Meg kell adni nekik a lehetőséget, hogy elintézzék a púpost, ahogy ők gondolják - privát levélben. Erre a Screencode és az Ebcont is lépett.
Akkor kell máshogy felhívni a púposra a figyelmet, ha bevédik. Simán lehet, hogy egy fasz hr-es miatt van benn a kis genny és kirúgják, amint megtudják, hogy kicsoda. Fölösleges lejáratni a céget.
A korcs amúgy is azt akarja: ha már kirúgják, akkor ők is szenvedjenek. Ne adjuk meg neki az örömöt.
Pláne úgy, hogy még próbaidőn van, a cégnek esélye sem volt megismerni a púpost. Ők csak a corporate parazita ártatlan áldozatai. Megvédeni kell őket, nem beléjük rúgni.
Szerintem mehet az Őszinte CV a HR-nek első körben.
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Egyetértek.
Délután már valaki odaposztolta az egyik céges poszthoz asszem a jutka verést, egy perc múlva már törölve is volt.
Viszont az hót ziher, hogy a Gyagyás fel lett kérdezve emiatt.
vettem viagrát, de otthon hagytam...
Ha megy egy levél, akkor azzal csinálnak valamit, aminek vagy lesz következménye vagy nem. Erre egy kvázi fellebbezés a facebook és a nyilvános profilok. Ha utóbbival kezdünk, akkor az első kört elveszítjük, mert a social után lezárnak majd és nem fogadják majd be a normális magyarázókártyát (mivel érthető módon védelmi fokozatba kapcsolnak).
Nem biztos, hogy értelek
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
A Jutkás gif, náci karlendítés sehogy sem fogja őt bebetonozni, ha ezek miatt nem is basszák ki, a bizalom megrendül. Ezekre nem lehet azt mondani, hogy manipulált képek. (talán a náci karlendítésre, de arra azért érzékenyek, a Jutkás gif viszont tagadhatatlan)
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Én bízom benne, hogy ebben a közösségben nincsenek ilyen degeneráltak.
Trolléga a tanszék nevében köszönöm az áldozatos munkádat, a következő melócsánál számítunk rád is!
Ebben is látok potenciált, végülis a levelezés egy már bevett szokás, a tapasztalt trolléga/ák elküldi/k és tájékoztatnak a fejleményekről. Ha ez nem jön be, akkor mehet a szőnyegbombázás social medián.
Azt én csináltam, de pont azért volt hatásos mert nem sodi nud képekkel próbálkoztam vagy részeggel stb, hanem egy olyannal ami egy snecológián kívűlinek is elsőre felviszi a pumpáját. Ez a téma lesz a nyerő most is.
Kirúgta de szerintem volt annyi kellemetlenség ebből utólag is hogy ez elég lett volna hozzá.
Es gondolod, hogy nem lesz 1-2 fogyi troll aki nem kezd önallo akcioba ?
fullsztek felylesztö
Véleményem ennek ellenére remélem még lehet.
Igen, törpillát hagyjátok békén, simán lehet egy cuki arc.
Nem értek egyet.
- Ha megvárjuk, akkor lesz felmondási ideje, fizetéssel, hogy másik melócsát keressen.
- Próbaidő után már nem lehet indoklás nélkül kirúgni, teret hagyunk neki, hogy megint kizsaroljon egy pozitív ajánlást
- ha próbaidő alatt rúgják ki, még projectmunkaként se tudja a CV-be beleírni
Szerintem minél hamarabb rúgják ki, annál hamarabb lesz lifedanger.
Meddig tart a próbaidő? Úgy nézem akit felvesznek véglgesen azok kapnak saját telefonszámot és emailt. Ha a képet nem is töltik fel, de egy névjegye minden alkalmazottnak van.
Jóból mondom
plusz a xnetnek is spórolunk egy kis tüzifára valót
Ha leketyegett a próbaidő, a gyagyás jól jár: nem lehet csak úgy szerződést bontani, bezsarolhatja őket a felmondás formai indokaival és kap 2-3 havi végkielégítést és/vagy állományban tartják. Akkor már inkább előbb, mint később.
Szerintem jobb lenne próbaidő alatt kirúgatni, mert úgy kevesebb eséllyel kap nagy összegű búcsúküldést. Hadd higgye csak, hogy a munkájával minden a legnagyobb rendben volt, ezzel csak mélyebbre ássa magát
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Aki ezt a profilt üzemelteti, haladéktalanul szarjon sünt, mert konkrétan az egész vacsorámat visszaprüszköltem a tálcára, miközben a térdemet csapkodtam a sikító röhögéstől :DDDD
Ausztriában fixen 1 hónap mindenhol.
Gondolnunk kell arra is szerintem, hogy a hitelezői szemében ez a gyakori munkahelyváltás extra kamatokat eredményezhet. Na meg ismét mínuszba megy a hitelkeret.
Ausztriában 1 hónap, ha jól tudom.
próbáltuk már kivárni, sajnos legtöbbször túl türelmesek ezért lejár a próbaidő és akkor ilyen kisajtolt felmondási időkkel meg végkielégítéssel él túl a gyagyás
Az asszonyát nem érdekelheti egy ilyen videó? Mehetne ez a fasz is a híd alá, ahova való.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
És az AMS-hez fog rohanni az új melócsáig tartó segélykéért, ott meg már amúgy is ferde szemmel néztek rá. Most lenne egy újabb projektmunka...
+1
nagyon jól érvel a trolléga!
ki kell baszatni próbaidő alatt, egyértelmű! nem hagyhatjuk h élősködjön az osztrák cégeken.
Az intervenciót végrehajtókat kérném hogy kommunikálják le tisztán ezt a viselkedési mintát, azzal hogy ez a megszokott menetrend és számíthatnak arra hogy itt is kéri majd az ajánló levelet meg hívatkozik a lifeindanger-re csak még x időt fizessenek ki, de közben két kézzel szórja a pénzt, van neki sok:

ezért is ajánlottam fel feljebb hogy jövő hétvége febr első hete, ha addig sem basszák ki, rásegítek az xnet postaládájával és a környéken tájékoztató anyagokat helyezek ki.
amennyiben nincs rá szükség ezek a tervek szűkülnek az eredetiekre, miszerint a gőte utca és a billa közti útvonalat nyomom szét + a hetes szám lakói kapnak szamizdatot.
Erről a másik képről mindig az jut eszemba, hogy ha nem láttam volna, hogy ő szórta szét a pénzét a piócái között, akkor azt hinném, hogy egy csöves, aki épp 20.000-et kapott egy arra járó úrtól.
Minden stimmel, a tekintet, a leépült kinézet és ahogy fogja a pénzt az is.
Ikonikus kép.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Abszolút egyetértek. Szerintem főszabályként a munkahelyeit egyáltalán nem kéne célozni. A screencode és az ebcont pont kivételek, mert az, hogy szólj az üzemeltetőnek mert lyukas a weboldala vagy, hogy az alkalmazottad céges polóban veri a hajléktalant az mennyiben van összhangban a cég értékeivel?
Erre minden normális cég úgy reagálna, hogy valaki tényleg megvizsgálna a pedofil profilját aztán még aznap aláírna egy közös felmondást, kapna 1-2 havi extra fizut, hogy a cég jogilag védve legyen (pedig gyönyörű lenne ahogy a 2000 eurós napidíjú jogász doktor olvasná a 60 euróért készült hivatalos fordításban egy perirat mellékletét: a sodifórum egy kommentje Verschrumpelte Kugeln vagy Öffentlicher Ficker trollégától.). Ha ez nem egy jelentéktelen 20 fős szoftvergányolda lenne akkor esetleg egy sajtóközlemény, hogy nem a cég álláspontját tükrözik az ember már nincs alkalmazásban, részünkről az ügyet lezártuk. De láthatóan sneci már erre rendezkedett be :) Rövid projektmunkákat vállal Linzben...
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Szerinted a Reichl már nincs benne a masnicv-ben?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
az utolsó 7-8 oldal a fontos jelenleg.
forum.sodika.org/index.php?pageNo=8630
Zsanér-gate
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
ez a fasz rögtön leolvasta. még egy kibaszott tesztet sem tud rendesen használni
Ez már az örülhettek?
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Szerző:
technikai_proba
(
x1)
Jan 27, 2022 21:12:32
Válasz
(0)
x1)
Válasz
(0)
nézem a cég arcait, és lehet nem lenne hülyeség vázolni sodi antiszemitizmusát, a mostani endrés dühkitörések mellett nincsenek biztonságban
segítő szándékú troll
Jan 27, 2022 21:14:21
Letiltanák a kommentelést, mint az espresto.
Meg kell adni nekik a lehetőséget, hogy elintézzék a púpost, ahogy ők gondolják - privát levélben. Erre a Screencode és az Ebcont is lépett.
Akkor kell máshogy felhívni a púposra a figyelmet, ha bevédik. Simán lehet, hogy egy fasz hr-es miatt van benn a kis genny és kirúgják, amint megtudják, hogy kicsoda. Fölösleges lejáratni a céget.
A korcs amúgy is azt akarja: ha már kirúgják, akkor ők is szenvedjenek. Ne adjuk meg neki az örömöt.
Jan 27, 2022 21:14:21
ascites
(
x57)
Jan 27, 2022 21:20:29
x57)
Simán lehet, hogy egy fasz hr-es miatt van benn a kis genny és kirúgják, amint megtudják, hogy kicsoda. Fölösleges lejáratni a céget.
Pláne úgy, hogy még próbaidőn van, a cégnek esélye sem volt megismerni a púpost. Ők csak a corporate parazita ártatlan áldozatai. Megvédeni kell őket, nem beléjük rúgni.
Puha Slag
(
x7)
Jan 27, 2022 21:21:18
x7)
Szerintem mehet az Őszinte CV a HR-nek első körben.
vladrl
(
x8)
Jan 27, 2022 21:22:39
x8)
Mondjuk púpfalon nincs 200 lájkjuk sem, ott egy kis trollkodásnak szerintem nem lenne a cégre negatív hatása, csak a púposra, mert úgyis hamar törlik, letiltják.
Hahó
(
x136)
Jan 27, 2022 21:25:44
x136)
Megtaláltátok már sneci gánykódját a cég projektjei között?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Fizetek mindent
(
x1)
Jan 27, 2022 21:26:22
x1)
Mondjuk púpfalon nincs 200 lájkjuk sem, ott egy kis trollkodásnak szerintem nem lenne a cégre negatív hatása, csak a púposra, mert úgyis hamar törlik, letiltják.
Egyetértek.
Délután már valaki odaposztolta az egyik céges poszthoz asszem a jutka verést, egy perc múlva már törölve is volt.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 27, 2022 21:26:47
x37)
Mikor kezdődik a sóhajtozós, nyeldeklős, enyhén deprimált takarítós lájv, Endre? 22:00-kor ugye tudunk indulni?
sittessanyi
(
x7)
Jan 27, 2022 21:27:26
x7)
civilizáltan és okosan is lehet eredmény elérni!
példa:
"Kedves X-net!
Jó látjuk, hogy a leghíresebb magyar _botrány_hős, _botrány_videós nálatok dolgozik és az irodátokból videózik? Wow!
Múltkor azzal került be a hírekbe hogy a lákásán élő egyenes adásban vertek egy idős nőt! Bátrak vagytok hogy alkalmazzátok!
"
ennyi az egész.
példa:
"Kedves X-net!
Jó látjuk, hogy a leghíresebb magyar _botrány_hős, _botrány_videós nálatok dolgozik és az irodátokból videózik? Wow!
Múltkor azzal került be a hírekbe hogy a lákásán élő egyenes adásban vertek egy idős nőt! Bátrak vagytok hogy alkalmazzátok!
"
ennyi az egész.
segítő szándékú troll
Jan 27, 2022 21:27:43
Ha megy egy levél, akkor azzal csinálnak valamit, aminek vagy lesz következménye vagy nem. Erre egy kvázi fellebbezés a facebook és a nyilvános profilok. Ha utóbbival kezdünk, akkor az első kört elveszítjük, mert a social után lezárnak majd és nem fogadják majd be a normális magyarázókártyát (mivel érthető módon védelmi fokozatba kapcsolnak).
Jan 27, 2022 21:27:43
max5enutálnak
(
x47)
Jan 27, 2022 21:28:18
x47)
Ugye, olyan cuki ahogy ott vigyorog a kis testével, mondhatni boldog! Ha odaszarunk, akkor lebiggyedne a kicsi szája és egy szomorú, depis törpe lenne, annál viszont nincs lehangolóbb látvány a világon!
Nem biztos, hogy értelek
vladrl
(
x8)
Jan 27, 2022 21:28:55
x8)
Egyetértek.
A Jutkás gif, náci karlendítés sehogy sem fogja őt bebetonozni, ha ezek miatt nem is basszák ki, a bizalom megrendül. Ezekre nem lehet azt mondani, hogy manipulált képek. (talán a náci karlendítésre, de arra azért érzékenyek, a Jutkás gif viszont tagadhatatlan)
max5enutálnak
(
x47)
Jan 27, 2022 21:29:23
x47)
mondanám, hogy remélem nincs olyan idióta köztünk aki be akarja találni a szerencsétlen törpenövésű csajt, aki senkinek sem ártott, de ismerve pár beteg arcot, vannak kétségeim sajnos.
ha őt kezdi el valaki zaklatni akkor tuti összezár a cég és seggpresto2 lesz a sztoriból
ha őt kezdi el valaki zaklatni akkor tuti összezár a cég és seggpresto2 lesz a sztoriból
Én bízom benne, hogy ebben a közösségben nincsenek ilyen degeneráltak.
linzi fapóleon
(
x8)
Jan 27, 2022 21:29:52
x8)
Legyen így.
Trolléga a tanszék nevében köszönöm az áldozatos munkádat, a következő melócsánál számítunk rád is!
szaroshugyosmuffinbaszo
(
x1)
Jan 27, 2022 21:30:06
x1)
Meg ezek a cégek fel sem tételezik, hogy valaki fullra széthazudja magát egy önéletrajzban, ami terrorral és zsarolással született, maga az ördög írta, emberi vérrel!
Látszik rajtuk (ezen a mostanin), hogy olyan kis happy társaság, próbálnak a munka mellet jól érezni magukat, kajálnak, összejárnak stb. Még csak fel sem tételezik, hogy maga a patás zsidó ördög férkőzött közéjük, azt melengetik a keblükön!
A világ egyik leggonoszabb és aljasabb parazitája meg ilyeneknél érzi jól magát, ahol addig szivolázhatja mások energiáit, anyagi forrásait, amíg el nem sorvadnak! Sodi eddig bármerre járt, csak szenvedést és anyagi károkozást, pusztítást hagyott maga mögött.
Látszik rajtuk (ezen a mostanin), hogy olyan kis happy társaság, próbálnak a munka mellet jól érezni magukat, kajálnak, összejárnak stb. Még csak fel sem tételezik, hogy maga a patás zsidó ördög férkőzött közéjük, azt melengetik a keblükön!
A világ egyik leggonoszabb és aljasabb parazitája meg ilyeneknél érzi jól magát, ahol addig szivolázhatja mások energiáit, anyagi forrásait, amíg el nem sorvadnak! Sodi eddig bármerre járt, csak szenvedést és anyagi károkozást, pusztítást hagyott maga mögött.
vladrl
(
x8)
Jan 27, 2022 21:30:37
x8)
Ebben is látok potenciált, végülis a levelezés egy már bevett szokás, a tapasztalt trolléga/ák elküldi/k és tájékoztatnak a fejleményekről. Ha ez nem jön be, akkor mehet a szőnyegbombázás social medián.
linzi fapóleon
(
x8)
Jan 27, 2022 21:31:58
x8)
Hát izé, az ebcont-nál is az vált be, hogy a jutkaverős meg egyéb videókkal elkezdték spamelni az fb oldalukat.
A privát küldött mailekkel az a baj, hogy simán ignorálhatják is, vagy a Gyagyás kihetyetyézheti azzal, hogy trollok, mert 2006os hős, magyarázókártyák, stb, sikerült már neki egyszer.
Viszont a social médiában mindenki látja, hogy mi folyik, a cégek pedig kényesen vigyáznak a pozitív image-ükre.
Ha úgy látják, hogy csak a Gyagyás kirúgásával szabadulhatnak meg a problémától, akkor ki fogják rúgni.
Szerintem mindkettő módszer hatásos lehet.
A privát küldött mailekkel az a baj, hogy simán ignorálhatják is, vagy a Gyagyás kihetyetyézheti azzal, hogy trollok, mert 2006os hős, magyarázókártyák, stb, sikerült már neki egyszer.
Viszont a social médiában mindenki látja, hogy mi folyik, a cégek pedig kényesen vigyáznak a pozitív image-ükre.
Ha úgy látják, hogy csak a Gyagyás kirúgásával szabadulhatnak meg a problémától, akkor ki fogják rúgni.
Szerintem mindkettő módszer hatásos lehet.
Azt én csináltam, de pont azért volt hatásos mert nem sodi nud képekkel próbálkoztam vagy részeggel stb, hanem egy olyannal ami egy snecológián kívűlinek is elsőre felviszi a pumpáját. Ez a téma lesz a nyerő most is.
linzi fapóleon
(
x8)
Jan 27, 2022 21:32:49
x8)
Nem, az ebcont addigra már kirúgta.
Ha jól dolgozott volna, akkor még most is ott lenne.
Ha jól dolgozott volna, akkor még most is ott lenne.
Kirúgta de szerintem volt annyi kellemetlenség ebből utólag is hogy ez elég lett volna hozzá.
Fizetek mindent
(
x1)
Jan 27, 2022 21:32:58
x1)
Egyébként igen sokat segítene a finomabb tényfeltárási vonalon, ha lennének németül feliratozott videók, legalább a nagyon súlyos böszmeségekről.
- pedofil képek
- jutkaverés+letagadás
- bevallás, hogy a melócsákból kizsarolja a pozitív ajánlást
plusz biztos van még néhány.
Minden mást letagadhat, de a videós bizonyítékokat nem.
- pedofil képek
- jutkaverés+letagadás
- bevallás, hogy a melócsákból kizsarolja a pozitív ajánlást
plusz biztos van még néhány.
Minden mást letagadhat, de a videós bizonyítékokat nem.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 27, 2022 21:33:02
x37)
Népszerűtlen vélemény: szerintem várjuk meg a próbaidő végét az intervencióval. Ha kiteszik, akkor nincs dolgunk a céggel. Ki fogják tenni, hiszen Endre egy utolsó kókler, akit már most felkérdeztek a főnökurak a betanulás miatt.
Ha ez mégsem történne meg, akkor mehet az intervenció okosan. De minden hegyet csak akkor érdemes megmászni, ha már elértünk a lábáig.
Sokkal nagyobbat ütne Recskáson, ha minden külső beavatkozás nélkül kerek-perec az arcába mondanák, hogy kevés vagy ide, kisfiam. Ennél a cégnél erre jó esélye van. Egyből mély vízbe dobták, hiszen senior CV-t villantott nekik. Endre pedig eddig még mindenhol megbukott az első komolyabb code review-n.
Ha ez mégsem történne meg, akkor mehet az intervenció okosan. De minden hegyet csak akkor érdemes megmászni, ha már elértünk a lábáig.
Sokkal nagyobbat ütne Recskáson, ha minden külső beavatkozás nélkül kerek-perec az arcába mondanák, hogy kevés vagy ide, kisfiam. Ennél a cégnél erre jó esélye van. Egyből mély vízbe dobták, hiszen senior CV-t villantott nekik. Endre pedig eddig még mindenhol megbukott az első komolyabb code review-n.
MegintKezded
(
x6)
Jan 27, 2022 21:35:03
x6)
Ha van egy rövid de felös tartalmú magyar szöveg, szivesen segitek a forditasban, hogy ne gugliforditozni kelljen. DC ugyanezen a neven megtalaltok (ha offlinenak mutat akkor is) ;D
Na bumm.
xelioner
Jan 27, 2022 21:35:22
Népszerűtlen vélemény: szerintem várjuk meg a próbaidő végét az intervencióval. Ha kiteszik, akkor nincs dolgunk a céggel. Ki fogják tenni, hiszen Endre egy utolsó kókler, akit már most felkérdeztek a főnökurak a betanulás miatt.
Jan 27, 2022 21:35:22
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 27, 2022 21:36:47
x37)
linzi fapóleon
(
x8)
Jan 27, 2022 21:36:50
x8)
mondanám, hogy remélem nincs olyan idióta köztünk aki be akarja találni a szerencsétlen törpenövésű csajt, aki senkinek sem ártott, de ismerve pár beteg arcot, vannak kétségeim sajnos.
Igen, törpillát hagyjátok békén, simán lehet egy cuki arc.
Fizetek mindent
(
x1)
Jan 27, 2022 21:37:14
x1)
Népszerűtlen vélemény: szerintem várjuk meg a próbaidő végét az intervencióval.
Nem értek egyet.
- Ha megvárjuk, akkor lesz felmondási ideje, fizetéssel, hogy másik melócsát keressen.
- Próbaidő után már nem lehet indoklás nélkül kirúgni, teret hagyunk neki, hogy megint kizsaroljon egy pozitív ajánlást
Puha Slag
(
x7)
Jan 27, 2022 21:37:34
x7)
Pöttyös Makk
Jan 27, 2022 21:38:19
Meddig tart a próbaidő? Úgy nézem akit felvesznek véglgesen azok kapnak saját telefonszámot és emailt. Ha a képet nem is töltik fel, de egy névjegye minden alkalmazottnak van.
Jan 27, 2022 21:38:19
gobesug
(
x30)
Jan 27, 2022 21:38:46
x30)
segítő szándékú troll
Jan 27, 2022 21:39:02
Népszerűtlen vélemény: szerintem várjuk meg a próbaidő végét az intervencióval.
Ha leketyegett a próbaidő, a gyagyás jól jár: nem lehet csak úgy szerződést bontani, bezsarolhatja őket a felmondás formai indokaival és kap 2-3 havi végkielégítést és/vagy állományban tartják. Akkor már inkább előbb, mint később.
Jan 27, 2022 21:39:02
echelon mérnök
Jan 27, 2022 21:39:22
Endre, a legegyszerűbb ha felmondasz. Ezzel nem csak magadat óvod meg pár igen kellemetlen pillanattol de sikeresen ki is basszol a trollokkal.
Jan 27, 2022 21:39:22
Nemfatyle
(
x7)
Jan 27, 2022 21:39:37
x7)
Szerintem jobb lenne próbaidő alatt kirúgatni, mert úgy kevesebb eséllyel kap nagy összegű búcsúküldést. Hadd higgye csak, hogy a munkájával minden a legnagyobb rendben volt, ezzel csak mélyebbre ássa magát
Autismus Maximus
(
x16)
Jan 27, 2022 21:39:39
x16)
Már pedálozik a cégnél erősen:
Aki ezt a profilt üzemelteti, haladéktalanul szarjon sünt, mert konkrétan az egész vacsorámat visszaprüszköltem a tálcára, miközben a térdemet csapkodtam a sikító röhögéstől :DDDD
ascites
(
x57)
Jan 27, 2022 21:39:56
x57)
Meddig tart a próbaidő?
Ausztriában fixen 1 hónap mindenhol.
Puha Slag
(
x7)
Jan 27, 2022 21:40:02
x7)
Gondolnunk kell arra is szerintem, hogy a hitelezői szemében ez a gyakori munkahelyváltás extra kamatokat eredményezhet. Na meg ismét mínuszba megy a hitelkeret.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 27, 2022 21:41:07
x37)
Ausztriában 1 hónap, ha jól tudom.
40_éves_junior
(
x6)
Jan 27, 2022 21:41:34
x6)
próbáltuk már kivárni, sajnos legtöbbször túl türelmesek ezért lejár a próbaidő és akkor ilyen kisajtolt felmondási időkkel meg végkielégítéssel él túl a gyagyás
gobesug
(
x30)
Jan 27, 2022 21:41:58
x30)
fúúú látni akarom már a remegő tikkelő veknit. szerintem már fos részeg.
Andi
(
x13)
Jan 27, 2022 21:42:00
x13)
a korabbi csaját,(lehet ugyanarról a csajról beszélünk) megis alázták, konkrétan van egy videóm ahol ő és egy másik hasonló forma letérdeltették és ráverték.
Az asszonyát nem érdekelheti egy ilyen videó? Mehetne ez a fasz is a híd alá, ahova való.
vladrl
(
x8)
Jan 27, 2022 21:42:02
x8)
Nem szabad, hogy további pénzhez jusson sodi, főleg ne 2-3 hónapnyi havi egy millió fütyihez, mert akkor tovább fogja tudni finanszírozni a retardált haverjainak a programjait. Ha nincs pénze, el fog távolodni tőle mejszike, és szellemi-anyagi válságba kerül a púpos.
Vasaltheréspatkány
Jan 27, 2022 21:42:08
Türelem rózsát terem. Ráadásul akkor tényleg amiatt rúgják ki mert egy balek. Jan 27, 2022 21:42:08
ascites
(
x57)
Jan 27, 2022 21:42:34
x57)
És az AMS-hez fog rohanni az új melócsáig tartó segélykéért, ott meg már amúgy is ferde szemmel néztek rá. Most lenne egy újabb projektmunka...
sittessanyi
(
x7)
Jan 27, 2022 21:43:06
x7)
Nem értek egyet.
+1
nagyon jól érvel a trolléga!
ki kell baszatni próbaidő alatt, egyértelmű! nem hagyhatjuk h élősködjön az osztrák cégeken.
MegintKezded
(
x6)
Jan 27, 2022 21:43:08
x6)
Azért azt szögezzük le, hogy Ausztriában sem ugy megy, hogy ha elbocsájtanak, akkor fixen kapsz bármit is. Simán annyi indokkal is elküldhetnek, minden végkielégités nélkül, hogy bocs, nincs mit csinálni a számodra. :)
Na bumm.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 27, 2022 21:43:11
x37)
Tehát 2 hétről beszélünk a próbaidő végéig kb. Ha valaki nagyon kifinomultan tud trollkodni, az csinálja, de az 1.0-ás facebookot spamelő félretard gurulkák legalább addig üljenek még rá a kezükre, mert nem hiányzik egy újabb válságértekezlet után összezárás.
linzi fapóleon
(
x8)
Jan 27, 2022 21:44:18
x8)
Az intervenciót végrehajtókat kérném hogy kommunikálják le tisztán ezt a viselkedési mintát, azzal hogy ez a megszokott menetrend és számíthatnak arra hogy itt is kéri majd az ajánló levelet meg hívatkozik a lifeindanger-re csak még x időt fizessenek ki, de közben két kézzel szórja a pénzt, van neki sok:

xelioner
Jan 27, 2022 21:45:17
Nem görgettem vissza, valaki, aki jartas, megtudja-e mondani, hogy az Xnet Keriot vagy exchange-t hasznal ?
fullsztek felylesztö
Jan 27, 2022 21:45:17
Egy Vlognéző Gyerek
(
x2)
Jan 27, 2022 21:45:59
x2)
Olyan jó volt pofán önteni ezt a köcsög gecit hogy esküszöm azt kívánom bár mindenki innen megismerhetné az érzést.
Putyputyputy HALLO
SyntaxError
(
x24)
Jan 27, 2022 21:46:07
x24)
Kár, pedig, ha Sodi oltatlan lenne, akkor igény azért lenne rá...:
www.lakmusz.hu/nem-toboroznak-oltatlanokat-begyujto-embervadaszokat-linzben/
www.lakmusz.hu/nem-toboroznak-oltatlanokat-begyujto-embervadaszokat-linzben/
gobesug
(
x30)
Jan 27, 2022 21:46:21
x30)
Tehát 2 hétről beszélünk.
ezért is ajánlottam fel feljebb hogy jövő hétvége febr első hete, ha addig sem basszák ki, rásegítek az xnet postaládájával és a környéken tájékoztató anyagokat helyezek ki.
amennyiben nincs rá szükség ezek a tervek szűkülnek az eredetiekre, miszerint a gőte utca és a billa közti útvonalat nyomom szét + a hetes szám lakói kapnak szamizdatot.
SyntaxError
(
x24)
Jan 27, 2022 21:48:33
x24)
Erről a másik képről mindig az jut eszemba, hogy ha nem láttam volna, hogy ő szórta szét a pénzét a piócái között, akkor azt hinném, hogy egy csöves, aki épp 20.000-et kapott egy arra járó úrtól.
Minden stimmel, a tekintet, a leépült kinézet és ahogy fogja a pénzt az is.
Ikonikus kép.
bolgár jeti
(
x30)
Jan 27, 2022 21:49:47
x30)
Abszolút egyetértek. Szerintem főszabályként a munkahelyeit egyáltalán nem kéne célozni. A screencode és az ebcont pont kivételek, mert az, hogy szólj az üzemeltetőnek mert lyukas a weboldala vagy, hogy az alkalmazottad céges polóban veri a hajléktalant az mennyiben van összhangban a cég értékeivel?
Erre minden normális cég úgy reagálna, hogy valaki tényleg megvizsgálna a pedofil profilját aztán még aznap aláírna egy közös felmondást, kapna 1-2 havi extra fizut, hogy a cég jogilag védve legyen (pedig gyönyörű lenne ahogy a 2000 eurós napidíjú jogász doktor olvasná a 60 euróért készült hivatalos fordításban egy perirat mellékletét: a sodifórum egy kommentje Verschrumpelte Kugeln vagy Öffentlicher Ficker trollégától.). Ha ez nem egy jelentéktelen 20 fős szoftvergányolda lenne akkor esetleg egy sajtóközlemény, hogy nem a cég álláspontját tükrözik az ember már nincs alkalmazásban, részünkről az ügyet lezártuk. De láthatóan sneci már erre rendezkedett be :) Rövid projektmunkákat vállal Linzben...
gobesug
(
x30)
Jan 27, 2022 21:50:21
x30)
live korcs
Andi
(
x13)
Jan 27, 2022 21:50:28
x13)
Van egy karlendítéses képünk is valahol.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Nyomozó Troll
Jan 27, 2022 21:50:46
Van linzi troll, aki szokta követni mostanában a gyagyást? Az is sokat egyértelműsítene.
Hátha azzal is segíthetjük a púpost hogy a lakásból sem mer kimozuldni.
Hátha azzal is segíthetjük a púpost hogy a lakásból sem mer kimozuldni.
Jan 27, 2022 21:50:46
gobesug
(
x30)
Jan 27, 2022 21:50:51
x30)
kisírta magát, tele van takonnyal az arcürege
Hahó
(
x136)
Jan 27, 2022 21:50:52
x136)
Először úgy kell trollkodni, hogy meg kell adni az esélyt a melócsának, hogy a trollok oldalára álljon, és belássák, rossz embert vettek fel. Ha viszont bevédik, akkor a melócsá a trollok ellenségévé válik, és onnantól viseljék a felelősséget a döntésükért.
trashvod
(
x6)
Jan 27, 2022 21:50:57
x6)
Sodi live: trashvod.com/sodimirror
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Jan 27, 2022 21:52:06
x7)
Rongyos 100 néző Endre! Hol vannak a botok? XD
A jó portás csak baszik!
SyntaxError
(
x24)
Jan 27, 2022 21:53:20
x24)
Spoiler: a leveske ki fog borulni.
bolgár jeti
(
x30)
Jan 27, 2022 21:53:51
x30)
Szerinted a Reichl már nincs benne a masnicv-ben?
gobesug
(
x30)
x30)
ez az 'ember' gecire el van keseredve.
jó délutánja lehetett :DDDD
jó délutánja lehetett :DDDD
Kaffka Tiborné
(
x2)
Jan 27, 2022 21:55:09
x2)
Szerintem nagyon nem kell vacilálni, hogy mi legyen a munkahelyével. a Próbaidő végéig a covid elviszi ahogy nézem
max5enutálnak
(
x47)
Jan 27, 2022 21:55:22
x47)
Covidmanó, merre bújkálsz? Gyere elő!
Andi
(
x13)
Jan 27, 2022 21:55:41
x13)
Tegnaphoz képest megjött a bátorsága, de még így sem merte kimondani a rühes kozma nevét.
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Jan 27, 2022 21:55:49
x7)
A live címe: Az emberi tisztességről, az igazságról, és a trollokról
Nem sül le a pofádról a bőr, pedofil? Hogy bírod leírni a tisztesség és igazság szavakat, te két lábon járó aljasság és visszaélés?
le vagy tiltva, kurva anyád
Nem sül le a pofádról a bőr, pedofil? Hogy bírod leírni a tisztesség és igazság szavakat, te két lábon járó aljasság és visszaélés?
Egy Vlognéző Gyerek
(
x2)
Jan 27, 2022 21:56:03
x2)
Megnézve a recskás új videóját nem csodálom, hogy megint 6514 új oldalnyi hozzászólás képződött a fórumon, kérdésem az lenne, meglett a melócsá? evidencia, hogy a vlogjában semmi szóra érdemes sem volt
Putyputyputy HALLO
SyntaxError
(
x24)
Jan 27, 2022 21:56:49
x24)
Jaaaaa.... az nem is leves, hanem tea :D
Mindegy..., akkor az fog kiömleni.
Mindegy..., akkor az fog kiömleni.
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Jan 27, 2022 21:57:07
x7)
Jól látom hogy tálból issza a teát? :D
le vagy tiltva, kurva anyád
vladrl
(
x8)
Jan 27, 2022 21:57:40
x8)
De szexi vagy ma, endrus.
gobesug
(
x30)
Jan 27, 2022 21:57:43
x30)
Megnézve a recskás új videóját nem csodálom, hogy megint 6514 új oldalnyi hozzászólás képződött a fórumon, kérdésem az lenne, meglett a melócsá? evidencia, hogy a vlogjában semmi szóra érdemes sem volt
az utolsó 7-8 oldal a fontos jelenleg.
ascites
(
x57)
Jan 27, 2022 21:57:48
x57)
Covide tesztet csinál.
Andi
(
x13)
Jan 27, 2022 21:58:47
x13)
8630 az oldalszám. Onnan is tudod, hogy meglett, hogy hirtelen eltűnt a korcs.
bolgár jeti
(
x30)
Jan 27, 2022 21:58:56
x30)
forum.sodika.org/index.php?pageNo=8630
Zsanér-gate
max5enutálnak
(
x47)
Jan 27, 2022 21:59:23
x47)
Brutál sárga a szeme alatt. Kurva szopox!
vladrl
(
x8)
Jan 27, 2022 22:00:15
x8)
beledugja kétszer az orrába, meg sem forgatja, nem csoda, hogy nem pozitív a teszt XD
bolgár jeti
(
x30)
Jan 27, 2022 22:00:52
x30)
Miért teszteli magát a pedofil?
Most kapott 2 oltást is, nem?
Most kapott 2 oltást is, nem?
Tápkábel
Jan 27, 2022 22:00:56
Irgalmatlan sargak a szemei midnen féle szögből :D
nemétyeeem
Jan 27, 2022 22:00:56
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 27, 2022 22:01:05
x37)
Csak engem zavar, hogy hetek óta fejjel lefelé van az AKRACING feliratú párna a gamer hokedlin? Ennyire hogy lehet valaki igénytelen?
Kaffka Tiborné
(
x2)
Jan 27, 2022 22:02:00
x2)
Szép tiszta asztal
Egy Vlognéző Gyerek
(
x2)
Jan 27, 2022 22:02:36
x2)
Gobesug, Bolgárjeti NSZKSZ :) basszameg, akkor holnap is telefonozhatok munkahelyen az asztal alatt
Putyputyputy HALLO
Kaffka Tiborné
(
x2)
Jan 27, 2022 22:02:48
x2)
Mindenféle odaszáradt gecimaradék. Mentem okádni
PedoSodák
Jan 27, 2022 22:02:49
Endre, nem azert nem tudtad megbaszni a Tibit, mert kaszabolt fasza van pina neven. Hanem azert, mert egy onmagat megtagado buzi pedofil vagy. Te soha semmit es senkit nem tudnal megbaszni, mert valoszinuleg arra gerjed a beteg agyad, hogy egy twinkboy izombol beletolja a lüktető faszát a terepasztal méretű picsádba. Ilyen nagyon egyszerű ez! :)
Jan 27, 2022 22:02:49
Vasaltheréspatkány
Jan 27, 2022 22:02:54
Irgalmatlan sargak a szemei midnen féle szögből :D
Szétment a mája Jan 27, 2022 22:02:54
bolgár jeti
(
x30)
Jan 27, 2022 22:03:17
x30)
Kicsit takarítani kéne.
A teszt előtt még kezet se mosott...
A teszt előtt még kezet se mosott...
Nemfatyle
(
x7)
Jan 27, 2022 22:03:36
x7)
Napi 2 tesztet csinál :D
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Zsénó
(
x22)
Jan 27, 2022 22:03:43
x22)
Szép tiszta asztal
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 27, 2022 22:04:21
x37)
Napi két tesztet csinál az oltás nélkül szabadon retard :D
BodiTesok
(
x1)
Jan 27, 2022 22:04:25
x1)
De röhögnék ha élőben lenne pozitív * ásít *
Én programozó vagyok, nem rendszergazda!
Kaffka Tiborné
(
x2)
Jan 27, 2022 22:05:10
x2)
Ez a betelefonáló jó volt :DDD
rBali
(
x24)
Jan 27, 2022 22:06:06
x24)
Endre olvasd már el a leírást, 15 perc után tudod csak az eredményt leolvasni a tesztekről. 25 perc után pedig már érvénytelen. De amúgy semmit sem érsz el ezekkel a szar gyorstesztekkel. Covidos vagy.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Púpszászi napelem
(
x13)
Jan 27, 2022 22:06:20
x13)
ilyen asztal mellett én a koronától félnék legkevésbé
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Örülhettek
(
x1)
Jan 27, 2022 22:07:14
x1)
Na gyagyás jól megvártad a negyed órát a teszttel, szerencse, hogy rá van írva, hogy 15percig ne basztasd meg tedd jobbra-balra, és csak utána olvasd le az eredményt :DDDD
böri
GoForIt
Jan 27, 2022 22:07:27
nagyon szomorú a vekni a lájvban
Jan 27, 2022 22:07:27
sodika halálvágya
(
x11)
Jan 27, 2022 22:07:37
x11)
Megtörtnek tűnsz, Gyagya, hol a fölényeskedő harci kedv? Baj van a melóban?
Akármi van, akárhogy, mindenképp
egérszar a konyhapulton
Jan 27, 2022 22:07:59
Xnet? Az micsoda?
Jan 27, 2022 22:07:59
sittessanyi
(
x7)
Jan 27, 2022 22:08:03
x7)
Endre olvasd már el a leírást, 15 perc után tudod csak az eredményt leolvasni a tesztekről. 25 perc után pedig már érvénytelen. De amúgy semmit sem érsz el ezekkel a szar gyorstesztekkel. Covidos vagy.
ez a fasz rögtön leolvasta. még egy kibaszott tesztet sem tud rendesen használni
Hahó
(
x136)
Jan 27, 2022 22:09:06
x136)
Xbox, xnet. Véletlen? Aligha.
Hahó
(