Remélem Viktornak lesz még ideje meg kedve összefutni és felvételt készíteni Mercivel, hogy Sodi rendszeres ideggörcsöket kapjon a féltékenységtől. Persze csak óvatosan, nem lenne jó ha Viktort elragadná a trashvilág.
Nem ember. Démon!
nem, nem. mai téma: antiszemita-e asodi. piszony
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Utóbbi valószínűleg mindenkire igaz, én a rövid kapcsolatokban ugyanezt tapasztalom, először mindenkiben megütközést kelt, sőt nagyon ijesztő lehet, hogy a társad ilyesmit néz, meg ilyesmi érdekli - de a legtöbben hamar rájönnek, hogy ezen mennyit lehet röhögni és a kíváncsiság mindig legyőzi a kezdeti félelmet. Tehát sokkal hamarabb előkerülnek a matyarázókártyák, mintsem te legyél kérdőre vonva, hogy miér vagy ilyen beteg állat, aki ezt a púpos fogyatékos elmebeteg korcsot nézi. :D
Fogsz te még engem rajongással szopni
Utóbbi valószínűleg mindenkire igaz, én a rövid kapcsolatokban ugyanezt tapasztalom, először mindenkiben megütközést kelt, sőt nagyon ijesztő lehet, hogy a társad ilyesmit néz, meg ilyesmi érdekli - de a legtöbben hamar rájönnek, hogy ezen mennyit lehet röhögni és a kíváncsiság mindig legyőzi a kezdeti félelmet. Tehát sokkal hamarabb előkerülnek a matyarázókártyák, mintsem te legyél kérdőre vonva, hogy miér vagy ilyen beteg állat, aki ezt a púpos fogyatékos elmebeteg korcsot nézi. :D
nem nem
volt már náci voltam e, antiszemita voltam e
kimaradt 1
filoszemita voltam/vagyok e(spoiler nem) téma
recskás tessék pótolni vagy feketepontot kapsz
Pedig Kisboros ugye anno ezzel próbálkozott, mármint hogy ráírogatott (általa vélt) trollok barátnőire/feleségeire/szüleire facebookon, hogy bemószerolja őket, hogy egy jobb sorsra érdemes fogyatékos fiatalemberrel trollkodnak. Nem értette, hogy miért nem hagynak el minket rögtön a "kurváink" egy névtelen senki messenger üzenetei alapján.
Én erre azt szoktam mondani, hogy a trash utat tör magának. Lehet az a mainstream (lásd x-faktor), vagy egy párkapcsolat. Ha valahol feltűnik, akár egy pillanatra is, ott megveti a lábát. Annyira abszurd ez a világ, hogy aki nem szereti és viszolyog tőle, az is kíváncsi lesz egy idő után rá. A lényeg, hogy nem szabad erőltetni, csak kicsit résnyire nyitva kell hagyni az ajtót, hogy beláthasson rajta a másik.
Én ezt eddig mindig úgy csináltam, hogy szóba jött egy mainstream trash (pl. fogyatékos Irénke) és erre már rá lehetett keverni, hogy na most figyelj, mert ez semmi. Azóta persze Kaffka Tibi hírneve is segített ezen.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Tapasztalataim szerint a legtöbb jól adjusztált, szociálisan érett, felnőtt ember kicsit fogékony a trash tartalmakra, mivel a saját életükből ez a fajta nyomor abszolút hiányzik. Akinek zűrös a családja, alkoholisták, verték gyerekkorában, stb, azt viszont taszítja ez a trash közeg, mert rossz dolgokra emlékezteti.
Remek elemzés, ám én pont az ellenkezőjét látom (bár lehet ezt írtad te is, mert én meg fél szemmel még dolgozom :))
Pont, hogy a gyagyás a narcisztikus. A videó negyede arról szól, hogy látod látod, milyen és mekkora kárt okoztam MIATTAD (ez kit érdekel? senki nem kényszerítette rá). Csak a Merci vétett, és a gyagyás folyamatosan rendezgeti az (anyagi) bábukat, hogy oké akkor ezt is elveszem, ezt is elveszem, de HA úgy teszel ahogy én azt elvárom, akkor talán nem veszem el (ami nem is a tiéd, csak kölcsönbe adtam). Ez az egy "fogása" van Mercin, a pénz, de ez nem elég erős.
Merci szerintem jól látja a dolgokat, ő "idegbeteg", Sodi pedig "elmebeteg". Merci a nőkkel dominánsabb (Jutka, pultoslány anno, meg sok más is, akiknek ez még lehet be is jön) viszont a férfiakkal is megpróbál az lenni (részegen mindenkit leboxol, tudjuk), de ott csak azokat fogadja el, akik nem csicskulnak be neki. Kozma is mindennek lehordta már és mindig "kibékülnek", mert hozza a bunkó agresszív cigány szintet, amit Merci megszokott az élete során. Viktor sem csicskult be neki, így a trollkodásai ellenére sokkal jobb pozícióban van, mint a gyagyás.
Ő már akkor elásta magát, amikor becsicskult Mercinek, bekerült egy olyan fiókba, ahonnan nem nagyon lehet kijönni, max ha megverne olyan embereket, akiket Merci "tisztel", Kozma, Gammer, stb. De ez sosem fog megtörténni, így, amíg a pénz tart, addig megy a szenvedés, de addig, és csak addig.
van akiket taszit, de a legtobbet nem
az ismeros koromben rengeteg olyan ember van akiknél otthon nemjo semmi, de nezik ezeket mert megnyugtatja oket, hogy nem csak otthon fogyatekosok az emberek
mindig van lejjebb
akik meg valamifele lelki dolog miatt nem tisztak es nezik a trasheket es trollkodnak, ezek az emberek azok a trollok akik buntudat nelkul csinaljak ki a naluk nyomorultabb helyzetben levo trasheket ( szeteny meglatasom szerint)
Igen, ezt én is teljesen így látom. Akinek gyerekkorában jelen volt bármilyen szinten az erőszak, az nem akarja ezt látni, viszont ha bármennyire is normális volt az élete, akkor először csak néha-néha belenéz, aztán előbb utóbb lebukik egy könyvjelzővel :D
Ez még mindig áll?
Úgy, mint a piton.
kikmakukk!?

"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
már egyébként a melócsában való lógást is tovább fejlesztette: már mímelni sem akarja a munkát, csak arra játszik, hogy felveszik az új helyre és 1 vagy 2 havi fizut mindenképpen megkap (+ amit még kisír vagy kizsarol magának), majd továbbáll és jön a következő "munkahely".
Sikítva röhögök :D
Mielőtt bemegyek a fürcsibe, egy kicsit azért alapozok.
Azért most kicsit elöntöttek az érzelmek hogy valamilyen formában de nyomot hagytam a snecológiában.
Mellesleg, lassan és fájdalmasan dögölj meg Endre.
Csak nyitott tényérrel volt becsicskulás.
Hát igen, egy személyautó nem állófűtésre van optimalizálva.
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi

Olyan izgi. Örülhetünk?
kikmakukk!?
Olyan izgi. Örülhetünk?
De te lagalább rendben vagy Endre?
Este ugye tudunk időben BRÉKelni?
a melócsában vette fel szerintem.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
figyelmen kívül hagysz valamit. ez az első párkapcsolata felnőttként. nyilván idézőjeles párkapcsolat, de ő úgy élte meg.
még soha nem volt neki senkije. most rövid ideig úgy érezhette, hogy neki is van valakije.
Akkor mégse fog neki fájni?
Fullfing jóindulatán múlik minden, az ő nevén van még a kocsi. Márpedig ő nincs túlzottan jó viszonyban főleg lyutkával. Azt mondjuk nem tudom hogy paterolja ki a csöveseket a kocsiból. Sneci most tényleg úgy tűnik megharagudott a Tiborra. De így sok száz km-ről esélytelen bármit is intéznie. Lehet hétvégén megint hazajön :DD
ebben majdnem biztos vagyok. idejön élőben eljátszani a péküjjünk ki-t.
Ennyire szövevényes tervet nem tud kitalálni a korcs még segítséggel sem!
Tényleg ennyire rápörgött a faszpinára. Lefetyelésig a szexnagyin meg a fizetős ukrán kurván kívül senkinél nem jutott még. Első szerelem, ja az Andi volt, mindegy. Érdemes visszanézni az első közös randis, hajós lájvot. Mint egy tinifiú. youtu.be/uv4Ohui8ISA
most nagyon megnéznék egy mario kart streamet, ami hatalmas bömbölésbe menne át egy merci felől érdeklődő betelefonálás után
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
Andi is kiváltotta, egy darab kavics is kiváltaná ha kedves lenne a sodival és legalább néhány napig emberszámba venné. Sodi tippem szerint pánromatnikus és homoszexuális. Ha érzelmi kapcsolatra és cicabújásra vágyik mindegy a partner neme, viszont szexualitását tekintve kőbuzi és pedofil.
Azt nemtudom de az biztos hogy a vér-alkohol százalékok most az egekben lehetnek.
Nem látott előre három napot? Nem tudta, hogy senkihez nem mehetnek be öt percre sem megmosakodni? Ha egy szikra akaratuk is lett volna ügyeket intézni, akkor sem tudtak volna mocskosan, büdösen, másnaposan. A szállások napok óta ki voltak lőve még offline is. Szinte lehetetlen volt, de külön pénzt sem adott erre. Mire számított? Az a gyanúm, hogy pontosan erre. Csússzanak még lejjebb, és mivel a kocsival sem indultak be azonnal Linzbe, rátett még egy lapáttal. Amortizálják le magukat teljesen, és aztán csúszva-mászva könyörögjék be magukat a púposhoz. Hát nem így lett. A karma az nagyon geci tud lenni.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
nagyon eltaktikázta magát. adott nekik egy "lakást", és mellé pénzt piára (jó nem arra, de a tranyó arra költi).
mi a fasznak mennének bárhova is? minden gondjuk meg van oldva. a következő yt pénzig csak 11 nap van, addig kell kitartania sneci pénzének.
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Tízezer alatt visszafogottan sem úsznak meg egy napot. Lámpacsináltatás is volt, ha igaz. Három napjuk lehet hátra az átírás pénzből, ha végég a kocsiban maradnak, aztán valamit ki kell találniuk. Sodi hazajön szerintem, a távkapcsi nem jött be.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
lyudka:
2 dekás zubrowka: 1000 ft
2 zsemle: 50 ft
tranyó:
10 tyoproni: 3000 ft
5 keserű: 1500 ft
szerintem elvannak napi 5000-6000-ből.
Lesz még bőven férfi akinek a szájába élvezhetsz.
Egyébként erről is beszélek! Annyi van belőlük mint a nyű, ráadásul nem is kell igényesnek lenni, benyelnek azok bármit. Nem mintha valami topmodelt kellene meghódítania az igényességével meg a karizmájával. Lemegy az állomásra, van ott hajlesz dögivel, talán még Lincben is, oszt hazavisz egyet. Nyem éjtyem.
Ingatkanügyek
féregnyulvány
(
x7)
Feb 09, 2022 14:48:08
x7)
akkor ma tisztazos live de tényleg?
Démon Démon Démon
Feb 09, 2022 14:49:03
annyira szép tényleg hogy ehhez képest a több százezres ráköltéssel linzben micsoda idegben volt a gyagya :DD
Remélem Viktornak lesz még ideje meg kedve összefutni és felvételt készíteni Mercivel, hogy Sodi rendszeres ideggörcsöket kapjon a féltékenységtől. Persze csak óvatosan, nem lenne jó ha Viktort elragadná a trashvilág.
Feb 09, 2022 14:49:03
trolléga
(
x30)
Feb 09, 2022 14:49:32
x30)
akkor ma tisztazos live de tényleg?
Elsőéves
(
x3)
Feb 09, 2022 14:49:54
x3)
Normál esetben itt is ez van, nem tudom neki elmagyarázni a snecológia finomabb árnyalatait. De mikor Endre ilyen csapkodós-süsüzős megőrüléseket produkál, azokat imádja nézni. :D
Elsőéves
(
x3)
Feb 09, 2022 14:50:00
x3)
Normál esetben itt is ez van, nem tudom neki elmagyarázni a snecológia finomabb árnyalatait. De mikor Endre ilyen csapkodós-süsüzős megőrüléseket produkál, azokat imádja nézni. :D
hotyfolt
Feb 09, 2022 14:50:29
Leégett a Reichstag, da a kocsi :(
trashvod.com/w/oLEVASoERUNMbaBG6nhVSw
A 7-re ígért lájvot sikerült recskásnak 8 órakor elkezdenie imgur.com/so9Z386
Tabletes lájfsz
Nagy tragédiák
Lezárult egy kocsi
Nulladik percben már betelefonáló
KT: nem szól a telefonba, tiltás. Inkább visszahívja, nem veszi fel megint :DD
nagy büszkélkedve: "ki lett szúrva pár kerék, áll egy autó ezért"
A sosem fórumozó gyagya mondja hogy három autóról volt szó a fórumon
Kineveti a trollszokat, hogy nem tudják az kettő vagy három autó (mercica, fullfing, márk; utóbbi kettőről ment a konteo hogy ugyanaz lehet)
Krumplit a kipufogóba tervet is olvasta
röhögve mondja hogy "Embereket veszélyeztet Mercica, ilyenekbe vannak"
Nem tudja eldönteni Audi vagy BMW-ről van-e szó
Fórumot emlegeti állandóan a sneci
KT: Zsozéatya említés, nézze meg
"Linzi szexgép"
"El akartam mesélni, hogy úton van az édeshármas"
Unalmas zsozégyagya pótkeszt hallgatás
José szokott trasht nézni
Nagyon örül a pedo, hogy egy hírös youtuber megemlítette
Tetszik a gnómnak a Linzi szexrobot kifejezés imgur.com/ijfKxkZ
"Van 3 autó, abból 1 nincs." Tehát 3 autó van gyagya, nem ugyanaz Fullfing meg Márk kocsija
Autista körmondatok, a betelefonálóval beszél azért nem tudja mondani az autó sztorit
Arra vár hogy a telefonáló tegye le
Izgatja ha nők szarnak. * ásít *
Új feliratkozók
Betelefonálók miatt nem tudja mondani a történeteit
KT: 2019-es Miskolci flokkban láthatta-e a Mazdát
Azt hazudja dolgozott
"abban vannak hogy nincs dolgozóm, de _még_ van dolgozóm" :DD
"Nagyon hasonló" a munkahelyéhez az X-net
Olyan ember hívta melócsában aki sose szokta felhívni
Tagként sincs tressvúd reklám
imgur.com/WvLMdBd
imgur.com/S2K6dXg
(ezt a Rossz Rami-t olvasta Rossz ratyinak? elkelne már egy új szemüveg, gyagya)
Az ember aki nem szokta hívni még mindig lehet két ember
Márk volt valószínűleg
Ködösít a recskás, direkt visszatartja az infót
Kiszúrták a kocsi kerekét, meghúzták az oldalát
A cica ráindít lájvot a gyagyára.
Picit ez megakasztja recskás gondolatmenetét
Spoiler: nem a Mazdáról van szó
Így már pisztos, hogy Márk volt
"fórumon emlegetett két úr és két kocsi valamelyikével" megint ostoba vagy a történetmeséléshez gyagya
A 20% átfedés: recskás 500 nézőjéből miután Mercica elindította maradt kb 200 :DD
imgur.com/V8EzRCT
imgur.com/hR7Hnzr
A fórumot is többen olvasták, mint ahány nézője maradt Youtube-on
Feloldogatós lájfsz
Az illető felkérdezte, hogy recskás miatt lett-e kiszúrva a gumi
Géza küldte át neki a képet
A lapos gumi: imgur.com/OiKEfjR
Azt hazudja hogy ült az irodában a gnóm és "programozott" mikor felkérdezték
"Most nem vagyok elég érdekes, még az autós sztorival sem"
"Hogyan oldjam fel ha nem tudom a youtube nevét" loop
Ideges miért nem most írnak, miért melócsában zavarják feloldással
Vad pókujjas gépelések, Messenger csipogás. Minőségi műsor. Együtt nézzük....
Tematikus Endre is feloldva
"Majd holnap Merciék lesznek a téma"
Pusztítóan unalmas a műsor
KT: régi betelefonáló, fb-n feloldásért könyörög. Melócsá felől érdeklődik. Mindennap bejár a recsi, nem a felmondását tölti kivételesen. Csütörtökig tart a próbaideje. Nagy titok: Géjza mikor ment délután 3-ig melóban kellett volna lennie. 2-kor még ebédszüneten volt a fél1 helyett. Házhoz ment a főnökúr a kulcsért. Ez valami kis gányolda lesz. Hetyetyézni akart a főnökúrnak, hogy probléma van a "barátnőjével", de nem hagyta neki végigmondani. Kedd reggel kapott saját kulcsot. "Akár éjszaka is ott lehetek" nyugtázza. "Ennek véglegesítés szaga volt." Szombat reggel történt a berendezésben valami átrendezés. Kiegészült kényelmi eszközzel (kávégép? kanapé?). Azt hitte pénteken 3 dolog omlott össze :DD Őrjöngött amikor a fórumon meglátta a cég nevét. Hasonlít az X-nethez a jelenlegi meglócsá neve szerintem. Zsery volt a betelefonáló.
Ma elpattant egy húr, telefonált "igen vagy nem". "Jöttök, nem jöttök?" akkor még úgy volt, hogy szerdán mennek :DD
Mindketten érkeznek helyett azt olvassa éreznek...
Róóland trollkodik, mikor lesz Age of stream Zseryvel :DD
imgur.com/jgFyEH5
1 óra után be akarja fejezni, átpártolt mindenki Tiborhoz
KT: "milyen Feri" trollkodás beszopása
KT: lehet Kozma kocsijáról van szó
30-40 másodperc alatt össze lehetne foglalni a sztorit saját bevallása szerint, ő 1 órája ezen loopol
KT: a néni, akiről nem tudta eldönteni, hogy férfi-e vagy nő :DD Vegye ki tagmódból. Recskás: egyelő feltételeket akar... A néni nem fog feliratkozni.
Lyutka közben írja attól fél felbukkan a Máj Viktor
Recskás egyből megy is futárgyerek streamjére ellenőrizni
Merci részegen mutatja hol állnak
"sok esze van bazdmeg"
"megint csalogatja Viktort, féltékeny leszek"
KT: sem recskás sem én nem tudom kivenni a mondanivalóját, hagyjuk is
Merciről: "tudat alatt ő nagyon örülne neki, ha nekem reggelre tudna károkozásról beszámolni"
Fórumozik lájvban a gyagya
Felolvassa Karibék feljelentését forum.sodika.org/?pageNo=8744&highlight=889744#comment-889744
1 millió fütyiért bárki viheti a cicamobilt
Másfél órával a vége előtt: "én most elkullogok és nézem inkább" (Mejsziszát)
Elismeri a vereséget, búcsúzik
Elbúcsúzott rendesen, inkább elindítja a cica lájfját és takarítást igér
1 sörike hanyagul a padlóra dobva
Mercica motorháztető loop
Sneci megint kotyog: nem kell a cicának az autó, a Fiattal is szopott eleget
Totális kakofónia, streamben magyaráznak, Lyutka folyamatosan csöng
Lízingről hetyetyézik, a Mazda csak ideiglenes megoldás lett volna 1-2 hétig, hónapig
Az udvarban lévő parkolóhelyek sajnos mind ki vannak adva
"sajnos elfogytak a parkolóhelyek, úgyhogy városi parkolóhelyet kell keresnem"
Recskás megint titkokat kotyog: 1 hét múlva is pesten lettek volna és az rendben lett volna. Jövő hét csütörtök-péntek az új időpont
Tag mód lemondással fenyegetik cseten
Picit oddébbrakja, majd leállítja a tranyóstreamet
cset: "büdös travinál sokkal jobbak vannak" "hát igen ezt sokan mondják nekem" :DD
100% hogy 1 hétig még pesten vannak
Van 1 akadály
Sneci nevén MO-n nem lehet autó, mert lefoglalják
Az ő nevén se lehet autó, mert van biztosítós tartozás
Dobatós cég a megoldás, aminek az elintézése Fullfing kezében van, ezért a jövő péntek
Fullfing nevén van még az autó :DD
"Jönnek a rendőrök, jujujj" indítja gyorsan a streamet, közben messenger csörög
Ideggörcsöcske, 3* kinyom valakit de továbbra is hívja :DD
imgur.com/SlKaUdU
"büdös kurva anyád te aljas geci" - értelmiségi asodi
Iszonyatos pókujjas gépelés
"ez hogy Lyutkát körözik valószínűleg egy ordas nagy kamu"
Vad gépelések a linzi éjszakában
Megírta a Lyutkának hogy valószínűleg nem körözik
"fórumon olvastam hogy 112-n bejelentették" :DD Istenem, ez tényleg egész nap itt lóg, innen tájékozódik
Ez az infó hogy varangyot körözik Gammertől származik
Pénteken kiderült hogy ez kamu
Gammer megint troll * ásít *
Trollok bejelentik, nem történik semmi = nem körözik
"Ez pénteken? vagy nem pénteken, nem tudom, hétvégén kiderült"
Lyutkának megírja a csodálatos autista gondolatmenetét
Megint búcsúzkodik 1 órával a vége előtt :DD
"Nem körözik az autót, miért köröznék az autót, állat"
"Én ma le lettem győzve, csúfosan"
"Ha megállítja a rendőr annyit tehet, hogy kinyalja az ülepét, mert minden rendben van a kocsival"
cset: járó motor, ittasan ül benn. Jogászisten: "Parkolóban van és fűt, fűthet parkoló autóban"
Snecit megszopatta Mercica, amikor ő is ült a kocsiban nem járatta, nem ment a fűtés, fagyoskodtak hárman :DDD
KT: Vahúr kutya. Kritikán aluli amit csinálnak, nem érdemelnek autót. Kozma: hajléktalan lettem :DD Vegyél nekem is Mazdát. Vekni irigy a guruló cica 1000 nézőjére. Kaka téma ismét, recskásnak most nem kell, úgyhogy nem tudja magát produkálni a tévénéző gyerekeknek. Szarszag volt a Mazdában. Hétvégi horgászatra meghívás snecinek.
cset: Mercica fiúként öregemberekett szopott le.
Sneci felkérdezte a cicát, hogy társkeresőről random emberekkel elszokott-e járni esténként baszni. Nyilván tagadott mindent neki a faszpinás :DD
Mindkettő ágyipoloskával beszélt fél-fél órát, de nem mondtak neki semmi egyértelműt.
Valszeg Géjza mondta neki inkább zárja le a témát
Elhitette vele hogy kaphatna született pinát is :DD
Reggeli lájfban is emlegetett nem feltétlenül nem troll hölgy fiókok írogatnak neki :D
10kor már nyílt titok volt, hogy a kulcs visszaadással zsarolja őket
forum.sodika.org/?pageNo=8746&highlight=889881#comment-889881
KT: Vahúr kutya ismét, némítgatás. Nem örül a vekni. Percekig némafilm.
Cseten felkérdezik hogy viselné ha Merci dobná. Recskás mai nap abban volt, hogy ő fogja dobni a faszpinást.
Hangüzenet, ismét némafilm. Vad gépelések.
Lyutka valakit szidott a lájfban, aki erre besértődött, és felkérdezte snecit. A hős lovag egyből írt varangynak hogy azonnal kérjen bocsánatot. (vahúr? fullfing?)
Újabb sörike hanyagul félredobva a földre
Még egy sörike cisszen
Abban volt hogy jövő héttől Tinder
"én ezt a hercehurcát nem érdemlem"
Másfél órán át puhatolózott a csöveseknél a szándékaik felől :DD
Igen-nem loop
KT: Lyutka. Mikrofon némítva. Bocsánatot kér Gézától. * ásít * Hát erre a csavarra aztán senki nem számított hogy róla volt szó. Ezt továbbítja hangüzenetként a címzetthez a vadászbika. Mercica kegyetlenül be van kúrva.
Fórumon közben megvan a Mazda forum.sodika.org/?pageNo=8746&highlight=889908#comment-889908
sneci: a cicáról "1. ő most dolgozik, 2. ha itt van az jó műsor"
"Viktor elindult a Mercihez"
Géjzának nem tetszik Lyutka bocsánatkérése :DD
"Van kisajak, nincs kisajak. 15 éve nem tudtak képezni" broáf "engem annyira nem zavar a hiánya"
Folyamatos hangfelvétel bejátszások
"Viktor megtalálta? Ne bassz. A kurvaélet. Ezt a kibaszott büdös geci kurvát" :DD
"Viktorsz ezzel pénzt kérhesetne, magángyomozónak kéne lennie, nem futárnak"
Kezdődik a leolvadás:
Ideggörcsöcskék a Messengeres telefonálók miatt
Valami butafónnal próbálja a cicát zaklatni imgur.com/IADJ96f
"nem is ismerheti ezt a számot"
"leteszi, ott van mögötte a Magyar Viktor és nem tudom figyelmeztetni"
Eközben a fórumon a rommátört Mazda: imgur.com/oHXF6Lp
2:31:35 "ott van mögöttetetek a Magyar Viktor, ti hülye faszok, te szhar, tompa gecik"
"Képességnélküli állatok vagytok"
"Nem tudom hívni? Hihetetlen"
"Mi folyik itt Gyöngyösön?"
Betelefonál nekik megint, hogy szálljanak ki. De közben odament hozzájuk a Viktorsz.
10 után ordít a recskás = nem ember
2:36:00 Hangüzenetekben elküldi nekik hogy próbálta figyelmeztetni őket. Arany kontent :DD
"ő üljön be, én meg mit keresek ott" féltékeny a fatászpika
A cica nevetgél, jó hangulatú beszélgetések történnek Viktorsszal
Viktorsz kilátása a hátsó ülésről: imgur.com/aAIlK5Q
Eközben linzben tokakamerás, csücsörítős fatászpika imgur.com/glZT83F
Nézed a lájvot trollkodós betelefonálók :DD
púpos: "EL LESZ TÖRVE A KAFKA MERCI ORRA"
mit keresel ott, ne engem videózz tiltott mondatok neki :DD
Nőverő sodi asodi
imgur.com/Y3slWJD
imgur.com/FhFNUNT
"te büdös kurva"
Addig pörgeti magát, amíg teljesen be nem dühödik. Tibornak szeretne hangüzenetet küldeni, de közben csörgetik. Következzenek az ikonikus képsorok :DD
trashvod.com/w/eV86nqK9qnSGovUZ3PaaiD
img.sodika.dk/imgur.com/hB9AnlU.gif
Lezárult egy telefon és egy billentyűzet
Valahol az infarktus és a stroke közötti állapotok, nagyon zihál a vadászbika, többször nekifut a mondanivalójának
Több kommentelő is felhívja a figyelmet a 2 stream közti árnyalatnyi különbségre :DD
forum.sodika.org/?pageNo=8747&highlight=890045#comment-890045
forum.sodika.org/?pageNo=8747&highlight=890056#comment-890056
Több betelefonálónak felveszi, akik beszólnak nekik, anyázzák vagy épp bele sem szólnak. Ideggörcsök. Vissza sem tudja hallgatni mennyi ment el a hangüzenetéből Tibornak.
800 eurós tablet ripsz, lájfsz ripsz
trashvod.com/w/oLEVASoERUNMbaBG6nhVSw
A 7-re ígért lájvot sikerült recskásnak 8 órakor elkezdenie imgur.com/so9Z386
Tabletes lájfsz
Nagy tragédiák
Lezárult egy kocsi
Nulladik percben már betelefonáló
KT: nem szól a telefonba, tiltás. Inkább visszahívja, nem veszi fel megint :DD
nagy büszkélkedve: "ki lett szúrva pár kerék, áll egy autó ezért"
A sosem fórumozó gyagya mondja hogy három autóról volt szó a fórumon
Kineveti a trollszokat, hogy nem tudják az kettő vagy három autó (mercica, fullfing, márk; utóbbi kettőről ment a konteo hogy ugyanaz lehet)
Krumplit a kipufogóba tervet is olvasta
röhögve mondja hogy "Embereket veszélyeztet Mercica, ilyenekbe vannak"
Nem tudja eldönteni Audi vagy BMW-ről van-e szó
Fórumot emlegeti állandóan a sneci
KT: Zsozéatya említés, nézze meg
"Linzi szexgép"
"El akartam mesélni, hogy úton van az édeshármas"
Unalmas zsozégyagya pótkeszt hallgatás
José szokott trasht nézni
Nagyon örül a pedo, hogy egy hírös youtuber megemlítette
Tetszik a gnómnak a Linzi szexrobot kifejezés imgur.com/ijfKxkZ
"Van 3 autó, abból 1 nincs." Tehát 3 autó van gyagya, nem ugyanaz Fullfing meg Márk kocsija
Autista körmondatok, a betelefonálóval beszél azért nem tudja mondani az autó sztorit
Arra vár hogy a telefonáló tegye le
Izgatja ha nők szarnak. * ásít *
Új feliratkozók
Betelefonálók miatt nem tudja mondani a történeteit
KT: 2019-es Miskolci flokkban láthatta-e a Mazdát
Azt hazudja dolgozott
"abban vannak hogy nincs dolgozóm, de _még_ van dolgozóm" :DD
"Nagyon hasonló" a munkahelyéhez az X-net
Olyan ember hívta melócsában aki sose szokta felhívni
Tagként sincs tressvúd reklám
imgur.com/WvLMdBd
imgur.com/S2K6dXg
(ezt a Rossz Rami-t olvasta Rossz ratyinak? elkelne már egy új szemüveg, gyagya)
Az ember aki nem szokta hívni még mindig lehet két ember
Márk volt valószínűleg
Ködösít a recskás, direkt visszatartja az infót
Kiszúrták a kocsi kerekét, meghúzták az oldalát
A cica ráindít lájvot a gyagyára.
Picit ez megakasztja recskás gondolatmenetét
Spoiler: nem a Mazdáról van szó
Így már pisztos, hogy Márk volt
"fórumon emlegetett két úr és két kocsi valamelyikével" megint ostoba vagy a történetmeséléshez gyagya
A 20% átfedés: recskás 500 nézőjéből miután Mercica elindította maradt kb 200 :DD
imgur.com/V8EzRCT
imgur.com/hR7Hnzr
A fórumot is többen olvasták, mint ahány nézője maradt Youtube-on
Feloldogatós lájfsz
Az illető felkérdezte, hogy recskás miatt lett-e kiszúrva a gumi
Géza küldte át neki a képet
A lapos gumi: imgur.com/OiKEfjR
Azt hazudja hogy ült az irodában a gnóm és "programozott" mikor felkérdezték
"Most nem vagyok elég érdekes, még az autós sztorival sem"
"Hogyan oldjam fel ha nem tudom a youtube nevét" loop
Ideges miért nem most írnak, miért melócsában zavarják feloldással
Vad pókujjas gépelések, Messenger csipogás. Minőségi műsor. Együtt nézzük....
Tematikus Endre is feloldva
"Majd holnap Merciék lesznek a téma"
Pusztítóan unalmas a műsor
KT: régi betelefonáló, fb-n feloldásért könyörög. Melócsá felől érdeklődik. Mindennap bejár a recsi, nem a felmondását tölti kivételesen. Csütörtökig tart a próbaideje. Nagy titok: Géjza mikor ment délután 3-ig melóban kellett volna lennie. 2-kor még ebédszüneten volt a fél1 helyett. Házhoz ment a főnökúr a kulcsért. Ez valami kis gányolda lesz. Hetyetyézni akart a főnökúrnak, hogy probléma van a "barátnőjével", de nem hagyta neki végigmondani. Kedd reggel kapott saját kulcsot. "Akár éjszaka is ott lehetek" nyugtázza. "Ennek véglegesítés szaga volt." Szombat reggel történt a berendezésben valami átrendezés. Kiegészült kényelmi eszközzel (kávégép? kanapé?). Azt hitte pénteken 3 dolog omlott össze :DD Őrjöngött amikor a fórumon meglátta a cég nevét. Hasonlít az X-nethez a jelenlegi meglócsá neve szerintem. Zsery volt a betelefonáló.
Ma elpattant egy húr, telefonált "igen vagy nem". "Jöttök, nem jöttök?" akkor még úgy volt, hogy szerdán mennek :DD
Mindketten érkeznek helyett azt olvassa éreznek...
Róóland trollkodik, mikor lesz Age of stream Zseryvel :DD
imgur.com/jgFyEH5
1 óra után be akarja fejezni, átpártolt mindenki Tiborhoz
KT: "milyen Feri" trollkodás beszopása
KT: lehet Kozma kocsijáról van szó
30-40 másodperc alatt össze lehetne foglalni a sztorit saját bevallása szerint, ő 1 órája ezen loopol
KT: a néni, akiről nem tudta eldönteni, hogy férfi-e vagy nő :DD Vegye ki tagmódból. Recskás: egyelő feltételeket akar... A néni nem fog feliratkozni.
Lyutka közben írja attól fél felbukkan a Máj Viktor
Recskás egyből megy is futárgyerek streamjére ellenőrizni
Merci részegen mutatja hol állnak
"sok esze van bazdmeg"
"megint csalogatja Viktort, féltékeny leszek"
KT: sem recskás sem én nem tudom kivenni a mondanivalóját, hagyjuk is
Merciről: "tudat alatt ő nagyon örülne neki, ha nekem reggelre tudna károkozásról beszámolni"
Fórumozik lájvban a gyagya
Felolvassa Karibék feljelentését forum.sodika.org/?pageNo=8744&highlight=889744#comment-889744
1 millió fütyiért bárki viheti a cicamobilt
Másfél órával a vége előtt: "én most elkullogok és nézem inkább" (Mejsziszát)
Elismeri a vereséget, búcsúzik
Elbúcsúzott rendesen, inkább elindítja a cica lájfját és takarítást igér
1 sörike hanyagul a padlóra dobva
Mercica motorháztető loop
Sneci megint kotyog: nem kell a cicának az autó, a Fiattal is szopott eleget
Totális kakofónia, streamben magyaráznak, Lyutka folyamatosan csöng
Lízingről hetyetyézik, a Mazda csak ideiglenes megoldás lett volna 1-2 hétig, hónapig
Az udvarban lévő parkolóhelyek sajnos mind ki vannak adva
"sajnos elfogytak a parkolóhelyek, úgyhogy városi parkolóhelyet kell keresnem"
Recskás megint titkokat kotyog: 1 hét múlva is pesten lettek volna és az rendben lett volna. Jövő hét csütörtök-péntek az új időpont
Tag mód lemondással fenyegetik cseten
Picit oddébbrakja, majd leállítja a tranyóstreamet
cset: "büdös travinál sokkal jobbak vannak" "hát igen ezt sokan mondják nekem" :DD
100% hogy 1 hétig még pesten vannak
Van 1 akadály
Sneci nevén MO-n nem lehet autó, mert lefoglalják
Az ő nevén se lehet autó, mert van biztosítós tartozás
Dobatós cég a megoldás, aminek az elintézése Fullfing kezében van, ezért a jövő péntek
Fullfing nevén van még az autó :DD
"Jönnek a rendőrök, jujujj" indítja gyorsan a streamet, közben messenger csörög
Ideggörcsöcske, 3* kinyom valakit de továbbra is hívja :DD
imgur.com/SlKaUdU
"büdös kurva anyád te aljas geci" - értelmiségi asodi
Iszonyatos pókujjas gépelés
"ez hogy Lyutkát körözik valószínűleg egy ordas nagy kamu"
Vad gépelések a linzi éjszakában
Megírta a Lyutkának hogy valószínűleg nem körözik
"fórumon olvastam hogy 112-n bejelentették" :DD Istenem, ez tényleg egész nap itt lóg, innen tájékozódik
Ez az infó hogy varangyot körözik Gammertől származik
Pénteken kiderült hogy ez kamu
Gammer megint troll * ásít *
Trollok bejelentik, nem történik semmi = nem körözik
"Ez pénteken? vagy nem pénteken, nem tudom, hétvégén kiderült"
Lyutkának megírja a csodálatos autista gondolatmenetét
Megint búcsúzkodik 1 órával a vége előtt :DD
"Nem körözik az autót, miért köröznék az autót, állat"
"Én ma le lettem győzve, csúfosan"
"Ha megállítja a rendőr annyit tehet, hogy kinyalja az ülepét, mert minden rendben van a kocsival"
cset: járó motor, ittasan ül benn. Jogászisten: "Parkolóban van és fűt, fűthet parkoló autóban"
Snecit megszopatta Mercica, amikor ő is ült a kocsiban nem járatta, nem ment a fűtés, fagyoskodtak hárman :DDD
KT: Vahúr kutya. Kritikán aluli amit csinálnak, nem érdemelnek autót. Kozma: hajléktalan lettem :DD Vegyél nekem is Mazdát. Vekni irigy a guruló cica 1000 nézőjére. Kaka téma ismét, recskásnak most nem kell, úgyhogy nem tudja magát produkálni a tévénéző gyerekeknek. Szarszag volt a Mazdában. Hétvégi horgászatra meghívás snecinek.
cset: Mercica fiúként öregemberekett szopott le.
Sneci felkérdezte a cicát, hogy társkeresőről random emberekkel elszokott-e járni esténként baszni. Nyilván tagadott mindent neki a faszpinás :DD
Mindkettő ágyipoloskával beszélt fél-fél órát, de nem mondtak neki semmi egyértelműt.
Valszeg Géjza mondta neki inkább zárja le a témát
Elhitette vele hogy kaphatna született pinát is :DD
Reggeli lájfban is emlegetett nem feltétlenül nem troll hölgy fiókok írogatnak neki :D
10kor már nyílt titok volt, hogy a kulcs visszaadással zsarolja őket
forum.sodika.org/?pageNo=8746&highlight=889881#comment-889881
KT: Vahúr kutya ismét, némítgatás. Nem örül a vekni. Percekig némafilm.
Cseten felkérdezik hogy viselné ha Merci dobná. Recskás mai nap abban volt, hogy ő fogja dobni a faszpinást.
Hangüzenet, ismét némafilm. Vad gépelések.
Lyutka valakit szidott a lájfban, aki erre besértődött, és felkérdezte snecit. A hős lovag egyből írt varangynak hogy azonnal kérjen bocsánatot. (vahúr? fullfing?)
Újabb sörike hanyagul félredobva a földre
Még egy sörike cisszen
Abban volt hogy jövő héttől Tinder
"én ezt a hercehurcát nem érdemlem"
Másfél órán át puhatolózott a csöveseknél a szándékaik felől :DD
Igen-nem loop
KT: Lyutka. Mikrofon némítva. Bocsánatot kér Gézától. * ásít * Hát erre a csavarra aztán senki nem számított hogy róla volt szó. Ezt továbbítja hangüzenetként a címzetthez a vadászbika. Mercica kegyetlenül be van kúrva.
Fórumon közben megvan a Mazda forum.sodika.org/?pageNo=8746&highlight=889908#comment-889908
sneci: a cicáról "1. ő most dolgozik, 2. ha itt van az jó műsor"
"Viktor elindult a Mercihez"
Géjzának nem tetszik Lyutka bocsánatkérése :DD
"Van kisajak, nincs kisajak. 15 éve nem tudtak képezni" broáf "engem annyira nem zavar a hiánya"
Folyamatos hangfelvétel bejátszások
"Viktor megtalálta? Ne bassz. A kurvaélet. Ezt a kibaszott büdös geci kurvát" :DD
"Viktorsz ezzel pénzt kérhesetne, magángyomozónak kéne lennie, nem futárnak"
Kezdődik a leolvadás:
Ideggörcsöcskék a Messengeres telefonálók miatt
Valami butafónnal próbálja a cicát zaklatni imgur.com/IADJ96f
"nem is ismerheti ezt a számot"
"leteszi, ott van mögötte a Magyar Viktor és nem tudom figyelmeztetni"
Eközben a fórumon a rommátört Mazda: imgur.com/oHXF6Lp
2:31:35 "ott van mögöttetetek a Magyar Viktor, ti hülye faszok, te szhar, tompa gecik"
"Képességnélküli állatok vagytok"
"Nem tudom hívni? Hihetetlen"
"Mi folyik itt Gyöngyösön?"
Betelefonál nekik megint, hogy szálljanak ki. De közben odament hozzájuk a Viktorsz.
10 után ordít a recskás = nem ember
2:36:00 Hangüzenetekben elküldi nekik hogy próbálta figyelmeztetni őket. Arany kontent :DD
"ő üljön be, én meg mit keresek ott" féltékeny a fatászpika
A cica nevetgél, jó hangulatú beszélgetések történnek Viktorsszal
Viktorsz kilátása a hátsó ülésről: imgur.com/aAIlK5Q
Eközben linzben tokakamerás, csücsörítős fatászpika imgur.com/glZT83F
Nézed a lájvot trollkodós betelefonálók :DD
púpos: "EL LESZ TÖRVE A KAFKA MERCI ORRA"
mit keresel ott, ne engem videózz tiltott mondatok neki :DD
Nőverő sodi asodi
imgur.com/Y3slWJD
imgur.com/FhFNUNT
"te büdös kurva"
Addig pörgeti magát, amíg teljesen be nem dühödik. Tibornak szeretne hangüzenetet küldeni, de közben csörgetik. Következzenek az ikonikus képsorok :DD
trashvod.com/w/eV86nqK9qnSGovUZ3PaaiD
img.sodika.dk/imgur.com/hB9AnlU.gif
Lezárult egy telefon és egy billentyűzet
Valahol az infarktus és a stroke közötti állapotok, nagyon zihál a vadászbika, többször nekifut a mondanivalójának
Több kommentelő is felhívja a figyelmet a 2 stream közti árnyalatnyi különbségre :DD
forum.sodika.org/?pageNo=8747&highlight=890045#comment-890045
forum.sodika.org/?pageNo=8747&highlight=890056#comment-890056
Több betelefonálónak felveszi, akik beszólnak nekik, anyázzák vagy épp bele sem szólnak. Ideggörcsök. Vissza sem tudja hallgatni mennyi ment el a hangüzenetéből Tibornak.
800 eurós tablet ripsz, lájfsz ripsz
Feb 09, 2022 14:50:29
féregnyulvány
(
x7)
Feb 09, 2022 14:57:23
x7)
nem nem
volt már náci voltam e, antiszemita voltam e
kimaradt 1
filoszemita voltam/vagyok e(spoiler nem) téma
recskás tessék pótolni vagy feketepontot kapsz
érdeklődnék
Feb 09, 2022 14:58:56
most akkor mikor lesz mario?
Feb 09, 2022 14:58:56
Ásó27
(
x68)
Feb 09, 2022 15:04:10
x68)
lassan itt a jó idő Endre, rolleres live mikor?
Mifaaaaaaaaaaaan
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 09, 2022 15:07:44
x37)
Pedig Kisboros ugye anno ezzel próbálkozott, mármint hogy ráírogatott (általa vélt) trollok barátnőire/feleségeire/szüleire facebookon, hogy bemószerolja őket, hogy egy jobb sorsra érdemes fogyatékos fiatalemberrel trollkodnak. Nem értette, hogy miért nem hagynak el minket rögtön a "kurváink" egy névtelen senki messenger üzenetei alapján.
max5enutálnak
(
x47)
Feb 09, 2022 15:11:48
x47)
Én erre azt szoktam mondani, hogy a trash utat tör magának. Lehet az a mainstream (lásd x-faktor), vagy egy párkapcsolat. Ha valahol feltűnik, akár egy pillanatra is, ott megveti a lábát. Annyira abszurd ez a világ, hogy aki nem szereti és viszolyog tőle, az is kíváncsi lesz egy idő után rá. A lényeg, hogy nem szabad erőltetni, csak kicsit résnyire nyitva kell hagyni az ajtót, hogy beláthasson rajta a másik.
Én ezt eddig mindig úgy csináltam, hogy szóba jött egy mainstream trash (pl. fogyatékos Irénke) és erre már rá lehetett keverni, hogy na most figyelj, mert ez semmi. Azóta persze Kaffka Tibi hírneve is segített ezen.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 09, 2022 15:12:24
x37)
Tapasztalataim szerint a legtöbb jól adjusztált, szociálisan érett, felnőtt ember kicsit fogékony a trash tartalmakra, mivel a saját életükből ez a fajta nyomor abszolút hiányzik. Akinek zűrös a családja, alkoholisták, verték gyerekkorában, stb, azt viszont taszítja ez a trash közeg, mert rossz dolgokra emlékezteti.
Volvika
Feb 09, 2022 15:15:40
Amúgy egy kérdés, szerintetek a gyagyásnak hány éve van hátra? Én jó indulatból 5 évet mondanék.
Lol
Feb 09, 2022 15:15:40
Norina
(
x2)
Feb 09, 2022 15:16:07
x2)
Nálunk én vagyok rakattanva, a Párom mindig csak az adott összefoglalót nézi meg.
csicskovics
Feb 09, 2022 15:16:56
Remek elemzés, ám én pont az ellenkezőjét látom (bár lehet ezt írtad te is, mert én meg fél szemmel még dolgozom :))
Pont, hogy a gyagyás a narcisztikus. A videó negyede arról szól, hogy látod látod, milyen és mekkora kárt okoztam MIATTAD (ez kit érdekel? senki nem kényszerítette rá). Csak a Merci vétett, és a gyagyás folyamatosan rendezgeti az (anyagi) bábukat, hogy oké akkor ezt is elveszem, ezt is elveszem, de HA úgy teszel ahogy én azt elvárom, akkor talán nem veszem el (ami nem is a tiéd, csak kölcsönbe adtam). Ez az egy "fogása" van Mercin, a pénz, de ez nem elég erős.
Merci szerintem jól látja a dolgokat, ő "idegbeteg", Sodi pedig "elmebeteg". Merci a nőkkel dominánsabb (Jutka, pultoslány anno, meg sok más is, akiknek ez még lehet be is jön) viszont a férfiakkal is megpróbál az lenni (részegen mindenkit leboxol, tudjuk), de ott csak azokat fogadja el, akik nem csicskulnak be neki. Kozma is mindennek lehordta már és mindig "kibékülnek", mert hozza a bunkó agresszív cigány szintet, amit Merci megszokott az élete során. Viktor sem csicskult be neki, így a trollkodásai ellenére sokkal jobb pozícióban van, mint a gyagyás.
Ő már akkor elásta magát, amikor becsicskult Mercinek, bekerült egy olyan fiókba, ahonnan nem nagyon lehet kijönni, max ha megverne olyan embereket, akiket Merci "tisztel", Kozma, Gammer, stb. De ez sosem fog megtörténni, így, amíg a pénz tart, addig megy a szenvedés, de addig, és csak addig.
Feb 09, 2022 15:16:56
féregnyulvány
(
x7)
Feb 09, 2022 15:17:43
x7)
Akinek zűrös a családja, alkoholisták, verték gyerekkorában, stb, azt viszont taszítja ez a trash közeg, mert rossz dolgokra emlékezteti.
van akiket taszit, de a legtobbet nem
az ismeros koromben rengeteg olyan ember van akiknél otthon nemjo semmi, de nezik ezeket mert megnyugtatja oket, hogy nem csak otthon fogyatekosok az emberek
mindig van lejjebb
akik meg valamifele lelki dolog miatt nem tisztak es nezik a trasheket es trollkodnak, ezek az emberek azok a trollok akik buntudat nelkul csinaljak ki a naluk nyomorultabb helyzetben levo trasheket ( szeteny meglatasom szerint)
Elsőéves
(
x3)
Feb 09, 2022 15:18:40
x3)
Igen, ezt én is teljesen így látom. Akinek gyerekkorában jelen volt bármilyen szinten az erőszak, az nem akarja ezt látni, viszont ha bármennyire is normális volt az élete, akkor először csak néha-néha belenéz, aztán előbb utóbb lebukik egy könyvjelzővel :D
egérszar a konyhapulton
Feb 09, 2022 15:26:11
Köztem és Merci között balhé?
Elképzelhetetlen.
Elképzelhetetlen.
Ez még mindig áll?
Feb 09, 2022 15:26:11
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Feb 09, 2022 15:28:52
x2)
Ez még mindig áll?
Úgy, mint a piton.
BigDataTroll
Feb 09, 2022 15:29:38
Tanszéki Levéltáros!
Készülnek a kért heatmap-ek.
Eddig a 2022.01.01-31/2022.02.01-09 adatok vannak.
Megdöbbentő számok jönnek:
#####
Hónap: 2022.01.01-31 Hónap: 2022.02.01-09
00-óra, Darab hozzászólás: 37 28
01-óra, Darab hozzászólás: 43 14
02-óra, Darab hozzászólás: 17 14
03-óra, Darab hozzászólás: 18 28
04-óra, Darab hozzászólás: 4 42
05-óra, Darab hozzászólás: 3 14
06-óra, Darab hozzászólás: 3 56
07-óra, Darab hozzászólás: 7 84
08-óra, Darab hozzászólás: 13 84
09-óra, Darab hozzászólás: 25 140
10-óra, Darab hozzászólás: 75 238
11-óra, Darab hozzászólás: 68 322
12-óra, Darab hozzászólás: 40 140
13-óra, Darab hozzászólás: 50 112
14-óra, Darab hozzászólás: 316 140
15-óra, Darab hozzászólás: 135 56
16-óra, Darab hozzászólás: 189 42
17-óra, Darab hozzászólás: 224 28
17-óra, Darab hozzászólás: 157 14
19-óra, Darab hozzászólás: 108 0
20-óra, Darab hozzászólás: 28 14
21-óra, Darab hozzászólás: 33 28
22-óra, Darab hozzászólás: 75 70
23-óra, Darab hozzászólás: 72 0
#####
Februárban már nem volt melócska a számok alapján.
Na meló, csá.
Készülnek a kért heatmap-ek.
Eddig a 2022.01.01-31/2022.02.01-09 adatok vannak.
Megdöbbentő számok jönnek:
#####
Hónap: 2022.01.01-31 Hónap: 2022.02.01-09
00-óra, Darab hozzászólás: 37 28
01-óra, Darab hozzászólás: 43 14
02-óra, Darab hozzászólás: 17 14
03-óra, Darab hozzászólás: 18 28
04-óra, Darab hozzászólás: 4 42
05-óra, Darab hozzászólás: 3 14
06-óra, Darab hozzászólás: 3 56
07-óra, Darab hozzászólás: 7 84
08-óra, Darab hozzászólás: 13 84
09-óra, Darab hozzászólás: 25 140
10-óra, Darab hozzászólás: 75 238
11-óra, Darab hozzászólás: 68 322
12-óra, Darab hozzászólás: 40 140
13-óra, Darab hozzászólás: 50 112
14-óra, Darab hozzászólás: 316 140
15-óra, Darab hozzászólás: 135 56
16-óra, Darab hozzászólás: 189 42
17-óra, Darab hozzászólás: 224 28
17-óra, Darab hozzászólás: 157 14
19-óra, Darab hozzászólás: 108 0
20-óra, Darab hozzászólás: 28 14
21-óra, Darab hozzászólás: 33 28
22-óra, Darab hozzászólás: 75 70
23-óra, Darab hozzászólás: 72 0
#####
Februárban már nem volt melócska a számok alapján.
Na meló, csá.
Feb 09, 2022 15:29:38
Kötőjel
(
x12)
Feb 09, 2022 15:33:19
x12)
parádés volt az éjszaka, a szomszédok biztos örültek:
coub.com/view/30daep
vérdíj target nr. 1
coub.com/view/30daep
Ásó27
(
x68)
Feb 09, 2022 15:33:29
x68)
Mindenképp segíteni kell Endrének Linznek és környékén munkát találnunk Hahó!
Mifaaaaaaaaaaaan
Nemfatyle
(
x7)
Feb 09, 2022 15:33:52
x7)
Na Endre, elfogadta a szerelmed a feltételeidet? *pr*
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
trolléga
(
x30)
Feb 09, 2022 15:34:21
x30)

Alpár Pál
Feb 09, 2022 15:35:41
Mindenképp segíteni kell Endrének Linznek és környékén munkát találnunk Hahó!
már egyébként a melócsában való lógást is tovább fejlesztette: már mímelni sem akarja a munkát, csak arra játszik, hogy felveszik az új helyre és 1 vagy 2 havi fizut mindenképpen megkap (+ amit még kisír vagy kizsarol magának), majd továbbáll és jön a következő "munkahely".
Feb 09, 2022 15:35:41
Snecológia Tanszék
Feb 09, 2022 15:36:18
A tegnapi nap joggal érdemelte ki a "Hosszú BRÉKek éjszakája" megnevezést.
Nem csak azért, mert volt jó sok BREAK a telefon és a tablet kárára, de snecológia-filozófusaink más, párhuzamos univerzumra is felhívták a figyelmet.
Részletek a szócikkben:
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Hossz%C3%BA_BR%C3%89Kek_%C3%A9jszak%C3%A1ja
Nem csak azért, mert volt jó sok BREAK a telefon és a tablet kárára, de snecológia-filozófusaink más, párhuzamos univerzumra is felhívták a figyelmet.
Részletek a szócikkben:
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Hossz%C3%BA_BR%C3%89Kek_%C3%A9jszak%C3%A1ja
Feb 09, 2022 15:36:18
leendő devizás haver
Feb 09, 2022 15:45:17
Részletek a szócikkben:
Részletek a szócikkben:
Sikítva röhögök :D
Feb 09, 2022 15:45:17
MacY2
(
x1)
Feb 09, 2022 15:52:05
x1)
Mi a helyzet pedofil? Tablet mellé menjen egy billentyű is,
hány %-ig regenerálódott a pajzsod? Tegnap esti csúnya Fatal Error után sírás határán voltál ahogy láttam. Megittam volna a könnyeid,mert megérdemled a szenvedést. ehü ehü ehü ehü
Mióta tart a takarítás te igénytelen faszkalap? Egy normális ember ott ami nálad van,pár óra alatt megcsinálja te meg hetente veszel fel egy sörös dobozt. Csodálom hogy a bűztől nem kezd el lerohadni a fal,remélem egyszer egy szép rohamot kapsz és megdöglesz a faszba :D
Ity vajami tyeknikai pjobjéma vany
hány %-ig regenerálódott a pajzsod? Tegnap esti csúnya Fatal Error után sírás határán voltál ahogy láttam. Megittam volna a könnyeid,mert megérdemled a szenvedést. ehü ehü ehü ehü
Mióta tart a takarítás te igénytelen faszkalap? Egy normális ember ott ami nálad van,pár óra alatt megcsinálja te meg hetente veszel fel egy sörös dobozt. Csodálom hogy a bűztől nem kezd el lerohadni a fal,remélem egyszer egy szép rohamot kapsz és megdöglesz a faszba :D
Hahó
(
x136)
Feb 09, 2022 15:56:04
x136)
szerintetek mennyi benzint éget el a tranyó naponta a motor járatásával és a fűtéssel?
óránként megeszik egy ilyen motor 0,8-1 litert, ha meleg, de mivel mindig hidegen csak 10 percekre kapcsolja be, ezért az alatt megeszik szerintem 1 litert. ezt megcsinálja óránként, naponta szerintem 5-6szor legalább. tehát naponta szerintem megeszik 5-6 litert. vagyis 3000 fütyit. egy héten 20 ezret. sneci pénzéből.
és még nem számoltuk a napi mozgást a városban, esetleg a vidéki kirándulást. százhalombattát emlegetett tegnap.
óránként megeszik egy ilyen motor 0,8-1 litert, ha meleg, de mivel mindig hidegen csak 10 percekre kapcsolja be, ezért az alatt megeszik szerintem 1 litert. ezt megcsinálja óránként, naponta szerintem 5-6szor legalább. tehát naponta szerintem megeszik 5-6 litert. vagyis 3000 fütyit. egy héten 20 ezret. sneci pénzéből.
és még nem számoltuk a napi mozgást a városban, esetleg a vidéki kirándulást. százhalombattát emlegetett tegnap.
Hahó
(
x136)
Feb 09, 2022 15:59:55
x136)
sneci púpszászon teletankolta a kocsit, és a tranyó tegnap arról beszélt shell kúton, hogy tankolnia kell, mert lassan üres a tank. szombat óta, és csak 100 km-t jöttek fel vele bp-re.
Ásó27
(
x68)
Feb 09, 2022 16:04:34
x68)
Mifaaaaaaaaaaaan
Kriptozsidó
(
x6)
Feb 09, 2022 16:05:44
x6)
Suicide Watch-on a vekni youtu.be/RdgsXWOafdk
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
artem09
Feb 09, 2022 16:06:00
Lezárult egy szisza!
Feb 09, 2022 16:06:00
Ogre papa
(
x1)
Feb 09, 2022 16:06:08
x1)
Részletek a szócikkben:
Részletek a szócikkben:
Azért most kicsit elöntöttek az érzelmek hogy valamilyen formában de nyomot hagytam a snecológiában.
Mellesleg, lassan és fájdalmasan dögölj meg Endre.
Puha Slag
(
x7)
Feb 09, 2022 16:06:46
x7)
sneci púpszászon teletankolta a kocsit, és a tranyó tegnap arról beszélt shell kúton, hogy tankolnia kell, mert lassan üres a tank. szombat óta, és csak 100 km-t jöttek fel vele bp-re.
Hát igen, egy személyautó nem állófűtésre van optimalizálva.
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Feb 09, 2022 16:06:59
x2)

Olyan izgi. Örülhetünk?
Faszparaszt
Feb 09, 2022 16:07:01
ugy nez ki mindennek vege :D na sonci ideje venni egy kotelet!
sodinak kicsi a fasza
Feb 09, 2022 16:07:01
Ásó27
(
x68)
Feb 09, 2022 16:08:03
x68)
Este azért lesz super mario????
Mifaaaaaaaaaaaan
gobesug
(
x30)
Feb 09, 2022 16:08:44
x30)
Kosd fol magad pedofil
sörösterv
(
x4)
Feb 09, 2022 16:09:40
x4)
Sodi: "Én most nem mondok semmilyen részletet."
Sodi, tudjuk miről van szó. Már a cím elárulja.
"Úgy néz ki, mindennek vége."
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Sodi, tudjuk miről van szó. Már a cím elárulja.
"Úgy néz ki, mindennek vége."
Ogre papa
(
x1)
Feb 09, 2022 16:09:48
x1)
Olyan izgi. Örülhetünk?
De te lagalább rendben vagy Endre?
Este ugye tudunk időben BRÉKelni?
Ásó27
(
x68)
Feb 09, 2022 16:10:46
x68)
Remélem nem azért vetted fel, hogy sajnáltasd magad, és hátha rádírnak megint messengeren páran!
Mifaaaaaaaaaaaan
echelon mérnök
Feb 09, 2022 16:10:48
Kellene egy chrome extension ami Sodi videók alá random Xbox pittyegést rak.
Ránézek a fejére és hallom az x-box pittyegést :(
Ránézek a fejére és hallom az x-box pittyegést :(
Feb 09, 2022 16:10:48
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Feb 09, 2022 16:11:24
x13)
Endre, te szánalmas szar, senkit nem érdekel a nyomorult önsajnáltatós flokkod, főleg a faszpinást nem (tudom, hogy neki készült valójában). Leszart madár lettél és a trollok előre megmondták (megint), hogy ez lesz. Annyira szánalmas vagy, hogy ha az utcán kigyulladnál, rád se hugyoznék. 40 évesen ebben eddig lehetett eljutni.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Kiss Endre Farka
Feb 09, 2022 16:11:29
Ez napok kérdése és öngyilkos lesz. Angyi után az újabb nagy szerelmének az elvesztését nem tudná feldolgozni.
"Vettem viagrát, de otthon hagytam! Kurvaélet!"
Feb 09, 2022 16:11:29
Kriptozsidó
(
x6)
Feb 09, 2022 16:12:12
x6)
A lényeg viszont az, hogy Mario mikor lesz?
[img src=blob:https://i.imgur.com/8eefc180-b4ed-4781-8509-c4f814fb8fba]
[img src=blob:https://i.imgur.com/8eefc180-b4ed-4781-8509-c4f814fb8fba]
Ásó27
(
x68)
Feb 09, 2022 16:12:42
x68)
Endre, a túlvilágban örökké együtt lehetsz a cicáddal!
Mifaaaaaaaaaaaan
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Feb 09, 2022 16:12:56
x2)
Hát endre, ez nagyon gyenge volt. Meg sem közelítette a régi, jó péküjjünki színvonalat, többet vártam:(
kikmakukk!?
Aranyos Áron
Feb 09, 2022 16:13:14
Ne várasd meg Depi Dezső legjobb barátod, Endu. Nyíljon a faptop, follyon a tömény, irány a buziszauna és végezd ki a döglött kígyót
ény nyem fatyok petyofil
Feb 09, 2022 16:13:14
Trollul Madár
(
x15)
Feb 09, 2022 16:14:06
x15)
Endre!
Lesz ma végre Márió lájf?
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Lesz ma végre Márió lájf?
trolléga
(
x30)
Feb 09, 2022 16:14:24
x30)
Gyagya, örülhetünk? Irány a Duna!
-
Feb 09, 2022 16:15:47
Lezárult egy faszpina
Feb 09, 2022 16:15:47
trashvod
(
x6)
Feb 09, 2022 16:17:01
x6)
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
Pofonfa
Feb 09, 2022 16:17:08
Milyen kis megtörten motyogsz vekni. Csak nincs valami baj? Megérdemled, élvezd a pillanatot. Mi is élvezzük!
Mikor buszjegyre kellett, nem mondtad, hogy szar vagyok, igaz?!
Feb 09, 2022 16:17:08
Örebro
(
x17)
Feb 09, 2022 16:17:36
x17)
most akkor mi lesz a holland es az angol vonallal? mi lesz a törpapa videoival? mi lesz a miskolci behajtåssal? en mår semmit nem ertek!
max5enutálnak
(
x47)
Feb 09, 2022 16:17:37
x47)
Remélem nem leszel kicsinyes és tibicicánál hagyod a szippantós autót!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Hahó
(
x136)
Feb 09, 2022 16:18:40
x136)
sneci, engem az érdekelne, hogy a 85 ezer forintoddal mi lesz amit a guruló cicának adtál a kocsival kapcsolatos kiadásokra?
és főképp mi lesz a kocsival?
és főképp mi lesz a kocsival?
gyakorlott gyagyás
Feb 09, 2022 16:18:46
De jó látni így téged gyagya :DDD. Ha te nem is örülsz, mi örülünk!
Ez butaság! Mindenki dögöljön meg! Butaság!
Feb 09, 2022 16:18:46
Örebro
(
x17)
Feb 09, 2022 16:19:19
x17)
nem våltottål polot, nem fesulködtel, te igenytelen szardarab!
Baromarc
(
x1)
Feb 09, 2022 16:20:20
x1)
Betegett jelenettél a melócsában hogy otthon tudtál sírdogálni vagy nem kellet mert már régen kibasztak?
Hahó
(
x136)
Feb 09, 2022 16:21:11
x136)
Betegett jelenettél a melócsában hogy otthon tudtál sírdogálni vagy nem kellet mert már régen kibasztak?
a melócsában vette fel szerintem.
seymour schwartz
(
x6)
Feb 09, 2022 16:24:41
x6)
Én továbbra sem vagyok hajlandó elhinni, hogy ez egy hajléktalan, negyven éves, faszpinás Tibcédesz miatt van. Ha az embernek megszűnik a melócsája, ok. Ha elhagyja a barátnője, ok. De ha egy hajléktalan transzFesztita közli velem, hogy többé nem akar velem szóba állni azt semmilyen szinten nem tudom elképzelni, hogy ilyen érzelmeket váltson ki valakiből. Ha valaki egy hajlesz tranyóba szerelmes, az azért számoljon azzal, hogy ilyesmi is megtörténhet. Illetve azt sem gondoltam volna, hogy az egyetemista budia úrififi idáig süllyed. Szerelmes lesz egy lányba/nőbe? Rendben. Szerelmes lesz egy Cukiáronba? Rendben. De ez egy maga alá szaró-hugyozó, befordított faszú, még nem is megfelelően átoperált shemale. Egyszerűen nem hiszem el, hogy Mercica váltja ki belőle ezeket az érzelmeket.
Ingatkanügyek
Hahó
(
x136)
Feb 09, 2022 16:25:25
x136)
a tranyó addig fogja használni a kocsit, amíg ki nem szúrják a rendőrök, hogy nincs rajta kötelező, és le nem állítják és veszik le a rendszámot.
neki aztán mindegy.
vagy egyszerűen csak leparkolja, és lakóautóként használják lyudkával, amíg tudják. jön a tavasz, már fűtés sem fog kelleni lassan.
neki aztán mindegy.
vagy egyszerűen csak leparkolja, és lakóautóként használják lyudkával, amíg tudják. jön a tavasz, már fűtés sem fog kelleni lassan.
Hahó
(
x136)
Feb 09, 2022 16:27:58
x136)
Én továbbra sem vagyok hajlandó elhinni, hogy ez egy hajléktalan, negyven éves, faszpinás Tibcédesz miatt van. Ha az embernek megszűnik a melócsája, ok. Ha elhagyja a barátnője, ok. De ha egy hajléktalan transzFesztita közli velem, hogy többé nem akar velem szóba állni azt semmilyen szinten nem tudom elképzelni, hogy ilyen érzelmeket váltson ki valakiből. Ha valaki egy hajlesz tranyóba szerelmes, az azért számoljon azzal, hogy ilyesmi is megtörténhet. Illetve azt sem gondoltam volna, hogy az egyetemista budia úrififi idáig süllyed. Szerelmes lesz egy lányba/nőbe? Rendben. Szerelmes lesz egy Cukiáronba? Rendben. De ez egy maga alá szaró-hugyozó, befordított faszú, még nem is megfelelően átoperált shemale. Egyszerűen nem hiszem el, hogy Mercica váltja ki belőle ezeket az érzelmeket.
figyelmen kívül hagysz valamit. ez az első párkapcsolata felnőttként. nyilván idézőjeles párkapcsolat, de ő úgy élte meg.
még soha nem volt neki senkije. most rövid ideig úgy érezhette, hogy neki is van valakije.
egérszar a konyhapulton
Feb 09, 2022 16:28:39
Egy béranyának a riói favellákból nagyon fájni fog a puncija, geci.
Akkor mégse fog neki fájni?
Feb 09, 2022 16:28:39
Ásó27
(
x68)
Feb 09, 2022 16:28:48
x68)
Bocs, csak updateltem a képet, hogy jobban átérezze a korcs :)
Mifaaaaaaaaaaaan
trolléga
(
x30)
Feb 09, 2022 16:29:00
x30)
Remélem nem leszel kicsinyes és tibicicánál hagyod a szippantós autót!
Fullfing jóindulatán múlik minden, az ő nevén van még a kocsi. Márpedig ő nincs túlzottan jó viszonyban főleg lyutkával. Azt mondjuk nem tudom hogy paterolja ki a csöveseket a kocsiból. Sneci most tényleg úgy tűnik megharagudott a Tiborra. De így sok száz km-ről esélytelen bármit is intéznie. Lehet hétvégén megint hazajön :DD
Hahó
(
x136)
Feb 09, 2022 16:30:43
x136)
De így sok száz km-ről esélytelen bármit is intéznie. Lehet hétvégén megint hazajön :DD
ebben majdnem biztos vagyok. idejön élőben eljátszani a péküjjünk ki-t.
Ásó27
(
x68)
Feb 09, 2022 16:31:42
x68)
Endre, te nagy viccmester, gondolom a trollokat akarod átejteni, közben meg merciék már úton vannak feléd Linzbe!
Mifaaaaaaaaaaaan
Ondófoltos linzi lakás
Feb 09, 2022 16:32:58
Endre, te nagy viccmester, gondolom a trollokat akarod átejteni, közben meg merciék már úton vannak feléd Linzbe!
Ennyire szövevényes tervet nem tud kitalálni a korcs még segítséggel sem!
Feb 09, 2022 16:32:58
trolléga
(
x30)
Feb 09, 2022 16:33:54
x30)
Tényleg ennyire rápörgött a faszpinára. Lefetyelésig a szexnagyin meg a fizetős ukrán kurván kívül senkinél nem jutott még. Első szerelem, ja az Andi volt, mindegy. Érdemes visszanézni az első közös randis, hajós lájvot. Mint egy tinifiú. youtu.be/uv4Ohui8ISA
púpospúp
(
x2)
Feb 09, 2022 16:34:46
x2)
Este azért lesz super mario????
most nagyon megnéznék egy mario kart streamet, ami hatalmas bömbölésbe menne át egy merci felől érdeklődő betelefonálás után
cucksodi
(
x3)
Feb 09, 2022 16:35:11
x3)
Milyen sikeres volt ez a kocsi vásárlós üzleti út, minusz pár száz euro de legalább már faszpina sincs
puskapoj
Vasaltheréspatkány
Feb 09, 2022 16:36:43
Most néztem vissza a tegnapi őrjöngést. Csak gratulálni tudok pedofil.
Azt terjeszted magadról, hogy konzervatív keresztény értelmiségi vagy. Ehhez képest az éjszaka közepén üvöltözöl a (születési nemét tekintve) férfi(és amúgy is férfinak kinéző) Trash celeb pároddal akit megöléssel és orr betöréssel fenyegetsz. Elárulom neked pedofil, hogy a tegnapi és ezelőtti teljesítményed alapján te egy iszákos csőbuzi agresszív proli vagy. Tudom, hogy ez nem fog eljutni az agyadig, emiatt csak nevetni tudok rajtad.
A tegnapi műsor pedig igazi shiker lett. Ha így folytatod nagyon hamar kibasznak az utcára a szétvert kütyükkel együtt .
Azt terjeszted magadról, hogy konzervatív keresztény értelmiségi vagy. Ehhez képest az éjszaka közepén üvöltözöl a (születési nemét tekintve) férfi(és amúgy is férfinak kinéző) Trash celeb pároddal akit megöléssel és orr betöréssel fenyegetsz. Elárulom neked pedofil, hogy a tegnapi és ezelőtti teljesítményed alapján te egy iszákos csőbuzi agresszív proli vagy. Tudom, hogy ez nem fog eljutni az agyadig, emiatt csak nevetni tudok rajtad.
A tegnapi műsor pedig igazi shiker lett. Ha így folytatod nagyon hamar kibasznak az utcára a szétvert kütyükkel együtt .
Feb 09, 2022 16:36:43
Hahó
(
x136)
Feb 09, 2022 16:42:01
x136)
sneci, tekinthetjük súlyos hibának, hogy a tranyónak otthon vetted meg a kocsit. kint kellett volna megvenned egy sokkal jobb verdát, és azzal kicsábítani magadhoz, hogy nálad átveheti. úgy legalább lett volna érdeke kimenni. de így, hogy már nála a kocsi, amiben lakhat, nála a pénz amit a kocsira adtál, kurvára borítékolható volt, hogy nem fog kimenni.
majd legközelebb figyelsz erre is.
na depidezsőn röhöség, csá.
Ásó27
(
x68)
Feb 09, 2022 16:42:12
x68)
Szóval panaszkodtak, hogy mindent kipofázol, aztán csinálsz egy ilyen videót :DDD
Mifaaaaaaaaaaaan
variálás
Feb 09, 2022 16:44:03
Egyszerűen nem hiszem el, hogy Mercica váltja ki belőle ezeket az érzelmeket.
Andi is kiváltotta, egy darab kavics is kiváltaná ha kedves lenne a sodival és legalább néhány napig emberszámba venné. Sodi tippem szerint pánromatnikus és homoszexuális. Ha érzelmi kapcsolatra és cicabújásra vágyik mindegy a partner neme, viszont szexualitását tekintve kőbuzi és pedofil.
Feb 09, 2022 16:44:03
Hahó
(
x136)
Feb 09, 2022 16:45:59
x136)
hány százalékon áll most a tranyó?
Ogre papa
(
x1)
Feb 09, 2022 16:47:43
x1)
hány százalékon áll most a tranyó?
Azt nemtudom de az biztos hogy a vér-alkohol százalékok most az egekben lehetnek.
Ásó27
(
x68)
Feb 09, 2022 16:47:56
x68)
És minden rossz azért történt, mert nem állt fel a faszod azon a bizonyos estén :)
Mifaaaaaaaaaaaan
Kriptozsidó
(
x6)
Feb 09, 2022 16:49:28
x6)
Sodi csak első haragból van így.
Hahó
(
x136)
Feb 09, 2022 16:50:46
x136)
kezdjétek el bombázni privátban, hogy nehogy feladja, üljön fel ma a vonatra, és beszéljen a tranyóval személyesen bp-en. meg kell mutatni, hogy küzd érte és fontos neki. hozzon magával 300 eurót, és kezdésnek adja oda a tranyónak, pénzzel meg tudja győzni.
Andi
(
x13)
Feb 09, 2022 16:51:15
x13)
sneci, tekinthetjük súlyos hibának, hogy a tranyónak otthon vetted meg a kocsit. kint kellett volna megvenned egy sokkal jobb verdát, és azzal kicsábítani magadhoz, hogy nálad átveheti. úgy legalább lett volna érdeke kimenni. de így, hogy már nála a kocsi, amiben lakhat, nála a pénz amit a kocsira adtál, kurvára borítékolható volt, hogy nem fog kimenni.
Nem látott előre három napot? Nem tudta, hogy senkihez nem mehetnek be öt percre sem megmosakodni? Ha egy szikra akaratuk is lett volna ügyeket intézni, akkor sem tudtak volna mocskosan, büdösen, másnaposan. A szállások napok óta ki voltak lőve még offline is. Szinte lehetetlen volt, de külön pénzt sem adott erre. Mire számított? Az a gyanúm, hogy pontosan erre. Csússzanak még lejjebb, és mivel a kocsival sem indultak be azonnal Linzbe, rátett még egy lapáttal. Amortizálják le magukat teljesen, és aztán csúszva-mászva könyörögjék be magukat a púposhoz. Hát nem így lett. A karma az nagyon geci tud lenni.
Fehér négyzetek
Feb 09, 2022 16:54:07
Gyagyás, többen kérdezik, hogy áll a tranyó Excel???
Ilyenkor a kukába kerül a mappája?
Tanulsággá válik? Le tudod írni valamiből a veszteséget?
Mennyiért adod a verdát??? :)
Juhhúúú!!!
Ilyenkor a kukába kerül a mappája?
Tanulsággá válik? Le tudod írni valamiből a veszteséget?
Mennyiért adod a verdát??? :)
Feb 09, 2022 16:54:07
Hahó
(
x136)
Feb 09, 2022 16:55:10
x136)
nagyon eltaktikázta magát. adott nekik egy "lakást", és mellé pénzt piára (jó nem arra, de a tranyó arra költi).
mi a fasznak mennének bárhova is? minden gondjuk meg van oldva. a következő yt pénzig csak 11 nap van, addig kell kitartania sneci pénzének.
Sodihala
Feb 09, 2022 16:55:42
Amugy Endre tenyleg veszel egy uj tabletet 800 euroert? Amikor kb 50 ert kicserelik a kepernyot amit te mint Hulk betortel.
hetyetye
Feb 09, 2022 16:55:42
Karib
(
x10)
Feb 09, 2022 16:57:13
x10)
Endre, teljesen félreértetted a trollokat. Amikor azt mondták neked, hogy BRÉK, nem arra gondoltak, hogy törd szét a szetápot.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Zsénó
(
x22)
Feb 09, 2022 16:58:35
x22)
Hahó
(
x136)
Feb 09, 2022 16:59:19
x136)
sneci, lyudkánál nem akarsz bepróbálkozni, ha már a tranyónak nem kellesz?
seymour schwartz
(
x6)
Feb 09, 2022 17:00:07
x6)
Na, Gyagya, lesz pékküjjünkki videó? Vagy ez már az volt? Hány ilyet akarsz még begyűjteni?
Ingatkanügyek
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Feb 09, 2022 17:00:53
x2)
Te endre, tényleg tolhatnál egy Mario Kartot. Eljátszhatnád, hogy a guruló cica gurul hozzád Linzbe!
kikmakukk!?
Andi
(
x13)
Feb 09, 2022 17:02:37
x13)
Tízezer alatt visszafogottan sem úsznak meg egy napot. Lámpacsináltatás is volt, ha igaz. Három napjuk lehet hátra az átírás pénzből, ha végég a kocsiban maradnak, aztán valamit ki kell találniuk. Sodi hazajön szerintem, a távkapcsi nem jött be.
echelon mérnök
Feb 09, 2022 17:08:53
Endre biztos találsz másik hajléktlan tranyót ezért most kár pittyeregni.
Feb 09, 2022 17:08:53
gobesug
(
x30)
Feb 09, 2022 17:11:22
x30)
fent van új fannikás videó trashvodon, majd kérünk statot, hányszor verte ki rá a rossz buzi!
kösz!
kösz!
Hahó
(
x136)
Feb 09, 2022 17:11:59
x136)
lyudka:
2 dekás zubrowka: 1000 ft
tranyó:
10 tyoproni: 3000 ft
5 keserű: 1500 ft
szerintem elvannak napi 5000-6000-ből.
seymour schwartz
(
x6)
Feb 09, 2022 17:12:28
x6)
Egyébként erről is beszélek! Annyi van belőlük mint a nyű, ráadásul nem is kell igényesnek lenni, benyelnek azok bármit. Nem mintha valami topmodelt kellene meghódítania az igényességével meg a karizmájával. Lemegy az állomásra, van ott hajlesz dögivel, talán még Lincben is, oszt hazavisz egyet. Nyem éjtyem.
Kriptozsidó
(
x6)
Feb 09, 2022 17:15:22
x6)
Endre, írtak rólad egy cikket
kepmas.hu/hu/ruhaban-fetrengo-gyerek-kepe-vonzza-egy-nyomozo-tapasztalatai-pedofil-bunozokkel
kepmas.hu/hu/ruhaban-fetrengo-gyerek-kepe-vonzza-egy-nyomozo-tapasztalatai-pedofil-bunozokkel
rBali
(
x24)
Feb 09, 2022 17:16:19
x24)
nyírd ki magad gyagyás, semmi értelme ennek az egésznek.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
158 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

milliós. legalább 1,5 millánál tart a tranyóexcel.