Teljesen hétköznapi jelenet, minden sokadik-generációs, budai értelmiségi családban :D :D :D
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Gammer picit eltúlozhatta a bejelentésben a helyzet komolyságának leírását :D
Akármi van, akárhogy, mindenképp
És ez csak egy része volt, eredetileg többen jöttek, ugye a bejelentésről nem tudtam abban a pillanatban, fogalmam nem volt, mit keres itt ennyi rendőr xD
A jó portás csak baszik!
És amúgy a saját magánhadseregének gondolja a rendőröket, mert az ő adójából (hahhaha) tartják őket.
Finom érkezés a finom... elnézést... a teljesen világtalan és életképtelen Gyagyásnak.
Recska, ezt is elbasztad. Hát nem kocsit kellett volna venni a faszidnak, hanem egy szép fényes lépőt, ez már lerohad a lábáról. Kisebb költség, kevesebb baj. Dehát te ehhez is túl ostoba vagy.
de gyönyörű a 42-43-as női lába :D ezt ki kell elégíteni, sneci!
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
szerintem mennem kéne aludni, nem fogom bírni ezt a kurva sok nevetést már XD
Nem gond, kicsit kevesebb sört iszik a hónapban és minden rendben lesz
Ha jol remlik xelioner trollega azt irta nemreg, hogy ertesitve vannak a hataron a rendorok mindket oldalon.
Na tejhabosítás, csá.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Peeeersze :) Hazug faszkalap az is mint a gammer és a vahúr, most már 100 százalék hogy semmit sem kell elhinni amit mondanak
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Szerintem ez sem volt ingyen :) akart egy nyugodt hétvégét a tibivel, nem hiszem hogy ingyen vetítettek neki. Ezek ingyen semmit nem csinálnak neki. Fejenként 100 euró áthidaló el lett utalva :)))
Nem vagyok hajlandó elhinni, hogy Linzbe mennek, ez annyira durva lenne, ha igaz.
Életveszélyes, a legelső közúti vagy határellenőrzésen kibukik, hogy nincsenek rendben a papírok.
BTW, bejelentette valaki? Ha tényleg Linzbe indultak, akkor kb. most érhették el a határt.
Azért az is csoda lesz, ha Linzbe érnek ezzel a rozsdás foshalmazzal..
A hangulat jóindulatú és tréfás
Ingyen ezek soha. De állítom hogy pénz nélkül is hazudnak mint a vízfolyás, sőt :D
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
forum.sodika.org/?pageNo=8793&highlight=894668#comment-894668
BTW, bejelentette valaki? Ha tényleg Linzbe indultak, akkor kb. most érhették el a határt.
Melyiket, a megyehatart? :Ddd megneznek egy dashcames felvetelt a szaguldo cicarol
És ilyenkor nem nyomja be egyik szardarab se a lájvot, ezért is utálom a retardokat többek között.
A jó portás csak baszik!
Tibi elővette a nadrágszíjat nincs lájvozás!
Meg az Absolut vodkával lyudkának!
Épp a trolloknak panaszkodtam.
Ja, mindjárt bejelentkezik valaki a sodi mellől :DDD
ahogy ez átfutott rajtam és belegondoltam, jót röhögtem :D
hehe
Most egy ideig nem lesz lájv szerintem. Letiltotta őket Tibi. Aztán ő fog először bejelentkezni mikor már nem bírja tovább erre jutka felbaszódik és indul a törés zúzás. Mindenki tudja mi lesz ebből, csak az autipajzs nem engedi át ezt az információt
Vajon ha nem buknak le, akkor is viszik magukkal Jutkát vagy csak szimplán otthagyják valahol?
Megállnak Tatabányán az Öreg-tónál és "megfürdetik" Jutkát. 1-2 nappal később pedig Linzből bejelentik az eltűnését. Ezektől még ez is kitellik :))
Áhh, nincs ennyi eszük...
Szerintem a karibos esetben az volt, hogy annyira impulzív, annyira nem tud uralkodni magán, hogy kicsúsztak a fenyegetések a száján. Vagy annyira nem tudja kiszámítani az embereket, hogy bepróbálja a fenyegetést és a könyörgést is, ahogy írod, lehet, hogy bejött az idősebb nőknél. Most nem emlékszem hirtelen, de többször is csinálta ezt, amikor nagyon el akart érni valamit.
A mai egy kicsit más volt, ő maga most nem fenyegetett, sőt, a totál fenyegető közegben úgy kért segítséget, hogy nem is fogta fel, hogy milyen gáz szituációban van. És nem is könyörgött, csak úgy felmerült benne, hogy „próbáljuk meg, hátha az npc azért van itt, hogy segítsen nekem”. Mintha valami egészen más tévét nézett volna. Teljesen elöntötte az agyát az adrenalin vagy megint kezd pszichotikussá válni.
nem hiszem, dolgozni kell a heti tagvideo + rittenhouse flokkon
le vagy tiltva, kurva anyád
T1: hát egy bocsánatkérést esetleg.
T2: hát minimum.
korcs: akkor bocsánat, de most segítsetek már.
...
korcs: akkor húzzatok a faszomba.
már ezért megérdemelte volna, hogy lerúgjátok a lépcsőről, le a kipával a türelmetek előtt
Persze, hogy más volt, most nem a recskafészekből szájaskodott 500 km-ről, hanem ott állt előtte rBali a maga 110 kilójával (sorry bali ha nem vagy annyi :)
Amúgy sapkás troll is ugyan ezt mondta mint @Klohek. Ilyen zavarodott nyomorúságos lénnyel ritkán találkozik az ember face2face.
Sapkás troll úgy jellemezte a Dec 22. eseményeket, hogy olyan volt a gyagyás mint amikor egy haszon állatot kimozgatnak a megszokott életteréből, és üveges szemekkel jár fel-alá.
Ahogy Viktor videót néztem itt is ez ment. A Gyagyás még egy átlagos "a Ligetben szombat délután kávézunk, aztán este vacsora a Piroskában" társaságban is nagyon idegen testként mozogna.
De ebben a mindenki-mindenki ellensége és egyben barátja, saját életük reality műsorrá alakítása gombokért társaságban meg teljesen elveszti a fonalat ez a nyomorult.
Most is az megy éppen a magyar-osztrák utakon: Mario Kart (Tranyó Edition)
117, de semmi baj, eszt majd a bíjószágon kitájgyajjuk kérem a szemelyidet hülye trol
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Csak most vettem észre, hogy megint egy ebcont púpzsák :)
Csodállak a türelmedért Bali, basztam volna le neki olyan csicskalángost amikro mondta, hogy "akkoj majaggyá csöndbe".
Mondjuk csaptam már meg kevesebbért is :)
Jaja. Ugyanaz a teljesen elborult állapot. Ahogy a felvételeken látszott, akkor még az ütés sem tudta igazán kizökkenteni a totál tébolyból.
Azt a nadrágot csak a piton tartja, majdnem a térdénél van az ülepe. Kész csoda, hogy nem hagyta el menet közben. :D
Hoki kapusnak kellett volna a Gyagyásnak mennie, ott kell minden rezdülésre betérdelni :)
Az, hogy Tibi fejében meg mi a geci játszódhat le, azt brit tudósok sem fogják megfejteni.
Hát, nem hiába egy hajléktalan freak reality az ember. Komoly mentális problémák vannak ott.
Masszív pszichotikus epizódja van, pörög a spirálban, mint a majom faszán a stanicli. Nem alszik, mert jár az agya, folyamatosan vedeli a koffeint, és iszonyatos mennyiségű alkoholt fogyaszt a kripli testalkatához képes. Én inkább azon csodálkozom, hogy egyáltalán képes annyira funkcionálni, hogy Linzből eltalál Budapestre. Ennek a mostani mániás szakasznak nagy valószínűséggel vagy a rendőrségen, vagy a pszichiátrián lesz vége. Én nem látom, egyedül hogy tudna visszazökkenni a kvázi normalitásba. A sok nyomorult trash retard berakták Snecit egy centrifugába, mint hülyegyerek a hörcsögöt, és pörgetik. Óránként variálják, hogy ki kivel van jóban, ki kivel van rosszban, Merci szereti, nem szereti, kinek tartozik pénzzel, ki tartozik neki. Endre pedig alapvetően egy merev személyiség, egyszerűen képtelen követni ezeket a (szándékosan) villámgyors átrendeződéseket. Ne legyenek illúzióink, a trashek ezt direkt csinálják, és közben húzkodják lefelé a pénzeket a balekről.
Na ebből egyedül a hoki megy neki :D
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Ez a Trash-genre eddig is erről szólt, jól mondod, hogy egyik nap legnagyobb haverok vagyunk másnap meg "Kivágom a szívedet Benke, mer aztat mondtad a Gammernak, hogy ..."
Ennek meg is volt a 40-50 fős tábora, de most, hogy a Gyagyás becsatlakozott, aki nem tud különbséget tenni mi a valós és kamu konfliktus, felment ezekenek a nézőszáma 300-500 fölé.
Szerintem a bolhást eddig életében nem nézték annyian mint a mai napon, mert önértékükön geci unalmasak és kurva átlátszó a színház.
Úgy kellett nekik a Gyagyás mint egy falat kenyér. Nem fogják elengedni soha, mert mindig lesz valami kamu indok, hogy beleálljanak vagy éppen haverok legyenek.
De egyébként megérdemli a Gyagyás a sorsát ... jó hír neki, hogy ebből a társaságból bármennyire úgy tűnik, hogy kiutálják, nem lehet kiesni, mert ez alatt már nincs semmi :)
Nem baj az, legalabb megvan holnapra is a musor. Endrenek mar ugy sem kell sok, elpattan valami aztan megint kiakasztja az allkapcsat es leragja a jutka arcat mint egy veszett majom. Ha pedig nem az ideg viszi el, akkor a szive, ha nem az, akkor a maja, ha nem az, akkor... ertitek. Ki kell elvezni a musort, mert ezt a lenduletet mar nem lehet sokaig tartani.
A munka nem megoldás.
Szerintem akkor az albérletnek annyi!XD Jutka elintézi amilyen állapotban volt. Csak egy rivotrilos injekció, mentheti meg a recskabarlangot egy pusztítástól..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
gondolom az a mesterterv, hogy majd bezáratják a pszichiátria..igen ám, csak most kovid van...ott se visznek be meg tartanak ott mindenkit, max, ha nagyon muszáj...
egyébként szerintem nem az autó miatt mentek vissza Pestre, hanem a nézők kezdték el kritizálni a Mergát, hogy mit művel a Jucival. amikor először mentek, akkor is úgy indult a dili, h nem tetszett a nézőknek a műsor (most se fog).
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Ha átjutottak a határon, akkor se biztos, hogy egyben eljutnak Linzig.
Ha pedig odaérnek ahullafáradtan, részegen a komplett őrült Jutkával és a szakadt verdával, amit sodika és Tibi is a sajátjának tekint, akkor kezdődik csak a show.
Ebből sodika csak rosszul, a trollok pedig csak jól jöhetnek ki.
rBali
(
x24)
Feb 13, 2022 23:28:54
x24)
Elnézést mindenkitől, hogy lezártam a liveot a helyszínen, bíztam benne hogy lementettétek, ahogy ez meg is történt, de a biztos urakat nem szerettem volna kompromittálni, nehogy Endre halálbrigádja felkeresse őket a jövőben!
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
SyntaxError
(
x24)
Feb 13, 2022 23:29:31
x24)
Azok számára, akik Bronit hiányolták:
Ma a Marcinál volt a Partizánban.
youtu.be/cwQcogOA1Zs
Tudod Sodi, ez az a csatorna, ahol Gery is rendszeres interjúalany. Mint sztárprogramozó!!!
Te viszont csak az AMS-ben vagy rendszeres vendég, hahó.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Ma a Marcinál volt a Partizánban.
youtu.be/cwQcogOA1Zs
Tudod Sodi, ez az a csatorna, ahol Gery is rendszeres interjúalany. Mint sztárprogramozó!!!
Te viszont csak az AMS-ben vagy rendszeres vendég, hahó.
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Feb 13, 2022 23:29:51
x7)
Elvileg ez egy sodi, tranyó, rendőr csoportkép, ha nem baszom el.
A jó portás csak baszik!
SyntaxError
(
x24)
Feb 13, 2022 23:31:08
x24)
Teljesen hétköznapi jelenet, minden sokadik-generációs, budai értelmiségi családban :D :D :D
sodika halálvágya
(
x11)
Feb 13, 2022 23:31:35
x11)
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Feb 13, 2022 23:33:03
x7)
És ez csak egy része volt, eredetileg többen jöttek, ugye a bejelentésről nem tudtam abban a pillanatban, fogalmam nem volt, mit keres itt ennyi rendőr xD
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Feb 13, 2022 23:33:44
x7)
A recskás megérkezik a keletiből a határútra
A jó portás csak baszik!
Faszaság van
(
x2)
Feb 13, 2022 23:37:29
x2)
Poén lett volna, ha vki beordítja a rendőröknek, h a sárga pulcsis, szemüveges kretén pedofil tartalmat tárol a laptopján.
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
sodika halálvágya
(
x11)
Feb 13, 2022 23:38:49
x11)
Poén lett volna, ha vki beordítja a rendőröknek, h a sárga pulcsis, szemüveges kretén pedofil tartalmat tárol a laptopján.
És amúgy a saját magánhadseregének gondolja a rendőröket, mert az ő adójából (hahhaha) tartják őket.
Kiss Kender Farkas
Feb 13, 2022 23:39:02
Persze majd ezt az útvonalat a 0 vezetési gyakorlattal rendelkező Merga megteszi balesetmentesen. Imádkozzunk az arra haladó ártatlan emberek életéért!!
Feb 13, 2022 23:39:02
rBali
(
x24)
Feb 13, 2022 23:39:48
x24)
ENDRE!
Milyen érzés, hogy mi nem vagyunk olcsó sörrel lefizethető trógerek akik aprópénzért hajlandóak veled szóba állni? Sőt! Még akkor sem történik az amit szeretnél ha leveszed a szemüvegedet. Mit képzelsz, hogy a keletiben foglak leütni? Meg mi a kurva anyádat gondolsz te, hogy elkéred a személyimet, hogy lefotózhasd? :DDDD Teljesen hülye vagy :D
Utána meg könyörögtél, hogy vigyelek el a szerelmedhez, mert nem tudtad merre kell menni a busszal, borzasztó vicces volt.
Az mindent elmond a szellemi képességeidről, hogy 200 méteren a parkoló látótávjában lévő benzinkútról nem tudsz egyenesen visszatalálni a parkolóba és bolyongsz mint galambszar a levegőben.
Van 1-2 videó meg még várok is másoktól, hogy beérkezzen és rakok fel egy kis szösszenetet, de ez valami elképesztően szánalmas volt ismét és olyan gyorsan történtek az események, hogy csak moziztunk. Vahúr is végleg leírta magát, a nagy gengsztert sulyák vitte egy konzervdoboz fiatban, amikor jött utánunk akkor mondtam, hogy álljunk meg és kérdezzük meg mi a faszért követ minket, de amikor be akartuk várni beugrott a fiatba és elhajtottak vissza a parkolóba. Pedig elvileg azt hitte én vagyok Csernobil, akit utál (ha jól tudom).
Jajj gyerekuksz, mindenki nagyon jó arc volt a trollégák közül, tisztelet mindenkinek aki odament röhögni :D
Milyen érzés, hogy mi nem vagyunk olcsó sörrel lefizethető trógerek akik aprópénzért hajlandóak veled szóba állni? Sőt! Még akkor sem történik az amit szeretnél ha leveszed a szemüvegedet. Mit képzelsz, hogy a keletiben foglak leütni? Meg mi a kurva anyádat gondolsz te, hogy elkéred a személyimet, hogy lefotózhasd? :DDDD Teljesen hülye vagy :D
Utána meg könyörögtél, hogy vigyelek el a szerelmedhez, mert nem tudtad merre kell menni a busszal, borzasztó vicces volt.
Az mindent elmond a szellemi képességeidről, hogy 200 méteren a parkoló látótávjában lévő benzinkútról nem tudsz egyenesen visszatalálni a parkolóba és bolyongsz mint galambszar a levegőben.
Van 1-2 videó meg még várok is másoktól, hogy beérkezzen és rakok fel egy kis szösszenetet, de ez valami elképesztően szánalmas volt ismét és olyan gyorsan történtek az események, hogy csak moziztunk. Vahúr is végleg leírta magát, a nagy gengsztert sulyák vitte egy konzervdoboz fiatban, amikor jött utánunk akkor mondtam, hogy álljunk meg és kérdezzük meg mi a faszért követ minket, de amikor be akartuk várni beugrott a fiatba és elhajtottak vissza a parkolóba. Pedig elvileg azt hitte én vagyok Csernobil, akit utál (ha jól tudom).
Jajj gyerekuksz, mindenki nagyon jó arc volt a trollégák közül, tisztelet mindenkinek aki odament röhögni :D
sodika halálvágya
(
x11)
Feb 13, 2022 23:40:07
x11)
A recskás megérkezik a keletiből a határútra
Finom érkezés a finom... elnézést... a teljesen világtalan és életképtelen Gyagyásnak.
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 13, 2022 23:42:29
x2)
Látod Endre hogy összehoztad a trolljaidat? Ez shiker
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Feb 13, 2022 23:44:31
x7)
Ez nem nagy szám, de azért rakom be, mert nagyon vicces, hogy 40 évesen nem tudja a szar cipőjét bekötni, illetve ahogy magához ölelte folyamatosan a faptopot... biztosan nincs rajta semmi kompromittáló anyag :))
A jó portás csak baszik!
sodika halálvágya
(
x11)
Feb 13, 2022 23:46:25
x11)
Ez nem nagy szám, de azért rakom be, mert nagyon vicces, hogy 40 évesen nem tudja a szar cipőjét bekötni, illetve ahogy magához ölelte folyamatosan a faptopot... biztosan nincs rajta semmi kompromittáló anyag :))
Recska, ezt is elbasztad. Hát nem kocsit kellett volna venni a faszidnak, hanem egy szép fényes lépőt, ez már lerohad a lábáról. Kisebb költség, kevesebb baj. Dehát te ehhez is túl ostoba vagy.
vladrl
(
x8)
Feb 13, 2022 23:48:16
x8)
de gyönyörű a 42-43-as női lába :D ezt ki kell elégíteni, sneci!
echelon mérnök
Feb 13, 2022 23:49:17
Endre szerinted mi az esélye, hogy egy troll ügynök pont ott ül a railjeten ahol te térdelsz (a budi előtt!!)? És közben dukumentumot készít arról ahogy azt loopolod, hogy nem érted? :DD
Még mindig elhiszed magadnak, hogy a 2006-os hőstetteid miatt utálnak a trollok? :DDD
Az is érdekelne, hogy milyen volt életed első nagy közönség találkozója? :DD
Na indítsd a tenyérbe csapkodos lájvot :D
Még mindig elhiszed magadnak, hogy a 2006-os hőstetteid miatt utálnak a trollok? :DDD
Az is érdekelne, hogy milyen volt életed első nagy közönség találkozója? :DD
Na indítsd a tenyérbe csapkodos lájvot :D
Feb 13, 2022 23:49:17
sörösterv
(
x4)
Feb 13, 2022 23:49:40
x4)
Látod endre, bármikor is jössz magyarországra, mindig rájönnek a kommenthaverok hogy hol vagy, hiába bújkálsz mint egy csatornapatkány :DD
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Feb 13, 2022 23:53:14
x7)
Itt a rendőri intézkedés előtt megérkezett az akksis kocsi az őrületbe.
A jó portás csak baszik!
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Feb 13, 2022 23:53:47
x7)
Természetesen ez is pénzbe került, asszem 60 ezer körül volt, mi ez ha nem shiker Endre?? XD
A jó portás csak baszik!
vladrl
(
x8)
Feb 13, 2022 23:54:16
x8)
Természetesen ez is pénzbe került, asszem 60 ezer körül volt, mi ez ha nem shiker Endre?? XD
szerintem mennem kéne aludni, nem fogom bírni ezt a kurva sok nevetést már XD
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 13, 2022 23:56:52
x2)
Nem gond, kicsit kevesebb sört iszik a hónapban és minden rendben lesz
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 13, 2022 23:57:38
x2)
500 ezret tippeltem a hétvégére, hát szerintem nem nagyon lőttem mellé :D
linzicsibe
(
x2)
Feb 14, 2022 00:00:10
x2)
Én nem írok hogyvoltot, mert még mindig nem tudom felfogni az esti eseményeket. Azt viszont elmondhatod, hogy felemelő érzés volt a varangyot hallani élőben brekegni. Viszont Endre még tőlem is megijedt, pedig kedves arcom van és meg se fenyegettem. Ez mindenkitől fél amúgy, még a tranyótól is :D Zseniális, hogy tudott eddig életben maradni.
rBali
(
x24)
Feb 14, 2022 00:00:17
x24)
Jutka azt írta, hogy Linzbe mennek a tragaccsal, szóval a határőröket lehetne riasztani, hogy micsoda biológiai hulladék akar átlépni ausztriába. :D
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 14, 2022 00:01:53
x2)
Ja igen. Géza is lelájvozta reggel hogy “fogalmam sincs hol a merci” :)))
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 14, 2022 00:03:21
x2)
Meddig bírják a kártyák gyagyás? Lehet fogadásokat kötni hogy a tibi idegrendszere vagy a hitelkereted fogy-e el előbb :D
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Feb 14, 2022 00:03:27
x5)
Jutka azt írta, hogy Linzbe mennek a tragaccsal, szóval a határőröket lehetne riasztani, hogy micsoda biológiai hulladék akar átlépni ausztriába. :D
Ha jol remlik xelioner trollega azt irta nemreg, hogy ertesitve vannak a hataron a rendorok mindket oldalon.
MaxPayne
(
x24)
Feb 14, 2022 00:04:30
x24)
Az osztrak autopalya rendorseget mindenkepp erdemes lenne informalni a rendszam es a tipus megadasaval. Ennel aprobb hibakkal rendelkezo autokat is siman kikapnak es szedik is le a rendszamot. Gyonyoru süsüzés lenne belőle, nem beszelve a banopenzekrol.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
xray
(
x21)
Feb 14, 2022 00:04:55
x21)
Feb 14, 2022 00:04:55
mellőzni kéne ezt cigó bagázst, mert csak kavarnak, semmi hasznuk. Feb 14, 2022 00:04:55
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 14, 2022 00:05:09
x2)
Kifizetett többszázezret azért hogy egy vonaton a wc előtt könyörögjön visítok :DD
sörösterv
(
x4)
Feb 14, 2022 00:05:31
x4)
Peeeersze :) Hazug faszkalap az is mint a gammer és a vahúr, most már 100 százalék hogy semmit sem kell elhinni amit mondanak
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 14, 2022 00:06:53
x2)
Szerintem ez sem volt ingyen :) akart egy nyugodt hétvégét a tibivel, nem hiszem hogy ingyen vetítettek neki. Ezek ingyen semmit nem csinálnak neki. Fejenként 100 euró áthidaló el lett utalva :)))
-
Feb 14, 2022 00:07:20
Nem vagyok hajlandó elhinni, hogy Linzbe mennek, ez annyira durva lenne, ha igaz.
Életveszélyes, a legelső közúti vagy határellenőrzésen kibukik, hogy nincsenek rendben a papírok.
Feb 14, 2022 00:07:20
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Feb 14, 2022 00:07:37
x4)
Azért az is csoda lesz, ha Linzbe érnek ezzel a rozsdás foshalmazzal..
sörösterv
(
x4)
Feb 14, 2022 00:09:29
x4)
Ingyen ezek soha. De állítom hogy pénz nélkül is hazudnak mint a vízfolyás, sőt :D
Rossz ratyeee
Feb 14, 2022 00:09:32
Az este soran lettek riasztva a hatarorok
Az este soran lettek riasztva a hatarorok
Feb 14, 2022 00:09:32
sörösterv
(
x4)
Feb 14, 2022 00:11:43
x4)
forum.sodika.org/?pageNo=8793&highlight=894668#comment-894668
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 14, 2022 00:12:26
x2)
Én remélem kiérnek, és holnap este megnézhetjük hogy szétbasszák a lakást megint. Ez tudja a legnagyobb kárt okozni neki jelenleg, hogy hármasban linzben vannak. Endre elmegy dolgozni ezek bebasznak mint az atom azt megint haza se mer menni :DDDD kifizetett több milliót és az utcáról fog csoszogva hazamenni hátha addigra vége a balhénak :DDD istenbarma
rBali
(
x24)
Feb 14, 2022 00:13:40
x24)
Mindenesetre talán ez a legjobb forgatókönyv, hogy együtt elmennek (megpróbálnak elmenni :D) labanciába és újra megtörténik az összeomlás, a kiabálás, a rendőrök is kiszállhatnak többször. És a múltkori gobesug + Soros Gyuri plakát akció után a szomszédok nagyobb kedvvel fogják jelenteni a közös képviseletnek, hogy újra hajléktalanokat bújtat a pedofil náci szomszéduk
vladrl
(
x8)
Feb 14, 2022 00:15:31
x8)
Melyiket, a megyehatart? :Ddd megneznek egy dashcames felvetelt a szaguldo cicarol
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 14, 2022 00:15:33
x2)
Ha spórolsz a sörikével jutkát megint fel tudod rakni majd a vonatra 4-5 alkalommal :))
Bejlin
(
x8)
Feb 14, 2022 00:15:35
x8)
Azt megnézném hogy a Tibi levezet Linzbe részegen miközben egész úton a gyagyás duruzsol hátulról a fülébe az anyósülésen meg Jutka ordít torka szakadtából. :D
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Bejlin
(
x8)
Feb 14, 2022 00:16:05
x8)
És mindezt tömény szarszagan
Bejlin
(
x8)
Feb 14, 2022 00:16:22
x8)
Szarszagban*
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Feb 14, 2022 00:16:45
x7)
Azt megnézném hogy a Tibi levezet Linzbe részegen miközben egész úton a gyagyás duruzsol hátulról a fülébe az anyósülésen meg Jutka ordít torka szakadtából. :D
És ilyenkor nem nyomja be egyik szardarab se a lájvot, ezért is utálom a retardokat többek között.
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 14, 2022 00:17:35
x2)
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Feb 14, 2022 00:19:01
x7)
Lájv hiányában itt van még egy kép, ekkor rohant Endre majdnem a busz elé, feltankolva sörikével XD
A jó portás csak baszik!
Ásó27
(
x68)
Feb 14, 2022 00:20:23
x68)
Idáig 2 millánál járunk, de még igazi behatolás nem volt valószínűleg.
Mifaaaaaaaaaaaan
linzicsibe
(
x2)
Feb 14, 2022 00:20:36
x2)
Lájv hiányában itt van még egy kép, ekkor rohant Endre majdnem a busz elé, feltankolva sörikével XD
Meg az Absolut vodkával lyudkának!
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 14, 2022 00:20:50
x2)
Szürreális ez az egész. Endre tátott szájjal szalad a saját faszerdejébe. Ilyen van hogy megint kiviszi őket a legutóbbi után?:D
xray
(
x21)
Feb 14, 2022 00:21:10
x21)
Feb 14, 2022 00:21:10
fosik a trolloktól, piálás vezetés közben, stb. lassan megértik, h trollok mindenhol ott vannak. Feb 14, 2022 00:21:10
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 14, 2022 00:23:11
x2)
fosik a trolloktól, piálás vezetés közben, stb. lassan megértik, h trollok mindenhol ott vannak.
sodika halálvágya
(
x11)
Feb 14, 2022 00:23:50
x11)
Egész pontos jellemzés ez Merga posztja alatt a Keszthelyi Apróhirdetésektől :D
xray
(
x21)
Feb 14, 2022 00:24:46
x21)
Feb 14, 2022 00:24:46
majd judka, nagyon belejött a lájv közvetítésekbe. :) Feb 14, 2022 00:24:46
AirTag a Mazdában
Feb 14, 2022 00:24:58
Jó büdös van gyerekek
Feb 14, 2022 00:24:58
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 14, 2022 00:27:18
x2)
Elképzelem a szomszédok fejét mikor meglátják hogy megint itt a pereputty :D
Annak ellenére hogy megigérte nekik hogy soha többet nem lesznek ott. De Endre amit megígér az úgy is van :))
Annak ellenére hogy megigérte nekik hogy soha többet nem lesznek ott. De Endre amit megígér az úgy is van :))
Magyarország rémálma
(
x7)
Feb 14, 2022 00:28:20
x7)
Idáig 2 millánál járunk, de még igazi behatolás nem volt valószínűleg.
ahogy ez átfutott rajtam és belegondoltam, jót röhögtem :D
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 14, 2022 00:31:55
x2)
Nem lesz gond, hisz most megbeszélted tibivel hogy te fogod rendezni jutkát ő nem szólhat bele. :)) majd meglátjuk. Kirakod a ház elè visszamászik az ablakon :DD
Bejlin
(
x8)
Feb 14, 2022 00:33:18
x8)
Na most hallgatom vissza a Keletis incidenst. Amikor Endre felajánlja hogy hoz sört mindenkinek a tranyó visszautasítja hogy nem kell neki mert vezet. A tranyót kell hergelni hogy indítsa a tisztázós liveot
echelon mérnök
Feb 14, 2022 00:36:25
Géza ezek szerint addig kavarta a szart, amíg lehúzták Endrét, cserébe Merci kiment hozzá dugni/szopni.
De mi lehet a Terv? Teljesen lefosztani Endrét? Jutka meg azért kell Tibinek mert kettesben fél a nácitól?
Vajon ha nem buknak le, akkor is viszik magukkal Jutkát vagy csak szimplán otthagyják valahol?
De mi lehet a Terv? Teljesen lefosztani Endrét? Jutka meg azért kell Tibinek mert kettesben fél a nácitól?
Feb 14, 2022 00:36:25
Bejlin
(
x8)
Feb 14, 2022 00:38:56
x8)
Mindenesetre szomorú ahhoz képest mennyi troll volt ott elég kevés információ csepereg ide.
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 14, 2022 00:39:22
x2)
Na most hallgatom vissza a Keletis incidenst. Amikor Endre felajánlja hogy hoz sört mindenkinek a tranyó visszautasítja hogy nem kell neki mert vezet. A tranyót kell hergelni hogy indítsa a tisztázós liveot
Most egy ideig nem lesz lájv szerintem. Letiltotta őket Tibi. Aztán ő fog először bejelentkezni mikor már nem bírja tovább erre jutka felbaszódik és indul a törés zúzás. Mindenki tudja mi lesz ebből, csak az autipajzs nem engedi át ezt az információt
Kiss Kender Farkas
Feb 14, 2022 00:39:59
Megállnak Tatabányán az Öreg-tónál és "megfürdetik" Jutkát. 1-2 nappal később pedig Linzből bejelentik az eltűnését. Ezektől még ez is kitellik :))
Feb 14, 2022 00:39:59
Sörike
(
x3)
Feb 14, 2022 00:40:44
x3)
Ha nincs live akkor a gyagyást lehet éjjel nappal hivogatni tuti shiker lesz, hogy 0-24 csörög a telefon
Gecis hányós lavór
linzicsibe
(
x2)
Feb 14, 2022 00:41:09
x2)
Áhh, nincs ennyi eszük...
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 14, 2022 00:42:59
x2)
Már ma nem bírta elviselni a gyagyást a tibi pedig csak pár órára voltak összezárva. Endrének a púpján is megőszül a szőr a sok balhétól ami jön
xray
(
x21)
Feb 14, 2022 00:48:15
x21)
Feb 14, 2022 00:48:15
Már ma nem bírta elviselni a gyagyást a tibi pedig csak pár órára voltak összezárva. Endrének a púpján is megőszül a szőr a sok balhétól ami jön
bezárkózott a vécébe, mert már nem bírta gyagyás hisztijét, Feb 14, 2022 00:48:15
Kiss Kender Farkas
Feb 14, 2022 00:56:33
Talán már Budapest határában lerobbant a szekér és nagyban megy a brainstorming, hogy mit is kéne csinálni. Ezeken a géniuszokon még egy sima is kifog. Vagy esetleg az éppen kerékcserélő Mercike megunja a kislányként nyafogó gyagyást + a folyamatosan rossz ratyizó Jutkát és az emelővel agyonüti mindkettőt.
Feb 14, 2022 00:56:33
Klohek
(
x12)
Feb 14, 2022 00:56:36
x12)
Nem is tudja az ember, hogy is kezdjen bele a tényfeltárásba, mert még mindig úgy röhögök, hogy a telefont alig bírom tartani a kezembe! Keletibe érkezés valami 6. érzékkel ismeretlenül, oda léptem rbali-hoz egyeztettünk, mi visszük magunkkal mercit, ők feltártják Gyagyást. Többet nem lehet a keleti-hez hozzá tenni. A csel működött, kocsiból gammernek helyzetjelentést... XD Kocsihoz érkezés, Jutka aludt. Tegnap írtam, hogy 10/3 volt a szag, ez sajnos annyira leromlott, hogy folyamatosan hatszélbe próbáltam helyezni magam, és közben a földre is igen figyelni kellett mivel nem akartam szarba lépni, a kocsi körül. Elkezdődött az üvöltözés, Jutka és Merci között, lehetetlen volt csitítani a varangyot, de ez szinte lehetettlen volt.XD Lassan érkeztek a trollegak, kusturicás jelentek, ahogy már fentebb emlïtve is volt!XD Kékek megérkeznek, ez a lófejű köcsög, torka szakadtából elkezd ordibálni és próbálja a rendőröket viktorra uszítani! Mi nyugodtan elmondjuk miért is vagyunk itt! A rendőrök igazából arra kíváncsiak, hogy kik hívták ki a rendőröket. Megkértek teljesen normálisan, hogy menjünk hátrébb. Bolhás megérkezik, felméri a helyzetért, és vad cipő illetve telefon nézegetésbe kezd, gyakorlatilag becsicskult!! Újabb telefon gammernak, meg is jegyzi, hogy bolhás panaszkodott, hogy ott vannak a trollok! Bolhásnak olyan szintű Dr Csernobil fóbiája lehet, hogy minden 190 cm feletti emberre azt hiszi hogy az a Csernobil!XD Endre elindul a kútra, én még ilyen zavarodott embert nem láttam mint őt!XD Kérdezte merre kell menni a kocsihoz, Viktor eliranyítja teljesen más irányba, ő simán beveszi és indul is arra.XD Követjük Gyagyást a kocsihoz, bolhás megint megjelenik. Kamu fenyegetőzések lvl93667392. Elindult a mesterhármas valamerre.. Elérhetetlenné vált merci is.. Trollegáknak, és minden szurkolónak, köszi a mulatságos estét! Egyszerüen kusturica & guy Ritchie koprodukcióban készülő filmben éreztem magam!XD
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
ascites
(
x57)
Feb 14, 2022 01:00:00
x57)
Amikor Karib letiltatta a csatornáit akkor írt erről valamit, hogy ez nála afféle tactic’ hogy az ellenségeit megpróbálja a szövetségesévé tenni.
Karibnak is azt írkálta miután “tönkre tette élete munkásságát”, hogy segítsen neki a videós karrierben
Karibnak is azt írkálta miután “tönkre tette élete munkásságát”, hogy segítsen neki a videós karrierben
Szerintem a karibos esetben az volt, hogy annyira impulzív, annyira nem tud uralkodni magán, hogy kicsúsztak a fenyegetések a száján. Vagy annyira nem tudja kiszámítani az embereket, hogy bepróbálja a fenyegetést és a könyörgést is, ahogy írod, lehet, hogy bejött az idősebb nőknél. Most nem emlékszem hirtelen, de többször is csinálta ezt, amikor nagyon el akart érni valamit.
A mai egy kicsit más volt, ő maga most nem fenyegetett, sőt, a totál fenyegető közegben úgy kért segítséget, hogy nem is fogta fel, hogy milyen gáz szituációban van. És nem is könyörgött, csak úgy felmerült benne, hogy „próbáljuk meg, hátha az npc azért van itt, hogy segítsen nekem”. Mintha valami egészen más tévét nézett volna. Teljesen elöntötte az agyát az adrenalin vagy megint kezd pszichotikussá válni.
Ásó27
(
x68)
Feb 14, 2022 01:09:03
x68)
Akkor holnap super mario???
Mifaaaaaaaaaaaan
ascites
(
x57)
Feb 14, 2022 01:10:22
x57)
Nem hogyvolt, de egy rövid részlet a keletis felkérdezésből leiratozva:
T1: nézz körbe, milyen sok barát itt van, látod? mind szeret téged. ennyi embert itt magadra haragítasz. ezért jössz vissza Magyarországra, hogy mindenki becsicskítson téged?
T2: kibaszottul nem oké, hogy így megfenyegetsz embereket az interneten.
korcs: nem, nem. ti támadtatok először rám.
T2: mi van? én mikor támadtam rád? mi?
*a korcs intenzíven nyomogatja a telefonját, fel se néz.
T1: segítek, 112. 112, nem tudod, hogy kell tárcsázni?
korcs: hogy a büdös faszomba tud ez engem hívni, amikor letiltottam?
T2: hát nem kéne letiltani, aztán elvárni, hogy hívogasson téged, nem? nem így gondoltad?
T1: mercica vagy mi történt?
korcs (intenzíven nyomkodja a telefont): faszom az egészbe
T1: élőben autipáncélolvadás? vagy mit látunk?
T2: azért sírni nem fogsz, ugye?
korcs: viberen hív ez a geci. és nem érdekel.
T2: mármint a kozma? a geci?
korcs: leszarom.
T2: az előbb a kozma hívott. ő a geci?
korcs: tök mindegy ki, őt is viberen letiltom.
T1: a fatopot is hoztad? a híres faptopot? gamer billentyűzet? *enyhén megböki a faptoptáskát, sneci fél lépést hátralép, de fel sem néz, csak intenzíven nyomogatja a telefont.
T2: hallottad ezt, csabi?
korcs (a telefonnak): nem érdekel.
T3: hoztad az új tabletet is?
T4: össze kéne törni. *a korcs fel sem néz, nyomkorászik megszállottan
T2: látom van új billentyűzeted is, nagyon jó. ezt is szétvered?
*nincs válasz, nyomkodás
T2: most hova próbálsz menni, a határ útra? mert akkor inkább a villamossal próbálkozzál…
korcs (felüvölt, felnéz, tesz 2-3 lépést, nem elfele megy, de nem is a trollok felé): akkor mit akartok? mit akartok tőlem?
korcs (fel se néz, a telefonján keres valamit továbbra is): akkor bocsánat, de most segítsetek már.
T2: de ne így, hogy nyomkodod a telefont *behadonászik kicsit a korcs látóterébe
korcs (fél lépést előre lépve): akkor segítsetek, bazmeg.
T2: nézz bele a másik szemébe.
T1: kit keresel?
T2: húzzál a faszomba?!
korcs (nézeget körbe, tesz pár lépést, leveszi a szemüvegét, visszateszi): hol van a Merci egyébként?
T1: milyen merci? mi csak tibit ismerünk.
T2: nélküled akar lenni.
korcs (határozottan elfordul, elindul az aluljáró fele, félig lemegy a lépcsőn): na szevasztok.
T1 (utána kiabálva): menjél a határ út 1-re, ott van jutka. *nevet* tényleg most kéne rárúgni egyet és így le.
*a korcs fel se néz, káromkodik, ácsorog. visszajön.
T1: van infó?
korcs: na most elvisztek oda?
T2: miért vinnénk el?
T1: hova, a határút 1?
*fel se néz, elindul elfele
T2: nélküled akar lenni, ember.
T1 (nevetve): jelképes hu-húszezer euróért elviszlek.
T2: mit nem értesz ezen? fogyatékos vagy? mi, endre? mikor akarsz elszámolni?
*szlalomozó szárazföldi angolnázó mozgással becélozza a másik aluljárót.
Látszik, hogy a környező trollégák azt hiszik, hogy a púp rendőrséget fogja hívni, olyan szarul érezné magát bárki más a helyzetben, de a púp fel se fogja, hogy mi van, csak próbál eljutni a tranyómubilhoz. Ha összeolvassátok külön, amit a korcs mondott és külön, amit mindenki más, akkor látszik, hogy totál más zajlik a két párhuzamos világban.
T1: nézz körbe, milyen sok barát itt van, látod? mind szeret téged. ennyi embert itt magadra haragítasz. ezért jössz vissza Magyarországra, hogy mindenki becsicskítson téged?
T2: kibaszottul nem oké, hogy így megfenyegetsz embereket az interneten.
korcs: nem, nem. ti támadtatok először rám.
T2: mi van? én mikor támadtam rád? mi?
*a korcs intenzíven nyomogatja a telefonját, fel se néz.
T1: segítek, 112. 112, nem tudod, hogy kell tárcsázni?
korcs: hogy a büdös faszomba tud ez engem hívni, amikor letiltottam?
T2: hát nem kéne letiltani, aztán elvárni, hogy hívogasson téged, nem? nem így gondoltad?
T1: mercica vagy mi történt?
korcs (intenzíven nyomkodja a telefont): faszom az egészbe
T1: élőben autipáncélolvadás? vagy mit látunk?
T2: azért sírni nem fogsz, ugye?
korcs: viberen hív ez a geci. és nem érdekel.
T2: mármint a kozma? a geci?
korcs: leszarom.
T2: az előbb a kozma hívott. ő a geci?
korcs: tök mindegy ki, őt is viberen letiltom.
T1: a fatopot is hoztad? a híres faptopot? gamer billentyűzet? *enyhén megböki a faptoptáskát, sneci fél lépést hátralép, de fel sem néz, csak intenzíven nyomogatja a telefont.
T2: hallottad ezt, csabi?
korcs (a telefonnak): nem érdekel.
T3: hoztad az új tabletet is?
T4: össze kéne törni. *a korcs fel sem néz, nyomkorászik megszállottan
T2: látom van új billentyűzeted is, nagyon jó. ezt is szétvered?
*nincs válasz, nyomkodás
T2: most hova próbálsz menni, a határ útra? mert akkor inkább a villamossal próbálkozzál…
korcs (felüvölt, felnéz, tesz 2-3 lépést, nem elfele megy, de nem is a trollok felé): akkor mit akartok? mit akartok tőlem?
korcs (fel se néz, a telefonján keres valamit továbbra is): akkor bocsánat, de most segítsetek már.
T2: de ne így, hogy nyomkodod a telefont *behadonászik kicsit a korcs látóterébe
korcs (fél lépést előre lépve): akkor segítsetek, bazmeg.
T2: nézz bele a másik szemébe.
T1: kit keresel?
T2: húzzál a faszomba?!
korcs (nézeget körbe, tesz pár lépést, leveszi a szemüvegét, visszateszi): hol van a Merci egyébként?
T1: milyen merci? mi csak tibit ismerünk.
T2: nélküled akar lenni.
korcs (határozottan elfordul, elindul az aluljáró fele, félig lemegy a lépcsőn): na szevasztok.
T1 (utána kiabálva): menjél a határ út 1-re, ott van jutka. *nevet* tényleg most kéne rárúgni egyet és így le.
*a korcs fel se néz, káromkodik, ácsorog. visszajön.
T1: van infó?
korcs: na most elvisztek oda?
T2: miért vinnénk el?
T1: hova, a határút 1?
*fel se néz, elindul elfele
T2: nélküled akar lenni, ember.
T1 (nevetve): jelképes hu-húszezer euróért elviszlek.
T2: mit nem értesz ezen? fogyatékos vagy? mi, endre? mikor akarsz elszámolni?
*szlalomozó szárazföldi angolnázó mozgással becélozza a másik aluljárót.
Látszik, hogy a környező trollégák azt hiszik, hogy a púp rendőrséget fogja hívni, olyan szarul érezné magát bárki más a helyzetben, de a púp fel se fogja, hogy mi van, csak próbál eljutni a tranyómubilhoz. Ha összeolvassátok külön, amit a korcs mondott és külön, amit mindenki más, akkor látszik, hogy totál más zajlik a két párhuzamos világban.
xray
(
x21)
Feb 14, 2022 01:10:44
x21)
Feb 14, 2022 01:10:44
super mercio Feb 14, 2022 01:10:44
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Feb 14, 2022 01:10:46
x7)
nem hiszem, dolgozni kell a heti tagvideo + rittenhouse flokkon
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Feb 14, 2022 01:12:49
x7)
korcs: akkor bocsánat, de most segítsetek már.
...
már ezért megérdemelte volna, hogy lerúgjátok a lépcsőről, le a kipával a türelmetek előtt
D_Dezső
(
x29)
Feb 14, 2022 01:20:29
x29)
A mai egy kicsit más volt, ő maga most nem fenyegetett, sőt, a totál fenyegető közegben úgy kért segítséget, hogy nem is fogta fel, hogy milyen gáz szituációban van...
Persze, hogy más volt, most nem a recskafészekből szájaskodott 500 km-ről, hanem ott állt előtte rBali a maga 110 kilójával (sorry bali ha nem vagy annyi :)
Amúgy sapkás troll is ugyan ezt mondta mint @Klohek. Ilyen zavarodott nyomorúságos lénnyel ritkán találkozik az ember face2face.
Sapkás troll úgy jellemezte a Dec 22. eseményeket, hogy olyan volt a gyagyás mint amikor egy haszon állatot kimozgatnak a megszokott életteréből, és üveges szemekkel jár fel-alá.
Ahogy Viktor videót néztem itt is ez ment. A Gyagyás még egy átlagos "a Ligetben szombat délután kávézunk, aztán este vacsora a Piroskában" társaságban is nagyon idegen testként mozogna.
De ebben a mindenki-mindenki ellensége és egyben barátja, saját életük reality műsorrá alakítása gombokért társaságban meg teljesen elveszti a fonalat ez a nyomorult.
D_Dezső
(
x29)
Feb 14, 2022 01:23:52
x29)
Fess legény ez az Endre mi tagadás ... Kurta lábú elmebeteg :)
Kiss Kender Farkas
Feb 14, 2022 01:26:15
Most is az megy éppen a magyar-osztrák utakon: Mario Kart (Tranyó Edition)
Feb 14, 2022 01:26:15
rBali
(
x24)
Feb 14, 2022 01:28:13
x24)
117, de semmi baj, eszt majd a bíjószágon kitájgyajjuk kérem a szemelyidet hülye trol
echelon mérnök
Feb 14, 2022 01:28:16
Endre ideje bevallani, hogy autista vagy.
Láthatóan az idegen közegben elmenekülsz a valóság elől. Ezért kell neked a lájvozás, mert be tudsz bújni a kamera mögé, mint akinek fontosabb dolga van, mint az emberekkel foglalkozni.
De közben meg végtelenül hiányoznak az emberi kapcsolatok.
Találtál egy kiégett prostit akit a 85-ös iqdal pont olyannak látsz akit irányíthatsz, kontrollálhatsz.
De persze le is tagadhatod, de hogy az agyadban valami komoly gond van az egyre biztosabb nem csak az őstrolloknak, de bárkinek aki élőben is megcsodálja azt a hatalmas fejed :D
Foghatod persze az alkolholra, de hát élőben láttuk, hogy valójában egy rakás szar vagy.
Továbbra se emlékszel arra, hogy fejbe vertelek a Lehel téri metróban?
Fontos lenne tudni, hogy tényleg lekapcsol a valóság érzékelésed a váratlan stressztől.
Láthatóan az idegen közegben elmenekülsz a valóság elől. Ezért kell neked a lájvozás, mert be tudsz bújni a kamera mögé, mint akinek fontosabb dolga van, mint az emberekkel foglalkozni.
De közben meg végtelenül hiányoznak az emberi kapcsolatok.
Találtál egy kiégett prostit akit a 85-ös iqdal pont olyannak látsz akit irányíthatsz, kontrollálhatsz.
De persze le is tagadhatod, de hogy az agyadban valami komoly gond van az egyre biztosabb nem csak az őstrolloknak, de bárkinek aki élőben is megcsodálja azt a hatalmas fejed :D
Foghatod persze az alkolholra, de hát élőben láttuk, hogy valójában egy rakás szar vagy.
Továbbra se emlékszel arra, hogy fejbe vertelek a Lehel téri metróban?
Fontos lenne tudni, hogy tényleg lekapcsol a valóság érzékelésed a váratlan stressztől.
Feb 14, 2022 01:28:16
D_Dezső
(
x29)
Feb 14, 2022 01:28:18
x29)
Csak most vettem észre, hogy megint egy ebcont púpzsák :)
max5enutálnak
(
x47)
Feb 14, 2022 01:31:28
x47)
Na basszameg, most értem a végére. Megint csak az ámulás. Ez a génhulladék egyetlen skillje, hogy bárhol, bármilyen körülmények között ő tud a leggyorsabban térdre rogyni. Ha ez nem remeg a szopásért, akkor senki. A pumpaszájú Százados úti riherongyoknak nincs ilyen térdreflexük.
A gyávasága meg már papírforma. Nem bántásból, de Májsz Viktortól nehéz megijedni, egy röhögcsélő jókedvű gyerek, de ahogy kicsit hangnemet váltott, a pedofilban keresztbe állt a szar és megfagyott. Nincs ember, akitől ne rettegne szemtől szemben.
Az, hogy Tibi fejében meg mi a geci játszódhat le, azt brit tudósok sem fogják megfejteni. Hetekig, hónapokig alázza és szidja a veknipofájút, törölt emléknek hívja, majd másnap kiutazik hozzá Linzbe... a visszaúton ismét papírforma, annyira elmérgesedik a helyzet, hogy szégyenletes, nyilvános ordibálás, térden csúszás és Wc-be menekülés lesz belőle. Ez mondjuk senkit nem lepett meg, csak az elrohadt agyú Tibit. A gyűlölet a tetőfokán, majd erre autóval visszaindulnak 3an Linzbe.
Most komolyan, ez mire volt jó?
Minden trollnak nagy köszi, hogy kiment és csicskított, vagy helyzetjelentett!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
A gyávasága meg már papírforma. Nem bántásból, de Májsz Viktortól nehéz megijedni, egy röhögcsélő jókedvű gyerek, de ahogy kicsit hangnemet váltott, a pedofilban keresztbe állt a szar és megfagyott. Nincs ember, akitől ne rettegne szemtől szemben.
Az, hogy Tibi fejében meg mi a geci játszódhat le, azt brit tudósok sem fogják megfejteni. Hetekig, hónapokig alázza és szidja a veknipofájút, törölt emléknek hívja, majd másnap kiutazik hozzá Linzbe... a visszaúton ismét papírforma, annyira elmérgesedik a helyzet, hogy szégyenletes, nyilvános ordibálás, térden csúszás és Wc-be menekülés lesz belőle. Ez mondjuk senkit nem lepett meg, csak az elrohadt agyú Tibit. A gyűlölet a tetőfokán, majd erre autóval visszaindulnak 3an Linzbe.
Most komolyan, ez mire volt jó?
Minden trollnak nagy köszi, hogy kiment és csicskított, vagy helyzetjelentett!
D_Dezső
(
x29)
Feb 14, 2022 01:34:22
x29)
Csodállak a türelmedért Bali, basztam volna le neki olyan csicskalángost amikro mondta, hogy "akkoj majaggyá csöndbe".
Mondjuk csaptam már meg kevesebbért is :)
ascites
(
x57)
Feb 14, 2022 01:35:31
x57)
Jaja. Ugyanaz a teljesen elborult állapot. Ahogy a felvételeken látszott, akkor még az ütés sem tudta igazán kizökkenteni a totál tébolyból.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 14, 2022 01:35:59
x37)
Nagyon szépen köszönöm szépen a mai műsort :D Bearanyoztátok a napomat.
Engem csak az érdekel, hogy hogy lesz ebből a legközelebbi flokkig győzelmi jelentés, Endre? Téged itt ma nagyon csúnyán inasba raktak egymás után sokan. Merci becsicskított a vonaton, erről videó van. 3-4 troll uniszónóban csicskított szarrá a Keletiben. A parkolóban Merci ismét leugatott.
Szerintem tűnj el végleg az internetről, mert amit ma produkáltál, az olyan szinten volt szánalmas, hogy egész egyszerűen nem vagy férfiszámba vehető.
Engem csak az érdekel, hogy hogy lesz ebből a legközelebbi flokkig győzelmi jelentés, Endre? Téged itt ma nagyon csúnyán inasba raktak egymás után sokan. Merci becsicskított a vonaton, erről videó van. 3-4 troll uniszónóban csicskított szarrá a Keletiben. A parkolóban Merci ismét leugatott.
Szerintem tűnj el végleg az internetről, mert amit ma produkáltál, az olyan szinten volt szánalmas, hogy egész egyszerűen nem vagy férfiszámba vehető.
ascites
(
x57)
Feb 14, 2022 01:37:44
x57)
Azt a nadrágot csak a piton tartja, majdnem a térdénél van az ülepe. Kész csoda, hogy nem hagyta el menet közben. :D
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Feb 14, 2022 01:38:30
x7)
Endre, még mindig gyűjtöd a gecidet vagy azt a projectet már elengedted?
D_Dezső
(
x29)
Feb 14, 2022 01:39:07
x29)
A pumpaszájú Százados úti riherongyoknak nincs ilyen térdreflexük.
Hoki kapusnak kellett volna a Gyagyásnak mennie, ott kell minden rezdülésre betérdelni :)
Az, hogy Tibi fejében meg mi a geci játszódhat le, azt brit tudósok sem fogják megfejteni.
Hát, nem hiába egy hajléktalan freak reality az ember. Komoly mentális problémák vannak ott.
Elsőéves
(
x3)
Feb 14, 2022 01:40:13
x3)
Endre már csak egy szaros statiszta a saját életében a krém pedig továbbra is csak arra vár, hogy elfogyassza végre rendesen. :D
Fogsz te még engem rajongással szopni
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 14, 2022 01:41:28
x37)
Masszív pszichotikus epizódja van, pörög a spirálban, mint a majom faszán a stanicli. Nem alszik, mert jár az agya, folyamatosan vedeli a koffeint, és iszonyatos mennyiségű alkoholt fogyaszt a kripli testalkatához képes. Én inkább azon csodálkozom, hogy egyáltalán képes annyira funkcionálni, hogy Linzből eltalál Budapestre. Ennek a mostani mániás szakasznak nagy valószínűséggel vagy a rendőrségen, vagy a pszichiátrián lesz vége. Én nem látom, egyedül hogy tudna visszazökkenni a kvázi normalitásba. A sok nyomorult trash retard berakták Snecit egy centrifugába, mint hülyegyerek a hörcsögöt, és pörgetik. Óránként variálják, hogy ki kivel van jóban, ki kivel van rosszban, Merci szereti, nem szereti, kinek tartozik pénzzel, ki tartozik neki. Endre pedig alapvetően egy merev személyiség, egyszerűen képtelen követni ezeket a (szándékosan) villámgyors átrendeződéseket. Ne legyenek illúzióink, a trashek ezt direkt csinálják, és közben húzkodják lefelé a pénzeket a balekről.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 14, 2022 01:46:56
x37)
Ne értsétek félre, én aztán kurvára nem sajnálom. Egymillió lehetősége lett volna arra, hogy lekaparja magáról ezt a gyülevész cigány népséget. Ő azonban szándékosan minél mélyebbre akart kerülni, mint valami elbaszott beépülő oknyomozó újságíró. Hát most megkapta élete sztoriját, csak győzze nyelni azt a vödör gecit, amiben úszik.
max5enutálnak
(
x47)
Feb 14, 2022 01:50:38
x47)
Na ebből egyedül a hoki megy neki :D
D_Dezső
(
x29)
Feb 14, 2022 01:55:36
x29)
A sok nyomorult trash retard berakták Snecit egy centrifugába, mint hülyegyerek a hörcsögöt, és pörgetik. Óránként variálják, hogy ki kivel van jóban, ki kivel van rosszban, Merci szereti, nem szereti, kinek tartozik pénzzel, ki tartozik neki.
Ez a Trash-genre eddig is erről szólt, jól mondod, hogy egyik nap legnagyobb haverok vagyunk másnap meg "Kivágom a szívedet Benke, mer aztat mondtad a Gammernak, hogy ..."
Ennek meg is volt a 40-50 fős tábora, de most, hogy a Gyagyás becsatlakozott, aki nem tud különbséget tenni mi a valós és kamu konfliktus, felment ezekenek a nézőszáma 300-500 fölé.
Szerintem a bolhást eddig életében nem nézték annyian mint a mai napon, mert önértékükön geci unalmasak és kurva átlátszó a színház.
Úgy kellett nekik a Gyagyás mint egy falat kenyér. Nem fogják elengedni soha, mert mindig lesz valami kamu indok, hogy beleálljanak vagy éppen haverok legyenek.
De egyébként megérdemli a Gyagyás a sorsát ... jó hír neki, hogy ebből a társaságból bármennyire úgy tűnik, hogy kiutálják, nem lehet kiesni, mert ez alatt már nincs semmi :)
féregnyulvány
(
x7)
Feb 14, 2022 01:56:50
x7)
sajna átjutottak a határon ha fix az infó
:(
miskolcigány
(
x5)
Feb 14, 2022 02:05:39
x5)
Nem baj az, legalabb megvan holnapra is a musor. Endrenek mar ugy sem kell sok, elpattan valami aztan megint kiakasztja az allkapcsat es leragja a jutka arcat mint egy veszett majom. Ha pedig nem az ideg viszi el, akkor a szive, ha nem az, akkor a maja, ha nem az, akkor... ertitek. Ki kell elvezni a musort, mert ezt a lenduletet mar nem lehet sokaig tartani.
Klohek
(
x12)
Feb 14, 2022 02:14:47
x12)
Szerintem akkor az albérletnek annyi!XD Jutka elintézi amilyen állapotban volt. Csak egy rivotrilos injekció, mentheti meg a recskabarlangot egy pusztítástól..
halászlé
(
x24)
Feb 14, 2022 02:18:51
x24)
gondolom az a mesterterv, hogy majd bezáratják a pszichiátria..igen ám, csak most kovid van...ott se visznek be meg tartanak ott mindenkit, max, ha nagyon muszáj...
egyébként szerintem nem az autó miatt mentek vissza Pestre, hanem a nézők kezdték el kritizálni a Mergát, hogy mit művel a Jucival. amikor először mentek, akkor is úgy indult a dili, h nem tetszett a nézőknek a műsor (most se fog).
-
Feb 14, 2022 02:25:54
Ha átjutottak a határon, akkor se biztos, hogy egyben eljutnak Linzig.
Ha pedig odaérnek ahullafáradtan, részegen a komplett őrült Jutkával és a szakadt verdával, amit sodika és Tibi is a sajátjának tekint, akkor kezdődik csak a show.
Ebből sodika csak rosszul, a trollok pedig csak jól jöhetnek ki.
Feb 14, 2022 02:25:54
137 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Amikor Karib letiltatta a csatornáit akkor írt erről valamit, hogy ez nála afféle tactic’ hogy az ellenségeit megpróbálja a szövetségesévé tenni.
Karibnak is azt írkálta miután “tönkre tette élete munkásságát”, hogy segítsen neki a videós karrierben.
Gondolom ez anno beválhatott tanároknál, főnökuraknál és “idősebb hölgyeknél”, hogy egy fajta sokk effectként megtudta ezzel fordítani a “rossz hangulatú beszélgetéseket”.