Én ezen őszintén elgondolkoztam.
Technikai problémája nincs a dolognak.
De:
- Lenne valódi TrollMozgalom?
- Mennyi szennyet tud elviselni még az emberi agy?
- Endre kicsinálásának nem menne a kárára?
- Megismételhető dolog a ez az egész?
- Ilyesi;
Meg jo, hogy ma munkanap van es Endre meg csak a masodik sornel jar!
A munka nem megoldás.
Rögzítette valaki? Melyik a csatornája? Volt bármi érdemi infó?
Nagyon meghatottad :D Hátha idén ő lesz az év apukája,erre pont annyi esély van mondjuk mint hogy Merci és Sodi nyárön összeházasodik és a brazil bér anya gyerekét felnevelik.
kovacs attila
Régóta figyelem én is, kb amikor a Napiszarnak őrjöngve pár napot adott és az anyja katonai bíróságos kamu kapcsolata kicsinálja őket lol
Komoly faszerdőt lehetne telepíteni Sümegre, nyelvi akadálya sem lenne semminek, boltok, iskolák értesítése bármiről a közelben, de többen laknak elérhető közelségben is ott, mint Linzben, szórólapozások, tényfeltárások is könnyebben mennének.
Ezt a komoly szaktudást és rutint amit a púposon megszerzett a fórum ráborítani erre a kártékony féregre... Neki valóban nagyobb a szégyenérzete és ügyel a látszatra. Erős megpróbáltatásokon esne át. A helyi fiatalok már kikezdték, dörömbölnek a rendőnyön live közben, most a kapuját baszták szét teljesen be sem lehet zárni, nem lehet olyan nagy pofájú mint amikor emeletesben lakott. De a kutyája tabu lehetne.
De:
- Megismételhető dolog ez az egész?
- Ilyesi;
Ezekre szerinted lehet egzakt választ kapni? Puding próbája blabla.
Mindenki azt pusztít, akit akar.
Herby egy ritka visszataszító féreg, nem értem, hogy még hogy nem döngölte földbe teljesen és véglegesen senki.
Snecin tudok röhögni, Herbyt meg csak simán gyűlölöm. Zárójel bezárva.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Gondolkodnom kell még rajta.
Ha van rá igény akkor egy rövid technikai próba után abszolult vállalható a dolog, ha csak nem megy Endre ügyének rovására.
Itt? Mindenki.
Mifaaaaaaaaaaaan
A mozgalom szerintem már létezik ami a Sneci köré alakult. El lehetne viselni, mert vicces lenne ahogy fellendül a sümegi feljenetésipar :D Semmi nem megismételhető pont ugyanúgy, de valami biztos kisülne belőle. Az itt megszerzett rutin biztosan hasznosulna.
A Csicskatelt pl sikerült eltakarítani, igaz kellett hozzá egy bírósági ügy amibe majdnem bele keverték és nagyon beszart. Segítettem én is bent, hogy annyira összerújgák a port a szereplők.
Szerintem Endre túlél mint a mesebeli csótány az atom után. :/
Mondom technikailag mehet nem kérdés.
De kérdés, hogy ez a Tanszék rovására menne-e?
Ha és amennyiben nem: akkor nosza hajrá nyomassuk minden rendelkezésre áll, csak egy kis technikai próba kell hozzá.
Ha és amennyiben igen: felejtsük el.
SoDInak mennie kell.
UI:
Pedofil b+, szabadlábon b+, stb b+ !!!!!
Hahó!
A Sodiverzum nyomába biztosan sosem érhetne, azért nem egy kaliber a kettő, viszont én nem is támasztanék ezzel szemben ekkora elvárásokat, egészen más "trollkodás" vezet nála célra. Endrével szemben Herbert élete nyitott könyv, tudjuk, hogy hol lakik, tudjuk, hogy merre mászkál, de a bökkenő ott van, hogy őt az IRL intervenciók valóban bebetonozzák, mivel tovább tudja általuk erősíteni a közös ellenségképet, és elő tudja adni a szegény áldott jó embert, akit mindenki csak indokolatlanul bánt. A saját terepén kell legyőzni, ez pedig az online tér, csak ott lehet megfogni, mert az a mindene, számára egy olyan hely az interneten, ahol vele foglalkoznak, de nem tud moderálni, maga a rémálom. A faszi gyakori kérdéseken is rá szokott keresni a saját nevére, aztán küldi is oda a felszopóit, hogy védjék meg.
Nem tudom, hogy lenne-e belőle mozgalom, azt sem, hogy ki mennyi szennyet bír, de nem is a snecológusok dolga őt leszedni a radarról, én is párhuzamosan követem ezt a két aljadékot.
hehe
A Csicskatelt pl sikerült eltakarítani, igaz kellett hozzá egy bírósági ügy amibe majdnem bele keverték és nagyon beszart. Segítettem én is bent, hogy annyira összerújgák a port a szereplők.
erről tudsz irni egy kicsit hosszabban?
tudom hogy ő is a saját képzelt világában élő(sködő) szaréletű a présházban de az eltűnése kimaradt
NSZKSZ
le vagy tiltva, kurva anyád
nem akarok nagyon offolni, de erről meg csak annyit, hogy az egyik legirritálóbb számomra, mint állatbarát embernek, hogy azt a kutyát is erre használja fel, gyakorlatilag a kamerának szereti, viszont többször tett rá utalást, hogy már nagyon unja, hogy gondoskodnia kell róla, illetve azt is megjegyezte egy videóban, hogy szerinte az az állat még a patkánymérget is megenné, ha bedobnák neki.
Na most, ha én imádom a kutyámat, és tudom, hogy ilyen kurva sokan nem szeretnek, akkor pláne nem jutna eszembe ilyeneket mondani, na de elnézést, beszéljük ezt meg azon a fórumon, ha megvalósul :)
hehe
Volt a pécsi tűzoltó, aki egyébként nem érdemelte meg, hogy basztatták ezek a koldusok. Normális körülmények között élő, dolgozó ember. Aztán összeálltak a ingyenélő kéregetők, hogy kikezdjék őt, Filmkiller, Popóboy, Csicskatel és már a tököm tudja kik, de Popóboy és Csicskatel voltak a főszereplők bent. A pécsi tűzoltó egy idő után úgy gondolta, hogy nem hadakozik tovább online ezekkel, hanem jogi útra tereli a dolgot, fogadott egy ügyvédet és korrekten végig vitte az ügyet. Az lett a vége, a fiatal cigánylányokra gerjedő Popóboy - akinek 1 perc munkaviszonya sem volt soha - beszopta és az apjának tejelnie kellett a tűzoltó srác felé pár száz ezret. A Csicskatel koldusként nagyon be volt szarva, hogy ő is alperes lesz, azonnal behúzta fülét - farkát és a per után kis idő elteltével a trolljai ráhatásával - akik a legmélyebb depressziója közben is azt tanácsolták neki nagyon helyesen, hogy kösse fel magát - törölte az undorító kéregető csatornáját.
Azóta hozzáment a nyíltan biszex barátnőjéhez feleségül, a Lunk Biszexterhez és egy senkit nem érdeklő csatornára töltögeti fel a régi videót, valamit ha jól emlékszem gameplayezik az összetákolt présházban. Kb így ennyi, már régen volt.
Gondolkoznom kell rajta.
Nem ismerem ennyire részleten a köcsögöt.
Zsidók vagytok.
Még egy dolog, amit nem árt figyelembe venni. Ezt az embert nem olyanok veszik körül, mint Endrét, tehát vannak azért ott intelligensebb formák is, akik nem akkora barmok, csak szociálisan mondjuk kirekesztettek ilyen vagy olyan okok miatt, talán még jagelló is van egy köztük, szóval nem lehet félvállról venni, mert tényleg szekta jellegű a dolog, istenítik ezt a fasz, kb. mindent meg is tesznek érte, intézkednek helyette. Nem azt mondom, hogy be kell tőlük szarni, illetve biztos vagyok benne, hogy tudod, hogy mit csinálsz, csak a margóra jegyzem meg, nem szabad lebecsülni azért őket, mert ők biztosan intéznek felesleges köröket, ha tudnak valakiről.
hehe
blakevlog, aki már rendőr?
legjobb
majd megiszik 2-3 redbullt, ugyis rakapott mostanság, neg kávét párat es lassab tényleg meghal
Nem hiszem, hogy volna olyan szerencsénk
Van ideje nappal is aludni, 7 perc elég neki naponta a munkakeresèsre :)
Ez csak arra volt jó hogy elsodikázza a tagos videót amit vasárnapra ígért.
Dolgozom az ügyön, estére kibányászom az adatot, vizualizálni már egyszerű lesz. Na meló, csá.
Az tény, hogy nem olyan sírvaröhögősen idióta, mint az originalvekni. De roppant kártékony. Szóval intervenció szükséges lenne.
Egyrészt bicskanyitogató, hogy összevissza hazudozik, és közben brutálisan őszintének hazudja magát. Illetve, hogy érzelmi fogyatékosokat gyűjt maga köré. akik a megélhetését biztosítják, miközben azt hiszik, hogy ő a képzeletbeli barátjuk.
A hét másoik felében megtudom lesni van egy kis BAU pikkdatáskodás éppen, de az lemegy a sprintben.
Mellesleg 13 éves kiscsajjal ment korcsolyázni, amikor eltaknyolt, illetve most a 15 éves kiscsaj seggében gyönyörködik. Persze csak vicc, amit a kiscsaj anyja ért. Az egyetlen szerencséjük ezeknek a csajsziknak, hogy cselekvőképtelen kábé.
"mit tudnék én beszélgetni egy huszonéves korú sráccal" kijelentés után elment korcsolyázni vele és ecsetelte mennyire megérti őt a kislány.
A kommentekben meg már mondták, hogy jó barátnője lesz a Petinek :')
Ez ety fosh!
Mi volt? Törölték
Iligyek vagytok.
De ha már eleget offoltunk a koldus miatt.
Púpos,Fullfing és a nemcigány Audi.
Elvileg ugyanaz a kocsi. Én csak a márka hasonlóság miatt dobtam fel, mint elborult ötlet, hisz a valóság mindig durvább.
A hétvégén nagy csend volt. Mennyire lenne reális, hogy belett számítva?
Ez ety fosh!
pentekre volt igerve a behajtás az "emberekkel"
valszeg gejjjzus volt a behajto HA tenyleg a markcigany kocsija ez
de mint irtam, ez echte ugyanaz.
Pár hete röhögtünk azon, hogy 2030ig kell törleszteni a cigánynak havi 8ezer forinttal. Most meg már csak úgy lemond a kocsijáról?
Szerintem ez így ebben a formában lehetetlen. Vagy másik kocsi vagy van valami az ügyben amit még nem ismerünk és a végén kiderül, hogy Márk megint lehúzta valamivel asodit és nem csak odaadta a kocsit...
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
"..Akik látták, Langleyt udvarias, eszénél levő emberként írták le, de azt azért hozzátették, hogy biztosan nincs ki mind a négy kereke. Az is egyértelmű volt, hogy Langley minden áron meg akarja védeni a testvérét.."
SoDI! Te kit akarsz megmenteni?! Endrét?!
A soditol kapott autót visszaadja sodinak és le van tudva az összes tartozása. win-win
Lehet megzsarolta a púpos. Nem hiába van külön mappája a barna szemű fiúról.
Ez ety fosh!
Ejjől effetleg lenne fideo?
Tyak aszért, mert tyeretnyém tyatolni a fejjelentéshesz.
:-))
Szerintem fogj össze Zseryvel, az ő scrapere kinyomja neked a timestampeket, esetleg a trashvod is tudhat ilyet, és csak bele kell csatornázni egy highcharts-ba vagy valami hasonlóba. Gondolom Zsery is örülne, ha valami újdonságot láthatna, és kitehetné az oldalára is.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
De Márkot eddig sem érdekelte a tartozás...
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.

vaty majd ezis elmarad mert fájadt a sodi
akkor tizenegyig ráérünk, addig biztos nem lesz semmi, mert a sodi mindig hazudik
hoty... hotyhotyhoty...
vaty majd ezis elmarad mert fájadt a sodi Tagos videó volt már, vagy el lett sodikázva?
szerintem fullfing elég kevés a miskolci brigádhoz, nem tudom elképzelni, hogy beszarnának tőle
hehe
a minden heten vasarnap beigert szarsagbol osszvissz 1 osregi videot rakott fel ami trashvodra egybol felkerult, azota semmi..
ellett sodikazva szokas szerint
:DDD valakinek esetleg kéznél van az a kép, ahol a recskás arca egy 2kg-os veknire van montírozva?
hehe
telegramszos pakkba is mehetne
Majd ha lest Ticcs is…
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Szerintem ez nem photoshop.
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
:DDDDDDDDD nszksz! imádom, most el is mentem!
hehe
Igen. De szerintem még mindig tűzoltó csak nem vonulós, hanem a központban van a rendőrökkel. Ezért is gúnyolták diszpécsernek.
Te perverz, szexuális devianciáidat ne oszd meg :D
hoty... hotyhotyhoty...
Amúgy téynleg segítség lenne ha meglennének a timestampek.
Ha nincs akkor is megoldható, mert a sodikereso.info solr-jából kilehet szedni a kívánt értékeket, csak át kell indexelnem az egészet.
Ilyeneket lehet belőle gyártani: solr.apache.org/guide/8_8/visualization.html
De ha jobban beleondolok lehetne állandóan frissülőre is csinálni.
Elsőre átugorattam, de így jobban megnéztem a linzbe autózós videót, mert tényleg rohadt egyformák az audik. Az egy A6. Így, hogy közben kiderült autónepper a Géza, gyanásnak kellett volna lennie, hogy nem tudja nézői kérdésre az autó típusát :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
addigra biztos kijön a heti tagos rittenhouse flokk is
le vagy tiltva, kurva anyád
Teslát
trashfan911
Feb 08, 2022 00:28:56
Na benkénél eltört a mécses,rájött hogy egy alkoholista..
kovacs attila
Feb 08, 2022 00:28:56
BigDataTroll
Feb 08, 2022 00:30:02
Én nagyon régóta aktív trollja vagyok, ha fogalmazhatok így, és a sokéves megfigyelés után azt gondolom, hogy ennek a féregnek az lenne a legnagyobb találat, ha nyílna egy fórum neki, úgy, mint a recskásnak, amit nem tud moderálni, plusz egy herbertpédia. Sodihoz képest neki még bőven van szégyenérzete és rettentően ügyel rá, hogy a körülötte lévő kis szektában lehetőleg minél kevesebb ember számára váljon világossá, hogy egy számító aljas élősködő.
Egyy mai videójában például azt tanácsolta egy pánikbeteg srácnak, aki levelet írt neki, hogy nem szégyen a xanax, 5 perc alatt felírják, szedje néhány évig, aztán minden rendben lesz.
Egyy mai videójában például azt tanácsolta egy pánikbeteg srácnak, aki levelet írt neki, hogy nem szégyen a xanax, 5 perc alatt felírják, szedje néhány évig, aztán minden rendben lesz.
De:
- Ilyesi;
Feb 08, 2022 00:30:02
Sneider Cilián
Feb 08, 2022 00:42:03
Konkrétan elment a kedvem hogy többet nézzem Feb 08, 2022 00:42:03
miskolcigány
(
x5)
Feb 08, 2022 00:44:29
x5)
Meg jo, hogy ma munkanap van es Endre meg csak a masodik sornel jar!
SARS-CoV-2
Feb 08, 2022 00:45:40
Konkrétan elment a kedvem hogy többet nézzem
Rögzítette valaki? Melyik a csatornája? Volt bármi érdemi infó?
Feb 08, 2022 00:45:40
trashfan911
Feb 08, 2022 00:45:45
Konkrétan elment a kedvem hogy többet nézzem
Nagyon meghatottad :D Hátha idén ő lesz az év apukája,erre pont annyi esély van mondjuk mint hogy Merci és Sodi nyárön összeházasodik és a brazil bér anya gyerekét felnevelik.
Feb 08, 2022 00:45:45
Sneider Cilián
Feb 08, 2022 00:47:44
Tudom jól, de egy próbát hátha megért Feb 08, 2022 00:47:44
Callahan
Feb 08, 2022 01:08:22
Én nagyon régóta aktív trollja vagyok, ha fogalmazhatok így, és a sokéves megfigyelés után azt gondolom, hogy ennek a féregnek az lenne a legnagyobb találat, ha nyílna egy fórum neki, úgy, mint a recskásnak, amit nem tud moderálni, plusz egy herbertpédia. Sodihoz képest neki még bőven van szégyenérzete és rettentően ügyel rá, hogy a körülötte lévő kis szektában lehetőleg minél kevesebb ember számára váljon világossá, hogy egy számító aljas élősködő.
Régóta figyelem én is, kb amikor a Napiszarnak őrjöngve pár napot adott és az anyja katonai bíróságos kamu kapcsolata kicsinálja őket lol
Komoly faszerdőt lehetne telepíteni Sümegre, nyelvi akadálya sem lenne semminek, boltok, iskolák értesítése bármiről a közelben, de többen laknak elérhető közelségben is ott, mint Linzben, szórólapozások, tényfeltárások is könnyebben mennének.
Ezt a komoly szaktudást és rutint amit a púposon megszerzett a fórum ráborítani erre a kártékony féregre... Neki valóban nagyobb a szégyenérzete és ügyel a látszatra. Erős megpróbáltatásokon esne át. A helyi fiatalok már kikezdték, dörömbölnek a rendőnyön live közben, most a kapuját baszták szét teljesen be sem lehet zárni, nem lehet olyan nagy pofájú mint amikor emeletesben lakott. De a kutyája tabu lehetne.
Feb 08, 2022 01:08:22
BigDataTroll
Feb 08, 2022 01:09:59
De:
- Ilyesi;
Feb 08, 2022 01:09:59
sodika halálvágya
(
x11)
Feb 08, 2022 01:14:40
x11)
De:
- Ilyesi;
De:
- Ilyesi;
Herby egy ritka visszataszító féreg, nem értem, hogy még hogy nem döngölte földbe teljesen és véglegesen senki.
BigDataTroll
Feb 08, 2022 01:19:05
Gondolkodnom kell még rajta.
Ha van rá igény akkor egy rövid technikai próba után abszolult vállalható a dolog, ha csak nem megy Endre ügyének rovására.
Feb 08, 2022 01:19:05
vladrl
(
x8)
Feb 08, 2022 01:19:22
x8)
Egyébként Csinibaba Fannika, akire a recskás szokott recskázni, is a fiatalokat szereti. Most láttam trash csoportban, hogy 13-14 éves csajt ujjazott a buszon :D Itt tényleg mindenki pedofil?
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Ásó27
(
x68)
Feb 08, 2022 01:21:37
x68)
Itt tényleg mindenki pedofil?
Itt? Mindenki.
Callahan
Feb 08, 2022 01:21:45
De:
- Ilyesi;
De:
- Ilyesi;
A mozgalom szerintem már létezik ami a Sneci köré alakult. El lehetne viselni, mert vicces lenne ahogy fellendül a sümegi feljenetésipar :D Semmi nem megismételhető pont ugyanúgy, de valami biztos kisülne belőle. Az itt megszerzett rutin biztosan hasznosulna.
Feb 08, 2022 01:21:45
Ásó27
(
x68)
Feb 08, 2022 01:22:51
x68)
Ne csináljátok, féltékeny lesz a sodi.
Mifaaaaaaaaaaaan
vladrl
(
x8)
Feb 08, 2022 01:24:16
x8)
Ha sodinak vége lesz, kell majd valami új, úgyhogy nyomassátok ezt, majd biztos sokan átnézünk. Nincs már sok hátra a púposnak :D
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
sodika halálvágya
(
x11)
Feb 08, 2022 01:27:41
x11)
Ezt a helyet Gyagya bicskanyitogató létezése szülte, sok ember egymásra talált ebben. Lehet, h nem véletlen, h Herbynek nem lett ilyen. A trollbirodalmak születése organikus folyamat.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
BigDataTroll
Feb 08, 2022 01:32:28
Ha sodinak vége lesz, kell majd valami új, úgyhogy nyomassátok ezt, majd biztos sokan átnézünk. Nincs már sok hátra a púposnak :D
Szerintem Endre túlél mint a mesebeli csótány az atom után. :/
Mondom technikailag mehet nem kérdés.
De kérdés, hogy ez a Tanszék rovására menne-e?
Ha és amennyiben nem: akkor nosza hajrá nyomassuk minden rendelkezésre áll, csak egy kis technikai próba kell hozzá.
Ha és amennyiben igen: felejtsük el.
SoDInak mennie kell.
UI:
Pedofil b+, szabadlábon b+, stb b+ !!!!!
Hahó!
Feb 08, 2022 01:32:28
Magyarország rémálma
(
x7)
Feb 08, 2022 01:34:48
x7)
De:
- Ilyesi;
De:
- Ilyesi;
A Sodiverzum nyomába biztosan sosem érhetne, azért nem egy kaliber a kettő, viszont én nem is támasztanék ezzel szemben ekkora elvárásokat, egészen más "trollkodás" vezet nála célra. Endrével szemben Herbert élete nyitott könyv, tudjuk, hogy hol lakik, tudjuk, hogy merre mászkál, de a bökkenő ott van, hogy őt az IRL intervenciók valóban bebetonozzák, mivel tovább tudja általuk erősíteni a közös ellenségképet, és elő tudja adni a szegény áldott jó embert, akit mindenki csak indokolatlanul bánt. A saját terepén kell legyőzni, ez pedig az online tér, csak ott lehet megfogni, mert az a mindene, számára egy olyan hely az interneten, ahol vele foglalkoznak, de nem tud moderálni, maga a rémálom. A faszi gyakori kérdéseken is rá szokott keresni a saját nevére, aztán küldi is oda a felszopóit, hogy védjék meg.
Nem tudom, hogy lenne-e belőle mozgalom, azt sem, hogy ki mennyi szennyet bír, de nem is a snecológusok dolga őt leszedni a radarról, én is párhuzamosan követem ezt a két aljadékot.
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Feb 08, 2022 01:35:33
x7)
tudom hogy ő is a saját képzelt világában élő(sködő) szaréletű a présházban de az eltűnése kimaradt
NSZKSZ
Magyarország rémálma
(
x7)
Feb 08, 2022 01:40:49
x7)
De a kutyája tabu lehetne.
nem akarok nagyon offolni, de erről meg csak annyit, hogy az egyik legirritálóbb számomra, mint állatbarát embernek, hogy azt a kutyát is erre használja fel, gyakorlatilag a kamerának szereti, viszont többször tett rá utalást, hogy már nagyon unja, hogy gondoskodnia kell róla, illetve azt is megjegyezte egy videóban, hogy szerinte az az állat még a patkánymérget is megenné, ha bedobnák neki.
Na most, ha én imádom a kutyámat, és tudom, hogy ilyen kurva sokan nem szeretnek, akkor pláne nem jutna eszembe ilyeneket mondani, na de elnézést, beszéljük ezt meg azon a fórumon, ha megvalósul :)
Callahan
Feb 08, 2022 01:46:53
NSZKSZ
NSZKSZ
Volt a pécsi tűzoltó, aki egyébként nem érdemelte meg, hogy basztatták ezek a koldusok. Normális körülmények között élő, dolgozó ember. Aztán összeálltak a ingyenélő kéregetők, hogy kikezdjék őt, Filmkiller, Popóboy, Csicskatel és már a tököm tudja kik, de Popóboy és Csicskatel voltak a főszereplők bent. A pécsi tűzoltó egy idő után úgy gondolta, hogy nem hadakozik tovább online ezekkel, hanem jogi útra tereli a dolgot, fogadott egy ügyvédet és korrekten végig vitte az ügyet. Az lett a vége, a fiatal cigánylányokra gerjedő Popóboy - akinek 1 perc munkaviszonya sem volt soha - beszopta és az apjának tejelnie kellett a tűzoltó srác felé pár száz ezret. A Csicskatel koldusként nagyon be volt szarva, hogy ő is alperes lesz, azonnal behúzta fülét - farkát és a per után kis idő elteltével a trolljai ráhatásával - akik a legmélyebb depressziója közben is azt tanácsolták neki nagyon helyesen, hogy kösse fel magát - törölte az undorító kéregető csatornáját.
Azóta hozzáment a nyíltan biszex barátnőjéhez feleségül, a Lunk Biszexterhez és egy senkit nem érdeklő csatornára töltögeti fel a régi videót, valamit ha jól emlékszem gameplayezik az összetákolt présházban. Kb így ennyi, már régen volt.
Feb 08, 2022 01:46:53
BigDataTroll
Feb 08, 2022 01:51:08
Gondolkoznom kell rajta.
Zsidók vagytok.
Feb 08, 2022 01:51:08
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 08, 2022 01:54:30
x37)
Jól olvastam, hogy megint lezárult egy Benke? Nem úgy volt már múlt héten is, hogy soha többé nem youtube-ozik?
Magyarország rémálma
(
x7)
Feb 08, 2022 02:01:22
x7)
Gondolkoznom kell rajta.
Zsidók vagytok.
Zsidók vagytok.
Még egy dolog, amit nem árt figyelembe venni. Ezt az embert nem olyanok veszik körül, mint Endrét, tehát vannak azért ott intelligensebb formák is, akik nem akkora barmok, csak szociálisan mondjuk kirekesztettek ilyen vagy olyan okok miatt, talán még jagelló is van egy köztük, szóval nem lehet félvállról venni, mert tényleg szekta jellegű a dolog, istenítik ezt a fasz, kb. mindent meg is tesznek érte, intézkednek helyette. Nem azt mondom, hogy be kell tőlük szarni, illetve biztos vagyok benne, hogy tudod, hogy mit csinálsz, csak a margóra jegyzem meg, nem szabad lebecsülni azért őket, mert ők biztosan intéznek felesleges köröket, ha tudnak valakiről.
technikai_proba
(
x1)
Feb 08, 2022 02:35:04
x1)
Volt a pécsi tűzoltó
technikai_proba
(
x1)
Feb 08, 2022 02:49:24
x1)
hörpi kicsinálásához szerintem kulcs lehet az accelerationism, vagyis a gyorsuláselmélet. föl kell pörgetni, minél inkább láthatóvá kell tenni a dolgait. akár még besegíteni neki a tarhálásban is (de jó tenyérbemászó, irritáló módon), és kidomborítani a szektaszerűséget, lényeg, hogy mindenki lássa mit csinál. általában ugyanazt szajkózza mindig, sőt a felszopói is. ezekből jó sokat össze lehetne szedni és valami szuggesztív, vagy vidám vasárnapos, esetleg nyomasztó zenére összevágni. az megvan, hogy a far cry 5-ben a szektások mindig ugyanazt ismételgették átszellemülve? ilyesmire ki lehet hegyezni a trollozást, de amikor oda vissza küldözgetik a pénzeket, az is jó
Tanszéki Levéltáros
Feb 08, 2022 03:42:19
BigDataTroll, egyszer mondtál valami olyasmit, hogy kívánságokat is teljesítenél akár.
Ha nem nagy meló, tudnál csinálni valami faszás vizualizációt egy készülő pédia szócikkhez? Azt kéne valahogy ábrázolni (ha igaz!), hogy a Gyagyás munkaidőben folyamatosan a fórumra írogat, vagyis nem dolgozik.
Most egy heatmap van a fejemben: venni kéne az összes Gyagyás kommentet az adott időszakból (jan 10-30. között) és a hét napjaira, illetve a napokon belül órákra csoportosítani őket. Szóval a vízszintes sorok (y tengely) a hét napjai lennének (h-k-sze-cs-p-szo-v), a függőleges oszlopok (x tengely) meg az órák (vagy 2-3 órák, ahogy jobban kiemelkedik a tendencia, de az fontos, hogy az jól leolvasható legyen, hogy 9-17h között mi történt, mert valószínűleg ekkor van a munkaideje). A színek jelölnék, hogy melyik órában hány kommentet írt.
Ha igaz, amit sejtek, akkor ki fog jönni, hogy szinte csak munkaidőben kommentelget (a hétvégén faszt lóbál, esténként pedig stream-el).

Ha valami más ötleted van a vizualizációra, akkor ne fogd vissza magad, végsősoron egy sima bar chart is megfelel. Ha megvan a script, akkor az ebcontos időket is megnézhetnénk, szerintem az is nagyon árulkodó lenne, de ahhoz meg elő kell keresnem az időszak kezdetét és végét (a felmondási időt ne számoljuk).
Trashvod, neked nincs valami statod erről? Csak napokra van meg, hogy mennyit lógott a púpos az oldalon?
Ha nem nagy meló, tudnál csinálni valami faszás vizualizációt egy készülő pédia szócikkhez? Azt kéne valahogy ábrázolni (ha igaz!), hogy a Gyagyás munkaidőben folyamatosan a fórumra írogat, vagyis nem dolgozik.
Most egy heatmap van a fejemben: venni kéne az összes Gyagyás kommentet az adott időszakból (jan 10-30. között) és a hét napjaira, illetve a napokon belül órákra csoportosítani őket. Szóval a vízszintes sorok (y tengely) a hét napjai lennének (h-k-sze-cs-p-szo-v), a függőleges oszlopok (x tengely) meg az órák (vagy 2-3 órák, ahogy jobban kiemelkedik a tendencia, de az fontos, hogy az jól leolvasható legyen, hogy 9-17h között mi történt, mert valószínűleg ekkor van a munkaideje). A színek jelölnék, hogy melyik órában hány kommentet írt.
Ha igaz, amit sejtek, akkor ki fog jönni, hogy szinte csak munkaidőben kommentelget (a hétvégén faszt lóbál, esténként pedig stream-el).

Ha valami más ötleted van a vizualizációra, akkor ne fogd vissza magad, végsősoron egy sima bar chart is megfelel. Ha megvan a script, akkor az ebcontos időket is megnézhetnénk, szerintem az is nagyon árulkodó lenne, de ahhoz meg elő kell keresnem az időszak kezdetét és végét (a felmondási időt ne számoljuk).
Trashvod, neked nincs valami statod erről? Csak napokra van meg, hogy mennyit lógott a púpos az oldalon?
Feb 08, 2022 03:42:19
kripli figyelő
(
x12)
Feb 08, 2022 04:19:36
x12)
Csak azt a rohadt unalmas höjpit ne hozzuk már ide.Még annyi szórakoztató faktor sincs benne mint a két csövesben.Semmitmondó veknilájv loopoa idiótákból már dunát lehetne rekeszteni.
Ha igazán ki akartok baszni vele akkor küldjétek rá tranyót meg varangyot és temetheti az eddig felépített szarvárát ahova akarja.
Ha igazán ki akartok baszni vele akkor küldjétek rá tranyót meg varangyot és temetheti az eddig felépített szarvárát ahova akarja.
kripli figyelő
(
x12)
Feb 08, 2022 04:41:37
x12)
Gyagyás akkor nyelvtanilag és technikailag sincs autód.Milyen meglepő,ki gondolta volna.Megint nem volt bátorságod nagyot dobni és ugrani egy nagyot a szarosgödörben amiben nyakig álsz.Megint lagymatag olcsó félmegoldásokban gondolkodtál és megint jól megszopatod magad.Annyit kellett volna tenned hogy márk segítségével szerzel egy osztrák címet tranyónak.Megveszel teljesen legálisan egy osztrák rendszámú autót 2000euró értékben és egy kisebb lakókicsit 1000 euróért.Felmondod az albérletet és egy szobát bérelsz linz alsón valami migránsszállón.Ezzel megspórolod havonta a kemping díjat amit a lakókocsi után fizetsz.Tranyó vezet,varangy meg te a lakókocsiban és bejárjátok európát,miközben te "home officeozol" de ha be kell menni az irodába néha akkor az is megoldható így.Andinak volt bátorsága ehhez,neked nincs gyagyás.
Elsodikázás
Feb 08, 2022 04:50:31
Szép reggelt Trollégák!
Púpos elmondása szerint vasárnap este nem aludt, de úgy fest, tegnap este se, hisz facen rendületlenül ott virított a zöld pötty a képénél...
Púpos elmondása szerint vasárnap este nem aludt, de úgy fest, tegnap este se, hisz facen rendületlenül ott virított a zöld pötty a képénél...
Feb 08, 2022 04:50:31
buniBanki
(
x2)
Feb 08, 2022 06:38:41
x2)
A púpfal pár napja ellenzéki prolihumorral van tele a kormánypárti prolihumor helyett. Azt szeretem Sodiban, hogy negyven évesen kiforrott világlátása, erős alapokon alapuló értékrendje van, amit nem fog egy begajtott fasz miatt csak így eldobni.
Endre egy pedofil!
féregnyulvány
(
x7)
Feb 08, 2022 07:02:23
x7)
Szép reggelt Trollégák!
legjobb
majd megiszik 2-3 redbullt, ugyis rakapott mostanság, neg kávét párat es lassab tényleg meghal
Elsodikázás
Feb 08, 2022 07:19:24
legjobb
Nem hiszem, hogy volna olyan szerencsénk
Feb 08, 2022 07:19:24
Trash csoportos haver
(
x19)
Feb 08, 2022 07:23:17
x19)
Szép reggelt Trollégák!
Van ideje nappal is aludni, 7 perc elég neki naponta a munkakeresèsre :)
Ez csak arra volt jó hogy elsodikázza a tagos videót amit vasárnapra ígért.
xray
(
x21)
Feb 08, 2022 07:27:53
x21)
mi van a guruló cicával?
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Trash csoportos haver
(
x19)
Feb 08, 2022 07:28:50
x19)
mi van a guruló cicával?
linzi fapóleon
(
x8)
Feb 08, 2022 07:38:07
x8)
Endi itt egy jó ötlet, te úgy se tudod használni neked is lehetne egy kis nézettséged a műtéttel való haknizással:
gamer.hu/2022/02/07/koreainak-gondolja-magat-igy-kisebbitene-peniszet-a-brit-tartalomgyarto/
gamer.hu/2022/02/07/koreainak-gondolja-magat-igy-kisebbitene-peniszet-a-brit-tartalomgyarto/
trolléga
(
x30)
Feb 08, 2022 07:38:55
x30)
jó reggelt mindenkinek, kivéve gyagya. kifejezetten ocsmány az a kelés a fejeden, tudod, amit állítólag borotvával vágtál el.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
linzi fapóleon
(
x8)
Feb 08, 2022 07:48:22
x8)
Jó ez a reggeli olvasgatás. Ti is így végzitek majd Tibivel és Jutkával ha beteljesül a szerelem és nem ölitek meg egymást hamar:
telex.hu/eszkombajn/2022/02/08/collyer-testverek-egyesult-allamok-new-york-gyujtogetes-haz
telex.hu/eszkombajn/2022/02/08/collyer-testverek-egyesult-allamok-new-york-gyujtogetes-haz
Brian
(
x2)
Feb 08, 2022 08:01:01
x2)
Jó ez a reggeli olvasgatás. Ti is így végzitek majd Tibivel és Jutkával ha beteljesül a szerelem és nem ölitek meg egymást hamar:
hotyfolt
Feb 08, 2022 08:15:11
Nos, mivel kedvenc koboldunk nem gyártott friss netszemetet, ezért ráérek elmaradásokat pótolni. Exkluzív Fullfing roomtour lájfsz hotyfolt
trashvod.com/w/suxjkcBDxCy29xy568WPJG
Linzi recskabarlang
Géza a sütőt mutatja
Háttérben recskás magyaráz
Állítólag recskás hétfőn dolgozott
Őzt fogtak a Mazdával azért áll furán a motorháztető
Körben rozsda, de ezt láttuk
1000 euróért kitakarítana géjza snecinél, nagy a kupi
Nem arról volt szó, hogy Tibiék beköltöznek az autóba
Recskás felháborodik azon is, hogy üvölteti a zenét a parkolóban
Fullfing valójában megtartotta volna inkább az autót Mejszinek kellett nagyon
Dobós cég magyarázat
Asodi kp-ben fizette az autót
290k volt az ótó, mert levonjuk a telitank benzint
Merci nevére került volna a kocsi
Asodi szerint fullfing jól vezet. Nem mintha lenne összehasonlítási alapja
Recskás a gyerekágyban pihenget, pókujjakkal gépel bőszen
Jutkán keresztül tartja a kapcsolatot a szerelmével. A kedves, szívhez szóló üzenete:
"Gézával még most is abban vagyunk hogy megoldjuk Mercinek a kibaszott kocsit, de azért ettől függetlenül baszódjon már meg. Reggel 9 fele rugdosd már fel a gecibe hogy induljon a biztosítóhoz. Köszi"
Room tour folytatás
imgur.com/a/i2xemQd
Konyhaasztalon üres sörödobozok
Billás gémerpécét épp csak a kábelek tartják a helyén
Iszonyatos kábelrengetegek
A billentyűzetből megintcsak magától kiugrottak a gombok
A tányérben valami már bolyhos
Múltkori dobozos leves pohara az ablakban
sneci közben a háttérből "haggyámá" beszólásokkal nyugtázza a látottakat
Mikro aránylag tiszta, valószínűleg nem volt benn kaja
Mosogatóban 2-3 hetes cuccok
Előszobábban ruhák mindenfelé szétszórva
WC-ben a már korábban megfigyelt guriga WC papír a padlón
Élőben hugyozás Gézától
Fullfing sem szokott kezet mosni pössentés után
Snecinek nincs semmilyen betegsége saját bevallása szerint
Kozma-féle kamerába bambulós lájf * ásít *
4536 mindennek a kódja
Recskás elköszönt, alvó módba tette magát
Remek ötletek rovat: futárkodjon inkább a Mercica, mint Viktorsz
Fullfing megint a lakásban dohányzik
"Sose nyaltam ki a mercit fényben" - recskás
További faszpinás filozofálgatások
Fullfing triggereli recskást, azzal hogy Tibcédeszékről szóló kommenteket olvasgat.
Máj Viktor ekkor kutatta fel őket
Recskás egyből felpattanik a gyerekágyból
"beszarnék ha megtalálná" - recskás
sneci felpörög
ahhoz képest hogy aludni akart inkább bont 1 sört
közösen nézik a Viktorsz lájvot
"kibaszott kurva eget megtalálta"
"hát akkor a trollok hívhatják a rendőröket lyutkára"
Megtalálta loop
"innentől a kedves Máj Viktor egy szót nem szólhat" - recsi
ordít a Jutka
"mikbe van, mi történik itt, ez most érdekel" totális felpörgésben sneci "miért nem megy oda"
Vége
Linzi recskabarlang
Géza a sütőt mutatja
Háttérben recskás magyaráz
Állítólag recskás hétfőn dolgozott
Őzt fogtak a Mazdával azért áll furán a motorháztető
Körben rozsda, de ezt láttuk
1000 euróért kitakarítana géjza snecinél, nagy a kupi
Nem arról volt szó, hogy Tibiék beköltöznek az autóba
Recskás felháborodik azon is, hogy üvölteti a zenét a parkolóban
Fullfing valójában megtartotta volna inkább az autót Mejszinek kellett nagyon
Dobós cég magyarázat
Asodi kp-ben fizette az autót
290k volt az ótó, mert levonjuk a telitank benzint
Merci nevére került volna a kocsi
Asodi szerint fullfing jól vezet. Nem mintha lenne összehasonlítási alapja
Recskás a gyerekágyban pihenget, pókujjakkal gépel bőszen
Jutkán keresztül tartja a kapcsolatot a szerelmével. A kedves, szívhez szóló üzenete:
"Gézával még most is abban vagyunk hogy megoldjuk Mercinek a kibaszott kocsit, de azért ettől függetlenül baszódjon már meg. Reggel 9 fele rugdosd már fel a gecibe hogy induljon a biztosítóhoz. Köszi"
Room tour folytatás
imgur.com/a/i2xemQd
Konyhaasztalon üres sörödobozok
Billás gémerpécét épp csak a kábelek tartják a helyén
Iszonyatos kábelrengetegek
A billentyűzetből megintcsak magától kiugrottak a gombok
A tányérben valami már bolyhos
Múltkori dobozos leves pohara az ablakban
sneci közben a háttérből "haggyámá" beszólásokkal nyugtázza a látottakat
Mikro aránylag tiszta, valószínűleg nem volt benn kaja
Mosogatóban 2-3 hetes cuccok
Előszobábban ruhák mindenfelé szétszórva
WC-ben a már korábban megfigyelt guriga WC papír a padlón
Élőben hugyozás Gézától
Fullfing sem szokott kezet mosni pössentés után
Snecinek nincs semmilyen betegsége saját bevallása szerint
Kozma-féle kamerába bambulós lájf * ásít *
4536 mindennek a kódja
Recskás elköszönt, alvó módba tette magát
Remek ötletek rovat: futárkodjon inkább a Mercica, mint Viktorsz
Fullfing megint a lakásban dohányzik
"Sose nyaltam ki a mercit fényben" - recskás
További faszpinás filozofálgatások
Fullfing triggereli recskást, azzal hogy Tibcédeszékről szóló kommenteket olvasgat.
Máj Viktor ekkor kutatta fel őket
Recskás egyből felpattanik a gyerekágyból
"beszarnék ha megtalálná" - recskás
sneci felpörög
ahhoz képest hogy aludni akart inkább bont 1 sört
közösen nézik a Viktorsz lájvot
"kibaszott kurva eget megtalálta"
"hát akkor a trollok hívhatják a rendőröket lyutkára"
Megtalálta loop
"innentől a kedves Máj Viktor egy szót nem szólhat" - recsi
ordít a Jutka
"mikbe van, mi történik itt, ez most érdekel" totális felpörgésben sneci "miért nem megy oda"
Vége
Feb 08, 2022 08:15:11
baszógépSodika
Feb 08, 2022 08:22:15
Legendák szerint azóta is sárkányfaszkeménységű a faszpinalékelő
Feb 08, 2022 08:22:15
AndrewWK
(
x1)
Feb 08, 2022 08:39:07
x1)
Dolgozom az ügyön, estére kibányászom az adatot, vizualizálni már egyszerű lesz. Na meló, csá.
Jonciii
(
x8)
Feb 08, 2022 08:43:34
x8)
Csak azt a rohadt unalmas höjpit ne hozzuk már ide.Még annyi szórakoztató faktor sincs benne mint a két csövesben.Semmitmondó veknilájv loopoa idiótákból már dunát lehetne rekeszteni.
Az tény, hogy nem olyan sírvaröhögősen idióta, mint az originalvekni. De roppant kártékony. Szóval intervenció szükséges lenne.
Egyrészt bicskanyitogató, hogy összevissza hazudozik, és közben brutálisan őszintének hazudja magát. Illetve, hogy érzelmi fogyatékosokat gyűjt maga köré. akik a megélhetését biztosítják, miközben azt hiszik, hogy ő a képzeletbeli barátjuk.
BigDataTroll
Feb 08, 2022 08:59:32
BigDataTroll, egyszer mondtál valami olyasmit, hogy kívánságokat is teljesítenél akár.
A hét másoik felében megtudom lesni van egy kis BAU pikkdatáskodás éppen, de az lemegy a sprintben.
Feb 08, 2022 08:59:32
Pofonfa
Feb 08, 2022 09:11:02
Azért én kíváncsi lettem volna arra beszélgetésre, amikor vekni megkereste azzal az ötletével tomicicát, hogy mit szólna ahhoz, ha kimenne hozzá Kanadába a csöves, alkoholista, tranyó szerelmével meg Jutkával és nyomnák együtt a videós kontenteket. Vajon hogyan reagálhatta le ezt a felvetést az Sherlock Porks?
Tovább gondolva, az mekkora lett volna, ha mégis összejött volna ez a projekt és a két kandúr összemelegszik ott, veknit meg hazabasszák? Nyilván miután jól lehúzták!
Persze ebben az is benne van, és ennek nagyobb a valószínűsége, hogy Jutka eltérítette volna a gépet és kényszerleszállást hajtott volna végre Gázába...
Mikor buszjegyre kellett, nem mondtad, hogy szar vagyok, igaz?!
Tovább gondolva, az mekkora lett volna, ha mégis összejött volna ez a projekt és a két kandúr összemelegszik ott, veknit meg hazabasszák? Nyilván miután jól lehúzták!
Persze ebben az is benne van, és ennek nagyobb a valószínűsége, hogy Jutka eltérítette volna a gépet és kényszerleszállást hajtott volna végre Gázába...
Feb 08, 2022 09:11:02
Szteppen
(
x3)
Feb 08, 2022 09:12:31
x3)
OFF Koldusra
A legnagyobb probléma nála, hogy okosan előadja a gondolatait és erre bólogat a sok birka.
Legjobb példa az áldozathibáztatás vegyítés a nőgyűlölettel.
Nosikás balhé esetén a csaj volt a hibás és a szülő. Hisz miért beszélget privátban egy 14 éves a 30+-os videóssal.. (idealizálás, mint a tanárok esetében)
Ha egy 11 éves kislány "mini" szoknyát adnak és szexuálisan gerjesztőnek öltöztetik és megerőszakolják, akkor az a kislány és a szülő hibája.
Kérdem én. Melyik normális ember talál egy 11 és 13 év közöttit szexuálisan gerjesztőnek és védekezik azzal, hogy hát de miért öltöztették úgy?
Plusz: a nők azért öltöznek kirívóan, mert baszni akarnak. Kopogós cipő = gyertek basszatok meg.
Ezekről vannak videó mentések, amikor részegen "viccelődik", de másnapra mindig letörölte a nyomorékja :D
Ez ety fosh!
A legnagyobb probléma nála, hogy okosan előadja a gondolatait és erre bólogat a sok birka.
Nosikás balhé esetén a csaj volt a hibás és a szülő. Hisz miért beszélget privátban egy 14 éves a 30+-os videóssal.. (idealizálás, mint a tanárok esetében)
Ha egy 11 éves kislány "mini" szoknyát adnak és szexuálisan gerjesztőnek öltöztetik és megerőszakolják, akkor az a kislány és a szülő hibája.
Kérdem én. Melyik normális ember talál egy 11 és 13 év közöttit szexuálisan gerjesztőnek és védekezik azzal, hogy hát de miért öltöztették úgy?
Plusz: a nők azért öltöznek kirívóan, mert baszni akarnak. Kopogós cipő = gyertek basszatok meg.
Ezekről vannak videó mentések, amikor részegen "viccelődik", de másnapra mindig letörölte a nyomorékja :D
Jonciii
(
x8)
Feb 08, 2022 09:21:49
x8)
OFF Koldusra
Mellesleg 13 éves kiscsajjal ment korcsolyázni, amikor eltaknyolt, illetve most a 15 éves kiscsaj seggében gyönyörködik. Persze csak vicc, amit a kiscsaj anyja ért. Az egyetlen szerencséjük ezeknek a csajsziknak, hogy cselekvőképtelen kábé.
Szteppen
(
x3)
Feb 08, 2022 09:28:59
x3)
"mit tudnék én beszélgetni egy huszonéves korú sráccal" kijelentés után elment korcsolyázni vele és ecsetelte mennyire megérti őt a kislány.
A kommentekben meg már mondták, hogy jó barátnője lesz a Petinek :')
-
Feb 08, 2022 09:45:26
Ha esetleg Púpnak lezárulna egy korszak, akkor egy tökéletes alanyt ajánlanék a figyelmetekbe. 42 évesen a felszopója lányát stíröli.. :D
tiktok.com/@herby_peed0fil/video/7061951929269767430
tiktok.com/@herby_peed0fil/video/7061951929269767430
Mi volt? Törölték
Feb 08, 2022 09:45:26
Hölypike
Feb 08, 2022 09:45:43
Iligyek vagytok.
Feb 08, 2022 09:45:43
Jonciii
(
x8)
Feb 08, 2022 09:48:53
x8)
Szteppen
(
x3)
Feb 08, 2022 09:49:55
x3)
Elvileg ugyanaz a kocsi. Én csak a márka hasonlóság miatt dobtam fel, mint elborult ötlet, hisz a valóság mindig durvább.
féregnyulvány
(
x7)
Feb 08, 2022 09:56:11
x7)
pentekre volt igerve a behajtás az "emberekkel"
valszeg gejjjzus volt a behajto HA tenyleg a markcigany kocsija ez
de mint irtam, ez echte ugyanaz.
Trash csoportos haver
(
x19)
Feb 08, 2022 10:02:20
x19)
Pár hete röhögtünk azon, hogy 2030ig kell törleszteni a cigánynak havi 8ezer forinttal. Most meg már csak úgy lemond a kocsijáról?
Szerintem ez így ebben a formában lehetetlen. Vagy másik kocsi vagy van valami az ügyben amit még nem ismerünk és a végén kiderül, hogy Márk megint lehúzta valamivel asodit és nem csak odaadta a kocsit...
Karib
(
x10)
Feb 08, 2022 10:04:39
x10)
A kérdés az, hogy Márk miért ment volna bele ebbe. ASODI már két éve baszogatja, ez nem érdekli különösebben. Fullfing egy teleszart búvárruha, az ő megjelenése sem zavar sok vizet. De még ha oda is ment volna pár kopasz behajtó legény, nem túl reális, hogy valaki csak úgy odadobja a kocsiját.
xray
(
x21)
Feb 08, 2022 10:06:59
x21)
Feb 08, 2022 10:06:59
A kérdés az, hogy Márk miért ment volna bele ebbe. ASODI már két éve baszogatja, ez nem érdekli különösebben. Fullfing egy teleszart búvárruha, az ő megjelenése sem zavar sok vizet. De még ha oda is ment volna pár kopasz behajtó legény, nem túl reális, hogy valaki csak úgy odadobja a kocsiját.
hamarabb szabadulna meg az asszonytól, mint a kocsijától. Feb 08, 2022 10:06:59
nonsense
(
x1)
Feb 08, 2022 10:24:29
x1)
"..Akik látták, Langleyt udvarias, eszénél levő emberként írták le, de azt azért hozzátették, hogy biztosan nincs ki mind a négy kereke. Az is egyértelmű volt, hogy Langley minden áron meg akarja védeni a testvérét.."
SoDI! Te kit akarsz megmenteni?! Endrét?!
egérszar a konyhapulton
Feb 08, 2022 10:26:55
A soditol kapott autót visszaadja sodinak és le van tudva az összes tartozása. win-win
Feb 08, 2022 10:26:55
Szteppen
(
x3)
Feb 08, 2022 10:28:33
x3)
Lehet megzsarolta a púpos. Nem hiába van külön mappája a barna szemű fiúról.
Tyodi
Feb 08, 2022 10:29:10
Egyébként Csinibaba Fannika, akire a recskás szokott recskázni, is a fiatalokat szereti. Most láttam trash csoportban, hogy 13-14 éves csajt ujjazott a buszon :D Itt tényleg mindenki pedofil?
Ejjől effetleg lenne fideo?
Tyak aszért, mert tyeretnyém tyatolni a fejjelentéshesz.
:-))
Feb 08, 2022 10:29:10
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Feb 08, 2022 10:30:14
x38)
Szerintem fogj össze Zseryvel, az ő scrapere kinyomja neked a timestampeket, esetleg a trashvod is tudhat ilyet, és csak bele kell csatornázni egy highcharts-ba vagy valami hasonlóba. Gondolom Zsery is örülne, ha valami újdonságot láthatna, és kitehetné az oldalára is.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Feb 08, 2022 10:30:43
x10)
A gyagyás, nagyon ráállt az autó témára.
Álmodjatok Rémeket!
Karib
(
x10)
Feb 08, 2022 10:33:17
x10)
De Márkot eddig sem érdekelte a tartozás...
féregnyulvány
(
x7)
Feb 08, 2022 10:34:15
x7)

Zegernye
(
x2)
Feb 08, 2022 10:37:08
x2)
akkor tizenegyig ráérünk, addig biztos nem lesz semmi, mert a sodi mindig hazudik
trolléga
(
x30)
Feb 08, 2022 10:39:44
x30)
Ezek szerint ma sem fürcsikézik? Hajjaj valami tényleg történt hétvégén hogy így felpörgött. Pedig Mercicával nem volt cicabujas
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Vasaltheréspatkány
Feb 08, 2022 10:41:05
Feb 08, 2022 10:41:05
Magyarország rémálma
(
x7)
Feb 08, 2022 10:42:13
x7)
szerintem fullfing elég kevés a miskolci brigádhoz, nem tudom elképzelni, hogy beszarnának tőle
Trollul Madár
(
x15)
Feb 08, 2022 10:42:28
x15)
Endre!
Be kellett ma mennem a HR miatt a munkahelyemre.
Mi volt a konyhában?:

Igazából csak azért hozom fel, hogy hátha kiderül, hogy:
Örülehtünk?
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Mi volt a konyhában?:

Örülehtünk?
Trollok harca
(
x5)
Feb 08, 2022 10:43:52
x5)
akkor már szaunába se merészkedik ki az ártalmatlan trollok miatt
Miskolci alvósejt
féregnyulvány
(
x7)
Feb 08, 2022 10:45:05
x7)
Tagos videó volt már, vagy el lett sodikázva?
a minden heten vasarnap beigert szarsagbol osszvissz 1 osregi videot rakott fel ami trashvodra egybol felkerult, azota semmi..
ellett sodikazva szokas szerint
Magyarország rémálma
(
x7)
Feb 08, 2022 10:45:30
x7)
Endre!
Mi volt a konyhában?:
Örülehtünk?
Mi volt a konyhában?:
Örülehtünk?
:DDD valakinek esetleg kéznél van az a kép, ahol a recskás arca egy 2kg-os veknire van montírozva?
AndrewWK
(
x1)
Feb 08, 2022 10:47:29
x1)
telegramszos pakkba is mehetne
Ásó27
(
x68)
Feb 08, 2022 10:48:35
x68)
Tagos videó mikor jön Endre?
Mifaaaaaaaaaaaan
Karib
(
x10)
Feb 08, 2022 10:50:53
x10)
féregnyulvány
(
x7)
Feb 08, 2022 10:51:34
x7)
Kriptozsidó
(
x6)
Feb 08, 2022 10:51:42
x6)
Tagos videó mikor jön Endre?
Majd ha lest Ticcs is…
Trollul Madár
(
x15)
Feb 08, 2022 10:51:43
x15)
Púpszászi napelem
(
x13)
Feb 08, 2022 10:51:57
x13)
Szerintem ez nem photoshop.
Magyarország rémálma
(
x7)
Feb 08, 2022 10:52:11
x7)
:DDDDDDDDD nszksz! imádom, most el is mentem!
Callahan
Feb 08, 2022 10:54:23
Igen. De szerintem még mindig tűzoltó csak nem vonulós, hanem a központban van a rendőrökkel. Ezért is gúnyolták diszpécsernek.
Feb 08, 2022 10:54:23
Newton-Leibniz
(
x1)
Feb 08, 2022 10:55:03
x1)
Gyagyas!
Elkaptam az omikront, gyere hadd köpjek bele a szádba!
Úgyis élveznéd mert buzi vagy.
Brék!
Elkaptam az omikront, gyere hadd köpjek bele a szádba!
Úgyis élveznéd mert buzi vagy.
Brék!
Zegernye
(
x2)
Feb 08, 2022 10:59:05
x2)
most el is mentem!
Te perverz, szexuális devianciáidat ne oszd meg :D
.
Feb 08, 2022 11:02:30
[quote=hotyfolt]Nos, mivel kedvenc koboldunk nem gyártott friss netszemetet, ezért ráérek elmaradásokat pótolni. Exkluzív Fullfing roomtour lájfsz hotyfolt
"A tányérben valami már bolyhos" hmm, de jó szagok lehetnek ott :D
"A tányérben valami már bolyhos" hmm, de jó szagok lehetnek ott :D
Feb 08, 2022 11:02:30
gobesug
(
x30)
Feb 08, 2022 11:03:35
x30)
BigDataTroll
Feb 08, 2022 11:12:13
flourish.studio/
en nagyon szeretem ilyesmire
en nagyon szeretem ilyesmire
Amúgy téynleg segítség lenne ha meglennének a timestampek.
Ha nincs akkor is megoldható, mert a sodikereso.info solr-jából kilehet szedni a kívánt értékeket, csak át kell indexelnem az egészet.
Ilyeneket lehet belőle gyártani: solr.apache.org/guide/8_8/visualization.html
De ha jobban beleondolok lehetne állandóan frissülőre is csinálni.
Feb 08, 2022 11:12:13
Trash csoportos haver
(
x19)
Feb 08, 2022 11:34:07
x19)
Azért lesz ma este 7kor a tisztázós live, mert 2 nap alatt kitalált vmi hazugságot, amit ma megformál az autista agyában és este az kiokádja. Persze mindenki tudja, hogy full kamu lesz, de neki kell, hogy megnyugodjon a lelke és tudja mondani, hogy dehát én nem ezt mondtam nézd meg az xy vekniflokkot ami 4 órás lesz és 1 perc után agyrákot okoz...
Hahó
(
x136)
Feb 08, 2022 11:39:18
x136)
vahúr cseten:
Franciska Jutkàèk holnap délelőtt indulnak Linzbe ma szerelik az autót ,Jutkaval beszeltem
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Franciska Jutkàèk holnap délelőtt indulnak Linzbe ma szerelik az autót ,Jutkaval beszeltem
Vasaltheréspatkány
Feb 08, 2022 11:39:24
Azért lesz ma este 7kor a tisztázós live, mert 2 nap alatt kitalált vmi hazugságot, amit ma megformál az autista agyában és este az kiokádja. Persze mindenki tudja, hogy full kamu lesz, de neki kell, hogy megnyugodjon a lelke és tudja mondani, hogy dehát én nem ezt mondtam nézd meg az xy vekniflokkot ami 4 órás lesz és 1 perc után agyrákot okoz...
folyamatosan részeg volt. Biztos, hogy jól fog elsülni :D. Feb 08, 2022 11:39:24
Trash csoportos haver
(
x19)
Feb 08, 2022 11:39:48
x19)
Poopfal
bolgár jeti
(
x30)
Feb 08, 2022 11:41:15
x30)
Elsőre átugorattam, de így jobban megnéztem a linzbe autózós videót, mert tényleg rohadt egyformák az audik. Az egy A6. Így, hogy közben kiderült autónepper a Géza, gyanásnak kellett volna lennie, hogy nem tudja nézői kérdésre az autó típusát :)
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Feb 08, 2022 11:43:46
x7)
Azért lesz ma este 7kor a tisztázós live
addigra biztos kijön a heti tagos rittenhouse flokk is
bolgár jeti
(
x30)
Feb 08, 2022 11:44:33
x30)
sodika: ez volt az üzlet, Whatmárk (Miskolc, Mező utca 18) letudja a tartozásának egy részét vagy egészét a kocsival, Géza meg elment érte és még be is számolta-cserélte a mercimobilba?
Mennyit buktál?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Mennyit buktál?
Púpszászi napelem
(
x13)
Feb 08, 2022 11:47:45
x13)
Lehet márknak vett valami mást az audi helyett ezt meg beszámolta neki a tartozásaiba :D
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 08, 2022 11:50:45
x37)
Szóval hogy jól értsem:
-Sneci kifizet Márknak egy autót
-Sneci kifizet Fullfingnak egy autót
-Fullfing elmegy, és elveszi Márk kocsiját
-Márk ezzel letudja a tartozását
-Sneci kifizet Fullfingnak még egy autót, ez lesz Tiboré
Tehát Sneci 3 autót fizetett, amiből kettő darab gépjármű lett végül csak, és a háromból egy tartozás is kinullázódott? Akkor kétszeresen is át van baszva a balek éppen :D
-Sneci kifizet Márknak egy autót
-Sneci kifizet Fullfingnak egy autót
-Fullfing elmegy, és elveszi Márk kocsiját
-Márk ezzel letudja a tartozását
-Sneci kifizet Fullfingnak még egy autót, ez lesz Tiboré
Tehát Sneci 3 autót fizetett, amiből kettő darab gépjármű lett végül csak, és a háromból egy tartozás is kinullázódott? Akkor kétszeresen is át van baszva a balek éppen :D
A régnemlátott buzidémon
Feb 08, 2022 11:50:47
Lehet márknak vett valami mást az audi helyett ezt meg beszámolta neki a tartozásaiba :D
Teslát
Feb 08, 2022 11:50:47
Penzmento
(
x6)
Feb 08, 2022 11:51:02
x6)
Abban a szekrényben már járt broni
m.hvg.hu/elet/20220208_Ket_honapja_egy_szekreny_rejti_Kobor_Janos_hamvait
🕎Endigame🕎
m.hvg.hu/elet/20220208_Ket_honapja_egy_szekreny_rejti_Kobor_Janos_hamvait
121 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Előkészítem az ELTE Snecológia nyílt napon tartott előadásomat - Bevezetés a snecológiába: Mi a snecológia - címmel.
Ez komoly? Ha jó előre elmondod a helyszínt és az időpontot, odamegyek és meghallgatom. A végén lehet hogy felállok és osztályozom is :D