabb mint Mercica :(( Legfeljebb pénteken estére tudott volna felmenni.
Száraz a torka, tényleg nagyokat nyel beszéd közben. Ez fixen Covid lesz.
Nehezen követhető autista körmondatok, de Mercica állítása szerint irigy lett arra hogy a gyagyás pénteken Pesten balhézott volna, amiből akár még rendőrségi ügy is lett volna. Ekkor készült a Magyarországról kitiltós videó. Ha a pénteki eset bekövetkezett volna akkor Tibcédesz soha többé nem állt volna szóba vele, ezzel pedig saját bevallása szerint sakkban lehet tartani a recskást.
A trollok a saját dolgaikkal foglalkozzanak, nem biztos hogy nem fogja zaklatni azzal hogy odarohan hozzá ha látni fogja Mercikét lájvozni Linzben... Tehát ezt 100%-osan eltalálta a trolléga.
Zavarban van, vigyorog, forgolászik a melócsás széken. Meghatódott azon, hogy Mercica törődik vele, félti, aggódik érte.
Párkapcsolat kizárt Fifivel Mercica részéről, telefonos tanácsadásról/mentori kapcsolatban egyeztek meg.
Szó sincs Magyarországról érkező zsarolásokról. *pr*
Nem feltétlenül nem szeretne hétvégén kávézni Tibor közlegénnyel.
Estére takarítós lájfot ígér
Jan 27, 2022 10:47:34
echelon mérnök
Jan 27, 2022 10:49:40
Egy a lényeg Endre,
A végrendeletedben Mercire hagyd a HDMI kábel portfóliód.
A végrendeletedben Mercire hagyd a HDMI kábel portfóliód.
Jan 27, 2022 10:49:40
Érdeklődő
(
x6)
Jan 27, 2022 10:50:44
x6)
Megtanít, hogyan kell összeszarni a bugyogódat?
Megtanít piát lopni a Billából?
Tanít még néhány cigány szakkifejezést (már most is szinte csak ilyeneket használsz)?
Hasztalan Fasztalan
Jan 27, 2022 10:52:36
Habony Tibor
Jan 27, 2022 10:52:36
xray
(
x21)
Jan 27, 2022 10:53:40
x21)
gyagyás, a gödörben vagy és még mindig folyamatosan ásod tovább. már temetni sem kell, mert megásod magadnak a sírt.
habos babafos
(
x3)
Jan 27, 2022 10:54:30
x3)
Igazoltan covidos vagyok (PCR), megcsinaltam ma egy gyors tesztet. Negativ lett. De te biztos nem vagy az, szoval nyugodtan fulladozz tovabb :)
trolléga
(
x30)
Jan 27, 2022 10:54:35
x30)
jaaj bazdmeg.... leesett. Vahúr kutya az üzengetéssel/por rugdosással/cipőnézegetéssel szerette volna Mercica bugyijába bejuttatni gyagyát? csak tudnám hogy jutott vissza Tiborhoz ez a mesterterv :DDD
meg Kozma miből gondolta hogy ettől férfiasnak fog tűnni a gyernőtt a szerelme szemében :DD
meg Kozma miből gondolta hogy ettől férfiasnak fog tűnni a gyernőtt a szerelme szemében :DD
envagyokaz
(
x1)
Jan 27, 2022 10:54:56
x1)
Egész videóban nincs egy normáli, kerek egész mondat. Csak nyekeg és makog meg hazudozik.
ha sirt is, maximum oromeben... jelenleg semmi mas nem erdekli azon kivul, hogy "Mejcica (leanykori neven Tibor) aggodik, ertem, torodik velem, hetvegen ujra egyutt leszunk! VAN REMENY"
ha kell, terden allva fog csuszni elo adasban, ahogy azt a plazaban tette, csak a Tiborral lehessen.
halászlé
(
x24)
Jan 27, 2022 10:55:31
x24)
két napig takarítjuk a szobakonyhát?
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jan 27, 2022 10:55:43
x10)
Látszanak, az elvonási tünetek rajtad vekni.
Alig várod már, hogy kilépjél a melócsából és sziszentsed a sörikéket.
Álmodjatok Rémeket!
Alig várod már, hogy kilépjél a melócsából és sziszentsed a sörikéket.
Fizetek mindent
(
x1)
Jan 27, 2022 10:58:13
x1)
Sírásra görbül folyamatosan a picsaszád, pedofil, öröm ezt látni :D
vettem viagrát, de otthon hagytam...
max5enutálnak
(
x47)
Jan 27, 2022 10:58:19
x47)
Ma sem teljesített jól az AI a telón. Kipixeleztem a szeme körül, meg az arcán a bőrt.... doktor úr, mennyi van hátra? 10. 10 mi? 9...8...
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Jan 27, 2022 10:59:30
x2)
A testvéremék három elvégzett gyorsteszttel voltak egy hónapja covidosak, szóval esetedben is remélem a legjobbakat. Bár teljesen mindegy, a májad úgyis hamarosan elvisz majd, de azért jó kis műsor lenne előtte egy kis nemlétező koronácska.
Fizetek mindent
(
x1)
Jan 27, 2022 10:59:59
x1)
Mentori kapcsolat :DDD
Bazmeg, egyre durvább az Andi-hasonlat :D
vettem viagrát, de otthon hagytam...
Bazmeg, egyre durvább az Andi-hasonlat :D
Kaffka Tiborné
(
x2)
Jan 27, 2022 11:00:15
x2)
Recskás nem téged félt a tibi, hanem a pénzét ami még nálad van :D
xray
(
x21)
Jan 27, 2022 11:00:42
x21)
épp most olvastam egy norvég ápolónő felháborodott véleményét a 9x használt gyorsteszt utáni pcr pozitív eredmény kapcsán. nyugodtan járt be dolgozni a betegek közé, ezért volt felháborodva.
sodika
Jan 27, 2022 11:00:56
Nehezen követhető autista körmondatok, de Mercica állítása szerint irigy lett arra hogy a gyagyás pénteken Pesten balhézott volna, amiből akár még rendőrségi ügy is lett volna.
Jan 27, 2022 11:00:56
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Jan 27, 2022 11:01:48
x5)
Kivancsi lennek azok meddig mukodnek meg. Hiszen logikusan tetelezzuk fel van rajta havi 2000 euro limit, na mar most ugye ezeknek a torlesztese sem tul sikeres, igy adossag van rajtuk. Befizet havi 1000 eurot mondjuk (ketlem), hogy az elozo havit + a nem fizetett torlesztokre a bunti + kamat. Ergo sajat penze is csak a sörikere meg mondjuk a lakhatasra marad, közben a kártyákon is csak a tartozas csokken (ha csokken, az is lassan) ergo... az is lassan be fog dolni a gecibe. :D Aztan lehet az en kovetkeztetesem hibadzik valahol
van valami olyasmi hogy 30 napig ha befizeted a koltest akkor kamat mentes. Ezzel játszhat valamit a német es az osztrák kártyák között
Brian
(
x2)
Jan 27, 2022 11:01:57
x2)
Remelem előbb megérkezik Tibi es csak utána igazolódik be a covid a gyagyásnál. Gyönyörű lesz ezek ketten karantenban a szobakonyhában. Két nap és ki lesz belezve a rossz ratyi.
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 27, 2022 11:02:33
x19)
Tehát állítasz vmit tényként a videóban és közben ennek az ellenkezője az igaz.
Mint mindig :)
MegintKezded
(
x6)
Jan 27, 2022 11:02:37
x6)
Segitek, ha azt mondja, hogy nyugalmat akar, akkor hazudik. Különben nem lenne Lyudkával, aki 80%ban a nyakába hozza a szart. Tessék, ez a tanács ingyen volt, de a következöért már nekem is perkálnod kell gyagyás.
xray
(
x21)
Jan 27, 2022 11:02:41
x21)
judka is megy vele, azt mondta neked? xd Merci arra felvetésre, hogy irigy lett volna a balhéra, azt válaszolta, hogy ez egy baromság, ő inkább nyugalmat akar végre.
sodika
Jan 27, 2022 11:02:44
Mindegy, ma kivételesen érdemes volt idejönn8, hogy az ember lássa, mennyire félreértik.
Jan 27, 2022 11:02:44
sodika
Jan 27, 2022 11:03:07
Na meló, csá.
Jan 27, 2022 11:03:07
trolléga
(
x30)
Jan 27, 2022 11:03:48
x30)
Mindegy, ma kivételesen érdemes volt idejönn8, hogy az ember lássa, mennyire félreértik.
érdemes volt idejönni hogy belásd 20 évnyi videózás alatt sem tanultál meg mondatot fogalmazni? hát igen. akkor ugye eltakarodsz végre az internetről?
trolléga
(
x30)
Jan 27, 2022 11:04:17
x30)
Na meló, csá.
:DD na ez kivételetesen jó vicc volt gyagya. mennyi van még a felmondási időből?
sörösterv
(
x4)
Jan 27, 2022 11:05:07
x4)
Kivételesen? Te itt lurkosz egész nap. Nincs itt semmiféle félreértés. A manóid szerint sem.
rBali
(
x24)
Jan 27, 2022 11:05:46
x24)
Kivételesen, mi? :D
Takarodj innen a kurva anyádba, senki sem hívott.
max5enutálnak
(
x47)
Jan 27, 2022 11:05:59
x47)
Imádom, hogy te ezt elhiszed. Megint nem tudsz még egy embert mutatni, aki ezen ne röhögné magát halálra!
Raktapaszos Rajonkó
Jan 27, 2022 11:06:19
Csaxólok Gyagya, hogy egy Interpol által (is) körözött, vagy múltban körözött csaló is beszállt a történetbe.
Tegnap Mercivel is beszélt élő adásban is.
Szerintem ebből így egy pszichopata vs pszichopata "csata" lesz a végén. Csak neki szerintem több tapasztalata van emberekkel mint neked.
De azért hajrá! Basszátok oda neki a hétvégén! Most nem kell melóznom, megyek majd a lájvszokba rajongani!
Szerintem ebből így egy pszichopata vs pszichopata "csata" lesz a végén. Csak neki szerintem több tapasztalata van emberekkel mint neked.
De azért hajrá! Basszátok oda neki a hétvégén! Most nem kell melóznom, megyek majd a lájvszokba rajongani!
Jan 27, 2022 11:06:19
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 27, 2022 11:07:17
x19)
Mekkora már, hogy az alig 1 órája felrakott videóban tényként hazugságokat mondott és egyből itt a fórumon cáfolja a baromságai. És még csak délelőtt van:)
Hahó
(
x135)
Jan 27, 2022 11:08:44
x135)
Nyugalmat akar???
auti-magyar translate
Jan 27, 2022 11:09:36
Nyugalmat akar = Nem szeretne Lyutka után menni a böribe
Jan 27, 2022 11:09:36
sodika
Jan 27, 2022 11:10:36
Nyugalmat akar???
Idióta.
Jan 27, 2022 11:10:36
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Jan 27, 2022 11:11:35
x7)
Idióta.
Tibi gyűlöl téged
sörösterv
(
x4)
Jan 27, 2022 11:11:46
x4)
Hazudsz.
A sodi mindig hazudik.
Ez tény.
xray
(
x21)
Jan 27, 2022 11:12:06
x21)
Idióta.
a te véleményed szart sem ér, mert segghülye vagy. Az első az én véleményem volt, amit ő cáfolt.
MegintKezded
(
x6)
Jan 27, 2022 11:12:50
x6)
Idióta.
Nincs munkád amit összekéne szarul tákolnod te tanulatlan kókler fejlesztö? Haladj a ticketekkel mielött elvisz a covid meg a májad te szar alkoholista rossz ratyi :D
xray
(
x21)
Jan 27, 2022 11:13:22
x21)
anyádat tájékoztattad már a legújabb fejleményekről? ha nem, akkor miért nem?
szaroshugyosmuffinbaszo
(
x1)
Jan 27, 2022 11:13:39
x1)
Múltkor azt írtad, hogy Kaffka Tibpr adrenalinfüggő. Most meg nyugalmat akar? Döntsd már el te szar!
trolléga
(
x30)
Jan 27, 2022 11:14:19
x30)
Idióta.
Dehát asodi sohasem téved.
Mi mindig is Óceániával álltunk hadban. Akkor mégsem adrenalinfüggő? Autipajzs hogy dolgozza ezt fel?
sodika
Jan 27, 2022 11:14:39
Trollkodsz.
Na csá
Jan 27, 2022 11:14:39
fényben úszó tacsimacsi
Jan 27, 2022 11:15:52
Remelem előbb megérkezik Tibi es csak utána igazolódik be a covid a gyagyásnál. Gyönyörű lesz ezek ketten karantenban a szobakonyhában. Két nap és ki lesz belezve a rossz ratyi.
Na de melyik rossz ratyeeee?
Jan 27, 2022 11:15:52
ez jó lesz
Jan 27, 2022 11:17:20
Csaxólok Gyagya, hogy egy Interpol által (is) körözött, vagy múltban körözött csaló is beszállt a történetbe.
Ez a hubabuba zoli szerintem ténylegesen pszichopata és nem zárom ki, hogy mindenkinek kiosztotta már a szerepeket.
"Jó zsaru-rossz zsaru" módszerrel forgatják majd ki ezt a félnótást. Ergo jó csöves-rossz csöves, szerelmi húrokat pendítgetve.
Készülj fel, Endre! Amid még van már azod se lesz. Anyádnak mondjad kezdjen el szedelődzködni a púpszászi házból.
Jan 27, 2022 11:17:20
trolléga
(
x30)
Jan 27, 2022 11:17:24
x30)
Trollkodsz.
Na csá
Trollkodsz.
Na csá
a betelefonáló gyerekekre is pont így csapkodod a telefont. de nincsenek dühkezelési problémáid. meg nem vagy paranoid sem. Janiretard most akkor kéknickes vagy sem? Gammerbandi miért ilyen jól tájékozott a snecológiában? Te kajak nem veszed észre hogy átbasznak?
* ásít *
xray
(
x21)
Jan 27, 2022 11:17:27
x21)
Trollkodsz.
Na csá
inkább magadat hazudtolod meg a szerelem kedvéért. idióta. Trollkodsz.
Na csá
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Jan 27, 2022 11:17:54
x2)
azt válaszolta, hogy ez egy baromság, ő inkább nyugalmat akar végre.
Azért azon mindig nagyon röhögök, mikor az interneten magamutogatásból és balhézásból élő emberek "nyugalmat akarnak".
sörösterv
(
x4)
Jan 27, 2022 11:18:49
x4)
Trollkodsz.
Na csá
Trollkodsz.
Na csá
Dehogy hiszed.
Te kókler fasznyaligátor.
Nem tudtad megbaszni, na azt elhiszi mindenki.
Alkoholista szar.
xray
(
x21)
Jan 27, 2022 11:20:29
x21)
Jan 27, 2022 11:20:29
és a nyugalmat gyagyás biztosítja kemény euró ezrekkel. Jan 27, 2022 11:20:29
LinziSzexManó
Jan 27, 2022 11:21:15
Ahhoz képest Sodi h nem írsz ide többet, nem sokáig bírod, kiváncsi vagyok hétvégén a recskabarlangba melyik nap invitalod be Tibit, lesz megint egy kis 69 pitonszt be kapja, meséld már el milyen egy gyártott műpina? Van tibinek csikloja ? Vagy csak egy nagy nyílt seb? Hal szagú ?
Jan 27, 2022 11:21:15
Hahó
(
x135)
Jan 27, 2022 11:21:51
x135)
Trollkodsz.
Na csá
Trollkodsz.
Na csá
akkor megint összeomlott egy autimagyarázat az adrenalifüggőségről, azaz idióta vagy, vagy megint hazudtál?
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Jan 27, 2022 11:21:55
x7)
Párkapcsolati/pénzügyi kérdésekkel fordulhatsz a kommenthaverokhoz is, készségesen segitunk és pénzt sem kérünk érte, a móka és kaland is elég lesz helyette.
Annyi a bibi Endre, hogy mi itt nagykorúakban illetve nökben gondolkozunk, ez a párkapcsolati résznél neked nehezito körülmény lehet de a nöi részt szerintem át tudnuk hidalni.
Annyi a bibi Endre, hogy mi itt nagykorúakban illetve nökben gondolkozunk, ez a párkapcsolati résznél neked nehezito körülmény lehet de a nöi részt szerintem át tudnuk hidalni.
fényben úszó tacsimacsi
Jan 27, 2022 11:22:34
Áruld már el Sodrák, hogy mennyit fizetsz az alkoholista, hajléktalan tranyónak a " mentorálásért"? Mennyivel húzott le már megint?
ROSSZ RATYEEE
Jan 27, 2022 11:22:34
max5enutálnak
(
x47)
Jan 27, 2022 11:24:27
x47)
Ezzel viszont beismered, hogy hülyeséget beszéltél, amikor azt mondtad, azért nem megy ki hozzád, mert unatkozna.
Bár ezt is mindenki tudta, hogy nem így van, csak te állítottad.
Most meg Oroszlány segge lyukán héderezik és lófaszt nem csinál. Jártál már ott? Tatabánya hozzá képest egy LSD- vidámpark trip.
De majd nézd meg, ha már elül ez a sztori, akkor ismét feketelistára fogsz kerülni!
Bár ezt is mindenki tudta, hogy nem így van, csak te állítottad.
Most meg Oroszlány segge lyukán héderezik és lófaszt nem csinál. Jártál már ott? Tatabánya hozzá képest egy LSD- vidámpark trip.
De majd nézd meg, ha már elül ez a sztori, akkor ismét feketelistára fogsz kerülni!
Okjs Snecologus
(
x1)
Jan 27, 2022 11:26:59
x1)
gyagyás az új videód már majdnem "péküljünk ki" 2.0
így tovább! XD
szutyok
így tovább! XD
bolgár jeti
(
x30)
Jan 27, 2022 11:27:43
x30)
Kivételesen mindig hazudsz :)
Bejlin
(
x8)
Jan 27, 2022 11:34:40
x8)
Édes istenem Sneci, ezt még te sem gondolhatod komolyan hogy téged majd egy olyan ember fog "gatyába rázni" aki a saját életét sem tudja normális vágányra terelni. Nyugodtan puncsolj még és alázkodj meg hason csúszva továbbra is a fasztalan, hajléktalan tranyónak. Legalább van min röhögni.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
nemet mondtak
(
x4)
Jan 27, 2022 11:34:43
x4)
40 év alatt senkinek sem sikerült gatyába ráznia téged, ami nem meglepő, mert egy menthetetlen szar vagy.. de majd pont ennek a semmirekellő Tibornak siekrülni fog. Hát persze!
Vasaltheréspatkány
Jan 27, 2022 11:35:02
Liveokat éjfél körül csinál. Flokkokat a nap közepén rakja ki. Ennyi ideje van a melócsában, hogy egész este tombol majd napközben meg kirakja a Flokkokat? Gányolsz egyáltalán te pedofil? Vagy már csak bejársz néha pitont simogatni?
Jan 27, 2022 11:35:02
szaroshugyosmuffinbaszo
(
x1)
Jan 27, 2022 11:35:24
x1)
A videó elején magad vallod be, hogy egyre nehezebben tudod követni az eseményeket és a tegnapi napot sem érted egészen, utána meg azon örömködsz, hogy na a "trollok nem értik", ezért érdemes volt ide jönnöd, ugye ezt írtad.
Rólad szól az egész, veled beszélnek és úgy vagy síkhülye! Ennek örüljél te szar! :D
Itt meg persze, hogy tippelgetünk, hiszen a világ legnagyobb hazudozói által adotott kis infókból kell összetennünk, akkor végül is Kaffka Tibor most elmegy-e hozzád, le fog-e szopni és mennyi pénzt adsz majd neki. Hiszen téged már minden hülye lehúzott, mert ostoba vagy. (Azon már senki sem gondolkozik, meg fogod-e baszni a Tibort, hiszen úgysem áll fel az angolnád. :D)
Rólad szól az egész, veled beszélnek és úgy vagy síkhülye! Ennek örüljél te szar! :D
Itt meg persze, hogy tippelgetünk, hiszen a világ legnagyobb hazudozói által adotott kis infókból kell összetennünk, akkor végül is Kaffka Tibor most elmegy-e hozzád, le fog-e szopni és mennyi pénzt adsz majd neki. Hiszen téged már minden hülye lehúzott, mert ostoba vagy. (Azon már senki sem gondolkozik, meg fogod-e baszni a Tibort, hiszen úgysem áll fel az angolnád. :D)
Hahó
(
x135)
Jan 27, 2022 11:38:18
x135)
sneci, te miért akarsz életvezetési tanácsokat kérni egy 8 osztályt végzett munkanélküli, hajléktalan, alkoholista, bántalmazó kapcsolatban élő tranyótól, aki az élet összes területén kudarcot vallott, és minden nap egy újabb konfliktust gerjeszt maga körül?
te teljesen hülye vagy, bazmeg?
ascites
(
x57)
Jan 27, 2022 11:41:49
x57)
Nagyon jól tudjuk, hogy mi történik, Fifi.
Hozzád megy a faszpinás egy újabb adag 600k-ra és még videózni sem fog engedni. Legalábbis ez a terv. De ugyanaz lesz, mint a múltkor, bosszúlájvok és gyors szakíás. Pont akkor fogsz teljesen egyedül maradni, amikor a bebasz a depi. Nem lesz, aki rád hívja a mentőket, amikor a detoxba innád magad.
Mi ezt mind tudjuk. Te csak az elejét.
halászlé
(
x24)
Jan 27, 2022 11:42:16
x24)
nem hülye, csak szerelmes :) méghozzá egy igazi tiniszerelem, ami gondolom annó kimaradt :)
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
max5enutálnak
(
x47)
Jan 27, 2022 11:43:11
x47)
sneci, te miért akarsz életvezetési tanácsokat kérni egy 8 osztályt végzett munkanélküli, hajléktalan, alkoholista, bántalmazó kapcsolatban élő tranyótól, aki az élet összes területén kudarcot vallott, és minden nap egy újabb konfliktust gerjeszt maga körül?
Szerintem nem pozícionálja magát rosszul, még ez a csöves is okosabb nála
fényben úszó tacsimacsi
Jan 27, 2022 11:43:35
Pontosan miből fog állni a mentorálás, elárulod, ifjú padavan?
Utcán kulázás, Jutkaverés, lopás, mások lehúzása, híd alatt csövezés?
Tény, hogy ezekhez nem is választhattál volna jobb mestert.
ROSSZ RATYEEE
Utcán kulázás, Jutkaverés, lopás, mások lehúzása, híd alatt csövezés?
Tény, hogy ezekhez nem is választhattál volna jobb mestert.
Jan 27, 2022 11:43:35
ascites
(
x57)
Jan 27, 2022 11:46:55
x57)
Fifi, tízes skálán mennyire rettegsz, hogy megint két napos lesz a próbaházasság?
Mi lesz, ha covidos leszel és nem tudod tartani az ígéretedet, hogy reggeltől estig elleszel otthonról? Ha kell a szaunában? Összezárva az erőszakos fasztalan férfiemberrel még szerinted sem jó ötlet :DDD
Mi lesz, ha covidos leszel és nem tudod tartani az ígéretedet, hogy reggeltől estig elleszel otthonról? Ha kell a szaunában? Összezárva az erőszakos fasztalan férfiemberrel még szerinted sem jó ötlet :DDD
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 27, 2022 11:48:19
x37)
Mégis milyen más releváns kérdésben tudna téged mentorálni egy HAJLÉKTALAN, aki saját magának úgy elbaszta az életét, hogy lehet, hogy soha többé nem lesz normális lakhatása, munkája, stb. ? Egy olyan emberről beszélünk, aki még a saját nemében sem biztos! Heteró férfiból leszbikus nővé műttette magát, aki azért néha rábukik a faszra is, ha úgy jön ki a lépés! Ráadásul láncdohányos és krónikus alkoholista is, aki a drogokat sem veti meg.
Mégis mi a jó kankós kurva anyádban tudna ő segíteni neked az életed rendbe rakásában? :D :D :D :D :D
-
Jan 27, 2022 11:49:07
Lamaradtam, faszpinás megy ki linzbe ?!
Jan 27, 2022 11:49:07
ascites
(
x57)
Jan 27, 2022 11:51:51
x57)
A code review eredményét még nem is mesélted. Nem volt még, ugye? Mikor lesz? Csak nem a várakozás perceiben vetted fel a videót?
Ugye tudod, hogy a humánusabb helyeken csütörtök délután szokták kirúgni az embereket? A mostani melócsá inkább olyan pénteki kibaszósnak tűnik?
Mit fog szólni a férjed, ha megint az AMS-ről fogsz neki picsogni folyamatosan?
Ugye tudod, hogy a humánusabb helyeken csütörtök délután szokták kirúgni az embereket? A mostani melócsá inkább olyan pénteki kibaszósnak tűnik?
Mit fog szólni a férjed, ha megint az AMS-ről fogsz neki picsogni folyamatosan?
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Jan 27, 2022 11:52:36
x4)
Imádom hogy gyakorlatilag elcsukló hangon a sírás határán beszél megszeppenve a faszpinasról.
Gyakorlott snecológusokat kérdezem, mennyi van még ebben a tibcédesz szálban? Andiról mennyi idő után akadt le?
A hangulat jóindulatú és tréfás
Gyakorlott snecológusokat kérdezem, mennyi van még ebben a tibcédesz szálban? Andiról mennyi idő után akadt le?
buniBanki
(
x2)
Jan 27, 2022 11:53:10
x2)
az analfabéta az írott szöveg megértésével küszködik. Jut eszembe írott szöveg: Azoknak ott, velünk szemben már csak a vélt meg valós genitáliáik vannak, azokért küzdenek. Ennyi maradt a világmegváltásból. Ezzel a nyomorult béka-egér harccal meg a lecserélt genitáliáikkal fognak kimúlni az árnyékvilágból – egyedül, magányosan, hiábavalóan, feleslegesen, nyilvános vécék padlóján.
Most akkor mégsem igazodik a Sodi Bayer Zsolthoz?
145 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Mondjuk, ha nem lennél fosrészeg mindig, akkor talán tudnád!