Nem volt szándékos, mint írtam is, nem szeretnék elmenni, innen.
Sőt kellemetlen volt a helyzet, ezért ,a szégyenérzetet kicsit el kellett nyomnom. Bejött.
Ennyi
Ne lepödj meg : Kafka Tibor
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Kaffka Tibor és Komlón lakik. Hasonlít is a tranyóra, ugyanolyan elmebeteg lehet az is fej alapján, van neki vagy 5 profilja. Érdemes lenne talán belemászni a profiljába is, nem hiszem, hogy 123456-nál sokkal bonyolultabb a jelszó :D Talán valami privát beszélgetést el lehet csípni amit a tranyóval folytatott.
Hát azért Hetyetye.
A vahúr kutyának van csaja, valami berleménye (a csaj fizeti azt is tuti) és a vahúrt úgy fuvarozzák mint valami ölebet (a feleség által.)
Ezzel szemben a repedtseggű az anyja kisszobájában nyomkodja a gépet közben meg veri a faszát a buzi börtön poreszre.
Csak nyitott tényérrel volt becsicskulás.
nem éjted? vett magának egy jutub sztárt kilóra!
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Ezek után abba ne hagyd! Ha már a púpostól veszel életvezetési tanácsokat, próbálkozz be a tranyónál is, amint haza jön. Ha lyuksógorok lesztek, még jobban fogtok hasonlítani.
NSZKSZ!
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
Vehetett volna egy pro OF sztárt is ennek a tizedéért és szégyentelenül nyomhatnák 24/7 a műsort a fizetős nézőknek.
De ebben eddig lehetett eljutni.
Pedig tuti osztrák csajok vannak.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
*szülész orvos a pedofil születésénél*
-Hát ebben eddig lehetett eljutni.
szerinted nő kell neki? XD
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Komlói vagyok, de sajnos vagy nem sajnos még nem találkoztam Kaffkával, megpróbálok valamit kutakodni hogy merre lakik az öreg.
heteee
Ahhoz képest hogy "Jutka már nem létezik" mégis lenyomatta a liveot 1100 nézőnél. :D
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Egy demon teljesen kiherélte a "keresztény" Endrét.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.

Na jó, egy kicsit bonyolultabb volt a jelszó, mint 123456, de ez sem tartott tovább 3 percnél. Viszont sajnos a faszbuk megakasztott ezzel a szarral, nem tudok szaftos privát tranyó beszélgetéseket mutatni.
Szerintem a tudomány ab óvó ,nem ismer határokat. Engem nem érdekel ,a sodi ,vagy recskás ahogyan ti hívjatok. Csupán elemzem az eseményeket. Szerintem nagy hiba egy embert lebecsülni, pláne ha valaki az ellenségének tart valakit. Én csak nevetni járok fel, Endréhez mert ahogy ő fogalmaz ,hihetetlen dolgokban van. A szexuális orientációmat semmiben nem változtatja ez meg. Endre egy jelenség, aki maradandót alkotott a thrash-ben. Én sajnálnám ha eltűnne, mivel számomra olyan szórakoztató tartalmat gyárt, amit nagyon nehéz lenne pótolni.
Ha nem is öli meg a személyt, egy szilánkosra tört orral megajándékozza mindenképp!
Mifaaaaaaaaaaaan
Ja, megvan! Jutka számára nem létezik, így őt meg sem tudja ölni!
Azért az élete fő célja után (hogy soha semmiben ne segítse Lyudgát) éles váltás, hogy nemhogy eltartja a varangyot, az a saját albérletében letiltja a liveozásról :DDD
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
rendben van, csak rossz helyen vagy, menj a videói alá kommenteket írni, ott gyülekeznek a rajongók
hehe
"A szórakozás nem szempont ha az univerzumot kell egyensúlyba hozni"
Mikor buszjegyre kellett, nem mondtad, hogy szar vagyok, igaz?!
Na jó, egy kicsit bonyolultabb volt a jelszó, mint 123456, de ez sem tartott tovább 3 percnél. Viszont sajnos a faszbuk megakasztott ezzel a szarral, nem tudok szaftos privát tranyó beszélgetéseket mutatni.
Egyszer photoshoppoltam igy egy szemelyit, es atis tudtam irni az email cimet. Csak a fenykep, es a nevnek kell latszodni, tobbit kilehet feketevel huzni.
d
Véget ért, trashvodon fent vannak a liveok
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Áh, kösz! Nem gondoltam, hogy átmenne a szerkesztett igazvolvány. Egyik nap ha lesz rá időm, akkor szórakozok vele egy kicsit :D
egyébként mi történt az sg-s trollokkal? Van kb. egy X év, amit ki lehet bírni a snecológiában, aztán nyugdíjba mennek a professzorok?
hehe
Sajnos nem olyan könnyű nyugdíjba menni, vagyunk jópáran akik 15+ éve követjük a gyagyást és sokszor úgy vagyunk vele, hogy hagynánk már a fenébe, de túl addiktív :) Az a közösség inkább az sg köré szerveződött és mellékesen volt trollkodva sodika.
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
Ez az egyetlen dolog, amiben jó, a provokálás. Otthonról, jó messziről, interneten. De azt hozzá kell tenni, hogy a bolhás szuvas fogú senkiházi meg is érdemli. Volt itt nem egyszer pedofilvédelmező sétálgatás, országos barátság. Aztán jöttek a fenyegetések, de amikor találkoztak, vahúr akkor is csak pattogott maximum, de a beígért véres erőszakból nem maradt semmi. Szóval provokálja csak azt a másik nagypofájú szájhőst, megérdemli.
Az már egészen más kérdés, hogy személyesen bárki felpofozhatja, pofánbaszhatja endrét minden következmény nélkül, mert egy nyúlszívű anyámasszony katonája. Ahogy ezt egyre több ember látja, egyre többen akarják kipróbálni, a végén tiktok challenge lesz :D
Ugyanazért, amiért sört akart venni az őt felkérdező trolloknak.
Nem tudom, mennyire vagy új a snecológiában, de Endrének van egy ilyen szuperképessége: úgy hívja, hogy "cigányidomítás". Elmondása szerint úgy kell idomítani a bokszosokat, hogy ha megkérnek, hogy "de a telefonodon mutassad, tesó", akkor visszakérdezel, hogy mennyi az idő, vagy valami hasonló baromságot, hogy összezavard őket.
Igen, ennyire retardált.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
A proli nyuggerek szoktak veszekedni a tévével.
Régen az Anna akna 4-ben laktak, ha jól emlékszem.
Unka-bunga
Az autizmusos véleményeket az is erősiti ez mellett hogy Kozmával is beszélt, mint ha egy NPC lett volna és a space-t nyomogatta volna hogy érjen a mondandója végére hogy haladjon tovább.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Sajnos, nincs. A gyagyás 24 perc alatt, 3 posztot is lőtt a púpfalra.
Álmodjatok Rémeket!
Talán csak túl hülye hozzá, hogy észrevegye, hogy Tibi megfojtotta álmában.
hoty... hotyhotyhoty...
coronitta
Nagyon belehúztak a showrunnerek így a negyedik évadra :Dd
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Soha bazdmeg! Ezt nem értettem már decemberben sem. A gőtestrassze 7 alatt csak siketek laknak vagy én nem tudom. Max 1 ember kopogott át akkor is.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Próbáld a többi accountoknál ugyanezt a jelszót. Ezt akkor csinálja amikor jelentik a fiókot kamu név miatt, amúgy meg meg lehet próbálni az igazolványos trükköt.
Szerintem snecologi I.-böl elkaszaltak a zh-n
hú b+, hálásan köszi ezt a tyeknikai részletet, ezt nem tudtam.
Mistakes were made :D
De nem keresett :D
vajon kapott lehetőséget egy ismételt behatolásra?
hehe
Büszke a böszme ficskájára.
Kérdés mennyi igaz abból amit hetyetyézett? Golda akkor valszeg nem volt kinn, mert ugyanakkora retek van a recskaodúban mint előtte. De vajon a TótaW poszt óta követi a flokkokat? Bár az utóbbi 1-2 hétben azok is nagyon megfogyatkoztak
Varangy törzsőrmester biztos nem hagyná :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
sok köze nincs hozzá szerintem, inkább az alkoholizmusra való hajlamot örökölte
sima mélyszegénységben élő alkesz nyugdíjas feje van
Egyik pedofil karmai közül a másikéba esik.
Tipikus a bántalmazottak esetében, hogy hiába tudják, hogy ez rossz nekik, újra és újra visszamennek ugyanahhoz vagy egy hasonló állathoz mint amilyen az első bántalmazójuk volt.
Az önértékelésük nullázva lett és (bár felszinesen küzdenek ellene) de elfogadják, hogy ennyit érnek, ennyi jár nekik.
vérdíj target nr. 1
sodika May 12, 2018 12:49:27
-
A jogsidat meg szoktad hosszabbitatni, vagy pedig újra fogsz vizsgázni?
Rég lehárt és nem hosszabbítottam, úgyhogy nem tudom, ez hogy van. Majd utánanézek.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
az a szerencséje, hogy pont alatta van a bejárat, nincs alatta szomszéd, az állandó sörösdoboz dobálástól meg asztalborogatásoktól biztos picsán lettek volna már rúgva
Tye faty a petyofil
Már beismerte tavaly :) Kis lépésekben halad, masztipartis komment, nyelvvizsga-diploma, jogsi...
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
És még ittasan is vezet jogász barátunk. De remélem hétvégére fogász lesz és betartja ígéretét, miszerint olyat lebasz a Gyagyásnak, hogy egy életen át emlegetni fogja.
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
A legtöbb európai országban lehet. 1-2 sör simán belefér, nekem úgy rémlik egyetlen Magyarországgal határos országban sincs zéró tolerancia. Talán a szlovákoknál, mert ott sok a magyar :)
Ahogy tartja a mondas: egy sor nem sor.
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
igen-igen ezt vágom. De gondolom ott sem fizet a biztosító ha ittál, hiába nincs zéró tolerancia :D
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
pcdoki
Feb 14, 2022 22:30:44
Gejjjza:
"Rá lehetett könyökölni a kocsiban a szarszagra..."
"az úriembert fel akarták négyelni az újszásziak"
"Rá lehetett könyökölni a kocsiban a szarszagra..."
Feb 14, 2022 22:30:44
pekkujjunki sodi
(
x5)
Feb 14, 2022 22:30:45
x5)
contains language which some may find offensive
Krokó tanárúr
Feb 14, 2022 22:31:26
Ha ennyire magabiztos vagy, hogy találsz mást, akkor minek rinyálsz a főnöknek, vagy csak kísérlet volt? Én szándékosan biztosan nem hoznám magam ilyen méltatlan helyzetbe, mondjuk a melóból sem maradtam ki soha szó nélkül, illetve felhívnám rá a figyelmet, hogy Endrét csak tavaly négyszer vagy ötször baszták ki, és ez csak egyre sűrűbb lesz, ha egyáltalán felveszik még valahova, mert már bezárulnak a kapuk lassan…
Sőt kellemetlen volt a helyzet, ezért ,a szégyenérzetet kicsit el kellett nyomnom. Bejött.
Ennyi
Feb 14, 2022 22:31:26
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 14, 2022 22:31:48
x39)
Mi a neve ?
Ne lepödj meg : Kafka Tibor
Klohek
(
x12)
Feb 14, 2022 22:34:24
x12)
www.facebook.com/profile.php?id=100009640568416
www.facebook.com/KaffkaTibor1963
www.facebook.com/tibor.kaffka.3
Id Tibibának is médiabirodalma van mint a fiának!Xd
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
www.facebook.com/KaffkaTibor1963
www.facebook.com/tibor.kaffka.3
Id Tibibának is médiabirodalma van mint a fiának!Xd
Callahan
Feb 14, 2022 22:34:29
Mi a neve ?
Kaffka Tibor és Komlón lakik. Hasonlít is a tranyóra, ugyanolyan elmebeteg lehet az is fej alapján, van neki vagy 5 profilja. Érdemes lenne talán belemászni a profiljába is, nem hiszem, hogy 123456-nál sokkal bonyolultabb a jelszó :D Talán valami privát beszélgetést el lehet csípni amit a tranyóval folytatott.
Feb 14, 2022 22:34:29
Bejlin
(
x8)
Feb 14, 2022 22:36:12
x8)
A tranyó kijelentette hogy ő nem kért 1 forintot se a Soditól, majd Jutka közbeszólt hogy csak elvetted. Tehát kvázi a Tibi semmivel sem tartozik Endrének. Ennyi pénzért a legdrágább luxusprostik is hetekig pörögnének a faszán de ennek a baleknak egy olyan férfi után húz a szíve aki folyamat beszari-behugyozik.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
SyntaxError
(
x24)
Feb 14, 2022 22:37:15
x24)
Jó volt a mai műsor. A szomszédok is biztosan értékelték a folyamatos üvöltözést és zúzást.
Kíváncsian várom mikor jönnek 'idegbe' és küldik ki a helyi SS-t rendet rakni.
Sodi, azért a saját kilakoltatásod majd el ne felejtsd előzni. Az biztosan foshná!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Sodi, azért a saját kilakoltatásod majd el ne felejtsd előzni. Az biztosan foshná!
Ogre papa
(
x1)
Feb 14, 2022 22:37:34
x1)
ami tajgi a sodifórumnak, az kozma a trash univerzumban
Hát azért Hetyetye.
A vahúr kutyának van csaja, valami berleménye (a csaj fizeti azt is tuti) és a vahúrt úgy fuvarozzák mint valami ölebet (a feleség által.)
Ezzel szemben a repedtseggű az anyja kisszobájában nyomkodja a gépet közben meg veri a faszát a buzi börtön poreszre.
öklendező szerelő
(
x4)
Feb 14, 2022 22:38:35
x4)
fasza ez a 10 órás szabály, lehet aludni rendesen
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
pupszi
(
x1)
Feb 14, 2022 22:39:03
x1)
fent a fullfing live, approve utan lathato is lesz.
trashvod.com/w/dw9pW7wX1EZXaLTuwB2jYe
Na meló, csá.
segits sodinak CV-t kuldeni es tenyfeltarni https://s2-melocsa.pupszasz.com
Na meló, csá.
halászlé
(
x24)
Feb 14, 2022 22:39:43
x24)
A tranyó kijelentette hogy ő nem kért 1 forintot se a Soditól, majd Jutka közbeszólt hogy csak elvetted. Tehát kvázi a Tibi semmivel sem tartozik Endrének. Ennyi pénzért a legdrágább luxusprostik is hetekig pörögnének a faszán de ennek a baleknak egy olyan férfi után húz a szíve aki folyamat beszari-behugyozik.
ascites
(
x57)
Feb 14, 2022 22:41:29
x57)
Ennyi
Ennyi
Ezek után abba ne hagyd! Ha már a púpostól veszel életvezetési tanácsokat, próbálkozz be a tranyónál is, amint haza jön. Ha lyuksógorok lesztek, még jobban fogtok hasonlítani.
trashvod
(
x6)
Feb 14, 2022 22:42:19
x6)
fent a fullfing live, approve utan lathato is lesz.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
NSZKSZ!
SyntaxError
(
x24)
Feb 14, 2022 22:42:33
x24)
Vehetett volna egy pro OF sztárt is ennek a tizedéért és szégyentelenül nyomhatnák 24/7 a műsort a fizetős nézőknek.
Ogre papa
(
x1)
Feb 14, 2022 22:43:53
x1)
Mintha emlékeznék valami olyanra hogy a pedofil mindent megfog tenni Hogy semmilyen formában ne segítse Jutkát. És mégis a Jutka szabja a szabályokat a pedofilnak
Ogre papa
(
x1)
Feb 14, 2022 22:45:11
x1)
*szülész orvos a pedofil születésénél*
-Hát ebben eddig lehetett eljutni.
halászlé
(
x24)
Feb 14, 2022 22:45:36
x24)
szerinted nő kell neki? XD
Nonbinary Gayfish
(
x1)
Feb 14, 2022 22:46:14
x1)
Nem kellene,hogy meglepjen de még is meglep,hogy milyen szinten ki nem állhatja a tranyó a korcsot. Látta mindenki,hogy ahogy leült a gézához azonnal kedves hangnemre váltott a korcshoz egy kedves szava nincsen ki nem állhatja.
Olyan szinten van tibor undora a korcs irányába,hogy már a pénzel is csak 1-2 napot tudna kicsikarni még a maradásra.
Ha van akijobban utálja még nálunk is akkor az csak is a tibi.
Olyan szinten van tibor undora a korcs irányába,hogy már a pénzel is csak 1-2 napot tudna kicsikarni még a maradásra.
Ha van akijobban utálja még nálunk is akkor az csak is a tibi.
Ogre papa
(
x1)
Feb 14, 2022 22:46:25
x1)
Merre vagy professzor?
Élsz még?
A metálhoz és a sörhöz odafész ugye?
Élsz még?
pcdoki
Feb 14, 2022 22:46:31
Endre!
Villámmal is lesz reunion ??
Ha mejcica és a béka lekoccol, keresd fel őt is újra és indulhatna a
Linzi Trainspotting
Az odú már autentikus drogtanya flessekbe van :D
Áldatlan állapotok.
Gyere le jóisten, vagy én megyek fel :D
Így tovább!!! Imádtuk!!
Villámmal is lesz reunion ??
Ha mejcica és a béka lekoccol, keresd fel őt is újra és indulhatna a
Linzi Trainspotting
Az odú már autentikus drogtanya flessekbe van :D
Áldatlan állapotok.
Gyere le jóisten, vagy én megyek fel :D
Így tovább!!! Imádtuk!!
Feb 14, 2022 22:46:31
floatin
Feb 14, 2022 22:46:39
Kaffka Tibor és Komlón lakik.
Komlói vagyok, de sajnos vagy nem sajnos még nem találkoztam Kaffkával, megpróbálok valamit kutakodni hogy merre lakik az öreg.
Feb 14, 2022 22:46:39
Bejlin
(
x8)
Feb 14, 2022 22:47:13
x8)
Mintha emlékeznék valami olyanra hogy a pedofil mindent megfog tenni Hogy semmilyen formában ne segítse Jutkát. És mégis a Jutka szabja a szabályokat a pedofilnak
Ahhoz képest hogy "Jutka már nem létezik" mégis lenyomatta a liveot 1100 nézőnél. :D
Ogre papa
(
x1)
Feb 14, 2022 22:48:14
x1)
Egy demon teljesen kiherélte a "keresztény" Endrét.
sörösterv
(
x4)
Feb 14, 2022 22:52:00
x4)
:D :D
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
xray
(
x21)
Feb 14, 2022 22:52:52
x21)
Merre vagy professzor?
Élsz még?
tex biztos tudja mi van vele. Élsz még?
Callahan
Feb 14, 2022 22:54:40

Feb 14, 2022 22:54:40
Krokó tanárúr
Feb 14, 2022 22:54:54
Szerintem a tudomány ab óvó ,nem ismer határokat. Engem nem érdekel ,a sodi ,vagy recskás ahogyan ti hívjatok. Csupán elemzem az eseményeket. Szerintem nagy hiba egy embert lebecsülni, pláne ha valaki az ellenségének tart valakit. Én csak nevetni járok fel, Endréhez mert ahogy ő fogalmaz ,hihetetlen dolgokban van. A szexuális orientációmat semmiben nem változtatja ez meg. Endre egy jelenség, aki maradandót alkotott a thrash-ben. Én sajnálnám ha eltűnne, mivel számomra olyan szórakoztató tartalmat gyárt, amit nagyon nehéz lenne pótolni.
Feb 14, 2022 22:54:54
max5enutálnak
(
x47)
Feb 14, 2022 23:00:14
x47)
Én csak azt tudom, hogy halottfaszú endre mindenkit, azaz MINDEKIT megöl, aki korlátozza a videózásban, mert a videózás az szent!
Ásó27
(
x68)
Feb 14, 2022 23:02:03
x68)
Én csak azt tudom, hogy halottfaszú endre mindenkit, azaz MINDEKIT megöl, aki korlátozza a videózásban, mert a videózás az szent!
Ha nem is öli meg a személyt, egy szilánkosra tört orral megajándékozza mindenképp!
max5enutálnak
(
x47)
Feb 14, 2022 23:06:14
x47)
Ja, megvan! Jutka számára nem létezik, így őt meg sem tudja ölni!
Azért az élete fő célja után (hogy soha semmiben ne segítse Lyudgát) éles váltás, hogy nemhogy eltartja a varangyot, az a saját albérletében letiltja a liveozásról :DDD
Magyarország rémálma
(
x7)
Feb 14, 2022 23:09:25
x7)
rendben van, csak rossz helyen vagy, menj a videói alá kommenteket írni, ott gyülekeznek a rajongók
Pofonfa
Feb 14, 2022 23:09:26
Én sajnálnám ha eltűnne, mivel számomra olyan szórakoztató tartalmat gyárt, amit nagyon nehéz lenne pótolni.
"A szórakozás nem szempont ha az univerzumot kell egyensúlyba hozni"
Feb 14, 2022 23:09:26
Ásó27
(
x68)
Feb 14, 2022 23:09:58
x68)
Géza és Kozma is le van tiltva, mégis mindkettő tudta hívogatni messengeren, ki érti ezt?
Mifaaaaaaaaaaaan
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 14, 2022 23:12:38
x37)
Véget ért végül a lájv, vagy még megy valahol a műsor?
mnxegycigany
Feb 14, 2022 23:13:33
Egyszer photoshoppoltam igy egy szemelyit, es atis tudtam irni az email cimet. Csak a fenykep, es a nevnek kell latszodni, tobbit kilehet feketevel huzni.
Feb 14, 2022 23:13:33
sörösterv
(
x4)
Feb 14, 2022 23:14:42
x4)
Véget ért végül a lájv, vagy még megy valahol a műsor?
Véget ért, trashvodon fent vannak a liveok
Magyarország rémálma
(
x7)
Feb 14, 2022 23:14:47
x7)
Azért az megfigyelhető, hogy Tibor ab óvó ott ekézi a recskást, ahol tudja, egyáltalán nem áll ki mellette, örülök, hogy ott van, és csak egyre jobban földbe döngöli a kis szerelmes lelkét, jó nagy maradási pótlékok lesznek még itt kifizetve a semmire
hehe
ascites
(
x57)
Feb 14, 2022 23:14:59
x57)
Ikertornyok
szetfingott_mazda
Feb 14, 2022 23:15:00
én ezt nem hiszem el a tranyó ott oltja tőle egy méterre hogy a kozma szétszedte volna és magyaráz a rendőrről azzal a mocsok undorító vigyorral…gyagyás nemsokára valaki kiüti az arcodból ezt a vigyort de az ünnepnap lesz
Feb 14, 2022 23:15:00
Callahan
Feb 14, 2022 23:16:16
Áh, kösz! Nem gondoltam, hogy átmenne a szerkesztett igazvolvány. Egyik nap ha lesz rá időm, akkor szórakozok vele egy kicsit :D
Feb 14, 2022 23:16:16
Och-Kom Taot
(
x3)
Feb 14, 2022 23:17:09
x3)
Off az újabb linzi események mellett, de éppen a sodipédiát olvasgattam és megakadt a szemem egy kisebb tárgyi tévedésen:
“Nem ismert olyan jelenlegi snecológus, aki sg-s troll lett volna.”
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Snecológiatörténeti_forrástár
Zsery aktív troll az sg-s idők óta, szerintem mindenképpen megér egy említést.
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
GoForIt
Feb 14, 2022 23:22:38
Endre, mi a faszért akarsz orrszarvúkat nézegetni Vahúrral az állatkertben? Te tényleg ekkora buzi vagy?
Feb 14, 2022 23:22:38
Magyarország rémálma
(
x7)
Feb 14, 2022 23:23:01
x7)
Off az újabb linzi események mellett, de éppen a sodipédiát olvasgattam és megakadt a szemem egy kisebb tárgyi tévedésen:
egyébként mi történt az sg-s trollokkal? Van kb. egy X év, amit ki lehet bírni a snecológiában, aztán nyugdíjba mennek a professzorok?
Och-Kom Taot
(
x3)
Feb 14, 2022 23:34:45
x3)
Sajnos nem olyan könnyű nyugdíjba menni, vagyunk jópáran akik 15+ éve követjük a gyagyást és sokszor úgy vagyunk vele, hogy hagynánk már a fenébe, de túl addiktív :) Az a közösség inkább az sg köré szerveződött és mellékesen volt trollkodva sodika.
MaxPayne
(
x24)
Feb 14, 2022 23:36:43
x24)
Ha van igazsag, mar csak a vigyorgo feju loopolasaiert is orrba lesz baszva a pupos, de ugy istenes!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Ásó27
(
x68)
Feb 14, 2022 23:50:22
x68)
Akkor most nem lesz sodianyus főzős flokk??????
Mifaaaaaaaaaaaan
max5enutálnak
(
x47)
Feb 14, 2022 23:50:49
x47)
én ezt nem hiszem el a tranyó ott oltja tőle egy méterre hogy a kozma szétszedte volna és magyaráz a rendőrről azzal a mocsok undorító vigyorral…gyagyás nemsokára valaki kiüti az arcodból ezt a vigyort de az ünnepnap lesz
Ez az egyetlen dolog, amiben jó, a provokálás. Otthonról, jó messziről, interneten. De azt hozzá kell tenni, hogy a bolhás szuvas fogú senkiházi meg is érdemli. Volt itt nem egyszer pedofilvédelmező sétálgatás, országos barátság. Aztán jöttek a fenyegetések, de amikor találkoztak, vahúr akkor is csak pattogott maximum, de a beígért véres erőszakból nem maradt semmi. Szóval provokálja csak azt a másik nagypofájú szájhőst, megérdemli.
Az már egészen más kérdés, hogy személyesen bárki felpofozhatja, pofánbaszhatja endrét minden következmény nélkül, mert egy nyúlszívű anyámasszony katonája. Ahogy ezt egyre több ember látja, egyre többen akarják kipróbálni, a végén tiktok challenge lesz :D
BigDataTroll
Feb 14, 2022 23:53:16
sodika!
Ez a mai shiker:

Pedig egy tablet se tört.
Ez a mai shiker:

Pedig egy tablet se tört.
Feb 14, 2022 23:53:16
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 14, 2022 23:57:53
x37)
Endre, mi a faszért akarsz orrszarvúkat nézegetni Vahúrral az állatkertben? Te tényleg ekkora buzi vagy?
Nem tudom, mennyire vagy új a snecológiában, de Endrének van egy ilyen szuperképessége: úgy hívja, hogy "cigányidomítás". Elmondása szerint úgy kell idomítani a bokszosokat, hogy ha megkérnek, hogy "de a telefonodon mutassad, tesó", akkor visszakérdezel, hogy mennyi az idő, vagy valami hasonló baromságot, hogy összezavard őket.
Igen, ennyire retardált.
BigDataTroll
Feb 15, 2022 00:02:01
Ez a lényeg, felnagyítom (nem úgy jelent meg ahogy gondoltam):

428 "rajongód" volt itt a csúcson.
Ez shiker!!
De szeretnek téged...

428 "rajongód" volt itt a csúcson.
Ez shiker!!
De szeretnek téged...
Feb 15, 2022 00:02:01
sodika halálvágya
(
x11)
Feb 15, 2022 00:17:25
x11)
Trollul Madár
(
x15)
Feb 15, 2022 00:32:56
x15)
Endre!
Azon nem kéne elgondolkodni, hogy Tibor a Velentín napot Jutkán kéri számon és nem rajtad?
trashvod.com/w/ggkQpYWgBmxBk6uTJ7VfK3
47:36 - 47:44
:D
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Azon nem kéne elgondolkodni, hogy Tibor a Velentín napot Jutkán kéri számon és nem rajtad?
trashvod.com/w/ggkQpYWgBmxBk6uTJ7VfK3
47:36 - 47:44
:D
Trollul Madár
(
x15)
Feb 15, 2022 00:47:28
x15)
Az is annyira szánalmas amikor Kozma Trollnak gondolja magát.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Sodragon legendája
(
x2)
Feb 15, 2022 01:51:08
x2)
Kibaszott nyomasztó látni ezt az egész csövesbalhét pár hetenkénti váltásban. Még Bartos is sokkal jobb úton halad a javulás felé a maga módján lassan már azt kell hinnem. Remélem rövidesen kibasznak a bérleményből Sodrák és végleg lezárul egy fedél alatti korszak a részedre. Vár már a Blaha és a csöves pajtásaid már készítik a krémet az univerzum akarata szerint. Minden egy folyamat, tehát folyamatosan haladsz a hajléktalanság felé.
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
envagyokaz
(
x1)
Feb 15, 2022 02:49:37
x1)
Endre... szerintem ne foglalkozz a sok szar trollal.
Az esti stream megmutatta, hogy ez a dolog teljesen mukodokepes.
Mi tevedtunk, es neked vegig igazad volt.
envagyokaz, nem ismersz meg?
Az esti stream megmutatta, hogy ez a dolog teljesen mukodokepes.
Mi tevedtunk, es neked vegig igazad volt.
Andi
(
x13)
Feb 15, 2022 06:07:25
x13)
Géza átgondolta az összes lehetőségét. Mivel Merci ül most a kasszán, semmi más esélye nincs pénzhez jutni, mint beterrorizálni Sodit. Borít egy pár hangüzenetet, és várja a reakciót amibe bele tud kötni. Bárki más húzza le inkább a gyagyást, csak ő ne jusson egy fillérhez se. A nagyfejű megoldóember most a kirúgásával, az autótöréssel a szakadék szélén áll, pont ahova való.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Trash csoportos haver
(
x19)
Feb 15, 2022 06:17:02
x19)
Én tegnap estig azt hittem, hogy a vonatos telefonba őrjöngèseket úgy nyomta, hogy közben hívásban volt valakivel.
Erre csak hangüzikben sírt a gèjzának végig XD
Hihetetlen mennyire nyomorult szarkupac vagy endre, egy igazi csicska akinek tényleg kell egy gazdatest aki irányítja, mert te képtelen vagy gondolkodni.
Hihetetlen mennyire nyomorult szarkupac vagy endre, egy igazi csicska akinek tényleg kell egy gazdatest aki irányítja, mert te képtelen vagy gondolkodni.
A régnemlátott buzidémon
Feb 15, 2022 06:19:48
Én tegnap estig azt hittem, hogy a vonatos telefonba őrjöngèseket úgy nyomta, hogy közben hívásban volt valakivel.
A proli nyuggerek szoktak veszekedni a tévével.
Feb 15, 2022 06:19:48
MrsLipton
Feb 15, 2022 06:20:03
Régen az Anna akna 4-ben laktak, ha jól emlékszem.
Feb 15, 2022 06:20:03
Örebro
(
x17)
Feb 15, 2022 06:22:11
x17)
een nagyon kivåncsi lennek, hogy egy profi viselkedeskulturåt ertö szakember mit mondana erre a faszra. ezek az igenigenigen meg mondjadmondjadmondjad stb. faszsågai egyreszt kurvåra odegesitöek, måsreszt egyertelmusitik, hogy log egy deszkåja. a baj csak az, hogy ez az elöleny szabadon jårkål es eddig meguszta a zårtosztålyt. felek, na nem attol, hogy magåban tesz kårt, hanem måsban.
Kriptozsidó
(
x6)
Feb 15, 2022 06:45:47
x6)
een nagyon kivåncsi lennek, hogy egy profi viselkedeskulturåt ertö szakember mit mondana erre a faszra. ezek az igenigenigen meg mondjadmondjadmondjad stb. faszsågai egyreszt kurvåra odegesitöek, måsreszt egyertelmusitik, hogy log egy deszkåja. a baj csak az, hogy ez az elöleny szabadon jårkål es eddig meguszta a zårtosztålyt. felek, na nem attol, hogy magåban tesz kårt, hanem måsban.
Az autizmusos véleményeket az is erősiti ez mellett hogy Kozmával is beszélt, mint ha egy NPC lett volna és a space-t nyomogatta volna hogy érjen a mondandója végére hogy haladjon tovább.
Zegernye
(
x2)
Feb 15, 2022 06:46:18
x2)
Van rá esély, hogy kinyúvadtak az éjjel?
hoty... hotyhotyhoty...
PúpszásziVámpír
(
x10)
Feb 15, 2022 06:50:05
x10)
Van rá esély, hogy kinyúvadtak az éjjel?
Nemzet Krónikása
(
x21)
Feb 15, 2022 06:51:57
x21)
Jucus szerintem kapott 1-2x az esti/hajnali órák folyamán. :D
Állatkínzó, nőverő, rendőröket fenyegető, kiskorúakat bántalmazó sodi asodi
Trollok harca
(
x5)
Feb 15, 2022 06:52:51
x5)
elindul melózni amazok meg kirámolják és elhúznak.
Miskolci alvósejt
Zegernye
(
x2)
Feb 15, 2022 07:11:59
x2)
Talán csak túl hülye hozzá, hogy észrevegye, hogy Tibi megfojtotta álmában.
Coronitta
Feb 15, 2022 07:25:51
620 euró eltűnése megerősítve sneci által.
Feb 15, 2022 07:25:51
trolléga
(
x30)
Feb 15, 2022 07:26:48
x30)
A fadászpika: 1100 nézénél leállítja a lájvot, mert Jutka azt mondta :)
Nagyon belehúztak a showrunnerek így a negyedik évadra :Dd
trolléga
(
x30)
Feb 15, 2022 07:28:49
x30)
Jó volt a mai műsor. A szomszédok is biztosan értékelték a folyamatos üvöltözést és zúzást.
Soha bazdmeg! Ezt nem értettem már decemberben sem. A gőtestrassze 7 alatt csak siketek laknak vagy én nem tudom. Max 1 ember kopogott át akkor is.
linzi fapóleon
(
x8)
Feb 15, 2022 07:48:54
x8)
Próbáld a többi accountoknál ugyanezt a jelszót. Ezt akkor csinálja amikor jelentik a fiókot kamu név miatt, amúgy meg meg lehet próbálni az igazolványos trükköt.
Erkelyszimulator
(
x2)
Feb 15, 2022 07:55:08
x2)
Az már megvan. Snecimanonak írtam, hogy hol ér el, tudom vinni.
GoForIt
Feb 15, 2022 08:01:29
Igen, ennyire retardált.
Igen, ennyire retardált.
hú b+, hálásan köszi ezt a tyeknikai részletet, ezt nem tudtam.
Feb 15, 2022 08:01:29
Chomo Kafferbivaly
Feb 15, 2022 08:08:31
Csak számomra van amúgy full sex offender feje az öregnek?
Szerintem tuti hozzájárult, hogy Merci nem érzi magát férfinak (és valószínűleg soha nem is érezte, mert már kisgyerek korában nővé tették).

Még ha az új pedolistában nincs is benne; az esetek jelentős része sose derül ki. Szóval az, hogy nem szerepel benne még nem zárja ki, hogy nem az.
Szerintem tuti hozzájárult, hogy Merci nem érzi magát férfinak (és valószínűleg soha nem is érezte, mert már kisgyerek korában nővé tették).

Még ha az új pedolistában nincs is benne; az esetek jelentős része sose derül ki. Szóval az, hogy nem szerepel benne még nem zárja ki, hogy nem az.
Feb 15, 2022 08:08:31
Jonciii
(
x8)
Feb 15, 2022 09:05:26
x8)
Mistakes were made :D
De nem keresett :D
bolgár jeti
(
x30)
Feb 15, 2022 09:07:35
x30)
Pedofil, jöhet egy 5 perces vekniflokk "A remény éjszakája - hétfő éjjel hotyfolt" címmel.
Magyarország rémálma
(
x7)
Feb 15, 2022 09:08:42
x7)
Pedofil, jöhet egy 5 perces vekniflokk "A remény éjszakája - hétfő éjjel hotyfolt" címmel.
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Feb 15, 2022 09:09:16
x4)
Golda vajon mit gondol az elmúlt 2 nap eseményeiről? Meg a többezer eurós költekezésekről, ami csak január óta jött össze?
A hangulat jóindulatú és tréfás
trolléga
(
x30)
Feb 15, 2022 09:14:37
x30)
Golda vajon mit gondol az elmúlt 2 nap eseményeiről? Meg a többezer eurós költekezésekről, ami csak január óta jött össze?
Büszke a böszme ficskájára.
Kérdés mennyi igaz abból amit hetyetyézett? Golda akkor valszeg nem volt kinn, mert ugyanakkora retek van a recskaodúban mint előtte. De vajon a TótaW poszt óta követi a flokkokat? Bár az utóbbi 1-2 hétben azok is nagyon megfogyatkoztak
bolgár jeti
(
x30)
Feb 15, 2022 09:15:48
x30)
Varangy törzsőrmester biztos nem hagyná :)
.
Feb 15, 2022 09:22:10
sok köze nincs hozzá szerintem, inkább az alkoholizmusra való hajlamot örökölte
sima mélyszegénységben élő alkesz nyugdíjas feje van
Feb 15, 2022 09:22:10
van gond
Feb 15, 2022 09:23:24
Egyik pedofil karmai közül a másikéba esik.
Tipikus a bántalmazottak esetében, hogy hiába tudják, hogy ez rossz nekik, újra és újra visszamennek ugyanahhoz vagy egy hasonló állathoz mint amilyen az első bántalmazójuk volt.
Az önértékelésük nullázva lett és (bár felszinesen küzdenek ellene) de elfogadják, hogy ennyit érnek, ennyi jár nekik.
Feb 15, 2022 09:23:24
Okjs Snecologus
(
x1)
Feb 15, 2022 09:24:54
x1)
snecinél linzi évadnyitó, morogyósnál szintén, véletlen lenne ?!
www.youtube.com/watch?v=Scs1kiQxmMs
szutyok
www.youtube.com/watch?v=Scs1kiQxmMs
pcdoki
Feb 15, 2022 09:31:42
Nincs ma kóválygok a melócsá helyett flokk, te utolsó szhar??
Feb 15, 2022 09:31:42
Kötőjel
(
x12)
Feb 15, 2022 09:42:49
x12)
baszó
Feb 15, 2022 09:48:28
óargh!
Na, Szhia Endi!
Na milyen volt a valentin éjszaka? :) Remélem, minden jól alakult! :))))))
Na, Szhia Endi!
Na milyen volt a valentin éjszaka? :) Remélem, minden jól alakult! :))))))
Feb 15, 2022 09:48:28
dilomalo
(
x1)
Feb 15, 2022 10:08:34
x1)
Most nézem vissza a tegnapi lájvot, fakadok, ahogy a Sodi próbál mondani valamit a Tibinek, ők meg szarnak a fejére :D Mekkora papucs :D ja és még rá is van szólva, hogy a másik sört igya meg mert az szarabb :D
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi. -megbaszta
kramalon
(
x8)
Feb 15, 2022 10:11:30
x8)
Faszom
Hahó
(
x136)
Feb 15, 2022 10:14:07
x136)
Vótmá?
trashvod.com/w/mZZVdDoF1CyTPxd2YuGMty?start=1m40s
"Nekem sincs jogosítványom, sosem volt..."
sodika May 12, 2018 12:49:27
-
A jogsidat meg szoktad hosszabbitatni, vagy pedig újra fogsz vizsgázni?
Rég lehárt és nem hosszabbítottam, úgyhogy nem tudom, ez hogy van. Majd utánanézek.
pedofilsodiasodi
(
x2)
Feb 15, 2022 10:15:47
x2)
fülzsír az ügyvéd xddddddd
de egy adásvételit nem tudnak lebonyolítani.
Jó a csatorna cím fullfingom. :)
pedofilsodiasodi
nud mappa
Feb 15, 2022 10:20:35
az a szerencséje, hogy pont alatta van a bejárat, nincs alatta szomszéd, az állandó sörösdoboz dobálástól meg asztalborogatásoktól biztos picsán lettek volna már rúgva
Feb 15, 2022 10:20:35
bolgár jeti
(
x30)
Feb 15, 2022 10:20:40
x30)
Vótmá?
Már beismerte tavaly :) Kis lépésekben halad, masztipartis komment, nyelvvizsga-diploma, jogsi...
hejneken
(
x3)
Feb 15, 2022 10:21:04
x3)
fülzsír az ügyvéd xddddddd
És még ittasan is vezet jogász barátunk. De remélem hétvégére fogász lesz és betartja ígéretét, miszerint olyat lebasz a Gyagyásnak, hogy egy életen át emlegetni fogja.
bolgár jeti
(
x30)
Feb 15, 2022 10:23:48
x30)
A legtöbb európai országban lehet. 1-2 sör simán belefér, nekem úgy rémlik egyetlen Magyarországgal határos országban sincs zéró tolerancia. Talán a szlovákoknál, mert ott sok a magyar :)
Rossz ratyeee
Feb 15, 2022 10:26:19
Ausztriaban 1 sor belefer a soforoknek, ott nincs zero tolerancia
Persze ezek nem allnak meg 1 sor utan :D
Feb 15, 2022 10:26:19
vladrl
(
x8)
Feb 15, 2022 10:33:59
x8)
Ausztriaban 1 sor belefer a soforoknek, ott nincs zero tolerancia
Ahogy tartja a mondas: egy sor nem sor.
pcdoki
Feb 15, 2022 10:34:14
"...tulajdonképpen a barátság meg a szerelem között az lesz a különbség, hogy nem veszed elő a pitonszt??"
Simon Géza Krisztián
Simon Géza Krisztián
Feb 15, 2022 10:34:14
Trollul Madár
(
x15)
Feb 15, 2022 10:34:47
x15)
Endre!
Bogozzuk ki a Keletis videózos dolgot ha már így összejöttünk!
-
Alaptézisek:
1) Azt állítod magadról, hogy a világ legkövetkezetesebb embere te vagy.
2) Magadat közszereplőként definiálod.
3) Az a meggyőződésed, hogy a médiamunkások fejének mutogatása teljesen rendben van, mert akkor olyan helyzet volt (Médiamunkástrollnak jelented ki).
4) Azt mondod, hogy a youtube videók médiatermékek és ezért kritizálhatóak (Az is műsor amikor Tibor és Jutka a senkiföldjén fázva kutyagolnak).
-
Keleti:
1) Megy a youtube-n a stream tehát az egy médiatermék.
2) Megjelensz mint közszereplő.
3) Megmutatják a fejedet hiszen olyan helyzet van.
4) MagyarVictor megkritizálja az adott médiaterméket.
=
Mi a tököm bajod volt az egésszel?
Minden úgy történt ahogy te jónak látod és mivel te vagy a világ legkövetkezetesebb embere ezt inkább elismerned kéne.
Bogozzuk ki a Keletis videózos dolgot ha már így összejöttünk!
-
Alaptézisek:
1) Azt állítod magadról, hogy a világ legkövetkezetesebb embere te vagy.
2) Magadat közszereplőként definiálod.
3) Az a meggyőződésed, hogy a médiamunkások fejének mutogatása teljesen rendben van, mert akkor olyan helyzet volt (Médiamunkástrollnak jelented ki).
4) Azt mondod, hogy a youtube videók médiatermékek és ezért kritizálhatóak (Az is műsor amikor Tibor és Jutka a senkiföldjén fázva kutyagolnak).
-
Keleti:
1) Megy a youtube-n a stream tehát az egy médiatermék.
2) Megjelensz mint közszereplő.
3) Megmutatják a fejedet hiszen olyan helyzet van.
4) MagyarVictor megkritizálja az adott médiaterméket.
=
Mi a tököm bajod volt az egésszel?
Minden úgy történt ahogy te jónak látod és mivel te vagy a világ legkövetkezetesebb embere ezt inkább elismerned kéne.
hejneken
(
x3)
Feb 15, 2022 10:34:56
x3)
igen-igen ezt vágom. De gondolom ott sem fizet a biztosító ha ittál, hiába nincs zéró tolerancia :D
108 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Egyébként abban az esetben ha van műsor akkor az lenne a jobb ha tibit maradásra biztatnánk amennyiben nincs műsor akkor meg tök mind1. A korcs úgy sem tudja ezt sokáig húzni.