Igen,ez valami baka nosztalgia lehet tibor közlegénynél.
Ami jó hír a korcsnak,mert így bepállva simán összeszed tibi egy komoly izületi gyulladást és nemtud majd lábraállni.
Szuper, akkor már ki se kell majd kötnöm!
Akkor kezdődhet majd a "Tortúra". A tranyó többet nem szabadul :D
Aksjkdlk
Azért na...
kicsit elcsépelt közhely már a hegyekben/elhagyott házban talált kézikamerás áldokumentumfilm, Blair Witch Projekts &tsai, de jútyúb lájffal is meg lehet csinálni.
A lényeg, hogy ne legyen túlélők.
Szerintem bármelyik Irodalmár Imre troll szívesen megírja a forgatókönyvet.
hoty... hotyhotyhoty...
szerinted a sodi nen értene hozzá? A sodik a forgatókönyv íráshoz értenek a legjobban.
mi helyzet púpos recska gnom? lassan már egy jó kis piton rángatàst se könnyű összehozni mi? A régi szép időkben milyen jókat recsiztèl ugye?
Szerintem recsi ha gondolkozik is ilyesmin az hogy lépésre szánja el magát kb esélytelen. Pisztos szenved magában hogy a a szerelmével nem úgy alakulnak a dolgok ahogy szeretné és ez így van jól. Hónapok óta erről álmodozott hogy ott legyen nála, nem fogja elküldeni.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
legalább sokba került, az is valami :)
Ehhez már csak icipicit kell photoshoppolni ahhoz, hogy Púpos Incel legyen odaírva :)
mejci cigizhet max este 10 ig!
Majd megindítja a lavinát.
A vége lehetne az, hogy elássák a csipetcsapat valamelyik tagját, vagy a varangyot, vagy Sodit, aztán a dolguk végeztével a megmaradt pár boldogan él amíg meg nem hal. Mondjuk akkor Sodi az esélyesebb, hogy föld alá kerül.
Ingatkanügyek
Maradnak valószínűleg amíg el nem záródik a pénzcsap.
megmondta tibcsi cica h addig maradnak amíg sodi meg nem unja :))))
Az átírásról nem is beszélnek. Géza talán megengedte jópénzért, hogy még maradhat az eddigi néven.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Vagy amíg meg nem unja őket a guruló cica, hóna alá nem vág némi eladnivalót, és otthagyja őket a csába. :D
Az angolból hiányoltam az "Itsza demonsztrésön vid kársz" c. örökbecsűt.
"Neeem, a púpos buzi nem döglik meg egyedül magányosan.Írd át a könyvet!!!!!"
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Hát fejben tartja őket, hahó!
Icö demó
🕎Endigame🕎
NSZKSZ!
Álmodjatok Rémeket!
Világít, nem?:D
Tologasd, bazdmeg, te a bevásárló kosarat a könyvtárban. Ami engem illet, a világ legértelmetlenebb időfecsérlésének tartom a könyvtárba járást. Fáradtság, amiben semmi élvezet nincs. Ha van valami, ami IGAZÁN prolis dolog, akkor az a könyvek szorongatása. :D :D Az Amazonnál viszont nem csak hogy házhoz hozzák, de a SZOLGÁLTATÁS SZERVES RÉSZEKÉNT be is töltik neked a Kindlebe a könyvet pdf formátumban (nem vicc). :D Ha van valami, ami NAGYON TÁVOL ÁLL a proliságtól, akkor egy ilyen haladó szellemű KÉNYELMI szolgáltatás igénybevétele mindenképpen az.
Konkrétan halálra fogja szurkálni tibi, ha már nem tudja endre anyagilag ellentételezni ezt a vérigsértést.
Erre kivételesen válaszolok: az albérlet dimenziói miatt természetesen tisztában voltam vele hogy nem fog elférni a magánkönyvtáram, ezért már Berlinben beszereztem egy Kindle-t, amire nyilván az összes magyar nyelvű anyag meg van vásárolva az angol és német nyelvűek mellett. A keretrendszer tanulása, cicáék idomítása mellett streamen kívül szoktam olvasni természetesen.
Na makknyalás, csá
Úgy értettem hogy ő most szerintem ezzel elégedett, ég azt kész. Az hogy egy izzót nem tud úgy kicserélni hogy valamit szét ne basszon az már neki nincs meg
A pókujjaival.
Álmodjatok Rémeket!
A gösseres üvegek biztos bakot tartottak neki :DD
Gondolj a pedikűrösre!
Időarányosan több sikerélményem is lehetett volna, de hát ott van még a szeptember.
szerintem akkor vette le a búrát, amikor az eredeti izzót kicserélte a philips hue buzifénykészletből származó égővel
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
odavitte a kütyüdombot
btw a hajléktalanok a wcbe vagy a sarokba szarnak? esetleg ott ahol rájuk jön? mert ebben az esetben húzzatok a jutka valagára valamit mielött elszórja a bogyókat aztan elcsúszik rajta a tibi
le vagy tiltva, kurva anyád
Erre még kivételesen válaszolok te fhasz utána Dancsó-mód. A sodinak millió darabos könyvtára van az amazon előfizetéssel amit a legújabb csúcskategóriás tableten olvas, nem úgy mint ti elmaradottak gémeskútországban, ahol napfény is csak azért van mert az adómból jut oda.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
A havi rendszeres kiadásokhoz azt is bátran számoljuk hozzá, hogy az ogre nyilvánvalóan nem a két szép púpjáért engedi még mindig a bejelentett lakcímét, hogy a hivatalos banki levelek és hasonlók oda menjenek. Jó lenne valahogy kideríteni ezt az összeget, nem hinném, hogy az öreg lágerőrnek vékonyan fog a tolla.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
kurvajó :DD
ez a csövesidomítás már a Mogyorósi-minőség, gyagya?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Csak jóbú mondom hogy Judka amikor még volt albérletük ott szépen elintézett egy lcd tévét :)
Ezt nagyon várom már, szóval meg kéne venni. Utána majd rezeghet a recskás az öklét tartva Judka előtt, az meg indít egy lájvot rezignáltan hogy "Sziasztok Judka vagyok, mi újság?"
Milyen kis cuki tini ezen a 144p-a beauty filteres képen:
Nincs velük semmi. Ott vannak a szekrényen a polcon, ami az ajtótól balra van.
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Tibikának be kellene pakolnia egy nagy szatyorba, és ledepoznia a mazdába, ha lépni kell, el lehet még adni :D
Megnyugtató, hogy Vahúr, illetve jogutódja, megtanult zenét válogatni, a felolvasó robot alá.
Mint az ismert, többen is, már kb. 20 éve szemmel tartjuk (és szemmel verjük) őket, úgyhogy bátran kijelenthetem, hogy ez, ebben a formában, igazán figyelemre méltó fejlődés.
Elismerem, ha örömet akarnánk nekik okozni azzal, hogy bizony ők tényleg a "ha ezt is meguntuk, ezt is betiltjuk" projektünk, simán adhatnánk nekik pár megnyugtató apró nyomot, de még soha egyiket sem untuk meg és tiltottuk be. Arról nem is beszélve, hogy a konditeremben található hasizomerősítő gépeinkbe és a szellemi orgazmatronba is tőlük nyerjük a hajtóanyagot.
contains language which some may find offensive
NSZKSZ, kurvajól dolgoztok! A karrieres szócikk nulláról lett újraírva? Igazán profi lett! Illetve a napi frissülések is, azta. Nem is érdemel gyagya ilyen profi trollszokat.
Dude, ez egy trollvideó a trash csoportból, amiben Karib által összeállított szöveget olvassa fel a robot. Kozma ezt lopta most el.
Basszameg, ez tényleg 6 hónapos videó vagy reupload? Mert ha nem, akkor komoly bajban van a Gyagyás, már ami az állapotát illeti... Ketyeg az óra recskás!
de gondolom nem lehet copyright-olni, mert az elejére berakta a szöveget. (?)
A videó 1:1 lopott. Nem rakott bele semmit
Tessék, itt az original.
www.youtube.com/watch?v=bvujSOuXgu0
Fasz vagy. Mindegy.

Inkább soha többet ne írj ide.
Azt hittem az első slide-ot ő rakta bele, de én vagyok a hülye hogy is gondoltam hogy bármit tud alkotni, akkor ennyi
Nem jó, tedd le, fiatal vagy még, ne tedd tönkre az életed!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
addig maradnak, amíg a tranyónak meg nem jön a pénze a yt-tól. tehát 02.22-ig.
judgának már mondta tegnap, hogy vegyen autópálya matricát és mennek. a tranyó azt is állította szintén judgának, hogy ezer forintja van.
nem tudom mi az igazság, de szerintem max. 1 hétig maradnak még.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
ja tényleg! Erre kezdte el sneci hajtogatni, hogy pesti programot is csinálhatunk :DD szegény hogy be van szarva, hogy lelépnek nélküle bárhova :D
hehe
“Én biztos nem basztam szét az asztalt”
Akárhányszor ránézek erre a gifre elfog a röhögés, az a fej is amit vág hozzá :D
Egyértelműen Newton III. törvénye a hibás :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Egy icipici építő jellegű kritikám ha lehetne: a kronológiáknál még egy dolog, de az önállóan álló szócikkeknél szerintem gondolni kellene arra, hogy egy outsider pont ezekbe fut bele elsőre, és nem kéne kapásból insider megnevezéseket használni (Fullfing, Vahúr, stb).
Mert az csak azt váltja ki az olvasóból, hogy "mi az hogy fullfing?? Mifaaaaan!!???" És így értelmezhetlen lesz.
Még ha állandó ismételgetésnek tűnik, akkor is jobb lenne az első előfordulásokat árnyaltabban megtenni (pl. A szintén youtuber "Fullfear" Géza, akit közkeletűen Fullfingnak neveznek. Aztán abban a cikkben onnantól már lehet Fullfingozni.
Persze egy korrektúrás tanszéki munkatárs is végig tud menni ezeket, de az önálló szócikkeknél szerintem ezt mindig érdemes szem előtt tartani.
Az időjárást egy évre egyszerűbb megjósolni. Ezek tényleg percenként módosítanak. Sajnos tényleg nem szokták sokáig húzni, pedig most nagyon kéne. Az valami zseniális, hogy a nagy hőbörgés után le kellett mennie kutyába ennek a szarcsimbóknak és el kell tartania Jutkát, aki cserébe 0-24ben buzizza, köcsögözi, szétveri az albérletet, mindent leborít sörrel és üvöltözik. Eközben ott van férfiszerelme, aki kijelentette, hogy nincs köztük kapcsolat és soha nem is lesz, viszont le akarja húzni. Dolgozni nem tud normálisan a műsorozástól, meg a rettegéstől, hogy lelép a két tolvaj, de legalább kibaszott sok pénzbe kerül neki ez az egész.
Szóval remélem sokáig maradnak!
Meg is érdemel mindent. Jutka három fagyoskodós napjában nyakig benne van Sodi is. Nehéz volt kihámozni, de szerintem így történt. Géza odamegy hozzájuk hajnalban, még semmi nincs az akksival, egy órával előtte vígan ment a lájv, és többször beindították fűteni. Elmennek valamiért a raktárba ketten, talán itt történt a kocsi vs jutka rugdosás. Menet közben Géza random felhívja Sodit, hogy kivigye-e Mercit, megegyeznek az összegben, csak előtte még elvarrják a szálakat. Valamit tenniük kell, hogy az autó ne tűnjön el a környékről. (Trollok, rendőrök, Jutka se buherálja) Kiveszik a szerintem működő akksit, ami nem a raktárba, hanem Géza autójába került, Merci itt hazudhatja azt, hogy tíz perc múlva jövök, és vidáman elautókáznak. Az is járhatott a fejükben, hogy Jutka feladja a harcot, és eltűnik a képből, de ez nem így lett.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Persze, hogy megérdemli, azért írtam, hogy remélem sokáig maradnak.
A motivációjuk egyértelműen gusztustalan aljasság volt, de másrészről a varangy számomra annyira gusztustalan geci, hogy egy percig nem tudom sajnálni. Szóval pusztuljon el mind, de előtte még kínozzák csak egymást!
És ez mind azért kellett ezt kitalálni, mert három embernek nem lehet semmilyen módon a nevén gépjármű, ezért egy negyediknek is be kell szállnia a buliba, aki persze ugyanolyan retard és megkéri a pénzt rendesen.
És közben Merci egy fikányival sem kedvelte meg jobban az endrét, állítom még jobban rühelli mint bármikor. Bárki mással jobban ellenne, bárkivel(!) mint az endrével, csak figyeljétek meg az arcát.
Ilyet a tvben futó reality műsorokban nem tudnak ilyet kitalálni!
Csak a Sodiverzumban. :D
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Tardik nem ér rá mert a Beatlessel turnézik a Neptunuszon 2038ig!
Asz enyém tyak 79, mégis ityegesít.
jumurdzsák megbaszta az ükanyját.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Libiaban dolgozott apolokent 10 evet, talan a Voroskereszt keretein belul. Gondolom ott nem olyan kozmopolita szarhaziak a ferfiak mint errefele, es beleneveltek hogy mi a helyes, mondjuk sok nem maradt meg belole a fb posztokon kivul.
A munka nem megoldás.
Nyakalni a vodkát az helyes teeeeeeeeee, rossz ratyi!
maisie
Feb 18, 2022 06:36:45
Megnéztem a tegnapi, dögunalmas lájvot. Tekerve. Szerintem ebből a linzi videós együttműködésből ennyit lehetett kihozni. Mercike is tudja, a Gyagyás is kezd rájönni, és kétlem, hogy az osztrák hegyekben a kirándulás majd megmenti a helyzetet.
Viszont a Gyagyás kényszeres mosolya, titkos menekülősétája, “végre elsuttoghatom valakinek, mennyire undorító dolgok vannak a szennyesben”, a láthatóan magára erőszakolt nyugalma egyértelműen a csalódás és az elfojtás előjele. Egy ilyen egocentrikus embert, ha nem beszélhet semmiről, az őrületbe kergeti az elméjét! Amint elindul az agyában a vezérhangya, hogy “Úristen, kva szarul érzem magam így, és ráadásul ezt mind én fizet(t)em”, el fog borulni teljesen, olyan sorozatgyilkos-szerűen… Valamelyik a háromból nem biztos, hogy kijut időben az odúból…
Persze amíg van melócsá, a hamis biztonságérzete kitolja a megborulást. Ráadásul ha a cicák elől már az irodába menekül, akkor még az is lehet, hogy csinál ott valamit, mert ott jobb neki, mint otthon, és félti a lehetőséget. Ennek ellenére az Xnetnek busásan megéri a fogyatékkal élőket dolgoztatni, ez egészen biztos…
(amúgy minek a cicáknak euroszázakért smart tv, ha Mercikénél ott az imádott laptopja, amin bármit nézhetnének? Fel se merül a Gyagyásban, hogy ez egy újabb lehúzás? Pedig még diploma sem kell hozzá…)
…
Viszont a Gyagyás kényszeres mosolya, titkos menekülősétája, “végre elsuttoghatom valakinek, mennyire undorító dolgok vannak a szennyesben”, a láthatóan magára erőszakolt nyugalma egyértelműen a csalódás és az elfojtás előjele. Egy ilyen egocentrikus embert, ha nem beszélhet semmiről, az őrületbe kergeti az elméjét! Amint elindul az agyában a vezérhangya, hogy “Úristen, kva szarul érzem magam így, és ráadásul ezt mind én fizet(t)em”, el fog borulni teljesen, olyan sorozatgyilkos-szerűen… Valamelyik a háromból nem biztos, hogy kijut időben az odúból…
Persze amíg van melócsá, a hamis biztonságérzete kitolja a megborulást. Ráadásul ha a cicák elől már az irodába menekül, akkor még az is lehet, hogy csinál ott valamit, mert ott jobb neki, mint otthon, és félti a lehetőséget. Ennek ellenére az Xnetnek busásan megéri a fogyatékkal élőket dolgoztatni, ez egészen biztos…
(amúgy minek a cicáknak euroszázakért smart tv, ha Mercikénél ott az imádott laptopja, amin bármit nézhetnének? Fel se merül a Gyagyásban, hogy ez egy újabb lehúzás? Pedig még diploma sem kell hozzá…)
Feb 18, 2022 06:36:45
maisie
Feb 18, 2022 06:44:27
*elméje
…
Feb 18, 2022 06:44:27
A régnemlátott buzidémon
Feb 18, 2022 06:52:44
de akkor abban is alszik, vagy mi a fasz?
Ami jó hír a korcsnak,mert így bepállva simán összeszed tibi egy komoly izületi gyulladást és nemtud majd lábraállni.
Feb 18, 2022 06:52:44
Endre Főméltóságos Úr
Feb 18, 2022 06:58:53
Szuper, akkor már ki se kell majd kötnöm!
Feb 18, 2022 06:58:53
Mérnemhagyodabba
Feb 18, 2022 06:59:58
Feb 18, 2022 06:59:58
Zegernye
(
x2)
Feb 18, 2022 07:13:16
x2)
kétlem, hogy az osztrák hegyekben a kirándulás majd megmenti a helyzetet.
Azért na...
kicsit elcsépelt közhely már a hegyekben/elhagyott házban talált kézikamerás áldokumentumfilm, Blair Witch Projekts &tsai, de jútyúb lájffal is meg lehet csinálni.
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Feb 18, 2022 07:16:26
x2)
Azért na...
szerinted a sodi nen értene hozzá? A sodik a forgatókönyv íráshoz értenek a legjobban.
mi helyzet púpos recska gnom? lassan már egy jó kis piton rángatàst se könnyű összehozni mi? A régi szép időkben milyen jókat recsiztèl ugye?
trolléga
(
x30)
Feb 18, 2022 07:34:48
x30)
Amint elindul az agyában a vezérhangya, hogy “Úristen, kva szarul érzem magam így, és ráadásul ezt mind én fizet(t)em”, el fog borulni teljesen, olyan sorozatgyilkos-szerűen… Valamelyik a háromból nem biztos, hogy kijut időben az odúból…
Szerintem recsi ha gondolkozik is ilyesmin az hogy lépésre szánja el magát kb esélytelen. Pisztos szenved magában hogy a a szerelmével nem úgy alakulnak a dolgok ahogy szeretné és ez így van jól. Hónapok óta erről álmodozott hogy ott legyen nála, nem fogja elküldeni.
erős lesz a hétvége?
Feb 18, 2022 07:39:37
nagy lenne tényleg leforgatnák a blair witch project - linz verzióját
endre van olyan huncut, hogy megcsinálná, kint baszná a rezet egész éjjel az erdőben.. kérdés csak az, hogy rátudja-e venni az agyilag leépült hajléktalanokat, hogy vegyenek részt - ne adj isten; játszanak is szerepeket - a kis filmjében
tibi ha legyűri a gyűlöletét és a pár napon belül érkező youtube bevételekre gondol akkor esetleg lehet belőle valami de, hogy juci ott fog szabotálni ahol bír az 100%.. bár ezt meg ha van eszük akkor belekalkulálják és juci elől fognak menekülni ahogy az üvölt a linzi hegyekben
van benne potenciál, csak a csapat teljesítőképessége erősen kérdéses
endre van olyan huncut, hogy megcsinálná, kint baszná a rezet egész éjjel az erdőben.. kérdés csak az, hogy rátudja-e venni az agyilag leépült hajléktalanokat, hogy vegyenek részt - ne adj isten; játszanak is szerepeket - a kis filmjében
tibi ha legyűri a gyűlöletét és a pár napon belül érkező youtube bevételekre gondol akkor esetleg lehet belőle valami de, hogy juci ott fog szabotálni ahol bír az 100%.. bár ezt meg ha van eszük akkor belekalkulálják és juci elől fognak menekülni ahogy az üvölt a linzi hegyekben
Feb 18, 2022 07:39:37
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Feb 18, 2022 07:40:59
x2)
legalább sokba került, az is valami :)
Autismus Maximus
(
x16)
Feb 18, 2022 07:42:07
x16)
Live nézés közben vettem észre, hogy mi van a poharamra írva.
Egészségetekre, trollegák!!
Egészségetekre, trollegák!!
Ehhez már csak icipicit kell photoshoppolni ahhoz, hogy Púpos Incel legyen odaírva :)
Andi
(
x13)
Feb 18, 2022 07:42:46
x13)
Én csak azt nem értem, hogy Jutka csatornája miért nem közvetít non-stop.
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Feb 18, 2022 07:43:56
x7)
akkor mától nincs dohányzás a lakásban
le vagy tiltva, kurva anyád
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Feb 18, 2022 07:46:00
x2)
akkor mától nincs dohányzás a lakásban
mejci cigizhet max este 10 ig!
seymour schwartz
(
x6)
Feb 18, 2022 07:47:57
x6)
juci elől fognak menekülni ahogy az üvölt a linzi hegyekben
Majd megindítja a lavinát.
A vége lehetne az, hogy elássák a csipetcsapat valamelyik tagját, vagy a varangyot, vagy Sodit, aztán a dolguk végeztével a megmaradt pár boldogan él amíg meg nem hal. Mondjuk akkor Sodi az esélyesebb, hogy föld alá kerül.
vladrl
(
x8)
Feb 18, 2022 07:48:24
x8)
Szerintetek a hetvegen mennek vissza a cicaek pestre? Ha igen, akkor a kocsit vajon ott hagyjak lincben?
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
kripli figyelő
(
x12)
Feb 18, 2022 07:48:27
x12)
Remélem nem egy koszvadt fabódéba viszi tranyóékat ez a garasoskodó kobold.Minimum egy négycsillagos szállás egy alpesi síparadicsomban.Most végre megmutathatná gyagyás a trolloknak milyen az amikor ő megy síelni.Kipróbálhatnás a bobozást és a szánkót is pályán.Pár nap és a fekete pályán csúszhatna le.Ráadásul végre aki púpot akar felkérdezni de nem volt gusztusa a csöves helyeikre leereszkedni végre megtehetné luxus körülmények között.
még éltet a remény
(
x1)
Feb 18, 2022 07:48:31
x1)
Én a kezdetektől követem a gyagyás munkásságát. Tudom, a snecológia nem gyerekjáték, itt komoly tudományos munka folyik, de azért ami az elmúlt időszakban zajlik, az talán már tényleg a finálé. Igaz,Berlin alatt is ezt hittem, de itt már az őrület, az erőszak és az abszurd a tetőfokára hágott, mint egy jó Tarantino film végjátéka.
A kripli nagypofájú, masztivideókat gyártó nemzeti radikális, politikailag hiperaktív Sodi, egy csövesekkel őrjöngő alkoholista rossz ratyi lett, alig 40 évesen. Persze megérdemelte, mert egy gonosz lélek,de nekem már nincs erőm ezt nézni.
Alpári, gusztustalan félszerzetek, szellemi nyomorékok, büdös, ápolatlan prolik, ez lett a nemzet krónikásának társasága. Verik egymást, rombolnak, gonoszkodnak, vedelnek.
Lyudka a véglény, akinek néha van pár jó meglátása,de amúgy már félhalott, Tibor az inkontinens őrült tranyó, Géjza a lehúzós proli, Kozma a jútúb próféta, aki valószínűleg a próféta szó jelentésével sincs tisztában…ki castingolt itt?
Vera néni halálával a mocskos hálátlan recskás kiűzettetett a kolosy téri recskaparadicsomból és lekerült a pokolba, a való világba. A gondtalan fütyizéseknek az irodai széken vége volt, nem jött több étel a tálkájába. Megindult hát a világba recsi. Az alkohol lett nagy barátja és mindenféle mocsok. Élete értelme a nagy fasza meg leeresztett évek óta, már használhatatlan teljesen.
Nem mondom,hogy nem érdemli meg. De, maximálisan megérdemli. A pokolbéli büntetését már itt elkezdte megkapni. Csak azért gyomor kell hozzá,hogy belenézzünk az ő saját purgatóriumába.
Valahol fent viszont egy Sherif megfogja Sherifné kezét, egymásra mosolyognak és annyit mond : látod drágám, a végén azért ezek is megkapják ami jár nekik.
Meg bizony.
Taot!
A kripli nagypofájú, masztivideókat gyártó nemzeti radikális, politikailag hiperaktív Sodi, egy csövesekkel őrjöngő alkoholista rossz ratyi lett, alig 40 évesen. Persze megérdemelte, mert egy gonosz lélek,de nekem már nincs erőm ezt nézni.
Alpári, gusztustalan félszerzetek, szellemi nyomorékok, büdös, ápolatlan prolik, ez lett a nemzet krónikásának társasága. Verik egymást, rombolnak, gonoszkodnak, vedelnek.
Lyudka a véglény, akinek néha van pár jó meglátása,de amúgy már félhalott, Tibor az inkontinens őrült tranyó, Géjza a lehúzós proli, Kozma a jútúb próféta, aki valószínűleg a próféta szó jelentésével sincs tisztában…ki castingolt itt?
Vera néni halálával a mocskos hálátlan recskás kiűzettetett a kolosy téri recskaparadicsomból és lekerült a pokolba, a való világba. A gondtalan fütyizéseknek az irodai széken vége volt, nem jött több étel a tálkájába. Megindult hát a világba recsi. Az alkohol lett nagy barátja és mindenféle mocsok. Élete értelme a nagy fasza meg leeresztett évek óta, már használhatatlan teljesen.
Nem mondom,hogy nem érdemli meg. De, maximálisan megérdemli. A pokolbéli büntetését már itt elkezdte megkapni. Csak azért gyomor kell hozzá,hogy belenézzünk az ő saját purgatóriumába.
Valahol fent viszont egy Sherif megfogja Sherifné kezét, egymásra mosolyognak és annyit mond : látod drágám, a végén azért ezek is megkapják ami jár nekik.
Meg bizony.
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 18, 2022 07:54:07
x2)
Szerintetek a hetvegen mennek vissza a cicaek pestre? Ha igen, akkor a kocsit vajon ott hagyjak lincben?
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Feb 18, 2022 07:55:58
x2)
Andi
(
x13)
Feb 18, 2022 07:57:59
x13)
Az átírásról nem is beszélnek. Géza talán megengedte jópénzért, hogy még maradhat az eddigi néven.
Jonciii
(
x8)
Feb 18, 2022 08:01:25
x8)
Vagy amíg meg nem unja őket a guruló cica, hóna alá nem vág némi eladnivalót, és otthagyja őket a csába. :D
AndrewWK
(
x1)
Feb 18, 2022 08:01:33
x1)
...frissült a Nyelvtudás szócikk...
AndrewWK
(
x1)
Feb 18, 2022 08:04:15
x1)
Strike that, ott van az, csak még nem ébredtem fel és a pókujjak hülyeségeket írnak.
A régnemlátott buzidémon
Feb 18, 2022 08:05:21
"Neeem, a púpos buzi nem döglik meg egyedül magányosan.Írd át a könyvet!!!!!"
Feb 18, 2022 08:05:21
Józan Becsület
(
x2)
Feb 18, 2022 08:08:36
x2)
Endre, felmerült bennem egy kérdés a home videók kapcsán, ha megengeded. Mint értelmiségi az értelmiségihez, ha nem is vagyok olyan sokgenerációs Kwisatz Haderach, mint te.
HOL TARTOD A KÖNYVEIDET?
Mert a videókon csak szétdobált ruhákat, elektronikai szemetet, alkoholos dobozokat és üvegeket, valamint emberi maradványokat látok. Azt gyanítom, valamelyik ruhásszekrény mögül nyílik a könyvtárszoba. Egyik nap megmutathatnád!
Időarányosan több sikerélményem is lehetett volna, de hát ott van még a szeptember.
HOL TARTOD A KÖNYVEIDET?
Mert a videókon csak szétdobált ruhákat, elektronikai szemetet, alkoholos dobozokat és üvegeket, valamint emberi maradványokat látok. Azt gyanítom, valamelyik ruhásszekrény mögül nyílik a könyvtárszoba. Egyik nap megmutathatnád!
xray
(
x21)
Feb 18, 2022 08:11:07
x21)
Endre, felmerült bennem egy kérdés a home videók kapcsán, ha megengeded. Mint értelmiségi az értelmiségihez, ha nem is vagyok olyan sokgenerációs Kwisatz Haderach, mint te.
HOL TARTOD A KÖNYVEIDET?
még életében nem olvasott el egy regényt, de még novellát sem. keveset orvosi rendelőbe, elvileg ott olvas. HOL TARTOD A KÖNYVEIDET?
xray
(
x21)
Feb 18, 2022 08:12:35
x21)
Feb 18, 2022 08:12:35
még életében nem olvasott el egy regényt, de még novellát sem. keveset orvosi rendelőbe, elvileg ott olvas.
keveset jár orvosi rendelőbe .... Feb 18, 2022 08:12:35
Jonciii
(
x8)
Feb 18, 2022 08:14:05
x8)
HOL TARTOD A KÖNYVEIDET?
HOL TARTOD A KÖNYVEIDET?
Hát fejben tartja őket, hahó!
Penzmento
(
x6)
Feb 18, 2022 08:16:54
x6)
Icö demó
PúpszásziVámpír
(
x10)
Feb 18, 2022 08:19:22
x10)
Ezt vajon Tibiék tépték le a plafonról?
Álmodjatok Rémeket!
xray
(
x21)
Feb 18, 2022 08:22:03
x21)
Feb 18, 2022 08:22:03
nem, ez az elmeháborodott akart izzót cserélni. Feb 18, 2022 08:22:03
echelon mérnök
Feb 18, 2022 08:22:08
Endre tudom jól, hogy bármire képes vagy de miért dugtad meg Jutkát? Szerintem ezzel átléptél egy határt.
Ha nem tisztázod gyorsban, lehet komoly gondjaid lesznek, Merci most még röhög ezen de később már lehet, hogy nem lesz ennyire vidám.
Ha nem tisztázod gyorsban, lehet komoly gondjaid lesznek, Merci most még röhög ezen de később már lehet, hogy nem lesz ennyire vidám.
Feb 18, 2022 08:22:08
PúpszásziVámpír
(
x10)
Feb 18, 2022 08:22:41
x10)
nem, ez az elmeháborodott akart izzót cserélni.
NSZKSZ!
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 18, 2022 08:22:57
x2)
nem, ez az elmeháborodott akart izzót cserélni.
linzi szellemi óriás
Feb 18, 2022 08:23:44
HOL TARTOD A KÖNYVEIDET?
HOL TARTOD A KÖNYVEIDET?
Tologasd, bazdmeg, te a bevásárló kosarat a könyvtárban. Ami engem illet, a világ legértelmetlenebb időfecsérlésének tartom a könyvtárba járást. Fáradtság, amiben semmi élvezet nincs. Ha van valami, ami IGAZÁN prolis dolog, akkor az a könyvek szorongatása. :D :D Az Amazonnál viszont nem csak hogy házhoz hozzák, de a SZOLGÁLTATÁS SZERVES RÉSZEKÉNT be is töltik neked a Kindlebe a könyvet pdf formátumban (nem vicc). :D Ha van valami, ami NAGYON TÁVOL ÁLL a proliságtól, akkor egy ilyen haladó szellemű KÉNYELMI szolgáltatás igénybevétele mindenképpen az.
Feb 18, 2022 08:23:44
A régnemlátott buzidémon
Feb 18, 2022 08:24:46
Endre tudom jól, hogy bármire képes vagy de miért dugtad meg Jutkát? Szerintem ezzel átléptél egy határt.
Konkrétan halálra fogja szurkálni tibi, ha már nem tudja endre anyagilag ellentételezni ezt a vérigsértést.
Feb 18, 2022 08:24:46
xray
(
x21)
Feb 18, 2022 08:26:20
x21)
Feb 18, 2022 08:26:20
szerintem eltörte a üveg búrát. Feb 18, 2022 08:26:20
tyodika
Feb 18, 2022 08:27:09
HOL TARTOD A KÖNYVEIDET?
HOL TARTOD A KÖNYVEIDET?
Erre kivételesen válaszolok: az albérlet dimenziói miatt természetesen tisztában voltam vele hogy nem fog elférni a magánkönyvtáram, ezért már Berlinben beszereztem egy Kindle-t, amire nyilván az összes magyar nyelvű anyag meg van vásárolva az angol és német nyelvűek mellett. A keretrendszer tanulása, cicáék idomítása mellett streamen kívül szoktam olvasni természetesen.
Na makknyalás, csá
Feb 18, 2022 08:27:09
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 18, 2022 08:27:50
x2)
szerintem eltörte a üveg búrát.
Úgy értettem hogy ő most szerintem ezzel elégedett, ég azt kész. Az hogy egy izzót nem tud úgy kicserélni hogy valamit szét ne basszon az már neki nincs meg
xray
(
x21)
Feb 18, 2022 08:30:23
x21)
Feb 18, 2022 08:30:23
de hogy érte el a plafonon, az számomra rejtély, mert létrája nincs. Feb 18, 2022 08:30:23
PúpszásziVámpír
(
x10)
Feb 18, 2022 08:32:38
x10)
de hogy érte el a plafonon, az számomra rejtély, mert létrája nincs.
A pókujjaival.
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 18, 2022 08:33:15
x2)
A gösseres üvegek biztos bakot tartottak neki :DD
kripli figyelő
(
x12)
Feb 18, 2022 08:33:42
x12)
Feb 18, 2022 08:33:42
Ha jól emlékszem még gyagyás műtötte le régebben a rossz fényviszonyok miatt,nagyobb teljesítményű izzót akart bele valószínűleg.de összeraknia már nem sikerült.Azóta úgy rohad ott. Feb 18, 2022 08:33:42
Mérnemhagyodabba
Feb 18, 2022 08:34:32
Ma egy linzi műkörmösnek nem lesz elég az ffp2-es maszk, amikor a cica körme alá ragadt szart kell kiszednie, mielőtt felrakja az új műkörmöket.
Aksjkdlk
Feb 18, 2022 08:34:32
Józan Becsület
(
x2)
Feb 18, 2022 08:36:57
x2)
Ma egy linzi műkörmösnek nem lesz elég az ffp2-es maszk, amikor a cica körme alá ragadt szart kell kiszednie, mielőtt felrakja az új műkörmöket.
Gondolj a pedikűrösre!
xray
(
x21)
Feb 18, 2022 08:36:58
x21)
Feb 18, 2022 08:36:58
úgy hagyja, csak ráragasztja a műkörmöt. Feb 18, 2022 08:36:58
Zsénó
(
x22)
Feb 18, 2022 08:38:08
x22)
Ha jól emlékszem még gyagyás műtötte le régebben a rossz fényviszonyok miatt,nagyobb teljesítményű izzót akart bele valószínűleg.de összeraknia már nem sikerült.Azóta úgy rohad ott.
szerintem akkor vette le a búrát, amikor az eredeti izzót kicserélte a philips hue buzifénykészletből származó égővel
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Feb 18, 2022 08:38:12
x7)
odavitte a kütyüdombot
btw a hajléktalanok a wcbe vagy a sarokba szarnak? esetleg ott ahol rájuk jön? mert ebben az esetben húzzatok a jutka valagára valamit mielött elszórja a bogyókat aztan elcsúszik rajta a tibi
Igazmondó Juhász
(
x2)
Feb 18, 2022 08:45:47
x2)
Endrus. Ha már ennyire meg akarod menteni a kapcsolatod, vegyél repülőjegyet és menjetek le Rómába vagy Nápolyba. Hadd érezze a cica hogy szereted.
De el ne feledkezz az adományozóidról se, folyamatos lájv kell.
De el ne feledkezz az adományozóidról se, folyamatos lájv kell.
tyodika
Feb 18, 2022 08:48:39
HOL TARTOD A KÖNYVEIDET?
HOL TARTOD A KÖNYVEIDET?
Erre még kivételesen válaszolok te fhasz utána Dancsó-mód. A sodinak millió darabos könyvtára van az amazon előfizetéssel amit a legújabb csúcskategóriás tableten olvas, nem úgy mint ti elmaradottak gémeskútországban, ahol napfény is csak azért van mert az adómból jut oda.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Feb 18, 2022 08:48:39
Autismus Maximus
(
x16)
Feb 18, 2022 08:52:17
x16)
Ez nekem is megütötte a fülemet. Valószínűleg nagyon nagy bánatpénzeket kell majd fizetni egy új hitelkártya átvételéért az Ogrénak. Ezért rettegett attól, hogy lába kél a hitelkártyájának.
A havi rendszeres kiadásokhoz azt is bátran számoljuk hozzá, hogy az ogre nyilvánvalóan nem a két szép púpjáért engedi még mindig a bejelentett lakcímét, hogy a hivatalos banki levelek és hasonlók oda menjenek. Jó lenne valahogy kideríteni ezt az összeget, nem hinném, hogy az öreg lágerőrnek vékonyan fog a tolla.
kripli figyelő
(
x12)
Feb 18, 2022 08:52:55
x12)
Egy közös tetkó kellene gyagyás.Tetováltass magadra egy befordított faszt aláírva hogy Tibi.Tranyó egy pitont,varangy meg egy nyílvános vécét és egy vodkás üveget.Örök emlék marad számotokra a linzi szafari.
balek
(
x10)
Feb 18, 2022 08:53:37
x10)
trolléga
(
x30)
Feb 18, 2022 08:55:03
x30)
kurvajó :DD
ez a csövesidomítás már a Mogyorósi-minőség, gyagya?
linzi fapóleon
(
x8)
Feb 18, 2022 09:07:25
x8)
Kíváncsi leszek, HA ma megveszik a tv-t, a varangy mikor fogja földhöz vágni.
Nem hinném, hogy a hétvégét túl fogja élni a TV.
Ja! Meg a tranyó műkörméért is lesz hiszti szerintem.
Csak jóbú mondom hogy Judka amikor még volt albérletük ott szépen elintézett egy lcd tévét :)
Ezt nagyon várom már, szóval meg kéne venni. Utána majd rezeghet a recskás az öklét tartva Judka előtt, az meg indít egy lájvot rezignáltan hogy "Sziasztok Judka vagyok, mi újság?"
Milyen kis cuki tini ezen a 144p-a beauty filteres képen:
Okjs Snecologus
(
x1)
Feb 18, 2022 09:07:53
x1)
a vagonnyi ps4 játékkal (sok ki sincs bontva) és blueray lemezekkel mi lehet vajon ? :D kint penészednek a pincében ?
hátha van valami ritka deluxe kivitel a gyagyásnál, majd ha megdöglik érdemes átnézni utána a mocskot
szutyok
hátha van valami ritka deluxe kivitel a gyagyásnál, majd ha megdöglik érdemes átnézni utána a mocskot
Puha Slag
(
x7)
Feb 18, 2022 09:12:09
x7)
a vagonnyi ps4 játékkal (sok ki sincs bontva) és blueray lemezekkel mi lehet vajon ? :D kint penészednek a pincében ?
Nincs velük semmi. Ott vannak a szekrényen a polcon, ami az ajtótól balra van.
Jonciii
(
x8)
Feb 18, 2022 09:12:14
x8)
Tibikának be kellene pakolnia egy nagy szatyorba, és ledepoznia a mazdába, ha lépni kell, el lehet még adni :D
Andi
(
x13)
Feb 18, 2022 09:14:44
x13)
Prevenciós előadás
Feb 18, 2022 09:19:30
youtu.be/Tk-9znGz9IM
Ezt a videót és akármelyik műsort a hétről egymás után levetítik, az utolsó előtti alkoholista félállat is leteszi a piát( az utolsó nem, mert ő a szereplő)
Ezt a videót és akármelyik műsort a hétről egymás után levetítik, az utolsó előtti alkoholista félállat is leteszi a piát( az utolsó nem, mert ő a szereplő)
Feb 18, 2022 09:19:30
pekkujjunki sodi
(
x5)
Feb 18, 2022 09:23:44
x5)
Megnyugtató, hogy Vahúr, illetve jogutódja, megtanult zenét válogatni, a felolvasó robot alá.
Mint az ismert, többen is, már kb. 20 éve szemmel tartjuk (és szemmel verjük) őket, úgyhogy bátran kijelenthetem, hogy ez, ebben a formában, igazán figyelemre méltó fejlődés.
Elismerem, ha örömet akarnánk nekik okozni azzal, hogy bizony ők tényleg a "ha ezt is meguntuk, ezt is betiltjuk" projektünk, simán adhatnánk nekik pár megnyugtató apró nyomot, de még soha egyiket sem untuk meg és tiltottuk be. Arról nem is beszélve, hogy a konditeremben található hasizomerősítő gépeinkbe és a szellemi orgazmatronba is tőlük nyerjük a hajtóanyagot.
trolléga
(
x30)
Feb 18, 2022 09:26:38
x30)
Mózes népe,
közkívánatra frissült a Nyelvtudás szócikk a Sodipédián: sodipedia.sodika.org/index.php?title=Nyelvtud%C3%A1s
Ezen kívül összefoglaltuk SoDI szakmai shikereit is: sodipedia.sodika.org/index.php?title=SoDI_karrierje
Amint megérkezik a heatmap, integráljuk. Ha valaki szívesen foglalkozna ezzel és szeben fogalmaz angolul, mint a DeepL, lefordíthatja, hogy tényfeltáró jelleggel kitegyük a főoldalra. Mi inkább újabb szócikkeken dolgozunk.
közkívánatra frissült a Nyelvtudás szócikk a Sodipédián: sodipedia.sodika.org/index.php?title=Nyelvtud%C3%A1s
Ezen kívül összefoglaltuk SoDI szakmai shikereit is: sodipedia.sodika.org/index.php?title=SoDI_karrierje
Amint megérkezik a heatmap, integráljuk. Ha valaki szívesen foglalkozna ezzel és szeben fogalmaz angolul, mint a DeepL, lefordíthatja, hogy tényfeltáró jelleggel kitegyük a főoldalra. Mi inkább újabb szócikkeken dolgozunk.
NSZKSZ, kurvajól dolgoztok! A karrieres szócikk nulláról lett újraírva? Igazán profi lett! Illetve a napi frissülések is, azta. Nem is érdemel gyagya ilyen profi trollszokat.
trolléga
(
x30)
Feb 18, 2022 09:28:35
x30)
mai nap kijött a Horizon Forbidden West. ugye lesz belőle gémpléj, recskás?
Puha Slag
(
x7)
Feb 18, 2022 09:29:19
x7)
Dude, ez egy trollvideó a trash csoportból, amiben Karib által összeállított szöveget olvassa fel a robot. Kozma ezt lopta most el.
Rhossz Rhatyee
Feb 18, 2022 09:29:32
youtu.be/Tk-9znGz9IM
Basszameg, ez tényleg 6 hónapos videó vagy reupload? Mert ha nem, akkor komoly bajban van a Gyagyás, már ami az állapotát illeti... Ketyeg az óra recskás!
Feb 18, 2022 09:29:32
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 18, 2022 09:31:14
x2)
Puha Slag
(
x7)
Feb 18, 2022 09:32:33
x7)
A videó 1:1 lopott. Nem rakott bele semmit
Tessék, itt az original.
www.youtube.com/watch?v=bvujSOuXgu0
tyodika
Feb 18, 2022 09:33:37
Fasz vagy. Mindegy.

Inkább soha többet ne írj ide.
Feb 18, 2022 09:33:37
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 18, 2022 09:35:34
x2)
Azt hittem az első slide-ot ő rakta bele, de én vagyok a hülye hogy is gondoltam hogy bármit tud alkotni, akkor ennyi
Erkelyszimulator
(
x2)
Feb 18, 2022 09:43:41
x2)
A remeny reggele, igy igy Gyagyás, remelem vegre felakasztod magad!
max5enutálnak
(
x47)
Feb 18, 2022 09:45:23
x47)
Nem jó, tedd le, fiatal vagy még, ne tedd tönkre az életed!
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Feb 18, 2022 09:56:51
x2)
Gyagyás. Te tényleg teljesen elengedted ezt a Linzi dolgot? Most úgy vagy vele, hogy a csöves hadsereg kibaszat az albiból és elmentek a szétfosott mazdával Bécsbe új életet kezdeni?
Remény hajnala 4 mikor jön ki?
Többen kérdezik, hogy te fordítva nézted meg a Titok című filmet?
Remény hajnala 4 mikor jön ki?
Többen kérdezik, hogy te fordítva nézted meg a Titok című filmet?
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 18, 2022 10:49:11
x2)
Aki még nem tudná már Viberrel is egyszerűen tudja küldeni tibi asztal rendezős akcióját :D
tenor.com/view/tibi-tibc%C3%A9desz-merci-kaffka-kaffka-merci-gif-24910944
Magyarország rémálma
(
x7)
Feb 18, 2022 10:49:34
x7)
Érdekes, hogy Jutka szerint Tibi azt mondta neki, hogy amint lehet, elhúznak, de tegnap egy betelefonáló megkérdezte a trafót, hogy meddig maradnak, amire azt váalszolta, hogy amíg sneci meg nem unja őket. Változik ez náluk, mint az időjárás, de remélem, hogy minél tovább maradnak boldogítani ezt a faszt.
hehe
Hahó
(
x136)
Feb 18, 2022 10:56:31
x136)
Érdekes, hogy Jutka szerint Tibi azt mondta neki, hogy amint lehet, elhúznak, de tegnap egy betelefonáló megkérdezte a trafót, hogy meddig maradnak, amire azt váalszolta, hogy amíg sneci meg nem unja őket. Változik ez náluk, mint az időjárás, de remélem, hogy minél tovább maradnak boldogítani ezt a faszt.
judgának már mondta tegnap, hogy vegyen autópálya matricát és mennek. a tranyó azt is állította szintén judgának, hogy ezer forintja van.
Magyarország rémálma
(
x7)
Feb 18, 2022 11:05:07
x7)
ja tényleg! Erre kezdte el sneci hajtogatni, hogy pesti programot is csinálhatunk :DD szegény hogy be van szarva, hogy lelépnek nélküle bárhova :D
max5enutálnak
(
x47)
Feb 18, 2022 11:11:58
x47)
Aki még nem tudná már Viberrel is egyszerűen tudja küldeni tibi asztal rendezős akcióját :D
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 18, 2022 11:13:00
x2)
Akárhányszor ránézek erre a gifre elfog a röhögés, az a fej is amit vág hozzá :D
bolgár jeti
(
x30)
Feb 18, 2022 11:19:22
x30)
Egyértelműen Newton III. törvénye a hibás :D
Autismus Maximus
(
x16)
Feb 18, 2022 11:19:52
x16)
Mózes népe,
Egy icipici építő jellegű kritikám ha lehetne: a kronológiáknál még egy dolog, de az önállóan álló szócikkeknél szerintem gondolni kellene arra, hogy egy outsider pont ezekbe fut bele elsőre, és nem kéne kapásból insider megnevezéseket használni (Fullfing, Vahúr, stb).
Mert az csak azt váltja ki az olvasóból, hogy "mi az hogy fullfing?? Mifaaaaan!!???" És így értelmezhetlen lesz.
Még ha állandó ismételgetésnek tűnik, akkor is jobb lenne az első előfordulásokat árnyaltabban megtenni (pl. A szintén youtuber "Fullfear" Géza, akit közkeletűen Fullfingnak neveznek. Aztán abban a cikkben onnantól már lehet Fullfingozni.
Persze egy korrektúrás tanszéki munkatárs is végig tud menni ezeket, de az önálló szócikkeknél szerintem ezt mindig érdemes szem előtt tartani.
max5enutálnak
(
x47)
Feb 18, 2022 11:22:09
x47)
Az időjárást egy évre egyszerűbb megjósolni. Ezek tényleg percenként módosítanak. Sajnos tényleg nem szokták sokáig húzni, pedig most nagyon kéne. Az valami zseniális, hogy a nagy hőbörgés után le kellett mennie kutyába ennek a szarcsimbóknak és el kell tartania Jutkát, aki cserébe 0-24ben buzizza, köcsögözi, szétveri az albérletet, mindent leborít sörrel és üvöltözik. Eközben ott van férfiszerelme, aki kijelentette, hogy nincs köztük kapcsolat és soha nem is lesz, viszont le akarja húzni. Dolgozni nem tud normálisan a műsorozástól, meg a rettegéstől, hogy lelép a két tolvaj, de legalább kibaszott sok pénzbe kerül neki ez az egész.
Szóval remélem sokáig maradnak!
Andi
(
x13)
Feb 18, 2022 11:36:37
x13)
le kellett mennie kutyába ennek a szarcsimbóknak és el kell tartania Jutkát, aki cserébe 0-24ben buzizza, köcsögözi, szétveri az albérletet, mindent leborít sörrel és üvöltözik.
Meg is érdemel mindent. Jutka három fagyoskodós napjában nyakig benne van Sodi is. Nehéz volt kihámozni, de szerintem így történt. Géza odamegy hozzájuk hajnalban, még semmi nincs az akksival, egy órával előtte vígan ment a lájv, és többször beindították fűteni. Elmennek valamiért a raktárba ketten, talán itt történt a kocsi vs jutka rugdosás. Menet közben Géza random felhívja Sodit, hogy kivigye-e Mercit, megegyeznek az összegben, csak előtte még elvarrják a szálakat. Valamit tenniük kell, hogy az autó ne tűnjön el a környékről. (Trollok, rendőrök, Jutka se buherálja) Kiveszik a szerintem működő akksit, ami nem a raktárba, hanem Géza autójába került, Merci itt hazudhatja azt, hogy tíz perc múlva jövök, és vidáman elautókáznak. Az is járhatott a fejükben, hogy Jutka feladja a harcot, és eltűnik a képből, de ez nem így lett.
max5enutálnak
(
x47)
Feb 18, 2022 11:44:11
x47)
Meg is érdemel mindent. Jutka három fagyoskodós napjában nyakig benne van Sodi is.
Persze, hogy megérdemli, azért írtam, hogy remélem sokáig maradnak.
A motivációjuk egyértelműen gusztustalan aljasság volt, de másrészről a varangy számomra annyira gusztustalan geci, hogy egy percig nem tudom sajnálni. Szóval pusztuljon el mind, de előtte még kínozzák csak egymást!
Andi
(
x13)
Feb 18, 2022 11:45:32
x13)
Gammer világot lát, a nyílászáró szakmában épít nemzetközi karriert.
www.youtube.com/watch?v=8XT19Nst3Us
www.youtube.com/watch?v=8XT19Nst3Us
sörösterv
(
x4)
Feb 18, 2022 11:59:50
x4)
Meg is érdemel mindent. Jutka három fagyoskodós napjában nyakig benne van Sodi is. Nehéz volt kihámozni, de szerintem így történt. "Terv leírása"
És ez mind azért kellett ezt kitalálni, mert három embernek nem lehet semmilyen módon a nevén gépjármű, ezért egy negyediknek is be kell szállnia a buliba, aki persze ugyanolyan retard és megkéri a pénzt rendesen.
És közben Merci egy fikányival sem kedvelte meg jobban az endrét, állítom még jobban rühelli mint bármikor. Bárki mással jobban ellenne, bárkivel(!) mint az endrével, csak figyeljétek meg az arcát.
Ilyet a tvben futó reality műsorokban nem tudnak ilyet kitalálni!
Csak a Sodiverzumban. :D
Ásó27
(
x68)
Feb 18, 2022 12:02:28
x68)
Kiderült azóta, hogy kivel van kapcsolatban Merci, aki se nem sodi, se nem Jutka? Terdik? KAMU?
Mifaaaaaaaaaaaan
banshee
(
x24)
Feb 18, 2022 12:04:08
x24)
Most néztem a sodipédián - nszksz a naprakészen tartó adminisztrátrollnak - hogy meg akarja verni a vénasszonyt? Az tuti a visszájára sül el, főként ha a tranyó is beszáll a hirigbe.
max5enutálnak
(
x47)
Feb 18, 2022 12:10:42
x47)
Kiderült azóta, hogy kivel van kapcsolatban Merci, aki se nem sodi, se nem Jutka? Terdik? KAMU?
Tardik nem ér rá mert a Beatlessel turnézik a Neptunuszon 2038ig!
tyodika
Feb 18, 2022 12:17:38
Szerintem minden 80 IQ feletti embert durván idegesít a "kelet-európai fosó varangy" de legalább ennek az a pozitív oldala hogy halálra szekálja a tranyót és a tibinét. Szóval az univerzum teszi a dolgát.
Asz enyém tyak 79, mégis ityegesít.
Feb 18, 2022 12:17:38
echelon mérnök
Feb 18, 2022 12:18:40
Jutka amúgy hogyan lett muszlim? Valami migráns arab az apja?
Feb 18, 2022 12:18:40
Hahó
(
x136)
Feb 18, 2022 12:21:38
x136)
jumurdzsák megbaszta az ükanyját.
miskolcigány
(
x5)
Feb 18, 2022 12:23:29
x5)
Libiaban dolgozott apolokent 10 evet, talan a Voroskereszt keretein belul. Gondolom ott nem olyan kozmopolita szarhaziak a ferfiak mint errefele, es beleneveltek hogy mi a helyes, mondjuk sok nem maradt meg belole a fb posztokon kivul.
Frau Szedunka
Feb 18, 2022 12:28:11
Nyakalni a vodkát az helyes teeeeeeeeee, rossz ratyi!
Feb 18, 2022 12:28:11
Ásó27
(
x68)
Feb 18, 2022 12:34:04
x68)
Amúgy korcs, hárman vagytok, mi a faszért nem tudtok egymás ellen játszani valami verekedős játékban legalább? A valóságban sem rossz, csak már harmadszorra unalmas lenne tudod...
Mifaaaaaaaaaaaan
fontos a digitalizáció
Feb 18, 2022 12:44:31
Ez az! Csinálhatnál új szabályokat a hülye "este 10-ig Merci parancsol, este 10-től Juci" helyett.
Pl. aki leveri a másikat Mortal Kombatban az aznap a főnök.
Illetve a vitás ügyeket is eltudnátok intézni digitális verekedéssel!
Bár Juditot ismerve előbb baszná szét a fejeteken a playstationt.
Pl. aki leveri a másikat Mortal Kombatban az aznap a főnök.
Illetve a vitás ügyeket is eltudnátok intézni digitális verekedéssel!
Bár Juditot ismerve előbb baszná szét a fejeteken a playstationt.
Feb 18, 2022 12:44:31
Lacituza
Feb 18, 2022 12:46:31
youtu.be/dnX_wEAxNGs gta 5
Sodi egy apró trollja
Feb 18, 2022 12:46:31
A régnemlátott buzidémon
Feb 18, 2022 13:08:04
Egyébként még mindig a chaturbate-tel előjövő kolléga ötlete a legkonstruktívabb.
Vesznek 3 felcsatolható dildót, aztán igény szerint mehet a vonatozás, közben meg fosná a donés.
Vesznek 3 felcsatolható dildót, aztán igény szerint mehet a vonatozás, közben meg fosná a donés.
Feb 18, 2022 13:08:04
190 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™