« 8679 8680 8681 8682 8683 8684 8685 8686 8687 8688 »
1733433 komment.

Szerző: SoDI Médiabirodalom Kft Feb 01, 2022 12:24:19
Válasz
(8)
Nagy műshor lesz! Csak ülök majd a gamer székemben Mariot játszva és közben Judit és Merci kétoldalról fogják az ajkaikkal és a nyelvükkel izgatni a péniszemet! Ti meg donételhettek a spriccért és lehet majd szavazni, hogy hova menjen a töltet!
Feb 01, 2022 12:24:19

Szerző: Pietr (Snecológus-pontszám: 5217x2) Feb 01, 2022 12:25:04
Válasz
(1)
Mikor rugatjuk ki a cégtől ahova most interjúzik? Miután felvették vagy még most előtte?
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
Feb 01, 2022 12:25:04

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Feb 01, 2022 12:25:26
Válasz
(6)
SoDI Médiabirodalom Kft
Nagy műshor lesz! Csak ülök majd a gamer székemben Mariot játszva és közben Judit és Merci kétoldalról fogják az ajkaikkal és a nyelvükkel izgatni a péniszemet! Ti meg donételhettek a spriccért és lehet majd szavazni, hogy hova menjen a töltet!

anyádra.
Feb 01, 2022 12:25:26

Szerző: Sodmányovics Endre Feb 01, 2022 12:32:21
Válasz
(0)
Este szuperjó reakcióvideóval elemezem ki, hogy Lengyelország drónokat, rakétavetőket és lőszert ad Ukrajnának!

A helyzet azért különösen érdekes, mivel mi magyarok a lengyelekkel mindig is jóban voltunk, de ez egy oroszok elleni tett! Közben meg az oroszok küldik nekünk a gázt és jóban kellene lenni velük is.

Ne maradjatok le, hajnal 3-kor kezdünk!
Feb 01, 2022 12:32:21

Szerző: Pietr (Snecológus-pontszám: 5217x2) Feb 01, 2022 12:33:13
Válasz
(-3)
Buzi Sodi a Sodi
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
Feb 01, 2022 12:33:13

Szerző: hotyfolt Feb 01, 2022 12:39:01
Válasz
(23)
Az utóbbi napokhoz képest relatív rövid, mindössze 2 órás adással jelentkezett kedvenc koboldunk. Ám annál izgalmasabb volt a műsor, saját(nak vélt) pályáján mosták fel a púpjával recskást. Tartsanak velünk!

Kellemetlenül tellett a délutánja snecinek. Egész nap fórumozott, bizonygatta a trollégáknak hogy igenis menni fog hozzá Mercike.
Férjurát előző nap állítólag mentősök bántalmazták trashvod.com/w/oNhrUMAwwDpmrSKD1zPkKM valószínűleg nem ok nélkül. Trash csopis tényfeltárás: imgur.com/rJbsv8w
Home office-ban töltötte a mai (2022.01.31) napot recskás, nem mintha korábban akadály lett volna neki melócsából a szerelmét követni, de ott lurkolt a 14 órakor indított live-jában. Az újdonsült barátnője ahelyett hogy elindult volna Linzbe inkább Egerben óriáskerekezett Lyutkával. forum.sodika.org/index.php?pageNo=8670 miután elkotyogták a szállást a trollszok sikeresen intézkedtek, hogy megvédjék az egri Arany Oroszlán Motel jó hírnevét. Rekord idő alatt, 10 percen belül lezárult egy lakhatás. Live után egész délután azon loopolt milyen válogatott módokon szabadulna meg a varangytól, ha mégis menne Linzbe (pl sósavban feloldásról ábrándozott forum.sodika.org/?pageNo=8674&highlight=882742#comment-882742 ).
Este ledobta Tibcédesz az atomot. Először Gammer Bandita lájvjában jelent meg recskás, hogy valami nagy dolog történt az elmúlt 10 percben, több nem derült ki. De nem sokra rá Tibor kikotyogta tranyófalon: Lyutkát körözik, amit nagy együttérzések mellett recsi is megosztott púpfalon imgur.com/VPI0GZD trollégák értesülései alapján egy 50 ezres szombathelyi és egy 10 ezer forintos debreceni bírság miatt kellene varangynak bevonulnia.

Tehát ezekkel a fenti előzményekkel indult a lájv.
trashvod.com/w/7z5gWHGoyCaRyyR5nQPFwr
Makknyaló magához képest korán, 10 órakor indította a beharangozott "Náci voltam-e" című lájvját.
Koleszos tésztalevest zabálva jelentkezett be az egymillió fütyis vadászbika
imgur.com/nUNRYwx
Már kezdetektől akadozott a közvetítés
Beismeri hogy a trollok miatt idegeskedett
Videó közben csipogott a Huawei bejelentkezés
Első betelefonáló az identitást váltó Bartucz Retardjani
Lezárult egy támogató
imgur.com/nMAkgpI
imgur.com/DVb3F6X
Következő Telefonáló: Náczi úr, sneci megkapta Benke trolljait is hivatalosan is.
Fábry-féle nácizós poén
"lehet hogy újra kell indítanom a routert"
Panaszkodik a betelefonálókra, nem tudja befejezni a levesét
"kurva trollokok doszoznak"
Ideggörcsöcske, betelefonáló le"idióta fasz"-ozása pipa
Undorító szürcsögések
Facebook profilkép lecserélésre felkérdezés ideggörcsöcske
Azzal trollkodják, hogy nem szólnak bele a telefonba mikor felveszi, kifejezetten ideges asodi
Csipogó Huawei bejelentkezés, végül router újraindítása

És akkor a rendes lájv
trashvod.com/w/5F1sZ4xwgvFmqTUgzuvBim
Ajakszinkronos teknyikai pjobjémák
Ideggörcsöcskék folytatódnak
Telefon ököllel ütlegelése i.ibb.co/kQTdnsy/ezgif-5-bbfd2ef877.gif
Az újdonsült ismerősei meglepődnek rajt hogy régen náci volt * ásít *
Nincs hang trollkodás chaten
Merci téma tabu, csak a náculós témához lehet szólni
Drákói szigor, aki hívja de nem szól bele annak instant tiltás a jutalma
KT: még most is náci vagy. sneci: "inkább a náci oldala mint az agyrém oldala" Nagyon elbeszélnek egymás mellett a betelefonálóval. Sneci szerint a nácik nagyon rendesek voltak, hogy megalapították a nyaralás intézményét. Fórumposzt felkérdezés: Lyutka altatva van azzal hogy ez csak egy poszt, amúgy semmiség.
KT: Hilter hetyetye
Nagyon unalmas 2005-2010, politikai, Csurcsányos hetyetye
Szetey miért a szemkilövetések idején kámingáutolt? Összeszarozta a melegeket ezzel, sneci szerint nem elegáns
Unalmas hetyetyék, Retardjani közben cseten büszke náci imgur.com/gCIxT41
Törött pumpa imgur.com/AaZI8uO
Pélópumpa felkérdezés "Én is tudom hogy mire gondo'...Nem tudom mire gondoltok." gyorsan javította magát. azóta persze nincs ott semmi
Tegnapi imgur.com/So8uaxQ versus mai állapotok imgur.com/btFmsa7
KT: Melócsá felkérdezés, továbbra sem erősíti meg az X-net találatot.
KT: magának miért nem vesz autót? mert nincs jogsija
Lemerül a kamerája a profi streamernek * ásít *
KT: melócsá felkérdezés, van 20 troll account ismerőseként, nyugodtan tilthatja sneci az accjait :DD
KT: pélópumpa lesz-e használva, tiltás
Pszichológiát tanultam, konverziós terápia hetyetye
Chat: LMBTQ-val hogy áll? sneci: Elítéli, mert marxista ideológia * ásít *
KT: fiatal hangú, a 2006-os eseményeket csak könyvben olvasta :D "-Feleséged, mondhatom így? -Mondjuk" "-Te be vagy rúgva, vagy alapjárat ilyen? -Lehet, hogy alapjárat -Mondd azt inkább, hogy be vagy rúgva" Nemek forradalma film hetyetye. Te az agyad vagy, vagy a levágott disznó agya vagy? Tóta W cikk miatt van az egész stream témája. Feldobja, hogy Mercicáék szállásról kidobása is lehetne téma, srác nem megy bele. Melócsáról próbálja kérdezni, de nem enged a gyagya. Szellemi vagy fizikai munka hetyetye.
KT: beköszön, sneci "milyen affektáló hangod van". Nem ismeri fel egy korosodó nő hangját. "Te nő vagy, vagy férfi? nem tudom eldönteni" Pofonfa trolléga frappáns megjegyzése: "Persze a faszcsonkos, Csihar Attila hangú, MMA harcos, büdös-csöves, Tiborként születetett és Tiborként is funkcionáló múzsájánál ez kérdés fel sem merült ebbe a taknyosruhás wannabe náciba." Próbálja ő kérdezni endrét, de ők sem jutnak dűlőre
KT: Lelkésztroll :D Kereszténység felkérdezés. Isten akarata vs MRI vizsgálat. Endre nem keresztény már az első percben :D Ha sneci elfogadja hogy Tibor fellázadt a született neme ellen, akkor ő sem keresztény. "A hitünk titka egy, de nem a szodómia" Mercica férfi vagy nő? Makknyaló szerint mix.
Ezt a vallási témát már Jézus sem bírja imgur.com/JYzDO24
MRI-t loopol a gyagya. Az atya folyamatosan lebassza recskást, hogy nem engedi végigmondani a kérdését. Belebüfög a mikrofonba, ezért szintén jár a lebaszásocska. Zavarban van a gyagya, összevissza nyomkodja a telefont beszélgetés közben. Alig figyel a papra, de legalábbis nem nagyon jut el az agyáig hogy miről is beszél. "jó ég, kivel beszélek én, kutyával?" :DD "-nyugtass meg hogy nem fújtad bele az orrodat a pulóveredbe -menj a picsába" sneci: "-Az most vágod, ha most hazaköltözünk Szegedre házasság oké, mindenféle adókedvezmény oké? -Hát akkor tedd azt, költözz haza! - De viccen kívül adóügyileg annyira jól járok, hogy lehet viccen kívül meglépem" Pap: ott van Toroczkai meg a betyársereg, nagyon jó lesz ha Szeged mellé költözöl. Makknyaló: "Tyirityán Zsolt megértené", "én is Szálasit éltetem, és?" Visszakanyarodunk a kromoszómákhoz és az MRI-hez. Sneci nem ismeri keresztényként a teremtések könyvét. Tiszteletem a lelkész úrnak, ezt a hetyetyét még hallgatni is nagyon rossz. Mózes 1. 27 továbbképzés "Teremté tehát az Isten az embert az ő képére, Isten képére teremté őt: férfiúvá és asszonynyá teremté őket." Nem tudja sneci megállapítani ki mitől férfi és nő.
Tevepata loop. Cseten pinnel egy herepata kommentet i.ibb.co/RStt57P/kaffka.png
Saját bevallása szerint sneci legalább 5 született nőbe belenyúlt, nem tapasztalt különbséget ezek és Tiboré közt.
Lázad Isten akarta ellen Endre. Nemek forradalma film promozás ismét. "oltatlanul szabadon 2 oltással rulez" :DD
Nagy fejvakarászás közben kikandikál egy lila folt a karján i.ibb.co/vVRtcfr/folt2.png
Kétszeres gyorsításon hallgatom, nehezen bírom már. Endre nem képes felfogni a dolgokat amiket mondanak neki.
"Divigél kenés után több hormon van benn mint egy 40es nőben"
"Merci az Tibor, én nem látom őt nőnek"
"-Van egy disznó és benne egy női agy -Remélem ezzel most nem Mercire gondoltál"
"a felhozott szempontok alapján nem vagyok keresztény" ennyit sikerült kicsikarni recskásból
"Véletlenül" kinyomja a papot.
KT: keresztény faszozás, tészta vagy rizs. Merci alatt mi van? Befelé fordított faszt lefetyelt beismerés.
Született vagy mű pina ugyanaz loop. 22 és 42 év közötti nőkben nyúlkált állítása szerint.

Viszlát
Feb 01, 2022 12:39:01

Szerző: púpospúp (Snecológus-pontszám: 4955x2) Feb 01, 2022 12:52:42
Válasz
(6)
Ásó27
Asodi csak más felesleges kütyüket vett hitelre + ismeretleneknek autóra vett fel újabb kölcsönt

asodi csak azért nem vett hitelre TVt, mert elutasították :D
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
Feb 01, 2022 12:52:42

Szerző: buniBanki (Snecológus-pontszám: 5328x2) Feb 01, 2022 12:52:54
Válasz
(2)
A tegnapi vallási témára lehetne linzkvizicióként hivatkozni
Endre egy pedofil!
Feb 01, 2022 12:52:54

Szerző: Kóser Szalonna Feb 01, 2022 12:57:48
Válasz
(3)
hazug szerencsétlen vagy te, sneci, nem keresztény
Feb 01, 2022 12:57:48

Szerző: - Feb 01, 2022 12:59:42
Válasz
(0)
Endre bazdmeg, ez milyen érzés hogy a 2-4 órás livejaidban linkekkel együtt kb 1500 szónyi anyag van? 4 db A4-es oldal. Ez már a híres jobboldali kultúrfölény? Te proli szhar! :DD Eltakarodhatnál a netről a semmitérő műsoroddal.

Egyet azért még árulj el: ma már lesz Márió?
Feb 01, 2022 12:59:42

Szerző: D_Dezső (Snecológus-pontszám: 58687x29) Feb 01, 2022 13:00:51
Válasz
(18)
Csak most dolgozta fel az agyam a tegnap elhangzottakat.

A Gyagyás (újra) coming out-olt.

A padre azt kérdezte tőle, hogy

"Tételezzük fel, egy olyan kormány kerül hatalomra, amit amúgy Sodi óhajtana, és ez a kormány elvenné a jogot Tibitől, hogy női személyi igazolványa legyen. Ebben az esetben búzának tartaná-e magát?"

Szájába kellett rágni még 2-szer a kérdést a figyelem zavaros Gyagyásnak. De a végére kibökte, hogy "ebben az esetben igen búza lenne"

Ergo, a Sodi bevallotta, hogy bár jelenleg hivatalosan nem tartja magát buzinak, de gyakorlatilag az.

De facto homokos, de jure hetero fadászpika a Sodi.
Feb 01, 2022 13:00:51

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) Feb 01, 2022 13:02:57
Válasz
(0)
a mai műsor címe lehetne: Miért nem fatyok se keresztény se heteroszexuális, ellenben balek igen

pisztos segítenének a betelefonálók a tisztázásban
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Feb 01, 2022 13:02:57

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Feb 01, 2022 13:05:49
Válasz
(0)
D_Dezső

Szájába kellett rágni még 2-szer a kérdést a figyelem zavaros Gyagyásnak. De a végére kibökte, hogy "ebben az esetben igen búza lenne"

Ergo, a Sodi bevallotta, hogy bár jelenleg hivatalosan nem tartja magát buzinak, de gyakorlatilag az.

De facto homokos, de jure hetero fadászpika a Sodi.
mi egy pillanatig sem gondoltuk másképp. csőbuzi a fatászbika, bárhonnan nézzük.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Feb 01, 2022 13:05:49

Szerző: daddy_sodi Feb 01, 2022 13:07:37
Válasz
(-1)
broni
anyádra.

itt most akkor trolltámadás érte a trollt?
ezmáraz
Feb 01, 2022 13:07:37

Szerző: Csak egy olvasó (Snecológus-pontszám: 19758x9) Feb 01, 2022 13:12:57
Válasz
(1)
Etymillió fütyis szenyor fejlesztyői fizetés vs. lenézett munka:
"800 ezer nettó alatt alig lehet kamionsofőrt találni"

telex.hu/gazdasag/2022/02/01/gazdasag-fuvarozas-teherszallitas-uzemanyag-ber-fizetes
Feb 01, 2022 13:12:57

Szerző: sittessanyi (Snecológus-pontszám: 14864x7) Feb 01, 2022 13:13:55
Válasz
(0)
grat a padrének, szépen lemosta a púpost!

azt mondjuk halkan jegyyzem meg h az egész keresztényi érvrendszer már önmagában retardlogikára épül, de ahogy a padre újra és újra kelepcébe csalta a gyagyást az eszme formális logikája mentén, az remek volt. példás felkészültség és remek kivitelezés.

Feb 01, 2022 13:13:55

Szerző: vladrl (Snecológus-pontszám: 16745x8) Feb 01, 2022 13:15:06
Válasz
(-1)
Ha a huawei loginnal letiltja 24 orara a probalkozasokat, az a gyagyast erinti barmely modon?
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Feb 01, 2022 13:15:06

Szerző: Karib (Snecológus-pontszám: 20668x10) Feb 01, 2022 13:15:17
Válasz
(46)
Írtam néhány nappal ezelőtt, hogy folyamatban van egy tényfeltárás a melócsá részére.

Szintén írtam már, hogy régi barátom és idézőjeles harcostársam, a féregnyúlvány nicken futó trollegina is közreműködött az ügyben. Igazából ő végezte el a munka nagyobb részét. A dolog ott kezdődött, hogy megkereste Facebookon a cég projektes vezetőjét, Wolfgang Eibnert azzal az ürüggyel, h Endrét keresi és úgy hallotta, náluk dolgozik. Természetesen nem tényfeltáró trollként írt, hanem egy személyes természetű ügy apropóján. Ezt nem részletezném, egyelőre maradjon rejtve sneci előtt, később talán még lehet belőle profitálni. A lényeg, hogy úgy lett alakítva a kontextus és a beszélgetés, hogy sneci agresszív természetére lehetett terelni a témát, innen pedig egyenes út volt a nőverés. Hahó korábbi kérdésére válaszolva tehát, eddig a pontig maximálisan kétirányú kommunikáció zajlott a felek között.

A nőveréshez én készítettem egy rövid, angol nyelvű magyarázó felirattal ellátott videót, amiben három jutkabántalmazási klip van összevágva.

Sajnos olyan durva dolgokat tényleg nem csinált a recskás, ami miatt azonnal kirúgják bárhonnan, vagy csak annyiszor láttam már vágás közben a jeleneteket, hogy kissé érzéketlenné váltam. Mindenesetre ami látható a videón, bőven kimeríti azért a bántalmazás kategóriáját, és ha konkrétan ezért nem is fogják elküldeni a cégtől, hatalmas fekete pontként fog szerepelni a neve mellett.

A videó itt elérhető: drive.google.com/file/d/111XPYSOANqfWxlK-x1XXSHSX_NSV8uag/view vagy drive.google.com/file/d/111XPYSOANqfWxlK-x1XXSHSX_NSV8uag/view?usp=drive

Ez egyúttal a jövőben is kiválóan használható lesz mint tényfeltáró eszköz. Szerintem majd készítek egy nyilvános változatot is, trutyubra, amiben Jutka félmeztelen alsóteste cenzúrázva lesz.

A projektes vezető láttamozta az üzenetet, de nem reagált rá semmit (azóta sem, bár ez teljesen érthető). Mivel nem szerettük volna, ha elsikkad az ügy Wolfgang barátunk miatt, biztosra mentünk. A videó el lett küldve egy angol + német nyelvű kétsoros magyarázattal a másik vezetőnek (Katharina Kloiber), az igazgatónak (Nikolaus Durk), a cég HR-es címére, a cég Insta-oldalára, és számos fejlesztőnek, dolgozónak. Ez már talán kimeríti a spammelés fogalmát, mindenesetre a dolog célt ért, mert snecit felkérdezték. Erről konkrétan kaptunk visszajelzést, tehát szházszházalék.

Az is kiderült, hogy sneci megpróbálja kijátszani az lmbtqstb kártyát (hiszen ez a hely is buzibarát, milyen meglepő). Azzal védekezett, hogy ő együtt van ugyebár Tiborral, aki egy transznemű nő, és hogy lényegében a bántalmazás csak „kapcsolati probléma”, mivel hogy a videón látható személy (Jutka) az előző élettársa, barátja stb. Tibinek. Róla egyébként szintén fel lett világosítva Wolfgang a jutkaverős újságcikkeken keresztül. Sneci tehát ismét hülyének néz mindenkit, de legalább 40 éves korára önazonos lett mint supergay homokláda. Az, hogy kirakták fb-re a kapcsolatban státuszt, elsősorban a cégnek szól, hiszen ezzel akarja bizonyítani recsító a meséjét, ti. hogy együtt van a faszpinással.

Arról, hogy végülis mit lépett / nem lépett a cég, sajnos egyelőre nincs infó. Sneci szerint bevédték őt, „már ő is a csapat része”. Hát, számomra nem túl hihető, de majd meglátjuk. Az viszont tuti, hogy bármi is lesz az ügyből, a cégnél már mindenki tudja, hogy az egyik kolléga nőverő.

A végére még pár szó a kozmás korábbi trollkodásról. Ezt szintén féregnyúlvány és én intéztük. Igazából egy korábbi kép lett elküldve Kozmának, amin sneci kiadja az adatait. Ezeket persze már hónapok óta tudja minden troll, de ez nem zavarta az ősembert. Ezután én troll-össztüzet zúdítottam a bolhás kutyára a lakás- és a nője szexhirderdetéseivel (ezek közül ide is kikerült egy-egy), később pedig nagy értékű szexshopos rendelések, koporsó- és urnavásárlások mentek Kozma telefonszámára és címére, de többségükben sneci nevére. Nehogy elfelejtse a bolhás kutya, hogy sneci miatt kapja az ívet. A terv működött, pár nappal ezelőtt már arról beszélt Kozma, hogy ő végzett az internetes fenyegetőzéssel és keménykedéssel, magyarul megfutamodott. Mondjuk ez nem fog sokáig tartani, őt ismerve, de a kettő állapot között talán behajtott néhány békítő-kompenzáló búcsúküldést a linzi hitelbűnözőtől.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Feb 01, 2022 13:15:17

Szerző: Karib (Snecológus-pontszám: 20668x10) Feb 01, 2022 13:16:52
Válasz
(36)
Ja, még annyi, hogy sneci azóta is betegszabin van. Sem tegnap, sem ma nem volt dolgozni.
Feb 01, 2022 13:16:52

Szerző: vladrl (Snecológus-pontszám: 16745x8) Feb 01, 2022 13:18:51
Válasz
(9)
Endre, orulhetunk?
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Feb 01, 2022 13:18:51

Szerző: Erkelyszimulator (Snecológus-pontszám: 5939x2) Feb 01, 2022 13:23:18
Válasz
(8)
Karib
Ja, még annyi, hogy sneci azóta is betegszabin van. Sem tegnap, sem ma nem volt dolgozni.

Ezek szerint a Gyagyás csatornapatkanykent bujkal, es fogalmazza mar az irulhettek kommentet.

Feb 01, 2022 13:23:18

Szerző: MegintKezded (Snecológus-pontszám: 12350x6) Feb 01, 2022 13:24:57
Válasz
(2)
Karib

Emelem kalapom elöttetek!!
Na bumm.
Feb 01, 2022 13:24:57

Szerző: Kisegítős Snecológus (Snecológus-pontszám: 4207x2) Feb 01, 2022 13:26:04
Válasz
(1)
Karib

NSZKSZ trolléga! Sose fogom felfogni, h az autista kutya hogy lehet annyira retardált, h igazi fekete öves trolloknak írogat, és osztja az infókat....
Hetyetye
Feb 01, 2022 13:26:04

Szerző: mi történik a gőtestrassz Feb 01, 2022 13:26:59
Válasz
(0)
Vajon mire fütyizik épp Endrító? Vagy most agyal azon, hogy miért keresztény ő mégis, hogy legközelebb tudja loop-ban nyomni a visszavágást a református lelkész úrnak?!
Feb 01, 2022 13:26:59

Szerző: - Feb 01, 2022 13:27:08
Válasz
(7)
Karib
Igazából egy korábbi kép lett elküldve Kozmának, amin sneci kiadja az adatait. Ezeket persze már hónapok óta tudja minden troll, de ez nem zavarta az ősembert. Ezután én troll-össztüzet zúdítottam a bolhás kutyára a lakás- és a nője szexhirderdetéseivel (ezek közül ide is kikerült egy-egy), később pedig nagy értékű szexshopos rendelések, koporsó- és urnavásárlások mentek Kozma telefonszámára és címére, de többségükben sneci nevére.

Szép munka, nem lennék az ellenséged.
Feb 01, 2022 13:27:08

Szerző: xelioner Feb 01, 2022 13:30:49
Válasz
(0)
Karib
Írtam néhány nappal ezelőtt, hogy folyamatban van egy tényfeltárás a melócsá részére.

Szintén írtam már, hogy régi barátom és idézőjeles harcostársam, a féregnyúlvány nicken futó trollegina is közreműködött az ügyben. Igazából ő végezte el a munka nagyobb részét. A dolog ott kezdődött, hogy megkereste Facebookon a cég projektes vezetőjét, Wolfgang Eibnert azzal az ürüggyel, h Endrét keresi és úgy hallotta, náluk dolgozik. Természetesen nem tényfeltáró trollként írt, hanem egy személyes természetű ügy apropóján. Ezt nem részletezném, egyelőre maradjon rejtve sneci előtt, később talán még lehet belőle profitálni. A lényeg, hogy úgy lett alakítva a kontextus és a beszélgetés, hogy sneci agresszív természetére lehetett terelni a témát, innen pedig egyenes út volt a nőverés. Hahó korábbi kérdésére válaszolva tehát, eddig a pontig maximálisan kétirányú kommunikáció zajlott a felek között.

A nőveréshez én készítettem egy rövid, angol nyelvű magyarázó felirattal ellátott videót, amiben három jutkabántalmazási klip van összevágva.

Sajnos olyan durva dolgokat tényleg nem csinált a recskás, ami miatt azonnal kirúgják bárhonnan, vagy csak annyiszor láttam már vágás közben a jeleneteket, hogy kissé érzéketlenné váltam. Mindenesetre ami látható a videón, bőven kimeríti azért a bántalmazás kategóriáját, és ha konkrétan ezért nem is fogják elküldeni a cégtől, hatalmas fekete pontként fog szerepelni a neve mellett.

A videó itt elérhető: drive.google.com/file/d/111XPYSOANqfWxlK-x1XXSHSX_NSV8uag/view vagy drive.google.com/file/d/111XPYSOANqfWxlK-x1XXSHSX_NSV8uag/view?usp=drive

Ez egyúttal a jövőben is kiválóan használható lesz mint tényfeltáró eszköz. Szerintem majd készítek egy nyilvános változatot is, trutyubra, amiben Jutka félmeztelen alsóteste cenzúrázva lesz.

A projektes vezető láttamozta az üzenetet, de nem reagált rá semmit (azóta sem, bár ez teljesen érthető). Mivel nem szerettük volna, ha elsikkad az ügy Wolfgang barátunk miatt, biztosra mentünk. A videó el lett küldve egy angol + német nyelvű kétsoros magyarázattal a másik vezetőnek (Katharina Kloiber), az igazgatónak (Nikolaus Durk), a cég HR-es címére, a cég Insta-oldalára, és számos fejlesztőnek, dolgozónak. Ez már talán kimeríti a spammelés fogalmát, mindenesetre a dolog célt ért, mert snecit felkérdezték. Erről konkrétan kaptunk visszajelzést, tehát szházszházalék.

Az is kiderült, hogy sneci megpróbálja kijátszani az lmbtqstb kártyát (hiszen ez a hely is buzibarát, milyen meglepő). Azzal védekezett, hogy ő együtt van ugyebár Tiborral, aki egy transznemű nő, és hogy lényegében a bántalmazás csak „kapcsolati probléma”, mivel hogy a videón látható személy (Jutka) az előző élettársa, barátja stb. Tibinek. Róla egyébként szintén fel lett világosítva Wolfgang a jutkaverős újságcikkeken keresztül. Sneci tehát ismét hülyének néz mindenkit, de legalább 40 éves korára önazonos lett mint supergay homokláda. Az, hogy kirakták fb-re a kapcsolatban státuszt, elsősorban a cégnek szól, hiszen ezzel akarja bizonyítani recsító a meséjét, ti. hogy együtt van a faszpinással.

Arról, hogy végülis mit lépett / nem lépett a cég, sajnos egyelőre nincs infó. Sneci szerint bevédték őt, „már ő is a csapat része”. Hát, számomra nem túl hihető, de majd meglátjuk. Az viszont tuti, hogy bármi is lesz az ügyből, a cégnél már mindenki tudja, hogy az egyik kolléga nőverő.

A végére még pár szó a kozmás korábbi trollkodásról. Ezt szintén féregnyúlvány és én intéztük. Igazából egy korábbi kép lett elküldve Kozmának, amin sneci kiadja az adatait. Ezeket persze már hónapok óta tudja minden troll, de ez nem zavarta az ősembert. Ezután én troll-össztüzet zúdítottam a bolhás kutyára a lakás- és a nője szexhirderdetéseivel (ezek közül ide is kikerült egy-egy), később pedig nagy értékű szexshopos rendelések, koporsó- és urnavásárlások mentek Kozma telefonszámára és címére, de többségükben sneci nevére. Nehogy elfelejtse a bolhás kutya, hogy sneci miatt kapja az ívet. A terv működött, pár nappal ezelőtt már arról beszélt Kozma, hogy ő végzett az internetes fenyegetőzéssel és keménykedéssel, magyarul megfutamodott. Mondjuk ez nem fog sokáig tartani, őt ismerve, de a kettő állapot között talán behajtott néhány békítő-kompenzáló búcsúküldést a linzi hitelbűnözőtől.

huu gecc :D
fullsztek felylesztö
Feb 01, 2022 13:30:49

Szerző: Zegernye (Snecológus-pontszám: 4598x2) Feb 01, 2022 13:31:36
Válasz
(3)
Karib

*pajesz simi*

Jár egy sör!
Sodi, légy szíves, utald az árát Karibnak, megdolgozott érte!
hoty... hotyhotyhoty...
Feb 01, 2022 13:31:36

Szerző: féregnyulvány (Snecológus-pontszám: 15472x7) Feb 01, 2022 13:31:47
Válasz
(4)
örülhetünk végre gyagyás?
Feb 01, 2022 13:31:47

Szerző: Andi (Snecológus-pontszám: 26941x13) Feb 01, 2022 13:33:52
Válasz
(5)
Karib

A cégnek szóló kapcsolati státuszban biztos voltam, Jutka nyugalma volt rá a legjobb bizonyíték, csak arra nem válaszolt soha a gyagyás, hogy mennyibe került ez neki. Érdekes, hogy ebben a történetben Mercit nem zavarja hogy mit szólnak ehhez a szponzorai, vagy küldött a legnagyobb verebeknek egy körüzenetet, hogy nagyon kellett neki egy autó.
Királyok vagytok. Márknak kellene még egy behajtás miatt aggódó üzi, hogy ezen a fronton se unatkozzon a Sodi.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Feb 01, 2022 13:33:52

Szerző: Kóser Szalonna Feb 01, 2022 13:35:57
Válasz
(2)
Szép munka volt Karib, emelem a kipám.

A fasznyaligátor próbaideje mikor is járna le?
Feb 01, 2022 13:35:57

Szerző: púp-orr-sérv-fogász (Snecológus-pontszám: 14774x7) Feb 01, 2022 13:36:16
Válasz
(0)
A főnökurakat a nőverésen kívül az üzleti titoktartásáról és bekamuzott tudásáról is fel kéne világosítani:
Endre minden munkahelyi feladatát kiposztolja erre a nyilvános forumra lásd, a mydate-es forrás.
Büszkén vállalja, hogy kamuCV-t küldözget, hogy több országban van illetékessége, és a speciális külsejű munkatársán röhög.
|__o__|
Feb 01, 2022 13:36:16

Szerző: Érdeklődő (Snecológus-pontszám: 12099x6) Feb 01, 2022 13:37:21
Válasz
(2)
Endre, mivel most már boldog párkapcsolatban élsz, tilos többet kiverned Csinibaba Fannykah, vagy ki a faszom pornójára.

AZONNAL töröld a TrashVod-ról letöltött filmeket a másik tranyóról, csak és kizárólag Tibor faszpinájára gondolva nyúlhatsz magadhoz!
Feb 01, 2022 13:37:21

Szerző: féregnyulvány (Snecológus-pontszám: 15472x7) Feb 01, 2022 13:38:07
Válasz
(1)
Kóser Szalonna
Szép munka volt Karib, emelem a kipám.

A fasznyaligátor próbaideje mikor is járna le?

ebben a hónapban, nem?
Feb 01, 2022 13:38:07

Szerző: rBali (Snecológus-pontszám: 49426x24) Feb 01, 2022 13:40:12
Válasz
(3)
Csütörtök óta meg van törve a gyagyás, retteg és egyetlen szalmaszálként imádkozik azért, hogy legalább a férfi szerelme, Tibor ott legyen vele és támogassa a bajban. Nagyon közel lehetünk az összeomláshoz, egy zavarodott, önmagát kontrollálni nem tudó bolondként pörög a fején az interneten.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Feb 01, 2022 13:40:12

Szerző: Magyarország rémálma (Snecológus-pontszám: 14366x7) Feb 01, 2022 13:41:03
Válasz
(3)
:DDDD hatalmas torpedó, nszksz!
hehe
Feb 01, 2022 13:41:03

Szerző: Nonbinary Gayfish Feb 01, 2022 13:42:17
Válasz
(3)
Arra kell rá menni ami egy cégnek fontos ilyenkor. A megítélésre. Fel kell hívni a figyelmet,hogy nagy nyilvánosság előtt rendszeresen osztja meg a dolgait kvázi ő egy közszereplő Magyarországon és elég sokan nézik stb stb. Az ilyen szélsőséges emberek alkalmazása nem vet jó fényt a cég megítélésére. A tegnapi videóban is hangzottak el náci dolgok azt is ki lehet vágni a Tóta w poszt is mehet majd. Pár üvöltés kapálozás tablett ütögetést is oda lehet mellé tenni,hogy az agresszivitás igazolva legyen több ízben is.
Feb 01, 2022 13:42:17

Szerző: Nemfatyle (Snecológus-pontszám: 15765x7) Feb 01, 2022 13:47:59
Válasz
(7)
Karib

Bevédték, mit a Screencode-nál :)
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Feb 01, 2022 13:47:59

Szerző: echelon mérnök Feb 01, 2022 13:49:05
Válasz
(7)
Karib

Az is kiderült, hogy sneci megpróbálja kijátszani az lmbtqstb kártyát (hiszen ez a hely is buzibarát, milyen meglepő). Azzal védekezett, hogy ő együtt van ugyebár Tiborral, aki egy transznemű nő, és hogy lényegében a bántalmazás csak „kapcsolati probléma”, mivel hogy a videón látható személy (Jutka) az előző élettársa, barátja stb. Tibinek.

Na ha ebből nem lesz örök első hely a halállistán akkor semmiből! Szép munka zsidó! Ripszekt!

Mi a fasz Endre, te marxisták mögé bújva játszod a meleg náci szerepét a Műsorban? Hát milyen Médiatermék vagy te baszod?
Feb 01, 2022 13:49:05

Szerző: féregnyulvány (Snecológus-pontszám: 15472x7) Feb 01, 2022 13:51:40
Válasz
(4)
Nemfatyle
Bevédték, mit a Screencode-nál :)

Aggodalomra semmi ok, még az éven öngyi lesz, ha Tibor otthagyja vagy elsem megy és akkor a melócsá köré épített betonozást sem kell lerombolni.
Endre, könnyíts a munkánkon
reméljük a legjobbakat!
Feb 01, 2022 13:51:40

Szerző: habos babafos (Snecológus-pontszám: 6232x3) Feb 01, 2022 13:54:49
Válasz
(4)
Púpos szerintem egyetértesz te is azzal, hogy aki megszegi a tízparancsolatot az nem keresztény.

Na már most tudom, hogy fejből nem tudod egyiket sem éppen ezért az egyik pontot bemásolom ide neked:

"Felebarátod házastársát ne kívánd!"

Na már most ha megnézed azt a videot láthatod, hogy Tibi már házas:

youtu.be/iAaVVK_FmPA?t=1200

(Erről árulkodnak a házassági gyűrűk)

Ebből következik, hogy akármilyen női agya van Tibornak (pr) te bizony egy házasság törő vagy. Ez hogy fér össze a keresztény nézeteiddel gyagyás?
Ezt nyjem értyem
Feb 01, 2022 13:54:49

Szerző: sörösterv (Snecológus-pontszám: 8265x4) Feb 01, 2022 13:55:12
Válasz
(1)
Ha ezek után az a munkahely be fogja védeni azt a nőverő púpost, meg is érdemlik a faszerdőt mindenféle irányból.
Kisebb pitiáner dolgokért is repülnek emberek a munkahelyeikről, az ilyen durva jelenetekért meg minimum hogy KI KELL RÚGJÁK.

féregnyulvány, Karib, NSZKSZ a munkátokat!
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Feb 01, 2022 13:55:12

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) Feb 01, 2022 13:55:30
Válasz
(0)
Kurva anyád Endre hogy összesodikázod az elembutikosokat is!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Feb 01, 2022 13:55:30

Szerző: Púpszászi napelem (Snecológus-pontszám: 26251x13) Feb 01, 2022 13:56:12
Válasz
(1)
Nohát Endre, hát cicád sincsen akkor? Csak vágy rá, ment rá pár búcsúküldés azért hogy a cégnél TALÁN ne basszanak ki mert egy mocskos buzi vagy? De legalább már a kollégák előtt felvállalod, tessék itt is szépen kiírni, szabadulj meg a buzidémontól!
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Feb 01, 2022 13:56:12

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272095x136) Feb 01, 2022 13:56:45
Válasz
(10)
a könnyem is kicsordul a meghatottságtól az ilyen szép trollkodások láttán. szép munka, zsidó!
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Feb 01, 2022 13:56:45

Szerző: Kóser Szalonna Feb 01, 2022 13:57:13
Válasz
(0)
Buzeráns Sodi, lesz holnap cicabújás?
Feb 01, 2022 13:57:13

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Feb 01, 2022 14:07:16
Válasz
(1)
gyagyás rohadtul el van tévedve a faszerdőben, mert a cicát csak az érdekei hajtják, de utálja snecit, mint a szart. hatalmas rábaszás lesz gyagyásnak az egész cicázás. gatyája nem marad a végére, csak a hatalmas adósság. már most kontrollálatlan dühkitörései vannak, önmaga ellen fog fordulni, aminek gyászos vége lesz.
Feb 01, 2022 14:07:16

Szerző: Mercica Feb 01, 2022 14:07:20
Válasz
(0)
Lebuktunk pedó, ideje elmondani hogy soha többé nem megyek hozzád
Feb 01, 2022 14:07:20

Szerző: Nemfatyle (Snecológus-pontszám: 15765x7) Feb 01, 2022 14:07:57
Válasz
(7)
adott egy dolgozó, aki

- Szarul végzi a munkáját
- Betegszabikat vesz ki a próbaideje alatt, mert "fáradt" volt reggel, de azért szaunázni ettől függetlenül el tud menni, meg több órás élő adásokat is képes nyomni utána
- Egy vállalhatatlan nőverő, aki nem riad vissza attól se, hogy céglogós ruhában égesse magát az interneten
- Az ostoba elszólásaival elárulja a melócsája nevét

Mégis milyen idióta cég tartana meg egy ilyet?
Feb 01, 2022 14:07:57

Szerző: - Feb 01, 2022 14:10:33
Válasz
(1)
Nemfatyle
adott egy dolgozó, aki

- Szarul végzi a munkáját
- Betegszabikat vesz ki a próbaideje alatt, mert "fáradt" volt reggel, de azért szaunázni ettől függetlenül el tud menni, meg több órás élő adásokat is képes nyomni utána
- Egy vállalhatatlan nőverő, aki nem riad vissza attól se, hogy céglogós ruhában égesse magát az interneten
- Az ostoba elszólásaival elárulja a melócsája nevét

Mégis milyen idióta cég tartana meg egy ilyet?

Igen, esetleg a céget még fel lehetne világosítani arról, hogy a betegszabadsága alatt miket művel, ha nem történt meg.
Feb 01, 2022 14:10:33

Szerző: daddy_sodi Feb 01, 2022 14:12:06
Válasz
(1)
Karib

Nem minden hős visel köpenyt!
ezmáraz
Feb 01, 2022 14:12:06

Szerző: sarokülőgarnitúra Feb 01, 2022 14:13:22
Válasz
(22)
Véletlen lenne, hogy az X-Net-nél hétvége óta nyitottak két új állást? Erős a gyanúm, hogy okkal.
Feb 01, 2022 14:13:22

Szerző: balek (Snecológus-pontszám: 20272x10) Feb 01, 2022 14:14:45
Válasz
(26)
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Feb 01, 2022 14:14:45

Szerző: Nemfatyle (Snecológus-pontszám: 15765x7) Feb 01, 2022 14:16:19
Válasz
(1)
sarokülőgarnitúra
Véletlen lenne, hogy az X-Net-nél hétvége óta nyitottak két új állást? Erős a gyanúm, hogy okkal.

Az csak dísznek van ott :))
Feb 01, 2022 14:16:19

Szerző: Szhivárványos Buzigurtni (Snecológus-pontszám: 4354x2) Feb 01, 2022 14:16:28
Válasz
(2)
Karib

Az is kiderült, hogy sneci megpróbálja kijátszani az lmbtqstb kártyát (hiszen ez a hely is buzibarát, milyen meglepő). Azzal védekezett, hogy ő együtt van ugyebár Tiborral, aki egy transznemű nő, és hogy lényegében a bántalmazás csak „kapcsolati probléma”, mivel hogy a videón látható személy (Jutka) az előző élettársa, barátja stb.

Endre, te utolsó, mocskos, angolnázó féreg szardarab. Hányok tőled. Minden irányodba érkező gyűlöletet megérdemelsz. Sőt, kezdem azt hinni, hogy túl keveset kap a kátrányos rosszindulattal és gonoszsággal teli púpod.
kikmakukk!?
Feb 01, 2022 14:16:28

Szerző: Kóser Szalonna Feb 01, 2022 14:20:48
Válasz
(3)
xray
gyagyás rohadtul el van tévedve a faszerdőben, mert a cicát csak az érdekei hajtják, de utálja snecit, mint a szart. hatalmas rábaszás lesz gyagyásnak az egész cicázás. gatyája nem marad a végére, csak a hatalmas adósság. már most kontrollálatlan dühkitörései vannak, önmaga ellen fog fordulni, aminek gyászos vége lesz.

Sodi egyetlen szerencséje, hogy képtelen az önreflexióra, ezért nem hiszem, hogy megölné magát, inkább egyre gyorsuló önpusztító spirál várható. Én arra vagyok kíváncsi, hogy lesz-e újszászi macskaólas vagy bécsi RGL-es csövezös epizód a blahás finálé elött.
Feb 01, 2022 14:20:48

Szerző: - Feb 01, 2022 14:25:56
Válasz
(1)
Karib

Biztos infó, hogy betegszabin van és nem home office-ban dolgozik hivatalosan?

Ha ugyanis biztosan betegszabin van, és nyelvtanilag sem dolgozik home office-ban, akkor hazudott, esélyesen azért, mert valami kínos munkahelyi sztorit akar elfedni vele.
Feb 01, 2022 14:25:56

Szerző: tyodika Feb 01, 2022 14:33:14
Válasz
(0)
Minden egyes támadás bebetonozás az AMS-hez.
Feb 01, 2022 14:33:14

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) Feb 01, 2022 14:35:12
Válasz
(2)
Karib

hát azért dehogy nem csinált durva dolgokat. inkább az utóbbira tippelek, egyszerűen hozzászoktál recskás bűneihez.

ő hívta őket magához és a verést/fojtogatást gondolta pedagógiai módszerként megoldásnak. akkor és ott azt kellett volna mondania, hogy most akkor mindketten eltakarodtok a bús picsába, ha ennyi tisztelettel vagytok a vendéglátótok felé. nőt nem ütünk meg, akkor sem ha gyagyás vagy és egy nálad picivel erősebb 50 éves mentális sérült varanggyal harcolsz
Feb 01, 2022 14:35:12

Szerző: pupszi (Snecológus-pontszám: 3332x1) Feb 01, 2022 14:36:40
Válasz
(1)
-

Ha ugyanis biztosan betegszabin van, és nyelvtanilag sem dolgozik home office-ban, akkor hazudott, esélyesen azért, mert valami kínos munkahelyi sztorit akar elfedni vele.

Talan az OKG-t erdekelne, hogy sick leave alatt indokolatlanul elhagyta a lakasat. ( igen, ezt kulfoldon rohadt szigoruan veszik ).
Valamint az, hogy alkoholfogyasztassal hatraltatja a gyogyulast.

[quote]
behavior on sick leave
During sick leave, you must follow the doctor's orders. These include e.g. e.g.:

observance of bed rest when prescribed.
observing the curfew times noted on the sick note. The going-out times are intended, among other things, for visits to the doctor, appointments for therapies and essential purchases (e.g. groceries).
taking the medication as prescribed by the doctor.

Refrain from anything that hinders or delays recovery. Rules for sick leave are in themedical order. In the event of violations, sanctions are possible, which can go as far as the cancellation of sick pay .
[/quote]

forras: www.gesundheitskasse.at/cdscontent/?contentid=10007.828045

Na meló, csá.
segits sodinak CV-t kuldeni es tenyfeltarni https://s2-melocsa.pupszasz.com
Feb 01, 2022 14:36:40

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) Feb 01, 2022 14:37:42
Válasz
(1)
ja hogy amire külsősként is azt mondod vállalhatatlan... hát nem tudom, 2 ilyen utolsó alkesz csövessel mutatkozni szerintem alapból cinkes 1 millió fütyis programozóként :DD
Feb 01, 2022 14:37:42

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) Feb 01, 2022 14:39:42
Válasz
(2)
Gobesug most hétvégén megy Linzi szafarira? Németes kollégák gyárthatnának magyarázókártyákat, talán egy lakhatás lezárul. Főleg ha max a holnapi nap felkerekedik Mercica recskáshoz *pr*
Feb 01, 2022 14:39:42

Szerző: sörösterv (Snecológus-pontszám: 8265x4) Feb 01, 2022 14:46:01
Válasz
(20)
Tegnapi és a mai napra
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Feb 01, 2022 14:46:01

Szerző: Nemfatyle (Snecológus-pontszám: 15765x7) Feb 01, 2022 14:48:36
Válasz
(2)
Valaki a gyagyás superstraight korszakából rakosgat be screenshotokat a púpfalra, nagyon röhögök :D
Feb 01, 2022 14:48:36

Szerző: Karib (Snecológus-pontszám: 20668x10) Feb 01, 2022 14:49:56
Válasz
(9)
-

Ezt az infót kaptuk. Egyébként én is felfigyeltem rá, hogy HO-t mondott valamelyik adásban. Ha igazunk van, akkor szimplán annyi most a stresszecske körülötte, hogy munka helyett is a faszpina jár az eszében. A külvilág felé viszont azt kommunikálja, hogy minden a legnagyobb rendben. Nem lenne szokatlan tőle.

Viszont ma már elvileg dolgozik (nyelvtanilag).
Feb 01, 2022 14:49:56

Szerző: féregnyulvány (Snecológus-pontszám: 15472x7) Feb 01, 2022 14:56:36
Válasz
(3)
Karib
Ezt az infót kaptuk. Egyébként én is felfigyeltem rá, hogy HO-t mondott valamelyik adásban. Ha igazunk van, akkor szimplán annyi most a stresszecske körülötte, hogy munka helyett is a faszpina jár az eszében. A külvilág felé viszont azt kommunikálja, hogy minden a legnagyobb rendben. Nem lenne szokatlan tőle.

Viszont ma már elvileg dolgozik (nyelvtanilag).

az, hogy dolgozik e ma tenylegesen nemtudhatjuk, allitasa szerint igen
allitasa szerint sokminden van, pl azis hogy nembuzi.
Feb 01, 2022 14:56:36

Szerző: Púpszászi napelem (Snecológus-pontszám: 26251x13) Feb 01, 2022 14:58:30
Válasz
(0)
-

Főszabály szerint asodi mindig hazudik
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Feb 01, 2022 14:58:30

Szerző: Kóser Szalonna Feb 01, 2022 15:02:05
Válasz
(0)
féregnyulvány
az, hogy dolgozik e ma tenylegesen nemtudhatjuk, allitasa szerint igen
allitasa szerint sokminden van, pl azis hogy nembuzi.

Tegnap kvázi elismerte, hogy nem feltétlenül nembuzi, hahó!
Feb 01, 2022 15:02:05

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Feb 01, 2022 15:02:45
Válasz
(4)
Fincsi krémet főztél ASODInak, gratulálok! Erre lesz a hab a tortán az, hogy lófaszhoz se ért, és messziről lerí róla, hogy alkoholista. Nem sokáig fogják marasztalni szerintem... xDDD
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Feb 01, 2022 15:02:45

Szerző: Hafré (Snecológus-pontszám: 19221x9) Feb 01, 2022 15:06:15
Válasz
(1)
Nem lehet mondani, hogy a producerek lazsálnak. Eddig egy kókler náci volt, mostmár kókler alkoholista buzi náci. Évröl évre bonyolódik a cselekmény.
lépek ki mert hülyék vagytok
Feb 01, 2022 15:06:15

Szerző: Kéthetes sprint Feb 01, 2022 15:08:26
Válasz
(12)
Gyagyás, már megint úgy hivatkoznak rád, mint egy értelmiségire. oh, wait...

www.facebook.com/story.php?story_fbid=347786117350471&id=100063572557604

Feb 01, 2022 15:08:26

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Feb 01, 2022 15:21:42
Válasz
(10)
Tehát akkor jól értem, hogy Sneci a tényfeltárásra azzal védekezett, hogy "engem azért bántanak a trollok, mert LMBTQ vagyok, együtt élek egy tranyóval, ők pedig buziellenesek"? Ez gyomorforgató konkrétan, hogy a Szetey-montázsos vérnáci, buzigyógyító tüntetéses nyomorék szar védőpajzsként húzza magára az általa megvetett ideológiát.
Feb 01, 2022 15:21:42

Szerző: Karib (Snecológus-pontszám: 20668x10) Feb 01, 2022 15:24:58
Válasz
(14)
töppedt buzigolyók
Tehát akkor jól értem, hogy Sneci a tényfeltárásra azzal védekezett, hogy "engem azért bántanak a trollok, mert LMBTQ vagyok, együtt élek egy tranyóval, ők pedig buziellenesek"? Ez gyomorforgató konkrétan, hogy a Szetey-montázsos vérnáci, buzigyógyító tüntetéses nyomorék szar védőpajzsként húzza magára az általa megvetett ideológiát.

A védekezés fő csapásvonala, hogy minden kapcsolatban van probléma és veszekedés, a felvételeken magánéleti dolgok láthatóak stb. De igen, másodsorban kőkeményen lmbtqstb védőernyőt húz fel a feje fölé a fatászpika.
Feb 01, 2022 15:24:58

Szerző: Mercicuska Micuska Feb 01, 2022 15:29:21
Válasz
(5)
Megyek Endrém! De jön Jutka is, körözik! Segítenünk kell neki!
Feb 01, 2022 15:29:21

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272095x136) Feb 01, 2022 15:33:12
Válasz
(7)
sarokülőgarnitúra

nagyon nevetnék ha lenne összefüggés.
Feb 01, 2022 15:33:12

Szerző: fonatkoszás Feb 01, 2022 15:35:48
Válasz
(2)
Kéthetes sprint
Gyagyás, már megint úgy hivatkoznak rád, mint egy értelmiségire. oh, wait...

facebook.com/story.php?story_fbid=347786117350471&id=100063572557604

Molnár F Árpáddal, Busák Alival lenne ez csak igazán teljes
Nemzeti hős vok, jah.
Feb 01, 2022 15:35:48

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Feb 01, 2022 15:39:19
Válasz
(1)
értelmiség, aki egy könyvet sem olvasott, szóval egy zseni.
Feb 01, 2022 15:39:19

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Feb 01, 2022 15:42:45
Válasz
(6)
Erősen kétlem, hogy ez a tényfeltárás növelte Endre ázsióját a cégnél. Lehet, hogy hivatalosan azt mondják neki, hogy persze, Endre, nincs semmi probléma, ez a te magánügyed, de a háta mögött már készítik a satut, amibe majd beleszorítják a faszát. Akkor néznek el ilyen kis köztörvényes botlásocskákat, ha valakinek a valakije vagy, vagy te viszed a hátadon az egész szart a szaktudásoddal. Tehát Endre nagyon helyesen fosik a kirúgástól, mert az törvényszerűen jönni fog. Mostantól kurvára figyelni fogják minden rezdülését, ő pedig csak akkor tud megmaradni bárhol is, ha a radar alatt tud lébecolni.
Feb 01, 2022 15:42:45

Szerző: nszksz Feb 01, 2022 15:43:53
Válasz
(10)
Mikor erkezik a cica?

Szo-szo-szórakoznak a nézők
Feb 01, 2022 15:43:53

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 115895x57) Feb 01, 2022 15:44:04
Válasz
(1)
Karib
A védekezés fő csapásvonala, hogy minden kapcsolatban van probléma és veszekedés, a felvételeken magánéleti dolgok láthatóak stb. De igen, másodsorban kőkeményen lmbtqstb védőernyőt húz fel a feje fölé a fatászpika.

Vagyis Tibor joggal tartja magáénak a púpos fél vagyonát, hiszen a faszpinája nélkül a korcsnak nem lenne mivel védekeznie a munkáltatójánál. Ha nem rúgják ki, az egy tranyónak köszönhető.

Nem mintha az jó védekezés lenne, hogy azért lájvolta több alkalommal, ahogy egy mentális sérült nőt ver, gyaláz, mert az az aktuális cicája ex-partnere volt.
Feb 01, 2022 15:44:04

Szerző: max5enutálnak (Snecológus-pontszám: 95969x47) Feb 01, 2022 15:44:31
Válasz
(1)
De most tényleg, endre. Te azt hiszed, hogy innen nem rúgnak ki?
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Feb 01, 2022 15:44:31

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Feb 01, 2022 15:45:16
Válasz
(2)
Az külön mókás lenne, hogy egy törpét alkalmazó, magát "safe space"-ként megjelenítő, LMBTQ-barát liberális cég simán szemet hunyna egy bántalmazás fölött csak azért, mert az "kapcsolaton belül" történik. Endrének ezt mondták, aha, csak valószínűleg nem ez a tuti. A nagy ügyfél már megrendelte a jegyeket és csomagol, nem sokára indul.
Feb 01, 2022 15:45:16

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272095x136) Feb 01, 2022 15:48:04
Válasz
(5)
ascites
Vagyis Tibor joggal tartja magáénak a púpos fél vagyonát, hiszen a faszpinája nélkül a korcsnak nem lenne mivel védekeznie a munkáltatójánál. Ha nem rúgják ki, az egy tranyónak köszönhető.

Nem mintha az jó védekezés lenne, hogy azért lájvolta több alkalommal, ahogy egy mentális sérült nőt ver, gyaláz, mert az az aktuális cicája ex-partnere volt.

mondjuk az egy jó trollkodás lenne, ha egy álfaszpinás írni az x-netnek, hogy csuldigung, úgy hallottam, egy púpos pedofil úgy hivatkozik rám mint a barátnőjére, még álprofilt is gyártott a fb-ra kapcsolati státusz bizonyítására, már feljelentettem a magyar rendőrségen zaklatásért, az élettársam pedig súlyos testi sértésért, ne higgyék egy szavát sem, fiderzén.
Feb 01, 2022 15:48:04

Szerző: Zegernye (Snecológus-pontszám: 4598x2) Feb 01, 2022 15:49:22
Válasz
(0)
max5enutálnak
De most tényleg, endre. Te azt hiszed, hogy innen nem rúgnak ki?

helyesen:
De most tényleg, endre. Te azt hiszed, hogy nem rúgnak ki bárhonnan?
hoty... hotyhotyhoty...
Feb 01, 2022 15:49:22

Szerző: Tibcica Feb 01, 2022 15:52:53
Válasz
(1)
nszksz
Mikor erkezik a cica?

Jövő héten. Addig utalj! WU-n ahogy megbeszéltük!
Feb 01, 2022 15:52:53

Szerző: NINCSSEMMID Feb 01, 2022 15:52:57
Válasz
(0)
Jól hallottam hogy Depi Dezső kopogott?

Endre szerintem nyiss ajtót :)
Feb 01, 2022 15:52:57

Szerző: xelioner Feb 01, 2022 15:53:16
Válasz
(0)
nszksz
Mikor erkezik a cica?

Na jo, ezen behugyoztam
fullsztek felylesztö
Feb 01, 2022 15:53:16

Szerző: trollexcel Feb 01, 2022 15:56:00
Válasz
(6)
xelioner
Na jo, ezen behugyoztam

Lebuktál Tibi, hogy ezen a nicken írogatsz!
Feb 01, 2022 15:56:00

Szerző: Andi (Snecológus-pontszám: 26941x13) Feb 01, 2022 16:04:06
Válasz
(1)
Az alkoholizmusa egyértelmű és a drogvásárlásról is vannak beismerések, ez is érdekelheti a céget, ha már a buzivonalon bevédték. "Hadd legyen egy kicsit Tony Montana a cicus."

trashvod.com/w/rjBoqURan72XCphGi41en3?start=33m7s

Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Feb 01, 2022 16:04:06

Szerző: max5enutálnak (Snecológus-pontszám: 95969x47) Feb 01, 2022 16:04:24
Válasz
(0)
Hahó
mondjuk az egy jó trollkodás lenne, ha egy álfaszpinás írni az x-netnek, hogy csuldigung, úgy hallottam, egy púpos pedofil úgy hivatkozik rám mint a barátnőjére, még álprofilt is gyártott a fb-ra kapcsolati státusz bizonyítására, már feljelentettem a magyar rendőrségen zaklatásért, az élettársam pedig súlyos testi sértésért, ne higgyék egy szavát sem, fiderzén.

Csatolmánykényt mehetne az útlevele, vagy személyije, hogy ez nem kamu! :D
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Feb 01, 2022 16:04:24

Szerző: - Feb 01, 2022 16:06:21
Válasz
(3)
töppedt buzigolyók
Az külön mókás lenne, hogy egy törpét alkalmazó, magát "safe space"-ként megjelenítő, LMBTQ-barát liberális cég simán szemet hunyna egy bántalmazás fölött csak azért, mert az "kapcsolaton belül" történik. Endrének ezt mondták, aha, csak valószínűleg nem ez a tuti. A nagy ügyfél már megrendelte a jegyeket és csomagol, nem sokára indul.

Az, hogy kapcsolaton belül történt, súlyosító és nem enyhítő körülmény (morális és jogi értelemben is). Csak a recskás egy buta pszichopata, aki se nem tud eleget a világról ahhoz, hogy ezt tudja, se nincs érzelmi intelligenciája, amivel kikövetkeztethetné.

A cég attól függően, hogy egészen pontosan mi és milyen formában jutott el hozzájuk (pl. mennyit néztek meg a videóból), és milyen a döntéshozók morális pozíciója (sajnos nem ritka az olyan férfi, főleg vezető beosztásban, aki szerint a nő verve jó, csak van annyi eszük, hogy nem mondják el hangosan) fog lépni, de ahogy fentebb írták, azt most már az egész cég tudja, hogy a recskás nőverő.

Ha nem vették be mindenféle fenntartás nélkül az "ártatlanul bullyznak, minden hazugság" mesét, márpedig ha tényleg úgy felkérdezték, hogy a recskás mentsége annyi volt, hogy ő egy buzi és senkinek sincs köze a kapcsolati erőszakához, akkor egy gonosz, és felelőtlen vezetés is minimum balhésnak tartja mostanra, aki rossz hírét keltheti a cégnek és feszültségeket kelthet belül. Erre jön, hogy feltehetőleg a munkája finoman szólva sem megfelelő.

Summa summarum, a recskás repülni fog, ha valami csoda folytán nem a próbaidő vége előtt, akkor is 1-2 hónapon belül.
Feb 01, 2022 16:06:21

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Feb 01, 2022 16:12:19
Válasz
(4)
Az első code review után fog repülni. Azaz pénteken. Juhúúúú!!!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Feb 01, 2022 16:12:19

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272095x136) Feb 01, 2022 16:18:04
Válasz
(3)
nekem egyébként az a gyanúm, hogy az x-netnél, a tényfeltárás hatására felhúzták a szemöldöküket, összeültek, aztán úgy döntöttek, hogy lehet csak trollkodják szegény jobb sorsra érdemes fiatalembert, várjuk meg amíg letelik a próbaidő, és akkor döntsünk a munkája és a tényfeltárás alapján.

tehát jó esetben az várható, mint az ebcontnál. szar a munkája és a még munkán kívüli zavaros ügyei is vannak, inkább váljunk meg tőle, nem éri meg a havi bruttó 4000 eurt + munkáltatói terheket, mert hasznot nem nagyon hajt.

ez csak akkor lehet máshogy, ha lerakott az asztalra valami értékelhető teljesítményt.
Feb 01, 2022 16:18:04

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272095x136) Feb 01, 2022 16:20:03
Válasz
(1)
nyilvános faszkiverő
Az első code review után fog repülni. Azaz pénteken. Juhúúúú!!!

nem volt már egy code review?
Feb 01, 2022 16:20:03

Szerző: Hodász András Feb 01, 2022 16:21:30
Válasz
(22)
Zsénó
Nagy pacsi a lelkésztrollnak. Zseniálisan osztja az álkeresztény Gyagyást.

Örülök, hogy tetszett a kis műsor. Egyházunk sok kritikát kap azért, mert nem vagyunk elég lazák, fiatalosak. Ezen próbálok változtatni, a fiatalokat foglalkoztató műsorokban is megnyilvánulni. Ha nevettek rajta, legalább jól szórakoztok, de hátha vannak, akik kicsit mélyebben is elgondolkodnak.
Megsúgom, vannak még sneciológusok magasabb rangban is az Egyházunknál, köztük kék nickneves is.
Na gyóntatás, csá!
Feb 01, 2022 16:21:30

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Feb 01, 2022 16:26:46
Válasz
(2)
Feb 01, 2022 16:26:46

Szerző: cucksodi (Snecológus-pontszám: 6749x3) Feb 01, 2022 16:29:21
Válasz
(5)
Hodász András
Örülök, hogy tetszett a kis műsor. Egyházunk sok kritikát kap azért, mert nem vagyunk elég lazák, fiatalosak. Ezen próbálok változtatni, a fiatalokat foglalkoztató műsorokban is megnyilvánulni. Ha nevettek rajta, legalább jól szórakoztok, de hátha vannak, akik kicsit mélyebben is elgondolkodnak.
Megsúgom, vannak még sneciológusok magasabb rangban is az Egyházunknál, köztük kék nickneves is.
Na gyóntatás, csá!

Én is nagyon jól szórakoztam a teológia órán, kár hogy a gyagyás idióta közbe ugatásai megzavarták. Megmondom őszintén nem nagyon érdeklődtem a vallásiránt, de ez kicsit felkeltette az érdeklődésemet. Jó az irány igy tovább
puskapoj
Feb 01, 2022 16:29:21

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Feb 01, 2022 16:39:26
Válasz
(3)
kedves andrás, én szivesen leszek inkvizítór ön mellett, az úr nagyobb dicsöségére.porrrá leszünk!!!!!!!!!!!!!!!!
Feb 01, 2022 16:39:26

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) Feb 01, 2022 16:46:35
Válasz
(1)
Porondra gyagya! Ott van már a cejelmed?
Feb 01, 2022 16:46:35

Szerző: Trash csoportos haver (Snecológus-pontszám: 38869x19) Feb 01, 2022 16:50:18
Válasz
(1)
sarokülőgarnitúra

Öreg hiba.
Mert hamarosan nagy ügyfél fog távozni a cégtől és az újonnan felvetteket mind elküldik.
Feb 01, 2022 16:50:18

Szerző: bolgár jeti (Snecológus-pontszám: 60136x30) Feb 01, 2022 17:08:28
Válasz
(2)
Hodász András

Tudjuk, broni meg Schwezoff Dávid másodállásban
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Feb 01, 2022 17:08:28
« 8679 8680 8681 8682 8683 8684 8685 8686 8687 8688 »
1733433 komment.

54 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™